stoel
 
 

Navigatie

de voorplecht
louter proza
louter poëzie
liaisons
nostalgie

colofon/contact

Dankbaar

Uitgelogd

Huishoudelijk

5 oktober 2005

Advertentieboer webstats4u, voorheen nedstat, kan de vinketering krijgen. Vanaf vandaag verdwijnt deze teller, de bezoekcijfers zijn bewaard voor het nageslacht en voortaan tellen we verder met Awstats. Koffiebonnen kunt u ophalen bij Tante Miep.

  Het geluk is dood, lang leve het geluk - Eliv

Woensdag, 17 Augustus 2005

Het geluk is dood, lang leve het geluk

De warme deken van geborgenheid omhult je. Spelen op straat. Vriendjes en knikkeren. Eindeloze en zorgeloze vakanties met je ouders. Heerlijk naar de camping. Zwemmen. Pretparken. Patat en ijs. Elk jaar weer is er die mooie reis naar de camping met de auto. De achterbank is geduldig, want het geluk wacht op jou. Daar, in Zuid Frankrijk.

Je kleine koffertje is je wereld. Geluk bestaat nog slechts uit verwachtingen waarvan je weet dat die vervuld zullen gaan worden. Tijdloos. Eindeloos en grenzeloos.
 
Maar in tegenstelling tot jou blijft geluk klein. En jij groeit. Je ontdekt de wereld op een andere manier. Vakantie is niet meer zoals hij was. Onzekerheid gaat hand in hand met spannend. Blauwtjes lopen. De eerste tongzoen. Je eerste dronkenschap van de fles wijn die je met de bingo won. Het ontdekken van de vrijheid is begonnen. Maar de echte ontdekkingen moeten nog bevrijd worden. Je wereld wordt steeds groter. Vakanties worden reizen, en reizen worden queestes.

Zoektochten naar het geluk en bevrediging. Het grote geluk van vroeger, dat niet groot was. Wat klein gebleven is, wordt in deze steeds groter wordende wereld steeds moeilijker te vinden. En de achterbank van je jeugd blijft lonken, zal nooit meer terugkomen.

Wijn
Vrienden vertrekken
Gedegradeerd tot gedachten
Ook het lichaam ligt
Enkel en alleen
Op verlossing te wachten

En rozen
De scherpe kantjes zijn eraf gegaan
Wurgende herinneringen ten spijt
Alsof het nooit heeft bestaan
Definitief verleden tijd.De hoop het geluk te vinden is als de zon die, als we ernaartoe reizen, de schaduw van dat wat we zoeken achter ons werpt.

door Eliv

  Kaas
  Wonderen der natuur

Hulde!
bromde Hoggle om 12:05 (op Woensdag, 17 Augustus 2005)

Ik zie de zee al.
bromde Rick de Kikker (URL) om 12:33 (op Woensdag, 17 Augustus 2005)

Helemaal waar. Zoiets dacht ik ook toen ik met hersenvlies ontsteking van de Himalaya naar omlaag werd gedragen. Het ziekenhuisje in Pokhara is een betonnen loods waar ik in de vriezende koude op de vloer werd gelegd. Naast me kroop een vrouw, bedekt in haar eigen diaree, tegen de muur op. Het enige wat ik kon denken was dat de vakanties in Argeles sur Mer zoveel beter waren…
bromde L*U*L (URL) om 12:34 (op Woensdag, 17 Augustus 2005)

Wat een héérlijk positief verhaal!

Ga ik nu even wat Bubblicious uitdelen.
bromde Marnix om 12:36 (op Woensdag, 17 Augustus 2005)

Wat een waar woord. Tenminste. Mijn vakantie ligt dit jaar achter mij. Dus dat klopt.

En wát voor vakantie.
Nee. Ik bleef dit jaar lekker in eigen land.
Wát een vergetelijke vakantie.

Nu is het gelukkig wel lekker weer.

∗ opent nóg 18 ordermappen ∗
bromde Hoof om 12:40 (op Woensdag, 17 Augustus 2005)

∗ Blaft naar een kortgerokt poesje ∗
bromde Marnix om 13:50 (op Woensdag, 17 Augustus 2005)

Geluk vind je alleen door er niet naar te zoeken.

Ik dacht, laat ik ook eens zomaar iets zeggen. Schitterende eindzin in ieder geval, Vilé. Zelf heb ik het idee met de dag gelukkiger te worden, maar dat doet er niet toe. Het enige dat te vrezen valt is dat de gelukslijn in mijn leven een parabool vormt (of een hyperbool of weet ik nog hoe zo’n wiskundig ding heet dat op x=0 en y=0 begint en met een boog via x=35 en y=35 eindigt op x=70 en y=0) en dat het binnenkort alleen nog maar bergaf gaat.
bromde Max J. Molovich (URL) om 13:55 (op Woensdag, 17 Augustus 2005)

Het zal allemaal wel.

Kan dat vieze p-woord niet uit die eerste alinea?
bromde Lennard om 14:06 (op Woensdag, 17 Augustus 2005)

Wat is er mis met pretparken?
bromde Hoof om 14:14 (op Woensdag, 17 Augustus 2005)

Wie wil er een foto zien van mijn koffiezetapparaat? Nou?
bromde Marnix om 14:22 (op Woensdag, 17 Augustus 2005)

Ik heb nog een fax van mijn reet. Als we dan toch bezig zijn.
bromde Hoof om 14:50 (op Woensdag, 17 Augustus 2005)

Mocht u geïnteresseerd zijn in mijn reet, dan kunt u altijd hier terecht.

Jaja, dat was schrikken. Mijn motto is dan ook: niet vragen, gewoon doen.
bromde Max J. Molovich (URL) om 15:43 (op Woensdag, 17 Augustus 2005)

Wat kost dat nou, zo’n reet?

:: maakt een echoscopie van zijn testikels voor op het openbare internet ::
bromde bewegende om 15:45 (op Woensdag, 17 Augustus 2005)

Da’s geen verkeerde reet, MJM! Ik vraag me alleen af of dat niet lastig is bij het poepen, zo’n aangegroeide hand.
bromde Marnix om 15:51 (op Woensdag, 17 Augustus 2005)

Integendeel, het is juist heel handig voor bolussen die dusdanig groot zijn, dat ze er niet uitgaan wanneer ik mijn bilhelften niet van elkaar trek.

Is het u trouwens opgevouwen dat de reclame die Tripod boven m’n reet heeft geplaatst, louter reclame is voor ontharingsmiddelen en dergelijke? Ik voel me lichtelijk gekrenkt, kan ik u wel vertellen.
bromde Max J. Molovich (URL) om 15:57 (op Woensdag, 17 Augustus 2005)

schroeft zijn dakkoffer op de auto
bromde Erwin (URL) om 17:19 (op Woensdag, 17 Augustus 2005)

∗ denkt nóg anderhalf uur niet aan rooie poon ∗
bromde Hoof om 17:33 (op Woensdag, 17 Augustus 2005)

Waarde Heer Max J.M. Doelt U op de curve van Graus? Zie Oswald Spengler’s “ Die Untergang des Abendlandes”. Of bedoelt U het alom heersende nationale pessimisme met al zijn gevolgen.
Fijn verhaal Heer Vilé en die Simone Droefnavel mag er ook zijn.
bromde Arnaud om 18:12 (op Woensdag, 17 Augustus 2005)

Sorry, het is trouwens “Der Untergang”.
bromde Arnaud om 18:16 (op Woensdag, 17 Augustus 2005)

Dat met geluk en campingvakanties heb ik dit jaar mooi opgelost. Dit jaar blijf ik thuis. Tegen een uur of 11.00 loop ik met mijn schaduw de tuin in met genoeg flessen ijskoude sangria zodat ik 23.00 probleemloos haal en als ik dan naar huis terugkruip, laat ik mijn schaduw gewoon liggen.
bromde Kiers om 18:19 (op Woensdag, 17 Augustus 2005)

Neen, al even gewaardeerde Herr Arnaud, ik geloof niet dat ik doel op een van de twee mogelijkheden die u hierboven uiteenzet. Wellicht doel ik per ongeluk op de curve van Graus, eerlijk gezegd en tot mijn grote spijt, kan ik dat beamen noch ontkrachten. En ook doel ik niet op het heersende nationale pessimisme met alle gevolgen van dien, hoewel die gevolgen wellicht van invloed zouden kunnen zijn op waar ik wél op doel, en dat is eenvoudigweg mijn persoonlijke geluk, dat sinds mijn geboorte alsmaar is gegroeid, sommige jaren harder dan andere jaren, maar desalniettemin: gegroeid. Het leven lacht mij toe, zal ik maar zeggen. Soms echter vrees ik dat het over een tijdje alleen maar bergaf kan gaan. Dat er een hoogtepunt komt en daarna een vrije val richting een spreekwoordelijke hel. De vrees is nergens op gestoeld, behalve op een aangeboren calvinisme dat zegt dat niets eeuwig goed kan gaan. Zoiets. Dus.
bromde Max J. Molovich (URL) om 18:20 (op Woensdag, 17 Augustus 2005)

Mooi hoor, Vilé. Ik zag ook direct de achterbank weer voor me. Wij hadden thuis een Dyane (2CV maar dan met een plat dak) en die had afschuwelijke zwartplastic stoelbekleding. Je brandde er in de zomer spontaan je reet aan, als je er al niet aan vastsmolt.
Mijn vader, die creatieverd, legde dan een opengeritste slaapzak op de achterbank zodat mijn broertje en ik niet binnen twee minuten derdegraagds brandwonden zouden oplopen.
We waren de straat nog niet uit of broertje en ik tikten elkaar de hersens al in. Over de slaapzak liep een gestikte naad en dat was het midden. ‘Jij zit op mijn helft!’ ‘Jij hebt meer slaapzak dan ik!’ Jaja. En dan waren we nog niet eens begonnen met overgeven wegens zeer rap leeggevreten snoepzak.
bromde Adriana (URL) om 18:47 (op Woensdag, 17 Augustus 2005)

Ach ja, vakantie… Dat ik, omdat het toch zomer was, niet in het kolenhok hoefde te slapen maar dat buiten mocht doen. Wel altijd klote dat dat midden op de weg moest en ik derhalve meermalen ben platgereden door idioten in Dyanes en Simca’s. Opletten, ho maar.
bromde Max R. (URL) om 22:57 (op Woensdag, 17 Augustus 2005)

Gisteren een dode vogel gevonden met allemaal beesten erin! Wat mij melancholisch doet verzuchten:

GELUK
Door Kippfest

Geluk! Is dankbaarheid
Voor vinden wat het leven
op je weg pleurt
en wat je zelf durft op te rapen

KLAPKLAPKLAPKLAP
bromde Kippfest om 09:02 (op Donderdag, 18 Augustus 2005)

Man, man, man, wat een tópdag!

Ga ik nu snel even het zwembad schoonmaken.
bromde Marnix (URL) om 09:15 (op Donderdag, 18 Augustus 2005)

Adriana, je had mijn zuster kunnen zijn! Kom, laat me liefdevol in de armen sluiten. Daarna: terug naar je helft, En kijk naar je eigen helft! (veranderde de auto ook in een gekkenhuis als er een groene eend voorbijkwam?

Allen: Zanqqhhhzzzz!
bromde Vilé om 09:19 (op Donderdag, 18 Augustus 2005)

OPBERGEN? In een doosje doen en afsluiten zeker, me hoela. De wereld laten ontploffen zit wel in de planning, echter.
bromde Kippfest om 09:50 (op Donderdag, 18 Augustus 2005)

Ik werk al járen aan de apocalyps, maar het wil nog niet erg vlotten. Temeer daar er nog dagelijks dingen blijken te zijn om je blij over te maken. Van koel bier tot hete vrouwen, van ondenkelijke ideeën die je tóch invallen, tot de meest voor de hand liggende oplossingen die je al ziet voordat je er twee dagen je hoofd over breekt.

Of een jongetje wat zich de tranen in z’n ogen lacht als je uitlegt dat het voor een Engelsman een heel onfris idee is om te horen “We have a big cock in the kitchen”.

Of horen dat je een hernia hebt, maar dat die tegenwoordig vanzelf over gaan en je daar niet nodeloos 6 weken plat voor hoeft te gaan ligegen op een bed. En dat je met Ibuprofen de pijn wél wegkrijgt. Niet met Naproxen.

∗ pleurt vloekend doosje weg ∗

Gemengde gevoelens. Daar hou ik van.
bromde Hoof om 11:43 (op Donderdag, 18 Augustus 2005)

Wat zien ik? Is Nu.nl nu míjn levensgeschiedenis aan het kiersen?! Zeg Baron, ik dacht dat Bicat.net een contract heeft met Nu.nl dat wij hún bagger verdraaien?

...hallo Baron?

Is Ina Mijling trouwens al dood? Zul je net zien, dat Nu.nl daar morgen mee aan komt aanzetten terwijl WIJ van bicat.net alweer dagen geen licht ontvangen van het medium.
bromde Kiers om 15:26 (op Donderdag, 18 Augustus 2005)

Zo. De friet is weer besteld.

Gaan we vandaag nog grrrrtsen?
bromde Lennard om 09:49 (op Vrijdag, 19 Augustus 2005)

Kijk eens aan, dacht ik, toen ik dit las, daar heeft weer een of ander lijk een poging ondernomen om zich met zijn geliefde ter herenigen. Dat was even buiten een buurman met tuinslang gerekend. Bummer.

En vrijwel direct daarna dacht ik: héé, tis vrijdag, grtskowalskidag.
bromde Max J. Molovich (URL) om 09:55 (op Vrijdag, 19 Augustus 2005)

Wat een gewéldige dag!

Ga ik nu even de bijen voeren.
bromde Marnix (URL) om 10:27 (op Vrijdag, 19 Augustus 2005)

:: zet bloemetjes buiten ::
bromde Eduardo om 10:38 (op Vrijdag, 19 Augustus 2005)

Da’s mooi gezegd L U L; Als laagste der laagste aardvarkens ik laat mijn maag alvast knorren voor wat komen gaat. Voedertijd!
bromde Vilé om 11:25 (op Vrijdag, 19 Augustus 2005)

Bijna voedertijd. ‘t Is nog geen 12:00
bromde Lennard (URL) om 11:28 (op Vrijdag, 19 Augustus 2005)

Effe iets rechtzetten,

Zo.
Wat een prutsers zeg.
bromde Lennard om 11:29 (op Vrijdag, 19 Augustus 2005)

OK. Dan niet. (Over prutsers gesproken)
bromde Lennard om 11:30 (op Vrijdag, 19 Augustus 2005)

Zo ook niet?
bromde Max J. Molovich (URL) om 11:43 (op Vrijdag, 19 Augustus 2005)

Ha, jawel dus.
Prutsers indeed.
bromde Max J. Molovich (URL) om 11:44 (op Vrijdag, 19 Augustus 2005)

VOEDERTIJD!!
bromde Lennard (URL) om 11:56 (op Vrijdag, 19 Augustus 2005)

Adolescentenverdriet… Ik heb er de buik van vol. Effe gaan schijten.
bromde Vincent Nemo om 12:16 (op Vrijdag, 19 Augustus 2005)

Eat your heart out, Nemo….. nog een paar minuten….

HONGERRRRRR!
bromde Vilé om 12:37 (op Vrijdag, 19 Augustus 2005)

Het is al gebeurd hoor. Ik heb het al op.
bromde Lennard (URL) om 12:48 (op Vrijdag, 19 Augustus 2005)

Was het lekker?
bromde Eduardo om 12:59 (op Vrijdag, 19 Augustus 2005)

young jeezy mp
des clips geschlechtbildschirm frei der pferd hahnfilme saugt classy lingerie models cholesterol ratio young jeezy mp cheap cruise holiday cholesterol hdl ratio catalog lingerie pabo cromium picolinate corset court royal
bromde Buxyion () (URL) om 00:39 (op Dinsdag, 4 September 2007)

Foreign exchange student
Ny diamond exchange Aafes exchange online 1031 exchange process Book exchange maryland Florida auto exchange 1031 exchange agreement Foreign exchange student Euro exchange Jewelry exchange store Bank exchange farmer
bromde Riweursa () (URL) om 06:10 (op Dinsdag, 4 September 2007)

Diet shake recipe
Orthopedic shoes store Diet shake recipe Orthopedic shoes insert Prime rib recipe rotisserie Baby height and weight chart Orthopedic Negative calorie foods South beach diet recipes Ebusiness consultant Teenage weight chart
bromde Tjmaorsa () (URL) om 09:33 (op Dinsdag, 4 September 2007)

Stacker
Stackers 3 with ephedra Stacker Stackers 2 ephedra Stacker Stacker 2 Stacker 3 with ephedra Stackers weight loss pill Stackers 2 with epedra Stackers with ephedra Stackers ephedra
bromde Mywjirsa () (URL) om 14:58 (op Dinsdag, 4 September 2007)

Stackers 2 ephedra
Stackers 3 with ephedra Stackers weight loss pill Cup stackers Stackers 2 ephedra Stacker 3 with ephedra Stackers 2 ephedra Stacker 2 Stacker trailer lift system Are stackers fat burners high risk Stacker 2
bromde Vafiersa () (URL) om 22:25 (op Dinsdag, 4 September 2007)

Triple canopy
Canopy car garage portable Girl twin canopy bedding Triple canopy Replacement parts for a canopy bed Canopy net Awning canopy Outdoor canopies event canopies Tailgate tent replacement canopy Metal canopy bed Canopy bed curtain
bromde Zomjirsa () (URL) om 11:02 (op Woensdag, 5 September 2007)

Canopy gazebo
Costa rica canopy Caravan canopy Canopy gazebo Canopy tanning bed Canopy crib Patio canopy Aquarium canopy Deck canopy Canopy tree Canopy frame
bromde Cexiarsa () (URL) om 23:43 (op Woensdag, 5 September 2007)

Canopy party tent
Canopy bed frame King canopy bed Outdoor daybed with canopy Canopy swing Canopy water bed How to make a bed canopy Princess canopy bed Canopy party tent Shade canopy Canopy net
bromde Pugjarsa () (URL) om 03:45 (op Donderdag, 6 September 2007)

Canopy party tent
Canopy bed frame King canopy bed Outdoor daybed with canopy Canopy swing Canopy water bed How to make a bed canopy Princess canopy bed Canopy party tent Shade canopy Canopy net
bromde Pugjarsa () (URL) om 03:46 (op Donderdag, 6 September 2007)

Canopy party tent
Canopy bed frame King canopy bed Outdoor daybed with canopy Canopy swing Canopy water bed How to make a bed canopy Princess canopy bed Canopy party tent Shade canopy Canopy net
bromde Pugjarsa () (URL) om 03:47 (op Donderdag, 6 September 2007)

Canopy party tent
Girl twin canopy bedding Princess canopy bed Canopy party tent Camper pick up canopy part supply Canopy world Canopy tree Truck canopy oregon Canopy daybed Instant canopy Leer canopy
bromde Wqzeursa () (URL) om 08:22 (op Donderdag, 6 September 2007)

Bedroom canopy
Shade canopy Canopy crib Bedroom canopy Rain forest canopy Carport canopy How to make a bed canopy Pop up canopy Awning canopy Girl canopy bedding Toddler canopy bed
bromde Sjbayrsa () (URL) om 14:07 (op Donderdag, 6 September 2007)

Bedroom canopy
Shade canopy Canopy crib Bedroom canopy Rain forest canopy Carport canopy How to make a bed canopy Pop up canopy Awning canopy Girl canopy bedding Toddler canopy bed
bromde Sjbayrsa () (URL) om 14:07 (op Donderdag, 6 September 2007)

Motorola canopy
Camper pick up canopy part supply Cheap canopy bed Motorola canopy Iron canopy bed Canopy bedding set Canopy chair Girl canopy bed Canopy party tent Rain forest canopy Toddler canopy bed
bromde Xypqersa () (URL) om 18:16 (op Donderdag, 6 September 2007)

Outdoor canopy bed
Toddler canopy bed Denver truck canopy leer Canopy bed Outdoor canopy Princess canopy bed Canopy dog bed Metal canopy Outdoor canopy bed Denver truck canopy leer Door canopy
bromde Vigjyrsa () (URL) om 01:14 (op Vrijdag, 7 September 2007)

Outdoor canopy bed
Toddler canopy bed Denver truck canopy leer Canopy bed Outdoor canopy Princess canopy bed Canopy dog bed Metal canopy Outdoor canopy bed Denver truck canopy leer Door canopy
bromde Vigjyrsa () (URL) om 01:14 (op Vrijdag, 7 September 2007)

Outdoor canopy bed
Toddler canopy bed Denver truck canopy leer Canopy bed Outdoor canopy Princess canopy bed Canopy dog bed Metal canopy Outdoor canopy bed Denver truck canopy leer Door canopy
bromde Vigjyrsa () (URL) om 01:15 (op Vrijdag, 7 September 2007)

Denver truck canopy leer
Pickup canopy seattle Tanning canopy Truck canopies for sale in seattle Denver truck canopy leer Ez up canopy Triple canopy Metal canopy Tanning canopy Canopy tour Truck canopy
bromde Foxqyrsa () (URL) om 08:11 (op Vrijdag, 7 September 2007)

The burial society
The burial society Gerald ford burial site After the burial Brown burial james news Burial saddams Burial hussein saddam video Ancient burial wikipedia Burial coffin Brown burial james Burial expense insurance
bromde Fjleorsa () (URL) om 03:44 (op Zaterdag, 8 September 2007)

Veteran burial benefit
Burial urns Veteran burial benefit Egyptian burial chamber The burial of count orgaz Muslim burial Archaeology burial death Burial cost Pet burial Burial macbeths site 7,000 burial famous over person place resting site
bromde Dowiursa () (URL) om 07:45 (op Zaterdag, 8 September 2007)

A black rose burial
Burial coffin A black rose burial Barbaro burial Burial mound Creamation v burial Egyptian burial mask Burial ford president site Egyptian burial Presidential burial site Burial hussein saddam
bromde Sqxaorsa () (URL) om 20:59 (op Zaterdag, 8 September 2007)

Egyptian burial chamber
Burial expense insurance Muslim burial The burial of count orgaz Burial life insurance Burial macbeths site Egyptian burial chamber Born in a burial gown 11 burial by fresh kill9 mother request The burial of count orgaz Pet burial
bromde Hameqrsa () (URL) om 11:14 (op Zondag, 9 September 2007)

Burial ford
Wilbert burial vault The burial society Burial mound Brown burial james Burial at thebes Burial services Burial ground Burial policy Wilbert burial vault Burial ford
bromde Fomjqrsa () (URL) om 14:44 (op Zondag, 9 September 2007)

Better burial business
Burial casket Burial globe policy Brown burial james site Jewish burial Burial ceremony The burial society Burial funeral services Burial expense insurance Better burial business Burial mound
bromde Musojrsa () (URL) om 18:10 (op Zondag, 9 September 2007)

Better burial business
Burial casket Burial globe policy Brown burial james site Jewish burial Burial ceremony The burial society Burial funeral services Burial expense insurance Better burial business Burial mound
bromde Musojrsa () (URL) om 18:11 (op Zondag, 9 September 2007)

Better burial business
Burial casket Burial globe policy Brown burial james site Jewish burial Burial ceremony The burial society Burial funeral services Burial expense insurance Better burial business Burial mound
bromde Musojrsa () (URL) om 18:12 (op Zondag, 9 September 2007)

Hydrocodone hydromet syrup
Hydrocodone and ibuprofen Hydrocodone syrup Hydrocodone bitartrate Hydrocodone prescription online Hydrocodone hydromet syrup Drug hydrocodone online Buying hydrocodone Hydrocodone withdrawal Hydrocodone vicodin picture Buy vicoprofen
bromde Comjyrsa () (URL) om 07:31 (op Maandag, 10 September 2007)

Hycodan
Hydrocodone addiction withdrawal Hydrocodone and pregnancy 5 500 apap hydroco Hydromet syrup medication Acetaminophen xodol Hydrocodone apap dosage 5 hydrocodone lortab Hydroco ibu Watson hydrocodone Hycodan
bromde Zanuersa () (URL) om 10:54 (op Maandag, 10 September 2007)

Drug side effects hydrocodone
Hydrocodone apap 5 500 Hydromet syrup Hydrocodone lortab 10 325 apap hydroco Order hydrocodone online Drug side effects hydrocodone Hydrocodone addiction withdrawal 5 hydrocodone lortab Hydrocodone app Hydrocodone prescription
bromde Wifeorsa () (URL) om 14:09 (op Maandag, 10 September 2007)

Buy generic hydrocodone online
Purchase hydrocodone online Hydrocodone forum Hydrocodone drug test Hydrocodone watson 349 Oxycodone vs hydrocodone Hydrocodone prescription online Buy hydrocodone overnight 7.5 apap hydroco Buy generic hydrocodone online Hydrocodone and acetaminophen
bromde Xqdoirsa () (URL) om 17:19 (op Maandag, 10 September 2007)

5 500 apap hydroco
10 325 apap hydroco Apap hydroco Drug hc ibuprofen testing vicoprofen Hydrocodone online Hydrocodone prescription online Cheap hydrocodone pain relief ultracet ultram valium Hydrocodone side effects 5 500 apap hydroco Hydrocodone side effects vicodin Drug hydroco
bromde Xuzjersa () (URL) om 20:40 (op Maandag, 10 September 2007)

Hydrocodone online
Codeine hydrocodone 10 apap hydroco 7.5 apap hydroco Hydrocodone apap 5500 Vicoprofen withdrawal Hydrocodone online Hydrocodone overnight no prescription Hydrocodone watson 349 Buy hydrocodone over night cod Buy hydrocodone vicodin
bromde Lupiersa () (URL) om 23:22 (op Maandag, 10 September 2007)

Hydrocodone online
Codeine hydrocodone 10 apap hydroco 7.5 apap hydroco Hydrocodone apap 5500 Vicoprofen withdrawal Hydrocodone online Hydrocodone overnight no prescription Hydrocodone watson 349 Buy hydrocodone over night cod Buy hydrocodone vicodin
bromde Lupiersa () (URL) om 23:23 (op Maandag, 10 September 2007)

Hydrocodone order
Hydrocodone order Hydrocodone guaifenesin Apap effects hydroco side Novahistex dh Hydrocodone effects Hydrocodone forum Hydrocodone gg syrup Generic vicoprofen Hydrocodone drug testing Cheap generic hydrocodone
bromde Duvjyrsa () (URL) om 02:10 (op Dinsdag, 11 September 2007)

Hydrocodone homatropine
Vicoprofen withdrawal Watson hydrocodone Hydrocodone ap ap Hydrocodone order Hydrocodone homatropine Hydrocodone m360 Hydrocodone addiction withdrawal Generic vicoprofen Oxycodone vs hydrocodone Hydrocodone online
bromde Naxeorsa () (URL) om 05:08 (op Dinsdag, 11 September 2007)

Hydrocodone half life
Hycomine compound Hydromet cough syrup Hydrocodone addiction withdrawal Novahistex dh Hydrocodone link Hydrocodone 5 500 Acetaminophen xodol Cheap hydrocodone online Hydrocodone half life Hydrocodone guaifenesin
bromde Xqbiursa () (URL) om 08:10 (op Dinsdag, 11 September 2007)

10 650 lorcet
Lorcet lortab Lorcet plus Information lorcet Lorcet online Lorcet purchase 10 lorcet 10 650 lorcet 10 650 lorcet Acetaminophen lorcet plus Generic lorcet
bromde Fihajrsa () (URL) om 16:34 (op Dinsdag, 11 September 2007)

10 650 lorcet
Lorcet lortab Lorcet plus Information lorcet Lorcet online Lorcet purchase 10 lorcet 10 650 lorcet 10 650 lorcet Acetaminophen lorcet plus Generic lorcet
bromde Fihajrsa () (URL) om 16:35 (op Dinsdag, 11 September 2007)

Generic lorcet
Generic lorcet Buy lorcet Lorcet purchase Information lorcet Lorcet purchase Hydrocodone lorcet 10 lorcet Lorcet sale Lorcet lortab Between difference lorcet lortab
bromde Nubyqrsa () (URL) om 19:56 (op Dinsdag, 11 September 2007)

Generic lorcet
Generic lorcet Buy lorcet Lorcet purchase Information lorcet Lorcet purchase Hydrocodone lorcet 10 lorcet Lorcet sale Lorcet lortab Between difference lorcet lortab
bromde Nubyqrsa () (URL) om 19:56 (op Dinsdag, 11 September 2007)

Buy hydrocodone lortab vicodin
Lortab abuse Lortab 5 500 Generic name for lortab Buy entry html lortab mt tb this trackback trackback url Lortab ms Addicted to lortab 10 acetaminophen hydrocodone lortab Lortab m357 Buy generic lortab Buy hydrocodone lortab vicodin
bromde Xefojrsa () (URL) om 00:16 (op Donderdag, 13 September 2007)

Buy hydrocodone lortab vicodin
Lortab abuse Lortab 5 500 Generic name for lortab Buy entry html lortab mt tb this trackback trackback url Lortab ms Addicted to lortab 10 acetaminophen hydrocodone lortab Lortab m357 Buy generic lortab Buy hydrocodone lortab vicodin
bromde Xefojrsa () (URL) om 00:16 (op Donderdag, 13 September 2007)

Lortab side effects
Lortab addiction Difference between lortab and vicodin Lortab pink Drug lortab online prescription vicodin Buy lortab Lortab detox Lortab side effects Cheap lortab Lortab strength Buy lortab online
bromde Webajrsa () (URL) om 11:37 (op Donderdag, 13 September 2007)

Lortab side effects
Lortab addiction Difference between lortab and vicodin Lortab pink Drug lortab online prescription vicodin Buy lortab Lortab detox Lortab side effects Cheap lortab Lortab strength Buy lortab online
bromde Webajrsa () (URL) om 11:38 (op Donderdag, 13 September 2007)

Lortab xanax
347 lortab picture Buy generic lortab Lortab detox Generic lortab Overseas lortab Lortab xanax Lortab mail order Lorcet lortab Lortab dosage 10 hydrocodone lortab
bromde Madjursa () (URL) om 16:38 (op Donderdag, 13 September 2007)

Lortab withdrawal
Lortab withdrawal Lortab description Advice expert lortab 10 hydrocodone lortab vicodin Lorcet sale Difference between lortab and lorcet Cod lorcet Lortab hydrocodone side effects Free sample of lortab Lortab online pharmacy
bromde Wadeqrsa () (URL) om 02:29 (op Vrijdag, 14 September 2007)

Lortab w
Lortab site sys.kcn.ru Lortab w Vicodin lortab Blogomonster.com com link lortab net site site Difference between lortab and lorcet Buy generic lortab Lortab withdrawal Information lorcet Hydrocodone lorcet Lortab xanax
bromde Vugejrsa () (URL) om 05:02 (op Vrijdag, 14 September 2007)

Corona norco unified school district corona ca
Norco real estate Norco hydrocodone Generic norco Canopy kit Norco sasquatch Norco real estate Corona norco unified school district corona ca Norco restaurant Adam norco tello Crc at norco
bromde Xupiarsa () (URL) om 08:57 (op Zaterdag, 15 September 2007)

Corona norco unified
Norco realtor Norco window Girl canopy Apartment ca norco rental Norco dmv Frahm dodge norco Corona norco unified Corona norco unified Norco medication Norco
bromde Xjviyrsa () (URL) om 14:27 (op Zaterdag, 15 September 2007)

Apartment ca norco rental
Apartment ca norco rental Norco worldwide Norco jacks Patio canopy Norco prison Awning canopy Norco state prison Glass canopy Norco m367 Norco mazda
bromde Fekujrsa () (URL) om 22:15 (op Zaterdag, 15 September 2007)

Canopy tour puerto vallarta
Norco community college Disney princess canopy Norco ca apartment Crc at norco New home norco ca Norco ca apartment for rent Canopy tour puerto vallarta Wrought iron canopy bed Canopy tanning bed Norco pain pill
bromde Huneirsa () (URL) om 01:58 (op Zondag, 16 September 2007)

Norco properties
Norco jacks Norco home sale Norco community college Corona norco unified school district Norco ca home for sale Norco 10 325 Pickup canopy Norco california Norco properties Norco ca zip code
bromde Djgiarsa () (URL) om 05:42 (op Zondag, 16 September 2007)

Norco travel
Norco medication Norco prescription Norco travel Canopy bed cover Norco ca home for sale Norco industry Norco auto group 04 big foot norco Norco pain medication Apartment ca norco rental
bromde Dqzyursa () (URL) om 12:01 (op Zondag, 16 September 2007)

Norco travel
Norco medication Norco prescription Norco travel Canopy bed cover Norco ca home for sale Norco industry Norco auto group 04 big foot norco Norco pain medication Apartment ca norco rental
bromde Dqzyursa () (URL) om 12:02 (op Zondag, 16 September 2007)

Norco california real estate
Norco jacks Caravan canopy Norco mitsubishi Norco notary public Norco california Norco california real estate Canopy tent Triple canopy Norco window and door Norco sasquatch
bromde Nyweqrsa () (URL) om 16:05 (op Zondag, 16 September 2007)

Blood pressure diet
Colonoscopy clear diet Kid weight chart Check vin number of car Free vin number check Vin number check Free vin check Blood pressure diet Purine gout diet Free vehicle vin check Free auto vin check
bromde Wynqirsa () (URL) om 21:35 (op Zondag, 16 September 2007)

533 exchange phone
533 exchange phone
bromde Xjwaorsa () (URL) om 21:37 (op Zondag, 16 September 2007)

533 exchange phone
533 exchange phone
bromde Xemayrsa () (URL) om 21:40 (op Zondag, 16 September 2007)

Aafes exchange online
Aafes exchange online 533 exchange phone
bromde Pekyjrsa () (URL) om 21:42 (op Zondag, 16 September 2007)

Norco viagra
No norco prescription Norco pain medicine Buy norco Girl twin canopy bedding Crc norco prison Norco ca zip code Canopy frame Corona norco unified school Crc norco prison Norco viagra
bromde Revjursa () (URL) om 05:25 (op Maandag, 17 September 2007)

Tussionex ext
Ext rel susi tussionex Medication suspension tussionex Tussionex ext Tussionex pennkinetic Tussionex pennkinetic suspension Tussionex pennkinetic Tussionex pennkinetic susp Tussionex ext rel sus medeva Tussionex side effects Tussionex ext rel sus medeva
bromde Xunyarsa () (URL) om 10:06 (op Maandag, 17 September 2007)

Tussionex ext
Ext rel susi tussionex Medication suspension tussionex Tussionex ext Tussionex pennkinetic Tussionex pennkinetic suspension Tussionex pennkinetic Tussionex pennkinetic susp Tussionex ext rel sus medeva Tussionex side effects Tussionex ext rel sus medeva
bromde Xunyarsa () (URL) om 10:06 (op Maandag, 17 September 2007)

Lorazepam and diazepam
Diazepam grapefruit Lorazepam and diazepam Picture of diazepam Diazepam overdose Diazepam overnight Diazepam dog Cheap online diazepam Diazepam 5mg Diazepam medication Diazepam on line
bromde Ljhyqrsa () (URL) om 02:16 (op Dinsdag, 18 September 2007)

Diazepam effects
Brand name diazepam Diazepam fenproporex Diazepam effects Diazepam 10 mg Lorazepam and diazepam Diazepam medication Buy diazepam cheap Diazepam dosage Addiction diazepam Rectal diazepam
bromde Kqcijrsa () (URL) om 07:09 (op Dinsdag, 18 September 2007)

Diazepam overdose
Buy diazepam online Order diazepam online Diazepam overdose Diazepam half life Lorazepam and diazepam Diazepam overnight Diazepam and pregnancy Diazepam intensol Diazepam synthesis Generic diazepam
bromde Bjxqorsa () (URL) om 01:17 (op Donderdag, 20 September 2007)

Diazepam and pregnancy
Diazepam photo Diazepam dog 6 binding chromosome diazepam inhibitor Diazepam tablet Order diazepam online Diazepam side effects Diazepam grapefruit Diazepam info Diazepam and pregnancy Diazepam photo
bromde Vesoarsa () (URL) om 13:02 (op Donderdag, 20 September 2007)

Order adipex cod
Order adipex cod Adipex prescription online Adipex danger Adipex free shipping Generic adipex
bromde Ravujrsa () (URL) om 01:50 (op Zaterdag, 22 September 2007)

Order adipex cod
Order adipex cod Adipex prescription online Adipex danger Adipex free shipping Generic adipex
bromde Ravujrsa () (URL) om 01:50 (op Zaterdag, 22 September 2007)

Adipex information
Adipex information Phentermine adipex ionamin Adipex online prescription Generic adipex cheap Adipex p capsule
bromde Gorujrsa () (URL) om 14:34 (op Zaterdag, 22 September 2007)

Adipex generic online
Buy adipex Buy adipex p Adipex generic online Phentermine adipex Order adipex
bromde Syxqarsa () (URL) om 14:34 (op Zondag, 23 September 2007)

Adipex p capsule
Cheapest cheap adipex Adipex buy line Discount adipex Adipex p capsule M360 mg vicodin
bromde Gqloirsa () (URL) om 15:04 (op Maandag, 24 September 2007)

Adipex p capsule
Cheapest cheap adipex Adipex buy line Discount adipex Adipex p capsule M360 mg vicodin
bromde Gqloirsa () (URL) om 15:04 (op Maandag, 24 September 2007)

Alcohol vicodin
Does in long stay system vicodin Alcohol vicodin
bromde Giwuyrsa () (URL) om 01:57 (op Dinsdag, 25 September 2007)

Adipex buy
Adipex generic only Adipex prescription Adipex online order Overnight adipex Adipex buy
bromde Mocqarsa () (URL) om 22:41 (op Woensdag, 26 September 2007)

Adipex online order
Order adipex p Adipex fastin Adipex online Adipex result Adipex online order
bromde Defyorsa () (URL) om 09:24 (op Donderdag, 27 September 2007)

Adipex online order
Order adipex p Adipex fastin Adipex online Adipex result Adipex online order
bromde Defyorsa () (URL) om 09:24 (op Donderdag, 27 September 2007)

Adipex information
Adipex buy p Adipex rx Adipex sale Adipex online Adipex information
bromde Dqhyersa () (URL) om 23:49 (op Donderdag, 27 September 2007)

Adipex information
Adipex buy p Adipex rx Adipex sale Adipex online Adipex information
bromde Dqhyersa () (URL) om 23:49 (op Donderdag, 27 September 2007)

Adipex delivery
Adipex online rx Adipex delivery Cheapest generic adipex Adipex 90 Adipex sale
bromde Kinoyrsa () (URL) om 08:26 (op Vrijdag, 28 September 2007)

Diazepam 10mg
Lorcet lortab vs Norco high school Cierra high norco windham Diazepam 10mg Hydrocodone vicodin picture
bromde Tomujrsa () (URL) om 08:35 (op Dinsdag, 2 Oktober 2007)

Diazepam used for
Crc norco prison M360 mg vicodin Side effects of tussionex suspension Diazepam 5 mg Diazepam used for
bromde Rjmqursa () (URL) om 14:23 (op Dinsdag, 2 Oktober 2007)

Cheap online diazepam
Norco notary Hydrocodone m358 Hydrocodone online Tussionex tablet Cheap online diazepam
bromde Vyxqirsa () (URL) om 01:18 (op Woensdag, 3 Oktober 2007)

Side effects of tussionex pennkinetic
Hydrocodone overnight no prescription Cheap hydrocodone online Side effects of tussionex pennkinetic Get vicodin Cheap lortab
bromde Vqxjyrsa () (URL) om 06:55 (op Woensdag, 3 Oktober 2007)

What does lortab look like
Diazepam for injection Lortab m363 What does lortab look like Hydrocodone 7.5 Hydrocodone side effects vicodin
bromde Xywearsa () (URL) om 00:53 (op Donderdag, 4 Oktober 2007)

What does lortab look like
Diazepam for injection Lortab m363 What does lortab look like Hydrocodone 7.5 Hydrocodone side effects vicodin
bromde Xywearsa () (URL) om 00:53 (op Donderdag, 4 Oktober 2007)

Does like look vicodin
Lortab m358 Does like look vicodin Generic lortab picture Lortab mg Mexican lortab
bromde Gifajrsa () (URL) om 06:46 (op Donderdag, 4 Oktober 2007)

Does like look vicodin
Lortab m358 Does like look vicodin Generic lortab picture Lortab mg Mexican lortab
bromde Gifajrsa () (URL) om 06:47 (op Donderdag, 4 Oktober 2007)

Burial marker
Burial insurance policy Burial husseins saddam Burial marker Burial ford president site Burial policy
bromde Sjviorsa () (URL) om 00:24 (op Maandag, 15 Oktober 2007)

Burial marker
Burial insurance policy Burial husseins saddam Burial marker Burial ford president site Burial policy
bromde Sjviorsa () (URL) om 00:24 (op Maandag, 15 Oktober 2007)

Lortab m357
During pregnancy vicodin Lortab m357 Snorting lortab Norco bike Coughing vicodin
bromde Gjxaorsa () (URL) om 19:24 (op Dinsdag, 16 Oktober 2007)

Lorcet tab
Diazepam 10mg Lorcet tab Tussionex pennkinetic susp Corona norco unified school district Diazepam withdrawal
bromde Fjwuirsa () (URL) om 07:37 (op Woensdag, 17 Oktober 2007)

Lortab strength
349 vicodin watson Lortab strength Site sys.kcn.ru vicodin Cheapest adipex Hydrocodone picture vicodin
bromde Lyxiqrsa () (URL) om 20:30 (op Woensdag, 17 Oktober 2007)

Lortab strength
349 vicodin watson Lortab strength Site sys.kcn.ru vicodin Cheapest adipex Hydrocodone picture vicodin
bromde Lyxiqrsa () (URL) om 20:30 (op Woensdag, 17 Oktober 2007)

Diazepam philippine valium
Difference between lortab and lorcet Adipex side effects Diazepam philippine valium Adipex online rx Hydrocodone hydromet syrup
bromde Sqfuyrsa () (URL) om 09:00 (op Donderdag, 18 Oktober 2007)

Lortab vs vicodin
Buy lorcet online Buy hydrocodone Adipex online ordering Hydrocodone apap 5 500 Lortab vs vicodin
bromde Vacoursa () (URL) om 21:40 (op Donderdag, 18 Oktober 2007)

Diazepam overdose
Apartment ca norco search Crc at norco Hydrocodone lortab watson Diazepam overdose Tussionex with codeine
bromde Rimoarsa () (URL) om 09:49 (op Vrijdag, 19 Oktober 2007)

Diazepam overdose
Apartment ca norco search Crc at norco Hydrocodone lortab watson Diazepam overdose Tussionex with codeine
bromde Rimoarsa () (URL) om 09:53 (op Vrijdag, 19 Oktober 2007)

Lorcet lortab
Cod lorcet Information lorcet Lorcet lortab 10 650 lorcet Effects lorcet side
bromde Cogyursa () (URL) om 13:17 (op Maandag, 22 Oktober 2007)

Acetaminophen lorcet plus
10 lorcet Cod lorcet 10 acetaminophen lorcet Effects lorcet side Acetaminophen lorcet plus
bromde Ryteorsa () (URL) om 03:32 (op Dinsdag, 23 Oktober 2007)

Acetaminophen lorcet plus
10 lorcet Cod lorcet 10 acetaminophen lorcet Effects lorcet side Acetaminophen lorcet plus
bromde Ryteorsa () (URL) om 03:33 (op Dinsdag, 23 Oktober 2007)

Effects lorcet side
Lorcet purchase Effects lorcet side 10 acetaminophen lorcet Generic lorcet Lorcet tab
bromde Kjnuyrsa () (URL) om 00:35 (op Woensdag, 24 Oktober 2007)

Effects lorcet side
Lorcet purchase Effects lorcet side 10 acetaminophen lorcet Generic lorcet Lorcet tab
bromde Kjnuyrsa () (URL) om 00:35 (op Woensdag, 24 Oktober 2007)

Adipex side effects
Adipex online Adipex buy Adipex side effects Adipex diet drug Adipex weight loss
bromde Zinoyrsa () (URL) om 21:26 (op Vrijdag, 26 Oktober 2007)

Adipex side effects
Adipex online Adipex buy Adipex side effects Adipex diet drug Adipex weight loss
bromde Zinoyrsa () (URL) om 21:26 (op Vrijdag, 26 Oktober 2007)

Prescription xodol
5 500 apap hydroco Prescription xodol Cheap generic hydrocodone Hydrocodone vicodin Hydrocodone apap 5 500
bromde Lufyirsa () (URL) om 10:35 (op Zaterdag, 27 Oktober 2007)

Hydrocodone lortab
Hycomine compound Hydrocodone pill Novahistex Hydrocodone lortab Generic hydrocodone
bromde Xjfuarsa () (URL) om 11:34 (op Zondag, 28 Oktober 2007)

Hydrocodone lortab
Hycomine compound Hydrocodone pill Novahistex Hydrocodone lortab Generic hydrocodone
bromde Xjfuarsa () (URL) om 11:35 (op Zondag, 28 Oktober 2007)

Equipment exercise portland
Equipment exercise portland Equipment northern tool Jacksonville equipment rental Equipment farm used Best home exercise equipment
bromde Zusojrsa () (URL) om 05:34 (op Maandag, 29 Oktober 2007)

Equipment exercise portland
Equipment exercise portland Equipment northern tool Jacksonville equipment rental Equipment farm used Best home exercise equipment
bromde Zusojrsa () (URL) om 05:35 (op Maandag, 29 Oktober 2007)

Fitness equipment uk
Precor fitness equipment Photography equipment Restaurant equipment rental Exercise equipment phoenix Fitness equipment uk
bromde Mahqirsa () (URL) om 08:29 (op Vrijdag, 2 November 2007)

Fitness equipment uk
Precor fitness equipment Photography equipment Restaurant equipment rental Exercise equipment phoenix Fitness equipment uk
bromde Mahqirsa () (URL) om 08:31 (op Vrijdag, 2 November 2007)

Equipment rental chicago
Sears exercise equipment Stage platform equipment rental Equipment rental chicago Elliptical fitness equipment Fitness equipment machine
bromde Vjbaursa () (URL) om 00:04 (op Zaterdag, 3 November 2007)

Photography lighting equipment
Dp exercise equipment Equipment lifting weight Aerobic exercise equipment Photography lighting equipment Farm equipment for sale
bromde Gaboyrsa () (URL) om 11:27 (op Zaterdag, 3 November 2007)

Photography lighting equipment
Dp exercise equipment Equipment lifting weight Aerobic exercise equipment Photography lighting equipment Farm equipment for sale
bromde Gaboyrsa () (URL) om 11:28 (op Zaterdag, 3 November 2007)

Rental fitness equipment
Farm equipment leasing Fitness equipment uk Rental fitness equipment Magnum fitness equipment Exercise equipment home gym
bromde Dewqarsa () (URL) om 22:57 (op Zaterdag, 3 November 2007)

Rental fitness equipment
Farm equipment leasing Fitness equipment uk Rental fitness equipment Magnum fitness equipment Exercise equipment home gym
bromde Dewqarsa () (URL) om 22:57 (op Zaterdag, 3 November 2007)

Small farm equipment
Aerial photography equipment Crossbow exercise equipment Equipment laboratory Farm equipment repair Small farm equipment
bromde Xqruorsa () (URL) om 19:51 (op Zondag, 4 November 2007)

phentermine
phentermine
bromde ROKUeuon () (URL) om 00:26 (op Zondag, 11 November 2007)het slijk der aarde

 

Holle retoriek

"Aarsema, dan komen de tachtigerjaren puberale streeptinten van de eerste kabeltv binnen op mijn kolkende oogbollen als de tube mayonaise leeggeknepen in in een onderzoekende puberkringspier . Vage opgedroogde veegklodderstrepen op de dikke zware afstandsbediening die het allang niet meer doet. Bolle schermen versterken de aplastische rondingen. Antennes nog met coax en zaad in een sok, geurend naar kamille gemengd met nat speculaas. Jong zijn is zo mooi…"

"Zit je achter het meest nieuwe en hipste technologische apparaat van deze eeuw, kom je op een stukje internet over columns schrijven. En dat is nu exact wat ik zocht! Soms zoek je iets, en kan je het niet vinden. Maar nu wel! Ik zoek iets om mijn Nederlandse woordenschat in te verwerken. En dan zoek je, en zoek je, en dan VIND je!

Soms zoek je iets anders. En dan vind je het niet. Mannen, of vrouwen, pennen, papier, boeken, bekers of boodschappen, je vind het soms niet.

Maar nu heb ik het gevonden!

Groetjes Lieke"

(Lieke, Zelf een column schrijven)

"Daarom is bicat een lichtje, een vuurtoren voor de verloren lopende dolenden.
Want dat er velen op de dool. Een gevolg van zich onbestemd, zonder nuttig doel, afgevlakt en weinig bijzonder voelen maar misschien nog meer eengevolg van het vluchten voor deze zelfrealisatie, deze pijn van een ziel zonder importantie niet te hoeven voelen. En daar compensatie middelen voor zoeken en aangboden krijgen. Drugs, sex met dieren, sex met kinderen die geen leeftijd meer nodig schijnen te hebben, autorijden, schoeisel, weblogs, gangbangs, sport, wat al niet. Als het maar lijkt dat je vooral bezig bent. Al is het nietszeggend en immoreel, al is het bellenblazen met je mond dicht of een kraak zetten en minister zijn.

En dan is er bicat..aus blaue hinein zu uns gezogen, zonder eigenaren of aandeelhouders die stakingen uitlokken, zonder stompzinnig geleuter, nee, de magie van de fantasie, de fictie en de nederlandse taal aan de macht.
Een baken van troost, een zwoele geur vlak voor het slapen gaan, een enorme uitzinnige stapel draadjesvlees met dampende jus, een romance achter het frietkot, scooters en mobieltjes, vogels die hun eigen lied zingen, de eigen partituur kennen en geen regisseur of dirigent nodig hebben, de horror en thrill. Dat wat onbewust en ondergronds en ook van het leven zelf is. En niet wordt voorgeschreven door de krant, de tv, radio, politiek, banken en verzekeraars, speculanten die denken met 'de echte waarheid' om te gaan. Nee, ik ben geen echt schrijver maar wel groot fan van het schaarse bicat talent."
(Peter Novecento, Haagsche Post)

"Schuimbekkend van woede las ik de met een danige onverschilligheid geschreven colums betreffend de holocaust en Auschwitz. De flarden teksten vol schrijffouten en loze beweringen, getuigen van weinig historisch besef maar vooral een respectloze attitude jegens miljoenen slachtoffers. Vandaar mijn bijdrage met het verzoek de richtlijnen als opgesteld in de bijlage te respecteren en in acht te nemen.

vr groet

dhr. Papen"
(Daniël Papen, via email)

"Diep geroerd, met geknepen stembanden, omvloerste oogleden, brandend maagzuur en kloppende roede (het is tenslotte 5 december) mocht ik uw fraaie stuk proza over mijn getroebleerde netvlies laten glijden... De woorden vertalen zich moeiteloos in zielsetsende beelden. Dank!"
(bromde Zielknijper, 5 december 2005)

"Geachte heer,

Mag ik u verzoeken het plaatje van de te jonge dame van uw site te verwijderen. Er zijn namelijk nog al wat mensen die dit niet lollig vinden. Diverse klaag e-mails over gehad. Mag ik u er op attenderen dat het hier om Kinderporno gaat en de wetgever daar meer dan 4 jaar gevangenisstraf op heeft gezet. Ik ga ervan uit dat het om een misvertstand gaat, als moderator. Met vriendelijke groet.

Sociale Jeugd- en Zedenpolitie te Amsterdam
Commerciele zaken
020-5592585"
(i030142@planet.nl, 14 december 2004)

"Schitterend verwoord dat artikel over Clarence. Liep jaren met een missie, aan de voetballiefhebbers (niet de kenners) proberen uit te leggen dat Abe en Piet beter zijn dan het orakel uit betondorp. Was onbegonnen werk. Het klootjesvolk adoreert Ellen van Langen, Geesink en Rieu, en vinden mevrouw Blankers, Ruska en Roby lakatos maar niks, ze weten waarschijnlijk niet eens wie het zijn. Toen Keizer stopte heb ik jaren niet meer gekeken. Toen zag ik die Fin en een paar jaren later een Surinamer met een Nederlands paspoort (Had die Fin er ook maar een gehad). Ja en dan begint het heilige vuur weer te branden. Deze twee zijn tactisch en technisch het beste wat er op Nederlandse velden heeft rondgelopen (wat ik in mijn leven heb gezien). Keizer had niks met voetbal te maken, dat was ballet,kunst, en soms als het niet belangrijk was helemaal niks .En Abe ken ik van wat beelden, maar als je naar de verhalen over hem luistert hoef je de verteller maar in de ogen te kijken en herken je meteen de kenners uit die tijd."
(via mail, 23 oktober 2005)

"pedante snikkels, komen kut te kort. Webloggen is niet voor mietjes maar ook niet voor stoere geile binken, webloggen is namelijk een fenomeen, een spookbeeld voor blinden die zich vergapen aan de wijde wereld van het internet om zichzelf te ontmoeten, een monologue interieur te voeren en dan de echo terughoren, het internet dat een wonder is wat een dom irrationeel fenomeen is. Echt iets voor pedante snikkels en kale kutten die niet neuken maar wel in elkaars nek willen hijgen en tijd teveel hebben. Ik zou er helemaal niet aan beginnen en beroemd en rijk ben ik al, zegt het liefje. Ik heb de grootste en zij heeft de lekkerste en we verdoen de tijd liever in elkaar verstrengeld dan te vergooien op zo’n vervuilde weblogmarkt. Mot je alweer email beantwoorden enzo, in je vrije tijd, be je gek. Opzoute, stik dur maar in, Goossens, kijk maar uit dat ze niet vreemdgaan terwijl jij al die poen verdient, sneue wolf, ouwe rukker, voordat je het in de gaten hebt sta je een verschrikkelijk stinkend goedje op je scrotum te smeren terwijl je staat te huilen omdat je zo belazerd bent terwijl je het alleen maar goed bedoeld, voor ons allebei schatje, weetje, heerlijk met vakantie strax, saampjes, maar vanavond moet ik werken snappie, centjes verdienen mot pappie, kijk niet zo beteuterd, je wilt helemal niet naar de Lidl, je wilt daar nooit gezien worden zei je, nou dan. Nou tot strax dan, he ?"
(nove, 12 oktober 2005)

"Bicat.net, dat is toch die achterlijke webstek voor rukkende, boerende en altijd bezopen kerels? Dat zielige pathetische zooitje ongeregeldheden dat uitgebraakte hersenkwak probeert te verkopen als prozadrek? Natte winden, dikke drollen, kleverige onduidelijkheden? Slurptrekkende draaigorgels, voorhuidjogging avant la lettre en berensgrote buikglijers?" (Jeremias Schubbenrug, in Nova, 4 oktober 2005)

Reageerziekte

"Op een vrolijke dag toen ik aan mijn, voor al 11 jaar, allerbeste vriendin de liefde heb verklaard en binnen luttele seconden de meest euforische gevoelens door mijn ziel heen flitsten typte een verslag van school begon k te typen en dit kwam tevoorschijn op het samengeperste hoopje uitwerpselen wat ik beschouw als mijn laptop, want zoals velen het niet slecht zou doen als zij dit beseften is bezit enkel een illusie.

Conclusie & nawoord

Niet alleen symbolen hebben invloed op ons doen en denken, de manier waarop ieder mens zichzelf ziet en andere zegt meer over die persoon dan over anderen. Elk mens gaat zijn eigen weg, en het is jammer dat er uit commerciële geldzucht zoveel miscommunicatie ontstaat tussen mensen. Welk mens is beter, het mens dat genadeloos elke, in zijn ogen misdadiger, ritueel vermoord, of die mens die de opdracht geeft om onbewuste signalen stuurt via reclamespotjes en zo het materialisme hoger prijst dan het gevoel om bewust van jezelf en je daden te zijn? Draait het dan uiteindelijk allemaal om geld?
De een vermoord mensen die hun hele leven anderen pijn doen, en de ander roept het gevoel op dat er niets beter is dan nike schoenen in combinatie met een stoere jack met een bontkraag, dat gedoe met die bontkragen id volgens mijn theorie gebaseerd op het paringsgedrag van leeuwen, hoe groter en mooier de manen, des te meer aanzien ze hebben en kans op leiderschap en hoe meer kans ze hebben dat hun genen worden doorgegeven ;).
Door niet te realiseren waar je mee bezig bent, of niet wie, maar wát je eigenlijk bent, ontstaat er miscommunicatie en disharmonie in de maatschappij. Opgaan in de massa kan leiden tot afgunst en afkeer van het geloof in jezelf en in anderen.

En ik wens hierbij balkenende en zijn hele tweede kamer heel veel succes met het oplossen van de “problemen” hier in Nederland, want zo schieten we geen reet op.

Oja, en een gelukkig Nieuwjaar!

Zondag 7 januari 2007, Frank Hooijer"
(Frank Hooijer, 7 Januari 2007)

"Ik had het allemaal al wel eens meegemaakt en niets was mij te dol geweest: eonisme, vice anglais, flaggelatie, ja zelfs koprofagie. Ik was dan ook met graagte ingegaan op de omineus-priapische woorden en lubrieke blikken die "Ellen" tijdens ons gezamelijk consumeren eerder die avond op mij had gericht. Toen we, media nox, eenmaal in haar slaapkamer waren aangekomen, gaf zij steeds minder blijk van doorgaans aan haar toegeschreven mesquinerie. Integendeel,loodzwaar en onvermijdelijk hing het veile sneukelen in de lucht. Binnen no time was de vloer dan ook bezaaid met exuvieën en toonde zij mij haar zinnenprikkelende Junonische leest. Na intiem pidjetten en enige orogenitale schermutselingen (waarbij brod noch javelijn werd ontzien),sloegen wij serieus aan het procreëren. Cunnus en Curacaoënaar leken welhaast voor elkaar geschapen. Hoewel haar defloratie al enige tijd terug had plaatsgevonden, pandoerden wij als nooit tevoren, daarmee verschillende tenesmen bewerkstelligend. Het is maar goed dat haar echtgenoot van deze sluikmin nooit wat heeft gemerkt..."
(TiTo, mei 2006)

"Schrijf eens over vrouwen en hun plek of plaats in de allesverterende zakenoorlogen. Want als er stereotype mannen met diep verborgen schaamtegevoelens over hun potentie problemen en erectiestoornis (taboe naturlijk) dan is dat manifest in hun 'vlucht vooruit' in de freudiaanse wapencultuur. Elke geweerloop, elke zwaardere tank is een gestileerd erectiel apparaat vol dodelijke munitie opgepomnt met miljoenen kogels in een spurt naar het doel wat als lustsymboliek een 'lilith' in een duizelige extase zou moeten brengen want zo 'is de kracht van het leger'. Stoere mannen die eerst de vrouwen opgeilen, dan met hun duwtje in de rug erop los gaan om 'de vijand te onthoofden'. Ik als watje moet altijd vreselijk lachen om die serieuze gezichten die de mannen politici en militairen bij hun gepiep, gezeur en gezeik en hun broodnodige verklaringen trekken.
U, als warmbloedige heterovrouw zal zich wezenloos kunnen uitleven 'tussen de hitsige Jantjes'. Ik stel voor dat u zich een voorstelling maakt over de gang van zaken in de nachten op zo'n nomadenkamp met satellietvererbindingen in de maanloze nachten van de nieuwe woestijnen die worden ontgonnen, namens u en mij, natuurlijk, vanzelf, juist, nee, uiteraard. Het mag ook wel een andere uiterst vervelende erectiestoornis gaan, de ejaculatie praecox. Dat gaat dan vast over de linkse oppositie, denk ik dan, kunt u het fijn neutraal houden.

U bent toch op alle kaasmarkten thuis, hard op weg om zich te bekwamen in een genre waar sex met hoofdletters geschreven moet worden. Vooral de sex benadrukken, Lilith. Veel gore geile, harde, wrede sexscenes, met blinddoeken, kidnap, politiehandboeien, touwen en katrollen, gedwongen masturbatie tussen mannen, tussen vrouwen, scarring en kaalscheren en tot huilens toe dat gepomp met dildo's en dat monotone gezoem van vibratoren sfeervol brengen. Vooral geluiden en kleuren beschrijven, daar ben ik gek op."
(Peter Novecento)

"Is er iemand in de zaal die nog wil doneren aan een zielige arme homosexueuele neger met een onbeschrijflijke ziekte zwaargelovig te dom om te leren of te schijten die bovendien een oog mist en denkt dat de duivel soep in een blik stopt want hoe komt het er anders in en tegelijkertijd vreselijk gebukt gaat onder de laatste Tsunami of de vrees daarvoor want zijn geitenoog gaf vanmorgen onheil aan? Of anderszins zijn hypocriete tot op het bot zwarte geweten schoon wil kopen voor een luchtig schijntje of nóg liever zichzelf onsterfelijk wil maken over het lijk van een ander? Nee? Eénmaal? Andermaal? OK, dan ben ik ook pleite en met Marnix mee naar dat gruwelijk dure restaurant. Bovendien is het al na zessen en sta ik in de baas z'n tijd de wereld te redden en zo heb de cao dat nooit bedoeld. Howdoe en de mazzel. "
(Hein Buffelruft, 28 dec 2005)

"De liefde is groots, ze breekt zonder haar gebit te gebruiken door elke granieten kop heen, verzwakt de wil en maakt elke stoere kerel tot een week omhulsel, een schaduw van zichzelf, een brabbelend luierkind, elke vent verandert van binnenuit en geweldloos door haar rijke zegeningen. Je krijgt een rijpe korstkaas als huid en een hart van vloeibaar goud. Verpletterend is ze en zij, de liefde, de warme zomerse, niet de winterharde en verbitterde tak dus, zit nog steeds vol met geheimen waar niemand de sleutel van kan vinden. Mysterieus is ze, als de ondergrondse geheimzinnige dictatuur van wereldwijde, alomvattende bekabeling waarlangs dagelijks kilometers gecodeerde data tussen de continenten flitsen. De liefde is een tectonishe plaat die schuurt en krast en gangen boort voor lavastromen van vleselijkheid en voedzame sappen die op geen enkele dieet mag ontbreken. Daarom is ze schaars. Tot slot..we heben allemaal een gat van onderen, onthou dat. "
(Nove, relatietherapeut, 3 dec 2005)

"Thanks! Voor de eerlijke en ijskoude bieren vooraf om de ergste dorst te lessen na een lange en vermoeiende reis. En de Champage daarna in gelukkig niet van die zuinige hoeveelheden maar gewoon ruim bemeten pullen. Dank ook voor de wonderschone oester die in zijn natuurlijke habitat beschermd en koel lag te wezen toegedekt met een warme dekentje bosui-liefde en een tikje Tabasco-ondeugd onder die deken. Dank voor de kleinste en schattigste St. Jacobsoesters die ik proefde in Balsamicostroop. Eerbied voor de kort aangebrade en met ontbijtkoek gestoofde kwartel. Ik proefde een tint Orange Marmalade hoewel je zei dat het er niet in zat. Ik hou het erop dat de chefkok zijn geheimen heeft en, hoe hooggeëerd zijn publiek ook mag zijn, ál zijn details zullen ze nooit te horen krijgen. Met liefde deed ik mijn sommeliertaken en het ‘kut-sommelier’ omdat ik de glazen niet tot de nok vulde, neem ik op de koop toe. Onder de indruk was ik van je tzatziki met shrimp en rode grapefruit. Zoet en zuur zoals Bitter & Sweet zoals het leven zelf zoals harmonie zo mooi kan zijn. Ook onder de indruk was ik van je zeewolf met tomatenchutney. Een rode knipoog op een licht in de boter aangezet visje zoals de boter bij de vis behoort te zijn. Je bewees jezelf door met het produkt mee te koken en de zeeduivel vochtig te houden en over te laten lopen in het bedje van zuurkool omrand door koele en volle crême fraiche en slechts gestopt door mosterd. Het zal mijn gebrek aan woordenschat zijn geweest deze poëtische beleving van samenstelling aan mijn disgenoot heer Visser uit te leggen, aan de wijn waarin het beestje zwom heeft het niet gelegen. Emotioneel werd ik bij het aangezicht van mijn vrouw in jouw open keuken, verliefd op de chefkok die zijn konijntje aan de haak had geslagen. Uit het konijnengezin weggetrokken, de zuigelingen achtergelaten en deskundig ontdaan van fluffy flaporen en prachtig gevild en daarna één minuutje aangebraden in de volle boter. Ach, je zei het nog, ‘nog even in de oven en gekeken hoe lang’ in antwoord op de vraag hóe lang dan, zoals Sebastiaan Bach ook vindt dat de piano zichzelf speelt. U zij geprezen met bijzondere gaven, maar het zal mijn eenvoudige ziel zijn die het zo ziet. De ingekookte fond een tikje gezoet nog niet eens meegerekend evenals de witte bonen-truffelpuree en rode kool met vijgen die in een restaurant van naam de kaart had kunnen aanvoeren. Jammer dat je er niet bij was met de kaas. Het zal de tol van de roem zijn geweest of de spanning van het koken op zulk een hoog nivo. Het siert de man die ook gewoon maar een mens van Vleesch & Bloed is gebleven. Het was uit de kunst hoe wij genoten van een walnoot uit Frankrijk gekraakt op de wals van braakgeluiden die wij van boven hoorden komen. Waarschijnlijk was je druk doende in de homard-naire. Het dessert ben ik kwijt evenals het betoog dat ik hield, maar dat was ik toen al kwijt. Het betoog hou je van mij tegoed. Ik zal het je vertellen als ik de liefde verklaar aan mijn vrouw zoals jij gisteren de keuken in het algemeen en ons in het bijzonder de liefde verklaarde. "
(Kiers de Maison, 27 november 2005)

"Ach, heer bicat, nu we het over eten en drinken hebben. Ik kan u te allen tijde aanraden, maar toch vooral in de herfst, van de ganzenlever te proeven. Zoekt u daarbij een zo eenvoudig mogelijk bewerkte ganzenlever, dus geen paté, niets met geconfijte uien of anderszins toevoegingen. U wilt ganzenlever proeven die met de hand is schoongemaakt door een oud boerenvrouwtje die hooguit peper, zout en wat cognac toevoegde en daarna op 70 graden in de oven met de deur op een kier de lever zachtjes liet warm worden. Niet smelten, want dan scheidt het vet van de lever en bent u uw produkt kwijt. Nee, u wilt de lever verwarmen zodat lever, peprer, zout en cognac een geheel gaan vormen. Dat wat u wilt proeven is de waarheid en niets anders dan de waarheid. Slaat u overigens wel in grote hoeveelheden in, niets zo erg als aan het einde te moeten constateren dat u nog wel wat had gelust. Nee, met veel dingen is het zo dat we nèt even meer moeten eten dan ons lief is. Nèt dat decadente punt van overdaad aantikken. Schenkt u daarbij een Gewürztraminer en bij voorkeur hoe ouder hoe beter en liever nog een Grand Cru dan een gewone. Maar als u dan toch uit wilt pakken dan komt u niet heen om de Tokay Pinot Gris.
Daarbij geserveerd met warm en geroosterd brioche brood."
(Harrie Stamper, 23 oktober 2005)

"Of die klassieke Suske & Wiske (het was nummer 78 als ik het goed heb): De Kakkende Kakkerlakken, die aflevering waarin Tante Sidonia in haar keuken te maken heeft met een steeds groter wordende populatie kakkerlakken, die voortdurend alles onderschijten, niet in de laatste plaats de biefstuk met friet die Tante speciaal voor Lambik had gebakken, tot grote woede van onze favoriete zeshaarder, die gelijk een spuitbus pakt en erop los begint te spuiten, dit tot groot enthousiasme van zowel Suske als Wiske, die duchtig beginnen mee te spuiten (we hebben het hier duidelijk over de periode waarin Suske en Wiske nog net zo milieubewust waren als George W. Bush die zijn privejet vanuit Kyoto liet terugvliegen naar zijn range in Texas omdat ie z'n favoriete cowboy-hoed was vergeten), maar in de spuitbus van Lambik blijkt een goedje te zitten dat er voor zorgt dat de kakkerlakken de volgende dag het formaat van een jong paard hebben (professor Barabas had een lege spuitbus gebruikt om zijn nieuwe groei-middel te testen en vergeetachtig als hij was, had hij het bij Tanta Sidonia laten liggen, puur uit teleustelling, want ook na gebruik van het groeimiddel had Tante Sidonia de professor uitgelachen toen hij zijn broek naar beneden deed), afijn, nu de kakkerlakken gegroeid zijn, schijten ze nog harder met als gevolg dat tante Sidonia, Lambik, Suske en Wiske hun huis worden uitgescheten, waarna ze Jerommeke erbij halen, wiens enige bijdrage een ENORME scheet is, gelukkig komt professor Barabas eraan met een grote smile op z'n mombakkes en een nog grotere bobbel in de broek die, zo zal even later blijken, amper in staat is de steeds groter wordende penis van Barabas te verhullen met als gevolg dat Tante Sidonia, gek van geilheid, zich op professor Barabas stort die vrijwel onmiddellijk klaarkomt en bovenop een van de reuzekakkerlakken kwakt die dan weer vrijwel onmiddelijk in elkaar krimpt en in het niets oplost, waarna ook Lambik en Suske en Jerommeke hun apparaat bewerken met het groeimiddel, zodat ze de volgende dag, onder de stimulerende leiding van Tante Sidonia en Wiske, de kakkerlakken dood masturberen. Knipoog Wiske. Einde."
(Max J. Molovich, 23 Augustus 2005)

"De vergelijking ‘vleesetend’ en ‘vrouw’ is een natte wensdroom. Het is veelbetekende symboliek dat er aan vegetarische mutaties man/vrouw/ hermafrodiet wordt gewerkt door de wetenschappelijke elite. Weten zij soms meer? Staat ons Armageddon te wachten ? De finale segregratie, het schisma van de sexen en de ondergang van hun zondige sexueel verkeer als geheime wapen om de wereldbevolking eindelijk zonder oorlogen te kunnen reguleren ? Reincarneren in een plantaardig bestaan in een potje aarde van robotformaties die miljoenen grijze racks van vruchtdragende en geurige planten produceren onder uiterst secure en berekende condities , zonder vrij zon of maanlicht, zonder zicht of gehoor, zonder tastzin, zonder geluid van wind en zee."
(nove, 6 Juni 2005)

Zelfbeschouwing

"Een man van middelbare leeftijd, beet je te dik, beetje te morsig. Baardje of sik wellicht. En witte schilfertjes sieren zijn gelaat. Hij rookt en hij drinkt, maar in tegenstelling tot wat hij ons graag wil doen geloven, niet teveel. Hij is een ambtenaar, schaaltje 9. verder een liefhebbende vader die zijn frustratie over het uitblijvende en waarschijnlijk nooit meer komende grootse leven heeft verruild voor een soort van komisch cynisme. Hij neemt het niemand kwalijk behalve misschien soms zichzelf, maar dan alleen na een Westmalle Tripel te veel. Hartstochtelijk supporter van NAC of een andere club ten zuiden van de grote rivieren, want dat hij een Brabander is moet haast wel. Zo stel ik mij Kiers voor, maar wellicht is het wel gewoon die homofiele Indo die bij Serudang de lege borden ophaalt..who knows.."
(Andy Möller, Gelsenkirchen)

"Het is vast een meteroloog, een weermenneke met een gesmoorde sexualiteit, eentje met een enorm taboe. Een vrijgezelle biologieleraar met verlatingsangst kan ook. Zo'n eenzaam type die nog steeds bij zijn moeder woont en al jaren lesgeeft in het basisonderwijs. Zo'n anonieme 13 inhetdozijnman die spaarzaam leeft, de piepers schilt en de afwas doet, zo eentje die op de middagwandeling met het hondje van moeders vanachter de krant bij een speeltuin of in het park naar stoeiende of voetballende jochies kijkt en de pijn verzwijgt. Een masochist die het taboe koestert.
Zo'n kleffe smeerlap van een potentiele serieverkrachter met banden in een hechte kerkgemeenschap waarop moeders zo trots is omdat hij naast het lesgeven ook nog als hobby het locale knapenkoor dirigeert. Zo eentje die maar beter melancholieke verhaaltjes moet blijven schrijven. "
(Nove, 22/11/2005)

"Ach ja, leuk, schrijvers.

Beetje zo in je donkere hol aan de wereld knagen. Puur verongelijkt verdedigen van een door mede niet-aanwezigen geschapen superieure schertswereld. Lurken aan je pijp. Pijpen aan je lurk. Woorden in langgerekte nadenkzinnen omzetten. Protserige taalvlekjes. Huilerige holheden. Fletse vondsten. Massieve monomane monsters. Een zielige berg toevoegingen aan de duistere put die al veel te lang overstroomt door de gemankeerde bijdragen van nerveus krabbelende geesten met een ongepast gevoel van eeuwigheid.

Die sfeer.

Geef mij maar parkeerwachten. "
(Marnix, 21/11/2005)