stoel
 
 

Navigatie

de voorplecht
louter proza
louter poëzie
liaisons
nostalgie

colofon/contact

Dankbaar

Uitgelogd

Huishoudelijk

5 oktober 2005

Advertentieboer webstats4u, voorheen nedstat, kan de vinketering krijgen. Vanaf vandaag verdwijnt deze teller, de bezoekcijfers zijn bewaard voor het nageslacht en voortaan tellen we verder met Awstats. Koffiebonnen kunt u ophalen bij Tante Miep.

  Lullig - GDB

Woensdag, 18 Mei 2005

Lullig

Ik moet niet rond de pot draaien: mijn penis ben ik voorgoed kwijt. Een wijf heeft het mij gelapt. Had ik het op voorhand geweten, ik was bruinwerker geworden. Met graagte had ik een vent in het hol gepookt tot ik zijn reet dermate zou hebben opengescheurd dat het ziekenfonds beslist zou zijn tussengekomen vanwege zijn open rug. Ik ben zeker dat een man mij nooit mijn fakkel zou hebben ontnomen.

Het begon allemaal vijf jaar geleden. Op een onzalige dag ontmoette ik een vrouw. Niet de vrouw die mijn lul met een mes heeft afgesneden, maar een andere. Eén met dikkere memmen, die zachter dan boter waren. Dat hoeft jullie niet te verwonderen. Ik reeg toen eender welke snee aan mijn lans. Toen had ik nog een stengel die zo hard als staal en dik als een volwassen paling was.

Of het hagelde of de zon scheen, ik weet het niet meer, alles wat ik mij herinner is mijn hete knakker die uit mijn onderbroek floepte als een hongerige piranha die bloed in water proeft. Ik was vijftien en een zat wijf ontmaagde mij op een smerig toilet van een bruine kroeg. De slet opende haar benen terwijl zij op de wc-bril zat en ik pookte er maar op los. Veel hoefde ik niet te hijsen, want de kwak spurtte als een jachtluipaard uit mijn zak. Met haar leefde ik een tijd samen tot ik aan één kut niet meer genoeg had. Met gebrek aan liefde had mijn gedrag niets te maken. Het was een geval van heirkracht: een tot barstens toe gevulde zak is zwaar om dragen. En een immer pompende penis is flink vervelend.

Dus begon ik in het rond te neuken. Ik had tijd zat, want ik werkte niet en liet mij door mijn vrouw onderhouden. Een massa sloeries viel ten prooi aan het roofdier in mijn slip. Ik deed het met de buurvrouw, de collega's en vriendinnen van mijn vrouw, de huishoudster en de waardin van het dichtstbijzijnde café. Met een kassierster van de Carrefour lag ik eens te rampetampen toen haar echtgenoot ons betrapte. Ik sloeg hem de tanden uit zijn bek, de klootzak. Voor zo'n akkefietje heb ik een maand gebromd, vooral omdat ik niet kon dokken natuurlijk. Toen ik uit de gevangenis kwam, was mijn wijf weg. Ik vroeg mij af waarom.

Het stemde mij bitter dat niemand mij aan de poort van de gevangenis opwachtte. Alle gepook en gehijg, het soppen en het kloppen, het likken en lebberen: niemand van mijn vele wijven was er mij blijkbaar dankbaar voor. Ik bleef niet bij de pakken zitten en plaatste een advertentie in de koopjeskrant: 'Heipaal te huur', plus mijn telefoonnummer. Meer ruimte kon ik niet betalen. Lang hoefde ik niet op het eerste telefoontje te wachten.

De eerste beller was een man die dacht dat het om een heipaal ging. Zonder te antwoorden hing ik op. De tweede was een vrouw die ook dacht dat het om een heipaal ging. Ik sprak met haar af en toonde haar mijn echte heipaal. Natuurlijk ging zij voor de bijl, zoals al haar voorgangers. Na de beurt die ik haar gaf, kon zij met haar schaamflappen gerust haar knieën verwarmen. Voor het eerst vroeg ik een behoorlijke som geld. Zij betaalde zonder morren terwijl haar ogen nog in hun kassen natolden.

Mijn carrière als gigolo schoot uit de startblokken. Ik maakte mijn familiejuweel op orgasmatische manier te gelde. Mijn hobby werd mijn beroep. Niet dat ik veel anders kon. Ik was zo goed als analfabeet en werken wou ik niet, want dat was slecht voor de huid. Het duurde niet lang of ik adverteerde in alle gekende dagbladen en tijdschriften. Na een tijd had elk hitsig wijf in de wijde omtrek mijn gsm-nummer en toen hoefde reclame niet meer.

Het geld stroomde nog sneller binnen dan het sperma uit mijn lul. Ik beperkte mij immers niet tot een aantal kwakken per dag. De Viagrapillen die toen net furore maakten, gingen er bij mij in als zoete koek. De snelheid van beuken zal ook te maken hebben gehad met bindingsangst. Hoe sneller de vrouwen hun hoogtepunt bereikten, hoe rapper ik ophoepelde. In die tijd roken mijn vingers permanent naar poes, mijn tong was rauw vlees waarvan de punt was weggebeft en mijn lid wierp nooit meer een schalkse blik op mijn tenen.

Financieel was ik bijna binnen. Ik had een fors bedrag op verschillende rekeningen in binnen- en buitenland. Sommige vrouwen hadden mij een auto geschonken, anderen zelfs een huis. Mijn fallus was fantastisch! Dankzij hem had ik mijn schaapjes bijna op het droge. Ik was door de wol geverfd en er ongeschonden uit gekomen, een enkel platje en de occasionele druiper niet te na gesproken.

En toen dook zij op. Een vamp eerste klas met ellenlange wimpers, een huid blank als boter, een volle, romige boezem en uiterst strakke schaamlippen, waarop een verzorgd toefje vers geföhnd schaamhaar prijkte. In één woord: een klassevrouw. Ik kon het niet helpen, ik viel voor haar als een baksteen. Voor het eerst voelde ik vlinders in mijn buik, een raar en naar gevoel. Want ik besefte dat ik mijn toekomst op het spel zette.

Na het liefdesspel, dat een stuk langer duurde dan bij andere klanten, stelde zij voor dat ik bij haar zou intrekken. 'Ik ben getrouwd,' zei ze, 'maar niet voor lang meer.'
'Hoezo?'
'Ik laat mijn echtgenoot, laat ons zeggen, verdwijnen, maar dat zijn mijn zaken. Ik wil dat je hier blijft. Jij bent veel te goed om te laten ontsnappen.'
Ik durfde haar niet aankijken en zei koudweg: 'Ik ben jouw eigendom niet.'
'Nee, dat is waar. Maar ik zal jou rijkelijk belonen. Dit huis, mijn buitenverblijf, mijn twee sportwagens, de Cadillac, het zwembad, de fitnessruimte: ik zorg dat een notaris alles wat je wilt op papier zet. Maak je om mij maar geen zorgen, schat, ik heb nog genoeg. Wat denk je?'

Het aanbod was verlokkelijk. Hier lag ik in bed met de vrouw voor wie ik onmiskenbaar iets voelde; een onbekende zindering die tot liefde zou kunnen groeien; een mysterieus geluk dat de vlinders in mijn buik zou kunnen kalmeren. Bovendien had zij poen met hopen. Maar er was een keerzijde. Aanvaardde ik haar voorstel, dan was mijn carrière als loverboy voorbij. Ik twijfelde en dat zag zij.

'Ik ben niet gewend nee te moeten horen. Dus denk goed na.' Haar lederen korset kraakte vervaarlijk. Haar keiharde tepels wezen in mijn richting. Mijn hand rustte op haar zelfophoudende lycrakousen. Ik stemde toe.

Haar geluk kon niet op. Ze organiseerde meteen een reusachtige party. Het was een zwoele zomerdag, een hete dag waarop de meiden nog minder kleren dan gewoonlijk droegen. Met bijna alle aanwezige vrouwen had ik het bed gedeeld. En toen overviel mij het onzalige idee een glaasje te drinken op de goede afloop van mijn toekomst. Voor ik het goed besefte, lag ik in bed en werd mijn leuter door wel drie, vier vrouwen betast, afgezogen en gelikt. De vrouw op wie ik verliefd was geworden behoorde, helaas voor haar, niet tot het kransje bofkonten. What the fuck, dacht ik, zolang zij er maar niet achter komt, en ik neukte met ongekende gretigheid. Ik likte tieten, zoog op tepels alsof mijn leven ervan afhing, dook enthousiast in natte spleten tot kreten van genot het snot uit mijn zak trokken.

En dan ineens werd ik door zo'n heftige pijn getroffen dat ik in zwijm viel. Eén van die nymfo's had mijn lul eraf gesneden met een mes, zo vertelde men mij achteraf in het ziekenhuis. Wat het ergste van al is: mijn broodwinning is foetsie. Andere penissen werden mij ter transplantatie aangeboden, maar ik wil geen zielig potloodje. Mijn apparaat was de max! Als ik mijn superschwanz niet terug tussen de benen kan krijgen, dan wil ik manloos door het leven gaan. Dat de witjassen een buis met een kraantje tussen mijn pekkels monteren. Dan kan ik alsnog op die rotwijven zeiken als ik ze ooit nog eens weerzie!

door GDB

  Een kerstverhaal
  Airbagmoralist

Wat een herkenbare vertelling! Behalve het eind dan natuurlijk, met dat broodmes. Daar ging ik wel enorm van met mijn benen over elkaar zitten. Dat dan weer wel.

∗ kijkt terloops welke damesnaam nu weer in zijn hevig trillende cellulair verschijnt ∗
bromde Hoof om 10:17 (op Woensdag, 18 Mei 2005)

Eind goed
Al slecht
bromde Vilé () om 10:24 (op Woensdag, 18 Mei 2005)

Hulde voor dit juweel.
Fraaie vertelling waarbij Don Juan en Bobbit model lijken te hebben gestaan.
De Vlaams aandoende woordkeus bevordert in sterke mate het beeldende karakter. Er is zelfs aan een (piepkleine) moraal gedacht.
Gelaafd, gespijzigd en gekleed kan ik mij kwiek op mijn geestdodende labeur storten!
bromde anonieme bron om 10:41 (op Woensdag, 18 Mei 2005)

Niet slecht geschreven, voor een bijna analfabete ex-gigolo. Lekker plastisch ook.

:: Zet een verdomd adequate imitatie van Barry Stevens neer ::

Vooral doorgaan, GDB, vooral doorgaan.
bromde Max J. Molovich (URL) om 10:56 (op Woensdag, 18 Mei 2005)

Onderwijl ben ik in het reine met mijn penis. Zie linkie hierie onderaanie.
bromde GDB (URL) om 10:57 (op Woensdag, 18 Mei 2005)

De nutteloze website die op GDB’s pagina gelinkt staat bevat veel belangeloze informatie. Dáár heeft een mens nou eens mooi niets aan! Een aanrader, derhalve.
bromde Hoof om 11:09 (op Woensdag, 18 Mei 2005)

De nutteloze website is de site van de oppergod der Vlaamsche Letteren Herman Brusselmans.

Laat die flessen bier maar komen, mannen!

Gr,
GDB.
bromde GDB (URL) om 11:25 (op Woensdag, 18 Mei 2005)

Let vooral op het fijne Franse woord blogueuse. Dit ruikt naar Geuze, een bekend Belgisch bier waarvan een bezoeker wel een foto vindt op het wereldwijde web. Want daar heb ik namelijk geen kaas van gegeten. Vergeet tevens niet dat ik analfabeet ben.
Wat wil dat trouwens zeggen, analfabeet?
Kaas past bij Geuze, dat wou ik eigenlijk typen. Een blokje oude abdijkaas die zo van tussen de tenen komt en dan een goed, koel bier. Dan nog een natte kut en een goede voetbalmatch op t.v. en wat kan een man zich meer wensen?

GDB,
jiha
etc
bromde GDB (URL) om 11:30 (op Woensdag, 18 Mei 2005)

Hè, wat een vrouwonvriendelijk verhaal. Ik krijg helemaal wegtrekkers.
bromde Kiers om 11:39 (op Woensdag, 18 Mei 2005)

In het echt ben ik beminnelijk. Spijtig dat zo weinig mensen daarvan op de hoogte zijn. Mijn beminnelijkheid verberg ik achter een masker van snauwerigheid, boerse manieren en onvriendelijkheid. Maar zij die de moeite doen om mij te leren kennen, zal ik rijkelijk met sperma besprenkelen, behalve mannen uiteraard. Die kunnen oprotten.

grtjjs,
GDB.
bromde GDB (URL) om 11:49 (op Woensdag, 18 Mei 2005)

Ik wil graag onbespoten door het leven dus ik verzoek u vrindelijk elders te ejaculeren. Het is dan wel lente (rijmt dat niet op tandartsassistente?) maar we willen geen troep.
Misschien een aanstekelijke sportvlekkentest voor GDB? Psoriasis en gordelroosjes toe.
bromde anonieme bron om 12:04 (op Woensdag, 18 Mei 2005)

Ik houdt mijn oordeel over mijn sperma nog even tot einde van dit jaar voor me. Maar ik verwacht er een hoop van, onwillekeurig.

In de tussentijd worden mijn besprenkelbeperkingen steeds kleiner. Gisteren kwam ik ternauwernood net niet klaar op de vacht van een passerend paard. De besnorde ruiter voorkwam dit euvel. Het hielp ook dat hij geüniformeerd was, denk ik achteraf. En die ENORME knuppel van hem.
bromde Hoof om 12:07 (op Woensdag, 18 Mei 2005)

Hoof, sebiet lapt een sjampetter u een contraventie aan uw broek.
En dan?
bromde GDB (URL) om 12:10 (op Woensdag, 18 Mei 2005)

nou ridder (wat is je klotige riddernaam ook al weer?) GDB, je lul heeft zich flink laten naaien! wat je zegt!
bromde Lord CMS () (URL) om 13:14 (op Woensdag, 18 Mei 2005)

En as ge plat Vlaams begin te klappe dan gade ons dr zeker niks van begrijpe.
bromde gifkikker om 13:15 (op Woensdag, 18 Mei 2005)

Och. (wilde gok) Betalen maar hè.

of

Ja! Dan neem ik gewoon een oranje weer terug!

of

Dan vraag ik of we later kunnen gleren voor een pletoris.
bromde Hoof om 13:16 (op Woensdag, 18 Mei 2005)

Is het nu de ingewikkelde zinsbouw, de lange zinnen, de moeilijke woorden, het Vlaams of mijn duizelingwekkende wegtrekker dat ik niet meer bij machte ben de conversatie hier te volgen?

:: valt in katzwijm ::
bromde Kiers om 13:17 (op Woensdag, 18 Mei 2005)

Helemaal eens.
Pro captu lectoris habent sua fata libelli
bromde anonieme bron om 13:34 (op Woensdag, 18 Mei 2005)

Het is een soort, ‘Ik…’ eh, ‘Jan GDB’. In een notendop.

Da’s wel zo handig, voor op het werk.
bromde Marnix (URL) om 13:37 (op Woensdag, 18 Mei 2005)

John Wayne Bobbitt and Lorena Bobbitt:
On june 23, 1993, Lorena cut off John Wayne Bobbitt’s penis with a large butcher knife, leaving a one-inch stump in it stead. Her motive: abusive behavior and unacceptable lovemaking. Lorena Bobbitt was found not guilty by reason of temporary insanity.
The penis was found in a dirt lot and was surgically reattached to Bobbitt, who is reportedly able to resume normal sexual activity.
bromde john om 13:55 (op Woensdag, 18 Mei 2005)

Jezus wat een drek.. sorry maar das mijn mening!
bromde Jess om 14:02 (op Woensdag, 18 Mei 2005)

heh heh heh Jess, vanaf nu heb jij een ziek plekje op je ziel. En dat gaat nóóóit meer weg!
bromde Kiers om 14:04 (op Woensdag, 18 Mei 2005)

Leuk stukkie….
bromde Cerito om 15:24 (op Woensdag, 18 Mei 2005)

Had ik al verteld dat ik gisteren op het Leidseplein ben aangevallen door zo ongeveer de voltallige Amsterdamse homoscene, enkel en alleen omdat ik op straat een fluim losliet? Ik bedoel, waar moet dat heen met ons eens zo tolerante landje?
bromde Max J. Molovich (URL) om 16:49 (op Woensdag, 18 Mei 2005)

Slap gelul.
bromde Moljevic (URL) om 16:50 (op Woensdag, 18 Mei 2005)

Ik kreeg van deze realistische fabel niet echt een stijve zizi maar ik vond het wel een prachtig omschreven relaas. Veel ranzige vijven en vuighe zessen (met hier en daar zelfs een enkele onwelriekende zeven en een verloren zompige acht) en het mannelijk geslacht via niet minder dan twaalf heerlijke synoniemen aangeduid. Ga zo door, weledele ridder, ik zal u met plezier blijven lezen.

Nu reeds legendarisch is de stilte die viel in het etablissement “Pink Lady” langs de Kortrijkse baan toen ik de hoer in kwestie na het beffen vroeg of er met een maaltijdcheque betaald kon worden!
bromde urbain alpain (URL) om 18:22 (op Woensdag, 18 Mei 2005)

Het wordt wel hoog tijd dat hier eens iemand in zijn pen kruipt en een kindvriendelijke erotische sage uit zijn mouw schudt. Mijn grootmoeder (96 en zo dement als een achterdeur met dubbel glas) is immers sinds kort vaste lezeres van deze stichtende site geworden.
bromde urbain alpain (URL) om 18:29 (op Woensdag, 18 Mei 2005)

Dit is ongetwijfeld de meest Belgvriendelijke site van heel Holland. Maar ze schrijven wel heel mooi.
Toch?
Alpain, gij zijt pas laat op pad man.
Ik zie dat er nogal wat voor u waren.
bromde donderkopje om 19:20 (op Woensdag, 18 Mei 2005)

Belgen schrijven niet alleen mooi, ze kunnen ook nog eens eten, drinken en koken als de beste. Nou ja, de beste… ze komen in ieder geval een heel eind verder dan Les Bataves.
bromde Kiers om 19:35 (op Woensdag, 18 Mei 2005)

Wat een delicatesse. Ook Belgisch? Of een jongeheer van Bato’s stam?
bromde donderkopje om 21:05 (op Woensdag, 18 Mei 2005)

Om principiele redenen (waarover ik hier niet in discussie wens te treden) weiger ik vanaf heden vóór 18.00u te reageren. Waarvoor mijn oprechte excuses.
bromde urbain alpain (URL) om 21:10 (op Woensdag, 18 Mei 2005)

Och. Toen ik nog voor een baas werkte kreeg ik ook wel eens op mijn klote omdat ik te vaak met mijn moeder belde (die weliswaar in een scheiding lag, maar het was zíjn tijd, zo legde hij me uit). Dit zal wel net zo iets zijn.

Bovendien, zal ik u toevertrouwen, komen de reacties van voor, zeg, zeven uur in de avond, meestal uit een automatische server, ergens op een vochtige zolder in Drochten. Vandaar dat ze ook zelden on topic zijn ook.
U dacht toch niet dat IEMAND hier tijd had om overdag een internetaansluiting te maken?
bromde Hoof om 22:42 (op Woensdag, 18 Mei 2005)

Nog voor ik mijn internetaansluiting ga verbreken voor de dag en mijn eerste, enige en laatste post doe voor vandaag, breng ik u graag op de hoogte van de kleur en de geur van de uilenzeik die mijn urine op dit moment heeft; asperges.
Hetgeen mij onmiddelijk doet denken aan Jack Nicholson in Wolf die, nadat hij over de schoenen van zijn opponent zeikt, te horen krijgt dat dit erg lastig is omdat het suede schoenen zijn. Waarop Jack zegt; ‘asperges’.
Dat wordt weer de hond uitknijpen voor een gezond kopje ochtendurine ipv de eigen produktie.
bromde Kiers om 22:58 (op Woensdag, 18 Mei 2005)

Veertigste post!
bromde w00t! om 00:55 (op Donderdag, 19 Mei 2005)

Het is weer genieten van de politiek. Na maanden van stilte is het politieke rapaille avond aan avond bezig te laten zien hoe onbetrouwbaar men is. Men respecteert de uitslag, mits de kiezer de juiste keuze maakt.
Misschien krijgt de dichter des V. nog wel gelijk.
bromde anonieme bron (URL) om 07:53 (op Donderdag, 19 Mei 2005)

Mack heeft een zoon.
bromde Lennard om 08:45 (op Donderdag, 19 Mei 2005)

Een nieuwe, vermoedelijk?
bromde Hoof om 09:26 (op Donderdag, 19 Mei 2005)

Vivat, crescat, floreat
bromde anonieme bron om 10:22 (op Donderdag, 19 Mei 2005)

Anonieme bron,
Dat zijn de verworden voortschrijdende inzichten van het politiek rapaille inzake de hoeksteen van de rechtsstaat, de trias politica
U acht de politiek nog hoog door het woord betrouwbaar te bezoldigen. Persoonlijk associeer ik JPB bijvoorbeeld met doof en infant. Om nog maar te zwijgen over het zooitje in de haagse Breezah burelen dat naar zijn pijpen schijnt te dansen, maar onderwijl gewoon hun verborgen agenda’s door tot duizendsten achter achter de komma door de strot van het gepeupel rammen. Mekkeren over 10 %? en wij gretig en dom inhaken in de politieke polonaise: “dan zal het wel twintig procent zijn. ja, dat betekent dan toch al snel zeven jaar economische stilstand. Of achteruitgang?”.
Gelukt, de politiek-financiële ramp-makaki’s worden niet afgerekend op de 10 procent. “ze hebben het weer geslikt; afleidingsmanouvre gelukt”. De misser is geen 10 of 20 procent, maar een factor 10.000 tot 20.000. Een rotschop voor heel bestuurlijk nederland dat bij heeft gedragen aan de Euro. Infant en Doof. Niet kunnen rekenen, niet kunnen luisteren. wie niet horen wil, moet voelen. Bom erop. dat lucht op.
bromde Vilé () om 12:07 (op Donderdag, 19 Mei 2005)

Ik wist geeneens dat Heer Vilé ook politicoloog was, qua bijberoep of zo.
bromde urbain alpain (URL) om 19:19 (op Donderdag, 19 Mei 2005)

Sinds mijn longen ontstoken zijn en mijn lichaamstemperatuur tussen de 39 en 40,5 schommelt heeft mijn urine een hele interessante kleur en geur gekregen. Kwa kleur zou het hier op de achtergrond op de donkere plekken niet opvallen.
bromde Lennard om 20:57 (op Donderdag, 19 Mei 2005)

Waarbij ik me nu zit af te vragen of ik wel echt reageer. Want ik heb momenten dat “tussen droom en daad” geen merkbaar verschil zit momenteel.

:: rijd met wieltje bureaustoel over kleine teen ::

Maar nu twijfel ik niet meer.
bromde Lennard om 21:01 (op Donderdag, 19 Mei 2005)

Wellcome to the real world.
bromde forced sex () (URL) om 01:35 (op Woensdag, 7 Juni 2006)

Greatings to you. Can you help me to find any more info?

forced sex movies
bromde forced sex movies () (URL) om 08:33 (op Maandag, 12 Juni 2006)het slijk der aarde

 

Holle retoriek

"Aarsema, dan komen de tachtigerjaren puberale streeptinten van de eerste kabeltv binnen op mijn kolkende oogbollen als de tube mayonaise leeggeknepen in in een onderzoekende puberkringspier . Vage opgedroogde veegklodderstrepen op de dikke zware afstandsbediening die het allang niet meer doet. Bolle schermen versterken de aplastische rondingen. Antennes nog met coax en zaad in een sok, geurend naar kamille gemengd met nat speculaas. Jong zijn is zo mooi…"

"Zit je achter het meest nieuwe en hipste technologische apparaat van deze eeuw, kom je op een stukje internet over columns schrijven. En dat is nu exact wat ik zocht! Soms zoek je iets, en kan je het niet vinden. Maar nu wel! Ik zoek iets om mijn Nederlandse woordenschat in te verwerken. En dan zoek je, en zoek je, en dan VIND je!

Soms zoek je iets anders. En dan vind je het niet. Mannen, of vrouwen, pennen, papier, boeken, bekers of boodschappen, je vind het soms niet.

Maar nu heb ik het gevonden!

Groetjes Lieke"

(Lieke, Zelf een column schrijven)

"Daarom is bicat een lichtje, een vuurtoren voor de verloren lopende dolenden.
Want dat er velen op de dool. Een gevolg van zich onbestemd, zonder nuttig doel, afgevlakt en weinig bijzonder voelen maar misschien nog meer eengevolg van het vluchten voor deze zelfrealisatie, deze pijn van een ziel zonder importantie niet te hoeven voelen. En daar compensatie middelen voor zoeken en aangboden krijgen. Drugs, sex met dieren, sex met kinderen die geen leeftijd meer nodig schijnen te hebben, autorijden, schoeisel, weblogs, gangbangs, sport, wat al niet. Als het maar lijkt dat je vooral bezig bent. Al is het nietszeggend en immoreel, al is het bellenblazen met je mond dicht of een kraak zetten en minister zijn.

En dan is er bicat..aus blaue hinein zu uns gezogen, zonder eigenaren of aandeelhouders die stakingen uitlokken, zonder stompzinnig geleuter, nee, de magie van de fantasie, de fictie en de nederlandse taal aan de macht.
Een baken van troost, een zwoele geur vlak voor het slapen gaan, een enorme uitzinnige stapel draadjesvlees met dampende jus, een romance achter het frietkot, scooters en mobieltjes, vogels die hun eigen lied zingen, de eigen partituur kennen en geen regisseur of dirigent nodig hebben, de horror en thrill. Dat wat onbewust en ondergronds en ook van het leven zelf is. En niet wordt voorgeschreven door de krant, de tv, radio, politiek, banken en verzekeraars, speculanten die denken met 'de echte waarheid' om te gaan. Nee, ik ben geen echt schrijver maar wel groot fan van het schaarse bicat talent."
(Peter Novecento, Haagsche Post)

"Schuimbekkend van woede las ik de met een danige onverschilligheid geschreven colums betreffend de holocaust en Auschwitz. De flarden teksten vol schrijffouten en loze beweringen, getuigen van weinig historisch besef maar vooral een respectloze attitude jegens miljoenen slachtoffers. Vandaar mijn bijdrage met het verzoek de richtlijnen als opgesteld in de bijlage te respecteren en in acht te nemen.

vr groet

dhr. Papen"
(Daniël Papen, via email)

"Diep geroerd, met geknepen stembanden, omvloerste oogleden, brandend maagzuur en kloppende roede (het is tenslotte 5 december) mocht ik uw fraaie stuk proza over mijn getroebleerde netvlies laten glijden... De woorden vertalen zich moeiteloos in zielsetsende beelden. Dank!"
(bromde Zielknijper, 5 december 2005)

"Geachte heer,

Mag ik u verzoeken het plaatje van de te jonge dame van uw site te verwijderen. Er zijn namelijk nog al wat mensen die dit niet lollig vinden. Diverse klaag e-mails over gehad. Mag ik u er op attenderen dat het hier om Kinderporno gaat en de wetgever daar meer dan 4 jaar gevangenisstraf op heeft gezet. Ik ga ervan uit dat het om een misvertstand gaat, als moderator. Met vriendelijke groet.

Sociale Jeugd- en Zedenpolitie te Amsterdam
Commerciele zaken
020-5592585"
(i030142@planet.nl, 14 december 2004)

"Schitterend verwoord dat artikel over Clarence. Liep jaren met een missie, aan de voetballiefhebbers (niet de kenners) proberen uit te leggen dat Abe en Piet beter zijn dan het orakel uit betondorp. Was onbegonnen werk. Het klootjesvolk adoreert Ellen van Langen, Geesink en Rieu, en vinden mevrouw Blankers, Ruska en Roby lakatos maar niks, ze weten waarschijnlijk niet eens wie het zijn. Toen Keizer stopte heb ik jaren niet meer gekeken. Toen zag ik die Fin en een paar jaren later een Surinamer met een Nederlands paspoort (Had die Fin er ook maar een gehad). Ja en dan begint het heilige vuur weer te branden. Deze twee zijn tactisch en technisch het beste wat er op Nederlandse velden heeft rondgelopen (wat ik in mijn leven heb gezien). Keizer had niks met voetbal te maken, dat was ballet,kunst, en soms als het niet belangrijk was helemaal niks .En Abe ken ik van wat beelden, maar als je naar de verhalen over hem luistert hoef je de verteller maar in de ogen te kijken en herken je meteen de kenners uit die tijd."
(via mail, 23 oktober 2005)

"pedante snikkels, komen kut te kort. Webloggen is niet voor mietjes maar ook niet voor stoere geile binken, webloggen is namelijk een fenomeen, een spookbeeld voor blinden die zich vergapen aan de wijde wereld van het internet om zichzelf te ontmoeten, een monologue interieur te voeren en dan de echo terughoren, het internet dat een wonder is wat een dom irrationeel fenomeen is. Echt iets voor pedante snikkels en kale kutten die niet neuken maar wel in elkaars nek willen hijgen en tijd teveel hebben. Ik zou er helemaal niet aan beginnen en beroemd en rijk ben ik al, zegt het liefje. Ik heb de grootste en zij heeft de lekkerste en we verdoen de tijd liever in elkaar verstrengeld dan te vergooien op zo’n vervuilde weblogmarkt. Mot je alweer email beantwoorden enzo, in je vrije tijd, be je gek. Opzoute, stik dur maar in, Goossens, kijk maar uit dat ze niet vreemdgaan terwijl jij al die poen verdient, sneue wolf, ouwe rukker, voordat je het in de gaten hebt sta je een verschrikkelijk stinkend goedje op je scrotum te smeren terwijl je staat te huilen omdat je zo belazerd bent terwijl je het alleen maar goed bedoeld, voor ons allebei schatje, weetje, heerlijk met vakantie strax, saampjes, maar vanavond moet ik werken snappie, centjes verdienen mot pappie, kijk niet zo beteuterd, je wilt helemal niet naar de Lidl, je wilt daar nooit gezien worden zei je, nou dan. Nou tot strax dan, he ?"
(nove, 12 oktober 2005)

"Bicat.net, dat is toch die achterlijke webstek voor rukkende, boerende en altijd bezopen kerels? Dat zielige pathetische zooitje ongeregeldheden dat uitgebraakte hersenkwak probeert te verkopen als prozadrek? Natte winden, dikke drollen, kleverige onduidelijkheden? Slurptrekkende draaigorgels, voorhuidjogging avant la lettre en berensgrote buikglijers?" (Jeremias Schubbenrug, in Nova, 4 oktober 2005)

Reageerziekte

"Op een vrolijke dag toen ik aan mijn, voor al 11 jaar, allerbeste vriendin de liefde heb verklaard en binnen luttele seconden de meest euforische gevoelens door mijn ziel heen flitsten typte een verslag van school begon k te typen en dit kwam tevoorschijn op het samengeperste hoopje uitwerpselen wat ik beschouw als mijn laptop, want zoals velen het niet slecht zou doen als zij dit beseften is bezit enkel een illusie.

Conclusie & nawoord

Niet alleen symbolen hebben invloed op ons doen en denken, de manier waarop ieder mens zichzelf ziet en andere zegt meer over die persoon dan over anderen. Elk mens gaat zijn eigen weg, en het is jammer dat er uit commerciële geldzucht zoveel miscommunicatie ontstaat tussen mensen. Welk mens is beter, het mens dat genadeloos elke, in zijn ogen misdadiger, ritueel vermoord, of die mens die de opdracht geeft om onbewuste signalen stuurt via reclamespotjes en zo het materialisme hoger prijst dan het gevoel om bewust van jezelf en je daden te zijn? Draait het dan uiteindelijk allemaal om geld?
De een vermoord mensen die hun hele leven anderen pijn doen, en de ander roept het gevoel op dat er niets beter is dan nike schoenen in combinatie met een stoere jack met een bontkraag, dat gedoe met die bontkragen id volgens mijn theorie gebaseerd op het paringsgedrag van leeuwen, hoe groter en mooier de manen, des te meer aanzien ze hebben en kans op leiderschap en hoe meer kans ze hebben dat hun genen worden doorgegeven ;).
Door niet te realiseren waar je mee bezig bent, of niet wie, maar wát je eigenlijk bent, ontstaat er miscommunicatie en disharmonie in de maatschappij. Opgaan in de massa kan leiden tot afgunst en afkeer van het geloof in jezelf en in anderen.

En ik wens hierbij balkenende en zijn hele tweede kamer heel veel succes met het oplossen van de “problemen” hier in Nederland, want zo schieten we geen reet op.

Oja, en een gelukkig Nieuwjaar!

Zondag 7 januari 2007, Frank Hooijer"
(Frank Hooijer, 7 Januari 2007)

"Ik had het allemaal al wel eens meegemaakt en niets was mij te dol geweest: eonisme, vice anglais, flaggelatie, ja zelfs koprofagie. Ik was dan ook met graagte ingegaan op de omineus-priapische woorden en lubrieke blikken die "Ellen" tijdens ons gezamelijk consumeren eerder die avond op mij had gericht. Toen we, media nox, eenmaal in haar slaapkamer waren aangekomen, gaf zij steeds minder blijk van doorgaans aan haar toegeschreven mesquinerie. Integendeel,loodzwaar en onvermijdelijk hing het veile sneukelen in de lucht. Binnen no time was de vloer dan ook bezaaid met exuvieën en toonde zij mij haar zinnenprikkelende Junonische leest. Na intiem pidjetten en enige orogenitale schermutselingen (waarbij brod noch javelijn werd ontzien),sloegen wij serieus aan het procreëren. Cunnus en Curacaoënaar leken welhaast voor elkaar geschapen. Hoewel haar defloratie al enige tijd terug had plaatsgevonden, pandoerden wij als nooit tevoren, daarmee verschillende tenesmen bewerkstelligend. Het is maar goed dat haar echtgenoot van deze sluikmin nooit wat heeft gemerkt..."
(TiTo, mei 2006)

"Schrijf eens over vrouwen en hun plek of plaats in de allesverterende zakenoorlogen. Want als er stereotype mannen met diep verborgen schaamtegevoelens over hun potentie problemen en erectiestoornis (taboe naturlijk) dan is dat manifest in hun 'vlucht vooruit' in de freudiaanse wapencultuur. Elke geweerloop, elke zwaardere tank is een gestileerd erectiel apparaat vol dodelijke munitie opgepomnt met miljoenen kogels in een spurt naar het doel wat als lustsymboliek een 'lilith' in een duizelige extase zou moeten brengen want zo 'is de kracht van het leger'. Stoere mannen die eerst de vrouwen opgeilen, dan met hun duwtje in de rug erop los gaan om 'de vijand te onthoofden'. Ik als watje moet altijd vreselijk lachen om die serieuze gezichten die de mannen politici en militairen bij hun gepiep, gezeur en gezeik en hun broodnodige verklaringen trekken.
U, als warmbloedige heterovrouw zal zich wezenloos kunnen uitleven 'tussen de hitsige Jantjes'. Ik stel voor dat u zich een voorstelling maakt over de gang van zaken in de nachten op zo'n nomadenkamp met satellietvererbindingen in de maanloze nachten van de nieuwe woestijnen die worden ontgonnen, namens u en mij, natuurlijk, vanzelf, juist, nee, uiteraard. Het mag ook wel een andere uiterst vervelende erectiestoornis gaan, de ejaculatie praecox. Dat gaat dan vast over de linkse oppositie, denk ik dan, kunt u het fijn neutraal houden.

U bent toch op alle kaasmarkten thuis, hard op weg om zich te bekwamen in een genre waar sex met hoofdletters geschreven moet worden. Vooral de sex benadrukken, Lilith. Veel gore geile, harde, wrede sexscenes, met blinddoeken, kidnap, politiehandboeien, touwen en katrollen, gedwongen masturbatie tussen mannen, tussen vrouwen, scarring en kaalscheren en tot huilens toe dat gepomp met dildo's en dat monotone gezoem van vibratoren sfeervol brengen. Vooral geluiden en kleuren beschrijven, daar ben ik gek op."
(Peter Novecento)

"Is er iemand in de zaal die nog wil doneren aan een zielige arme homosexueuele neger met een onbeschrijflijke ziekte zwaargelovig te dom om te leren of te schijten die bovendien een oog mist en denkt dat de duivel soep in een blik stopt want hoe komt het er anders in en tegelijkertijd vreselijk gebukt gaat onder de laatste Tsunami of de vrees daarvoor want zijn geitenoog gaf vanmorgen onheil aan? Of anderszins zijn hypocriete tot op het bot zwarte geweten schoon wil kopen voor een luchtig schijntje of nóg liever zichzelf onsterfelijk wil maken over het lijk van een ander? Nee? Eénmaal? Andermaal? OK, dan ben ik ook pleite en met Marnix mee naar dat gruwelijk dure restaurant. Bovendien is het al na zessen en sta ik in de baas z'n tijd de wereld te redden en zo heb de cao dat nooit bedoeld. Howdoe en de mazzel. "
(Hein Buffelruft, 28 dec 2005)

"De liefde is groots, ze breekt zonder haar gebit te gebruiken door elke granieten kop heen, verzwakt de wil en maakt elke stoere kerel tot een week omhulsel, een schaduw van zichzelf, een brabbelend luierkind, elke vent verandert van binnenuit en geweldloos door haar rijke zegeningen. Je krijgt een rijpe korstkaas als huid en een hart van vloeibaar goud. Verpletterend is ze en zij, de liefde, de warme zomerse, niet de winterharde en verbitterde tak dus, zit nog steeds vol met geheimen waar niemand de sleutel van kan vinden. Mysterieus is ze, als de ondergrondse geheimzinnige dictatuur van wereldwijde, alomvattende bekabeling waarlangs dagelijks kilometers gecodeerde data tussen de continenten flitsen. De liefde is een tectonishe plaat die schuurt en krast en gangen boort voor lavastromen van vleselijkheid en voedzame sappen die op geen enkele dieet mag ontbreken. Daarom is ze schaars. Tot slot..we heben allemaal een gat van onderen, onthou dat. "
(Nove, relatietherapeut, 3 dec 2005)

"Thanks! Voor de eerlijke en ijskoude bieren vooraf om de ergste dorst te lessen na een lange en vermoeiende reis. En de Champage daarna in gelukkig niet van die zuinige hoeveelheden maar gewoon ruim bemeten pullen. Dank ook voor de wonderschone oester die in zijn natuurlijke habitat beschermd en koel lag te wezen toegedekt met een warme dekentje bosui-liefde en een tikje Tabasco-ondeugd onder die deken. Dank voor de kleinste en schattigste St. Jacobsoesters die ik proefde in Balsamicostroop. Eerbied voor de kort aangebrade en met ontbijtkoek gestoofde kwartel. Ik proefde een tint Orange Marmalade hoewel je zei dat het er niet in zat. Ik hou het erop dat de chefkok zijn geheimen heeft en, hoe hooggeëerd zijn publiek ook mag zijn, ál zijn details zullen ze nooit te horen krijgen. Met liefde deed ik mijn sommeliertaken en het ‘kut-sommelier’ omdat ik de glazen niet tot de nok vulde, neem ik op de koop toe. Onder de indruk was ik van je tzatziki met shrimp en rode grapefruit. Zoet en zuur zoals Bitter & Sweet zoals het leven zelf zoals harmonie zo mooi kan zijn. Ook onder de indruk was ik van je zeewolf met tomatenchutney. Een rode knipoog op een licht in de boter aangezet visje zoals de boter bij de vis behoort te zijn. Je bewees jezelf door met het produkt mee te koken en de zeeduivel vochtig te houden en over te laten lopen in het bedje van zuurkool omrand door koele en volle crême fraiche en slechts gestopt door mosterd. Het zal mijn gebrek aan woordenschat zijn geweest deze poëtische beleving van samenstelling aan mijn disgenoot heer Visser uit te leggen, aan de wijn waarin het beestje zwom heeft het niet gelegen. Emotioneel werd ik bij het aangezicht van mijn vrouw in jouw open keuken, verliefd op de chefkok die zijn konijntje aan de haak had geslagen. Uit het konijnengezin weggetrokken, de zuigelingen achtergelaten en deskundig ontdaan van fluffy flaporen en prachtig gevild en daarna één minuutje aangebraden in de volle boter. Ach, je zei het nog, ‘nog even in de oven en gekeken hoe lang’ in antwoord op de vraag hóe lang dan, zoals Sebastiaan Bach ook vindt dat de piano zichzelf speelt. U zij geprezen met bijzondere gaven, maar het zal mijn eenvoudige ziel zijn die het zo ziet. De ingekookte fond een tikje gezoet nog niet eens meegerekend evenals de witte bonen-truffelpuree en rode kool met vijgen die in een restaurant van naam de kaart had kunnen aanvoeren. Jammer dat je er niet bij was met de kaas. Het zal de tol van de roem zijn geweest of de spanning van het koken op zulk een hoog nivo. Het siert de man die ook gewoon maar een mens van Vleesch & Bloed is gebleven. Het was uit de kunst hoe wij genoten van een walnoot uit Frankrijk gekraakt op de wals van braakgeluiden die wij van boven hoorden komen. Waarschijnlijk was je druk doende in de homard-naire. Het dessert ben ik kwijt evenals het betoog dat ik hield, maar dat was ik toen al kwijt. Het betoog hou je van mij tegoed. Ik zal het je vertellen als ik de liefde verklaar aan mijn vrouw zoals jij gisteren de keuken in het algemeen en ons in het bijzonder de liefde verklaarde. "
(Kiers de Maison, 27 november 2005)

"Ach, heer bicat, nu we het over eten en drinken hebben. Ik kan u te allen tijde aanraden, maar toch vooral in de herfst, van de ganzenlever te proeven. Zoekt u daarbij een zo eenvoudig mogelijk bewerkte ganzenlever, dus geen paté, niets met geconfijte uien of anderszins toevoegingen. U wilt ganzenlever proeven die met de hand is schoongemaakt door een oud boerenvrouwtje die hooguit peper, zout en wat cognac toevoegde en daarna op 70 graden in de oven met de deur op een kier de lever zachtjes liet warm worden. Niet smelten, want dan scheidt het vet van de lever en bent u uw produkt kwijt. Nee, u wilt de lever verwarmen zodat lever, peprer, zout en cognac een geheel gaan vormen. Dat wat u wilt proeven is de waarheid en niets anders dan de waarheid. Slaat u overigens wel in grote hoeveelheden in, niets zo erg als aan het einde te moeten constateren dat u nog wel wat had gelust. Nee, met veel dingen is het zo dat we nèt even meer moeten eten dan ons lief is. Nèt dat decadente punt van overdaad aantikken. Schenkt u daarbij een Gewürztraminer en bij voorkeur hoe ouder hoe beter en liever nog een Grand Cru dan een gewone. Maar als u dan toch uit wilt pakken dan komt u niet heen om de Tokay Pinot Gris.
Daarbij geserveerd met warm en geroosterd brioche brood."
(Harrie Stamper, 23 oktober 2005)

"Of die klassieke Suske & Wiske (het was nummer 78 als ik het goed heb): De Kakkende Kakkerlakken, die aflevering waarin Tante Sidonia in haar keuken te maken heeft met een steeds groter wordende populatie kakkerlakken, die voortdurend alles onderschijten, niet in de laatste plaats de biefstuk met friet die Tante speciaal voor Lambik had gebakken, tot grote woede van onze favoriete zeshaarder, die gelijk een spuitbus pakt en erop los begint te spuiten, dit tot groot enthousiasme van zowel Suske als Wiske, die duchtig beginnen mee te spuiten (we hebben het hier duidelijk over de periode waarin Suske en Wiske nog net zo milieubewust waren als George W. Bush die zijn privejet vanuit Kyoto liet terugvliegen naar zijn range in Texas omdat ie z'n favoriete cowboy-hoed was vergeten), maar in de spuitbus van Lambik blijkt een goedje te zitten dat er voor zorgt dat de kakkerlakken de volgende dag het formaat van een jong paard hebben (professor Barabas had een lege spuitbus gebruikt om zijn nieuwe groei-middel te testen en vergeetachtig als hij was, had hij het bij Tanta Sidonia laten liggen, puur uit teleustelling, want ook na gebruik van het groeimiddel had Tante Sidonia de professor uitgelachen toen hij zijn broek naar beneden deed), afijn, nu de kakkerlakken gegroeid zijn, schijten ze nog harder met als gevolg dat tante Sidonia, Lambik, Suske en Wiske hun huis worden uitgescheten, waarna ze Jerommeke erbij halen, wiens enige bijdrage een ENORME scheet is, gelukkig komt professor Barabas eraan met een grote smile op z'n mombakkes en een nog grotere bobbel in de broek die, zo zal even later blijken, amper in staat is de steeds groter wordende penis van Barabas te verhullen met als gevolg dat Tante Sidonia, gek van geilheid, zich op professor Barabas stort die vrijwel onmiddellijk klaarkomt en bovenop een van de reuzekakkerlakken kwakt die dan weer vrijwel onmiddelijk in elkaar krimpt en in het niets oplost, waarna ook Lambik en Suske en Jerommeke hun apparaat bewerken met het groeimiddel, zodat ze de volgende dag, onder de stimulerende leiding van Tante Sidonia en Wiske, de kakkerlakken dood masturberen. Knipoog Wiske. Einde."
(Max J. Molovich, 23 Augustus 2005)

"De vergelijking ‘vleesetend’ en ‘vrouw’ is een natte wensdroom. Het is veelbetekende symboliek dat er aan vegetarische mutaties man/vrouw/ hermafrodiet wordt gewerkt door de wetenschappelijke elite. Weten zij soms meer? Staat ons Armageddon te wachten ? De finale segregratie, het schisma van de sexen en de ondergang van hun zondige sexueel verkeer als geheime wapen om de wereldbevolking eindelijk zonder oorlogen te kunnen reguleren ? Reincarneren in een plantaardig bestaan in een potje aarde van robotformaties die miljoenen grijze racks van vruchtdragende en geurige planten produceren onder uiterst secure en berekende condities , zonder vrij zon of maanlicht, zonder zicht of gehoor, zonder tastzin, zonder geluid van wind en zee."
(nove, 6 Juni 2005)

Zelfbeschouwing

"Een man van middelbare leeftijd, beet je te dik, beetje te morsig. Baardje of sik wellicht. En witte schilfertjes sieren zijn gelaat. Hij rookt en hij drinkt, maar in tegenstelling tot wat hij ons graag wil doen geloven, niet teveel. Hij is een ambtenaar, schaaltje 9. verder een liefhebbende vader die zijn frustratie over het uitblijvende en waarschijnlijk nooit meer komende grootse leven heeft verruild voor een soort van komisch cynisme. Hij neemt het niemand kwalijk behalve misschien soms zichzelf, maar dan alleen na een Westmalle Tripel te veel. Hartstochtelijk supporter van NAC of een andere club ten zuiden van de grote rivieren, want dat hij een Brabander is moet haast wel. Zo stel ik mij Kiers voor, maar wellicht is het wel gewoon die homofiele Indo die bij Serudang de lege borden ophaalt..who knows.."
(Andy Möller, Gelsenkirchen)

"Het is vast een meteroloog, een weermenneke met een gesmoorde sexualiteit, eentje met een enorm taboe. Een vrijgezelle biologieleraar met verlatingsangst kan ook. Zo'n eenzaam type die nog steeds bij zijn moeder woont en al jaren lesgeeft in het basisonderwijs. Zo'n anonieme 13 inhetdozijnman die spaarzaam leeft, de piepers schilt en de afwas doet, zo eentje die op de middagwandeling met het hondje van moeders vanachter de krant bij een speeltuin of in het park naar stoeiende of voetballende jochies kijkt en de pijn verzwijgt. Een masochist die het taboe koestert.
Zo'n kleffe smeerlap van een potentiele serieverkrachter met banden in een hechte kerkgemeenschap waarop moeders zo trots is omdat hij naast het lesgeven ook nog als hobby het locale knapenkoor dirigeert. Zo eentje die maar beter melancholieke verhaaltjes moet blijven schrijven. "
(Nove, 22/11/2005)

"Ach ja, leuk, schrijvers.

Beetje zo in je donkere hol aan de wereld knagen. Puur verongelijkt verdedigen van een door mede niet-aanwezigen geschapen superieure schertswereld. Lurken aan je pijp. Pijpen aan je lurk. Woorden in langgerekte nadenkzinnen omzetten. Protserige taalvlekjes. Huilerige holheden. Fletse vondsten. Massieve monomane monsters. Een zielige berg toevoegingen aan de duistere put die al veel te lang overstroomt door de gemankeerde bijdragen van nerveus krabbelende geesten met een ongepast gevoel van eeuwigheid.

Die sfeer.

Geef mij maar parkeerwachten. "
(Marnix, 21/11/2005)