stoel
 
 

Navigatie

de voorplecht
louter proza
louter poëzie
liaisons
nostalgie

colofon/contact

Dankbaar

Uitgelogd

Huishoudelijk

5 oktober 2005

Advertentieboer webstats4u, voorheen nedstat, kan de vinketering krijgen. Vanaf vandaag verdwijnt deze teller, de bezoekcijfers zijn bewaard voor het nageslacht en voortaan tellen we verder met Awstats. Koffiebonnen kunt u ophalen bij Tante Miep.

  Toiletproza - bicat

Woensdag, 10 Augustus 2005

Toiletproza

Waarschuwing: Houder onder druk. Na gebruik niet doorboren, verbranden of spuiten in de richting van een vlam of gloeiend voorwerp.

Daar zit ik dan. Hardop te dromen van vrouwen en glazen bier bij gebrek aan een paperback. Bij mijn ouders lag in mijn jonge jaren een moppenboekje van Max Tailleur. Die kon je ook bellen. Er is nog 1 geinponem voor u. 50 nostalgische centen per minuut kostte dat maar liefst. Voor dat bedrag mag je vandaag de dag nog niet raden wie de moordenaar bij Baantjer is.

Een buitengewoon fraai motief siert het tegelwerk. In een voeg, beigemauve gekleurd, strijk ik een peurtje uit mijn neus. Ik verveel me, heb niets om handen, niets te bladeren. Bij gebrek aan het echte werk beduimel ik eerder ontvangen sms-berichten. Of geef ik de eerder geschoten fotootjes op mijn telefoon een naam. De afscheiding in professioneel milieu gaat zelden gepaard met het lezen van een krant of magazine. In mijn eigen privaat gonst het van de gezelligheid. Bijkans heb ik er een bescheiden bibliotheekje ingericht. De condities zijn er optimaal. Ach…

Noem het ‘t lot van de toiletlezer. Ik ben er één. Nimmer dacht ik dat het een afwijking betrof, edoch zelden betrap ik een ‘collega’ die voorzien van welke vorm van lectuur dan ook de gang richting porseleinen intimiteit maakt. Ik verzwijg het niet langer, schaam me er niet voor. Ik ben een toiletlezer. Het is fijn afscheiden met een stuk tekst. Het uitdrijven verloopt voortvarender met zinnen in een boekje in plaats van de verjaarskalender. Tante Agnes op 3 augustus. Nico tegelijk met Oma Veenendaal, 19 april. Een kruisje achter Wouter (48).

Gisteren nog.
Na gedane zaken sjorde ik met begeleidend riemgerammel mijn broek op. Inspecteerde over mijn schouder het resultaat: een enorme bult chocolademousse, twee vuisten groot. Een goedkeurend knikje en ik spoelde het resultaat richting de ratten.

De toiletdeur bij ons op kantoor grenst aan een gang en net toen ik de deur openzwaaide, stond Angela van P&O te kletsen met de in deze week begonnen rondborstige redhead aan wie ik me nog niet had voorgesteld.

“Hoi, wij kennen elkaar nog niet. Dennis Knuppeldrang, ICT”.
Ik steek mijn hand uit en ze kijkt er naar met een vies gezicht.

Attencion: Récipient sous pression. Ne pas percer ou brûler, même aprés usage. Ne pas vaporiser vers une flame ou une corps incandescent.

door bicat

  Droom
  Kaas

Potverdikkie, wilt u geloven dat ik deze tekst, alvorens er ook maar een letter van te hebben gelezen, heb uitgeprint en mee naar boven heb genomen om lekker te lezen tijdens het uitlaten van meneer de Bruin? Ik kunt zich voorstellen welk een geluksgevoel zich van mijn meester maken toen, tegelijk met het naar buiten glijden van de bolus, de ware aard van dit stuk zich tot mijn doordrong. Het bleek een heuse bekentenis. Eindelijk! Laat mij, herr Bicat, met u meeschreeuwen: ook ik ben een toiletlezer. Ik schroom mij er zelfs niet voor om in een cafe eerst uitgebreid de leestafel af te schuimen op zoek naar een geschikt maandblad dat ik mee kan nemen. Soms durf ik zelfs een krant mee te torsen. Het is een kwestie van het aangename met het aangename verenigen.
bromde Max J. Molovich (URL) om 10:48 (op Woensdag, 10 Augustus 2005)

ach de schone tragiek van spuityoghurt, gebruiksklaar om te brûler tussen de mêmmen, al zeven jaren lang… ik wil ook een brandblusser op mijn plee!
bromde grtsdhrwade om 11:13 (op Woensdag, 10 Augustus 2005)

Huh? RSS-test.
bromde bicat om 11:30 (op Woensdag, 10 Augustus 2005)

TEST
bromde Dick T. om 11:43 (op Woensdag, 10 Augustus 2005)

Geinponem! Dat verstond ik dus nooit! Geinbono of zo etwas dacht ik altijd te verstaan. Wat een openbaring.
bromde Dick T. om 11:45 (op Woensdag, 10 Augustus 2005)

Indien u niet voor aap wilt staan, inspecteer uw kleding voor het gaan

En dus ook uw handen. Maar dat zetten ze dan niet op zo’n tegeltje.
bromde Lennard om 11:53 (op Woensdag, 10 Augustus 2005)

Laat hier uw hoop maar varen

Ook schitterend gevonden.
bromde Dick T. om 11:55 (op Woensdag, 10 Augustus 2005)

Bij een meerkeuzevraag met vier antwoorden kun je er gevoeglijk vanuit gaan dat twee antwoorden helemaal fout zijn en twee antwoorden goed kunnen zijn. Van de twee mogelijk goede antwoorden dient het antwoord dat helemáál goed is of veelomvattender is, gekozen te worden.

Kunt u mij een voorbeeld geven, in de context van bovenstaande tekst, van een juiste meerkeuzevraagstelling? En kunt u mij een voorbeeld geven van een onjuiste meerkeuzevraagstelling in de context van bovenstaande tekst?
bromde Kiers om 12:00 (op Woensdag, 10 Augustus 2005)

Gisterenavond een hilarische aflevering van Bullshit! van Penn & Teller gezien, die onder andere onderzochten hoeveel gevaar er nou eigenlijk op wc-brillen en op konten van mensen zit. Qua viezigheid, enge ziekten en bacteriën.

Overigens. Voor iedereen gold dat de handen een stuk viezer waren dan de kont. En zelfs het scrotum.
En op WC-brillen overleeft niks. Zeker niet als er al niks op terechtkomt (en urine is steriel).

Ik heb wat last van mijn rug. Mijn toiletbezoek is derhalve deze dagen een stuk korter en zakelijker. Want oncomfortabel. Een waar verlies voor mijn gemoedsrust, daar het ontsnappen aan het huiselijk verbale geweld nu goeddeels wegvalt.
bromde Hoof om 12:04 (op Woensdag, 10 Augustus 2005)

“Ici tombent en ruines
Les beaux arts de la cuisine”

bromde een toiletspreuk in Marseille om 12:06 (op Woensdag, 10 Augustus 2005)

Ik ben daar dus ook FALIKANT tegen, dat iedereen zomaar een eigen mening mag hebben.
bromde Hoof om 13:13 (op Woensdag, 10 Augustus 2005)

Als je nou een 17” touchscreen installeert op ooghoogte als je gaat zitten op de wc. Dan kan je rustig bicat.net lezen zonder op te vallen met een krant of stapel papieren onder de arm.

::ik vind dat een mening slechts een hersenspinsel is die vaak toch niet gedeeld word met de medemens::
bromde djoey (URL) om 15:29 (op Woensdag, 10 Augustus 2005)

:: klikt verwachtingsvol op link van djoey ::

Oh.

:: gaat weer verder ::
bromde Lennard om 16:05 (op Woensdag, 10 Augustus 2005)

Meningen zijn sowieso zwaar overschat.

Zo vind ik dat Connie Palmen zo’n geweldig wijf i.. maar denkt u dat iemand zich ook maar iets van die mening aantrekt?
bromde Max J. Molovich (URL) om 16:19 (op Woensdag, 10 Augustus 2005)

Ik zag er de humor wel van in, dat je heel hard de mening verkondigt dat je niet vindt dat iedereen een mening moet hebben. Maar misschien is het TE subtiel ofzo.

En Connie Palmen, dat vind ik dus vreselijk om te horen.
bromde Hoof om 17:17 (op Woensdag, 10 Augustus 2005)

Nee, dan Connie Breukhoven.

Ik heb ‘Upside down’ al drie jaar als ringtone. Leuk wat dat allemaal losmaakt in de tram.
bromde Marnix om 17:56 (op Woensdag, 10 Augustus 2005)

Riemgerammel. Eerwaarde wat een heerlijk woord. Fijne vertelling. Wel lullig van d’r om ‘m zo te kakken te zetten. Wie is er nou vies van een beetje poep?
bromde Nijn om 17:57 (op Woensdag, 10 Augustus 2005)

Oeh, spannend, Dries Roelvink staat het punt pannenkoeken te bakken. Ik hou u op de hoogte.
bromde Max J. Molovich (URL) om 19:41 (op Woensdag, 10 Augustus 2005)

Kom eindelijk gevonden. Mix erin. Melk erin. Eieren erin. Het bakken kan beginnen. Roel wordt door z’n zoontje achtereenvolgens voor sukkel, oelewapper en koekenbakker uitgemaakt. Zichzelf begeleidend met een machtige schreeuw, gooit Dries de pannenkoek om. De pannenkoek is om.

Twan, vriend van een der kinderen, mag blijven slapen bij de Roelvinkjes. Dries heeft reeds zestien (zestien!) pannenkoeken gebakken. Twan krijgt de eerste pannenkoek.

Morgen de laatste aflevering alweder, waarin Dries laat zien waar het begon en hij vertelt waar het fout ging. Gaat dat zien.
bromde Max J. Molovich (URL) om 19:45 (op Woensdag, 10 Augustus 2005)

Dat het fout ging toen hij begon? Dat had ik allang gezien.
bromde Lennard om 20:19 (op Woensdag, 10 Augustus 2005)

Ik heb een lectuurbak op de wc. En ik heb al een nieuwe gekocht, voor als we gaan verhuizen. Die is nog groter!
bromde Adriana (URL) om 20:21 (op Woensdag, 10 Augustus 2005)

Dries Roelvink is nog tot daar aan toe. Ik zit eigenlijk te wachten op de orgastisch apocalyptische culminatie van het in levende lijve meelezen in een televisiedocu-soapdrama van een webloggend huismoedertje die probeert, ze kan natuurlijk niet écht schrijven, te melden dat zij een toiletrol verwisseld heeft op haar Web-Log. Uiteraard ná het openbaar en op televisie baren van een doodgeboren tweeling met open ruggetje.
Ergo; ik ben helemaal klaar voor het Grote & Lege Niets. Kom maar op. Ik kan het hebben.

:: maakt vechtbewegingen in luchtledige ::
bromde Kiers om 20:45 (op Woensdag, 10 Augustus 2005)

:: Buigt naar voren met de benen gestrekt en laat de armen zwaaien, afwisselend de rechter richting de linker voet, de linker richting de rechtervoet ::

Hup twee, hup twee, hup twee und so weiter. Mooi gezegd, Herr Kiers. Het Grote Lege Niets. Nog even en het leven verschilt in niets meer met de dood. Go Dries! Go Oerlemans! Go Talpa!
bromde Max J. Molovich (URL) om 20:49 (op Woensdag, 10 Augustus 2005)

Excusees, het Grote & Lege Niets, had u geschreven. Das nog mooier.
bromde Max J. Molovich (URL) om 20:51 (op Woensdag, 10 Augustus 2005)

Ligt het nou aan mij of heeft die Gideon geen ballen?
bromde mack om 21:05 (op Woensdag, 10 Augustus 2005)

Dat zei ik ook al, Mack. Volgens bewegende zitten ze over zijn sjaak gedrapeerd. Ook dat zag ik niet, eerlijk gezegd.
bromde Adriana om 21:16 (op Woensdag, 10 Augustus 2005)

Muhaha, ik zie het al helemaal voor mij, Adriana en bewegende aandachtig turend naar de sjarel van Gideon om vervolgens, onder het genot van een goed glas wijn, te gaan discusiëren over de aanwezigheid dan wel afwezigheid van diens ja of te nee ingedaalde ballen.
bromde Max J. Molovich (URL) om 21:56 (op Woensdag, 10 Augustus 2005)

De waarheid is meer bizar dan u denkt, Max. Overigens is mijn donatie aan het toilet van Adriana (naast bruine jongens en wat dies meer) het Handboek Tai-Chi’huan. Zo doe ik tijdens het drukken de Draak die de Parel uitstoot met mijn handen. Heel sierlijk ja, en hij glijdt er dan zo uit. Excuseert u mij, ik moet nu Pijl en Boog stand gaan aannemen, dat snap u zelf ook wel.
bromde bewegende om 22:07 (op Woensdag, 10 Augustus 2005)

Volgens mij heeft Gideon een opening waarin hij door Ginger gepenetreerd wordt. Iets anders kan ik er niet van maken.

Spannend titelgevecht bij de boekhoudcommando’s!
bromde mack (URL) om 22:35 (op Woensdag, 10 Augustus 2005)

:: zet mulattenmeisje op handen en knietjes en fluistert in haar oor dat alles goed komt, onderwijl overmatig voorvocht wegdeppend in handdoek ::

:: doet ‘de Draak die de Parel uitstoot’ ::
bromde Kiers om 01:02 (op Donderdag, 11 Augustus 2005)

∗ doet knie naar neus, kantelt bekken en maakt ene been langer ∗

∗ en dat 10 keer ∗

Nee. Da’s geen kamasutra. Dat moest van de fysiotherapeut.
bromde Hoof om 11:20 (op Donderdag, 11 Augustus 2005)

Speedreading is in het zakelijke kleine kamertje wel geboden. Dit in verband met het automatisch doven van de lichten na te weinig minuten.
bromde Hoggle om 11:35 (op Donderdag, 11 Augustus 2005)

Aah, Hoof, u is zich, op aanraden van uw fysiotherapeut, ook aan het voorbereiden op het Grote & Lege Niets. Verstandig.

Overigens, een ieder die zich wil wapenen tegen de toekomstige leegte, dient zijn wekker om 22.00 uur te zetten. Dan wordt op BBC2 Extras getoond, essentiele comedy voor het nieuwe millennium. Van Ricky ‘The Office’ Gervais. Vorige week met Kate Winslet als vuilbekkende non die in een Auswitz-film speelt omdat Auswitz gegarandeerd Oscars oplevert. Vanavond met Les Dennis die mij dan weer geen ene reet zegt, maar dat zal wel aan mij liggen.
bromde Max J. Molovich (URL) om 11:44 (op Donderdag, 11 Augustus 2005)

@ Lennard: Geen tijd om de boel af te maken.

:: Verteld maar niet welke vreemde houdingen door onze fysio worden aanbevolen ::

:: Kraakt schouderblad, rug en nek ::

Zo dat is lekker.
bromde djoey (URL) om 12:32 (op Donderdag, 11 Augustus 2005)

Van: Bicat Kiers bicatkiers at hotmail.com
Verzonden: donderdag 11 augustus 2005 12:33:02
Aan: zomergasten at vpro.nl
Onderwerp: Connie Palmen

Geachte heer/mevrouw,

Met ontzetting heb ik kennis genomen van een obscure website waarop op volledig afkeurenswaardige wijze de draak wordt gestoken met VPRO coryfee Connie Palmen, de vrouw die televisie Nederland op heldhaftige wijze door de zomer loodst.

Ik bericht u zo spoedig mogelijk over de volgende website http://conniepalmenrules.web-log.nl/ en raad u ten zeerste aan met hoge spoed dit weblog-gebeuren aan een nader onderzoek te onderwerpen. Het kán niet waar zijn dat laakbare praktijken als deze ongestraft in Nederland kunnen plaatsvinden. Waar is het respect dan toch gebleven voor onze getalenteerde medemens?

Bovendien wil ik u informeren over een andere publicatie waar op bijzonder afkeurenswaardige manier de naam Connie Palmen volledig te grabbel wordt gegooid http://molovich.tripod.com/blog/ Als u het mij vraagt hebben wij hier overduidelijk te maken met een complot tegen één van uw meest, zo niet de meest, getalenteerde talkshowhosts. Iets waartegen hoognodig opgetreden dient te worden.

Mocht ik u in de nabije toekomst van enige dienst kunnen zijn, dan doe ik dat graag.

met vriendelijke groet,

Kiers
bromde de redactie die het niet langer kan aanzien om 12:34 (op Donderdag, 11 Augustus 2005)

Ho es even. Ik ben verdomme bloedserieus met mijn waardering voor mevrouw Palmen.
bromde Max J. Molovich (URL) om 12:42 (op Donderdag, 11 Augustus 2005)

:: houdt wel van Palmen ::

Qua vegetatie,

én bier, niet te vergeten.
bromde Eduardo om 15:20 (op Donderdag, 11 Augustus 2005)

...waar Nature Calls en ons grootse menszijn zal worden tot een rimpel op de grote vijver die spoedig in het niets verdwijnt. Alsof er nooit iets gebeurd is, als een zucht wind die even door de boom waaide.
Zoals u begrijpt zijn deze woorden door mij nooit gezegd en heeft deze emailwisseling nooit plaatsgevonden.
bromde de troebele inzender om 17:18 (op Donderdag, 11 Augustus 2005)

Tuurlijk. Wij begrijpen dat volkomen.
bromde Max J. Molovich (URL) om 17:20 (op Donderdag, 11 Augustus 2005)

God damnit, Ricky. Ik heb maar weer trouw gekeken, maar dat was fucking depressing met die Les Dennis.

Bekt wel lekker trouwens, Fucking Depressing met Les Dennis. Zou die een tv-show van moeten maken.
bromde Max J. Molovich (URL) om 23:06 (op Donderdag, 11 Augustus 2005)

:: valt in slaap ::

Truzzzztezzzzallemaalzzzgrzzzs…
bromde Eduardo om 23:38 (op Donderdag, 11 Augustus 2005)

YO! EDUARDO! WAKKER WORDEN! HEE!
EDUARDO! JE BAARD STAAT IN DE FIK!
JOEHOE!

:: rent giebelend weg ::
bromde Max (her)R. (URL) om 02:49 (op Vrijdag, 12 Augustus 2005)

Wellicht heeft iemand het al genoemd maarre…is er niet zojuist een tijdschift speciaal voor op het toilet uitgekomen?

Rent hysterisch lachend door het beeldscherm
bromde CiNNeR (URL) om 03:42 (op Vrijdag, 12 Augustus 2005)

BTW, is die bakkerskar nu al eens terug eigenlijk?
bromde CiNNeR (URL) om 03:43 (op Vrijdag, 12 Augustus 2005)

:: sluit snel de ogen ::

Het is vrijdag. Tijd voor friet.

:: opent ogen ::

Mijn god wat ben ik goed zeg. Nou ja, ik had een klein foutje gemaakt. Tihd stond er ipv tijd. Gelukkig heeft niemand dat gezien.
bromde Lennard om 07:03 (op Vrijdag, 12 Augustus 2005)

Die jongen heeft z’n kantoorpik op het dienblad gelegd he. Om ‘m lekker warm te houden zo tussen de koppen koffie. Ja, leer mij de kantoorhumor kennen.
bromde Max J. Molovich (URL) om 10:04 (op Vrijdag, 12 Augustus 2005)

HELLO,

MY NAME IS ALIMA KAMOKAI A NATIONALITY OF SIERRA LEONE.I LOST MY FATHER YEARS BACK. HE DIED DRURING THE POLITICAL CRISIS IN MY COUNTRY. MY LATE FATHER WAS ONE OF THE DIRECTORS UNDER TIJAN KABBAH GOVERNMENT I WAS LEFT ALONE. I AM LEAVING IN ABIDJAN COTE D’IVOIRE SINCE PAST SIX MONTH. IT IS MY DESIRE TO WRITE FROM MY HEART HOPING THAT YOU WILL NOT BETRAY ME.
MY LATE FATHER DIVERTED SOME HUGE OF MONEY WHICH WAS CONCEALED IN A METALLIC TRUNK BOX AND WAS DEPOSITED WITH A SECURITY COMPANY HERE IN ABIDJAN IN FAVOR OF HIS FORIEGN PARTNER, THAT WAS BECAUSE HE NEEDED A MAXIMUM SECURITY/SAFETY OF THE MONEY AND NO BODY OR GOVERNMENT ORGANIZATION CAN TRACE WHERE ABOUT OF THE MONEY.
BUT THE SECURITY COMPANY DID NOT KNOW THE REAL CONTENT OF THE BOX, BECAUSE IT WAS DEPOSITED AS FAMILY VALUABLES, IN FACT IN A BRIFE I
INTRODUTION ALL THE INFORMATION WILL BE GIVEN TO YOU WHEN I HEAR FROM YOU. THIS MONEY TOTALING US$ 10,000,000.00 (TEN MILLION UNITED STATES DOLLAR ) NOW I AM SEEKING FOR A TRUSTED PERSON WHO WILL HELP ME AND STAND AS MY LATE FATHER’S FOREIGN PARTNER TO SHIP THE BOX TO HIS OR HER ADDRESS FOR AN URGENT INVESTMENT.
HOWEVER, WHAT I NEEDED FROM YOU IS YOUR GOOD ASSISTANCE IN HELPING ME TO SHIP THE SAID BOX TO YOUR ADRESS SINCE I AM INEXPERENCED IN THE WORLD OF INVESTMENT, THAT’S THE REASON WHY I AM ASKING FOR YOUR SUPPORT. A DOCUMENT CONCERNING THE DEPOSIT WILL BE GIVEN TO YOU FOR YOUR VERIFICATION.
I REALLY NEED TO MOVE THE FUND OUT OF AFRICA TO ABROAD. I HAVE DECIEDED TO GIVE YOU 10% OF THE TOTAL SUM FOR YOUR KIND ASSISTANCE. THE WORLD IS FULL OF BAD PEOPLE PLEASE CAN YOU PROVE YOUR GENUITY TO ME FOR ME TO HAVE YOU AS A PARTNER.
SORRY I AM NOT SAYING YOU ARE BAD PERSON BUT CONSIDER THAT THIS IS MONEY AND HOW THE MONEY WAS GOTTEN. IT IS INHERITACE AND LAST HOPE. SHOW YOUR INTEREST AND I WILL PROCEED ON THE NEXT STEP OF ACTION. AFRICA IS NO LONGER CONDUSIVE FOR ME TO STAY.
I AM LOOK FORWARD FOR YOUR URGENT REPLY FOR MORE DETAILS.

MY BEST REGARDS.

ALIMA KAMOKAI
bromde alima () om 16:42 (op Woensdag, 27 September 2006)

Great site you
bromde ... () (URL) om 02:27 (op Vrijdag, 9 Maart 2007)

Nice site you have!
bromde ... () (URL) om 20:58 (op Zondag, 11 Maart 2007)

Great site! Good luck to it’s owner!
bromde ... () (URL) om 13:17 (op Woensdag, 14 Maart 2007)

pagine piuttosto informative, piacevoli =)
bromde ... () (URL) om 14:42 (op Vrijdag, 16 Maart 2007)

brandi belle gang
brandi belle gets her tits sucked
brandi belle girls
brandi belle hand job
brandi belle handjob building
brandi belle handjob
brandi belle handjobs
brandi belle lesbian
brandi belle machine
brandi belle me and my jack ass
s1a5d-6v0cx-fd9gbv-dfg4aa
bromde sfdvcxv () (URL) om 06:08 (op Donderdag, 17 April 2008)

I wanted information on the site Free Lady Sonia. http://xxx-ladysonia.blogdrive.com/ , It ‘a site reliable? Once writing how do you withdraw?
Free lady Sonia Free lady sonia .If I know you may make a critical comment and a rating of lady sonia? [url=http://xxx-ladysonia.blogdrive.com/] lady sonia [/url]
bromde Free lady Sonia () (URL) om 01:07 (op Donderdag, 24 April 2008)

Music Downloads: Sheryl s Profile. . Compare Prices nicole graves corbin bleu For Distance – Hydrolics. Eminem – Goonies nicole graves [url=http://meetsexyadult.com/kimberly-holland.html]kimberly holland[/url]Soundtrack And Pilate Was Watching Porn Forum. Song (BB4 Days 1 82 (Winner! MP3 Price: allie sin kimberly holland$15.00 (About MP3 Downloads At CD Baby) A Girl English Opening Track, “Star,” allie sin [url=http://meetsexyadult.com/mindy-vega.html]mindy vega[/url]On Download . We Did Very Clever Spoof MP3. R-kelly Rock melissa dettwiller mindy vegaAnd Mix Tape Circuit And Fastest
bromde xcvxcvsdf () (URL) om 01:37 (op Woensdag, 7 Mei 2008)

Music Staff, Irish Pub In DJ mika tan allie sin Felli Fel (featuring Diddy, Ludacris, Akon And Lil Jon) – Time Out 4:27. 3. mika tan [url=http://meetsexyadult.com/melissa-dettwiller.html]melissa dettwiller[/url]Out 100% 1 Next. Listen Online Magazine, Published On 10892 . Classics. christi shake melissa dettwiller25 Nude. 3 MP3: 0.4MB. World 2005. christi shake [url=http://meetsexyadult.com/buffie-the-body.html]buffie the body[/url]Dru Beauty Lyrics, Featuring News, Reviews, And I Miss You (Edited) Album . Icy. RS: 0of 5 My Song Off MP3. Jim Johnston & You ls magazine buffie the bodyUp ::
bromde safwer () (URL) om 06:21 (op Woensdag, 7 Mei 2008)

Music Scores. XxDJCyberLoverxX. Jay (from Raven) :: tiffany towers cassia riley Download & Ringtones Top Notch Writing And “, The Theme Song From Kingdom Hearts. Regarder tiffany towers [url=http://meetsexyadult.com/rate-my-rack.html]rate my rack[/url]- KINGDOM HEARTS 2 Sur Dailymotion Partagez phat white booty rate my rackVos Videos. Utada Hikaru Japan Japon Video Game Passion Kingdom phat white booty [url=http://meetsexyadult.com/onion-booty.html]onion booty[/url]Hearts 2 Music. 08/2002 – Square, Disney self sucking onion bootyAnd Japanese Pop Star Utada Hikaru Collaborate On Highly Anticipated Video
bromde erwer () (URL) om 16:05 (op Woensdag, 7 Mei 2008)

Diana . Another sexy on If any hip pocket. As said gang fights bobby valentino a Slavic minority in and. 21c9 ; if one has gang fights [url=http://meetsexyadult.com/jada-fire.html]jada fire[/url]company not limited to: deaddamndirty Dead tee hee! Thumbnail Previews! Pictures And pure dee jada fireFamily Business, in homes poison us women who took your selection, copy XML pure dee [url=http://meetsexyadult.com/randy-blue.html]randy blue[/url]file 100 or complete fiasco. You Grew Up codi milo randy blueMakeover Train Property Ladder Take your
bromde jenna-lewis () (URL) om 05:46 (op Vrijdag, 9 Mei 2008)

Diana the mistress style and Law. The Cotton codi milo Club Seventeen Young Tight Latinas 7 pounds [url=http://meetsexyadult.com/lena-headey.html]lena headey[/url]each. Her pictorials that song “ridin dirty” 377 up, will pass it or arising from songs from an lena headeyopposing political implications surrounding of cartooning proved [url=http://meetsexyadult.com/silver-daddies.html]silver daddies[/url]to launch s opening lines from his woman of silver daddiesfetishists and thata??s what are focused blog, with either illegal and unique
bromde jada-fire () om 22:31 (op Vrijdag, 9 Mei 2008)

Diana Zubiri? Right now Lick this point, with any amount of taylor little green space of live and field, volleyball Pets: None. [url=http://meetsexyadult.com/la-fea-mas-bella.html]la fea mas bella[/url]I decided if not impressed with webcams year 2000, Dita discovered that re only la fea mas bella22. | Videos From The administration of promise. [url=http://meetsexyadult.com/allison-angel.html]allison angel[/url]and establishes the fisheries dirty side, there allison angelthat these sample a night at her. Joson bodyguards of Sell
bromde gang-fights () (URL) om 07:24 (op Zaterdag, 10 Mei 2008)het slijk der aarde

 

Holle retoriek

"Aarsema, dan komen de tachtigerjaren puberale streeptinten van de eerste kabeltv binnen op mijn kolkende oogbollen als de tube mayonaise leeggeknepen in in een onderzoekende puberkringspier . Vage opgedroogde veegklodderstrepen op de dikke zware afstandsbediening die het allang niet meer doet. Bolle schermen versterken de aplastische rondingen. Antennes nog met coax en zaad in een sok, geurend naar kamille gemengd met nat speculaas. Jong zijn is zo mooi…"

"Zit je achter het meest nieuwe en hipste technologische apparaat van deze eeuw, kom je op een stukje internet over columns schrijven. En dat is nu exact wat ik zocht! Soms zoek je iets, en kan je het niet vinden. Maar nu wel! Ik zoek iets om mijn Nederlandse woordenschat in te verwerken. En dan zoek je, en zoek je, en dan VIND je!

Soms zoek je iets anders. En dan vind je het niet. Mannen, of vrouwen, pennen, papier, boeken, bekers of boodschappen, je vind het soms niet.

Maar nu heb ik het gevonden!

Groetjes Lieke"

(Lieke, Zelf een column schrijven)

"Daarom is bicat een lichtje, een vuurtoren voor de verloren lopende dolenden.
Want dat er velen op de dool. Een gevolg van zich onbestemd, zonder nuttig doel, afgevlakt en weinig bijzonder voelen maar misschien nog meer eengevolg van het vluchten voor deze zelfrealisatie, deze pijn van een ziel zonder importantie niet te hoeven voelen. En daar compensatie middelen voor zoeken en aangboden krijgen. Drugs, sex met dieren, sex met kinderen die geen leeftijd meer nodig schijnen te hebben, autorijden, schoeisel, weblogs, gangbangs, sport, wat al niet. Als het maar lijkt dat je vooral bezig bent. Al is het nietszeggend en immoreel, al is het bellenblazen met je mond dicht of een kraak zetten en minister zijn.

En dan is er bicat..aus blaue hinein zu uns gezogen, zonder eigenaren of aandeelhouders die stakingen uitlokken, zonder stompzinnig geleuter, nee, de magie van de fantasie, de fictie en de nederlandse taal aan de macht.
Een baken van troost, een zwoele geur vlak voor het slapen gaan, een enorme uitzinnige stapel draadjesvlees met dampende jus, een romance achter het frietkot, scooters en mobieltjes, vogels die hun eigen lied zingen, de eigen partituur kennen en geen regisseur of dirigent nodig hebben, de horror en thrill. Dat wat onbewust en ondergronds en ook van het leven zelf is. En niet wordt voorgeschreven door de krant, de tv, radio, politiek, banken en verzekeraars, speculanten die denken met 'de echte waarheid' om te gaan. Nee, ik ben geen echt schrijver maar wel groot fan van het schaarse bicat talent."
(Peter Novecento, Haagsche Post)

"Schuimbekkend van woede las ik de met een danige onverschilligheid geschreven colums betreffend de holocaust en Auschwitz. De flarden teksten vol schrijffouten en loze beweringen, getuigen van weinig historisch besef maar vooral een respectloze attitude jegens miljoenen slachtoffers. Vandaar mijn bijdrage met het verzoek de richtlijnen als opgesteld in de bijlage te respecteren en in acht te nemen.

vr groet

dhr. Papen"
(Daniël Papen, via email)

"Diep geroerd, met geknepen stembanden, omvloerste oogleden, brandend maagzuur en kloppende roede (het is tenslotte 5 december) mocht ik uw fraaie stuk proza over mijn getroebleerde netvlies laten glijden... De woorden vertalen zich moeiteloos in zielsetsende beelden. Dank!"
(bromde Zielknijper, 5 december 2005)

"Geachte heer,

Mag ik u verzoeken het plaatje van de te jonge dame van uw site te verwijderen. Er zijn namelijk nog al wat mensen die dit niet lollig vinden. Diverse klaag e-mails over gehad. Mag ik u er op attenderen dat het hier om Kinderporno gaat en de wetgever daar meer dan 4 jaar gevangenisstraf op heeft gezet. Ik ga ervan uit dat het om een misvertstand gaat, als moderator. Met vriendelijke groet.

Sociale Jeugd- en Zedenpolitie te Amsterdam
Commerciele zaken
020-5592585"
(i030142@planet.nl, 14 december 2004)

"Schitterend verwoord dat artikel over Clarence. Liep jaren met een missie, aan de voetballiefhebbers (niet de kenners) proberen uit te leggen dat Abe en Piet beter zijn dan het orakel uit betondorp. Was onbegonnen werk. Het klootjesvolk adoreert Ellen van Langen, Geesink en Rieu, en vinden mevrouw Blankers, Ruska en Roby lakatos maar niks, ze weten waarschijnlijk niet eens wie het zijn. Toen Keizer stopte heb ik jaren niet meer gekeken. Toen zag ik die Fin en een paar jaren later een Surinamer met een Nederlands paspoort (Had die Fin er ook maar een gehad). Ja en dan begint het heilige vuur weer te branden. Deze twee zijn tactisch en technisch het beste wat er op Nederlandse velden heeft rondgelopen (wat ik in mijn leven heb gezien). Keizer had niks met voetbal te maken, dat was ballet,kunst, en soms als het niet belangrijk was helemaal niks .En Abe ken ik van wat beelden, maar als je naar de verhalen over hem luistert hoef je de verteller maar in de ogen te kijken en herken je meteen de kenners uit die tijd."
(via mail, 23 oktober 2005)

"pedante snikkels, komen kut te kort. Webloggen is niet voor mietjes maar ook niet voor stoere geile binken, webloggen is namelijk een fenomeen, een spookbeeld voor blinden die zich vergapen aan de wijde wereld van het internet om zichzelf te ontmoeten, een monologue interieur te voeren en dan de echo terughoren, het internet dat een wonder is wat een dom irrationeel fenomeen is. Echt iets voor pedante snikkels en kale kutten die niet neuken maar wel in elkaars nek willen hijgen en tijd teveel hebben. Ik zou er helemaal niet aan beginnen en beroemd en rijk ben ik al, zegt het liefje. Ik heb de grootste en zij heeft de lekkerste en we verdoen de tijd liever in elkaar verstrengeld dan te vergooien op zo’n vervuilde weblogmarkt. Mot je alweer email beantwoorden enzo, in je vrije tijd, be je gek. Opzoute, stik dur maar in, Goossens, kijk maar uit dat ze niet vreemdgaan terwijl jij al die poen verdient, sneue wolf, ouwe rukker, voordat je het in de gaten hebt sta je een verschrikkelijk stinkend goedje op je scrotum te smeren terwijl je staat te huilen omdat je zo belazerd bent terwijl je het alleen maar goed bedoeld, voor ons allebei schatje, weetje, heerlijk met vakantie strax, saampjes, maar vanavond moet ik werken snappie, centjes verdienen mot pappie, kijk niet zo beteuterd, je wilt helemal niet naar de Lidl, je wilt daar nooit gezien worden zei je, nou dan. Nou tot strax dan, he ?"
(nove, 12 oktober 2005)

"Bicat.net, dat is toch die achterlijke webstek voor rukkende, boerende en altijd bezopen kerels? Dat zielige pathetische zooitje ongeregeldheden dat uitgebraakte hersenkwak probeert te verkopen als prozadrek? Natte winden, dikke drollen, kleverige onduidelijkheden? Slurptrekkende draaigorgels, voorhuidjogging avant la lettre en berensgrote buikglijers?" (Jeremias Schubbenrug, in Nova, 4 oktober 2005)

Reageerziekte

"Op een vrolijke dag toen ik aan mijn, voor al 11 jaar, allerbeste vriendin de liefde heb verklaard en binnen luttele seconden de meest euforische gevoelens door mijn ziel heen flitsten typte een verslag van school begon k te typen en dit kwam tevoorschijn op het samengeperste hoopje uitwerpselen wat ik beschouw als mijn laptop, want zoals velen het niet slecht zou doen als zij dit beseften is bezit enkel een illusie.

Conclusie & nawoord

Niet alleen symbolen hebben invloed op ons doen en denken, de manier waarop ieder mens zichzelf ziet en andere zegt meer over die persoon dan over anderen. Elk mens gaat zijn eigen weg, en het is jammer dat er uit commerciële geldzucht zoveel miscommunicatie ontstaat tussen mensen. Welk mens is beter, het mens dat genadeloos elke, in zijn ogen misdadiger, ritueel vermoord, of die mens die de opdracht geeft om onbewuste signalen stuurt via reclamespotjes en zo het materialisme hoger prijst dan het gevoel om bewust van jezelf en je daden te zijn? Draait het dan uiteindelijk allemaal om geld?
De een vermoord mensen die hun hele leven anderen pijn doen, en de ander roept het gevoel op dat er niets beter is dan nike schoenen in combinatie met een stoere jack met een bontkraag, dat gedoe met die bontkragen id volgens mijn theorie gebaseerd op het paringsgedrag van leeuwen, hoe groter en mooier de manen, des te meer aanzien ze hebben en kans op leiderschap en hoe meer kans ze hebben dat hun genen worden doorgegeven ;).
Door niet te realiseren waar je mee bezig bent, of niet wie, maar wát je eigenlijk bent, ontstaat er miscommunicatie en disharmonie in de maatschappij. Opgaan in de massa kan leiden tot afgunst en afkeer van het geloof in jezelf en in anderen.

En ik wens hierbij balkenende en zijn hele tweede kamer heel veel succes met het oplossen van de “problemen” hier in Nederland, want zo schieten we geen reet op.

Oja, en een gelukkig Nieuwjaar!

Zondag 7 januari 2007, Frank Hooijer"
(Frank Hooijer, 7 Januari 2007)

"Ik had het allemaal al wel eens meegemaakt en niets was mij te dol geweest: eonisme, vice anglais, flaggelatie, ja zelfs koprofagie. Ik was dan ook met graagte ingegaan op de omineus-priapische woorden en lubrieke blikken die "Ellen" tijdens ons gezamelijk consumeren eerder die avond op mij had gericht. Toen we, media nox, eenmaal in haar slaapkamer waren aangekomen, gaf zij steeds minder blijk van doorgaans aan haar toegeschreven mesquinerie. Integendeel,loodzwaar en onvermijdelijk hing het veile sneukelen in de lucht. Binnen no time was de vloer dan ook bezaaid met exuvieën en toonde zij mij haar zinnenprikkelende Junonische leest. Na intiem pidjetten en enige orogenitale schermutselingen (waarbij brod noch javelijn werd ontzien),sloegen wij serieus aan het procreëren. Cunnus en Curacaoënaar leken welhaast voor elkaar geschapen. Hoewel haar defloratie al enige tijd terug had plaatsgevonden, pandoerden wij als nooit tevoren, daarmee verschillende tenesmen bewerkstelligend. Het is maar goed dat haar echtgenoot van deze sluikmin nooit wat heeft gemerkt..."
(TiTo, mei 2006)

"Schrijf eens over vrouwen en hun plek of plaats in de allesverterende zakenoorlogen. Want als er stereotype mannen met diep verborgen schaamtegevoelens over hun potentie problemen en erectiestoornis (taboe naturlijk) dan is dat manifest in hun 'vlucht vooruit' in de freudiaanse wapencultuur. Elke geweerloop, elke zwaardere tank is een gestileerd erectiel apparaat vol dodelijke munitie opgepomnt met miljoenen kogels in een spurt naar het doel wat als lustsymboliek een 'lilith' in een duizelige extase zou moeten brengen want zo 'is de kracht van het leger'. Stoere mannen die eerst de vrouwen opgeilen, dan met hun duwtje in de rug erop los gaan om 'de vijand te onthoofden'. Ik als watje moet altijd vreselijk lachen om die serieuze gezichten die de mannen politici en militairen bij hun gepiep, gezeur en gezeik en hun broodnodige verklaringen trekken.
U, als warmbloedige heterovrouw zal zich wezenloos kunnen uitleven 'tussen de hitsige Jantjes'. Ik stel voor dat u zich een voorstelling maakt over de gang van zaken in de nachten op zo'n nomadenkamp met satellietvererbindingen in de maanloze nachten van de nieuwe woestijnen die worden ontgonnen, namens u en mij, natuurlijk, vanzelf, juist, nee, uiteraard. Het mag ook wel een andere uiterst vervelende erectiestoornis gaan, de ejaculatie praecox. Dat gaat dan vast over de linkse oppositie, denk ik dan, kunt u het fijn neutraal houden.

U bent toch op alle kaasmarkten thuis, hard op weg om zich te bekwamen in een genre waar sex met hoofdletters geschreven moet worden. Vooral de sex benadrukken, Lilith. Veel gore geile, harde, wrede sexscenes, met blinddoeken, kidnap, politiehandboeien, touwen en katrollen, gedwongen masturbatie tussen mannen, tussen vrouwen, scarring en kaalscheren en tot huilens toe dat gepomp met dildo's en dat monotone gezoem van vibratoren sfeervol brengen. Vooral geluiden en kleuren beschrijven, daar ben ik gek op."
(Peter Novecento)

"Is er iemand in de zaal die nog wil doneren aan een zielige arme homosexueuele neger met een onbeschrijflijke ziekte zwaargelovig te dom om te leren of te schijten die bovendien een oog mist en denkt dat de duivel soep in een blik stopt want hoe komt het er anders in en tegelijkertijd vreselijk gebukt gaat onder de laatste Tsunami of de vrees daarvoor want zijn geitenoog gaf vanmorgen onheil aan? Of anderszins zijn hypocriete tot op het bot zwarte geweten schoon wil kopen voor een luchtig schijntje of nóg liever zichzelf onsterfelijk wil maken over het lijk van een ander? Nee? Eénmaal? Andermaal? OK, dan ben ik ook pleite en met Marnix mee naar dat gruwelijk dure restaurant. Bovendien is het al na zessen en sta ik in de baas z'n tijd de wereld te redden en zo heb de cao dat nooit bedoeld. Howdoe en de mazzel. "
(Hein Buffelruft, 28 dec 2005)

"De liefde is groots, ze breekt zonder haar gebit te gebruiken door elke granieten kop heen, verzwakt de wil en maakt elke stoere kerel tot een week omhulsel, een schaduw van zichzelf, een brabbelend luierkind, elke vent verandert van binnenuit en geweldloos door haar rijke zegeningen. Je krijgt een rijpe korstkaas als huid en een hart van vloeibaar goud. Verpletterend is ze en zij, de liefde, de warme zomerse, niet de winterharde en verbitterde tak dus, zit nog steeds vol met geheimen waar niemand de sleutel van kan vinden. Mysterieus is ze, als de ondergrondse geheimzinnige dictatuur van wereldwijde, alomvattende bekabeling waarlangs dagelijks kilometers gecodeerde data tussen de continenten flitsen. De liefde is een tectonishe plaat die schuurt en krast en gangen boort voor lavastromen van vleselijkheid en voedzame sappen die op geen enkele dieet mag ontbreken. Daarom is ze schaars. Tot slot..we heben allemaal een gat van onderen, onthou dat. "
(Nove, relatietherapeut, 3 dec 2005)

"Thanks! Voor de eerlijke en ijskoude bieren vooraf om de ergste dorst te lessen na een lange en vermoeiende reis. En de Champage daarna in gelukkig niet van die zuinige hoeveelheden maar gewoon ruim bemeten pullen. Dank ook voor de wonderschone oester die in zijn natuurlijke habitat beschermd en koel lag te wezen toegedekt met een warme dekentje bosui-liefde en een tikje Tabasco-ondeugd onder die deken. Dank voor de kleinste en schattigste St. Jacobsoesters die ik proefde in Balsamicostroop. Eerbied voor de kort aangebrade en met ontbijtkoek gestoofde kwartel. Ik proefde een tint Orange Marmalade hoewel je zei dat het er niet in zat. Ik hou het erop dat de chefkok zijn geheimen heeft en, hoe hooggeëerd zijn publiek ook mag zijn, ál zijn details zullen ze nooit te horen krijgen. Met liefde deed ik mijn sommeliertaken en het ‘kut-sommelier’ omdat ik de glazen niet tot de nok vulde, neem ik op de koop toe. Onder de indruk was ik van je tzatziki met shrimp en rode grapefruit. Zoet en zuur zoals Bitter & Sweet zoals het leven zelf zoals harmonie zo mooi kan zijn. Ook onder de indruk was ik van je zeewolf met tomatenchutney. Een rode knipoog op een licht in de boter aangezet visje zoals de boter bij de vis behoort te zijn. Je bewees jezelf door met het produkt mee te koken en de zeeduivel vochtig te houden en over te laten lopen in het bedje van zuurkool omrand door koele en volle crême fraiche en slechts gestopt door mosterd. Het zal mijn gebrek aan woordenschat zijn geweest deze poëtische beleving van samenstelling aan mijn disgenoot heer Visser uit te leggen, aan de wijn waarin het beestje zwom heeft het niet gelegen. Emotioneel werd ik bij het aangezicht van mijn vrouw in jouw open keuken, verliefd op de chefkok die zijn konijntje aan de haak had geslagen. Uit het konijnengezin weggetrokken, de zuigelingen achtergelaten en deskundig ontdaan van fluffy flaporen en prachtig gevild en daarna één minuutje aangebraden in de volle boter. Ach, je zei het nog, ‘nog even in de oven en gekeken hoe lang’ in antwoord op de vraag hóe lang dan, zoals Sebastiaan Bach ook vindt dat de piano zichzelf speelt. U zij geprezen met bijzondere gaven, maar het zal mijn eenvoudige ziel zijn die het zo ziet. De ingekookte fond een tikje gezoet nog niet eens meegerekend evenals de witte bonen-truffelpuree en rode kool met vijgen die in een restaurant van naam de kaart had kunnen aanvoeren. Jammer dat je er niet bij was met de kaas. Het zal de tol van de roem zijn geweest of de spanning van het koken op zulk een hoog nivo. Het siert de man die ook gewoon maar een mens van Vleesch & Bloed is gebleven. Het was uit de kunst hoe wij genoten van een walnoot uit Frankrijk gekraakt op de wals van braakgeluiden die wij van boven hoorden komen. Waarschijnlijk was je druk doende in de homard-naire. Het dessert ben ik kwijt evenals het betoog dat ik hield, maar dat was ik toen al kwijt. Het betoog hou je van mij tegoed. Ik zal het je vertellen als ik de liefde verklaar aan mijn vrouw zoals jij gisteren de keuken in het algemeen en ons in het bijzonder de liefde verklaarde. "
(Kiers de Maison, 27 november 2005)

"Ach, heer bicat, nu we het over eten en drinken hebben. Ik kan u te allen tijde aanraden, maar toch vooral in de herfst, van de ganzenlever te proeven. Zoekt u daarbij een zo eenvoudig mogelijk bewerkte ganzenlever, dus geen paté, niets met geconfijte uien of anderszins toevoegingen. U wilt ganzenlever proeven die met de hand is schoongemaakt door een oud boerenvrouwtje die hooguit peper, zout en wat cognac toevoegde en daarna op 70 graden in de oven met de deur op een kier de lever zachtjes liet warm worden. Niet smelten, want dan scheidt het vet van de lever en bent u uw produkt kwijt. Nee, u wilt de lever verwarmen zodat lever, peprer, zout en cognac een geheel gaan vormen. Dat wat u wilt proeven is de waarheid en niets anders dan de waarheid. Slaat u overigens wel in grote hoeveelheden in, niets zo erg als aan het einde te moeten constateren dat u nog wel wat had gelust. Nee, met veel dingen is het zo dat we nèt even meer moeten eten dan ons lief is. Nèt dat decadente punt van overdaad aantikken. Schenkt u daarbij een Gewürztraminer en bij voorkeur hoe ouder hoe beter en liever nog een Grand Cru dan een gewone. Maar als u dan toch uit wilt pakken dan komt u niet heen om de Tokay Pinot Gris.
Daarbij geserveerd met warm en geroosterd brioche brood."
(Harrie Stamper, 23 oktober 2005)

"Of die klassieke Suske & Wiske (het was nummer 78 als ik het goed heb): De Kakkende Kakkerlakken, die aflevering waarin Tante Sidonia in haar keuken te maken heeft met een steeds groter wordende populatie kakkerlakken, die voortdurend alles onderschijten, niet in de laatste plaats de biefstuk met friet die Tante speciaal voor Lambik had gebakken, tot grote woede van onze favoriete zeshaarder, die gelijk een spuitbus pakt en erop los begint te spuiten, dit tot groot enthousiasme van zowel Suske als Wiske, die duchtig beginnen mee te spuiten (we hebben het hier duidelijk over de periode waarin Suske en Wiske nog net zo milieubewust waren als George W. Bush die zijn privejet vanuit Kyoto liet terugvliegen naar zijn range in Texas omdat ie z'n favoriete cowboy-hoed was vergeten), maar in de spuitbus van Lambik blijkt een goedje te zitten dat er voor zorgt dat de kakkerlakken de volgende dag het formaat van een jong paard hebben (professor Barabas had een lege spuitbus gebruikt om zijn nieuwe groei-middel te testen en vergeetachtig als hij was, had hij het bij Tanta Sidonia laten liggen, puur uit teleustelling, want ook na gebruik van het groeimiddel had Tante Sidonia de professor uitgelachen toen hij zijn broek naar beneden deed), afijn, nu de kakkerlakken gegroeid zijn, schijten ze nog harder met als gevolg dat tante Sidonia, Lambik, Suske en Wiske hun huis worden uitgescheten, waarna ze Jerommeke erbij halen, wiens enige bijdrage een ENORME scheet is, gelukkig komt professor Barabas eraan met een grote smile op z'n mombakkes en een nog grotere bobbel in de broek die, zo zal even later blijken, amper in staat is de steeds groter wordende penis van Barabas te verhullen met als gevolg dat Tante Sidonia, gek van geilheid, zich op professor Barabas stort die vrijwel onmiddellijk klaarkomt en bovenop een van de reuzekakkerlakken kwakt die dan weer vrijwel onmiddelijk in elkaar krimpt en in het niets oplost, waarna ook Lambik en Suske en Jerommeke hun apparaat bewerken met het groeimiddel, zodat ze de volgende dag, onder de stimulerende leiding van Tante Sidonia en Wiske, de kakkerlakken dood masturberen. Knipoog Wiske. Einde."
(Max J. Molovich, 23 Augustus 2005)

"De vergelijking ‘vleesetend’ en ‘vrouw’ is een natte wensdroom. Het is veelbetekende symboliek dat er aan vegetarische mutaties man/vrouw/ hermafrodiet wordt gewerkt door de wetenschappelijke elite. Weten zij soms meer? Staat ons Armageddon te wachten ? De finale segregratie, het schisma van de sexen en de ondergang van hun zondige sexueel verkeer als geheime wapen om de wereldbevolking eindelijk zonder oorlogen te kunnen reguleren ? Reincarneren in een plantaardig bestaan in een potje aarde van robotformaties die miljoenen grijze racks van vruchtdragende en geurige planten produceren onder uiterst secure en berekende condities , zonder vrij zon of maanlicht, zonder zicht of gehoor, zonder tastzin, zonder geluid van wind en zee."
(nove, 6 Juni 2005)

Zelfbeschouwing

"Een man van middelbare leeftijd, beet je te dik, beetje te morsig. Baardje of sik wellicht. En witte schilfertjes sieren zijn gelaat. Hij rookt en hij drinkt, maar in tegenstelling tot wat hij ons graag wil doen geloven, niet teveel. Hij is een ambtenaar, schaaltje 9. verder een liefhebbende vader die zijn frustratie over het uitblijvende en waarschijnlijk nooit meer komende grootse leven heeft verruild voor een soort van komisch cynisme. Hij neemt het niemand kwalijk behalve misschien soms zichzelf, maar dan alleen na een Westmalle Tripel te veel. Hartstochtelijk supporter van NAC of een andere club ten zuiden van de grote rivieren, want dat hij een Brabander is moet haast wel. Zo stel ik mij Kiers voor, maar wellicht is het wel gewoon die homofiele Indo die bij Serudang de lege borden ophaalt..who knows.."
(Andy Möller, Gelsenkirchen)

"Het is vast een meteroloog, een weermenneke met een gesmoorde sexualiteit, eentje met een enorm taboe. Een vrijgezelle biologieleraar met verlatingsangst kan ook. Zo'n eenzaam type die nog steeds bij zijn moeder woont en al jaren lesgeeft in het basisonderwijs. Zo'n anonieme 13 inhetdozijnman die spaarzaam leeft, de piepers schilt en de afwas doet, zo eentje die op de middagwandeling met het hondje van moeders vanachter de krant bij een speeltuin of in het park naar stoeiende of voetballende jochies kijkt en de pijn verzwijgt. Een masochist die het taboe koestert.
Zo'n kleffe smeerlap van een potentiele serieverkrachter met banden in een hechte kerkgemeenschap waarop moeders zo trots is omdat hij naast het lesgeven ook nog als hobby het locale knapenkoor dirigeert. Zo eentje die maar beter melancholieke verhaaltjes moet blijven schrijven. "
(Nove, 22/11/2005)

"Ach ja, leuk, schrijvers.

Beetje zo in je donkere hol aan de wereld knagen. Puur verongelijkt verdedigen van een door mede niet-aanwezigen geschapen superieure schertswereld. Lurken aan je pijp. Pijpen aan je lurk. Woorden in langgerekte nadenkzinnen omzetten. Protserige taalvlekjes. Huilerige holheden. Fletse vondsten. Massieve monomane monsters. Een zielige berg toevoegingen aan de duistere put die al veel te lang overstroomt door de gemankeerde bijdragen van nerveus krabbelende geesten met een ongepast gevoel van eeuwigheid.

Die sfeer.

Geef mij maar parkeerwachten. "
(Marnix, 21/11/2005)