huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Van de stad en de liefde"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Dikke Jongen 3 - "De Koelkast""]

07/30/2003: "Jullie weten nog wel es wat"


1) Worden richtingaanwijzers nog standaard geleverd bij auto's?
2) Wordt rotonde-gedrag nog onderwezen bij de rijscholen?
3) Mogen vrachtwagenchauffeurs die 10 kilometer lang inhalen doodgeschopt worden bij de eerst volgende Shell?
4) Wat kost een jas van Karper-huid?
5) Kan een penis oneindig vaak stijf worden?

Dit zijn serieuze vragen dus wil ik serieus antwoord.

Verder zoek ik nog een onmogelijk liefdeskoppel die hier het tragische verhaal van hun ontluikende liefde wil verklappen. Zij/Hij uit Limburg, en de partner uit Friesland. Onkostenvergoeding kunt u op de vadsige buik schrijven.

Reedsch...13 toevoegingen, reedsch

Ha leuk! Een heuse QUIZ, daar hadden we op www.bicat.net nog nooit van gehoord en in het kader van de acclimatisering en vriendschapsbanden met andere serieuze webloginternetsites snap ik de bedoeling van u, Master Bicat. Ik zal hier mijn antwoorden geven.

1) Nee, in ieder geval niet meer op de Kever van Volkswagen want die rolde vandaag voor het laatst van de band. Wel op mijn paarse Camaro Cabrio met gele velgen en tijgerprint.
2) Rotonde-gedrag is een wederkerend gebeuren. Ik zit er niet zo in dus zou het nog niet weten.
3) Mits een Nigeriaanse negerchauffeur dan wel bij Shell. Als het een Arabische chauffeur betreft dan doodknuppelen bij een Q8.
4) Is dit voor, na of tijdens het visseizoen?
5) Nee, de gebruikelijke vijf keer per nacht tijdens een droom wordt nooit overschreden.

bromde Kiers om 12:18 PM (op 30-07-2003)


1) Worden richtingaanwijzers nog standaard geleverd bij auto's?

Een snelle zoektocht op UseNet wees uit dat, en ik citeer hier bij Peter Manders:
"Richtingaanwijzers schijnen bij heel veel auto's een optie te zijn. Bij mijn Golf zitten ze er gelukkig standaard op ;)"
En dat schreef hij op dinsdag 5 februari 2002 om twaalf minuten over n 's middags. En we kennen allemaal Peter Manders, niet waar? Een betrouwbare snaak, dat is een ding dat zeker is.

2) Wordt rotonde-gedrag nog onderwezen bij de rijscholen?

De meningen zijn daarover verdeeld. Per koninklijk besluit is nu wel vast gelegd dat mooie vrouwen voor moeten gaan op een rotonde, teneinde luid toeterend de aandacht op je eigen persoontje te vestigen. Maar niet alle rijscholen onderwijzen dat rotonde-gedrag.

3) Mogen vrachtwagenchauffeurs die 10 kilometer lang inhalen doodgeschopt worden bij de eerst volgende Shell?

Ja dat mag. En niet alleen bij Shell, de lijst met tankstations waar dat toegestaan is is schier oneindig. De betere BP medewerker helpt u zelfs een handje!

4) Wat kost een jas van Karper-huid?

Dat is niet de vraag die het meest gesteld wordt. De vraag is waar kunt u nog een echte jas van Karperhuid krijgen? Nu wil het geval dat ik nog wel een mannetje ken hier in het eindhovense. U hebt mijn e-mail adres dus ik neem aan spoedig van u te horen dan kunnen we iets lucratiefs uitwerken, niet?

5) Kan een penis oneindig vaak stijf worden?

Een penis kan niet oneindig vaak stijf worden. Het is heel jammer, maar het zij zo. De lijnen van Stichting Korrelatie staat nu open tot een uurtje of 10 uur in de avond op 0900 - 1450 ((eur 0,10 / min). Op verzoek kunt u anoniem blijven.

bromde bewegende om 12:56 PM (op 30-07-2003)


Als nuchtere Fries heb ik het eens gedaan met een vroom meisje uit Limburg. Ik was nog geen 15 maar enorm fors geschapen en zodoende vroeg rijp. Ik leerde haar kennen op de kermis in Valkenburg waar zij met haar vader en moeder een suikerspin aan het eten was.

Verrast was ik toen ik zag hoever zij haar tong kon stretchen tijdens het eten van de suikerspin en ik vroeg haar of zij een hapje van mijn suikerspin wilde nemen zodat ik van heel dicht bij kon zien hoe zij haar tong oprekte. Dat wilde ze wel.

Ze heette Nattelap, een weinig opvallende naam in Limburg maar het bezorgde mij als Noorderling de buikkrampen van het lachen. Ik vond het wel een toepasselijke naam voor een jong meisje dat zo ver haar tong kon stretchen.

Wij raakten aan de praat en Nattelap bleek niet ver te wonen vanwaar ik mij bevond met de caravan van mijn vader en moeder en ik in de kruiptent ernaast. Dat beloofde veel goeds.

Ze hield van glad en ze had een hekel aan mannen met baarden. Hoewel mijn baardgroei zich in die tijd beperkte tot een soort onzichtbaar dons scheerde ik mij toch tot driemaal daags. Dat kwam goed uit in het geval van Nattelap.

Die avond nog ging ik vroeg slapen, sloop zij uit haar ouderlijk huis en lag ik met mijn zwaar geschapen lid in de aanslag toen ik de rits van de tent hoorde opengaan.

Nattelap scheerde zich niet intiem. Toen ik terloops opmerkte dat zulks in fel contrast stond met haar drang naar gladheid van mijn kant bekeek ze me met een blik die door alles ging. Haar Limburgse onnozele karakter had ik direct in de gaten.

Ze droeg een onderbroek van Zeeman en op haar bh stond een afbeelding van Mickey Mouse.

Hoewel de omvang van haar borsten niet buitensporig was had Nattelap joekels van tepels, hetgeen mij niet noodzakelijkerwijs tot de toppen der opwinding voerde.

Tot echte seks kwam het niet die avond. Daarvoor stonk ze te veel uit haar mond en vagina. Bovendien was Nattelap lid van een religieuze sekte die vond dat Nattelap geen seks voor het huwelijk kon hebben.

Voor mij geen paringssrituelen in de kruiptent. Voor mij geen Friese polsstok in een Limburgse vlaai. Voor mij geen verkrampt kindergezichtje op de netvliezen. Voor mij slechts de vraag: "Maar Nattelapje, waarom ben je hier eigenlijk en waarom ga je niet weg?".

Waarop zij antwoordt dat ze nog nooit een tent van binnen had gezien en dat graag een keer wilde meemaken.

bromde Kiers om 01:10 PM (op 30-07-2003)


1) Worden richtingaanwijzers nog standaard geleverd bij auto's?

Geen idee, waar heb je ze eigenlijk voor nodig? Ik weet toch wel welke kant ik op ga...

2) Wordt rotonde-gedrag nog onderwezen bij de rijscholen?

Nee, lesgeven is iets wat de gemiddelde rij-instructeur niet heeft geleerd...

3) Mogen vrachtwagenchauffeurs die 10 kilometer lang inhalen doodgeschopt worden bij de eerst volgende Shell?

Nee, dat MAG niet, dat is VERPLICHT.

4) Wat kost een jas van Karper-huid?

Gewone ordinaire pijpkarper of een beetje exquise koi-variant?
Graag informeer ik u nder bij mijn visvijver!

5) Kan een penis oneindig vaak stijf worden?

De mijne wel, dus dat is voor mij geen vraag. De jouwe blijkbaar niet, anders vroeg je dit niet....

bromde King om 02:21 PM (op 30-07-2003)


Hoeft niet per se king, maar wellicht denkt Bi bij iedere erectie of er van zijn mogelijke (zeg) 6000 erecties in zijn leven 1 af gaat, en if so, of hij dan niet selectiever moet zijn met wanneer hij een erectie krijgt en bij wie.

bromde Sabine om 02:27 PM (op 30-07-2003)


Kiers? 'geen-beweging-in-te-krijgen' Kiers?

bromde Nattelap Hoeben om 02:27 PM (op 30-07-2003)


Zeg Sab.... ik ben es gaan rekenen, hh.... die 6000 grijp je toch wel uit de lucht ergens. Zomaar. Zonder vooronderzoek. Hoop ik?

Dan ga ik NU weer de pasfoto van mijn ex-schoonmoeder bekijken.

bromde bicat om 02:31 PM (op 30-07-2003)


Dat is waar ook, jij heette Hoeben vanachteren. En je vader was burgemeester van Maastricht.

bromde Kiers om 02:42 PM (op 30-07-2003)


Bijna goed, hij had een frietzaak. En jij, nog steeds zo'n last van genitale psoriasis? Doe je moeder de groeten.

bromde Nattelap Hoeben om 02:51 PM (op 30-07-2003)


Wat nou knipperlicht? Ben je nou helemaal verdomme van de pot gepleurd? As ik met m'n BMW (1985, 2 liter, 170 PK, lichtmetaal, spoilerds rondom)ergens heen wil hoef ik jou toch niet te vertellen waarheen? Tsss. Op de rotonde moet je goddomme gewoon als eerste (0 - 100 in 8 sec) aankomen, dan heb je fucking voorrang loser! En dacht je nou echt dat je als vrachtwagensjauf (Scania - KING OF THE ROAD! - vette custompaintjob van neukende fretten) nog wat te neuken kan oppikken bij de benzineboer as je as een bejaarde linx blijf rijen? Eerste tanktoko waar ik jou tegenkom zal ik met de 27mc ff een paar maatjes roepen! En ik (echte man!) heb gewoon een constant stramme joris klaar om weeres een shellsnol uit te hollen.

Karpersjas zal ik es horen in het Oostblok.

Hoogachtend.

bromde Paalsma om 03:03 PM (op 30-07-2003)


Een tijdje geleden zat ik op de Harley naar de steigers dronken in de ochtend maar jij ken er ook wat van. Goed werk! Zal ze leren!

bromde Paalsma om 11:52 PM (op 30-07-2003)


@ Kiers

Burgemeester Houben is alang afgetreden. We hebben nou Leers ;)

bromde ALDIMAN om 05:10 AM (op 31-07-2003)


Het verhaal van Kiers is ook al van een tijdje geleden suffe ALDIMAN....wel blijven opletten h!

bromde King om 02:16 PM (op 31-07-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)