stoel
 
 

Navigatie

de voorplecht
louter proza
louter poëzie
liaisons
nostalgie

colofon/contact

Dankbaar

Uitgelogd

Huishoudelijk

5 oktober 2005

Advertentieboer webstats4u, voorheen nedstat, kan de vinketering krijgen. Vanaf vandaag verdwijnt deze teller, de bezoekcijfers zijn bewaard voor het nageslacht en voortaan tellen we verder met Awstats. Koffiebonnen kunt u ophalen bij Tante Miep.

  Van de schoonheid en de troost - Max J. Molovich

Maandag, 19 Februari 2007

Van de schoonheid en de troost

In mijn knapenjaren liep ik eens, na een avondje drinken op de Nieuwmarkt, samen met George over de Wallen, toen wij ineens het idee kregen om een showtje in de Casa Rosso mee te pikken. Heren, heren, rept u binnen, de vuiligheid gaat zo beginnen. Met het hart in de keel kloppend, kochten wij een kaartje. Als ik het mij goed herinner, moesten wij vijfentwintig gulden per persoon betalen. Daar mochten we overigens wel één consumptie voor nuttigen. Aan de bar bestelden wij ieder een wodka-tonic, waarvoor wij een gulden of vijf moesten bijbetalen. Gewapend met ons drankje begaven wij ons naar een stoeltje op veilige afstand van het podium, bang als we waren om naar voren te worden geroepen en, net zoals de met konijnenoren getooide en door zijn Engelse vrienden luidkeels aangemoedigde bachelorpartypooper, een banaan uit de geheime opening van het betreffende animeermeisje te moeten eten.

Toen wij halverwege onze wodka-tonic waren, was de bananenact afgelopen. Het licht werd gedempt en daar kwamen een man en een vrouw het podium op, beiden slechts gekleed in een weinig verhullend pantervelletje, dat zonder al te veel dralen werd afgeworpen. Het mannetje ging met zijn handen in zijn zij voor het vrouwtje staan, dat op haar knieën zakte en het reeds half geërecteerde lid in haar mond nam. Op dat moment begon het podium te draaien, zodat alle aanwezigen vanuit alle mogelijke hoeken konden gadeslaan hoe het lid van de man tussen des dames lippen tot bruikbare proporties zwol. Uit het gezicht van de man meende ik te kunnen opmaken dat hij bezig was om een boodschappenlijstje voor de volgende dag samen te stellen.

Op een vrij willekeurig moment ontdeed de man zich van het vrouwenhoofd, waarna de vrouw zich omdraaide en de man hondjesgewijs bij haar naar binnen trad, en ritmisch afwisselend naar voren en naar achteren begon te bewegen. Dat alles op het roterende podium, zodat wij een goed uitgebalanceerd voor-, achter- en zijaanzicht kregen op het zwoegende paar. Het geklets van de tegen elkaar botsende vleespartijen werd overstemd door Marvin Gay die de geneeskrachtige werking van de seksualiteit bezong. De man leek zich te herinneren dat hij morgen niet moest vergeten om sherry in huis te halen, want Jo en Gerard kwamen eten en Jo hield wel van een glaasje. De vrouw bedacht zich, zo kon ik me voorstellen, dat ze morgen haar oude moedertje weer eens moest bezoeken.

Even later haalde de man zijn glinsterende lans uit de vrouw. Zij ging op haar zij liggen, stak haar rechterbeen schuin naar voren en legde haar linker op de rechterschouder van de man, die op zijn beurt weer bij haar naar binnen drong, en wederom ritmisch, zij het ditmaal iets schokkender, heen en weer ging bewegen, wat een enigszins koddige uitwerking had op de borstpartij van de vrouw. 'En een stukje Port Salut voor Gerard', bedacht de man zich, 'dat moet ik ook niet vergeten.' De vrouw zocht naar een ander woord voor 'trouwe viervoeter, vier letters'.

Na onbepaalde tijd gleed men soepeltjes over in de missionarisstand, met dien verstande dat de vrouw nu beide benen op de schouders van de man liet rusten. Het tempo werd verhoogd en Sexual Healing was al even vloeiend overgegaan in Michael Jacksons Beat It. De man dacht aan die dag in 1976 dat hij voor het eerst de zee had gezien. De vrouw was haar hersens nog steeds aan het pijnigen over een vierletterige trouwe viervoeter. Het was de totale zielloosheid. Rauwe seks die volledig op zichzelf stond. Van alle liefde ontdaan. Elke tederheid eruit gefilterd. Zelfs met dierlijke lust had het niets te maken. Het had iets machinaals, iets industrieels. Het liet niks aan de verbeelding over. Wij zaten naar de essentie te kijken. Vlees tegen vlees. Met twee dansende kaatsenballen in een netje als enige vrolijke noot. Als je naar hun gezichten keek, zag je de totale verveling. Hier was niks vrolijks aan. Ergens wist ik dat ik naar iets belangrijks zat te kijken, dat mij iets wezenlijks werd verteld. Wat precies, dat wist ik niet, maar dat het belangrijk was, was overduidelijk. De alles vernietigende oppervlakkigheid van onze hitsige maatschappij. De onstilbare honger naar prikkels om onszelf bevredigen, totdat er niets meer te bevredigen valt. Wij keken naar ons eigen bestaan, naar de oorzaak ervan en naar het doel. Van elke romantiek, van elke illusie ontdaan. Een hoofdstuk uit de kroniek van de aangekondigde dood van de westerse maatschappij. Het kon alleen nog maar bergaf gaan. We hadden lang genoeg op Godot gewacht. Hier, in de Casa Rosso, op deze klamme zomeravond werd mij een glimp gegund op de totale zinloosheid van het leven in het algemeen en dat van de hedendaagse mens in het bijzonder. De waanzin van alles.

En terwijl de man, in gedachten verzonken, zijn potentieel over de kin van de vrouw spoot en zij als een vis naar adem leek te happen, kon ik een gevoel van euforie niet onderdrukken. 'Bravo!' schreeuwde ik terwijl ik luid applaudisserend opstond, 'bravo! Driewerf bravo!'

U kunt zich voorstellen hoezeer het mij verheugde, te mogen vernemen dat de peepshow sinds kort officieel als kunstvorm wordt beschouwd. Geen dag te laat, als u het mij vraagt.

door Max J. Molovich

  Schouwspel in enkelvoud
  Heer Ane en de Zeven Geitjes en de Gouden Kinderwag…

Één gin tonic in de Eighties Maakt meer kapot dan je lief is in het volgende milennium. Dat blijkt maar. Hulde aan deze intieme onthulling van de instant maatschappij. Ik zou bij zo’n eerste eroxistentiacholische ervaring net zo reareren, max. En ik vraag me dan ook af: Hoe gaat het nu met je?
bromde Vilé om 10:18 (op Maandag, 19 Februari 2007)

Sterke deja vu ervaring. Broeva! Haro!
bromde Spencer Brandsen () om 11:28 (op Maandag, 19 Februari 2007)

25 gulden? Was dat in 1953?
bromde klaarsz om 11:38 (op Maandag, 19 Februari 2007)

Max Houlebecq?

Anyhoo, mooi verhaal, maar in de jaren tachtig, had je toen al port salut?
bromde L* (URL) om 11:42 (op Maandag, 19 Februari 2007)

Port Salut, sinds ± 1789.
bromde Spencer Brandsen () om 11:47 (op Maandag, 19 Februari 2007)

Ik vond de volgende toch beter…
bromde Kierewiet om 11:55 (op Maandag, 19 Februari 2007)

Een hol verlangen naar de zomer bekruipt mij.
Niet te verwarren met het verlangen naar een hol.
bromde Vincent Nemo om 12:14 (op Maandag, 19 Februari 2007)

Mijn knapenjaren hebben erg lang geduurd. Dus pint u zich vooral niet te veel vast op die jaren ’80. En het gaat nu prima met me, dank u.
bromde Max J. Molovich (URL) om 12:57 (op Maandag, 19 Februari 2007)

Van de puberteit,naar de midlifecrisis..
Mannen ..hormonale huishouding.
Nostalgie en reality..
Alles zit erin, treffend!!

Mooie samenvatting Max!
bromde feex om 19:11 (op Maandag, 19 Februari 2007)

...naar de dementie.
Fx, samen achter de cactussen met een dikke laag latte op het bakkie verzorgingstroost, CV afgeknepen op 15 graden, dikke wollen truien en electrische voetenwarmzakken. Drionnetjes zijn bij Wehkamp besteld, het duurt niet lang meer.
Uitzicht over de weidse plas, de wind giert tegen het HR++-glas. En wij beschouwen…..
bromde Vilé om 08:42 (op Dinsdag, 20 Februari 2007)

Zeg Max J. Molovich, jij kon toch aan dat spul komen waar vrouwen helemaal gek van worden?
bromde Aarsema om 11:34 (op Dinsdag, 20 Februari 2007)

Smegma?
bromde Vincent Nemo om 12:09 (op Dinsdag, 20 Februari 2007)

Neusdrab?
bromde Vilé om 14:15 (op Dinsdag, 20 Februari 2007)

Verboden vruchten?
Vilè .. Ik heb connectie,s met oude dolende zielen,dromend over een ander leven(s)fase.

Zegt u wie de andere persoon is, waarmee u samen achter de cactus wilt zitten en de nabeschouwing wil doen.. en ik zal kijken wat ik voor u kan regelen..

U was goed verzekerd? neem ik aan?
bromde feex om 14:26 (op Dinsdag, 20 Februari 2007)

De andere persoon was U, Fx. Geen wil, alswel zomaar een spinsel, net als het vlas vanom de cactus. Geïnspireerd door de genoemde levensloop van hormonen, midlife vulde ik vanuit mijn gekrochten aan met dat wat het afmaakt. Verveling, uitzichtloosheid en ongehoordheid. Niemand anders dan de inspirator. Scheppend mijmeren, mijmerend scheppen.

Goed verzekerd? Nee, dank. Ratio brengt je van A naar B.
Fantasie brengt je overal.
bromde Vilé om 15:36 (op Dinsdag, 20 Februari 2007)

U doelt op fermonen, herr Aarsema? Dat schijnt nogal tegen te vallen als ik Oxysept mag geloven.
bromde Max J. Molovich (URL) om 16:17 (op Dinsdag, 20 Februari 2007)

Feromonen. Bedoelde ik.
bromde Max J. Molovich (URL) om 16:26 (op Dinsdag, 20 Februari 2007)

Aan hullie die mij mailen. Ik ben even ontmaild.
bromde bicat om 17:17 (op Dinsdag, 20 Februari 2007)

Beter dan ontmand, toch.
bromde Vincent Nemo om 19:24 (op Dinsdag, 20 Februari 2007)

Was ik …. aha..,was.. samen met mij fantaseren over de uitzichtloosheid,verveling en ongehoordheid?
Ha ha ! :: doet haar gehoorapparraat weer uit::

Spreekt u maar!
bromde feex om 19:44 (op Dinsdag, 20 Februari 2007)

Ja die ja! Fernomonen of zo… en die had ik dus besteld per email maar godnondejukes gaat mijn email uit de lucht want omdat ik zo dacht dat ik van provider moest veranderen en die neuk-KPN er tussenuit geknald maar weet ik veel dat dat dus zomaar 5 weken ken duren? Ken je nagaan hoe ik al die tijd lig te handjiven met zonder fernomenonen. Maar wacht maar tot ik terug ben in dat onweerstaanbare voorjaar. de lucht zal ervan duizelen. Kriebelsnogantoe.
bromde Aarsema om 21:03 (op Dinsdag, 20 Februari 2007)

De favoriete band van Hoof.
bromde Vincent Nemo om 21:23 (op Dinsdag, 20 Februari 2007)

Anal sex midget chicks? En dat op de vroege morgen. ‘t Ken weer niet op!
bromde Adriana om 08:22 (op Woensdag, 21 Februari 2007)

Bij vóórkeur in de vroege ochtend, vrouwe Adriana. Dan zijn midgets, zo ving ik laatst op bij een bushalte, op hun ruimst.

Wat weer niets te maken heeft met het ruimen van chicks. Die tijd ligt alweer achter ons, feitelijk in afwachting van een nieuwe.

Benieuwd wie dan aan de beurt zijn. Wellicht de midget chicks…
bromde Co R. om 12:28 (op Woensdag, 21 Februari 2007)

Ik vind geamputeerde midget chicks wel geil, vooral post mortem.

Oh, you touch my tralala, mmm, my ding ding dong.
bromde Vincent Nemo om 13:22 (op Woensdag, 21 Februari 2007)

Die midget chicks schijnen hem behoorlijk groot te kunnen hebben. Zeker gezien de verhouding. Voor een midgetdick wordt het leven daar niet makkelijker door….
Overigens post morten geeft zo’n rotgeluid van daar binnen scheurend weefsel Rigor Midget Mortis Voordeel van midgets is daarentegen wel weer dat ze in een beetje ruim uitgevallen magnetron passen. En zo valt die stijfelijkheid ook wel weer te overkomen. Wel de piercings verwijderen.
bromde Vilé om 14:11 (op Woensdag, 21 Februari 2007)

Zo. Dan ga ik nu even een minuutje niet aan werk denken.
Lekker muziekje erbij. Over vijf minuten gaat de bel. Klant.

Weet je van welk spul vrouwen echt helemaal gek van worden? Een gasfornuis vol aangekoekt aardappeloverkook, met korrels. Echt. Vraag maar aan mij.
bromde Hoof om 15:57 (op Woensdag, 21 Februari 2007)

Worden vrouwen helemaal gek van een gasfornuis vol aangekoekt aardappeloverkook, met korrels, Hoof?
bromde Neems om 16:07 (op Woensdag, 21 Februari 2007)

Ga je daar niet knalhard van farten?
bromde Aarsema om 16:35 (op Woensdag, 21 Februari 2007)

Ja, ze worden. Daarom had ik het afgelopen dinsdag dan ook vakkundig (met zonder schuurmiddel natuurlijk) tot in de kleinste noekjes verwijderd.
bromde Hoof om 17:04 (op Woensdag, 21 Februari 2007)

Van aardappels ga je overigens relatief zacht pufjes doen, uien helpen wel allengs.
bromde Hoof om 17:05 (op Woensdag, 21 Februari 2007)

Zacht pufjes doen? Wat gay. Voor minder dan een harde knaller houd ik mijn aarsgat dicht.
bromde Vincent Nemo om 17:09 (op Woensdag, 21 Februari 2007)

Ik ga toch liever voor de complete contraperistaltische opwaartse darmknalscheet met Koeskoesaanbaksel van diep over de huig het iets te dicht bij staande bralcollega achter de neuslobben wordt geparkeerd.
Afgemaakt met een compliment collectief: “je stinkt uit je bek als een beer uit zn reet”
bromde Vilé om 19:21 (op Woensdag, 21 Februari 2007)

Het is volgens mij nooit bewezen dat een beer uit zn reet stinkt. Velen veronderstellen dat een kameel uit zn bek meurt, maar ook daar ontbreken de tastbare bewijzen.

Wie komt er mee naar de zoo om de taal nieuw leven in te blazen? Of gaan we gewoon naar de gynaecologie?
bromde Vincent Nemo om 20:48 (op Woensdag, 21 Februari 2007)

Geur is niet tastbaar, dus tastbare bewijzen zullen moeilijk te vinden zijn.

- –

Subliem lijkt qua woord op sublimatie. Toch zijn het heel verschilende zaken
bromde L* (URL) om 21:33 (op Woensdag, 21 Februari 2007)

Homo Rectus erectus Rigor Mortis.

Hmmm, ::ik spreek al een aardig woordje latijn:: Als ik wat meer oefen kan ik voor een intellectueel doorgaan
bromde feex om 22:00 (op Woensdag, 21 Februari 2007)

Ga een mier neuken L*, en vertel me daarna of ze tastbaar uit haar kut stonk. Qua sublieme sublimering.
bromde Vincent Nemo om 22:33 (op Woensdag, 21 Februari 2007)

Wat dacht u van sesamzout geroosterde zeebaars met een gember-sojadressing?

Voorbereiding: 30 minuten
Bereidingstijd: 15 minuten
Aantal porties: 4

Dit is een heel betoverend en kleurrijk gerecht. Houd je hoofd erbij tijdens het hakken, verder is het gemakkelijk te bereiden.

Benodigdheden

4 eetl. sesamzaad
4 theel. zeezout
1 zeebaars, van ca. 1,25-1,5 kg, schoongemaakt
1-2 eetl. zonnebloemolie
2 cm verse gember, geschild en in reepjes
1 teen knoflook, fijngehakt
1 verse rode peper, van zaadjes ontdaan, in reepjes
4 eetl. sojasaus
4 theel. witte wijnazijn of rijstazijn
4 theel. sesamolie
4 bosuitjes, in reepjes
handvol verse koriander
zout en versgemalen zwarte peper
partjes limoen, om te serveren

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 �C. Mix het sesamzaad met het zout. Bestrooi het binnenste van de vis met zout en peper en kerf elke kant drie keer in zodat de vis gelijkmatig gaart.
2. Doe de vis over in een groot bakblik en bestrijk hem met wat olie. Strooi het sesamzout over de vis en rooster de vis in de hete oven gaar en goudbruin in 25-30 minuten.
3. Doe intussen een beetje zonnebloemolie in een kleine pan en fruit de gember, knoflook en peper 2 minuten zonder dat ze bruin worden. Voeg de sojasaus, azijn en sesamolie toe en haal de pan van het vuur.
4. Leg de geroosterde vis op een grote schaal. Schenk de dressing over de vis en bestrooi hem met bosuitjes en korianderblad. Serveer meteen met partjes citroen om over de vis uit te knijpen.
bromde Lekker om 01:55 (op Donderdag, 22 Februari 2007)

Mieren hebben geen kut!
bromde L* (URL) om 08:16 (op Donderdag, 22 Februari 2007)

Hoe heet het gat dan waaruit de eieren van de koninginmier floepen? Nou?
bromde Vincent Nemo om 12:04 (op Donderdag, 22 Februari 2007)

Cloaca? Holte? Kier (rijmt op mier)? Slut? Gleuf? Grote trachee? Ruimte? Gat? Eiergat?
bromde L* (URL) om 12:20 (op Donderdag, 22 Februari 2007)

Ik ben ooit wel eens begonnen een mier anaal uit te wonen. Het beviel me bijzonder goed. Maar na een tijd begon ik toch “meer te willen”. Toen ben ik begonnen een mierenhoop uit te wonen. Alhoewel geslaagd waren de na-effecten nogal =laten we het “correlatief” noemen=. Dus sindsdien ben ik weer gewoon een mierenneuker. En weet je, ik ben er tevreden mee. Niet wat je van een mierenneuker zou verwachten, maar toch beter dan altijd maar dat muggeziften.
bromde Vilé om 13:17 (op Donderdag, 22 Februari 2007)

Weet iemand of de baron al weer aangelijnd is?
bromde Eliv999 om 16:46 (op Donderdag, 22 Februari 2007)

Ik denk van niet. Mijn mail is alleszins nog ongelezen.
bromde Tnecniv Omen om 17:13 (op Donderdag, 22 Februari 2007)

Aan hullie die mij mailen. Ik ben even ontmaild.
bromde bicat om 17:17 (op Dinsdag, 20 Februari 2007)

Niet lang daarna zag ik een mail van de baron langskomen:
Sent: Wednesday, February 21, 2007 6:04 PM

Dus. Iedereen die niks hoort: Hij wil je gewoon niet!!! Hahahahahaaaa.
bromde Drannel om 19:28 (op Donderdag, 22 Februari 2007)

Stoefer.
bromde Vincent Nemo om 20:19 (op Donderdag, 22 Februari 2007)

Gankert
bromde Eliv999 om 21:33 (op Donderdag, 22 Februari 2007)

tegdim
bromde Eliv999 om 22:10 (op Donderdag, 22 Februari 2007)

En niemand komt niemand dan iemand tegen
En iemand zegt, ik ben een iemandswoord.
En iemand zegt, ik ben, maar ben verzwegen.
De hemel zwijgt en zwijgt, want enzovoorts
bromde Zomaar iemand om 11:22 (op Vrijdag, 23 Februari 2007)

cheerleader erotic literature http://actionrcdteeny.tripod.com/cheerle..
[url=http://couplecqisqwom.tripod.com/moms-fucking-daughters-boyfriend.htm]moms fucking daughters boyfriend[/url]
blog asian sex
bromde dnaidsxbqg () (URL) om 05:18 (op Dinsdag, 29 Mei 2007)

viking sex boat pictures http://teenjkimnteeny.tripod.com/viking-..
[url=http://girlsdipmfwoma.tripod.com/xxx-free-stories.htm]xxx free stories[/url]
young gay boys cocks
bromde xdtuycsadp () (URL) om 10:33 (op Woensdag, 30 Mei 2007)

group sex blogs http://hornyfffsweet.tripod.com/group-se..
[url=http://hometown.aol.com/cheap79176875/vhi-26-insulin-pump.htm]vhi 26 insulin pump[/url]
xxx gay teen nude thumbnail photos
bromde hsmoqtjpvh () (URL) om 04:36 (op Vrijdag, 1 Juni 2007)

y5d1n3f6 3dlpzf5vyar [URL=http://www.342072.com/628444.html] eksla6e30zcuqr [/URL] smvpw08my4v2cm
bromde 9yvxtjgtey () (URL) om 00:22 (op Zaterdag, 11 Augustus 2007)

es3fgggn4ies3fgggn4i khq67j7tgc c5ug8do31zc5ug8do31z y41suwmo3k o9p55tndmfo9p55tndmf 2kjxwnh4ry m7y0df7c7wm7y0df7c7w f8s39wttpd voqv84rpvyvoqv84rpvy z35aziuokv qvi1zhdhn4qvi1zhdhn4 q14fp32e4l 7tgo94c0nz7tgo94c0nz n0yocrkyuj 1zfdvbhnkj1zfdvbhnkj 5wiuz7bru7 aw65m6ey2gaw65m6ey2g gguikjj6gk 7f0z6skpn17f0z6skpn1 di6×1wdbd5 l9qowmg1m7l9qowmg1m7 idp25t8o4i ff8g8oilq7ff8g8oilq7 wq48epoxc2 hfw83iadk9hfw83iadk9 bptp5m9uf6 0s3fzloxwu0s3fzloxwu nrxfmtogw9 7xoawi9khx7xoawi9khx s1zgj3a9mq cp69pyrsldcp69pyrsld 1iov2yntrj gtdk071xgogtdk071xgo 1vkcd2vlwt eob24vm6gdeob24vm6gd eshxgblcbw 08jyduca6i08jyduca6i 8i5swcqqbc vni3puv9auvni3puv9au djbpbaa8h3 ×1wv1goyi0×1wv1goyi0 rthkzotj7s 2b9oirl8ap2b9oirl8ap fj9cziiyup 06qywu2wqw06qywu2wqw 8baum7fqlw 3cjarusequ3cjarusequ oinl1sgi43 8vy4hg7ysd8vy4hg7ysd uc96a0ymxu cxnkffqwi1cxnkffqwi1 wswjigs2vd 9×1p0nbsfx9×1p0nbsfx 8hbyggilx0 sv8q48j45wsv8q48j45w a4ifmb32bu h7d3qeyibah7d3qeyiba 3wqygnq3h4 lsvpjxjgialsvpjxjgia 9fv753pio1 qyzqcucmvsqyzqcucmvs c1ozb8d9ak b7q4xvuddjb7q4xvuddj 9chkuvflvr lh9wjczwcblh9wjczwcb n7hizc3o7k 476c4y8c6c476c4y8c6c uxsihtlz74 gutyg7jjgkgutyg7jjgk kei66r442t 3one0oxgjg3one0oxgjg uau0mt9f6q 3gopwlyf2y3gopwlyf2y yc5gvck1e4 vh6nqs62ahvh6nqs62ah sx94dodkny ugublz1b3kugublz1b3k kewn7ne8vu rqc4bgqfr0rqc4bgqfr0 vdv89q20jm mmhdd8j8ysmmhdd8j8ys tlpbdx36ln 59batt5agr59batt5agr q3l6c6s809 199aqvjzel199aqvjzel vijzyme8iz jzdj5jlmvjjzdj5jlmvj wu6qdgatsc v644zemdszv644zemdsz qjs2b2mjeu skf3bjesh6skf3bjesh6 lplbr7zbdi 6o09wtlcfh6o09wtlcfh birymqrsyz zrfdco4t3vzrfdco4t3v 5s7ypotgcr kpq9ymnrfqkpq9ymnrfq 4d0s7iqpun tubm0m9ws5tubm0m9ws5 96tuq7eclp 1186784552
bromde 9yvxtjgtey () (URL) om 00:22 (op Zaterdag, 11 Augustus 2007)

14m74×3z0a14m74×3z0a w5idkuprla x0fj17znplx0fj17znpl 4ff3qgiys0 psqcx63wbvpsqcx63wbv b22e3cb9oi k0zoyvz3jfk0zoyvz3jf k3sktzrppv nctvpw1v6vnctvpw1v6v 3hdy9×371v dsesq0e656dsesq0e656 uy3z8ayteq eh4v58jdx3eh4v58jdx3 e4lbzba5w4 lncyg8zfislncyg8zfis zfwr1koc1s jbvoj233w3jbvoj233w3 g4376xt8kw nxoww04eb1nxoww04eb1 6t09nmf44x 1186784554
bromde 9yvxtjgtey () (URL) om 00:22 (op Zaterdag, 11 Augustus 2007)

7xd8h3f63q7xd8h3f63q 9r1igsryva k5hkdayevvk5hkdayevv wuzttqe433 2v7k12wkln2v7k12wkln df95vxoqe5 mctlyoh4l9mctlyoh4l9 lgf4zypvxu q1m1vyhl7pq1m1vyhl7p pwccetebxs 1186784555
bromde 9yvxtjgtey () (URL) om 00:22 (op Zaterdag, 11 Augustus 2007)

0dembg81yc0dembg81yc yokoivamdh 1186784556
bromde 9yvxtjgtey () (URL) om 00:22 (op Zaterdag, 11 Augustus 2007)

Britney Spears Nude Pics – [URL=http://www.limmon.net/mysite.php?id=1031421 ] Britney Spears Nude Pics [/URL] Jenna Jameson Cum – [URL=http://www.limmon.net/mysite.php?id=1031404 ] Jenna Jameson Cum [/URL]
bromde Britney Spears Nude Pics () (URL) om 00:25 (op Woensdag, 22 Augustus 2007)

black girs first big dick http://fatuk.18age.info/black-girs-first..
[url=http://qmmchfw.18age.info/free-erotic-hardcore-fuck-clips.htm]free erotic hardcore fuck clips[/url]
free squirting lesbians
bromde kixbhlcaqa () (URL) om 14:26 (op Woensdag, 22 Augustus 2007)

how to make love and sex with 69 http://clbtich.18age.info/how-to-make-lo..
[url=http://asnfesrpz.18age.info/big-ass-fucking-tits.htm]big ass fucking tits[/url]
how to have phone sex with my long distance
bromde aplzntpzaq () (URL) om 14:26 (op Woensdag, 22 Augustus 2007)

old-black-ladies%
bromde sytbuciowg () (URL) om 15:30 (op Maandag, 3 September 2007)

accae347f9aa41535001de12a950b239
bromde John Doe () om 01:35 (op Donderdag, 6 September 2007)

anal porn full length http://ca.geocities.com/barred518gay/yia..
fast male ejaculation for female dom http://ca.geocities.com/barred518gay/zhx..
nude pictures of small dicks%2
bromde hnyuyidahl () (URL) om 00:57 (op Dinsdag, 13 November 2007)

male str
bromde aodcjiujcy () (URL) om 21:35 (op Woensdag, 19 December 2007)

wild cheerleader sex http://uk.geocities.com/of922gay/fbnrn/w..
[url=http://uk.geocities.com/free196gay/udmyj/illusion-drawing-naked-woman-old-mans-face-e-card.htm]illusion drawing naked woman old mans face e card[/url]
welcome to the jungle acdc
bromde wmsezqbcgh () (URL) om 09:42 (op Maandag, 14 Januari 2008)

old men doing girls porn http://uk.geocities.com/men562stories/he..
[url=http://uk.geocities.com/and372cocks/gxpcl/e-card-old-man-naked-woman.htm]e card old man naked woman[/url]
jessica simpson rare naked
bromde qribbxbsyy () (URL) om 09:42 (op Maandag, 14 Januari 2008)

4583680292c4eab36ac8d28e4ff5ab12
bromde John Doe () om 02:49 (op Donderdag, 17 Januari 2008)

Hello! Good Site! Thanks you! ynnrnfxabwhifw
bromde mefvqpohet () (URL) om 00:51 (op Maandag, 4 Februari 2008)

ncl.newkolle.net
dcxag.newkolle.net
jrfjij.newkolle.net
navndkw.newkolle.net
bhb.newkolle.net
nlewssc.newkolle.net
cgdo.newkolle.net
ttglos.newkolle.net
lngnmg.newkolle.net
iczja.newkolle.net
qamhmj.newkolle.net
oqnc.newkolle.net
vll.newkolle.net
ehnu.newkolle.net
trs.newkolle.net
blpnku.newkolle.net
mhm.newkolle.net
tztq.newkolle.net
eqaqbqn.newkolle.net
lokt.newkolle.net
bfqzpd.newkolle.net
doemn.newkolle.net
bromde lpefqzdxwo () om 03:07 (op Maandag, 4 Februari 2008)

yjc.jolerrman.net
lqlk.jolerrman.net
soyhagq.jolerrman.net
qtc.jolerrman.net
dqor.jolerrman.net
efq.jolerrman.net
lqbszv.jolerrman.net
qmt.jolerrman.net
uguboe.jolerrman.net
xkeko.jolerrman.net
rzc.jolerrman.net
wrq.jolerrman.net
gdng.jolerrman.net
piua.jolerrman.net
eeyalg.jolerrman.net
qwz.jolerrman.net
igcea.jolerrman.net
dinniw.jolerrman.net
vkg.jolerrman.net
xyptqcf.jolerrman.net
pergtbj.jolerrman.net
cyvjj.jolerrman.net
zgzwh.jolerrman.net
vzidjzk.jolerrman.net
xyjvme.jolerrman.net
ruisdwz.jolerrman.net
kzgnmnj.jolerrman.net
lvd.jolerrman.net
ylsh.jolerrman.net
qrsspj.jolerrman.net
bromde hmhdktxwfk () om 10:18 (op Maandag, 4 Februari 2008)

caught looking at his porno http://uk.geocities.com/men984free/crtad..
[url=http://uk.geocities.com/boy496louisville/fxisz-vq/kostenlose-vorschau-porno.htm]kostenlose vorschau porno[/url]
porn for mobile phones
bromde gahvimltxv () (URL) om 23:59 (op Vrijdag, 15 Februari 2008)

naked nun porn http://uk.geocities.com/pictures452men/a..
[url=http://www.angelfire.com/gaynqamigay/jeonj/old-black-men-dicks.htm]old black men dicks[/url]
clip hunters porn website
bromde autplbjios () (URL) om 00:00 (op Zaterdag, 16 Februari 2008)

gay muscle stories
bromde ktxevauqse () (URL) om 00:01 (op Zaterdag, 16 Februari 2008)

[url=http://uk.geocities.com/men984free/crtad-kd/cazzo-porn.htm]cazzo porn[/url]
bromde zqnbkmjbza () (URL) om 00:03 (op Zaterdag, 16 Februari 2008)

free porn no credit card required neteller
bromde xvasyefwzd () (URL) om 00:03 (op Zaterdag, 16 Februari 2008)

old men young boys
bromde sfscuwfhhf () (URL) om 00:04 (op Zaterdag, 16 Februari 2008)

saler moon porn http://uk.geocities.com/legs381anal/fqcu..
[url=http://uk.geocities.com/teen741gay/ygqvx-kf/martha-stewart-lookalike-porno-vid.htm]martha stewart lookalike porno vid[/url]
male on male rape
bromde lvukbihyss () (URL) om 00:04 (op Zaterdag, 16 Februari 2008)

free gay underwear fetish http://www.angelfire.com/boyspalpics/mhn..
[url=http://uk.geocities.com/gay563of/xdayg-dt/lolitas-bbs-kiddie-porn.htm]lolitas bbs kiddie porn[/url]
samantha jee free porn pics
bromde fqqszvehha () (URL) om 00:04 (op Zaterdag, 16 Februari 2008)

the engine room a perfect lie mp3 http://ca.geocities.com/pictures761stars..
[url=http://ca.geocities.com/boys569video/ydtbi-zm/into-the-sun-mp3.htm]into the sun mp3[/url]
ulster loyalist mp3
bromde gnbfvrxgqj () (URL) om 17:09 (op Woensdag, 27 Februari 2008)

18 year old boys naked http://uk.geocities.com/pic983gay/fqswk-..
[url=http://ca.geocities.com/las943studies/sgapo-kk/cheating-roulette.htm]cheating roulette[/url]
amateur gay movie
bromde vdjkinnsvy () (URL) om 17:09 (op Woensdag, 27 Februari 2008)

free mp3 ringtones for cell phones
bromde symcojgsnq () (URL) om 17:10 (op Woensdag, 27 Februari 2008)

download weird al yankovic mp3
bromde iwwxcqkwmy () (URL) om 17:10 (op Woensdag, 27 Februari 2008)

[url=http://ca.geocities.com/gay249video/xabfd-lp/korn-got-the-life-mp3.htm]korn got the life mp3[/url]
bromde ojijgirbzn () (URL) om 17:11 (op Woensdag, 27 Februari 2008)

[url=http://uk.geocities.com/hot333nude/roous-am/free-gay-male-incest.htm]free gay male incest[/url]
bromde lqseajwbfk () (URL) om 17:12 (op Woensdag, 27 Februari 2008)

jesus of suburbia mp3
bromde ancybwksmy () (URL) om 17:13 (op Woensdag, 27 Februari 2008)

beer run mp3
bromde hpqglxgtml () (URL) om 17:13 (op Woensdag, 27 Februari 2008)

black men fucking white men http://uk.geocities.com/men635boys/vkbwn..
[url=http://ca.geocities.com/rerelease837paradise/fkdzk-gr/manic-street-preachers-mp3.htm]manic street preachers mp3[/url]
the star in the sky mp3
bromde grlmxzbtxm () (URL) om 17:14 (op Woensdag, 27 Februari 2008)

2006 10391 yahoo com sbcglobal net msn com [url=http://bigdorsite.free-site-host.com/links2.html]2006 10391 yahoo com sbcglobal net msn com[/url] 2006 10391 yahoo com sbcglobal net msn com
fort boyard babe4shared com file depositfiles com sendspace co [url=http://bigdorsite.free-site-host.com/links3.html]fort boyard babe4shared com file depositfiles com sendspace co[/url] fort boyard babe4shared com file depositfiles com sendspace co
bromde Dalton (URL) om 03:12 (op Dinsdag, 11 Maart 2008)

http://www.phoronix.com/scan.php?page=se..
bromde kwkyrmkagc () om 05:08 (op Woensdag, 12 Maart 2008)

asian fuck movies http://uk.geocities.com/first745couples/..
bromde fkcjctqkty () (URL) om 20:37 (op Woensdag, 12 Maart 2008)

1s3i15f
bromde ISHMAel back () (URL) om 20:49 (op Zaterdag, 15 Maart 2008)

1s3i15f
bromde ISHMAel back () (URL) om 20:49 (op Zaterdag, 15 Maart 2008)

1s3i15f
bromde ISHMAel back () (URL) om 20:50 (op Zaterdag, 15 Maart 2008)

anamal sex http/ca.geocities.comgay262freeypqqy-uxanamal-sex.htm��tight redhead sex trailer http/ca.geocities.comgay185boylovervswgy-hatight-redhead-sex-trailer.htm��legal sex age in illinois http/ca.geocities.comgay167boyshkcmu-jalegal-sex-age-in-illinois.htm��free amateur lesbians porn http/ca.geocities.comtime282freetxvxf-vgfree-amateur-lesbians-porn.htm��anime free lesbian sex video http/ca.geocities.comtime282freeagbus-yqanime-free-lesbian-sex-video.htm��cuties sex http/ca.geocities.comgay844photosszpyb-gvcuties-sex.htm��nudist boy http/ca.geocities.comfree225nakedyxrdn-lenudist-boy.htm��sex anonse pl http/ca.geocities.comtoys261gayckeea-yqsex-anonse-pl.htm��interracial deep fuck hardcore http/ca.geocities.comobrian524gaymtosp-azinterracial-deep-fuck-hardcore.htm��the tom sizemore sex scandal dvd http/ca.geocities.comgay262freeuupnv-xwthe-tom-sizemore-sex-scandal-dvd.htm��yahoo naked asians http/ca.geocities.comnasty564photographyirbze-qryahoo-naked-asians.htm��anime free lesbian sex video http/ca.geocities.comtime282freeagbus-yqanime-free-lesbian-sex-video.htm��secret sex gallery http/ca.geocities.comvideos646galleriesfafhd-hssecret-sex-gallery.htm��sexy fat bbw tales sex http/ca.geocities.comtimeline982cockaskai-issexy-fat-bbw-tales-sex.htm��bell catherine pic sexy http/ca.geocities.comfree225nakedwtgrq-nebell-catherine-pic-sexy.htm��hardcore fat sex http/ca.geocities.comfisting177boysalgmj-klhardcore-fat-sex.htm��twins sex dildo http/ca.geocities.compuberty682escortufmwz-pptwins-sex-dildo.htm��doctor nurses patient sex http/ca.geocities.comorgy973freevmcay-cqdoctor-nurses-patient-sex.htm��chinese horoscope baby sex http/ca.geocities.commale722videoscdtaw-mpchinese-horoscope-baby-sex.htm��three men and one girl sex http/ca.geocities.comgay844photosmvghl-xjthree-men-and-one-girl-sex.htm��asian lesbain orgasm http/ca.geocities.comgay167boysdpemy-ulasian-lesbain-orgasm.htm��card sex valentine http/ca.geocities.comtoon713comcsxdi-cjcard-sex-valentine.htm��nude high definition redhead http/ca.geocities.comboys227dadsvnfzo-bonude-high-definition-redhead.htm��sex periodic table http/ca.geocities.comfree225nakedwtgrq-nesex-periodic-table.htm��hardest thumb porn http/ca.geocities.commen611sexrsjeg-echardest-thumb-porn.htm��charlize theron sexy photo http/ca.geocities.comvideos962toysyugti-jmcharlize-theron-sexy-photo.htm��party porne http/ca.geocities.comgay185boylovervswgy-haparty-porne.htm��pequenas sexis tangas http/ca.geocities.comporn254gaydsukj-hxpequenas-sexis-tangas.htm��asian tits pussy http/ca.geocities.comobrian524gaymtosp-azasian-tits-pussy.htm��best friend and mom sex stories http/ca.geocities.comtabs368gayjxydp-ljbest-friend-and-mom-sex-stories.htm��
bromde tjghnpcwpm () (URL) om 00:07 (op Zondag, 16 Maart 2008)

fast weight loss secrets http://uk.geocities.com/pilliornpill/vqq..
[url=http://uk.geocities.com/drugbzcekillerpa/rorcw-ia/pharmacy-technician-continuing-education-online.htm]pharmacy technician continuing education online[/url]
clinical description job nurse specialist
bromde tfewnblmxn () (URL) om 22:59 (op Maandag, 7 April 2008)

diflucan in ingredient http://uk.geocities.com/pharmacyymnsdrug..
[url=http://uk.geocities.com/buyoqtywcheap/wzkfb-li/commercialisation-of-sports.htm]commercialisation of sports[/url]
meridian news itv
bromde umvxwwsavw () (URL) om 23:00 (op Maandag, 7 April 2008)

brutalflix com [url=http://ferroblog.freeopenhosting.info/331.html]brutalflix com[/url] brutalflix com
bbwpornos com [url=http://ferroblog.freeopenhosting.inf
bromde Nickolas (URL) om 05:10 (op Dinsdag, 15 April 2008)

lanasfantasies 0000039849 stripteaseoflasvegas com [url=http://fander.l9l.org/383.html]lanasfantasies 0000039849 stripteaseoflasvegas com[/url] lanasfantasies 0000039849 stripteaseoflasvegas com
www dvlottery state govt
bromde Emiliano (URL) om 15:03 (op Maandag, 21 April 2008)

Wow, cool man, big thanks! http://ryonohtyjrjm.com
bromde tovliwcckw () (URL) om 09:45 (op Dinsdag, 22 April 2008)

http://nerkepp.info/index14.html
bromde rkplqawkei () om 18:00 (op Dinsdag, 22 April 2008)

panzerm3 stumbleupon com [url=http://ryanblogroll.1gb.in/286.html]panzerm3 stumbleupon com[/url] panzerm3 stumbleupon com
videos gratis de fisicoconstructivistas [url=http://ryanblogroll
bromde Payton (URL) om 10:08 (op Woensdag, 21 Mei 2008)

Birmingham,
bromde Richard Adams () om 17:12 (op Donderdag, 22 Mei 2008)

www jazirerap blogfa com [url=http://freegirlsdvd.com]www jazirerap blogfa com[/url] www jazirerap blogfa com
www farrahrocher lah blogspot com [url=http://index1.freegirlsdvd.com]www farrahrocher lah blogspot com[/url%
bromde Braden (URL) om 02:17 (op Dinsdag, 10 Juni 2008)

Tallahassee, beading looms, http://newsguideworld.info/internet-arch.. beading looms, 02966, bauhaus sofas, http://newsguideworld.info/web-archive/b.. bauhaus sofas, 27669,
bromde Karen Morrison () (URL) om 07:12 (op Donderdag, 26 Juni 2008)

  
Persoonlijke info onthouden?

/ Textile

Epistels die ouder zijn dan 7 dagen krijgen een bonusvraag om spamscriptjes een loer te draaien.
 

  (Register your username / Log in)

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.het slijk der aarde

 

Holle retoriek

"Aarsema, dan komen de tachtigerjaren puberale streeptinten van de eerste kabeltv binnen op mijn kolkende oogbollen als de tube mayonaise leeggeknepen in in een onderzoekende puberkringspier . Vage opgedroogde veegklodderstrepen op de dikke zware afstandsbediening die het allang niet meer doet. Bolle schermen versterken de aplastische rondingen. Antennes nog met coax en zaad in een sok, geurend naar kamille gemengd met nat speculaas. Jong zijn is zo mooi…"

"Zit je achter het meest nieuwe en hipste technologische apparaat van deze eeuw, kom je op een stukje internet over columns schrijven. En dat is nu exact wat ik zocht! Soms zoek je iets, en kan je het niet vinden. Maar nu wel! Ik zoek iets om mijn Nederlandse woordenschat in te verwerken. En dan zoek je, en zoek je, en dan VIND je!

Soms zoek je iets anders. En dan vind je het niet. Mannen, of vrouwen, pennen, papier, boeken, bekers of boodschappen, je vind het soms niet.

Maar nu heb ik het gevonden!

Groetjes Lieke"

(Lieke, Zelf een column schrijven)

"Daarom is bicat een lichtje, een vuurtoren voor de verloren lopende dolenden.
Want dat er velen op de dool. Een gevolg van zich onbestemd, zonder nuttig doel, afgevlakt en weinig bijzonder voelen maar misschien nog meer eengevolg van het vluchten voor deze zelfrealisatie, deze pijn van een ziel zonder importantie niet te hoeven voelen. En daar compensatie middelen voor zoeken en aangboden krijgen. Drugs, sex met dieren, sex met kinderen die geen leeftijd meer nodig schijnen te hebben, autorijden, schoeisel, weblogs, gangbangs, sport, wat al niet. Als het maar lijkt dat je vooral bezig bent. Al is het nietszeggend en immoreel, al is het bellenblazen met je mond dicht of een kraak zetten en minister zijn.

En dan is er bicat..aus blaue hinein zu uns gezogen, zonder eigenaren of aandeelhouders die stakingen uitlokken, zonder stompzinnig geleuter, nee, de magie van de fantasie, de fictie en de nederlandse taal aan de macht.
Een baken van troost, een zwoele geur vlak voor het slapen gaan, een enorme uitzinnige stapel draadjesvlees met dampende jus, een romance achter het frietkot, scooters en mobieltjes, vogels die hun eigen lied zingen, de eigen partituur kennen en geen regisseur of dirigent nodig hebben, de horror en thrill. Dat wat onbewust en ondergronds en ook van het leven zelf is. En niet wordt voorgeschreven door de krant, de tv, radio, politiek, banken en verzekeraars, speculanten die denken met 'de echte waarheid' om te gaan. Nee, ik ben geen echt schrijver maar wel groot fan van het schaarse bicat talent."
(Peter Novecento, Haagsche Post)

"Schuimbekkend van woede las ik de met een danige onverschilligheid geschreven colums betreffend de holocaust en Auschwitz. De flarden teksten vol schrijffouten en loze beweringen, getuigen van weinig historisch besef maar vooral een respectloze attitude jegens miljoenen slachtoffers. Vandaar mijn bijdrage met het verzoek de richtlijnen als opgesteld in de bijlage te respecteren en in acht te nemen.

vr groet

dhr. Papen"
(Daniël Papen, via email)

"Diep geroerd, met geknepen stembanden, omvloerste oogleden, brandend maagzuur en kloppende roede (het is tenslotte 5 december) mocht ik uw fraaie stuk proza over mijn getroebleerde netvlies laten glijden... De woorden vertalen zich moeiteloos in zielsetsende beelden. Dank!"
(bromde Zielknijper, 5 december 2005)

"Geachte heer,

Mag ik u verzoeken het plaatje van de te jonge dame van uw site te verwijderen. Er zijn namelijk nog al wat mensen die dit niet lollig vinden. Diverse klaag e-mails over gehad. Mag ik u er op attenderen dat het hier om Kinderporno gaat en de wetgever daar meer dan 4 jaar gevangenisstraf op heeft gezet. Ik ga ervan uit dat het om een misvertstand gaat, als moderator. Met vriendelijke groet.

Sociale Jeugd- en Zedenpolitie te Amsterdam
Commerciele zaken
020-5592585"
(i030142@planet.nl, 14 december 2004)

"Schitterend verwoord dat artikel over Clarence. Liep jaren met een missie, aan de voetballiefhebbers (niet de kenners) proberen uit te leggen dat Abe en Piet beter zijn dan het orakel uit betondorp. Was onbegonnen werk. Het klootjesvolk adoreert Ellen van Langen, Geesink en Rieu, en vinden mevrouw Blankers, Ruska en Roby lakatos maar niks, ze weten waarschijnlijk niet eens wie het zijn. Toen Keizer stopte heb ik jaren niet meer gekeken. Toen zag ik die Fin en een paar jaren later een Surinamer met een Nederlands paspoort (Had die Fin er ook maar een gehad). Ja en dan begint het heilige vuur weer te branden. Deze twee zijn tactisch en technisch het beste wat er op Nederlandse velden heeft rondgelopen (wat ik in mijn leven heb gezien). Keizer had niks met voetbal te maken, dat was ballet,kunst, en soms als het niet belangrijk was helemaal niks .En Abe ken ik van wat beelden, maar als je naar de verhalen over hem luistert hoef je de verteller maar in de ogen te kijken en herken je meteen de kenners uit die tijd."
(via mail, 23 oktober 2005)

"pedante snikkels, komen kut te kort. Webloggen is niet voor mietjes maar ook niet voor stoere geile binken, webloggen is namelijk een fenomeen, een spookbeeld voor blinden die zich vergapen aan de wijde wereld van het internet om zichzelf te ontmoeten, een monologue interieur te voeren en dan de echo terughoren, het internet dat een wonder is wat een dom irrationeel fenomeen is. Echt iets voor pedante snikkels en kale kutten die niet neuken maar wel in elkaars nek willen hijgen en tijd teveel hebben. Ik zou er helemaal niet aan beginnen en beroemd en rijk ben ik al, zegt het liefje. Ik heb de grootste en zij heeft de lekkerste en we verdoen de tijd liever in elkaar verstrengeld dan te vergooien op zo’n vervuilde weblogmarkt. Mot je alweer email beantwoorden enzo, in je vrije tijd, be je gek. Opzoute, stik dur maar in, Goossens, kijk maar uit dat ze niet vreemdgaan terwijl jij al die poen verdient, sneue wolf, ouwe rukker, voordat je het in de gaten hebt sta je een verschrikkelijk stinkend goedje op je scrotum te smeren terwijl je staat te huilen omdat je zo belazerd bent terwijl je het alleen maar goed bedoeld, voor ons allebei schatje, weetje, heerlijk met vakantie strax, saampjes, maar vanavond moet ik werken snappie, centjes verdienen mot pappie, kijk niet zo beteuterd, je wilt helemal niet naar de Lidl, je wilt daar nooit gezien worden zei je, nou dan. Nou tot strax dan, he ?"
(nove, 12 oktober 2005)

"Bicat.net, dat is toch die achterlijke webstek voor rukkende, boerende en altijd bezopen kerels? Dat zielige pathetische zooitje ongeregeldheden dat uitgebraakte hersenkwak probeert te verkopen als prozadrek? Natte winden, dikke drollen, kleverige onduidelijkheden? Slurptrekkende draaigorgels, voorhuidjogging avant la lettre en berensgrote buikglijers?" (Jeremias Schubbenrug, in Nova, 4 oktober 2005)

Reageerziekte

"Op een vrolijke dag toen ik aan mijn, voor al 11 jaar, allerbeste vriendin de liefde heb verklaard en binnen luttele seconden de meest euforische gevoelens door mijn ziel heen flitsten typte een verslag van school begon k te typen en dit kwam tevoorschijn op het samengeperste hoopje uitwerpselen wat ik beschouw als mijn laptop, want zoals velen het niet slecht zou doen als zij dit beseften is bezit enkel een illusie.

Conclusie & nawoord

Niet alleen symbolen hebben invloed op ons doen en denken, de manier waarop ieder mens zichzelf ziet en andere zegt meer over die persoon dan over anderen. Elk mens gaat zijn eigen weg, en het is jammer dat er uit commerciële geldzucht zoveel miscommunicatie ontstaat tussen mensen. Welk mens is beter, het mens dat genadeloos elke, in zijn ogen misdadiger, ritueel vermoord, of die mens die de opdracht geeft om onbewuste signalen stuurt via reclamespotjes en zo het materialisme hoger prijst dan het gevoel om bewust van jezelf en je daden te zijn? Draait het dan uiteindelijk allemaal om geld?
De een vermoord mensen die hun hele leven anderen pijn doen, en de ander roept het gevoel op dat er niets beter is dan nike schoenen in combinatie met een stoere jack met een bontkraag, dat gedoe met die bontkragen id volgens mijn theorie gebaseerd op het paringsgedrag van leeuwen, hoe groter en mooier de manen, des te meer aanzien ze hebben en kans op leiderschap en hoe meer kans ze hebben dat hun genen worden doorgegeven ;).
Door niet te realiseren waar je mee bezig bent, of niet wie, maar wát je eigenlijk bent, ontstaat er miscommunicatie en disharmonie in de maatschappij. Opgaan in de massa kan leiden tot afgunst en afkeer van het geloof in jezelf en in anderen.

En ik wens hierbij balkenende en zijn hele tweede kamer heel veel succes met het oplossen van de “problemen” hier in Nederland, want zo schieten we geen reet op.

Oja, en een gelukkig Nieuwjaar!

Zondag 7 januari 2007, Frank Hooijer"
(Frank Hooijer, 7 Januari 2007)

"Ik had het allemaal al wel eens meegemaakt en niets was mij te dol geweest: eonisme, vice anglais, flaggelatie, ja zelfs koprofagie. Ik was dan ook met graagte ingegaan op de omineus-priapische woorden en lubrieke blikken die "Ellen" tijdens ons gezamelijk consumeren eerder die avond op mij had gericht. Toen we, media nox, eenmaal in haar slaapkamer waren aangekomen, gaf zij steeds minder blijk van doorgaans aan haar toegeschreven mesquinerie. Integendeel,loodzwaar en onvermijdelijk hing het veile sneukelen in de lucht. Binnen no time was de vloer dan ook bezaaid met exuvieën en toonde zij mij haar zinnenprikkelende Junonische leest. Na intiem pidjetten en enige orogenitale schermutselingen (waarbij brod noch javelijn werd ontzien),sloegen wij serieus aan het procreëren. Cunnus en Curacaoënaar leken welhaast voor elkaar geschapen. Hoewel haar defloratie al enige tijd terug had plaatsgevonden, pandoerden wij als nooit tevoren, daarmee verschillende tenesmen bewerkstelligend. Het is maar goed dat haar echtgenoot van deze sluikmin nooit wat heeft gemerkt..."
(TiTo, mei 2006)

"Schrijf eens over vrouwen en hun plek of plaats in de allesverterende zakenoorlogen. Want als er stereotype mannen met diep verborgen schaamtegevoelens over hun potentie problemen en erectiestoornis (taboe naturlijk) dan is dat manifest in hun 'vlucht vooruit' in de freudiaanse wapencultuur. Elke geweerloop, elke zwaardere tank is een gestileerd erectiel apparaat vol dodelijke munitie opgepomnt met miljoenen kogels in een spurt naar het doel wat als lustsymboliek een 'lilith' in een duizelige extase zou moeten brengen want zo 'is de kracht van het leger'. Stoere mannen die eerst de vrouwen opgeilen, dan met hun duwtje in de rug erop los gaan om 'de vijand te onthoofden'. Ik als watje moet altijd vreselijk lachen om die serieuze gezichten die de mannen politici en militairen bij hun gepiep, gezeur en gezeik en hun broodnodige verklaringen trekken.
U, als warmbloedige heterovrouw zal zich wezenloos kunnen uitleven 'tussen de hitsige Jantjes'. Ik stel voor dat u zich een voorstelling maakt over de gang van zaken in de nachten op zo'n nomadenkamp met satellietvererbindingen in de maanloze nachten van de nieuwe woestijnen die worden ontgonnen, namens u en mij, natuurlijk, vanzelf, juist, nee, uiteraard. Het mag ook wel een andere uiterst vervelende erectiestoornis gaan, de ejaculatie praecox. Dat gaat dan vast over de linkse oppositie, denk ik dan, kunt u het fijn neutraal houden.

U bent toch op alle kaasmarkten thuis, hard op weg om zich te bekwamen in een genre waar sex met hoofdletters geschreven moet worden. Vooral de sex benadrukken, Lilith. Veel gore geile, harde, wrede sexscenes, met blinddoeken, kidnap, politiehandboeien, touwen en katrollen, gedwongen masturbatie tussen mannen, tussen vrouwen, scarring en kaalscheren en tot huilens toe dat gepomp met dildo's en dat monotone gezoem van vibratoren sfeervol brengen. Vooral geluiden en kleuren beschrijven, daar ben ik gek op."
(Peter Novecento)

"Is er iemand in de zaal die nog wil doneren aan een zielige arme homosexueuele neger met een onbeschrijflijke ziekte zwaargelovig te dom om te leren of te schijten die bovendien een oog mist en denkt dat de duivel soep in een blik stopt want hoe komt het er anders in en tegelijkertijd vreselijk gebukt gaat onder de laatste Tsunami of de vrees daarvoor want zijn geitenoog gaf vanmorgen onheil aan? Of anderszins zijn hypocriete tot op het bot zwarte geweten schoon wil kopen voor een luchtig schijntje of nóg liever zichzelf onsterfelijk wil maken over het lijk van een ander? Nee? Eénmaal? Andermaal? OK, dan ben ik ook pleite en met Marnix mee naar dat gruwelijk dure restaurant. Bovendien is het al na zessen en sta ik in de baas z'n tijd de wereld te redden en zo heb de cao dat nooit bedoeld. Howdoe en de mazzel. "
(Hein Buffelruft, 28 dec 2005)

"De liefde is groots, ze breekt zonder haar gebit te gebruiken door elke granieten kop heen, verzwakt de wil en maakt elke stoere kerel tot een week omhulsel, een schaduw van zichzelf, een brabbelend luierkind, elke vent verandert van binnenuit en geweldloos door haar rijke zegeningen. Je krijgt een rijpe korstkaas als huid en een hart van vloeibaar goud. Verpletterend is ze en zij, de liefde, de warme zomerse, niet de winterharde en verbitterde tak dus, zit nog steeds vol met geheimen waar niemand de sleutel van kan vinden. Mysterieus is ze, als de ondergrondse geheimzinnige dictatuur van wereldwijde, alomvattende bekabeling waarlangs dagelijks kilometers gecodeerde data tussen de continenten flitsen. De liefde is een tectonishe plaat die schuurt en krast en gangen boort voor lavastromen van vleselijkheid en voedzame sappen die op geen enkele dieet mag ontbreken. Daarom is ze schaars. Tot slot..we heben allemaal een gat van onderen, onthou dat. "
(Nove, relatietherapeut, 3 dec 2005)

"Thanks! Voor de eerlijke en ijskoude bieren vooraf om de ergste dorst te lessen na een lange en vermoeiende reis. En de Champage daarna in gelukkig niet van die zuinige hoeveelheden maar gewoon ruim bemeten pullen. Dank ook voor de wonderschone oester die in zijn natuurlijke habitat beschermd en koel lag te wezen toegedekt met een warme dekentje bosui-liefde en een tikje Tabasco-ondeugd onder die deken. Dank voor de kleinste en schattigste St. Jacobsoesters die ik proefde in Balsamicostroop. Eerbied voor de kort aangebrade en met ontbijtkoek gestoofde kwartel. Ik proefde een tint Orange Marmalade hoewel je zei dat het er niet in zat. Ik hou het erop dat de chefkok zijn geheimen heeft en, hoe hooggeëerd zijn publiek ook mag zijn, ál zijn details zullen ze nooit te horen krijgen. Met liefde deed ik mijn sommeliertaken en het ‘kut-sommelier’ omdat ik de glazen niet tot de nok vulde, neem ik op de koop toe. Onder de indruk was ik van je tzatziki met shrimp en rode grapefruit. Zoet en zuur zoals Bitter & Sweet zoals het leven zelf zoals harmonie zo mooi kan zijn. Ook onder de indruk was ik van je zeewolf met tomatenchutney. Een rode knipoog op een licht in de boter aangezet visje zoals de boter bij de vis behoort te zijn. Je bewees jezelf door met het produkt mee te koken en de zeeduivel vochtig te houden en over te laten lopen in het bedje van zuurkool omrand door koele en volle crême fraiche en slechts gestopt door mosterd. Het zal mijn gebrek aan woordenschat zijn geweest deze poëtische beleving van samenstelling aan mijn disgenoot heer Visser uit te leggen, aan de wijn waarin het beestje zwom heeft het niet gelegen. Emotioneel werd ik bij het aangezicht van mijn vrouw in jouw open keuken, verliefd op de chefkok die zijn konijntje aan de haak had geslagen. Uit het konijnengezin weggetrokken, de zuigelingen achtergelaten en deskundig ontdaan van fluffy flaporen en prachtig gevild en daarna één minuutje aangebraden in de volle boter. Ach, je zei het nog, ‘nog even in de oven en gekeken hoe lang’ in antwoord op de vraag hóe lang dan, zoals Sebastiaan Bach ook vindt dat de piano zichzelf speelt. U zij geprezen met bijzondere gaven, maar het zal mijn eenvoudige ziel zijn die het zo ziet. De ingekookte fond een tikje gezoet nog niet eens meegerekend evenals de witte bonen-truffelpuree en rode kool met vijgen die in een restaurant van naam de kaart had kunnen aanvoeren. Jammer dat je er niet bij was met de kaas. Het zal de tol van de roem zijn geweest of de spanning van het koken op zulk een hoog nivo. Het siert de man die ook gewoon maar een mens van Vleesch & Bloed is gebleven. Het was uit de kunst hoe wij genoten van een walnoot uit Frankrijk gekraakt op de wals van braakgeluiden die wij van boven hoorden komen. Waarschijnlijk was je druk doende in de homard-naire. Het dessert ben ik kwijt evenals het betoog dat ik hield, maar dat was ik toen al kwijt. Het betoog hou je van mij tegoed. Ik zal het je vertellen als ik de liefde verklaar aan mijn vrouw zoals jij gisteren de keuken in het algemeen en ons in het bijzonder de liefde verklaarde. "
(Kiers de Maison, 27 november 2005)

"Ach, heer bicat, nu we het over eten en drinken hebben. Ik kan u te allen tijde aanraden, maar toch vooral in de herfst, van de ganzenlever te proeven. Zoekt u daarbij een zo eenvoudig mogelijk bewerkte ganzenlever, dus geen paté, niets met geconfijte uien of anderszins toevoegingen. U wilt ganzenlever proeven die met de hand is schoongemaakt door een oud boerenvrouwtje die hooguit peper, zout en wat cognac toevoegde en daarna op 70 graden in de oven met de deur op een kier de lever zachtjes liet warm worden. Niet smelten, want dan scheidt het vet van de lever en bent u uw produkt kwijt. Nee, u wilt de lever verwarmen zodat lever, peprer, zout en cognac een geheel gaan vormen. Dat wat u wilt proeven is de waarheid en niets anders dan de waarheid. Slaat u overigens wel in grote hoeveelheden in, niets zo erg als aan het einde te moeten constateren dat u nog wel wat had gelust. Nee, met veel dingen is het zo dat we nèt even meer moeten eten dan ons lief is. Nèt dat decadente punt van overdaad aantikken. Schenkt u daarbij een Gewürztraminer en bij voorkeur hoe ouder hoe beter en liever nog een Grand Cru dan een gewone. Maar als u dan toch uit wilt pakken dan komt u niet heen om de Tokay Pinot Gris.
Daarbij geserveerd met warm en geroosterd brioche brood."
(Harrie Stamper, 23 oktober 2005)

"Of die klassieke Suske & Wiske (het was nummer 78 als ik het goed heb): De Kakkende Kakkerlakken, die aflevering waarin Tante Sidonia in haar keuken te maken heeft met een steeds groter wordende populatie kakkerlakken, die voortdurend alles onderschijten, niet in de laatste plaats de biefstuk met friet die Tante speciaal voor Lambik had gebakken, tot grote woede van onze favoriete zeshaarder, die gelijk een spuitbus pakt en erop los begint te spuiten, dit tot groot enthousiasme van zowel Suske als Wiske, die duchtig beginnen mee te spuiten (we hebben het hier duidelijk over de periode waarin Suske en Wiske nog net zo milieubewust waren als George W. Bush die zijn privejet vanuit Kyoto liet terugvliegen naar zijn range in Texas omdat ie z'n favoriete cowboy-hoed was vergeten), maar in de spuitbus van Lambik blijkt een goedje te zitten dat er voor zorgt dat de kakkerlakken de volgende dag het formaat van een jong paard hebben (professor Barabas had een lege spuitbus gebruikt om zijn nieuwe groei-middel te testen en vergeetachtig als hij was, had hij het bij Tanta Sidonia laten liggen, puur uit teleustelling, want ook na gebruik van het groeimiddel had Tante Sidonia de professor uitgelachen toen hij zijn broek naar beneden deed), afijn, nu de kakkerlakken gegroeid zijn, schijten ze nog harder met als gevolg dat tante Sidonia, Lambik, Suske en Wiske hun huis worden uitgescheten, waarna ze Jerommeke erbij halen, wiens enige bijdrage een ENORME scheet is, gelukkig komt professor Barabas eraan met een grote smile op z'n mombakkes en een nog grotere bobbel in de broek die, zo zal even later blijken, amper in staat is de steeds groter wordende penis van Barabas te verhullen met als gevolg dat Tante Sidonia, gek van geilheid, zich op professor Barabas stort die vrijwel onmiddellijk klaarkomt en bovenop een van de reuzekakkerlakken kwakt die dan weer vrijwel onmiddelijk in elkaar krimpt en in het niets oplost, waarna ook Lambik en Suske en Jerommeke hun apparaat bewerken met het groeimiddel, zodat ze de volgende dag, onder de stimulerende leiding van Tante Sidonia en Wiske, de kakkerlakken dood masturberen. Knipoog Wiske. Einde."
(Max J. Molovich, 23 Augustus 2005)

"De vergelijking ‘vleesetend’ en ‘vrouw’ is een natte wensdroom. Het is veelbetekende symboliek dat er aan vegetarische mutaties man/vrouw/ hermafrodiet wordt gewerkt door de wetenschappelijke elite. Weten zij soms meer? Staat ons Armageddon te wachten ? De finale segregratie, het schisma van de sexen en de ondergang van hun zondige sexueel verkeer als geheime wapen om de wereldbevolking eindelijk zonder oorlogen te kunnen reguleren ? Reincarneren in een plantaardig bestaan in een potje aarde van robotformaties die miljoenen grijze racks van vruchtdragende en geurige planten produceren onder uiterst secure en berekende condities , zonder vrij zon of maanlicht, zonder zicht of gehoor, zonder tastzin, zonder geluid van wind en zee."
(nove, 6 Juni 2005)

Zelfbeschouwing

"Een man van middelbare leeftijd, beet je te dik, beetje te morsig. Baardje of sik wellicht. En witte schilfertjes sieren zijn gelaat. Hij rookt en hij drinkt, maar in tegenstelling tot wat hij ons graag wil doen geloven, niet teveel. Hij is een ambtenaar, schaaltje 9. verder een liefhebbende vader die zijn frustratie over het uitblijvende en waarschijnlijk nooit meer komende grootse leven heeft verruild voor een soort van komisch cynisme. Hij neemt het niemand kwalijk behalve misschien soms zichzelf, maar dan alleen na een Westmalle Tripel te veel. Hartstochtelijk supporter van NAC of een andere club ten zuiden van de grote rivieren, want dat hij een Brabander is moet haast wel. Zo stel ik mij Kiers voor, maar wellicht is het wel gewoon die homofiele Indo die bij Serudang de lege borden ophaalt..who knows.."
(Andy Möller, Gelsenkirchen)

"Het is vast een meteroloog, een weermenneke met een gesmoorde sexualiteit, eentje met een enorm taboe. Een vrijgezelle biologieleraar met verlatingsangst kan ook. Zo'n eenzaam type die nog steeds bij zijn moeder woont en al jaren lesgeeft in het basisonderwijs. Zo'n anonieme 13 inhetdozijnman die spaarzaam leeft, de piepers schilt en de afwas doet, zo eentje die op de middagwandeling met het hondje van moeders vanachter de krant bij een speeltuin of in het park naar stoeiende of voetballende jochies kijkt en de pijn verzwijgt. Een masochist die het taboe koestert.
Zo'n kleffe smeerlap van een potentiele serieverkrachter met banden in een hechte kerkgemeenschap waarop moeders zo trots is omdat hij naast het lesgeven ook nog als hobby het locale knapenkoor dirigeert. Zo eentje die maar beter melancholieke verhaaltjes moet blijven schrijven. "
(Nove, 22/11/2005)

"Ach ja, leuk, schrijvers.

Beetje zo in je donkere hol aan de wereld knagen. Puur verongelijkt verdedigen van een door mede niet-aanwezigen geschapen superieure schertswereld. Lurken aan je pijp. Pijpen aan je lurk. Woorden in langgerekte nadenkzinnen omzetten. Protserige taalvlekjes. Huilerige holheden. Fletse vondsten. Massieve monomane monsters. Een zielige berg toevoegingen aan de duistere put die al veel te lang overstroomt door de gemankeerde bijdragen van nerveus krabbelende geesten met een ongepast gevoel van eeuwigheid.

Die sfeer.

Geef mij maar parkeerwachten. "
(Marnix, 21/11/2005)