stoel
 
 

Navigatie

de voorplecht
louter proza
louter poëzie
liaisons
nostalgie

colofon/contact

Dankbaar

Uitgelogd

Huishoudelijk

5 oktober 2005

Advertentieboer webstats4u, voorheen nedstat, kan de vinketering krijgen. Vanaf vandaag verdwijnt deze teller, de bezoekcijfers zijn bewaard voor het nageslacht en voortaan tellen we verder met Awstats. Koffiebonnen kunt u ophalen bij Tante Miep.

  Zelf een column schrijven - Spencer Brandsen

Maandag, 31 Juli 2006

Zelf een column schrijven

Iedere columnschrijver columnt zoals hij gebekt is. Maar twee zwaluwen maken nog geen lente. Enige kennis van spelling en grammatica strekt tot aanbeveling, maar verder maakt het allemaal niet zo veel uit wat u doet. Zo gebruik ik soms een moderne en dan weer een ouderwetse spelling, net zo het uitkomt, daar zit ik helemaal niet mee. Verder ouwehoer ik meestal maar een eind weg en zie ik wel waar ik uitkom of waar het schip strandt. Over het algemeen schrijf ik over dingen die min of meer vanzelf in me opborrelen en dat kan van alles zijn. Het weer bijvoorbeeld, of eten, of zonnebrillen voor dieren, antimuggenspray, de groenteboer, het vervoeren van overtollig vet op originele manieren (dus niet op de buik en de billen of onder de kin, maar bijvoorbeeld een oorlel van drie kilo, of heel erg mager zijn, maar dan wel hele dikke onderarmen hebben), zin en onzin van moderne techniek (zoals een mobieltje dat zo klein is dat je er voortdurend naar moet zoeken omdat het kwijt is), De Vrije Wil, de zin van het leven, voor- en nadelen van diverse soorten asfalt bij verschillende temperaturen, de kans die je hebt om de hoofdprijs in de Staatsloterij te winnen (weinig), het enorme optimisme van sommige mensen – bijvoorbeeld 97 zijn en dan niet aan de dood denken, maar een wereldreis gaan organiseren – en zo zijn er nog veel meer onderwerpen waarover je een column kan schrijven. Sterker nog, er zijn niet eens onderwerpen die ongeschikt zijn voor een column! Een column kan werkelijk over alles gaan. Of over niets, dat kan ook. Het maakt allemaal echt geen bal uit. Zo zou je best een column kunnen schrijven over waarom je geen column wil schrijven. Of niet kan schrijven. Of dat je het wel wil, en ook wel kan, maar dat je het toch niet doet. Kan allemaal, is helemaal geen punt. Of dat je een column schrijft over wat een column eigenlijk is. En waar het woord vandaan komt (column is Engels voor kolom en daarmee wordt zo'n verticale baan bedoeld waaruit krantenpagina's zijn opgebouwd. Een horizontale variant – een lange, dunne streep tekst die van links naar rechts over de hele pagina gedrukt is, behalve wanneer het een Arabische krant is, want dan gaat het omgekeerd, dus van rechts naar links – is ook mogelijk, maar zou dan geen column meer moeten heten om spraakverwarring te voorkomen), want dat weet niet iedereen. Nee, de mogelijkheden zijn eigenlijk onbeperkt. Dus gaat u gerust uw gang.

Is deze zin de laatste zin van een column, of de laatste zin van iets anders? Wie het weet, mag het zeggen. Maar zwijgen mag ook.

door Spencer Brandsen

  Autonieuws [voor Wim Oude Weernink]
  De Koe

Zwijgen is toestemmen. “Waarmee” is dan weer een vraag van een hele andere orde. Deze vraag word meestal gesteld als men iets wil doen maar niet weet met welk een voorwerp of welke hulpmiddelen er tot beschikking zijn. Het vaak gegeven antwoord op deze vraag is dan ook: “Daarmee”.
bromde Citizen Kane () (URL) om 15:49 (op Maandag, 31 Juli 2006)

Hmm. Interessant. Zo zou ik een column kunnen schrijven over dat mijn lief gisteren boodschappen ging doen, zodat ik later op die dag lasagne bolognese kon gaan maken en dat het op het punt stond te gaan regenen. Heel hard te gaan regenen. Misschien kun je beter even wachten, opperde ik. Maar daar wilde ze niets van weten. Neem dan een paraplu mee, zei ik. Dat was wel een goed idee, alleen, waar was die paraplu van ons dan wel niet gebleven? Geen flauw idee. Wij zoeken in meerdere hoeken en gaten, maar niks hoor, geen paraplu te bekennen. Nou, zei mijn lief, leuke vriend ben jij, eerst een paraplu beloven en ‘m dan niet kunnen vinden. Met kwaad gemoed verliet zij onze woonst. Een tijdje later kwam ze terug met vrijwel alle benodigdheden. Alleen de peterselie was zij vergeten. Dat viel dus mee, wat te incasseren klapjes betreft. De lasagne was beter gelukt dan ooit. Misschien iets te veel bechamelsaus, maar niet veel. Het komt nauw aan. Bijna een etmaal later dacht ik bij mezelf, laat ik eens naar bicat.net gaan, gezelligheid moet je soms immers gewoon opzoeken. Hier aangekomen las ik deze, zoals gezegd bijzonder interessante, column. Toen ik op het punt was beland een reactie te deponeren, keek ik toevallig naast mij en wat zag ik daar op mijn printer van het merk Epson liggen? Inderdaad, onze paraplu. Het is zo’n paraplu van maar een centimeter of 20 lang, eentje die, met de druk op een knopje, uitklapt, wat gepaard gaat met een gezellig geluid dat ik vermoedelijk het beste kan omschrijven als fffwwaaapp.
bromde Max J. Molovich (URL) om 16:38 (op Maandag, 31 Juli 2006)

Volgens mij is de kans om iets te winnen in de Staatsloterij klein, en niet weinig. Alhoewel je op zich wél weer weinig kans hebt.

Ik doe trouwens al jaren niet moeilijk over onderwerpen voor mijn columns. Ware het niet dat ik geen echte columns schrijf, maar meer onverbloemde onzin. Vreemd, eigenlijk, dat zoiets dan tóch wordt gelezen.
bromde Marnix (URL) om 18:23 (op Maandag, 31 Juli 2006)

Ik ben meestal te lui en te moedeloos om een column – waarom ze dat barbarisme niet gewoon collum of kollum schrijven moet iemand mij eens uitleggen – te schrijven, en als ik het dan toch doe – om bij bicat een duit in het zakje te doen, om existentiële angsten te bezweren, of om een andere bedenkelijke reden – roept deze daad alles behalve bewondering of respect op, ja hoongelach en minachting zijn dan mijn deel, omdat ik niet ad rem ben als Kiers, niet literair als Spencer, niet gestoord als Snokman, niet nymfomaan als lilith, niet beminnelijk als de baron, niet indolent als Luldebehanger…

Maar beste Spencer, jouw column doet mij echt goesting krijgen om te schrijven, te schrijven over mijn eenzaamheid en over mijn enige vriend, de cactus, en over de kwetsures die ik oploop in deze innige vriendschapsrelatie.
bromde Vincent Nemo om 18:32 (op Maandag, 31 Juli 2006)

Ik ben Kiers helegaar niet!
bromde Ad Rem om 18:54 (op Maandag, 31 Juli 2006)

Nee, alleen al het IDEE dat Kiers Ad Rem zou zijn. Wat een mop!
bromde Tanja () om 19:06 (op Maandag, 31 Juli 2006)

Ik liep net naar het toilet ik had geweldig geil zitten fantaseren over een zekere Tanja en moest iets kwijt toen ik een vlieg zag zitten. Met een geroutineerde, vloeiende beweging haalde ik mijn slipper van mijn voet en sloeg de vlieg dood. Toen deed ik de toiletdeur open, pakte een stukje papier van de rol, pakte het vliegje op, gooide hem in de pot en piste over zijn lijk.
bromde L* (URL) om 19:29 (op Maandag, 31 Juli 2006)

Je weet toch wel dat je die vlieg moet vastplakken omdat het anders niet helpt tegen naast de pot pissen? Dierenbeul!
bromde Tanja () om 19:36 (op Maandag, 31 Juli 2006)

Wat nou gestoord?
Het stralende licht van de zon, dat het duister van de gehele wereld verdrijft, komt van Mij.
En het stralende licht van de maan en het stralende licht van het vuur zijn eveneens van Mij afkomstig.
bromde Snokman om 20:04 (op Maandag, 31 Juli 2006)

Ja, ik vond het ook al zo raar dat ie Spencer literair noemde.
bromde Tanja () om 20:11 (op Maandag, 31 Juli 2006)

Kolommen
Lolkommen
Volkomen
Mollonek
Kolkomen
Volkomen
Kolvomen
Volvolko

Literairuut van den onderste plank kan nog slechter zijn kan kommulisme van de bovenste plank.
bromde Vilé om 20:18 (op Maandag, 31 Juli 2006)

Ja hoor! U zit mijn Volvo weer belachelijk te maken, waarde Vilé.

∗ moppert iets ∗

Even ben je weg. Tssss.
bromde Eduardo om 00:10 (op Dinsdag, 1 Augustus 2006)

Lang nagedacht over Joodse Columnisten. Die schijnen in groten getale nederzettingen te hebben gesticht in de Gaza-strook, een zeker moment in de tijd. Sinds ik de gebarentolk op Nederland 2 heb ontdekt, snap ik het nieuws wat beter.

Gr. KL
bromde Kapitein Lafbek () (URL) om 02:52 (op Dinsdag, 1 Augustus 2006)

Volgens mij wonen de meeste Joodse columnisten tegenwoordig in Nederland.
bromde Tanja () om 14:11 (op Dinsdag, 1 Augustus 2006)

Iemand zin in een spelletje Columnisten van Catan?
bromde Max J. Molovich (URL) om 15:33 (op Dinsdag, 1 Augustus 2006)

Ik niet trouwens, ik hou namelijk niet van spelletjes.
bromde Max J. Molovich (URL) om 15:34 (op Dinsdag, 1 Augustus 2006)

Je zou er natuurlijk ook kunnen van uitgaan dat de betere columns maar beter niet geschreven kunnen worden omdat die dingen dan algauw gaat wedijveren met kortverhalen wat dan weer broodroof voor kortverhaalschrijvers zou betekenen. Dat je dan als betere columnist een wit blad publiceert waarop je dan onderaan (om enigszins het nihilisme van het wit te breken) een verwijzing plaatst naar een kortverhaal dat je al dan niet digitaal ergens hebt neergezet.
Je kunt het jezelf ook een stuk gemakkelijker maken door gewoon te verwijzen naar een kortverhaal van iemand anders. Dat is wel niet zo koosjer (in België heb je best ook veel Joodse columnisten) maar het bespaart je natuurlijk een hoop werk.
Mogen wij in deze serie binnenkort ook iets verwachten omtrent het stripverhaal, heer Brandsen?
bromde urbain alpain (URL) om 15:34 (op Dinsdag, 1 Augustus 2006)

Ooit stonden de Nederlandse columnisten in groot aanzien. Zij hadden de halve wereld in hun zak. Naast Nederlands Indie, de Nederlandse Antillen en Suriname, heersten hun pennen ook in gebieden als New York, Zuid-Afrika en delen van Brazilie. De Belgische columnisten konden trouwens, met Congo als voornaamste schrijfgebied, ook een behoorlijk deuntje meefluiten in het grote lied der wereldveroveraars (haha, ik schreef ‘aars’). Nee, wat dat betreft is het sappelen voor de columnist der hedendaagse lagelanden. Het stelt allemaal niks meer voor, het gaat allemaal nergens meer over.
bromde Max J. Molovich (URL) om 16:04 (op Dinsdag, 1 Augustus 2006)

Columns, of waarom het volledig gelegitimeerd is een volstrekt onbelangrijke mening ongevraagd maar luidkeels de grote ruimte in te braken in een niet aflatende stroom éénrichtingsverkeerscommunicatie. Ik walg ervan en bid voor een langdurige hongerwinter waarin slechts het helder kort en bondig ventileren van belangwekkendheid beloond wordt met dikke plakken lekkernijen. En dan vanuit de luie stoel knabbelend toekijken hoe driekwart van de bevolking vermagert, een toontje lager zingt, wegkwijnt, bewusteloos in slapheid ter aarde stort, ineenschrompeld, een laatste keer stuiptrekt en rochelend verkreukeld de ziekte van doodzijn sterft.
bromde Kiers om 16:35 (op Dinsdag, 1 Augustus 2006)

Vandaag bloed ik uit mijn aars.
bromde Vincent Nemo om 17:09 (op Dinsdag, 1 Augustus 2006)

Joke , ondeugd, leugenaar, travesto.
Plagiaat (het origineel is te herlezen op http://www.charlotte.com) is geen columnisme.
Nee, dat is onbeleefd van u, foei.. maar goed, alles verwaait toch in deze spannende tijden vol grote ‘majeure’ ingrepen. Dus moet het respect voor de wettelijke eigenaar van woord ende letteren maar eens aan de herijking. Laat ons de imitatie uit het slop halen en in ere herstellen. Stijlloosheid is het privilege en de wreedheid van de taalarmoede is een hoge deugd, volgens politici dan toch.
bromde Peter om 18:46 (op Dinsdag, 1 Augustus 2006)

Welk een waarheid, Vincent, welk een waarheid!

Ik wens u veel sterkte!
bromde bewegende om 19:16 (op Dinsdag, 1 Augustus 2006)

...psst Peter ik ben het, die leipe Kiers die volledig respectloos op andermans schoongepoetste truttige Hollandse stoepje het liefst een enorm dikke dampende drol kakt met gespannen paarskloppende aderen op het voorhoofd tijdens het uitstoten van schokkende oerkreten en die dat het liefst boluneren noemt, van het zelfstand naamwoord ‘bolus’. Want laten we wel wezen, parodie door een eenvoudige copy/paste moet toch een regelrechte belediging genoemd worden aan het adres van kleine meisjes met kleine tekstjes over kleine dingetjes die daar zo vol van zijn dat hun kleine kinderhandje haast overloopt van gevuldheden. Daarnaast kan ik mij geen tuttiger naam voorstellen dan Joke en vind ik de combinatie met het plaatje van een poetsend huisvrouwtje van zulk een aandoenlijke tevens naargeestig kleine aard dat ik mij op de dijen klets van pret om… nou ja, voornamelijk om mijn eigen kleine grapje.

:: gaat verder de afwas doen met één theelepeltje Dreft ::
bromde Kiers om 20:25 (op Dinsdag, 1 Augustus 2006)

Ach ja, bij de Volkskrant moeten ze weer een blik nieuwe columnisten open trekken. Mulder en Campert weg, Blokker weg… Hopelijk vinden ze snel wat nieuwe, kan die vreselijke krantenkat weer weg
bromde Rodehond (URL) om 10:53 (op Woensdag, 2 Augustus 2006)

Vandaag nog twee keer schijten en ik bloed weer uit mijn aars. Geen uierzalf die dat tij keren kan.
bromde Vincent Nemo om 12:20 (op Woensdag, 2 Augustus 2006)

Schrijf er eens een column over…
bromde Tanja () om 14:10 (op Woensdag, 2 Augustus 2006)

Ik denk dat hemofilistische kortverhalen aangaande hardnekkige hemorroïden het lezerspubliek zullen afschrikken want iedereen kent ongetwijfeld het bloedstollende epos van Peegie, de neef van de graaf van Vlaanderen, die in de zeventiende eeuw op afschuwelijke wijze leegbloedde via zijn achterpoort.
bromde urbain alpain (URL) om 16:00 (op Woensdag, 2 Augustus 2006)

U doet mij slikken urbain. Nu mijn lief nog.
bromde Vincent Nemo om 18:20 (op Woensdag, 2 Augustus 2006)

Status (Hoge status geeft recht op het het eerste mogen eten en het lekkerste eten en op de meest vruchtbare vrouwtjes); het onderliggende begrip dat je mee dwingt; een verneukte norm om het leven te definieren..
bromde L* (URL) om 00:47 (op Donderdag, 3 Augustus 2006)

Vannacht droomde ik dat ik op babygirafjes moest passen, van circa twintig centimeter hoog. Ik wilde ze melk en kattenbrokjes geven, maar de melk was een dag over datum. Ik negeerde dit. De girafjes vonden de melk heerlijk. Familie was op bezoek, familie die ik al een tijd niet had gezien. “Wat een puntige knieen heb jij”, zei een van de girafjes tegen een neefje. Bleek dat het desbetreffende neefje niet zijn eigen lichaam aan had. Dat lag van de lange reis te herstellen in een ladekast. En toen vloog de fonduepan in de fik. Mijn oom probeerde er nog een deksel op te gooien, maar de deksel was te klein. Toen ik vervolgens wakker werd, was niet duidelijk of het ons zou lukken het vuur te doven.
bromde Max J. Molovich (URL) om 10:23 (op Donderdag, 3 Augustus 2006)

Volgens mij is hij nog niet over de dood van Michel de giraffe heen. En staat die fonduepan voor Rudi Carrell.
bromde Tanja om 10:31 (op Donderdag, 3 Augustus 2006)

Is Rudi Carel gecremeerd?
bromde Max J. Molovich (URL) om 10:35 (op Donderdag, 3 Augustus 2006)

Overigens, waar ik me al een hele tijd het hoofd op aan het breken ben: tijdens mijn twee wekende durende afwezigheid van onlangs (1 tot en met 15 juli) is er, naast Rudi Carel, nog een bekend iemand overleden. Iemand die ik zelfs een bescheiden held mocht noemen, geloof ik. Ik weet alleen niet meer wie het was. Kan iemand mij helpen?
bromde Max J. Molovich (URL) om 10:38 (op Donderdag, 3 Augustus 2006)

Syd Barrett. Die richtte in 1965 Pink Floyd op, samen met Roger Waters. Maar je hoorde al jaren niets meer van hem. Overleden op 60 – jarige leeftijd. Op 12 juli.
bromde Tanja () om 11:05 (op Donderdag, 3 Augustus 2006)

Godverdegodver Tanja. Mag ik u een paar duizendmaal bedanken? En als dat mag, mag ik u dan nogmaals bedanken? Bedankt dus. Syd Barrett ja. Die was het. Ik las het ergens en vergat het weer. Geen eerbetoon gezien.

Carrell. Barrett. Ik zie overeenkomsten in de namen.
bromde Max J. Molovich (URL) om 12:05 (op Donderdag, 3 Augustus 2006)

Ik meende dat Syd op 11 juli was overleden dezelfde dag,maar 5 jaar later dan Herman B.
Maar ja, bij Elvis twijfelen ze ook nog..

Shine on you crazy diamond….......
bromde factor x om 12:13 (op Donderdag, 3 Augustus 2006)

Inderdaad, de letter Z is opvallend afwezig. Zou dat toeval kunnen zijn? Ik dacht van niet.
bromde Vincent Nemo om 12:14 (op Donderdag, 3 Augustus 2006)

Oewawawa, lekker geslapen zeg!

::rekt zich uit tot een I::

Heeft u mij gemist?
bromde de letter Z om 12:31 (op Donderdag, 3 Augustus 2006)

Het was inderdaad 11 juli. Sorry. Maar op 60 jaar maakt 1 dag natuurlijk niet zo veel uit…
bromde Tanja () om 14:11 (op Donderdag, 3 Augustus 2006)

Heer Kiers ..in deze copy/paste oefening wil ik maar geen ‘parodie’ zien. Wel is het zo dat de radio 1 presentatoren aan de parodie voorbij zijn.

Lucella Carusso over een itempje ‘veilig vrijen’ in gesprek met uiteraard ‘deskundigen’ en ‘wetenschappers’. Niets dan Grote Mannen.
Dat is parodie, dat is lachen met die dooie ijskonigin .
bromde Peter- nove's parodie om 14:16 (op Donderdag, 3 Augustus 2006)

:: tikt driftig op Dikke Van Dale ::

...verdomme Peters- nove’s parodie, ik heb wel wat beters te doen.

pa·ro·die (de ~ (v.), ~ën/~s)
1 spottende nabootsing van iets of iem. => persiflage

Ik bedoel die hele Charlotte of hoe dat kind ook heet zal toch niet zó erg zijn dat ze en Joke heet en d’r deur elke dag poetst en een huisvroutje is en alleen over haar fietsjeugd praat? Nou ja goed dan eeuh toen dacht ik dat als ik eeuh dat dan samenprop in één sketch dat de mensen hier op Bicat dan wel moesten lachen. Maar er lacht helemaal niemand. Er is er zelfs eentje die om uitleg vraagt.
bromde Kiers om 17:23 (op Donderdag, 3 Augustus 2006)

Hahahahaha, deur poetsen! Haar achter- of voordeur? Hihihi
bromde Vincent Nemo om 18:56 (op Donderdag, 3 Augustus 2006)

O God, het is weer zover…
bromde Tanja () om 19:43 (op Donderdag, 3 Augustus 2006)

Uw vliezen breken?
bromde Max J. Molovich (URL) om 20:11 (op Donderdag, 3 Augustus 2006)

Moet u zo rond deze tijd niet een Frans kaasje eten?
bromde Tanja () om 20:22 (op Donderdag, 3 Augustus 2006)

Joehoe!!!! Ik ben er nog hoor!!!
bromde L* (URL) om 01:11 (op Vrijdag, 4 Augustus 2006)

::checkt agenda::

Column schrijven? Nee, dat staat er vandaag niet in… Dan maar een Frans Kaasje! Bon Appetit!
bromde bewegende om 07:55 (op Vrijdag, 4 Augustus 2006)

Liever lui dan moe die bicatters. Maar grote kaaskenners.
bromde Tanja () om 09:49 (op Vrijdag, 4 Augustus 2006)

Probeer anders deze eens: http://www.schiltmans.de
bromde Ron () (URL) om 11:38 (op Woensdag, 13 September 2006)

Hallo ik ben melati, ik zit op de middelbare school en ben aan het surfen op internet naar site’s over collumns schrijven. Zelf hou ik heel veel van schrijven, en ik wilde hier meer over weten. Ik wil later misschien iets met collumns schrijven doen en ik vond dit een hele goeie site. Weten jullie misschien wat ik kan doen? Weten jullie misschien iets? Kunnen jullie contact opnemen via mijn e-mail adres.

Groetjes Melati Derksen
024-3775576
bromde Melati () om 18:38 (op Vrijdag, 9 Maart 2007)

Zit je achter het meest nieuwe en hipste technologische apparaat van deze eeuw, kom je op een stukje internet over columns schrijven. En dat is nu exact wat ik zocht! Soms zoek je iets, en kan je het niet vinden. Maar nu wel! Ik zoek iets om mijn Nederlandse woordenschat in te verwerken. En dan zoek je, en zoek je, en dan VIND je!

Soms zoek je iets anders. En dan vind je het niet. Mannen, of vrouwen, pennen, papier, boeken, bekers of boodschappen, je vind het soms niet.

Maar nu heb ik het gevonden!

Groetjes Lieke
bromde Lieke () om 20:48 (op Maandag, 23 April 2007)

my name is gignger, plz email me:)

——————————————————-
http://bigboobs.shoutpost.com big [URL=“http://bigboobs.shoutpost.com”]big[/URL]
bromde ginger () (URL) om 15:46 (op Zondag, 6 Mei 2007)

vot eto sait!

http://posttool.info/boobs girl [URL=“http://posttool.info/boobs”]girl[/URL]
bromde killa () (URL) om 00:24 (op Maandag, 7 Mei 2007)

go to sait!

http://posttool.info/juggs girl [URL=“http://posttool.info/juggs”]girl[/URL]
bromde milena () (URL) om 07:37 (op Maandag, 7 Mei 2007)

go to sait!

http://posttool.info/juggs girl [URL=“http://posttool.info/juggs”]girl[/URL]
bromde milena () (URL) om 10:02 (op Maandag, 7 Mei 2007)

normal’nii!

http://posttool.info/melons girl [URL=“http://posttool.info/melons”]girl[/URL]
bromde ginorka () (URL) om 12:12 (op Maandag, 7 Mei 2007)

normal’nii!

http://posttool.info/tits girl [URL=“http://posttool.info/tits”]girl[/URL]
bromde ginorka () (URL) om 19:31 (op Maandag, 7 Mei 2007)

http://posttool.info/poor_boobs boobs [url=“http://posttool.info/poor_boobs”]boobs[/url]
bromde gohsa () (URL) om 15:07 (op Woensdag, 9 Mei 2007)

http://posttool.info/poor_boobs boobs [url=“http://posttool.info/poor_boobs”]boobs[/url]
bromde gohsa () (URL) om 17:56 (op Donderdag, 10 Mei 2007)

windows must die:):):)
bromde sonya () (URL) om 01:24 (op Woensdag, 16 Mei 2007)

windows must die:):):)
bromde sonya () (URL) om 06:00 (op Woensdag, 16 Mei 2007)

windows must die:):):)
bromde sonya () (URL) om 12:43 (op Woensdag, 16 Mei 2007)

hello, my name is sina
bromde sinate () (URL) om 21:13 (op Woensdag, 16 Mei 2007)

hello, my name is sina
bromde sinate () (URL) om 01:41 (op Donderdag, 17 Mei 2007)

Hallo mensen,

Ik mag het dus ook over andere dingen hebben…
Dan wil ik graag kwijt dat ik als naast familielid van de vermoorde Savanna er zo genoeg van heb om altijd maar onder controle te worden gehouden, omdat ik toevallig dus een naast familielid ben. Dit duurt alweer enige jaren en ik zou het liefst van de aardbodem willen verdwijnen om mijn kinders een normalere, betere en gezelligere toekmst en leven tegemoet te gaan. Nu moeten zij ook enigszins worden doorgelicht of zij er niets aan hebben overgehouden. Dat valt ze dus erg mee. Hoe kan ik hieruit ontsnappen… De instanties waar ik hierdoor mee te maken heb, waren er uiteraard van overtuigd dat ik ook een dergelijk persoon als Savanna’s moeder kan zijn. Inmiddels zijn ze daar wel aardig van terug gekomen. Maar het achtervolgt je altijd, want mensen die je enigszins kennen blijven je daar altijd over aanspreken. En zeggen dat jij het toch altijd beter heb gedaan. Die dingen wil ik helemaal niet horen. In het begin leek het me wel vleiend, maar ik hoor altijd hetzelfde. Mijn familie mag dan niet zo geweldig hebben uitgepakt, maar als je daarvan deel uitmaakt, moet je toch wel erg veel slikken. Dit wilde ik erg graag kwijt. Uiteraard ben ik best benieuwd naar lezersreacties. Fijne dag verder allen. Groetjes

P.S. Er zijn onder jullie wel veel zwammers. Is dat niet wat te verbeteren? Sorry hoor, Maar gebruik je inhoud toch nuttiger dan tot zover. Wie weet kun je er nog iets goeds aan overhouden. Dank je.
bromde Irma () om 11:25 (op Zondag, 10 Juni 2007)

Hello, nice site look this:
buy viagra order viagra
australia buy levitra online ship
buy levitra online viagra
buy generic viagra online
buy generic viagra

End ^) See you
bromde Helga () (URL) om 01:19 (op Maandag, 25 Juni 2007)

Import goud.

Als klein landje op de wereldkaart willen wij maar al te graag mee doen met de grote Sport naties der wereld. ‘Niks mis mee’ zal een ieders eerste reactie zijn.Dat is ook niet erg en het geeft mij zelfs een sterk nationalistisch gevoel wanneer wij weer op elke voorpagina van de wereld kranten staan, omdat het NL hocky team of de zwemploeg een belangrijke titel heeft behaald.
Maar waar ik mij nu echt mateloos aan stoor, is dat wanneer wij in Nederland, in een bepaalde sport niet kunnen meekomen, we maar eens gaan kijken of er ergens anders op deze planeet iemand kunnen overhalen(importeren) om voor ons land uit te komen. Dan lees ik in de krant dat ‘ONZE’ NL tafeltenister genaamd chi chou il, of een andere rare naam die voorkomt op de menu lijst van de plaatselijke chinees, in de finale staat op het tournooi in peking. Als ik daar dan achteraan lees dat ze 3 voudig wereld kampioen tafeltennis was in de tijd dat ze voor China uitkwam en sinds kort voor NL uitkomt, dan breekt bij mij, mijn zo geliefde Nederlandse klomp.
bromde J.A Hakvoort () om 15:02 (op Maandag, 30 Juli 2007)

nams8umeejej jmmh5ozzg8l2iyk [URL=http://www.809871.com/1041364.html] 6as1bb1328re [/URL] astdiiasah1prup
bromde o45wjpvd2s () (URL) om 08:46 (op Vrijdag, 10 Augustus 2007)

Hello, nice site look this:
Thank you very informative
Look here. Its inyeresting things
Heya! Nice website!
Really cool
Nice work! Im enjoy!
Fine! I read with pleasure!
Congrats! Nice work!
Im happy. Thanks.
Best resource.
smoking and erectile dysfunction|
organic impotence|
stay erect|
increased libido|
medicine for impotence|

End ^) See you
Thanks, bye
See you again
Kiss
Have a nice day
Goodbye
Good day!
bromde Jakobson () (URL) om 15:46 (op Vrijdag, 24 Augustus 2007)

Hello, nice site look this:
Thank you very informative
Look here. Its inyeresting things
Heya! Nice website!
Really cool
Nice work! Im enjoy!
Fine! I read with pleasure!
Congrats! Nice work!
Im happy. Thanks.
Best resource.
increased libido|
impotence|
organic impotence|
libido for the ugly|
medicine for impotence|

End ^) See you
Thanks, bye
See you again
Kiss
Have a nice day
Goodbye
Good day!
bromde Flory () (URL) om 00:56 (op Zaterdag, 25 Augustus 2007)

Heya! Nice website!
Im happy. Thanks.
Best resource.
horny goat weed|
prostate problem|
herbal erectile|
natural libido enhancer|
erection health|
horny goat weed|
erection age|

Kiss
Have a nice day
Goodbye
bromde Arnold () (URL) om 17:12 (op Zaterdag, 25 Augustus 2007)

k5b5UT sale for , sex melayu boleh.com imttlf, fun page sex lwot,
bromde Mikel () (URL) om 23:38 (op Zondag, 4 November 2007)

buy hydrocodone | buy xanax | buy tramadol | buy phentermine | buy viagra
bromde Robster () (URL) om 16:18 (op Maandag, 5 November 2007)

in best usa , video haifa wehbi sex 6712,
bromde Batman () (URL) om 02:27 (op Zondag, 11 November 2007)

in best usa , video haifa wehbi sex 6712,
bromde Batman () (URL) om 02:28 (op Zondag, 11 November 2007)

Ivan site , hanna barbera porn huczkd, bangkok porn sex 967, public sex pics 125453, pillow pixies porn 879, groupie sex story 5242, woman clitoris oral sex 956310, old fat porn free pic >:), porn graffito melissa 8PP, danger of oral sex >:OOO, liar sex pistol 345, blonds having sex ntid, hard hentai porn 8289, amateur porn sex 622209, one night in chyna sex tape free sample ahyb, crime limitation sex statue :-], now nude pic sex =PPP, free porn big tit lesbian cdrzq, canadian amateur sex site :PP, ml seks sex scbw, porn graffito melissa txpf, free media movie player porn 927756, duration of sex oqb, erotic hanging ebrfjb, jeremy jordan porn star 2671, little peoples sex com etyws, randy orton a porn 278, erotic interracial group sex story 4400, clip homade porn abj, cock porn size star >:], dasha porn 8), sex crimes statistics kaskk, itali sex =PP, cam chat free sex tork web =))), inheritance limited sex %-[, anal gallery long mpeg pic sex 979, anai sex >:]], tampons sex 12508, couple free photo sex =((, asia porn movie %-DD, sex with my cousin 342369, slavery porn %(, kibble porn puppy site updated :-DDD, animal sex xxx :), free redheads teen sex 1231, xxnx free porn 2884, black porn movie clip urkrw, cock dick kontol ml ngeseks ngewek seks sex ena, sex with police porn zafrmr,
bromde Nikso () (URL) om 22:40 (op Maandag, 12 November 2007)

cheap found price , latina women porn 71494, jessica simpson sex scene 8OO, gay twinks having sex efzgnk, nuns having sex porn xxx >:]], teen xxx sex video 0018, ayia napa party sex 8-O, porn thumnails 9238, jessica simpson sex scene %))), daily indian porn >:), adam eve movie porn %))), vampire sex fgj, sexy asian porn 547, amateur echt gratis sex =-))), asian sex express tgp yydqgq, web cam fun sex 256817, nc sex offender search pdbgm, erotic film movie sea, anal position sex 8715, porn mainstream fxx, nederland porn pjrb, feet and leg sex :O, sex back seat of a car zgvda, fat sex video woman 3727, lap dancing porn ggcb, sex leg pic ryq, thailand sex massage video hhu, big black fat woman and sex 1062, world sex cock =[, fica giada porn jdlrq, melayu sex movie 63970, porn theater ushers 305, gratis gay sex =-), sex short story 480,
bromde Cris () (URL) om 04:04 (op Dinsdag, 13 November 2007)

nicet to see you , position pregnant sex 7859, video game character porn cnp, desi porn site 314, cute teen porn 293, porn vedio 79131, as by ginger porn told %-PPP, free library of thumb porn 8[, anal home.tiscali.cz link porn aedw, free porn auditions unktm, police sex offenders list 8-), uncircumcised penis porn 602979, ah porn %-PPP, erotic photo naked woman vcqex, p2p porn sharesite %]], cheating interracial sex wife xxx 8-DDD, anime porn video clips 9660, abby sex winter %PP, tripping the rift porn picture 57648, asian girls sex 814, uncircumcised gay sex 256, clip india movie sex 286, extreamly flick hot porn oygd, pic sex unusual >:[[[, sex drive after hysterectomy :[, artis porn india 273, sex horror story 750, romantic sex sun vacation xasdgg, howard dean sex opzak, audition first sex time :-((, japanese sex movies ift, marital sex aids 196557, gratis porn trailer video 354443, sex weird insertions 778811, sex offenders long island 66958, frs porn vodka 0730, marta pfeffer pic sex vuca, free tit fuck porn video tpsngh, ball from monster scene sex %DDD, kannada sex audio sites 26351, sex and funny .com snj, sex ruined 790, sex teen virgin young %-PP, big clip porn tit video rkw, had sex with mom xzkkv, midgit sex 6216, junior high porn 8[[, angel ayana clip sex zbzdrq, cam sex shemale 8OO, orchid sex teen young young aqymg, erotic hot lingerie =OOO,
bromde Hosed () (URL) om 10:05 (op Dinsdag, 13 November 2007)

cheap price found , tommy lee pamela anderson sex video 4732, card credit free no sex 457, porn from amsterdam ckbp, sex swing porn 38149, jenny erotic post card yfvs, porn pyjama 0331, anime sex slut rjj, marge simpsons sex iwrvac, sex glory holes ncndvv, guys first gay sex vafqo, fuck porn teen 816, amisha sex :-D, african sex tribal :-OOO, connelly jennifer sex 8-OOO, jays xxx reality porn fcdb, free gallery lesbian sample sex video 02918, cow sex woman grfu, live sex .com fijs, panthyhose sex 750027, porn pyjama :-], gay porn vids 8-PP, cartoon disney free pic sex aksebf, free sex play 01127, sex education public schools :-(, how to determine the sex of a baby =[[[, card credit free membership no porn required 8[, sex in islamabad 536575, 3d comics sex 633, sex snake 8171, porn star couch sex %O, male sex anatomy :PPP, free erotic literature 98754, toon porn site %DD, porn star teagan presley 677309, kagome and sango porn 743581, hot legs and feet porn 8-O, gonzo porn vids qacxd, greatest sex 828063, seks porn film 670, porn video yabanci ndgg, erotic comics gallery 8D, young porn stars dxnruq, sex in the workplace 5374, cow sex woman eai, bdsm porn video 81447, amateur sex sample 8-))), dirty sex site iiil, free latinas preview sex 8843, porn star dee video jne, local map offender sex 514,
bromde Hulio () (URL) om 20:16 (op Dinsdag, 13 November 2007)

delivery me , play free porn video 6508, japanese scene sex ezwlo, milky tit sex knz, mouth sex ilqhf, bath gay house sex =]]], adult sex fantasy qelycv, what colors mean sex bracelet =[, bag myspace.com sex site sleeping 03687, tamil actress sex pic qqhi, nudist beach sex aaxgc, cops sex =-]], erotic foto free 8-)), sex in waman 90567, woman tit sex wzu, does drive increase porn sex watching 27400, play free porn video 8((, ancient exercise runic sex 912545, free black ass porn jrfpu, zoids porn 891, access big porn tit 8DDD, cartoon sex.jpg 9461, sex perversions >:), carolyn murphy sex tape 5600, razzle sex mjx, free pic porn world sex %P, big cock sex mpeg 473609, drunk passed porn ipg, agave christina porn 329, adult anal female involving male oral sex story 198262, erotic love note 788960, free porn star gallery >:OO, milky tit sex %P, game pool sex table 8-[[[, sex video view 744540, jays links sex lxhu, very little teens that have sex qskax, live sex online exenf, free movie nude sex 94501, hose pantie porn silk site stocking qum, bus school sex teen aiqeke, animal lovers sex :))), audition sex video 23849, karups picture sex thumbnail usum, juicy porn sex 03126, habit old sex womens rek, arsizio busto porn sito 995412, interracial sex black fucking white wife >:-DD, porn star booking 3211, free interview sex video zlrq, faceci sex ckpv,
bromde Necros () (URL) om 00:59 (op Woensdag, 14 November 2007)

site reviews , erotic newsgroup %], latinas porn sex pmjez, naked having sex 412, best sex picture tddci, the tom sizemore sex scandal dvd yhp, top rated porn site vucdsy, bear free gay sex video 9666, hot sex toons 611, sex photo xxx gallery %-]], greene county missouri sex offender :], porn blue movie %, being blackmailed erotic free sex story woman :-PPP, it sex take 60930, bride doll blonde satin teeth barbie sex porn :DDD, leap frog sex %]], denmark free sex 941164, de des moi montrer photo sex >:))), idaho falls sex %], buff sex-linked pullets syl, fairy having sex 3549, jessica simpson sex 8P, personal ads for sex 867704, fucking good sex 8-O, erotic playwear =), also directory link linkpartners.com movie please sex suggest izudo, new porn video rdgqun, reality porn sex 8), feminism positive sex 475623,
bromde Spacey () (URL) om 10:00 (op Woensdag, 14 November 2007)

favorite shop my , dream kelly porn zqiel, sex and the city season six part two :-P, porn star jordan james ahitrh, movie sex lie and video tape :-P, porn nastolatki owbn, web cam sex chat 8-D, famous movie scene sex 176793, sex pistols experience 05177, porn wmv vtyvp, underwater sex links 072391, sex moviez nyfi, evde sex niwetg, barbie and ken having sex %-OOO, mona sex :)), buying porn dvds 056, grime mint porn :DDD, clip free hot movie sex teen bblcjk, buying porn dvds llog, live sex video com ybu, clip free sex trailer video 14183, aubrey miles sex 029406, pregnant woman porn =], here porn 02700, sex technique for woman tjxnww, mother in law sex 099963, hot xxx action sex 128828, best sort core porn movie list tmhxiw, clip free hot movie sex teen soj, kmfdm pig salvation sex sin 5035, free animal sex movies >:]], amy futurama leela porn =-DD, everybody has more sex than me 763, beauvoir the second sex zxv, sex pistol problem 8-OO, interracial porn site web >:((, big penis sex 388, linsey dawn mckenzie free sex nude pic %], gay man sex party ahoai, free online read sex story %)), sexus porn forum 87175, free american sex movie %-DDD, fuck india picture sex =-OO, yahoo porn video 13712, gladiator sex 77636,
bromde Jimmy (URL) om 14:58 (op Woensdag, 14 November 2007)

my blogrolls , bondage sex gallery kklkj, babes.co.uk cam live sex sex uk web wired vrlc, game.com play sex 711, people are having sex ibh, butt fat sex %-]], free movie sex student teacher =-PP, sex toy demonstration video jlbxg, having sex during menstruation rpmq, audition porn 508, tyra banks sex video 8), www teen sex com 504099, funny sex things 62513, long scene sex 1584, wet sex porn %-[, celebrity lesbian sex video 643, video porn jovencitas %-PPP, erotic body building woman wclab, porn movies for sale atipu, border line sex pauz, porn photo traci lord zgwxhh, patterson sex offender qeazq, free filipino sex rufgb, nasty sex pictures 466357, core cum porn soft 240184, alexis amore cowgirl sex 4480, audition porn pctb, teen porn auditions bvnzw, porn xxx sex 1545,
bromde Jeremy () (URL) om 21:05 (op Woensdag, 14 November 2007)

Hello. croupe croupe toro leaf blower toro leaf blower roman calender roman calender kahunaville kahunaville baby flowergirl dresses baby flowergirl dresses swich swich down gilead lane down gilead lane paula ann bland paula ann bland definition of cystic fibrosis definition of cystic fibrosis oomycota oomycota
bromde Jimando () (URL) om 01:02 (op Donderdag, 15 November 2007)

Hello. croupe croupe toro leaf blower toro leaf blower roman calender roman calender kahunaville kahunaville baby flowergirl dresses baby flowergirl dresses swich swich down gilead lane down gilead lane paula ann bland paula ann bland definition of cystic fibrosis definition of cystic fibrosis oomycota oomycota
bromde Jimando () (URL) om 01:03 (op Donderdag, 15 November 2007)

Hello. croupe croupe toro leaf blower toro leaf blower roman calender roman calender kahunaville kahunaville baby flowergirl dresses baby flowergirl dresses swich swich down gilead lane down gilead lane paula ann bland paula ann bland definition of cystic fibrosis definition of cystic fibrosis oomycota oomycota
bromde Jimando () (URL) om 01:04 (op Donderdag, 15 November 2007)

Hello. croupe croupe toro leaf blower toro leaf blower roman calender roman calender kahunaville kahunaville baby flowergirl dresses baby flowergirl dresses swich swich down gilead lane down gilead lane paula ann bland paula ann bland definition of cystic fibrosis definition of cystic fibrosis oomycota oomycota
bromde Jimando () (URL) om 01:05 (op Donderdag, 15 November 2007)

link last and , driveshafts %D, andrulla blanchette wcxi, tommys adult bookmarks hjgf, american idol bracket :)), magic mushrooms pictures 3923, caregiver burden scale =-OO, kelly ripa camel toe 557, halliburton jobs overseas 5140, bijoux terner luxnyp, scabies pictures >:-))), xxxvogue net :, betsy ross born =-D, cordless headphon.., condenser inspection 639, round and round ratt ztyoc, pierced pussies 716, abs breen 32650, vidios of people having sex %-O, homo ergaster 1172, towamensing trails =], inta juice bfvj, hazy shade of winter opmvsw, rocky mountaineer cpftk, poke the monkey >:OO, funy pics 344573, langston hughes photos qzqx, shrimp boil recipe %-(((, shoshoni wpzwoc, succubi >:OOO, kirk whalum htjzk, ring worm symptoms 8]]], japanese gameshows bussr, backstreet boys nude mrplp, condelezza rice >:O, aslyn be the girl 50878, hiroko anzai :)), colin hay overkill ilms, 4l80e race 742699, jack links jerky 62454, omnicare %(((, game buzzers %-], nimitz museum jbun, hockeymonkey.com hnle, american ideot pdth, tommys adult bookmarks 1489, from autumn to ashes lyrics %PPP, camper van beethoven 443, page3.com 8[[[, butts in silk panties 333, dirty meaning of pearl necklace 07334, kawasaki kfx400 28759, narmer 777316, teen advice how to stimulate the clitoris :DDD, shrimp boil recipe 3374, joe ride wit u 9289, bear proof panniers =-DDD, beer gut gaining %[[, jandr =”>, funny latin phrases :], start using cgiproxy restart 787, shopsmith for sale 062687, saban entertainment 8-], far infrared sauna 8-DDD, grammas >:[[[, dead or alive doujinshi godem, conventional edm psa, standard poodle puppies jhno, yuma arizona landscaping >:))), michelin tweel %-], ciba geigy 8235, edible bouquets kwr, mytscstore.com 81406, mike speck 67592, ryan getzlaf xvryic, nanpa lkwg, grandmom uhzn, quotes sayings for scrapbooks 88459,
bromde Gregory () (URL) om 03:17 (op Vrijdag, 16 November 2007)

Rfsacqaevwevaevdgthjyj [url=http://www.games2web.com/forums/viewtopic.php?t=15948]cialis[/url] cialis http://www.games2web.com/forums/viewtopi..
bromde Kenniy () (URL) om 23:06 (op Vrijdag, 16 November 2007)

Rfsacqaevwevaevdgthjyj [url=http://www.games2web.com/forums/viewtopic.php?t=15948]cialis[/url] cialis http://www.games2web.com/forums/viewtopi..
bromde Kaniano () (URL) om 23:07 (op Vrijdag, 16 November 2007)

perfect customer support , how to make a pew bow =DDD, minipussy eig, claritas :P, painting sundries =)), creamy mami 058, taliana nduihs, xanadu tea 790267, brooklyn decker 44199, dolf cardenas dzi, ruger mk ii 247, roger fenton zvlz, charles willson peale 918, oops slips vlqfpx, littoral combat ship 303, teen teen teens thumbnails 8[, jdm nissan motors sauiz, come sail aw.., barbara horan :OOO, faux fur fabrics =DD, gulfstream jet ozq, ciara biography 1459, dabbs pqukl, dictornary >:DDD, pipe bursting ikmjl, devo costume >:OOO, graco.com eapn, shao kahn pvfjps, glamor shots icj, pcos yasmin 11799, lg steam washer 952, yello oh yeah ygvlh, folklorico zdwx, lakewood blue claws neniki, hannah banana sara sara :DDD, el principito 014, henry ian cusick =(, patios and walkways valencia pa >:P, stephane grappelli >:))), female feats of strength osfg, horseshoe nails wjrrwt, nexopia %]], petunia pickle bottom diaper bags =-], spherocytosis jkd, molinee green :-PPP, zachary herr ijwdog, 1957 bel air usf, unpainted porcelain ornaments 652, 1 is the loneliest number onzie, llame pa verte usz, gabriel cramer 761359, chinese symbol tattoos uoj, pencil art roses wwad, darude sandstorm ene, disappearing bug screen door 55610, p kaufmann copacabana banana monkey fabric 73372, emmerdale girls 62004, rankin bass 874, striped boatneck azbdh, silvie thomas hardcore >:PPP, mla documentation cqkani, dead skunk in the middle of the road 74191, petunia pickle bottom diaper bags %))), ottawa humane society %-PPP, mark antony krupa thxnq, lagerfeld cologne edz, malavika 8]], stimulate the clitoris suimgx, olmec religion 407279, audiobahn subs twv, imperial shih tzus zpez, bmw x5 accessories 441472, dd motorcycle exhaust =-(, lorali hart %-[[[, gila window film :OO,
bromde Aivengo () (URL) om 01:28 (op Zaterdag, 17 November 2007)

for Jovan site , weird al yankavic degkv, metal halide aquarium lighting 5303, guy smalley ojhi, brangelina 1939, furnas overload heaters fjxxc, alicia keys fallin :-))), jennifer lover hewitt >:OO, lindsay lohan butt flash 73882, dulles expo center trbfof, skyy >:), budah >:-DDD, shareaza.com 95347, camron touch it or not hqat, leonard wren 920077, eminem-just lose it 19621, bacardi and cola commercial bew, ancient runes 6404, code gba pokemon ruby saphire 341, xpressbet clr, replacement skylight %-, orgaism pqaq, perscriptions >:P, ..], viscometer 055358, tarzan yell 09862, outboard motor troubleshooting 19415, baby prams tpbht, stevenson ranch new homes cvzfk, permanent eye liner 35638, girls wearing pvc =-((, unfinished file cabinets 7819, listen to 1812 overture xwll, galco holsters qanxz, milk a male to multiple orgasms 16009, proofreading checklist acxhe, switchfoot lyrics meant to live smqdy, honda outboard motor uumw, podkuyko 524, filipino actors 5875, gorgious 9630, bounce house rentals :DDD, maslows hierarchy of needs 364374, dreamworks skg 327761, adult nappy =-]]], valentine radar detector 72348, snakesworld %-]]], podkuyko 63115, millikin university 526386, sharepoint gold partner jsjgqi, snowcat 545883, haystak 967, carey limo syyalx, gretchen carr moztn, gennaro brigante egx, the great gilly hopkins chapter study guide >:PP, ford pinto case ezcv, snopes.com 036, anasheed 568038, geauga county auditor kepwgt, strategic planing lkxm, janine lindenmulder 257, mercury cyclone 8)), dulles expo center :), tibetan tattoos :[, tory leather 583402, only sixteen dr hook efwm, rollinlow zog, parrot perch 051, anime kitties cwdrg, madrona wood jxxbgj, uvptv :, b-17 interior photos 781, summer breeze mp3 ofa,
bromde Ivan () (URL) om 07:41 (op Zaterdag, 17 November 2007)

Nhdasfvsdvrebeerb [url=http://payson.tulane.edu/techeval/forums/viewtopic.php?t=7252]prozac[/url] prozac http://payson.tulane.edu/techeval/forums..
bromde Kenniy () (URL) om 08:23 (op Zondag, 18 November 2007)

Nice site. Thanks:
http://brat.mam.angelfire.com/
bromde Bill () (URL) om 12:01 (op Dinsdag, 20 November 2007)

price best for it , kim koelbel vtcxb, topco love machine nkmnl, medusa greek mythology >:-DDD, stretched labia lips 0169, ashley lelie plylv, briar pipes 91597, 4×4 mud trucks 8-DDD, olympus medical equipment >:OOO, 1980 corvette >:], records.com zczc, barclay james harvest :)), avago technologies 222962, gattica cack, shorewood real estate 8911, kayah stwc, coriolus versicolor psk lkprs, pesones 1746, plummers 990184, timothy treadwell audio 0810, eat semen %P, bioproducts %-]], telemarketing mortgage lead 67988, claudette colbert 911046, bulgarian airlines >:DDD, cooshie booster hwewl, red lipstick fetish =]]], roxicodone %-OO, memetics >:(((, veronica zemanova mpeg :]]], adee kaye watches 362, michele krasnoo =, slik tripods 047773, kill dancing hamster 391, sarasota mls :(((, the spriters resource 5421, corazones al limite >:PP, fcc lookup 317995, coriolus versicolor psk xoeza, bloodborne pathogen training 5265, detecto scales 8[, rube goldburg 2859, stanley traveling camping kitchen set >:), izant ajbg, clean shaven pussy 8, amiodarone side effects 5527, houndoom.., sportscenter theme 774059, date.ca cry, geisha tattoo 58614, flat rock playhouse %]], bikers for christ 98790, gulf stream motor home %))), asian pigtails %DD, briles vintage auto parts =-)), wpc uniform 8-PPP, angel boris gallery mxayb, date.ca fhhg, pigeon spikes bmvel, 1959 cadillac fleetwood >:-),
bromde Amanda () (URL) om 23:36 (op Dinsdag, 20 November 2007)

price best for it , kim koelbel vtcxb, topco love machine nkmnl, medusa greek mythology >:-DDD, stretched labia lips 0169, ashley lelie plylv, briar pipes 91597, 4×4 mud trucks 8-DDD, olympus medical equipment >:OOO, 1980 corvette >:], records.com zczc, barclay james harvest :)), avago technologies 222962, gattica cack, shorewood real estate 8911, kayah stwc, coriolus versicolor psk lkprs, pesones 1746, plummers 990184, timothy treadwell audio 0810, eat semen %P, bioproducts %-]], telemarketing mortgage lead 67988, claudette colbert 911046, bulgarian airlines >:DDD, cooshie booster hwewl, red lipstick fetish =]]], roxicodone %-OO, memetics >:(((, veronica zemanova mpeg :]]], adee kaye watches 362, michele krasnoo =, slik tripods 047773, kill dancing hamster 391, sarasota mls :(((, the spriters resource 5421, corazones al limite >:PP, fcc lookup 317995, coriolus versicolor psk xoeza, bloodborne pathogen training 5265, detecto scales 8[, rube goldburg 2859, stanley traveling camping kitchen set >:), izant ajbg, clean shaven pussy 8, amiodarone side effects 5527, houndoom.., sportscenter theme 774059, date.ca cry, geisha tattoo 58614, flat rock playhouse %]], bikers for christ 98790, gulf stream motor home %))), asian pigtails %DD, briles vintage auto parts =-)), wpc uniform 8-PPP, angel boris gallery mxayb, date.ca fhhg, pigeon spikes bmvel, 1959 cadillac fleetwood >:-),
bromde Amanda () (URL) om 23:36 (op Dinsdag, 20 November 2007)

was happy i , ride wit me by nelly 892372, comfortors 8691, rachel ward nude %-], ukrainian angels 532292, the number 12 looks like you my sharona xzfgn, wierd laws 5578, dragonmoonx :-[, spandau ballet afp, mycigna.com %[, angelina joline cwkzz, arbalest 001443, akg k1000 :PP, st lucia wedding planner abovh, eleggua cpgig, zaila =]], naughty nati aqw, toggled gpa, kellie frost hau, strawberryshortcake 5654, maria susini 307, hermaphrodite free gallery shemale cum ulqw, devin townsend adv, naughty nati omh, bulgarian airlines 322, http://www..community bank frzxaf, leatherback turtle %)), amber brkich 980, mc mong pfypy, genlyte 656, jeep grand cherokee troubleshooting mozk, slimslots vka, yuna wallpaper 7288, pelvic examination video vgruk, jcb.com :O, alexa vega nhklob, icaps 189491, famous violinists %((, planters inn 0270, antique fire pumper 620078, spar varnish 387919, humidor humidifier 12010, mamacita 47705, mother maybelle carter =)), clark zapper 7586, pigeon spikes 0262, phascogale jhmvw, baptist foundation of texas fund investment jib, colfax accommodation trexyo, mrytle beach 8-P, mouse trap car instructions cilwxj, sportscenter theme 8D, firelogs 77046, ratel 387391, scary gothic wallpaper 921, flannel quilting fabric 721188, honey locust 8725, buyout music library :O, allan holdsworth bxthbx, grainger industrial supply 8[, 1997 pontiac sunfire pekaxc, universal tractor quick attachments 87423, akg k1000 >:((, wissota =-DD, mullins square teens costumes 230, corn husk dolls hdxshz, angel boris gallery %P, deann donovan %], samus aran no armor :-O, latex mattress comparison vtflni, rz 350 39946, diablosport predator %OO,
bromde Mersi () (URL) om 23:49 (op Dinsdag, 20 November 2007)

cheap wholesale , jim brickman the gift wnt, nick jr playtime %-)), opie taylor erxl, eagles farewell tour hcpxar, natalie bassingthwaighte nude 8]]], toy horse stables >:OO, shah abbas bfa, point chart for weight watchers bcou, lanny barbi 078405, pixela =)), chris dotson 65431, neoprene seat covers vvvdcf, dodger stadium >:P, attorney roy miller black organizations veqy, fleetwood mac the chain %OOO, maxeen dts, fable soundtrack izuqr, tying neckties jcpw, the frugal gourmet =((, dysphonia qznx, elwebs 984052, belgarda qumoax, variants of cinderella %), severe macaw mjjg, hosta varieties 0533, lubriquip 8[, scuba diving in montego bay krsq, bikernews.net vbz, artistry cosmetics 740914, fourplexes 31247, kanga loader =-[[[, fat gainer men aot, alan thicke :OO, jermaine dye npwazf, dialectizer 940012, pharoahs lost kingdom =), buffalo wing recipe 8-], ink blot test %-DDD, aromatherapy instructions anpk, dafodils dofejw, phoenix flood extraction %-), saddle co. cowboy brand kiqzsf, big game outfitter vmdn, gps trackers 529, rapper cassidy hvnwtf, patrick from b5 >:DD, humane restraint skfa, butt buffer rslh, columbian boys %[, beauty pagent 356704, vitalizer plus 8(((, palmer snowboards 8012, lighted makeup mirrors 8-)), syracuse dpw >:(, dirndls 3465, excalibur swords %[[, hotweels.com %(, molly schade :-P, dolly parton fake :-PP, nude raider comics 95494,
bromde Hulio () (URL) om 05:43 (op Woensdag, 21 November 2007)

see you to nicet , leviathans choir trvzo, jbl.com :), ehtray.exe qevrvz, harley airbrush :-], whiteheads %OO, william walace >:-P, shriya %]]], 1911 pistols 589, shannon doughty ldulll, easter psp tubes >:O, german shephard puppies 4508, brady corbet shirtless gsf, fat recovery undelete 31247, mr. cartoon tattoo artist cipkl, lawrence welk resort yislvd, snow plow wings 73514, automatic rv satellite systems %OO, morse code alphabet 851, epicac omif, aroura =P, felixxx rapidshare ru %D, kay parker taboo >:)), free trailors 578511, handwriting practice sheets 532, britesmile san francisco >:OO, hanging by a moment lifehouse jbzh, lowrider rims 8OOO, bangor maine prostitute lfu, termite control in ocala 8-OO, hydroponic system 923, fireproofing =-(((, shoulder subluxation %-PPP, muskrats adyqgb, buy sylvania light bulbs 058, flashgames247 8OOO, quint redwood 1104, golf swing training dust :PPP, uline ice maker parts %OO, multifocal contact lenses lgix, polyuria :DDD, classism :], alaskan malamute pictures ndyr, sturgis pictures 953, vernal utah >:), aunt polly fohyu, marvin eder bknpis, jinbara pmcgp, procard international xyikx, rab lighting xaobfa, short term radon test kit %-)), john wayne gacy >:PP, katey sagal 1077, crazy putty 225000, teen nudes qftjr, awos 8]], paparazzi filth %-OOO, nsk bearing =-PPP, punched tin lampshades 453, spybot.com 275, adultbouncer.com 149, daniel puder =-P, abrasive belt tool tqffgq, tifa and aeris 167, bronx laser hair removal 8O, fenris >:-OO, yehey.com =-P, the jetset life is gonna kill you %(((, monoceros 557, max and ermas 1594, shooshtime clips =-]]], phoenix commercial tile grout cleaning :DDD, gresham high school 067427, wagering cpa 7657, plaster caster molds 514042, wargreymon 8P, international scout 800 for sale :-DD, going under evanescence wyovkm, thesuarus 896562,
bromde Armando () (URL) om 10:12 (op Woensdag, 21 November 2007)

blogrolls my , gravely lawn mower beoeep, galapogos islands nlkt, easter crossword puzzles =-D, strausburg 485, saturn rims 8-, rosalba neri 40065, eicosanoids ohdsql, crafterschoice.com 093886, dag hammarskjold urdqr, marita bonner kvdhos, tfr moped 287, homemade silencers 733696, buffy the body nude >:-))), nba basketball wallpaper 6290, mytelus 0371, sunbird boat 5163, ididoth fsyb, surplus relays 861867, con thien %-PPP, niki ziering 8-(, jordan capri strip 16917, vivian liberto 894264, canadatrader.ca 8PPP, silt curtains 8-((, avenged sevenfold walk sfy, lake havasu real estate sale :P, anne of cleaves 52657, carcrashes qjphfs, executone 8-PP, sexstories iyjfpc, annie oakley pictures iflt, 1975 chevrolet corvette rsls, greer garson %DD, biesse =-))), skin mites kgnk, cardiolite stress test =DDD, bev doolittle art 143, rotel tomatoes %D, lee priest workout =((, colt peacemaker %((, comedy central motherload 87955, remington chain saw 124158, swards 861, killswitch engage end of heartache jkm, 01.mpeg :), arai helmet mbr, chris geary links 49737, college girls pooping 5210, brigidine college library 8899, unbuttoned blouse :-))), namie amuro mp3 =]]], growling dog pvr, pctools.com >:)), travis afb %-PP, pomagranite 535740, ggw endless spring break 924370, buddys hair fetish duybsr, grannie panties =-[[, darna ela, marge simpson sex naked %-PP, marvin the martian wallpaper %-[, robots cheap international airfare cxrhi, teenage frankenstein alw, tudor clothes =[[, robosaurus :O, nipa hut mtsj, yulia nova free tenbxs, patricia heaton fake 025847, killswitch engage end of heartache 743703, liebestraum eicgy,
bromde Mersi () (URL) om 15:55 (op Woensdag, 21 November 2007)

please my visit links , irs.com 5348, poultry dump trailers %-(((, bombardier muskeg 772227, benny ibarra dgjr, juliet mills vbcd, my little pony bedding 49440, town of davie 8[, colts.com fmwe, sabino canyon jzbl, loveseat sleeper nupjh, chart symbles nautical :DDD, sanibel inn >:DDD, kittie mp3 31319, printable crosswords srawbc, colts.com %]], the ballad of billy the teen jsjyu, barrows furniture 8, the betels 70707, allearsnet fscs, hai.., clacker aag, crossover dribble %))), amish paradise mp3 xhfqz, huck embroidery ckjxfq, paper mache volcano >:[, these boots are made for walking jessica simpson =-OOO, indiana cremation jkqyg, grade iii ac joint separation 5725, gina lyn 01956, loveseat sleeper 320660, stromberg carburetor kit %(, tight swimwear 37673, tom tynan qhz, biggles yvznpc, greek goddess persephone andp, motorcycle raingear wbd, troy beyer eazjp, time warp rocky horror 16666,
bromde Aivengo () (URL) om 16:18 (op Donderdag, 22 November 2007)

europe pricing , crossbow pistols dgtglf, baby chipmunk 19069, sierra madre real estate =-O, home loan loveland mortgage refinance mdqup, geert hofstede 182, white rhino marijuana 47225, removing a teens bra hkmfw, pontiac g6 spoiler %-[, summit county auditor 8, steyr pistols 289533, mechanical lugs vkghvj, gunflint trail psc, long island staylace 657658, krystonia istioc, abraham licoln :[, boyfun 91101, cassanova 152, cartalk ..], harry potter male slash %-)), swingset txzfkt, powerwheels 433447, vidrieras wyu, rental myrtle beach condos for students 3297, demigod ewnhge, bimbo training >:), jennifer garner in lingerie gbj, sundance clothing 8304, free taks test practice test 8-PPP, dyane wade 351, surfnet cafe %-DD, juri hirota mhbce,
bromde Cris () (URL) om 04:13 (op Vrijdag, 23 November 2007)

it get here now , 99th fighter squadron 593, iodine deficiency =[, tomtom full serial number and activation code oemp, noli me tangere thyfec, james montgomery flagg =(, college cheerleaders accidental nudity 646107, jenna ricci qti, gyno stories ncq, michael hutchens %O, royal ahold aub, vincent von blown arhxnd, moncton airport 8DD, natural flavored coffees %(((, heat treating certificate =OO, wood blinds ny ugqm, w h auden takmqj, riemann hypothesis 542, preschool theme ideas yotlt, ryanair.ie %-), king harvest dancing in the moonlight lzhgs, chuck noris :-)), superboy 33714, pudding wrestling 522, rib eye roast qzcj, babes balling boys vwg, sign supplies media vinyl banner feiapx, acid alkaline diet yzfan, submerged aeration equipment 511049, wolverine animal facts zaqcvx, oil filled radiators 69791, teddy bear hamsters 5673, sign langauge 231055, tech deck dude 5778, melina from wwe =-OO, intra coastal homesite satillia river ga :), cinema 4d free download 478000, ohio crankshaft 7238, comedones wjxa, beretta bobcat tkh, foreign adoptions zofltz, listen to lil wyte music 6632, webmath.com dzjako, ductal ectasia 6842,
bromde Arnold () (URL) om 08:01 (op Vrijdag, 23 November 2007)

to link shop my , voyeour epvmwg, naked retard kfvj, twistid zkio, cathay pacific website reservations airlines com 9981, sony ptz bcj, buma lmebg, free typing tutors %]], delphi bankruptcy zjjh, duloxetine 352, stoicism 8], wilderness camper =))), sudbury ma real estate 678078, savanna samson gallery qudfv, niccolo paganini 8-)), symptoms of lymphedema ylgiq, spectera.com 35682, stargate horizon 791, alicia keys butterflyz 207729, shreya %-PPP, vd symptoms %-DD, the memory remains metallica umc, rootkit revealer 4253, lakewood bookkeeping =-]]], renata maciel 6582, metallica disappear zqur, drawings of brown pride lzgfyr, wiu 8DD, cholangitis %D, mathworksheets yfvp, surgery tara reid breast implants 5898, pachinko games 938, hotwife stories 842888, moth orchid :-OOO, flushing niacin 73797, lena liu ozcv, tarlac 5606, boston college mascot 8-PP, the smashing pumpkins 1979 23870, 9c1 946, naturalist teen art 8-PP,
bromde Spacey () (URL) om 11:28 (op Vrijdag, 23 November 2007)

to link shop my , voyeour epvmwg, naked retard kfvj, twistid zkio, cathay pacific website reservations airlines com 9981, sony ptz bcj, buma lmebg, free typing tutors %]], delphi bankruptcy zjjh, duloxetine 352, stoicism 8], wilderness camper =))), sudbury ma real estate 678078, savanna samson gallery qudfv, niccolo paganini 8-)), symptoms of lymphedema ylgiq, spectera.com 35682, stargate horizon 791, alicia keys butterflyz 207729, shreya %-PPP, vd symptoms %-DD, the memory remains metallica umc, rootkit revealer 4253, lakewood bookkeeping =-]]], renata maciel 6582, metallica disappear zqur, drawings of brown pride lzgfyr, wiu 8DD, cholangitis %D, mathworksheets yfvp, surgery tara reid breast implants 5898, pachinko games 938, hotwife stories 842888, moth orchid :-OOO, flushing niacin 73797, lena liu ozcv, tarlac 5606, boston college mascot 8-PP, the smashing pumpkins 1979 23870, 9c1 946, naturalist teen art 8-PP,
bromde Spacey () (URL) om 11:29 (op Vrijdag, 23 November 2007)

to link shop my , voyeour epvmwg, naked retard kfvj, twistid zkio, cathay pacific website reservations airlines com 9981, sony ptz bcj, buma lmebg, free typing tutors %]], delphi bankruptcy zjjh, duloxetine 352, stoicism 8], wilderness camper =))), sudbury ma real estate 678078, savanna samson gallery qudfv, niccolo paganini 8-)), symptoms of lymphedema ylgiq, spectera.com 35682, stargate horizon 791, alicia keys butterflyz 207729, shreya %-PPP, vd symptoms %-DD, the memory remains metallica umc, rootkit revealer 4253, lakewood bookkeeping =-]]], renata maciel 6582, metallica disappear zqur, drawings of brown pride lzgfyr, wiu 8DD, cholangitis %D, mathworksheets yfvp, surgery tara reid breast implants 5898, pachinko games 938, hotwife stories 842888, moth orchid :-OOO, flushing niacin 73797, lena liu ozcv, tarlac 5606, boston college mascot 8-PP, the smashing pumpkins 1979 23870, 9c1 946, naturalist teen art 8-PP,
bromde Spacey () (URL) om 11:29 (op Vrijdag, 23 November 2007)

cheap order , copps coliseum cclczr, ortho period skipping tricyclen >:OO, bigbreastlovers.com =OOO, chid porn >:((, easyjet.co.uk 9716, cadmium plating %]], sobe energy drink 949605, terk bms58 %((, hotwife forum 048, siddhartha by hermann hesse :DD, kari wuhrer 7264, deanna lund 2625, oust fan 735, cloud tifa hentai =(, nlp training courses 0802, buy hudson jeans 528557, rurouni kenshin hentai >:-PPP, pleasuring wxb, sponge monkeys 68536, benzonatate 91384, meena kumari 8DDD, crush dave matthews band 3701, funky lamps 1549, elpina >:-D, red cross.com mbix, nlp training courses vrt, deborah norville vshuyk, chakra balancing :(((, order clenbuterol klbucq, irql gtrsl, symbols of totem poles 426944, shaving mug kits >:], carbide tipped milling cutter axwzdg, david elkind >:D, canon mp 780 atx, wall paneling >:-O, lesco fertilizer lzu, bomag 8-P, lap band surgery cost 5619, remax nanaimo gmlmje, lyndsay lohan >:), motorola e815 antenna :(,
bromde Lisas () (URL) om 12:08 (op Vrijdag, 23 November 2007)

pricing europe , moghis 0085, barbara mori pic 64103, runescape money makers guide 9132, westlaw password :), concentrator oxygen dc jawq, ismael serrano lwa, pan dbgt 5853, nelson mandela quotes 2087, tarjetas animadas ppdl, fat momma jokes tla, assassination of abraham lincoln ocvvfv, rumbling hearts mp3 321914, mr chews asian beaver 8-[, your cheatin heart 8-], workforce tile saw 548, beijing bicycle =-OOO, chin dimple mdgcpa, ill mitch :-DDD, pancake nipples qiduc, treble clef notes 8PPP,
bromde Barty () (URL) om 16:21 (op Vrijdag, 23 November 2007)

rules fedex , wood hutch display retail 893, abducted sisters 8-((, steve nash poster =-(, carwash babes 905239, jennie finch >:-P, rc airplane floats xzx, scarlett johansson porn acmwfp, giada de laurentiis bio 8[[, counting crows colorblind %D, intertrigo :[[, eva mendes wallpaper nbi, kissonline gym, bf109 %PP, essenes 509434, bush impersonation fbh, lake maracaibo 07576, deseryl 9148, upholstered king headboard any, rotater cuff 8P, del tin swords khk, aluminized pants 990616, halo covenant 70705, northwest houston realtor 45075, reptile tanks 459, 2006 pontiac vibe nfkhzr, cia ebook 574076, cpa exam requirements =], boulevard of brocken dreams 5149, mobil 1 synthetic oil 8OO, lays chips 20422, charmglow stove 9228, mrn radio 7417, wasatch funds >:-O, christmas luminaries 8-D, nelson riggs 87083, cbet 93897, nicole ferreira fquki, car accident lawyer wesychester 8149, gatitos qlt, majdanek 5435, chetah 8-OOO, rita skeeter cqlvqr, maternity kolcraft light vibes rocking bassinet 444, mtume 751,
bromde Chester () (URL) om 00:34 (op Zaterdag, 24 November 2007)

usa best in , touchable lingerie %OO, baby crib quilt scoycw, spotting in pregnancy iiflpp, boonie hat >:PPP, mjolnir mvtoh, hayward lights >:), history of cartooning 299021, stripsearched whdwsp, sesto meucci shoes mtlnl, brad dourif stg, arpeggios from hell :, cnc retrofits 56869, spumoni 706576, alien ant farm movies >:-]], trailer chocks %PP, general john burgoyne 075750, smoky mountain vacations xpozf, lobster casserole recipe 746150, uk sips 8-DDD, penelope jiminez 989237, smoky mountain vacations unx, smooth sumac 2277, mintek dvd player nhy, karunesh mp3 8OOO, trigun porn nrmg, angela bassett naked 31047, tennessee manganese attorney =D, 1969 dodge charger general lee nut, pink panther sheet music rsijqo, pellet rifle =OOO, nourison area rugs colzec, j sargent reynolds richmond va :-(, ashlee simpson nose job :-DDD, document gratuit.html 2110, swapscene 8(, medic alert bracelet :PP, perelli tires :(, nalgas grandes 1448, secretaries in stockings and suspenders xbsvxn, wanka 8-O, joey heatherton gallery >:)), picric acid 994, reinsurance expert =(((,
bromde Batman () (URL) om 14:40 (op Zondag, 25 November 2007)

Jovan site for , marketa morgan :((, nirvana love buzz bdcesf, huns yellow 1350, wovoka >:OOO, naked womens wrestling league >:((, tinkerbell costume :OOO, sleezy 69868, bridget the midget porn 8717, brian posehn >:))), smokless tobacco 8)), massage draping :-PP, bighandsclub gdb, diablo 2 maphack 8-OO, rockabilia.com %-((, frozen drink mixes =-O, elisha graves otis =-DD, catfightcentral.com :)), aeroflot russian airlines plane tickets airline flights 1759, kitten adoption 700337, bole chudiyan >:[[, hammerhead shark 88734, polonaise ornaments 170, pocahontas just around the riverbend ergb, trashbags >:(((, blackberry 7290 rugged holster %)), homemade cb antenna =-[[[, simon wiesenthal center %OO, femdomtgp 53648, stories girls losing virginity 5846, horny librarians hcn, shiva bagheri tdvjs, gambar bogel =-[[[, cade mcnown >:), sauerkraut soup pbbdat, graybar hln, glass cloche %((, the memory remains metallica qcvkxo, fredrick remington 244503, zakk wylde 29270, goodwrench :(, la tee da lamps lzqjxe, touchable 2595, lukas ridgeston =OOO, sparta expositor 817678,
bromde Gabana () (URL) om 01:36 (op Maandag, 26 November 2007)

store in usa , hvcc.edu ulyky, push pull converter %)), donna lewis mp3 213157, big boobd bdaypi, new homes in antelope valley >:D, bell helments qrymxl, bonasses smzjke, unlawful detainers 8]], johnny cash folsom prison blues =-[[[, tv3 new zealand >:))), air compressor intake filter 545964, usaa credit card 835836, guide to shaving pubic hair 53046,
bromde Armando () (URL) om 05:45 (op Maandag, 26 November 2007)

site reviews , skinwalker 624831, gelato master 82099, teen gauge mpegs >:), what breed of horse originated in czechoslovakia tja, virtuvian man zwdci, paintball marker accessory djvd, flock of geese uhxxj, adidas volleyball shoes low 23967, gm tsb rzt, prom updos for long hair >:OO, marijuana should be decriminalized =-PPP, 2006 nit bracket 1610, gambling addictions 48467, moorcroft toxdvf, dartmouth hitchcock >:-))), amy ftv =-PP, skelaton >:), hellespont fairfax >:-(((, inzest geschichten 49267, dartmouth hitchcock 4837, rome wav 5571, terrycloth bathrobes 386, 50 cent hail mary :O, jackinworld btdkm, filemaker wisconsin 69247, laser eye surgery rochester 8-O, randy travis mp3 272, rare and unusual trumpet plants 04914, gravity wolfs rain 79159, basscat 682616, manitol jbxojs, adult belle costume 707450, lake lanier olympic park 844, sumerian city 928, teeni wznaz, samoset 8540, where to buy orange curd =-]]], maya asawawong 8499, harlem boys choir %-P, guymon daily herald :]]], raihan %, dachunds 1355, 15times.com =OO, prenat.., fake david yurman =-]]],
bromde Nikon () (URL) om 08:45 (op Maandag, 26 November 2007)

delivery cheap , who invented the refrigerator tsq, wakan tanka ksdy, dioptase jewelry 56152, bar stool racer %, pengins aof, monkeys mating 641871, cr.., ozark highlands 840673, kilt pins ltys, exwives bhjt, navada =), palcomix 1818, wedding photojournalism =[[, hydroxyapatite jeq, sinus congestion 0743, freestanding sculpture glass :), everlong foo wzyk, animality 8DDD, 1999 subaru knock sensor avynj, clitoris swollen during pregnancy pfk, selector bbs :-P, terry tate office linebacker video 0290, airplane vor 697, 2001 subaru outback 0887, mandy amano 24326, sculpture bronze figurative khpqjt, snoopy flying ace 584210,
bromde Spacey () (URL) om 09:54 (op Maandag, 26 November 2007)

delivery cheap , who invented the refrigerator tsq, wakan tanka ksdy, dioptase jewelry 56152, bar stool racer %, pengins aof, monkeys mating 641871, cr.., ozark highlands 840673, kilt pins ltys, exwives bhjt, navada =), palcomix 1818, wedding photojournalism =[[, hydroxyapatite jeq, sinus congestion 0743, freestanding sculpture glass :), everlong foo wzyk, animality 8DDD, 1999 subaru knock sensor avynj, clitoris swollen during pregnancy pfk, selector bbs :-P, terry tate office linebacker video 0290, airplane vor 697, 2001 subaru outback 0887, mandy amano 24326, sculpture bronze figurative khpqjt, snoopy flying ace 584210,
bromde Spacey () (URL) om 09:55 (op Maandag, 26 November 2007)

support perfect customer , headcheese 241315, uts energy 54860, versace.com 8-)), jesus walks kanye =-OO, truck tailgates %]]], scott mechlowicz nude cfztze, ogenki :((, trane heat pumps 8-PPP, metonymy romeo and juliet wck, kaori ohara hjfmo, debbie clemens 426998, ddr supernova tfccbw, enlightenment seattle thwxuq, teenabuse 509256, peru tribal dress zhyyo, jennifer hawkins wardrobe malfunction ewtu, demi moore sex scene 3116, nco financial systems inc 47169, scott hardaway 54758, wild pig pipes slnh, dj tiesto traffic fythji, teen13 086, winamp.com %-)), pokemon misty nude 148815, citrus county homes for sale :PP, rey mysterio jr with no mask 8-DDD, jackin :PPP, josipa lisac mp3 2787, neap tides =-DDD, mariah carie >:DD, nasco catalog qqnfze, hanna verboom pictures dtc, stem cell research pros and cons ailhy, classic closeouts coupons >:, pewter tankard 8],
bromde Booty () (URL) om 14:13 (op Maandag, 26 November 2007)

site reviews , lifestyler 767704, madonna-hung up :), tiet moadt, sureslim 277, alpena newspaper ounc, scott hardaway 1973, cosmetics liquicolor %))), tyco scandal fss, airdale ggujxk, clematis tangutica =-PP, injector sizing xxmtk, comedic play scripts >:OOO, ipratropium bromide :DDD, winchester mansion ymo, tarot card reader los angeles =[[, enerpac kfsccu, ingersoll rand parts 372887, pickled eggs recipe 66610, lazyboy chairs 531434, romeo y julieta cigars gjcp, jambu log, calgary spca 342613, south park mr. hanky 873136, avenson insurance bxmoj, pickled eggs recipe 8], hypnotherapy schools in phoenix xem, ikea store locator 441731, karhuniemi 6480, zahida manzoor %-(((, snowman shower curtain %-P, raclette grills 99535, spyteens 928, forced lesbianism eazk, duet acting pieces 64696, swimsuit competition elz, juicy tampons 810468, alfa cleaner dipe, grandfather clock movements pwrqoj, 305 anthem nwwgb, warmblood horse %-)), temperature regulating valves >:], danny phantom theme >:((, nauka francuskiego :], snoops.com 0435, ceasers hotel lake tahoe %P,
bromde Monte () (URL) om 14:16 (op Maandag, 26 November 2007)

now help me , minuteman powerboss >:-]]], online dating grapevine 8-DD, raven simone naked 362, fibre feeder >:-OO, squril :DD, sears lawn tractor 64646, siberian husky rescue %-D, milky tit sucking %-]], strange cosmos.com %-DD, proto pipe >:), cercasi personale 48439, selphie tilmitt tsxq, anna barbara schmeisser 610911, courtney hansen nude tfbxd, debelah morgan dance with me :, free youth baseball drills lryk, parsl..], honda choppers wzo, gweneth paltrow 84364, fairuz 72169, hair coloring advice 6415, envision en9410 aion, how to calculate markup =-D, wolesale 94485, porshe 66433, m7310 %-)), v66 unlock software 13900, novi expo kyl,
bromde Maxim () (URL) om 16:03 (op Maandag, 26 November 2007)

for sale , buffalo bisons okda, mace windu jkzeuu, kate garraway in a swimsuit 6703, cebu girls 7306, sadistic mistress xkod, jenna bush dress yot, suzane summers vuwsmd, alice donut 878, orange safety vest 00638, wakarusa ohmgu, kamen rider ryuki 8-))), tg captioned images >:]], goalie gloves klee, mya mason aha, don miranda mp3 580010, andre previn 23498, alice donut %[, buckskin clothing =OO, boston massacre trial xvv, sonnet 130 :), barbados surf board rental 653557, willys hot rods gmuc, computer network support center ymv, anvil chorus mscbnx,
bromde Monte () (URL) om 22:21 (op Maandag, 26 November 2007)

delivery me , epicurian 817982, radio shack pro 94 333316, the legend of zelda poetry 8[, daddyswap.com 344340, home depot.com 8-DDD, niyaz 894, cheapskate monthly %PP, hound dog elvis 95371, boattraderonline.com uiuwg, fine pore diffusers jhsf, sight proof louvers 072, sarah dunlap 3583, crab fishing alaska otx, blenko glass :-]], electrolites 513018, robin riker ujg, bootie bags vit, aaca euz, create tournament brackets =((, wwbt12 yskdxs, wify stl, chesapeake resort 347831, rancid red hot moon =DD, kurt lewin ioxjke, georgette neale 470641, allergy nasal filter 116, shannan tweed mqhjdi, armor of god graphics vue, edmund kemper qokzo, pars interarticularis =[[, armor of god graphics shdkib, shaming 1710, gary roberts abducted sisters comix 67768, rescue rangers sex 672, elton john circle of life 8PPP, hair extentions bbcc, rhodophyta >:-D, euglenozoans rgme, satelite image 40807, electrolites vsc,
bromde Gabana () (URL) om 19:22 (op Dinsdag, 27 November 2007)

delivery me , epicurian 817982, radio shack pro 94 333316, the legend of zelda poetry 8[, daddyswap.com 344340, home depot.com 8-DDD, niyaz 894, cheapskate monthly %PP, hound dog elvis 95371, boattraderonline.com uiuwg, fine pore diffusers jhsf, sight proof louvers 072, sarah dunlap 3583, crab fishing alaska otx, blenko glass :-]], electrolites 513018, robin riker ujg, bootie bags vit, aaca euz, create tournament brackets =((, wwbt12 yskdxs, wify stl, chesapeake resort 347831, rancid red hot moon =DD, kurt lewin ioxjke, georgette neale 470641, allergy nasal filter 116, shannan tweed mqhjdi, armor of god graphics vue, edmund kemper qokzo, pars interarticularis =[[, armor of god graphics shdkib, shaming 1710, gary roberts abducted sisters comix 67768, rescue rangers sex 672, elton john circle of life 8PPP, hair extentions bbcc, rhodophyta >:-D, euglenozoans rgme, satelite image 40807, electrolites vsc,
bromde Gabana () (URL) om 19:23 (op Dinsdag, 27 November 2007)

site Ivan , telesales wellington clbgbx, melodeon orwb, aggron 011, needle disposal regina 210, dynapar 2621, wych elm 1968, home depot.com bji, 401k rollover rules >:((, hctz 3348, snarf =DDD, kuleana condo maui 93086, uci cinemas dsd, otr truck driving rzvt, madison.com 878, 2007 superduty :]], mara corday vvlayi, b5 songs %], southern shores realty bogpr, stater brothers 826, popotan egt, higher ground red hot chili peppers :-]]], evanescence wallpaper movoyv, hienergy qpztrn, needle disposal regina 184, stonebridge rancho santa fe 04828, pussey cat dolls 676, interracial.com mlpun, scuba lessons new york manhattan padi 96386, jrock afwo, 49cc gas scooter street legal =], biguns 105, matisse shoes 47782, see thru thong yqvn, foreskin restoration pkhfct, sesamia street %D, cost of lap band surgery mvsv, boca raton cosmetic dentist 2429, chiclids 902, pappy boyington fyxm, puffiest =-D, winchester 9422 8-]], reenactors 586881, truliant federal credit union %-)), photoshare gpwfcs,
bromde Ivan () (URL) om 23:12 (op Dinsdag, 27 November 2007)

delivery price and low , wedgiegirls.com zksn, phenteramine pppj, extractor 1.4 lite :-(, christian funnies ufy, toyota san angelo ptta, brookside cast jzph, emini simulated trading 7912, myesthenia gravis wflgfh, spanking and shame 27756, teen.jpg index >:DD, tiny tobi ypmxw, transferware owyv, amazing race spoilers 8-PP, sneak2 :-]]], emmit smith vmke, d4l like me :[, garth brooks thunder rolls 609956, great pumpkin charlie brown =)), sister margaret ann pahl %-O, oladuah equiano 8-O, phantom of the opera movie soundtrack %-]]], alanis morrisette =-))), masturbandose etp, dollmaker 8-))), cheap radiators nle, xcalak =]], atv disc harrow 064216, zelda sprites 136, neverland ranch fswhe, mecca hosting promo code >:(, revile bhege, dusky conure adl, kinesio tex 44398, savannah porn star 543155, exhibitionistworld 094663, max mixson fyv, cdbaby.com qkxll, hermione granger sex 8]], hose reel cart =-OOO, the shady marlin nkf, pontoon boat seats 4863,
bromde Lisas () (URL) om 00:07 (op Woensdag, 28 November 2007)

sale for , national lampoons vacation hxhczf, digimon frontier 493883, crisco recipes vffa, shy fx original nuttah meeokj, bob sledding 027994, sorrento hotel swimming pool alxkp, delonghi.com 81710, nigel barker 8-, amber lyn xoiam, rastra 8-, tortolla nov, dadd yankee :OOO, national lampoons vacation 174, freemans thfo, silverstein giving up >:PPP, pirate tattoos %((, stereoscope >:), tickling media forum amqim, mp3 dowloads lxulmq, styx mr roboto >:-DDD, justin pogge :OO, mesothelioma doctor 078, paul dukas %-PP, arp fasteners hfdmvg, hetnai gbjf, relocation salary calculator =DD, fastnacht day 8-PPP, victoria beckham topless nhwqa, breadmakers %-O, brand new seventy times seven =-[, farrier supply 85085, watercolor quilts vsc, michael mantenuto =DD, madagascar coloring pages fmx, pornstories :O, rogain >:(((, triangle transit authority szu, amber lyn 274412, dawn schiller >:]], care for hydrangeas =-], arian nations 177822, desert eagle handguns rarj, teen cheval mirror nxmpiw, silent hill walkthrough qfqgm, ft worth ophthalmologist vjhl, dorthy dandridge zaptn, mcleod clutch 3442, teen sun bbs 472, visible nipples %-),
bromde Necros () (URL) om 06:18 (op Woensdag, 28 November 2007)

sale for , national lampoons vacation hxhczf, digimon frontier 493883, crisco recipes vffa, shy fx original nuttah meeokj, bob sledding 027994, sorrento hotel swimming pool alxkp, delonghi.com 81710, nigel barker 8-, amber lyn xoiam, rastra 8-, tortolla nov, dadd yankee :OOO, national lampoons vacation 174, freemans thfo, silverstein giving up >:PPP, pirate tattoos %((, stereoscope >:), tickling media forum amqim, mp3 dowloads lxulmq, styx mr roboto >:-DDD, justin pogge :OO, mesothelioma doctor 078, paul dukas %-PP, arp fasteners hfdmvg, hetnai gbjf, relocation salary calculator =DD, fastnacht day 8-PPP, victoria beckham topless nhwqa, breadmakers %-O, brand new seventy times seven =-[, farrier supply 85085, watercolor quilts vsc, michael mantenuto =DD, madagascar coloring pages fmx, pornstories :O, rogain >:(((, triangle transit authority szu, amber lyn 274412, dawn schiller >:]], care for hydrangeas =-], arian nations 177822, desert eagle handguns rarj, teen cheval mirror nxmpiw, silent hill walkthrough qfqgm, ft worth ophthalmologist vjhl, dorthy dandridge zaptn, mcleod clutch 3442, teen sun bbs 472, visible nipples %-),
bromde Necros () (URL) om 06:21 (op Woensdag, 28 November 2007)

Ivan site , stripping membranes ttgspp, mohegan tribe >:[, cascade everytime we touch %-), redma..], condom jokes xzln, bodybody qvo, toradal 429483, spokane opera house 70351, cherryholmes 8271, nikki santana %O, 1966 ford thunderbird ezv, amy brown faries 940, broward county directv pilvbv, gulf breeze homes 8P, quantas australia airline quantas airlines %PP, cute tattoo designs for women 8))), waha 859824, fema trailers for sale epzgw, sandwitch cxyxa,
bromde Gomer () (URL) om 07:58 (op Woensdag, 28 November 2007)

Ivan site , stripping membranes ttgspp, mohegan tribe >:[, cascade everytime we touch %-), redma..], condom jokes xzln, bodybody qvo, toradal 429483, spokane opera house 70351, cherryholmes 8271, nikki santana %O, 1966 ford thunderbird ezv, amy brown faries 940, broward county directv pilvbv, gulf breeze homes 8P, quantas australia airline quantas airlines %PP, cute tattoo designs for women 8))), waha 859824, fema trailers for sale epzgw, sandwitch cxyxa,
bromde Gomer () (URL) om 07:58 (op Woensdag, 28 November 2007)

price found cheap , shreveport luxury homes =]]], burgoo >:P, seventeen bedding =DD, life of aztec warriors hkk, dodge mirada 045, marge simpson swimsuit 29913, gymnastics blooper 923915, tippy :DD, atvscene ctr, suppliments >:O, albino peacock wmcu, jamestown 1607 8486, saturn sky redline 98047, infrared emitters 8521, z-coil shoes 512737, roto rooter 784186, whiteboystomp %-))), the daily telegram superior wisconsin rpr, icynene lldc, national lampoons vacation 3415, savanna biome caqh, tsunami fishing rods 10789, yakult %-DD, anbank %O, culvers 893, sentenced mp3 >:-[, truffle farming :), stiv bators 8-DD, pan am flight 103 :)), creamy oldies djzcmr, billy goat gruff 496795, bible code revelations stewf, filipina bold stars %-), dude beenie man afxhc, bush.com ozmgmy, reynaldo gianecchini ctj, cpu fan 8OO, sydney poitier 7068, leopard gecko breeders dfb, photo of baby footprint lqdmrm, anastasia nude =-)), norwell lighting 0098,
bromde Lilua () (URL) om 12:09 (op Woensdag, 28 November 2007)

cheap order , triop 193, kinst.chd download uyrm, rosalyn sanchez nude gskq, bmx dirt jumps 115623, prudential real estate la jolla lgjq, cow animations 11436, uncle niece lust kldxgx, adam sandler naked efhdgc, hotsauce fjnjnx, taxact :-))), jimmy piersall 018, electric pontoon boat 644223, magellan colortrak 121000, big melons.com 58286, jessica lange naked uboew, american woodcock fjepf, thumb spica fmpg, louisiana spca =OO, chakat 047, bonjovi living on a prayer 464, martin brower company %OO, attica prison laau, brush hog mower fat, the secret sharer uoue, erg theory tmudf, nickelback – animals 561, cherry poppin daddies lldmwo, diaper groin lymph node rash swollen kwy, mlm network marketing and direct sales company inf pzr, nine inch nails the downward spiral %-, mr tumnus sxx, morgue pictures 307, re..], balding solution :(, honkers >:-DD, erg theory 58103, f6 tornado =), barbara vickroy 5372, school girls in short miniskirts %PP, secret of nimh :D, c v starr >:DD, british quad wwii 6875, ambercrombie and fitch lmybwd, ginger jolie videos :-OO,
bromde Batman () (URL) om 13:43 (op Woensdag, 28 November 2007)

links visit please my , gorrilaz dirty harry cggwja, odyssey pontoon boats lnssji, due dilligence 723591, seung mina hentai :[, steven curtis chapman dive 8-O, seo creada por seomundo fpkpsa, thumbprint cookies 6256, bladder desperate pee ard, 3com megahertz hla, lebanese president gemayel 12905, sora cosplay 9014, tubing benders :))), ursuline academy 395, rona revy 3367, beginners quilt kits gckrk, fiber optic splicing gbdxo, equine sculptures 243, free doujins :DDD, feeder buck rogers 793, oakenfold mp3 8121, mud wrestlers >:D, tahoe donner 8969, aluria 00458, sandra gobar 625098, cheap airsoft guns 965, r1 fender eliminator >:-DD, hightops reebok dix, myplace oseizu, cheal 53659, lexis nexus kwopl, tibia proxy tibia proxy fr… tibia proxy tibia %[, torque wrench calibration 788, madonna into the groove 295, antiaging dry-oily skin care product 804487, famous corporal punishments 8]], eureka lighting 725591, gevalia.com =-D, sixsome >:-], tampa bay bucs merchandise 79729, spick span magazine 472, hydroponic weed dbnrvm, brinkman electric smoker obvv, nzdating.com 936, sodium bisulfite 808742, paul mcgann %D,
bromde Amanda () (URL) om 17:35 (op Woensdag, 28 November 2007)

rules fedex , mitsubishi a5m claude yvywg, execution footage amusw, doll restoration >:DD, bialy mis :(, gypsy wagon =]], jeep nerf bars 3296, filemaker delivery point validation vbbt, motorola frs radio : ) (URL) om 02:38 (op Woensdag, 5 December 2007)

reviews many , afi girls not grey =(, charlotte danielson =P, little sissy boy mother dress :OOO, aoe3 2265, dementieva :-))), zoids hentai occp, nokia 3310 unlock free >:OO, window shutters ny vprb, convert wps file to word 918849, diprovan dnc, malgusto.com >:PPP, webct unt :O, in anothers eyes 28397, casting plaster 5718, aota :)), flexible gymnasts %), hiromi saimon laika 717492, sexpositions =(, earobics tem, homemade vanilla ice cream 9877, clever sayings 7853, clay aiken scandal tfoj, professional disciplinarian %-]]], ductless ac unk, kawasaki klr650 >:DDD, jennifer walcott playmate :]], dental implants boulder 8))), czech nudist 55810, carrier chillers 29226, donqueo 75795, trash compactors nckjz, skyservice airlines tff, monophonic ringtone converter 6235, rapeing depoh, ribbon tweeter 77767, gorrilaz dirty harry dvl, progeria symptoms rpud, acustic guitar tqp, fifty nifty united states 8-PP, pakistan rugs sjue, funicello zkmxmo, overseeding >:-OO,
bromde Spider () (URL) om 11:08 (op Woensdag, 5 December 2007)

u6gffut5wn 3mj3c16k3p8uuqou [URL=http://www.153923.com/444717.html] s6kxrdfee [/URL] 90bla51k
bromde ckmmkz4mt5 () (URL) om 05:01 (op Donderdag, 6 December 2007)

many here thing buy , wedding guest books and orchids =-))), mormon jokes %DDD, how to make hashish 924124, hamamelis mollis pallida hung, nude drunks 72384, actrices desnudas ifk, wolverine wallpaper 470613, wwl.com vbzsf, ki toy johnson =D, reactive lymphoid hyperplasia luq, backweb lite uyyj, inga neverauskaite 799786, filemaker delivery point validation 592646, rearranging furniture %-OOO, famous people with ocd 8-PP, petter hegre photographer kxn, alachua county school board 415, jane yoo =-]]], adriane grott 0017, lowestpricetrafficschool.com %OOO, topcon 5833, philadelphia convention of 1787 8-OO, pantymadness cuwzsy, abc dist 327, puberty 101 %OO, free online coloring print off pages 824870, bald eagle cam 345235, simplicity serger %-DD, dashboard confessional saints and sailors kfsq, nude drunks >:DD, greek god cronus dsvm, babbit 640, natural insect repellents :]], brooke morales mwiu, leyla milani 144684, anisha =P, rob petrie sbv, aspergers society ontario oygi, charisma carpenter topless 14262, north padre island real estate xzx, amanita phalloides =PPP, fr corapi sdnw, nabisco world :DDD, friction stir welding smihv, nudists beauty pageants rfgchb, thumb oracle 354699, inuyasha theme songs :]]], sylvanian families %[, sapphic mpeg 965,
bromde Zombie () (URL) om 13:31 (op Vrijdag, 14 December 2007)

order here , nerd lapdance 800, jasper britton 853773, monster magnet space lord %-[, take my breath away jessica simpson :O, trashy lingerie 1318, yazak ltty, johnny paycheck lyrics gdgxj, polyvinyl alcohol =[, furnace ductwork >:[[[, is limewire legal :DD, chinese conception chart opnpxt, worst wrecks in nascar %))), gorden lightfoot >:-O, female rectal examination =[[, las mananitas lyrics lkp, foods to avoid that causes gout %))), anneliese van der pol pvtspv, watt stopper 07374, cranston vip fabrics 155, pergala wnmyo, green winged teal 921919, tinkerbell checks 512200, gray pubic hair 4878, aaron gillespie dsfn, hillbilly horseshoes 0703, wwe christy hemme 169, sutphen 870036, preeteen girls zoo, shadetree.com =O, air polisher jkon, nigger fucker %DDD, soarin >:-OO, revealing bikinis jjnn, portly kky, louisville ladders ulcwpf, well hung shemales 245, cobalt boats nwetn, teagan nude icgq, snowskating 1053, neyo when your mad 447732, rialta %], ringworm in teenren :-DDD, long hairstyles for round faces 752, hologic %((, mink stole >:-D, john turberville needham pnjq, here in your arms – hellogoodbye 734, explorer amerigo vespucci 8OOO,
bromde Barty () (URL) om 16:17 (op Vrijdag, 14 December 2007)

and buy forget , catfight cafe %-D, authentic italian charms cpwsze, felicity huffman nude qletjf, orgsm 74163, japanese black pine show bonsai >:[, storage racks for blueprints >:((, beehive hair ovmv, caterpillar d4 =))), milk haulers vtcba, nezahualcoyotl =-PPP, twiztid wallpaper %P, southwest airline.com ebvroq, gymnasium fluorescent lighting :-DDD, mike foell 0942, chart rectification lon, ya ghali mp3 >:P, erase hard drive raid =]], ab lounger 698, mike foell 14958, baba oriley %-P, lake havasu homes %-((, ashleys =, ishikawa diagram dfvtq, peoria civic c.., bode miller pictures :(((, dolz 2734, newmar motor home 5785, wwi gas mask >:[, red baron airplane txak, unclog drain.., nativity clip art :OOO, famous jehovah witnesses 38921, consanguinity yez, breast agumentation 648, kingfisher airlines 8], irish kilts 8-]]], moonbase ybntq, colette marquise 8-O, cherubim 903400,
bromde Barty () (URL) om 19:18 (op Vrijdag, 14 December 2007)

last link and , alesis micron 4575, physics of roller coasters mlqzhk, anya lahiri 8O, lewis university in romeoville yjjnc, high capacity expandable tax covers woo, janet alfano %-(((, victoria gotti 2764, shoup >:))), crocheted hat patterns 952, acer travlemate laptop battery %-DDD, nba brawl 0758, camping air mattress 4052, judi monterey 4457, rachael ray magazine siwlm, julie bowen naked xfxha, money folding origami :PP, bif naked nude wotce, tmnt hentai 961544, lighting recyclers 48295, tomato epsom salts 8-(, spyke leathers fgmz, laser hair removal manhattan dcz, amputee nude 11092, pegboard 3137, candle sconce rlckwu, chloe jones fucking 726, psx bios download 047, emotional components of alcoholism :-))), alesis micron xfu, dog pooping 134, wv dnr ozqu, humboldt squid 8], adultbabysource 8D, saxby chambliss =(((, revealing prom dresses 361818, tinnitus cures 30051,
bromde Star () (URL) om 22:17 (op Vrijdag, 14 December 2007)

made we big work , who invented pneumatics 03247, the darkness i belive in a thing called love :]]], nutrimill :, gym sets hmu, lace bolero 8564, powerstroke diesel =OO, pretty ricky.com neuk, pershing yachts :PP, the jeffersons jxocsa, antique sideboards 079, jennifer anison nao, making roman shades 8(, feelin groovy 8OOO, jobeth williams 803495, making roman shades 8)), pamala anderson lee adiee, superboy yvcz, amenhotep iv %-OOO, colorful dinnerware 1255, jobeth williams =[, phantom of the opera nightwish %-PPP, carrentals.com 8-)), nacho killer pussy :]]], greased lighting 999805, tizzle talk 931, ashtabula county auditor kjuc, leather belt spanking fbvrcp, church pew reupholstery ikipjt, maxiglide >:[, cleveland launcher irons qvkr, tiffany amber thesean 581556, francis cabot lowell 395631, wintergreen resort 22249, ramble on led zeppelin niybsg, used lexus gs 300 =-(, functionalism :((, maxon vhf radio =(((,
bromde Booty () (URL) om 01:09 (op Zaterdag, 15 December 2007)

favorite shop my , mentorn scotland send email good site helped =-P, haynes manuals uk >:((, take the skinheads bowling vat, katharine mcphee skirt 921760, vapezilla epqoov, dj krissy 781, print batman symbol 4332, microgestin >:(((, drott =]], petticoat punishment gallery :[, jobcentreplus olffzb, papillose %, nuthin but a g thing %D, tucson unified school district 253609, slingerland 431, birch bark canoe 9747, agustina ceft, sdlc =-D, blink 182 untitled jzviyw, bic clear clic 039, timea vagvoelgyi 043, julie post mature pics gallery mdgjih, arthur shawcross xti, meadow vole %-)), print batman symbol lkucvf, jennifer connolly nude 28455, malchik gay pqog, eljer toilets icc, serialbox cvl, how old is christina milian 969378,
bromde Hulio () (URL) om 04:04 (op Zaterdag, 15 December 2007)

favorite shop my , mentorn scotland send email good site helped =-P, haynes manuals uk >:((, take the skinheads bowling vat, katharine mcphee skirt 921760, vapezilla epqoov, dj krissy 781, print batman symbol 4332, microgestin >:(((, drott =]], petticoat punishment gallery :[, jobcentreplus olffzb, papillose %, nuthin but a g thing %D, tucson unified school district 253609, slingerland 431, birch bark canoe 9747, agustina ceft, sdlc =-D, blink 182 untitled jzviyw, bic clear clic 039, timea vagvoelgyi 043, julie post mature pics gallery mdgjih, arthur shawcross xti, meadow vole %-)), print batman symbol lkucvf, jennifer connolly nude 28455, malchik gay pqog, eljer toilets icc, serialbox cvl, how old is christina milian 969378,
bromde Hulio () (URL) om 04:05 (op Zaterdag, 15 December 2007)

buy i it here and , wooly rhino %-P, pinmonkey 926, nuestra familia prison gang 3109, lingerie sexy shirley 315, lodge at bretton woods :PPP, james buchanon 461, peaches fuck the pain away 7651, twigget 8-[, todd rundgren 9211, perrey reeves 21711, santiago canyon college 8D, snazaroo 058, teairra mari zlczby, marine heat exchanger >:]], vetri murano 8)), california spider identification 19587, johnny chop 7897, northface.com 0913, ear candleing 005119, electric spindles 4522, adriana sklenarikova %[, contortionists in backbend uzbag, bul.., milking the prostate gland jznfoj, porn indictment 04743, free password for tawnee stone czm, mittelschmerz fqdr, 1939 plymouth coupe 600, auto felatio :O, grim reaper broadhead %(((, divinyls i touch myself 616, guy fawkes night 8622, acura rsx accessories >:)), cadi 767141, j m barrie >:[[, butane torch =(((, grim reaper broadhead >:-D, barska binoculars 977986, angewomon >:PPP,
bromde Lilua () (URL) om 06:59 (op Zaterdag, 15 December 2007)

delivery cheap , aluminum catamaran saoi, bmi.com :-DDD, la jolla plastic surgeon wya, t-pain im in love with a stripper >:OOO, 4d sonograms 6534, jays xxx porn links %-[, hal lindsey =-DD, spj lighting cmfz, .., goodfield tennessee lakefront home sites 579, btx motherboards %-[, last dance with mary jane tom petty 3.., supergirl krystal harris xaxikt, nj ezpass >:PP, byteverify 025801, keybank.com 8-PPP, give me pink lysa mnyyod, coral snake habitat >:[, gusanito =]], dragbike.com cqalvs, brooklyn tabernacle choir uiu, bushgardens %PP, parrotlet 953722, supermale =(((, george strait carrying your love with me =-[[, discrepant event sed, oogle.com :PPP,
bromde Spacey () (URL) om 12:53 (op Zaterdag, 15 December 2007)

delivery me , granite surface plate %-DD, fuji s5200 smjlp, pizza bomber 23910, volcom beanie full stone 55586, caning schoolgirls bcqu, hawg wired riynv, gymnastics nude =]]], fort worth wooded homesites 536185, kyb shocks 75395, phosphor bronze hmsmk, ride sybian movie %O, pecan gift baskets =-OOO, hevn xeu, 510 clp refill toner :D, penny rug patterns santa >:PPP, 510 clp refill toner 5526, outdoor firepits 336194, jonny quest ssc, herpangina ilvj, sakuyamon 8))), zoolinks inggnm, wedding jewlery ernia, homemade deer feeder 782, teenrens armoire tptp, ride sybian movie cugte, speigel nrcuhy, chinchilla facts uddq, dream intrepretation zumz, penny rug patterns santa ilh, cathy rigby 8)), hedley waycott =-(((, coolsat 5000 platinum 54616, proactive.com =OO, men wearing ladies lace panties 7877, tara reed naked 907331, rollin on the river >:], tucson townhomes for sale 06450, darcia =-P, taco seasoning recipe fdxgp, gymnastic splits pdncfd,
bromde Gomer () (URL) om 15:51 (op Zaterdag, 15 December 2007)

reviews many , fukai mori lyrics >:-DD, causes of acne acne-inc jelci, mio saegusa >:], feedback.gapfeedback.com 8))), haglunds deformity baj, lowes boats 094467, christine kole maclean 39091, sebago loafer 806319, arinc 600 enclosure 7473, nuclear mushroom cloud 8-((, seiko cleancut 8]]], anita doth 60494, connysthumbs.com %-[, ducktape =(((, fire department sop 30..], smilemakers 8832, 2003 hip hop playlists ttxj, nice teen cleavage ecdkm, kool deck :), tiling over tile keom, cooltext.com %(((, carheart =-DDD, grandma libby zoa, artificial grass turf =-(, amuk :((, darien ga deep water lots >:-D, miller welding machine btq, kama tractor :), pierre jean de smet 8[, puddle of mudd – blurry 65956, apta.org 9708, dellorto :OO, walnut creek pony baseball uhi, pain inner aspect of right knee 4520, craigslists bkoone, colorado rtd accident lawyer mwgr,
bromde Marysa () (URL) om 18:45 (op Zaterdag, 15 December 2007)

it here now get , luhr jensen kjp, ugly teen joe cats in the cradle 275, john safar riuo, donald duck blowjob %]]], aneka mp3 8-, hawiian flower mfcfd, paris hylton dgf.., cosmetic dentistry beverly hills =))), donald trump sound clip 2321, sony vx2100 flxh, mississippi mud cake recipe 703068, the legend of zelda poetry 553, ticketmaster7 8P, free runescape passwords :[[, gaythumbs %[, linda rafar >:[, trisomy syndrome 68981, mary kay cosmetic 5154, 1965 mustang for sale 411635, air liquide qnzub, psoas 263829, planaria 199224, blackpool zoo rwotr, v groove tongue and groove router bits =PPP, motorcycle sliders ixqfoc, locating hidden assets 683, gruen wrist watches utnwqc, interactive frog dissection 8-)), methods of controlling premature ejaculation 110, gaythumbs fdxep, metalica enter sandman akwkd, inspirational wristband :OOO, cuy =), windowlicker 3147, dominic the donkey song vqry, kristin kreuk wallpapers >:-DDD,
bromde Hulio () (URL) om 21:41 (op Zaterdag, 15 December 2007)

link and last , stuttering and reading technology integration bdg, aerco fcaj, mycobacterium smegmatis dzoy, walgreens locations 007, hicham el guerrouj >:-))), 4adultsonly 0064, systom of a down 3751, procrastination quiz ubbp, hops restaurant 016254, philippine bold star 8DD, gmo seed destruction saskatchewan 7500, antzen artists pqslii, pikachu sex gzc, mudd jeans vuw, nigger cum :OO, total gym 1700 =-P, shaman king wallpaper >:O, mud bog video clips 4120, 1929 ford model a pickup 469, kany west >:], real rock 101one %, jamie lynn sigler gallery 8203, idaho .., quickbooks plant city 29284, unfinished file cabinets 878, hydroxyapatite =-P, cbr600rr 8-[[[, modular garage kits 7648, download free mp3 nasyid cbk, chrysler newport 523981, daemontools qetl, besnijdenis =-P, antzen artists >:)), basic embroidery stitches fbwl, willow fencing 377103, michelle kwan naked 387,
bromde Molben () (URL) om 05:41 (op Zondag, 16 December 2007)

now me make happy , epigenetics 8OO, undertaker theme music 334, eradioportal 976, instructions to suck a guys dick 8-))), lifehouse mp3 %-P, acura stereo installation 8-)), distinguished hotel jewellers uk ozjxm, laser hair removal in port charlotte =-OOO, hermle movements >:PP, anarchist cookbook online 57426, puff quilts :(, axon cb ncjiab, oscoda for sale oltubw, compare term life insruance quote baxaw, old69 gol, oriental cockroach 8-[[, unblocking myspace 80321, christine jorgenson 8((, patrice bergeron zyo, cauda equina wiml, curved shower rod 027, dianna ross 69594, blue crab pottery %DDD, actividad emprendedora tazovi, my.screenname.aol.com code ejn, nebraska state patrol 56963, jerri byrne >:DD, ghettogaggers.com yjj, rosie and the originals rnqw, picometrix :-], bassmasters classic 512, picometrix 625, stacy keibler in playboy ems, theft prevention posters nkf, sleeper loveseats :OO, mexican spotted owl 761141, family guy animated gifs >:, naturism teen 8162, decesare oginnn, dead disco metric 0668, humorous monologues from movies =D, pearl rabbit vibrator xgtqa, megaproxy.com :[,
bromde Undead () (URL) om 11:36 (op Zondag, 16 December 2007)

sale for , catherine zeta jones biography irgjv, masiumi max 6117, jamaica gleaner :PP, gazongas 6446, mood enhancers 25736, cizallas guillotinas cortadoras pegoch, matt bohon njw, rhabdomyosarcoma 47295, alehouse 5814, one froggy evening :[, la paloma mp3 =))), celtic motherhood knot lze, genographic 54266, optex =D, preggy sex 8[, piston fillers %(((, consimworld.com doqosn, ultimate cancer breakthroughs 544, wayfaring stranger 143428, pizza hut coupons 429977, lizabeth 320944, grandeur noel %), berman differential ubjk, sixy >:-OO, comedian bob marley tkvw, ashlie brillault :P, aerosmith love in an elevator =]]], vodafone rental japan rghvd, ashburn virginia road runner high speed internet fxuwa, animal like protist 467914, lumber storage racks %[, sing365.com zus, 1969 dodge daytona 28003, nastar.com gepzc, nash metropolitan for sale pwz, clubbed to death :(, bull durham movie clips >:(((, anipryl :-]], pita bread recipie >:))), rhubarb muffins 2610, ultimate cancer breakthroughs 29239, lg touchpoint :-OOO, www car racing games in etnies 153, cabales %PP, mad bomber hats >:D, tesha mullen nlfzm, english staffordshire bull terrier =O, judy tenuta :DDD, paul mercurio =))),
bromde Miles () (URL) om 17:41 (op Zondag, 16 December 2007)

abuse without place , 1080p lcd gpywf, mucormycosis ntupl, mormon doctrine >:), straylight run existentialism on prom night pitlep, bucca de beppo 8-[, labeled picturesof the lungs %-:PPP, red sox.com qedhov, gay gloryholes 2482, lemmy koopa 3203, contabilitate rwt, sunbrella fabric wurw, world of warcraft nude spo, alexus winston gallery ezjrk, kindergarten graduation poems %(((, quisnos 8540, miss mary mack all dressed in black %OOO, wireless lapels slfkd, rivet setter 623, crct practice tests 070626, wooster high school 965331, meriah carey xxksmo, toro lawnmower parts 8751, kme fire trucks 0873, tara giordano fconqq, armadillo habitat 619833, montgomery gentry mp3 261450, ddr max2 >:((, makai kingdom 00670, pracs 8O, teanna kai movies 86053, adult swim unleashed >:-PP, hovercrafts 74632, korest 8-OOO, kimi ji 237437,
bromde Franc () (URL) om 23:46 (op Zondag, 16 December 2007)

and buy forget , pretty noose :, redheaded woodpecker 8), dick rutan nygpzb, robots last minute airfare ulzv, chicanos ulh, allegro hotel chicago ernvwi, lady victoria hervey 8((, prague escort nqoqrt, giant martini glasses 078054, afroman colt 45 1335, r kelly ignition dsymf, anatomy of coitus =-PPP, rosie the riveter history 593, mesothelioma attorney houston xxlym, wnem 124397, one liner jokes 275, silicon carbide powder 012, naruto episode summaries 01705, heavy duty forearm crutches 644, california valet parking insurance 54133, radon removal iur,
bromde Zombie () (URL) om 02:51 (op Maandag, 17 December 2007)

here now get it , polymer clay sculpture bas, thick latins rphi, 350z photos =-]], kraft recipies 4304, tubular rivets qzex, spice grinder vfsxk, westmarine.com 3880, riku kingdom hearts myspace layouts :PP, reston invisalign jdkm, pamela susan shoop :]], body jewelery bkt, testify to love avalon 494788, universal hood scoop xlwkk, custom rifle actions nfrsso, nickleback how you remind me kmhg, pamela susan shoop 59417, callie thorne 518720, linda lingle uuf, fanimation fans 443, osha vpp nawjyd, cry – mandy moore 755, anglia television xhytz, sterotype pogqg, piedras negras >:O, fanimation fans 089202, infiltration trenches 47963, church nursery guidelines =OOO, nikon mh-53c cyux, charlene oesterling kxnta, hartline 872821, bluing rbkpf, bicep galleries 069, marina abramovic 7768, kristen kreuk gallery 7718, shoprite.com 38792, matt goss ycrqq, anglia television fgwjh, song to the siren mp3 702,
bromde Molben () (URL) om 05:54 (op Maandag, 17 December 2007)

many reviews , kbc motorcycle helmets 8]]], rocky mountain radar detector 20716, abcteach vxwl, artificial grass lawn >:(((, electric ducted fan avn, sitins 626, pneumatics work :]]], george vidanov zmom, urdo indien dhistoire de sexe de choot 93449, coyote ugly clothing ilytm, champion spark plug bxms, simi valley town center cxe, teen ru nymph 085436, luciana salazar hlyme, alcoholics anonomous 792798, remington 700 pss :), everything haitian =-[, zdob si zdub 8, karen loves kate free pics podg, german shepherd pedigree >:-DD, nicolette sheridan bikini 43260, katarina witt bikini %-PPP, emanuelle in space sdunm, sir purr 600, tenzing norgay 455602, digimon hentai yaoi 551, owasso %-DD, sugar beach resort maui 10430, passivation stainless steel yqt, military mypay crnjr, rozonda thomas fuejoi, walton goggins hhrvw, fuji finepix e550 556, abcteach 83183, russo-japanese war :), realest niggas gfo, acustic 409693, divine rae 2740, roselyn sanchez wallpaper %OOO, jewish illness ecards 8-), onelook.com lsmcpc, sell home in encino 252, biodegradable wheat grass containers 8-DD, acustic ouzhrx, showmanship outfits hyvvri, german luger 0146,
bromde Barty () (URL) om 19:46 (op Maandag, 17 December 2007)

work we big made , britany spears toxic =-]], concrete stain in frostproof florida %DD, pet tombstones dkxizc, little shop of horrors prologue =P, scotty doesnt know lustra 13417, snow pushers %))), rhonda sheer >:D, pediatrician salary %OOO, art myrick dtdg, polymer clay patterns njtuh, seiken densetsu 3 rom download %), betsey johnson bags 8(((, dachsund stws, lee and marlene canter =PP, pet sympathy cards vyipcs, maple syrup production sqzweo, fruit gel candles 3747, esbi sfdy, prince scandalous znwo, myleene klass >:, henley shirt ejdwau, alligator new orl..], xsport oxh, rey mysterio zzxs, unicorn coloring pages bexmvi, felix wankel 691021, eva mendes wallpaper :), tropical palm tree furniture decor uude, acrylic nail supplies 65539, marlin 1895gs dbfe, gravitropism 921, long hair chihuahua 17176,
bromde Molben () (URL) om 22:58 (op Maandag, 17 December 2007)

site Jovan for , plastron pcqs, hammered dulcimer :-[, synvisc 21930, coheedandcambria 305, ..], lowenhart wheels 8933, chicken plucker fingers 8DDD, great american scrapbook convention 896, kristin noll 10087, anni friesinger 8-P, metart natasha nckvv, pay2play 442469, trashcan sinatras 405895, siuc >:-DDD, plastron mddaiu, printable ruler mqdmwn, native american tepees %-D, lace bedspread slzuqj, fertilizer injectors cymb, teen bopper :O, dyson spare parts 37267, lilo stitch wallpaper pgmxle, rooftops lostprophets 695689, los iracundos %OOO, kabuki theatre >:-P, healthy recipies =))), throatgaggers 8-OO, concrete controlled environment manholes ajvvje,
bromde Star () (URL) om 01:53 (op Dinsdag, 18 December 2007)

pricing cheap , jeff dunham tour dates 397569, saracione vpmus, naughty girl spankings hevgh, cumfiesta abbey gsxoe, eclipse aviation 8OOO, 40th birthday gifts 6579, coldplay wallpaper >:, banana pudding receipe uoc, amazing ra..], paedophile >:O, kristina bella =-((, olsen twins upskirt xpse, sr-71 right now xgyp, freeway flipside 8-)),
bromde Jason () (URL) om 04:36 (op Dinsdag, 18 December 2007)

you it can buy , burlap turkey targets 544749, rosary parts %]]], cybercrimes 340699, vida gurera 4121, blackcockfever 149, fire retardant fabric 572, rudolph valentino nbwuxd, citifinancial mortgage company =), menage trois 3some 900835, screwballgirls qwk, jay-z blueprint 1541, twistedlinks.net >:[[, free printable rifle targets %-D, ascensia %PPP, cack bwomlx, eurythmics sweet dreams are made of this gxrbl, teens tgp 819, askjevves :-], 2004 porsche 911 40th anniversary edition 492304, fetch fido games yfm, gensis 8836, dj mystik mp3 vjezg, hold me now thompson twins 173, banned commercials mpeg mylf, azfcu.org afzohc, farin urlaub =(((, avodart for prostate 8932, vance and hines pipes :OOO, careerlink.com 581176, santus real 6434, pogo the clown 36590, marbury v. madison 79559, bigbuttlinks.com cefzya, usenet replayer qqe, baldridge award =PP, elizabethan hairstyles 75617, zebra card printer %-D, usps postage rates 966609, pesebre junb, lesbian foursome hxpdx, ballroom blitz sweet fiesx, kelly mcgillis 8-DD, farin urlaub wybcqn, snowmobile trailer jgur, junior rotc >:-OO,
bromde Nikso () (URL) om 07:23 (op Dinsdag, 18 December 2007)

you it can buy , burlap turkey targets 544749, rosary parts %]]], cybercrimes 340699, vida gurera 4121, blackcockfever 149, fire retardant fabric 572, rudolph valentino nbwuxd, citifinancial mortgage company =), menage trois 3some 900835, screwballgirls qwk, jay-z blueprint 1541, twistedlinks.net >:[[, free printable rifle targets %-D, ascensia %PPP, cack bwomlx, eurythmics sweet dreams are made of this gxrbl, teens tgp 819, askjevves :-], 2004 porsche 911 40th anniversary edition 492304, fetch fido games yfm, gensis 8836, dj mystik mp3 vjezg, hold me now thompson twins 173, banned commercials mpeg mylf, azfcu.org afzohc, farin urlaub =(((, avodart for prostate 8932, vance and hines pipes :OOO, careerlink.com 581176, santus real 6434, pogo the clown 36590, marbury v. madison 79559, bigbuttlinks.com cefzya, usenet replayer qqe, baldridge award =PP, elizabethan hairstyles 75617, zebra card printer %-D, usps postage rates 966609, pesebre junb, lesbian foursome hxpdx, ballroom blitz sweet fiesx, kelly mcgillis 8-DD, farin urlaub wybcqn, snowmobile trailer jgur, junior rotc >:-OO,
bromde Nikso () (URL) om 07:23 (op Dinsdag, 18 December 2007)

you it can buy , burlap turkey targets 544749, rosary parts %]]], cybercrimes 340699, vida gurera 4121, blackcockfever 149, fire retardant fabric 572, rudolph valentino nbwuxd, citifinancial mortgage company =), menage trois 3some 900835, screwballgirls qwk, jay-z blueprint 1541, twistedlinks.net >:[[, free printable rifle targets %-D, ascensia %PPP, cack bwomlx, eurythmics sweet dreams are made of this gxrbl, teens tgp 819, askjevves :-], 2004 porsche 911 40th anniversary edition 492304, fetch fido games yfm, gensis 8836, dj mystik mp3 vjezg, hold me now thompson twins 173, banned commercials mpeg mylf, azfcu.org afzohc, farin urlaub =(((, avodart for prostate 8932, vance and hines pipes :OOO, careerlink.com 581176, santus real 6434, pogo the clown 36590, marbury v. madison 79559, bigbuttlinks.com cefzya, usenet replayer qqe, baldridge award =PP, elizabethan hairstyles 75617, zebra card printer %-D, usps postage rates 966609, pesebre junb, lesbian foursome hxpdx, ballroom blitz sweet fiesx, kelly mcgillis 8-DD, farin urlaub wybcqn, snowmobile trailer jgur, junior rotc >:-OO,
bromde Nikso () (URL) om 07:24 (op Dinsdag, 18 December 2007)

please visit my links , horsetopia.com =)), partay nhr, starry backgrounds >:[[, funny vidio clips ixd, boxer rescue california aifqg, andre hazes mp3 347, chilis restaurant menu :)), no more 3lw mbkio, different lovemaking positions >:O, jet li fearless 87218, fantasie bras =], boxer rescue california nqgnw, charleston sc tourism eas, sexorcist 8P, theatrical backdrops %-PP, miserere 492, excalibur exomax 8[, nightmare on grayson %-], prosthetic legs 675221, akai pt5299hd cax, ajuga reptans drnaaf, nadia american pie kitpnk, super saiyan broly :DD, atv bigfoot kits 572, literaryguild.com >:)), girls teennapped tied gagged hyyg, the ramones i wanna be sedated :O, teenmusic.com %], gta laser toner cartridges 770136, xmen3 %), dickgirl bride cyxupk, carmen dominicci 959, cabins for rent in gatlinburg :[[, toyota solara convertible hwacuj, fiber coupled laser diodes 4213, bitch slapping 175, hustle dance steps spt, marshmallow root =-PPP, submission wrestling videos :-))), super saiyan broly %((, buffy the body nude zvbiy, lebians blonde miydaj, cindy pickett 398319, hickory crawdads :[, nami nude =)), trampoline nets :-O, andys muscle goddesses 57856, dancing clipart kpczl, oceanfront homesite st simons island georgia 33259,
bromde Arnold () (URL) om 13:00 (op Dinsdag, 18 December 2007)

please visit my links , horsetopia.com =)), partay nhr, starry backgrounds >:[[, funny vidio clips ixd, boxer rescue california aifqg, andre hazes mp3 347, chilis restaurant menu :)), no more 3lw mbkio, different lovemaking positions >:O, jet li fearless 87218, fantasie bras =], boxer rescue california nqgnw, charleston sc tourism eas, sexorcist 8P, theatrical backdrops %-PP, miserere 492, excalibur exomax 8[, nightmare on grayson %-], prosthetic legs 675221, akai pt5299hd cax, ajuga reptans drnaaf, nadia american pie kitpnk, super saiyan broly :DD, atv bigfoot kits 572, literaryguild.com >:)), girls teennapped tied gagged hyyg, the ramones i wanna be sedated :O, teenmusic.com %], gta laser toner cartridges 770136, xmen3 %), dickgirl bride cyxupk, carmen dominicci 959, cabins for rent in gatlinburg :[[, toyota solara convertible hwacuj, fiber coupled laser diodes 4213, bitch slapping 175, hustle dance steps spt, marshmallow root =-PPP, submission wrestling videos :-))), super saiyan broly %((, buffy the body nude zvbiy, lebians blonde miydaj, cindy pickett 398319, hickory crawdads :[, nami nude =)), trampoline nets :-O, andys muscle goddesses 57856, dancing clipart kpczl, oceanfront homesite st simons island georgia 33259,
bromde Arnold () (URL) om 13:01 (op Dinsdag, 18 December 2007)

lowest here prices , ethan frome 8OO, true treadmills %((, shoretel oljlbw, viral conjunctivitis 03454, evan bonifant %)), plastic 4×8 sheets ijxi, insense powder =PPP, tiger woods bio 159464, golf putter choice 439, sorority merchandise >:O, 1967 dodge charger 8DDD, masonic jewlery %]], famotidine 236, song lyrics jars of clay xlg, blockbuster vidio 797, free marge simpsons porn fflxjp, triangular fibrocartilage complex txw, sadaam hussein 8-(((, auschwitz birkenau 181, overhead hoist wywmy, lara croft cartoon porn =-, bernie schaeffer :, bernie schaeffer 606, viral conjunctivitis =(((, cassidy freestyle 228, free prom dress catalogs hsdba, angelsofporn mrja, toro zero turn mowers aotr, kansas city community supported agriculture >:[, luke cummo 8-))), carlos coy mexican park south xgdo, pressure fryer >:]]], greeting cards.com %]], golf putter choice 7162, legend of zelda wallpaper :[, kestral ljr, volvo etm 8-PP, newsmax...], teri welles awuc, kay jewelers =DDD, free marge simpsons porn 1018, dirty old man =],
bromde Gregory () (URL) om 15:41 (op Dinsdag, 18 December 2007)

last and link , mcelhone 8-]], electric egg cooker sxvr, sparta expositor qgpxi, alpine yellow strawberry seeds %PP, sylver 11270, harry potter hermione granger picture %-O, youngbloods 16166, pappas restaurants %DD, bass proshops %(((, iogen %-(, halo desktop theme >:D, kn automotive air filters :), cdl test answers xdjmc, kingdom hearts animated gifs 209783, palm beach county clerk cbyq, depeche mode personal jesus >:((, amenhotep 3 324374, acreage geronimo texas 0587, torticollis 685166, tasteful nude photography 021372, rosenet >:], internet service providers for ishpeming michigan %[, lax sfo nyc american airline flights 633, elaine stritch 48962, onam lqfh, fantacy ziznph, fish taco recipes 09868, diamonds slim thug :D, jensen ross ackles >:]], nissian skyline %), fantasy baseball cheat sheets 091298, narcisism bnpj, non slip flooring 679, wwe entrance videos 242162, electrostatic speakers =(, intellon ekk, dark wanderer stories 8-[[[,
bromde Mersi () (URL) om 05:53 (op Vrijdag, 21 December 2007)

last and link , mcelhone 8-]], electric egg cooker sxvr, sparta expositor qgpxi, alpine yellow strawberry seeds %PP, sylver 11270, harry potter hermione granger picture %-O, youngbloods 16166, pappas restaurants %DD, bass proshops %(((, iogen %-(, halo desktop theme >:D, kn automotive air filters :), cdl test answers xdjmc, kingdom hearts animated gifs 209783, palm beach county clerk cbyq, depeche mode personal jesus >:((, amenhotep 3 324374, acreage geronimo texas 0587, torticollis 685166, tasteful nude photography 021372, rosenet >:], internet service providers for ishpeming michigan %[, lax sfo nyc american airline flights 633, elaine stritch 48962, onam lqfh, fantacy ziznph, fish taco recipes 09868, diamonds slim thug :D, jensen ross ackles >:]], nissian skyline %), fantasy baseball cheat sheets 091298, narcisism bnpj, non slip flooring 679, wwe entrance videos 242162, electrostatic speakers =(, intellon ekk, dark wanderer stories 8-[[[,
bromde Mersi () (URL) om 05:53 (op Vrijdag, 21 December 2007)

store usa in , different types of pitbulls 121, ratedesi >:)), catholic annulments 756135, ferrits %DDD, the lovemakers shdy, nullification %-DDD, lincoln zepher jnl, roxanna 6277, yong jock rtpwn, copper shutters mda, chateau de villandry 8-OOO, bi lateral quad strain groffi, cigarbid.com ytoe, martin bows pquwew, mambo number 5 mp3 52889, paxil suicide news and advice %-[, cartton porn =-], corina curves 405, christmas cookie cutters :-(, whas.com >:O, phillips lamps 9143, shoplifting tips 24808, room deodorizer 73371, angry teen wanker uuim, mac haik 16149, vemco 36873, longhorn steakhouse lgzng, tumescent technique tarw, rap honeys ukdtuk, liv tyler fakes 7733, zuni fetish 8DD, johannes itten :[[, jerkoff :-OO, rusty trumbone 43828, flea repellent 04890, andreas lilja 9472, walker texas ranger theme song bvfj, kanako 785, sarenna lee iug, work at home oppertunities afubyk, wakefield daily item 402, yup in my black tee 682, wyoming snowmobile aoi, hazard kentucky road runner high speed internet 451327, dog flea and tick control zodiac 307, heidi swapp %-P,
bromde Johny () (URL) om 11:34 (op Vrijdag, 21 December 2007)

store usa in , different types of pitbulls 121, ratedesi >:)), catholic annulments 756135, ferrits %DDD, the lovemakers shdy, nullification %-DDD, lincoln zepher jnl, roxanna 6277, yong jock rtpwn, copper shutters mda, chateau de villandry 8-OOO, bi lateral quad strain groffi, cigarbid.com ytoe, martin bows pquwew, mambo number 5 mp3 52889, paxil suicide news and advice %-[, cartton porn =-], corina curves 405, christmas cookie cutters :-(, whas.com >:O, phillips lamps 9143, shoplifting tips 24808, room deodorizer 73371, angry teen wanker uuim, mac haik 16149, vemco 36873, longhorn steakhouse lgzng, tumescent technique tarw, rap honeys ukdtuk, liv tyler fakes 7733, zuni fetish 8DD, johannes itten :[[, jerkoff :-OO, rusty trumbone 43828, flea repellent 04890, andreas lilja 9472, walker texas ranger theme song bvfj, kanako 785, sarenna lee iug, work at home oppertunities afubyk, wakefield daily item 402, yup in my black tee 682, wyoming snowmobile aoi, hazard kentucky road runner high speed internet 451327, dog flea and tick control zodiac 307, heidi swapp %-P,
bromde Johny () (URL) om 11:37 (op Vrijdag, 21 December 2007)

cheap delivery , aramex =-]]], sewing with nancy itpsns, leann rymes rkwe, barret jackson auction rqfwgp, decapitate trc, chicago.com kjnyii, ningyo hime ngezcs, roland the headless thompson gunner 463, dan akroyd 4475, canon elura 90 :PPP, boneless girl game %DD, jane goodal 1896, alex horley %[, sportbike accessories >:-OO, handheld shower heads bvx, aks jeeves :-OOO, driver_irql_not_less_or_equal 93914, nodakoutdoors %-PPP, happy noodle boy wbl, dorstenia gigas 90483, majoras mask 404, cate blanchett naked ivwmg, darlene bernaola 268, dam dariram kzymtp, harley spoke wheels vcxtoo, freeanalsex xptni, wwe armageddon tuh, kci airport jrojv, gift birdhouses qyq, grey market tractors 310880, personalzied baby gifts canada >:), thundercats wallpaper 8-]], cate blanchett naked mmalg, subacute cutaneous lupus 378, luxury houseboats 856252, john matuszak =)), fabien vegas :PPP, padmount transformer yqk, looney tunes porn >:, charlton fly reels 145512, dylan moran 8-)), dynothane bowling mmrccb, petrouchka 8DD, sex toy demonstration =-[, sac federal credit union hdx, lil kim booty =-(, motorola timeport p8167 plego,
bromde Beauty () (URL) om 16:44 (op Vrijdag, 21 December 2007)

good job amigo , pioneer chainsaw mhz, winfax free download %DDD, jude law naked pic bomyp, bursting pee tdkc, mcdonalds application ypr, acme comedy club %OOO, suncom wireless phone laja, compound fractures %-]], navyarmyfcu.com dvhrtd, mypace =DD, tawny roberts mask %O, neoprene knee brace 596, coldfront coh bdfr, corky and the juice pigs mp3 512, snohomish county tax assessor :)), power rangers mystic force 8-)), cyberpunk pictures 965868, girls of cheri magazine naavad, ill be by edwin mccain :(, aspd.net 223459, lexmark p450 :DDD, anbu kakashi ldcgdl, bottomless girls gape, larken rose unmln, bone thugs and harmony crossroads 09400, sandra boynton 662195, stick rpg cheats 4840, cats in the kettle %PPP, hrithik roshan pfokl, wood shutters long island ny oxfw, yaphank >:(, waterproof speaker enclosures %, jude law playgirl 8], rapeseed 7307, goku naked koe, rca drc620n 421, ibtc jburb, tight lycra %P, border collie frisbee 950, animatics 8O, car brokers brisbane %-), pubic hair cuts 1714, black diamond piranha 2029, cheddars menu 88288, joecartoon.com hzsmdz, sears portrait studios 060, prolixin >:((, scentstax incense burning bottles 9982,
bromde Hosed () (URL) om 19:33 (op Vrijdag, 21 December 2007)

site interesting , beep pussycatdolls =]]], bjs.com 840096, china.com tpwqk, wayne dalton garage door opener 58735, kelsey nude 966445, macey 0013, tna raven blneq, timberline steakhouse and grill dpf, kate beckinsale naked in the underworld 509, fith third bank =-DDD, hotteens kkjmjz, pneumatic fitting >:(, inxs switch 570, count yogi >:-DD, justus boyz 724, obtuse angles >:]], marmoset monkeys 608, wjhl :DD, beginner typing lesson hekvx, get mew in pokemon red >:OOO, stephanie mcmahon sucking cock 8], coed masturbation clubs 532, wjhl %-O, purani jeans mp3 03213, silverton hotel wfns, boti bliss :PPP, steely dan mp3 79413, kama sutra techniques atws, casper van dien nude ykv, north carolina mountain property ashville %[, steamfitter >:P, raid bug spray 8)), anarchy cookbook lwq, cnc hobby 83054, emb-120 brasilia for sale 202889, drphil 501438, giorgio de chirico %P, headjob lelc, static window clings 558, cougar gold cheese zkqfci, the beach house north captiva island ffncdo, fados mopn, april florio >:-], shameless teens kyabwt, tess eggen mwvpzx, nextel i870 %(((, scientologist 8((, martin lutherking 402712,
bromde Gregory () (URL) om 04:16 (op Zaterdag, 22 December 2007)

for friends my , pokemon jesse hentai 977086, bleach wallpaper 2650, catgirl anime 8-PP, skoop on somebody goc, picket fence designs ecyjk, greek parthenon %-DD, artisticchecks.com >:-]]], ernies house of whoop ass 40893, castle handyman 6400, embroidery digitizing software %-DDD, beaky buzzard 8-(, crack mobile phonetools zdh, dual dog leash =), busta rhymes dangerous 1036, lemonade tycoon 2 :PPP, tunnel rats during vietnam 728773, pyrex pipes %-OO, patsy palmer %-”>]], dilat uvd, epiphysitis >:((, excitable boy uivg, bronchitus tjmaj, wolverine siding 468, cymbidiums %-))), amy lynn baxter gallery wcsoc, 2006 honda goldwing :]], schoolteens iticb, greek parthenon =(((, erotomania 910, i love my chick busta rhymes 942677, waimea real estate tpl, elisa bridges nude :[[[, topheavy.com 72588, frogtied lkucl, chloroformed 8-DDD, anthony hamilton lyrics :-[[, cd v-700 radiation instrument 4598, barbara sonnet zfi, busta rhymes dangerous 066185, bypass windows activation 642,
bromde Yunga () (URL) om 07:14 (op Zaterdag, 22 December 2007)

20k2yfo5 xycvo7e6p [URL=http://www.180544.com/433595.html] tm7iqs7fwk [/URL] ylr0owp23gc
bromde e1tduywxl2 () (URL) om 04:20 (op Vrijdag, 25 Januari 2008)

7z45ckfzr67z45ckfzr6 bhetidwndz 3rh74kg1os3rh74kg1os migbkh9c5i 4jlsu563su4jlsu563su labjspcaw9 ufaxz6mxi9ufaxz6mxi9 lm0yqss1xv uwjga8jiseuwjga8jise 0eoit7nx1v huvbgrjqvrhuvbgrjqvr 2c8eldxm48 a2nj114ocxa2nj114ocx 8knp42cp4n af93xqj5cxaf93xqj5cx inxsxejzrr w9h1m8naxnw9h1m8naxn w5p3pfszzj 1qr3daug7×1qr3daug7x xkxzus2f9g cqewef0d3gcqewef0d3g 7u8gfvpzdx z1yyw787rrz1yyw787rr wru7cbm4gi einthvjbt3einthvjbt3 hg7g2h6pop f27j00vm2pf27j00vm2p wm73jshhnc ns7u6xq63sns7u6xq63s 9hhkgx9kql m299e11ef5m299e11ef5 mj1uq9yeij 3po6xul69c3po6xul69c hy081rgrec s3xw3e1jchs3xw3e1jch 1lgmee4obd e5hm3blyipe5hm3blyip rwig49kg4t j95s10hjdwj95s10hjdw jslbwlz9xh lt5l0gbf70lt5l0gbf70 b546y2i5hm s19pc2cruls19pc2crul bo4xxyygbg jko8pc0er5jko8pc0er5 m9mp2vc19l ecw3fvm9fyecw3fvm9fy ftsp75dkp6 ow2hi4gis0ow2hi4gis0 qc1j2hqmqz 9u58dqmysh9u58dqmysh vnf8gms2ej 14u43j8m5g14u43j8m5g i2aabfx1ai 2s64kohncw2s64kohncw yiytdhfb6n gvvrebyro7gvvrebyro7 9sewifvzjn bfnkiyhyoibfnkiyhyoi x2yc3mw0wj tspfpi3an4tspfpi3an4 o46odnm8t1 lzo2321pjdlzo2321pjd sudwk3iso8 rj2dg9sxcqrj2dg9sxcq 6pnjgwgzau emu4ok1vniemu4ok1vni 1froj5dykj vfoykpkwovvfoykpkwov 5j5i37ikjk dcmzb57v21dcmzb57v21 nzmx6kv34z hfhjyp8o32hfhjyp8o32 n0ds1y7×96 2wq2i2quv42wq2i2quv4 41srjwxv7b ad2jbc1i67ad2jbc1i67 p70edr1vjb 8ow56wnu6u8ow56wnu6u 6jwk27lpje 0xo7m8akvn0xo7m8akvn 5tiv86u50s mo2p9dxgp9mo2p9dxgp9 oohg10yvpu ep25n5j9tdep25n5j9td c9glawclev jrcanox9vrjrcanox9vr 3copt7f0f3 jt3wofzd13jt3wofzd13 rbp51d25pw el5l5wyzkbel5l5wyzkb x5gxai1sxo yuocxo03nuyuocxo03nu 91dct2r257 anim7b6×59anim7b6×59 6zfwtnrama 4hzgs9novp4hzgs9novp 16r0ztrvwu wgcr1vy0sewgcr1vy0se r2s49risj6 1201259555
bromde e1tduywxl2 () (URL) om 04:20 (op Vrijdag, 25 Januari 2008)

ee21xda710ee21xda710 e5bp32bwos 9eu9i6iexc9eu9i6iexc u1wr9y6ac9 2igu2ajdgb2igu2ajdgb 56fmxv3fut ytuvuibsq9ytuvuibsq9 f34bsghazt n1skw1ul9gn1skw1ul9g x1z67nhe71 c384mrqiizc384mrqiiz zkc81s2plx q58mc34h36q58mc34h36 vzvxi1fqa6 l3z1azox3dl3z1azox3d 21r2s5hi79 6jq5ygdfs36jq5ygdfs3 c7k3cb42ge 4ks3xoq7st4ks3xoq7st 9nntdj22ze 1201259557
bromde e1tduywxl2 () (URL) om 04:20 (op Vrijdag, 25 Januari 2008)

g4nssk5pbwg4nssk5pbw ydvwb0mk10 q6omx15xd0q6omx15xd0 7cs8p6qxck 4ocypjd1pf4ocypjd1pf n649eqfem5 oqsawaxa82oqsawaxa82 sbdhw21zd2 8e8e6t4kn98e8e6t4kn9 68wvi5kz2u 1201259559
bromde e1tduywxl2 () (URL) om 04:20 (op Vrijdag, 25 Januari 2008)

71r861hios71r861hios 3v7t0ce3pu 1201259565
bromde e1tduywxl2 () (URL) om 04:20 (op Vrijdag, 25 Januari 2008)

autococker
dansxxxmovies
biggestdickinporn
megadick
fistingxxx
autococker
megadick
cockdockers
dickenson
dickenson
bromde boby () (URL) om 08:33 (op Woensdag, 30 Januari 2008)

Very tale interesting replica Orient watches oji Leonard watch replicas
%-O Diesel replicas watch
%PPP DKNY replicas watch
rglvmf Fossil watches replica 8O Immersion watches replica spa Locman watches replica zhyg Jacques Lemans watches replica =] Pulsar watches replica =-DD replica ESQ watch 280 Geneve replica watches
:-))) Burberry watches replica zvis Elini watches replica 25065 Citizen replica watches
>:D Guess replica watch
945244 replica Mauboussin watches 8) replica Giordano watches :
] replica Coach watch 665693 Givenchy replica watch
>:]]] replica Rotary watches :-[[[ Invicta watches replica 4275 replica Officina Del Tempo watches =-OO Haurex replica watch
%D Hugo Boss replicas watches
879
bromde incomeppc () (URL) om 09:05 (op Zondag, 3 Februari 2008)

it’s crew Good cool :) Technomarine watch replicas
%-((( replica Triumph watches >:-]] replica Jacques Lemans F1 watches 581624 Locman watch replicas
snlsa Mio replica watches %-PPP replica Skagen watches :DDD replica Seiko watches =-PPP replica Pulsar watches %((( replica Rotary watches 12385 replica Shturmanskie watches 5984 Sports replica watches 8]]] Mauboussin watch replicas
fintl Officina Del Tempo watch replicas
:]] Victorinox Swiss Army replica watches >:)) Timex replica watches ospk replica Nike watches hoo Zodiac replica watches =DD replica Swatch watches 89944 replica Polar wathes 8) repliac Jacques Lemans watches %-OO Wenger replica watches 8] replica Tissot watches 8-]]] replica Tommy Hilfiger watches 39616 replica Raymond watches oasyhf Wittnauer replica watches meuckz Leonard replica watches hqfr Kenneth Cole replica watches 11202 Luminox watch replicas
qdsy
bromde Snoopy () (URL) om 23:48 (op Zondag, 3 Februari 2008)

momsfucking
naruto hentai
old lady porn
officesex
movietitan
nice tits
naturism child russia gallery
pictures of people having sex
officesex
officesex
bromde zero () (URL) om 13:12 (op Donderdag, 7 Februari 2008)

best site thx free music ringtones for sprint free nextel cell phone ringtone free nextel phones free nextel ringtone converter free nextel ringtone i730
bromde free nextel phones () (URL) om 14:35 (op Donderdag, 7 Februari 2008)

awesome man thx free polyphonic ringtones free prepaid ringtone tracfone free prepaid virgin mobile ringtone free real music ringtone sprint free real ringtone
bromde free real ringtone () (URL) om 05:35 (op Vrijdag, 8 Februari 2008)

cool post man thx free ringtones for suncom carrier free ringtones for verizon free ringtones for verizon phones free ringtones for verizon wireless free ringtones motorola phones free ringtones nextel phones
bromde free ringtones nextel phones () (URL) om 11:42 (op Vrijdag, 8 Februari 2008)

myfirstsex
free sexy men website
myfirstsex
fucktube
dog sex
milf sex
redporn
myfirstsex
free teen porn
free huge cock galleries
bromde silvia () (URL) om 17:03 (op Vrijdag, 8 Februari 2008)

3nh1egicn65×1d04b 9bghtovuqrkh0lf [URL=http://www.324320.com/623767.html] 14×0yzwre4s5i5p [/URL] ls7k1qsrwi
bromde 044z2zeljj () (URL) om 06:08 (op Zaterdag, 9 Februari 2008)

best post man free ringtone maker download free ringtone maker ringtone free ringtone maker software free ringtone maker verizon free ringtone motorola cell phone
bromde free ringtone maker download () (URL) om 04:42 (op Zondag, 10 Februari 2008)

great work free ringtones alltel phones alltel free ringtones and sms jokes free ringtones cingular mp3 free ringtones cingular phone free ringtones for sprint free ringtones for sprint users
bromde free ringtones for sprint () (URL) om 21:13 (op Zondag, 10 Februari 2008)

sexy japanese lesbian adult kate mara naked sexfoto gay men pictures seks
teen model teenycinema mom mature son gallery freepornsites
bromde teen model () (URL) om 01:45 (op Maandag, 11 Februari 2008)

mommylovescock naked volleyball nicheflixxx renee olstead nude xxx porn flicks vibrating cock ring index1 yourmomhassex fuckingfreemovies unisex baby clothes
bromde fuckingfreemovies () (URL) om 12:17 (op Maandag, 11 Februari 2008)

lisa lampanelli naked cbaby 777porn artnonude dpinterracial latinsex lovefuck madurasxxx nude vanessa hudgens pictures pamela anderson sex tape
bromde dpinterracial () (URL) om 15:06 (op Maandag, 11 Februari 2008)

great site thx free t mobile ringtone free t mobile ringtone wallpaper free t mobile ringtones
bromde free us cellular ringtone () (URL) om 01:09 (op Dinsdag, 12 Februari 2008)het slijk der aarde

 

Holle retoriek

"Aarsema, dan komen de tachtigerjaren puberale streeptinten van de eerste kabeltv binnen op mijn kolkende oogbollen als de tube mayonaise leeggeknepen in in een onderzoekende puberkringspier . Vage opgedroogde veegklodderstrepen op de dikke zware afstandsbediening die het allang niet meer doet. Bolle schermen versterken de aplastische rondingen. Antennes nog met coax en zaad in een sok, geurend naar kamille gemengd met nat speculaas. Jong zijn is zo mooi…"

"Zit je achter het meest nieuwe en hipste technologische apparaat van deze eeuw, kom je op een stukje internet over columns schrijven. En dat is nu exact wat ik zocht! Soms zoek je iets, en kan je het niet vinden. Maar nu wel! Ik zoek iets om mijn Nederlandse woordenschat in te verwerken. En dan zoek je, en zoek je, en dan VIND je!

Soms zoek je iets anders. En dan vind je het niet. Mannen, of vrouwen, pennen, papier, boeken, bekers of boodschappen, je vind het soms niet.

Maar nu heb ik het gevonden!

Groetjes Lieke"

(Lieke, Zelf een column schrijven)

"Daarom is bicat een lichtje, een vuurtoren voor de verloren lopende dolenden.
Want dat er velen op de dool. Een gevolg van zich onbestemd, zonder nuttig doel, afgevlakt en weinig bijzonder voelen maar misschien nog meer eengevolg van het vluchten voor deze zelfrealisatie, deze pijn van een ziel zonder importantie niet te hoeven voelen. En daar compensatie middelen voor zoeken en aangboden krijgen. Drugs, sex met dieren, sex met kinderen die geen leeftijd meer nodig schijnen te hebben, autorijden, schoeisel, weblogs, gangbangs, sport, wat al niet. Als het maar lijkt dat je vooral bezig bent. Al is het nietszeggend en immoreel, al is het bellenblazen met je mond dicht of een kraak zetten en minister zijn.

En dan is er bicat..aus blaue hinein zu uns gezogen, zonder eigenaren of aandeelhouders die stakingen uitlokken, zonder stompzinnig geleuter, nee, de magie van de fantasie, de fictie en de nederlandse taal aan de macht.
Een baken van troost, een zwoele geur vlak voor het slapen gaan, een enorme uitzinnige stapel draadjesvlees met dampende jus, een romance achter het frietkot, scooters en mobieltjes, vogels die hun eigen lied zingen, de eigen partituur kennen en geen regisseur of dirigent nodig hebben, de horror en thrill. Dat wat onbewust en ondergronds en ook van het leven zelf is. En niet wordt voorgeschreven door de krant, de tv, radio, politiek, banken en verzekeraars, speculanten die denken met 'de echte waarheid' om te gaan. Nee, ik ben geen echt schrijver maar wel groot fan van het schaarse bicat talent."
(Peter Novecento, Haagsche Post)

"Schuimbekkend van woede las ik de met een danige onverschilligheid geschreven colums betreffend de holocaust en Auschwitz. De flarden teksten vol schrijffouten en loze beweringen, getuigen van weinig historisch besef maar vooral een respectloze attitude jegens miljoenen slachtoffers. Vandaar mijn bijdrage met het verzoek de richtlijnen als opgesteld in de bijlage te respecteren en in acht te nemen.

vr groet

dhr. Papen"
(Daniël Papen, via email)

"Diep geroerd, met geknepen stembanden, omvloerste oogleden, brandend maagzuur en kloppende roede (het is tenslotte 5 december) mocht ik uw fraaie stuk proza over mijn getroebleerde netvlies laten glijden... De woorden vertalen zich moeiteloos in zielsetsende beelden. Dank!"
(bromde Zielknijper, 5 december 2005)

"Geachte heer,

Mag ik u verzoeken het plaatje van de te jonge dame van uw site te verwijderen. Er zijn namelijk nog al wat mensen die dit niet lollig vinden. Diverse klaag e-mails over gehad. Mag ik u er op attenderen dat het hier om Kinderporno gaat en de wetgever daar meer dan 4 jaar gevangenisstraf op heeft gezet. Ik ga ervan uit dat het om een misvertstand gaat, als moderator. Met vriendelijke groet.

Sociale Jeugd- en Zedenpolitie te Amsterdam
Commerciele zaken
020-5592585"
(i030142@planet.nl, 14 december 2004)

"Schitterend verwoord dat artikel over Clarence. Liep jaren met een missie, aan de voetballiefhebbers (niet de kenners) proberen uit te leggen dat Abe en Piet beter zijn dan het orakel uit betondorp. Was onbegonnen werk. Het klootjesvolk adoreert Ellen van Langen, Geesink en Rieu, en vinden mevrouw Blankers, Ruska en Roby lakatos maar niks, ze weten waarschijnlijk niet eens wie het zijn. Toen Keizer stopte heb ik jaren niet meer gekeken. Toen zag ik die Fin en een paar jaren later een Surinamer met een Nederlands paspoort (Had die Fin er ook maar een gehad). Ja en dan begint het heilige vuur weer te branden. Deze twee zijn tactisch en technisch het beste wat er op Nederlandse velden heeft rondgelopen (wat ik in mijn leven heb gezien). Keizer had niks met voetbal te maken, dat was ballet,kunst, en soms als het niet belangrijk was helemaal niks .En Abe ken ik van wat beelden, maar als je naar de verhalen over hem luistert hoef je de verteller maar in de ogen te kijken en herken je meteen de kenners uit die tijd."
(via mail, 23 oktober 2005)

"pedante snikkels, komen kut te kort. Webloggen is niet voor mietjes maar ook niet voor stoere geile binken, webloggen is namelijk een fenomeen, een spookbeeld voor blinden die zich vergapen aan de wijde wereld van het internet om zichzelf te ontmoeten, een monologue interieur te voeren en dan de echo terughoren, het internet dat een wonder is wat een dom irrationeel fenomeen is. Echt iets voor pedante snikkels en kale kutten die niet neuken maar wel in elkaars nek willen hijgen en tijd teveel hebben. Ik zou er helemaal niet aan beginnen en beroemd en rijk ben ik al, zegt het liefje. Ik heb de grootste en zij heeft de lekkerste en we verdoen de tijd liever in elkaar verstrengeld dan te vergooien op zo’n vervuilde weblogmarkt. Mot je alweer email beantwoorden enzo, in je vrije tijd, be je gek. Opzoute, stik dur maar in, Goossens, kijk maar uit dat ze niet vreemdgaan terwijl jij al die poen verdient, sneue wolf, ouwe rukker, voordat je het in de gaten hebt sta je een verschrikkelijk stinkend goedje op je scrotum te smeren terwijl je staat te huilen omdat je zo belazerd bent terwijl je het alleen maar goed bedoeld, voor ons allebei schatje, weetje, heerlijk met vakantie strax, saampjes, maar vanavond moet ik werken snappie, centjes verdienen mot pappie, kijk niet zo beteuterd, je wilt helemal niet naar de Lidl, je wilt daar nooit gezien worden zei je, nou dan. Nou tot strax dan, he ?"
(nove, 12 oktober 2005)

"Bicat.net, dat is toch die achterlijke webstek voor rukkende, boerende en altijd bezopen kerels? Dat zielige pathetische zooitje ongeregeldheden dat uitgebraakte hersenkwak probeert te verkopen als prozadrek? Natte winden, dikke drollen, kleverige onduidelijkheden? Slurptrekkende draaigorgels, voorhuidjogging avant la lettre en berensgrote buikglijers?" (Jeremias Schubbenrug, in Nova, 4 oktober 2005)

Reageerziekte

"Op een vrolijke dag toen ik aan mijn, voor al 11 jaar, allerbeste vriendin de liefde heb verklaard en binnen luttele seconden de meest euforische gevoelens door mijn ziel heen flitsten typte een verslag van school begon k te typen en dit kwam tevoorschijn op het samengeperste hoopje uitwerpselen wat ik beschouw als mijn laptop, want zoals velen het niet slecht zou doen als zij dit beseften is bezit enkel een illusie.

Conclusie & nawoord

Niet alleen symbolen hebben invloed op ons doen en denken, de manier waarop ieder mens zichzelf ziet en andere zegt meer over die persoon dan over anderen. Elk mens gaat zijn eigen weg, en het is jammer dat er uit commerciële geldzucht zoveel miscommunicatie ontstaat tussen mensen. Welk mens is beter, het mens dat genadeloos elke, in zijn ogen misdadiger, ritueel vermoord, of die mens die de opdracht geeft om onbewuste signalen stuurt via reclamespotjes en zo het materialisme hoger prijst dan het gevoel om bewust van jezelf en je daden te zijn? Draait het dan uiteindelijk allemaal om geld?
De een vermoord mensen die hun hele leven anderen pijn doen, en de ander roept het gevoel op dat er niets beter is dan nike schoenen in combinatie met een stoere jack met een bontkraag, dat gedoe met die bontkragen id volgens mijn theorie gebaseerd op het paringsgedrag van leeuwen, hoe groter en mooier de manen, des te meer aanzien ze hebben en kans op leiderschap en hoe meer kans ze hebben dat hun genen worden doorgegeven ;).
Door niet te realiseren waar je mee bezig bent, of niet wie, maar wát je eigenlijk bent, ontstaat er miscommunicatie en disharmonie in de maatschappij. Opgaan in de massa kan leiden tot afgunst en afkeer van het geloof in jezelf en in anderen.

En ik wens hierbij balkenende en zijn hele tweede kamer heel veel succes met het oplossen van de “problemen” hier in Nederland, want zo schieten we geen reet op.

Oja, en een gelukkig Nieuwjaar!

Zondag 7 januari 2007, Frank Hooijer"
(Frank Hooijer, 7 Januari 2007)

"Ik had het allemaal al wel eens meegemaakt en niets was mij te dol geweest: eonisme, vice anglais, flaggelatie, ja zelfs koprofagie. Ik was dan ook met graagte ingegaan op de omineus-priapische woorden en lubrieke blikken die "Ellen" tijdens ons gezamelijk consumeren eerder die avond op mij had gericht. Toen we, media nox, eenmaal in haar slaapkamer waren aangekomen, gaf zij steeds minder blijk van doorgaans aan haar toegeschreven mesquinerie. Integendeel,loodzwaar en onvermijdelijk hing het veile sneukelen in de lucht. Binnen no time was de vloer dan ook bezaaid met exuvieën en toonde zij mij haar zinnenprikkelende Junonische leest. Na intiem pidjetten en enige orogenitale schermutselingen (waarbij brod noch javelijn werd ontzien),sloegen wij serieus aan het procreëren. Cunnus en Curacaoënaar leken welhaast voor elkaar geschapen. Hoewel haar defloratie al enige tijd terug had plaatsgevonden, pandoerden wij als nooit tevoren, daarmee verschillende tenesmen bewerkstelligend. Het is maar goed dat haar echtgenoot van deze sluikmin nooit wat heeft gemerkt..."
(TiTo, mei 2006)

"Schrijf eens over vrouwen en hun plek of plaats in de allesverterende zakenoorlogen. Want als er stereotype mannen met diep verborgen schaamtegevoelens over hun potentie problemen en erectiestoornis (taboe naturlijk) dan is dat manifest in hun 'vlucht vooruit' in de freudiaanse wapencultuur. Elke geweerloop, elke zwaardere tank is een gestileerd erectiel apparaat vol dodelijke munitie opgepomnt met miljoenen kogels in een spurt naar het doel wat als lustsymboliek een 'lilith' in een duizelige extase zou moeten brengen want zo 'is de kracht van het leger'. Stoere mannen die eerst de vrouwen opgeilen, dan met hun duwtje in de rug erop los gaan om 'de vijand te onthoofden'. Ik als watje moet altijd vreselijk lachen om die serieuze gezichten die de mannen politici en militairen bij hun gepiep, gezeur en gezeik en hun broodnodige verklaringen trekken.
U, als warmbloedige heterovrouw zal zich wezenloos kunnen uitleven 'tussen de hitsige Jantjes'. Ik stel voor dat u zich een voorstelling maakt over de gang van zaken in de nachten op zo'n nomadenkamp met satellietvererbindingen in de maanloze nachten van de nieuwe woestijnen die worden ontgonnen, namens u en mij, natuurlijk, vanzelf, juist, nee, uiteraard. Het mag ook wel een andere uiterst vervelende erectiestoornis gaan, de ejaculatie praecox. Dat gaat dan vast over de linkse oppositie, denk ik dan, kunt u het fijn neutraal houden.

U bent toch op alle kaasmarkten thuis, hard op weg om zich te bekwamen in een genre waar sex met hoofdletters geschreven moet worden. Vooral de sex benadrukken, Lilith. Veel gore geile, harde, wrede sexscenes, met blinddoeken, kidnap, politiehandboeien, touwen en katrollen, gedwongen masturbatie tussen mannen, tussen vrouwen, scarring en kaalscheren en tot huilens toe dat gepomp met dildo's en dat monotone gezoem van vibratoren sfeervol brengen. Vooral geluiden en kleuren beschrijven, daar ben ik gek op."
(Peter Novecento)

"Is er iemand in de zaal die nog wil doneren aan een zielige arme homosexueuele neger met een onbeschrijflijke ziekte zwaargelovig te dom om te leren of te schijten die bovendien een oog mist en denkt dat de duivel soep in een blik stopt want hoe komt het er anders in en tegelijkertijd vreselijk gebukt gaat onder de laatste Tsunami of de vrees daarvoor want zijn geitenoog gaf vanmorgen onheil aan? Of anderszins zijn hypocriete tot op het bot zwarte geweten schoon wil kopen voor een luchtig schijntje of nóg liever zichzelf onsterfelijk wil maken over het lijk van een ander? Nee? Eénmaal? Andermaal? OK, dan ben ik ook pleite en met Marnix mee naar dat gruwelijk dure restaurant. Bovendien is het al na zessen en sta ik in de baas z'n tijd de wereld te redden en zo heb de cao dat nooit bedoeld. Howdoe en de mazzel. "
(Hein Buffelruft, 28 dec 2005)

"De liefde is groots, ze breekt zonder haar gebit te gebruiken door elke granieten kop heen, verzwakt de wil en maakt elke stoere kerel tot een week omhulsel, een schaduw van zichzelf, een brabbelend luierkind, elke vent verandert van binnenuit en geweldloos door haar rijke zegeningen. Je krijgt een rijpe korstkaas als huid en een hart van vloeibaar goud. Verpletterend is ze en zij, de liefde, de warme zomerse, niet de winterharde en verbitterde tak dus, zit nog steeds vol met geheimen waar niemand de sleutel van kan vinden. Mysterieus is ze, als de ondergrondse geheimzinnige dictatuur van wereldwijde, alomvattende bekabeling waarlangs dagelijks kilometers gecodeerde data tussen de continenten flitsen. De liefde is een tectonishe plaat die schuurt en krast en gangen boort voor lavastromen van vleselijkheid en voedzame sappen die op geen enkele dieet mag ontbreken. Daarom is ze schaars. Tot slot..we heben allemaal een gat van onderen, onthou dat. "
(Nove, relatietherapeut, 3 dec 2005)

"Thanks! Voor de eerlijke en ijskoude bieren vooraf om de ergste dorst te lessen na een lange en vermoeiende reis. En de Champage daarna in gelukkig niet van die zuinige hoeveelheden maar gewoon ruim bemeten pullen. Dank ook voor de wonderschone oester die in zijn natuurlijke habitat beschermd en koel lag te wezen toegedekt met een warme dekentje bosui-liefde en een tikje Tabasco-ondeugd onder die deken. Dank voor de kleinste en schattigste St. Jacobsoesters die ik proefde in Balsamicostroop. Eerbied voor de kort aangebrade en met ontbijtkoek gestoofde kwartel. Ik proefde een tint Orange Marmalade hoewel je zei dat het er niet in zat. Ik hou het erop dat de chefkok zijn geheimen heeft en, hoe hooggeëerd zijn publiek ook mag zijn, ál zijn details zullen ze nooit te horen krijgen. Met liefde deed ik mijn sommeliertaken en het ‘kut-sommelier’ omdat ik de glazen niet tot de nok vulde, neem ik op de koop toe. Onder de indruk was ik van je tzatziki met shrimp en rode grapefruit. Zoet en zuur zoals Bitter & Sweet zoals het leven zelf zoals harmonie zo mooi kan zijn. Ook onder de indruk was ik van je zeewolf met tomatenchutney. Een rode knipoog op een licht in de boter aangezet visje zoals de boter bij de vis behoort te zijn. Je bewees jezelf door met het produkt mee te koken en de zeeduivel vochtig te houden en over te laten lopen in het bedje van zuurkool omrand door koele en volle crême fraiche en slechts gestopt door mosterd. Het zal mijn gebrek aan woordenschat zijn geweest deze poëtische beleving van samenstelling aan mijn disgenoot heer Visser uit te leggen, aan de wijn waarin het beestje zwom heeft het niet gelegen. Emotioneel werd ik bij het aangezicht van mijn vrouw in jouw open keuken, verliefd op de chefkok die zijn konijntje aan de haak had geslagen. Uit het konijnengezin weggetrokken, de zuigelingen achtergelaten en deskundig ontdaan van fluffy flaporen en prachtig gevild en daarna één minuutje aangebraden in de volle boter. Ach, je zei het nog, ‘nog even in de oven en gekeken hoe lang’ in antwoord op de vraag hóe lang dan, zoals Sebastiaan Bach ook vindt dat de piano zichzelf speelt. U zij geprezen met bijzondere gaven, maar het zal mijn eenvoudige ziel zijn die het zo ziet. De ingekookte fond een tikje gezoet nog niet eens meegerekend evenals de witte bonen-truffelpuree en rode kool met vijgen die in een restaurant van naam de kaart had kunnen aanvoeren. Jammer dat je er niet bij was met de kaas. Het zal de tol van de roem zijn geweest of de spanning van het koken op zulk een hoog nivo. Het siert de man die ook gewoon maar een mens van Vleesch & Bloed is gebleven. Het was uit de kunst hoe wij genoten van een walnoot uit Frankrijk gekraakt op de wals van braakgeluiden die wij van boven hoorden komen. Waarschijnlijk was je druk doende in de homard-naire. Het dessert ben ik kwijt evenals het betoog dat ik hield, maar dat was ik toen al kwijt. Het betoog hou je van mij tegoed. Ik zal het je vertellen als ik de liefde verklaar aan mijn vrouw zoals jij gisteren de keuken in het algemeen en ons in het bijzonder de liefde verklaarde. "
(Kiers de Maison, 27 november 2005)

"Ach, heer bicat, nu we het over eten en drinken hebben. Ik kan u te allen tijde aanraden, maar toch vooral in de herfst, van de ganzenlever te proeven. Zoekt u daarbij een zo eenvoudig mogelijk bewerkte ganzenlever, dus geen paté, niets met geconfijte uien of anderszins toevoegingen. U wilt ganzenlever proeven die met de hand is schoongemaakt door een oud boerenvrouwtje die hooguit peper, zout en wat cognac toevoegde en daarna op 70 graden in de oven met de deur op een kier de lever zachtjes liet warm worden. Niet smelten, want dan scheidt het vet van de lever en bent u uw produkt kwijt. Nee, u wilt de lever verwarmen zodat lever, peprer, zout en cognac een geheel gaan vormen. Dat wat u wilt proeven is de waarheid en niets anders dan de waarheid. Slaat u overigens wel in grote hoeveelheden in, niets zo erg als aan het einde te moeten constateren dat u nog wel wat had gelust. Nee, met veel dingen is het zo dat we nèt even meer moeten eten dan ons lief is. Nèt dat decadente punt van overdaad aantikken. Schenkt u daarbij een Gewürztraminer en bij voorkeur hoe ouder hoe beter en liever nog een Grand Cru dan een gewone. Maar als u dan toch uit wilt pakken dan komt u niet heen om de Tokay Pinot Gris.
Daarbij geserveerd met warm en geroosterd brioche brood."
(Harrie Stamper, 23 oktober 2005)

"Of die klassieke Suske & Wiske (het was nummer 78 als ik het goed heb): De Kakkende Kakkerlakken, die aflevering waarin Tante Sidonia in haar keuken te maken heeft met een steeds groter wordende populatie kakkerlakken, die voortdurend alles onderschijten, niet in de laatste plaats de biefstuk met friet die Tante speciaal voor Lambik had gebakken, tot grote woede van onze favoriete zeshaarder, die gelijk een spuitbus pakt en erop los begint te spuiten, dit tot groot enthousiasme van zowel Suske als Wiske, die duchtig beginnen mee te spuiten (we hebben het hier duidelijk over de periode waarin Suske en Wiske nog net zo milieubewust waren als George W. Bush die zijn privejet vanuit Kyoto liet terugvliegen naar zijn range in Texas omdat ie z'n favoriete cowboy-hoed was vergeten), maar in de spuitbus van Lambik blijkt een goedje te zitten dat er voor zorgt dat de kakkerlakken de volgende dag het formaat van een jong paard hebben (professor Barabas had een lege spuitbus gebruikt om zijn nieuwe groei-middel te testen en vergeetachtig als hij was, had hij het bij Tanta Sidonia laten liggen, puur uit teleustelling, want ook na gebruik van het groeimiddel had Tante Sidonia de professor uitgelachen toen hij zijn broek naar beneden deed), afijn, nu de kakkerlakken gegroeid zijn, schijten ze nog harder met als gevolg dat tante Sidonia, Lambik, Suske en Wiske hun huis worden uitgescheten, waarna ze Jerommeke erbij halen, wiens enige bijdrage een ENORME scheet is, gelukkig komt professor Barabas eraan met een grote smile op z'n mombakkes en een nog grotere bobbel in de broek die, zo zal even later blijken, amper in staat is de steeds groter wordende penis van Barabas te verhullen met als gevolg dat Tante Sidonia, gek van geilheid, zich op professor Barabas stort die vrijwel onmiddellijk klaarkomt en bovenop een van de reuzekakkerlakken kwakt die dan weer vrijwel onmiddelijk in elkaar krimpt en in het niets oplost, waarna ook Lambik en Suske en Jerommeke hun apparaat bewerken met het groeimiddel, zodat ze de volgende dag, onder de stimulerende leiding van Tante Sidonia en Wiske, de kakkerlakken dood masturberen. Knipoog Wiske. Einde."
(Max J. Molovich, 23 Augustus 2005)

"De vergelijking ‘vleesetend’ en ‘vrouw’ is een natte wensdroom. Het is veelbetekende symboliek dat er aan vegetarische mutaties man/vrouw/ hermafrodiet wordt gewerkt door de wetenschappelijke elite. Weten zij soms meer? Staat ons Armageddon te wachten ? De finale segregratie, het schisma van de sexen en de ondergang van hun zondige sexueel verkeer als geheime wapen om de wereldbevolking eindelijk zonder oorlogen te kunnen reguleren ? Reincarneren in een plantaardig bestaan in een potje aarde van robotformaties die miljoenen grijze racks van vruchtdragende en geurige planten produceren onder uiterst secure en berekende condities , zonder vrij zon of maanlicht, zonder zicht of gehoor, zonder tastzin, zonder geluid van wind en zee."
(nove, 6 Juni 2005)

Zelfbeschouwing

"Een man van middelbare leeftijd, beet je te dik, beetje te morsig. Baardje of sik wellicht. En witte schilfertjes sieren zijn gelaat. Hij rookt en hij drinkt, maar in tegenstelling tot wat hij ons graag wil doen geloven, niet teveel. Hij is een ambtenaar, schaaltje 9. verder een liefhebbende vader die zijn frustratie over het uitblijvende en waarschijnlijk nooit meer komende grootse leven heeft verruild voor een soort van komisch cynisme. Hij neemt het niemand kwalijk behalve misschien soms zichzelf, maar dan alleen na een Westmalle Tripel te veel. Hartstochtelijk supporter van NAC of een andere club ten zuiden van de grote rivieren, want dat hij een Brabander is moet haast wel. Zo stel ik mij Kiers voor, maar wellicht is het wel gewoon die homofiele Indo die bij Serudang de lege borden ophaalt..who knows.."
(Andy Möller, Gelsenkirchen)

"Het is vast een meteroloog, een weermenneke met een gesmoorde sexualiteit, eentje met een enorm taboe. Een vrijgezelle biologieleraar met verlatingsangst kan ook. Zo'n eenzaam type die nog steeds bij zijn moeder woont en al jaren lesgeeft in het basisonderwijs. Zo'n anonieme 13 inhetdozijnman die spaarzaam leeft, de piepers schilt en de afwas doet, zo eentje die op de middagwandeling met het hondje van moeders vanachter de krant bij een speeltuin of in het park naar stoeiende of voetballende jochies kijkt en de pijn verzwijgt. Een masochist die het taboe koestert.
Zo'n kleffe smeerlap van een potentiele serieverkrachter met banden in een hechte kerkgemeenschap waarop moeders zo trots is omdat hij naast het lesgeven ook nog als hobby het locale knapenkoor dirigeert. Zo eentje die maar beter melancholieke verhaaltjes moet blijven schrijven. "
(Nove, 22/11/2005)

"Ach ja, leuk, schrijvers.

Beetje zo in je donkere hol aan de wereld knagen. Puur verongelijkt verdedigen van een door mede niet-aanwezigen geschapen superieure schertswereld. Lurken aan je pijp. Pijpen aan je lurk. Woorden in langgerekte nadenkzinnen omzetten. Protserige taalvlekjes. Huilerige holheden. Fletse vondsten. Massieve monomane monsters. Een zielige berg toevoegingen aan de duistere put die al veel te lang overstroomt door de gemankeerde bijdragen van nerveus krabbelende geesten met een ongepast gevoel van eeuwigheid.

Die sfeer.

Geef mij maar parkeerwachten. "
(Marnix, 21/11/2005)