huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Vakantietip zomer 2003"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Asperges"]

04/27/2003: "Buurman"

Kiers: Zo, effe een lekker opwekkend verhaal voor de ochtend. Smaakt de koffie een beetje, meneer Bicat?

Jarenlang had zij naast hem gewoond. Hij wist niet meer wanneer hij haar het geilst vond. Misschien was dat wel toen ze tien was en nog geen borstjes had. Toen liep ze ongegeneerd door de tuin met haar blote bolle slakje. Misschien zelfs wel toen ze jonger was met haar nog ongetwijfeld goede zuigreflex.

Of een paar jaar later. Toen was ze ook erg geil maar al minder onschuldig. Ze liep nog vaak in haar blote kutje maar ze werd wat brutaler. Een half jongetje was ze met haar grote bek naar de postbode bijvoorbeeld. "Dan mot je maar de andere kant opkijken", had ze gezegd toen de postbode aanbelde voor het grote pak dat niet door de brievenbus kon. Ze liep rond in een piepklein broekje met daarboven haar blote tienerborstjes.

Geil was hij altijd van haar geweest. In de zomer was het regelmatig gebeurd dat de buurvrouw het opblaaszwembadje liet vollopen en dat er wat buurtkinderen kwamen spelen. Voor Gerard was dat altijd het moment om de krant weg te leggen en naar zijn slaapkamer met uitzicht op de buurtuin te sluipen.

Met de strakke polyester zwembroek op de enkels stond hij door de luxaflex te gluren. Meer dan een klein gaatje had hij niet nodig om de spartelende meisjes te zien. Geil hoor, drie kleine kutjes.

De bloedlichaampjes in zijn witte ouwe snikkel maakten hun reflex en weldra stond hij met zijn stijve ongewassen kaasstengel in de hand. Het was knap warm achter de luxaflex maar dat was goed want zo kon niemand hem zien door de reflexie op het goedkope gebogen metaal.

Harder en harder ging het. Hij mocht dan wel in de vut zitten, rukken kon hij als de beste. En zeker als het uitzicht zijn kleine spartelende kale blote buurmeisje betrof. Het zweet stond op zijn voorhoofd en de oren gespitst. Kankertering, wat was hij geil. Drie kleine meisjes die met de tuinspuit speelden. Hoe klein ze ook waren, ze hadden al heel goed in de gaten dat de tuinspuit gericht op hun onderste hen een plezierige tinteling bezorgde. En dat deden ze maar al te graag. Geile slettebakjes waren het al en nog niet eens borsten.

Aaaahhh, hupsa, alles eruit. Tijdens het schieten stootte hij vaak zijn voorhoofd tegen de luxaflex en spoot hij zijn pedofiele spermatozen zomaar op de vensterbank. En achter de radiator. En op het tapijt. Overal zat het inmiddels. Vaak gebruikte hij de teddybeer die altijd klaarlag voor als de kleinkinderen langskwamen. Lekker in het broekje van de groot uitgevallen beer. Dat was toch wel weer opgedroogd tegen de tijd dat de koters er de tanden inzetten.

In de lange zomer voordat Linda naar de middelbare school ging, waren ze nog een paar keer in het opblaasbadje geweest. Toen kregen ze tietjes en dat was ook erg geil. Hij had de blaren op z'n lul staan.

De laatste keer dat hij Linda had gezien, liep ze verdomme in een string rond. En op haar rechterbil had ze een tattoo laten zetten. Daar stond "Jeffrey". Ze was amper 14 jaar en zat wijdbeens op de tuinstoel. Precies met die kut van haar naar het slaapkamerraam.

Hij hield het niet meer. Met zijn zwetende kop stond hij bijna de knop van z'n lul te rukken. Zo geil was'ie. Hij had hem d'r zo in kunnen douwen bij Linda. Met de jaren was hij aggressiever geworden. Inmiddels vijfenzestig plusser compleet met wandelstok en het kostte hem dan ook moeite rechtop te blijven staan tijdens de ruksessie. Zag hij het nou goed? Zat ze daar godverdomme met een vinger in haar slipje? Waar Jeffrey bijzat? Godverdomme, geil kreng en... ooeeepps, de hele lading zaad vloog eruit tegen de radiator en in het kruis van de pantalon op zijn enkles. Natte vieze plak. Daarna reed ze weg, achterop de motor bij Jeffrey en nooit zag hij haar weer.

Nu stond hij in het riekende hokje met tissues op de grond. Velen hadden het niet gehaald en ook de muur was plakkerig. Links door het ruitje keek hij in het wezenloze gezicht van zijn buurman. Het hoofd schokkerig heen en weer, de ogen rollend in de kassen. Het buurgordijn ging dicht en hij hoorde het deurtje slaan. Voor hem op het draaiende plateau stapte een nieuw meisje binnen. Hij had haar nog niet eerder gezien. Ze ging zitten en het jonge ding trok haar slipje uit. Met de rug naar hem toe, sloeg de schrik hem om het hart. Op haar rechterbil stond "Jeffrey" en toen het plateau ver genoeg draaide, zag zij zijn gezicht.

bicat: De koffie pruttelt gestaag, Mijnheer Kiers. U ook een Jodenkoek?!

Reedsch...Ziezo. En reactie.

En in de verte steeg een reiger met een harde knop onder zijn vleugels op!

bromde bicat om 02:06 PM (op 27-04-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)