huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Diplomatie"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Heremetijd!"]

03/26/2003: "denken"

hier zit ik
de moeder aller katers voor te bereiden
het bevechten der hypocrisie moe; de wolk van onbegrip gelaten inademend
een scheutje sarin boven jouw parfumerie
de mensen; de muziek; zelfs de bar lacht spottend

duitsche boterhammen
het is even wennen
maar dat was hitler ook
en die kwam toch ook een eind

verdomme
kunnen die stemmen hun tyfusbek houden?
ik probeer te denken
en ik ook

Reedsch...2 toevoegingen...

Affijn, aan het andere eind van dit universum...

Heee jongen alles goed met je luister,

luister het is heel simpel. Ik ben DJ en ik heb naast mijn vele vrienden van mijn school ook een onwijze bubs met nieuwe vrienden. Van mijn werk, van mijn sportclub, uit de kroeg, waar ik ook kom, iedereen glijdt op mij. Kijk, dat is ook niet zo moeilijk want ik heb mijn haar altijd goed zitten. En luister, dat vinden die chicks gewoon leuk. Ik eet ook altijd veel lichte maaltijden en daar hou ik die strakke buik van mij aan over. Luister, kijk, het is heel simpel, luister, kijk, kijk dan! ik train gewoon heel vaak. En kijk, ik heb ook een goed verhaal. En vooral een lang en goed verhaal. Gaat meestal over mezelf maar daar gaat het niet om want ik ben gewoon erg goed. Daar glijen die chicks helemaal op.

Afgelopen vrijdag man, niet normaal. Lig ik daar op de bank om 23:00 uur gewoon keihard te pitten. Luister, het is heel simpel, ik heb de hele week keihard gewerkt om mijn auto terug te krijgen van de politie. Luister, die gasten zijn niet goed bij hun hoofd. Ik rij maar 3 kilometer te hard en nemen ze mijn auto al in beslag. Tsja, boven die 50 die je te hard mag rijden voor ze je auto innemen maar daar gaat het niet om. Dat is toch gelul? Luister, lig ik dus te pitten op de bank met die schietfilm keihard aan. Maar dat hoor ik niet meer, huh, huh, huh want ik kan ook erg goed slapen, huh, huh, huh. Komen die suffe Ernesto en zijn wijf binnen en even later ook Petra. Die zweefteef die ik altijd muts noem huh, huh, huh. En ik gewoon doorkijken he? Naar die schietfilm. Gewoon alsof ik ze niet zie. Mijn zak chips lag nog open op tafel maar dat is gelul want ik eet altijd lichte maaltijden. Kan ik toch wel af en toe in m'n eentje een hele familiezak chips opknagen? Nou dan! Ja, en zij maar denken ligt die Dikke Zak hier weer te slapen op vrijdagavond maar zo is het dus nie he.

Luister, toen Ernesto en zijn wijf, ik krijg haar naam niet eens uit mijn strot, en die muts van een Petra naar boven gingen slapen op vrijdagavond, de avond wanneer iedereen met z'n vrienden op stap is en een goeie tijd heeft, wat een sukkels zijn dat eigenlijk die huisgenoten van me, werd ik gebeld door Jennifer. Goeie vriendin van me. Wil geen relatie met me maar ik zie haar wel vaak. Omdat ik onwijs lekker kan beffen. En in bed lig ik altijd op mijn rug. Vinden die chicks geil. Kunnen ze lekker makkellijk bij mijn snikkel om te pijpen. Zijn ze gek op, die chicks. Alleen maar pijpen. En slikken he? Huh, huh, huh. Altijd maar weer slikken. Maar goed, luister, kijk, het is heel simpel, luister dan! Jennifer belt me dus op, of ze effe langs mag komen. Ik zeg nog, ik ben wel heel druk met het verbouwen van mijn kamer en het aansluiten van mijn FaxMaanlander maar ik heb wel effe tijd in mijn agenda. Dus kom maar langs, kan ik effe lekker over mezelf lullen tot je in slaap dondert. Dus luister, kijk, moet je kijken, luisternou!! komt die Jennifer, goeie vriendin van me, dus naar me toe. Nou, niet normaal, keihard geneukt. Ik ben weer helemaal klaar voor drie maanden. Tssjjjjeeeeezzzus wat heb ik een lege zak. Kan gewoon drie maanden niet meer neuken.

DJ

PS: als je mijn handtekening wil hebben, moet je effe wachten. Ik moet nieuwe bestellen, de ouwe zijn op. RSI van het handtekeningen zetten.

bromde Mr. Goodbar om 02:12 AM (op 26-03-2003)


Neem nog een borrel!
Neem ik er ook nog 1, EN ik serveer er turks brood met knoflooksaus bij!

Whoei!

bromde bicat om 10:10 AM (op 26-03-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)