huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Kiers, Bicat. Dialoog."] [Huiswaarts] [volgende bral: "Buurman"]

04/26/2003: "Vakantietip zomer 2003"

Vakantietip zomer 2003:

Enkele reis eeuwige reggae velden.

1) Koop de goedkoopste plastic ligstoel die je kunt vinden.
2) Placeer een zonnebril met heel donkere glazen op het hoofd. Overjarig model graag.
3) Ruimzittende boxershort aan de billen.
4) Portable cd speler onder handbereik.
5) Een pakje filtersigaretten, lange vloei en een bubs dikke vette juicy Nederwiet met een schrikbarend hoog THC gehalte.
6) CD Marcus Garvey/Garvey's Ghost van Burning Spear.

Installeer u op een zonnig balkon, strand, terras, plat dak, etc. en draai een pretsigaret.

Met het hoofd juist tussen de speakers geplaatst, sta ik in korte tijd met de blote voeten in de branding van het witte Caribische strand. Tot aan de knieen in het water en mijn gezicht naar het strand. Er lopen enkele zwarte meisjes loom heen en weer. Hier een rood stringetje, daar een gele of een groene maar in ieder geval allemaal stringetjes en deinende borstjes. Nou ja, borstjes, sommige dames zijn wat forser geschapen en hebben dan ook niet genoeg aan een klein stukje textiel. Dat gaat meer in de richting van beugel bh en zware banden om de boel te stutten. Glimmend zwart zijn ze met flonkerende druppels zeewater op de benen. Wit zand vastgeplakt tussen hun teentjes. Lange gekrulde zwarte wimpers en rollende bruine ogen. Zoete huid.

De temperatuur is hoog, de lucht is blauw en de zon straalt fel. Er komen steeds meer meisjes en ze blijven maar heen en weer lopen voor mijn ogen. Op het strand, in het water, uit het water, af en aan gaat het. Kleine meisjes, grote meisjes, mollige meisjes, tengere meisjes, gespierde meisjes, chubby meisjes. Noem het en ze zijn er. Overal meisjes en allemaal zijn ze bruin en allemaal zijn ze leuk. Ze lachen veel en allemaal naar mij. Sterk spul dat Nederwiet.

Er ontstaat een broeierige sfeer. Er staat iets te gebeuren. Ik sta nog steeds in het water. Het wordt warm op deze manier en ik besluit even door de knieen te gaan en te dompelen. Koel verfrissend water loopt uit mijn haar als ik weer bovenkom.

Op het strand is nu iets gaande en ik zie de oude man het podium opkomen. Ik begeef mij uit het water. Het hele strand staat vol met Caribische meisjes varierend van chocolade bruin tot pikzwart. Hier en daar een enkele jongeman maar het mag geen naam hebben. Feitelijk ben ik de enige macamba wat zoveel betekent als "witte man verloren in zee van ebony meat". Mijn fucking wildest droom gaat uitkomen. Al mijn zintuigen geven dezelfde boodschap.

De man met de grijze baard heet ons welkom en de rhythm-sectie start een zware reggae dreun die niet meer zal ophouden. Hoornen blazers zetten in, gitaren, basgitaren, achtergrond koortje met vijf, alweer, hele lekkere bruine meisjes met fantastische stem, de hele flikkerse bende is er en doet mee.

Een paar meisjes swingen dichterbij. De volle bipsjes deinen mee met de reggae klanken. De koppies strak naar het podium, de billen uitnodigend in mijn richting. Af en toe een steelse blik maar de bulk van de communicatie gaat via het bubbling bruine bewegende lichaam. En dat schuift steeds dichter tegen mij aan. De reggae heeft me nu goed te pakken en ik ben de definitie van mellow geworden. Ze legt mijn handen op haar brede heupen en praat met mij. Dat wil zeggen via haar heupen en door mijn handpalmen. Ik hoor reggae en voel haar en wij snappen ons. Ik heb een zekerheid. Nu nog niet maar zometeen wel zal er een samensmelting van onze lichaamssappen plaatsvinden maar eerst moeten wij reggae beleven. Verdomd sterk spul deze Nederwiet.

De middag deint voort en we doen een dub. Geen normale dub maar een Fokking Mellow Burning Spear reggae dub in Slavery Days. Nummer 12 op de cd. Ze hebben me te pakken, ik kan niet meer lopen. Ik zweef nu twee meter boven het strand en alle meisjes en ik zijn 1 geworden. Via de reggae klanken praat ik met ze. Met allemaal en we voelen het allemaal. Dit gaat nog heeeel lang duren.

*plingplong*

Boek nu uw vakantie 2003 en verzeker u van plaatsbewijzen voor Burning Spear die zal optreden op zondag 6 juli in de Heineken Music Hall tijdens het Two 77 Splash Festival

Feeling Rastafari.
(Feeling Kiers.)

Reedsch...5 toevoegingen...

Witte Grijnzen, Roze vlees, en een beat die loom paren promoot, Kiers!

bromde bicat om 03:28 PM (op 26-04-2003)


Doe mij ook een paar van die buitenvrouwen, klinkt goed!
Vanavond ook maar weer ns zo'n jally in elkaar flatsen.

bromde Zeke om 05:59 PM (op 26-04-2003)


Ik zit er middenin man! Oeps duty calls! Gotta go later man!

bromde schuimpiep om 01:30 AM (op 27-04-2003)


Ik zeg altijd maar zo: liever een dood lijk dan een vrouw met groene slip! (MAAR DAT MEEN IK NIET HOOR! HIHIHI)

bromde Dreknek om 06:55 AM (op 27-04-2003)


een van de awwe helden. boinin' spieh was een aardige koppieket vroegah.... yah man, i like yah vision my lord bicat ;)

bromde joal om 11:39 AM (op 27-04-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)