huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Goeie vraag, ja."] [Huiswaarts] [volgende bral: "Diplomatie"]

03/21/2003: "Schrijf mee aan deze nu-al-bestseller-vrijdag!"

Jonge, tengere meisjes. Bijna-bovenbouwers. Die zag de vieze man het liefst.
Hij drukte graag zijn drankerige rooie neus in zo'n jong, naar kaapsviooltjes riekend naveltje.
Maar helaas, de publieke opvatting van ethiek was nog niet zo ver. Niet dat hij er zich wat van aantrok; hij dumpte ze gewoon levenloos in een kabbeltje naar keuze.
Dat betekende meer dan regelmatig dat hij het jonge lijk in handbare klompen deelde met zijn cirkelzaag. Na het trekken van een bouillon, stalde hij dan die zompige bebloede brokken vlees met uitstekende stukjes merg uit op zijn werkbank. Met enkele soepele handbewegingen kneep hij het ejaculaat dan uit zijn ballenwerk en smeerde het gelijkmatig uit over het verwarde voorheen-meisje.
En nadat hij luidkeels roepend....

(nou? vul aan...en themadagen zijn voor luie boeren)

Reedsch...5 toevoegingen...

...zijn kwade zaad had verkwist, was het tijd voor de volgende stap.
Niet slechts de jongedames, maar vooral loggende heren zijn de volgende fase!!!
Met brullende kettingzaag wordt ieder vingertje zorgvuldig ontvandaan van de bijbehorende hand. Zo'n knekeltje in de frituur doet het toch heel aardig.
Tijd voor een buitenavontuur....

bromde King om 09:49 AM (op 21-03-2003)


En nadat hij luidkeels roepend de laatste restjes uit zijn onderaangezicht leegdrukte in een zakdoekje, waste hij zijn handen en lendenen in haar onschuld. Korsterig bloed kriebelt zo lenterig in de nacht, als hij gekleed in slechts een onderbroek de stukjes chick stuk voor stuk in het majem chucked. Was dat niet zijn grootste plezier? Kwam dat gevoel van geluk bij elk meisje niet door het vooruitzicht van dat knisperende onderbroekje dat hij kon dragen? Of toen hij aan het scheppen (verandering is altijd goed) was en een eekhoorntje zag?
Maar wat dan zijn keuze beperkte tot jongvrouws, dat wist hij ook niet. Hij had het toch veels te druk met fantaseren over zijn ververste onderbroek om daarover te filofiseren.

bromde Kippfest om 10:10 AM (op 21-03-2003)


En nadat hij luidkeels roepend uit zijn wegdoezeldutje was wakker geschrokken, merkte de vieze man dat hij alleen in het kantoor was. Het kantoor van de verzekeringsmaatschappij waar hij al 31 jaar werkte op de afdeling Incourante Debiteuren achterin het gebouw.
De vieze man had een boner in de broek want het was een geile droom geweest die hij daar vluchtig had beleefd. Nu maar weer snel doen alsof hij aan het werk was. En wat voorovergebogen zitten zodat Juffrouw Jannie zijn bollende pantalon van goedkope makelij niet zou zien. Juffrouw Jannie... hij rilde bij de gedachte aan haar grote dikke witte lijf. Hoewel, hoe zou het zijn om haar een keer aggressief in haar aars te neuken? Levend?

bromde Man met Lange Jas om 01:04 PM (op 21-03-2003)


Ah, de telefoon... hij richtte zich traag op van zijn plakkende toetsenbord. Links een geinige egel met nietjes; aan de rechterkant een keurige stapel nutteloos wit papier. Een bureau als duizend andere bureaus. Een telefoon met een standaard vrolijk rinkeltje. Steeds dat rinkeltje. Waarom dat rinkeltje?!

Hij rukte de hoorn naar zijn oor. Hijgend. Trillend. Boos. Klaar voor wat hij al zo lang van plan was. En daar was de stem die hij al zo lang vervloekte... vrolijk terwijl er niets te vieren was...

"Hoi, ik ben het!"

bromde Marnix om 08:46 PM (op 21-03-2003)


Gadverdamme. Het zogenaamd opgewekte in het Georgina Verbaan achtige stemmetje wekte bij hem kots neigingen op.

"Hai, mam vroeg of je nog langskwam op de afvoer te ontstoppen, zoals je al weken hebt beloofd".

De dochter van zijn huidige neukpop begon hem danig de keel uit te hangen. Telkens weer liep ze kirrend en uitdagend rond hem te dartelen als hij langskwam, in haar strakke spijkerbroek waar net een stukje string bovenuit kwam.

De laatste weken, als hij boven haar uitgezakte moeder lag te pompen, dacht hij stiekem aan het strakke geile lijf van de 16 jarige... kon hij alleen maar..

bromde sabine vaseline om 12:42 PM (op 22-03-2003)






huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)