huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Voetbal"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Rust"]

11/16/2003: "Het probleem van Pieter Bas II"

De volgende keer dat ik Laxmiji zag had ze knalroze lippenstift op. En dezelfde Dido-coupe. Op haar oogleden had ze smaragdgroene oogschaduw met glittertjes gesmeerd. Ze knipoogde naar me en ik kreeg alsnog mijn drie zoenen. Met likjes. 'Laxmi. Likes me. Laxmi. Likes me.' echoode het door mijn hoofd. Pieter Bas was zeer content geweest aan de telefoon, na hun midweekje. 'Ze is bijzonder. Heel bijzonder...' zei hij en lachte een gelukzalig lachje. 'Maar ik vraag me wel af nu of ik wel .. euh ... nou ja.'
Ik zette mijn biertje neer en keek de hoorn vagend aan. 'I Sabie toch, elke keer als ik seks met haar heb weet ik zeker dat het de beste seks is die ik ooit heb gehad met iemand, maar achteraf vraag ik me af waarom ik nooit eerder euh.. Swa denk je dat ik homo ben?'
-'PB, jij homo? Als de duivel in Jezus gelooft, dan misschien?'

'Je begrijpt het niet. Kom je vanavond effe langs?' En dat deed ik. Mijn halfnegervriend groette me met een knuffel en we liepen naar binnen. Hij ging naast zijn mooie vriendinnetje op de bank zitten.
'Wat een schatje na? Tammara gaan we naar een hotelletje in Zandvoort, romantisch weekendje i sabie?'
-' Euh.. het is pas woensdag PB?'
'Ay dat weet ik toch. Ik ga nu de auto ophalen. Ik ben zo terug. Jullie kinderen zijn braaf na?' Hij Kuste Laxmi en trok zijn jas aan. De deur viel in het slot. Laxmi glimlachte. Ik glimlachte terug. Ik hoopte dat mijn over mijn kruis gevouwen handen niet al te obvious waren.
'Wil je wat drinken misschien?' Tilt. 1000 punten in alle chakra's, van mijn kruin tot mijn ballen.
-'Ja lekker doe maar een biertje.' Ze ging het halen. Ze zette het neer op de salontafel en ging op de leuning van mijn stoel zitten. Ik slikte.
'Dus Pieter Bas is een goeie vriend van je?'
-'Een van de beste.' Haar hand gleed in de hals van mijn shirt en kroelde in mijn borsthaar. Ik kon mezelf niet meer bedwingen. Ik greep haar bij haar sjaaltje en trok haar suikerspinroze lippen naar de mijne.

Ze gromde en kwam op mijn schoot zitten. Ik betaste haar ferme borstjes. Ze waren net iets te ferm. Ik voelde dat iets in haar kruis tegen het mijne aan begon te drukken. Maar ik had mezelf niet meer onder controle. Mijn lichaam schokte terwijl haar tong in mijn mond roerde en ze mijn broek los begon te knopen. Ze trok hem snel op mijn enkels. Ze begon met haar tongpunt aan mijn kloppende eikel te likken en er aan te knagen, lieflijk naar me knipperend met haar smaragdgroene ogen. Ondertussen ontdeed ze zichzelf van haar bovenkleding. Ze was fantastisch om te zien. De BH stond haar beter dan een lingerie-model. Ze trok de stof glimlachend naar beneden tot haar tepels er bovenuit staken. De donkerbruine toppen glansden boven het kant. Voor me op de grond zittend en likkend aan mijn geslacht deed ze haar broek en slip uit. Haar rode pumpjes trok ze weer aan. Tussen haar jarretels stak haar pik brutaal naar voren. Hij was klein en ze had alle schaamhaar weggeschoren. In plaats van de afschuw die ik bij mezelf verwacht had werd ik er alleen maar geiler van. Ze was verder zo vrouw in alles, dat het een soort extreem grote clitoris leek.

Ze verwende me nog even met haar mond terwijl ze zichzelf harder maakte met haar hand. Toen likte ze aan haar tienermaagdjesroze lippen en zei 'Pak me lieve jongen.' Ze viste een condoom uit het laatje van de salontafel en deed hem bij me om, met haar mond. Toen ging ze voor me op haar knietjes liggen.
'Toe dan?!' Ik knielde voor haar. Ik gleed verbazingwekkend gemakkelijk bij haar naar binnen. Oh, wat was ze lekker strak. Hier kon geen enkel kutje aan tippen. Ze genoot er ook van. Ze speelde met zichzelf terwijl ze 'harder, harder!' riep. En dat deed ik. Schreeuwend kwam ik in haar prachtige billen klaar.

Ze rolde op haar rug en masseerde haar aarsje. Ze stak een andere vinger in haar mond en vroeg 'Mag ik nu bij jou?' Oh wat was ze mooi. En ZO lekker.
Hoe kon ik weigeren? Ik maakte me wel wat zorgen om mijn harige en vooral maagdelijke reet, maar ze vond jongens ontmaagden blijkbaar extra leuk. Uit het laatje toverde ze behalve rubber ook de nodige vaseline. Ik ging op mijn knieen zitten. Het ging eerst helemaal niet. Ik was veels te gespannen. Na nog een flinke pijpbeurt en een bodymassage lukte het. Haar kleine pikkie gleed door mijn sluitspier en schoof in mijn onwennige aars. Auw! Dat deed zeer. Ik vond het vooral raar en erg pijnlijk. Maar gaandeweg ging het beter. En de gedachte dat zo'n prachtig wezen mij neukte was tenslotte ook wel erg geil en beetje bij beetje begon ik het lekkerder te vinden. Ik begon te kreunen van genot en sloot mijn ogen. Toen ik ze open deed zag ik maat 47 schoenen voor mijn neus. Pieter Bas. Ik keek omhoog en zei de enige mogelijke woorden: 'Het is niet wat je denkt.'

Maar Pieter Bas grinnikte alleen maar en kuste Laxmiji, die ondertussen doorging. 'Zie je swa. Ik had het je ook kunnen uitleggen maar dan had je het niet geloofd.' Laxmi kwam klaar. Ze sloeg haar armen om me heen en kuste mijn rug. Ik duwde haar van me af. Ow. Mijn kont deed zeer. Ik zag dat er bloed op haar rubber zat. Ik trok mijn broek zo snel op dat mijn onderbroek ergens halverwege bleef hangen. Laxmi haalde haar schouders op en ging bij Pieter Bas op schoot zitten.
'Wat is er loos jongen, we hebben toch wel vaker een meisje gedeeld?'
-'Ja maar nooit in dezelfde ruimte op hetzelfde moment en ook nooit een meisje dat eigenlijk een vent is.

Laxmi en PB keken elkaar aan. Ik zocht mijn spullen bij elkaar en trok ze aan. Ik viste naar mijn onderbroek, trok hem recht en ging zitten. Ai! Dat was niet prettig. Mijn warmgeworden biertje ging in een keer leeg. Daar kalmeerde ik wat van. Pieter Bas aaide over Laxmi's rug. 'Luister swa, Laxmi is geen vent. Ze is het nooit geweest. Ik heb haar kinderfoto's gezien. Toen was ze ook al een meisje. Dankzij deze tijden waarin we nu leven kunnen jij en ik seksen met meisjes met een jongetjespik. Ik ben net als jij. Je kent me toch? Dit is een droom die werkelijkheid wordt, swa! I sabie? Je moet er alleen in geloven!' Ik leek naar het prachtige meisje dat bij hem op schoot zat. Pieter Bas had gelijk. Ze had goddelijke billen, perfecte borsten, een mooi snoetje en ze was hartstikke lief. Ja, ze had een pik. Maar was dat haar fout? Het was mijn probleem. Pieter Bas was er duidelijk klaar mee. Nu ik nog.


Reedsch...33 toevoegingen, reedsch

w00t! Ofniedan?

bromde otto om 02:08 PM (op 16-11-2003)


He, net te laat om te W00ten!
Mmm, dan maar mastruberen nu.

bromde Bart om 02:12 PM (op 16-11-2003)


Grts, meid, even op je tandjes bijten. Na 20 keer wil je niks anders.

bromde Max om 02:45 PM (op 16-11-2003)


Met gemengde gevoelens en een knalhard opkomende erectie ga ik wat van deze zondagavond proberen te maken. Ik weet nog niet precies in welke richting ik het zoeken moet.

bromde Kiers om 06:56 PM (op 16-11-2003)


Iemand feauteaux van Laxeermi?

bromde ALDIMAN om 07:53 PM (op 16-11-2003)


Euh, ja, grtetc, wat ik me afvraag is: als je langs achter genomen wordt, en enkele dagen nadien overvalt de racekak je, moet je dan harder schijten dan iemand die nog niet ontmaagd is? Ik bedoel: schijten reetkevers vlugger, vlotter? Wordt de opening permanent groter? En als het penetrationeel stuk zowel dik als lang als groot is, zit je dan na afloop met saloonklapdeuren opgescheept onder de gordel? En kan er geen darmperforatie optreden? Dat je geen stront meer op kan houden of zoiets?
En dekt de gemiddelde hospitalisatieverzekering ongelukken zoals reetscheuringen, anusverrekkingen, darmexplosies of permanente aarsverwijding?
Kijk, dat vind ik nou interessante materie!

bromde GDB om 08:39 PM (op 16-11-2003)


GDB, ik heb even wat navraag gedaan en zie hier een verzekering die alles dekt.

Polisvoorwaarden Sexuele Ongevallen Regeling (SOR)

Wat houdt de SOR-verzekering in?

De Sexuele Ongevallen Regeling (afgekort S.O.R.), beoogt een werknemer schadeloos te stellen indien hem, ten gevolge van de uitoefening van zijn beroep, een sexueel ongeval overkomt of indien hij wordt getroffen door een geslachtsziekte.

Deze voorwaarden hebben betrekking op de Sluitspierverzekering van Anaal & Zorg, een activiteit van Proteq.

Artikel 1 Verzekeringnemer
Degene met wie Anaal & Zorg de sluitspierverzekeringsovereenkomst is aangegaan en op de polis is aangegeven en in juridische zin eigenaar van de verzekerde sluitspier is.

Artikel 2 Ongeval
Een van buiten komend onheil dat plotseling inwerkt op de sluitspier, waardoor direct medisch vast te stellen lichamelijk letsel ontstaat. Hieronder wordt in elk geval begrepen:
a. letsel door een ongeval dat de sluitspier treft;
b. letsel toegebracht door een andere sluitspier, met uitzondering van letsel veroorzaakt door parasieten;
c. letsel door het binnenkrijgen van vreemde voorwerpen of stoffen,
d. letsel door natuurgeweld,

Artikel 3 Ziekte
Elk proces in de sluitspier, dat een zodanige verstoring teweeg brengt in het lichaam, dat een voor het lichaam schadelijke reactie ontstaat. Deze schadelijke reactie dient medisch vastgesteld te zijn door een sluitspierarts.

Artikel 4 Onvolledige of onware opgave
Er bestaat geen recht op vergoeding van declaraties die het gevolg is van of verband houdt met: Het wel of niet opzettelijk opgave doen van onvolledige of onware door een verzekerde omtrent het ontstaan, de aard of de omvang van een sluitspierschade.

Artikel 5 Molest
Er bestaat geen recht op vergoeding van declaraties die het gevolg is van of verband houdt met: Een gebeurtenis die is veroorzaakt door of ontstaan uit een sluitspier conflict, sluitspieroorlog, opstand, binnensluitspierse onlusten, sluitspierroer, waarvan de definities door het Sluitspier Verbond

Anaal & Zorg heeft het recht de premie en/of de voorwaarden te herzien. De verzekeringnemer wordt van een herziening van premie en/of voorwaarden schriftelijk door Anaal & Zorg in kennis gesteld. Tenzij de verzekeringnemer binnen een termijn van 30 dagen na dagtekening van dit schrijven schriftelijk het tegendeel aan Anaal & Zorg heeft bericht, wordt hij geacht met de herziening te hebben ingestemd. Wanneer de verzekeringnemer niet akkoord gaat met de herziening eindigt de verzekeringsovereenkomst op de einddatum of op de door Anaal & Zorg in de schriftelijke mededeling genoemde datum. De mogelijkheid van opzegging van de verzekering door de verzekeringnemer geldt niet indien:
a. de herziening van de premie en/of de voorwaarden voortvloeit
uit wettelijke regelingen of bepalingen;
b. de herziening een verlaging van de premie en/of een uitbreiding
van de dekking inhoudt;
c. de premieverhoging veroorzaakt wordt door het aanpassen van
het volgroeid gewicht bij honden.
d. de herziening van de premie het gevolg is van de jaarlijkse indexering.

Artikel 6 Privacy

De bij de aanvraag of wijziging van een financiële dienst verstrekte persoonsgegevens worden door ons, respectievelijk een tot onze groep behorende rechtspersoon, verwerkt ten behoeve van het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten terzake financiële diensten en het beheren van de daaruit voortvloeiende relaties, met inbegrip van de voorkoming en bestrijding van fraude en het uitvoeren van activiteiten gericht op de vergroting van het klantenbestand.

Klachten en Geschillen

Klachten en geschillen die betrekking hebben op de totstandkoming en uitvoering van deze verzekeringsovereenkomst kunnen worden voorgelegd aan de
directie van Anaal & Zorg,
Postbus 496,
1056 ER Enschede

Wanneer het oordeel van Anaal & Zorg voor u niet bevredigend is, kunt u zich wenden tot de Stichting Klachteninstituut Anaalverzekeringen,
Postbus 60,
23669 AN Rukkerveen

Wanneer u geen gebruik wilt maken van deze klachtenregelingsmogelijkheden, of u vindt de behandeling of uitkomst hiervan niet bevredigend, dan kunt u het geschil voorleggen aan de bevoegde rechter.
Indien Anaal & Zorg besluit een declaratie niet te vergoeden en een in Nederland gevestigde advocaat is van mening dat de verzekeringnemer in een procedure een goede kans heeft om de declaratie ten laste van Anaal & Zorg te brengen, zijn de kosten van de gerechtelijke procedure (inclusief de kosten van de advocaat), ongeacht de uitspraak, voor rekening van Anaal & Zorg. De procedure moet dan wel gevoerd worden door een andere advocaat dan boven bedoeld is en niet door een van zijn kantoorgenoten of compagnons. Op deze regeling kan geen beroep worden gedaan indien de kosten van de procedure op een rechtsbijstandverzekering zijn gedekt. Indien de verzekeringnemer wegens on- of minvermogendheid een advocaat kan worden toegevoegd, vergoedt Anaal & Zorg uitsluitend de verschuldigde eigen

Copyright © 2001 - 2003 Anaal Verzekeringen N.V. Alle rechten voorbehouden.

bromde Kiers om 09:41 PM (op 16-11-2003)


grrts, ik lees bij Merel een opvallende gelijkenis met uw avonturen. Het opvallende is dat er TEVEEL overeenkomsten zijn.

Vrijdag 14 Nov '03

Het

Dit stukje heet 'het'. Dat komt omdat ik het niet kan benoemen.
Op dit moment beheerst het mijn leven. Het doet pijn. Het verscheurt me.
Het zuigt alle energie uit mijn lichaam weg.
Neem van mij aan, het is niet wat u denkt.

Met pijn in mijn hart zet ik mezelf even stil.
Het zal nog wel even duren voordat ik er weer ben.

Dag,

Laxmiji

bromde Kiers om 09:54 PM (op 16-11-2003)


grrts, kan het kloppen dat Laxmiji in een hevige innerlijke strijd is verwikkeld met haar keuze tussen PB en uzelf? Wanneer denkt u dat Laxmiji weer verdergaat met haar weblog? Waarom heeft Laxmiji al die tijd de fakenaam Merel gebruikt? Precies hoe groot schat u de penis van Laxmiji?

bromde Kiers om 10:02 PM (op 16-11-2003)


Waarom ligt het hier vol met aardappelschillen?

*haalt met nuffig gebaar wijsvinger langs buffetkast*

bromde Marnix om 10:24 PM (op 16-11-2003)


Kiers, zo'n SOR polisregeling door m'n strot duwen na m'n derde Duvel, is een beetje van het goede teveel. Eerlijk gezegd verstond ik er geen zak van. Nu ja, verzekeringen, als je reet gescheurd is tot aan je bovenste nekwervel, zullen ze jou misschien helpen, maar eerder niet. God, Duvel bevat 8,5 alcohol. Het is te veel van het goede, Kiers. Wanneer houdt het op? Het leven, bedoel ik? Djee, ik ben borderline, dus je kan je geen voorstelling vormen wat ik nu voel. Even beschrijven wat ik aan het doen ben: Scar Tissue van de Rode Pepers beluisteren en Duvel hijsen. Daar wordt een eikel zoals ik zo melancholisch van en erger, ik kan niet meer stoppen met typen. Of toch.

bromde GDB om 10:31 PM (op 16-11-2003)


Nee, toch niet. Borderline is zooooooo vervelend, Kiers. Ik heb net een boek uit over Borderline van Sisi Labrèche. Dat kutwijf is Canadese en heeft er een prijs mee gewonnen. Je vraagt je af waarom. Het boek is schlemielig geschreven en ik kan uit het blote hoofd tien schrijvers opnoemen die hier posten, die beter schrijven:
Kiers
Grttss
Van Hoof
Max
Bicat
GDB
En op de andere, laat es kijken, vier schrijvers kan ik niet komen, ik kan het echt niet vanwege die dekselse Duvels. Wil je er ook eentje? *Plopperdeplop*
Hierzo.
Wist je dat achenebbisj een Nederlands woord is? Het is Jiddisch voor ocharm. Jiddisch maar wel Nederlands. Miljaaaaarde, ik zuip te veel, of wordt dat aaneen geschreven?

bromde GDB om 10:36 PM (op 16-11-2003)


Ahum.

bromde Marnix, licht geïrriteerd om 11:20 PM (op 16-11-2003)


V/23/Hengelo zoekt man die teveel zuipt en woorden aaneen schrijft. Foto van drank=antwoord terug. Alcoholisten hoeven niet te reageren.

bromde Dreknek om 11:22 PM (op 16-11-2003)


Typte ik Max? Ik bedoelde Marnix natuurlijk.
Ben bijna nuchter.
Maar nog niet helemaal.

bromde GDB om 11:33 PM (op 16-11-2003)


Breathe van Prodigy opgezet. Helpt.

Inhale
Inhale
Come play my game.

bromde GDB om 11:35 PM (op 16-11-2003)


ter schaamteloze promotie:

www.stagezero.nl

kijk er maar eens rond, als het u iets interesseert.

bromde Zero om 11:36 PM (op 16-11-2003)


Zero, U begrijpt natuurlijk de satire die achter deze site schuil gaat.

bromde GDB om 11:38 PM (op 16-11-2003)


natuurlijk. anders zou ik er niet meer komen, nietwaar?
zo staat het immers onderaan.

bromde Zero om 11:49 PM (op 16-11-2003)


zero heeft net als coertszst zijn capslock ritueel uit het raam geflikkerd. maar wat is er nou in jezusnaam mis met hoofdletters?

NOU?!!

bromde Marnix om 12:13 AM (op 17-11-2003)


Bzzzzz lalalala hey hoppa wooeeeiiii bbzzzzzz, en ik ben helemaal niet naar de kroeg gewwest. Ik heb helemaal niet gezopen.
Nou... ja.... eentje dan, maarre het was gezellg.
John Klies for president.
Of zo.
Bring out the holy Handgranade!

bromde Bart om 12:16 AM (op 17-11-2003)


louter calorieverspilling...

bromde Zero om 12:16 AM (op 17-11-2003)


Dat zeggen alle dikke wijven.

bromde Dreknek om 12:35 AM (op 17-11-2003)


Gisteren was het hier leuker.

bromde Fredje weer om 01:15 AM (op 17-11-2003)


Ik vind het een prachtig verhaal van Grrrts, nog mooier als het waarheid blijkt. Alleen eh "Ik gleed verbazingwekkend gemakkelijk bij haar naar binnen. Oh, wat was ze lekker strak" Gaat meestal niet same. Minstens heeft u enige weerstand te overwinnen bij een srak gehalte.

Maar desalniettemin een echt w00t verhaal!!

*Raapt alle veren weer bij elkaar en gaat voor zich uit zitten staren*

bromde CiNNeR om 02:25 AM (op 17-11-2003)


* doet net of er geen protocol is *

Ik ben blij dat deel 2 er gekomen is!

* krabt her en der en stinkt GIGANTISCH uit zijn muil *

Maar eerst nog even douchen en naar de zaak maar dan.

* had net zo goed niets kunnen zeggen *

En tandenpoetsen. Uiteraard.

bromde Hoof om 08:37 AM (op 17-11-2003)


Zo

bromde Hoof om 09:34 AM (op 17-11-2003)


Nou zeg.

bromde bicat om 10:37 AM (op 17-11-2003)


CiNNer, het een hoeft wederom het ander niet uit te sluiten. Als grrts schrijft "Ik gleed verbazingwekkend gemakkelijk bij haar naar binnen. Oh, wat was ze lekker strak", dan komt dat aardig in de buurt van wat ik reeds vermoedde "..waarin Laxmi een onzedige hoeveelheid anale gel op uw anus smeert." bromde Kiers om 07:31 PM (op 14-11-2003)

Ik zat een anus te ver. Grrts vond het misschien een beetje een genant verhaal om uitgebreid uit te leggen dat hij een glijmiddel gebruikte om met Laxmiji de liefde te bedrijven. Net zoals hij niet verteld van welk merk de schoenen maat 47 van zijn grote vriend PB zijn. Een soort schuchtere terughoudendheid.

bromde Kiers om 10:43 AM (op 17-11-2003)


Er vanuit gaand dat het rechtevenredig oorzakelijke verband tussen schoenmaat en, ja, geslachtsmaat bestaat, is het inderdaad opmerkelijk dat Lax-dinges toch nog een bepaalde strakte behoudt, ondanks regelmatig gebruik door PB.

Zal wel een kwestie van trainnen zijn, denk je dan al snel.

bromde Hoof om 11:12 AM (op 17-11-2003)


Wat is nou het probleem van PB? Of komt dat in deel 3?

bromde piKoMhOoG om 12:41 PM (op 17-11-2003)


Laxmi, beste Cinner, kan haar sluitspier op commando in en ontspannen.

GDB, u vergeet Bart te noemen. En uw anale bespiegelingen geven slechts aaan dat u jaloers bent

bromde grts om 05:55 PM (op 17-11-2003)


Jaja, Bart was ik vergeten. Sorry, Bart.

bromde GDB om 12:19 AM (op 18-11-2003)






huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)