huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Jullie weten nog wel es wat"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Inbox - mail van Kiers"]

07/30/2003: "Dikke Jongen 3 - "De Koelkast""

Maar de echte vraag is natuurlijk: "Hoe is het met de koelkast van Dikke Jongen?"

Ik zal het je vertellen. Afgelopen zaterdagochtend stond ik mijn stropdas voor te doen voordat ik naar een plechtige gelegenheid zou gaan. Vanuit de woonkamer hoorde ik Cartoon Network geluiden en zo te horen werd Bugs Bunny op vreselijke wijze te grazen genomen.
Boven dit geluid uit probeerde Dikke Jongen aan de telefoon met zijn te domme en te zware stem zijn moeder te feliciteren met haar verjaardag. Na het gebruikelijke "gefeliciteerd met je verjaardag, ma" en ook het gebruikelijke "dank je wel, jongen", viel het gesprek zo ongeveer stil.

Vanuit een vorige post bent u op de hoogte van een afwezigheid van genoeg mannelijke hormonen in het jonge leven van Dikke Jongen toen hij nog foetus was. Naast zijn verstoorde chromosoomhuishouding laat ik u hier weten dat Dikke Jongen ook een gewijzigd genprogramma door zijn aderen heeft lopen.
Kinderen die met een gewijzigd genprogramma ter wereld komen, lopen het gevaar secundair sociaal gehandicapt te worden maar in het geval van Dikke Jongen weet ik dat het primair sociaal gehandicapt is geworden.

Dikke Jongen zal het zelf ongetwijfeld niet zo gevoeld hebben want zijn ene oor zal op de bezigheden van Bugs Bunny gericht zijn geweest terwijl zijn andere oor vanuit de telefoon een rustgevende ruis waarnam. Al met al een prettige monotone situatie die gegarandeerd geen "information overload" genereert in het zwakke hersengestel van Dikke Jongen.

De moeder van Dikke Jongen, een ervaring rijker na 33 lange tropenjaren intensieve geestelijke hulpverlening, speelde handig in op de situatie en vroeg hoe het met haar Dikke Jongen ging. Het is tenslotte het enige onderwerp waar hij over kan praten.

Dikke Jongen ging er eens uitgebreid voor zitten en legde zijn moeder uit dat hij nu nog geld heeft voor drie maanden. Zijn project met Lowlands levert hem dat op maar je hoeft je geen zorgen te maken want de maand juli is altijd een slappe maand in de evenementenbusiness.

Toen vroeg de moeder van Dikke Jongen wat hij deed aan orderwerving en het is dat ik mijn stropdas reeds geknoopt had en mijn resultaat in de spiegel stond te bekijken want anders had ik van de schrik en de weeromstuit mijzelf bijkans opgeknoopt en verhangen.
Want wat zegt Dikke Jongen? Hij zegt: "Jaaa, ik heb wel contacten en zo maar ik ga niet steeds lopen vragen of ze een opdracht voor me hebben. Dat is mijn eer te na".

Nou moet je weten dat de definitie van "dat is mijn eer te na" van Dikke Jongen een heeeel andere is dan de rest van de wereld die zou hanteren. De rest van de wereldbevolking realiseert zich dat het universum geen rondjes draait om hen maar zo ver is Dikke Jongen nog niet.

Dikke Jongen gaat er vanuit dat in tijden van recessie iedereen naar hem komt om het volgende feestje te organiseren.

Dusch... omdat het in het beste geval een slappe maand is in de evenementenbusiness is Dikke Jongen nog steeds bezig met zijn zelfverkozen bezigheidstherapieprojectje, het opkalefateren van een oude trendy bolle Bosch-koelkast.
Dat gebeurt vanzelfsprekend precies onder mijn slaapkamerraam dus kon het gebeuren dat ik vanochtend wakker werd van enige schuurgeluiden en een diep zuchtende Dikke Jongen.

Op de boxen van zijn stereoinstallatie mocht ik houseklanken ontwaren en ik denk dat dit het enige contact is momenteel dat hij heeft met de housescene. Los van zijn enorme stapel businesscards die hij heeft voorgenomen uit te gaan delen op housefeesten.

Affijn, het gaat dus erg goed met de koelkast van Dikke Jongen want vandaag wordt het apparaat voor de vierde keer geschuurd en voor de vijfde keer in de verf gezet. In het kader van de bezigheidstherapie. In het kader van de slappe maand juli in de dancescene.

Het zijn barre tijden voor kinderen die met een gewijzigd genprogramma ter wereld zijn gekomen.

Reedsch...5 toevoegingen, reedsch

Moet dat nu weer over kinderen en geboren gaan? Wacht maar. Ik haal Ruub er wel bij. Die veegt jou de pan wel uit, Kiers!

...

bromde Anneloes om 03:57 PM (op 30-07-2003)


waar blijft hij dan?

bromde ffster om 06:28 PM (op 30-07-2003)


Goeie vraag.

bromde bicat om 07:52 PM (op 30-07-2003)


Een van de leukste foto's uit ons album komt uit Toledo. Anneloes staat in een smal straatje met haar benen wijd. Met beide voeten raakt ze een huis aan. Het straatje in Toledo is precies even breed als haar beide benen. En daar komen de spanjaarden. En nou moet ik jouw kastanjes uit het vuur halen?
Zoek het uit, trut.

En dat kind is ook van één of andere geile kroaat.

bromde Ruben om 08:37 PM (op 30-07-2003)


Lieve mensjes, laten wij het even rustig houden. Stress is niet goed voor de prille zwangerschap!

Wat maakt het nou uit welke puddingbuks als eerste het doelwit aan het einde van de liefdesgrot raakte? Weest blij!

Ik trek even een fles poppel open!

bromde Paalsma om 09:20 PM (op 30-07-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)