huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Definitie van een maaltijd"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Het meisje met de zuurstokjes"]

05/21/2003: "Maja de Bij"

Kiers moedigt aan:
http://www.majadebij.nl/blog/

dinsdag, mei 20, 2003

Vandaag kreeg ik een emailtje van ene Kiers. Of ik per onmiddellijke ingang wilde stoppen met mijn website logboek omdat hij anders gehakt van me ging maken. Nou, mooi niet hoor. Ik hou helemaal niet van gehakt dus ik ga gewoon door met mijn website logboek.

Oh ja, en Kiers zei ook nog dat ik nou een van die zuurstoflozen ben die je zoveel tegenkomt in de stad. Die achterlijke napraters en mensen die nooit iets meemaken. Nou, dat is dus allemaal niet waar want je kunt zelf op mijn website logboek allemaal lezen wat ik allemaal meemaak.

Overdag ben ik gewoon een duffe muts die twee website camera's op zijn twee huiskatten richt maar 's avonds en 's nachts ben ik een vreselijk transsexuele vamp. Dat zit gewoon een beetje in me weet je. Overdag ben ik de slome nicht op de afdeling Dubieuze Crediteuren van de verzekeringsmaatschappij waar ik werk.
's Nachts laat ik mezelf kapotnaaien als de goedkope transsexuele pisslet. Maar dat weet die Kiers niet. Die denkt dat ik altijd sloom uit mijn ogen kijk.

Don't judge a book by its cover. I'm not much of a man by the light of day but by night I'm one hell of a lover. I'm just a sweet transvestite, from Transexual, Transylvania. Why don't you stay for the night? Or maybe a bite? I could show you my favourite obsession. En als je het allemaal niet gelooft dan moet je maar kijken bij 'reacties' waar het stikt van de smilies. Geil man, smilies.

maandag, mei 19, 2003

En hier zit ik dan weer, braaf op mijn werkplek. Vroeg opgestaan en de tram ingestrompeld. Mijn hele aars ligt open van een zondagavond fistfucken in de Cockring in de Warmoesstraat. Lieverds, belden ze me toch nog op rond tienen gisteravond. Hadden we met de boys een avondje fistfucken op het biljart.
Zaten een paar jongens bij uit de Achterhoek en die kanten op. Nou nou nou, dat was afzien. Zit ik daar op het biljart, wel lekker verwarmd biljart trouwens, met mijn billetjes omhoog, komt er zo'n grote jongen aan met van die werkknuisten.

Door de week op het land natuurlijk nooit zo'n zegelring om maar als hij naar de grote stad komt, doen ze opeens de zegelring om. Gelukkig deed'ie wel veel Crisco om de vuist. Zal ik even uitleggen. Crisco is HET middel voor fisting en 453 gram kost ? 6 per blik. (niet in combinatie met een condoom gebruiken). Thuis heb ik Erozon Bodyglide 200 ml. voor ? 22.50 maar je kunt het ook in andere hoeveelheden kopen Erozon Bodyglide Fluid 30 ml. voor ? 6.50, Erozon Fluid 50 ml. ? 8.50 of het familiepak Erozon bodyglide Fluid 500 ml. ? 49.00. Kun je lekker een half jaartje raggen zonder naar de winkel te moeten.

Affijn, ik ga maar eens een kopje koffie halen. Hoop niet dat het te veel laxeert want ik heb vandaag mijn sluitspier natuurlijk niet helemaal onder controle. Vandaag toch wat bijkomen.. last van rug enzo.. jammer.

zondag, mei 18, 2003

Beetje laat opgestaan. Lekker uitgeslapen en beetje met mezelf liggen spelen. Ik woon alleen en dat zal wel een tijdje zo blijven. Eigenlijk ben ik een heel verlegen jongen en daarom maak ik niet zo snel contact. Ach, zal ook wel met mijn uiterlijk te maken hebben. Sproetjes doen het niet zo goed bij een stoere man als ik.

Om 12 uur met de trein naar Nijmegen gegaan. Even heerlijk weg uit het jachtige Amsterdam. Wel een leuke stad maar je moet er toch even uit af en toe. Een paar fijne uurtjes gehad met de mensen van de Silver Eagle.

Vanavond ga ik vroeg naar bed of de jongens uit de Warmoesstraat moeten nog even bellen. Misschien toch wel leuk. Als ze bellen, tenminste.

zaterdag, mei 17, 2003

Ik ben doorgaans geen Fisher Price liefhebber, maar sinds die Rock-a-Stack en Little People sets op de markt zijn kan ik daar dagen zoet mee zijn. Vandaag regent het en ik heb de hele kamer vol liggen met Fisher Price. Ik denk dat ik ook nog wel toekom aan mijn kleine verzameling Power Wheels. Ik heb de katten maar even opgesloten boven op de badkamer zodat ik alle tijd heb voor mijzelf. Lekker muziekje op, Eddy Christiani.

Gisterenavond had ik een feestje met al mijn collega's. Druk dat was !! En gezellig dat het was !! Oh ja, en iedereen had ook nog aanhang meegenomen. Veel mensen dat er waren !! Gerrit z'n schoonmoeder was er en Babs d'r neef. En Theo had de hond van zijn buren meegnomen. Dit kwam totaal uit op zo'n 10 man en die hond natuurlijk, meegerekend.

Iedereen had eten meegenomen. Theo had een schaal biggekutjes en Astrid had sucadelapjes. En lekker dat dat was !! En dan was er ook rabarbersalade met geitenzult. Erg lekker allemaal. Maar eerst Zoute Sticks voor bij de borrel. En kaas. En kaas dat dat was !! Ik sta niet graag in de belangstelling want ik heb niet zo heel erg veel te melden dus laat mij maar afwassen. Ik ben toch al nooit het persoon dat stil kan zitten (dit moet verrassend zijn voor veel van jullie.. NOT!!) dus de afwas was goed aan mij besteed.

vrijdag, mei 16, 2003

Vandaag een ATV-dagje. Heb ik wel nodig af en toe. Ik ben nu 27 en dan kom je toch al gevaarlijk dicht in de buurt van de 30 en ze zeggen dat het dan afgelopen is met je. Ik heb vaak het gevoel dat het nu al is afgelopen met me maar eigenlijk hoeft dat nog niet. Anyway, ik was thuis, ging even liggen, en hop.. het was 8 uur.. en ik heb er niets van gemerkt.. zo snel ging de tijd.

Vandaag heb ik ook de tijd gehad om een gedicht voor mezelf te maken over wat me allemaal bezighoudt. Zit je klaar? Komt'ie:

Soms staat het licht op rood,
soms staat het licht op groen
bij Maja in de Reinkenstraat is altijd wat te doen.

Het gedicht loopt nog niet zo goed maar ik vind het rijmschema ABB wel leuk. Ik laat het je wel weten als het af is.

Ik heb ook een ander gedicht gemaakt. Dat gedicht is wel af.

Tijd

De ene dag vliegt,
de andere dag kruipt
Altijd is het mijn dag die kruipt,
en dat andermans dag vliegt.

Zie je het uitdagende BAAB rijmschema?

donderdag, mei 15, 2003

Het is net of ik Frits ben uit De Avonden van Gerard Reve. Of was het nou Gerard van het Reve? of Gerard van 't Reve? Maar dat boek is tenminste nog leuk geschreven en mijn website logboek haalt het niet bij Reve. Misschien dat ik nog wat langer moet doorgaan met website logboeken want dit lijkt voorlopig nergens op. Nou ja, de weekdagen zijn niet zoveel soeps, in de weekeinden laat ik me lekker uitwonen. Echt wel.

woensdag, mei 14, 2003
Ik heb een vaste afspraak met een van mijn weblogbezoeksters van mijn website logboek (en tevens goede vriendin). Daar spreek ik altijd vaak veel mee af want ze is echt een goede vriendin van me. Ken ik al een half jaar en dan gaan we koken. Zij kookt als de beste en ik was dan af want ik sta niet zo graag middenin de belangstelling. Heel toevallig ga ik daar vanavond ook eten.

Ik ben zo'n persoon die vaak veel eet in korte tijd. Mijn goede vriendin is ook zo'n persoon dus we hebben elkaar veel te bieden. Zo verdrijf ik mijn negatieve gevoelens die ik heb met korte eetbuien. Maar ik heb het wel controle. Ik heb bijvoorbeeld geen eetstoornis of boulimia nervosa want ik ben helemaal niet nerveus. Toch?

Maar toch zijn er enkele verschillen. Mijn goede vriendin eet frequent abnormaal grote hoeveelheden voedsel. Ik spuug het dan meestal gelijk weer uit maar zij houdt alles binnen. Dan vraag ik haar wel eens "waar laaaat je het allemaal, kind", maar dan kan ze geen woord zeggen. Dan zit ze wel eens een half uur achter elkaar te kokhalzen om het binnen te houden. Ze weegt nu 741 pond maar het is wel een lieverdje, hoor, die goede vriendin van mij die ik al een half jaar ken.

dinsdag, mei 13, 2003

Mijn weblog gaat over niets want ik doe niets. Nou ja, door de week dan want in het weekeind laat ik mijnzelf altijd keihard uitwonen. Maar het mag toch dat mijn weblog over niets gaat? Daar is toch niets mis mee? Er gebeurt trouwens toch niets in de wereld en als er al iets zou gebeuren zou ik er toch niets van snappen. Geboortebeschadiging, weet je. Niet zoveel zuurstof gekregen de eerste negen weken van mijn leven omdat ze de coufeuse op vacuum hadden staan.

maandag, mei 12, 2003

Elke maandag is het hetzelfde. Zit ik hier weer te balen van mijn burgerbestaan. Nou ja, mijn burgerbestaan door de weeks dan want in het weekeind heb ik echt een spetterend leven waar de vonken afschieten. En daarnaast ben ik bijzonder humoristisch. Lachen!Reedsch...5 toevoegingen...

En Ome Bicat heeft natuurlijk ook zo'n spetterend leven ;)

bromde CiNNeR om 05:21 PM (op 21-05-2003)


Kiers ontdekt het fenomeen 'lifelog'

bromde Jacobine om 12:47 AM (op 22-05-2003)


Die mensen op dat plaatje lijken wel een stelletje heaumeaux!

bromde Dreknek om 01:35 AM (op 22-05-2003)


Had hier niet een kleine NSFW waarschuwing bij gemoeten??

bromde King om 04:05 PM (op 22-05-2003)


Hoe heette dat vriendje van die Biene Maja ook al weer? Willy?

bromde log maar sierlijk om 11:06 PM (op 25-05-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)