stoel
 
 

Navigatie

de voorplecht
louter proza
louter poëzie
liaisons
nostalgie

colofon/contact

Dankbaar

Uitgelogd

Huishoudelijk

5 oktober 2005

Advertentieboer webstats4u, voorheen nedstat, kan de vinketering krijgen. Vanaf vandaag verdwijnt deze teller, de bezoekcijfers zijn bewaard voor het nageslacht en voortaan tellen we verder met Awstats. Koffiebonnen kunt u ophalen bij Tante Miep.

  Heer Ane en de Zeven Geitjes en de Gouden Kinderwagen - 1 - Spencer Brandsen

Vrijdag, 9 Februari 2007

Heer Ane en de Zeven Geitjes en de Gouden Kinderwagen - 1

Hoofdstuk Een – waarin een land getroffen wordt door een groot onheil en goede raad duur is.

Er was eens een land dat tegelijk zijn eigen hoofdstad was. Dat is erg zeldzaam, maar komt soms toch voor, denk bijvoorbeeld aan Monaco. Maar dit staatje heette Modalia. En de hoofdstad dus ook. In Modalia ging alles naar wens. Er was voldoende voedsel en de vrouwen waren erg vruchtbaar: als champagnekurken knalden de baby'tjes tussen de opengesperde dijen vandaan waardoor een gestage aanvoer van nieuwe genieën gewaarborgd was. Ook met het klimaat hadden de Modalianen het getroffen. De zon scheen vaak, het regende weinig en de gemiddelde temperatuur bedroeg twintig graden. Nee, Modalia deed in niets denken aan Finland. De bewoners waren ervan overtuigd dat zij hun geluk en voorspoed te danken hadden aan De Gouden Kinderwagen, een object dat zij als een goddelijk relikwie vereerden in Het Tempeleum, een soort tempel annex museum waarin – op een indrukwekkend voetstuk – slechts één voorwerp stond, namelijk De Gouden Kinderwagen.

Op zekere dag bleek deze Heilige Kinderwagen uit het streng bewaakte en beveiligde Tempeleum gestolen te zijn. Van de daders geen spoor. Vanaf dat moment werden de vrouwen met de dag onvruchtbaarder. Met rode en bezwete hoofden pompten de mannelijke Modalianen hectoliters zaad in hun vrouwen en vriendinnen, maar het mocht niet baten. Bevruchting bleef steeds vaker uit en de tamponfabriek draaide overuren. Ook de nachten werden alsmaar langer en langer. De stad en haar bevolking dreigden te sterven en weg te glijden in in een eeuwigdurende Finse duisternis...

Tot diep in de nacht vergaderden de koning en zijn ministers in het koninklijk paleis over een oplossing, maar ze kwamen er niet uit. Ten slotte stelde de minister van het Departement van Niet Malicieuze Groei voor om de hulp van Heer Ane en de Zeven Geitjes in te roepen.
Sire, zei hij, we hebben geen keus, want we staan met de zwarte piet in de hand onder de koude douche met onze rug tegen de muur. Alleen Heer Ane en zijn trouwe viervoeters kunnen ons nog redden.
De koning dacht even in stilte na en gaf toen opdracht het Heer Ane Licht op het dak van het paleis te ontsteken. Dit licht werd net als het Bat-licht waarmee Batman en Robin te hulp worden geroepen op de wolken gericht. In plaats van een vleermuisvleugel was hier echter een grote snor te zien die omcirkeld werd door de silhouetten van zeven geitjes. Zo, zei de koning, en nu kunnen we niets anders meer doen dan afwachten. Laten wij in de tussentijd van een aperitiefje genieten.

door Spencer Brandsen

  Winter in Leusden 6-7
  Schouwspel in enkelvoud

“we staan met de zwarte piet in de hand onder de koude douche met onze rug tegen de muur.”

Ik probeer deze brandnieuwe uitdrukking vandaag nog verplicht te stellen binnen de organisatie.
Aan de andere kant. Liever één zwarte piet in de hand, dan tien in de luchtkoker.
bromde Hoof om 09:30 (op Vrijdag, 9 Februari 2007)

‘Nee, Modalia deed in niets denken aan Finland.’

‘...en weg te glijden in in een eeuwigdurende Finse duisternis…’

Dat snap ik even niet.
bromde Neems om 11:11 (op Vrijdag, 9 Februari 2007)

Lees dan Winter in Leusden 6-4 en 6-5. Op dezelfde pagina, maar dan een eind naar onderen.
bromde Spencer Brandsen () om 11:37 (op Vrijdag, 9 Februari 2007)

Zeven geiten en een aan lagerwal geraakte filosoof.
Melancholische zwartgalligheid avant la lettre – Je Mantendrai in Stampersgat- krijgt de overhand.

Dit moet niet dieper gaan (zinken).
bromde Vilé om 12:01 (op Vrijdag, 9 Februari 2007)

Maintendrai is volgens mij met twee i’s.
bromde Spencer Brandsen () om 12:08 (op Vrijdag, 9 Februari 2007)

Ha! Ik begon die geiten van heer Ane al te missen. Leuke beesten vind ik dat, geiten. Had ik vroeger thuis ook. Jammer dat ze zo stinken. En de mannetjes, de zogenaamde bokken, die bepissen zichzelf. Die stinken bijgevolg nog harder. Tenzij je ze castreert, bijvoorbeeld door het schrotum met een touwtje af te binden. Na een dag of zeven valt dat verschrompeld zakje er zo af.

Spencer, jij die ondertussen zowat huisschrijver van ome bicat bent, schrijf je met nog een ander doel dan het vullen van deze fletsoranje pagina’s? Werk je bevoorbeeld aan een Ane triofmeerlogie?

Groeten
Vincent Nemo, zwarte piet in de hand onder koude douche met rug tegen muur.
bromde Vincent Nemo om 12:25 (op Vrijdag, 9 Februari 2007)

Er rinkelt een belletje, in gang gezet door het zojuist gevallen kwartje, hetgeen me als het ware begon te dagen.
bromde Potvisjager (URL) om 13:12 (op Vrijdag, 9 Februari 2007)

Vincent, ik begrijp de vraag niet goed. En als ik de huisschrijver van ome Bicat lijk is komt dat alleen maar omdat verder weinig anderen iets inzenden de laatste tijd. Dus: op naar de schrijftafel!
bromde Spencer Brandsen () om 14:09 (op Vrijdag, 9 Februari 2007)

Ik zit er! En nu?
bromde Lennard om 14:20 (op Vrijdag, 9 Februari 2007)

Schrijven!
bromde Spencer Brandsen () om 14:42 (op Vrijdag, 9 Februari 2007)

Ok.

All work no play makes Leez a dull girl
All work no play makes Leez a dull girl
All work no play makes Leez a dull girl
All work no play makes Leez a dull girl
All work no play makes Leez a dull girl
All work no play makes Leez a dull girl
All work no play makes Leez a dull girl
All work no play makes Leez a dull girl
All work no play makes Leez a dull girl
All work no play makes Leez a dull girl
bromde Leez om 15:44 (op Vrijdag, 9 Februari 2007)

Mijn teksten wil niemand lezen, tenzij het over neuken gaat en ik schrijf liever autobiografiesch.
bromde Vincent Nemo om 16:25 (op Vrijdag, 9 Februari 2007)

En ik zou zoveel over neuken kunnen schrijven, maar dat wil ook niemand lezen. Verder heb ik geen autobiografie over.
bromde Lennard om 16:27 (op Vrijdag, 9 Februari 2007)

Ik sprak pas iemand die wel eens neukt. Het kwam zo ter sprake. Ik zal het eens voorleggen. Maar ik geloof dat die persoon weer niet kan schrijven.
bromde Neems om 16:56 (op Vrijdag, 9 Februari 2007)

Ik ontmoette haar op de thuismarkt voor handwerkers in het Brabantse Empelerbroek. Ze droeg een minirokje van spijkerstof onder een strak T-shirt waarop stond: ‘Can you handle this?’ Haar lange blonde krullen omhulde aan beidde kanten haar ronde en volle borsten die, op hun beurt, de slogan op haar T-shirt zogezegd ‘inhoud’ gaven.
Ik was meteen verkocht en volgde haar een half uur lang. Dat had ze al snel door en op het moment dat ik quasi geïnteresseerd naar een handgemaakt zeepje van gordeldierenvet stond te kijken, sprak ze me aan; ‘Wil je me vasthouden? Je lijkt me wel lief…’
Ik stond haar eerst te verbaast aan te gapen en liep toen automatisch naar voren. Ik sloeg mijn armen om haar middel en drukte haar tegen me aan. De adem stokte in mijn keel en het enige wat ik kon zeggen was: ‘Je voelt zo goed…ik moet je hebben…ik wil in je…’ en ik keek haar angstig en tegelijk hoopvol aan. Ze moest lachen en zei: ‘Oké dan, dan gaan we naar mijn huis en dan zien we wel wat er gebeurt…’. Ze nam mijn hand en we liepen naar haar huis.
Daar eenmaal aangekomen verspilde ze geen tijd; ze knoopte haar rokje los en ging met een ondeugende wip op haar bed zitten. Ze klopte met haar hand op het bed naast haar ten teken dat ik daar moest komen zitten. Ik deed het en betrapte mezelf er weer op dat ik haar aanstaarde…ze zag er zo lekker uit en ik hield het haast niet meer. Ik ging naast haar zitten en keek naar haar smakelijke benen en het punt waar die benen nog smakelijker samen kwamen; een klein driehoekje bedekt door een zwart, minuscuul slipje. Ze sloeg haar armen om mij heen en begon me te kussen eerst zacht en luchtig en toen steeds voller, dieper en warmer. Ik liet me achterover vallen op het bed en ze wierp zichzelf schrijlings over me heen. We zoenden uitgebreid en likte elkaars gezicht en hals. Ondertussen vonden mijn handen hun weg naar haar boterzachte billen die tegelijkertijd stevig en smeuïg waren. Ons spel werd steeds wilder en mijn handen gleden steeds vaker onder haar slipje om de hete huid van haar billen te voelen en te kneden. Ze steunde zachtjes en als onze monden elkaar los lieten kreunde ze in mijn oor dat ik door moest gaan. Haar handen hadden ondertussen mijn kleren losgewerkt en we waren nu allebei half naakt. Ineens hield ze op met zoenen, richtte zich al zittend op mij op en trok haar T-shirt over haar hoofd heen uit. Ik gromde, wierp haar op haar rug op het bed en begon haar borsten te zoenen, te likken en te kneden. Ze zuchtte van genot en duwde met haar handen haar borsten tegen elkaar. Haar tepels waren stijf en rood en glommen van mijn speeksel. Ze hijgde en begon wild aan mijn nog resterende kleding te rukken. Ik op mijn beurt werkte mijn handen onder de smalle bandjes van haar slipje en schoof die over haar benen naar haar voeten omhoog, terwijl zij haar benen gewillig in de lucht stak. Nu, allebei naakt, leken we nog wilder te worden en ik duwde haar armen in het matras en spreidde met mijn knieën haar benen. Ze glimlachte en duwde mij op haar beurt omver en wierp zich op me. Ik voelde haar glad geschoren kutje als een natte warme mond tegen mijn stijve kloppende lul aan wrijven. Ze hijgde en dook ineens naar beneden en vormde met haar tong een speekselspoor van mijn borst naar mijn kruis. Daar aangekomen sloeg ze haar haren naar achter en bevochtigde haar lippen nog eens voordat ze mijn lul in haar warme natte en gulzige mond nam. Ze begon mijn lul, terwijl ze die in haar mond hield, langzaam te likken en maakte ondertussen kleine verticale bewegingen met haar lippen en haar hoofd. Ze had gevoel voor ritme want ze ging steeds sneller bewegen en ook harder zuigen. Ik hield het na twee minuten niet meer uit, greep haar onder haar oksels en trok haar naar boven. Ze lachte ondeugend; ze wist maar al te goed hoe lekker ik het gevonden had. Even lagen we boven op elkaar voordat ik ons omrolde en boven op haar terecht kwam. Ze kreunde en keek me vragend aan en zei: ‘Doe me…’ terwijl ze haar lippen aflikte. Ik bedwong me zelf en liet me naar beneden zakken waar ik haar van het vocht glimmende kutje vond. Klein, roze, glad en nat. Ik duwde haar benen uit elkaar met m’n handen en likte over haar schaamlippen. Ze zuchtte zachtjes en trok met haar handen in haar knieholtes haar benen nog verder uit elkaar. Ik stak een vinger in haar kutje en die gleed zachtjes naar binnen. Ondertussen had mijn mond haar kutje ook gevonden. Ik duwde met mijn lippen haar schaamlippen zachtjes uit elkaar en likte ik met mijn tong haar clitoris. Eerst zachtjes en voorzichtig, maar daarna steeds sneller en steviger. Ze genoot er duidelijk van en ik begon haar zo goed als ik kon ook tegelijk te vingeren. Ze begon steeds wilder te kreunen en te kronkelen, ze trok haar benen steeds verder uit elkaar en werd ook steeds natter. Plotseling trok ze met haar hand in mijn haren mijn gezicht tussen haar benen vandaan en leidde me met een lichte dwang omhoog. Ik zei niets, maar begreep wat ze bedoelde. We zoende elkaar diep en warm en ik liet mijn gezicht in de gouden storm van haar blonde krullen vallen. Ik zoende zacht haar nek terwijl ik met mijn handen haar ronde en inmiddels natte billen stevig vast pakte. Ik duwde mijn lul in haar kutje en ze hijgde zacht in mijn oor en kreunde iets van ‘Jaa..’ Het voelde alsof ik mijn lul in een warme pot honing liet glijden. Het gevoel was bijna te intens om volledig te beleven, laat staan te beschrijven. Ik verlegde mijn greep om haar billen en begon zachtjes op en neer te bewegen, ondertussen haar borsten likkend en zoenend. Mijn lul leek wel vacuüm te worden gezogen in haar kutje, zo strak en nat en geil was ze. We voerden het tempo langzaam op. Nog te snel naar onze zin, maar we stonden allebei op springen. We kwamen tegelijkertijd klaar. Zij gilde en draaide en krabde mijn rug bijna open terwijl ze nog natter en geiler werd. Ik spoot me zelf helemaal leeg in haar. Mijn orgasme duurde zolang en was zo lekker dat ik er een plezierige soort van jeuk van in mijn tenen kreeg. Holy shit, wat was dat lekker! Ik richtte mijn hoofd op en keek haar aan. En zij mij, terwijl ze het haar uit haar gezicht veegde. We lachten allebei en lieten onze hoofden weer neer ploffen en vielen in slaap.
bromde U vraagt en wij draaien (ook op andere plekken dan het toilet) (URL) om 19:14 (op Vrijdag, 9 Februari 2007)

Neuken is voor debielen.
bromde Vincent Nemo om 21:17 (op Vrijdag, 9 Februari 2007)

Namens Eduardo mag ik u allemaal de hartelijke groeten doen, ook namens mevrouw Eduardo. De beste man is blijkbaar dag en nacht aan het werk en is blij als hij even niet achter een beeldscherm zit. Dan belt hij liever. Heel even. Want hij moest snel weer verder. Waarschijnlijk heeft hij het wekelijkese neuken op vrijdagavond gepland.
bromde Lennard om 22:27 (op Vrijdag, 9 Februari 2007)

Bicat,s bank is eigenlijk een natte dromen en/of leugenbank ge/verworden.
was het eigenlijk altijd al`

Nou, dat verbaast me..enigzins ook niet,geef toe de café is ook nix_ scrolt… lichtje afgevlakt en rukkende boerende bezopen kerels… Tja..
vrijdagavond…. waar je ook bent vrijdagavond is ook in Leusden een gewoon vrijdagavond….. Zucht.
bromde feex om 23:31 (op Vrijdag, 9 Februari 2007)

Je maintiendrai (nl: ik zal handhaven) is de wapenspreuk van Nederland sinds 1815. Niet dat je er veel van merkt, of zo, maar dan is dat weer even behandeld.

Ga ik nu vlug even de ezel afbreien.
bromde Marnix (URL) om 09:33 (op Zaterdag, 10 Februari 2007)

‘L’union fait la force’ (nl: eendracht maakt macht) is de wapenspreuk van België sinds 1831. Of is het ‘Walen buiten’?

Ga ik even erwtensoep eten met een vork.
bromde Vincent Nemo om 11:59 (op Zaterdag, 10 Februari 2007)

Vrienden, wat vreselijk, het is al weer zondag.
bromde Vincent Nemo om 11:27 (op Zondag, 11 Februari 2007)

We schijnen een minister van Jeugd- en Gezinszaken te krijgen. Straks komt de Solex ook weer terug…
bromde Tanja () om 18:31 (op Zondag, 11 Februari 2007)

...and the rest is silence.
bromde Bill Schudspeer om 13:18 (op Maandag, 12 Februari 2007)

Zolang ze maar niet weer die lange, koude winters invoeren.

Maar de limit zou toch wel zijn als de weggestuurde MCPHDonner weer terugkomt. Alsof je een ‘enge’ leraar Nederlands wegstuurt en die het volgende jaar gewoon weer aanneemt als leraar wiskunde…
bromde Co Ristus om 14:21 (op Maandag, 12 Februari 2007)

Ik heb wiskunde nooit begrepen. Ook nooit geprobeerd. Maar mijn interesse is gewekt. Laat me eens deduceren: is wiskunde net zoiets als: a)politiek?
b)Logisch,
c)abstract
d)A-ethisch?
e)een haalbare kruiswoordpuzzel voor Bonnie S.?

Zuiver deductisch gezien =Zeker de gegeneraliseerde Riemann Hypothese in aanmerking nemend = blijft alleen E over.

Welterusten,
ik ga even wat schrijven voor jullie.

::tomtiedomtiedom::

Ziezo!
bromde Vilé om 14:49 (op Maandag, 12 Februari 2007)

Godskanonnen en dan ook nog eens geen internet thuis.
bromde Aarsema om 08:55 (op Dinsdag, 13 Februari 2007)

Het kanon van god is het grootste en het schiet het verste en het mikt het raakste, want god is perfectie dog!
bromde Vincent Nemo om 12:17 (op Dinsdag, 13 Februari 2007)

God gaat het helemaal worden, de komende vier jaar!
bromde Neems om 12:21 (op Dinsdag, 13 Februari 2007)

Geen nieuwe log???
Hmm, moeten er dan geen oude worden geplaatst bij gebrek aan nieuw leesvoeder?

Of zal ik dan maar een verhaaltje schrijven over de pechdag van de eendagsvlieg of zo..
bromde feex om 15:01 (op Dinsdag, 13 Februari 2007)

Gaarne Feex.
bromde Tanja () om 17:23 (op Dinsdag, 13 Februari 2007)

Komkom, nicht so SZombberrrr. Alles soll rechtkommen.

UND WARUM!?

Kwesty van linkervinger in je reet (voor de inspiratie), rechtervinger in je neus (tegen de writersblock, goed diep!), en typen met je tong. Niet teveel kwijlen, dat geeft rotzooi en een zwart puntje, over je egotrippin’ epistel. Weemoedt sleurt de genaakbaren over straat, Nederigheid trekt zichzelf uit de goot, en niet verder dan dat. Weet je plaats, Ken je buren, neuk je buuv’. Keihard TL licht, gordijnen open, samen gillend over de binnenplaats ram je het van houtworm doorrotte balkonballustrade aan gort waar zij zich aan vasthield. Dodelijk voorhoogspel op Driehoog achter kopt het lokale Ruksufferdje. En jij? wat doe jij? doorbeffen op dat toetsenbord. Er is geen andere weg dan de weg van ongunst, afkeer en inkeer. Schrijf! Dat het onze lieve lust is!!!!
bromde Vilé om 20:53 (op Dinsdag, 13 Februari 2007)

Goed zo Vilé
bromde Lennard om 22:41 (op Dinsdag, 13 Februari 2007)

Ja… Duh, Ik bef niet..t,is maar dat u het weet..
ennuh ik tik vaak met mijn linkervinger,en wil graag mijn toetsenbord schoon houden van diverse vuiligheden….(hopenlijk mijn monitor ook)
hoogachtend/met vriendelijke groet,
FEEEEEX
bromde feex om 22:55 (op Dinsdag, 13 Februari 2007)

Februarie is altijd een moeilijke maand. Om te schrijven.
bromde Hoof om 08:29 (op Woensdag, 14 Februari 2007)

Heeft iemand m’n mok met cavia motief gezien? Er hangt een zakje rooibos thee in. Met een snoezige cavia eraan vast. Zo’n borstelbeestje met open ruggetje, hazelip en waterhoofd. Kan niet missen.
bromde Vilé om 11:36 (op Woensdag, 14 Februari 2007)

u7cvmpqcg3kw zg8898ib7 [URL=http://www.318667.com/520951.html] 43asrlue0zhh [/URL] mgzinl4oy4
bromde gns97tv54l () (URL) om 19:55 (op Woensdag, 22 Augustus 2007)

2ik595erwi2ik595erwi i1rjqjh5kx ddhcmcoj9oddhcmcoj9o e7q3bm4n4z 81nbb2mhjz81nbb2mhjz 7y9n10yzmm yfpyay3w0myfpyay3w0m yglygztu7r 6oqj23raqs6oqj23raqs 9obs7bz2qp m82j45py77m82j45py77 xpqga3o9ko 2z2kt8rgb12z2kt8rgb1 yx8nqz09wj a7dsbrh049a7dsbrh049 wk2you8epz bwulgaued0bwulgaued0 3ic3gj7gkl eac0ygjqqpeac0ygjqqp dz4ht9jvst fdkkx2xrayfdkkx2xray d1wrdyxk3g dkxdnarcs0dkxdnarcs0 ix7rqs9p9v 49csahv7hh49csahv7hh b8pkdcwr2d z6e1z7wg3iz6e1z7wg3i jniyxox7uc fq1lcfbyqyfq1lcfbyqy ce32igindg gn5zexmiz1gn5zexmiz1 0v5q3yypx1 ho94w9g6ekho94w9g6ek 8ntljk8sfy p9dpmss2bsp9dpmss2bs fsdrs6u96n eib2lb8olxeib2lb8olx 3jglcsmxm7 3rl3e56j4u3rl3e56j4u b0m5vq3ob2 wjvpotsk2kwjvpotsk2k qwfl811kml o0v77×5hx8o0v77×5hx8 8zitaffn70 42f47sfwwy42f47sfwwy ii24r49rdm 0zrgu70bda0zrgu70bda lwlsjptrh6 fq9vs67hqefq9vs67hqe tbhbm6au7h 0j1qlp9cxl0j1qlp9cxl zx5mdph24a z91gs8ke3kz91gs8ke3k vz0v5jidtg sscfed4w75sscfed4w75 sw3z5w8p16 97fa96ypxm97fa96ypxm 226djlxrgr y8isrgvx2uy8isrgvx2u 9frtuf7uf7 7bl29aag117bl29aag11 ihbo83nkig ne1czl51usne1czl51us vk3li1g47d 6ispwls9w86ispwls9w8 ocl3r7ilsw vgk8r2l325vgk8r2l325 2hj7ccm5oi dr3op04zj7dr3op04zj7 kowi4003nr yykjdo9kpqyykjdo9kpq 84o8q52yfb 3g5bemdrs93g5bemdrs9 l2o7zsqvgg zp0kv3y1jizp0kv3y1ji m7ls73sqcg lz4s3ofpfxlz4s3ofpfx cnjws4kafm mcg8pmmbalmcg8pmmbal li79b1xvtv cevjtp5tlncevjtp5tln rpr72tkkog 10uiaq57vf10uiaq57vf j9qvedjbse hnzgcmpps1hnzgcmpps1 7sldwngua6 v4tlg53qd0v4tlg53qd0 inwrbderhl ay8oje8rhbay8oje8rhb pggzq2cwm1 fnm5cr7nrbfnm5cr7nrb 0mtzht0w4v vcd3llpoqrvcd3llpoqr j8rj2eri8e 1e3os4ch361e3os4ch36 9jzqt4t2jr 50mldvl0b150mldvl0b1 rozor2dusk t030oste56t030oste56 97c7ws954g 1187805322
bromde gns97tv54l () (URL) om 19:55 (op Woensdag, 22 Augustus 2007)

j5z7olar8hj5z7olar8h 84nfpt5w1o 474bo9ayri474bo9ayri wpibk5azg9 h3rc3tm0ufh3rc3tm0uf cbpxm8a3xg mnr8o8q2anmnr8o8q2an ds48kjeml6 74wp8urisl74wp8urisl e8pcdznn58 2anzoklrrc2anzoklrrc opi7swwz4k kccjd9wv6skccjd9wv6s wt2rkz134s ot1qk2n89cot1qk2n89c sihxbecr93 9bolxf1ybt9bolxf1ybt lrnwthjrdj xas2zdwjtvxas2zdwjtv b6ibv5o7zq 1187805323
bromde gns97tv54l () (URL) om 19:55 (op Woensdag, 22 Augustus 2007)

t5r1te4lkbt5r1te4lkb x2dl0va1y9 lmujrhboaalmujrhboaa 52ufsts1l8 jfynutfmnijfynutfmni lfqatgemij d7k14m96xcd7k14m96xc 0tsdhgcn57 l8aigugzfol8aigugzfo z7jzineoqi 1187805324
bromde gns97tv54l () (URL) om 19:55 (op Woensdag, 22 Augustus 2007)

itc6×1entritc6×1entr 8cn0pl4zif 1187805326
bromde gns97tv54l () (URL) om 19:55 (op Woensdag, 22 Augustus 2007)

pakistani sexy nude model http/ca.geocities.comand783virtualrixvc-pzpakistani-sexy-nude-model.htm??letha weapons porn http/ca.geocities.comto776guyspwwzv-valetha-weapons-porn.htm??throat fucking abuse http/ca.geocities.comtexas549onlineauhks-psthroat-fucking-abuse.htm??
bromde xqimrjpmfn () (URL) om 06:45 (op Maandag, 17 Maart 2008)

org sexadonf http/ca.geocities.comlargo236coospzfkv-nlorg-sexadonf.htm??anti gravity sex http/ca.geocities.comgay522gaysfrzi-nsanti-gravity-sex.htm??nude black girls shake ass http/ca.geocities.comof587onlinesgufg-cfnude-black-girls-shake-ass.htm??
bromde qsugoudzmu () (URL) om 03:57 (op Dinsdag, 18 Maart 2008)

underwear fetish male http://uk.geocities.com/pilliuhipills/fu..
dad sucking son http%3
bromde ebmzsfuxgx () (URL) om 06:34 (op Dinsdag, 13 Mei 2008)

Videos Of Girls Kissing – [URL=http://teeniemovies.angelfire.com/index-videos-of-girls-kissing.html ] Videos Of Girls Kissing [/URL]
bromde Videos Of Girls Kissing () (URL) om 16:33 (op Vrijdag, 4 Juli 2008)het slijk der aarde

 

Holle retoriek

"Aarsema, dan komen de tachtigerjaren puberale streeptinten van de eerste kabeltv binnen op mijn kolkende oogbollen als de tube mayonaise leeggeknepen in in een onderzoekende puberkringspier . Vage opgedroogde veegklodderstrepen op de dikke zware afstandsbediening die het allang niet meer doet. Bolle schermen versterken de aplastische rondingen. Antennes nog met coax en zaad in een sok, geurend naar kamille gemengd met nat speculaas. Jong zijn is zo mooi…"

"Zit je achter het meest nieuwe en hipste technologische apparaat van deze eeuw, kom je op een stukje internet over columns schrijven. En dat is nu exact wat ik zocht! Soms zoek je iets, en kan je het niet vinden. Maar nu wel! Ik zoek iets om mijn Nederlandse woordenschat in te verwerken. En dan zoek je, en zoek je, en dan VIND je!

Soms zoek je iets anders. En dan vind je het niet. Mannen, of vrouwen, pennen, papier, boeken, bekers of boodschappen, je vind het soms niet.

Maar nu heb ik het gevonden!

Groetjes Lieke"

(Lieke, Zelf een column schrijven)

"Daarom is bicat een lichtje, een vuurtoren voor de verloren lopende dolenden.
Want dat er velen op de dool. Een gevolg van zich onbestemd, zonder nuttig doel, afgevlakt en weinig bijzonder voelen maar misschien nog meer eengevolg van het vluchten voor deze zelfrealisatie, deze pijn van een ziel zonder importantie niet te hoeven voelen. En daar compensatie middelen voor zoeken en aangboden krijgen. Drugs, sex met dieren, sex met kinderen die geen leeftijd meer nodig schijnen te hebben, autorijden, schoeisel, weblogs, gangbangs, sport, wat al niet. Als het maar lijkt dat je vooral bezig bent. Al is het nietszeggend en immoreel, al is het bellenblazen met je mond dicht of een kraak zetten en minister zijn.

En dan is er bicat..aus blaue hinein zu uns gezogen, zonder eigenaren of aandeelhouders die stakingen uitlokken, zonder stompzinnig geleuter, nee, de magie van de fantasie, de fictie en de nederlandse taal aan de macht.
Een baken van troost, een zwoele geur vlak voor het slapen gaan, een enorme uitzinnige stapel draadjesvlees met dampende jus, een romance achter het frietkot, scooters en mobieltjes, vogels die hun eigen lied zingen, de eigen partituur kennen en geen regisseur of dirigent nodig hebben, de horror en thrill. Dat wat onbewust en ondergronds en ook van het leven zelf is. En niet wordt voorgeschreven door de krant, de tv, radio, politiek, banken en verzekeraars, speculanten die denken met 'de echte waarheid' om te gaan. Nee, ik ben geen echt schrijver maar wel groot fan van het schaarse bicat talent."
(Peter Novecento, Haagsche Post)

"Schuimbekkend van woede las ik de met een danige onverschilligheid geschreven colums betreffend de holocaust en Auschwitz. De flarden teksten vol schrijffouten en loze beweringen, getuigen van weinig historisch besef maar vooral een respectloze attitude jegens miljoenen slachtoffers. Vandaar mijn bijdrage met het verzoek de richtlijnen als opgesteld in de bijlage te respecteren en in acht te nemen.

vr groet

dhr. Papen"
(Daniël Papen, via email)

"Diep geroerd, met geknepen stembanden, omvloerste oogleden, brandend maagzuur en kloppende roede (het is tenslotte 5 december) mocht ik uw fraaie stuk proza over mijn getroebleerde netvlies laten glijden... De woorden vertalen zich moeiteloos in zielsetsende beelden. Dank!"
(bromde Zielknijper, 5 december 2005)

"Geachte heer,

Mag ik u verzoeken het plaatje van de te jonge dame van uw site te verwijderen. Er zijn namelijk nog al wat mensen die dit niet lollig vinden. Diverse klaag e-mails over gehad. Mag ik u er op attenderen dat het hier om Kinderporno gaat en de wetgever daar meer dan 4 jaar gevangenisstraf op heeft gezet. Ik ga ervan uit dat het om een misvertstand gaat, als moderator. Met vriendelijke groet.

Sociale Jeugd- en Zedenpolitie te Amsterdam
Commerciele zaken
020-5592585"
(i030142@planet.nl, 14 december 2004)

"Schitterend verwoord dat artikel over Clarence. Liep jaren met een missie, aan de voetballiefhebbers (niet de kenners) proberen uit te leggen dat Abe en Piet beter zijn dan het orakel uit betondorp. Was onbegonnen werk. Het klootjesvolk adoreert Ellen van Langen, Geesink en Rieu, en vinden mevrouw Blankers, Ruska en Roby lakatos maar niks, ze weten waarschijnlijk niet eens wie het zijn. Toen Keizer stopte heb ik jaren niet meer gekeken. Toen zag ik die Fin en een paar jaren later een Surinamer met een Nederlands paspoort (Had die Fin er ook maar een gehad). Ja en dan begint het heilige vuur weer te branden. Deze twee zijn tactisch en technisch het beste wat er op Nederlandse velden heeft rondgelopen (wat ik in mijn leven heb gezien). Keizer had niks met voetbal te maken, dat was ballet,kunst, en soms als het niet belangrijk was helemaal niks .En Abe ken ik van wat beelden, maar als je naar de verhalen over hem luistert hoef je de verteller maar in de ogen te kijken en herken je meteen de kenners uit die tijd."
(via mail, 23 oktober 2005)

"pedante snikkels, komen kut te kort. Webloggen is niet voor mietjes maar ook niet voor stoere geile binken, webloggen is namelijk een fenomeen, een spookbeeld voor blinden die zich vergapen aan de wijde wereld van het internet om zichzelf te ontmoeten, een monologue interieur te voeren en dan de echo terughoren, het internet dat een wonder is wat een dom irrationeel fenomeen is. Echt iets voor pedante snikkels en kale kutten die niet neuken maar wel in elkaars nek willen hijgen en tijd teveel hebben. Ik zou er helemaal niet aan beginnen en beroemd en rijk ben ik al, zegt het liefje. Ik heb de grootste en zij heeft de lekkerste en we verdoen de tijd liever in elkaar verstrengeld dan te vergooien op zo’n vervuilde weblogmarkt. Mot je alweer email beantwoorden enzo, in je vrije tijd, be je gek. Opzoute, stik dur maar in, Goossens, kijk maar uit dat ze niet vreemdgaan terwijl jij al die poen verdient, sneue wolf, ouwe rukker, voordat je het in de gaten hebt sta je een verschrikkelijk stinkend goedje op je scrotum te smeren terwijl je staat te huilen omdat je zo belazerd bent terwijl je het alleen maar goed bedoeld, voor ons allebei schatje, weetje, heerlijk met vakantie strax, saampjes, maar vanavond moet ik werken snappie, centjes verdienen mot pappie, kijk niet zo beteuterd, je wilt helemal niet naar de Lidl, je wilt daar nooit gezien worden zei je, nou dan. Nou tot strax dan, he ?"
(nove, 12 oktober 2005)

"Bicat.net, dat is toch die achterlijke webstek voor rukkende, boerende en altijd bezopen kerels? Dat zielige pathetische zooitje ongeregeldheden dat uitgebraakte hersenkwak probeert te verkopen als prozadrek? Natte winden, dikke drollen, kleverige onduidelijkheden? Slurptrekkende draaigorgels, voorhuidjogging avant la lettre en berensgrote buikglijers?" (Jeremias Schubbenrug, in Nova, 4 oktober 2005)

Reageerziekte

"Op een vrolijke dag toen ik aan mijn, voor al 11 jaar, allerbeste vriendin de liefde heb verklaard en binnen luttele seconden de meest euforische gevoelens door mijn ziel heen flitsten typte een verslag van school begon k te typen en dit kwam tevoorschijn op het samengeperste hoopje uitwerpselen wat ik beschouw als mijn laptop, want zoals velen het niet slecht zou doen als zij dit beseften is bezit enkel een illusie.

Conclusie & nawoord

Niet alleen symbolen hebben invloed op ons doen en denken, de manier waarop ieder mens zichzelf ziet en andere zegt meer over die persoon dan over anderen. Elk mens gaat zijn eigen weg, en het is jammer dat er uit commerciële geldzucht zoveel miscommunicatie ontstaat tussen mensen. Welk mens is beter, het mens dat genadeloos elke, in zijn ogen misdadiger, ritueel vermoord, of die mens die de opdracht geeft om onbewuste signalen stuurt via reclamespotjes en zo het materialisme hoger prijst dan het gevoel om bewust van jezelf en je daden te zijn? Draait het dan uiteindelijk allemaal om geld?
De een vermoord mensen die hun hele leven anderen pijn doen, en de ander roept het gevoel op dat er niets beter is dan nike schoenen in combinatie met een stoere jack met een bontkraag, dat gedoe met die bontkragen id volgens mijn theorie gebaseerd op het paringsgedrag van leeuwen, hoe groter en mooier de manen, des te meer aanzien ze hebben en kans op leiderschap en hoe meer kans ze hebben dat hun genen worden doorgegeven ;).
Door niet te realiseren waar je mee bezig bent, of niet wie, maar wát je eigenlijk bent, ontstaat er miscommunicatie en disharmonie in de maatschappij. Opgaan in de massa kan leiden tot afgunst en afkeer van het geloof in jezelf en in anderen.

En ik wens hierbij balkenende en zijn hele tweede kamer heel veel succes met het oplossen van de “problemen” hier in Nederland, want zo schieten we geen reet op.

Oja, en een gelukkig Nieuwjaar!

Zondag 7 januari 2007, Frank Hooijer"
(Frank Hooijer, 7 Januari 2007)

"Ik had het allemaal al wel eens meegemaakt en niets was mij te dol geweest: eonisme, vice anglais, flaggelatie, ja zelfs koprofagie. Ik was dan ook met graagte ingegaan op de omineus-priapische woorden en lubrieke blikken die "Ellen" tijdens ons gezamelijk consumeren eerder die avond op mij had gericht. Toen we, media nox, eenmaal in haar slaapkamer waren aangekomen, gaf zij steeds minder blijk van doorgaans aan haar toegeschreven mesquinerie. Integendeel,loodzwaar en onvermijdelijk hing het veile sneukelen in de lucht. Binnen no time was de vloer dan ook bezaaid met exuvieën en toonde zij mij haar zinnenprikkelende Junonische leest. Na intiem pidjetten en enige orogenitale schermutselingen (waarbij brod noch javelijn werd ontzien),sloegen wij serieus aan het procreëren. Cunnus en Curacaoënaar leken welhaast voor elkaar geschapen. Hoewel haar defloratie al enige tijd terug had plaatsgevonden, pandoerden wij als nooit tevoren, daarmee verschillende tenesmen bewerkstelligend. Het is maar goed dat haar echtgenoot van deze sluikmin nooit wat heeft gemerkt..."
(TiTo, mei 2006)

"Schrijf eens over vrouwen en hun plek of plaats in de allesverterende zakenoorlogen. Want als er stereotype mannen met diep verborgen schaamtegevoelens over hun potentie problemen en erectiestoornis (taboe naturlijk) dan is dat manifest in hun 'vlucht vooruit' in de freudiaanse wapencultuur. Elke geweerloop, elke zwaardere tank is een gestileerd erectiel apparaat vol dodelijke munitie opgepomnt met miljoenen kogels in een spurt naar het doel wat als lustsymboliek een 'lilith' in een duizelige extase zou moeten brengen want zo 'is de kracht van het leger'. Stoere mannen die eerst de vrouwen opgeilen, dan met hun duwtje in de rug erop los gaan om 'de vijand te onthoofden'. Ik als watje moet altijd vreselijk lachen om die serieuze gezichten die de mannen politici en militairen bij hun gepiep, gezeur en gezeik en hun broodnodige verklaringen trekken.
U, als warmbloedige heterovrouw zal zich wezenloos kunnen uitleven 'tussen de hitsige Jantjes'. Ik stel voor dat u zich een voorstelling maakt over de gang van zaken in de nachten op zo'n nomadenkamp met satellietvererbindingen in de maanloze nachten van de nieuwe woestijnen die worden ontgonnen, namens u en mij, natuurlijk, vanzelf, juist, nee, uiteraard. Het mag ook wel een andere uiterst vervelende erectiestoornis gaan, de ejaculatie praecox. Dat gaat dan vast over de linkse oppositie, denk ik dan, kunt u het fijn neutraal houden.

U bent toch op alle kaasmarkten thuis, hard op weg om zich te bekwamen in een genre waar sex met hoofdletters geschreven moet worden. Vooral de sex benadrukken, Lilith. Veel gore geile, harde, wrede sexscenes, met blinddoeken, kidnap, politiehandboeien, touwen en katrollen, gedwongen masturbatie tussen mannen, tussen vrouwen, scarring en kaalscheren en tot huilens toe dat gepomp met dildo's en dat monotone gezoem van vibratoren sfeervol brengen. Vooral geluiden en kleuren beschrijven, daar ben ik gek op."
(Peter Novecento)

"Is er iemand in de zaal die nog wil doneren aan een zielige arme homosexueuele neger met een onbeschrijflijke ziekte zwaargelovig te dom om te leren of te schijten die bovendien een oog mist en denkt dat de duivel soep in een blik stopt want hoe komt het er anders in en tegelijkertijd vreselijk gebukt gaat onder de laatste Tsunami of de vrees daarvoor want zijn geitenoog gaf vanmorgen onheil aan? Of anderszins zijn hypocriete tot op het bot zwarte geweten schoon wil kopen voor een luchtig schijntje of nóg liever zichzelf onsterfelijk wil maken over het lijk van een ander? Nee? Eénmaal? Andermaal? OK, dan ben ik ook pleite en met Marnix mee naar dat gruwelijk dure restaurant. Bovendien is het al na zessen en sta ik in de baas z'n tijd de wereld te redden en zo heb de cao dat nooit bedoeld. Howdoe en de mazzel. "
(Hein Buffelruft, 28 dec 2005)

"De liefde is groots, ze breekt zonder haar gebit te gebruiken door elke granieten kop heen, verzwakt de wil en maakt elke stoere kerel tot een week omhulsel, een schaduw van zichzelf, een brabbelend luierkind, elke vent verandert van binnenuit en geweldloos door haar rijke zegeningen. Je krijgt een rijpe korstkaas als huid en een hart van vloeibaar goud. Verpletterend is ze en zij, de liefde, de warme zomerse, niet de winterharde en verbitterde tak dus, zit nog steeds vol met geheimen waar niemand de sleutel van kan vinden. Mysterieus is ze, als de ondergrondse geheimzinnige dictatuur van wereldwijde, alomvattende bekabeling waarlangs dagelijks kilometers gecodeerde data tussen de continenten flitsen. De liefde is een tectonishe plaat die schuurt en krast en gangen boort voor lavastromen van vleselijkheid en voedzame sappen die op geen enkele dieet mag ontbreken. Daarom is ze schaars. Tot slot..we heben allemaal een gat van onderen, onthou dat. "
(Nove, relatietherapeut, 3 dec 2005)

"Thanks! Voor de eerlijke en ijskoude bieren vooraf om de ergste dorst te lessen na een lange en vermoeiende reis. En de Champage daarna in gelukkig niet van die zuinige hoeveelheden maar gewoon ruim bemeten pullen. Dank ook voor de wonderschone oester die in zijn natuurlijke habitat beschermd en koel lag te wezen toegedekt met een warme dekentje bosui-liefde en een tikje Tabasco-ondeugd onder die deken. Dank voor de kleinste en schattigste St. Jacobsoesters die ik proefde in Balsamicostroop. Eerbied voor de kort aangebrade en met ontbijtkoek gestoofde kwartel. Ik proefde een tint Orange Marmalade hoewel je zei dat het er niet in zat. Ik hou het erop dat de chefkok zijn geheimen heeft en, hoe hooggeëerd zijn publiek ook mag zijn, ál zijn details zullen ze nooit te horen krijgen. Met liefde deed ik mijn sommeliertaken en het ‘kut-sommelier’ omdat ik de glazen niet tot de nok vulde, neem ik op de koop toe. Onder de indruk was ik van je tzatziki met shrimp en rode grapefruit. Zoet en zuur zoals Bitter & Sweet zoals het leven zelf zoals harmonie zo mooi kan zijn. Ook onder de indruk was ik van je zeewolf met tomatenchutney. Een rode knipoog op een licht in de boter aangezet visje zoals de boter bij de vis behoort te zijn. Je bewees jezelf door met het produkt mee te koken en de zeeduivel vochtig te houden en over te laten lopen in het bedje van zuurkool omrand door koele en volle crême fraiche en slechts gestopt door mosterd. Het zal mijn gebrek aan woordenschat zijn geweest deze poëtische beleving van samenstelling aan mijn disgenoot heer Visser uit te leggen, aan de wijn waarin het beestje zwom heeft het niet gelegen. Emotioneel werd ik bij het aangezicht van mijn vrouw in jouw open keuken, verliefd op de chefkok die zijn konijntje aan de haak had geslagen. Uit het konijnengezin weggetrokken, de zuigelingen achtergelaten en deskundig ontdaan van fluffy flaporen en prachtig gevild en daarna één minuutje aangebraden in de volle boter. Ach, je zei het nog, ‘nog even in de oven en gekeken hoe lang’ in antwoord op de vraag hóe lang dan, zoals Sebastiaan Bach ook vindt dat de piano zichzelf speelt. U zij geprezen met bijzondere gaven, maar het zal mijn eenvoudige ziel zijn die het zo ziet. De ingekookte fond een tikje gezoet nog niet eens meegerekend evenals de witte bonen-truffelpuree en rode kool met vijgen die in een restaurant van naam de kaart had kunnen aanvoeren. Jammer dat je er niet bij was met de kaas. Het zal de tol van de roem zijn geweest of de spanning van het koken op zulk een hoog nivo. Het siert de man die ook gewoon maar een mens van Vleesch & Bloed is gebleven. Het was uit de kunst hoe wij genoten van een walnoot uit Frankrijk gekraakt op de wals van braakgeluiden die wij van boven hoorden komen. Waarschijnlijk was je druk doende in de homard-naire. Het dessert ben ik kwijt evenals het betoog dat ik hield, maar dat was ik toen al kwijt. Het betoog hou je van mij tegoed. Ik zal het je vertellen als ik de liefde verklaar aan mijn vrouw zoals jij gisteren de keuken in het algemeen en ons in het bijzonder de liefde verklaarde. "
(Kiers de Maison, 27 november 2005)

"Ach, heer bicat, nu we het over eten en drinken hebben. Ik kan u te allen tijde aanraden, maar toch vooral in de herfst, van de ganzenlever te proeven. Zoekt u daarbij een zo eenvoudig mogelijk bewerkte ganzenlever, dus geen paté, niets met geconfijte uien of anderszins toevoegingen. U wilt ganzenlever proeven die met de hand is schoongemaakt door een oud boerenvrouwtje die hooguit peper, zout en wat cognac toevoegde en daarna op 70 graden in de oven met de deur op een kier de lever zachtjes liet warm worden. Niet smelten, want dan scheidt het vet van de lever en bent u uw produkt kwijt. Nee, u wilt de lever verwarmen zodat lever, peprer, zout en cognac een geheel gaan vormen. Dat wat u wilt proeven is de waarheid en niets anders dan de waarheid. Slaat u overigens wel in grote hoeveelheden in, niets zo erg als aan het einde te moeten constateren dat u nog wel wat had gelust. Nee, met veel dingen is het zo dat we nèt even meer moeten eten dan ons lief is. Nèt dat decadente punt van overdaad aantikken. Schenkt u daarbij een Gewürztraminer en bij voorkeur hoe ouder hoe beter en liever nog een Grand Cru dan een gewone. Maar als u dan toch uit wilt pakken dan komt u niet heen om de Tokay Pinot Gris.
Daarbij geserveerd met warm en geroosterd brioche brood."
(Harrie Stamper, 23 oktober 2005)

"Of die klassieke Suske & Wiske (het was nummer 78 als ik het goed heb): De Kakkende Kakkerlakken, die aflevering waarin Tante Sidonia in haar keuken te maken heeft met een steeds groter wordende populatie kakkerlakken, die voortdurend alles onderschijten, niet in de laatste plaats de biefstuk met friet die Tante speciaal voor Lambik had gebakken, tot grote woede van onze favoriete zeshaarder, die gelijk een spuitbus pakt en erop los begint te spuiten, dit tot groot enthousiasme van zowel Suske als Wiske, die duchtig beginnen mee te spuiten (we hebben het hier duidelijk over de periode waarin Suske en Wiske nog net zo milieubewust waren als George W. Bush die zijn privejet vanuit Kyoto liet terugvliegen naar zijn range in Texas omdat ie z'n favoriete cowboy-hoed was vergeten), maar in de spuitbus van Lambik blijkt een goedje te zitten dat er voor zorgt dat de kakkerlakken de volgende dag het formaat van een jong paard hebben (professor Barabas had een lege spuitbus gebruikt om zijn nieuwe groei-middel te testen en vergeetachtig als hij was, had hij het bij Tanta Sidonia laten liggen, puur uit teleustelling, want ook na gebruik van het groeimiddel had Tante Sidonia de professor uitgelachen toen hij zijn broek naar beneden deed), afijn, nu de kakkerlakken gegroeid zijn, schijten ze nog harder met als gevolg dat tante Sidonia, Lambik, Suske en Wiske hun huis worden uitgescheten, waarna ze Jerommeke erbij halen, wiens enige bijdrage een ENORME scheet is, gelukkig komt professor Barabas eraan met een grote smile op z'n mombakkes en een nog grotere bobbel in de broek die, zo zal even later blijken, amper in staat is de steeds groter wordende penis van Barabas te verhullen met als gevolg dat Tante Sidonia, gek van geilheid, zich op professor Barabas stort die vrijwel onmiddellijk klaarkomt en bovenop een van de reuzekakkerlakken kwakt die dan weer vrijwel onmiddelijk in elkaar krimpt en in het niets oplost, waarna ook Lambik en Suske en Jerommeke hun apparaat bewerken met het groeimiddel, zodat ze de volgende dag, onder de stimulerende leiding van Tante Sidonia en Wiske, de kakkerlakken dood masturberen. Knipoog Wiske. Einde."
(Max J. Molovich, 23 Augustus 2005)

"De vergelijking ‘vleesetend’ en ‘vrouw’ is een natte wensdroom. Het is veelbetekende symboliek dat er aan vegetarische mutaties man/vrouw/ hermafrodiet wordt gewerkt door de wetenschappelijke elite. Weten zij soms meer? Staat ons Armageddon te wachten ? De finale segregratie, het schisma van de sexen en de ondergang van hun zondige sexueel verkeer als geheime wapen om de wereldbevolking eindelijk zonder oorlogen te kunnen reguleren ? Reincarneren in een plantaardig bestaan in een potje aarde van robotformaties die miljoenen grijze racks van vruchtdragende en geurige planten produceren onder uiterst secure en berekende condities , zonder vrij zon of maanlicht, zonder zicht of gehoor, zonder tastzin, zonder geluid van wind en zee."
(nove, 6 Juni 2005)

Zelfbeschouwing

"Een man van middelbare leeftijd, beet je te dik, beetje te morsig. Baardje of sik wellicht. En witte schilfertjes sieren zijn gelaat. Hij rookt en hij drinkt, maar in tegenstelling tot wat hij ons graag wil doen geloven, niet teveel. Hij is een ambtenaar, schaaltje 9. verder een liefhebbende vader die zijn frustratie over het uitblijvende en waarschijnlijk nooit meer komende grootse leven heeft verruild voor een soort van komisch cynisme. Hij neemt het niemand kwalijk behalve misschien soms zichzelf, maar dan alleen na een Westmalle Tripel te veel. Hartstochtelijk supporter van NAC of een andere club ten zuiden van de grote rivieren, want dat hij een Brabander is moet haast wel. Zo stel ik mij Kiers voor, maar wellicht is het wel gewoon die homofiele Indo die bij Serudang de lege borden ophaalt..who knows.."
(Andy Möller, Gelsenkirchen)

"Het is vast een meteroloog, een weermenneke met een gesmoorde sexualiteit, eentje met een enorm taboe. Een vrijgezelle biologieleraar met verlatingsangst kan ook. Zo'n eenzaam type die nog steeds bij zijn moeder woont en al jaren lesgeeft in het basisonderwijs. Zo'n anonieme 13 inhetdozijnman die spaarzaam leeft, de piepers schilt en de afwas doet, zo eentje die op de middagwandeling met het hondje van moeders vanachter de krant bij een speeltuin of in het park naar stoeiende of voetballende jochies kijkt en de pijn verzwijgt. Een masochist die het taboe koestert.
Zo'n kleffe smeerlap van een potentiele serieverkrachter met banden in een hechte kerkgemeenschap waarop moeders zo trots is omdat hij naast het lesgeven ook nog als hobby het locale knapenkoor dirigeert. Zo eentje die maar beter melancholieke verhaaltjes moet blijven schrijven. "
(Nove, 22/11/2005)

"Ach ja, leuk, schrijvers.

Beetje zo in je donkere hol aan de wereld knagen. Puur verongelijkt verdedigen van een door mede niet-aanwezigen geschapen superieure schertswereld. Lurken aan je pijp. Pijpen aan je lurk. Woorden in langgerekte nadenkzinnen omzetten. Protserige taalvlekjes. Huilerige holheden. Fletse vondsten. Massieve monomane monsters. Een zielige berg toevoegingen aan de duistere put die al veel te lang overstroomt door de gemankeerde bijdragen van nerveus krabbelende geesten met een ongepast gevoel van eeuwigheid.

Die sfeer.

Geef mij maar parkeerwachten. "
(Marnix, 21/11/2005)