stoel
 
 

Navigatie

de voorplecht
louter proza
louter poëzie
liaisons
nostalgie

colofon/contact

Dankbaar

Uitgelogd

Huishoudelijk

5 oktober 2005

Advertentieboer webstats4u, voorheen nedstat, kan de vinketering krijgen. Vanaf vandaag verdwijnt deze teller, de bezoekcijfers zijn bewaard voor het nageslacht en voortaan tellen we verder met Awstats. Koffiebonnen kunt u ophalen bij Tante Miep.

  Grammetje halen - GDB

Woensdag, 13 September 2006

Grammetje halen

Wacht! Overstelp mij niet met vragen! Laat mij mijn verhaal vertellen. Ik zal alles uit de doeken doen, als u maar een beetje geduld toont. Ik wed dat u mij na afloop veel beter zult begrijpen.

'Bram,' zei ik, 'Brammetje, zou je dat nu wel doen?'

Maar hij deed het. Hij grabbelde mij bij de billen en het ging er vervolgens plitsepletseplats aan toe.

Toen hij mij vertelde wat al dagenlang in zijn hoofd had gespookt, was ik niet meteen van de kaart. Zo zit ik niet in elkaar. Ik ben het type vrouw dat het hoofd biedt aan elk probleem dat zich voordoet. Dus waarom zou zijn uitspatting een brug te ver zijn? Zo dacht ik. Ik, de moderne, wereldwijze vrouw die elke week de Libelle verslindt.

Maar toen hij effectief de daad bij het woord voegde, tja, dan moest ik toch even slikken en vooral mijn lippen op elkaar persen. Wij wonen in een slecht geïsoleerde woning, ziet u. En de buren luistervinken. Zij zijn al eens bij ons langs geweest en dat wilde ik geen tweede keer meemaken. Al dat gelebber en gespuit en zo. Een week later vond ik nog een nadruipend lullemutske tussen m'n vuile was! En een mens boent niet voor zijn plezier, nietwaar?

Dus Brammetje scheurde mij open. Toen hij klaar was, moest ik snel het bed verschonen, want overal waar ik keek, was er bloed. Zo erg, mijnheer! Ik moest Brammetje naar de winkel sturen om grote verbanden. Ik zie nog altijd zijn grote ogen voor mij. Brammetje schoot in actie en hielp mij zonder morren. Zo zit mijn grote beer dan weer in elkaar.

Vreemd, maar de ontevredenheid bleef deze keer. De tepelklemmen had ik snel uit m'n memorie verbannen. De vinger in zijn aars had ik indertijd in geen tijd gewassen. De buren, tja, dat was een ander verhaal. Maar uiteindelijk hadden ook zij ons niet meer lastiggevallen. Omdat zij het hadden gesnapt toen ik hen bleef mijden als de pest.

Was het omdat ik voor de eerste keer had gebloed? Was het omdat ik de eerste dagen daarna geen kwartier kon blijven zitten? Of dat het ontzettend veel pijn deed als ik naar de grote wc moest? Was het omdat mijn vriendinnen zijn kant kozen en allemaal beklemtoonden wat een geluksvogel ik was met zulk een beest in bed?

Maar ik lees de Libelle, mijnheer, en ben in het bezit van een diploma hoger onderwijs van het korte type, en dus kon ik z'n wandaad niet over mijn kant laten gaan. Niet deze keer. Brammetje had wat mij betreft een lijn overschreden. Op het werk ben ik manager, ziet u. Ik heb het daar voor het zeggen. Mensen luisteren als ik spreek. Brammetje daarentegen is metselaar. Hij krijgt altijd op z'n kop. Hij heeft de ongelijkheid tussen ons nooit kunnen verkroppen. Dus zorgde hij voor compensatie. In bed. Want ergens anders moest hij altijd het onderspit delven. Ik was in alle opzichten superieur: in de keuken, op recepties, tijdens gesprekken met vrienden, etc. Een aantal jaren is het relatief goed tussen ons gegaan. Maar de tweespalt is mij noodlottig geworden: thuis dociel zijn en op het werk bazig maakte mij niet minder dan gek, mijnheer.

Gisterenavond wachtte ik hem op in het leer. Dik kwaliteitsleer dat knispert op m'n blote huid. Ik had ervoor gezorgd dat ik erg opgewonden was en ik was van plan Brammetje op te hitsen. Dat vormde geen enkel probleem. Hij liet zich gewillig naar de slaapkamer drijven, net een bronstige stier. Ik had een zweepje op de kop getikt, ziet u, een vriendin van mij rijdt paard. Brammetje beefde als een riet. Van angst, maar ook van geilheid. Dat kon ik duidelijk van z'n bolle slip aflezen toen ik hem beval zich uit te kleden. Hardhandig wierp ik m'n gespierde bink op het bed. Ik bond polsen en enkels vast aan de spijlen van het bed. U weet wel, het klassieke sm-patroon. Ik kneedde eerst z'n ballen met m'n satijnen handschoenen. Sorry, mag ik een glaasje water? Over ons liefdesleven vertellen is erg gênant. Dank u. Ik wil niet dat u denkt dat ik een slet ben. Ik trachtte mijn man gewoon te geven wat hij van mij verwachtte. Brammetje is nooit vies van een bedexperimentje geweest.

Och, laat ik het maar toegeven, ik bezwijk voor uw gebiedende blik: ik heb alles tot in de details gepland. Brammetje liep rood aan, in zijn kaken, de onderste en de bovenste, in z'n stierennek. Z'n zak stond strak. Z'n paal glom in het licht door m'n speeksel. Om maar te zeggen dat hij echt op het punt stond te komen, mijnheer. En dan nam ik de breinaald. Ik smeerde haar overvloedig met glijmiddel in en schoof haar in zijn pisbuis terwijl ik zijn ballen bleef kneden. U had die gigantische ogen moeten zien, mijnheer, zij dreven bijna uit hun kassen! Brammetje kwam en ging bijna terzelfder tijd: noteert u dat maar, mijnheer de agent. En vergeet niet te vermelden wat voor erge dingen hij mij heeft aangedaan.

O, hij leeft nog? Ach, Brammetje zal het mij vast vergeven, de lieverd. Ik had de naald niet zo diep mogen steken, dan was het spel gewoon een spelletje gebleven. U moet mij geloven.

Euh... mijnheer de agent... zal Brammetje nog, euh... hoe zou ik het formuleren... zal hij nog in staat zijn zijn mannelijke verplichtingen te vervullen? Jaja, dat zal ik zeker aan het verpleegkundig personeel vragen. Nog een vraagje: zou u nogmaals willen langskomen in de nabije toekomst? Om de details in te vullen of zo? Ik vind u namelijk heel erg aangenaam gezelschap, echt waar. Iemand die ongelooflijk goed kan luisteren.

Moet ik meekomen? Nu meteen? Gaat u eerst mee met mij naar boven, mijnheer de agent? Ik moet absoluut andere kleren aantrekken, ik kan moeilijk naar buiten in m'n babydolletje. Zo kan ik de mensen toch niet onder ogen komen! Waar of niet? Toe, kom dan... Voor het geval ik tracht te vluchten. Jazeker, ik ben stout genoeg, mijnheer de agent.

door GDB

  Zomaar een Amersfoorter
  Het ontstaan van een potentiële gedachte in het hoo…

Auw!
bromde L* (URL) om 13:39 (op Woensdag, 13 September 2006)

Auw!
bromde Vilé om 13:41 (op Woensdag, 13 September 2006)

Lekker!
bromde Vincent Nemo om 17:51 (op Woensdag, 13 September 2006)

Euh, ik bedoel: Auw!
bromde Vincent Nemo om 17:55 (op Woensdag, 13 September 2006)

‘Brammetje kwam en ging bijna terzelfder tijd: noteert u dat maar agent.’ Fraai gezegd GDB.
bromde Spencer Brandsen () om 17:59 (op Woensdag, 13 September 2006)

En Brammetje voelt het nog gloeien in zijn schaamstreek, als hij er aan terugdenkt!

De bofkont!
bromde factor x (URL) om 19:54 (op Woensdag, 13 September 2006)

Ik heb ooit de bof gehad, maar met mijn kont had het niets te maken.
bromde Vincent Nemo om 20:56 (op Woensdag, 13 September 2006)

Waarom heb ik toch altijd gedacht dat je een man was… afijn, ik sta open voor verdere experimenten. Schroom niet. En ik heb wel een glaasje water voor je…
bromde paul () (URL) om 21:02 (op Woensdag, 13 September 2006)

Teneinde mij een juist beeld van het gebeuren te kunnen vormen had ik graag de dikte van de gebruikte breinaald vernomen, heer GDB.
bromde Urbain Alpain (URL) om 09:15 (op Donderdag, 14 September 2006)

Heeft iemand van jullie mijn haaknaald gezien?
bromde factor x om 11:30 (op Donderdag, 14 September 2006)

Zo’n haakneus is nog het ergste niet.
bromde Vincent Nemo om 12:23 (op Donderdag, 14 September 2006)

Beffen: met je neus in het gras en je tong in de sloot. Maar het gezegde laat de haakneus ongemoeid.
bromde Kiers om 12:52 (op Donderdag, 14 September 2006)

Zolang je befje naar sake smaakt zal je hem niet horen klagen Bep.
bromde Vincent Nemo om 17:07 (op Donderdag, 14 September 2006)

Heeft het reaguren zich trouwens naar een andere webstek verplaats en ben ik de enige die daar niet van weet?
bromde Vincent Nemo om 17:11 (op Donderdag, 14 September 2006)

“Ruik dan! Ruik dan!” bleef ik Bertus gisteravond vervelen. “Het ruikt echt niet meer fris!” Opgetogen bleef ik met mijn rok wapperen, terwijl Bertus demonstratief een wasknijper op zijn gok zette. Hij heeft heel wat met me te stellen deze dagen. Aan het spoor van kleverige restjes die ik achterlaat is precies te zien waar in huis ik me bevind, alle zetels en bankstellen geuren ernaar en ik moet welhaast nog erger krabben dan anders. Zo’n geurdoosis een ultieme relatietest. Eentje die we vast ook glansrijk gaan doorstaan, maar ik hoop for his sake dat ik snel weer kan douchen.
bromde Truusje Volkont om 20:42 (op Donderdag, 14 September 2006)

f f e G r a m m e t j e h a l e n ….

This is G o o g l e’s cache of http://vampirefreaks.com/u/fatality666 as retrieved on 10 Sep 2006 15:49:17 GMT.

NICKNAME: fatality666

[ View Image Gallery (55 pics) ]

Sex: male
Age: 25
Location: , Quebec, Canada
Rating: 9.90
Rating points: 25388
Member since: November 14, 2005
Last logged in: September 10, 2006, 04:54am
Account Status: Premium Member
Rated by: 2564 people
Latest Journal Entry: Postal dude rulz September 10, 2006, 05:37am
Profile: His name is Kimveer. You will come to know him as Trench. He is male. He is 25 years of age. He lives in Quebec. He finds that it is an O.K place to live. He is not a people person. He has met a handfull of people in his life who are decent. But he finds the vast majority to be worthless, no good, kniving, betraying, lieing, deceptive, motherfuckers.

Work sucks….......School sucks….......Life sucks….......What else can I say. Metal and Goth kick ass

Life is like a video game, you gotta die sometime.

(Quizzes by myYearbook.com — the World’s Biggest Yearbook!)

Take the quiz:
how f…ked up are you
...
WAIT THERE. We’re coming to get you now
we’ve called the guys in white coats to come and get you so dont commit a mass murder before they come or you’ll find you’ll be in there longer

Take the quiz:
How truly depressed are you?
....
Suicidally Depressed
You are longing to kill yourself, you slit your wrists, not for fun, but because the world isn’t worth living in.

Goth

100%

Rocker, Mosher

70%

Chav, Townie, Rude Boy, Ned, Kev

25%

Emo

20%

Prepy

20%

Trendy

0%

Skater

0%

What Group Are You?

You scored as Yes, you are depressed.

Yes, you are depressed

90%

Contented

40%

No, you’re not depressed

0%

THE ULTIMATE DEPRESSION TEST

What colour is your heart?

You scored as Black. You’re heart is black. You are dead inside, possibly because of your past, you feel you have no emotions left and like you’re just waiting to die. You find it hard to trust people and let them get close to you for fear of being hurt again. Never give up on yourself, there’s always hope- no matter how bad things get.

Red

100%

Black

100%

White

86%

Orange

71%

Purple

50%

Green

46%

Blue

32%

Pink

14%

Yellow

14%

You scored as Satanism. Your beliefs most closely resemble those of Satanism! Before you scream, do a bit of research on it. To be a Satanist, you don’t actually have to believe in Satan. Satanism generally focuses upon the spiritual advancement of the self, rather than upon submission to a deity or a set of moral codes. Do some research if you immediately think of the satanic cult stereotype. Your beliefs may also resemble those of earth-based religions such as paganism.

atheism

100%

Satanism

100%

agnosticism

83%

Paganism

50%

Judaism

42%

Islam

21%

Buddhism

21%

Hinduism

13%

Christianity

0%

You scored as Crying Eye. You are the crying eye. You are very sad and look on the negative side of things. Crying seems to be a natural state.

Crying Eye

80%

Hurt Eye

40%

Angry Eye

40%

Sexy Eye

20%

Dramatic Eye

0%

Starry Eye

0%

How Will You Die??

You scored as Suicide. Your death will be suicide. What more can I say? Fact: Suicide is a permanent solution to a temporary problem. If you want to know hwo you will commit suicide, take a look at your second highest percentage on the bar graphs.

Suicide

100%

Disappear

93%

Stabbed

67%

Bomb

67%

Accident

67%

Disease

60%

Posion

33%

Eaten

33%

Drowning

27%

Gunshot

27%

Natural Causes

0%

Suffocated

0%

Cut Throat

0%

Whose your Vampire personality? (images) You scored as Marius. You are the quiet cool. You are so mellow people are lulled into a false sense of security. When you are pissed god help anyone who crosses you.

Marius

100%

Blade

83%

Spike

75%

Angel

67%

Dracula

67%

Louis

50%

Armand

50%

Deacon Frost

50%

Akasha

33%

Lestat

25%

Gothic Label: Vampire Gothic Brand: Mysterious Gothic Element: Water Gothic Color: Blue Gothic Gemstone: Sapphire Gothic Music: Vampire Metal or Gothic Love Metal Gothic Band: The 69 Eyes Gothic Personality: 75% Sadness & 25% Loneliness. Quote – - – “Take me away.”

What’s Your Gothic Reign? II You scored as The Undertaker. You are the Lord of Darkness. NOTHING CAN STOP YOU! Why? Because not only are you menacing physically but mentally as well! That’s hard to do! Also, the overwhelming respect you get by everyone else adds to your invulnerability! You’re engulfed by Darkness no question about it. And if you want, you’ll bring unlucky souls WITH YOU! When the inevitable comes, you WILL NOT REST IN PEACE!

The Undertaker

88%

Stone Cold

75%

Edge

50%

Spike Dudley

38%

Chris Jericho

25%

JBL

25%

Triple H

25%

John Cena

25%

Matt Hardy

25%

Eugene

0%

Mick Foley

0%

Christian

0%

Which “Reservoir dog” are you?
You scored as Mr Pink. You are Mr Pink. The only one who keeps his head. You feel when things are going to be bad, and want to follow on your gut instinct, but usually are talked out of it. Go for it next time! And you might not have to do time …

Mr Pink

67%

Mr Orange

67%

Mr Brown

58%

Mr Blonde

50%

Mr Blue

50%

Mr White

29%

Nice Guy Eddie

17%

Joe Cabot

13%

What is your heart filled with?
You scored as Wonder. Your Heart is Filled With Wonder. You Often Worry about problems and wonder what would have happend if You had made different Decisions or Something Hadn’t Happend. What If?

Wonder

90%

Hate

65%

Imagionation

60%

Peace

20%

Love & Romance

15%

?? Which Angel Or Demon Are You ??
Destruction_Demon
Destruction

What is the mystical land of your birth?
HASH
The Land of Darkness The Land of Darkness is your dreary home. Your life is bleak and sinister. You are prone to depression. You feel anger at the world and
you feel like the victim. Everyone is out to get you. You have no problem showing your emotions, and you probably show them in a destructive way. You might have no objections to causing other people pain as you put yourself through pain. You probably cut or mutilate your body. However, deep down you are lost and crying out for help. You are a small weeping child with the hard exterior of a person who has been through extreme sorrow in their life.

What is your heart made out of?
You scored as Your heart is made of soil…. You do so many things for people, but they just seem to always walk all over you. You are a very deep person, and you hide so many things inside that no one ever sees.

TELL ME ABOUT YOURSELF – The Survey
Name: Kimveer Gill
Birthday: July 9, 1981
Birthplace: Montreal
Current Location: Canada
Eye Color: Brown
Hair Color: Black
Height: 6 foot 1
Right Handed or Left Handed: Right
Your Heritage: Indian
The Shoes You Wore Today: Combat boots
Your Weakness: Lazyness
Your Fears: Have none
Your Perfect Pizza: All Dressed
Goal You Would Like To Achieve This Year: Stay Alive
Your Most Overused Phrase On an instant messenger: Heavy Metal Rulz
Thoughts First Waking Up: Tired
Your Best Physical Feature: My hair
Your Bedtime: Whenever I’m tired
Your Most Missed Memory: Being young
Pepsi or Coke: coke
MacDonalds or Burger King: Burger King
Single or Group Dates: Group
Lipton Ice Tea or Nestea: WTF
Chocolate or Vanilla: Chocolate
Cappuccino or Coffee: Don’t care for coffee
Do you Smoke: No
Do you Swear: Yes
Do you Sing: Hell no
Do you Shower Daily: Yes
Have you Been in Love: Yes
Do you want to go to College: No
Do you want to get Married: No
Do you belive in yourself: Yes
Do you get Motion Sickness: Ummmm, ya. I think so
Do you think you are Attractive: So-So
Are you a Health Freak: No
Do you get along with your Parents: No
Do you like Thunderstorms: Yes
Do you play an Instrument: No
In the past month have you Drank Alcohol: LOL. Yes
In the past month have you Smoked: No
In the past month have you been on Drugs: Yes
In the past month have you gone on a Date: No
In the past month have you gone to a Mall: No
In the past month have you eaten a box of Oreos: No
In the past month have you eaten Sushi: No
In the past month have you been on Stage: No
In the past month have you been Dumped: No
In the past month have you gone Skinny Dipping: No
In the past month have you Stolen Anything: No
Ever been Drunk: Yes
Ever been called a Tease: No
Ever been Beaten up: No
Ever Shoplifted: Yes
How do you want to Die: Like Romeo and Juliet or In a hail of gunfire
What do you want to be when you Grow Up: Havn’t thought about it
What country would you most like to Visit: None
In a Boy/Girl..
Favourite Eye Color: Doesn’t matter
Favourite Hair Color: Doesn’t matter
Short or Long Hair: Doesn’t matter
Height: Doesn’t matter
Weight: Doesn’t matter
Best Clothing Style: Covered in Black clothing
Number of Drugs I have taken: Not alot
Number of CDs I own: 300
Number of Piercings: 0
Number of Tattoos: 0
Number of things in my Past I Regret: I regret nothing

CREATE YOUR OWN! – or – GET PAID TO TAKE SURVEYS!

Disorder Rating
Paranoid: Very High
Schizoid: High
Schizotypal: Very High
Antisocial: High
Borderline: Very High
Histrionic: Low
Narcissistic: High
Avoidant: Very High
Dependent: Moderate
Obsessive-Compulsive: Moderate

— Personality Disorder Test —
— Personality Disorder Information —

Likes:
My VF Baby
Goth girls
Goth Everything
Postal Dude
Heavy Metal
Germany
VampireFreaks.com
German Metal
The Trogs
Whiskey
Vodka
Beer
Marilyn Manson
First Person Shooters
Super Psycho Maniacs roaming the streets
Black Clothes
Black Everything
Night
Darkness
Cold Places
Individuality
My Knife
Blood
Ice Storms
The Crow
Frost
kittens
Black Metal
All Metal
Rain
Blizzards
Ravens
Crows
Grey Skies
Fire
Destroying My Enemies
Crushing My Enemies Skulls
Semi-Automatic Handguns
Combat Shotguns
Sawn-Off Shotguns
Assault Rifles
Hunting Knives
Swords
Sythe
Bow And Arrow
Battle Axes
Battles
Darkness
Anarchy
The Grim Reaper
Horror Movies
Icicles
Horror Everything
Hells Angels
Arrows
Massacres
Long Hair
Solitude
Trenchcoats
Hatch
B.D.U. Swat Cargo
Demons
Gothic Artwork
And Other Dark Artwork
Quentin Tarantino (Keep making those kick ass movies man, you rock)
Last Kiss Before Death(Not for me)
Anarchy
Rambo
Riots
Destruction
Winter
Snow
Ice
Cold Weather
The Lone Wolf
Hoodies
My Computer
VF
Thunder Showers
Harley Davidsons

FAVORITE MOVIES

V for Vendetta
Romeo and Juliet
Edward Scissorhands
The Crow
Bram Stokers Dracula
Bang Bang You’re Dead
Girl Interrupted
Natural Born Killers
Carrie
The Rage Carrie 2
The Corpse Bride
44 Minutes:The North Hollywood Shootout
The Craft
Rivers Edge
The Island of Dr. Moreau
Friday the 13th
Halloween
Zero Day (Fuck Ya)
Queen of the Damned
Monster
House of Wax
Hide and Seek
Black Hawk Down
Kill Bill Vol. 1
Kill Bill Vol.2
The Cave
Dark Water
Enemy At The Gates
American History X
The Skeleton Key
Scream
Scream 2
Scream 3
The Chronicles of Riddick
Dead Presidents
Blow
Scarface
The Devil’s Rejects
Final Destination
Final Destination 2
House of 1000 corpses
Doom
Saw
Saw 2
The Ring
The Ring 2
Little Nicky(I usually don’t like comedys, but this movie fucking rocks)
The Excorcism of Emily Rose
Heat
Dog Day Afternoon
King Arthur
Troy
Stalingrad
Hostage (Mars kicks ass)
Serpico
The Shining
Platoon
Rambo First Blood Part 1 (They drew first blood, not Rambo)
Braveheart
Hotel Rwanda
Lord of the Rings:The Two Towers
Lord of The Rings:The Return of The King
Underworld
The Village
The Last Samurai
Menace II Society
We Were Soldiers
Alien VS Predator
Resident Evil Apocalypse
Reservoir Dogs

FAVORITE GAMES

Postal
Blood
F.E.A.R.
Manhunt
25 to Life
Doom 3
Quake 4
Farcry
Half-Life 2
Call of Duty 2
Grand Theft Auto Vice City
Grand Theft Auto San Andreas
Postal 2 Share the Pain
The Punisher (Punish them)
Soldier of Fortune Double Helix
Warcraft 3 Reign of Choas
Super Columbine Massacre RPG
Warcart 3 The Frozen Throne
Need for Speed Underground
Prince of Persia Warrior Within
Command and Conquer Generals
Command and Conquer Zero Hour
Max Payne 2 The Fall of Max Payne

TELEVISION SHOWS

The Daily Show with Jon Stewart
The Chappelle Show with Dave Chappelle
Law and Order Special Victims Unit

————ALL HAIL GOTH————

Walking alone in the rain. Not when it’s pouring ofcourse, but a light drizzle, it’s so beautiful.

Take this quiz at QuizGalaxy.com

Which soldier type are you?

You scored as Combat Infantry. You’re a combat infantry soldier,a grunt, a dogface, a footslogger. While some say you’re common, you’re a really disciplined person who realizes the importance of working in a team, and in reality you and your comrades get most of the work done. This country needs more people like you. Your a brave, selfless person. And I salute you. TEN-HUT!!!

Special Ops

75%

Combat Infantry

75%

Support Gunner

38%

Artillery/Armor

38%

Medic

38%

Engineer

25%

Civilian

0%

Officer

0%

Dislikes:
THE WORLD AND EVERYTHING IN IT

But to be more specific:

People who pretend to be your friend, but they’re not
Country Music
Hip Hop
Posers
Wiggers
Chavs
Jocks
Preps
Normal people
Anything And Everything Hip Hop
All Those Who Oppose My Rule
Traffic
American Government
Animal Cruelty
Anyone Who Supports The American Government
Politics
Comedy Movies
The Police
Law Enforcement
Religion
All The Governments On Earth
God
Stress
Really Hot and Humid Summer Days
Lies
Betrayers
Deceivers
Manipulators
Lawyers
Anyone Who Has Anything Agains Metal Or Goth
Capatalists
People Who Think They’re Real Smart Asses But Who Are Really Just Motherfuckers
People Without Manners
Downraters
Rude People
People In General
Anyone Who Has Ever Said Or Done Anything Bad To A Goth Girl
Sunlight (Arrgghhh, It Burns)
Goody Two Shoes
Fucking Religious People Who Think They Know Everything…..And Then They Stick It In Your Face Cuz’ They Think They Know Everything (They Don’t Understand That They’re Just A Bunch Of Little Sheep)
Catholics
Society
Traffic
When My PC Crashes Or Freezes…Arrgghhh
Mmmmmmmmm, So…What Else??.. Ummmm, Let Me Think…..(This May Take A While)...
Cheerleader bitches
Teachers Who Try To Be Like The Students So They Can Be popular....Instead Of Doing Their Job The Way They Should…And TEACH
Fuck, Just Fucking Writting This Stuff Is Pissing Me Off
People Who Talk With Their Mouths Full
Bullys
Smartasses
When my contact lenses don’t go in my eyes on the first try
Normal human behavior
People who drive too slow in the fast lane
People who judge others
When My Rifle Misfires And I Gotta Stand There For 60 Seconds Waiting For It To Fire, Or Not
The Universe
Anyone who doesn’t like VF
Church Going Assholes
The World
Bible Thumpping Know-It-Alls
Damn I Gotta Lot Of Dislikes
Child Molesting Priests
All Priests
Republicans
Racists
Homophobes
Did I Mention That I Hate The World
Pitbulls (They’re Too Dangerous)
Waking Up
Life
The City It’s Just So Damn Crowded
Warm Beer
The Human Race
When A DVD I’m Watching Skips Or Freezes
Dogs
GOD DAMN MOTHERFUCKING JOCKS

The Dante’s Inferno Test has banished you to the Seventh Level of Hell!
Here is how you matched up against all the levels:
LevelScore
Purgatory (Repenting Believers) Very Low
Level 1 – Limbo (Virtuous Non-Believers) Very Low
Level 2 (Lustful) Very High
Level 3 (Gluttonous) Moderate
Level 4 (Prodigal and Avaricious) High
Level 5 (Wrathful and Gloomy) Extreme
Level 6 – The City of Dis (Heretics) Extreme
Level 7 (Violent) Extreme
Level 8- the Malebolge (Fraudulent, Malicious, Panderers) Very High
Level 9 – Cocytus (Treacherous) Very High

Take the Dante’s Inferno Test
You scored as Murder. You would most likely kill someone, so watch out Mr.anger management.

Theft

100%

Murder

100%

Being Drunk in Public

33%

Fraud

33%

Public Nudity

0%

What crime would you most likely commit?
created with QuizFarm.com

You scored as Assault Rifle. You are soldier. Or you want to be a soldier. Or you just love military-type firearms. You need assault rifle. M16 or AK-47 will do good.

Assault Rifle

100%

Machinegun

88%

Sniper Rifle

69%

SMG

56%

Shotgun

50%

Pistol

31%

Revolver

13%

What Firearm Fits You Best?
created with QuizFarm.com

Favorite Music:
Marilyn Manson
Ozzy Osborne
Sentenced
Rammstein
Cradle of Filth
Dimmu Borgir
Dark Funeral
Lacuna Coil
Crematory
Alice in Chains
Subway to Sally
Crossfade
Nightwish
Mudvayne
Distillers
Kittie
Drowning Pool
Cold
Helloween
Killswitch Engage
Evanescence
Tiamat
Lake of Tears
Tool
Union Underground
Amon Amarth
Therion
Tristania
Metallica(only the old stuff)
Sisters of Mercy
Danzig
Manowar
Lacrimosa
Zakk Wylde’s Black Label Society
Iced Earth
Judas Priest
Iron Maiden
Hammerfall
Disturbed
Godsmack
Linkin Park
Static X
Megadeth
Heaven Shall Burn
Children of Bodom
Black Sabbath
Anthrax
Papa Roach
Linkin Park
Seether
Satyricon
Soilwork
Type O Negative
Slayer
Nirvana
My Dying Bride
Xandria
God Dethroned
HIM
In Flammes
Rage Against the Machine
Coal Chamber
Arch Enemy
Staind
Stone Sour
The Gathering
Stratovarius

and many, many, many, many, many more…... .

The Cure – Love Song


Friends (31): [view]
Favorites (4): [view]
Shit List (0):
Bands List (1): [view] Friends of (279): [view]
Favorites of (20): [view]
Member of (27): [view]


User Comments:

KiLLeTTe Sep 10, 2006, 05:20am

Gasps No cookies or cake.

__________________________________________________________________________________________________

Tonya ripped out all of Charlie Brown’s hair but left a single strand to remind him one day she’d come back to eat him.

x_brooke_x Sep 10, 2006, 12:25am

Thanks here is a 10 for you as well.

coldprincess
[online]
[Reply]

Sep 09, 2006, 08:13pm
thanks
coldprincess
[online]
[Reply]

Sep 09, 2006, 08:03pm
thanks

angelprincess_1969
[Reply]

Sep 09, 2006, 06:58pm
Thanx for your comment.

Please join my cult

Hunting_You
[Reply]

Sep 09, 2006, 03:54pm
Thanks.

H.

♠People are but playthings to the Master in disguise ♠

stay-away
[Reply]

Sep 09, 2006, 03:40pm
Woh how how. You’re profile’s nice .. And this song – Cradle Of Filth – Nymphetamine is one of my favourites.
Have a 10

Archangel, Dark Angel
Lend me thy light
Through Death’s veil
‘Til we have Heaven in sight!

Pikatchu__x
[Reply]

Sep 09, 2006, 03:25pm
Thank you for the pic. comment
=]]
x

Barney Owns Your Asses

?

ShackRutor
[Reply]

Sep 09, 2006, 03:21pm
blurry? what do u mean? im not soo good at english.. Thanx

o666o
[online]
[Reply]

Sep 09, 2006, 03:20pm
well thanks,i will….i hope so
[More Comments]
bromde grtsdh36jak3a om 21:06 (op Donderdag, 14 September 2006)

Jezu Chrisu, hoeveel tekens passen er wel niet in een simpele control-c control-v toetsaanslag?! Beheersch uzelf, grtsdh36jak3a.
bromde bewegende om 21:13 (op Donderdag, 14 September 2006)

lees even voor de gein wat ik gecopy-paste heb, bewegende. fatality 666 was vandaag op het nieuws.
bromde grtsh64uzjkezkum6 om 21:20 (op Donderdag, 14 September 2006)

http://xrl.us/dawson
bromde grtsh64uzjkezkum66 om 21:30 (op Donderdag, 14 September 2006)

Gerrits,

Ben jij dat, jongen?
Gaat alles lekker naar wens?
Of is dat een malle vraag?

Groeten van
Djiediebie
bromde GDB () (URL) om 22:57 (op Donderdag, 14 September 2006)

Leuke buurjongen, op zich.
bromde Marnix (URL) om 23:22 (op Donderdag, 14 September 2006)

P.S. When i call people “niggah’s” in my journals…...it doesn’t have anything to do with their skin color. I call white people niggahs too, it’s just fun.
bromde fatality666 (URL) om 23:22 (op Donderdag, 14 September 2006)

Dolletjes.

http://vampirefreaks.com/gallery.php?u=f..
bromde fatality666 om 23:27 (op Donderdag, 14 September 2006)

Maar dat is toch wat Amerikanen en Canadezen willen? Het recht op zelfverdediging? En om jezelf een beetje te beschermen heb je natuurlijk een aantal messen nodig en pistolen, geweren, schietpistolen, machinegeweren, handgranaten, raketwerpers, antitankwapens en nucleaire zelfverdedigingsbommen en wat al niet meer. Al is het maar om jezelf te verdedigen tegen zo’n gek die schietend een school binnenkomt. Cool!! Ik kan niet wachten op de volgende zelfverdedigingsactie in een land vol gekken. Hahaha! Het land van lelijke en dikke mensen overhoop geknald in een realistische videogame. Cool!! Zou dat niet iets voor John de Mol zijn om daar geld aan te verdienen en wij dat dan nonstop op de televisie hebben?
bromde Kiers om 09:29 (op Zaterdag, 16 September 2006)

Een heerlijk medium om je hart te luchten,dat internet.
bromde factor x om 16:57 (op Zaterdag, 16 September 2006)

Je hart te luchten, factor x?! Ik ben serieus, bloedserieus. Godverdomme kankermoslims.

Moslims? Zijn dat niet die gebaarde mannen die overal tegen zijn, zich immer persoonlijk aangevallen voelen ook als ik jeuk heb aan mijn aars en niemand in het bijzonder in gedachten had, en graag willen dat ik mijn wijf als wijf aanspreek? Godverdomme galoefkankertering?

Neuken?

Ja sorry, gisteren weer stevig aan de Vodka gezeten en je gaat er zo van vloeken en neuken. Godverdomme.
bromde Kiers om 10:29 (op Zondag, 17 September 2006)

You?
Bankrupt Law New, [url=http://pigings.awardspace.us/bankrupt-law-new/index.html ]Bankrupt Law New[/url],

Thanks!
bromde Xuan () (URL) om 23:12 (op Zondag, 17 September 2006)

Hi!!!
Air Angeles Conditioning Los,

hoop!
bromde EbuGB () (URL) om 12:03 (op Zaterdag, 23 September 2006)

Hi!!!
Braddock Metallurgical,
Aerated Autoclaved Concrete,

hoop!
bromde Balbes () (URL) om 22:54 (op Zaterdag, 23 September 2006)

Hi!!!
Natural Gas Prices,
Affiliated Insurance,
Jeff Mill,
Casing Concrete,

hoop!
bromde VsePohui () (URL) om 18:02 (op Zondag, 24 September 2006)

Hi!!!
Attorney Bessemer,
Career Nurse,
Sales Representative,
The Hotel Las Vegas,
Holy Hand Grenade Of Antioch,

hoop!
bromde Eggs () (URL) om 07:40 (op Maandag, 25 September 2006)

Hi!!!
Braddock Metallurgical,
Bedlam Mortgage,
Bad Credit Mortgage Refinance,
Midas For Sale,
Belly Button Our,
Prostate Massage Therapist,
Chopard Replica Watch,

hoop!
bromde InNa () (URL) om 01:45 (op Dinsdag, 26 September 2006)

Hi!!!
Commission Limousine New Taxi York,
St Louis Defective Product Lawyer,
Doll Infant Reborn,
Skin Care,
Orlando Massage Therapist,
Cheap Phentermkine, [url=href=http://cheap-phenya.ibelgique.com/chexp-phentermine-69.html]Chexp Phentermine[/url],
Accredited Degree,
Gazebo Screened,

hoop!
bromde Fufel () (URL) om 13:52 (op Dinsdag, 26 September 2006)

Hi!!!
Whirlpool Microwave,
Back Cause Low Pain,
Phenterminf, [url=http://phenya.iquebec.com/phenterine-18.html]Phenterine[/url],
Evelyn Wood Speed Reading,
Travel Reward Credit Card,
Electrician Las Vegas,
Arizona Bad Collection Debt Lawyer,
Phentsermine, [url=http://phenya.iquebec.com/phentermnine-179.html]Phentermnine[/url],
Commission Limousine New Taxi York,

hoop!
bromde Xuy () (URL) om 04:44 (op Woensdag, 27 September 2006)

Systems message!!!
Lower Back Pain Management,
Mt Airy Animal Hospital,
Berber Carpet Cleaners,
Construction Barricade,
Tree Stump Removal Cost,
Attorney Title Guaranty,
Electrician Louisville,
Aggregate Concrete In India,
Digital Still Camera,
Civil Right Attorney New Jersey,

Finish of the messages…
bromde ObosruVse () (URL) om 15:09 (op Donderdag, 28 September 2006)

Systems message!!!
Price Law Firm,
Used Car Dealer In Ontario,

Finish of the messages…
bromde VsePohui () (URL) om 12:18 (op Vrijdag, 29 September 2006)

Systems message!!!
Medical Diagnostic Laboratory,
Texas Unpaid Overtime Lawyer,
Insurance Agency,

Finish of the messages…
bromde Girla () (URL) om 08:34 (op Zaterdag, 30 September 2006)

Systems message!!!
Air Bed Repair,

Finish of the messages…
bromde NaVsePohNa () (URL) om 05:33 (op Zondag, 1 Oktober 2006)

Systems message!!!
Home Improvement Tim Allen,
Teen Group Sex [url=http://group-sex.isuisse.com/teen_group_sex.html] Teen Group Sex[/url]
Black Girls [url=http://black-girls.iitalia.com/black_teen_girl.html] Black Teen Girl[/url]

Finish of the messages…
bromde NaVsePohNa () (URL) om 03:41 (op Maandag, 2 Oktober 2006)

Das is eine besobders Gut!!!
Latin Girls [url=http://latin-girls.isuisse.com/latin_school_girl.html] Latin Girls [/url]

Doch nicht…
bromde Gandon () (URL) om 13:14 (op Maandag, 2 Oktober 2006)

Das is eine besobders Gut!!!
Asian Girls [url=http://asian-girls.iespana.es/white_guys_asian_girl.html] Asian Girls[/url]
Self Catering Cape Town,
Group Sex [url=http://group-sex.isuisse.com/lesbian_group_sex.html] Group Sex[/url]

Doch nicht…
bromde HuiSui () (URL) om 22:09 (op Maandag, 2 Oktober 2006)

Das is eine besobders Gut!!!
Big Booty Latin Girl [url=http://latin-girls.isuisse.com/big_booty_latin_girl.html] Big Booty Latin Girl[/url]
America Association Banker Mortgage,
Firewood Rack Storage,
Anal Picture Sex [url=http://asian-girls.iespana.es/map.html] Asian Girls[/url]
Addressable Alarm Fire System,

Doch nicht…
bromde VsePohui () (URL) om 16:16 (op Dinsdag, 3 Oktober 2006)

Defective Product Lawyer New York,
Cheap Phyentermine,
St Theresa Catholic Church Houston,
Cheap Phentermine,
Belly Button Our,
Cheap Phrntermine,
Chesp Phentermine,
Cheap P0hentermine,
Gaziantep Halil Ibrahim,
Cheap Phent4rmine,
Phenteemine, [url=http://phenya.iquebec.com/phente4mine-68.html]Phente4mine[/url],
bromde www () (URL) om 00:41 (op Woensdag, 4 Oktober 2006)

Philadelphia Veterinarian,
Used Book,
Chep Phentermine,
Phentermmine, [url=http://phenya.iquebec.com/lphentermine-100.html]Lphentermine[/url],
Cheap Phenftermine,
Phentermibne, [url=http://phenya.iquebec.com/phetermine-14.html]Phetermine[/url],
Phentermeine,
bromde www () (URL) om 18:11 (op Donderdag, 5 Oktober 2006)

Das is eine besobders Gut!!!
Colorado Commercial Lawyer Litigation,
Car Accident Picture And Story,
Do It Yourself Landscaping,
Illinois Cerebral Palsy Lawyer,
[url=http://black-girls.iitalia.com/big_black_girl.html] Big Black Girl[/url] Beautiful Asian Girl
Real Estate Thank You Letter,
Airless Spray Painter,
Nursing Home Executive Search,
On Line Graduate Degree,
Cheap Car Insurance Ma,
Asian Bar Girl [url=http://anal-sexxx.iitalia.com/anal_sex_teen.html] Anal Sex Teen[/url]
Online Spyware Detector,

Doch nicht…
bromde Eggs () (URL) om 13:46 (op Zaterdag, 7 Oktober 2006)

Das is eine besobders Gut!!!
Asian School Girl [url=http://black-girls.iitalia.com/hot_black_girl.html] Black Girls[/url]
Nextel Accessory,
Anal Sex [url=http://anal-sexxx.iitalia.com/anal_free_sex.html] Anal Sex [/url]

Doch nicht…
bromde NaVsePohNa () (URL) om 16:28 (op Maandag, 9 Oktober 2006)

Das is eine besobders Gut!!!
Back Pain Acupuncture,
Car Massachusetts Repair,
[url=http://group-sex.isuisse.com/sex_group.html] Group Sex[/url] Group Sex
Home Heating Oil Prices,
Flemish Painter Vaneyck,

Doch nicht…
bromde Xuan () (URL) om 06:35 (op Dinsdag, 10 Oktober 2006)

Attorney Criminal Defense Tampa,
Cheap Phenterdmine,
Phdntermine, [url=http://phenya.iquebec.com/phenftermine-148.html]Phenftermine[/url],
bromde www () (URL) om 01:00 (op Woensdag, 18 Oktober 2006)

Attorney Criminal Defense Jose San,
Cheap Phente5rmine,
Thalidomide Lawyer,
Attorney Civil Right Texas,
Variable Annuity Life Insurance,
Car Colorado Insurance Quote,
bromde www () (URL) om 20:45 (op Zondag, 22 Oktober 2006)

[url=http://hostplease.batcave.net/outer-banks-real-estate/index.html]Outer Banks Real Estate[/url], Outer Banks Real Estate,
[url=http://newnewhost2.batcave.net/airport-cincinnati/index.html]Airport Cincinnati[/url], Airport Cincinnati,
bromde www () (URL) om 18:00 (op Maandag, 23 Oktober 2006)

!
[url=http://justhost.9999mb.com/kansas-seat-belt-law/index.html]Kansas Seat Belt Law[/url], Kansas Seat Belt Law,

.
bromde PohNa () (URL) om 09:10 (op Dinsdag, 24 Oktober 2006)

:)
[url=http://dontwarry.0moola.com/dealer-equipment-heavy-virginia/index.html]Dealer Equipment Heavy Virginia[/url], Dealer Equipment Heavy Virginia,
Joiner Anderson Funeral Home, [url=http://fasthost1.501megs.com/joiner-anderson-funeral-home/index.html]Joiner Anderson Funeral Home[/url],

...
bromde VsePohui () (URL) om 15:28 (op Donderdag, 26 Oktober 2006)

Suzuki Bandit Frame Slider, [url=http://jiganiga3.gigcities.com/suzuki-bandit-frame-slider/index.html]Suzuki Bandit Frame Slider[/url],
Bermuda Shorts Womens, [url=http://host01.275mb.com/bermuda-shorts-womens/index.html]Bermuda Shorts Womens[/url],
bromde www () (URL) om 20:15 (op Donderdag, 26 Oktober 2006)het slijk der aarde

 

Holle retoriek

"Aarsema, dan komen de tachtigerjaren puberale streeptinten van de eerste kabeltv binnen op mijn kolkende oogbollen als de tube mayonaise leeggeknepen in in een onderzoekende puberkringspier . Vage opgedroogde veegklodderstrepen op de dikke zware afstandsbediening die het allang niet meer doet. Bolle schermen versterken de aplastische rondingen. Antennes nog met coax en zaad in een sok, geurend naar kamille gemengd met nat speculaas. Jong zijn is zo mooi…"

"Zit je achter het meest nieuwe en hipste technologische apparaat van deze eeuw, kom je op een stukje internet over columns schrijven. En dat is nu exact wat ik zocht! Soms zoek je iets, en kan je het niet vinden. Maar nu wel! Ik zoek iets om mijn Nederlandse woordenschat in te verwerken. En dan zoek je, en zoek je, en dan VIND je!

Soms zoek je iets anders. En dan vind je het niet. Mannen, of vrouwen, pennen, papier, boeken, bekers of boodschappen, je vind het soms niet.

Maar nu heb ik het gevonden!

Groetjes Lieke"

(Lieke, Zelf een column schrijven)

"Daarom is bicat een lichtje, een vuurtoren voor de verloren lopende dolenden.
Want dat er velen op de dool. Een gevolg van zich onbestemd, zonder nuttig doel, afgevlakt en weinig bijzonder voelen maar misschien nog meer eengevolg van het vluchten voor deze zelfrealisatie, deze pijn van een ziel zonder importantie niet te hoeven voelen. En daar compensatie middelen voor zoeken en aangboden krijgen. Drugs, sex met dieren, sex met kinderen die geen leeftijd meer nodig schijnen te hebben, autorijden, schoeisel, weblogs, gangbangs, sport, wat al niet. Als het maar lijkt dat je vooral bezig bent. Al is het nietszeggend en immoreel, al is het bellenblazen met je mond dicht of een kraak zetten en minister zijn.

En dan is er bicat..aus blaue hinein zu uns gezogen, zonder eigenaren of aandeelhouders die stakingen uitlokken, zonder stompzinnig geleuter, nee, de magie van de fantasie, de fictie en de nederlandse taal aan de macht.
Een baken van troost, een zwoele geur vlak voor het slapen gaan, een enorme uitzinnige stapel draadjesvlees met dampende jus, een romance achter het frietkot, scooters en mobieltjes, vogels die hun eigen lied zingen, de eigen partituur kennen en geen regisseur of dirigent nodig hebben, de horror en thrill. Dat wat onbewust en ondergronds en ook van het leven zelf is. En niet wordt voorgeschreven door de krant, de tv, radio, politiek, banken en verzekeraars, speculanten die denken met 'de echte waarheid' om te gaan. Nee, ik ben geen echt schrijver maar wel groot fan van het schaarse bicat talent."
(Peter Novecento, Haagsche Post)

"Schuimbekkend van woede las ik de met een danige onverschilligheid geschreven colums betreffend de holocaust en Auschwitz. De flarden teksten vol schrijffouten en loze beweringen, getuigen van weinig historisch besef maar vooral een respectloze attitude jegens miljoenen slachtoffers. Vandaar mijn bijdrage met het verzoek de richtlijnen als opgesteld in de bijlage te respecteren en in acht te nemen.

vr groet

dhr. Papen"
(Daniël Papen, via email)

"Diep geroerd, met geknepen stembanden, omvloerste oogleden, brandend maagzuur en kloppende roede (het is tenslotte 5 december) mocht ik uw fraaie stuk proza over mijn getroebleerde netvlies laten glijden... De woorden vertalen zich moeiteloos in zielsetsende beelden. Dank!"
(bromde Zielknijper, 5 december 2005)

"Geachte heer,

Mag ik u verzoeken het plaatje van de te jonge dame van uw site te verwijderen. Er zijn namelijk nog al wat mensen die dit niet lollig vinden. Diverse klaag e-mails over gehad. Mag ik u er op attenderen dat het hier om Kinderporno gaat en de wetgever daar meer dan 4 jaar gevangenisstraf op heeft gezet. Ik ga ervan uit dat het om een misvertstand gaat, als moderator. Met vriendelijke groet.

Sociale Jeugd- en Zedenpolitie te Amsterdam
Commerciele zaken
020-5592585"
(i030142@planet.nl, 14 december 2004)

"Schitterend verwoord dat artikel over Clarence. Liep jaren met een missie, aan de voetballiefhebbers (niet de kenners) proberen uit te leggen dat Abe en Piet beter zijn dan het orakel uit betondorp. Was onbegonnen werk. Het klootjesvolk adoreert Ellen van Langen, Geesink en Rieu, en vinden mevrouw Blankers, Ruska en Roby lakatos maar niks, ze weten waarschijnlijk niet eens wie het zijn. Toen Keizer stopte heb ik jaren niet meer gekeken. Toen zag ik die Fin en een paar jaren later een Surinamer met een Nederlands paspoort (Had die Fin er ook maar een gehad). Ja en dan begint het heilige vuur weer te branden. Deze twee zijn tactisch en technisch het beste wat er op Nederlandse velden heeft rondgelopen (wat ik in mijn leven heb gezien). Keizer had niks met voetbal te maken, dat was ballet,kunst, en soms als het niet belangrijk was helemaal niks .En Abe ken ik van wat beelden, maar als je naar de verhalen over hem luistert hoef je de verteller maar in de ogen te kijken en herken je meteen de kenners uit die tijd."
(via mail, 23 oktober 2005)

"pedante snikkels, komen kut te kort. Webloggen is niet voor mietjes maar ook niet voor stoere geile binken, webloggen is namelijk een fenomeen, een spookbeeld voor blinden die zich vergapen aan de wijde wereld van het internet om zichzelf te ontmoeten, een monologue interieur te voeren en dan de echo terughoren, het internet dat een wonder is wat een dom irrationeel fenomeen is. Echt iets voor pedante snikkels en kale kutten die niet neuken maar wel in elkaars nek willen hijgen en tijd teveel hebben. Ik zou er helemaal niet aan beginnen en beroemd en rijk ben ik al, zegt het liefje. Ik heb de grootste en zij heeft de lekkerste en we verdoen de tijd liever in elkaar verstrengeld dan te vergooien op zo’n vervuilde weblogmarkt. Mot je alweer email beantwoorden enzo, in je vrije tijd, be je gek. Opzoute, stik dur maar in, Goossens, kijk maar uit dat ze niet vreemdgaan terwijl jij al die poen verdient, sneue wolf, ouwe rukker, voordat je het in de gaten hebt sta je een verschrikkelijk stinkend goedje op je scrotum te smeren terwijl je staat te huilen omdat je zo belazerd bent terwijl je het alleen maar goed bedoeld, voor ons allebei schatje, weetje, heerlijk met vakantie strax, saampjes, maar vanavond moet ik werken snappie, centjes verdienen mot pappie, kijk niet zo beteuterd, je wilt helemal niet naar de Lidl, je wilt daar nooit gezien worden zei je, nou dan. Nou tot strax dan, he ?"
(nove, 12 oktober 2005)

"Bicat.net, dat is toch die achterlijke webstek voor rukkende, boerende en altijd bezopen kerels? Dat zielige pathetische zooitje ongeregeldheden dat uitgebraakte hersenkwak probeert te verkopen als prozadrek? Natte winden, dikke drollen, kleverige onduidelijkheden? Slurptrekkende draaigorgels, voorhuidjogging avant la lettre en berensgrote buikglijers?" (Jeremias Schubbenrug, in Nova, 4 oktober 2005)

Reageerziekte

"Op een vrolijke dag toen ik aan mijn, voor al 11 jaar, allerbeste vriendin de liefde heb verklaard en binnen luttele seconden de meest euforische gevoelens door mijn ziel heen flitsten typte een verslag van school begon k te typen en dit kwam tevoorschijn op het samengeperste hoopje uitwerpselen wat ik beschouw als mijn laptop, want zoals velen het niet slecht zou doen als zij dit beseften is bezit enkel een illusie.

Conclusie & nawoord

Niet alleen symbolen hebben invloed op ons doen en denken, de manier waarop ieder mens zichzelf ziet en andere zegt meer over die persoon dan over anderen. Elk mens gaat zijn eigen weg, en het is jammer dat er uit commerciële geldzucht zoveel miscommunicatie ontstaat tussen mensen. Welk mens is beter, het mens dat genadeloos elke, in zijn ogen misdadiger, ritueel vermoord, of die mens die de opdracht geeft om onbewuste signalen stuurt via reclamespotjes en zo het materialisme hoger prijst dan het gevoel om bewust van jezelf en je daden te zijn? Draait het dan uiteindelijk allemaal om geld?
De een vermoord mensen die hun hele leven anderen pijn doen, en de ander roept het gevoel op dat er niets beter is dan nike schoenen in combinatie met een stoere jack met een bontkraag, dat gedoe met die bontkragen id volgens mijn theorie gebaseerd op het paringsgedrag van leeuwen, hoe groter en mooier de manen, des te meer aanzien ze hebben en kans op leiderschap en hoe meer kans ze hebben dat hun genen worden doorgegeven ;).
Door niet te realiseren waar je mee bezig bent, of niet wie, maar wát je eigenlijk bent, ontstaat er miscommunicatie en disharmonie in de maatschappij. Opgaan in de massa kan leiden tot afgunst en afkeer van het geloof in jezelf en in anderen.

En ik wens hierbij balkenende en zijn hele tweede kamer heel veel succes met het oplossen van de “problemen” hier in Nederland, want zo schieten we geen reet op.

Oja, en een gelukkig Nieuwjaar!

Zondag 7 januari 2007, Frank Hooijer"
(Frank Hooijer, 7 Januari 2007)

"Ik had het allemaal al wel eens meegemaakt en niets was mij te dol geweest: eonisme, vice anglais, flaggelatie, ja zelfs koprofagie. Ik was dan ook met graagte ingegaan op de omineus-priapische woorden en lubrieke blikken die "Ellen" tijdens ons gezamelijk consumeren eerder die avond op mij had gericht. Toen we, media nox, eenmaal in haar slaapkamer waren aangekomen, gaf zij steeds minder blijk van doorgaans aan haar toegeschreven mesquinerie. Integendeel,loodzwaar en onvermijdelijk hing het veile sneukelen in de lucht. Binnen no time was de vloer dan ook bezaaid met exuvieën en toonde zij mij haar zinnenprikkelende Junonische leest. Na intiem pidjetten en enige orogenitale schermutselingen (waarbij brod noch javelijn werd ontzien),sloegen wij serieus aan het procreëren. Cunnus en Curacaoënaar leken welhaast voor elkaar geschapen. Hoewel haar defloratie al enige tijd terug had plaatsgevonden, pandoerden wij als nooit tevoren, daarmee verschillende tenesmen bewerkstelligend. Het is maar goed dat haar echtgenoot van deze sluikmin nooit wat heeft gemerkt..."
(TiTo, mei 2006)

"Schrijf eens over vrouwen en hun plek of plaats in de allesverterende zakenoorlogen. Want als er stereotype mannen met diep verborgen schaamtegevoelens over hun potentie problemen en erectiestoornis (taboe naturlijk) dan is dat manifest in hun 'vlucht vooruit' in de freudiaanse wapencultuur. Elke geweerloop, elke zwaardere tank is een gestileerd erectiel apparaat vol dodelijke munitie opgepomnt met miljoenen kogels in een spurt naar het doel wat als lustsymboliek een 'lilith' in een duizelige extase zou moeten brengen want zo 'is de kracht van het leger'. Stoere mannen die eerst de vrouwen opgeilen, dan met hun duwtje in de rug erop los gaan om 'de vijand te onthoofden'. Ik als watje moet altijd vreselijk lachen om die serieuze gezichten die de mannen politici en militairen bij hun gepiep, gezeur en gezeik en hun broodnodige verklaringen trekken.
U, als warmbloedige heterovrouw zal zich wezenloos kunnen uitleven 'tussen de hitsige Jantjes'. Ik stel voor dat u zich een voorstelling maakt over de gang van zaken in de nachten op zo'n nomadenkamp met satellietvererbindingen in de maanloze nachten van de nieuwe woestijnen die worden ontgonnen, namens u en mij, natuurlijk, vanzelf, juist, nee, uiteraard. Het mag ook wel een andere uiterst vervelende erectiestoornis gaan, de ejaculatie praecox. Dat gaat dan vast over de linkse oppositie, denk ik dan, kunt u het fijn neutraal houden.

U bent toch op alle kaasmarkten thuis, hard op weg om zich te bekwamen in een genre waar sex met hoofdletters geschreven moet worden. Vooral de sex benadrukken, Lilith. Veel gore geile, harde, wrede sexscenes, met blinddoeken, kidnap, politiehandboeien, touwen en katrollen, gedwongen masturbatie tussen mannen, tussen vrouwen, scarring en kaalscheren en tot huilens toe dat gepomp met dildo's en dat monotone gezoem van vibratoren sfeervol brengen. Vooral geluiden en kleuren beschrijven, daar ben ik gek op."
(Peter Novecento)

"Is er iemand in de zaal die nog wil doneren aan een zielige arme homosexueuele neger met een onbeschrijflijke ziekte zwaargelovig te dom om te leren of te schijten die bovendien een oog mist en denkt dat de duivel soep in een blik stopt want hoe komt het er anders in en tegelijkertijd vreselijk gebukt gaat onder de laatste Tsunami of de vrees daarvoor want zijn geitenoog gaf vanmorgen onheil aan? Of anderszins zijn hypocriete tot op het bot zwarte geweten schoon wil kopen voor een luchtig schijntje of nóg liever zichzelf onsterfelijk wil maken over het lijk van een ander? Nee? Eénmaal? Andermaal? OK, dan ben ik ook pleite en met Marnix mee naar dat gruwelijk dure restaurant. Bovendien is het al na zessen en sta ik in de baas z'n tijd de wereld te redden en zo heb de cao dat nooit bedoeld. Howdoe en de mazzel. "
(Hein Buffelruft, 28 dec 2005)

"De liefde is groots, ze breekt zonder haar gebit te gebruiken door elke granieten kop heen, verzwakt de wil en maakt elke stoere kerel tot een week omhulsel, een schaduw van zichzelf, een brabbelend luierkind, elke vent verandert van binnenuit en geweldloos door haar rijke zegeningen. Je krijgt een rijpe korstkaas als huid en een hart van vloeibaar goud. Verpletterend is ze en zij, de liefde, de warme zomerse, niet de winterharde en verbitterde tak dus, zit nog steeds vol met geheimen waar niemand de sleutel van kan vinden. Mysterieus is ze, als de ondergrondse geheimzinnige dictatuur van wereldwijde, alomvattende bekabeling waarlangs dagelijks kilometers gecodeerde data tussen de continenten flitsen. De liefde is een tectonishe plaat die schuurt en krast en gangen boort voor lavastromen van vleselijkheid en voedzame sappen die op geen enkele dieet mag ontbreken. Daarom is ze schaars. Tot slot..we heben allemaal een gat van onderen, onthou dat. "
(Nove, relatietherapeut, 3 dec 2005)

"Thanks! Voor de eerlijke en ijskoude bieren vooraf om de ergste dorst te lessen na een lange en vermoeiende reis. En de Champage daarna in gelukkig niet van die zuinige hoeveelheden maar gewoon ruim bemeten pullen. Dank ook voor de wonderschone oester die in zijn natuurlijke habitat beschermd en koel lag te wezen toegedekt met een warme dekentje bosui-liefde en een tikje Tabasco-ondeugd onder die deken. Dank voor de kleinste en schattigste St. Jacobsoesters die ik proefde in Balsamicostroop. Eerbied voor de kort aangebrade en met ontbijtkoek gestoofde kwartel. Ik proefde een tint Orange Marmalade hoewel je zei dat het er niet in zat. Ik hou het erop dat de chefkok zijn geheimen heeft en, hoe hooggeëerd zijn publiek ook mag zijn, ál zijn details zullen ze nooit te horen krijgen. Met liefde deed ik mijn sommeliertaken en het ‘kut-sommelier’ omdat ik de glazen niet tot de nok vulde, neem ik op de koop toe. Onder de indruk was ik van je tzatziki met shrimp en rode grapefruit. Zoet en zuur zoals Bitter & Sweet zoals het leven zelf zoals harmonie zo mooi kan zijn. Ook onder de indruk was ik van je zeewolf met tomatenchutney. Een rode knipoog op een licht in de boter aangezet visje zoals de boter bij de vis behoort te zijn. Je bewees jezelf door met het produkt mee te koken en de zeeduivel vochtig te houden en over te laten lopen in het bedje van zuurkool omrand door koele en volle crême fraiche en slechts gestopt door mosterd. Het zal mijn gebrek aan woordenschat zijn geweest deze poëtische beleving van samenstelling aan mijn disgenoot heer Visser uit te leggen, aan de wijn waarin het beestje zwom heeft het niet gelegen. Emotioneel werd ik bij het aangezicht van mijn vrouw in jouw open keuken, verliefd op de chefkok die zijn konijntje aan de haak had geslagen. Uit het konijnengezin weggetrokken, de zuigelingen achtergelaten en deskundig ontdaan van fluffy flaporen en prachtig gevild en daarna één minuutje aangebraden in de volle boter. Ach, je zei het nog, ‘nog even in de oven en gekeken hoe lang’ in antwoord op de vraag hóe lang dan, zoals Sebastiaan Bach ook vindt dat de piano zichzelf speelt. U zij geprezen met bijzondere gaven, maar het zal mijn eenvoudige ziel zijn die het zo ziet. De ingekookte fond een tikje gezoet nog niet eens meegerekend evenals de witte bonen-truffelpuree en rode kool met vijgen die in een restaurant van naam de kaart had kunnen aanvoeren. Jammer dat je er niet bij was met de kaas. Het zal de tol van de roem zijn geweest of de spanning van het koken op zulk een hoog nivo. Het siert de man die ook gewoon maar een mens van Vleesch & Bloed is gebleven. Het was uit de kunst hoe wij genoten van een walnoot uit Frankrijk gekraakt op de wals van braakgeluiden die wij van boven hoorden komen. Waarschijnlijk was je druk doende in de homard-naire. Het dessert ben ik kwijt evenals het betoog dat ik hield, maar dat was ik toen al kwijt. Het betoog hou je van mij tegoed. Ik zal het je vertellen als ik de liefde verklaar aan mijn vrouw zoals jij gisteren de keuken in het algemeen en ons in het bijzonder de liefde verklaarde. "
(Kiers de Maison, 27 november 2005)

"Ach, heer bicat, nu we het over eten en drinken hebben. Ik kan u te allen tijde aanraden, maar toch vooral in de herfst, van de ganzenlever te proeven. Zoekt u daarbij een zo eenvoudig mogelijk bewerkte ganzenlever, dus geen paté, niets met geconfijte uien of anderszins toevoegingen. U wilt ganzenlever proeven die met de hand is schoongemaakt door een oud boerenvrouwtje die hooguit peper, zout en wat cognac toevoegde en daarna op 70 graden in de oven met de deur op een kier de lever zachtjes liet warm worden. Niet smelten, want dan scheidt het vet van de lever en bent u uw produkt kwijt. Nee, u wilt de lever verwarmen zodat lever, peprer, zout en cognac een geheel gaan vormen. Dat wat u wilt proeven is de waarheid en niets anders dan de waarheid. Slaat u overigens wel in grote hoeveelheden in, niets zo erg als aan het einde te moeten constateren dat u nog wel wat had gelust. Nee, met veel dingen is het zo dat we nèt even meer moeten eten dan ons lief is. Nèt dat decadente punt van overdaad aantikken. Schenkt u daarbij een Gewürztraminer en bij voorkeur hoe ouder hoe beter en liever nog een Grand Cru dan een gewone. Maar als u dan toch uit wilt pakken dan komt u niet heen om de Tokay Pinot Gris.
Daarbij geserveerd met warm en geroosterd brioche brood."
(Harrie Stamper, 23 oktober 2005)

"Of die klassieke Suske & Wiske (het was nummer 78 als ik het goed heb): De Kakkende Kakkerlakken, die aflevering waarin Tante Sidonia in haar keuken te maken heeft met een steeds groter wordende populatie kakkerlakken, die voortdurend alles onderschijten, niet in de laatste plaats de biefstuk met friet die Tante speciaal voor Lambik had gebakken, tot grote woede van onze favoriete zeshaarder, die gelijk een spuitbus pakt en erop los begint te spuiten, dit tot groot enthousiasme van zowel Suske als Wiske, die duchtig beginnen mee te spuiten (we hebben het hier duidelijk over de periode waarin Suske en Wiske nog net zo milieubewust waren als George W. Bush die zijn privejet vanuit Kyoto liet terugvliegen naar zijn range in Texas omdat ie z'n favoriete cowboy-hoed was vergeten), maar in de spuitbus van Lambik blijkt een goedje te zitten dat er voor zorgt dat de kakkerlakken de volgende dag het formaat van een jong paard hebben (professor Barabas had een lege spuitbus gebruikt om zijn nieuwe groei-middel te testen en vergeetachtig als hij was, had hij het bij Tanta Sidonia laten liggen, puur uit teleustelling, want ook na gebruik van het groeimiddel had Tante Sidonia de professor uitgelachen toen hij zijn broek naar beneden deed), afijn, nu de kakkerlakken gegroeid zijn, schijten ze nog harder met als gevolg dat tante Sidonia, Lambik, Suske en Wiske hun huis worden uitgescheten, waarna ze Jerommeke erbij halen, wiens enige bijdrage een ENORME scheet is, gelukkig komt professor Barabas eraan met een grote smile op z'n mombakkes en een nog grotere bobbel in de broek die, zo zal even later blijken, amper in staat is de steeds groter wordende penis van Barabas te verhullen met als gevolg dat Tante Sidonia, gek van geilheid, zich op professor Barabas stort die vrijwel onmiddellijk klaarkomt en bovenop een van de reuzekakkerlakken kwakt die dan weer vrijwel onmiddelijk in elkaar krimpt en in het niets oplost, waarna ook Lambik en Suske en Jerommeke hun apparaat bewerken met het groeimiddel, zodat ze de volgende dag, onder de stimulerende leiding van Tante Sidonia en Wiske, de kakkerlakken dood masturberen. Knipoog Wiske. Einde."
(Max J. Molovich, 23 Augustus 2005)

"De vergelijking ‘vleesetend’ en ‘vrouw’ is een natte wensdroom. Het is veelbetekende symboliek dat er aan vegetarische mutaties man/vrouw/ hermafrodiet wordt gewerkt door de wetenschappelijke elite. Weten zij soms meer? Staat ons Armageddon te wachten ? De finale segregratie, het schisma van de sexen en de ondergang van hun zondige sexueel verkeer als geheime wapen om de wereldbevolking eindelijk zonder oorlogen te kunnen reguleren ? Reincarneren in een plantaardig bestaan in een potje aarde van robotformaties die miljoenen grijze racks van vruchtdragende en geurige planten produceren onder uiterst secure en berekende condities , zonder vrij zon of maanlicht, zonder zicht of gehoor, zonder tastzin, zonder geluid van wind en zee."
(nove, 6 Juni 2005)

Zelfbeschouwing

"Een man van middelbare leeftijd, beet je te dik, beetje te morsig. Baardje of sik wellicht. En witte schilfertjes sieren zijn gelaat. Hij rookt en hij drinkt, maar in tegenstelling tot wat hij ons graag wil doen geloven, niet teveel. Hij is een ambtenaar, schaaltje 9. verder een liefhebbende vader die zijn frustratie over het uitblijvende en waarschijnlijk nooit meer komende grootse leven heeft verruild voor een soort van komisch cynisme. Hij neemt het niemand kwalijk behalve misschien soms zichzelf, maar dan alleen na een Westmalle Tripel te veel. Hartstochtelijk supporter van NAC of een andere club ten zuiden van de grote rivieren, want dat hij een Brabander is moet haast wel. Zo stel ik mij Kiers voor, maar wellicht is het wel gewoon die homofiele Indo die bij Serudang de lege borden ophaalt..who knows.."
(Andy Möller, Gelsenkirchen)

"Het is vast een meteroloog, een weermenneke met een gesmoorde sexualiteit, eentje met een enorm taboe. Een vrijgezelle biologieleraar met verlatingsangst kan ook. Zo'n eenzaam type die nog steeds bij zijn moeder woont en al jaren lesgeeft in het basisonderwijs. Zo'n anonieme 13 inhetdozijnman die spaarzaam leeft, de piepers schilt en de afwas doet, zo eentje die op de middagwandeling met het hondje van moeders vanachter de krant bij een speeltuin of in het park naar stoeiende of voetballende jochies kijkt en de pijn verzwijgt. Een masochist die het taboe koestert.
Zo'n kleffe smeerlap van een potentiele serieverkrachter met banden in een hechte kerkgemeenschap waarop moeders zo trots is omdat hij naast het lesgeven ook nog als hobby het locale knapenkoor dirigeert. Zo eentje die maar beter melancholieke verhaaltjes moet blijven schrijven. "
(Nove, 22/11/2005)

"Ach ja, leuk, schrijvers.

Beetje zo in je donkere hol aan de wereld knagen. Puur verongelijkt verdedigen van een door mede niet-aanwezigen geschapen superieure schertswereld. Lurken aan je pijp. Pijpen aan je lurk. Woorden in langgerekte nadenkzinnen omzetten. Protserige taalvlekjes. Huilerige holheden. Fletse vondsten. Massieve monomane monsters. Een zielige berg toevoegingen aan de duistere put die al veel te lang overstroomt door de gemankeerde bijdragen van nerveus krabbelende geesten met een ongepast gevoel van eeuwigheid.

Die sfeer.

Geef mij maar parkeerwachten. "
(Marnix, 21/11/2005)