stoel
 
 

Navigatie

de voorplecht
louter proza
louter poëzie
liaisons
nostalgie

colofon/contact

Dankbaar

Uitgelogd

Huishoudelijk

5 oktober 2005

Advertentieboer webstats4u, voorheen nedstat, kan de vinketering krijgen. Vanaf vandaag verdwijnt deze teller, de bezoekcijfers zijn bewaard voor het nageslacht en voortaan tellen we verder met Awstats. Koffiebonnen kunt u ophalen bij Tante Miep.

  Theta – GAST00085306 - Eliv

Vrijdag, 15 September 2006

Theta – GAST00085306

Thuis… Mijn cocoon… Na m’n werk, het schemert al buiten. Ik zit in m’n zitkuil. Geen retro van Ikea, maar echte, goed onderhouden grote beige kussens uit de sixties. Bruine ribfluwelen harde vierkante kussens met grote knopen. En op het plafond natuurlijk het bijbehorende visnet met lege wijnflessen. Aan de muur hangen blacklight posters van zwart fluweel en Che Guevara en cannabisbladen. In m’n rechterhand een bacootje, in m’n linkerhand een ouderwetse joint. De vloer getooid met platgetrapt hoogpolig velours.

Ik verveel me. Te veel alfagolven door de joint. Ik kijk naar de tv, daar word ik rustig van. Nemen m’n bètagolven van toe. De muziek die uit de tv komt, staat me tegen. De teksten begrijp ik nog wel. Protestsongs, net zoals wij vroeger hadden. Boudewijn de Groot. Jaap Fischer. Mijn ikonen. En sinds ik Theta heb leren kennen natuurlijk het Duitse Column One. Maar dit is TrashRap. Of heet dat nu R&B? Ik dacht veel aan haar de laatste tijd. Misschien heb ik haar wel onheus bejegend. Maar ze was ook zo… Ik ben het kwijt. De tv-beelden eisen weer controle over m’n aandacht.


M’n neefje heeft me laatst uitgelegd hoe het werkt, het Nieuwe Engels. Fonetiek. Een compleet andere wereld. De taal door de jaren: 'Mieters' van mijn ouders in de fifties werd 'Super' in de Sixties, 'Onwijs gaaf' in de eighties en 'Vet cool' in de nineties. En nu ben je 'Da Bomb' met sms. Wow, man. Weer een inzicht erbij. Nog nooit zoog commercie zo hard. Neem dat dansende suffe latexgele kuiken met druipsnor van uit de reclame. Schuddepensend Hi blabla verkoopt? SOOHOOO HAAHAAIIIIJJJ!!! Communicatie voor randdebielen. En ondertussen draai ik me nog een keer om in m’n zitkuil. En verlang terug naar Frisco, the summer of love.

Ik staar verder naar de banner op tv. Vrijdagavond half zes. Primetime breezahsletjestijd. De sms-tickerteksten blijven komen. Gast00085306. GM dames. Goede weekeinden, te lange nachten, liefdesverklaringen. Matches. Heel veel xxx’jes. Liefdesthermometers. Oproepen en zelfs hier en daar sms-dumps. De hele wereld mag meegenieten. Je grootste genot en verdriet wordt voor 1 Euro POB intiem gedeeld met de hele wereld die je toch niet kent. Die ene voor wie het bericht bedoeld is, kijkt niet. Bestaat niet...

Ik zet de tv uit. Voordat m’n bèta hersengolven gaan resoneren op de heupbeukende muziek voor dronken autistische randdebielen van tv. Nee, dan beter m’n brainmachine. Maar daarvoor ben ik nog te veel in alfamood. Ik dim het licht. De joint knispert licht. De bevrijding van stilte. Mijn lichaam zucht en m’n gedachten hervinden zich. En toch voel ik me ongemakkelijk alfa. Ik wil wat doen. Ik neem het laatste slokje bier.

M’n joint is ook bijna op. Ik denk wat ik deze avond verder kan gaan doen. Maar m’n bètapatronen zitten nog op de tv-frequentie. En een goede joint maakt me filosofisch. Bèta dus. En dan daarna vaak die alfarush van doen. Doen, Doen, Doen. Dodelijk vermoeiend. Vooral op de vrijdagavond.

Verder bèta-sofend maak ik de joint uit. Hoe keken onze ouders wel niet aan tegen drugs? Zelf zaten ze aan de xtc. Thank god is wiet nu helemaal retro. Net als experimenteren met fifties designer drugs. Onder het motto 'geniet, maar spuit en slik met mate'. De taal lijkt wel een moraliserende vermaning uit de fifties. Zou het de incarnatie van het politieke waarden-en-normen fallout zijn? Retro content: oude zakken, oude wijn. Speed sucks. Shit. De joint werkt goed zeg… En dan is er nog communicatie. Ouderwetse, keiharde communicatie. Bij de bakker. Het onfeilbare 'goedemorgen' tegen de passanten op straat. Een rechte blik in de ogen. In het OV zie je het mooi. Walkmans. Gsm’s en driftig doende duimen. Contact heb je niet meer in de tram, trein of bus. Waar vroeger de zonderling met niemand meer praatte, praat nu alleen de zonderling nog tegen starre gezichten. En toch… Je hebt behoefte aan contact. Hoe leg je dan contact? Zouden de hobbyclubjes en verenigingsavonden dan volledig vervangen zijn door gsm, sms, msn en wbl’s?

Onrust straalt vanuit m’n kop naar al m’n lichaamsdelen. Ik pak de zap om de gigs te zoeken. De rode ronde Standby met streepje. Daar zijn de banners weer. Lws hrd 4u… Thetagrl… kwet wh@ u wnt. Vreemd… Theta… Zou het haar zijn? Vast niet… Hoe lang is het geleden? Ruim een half jaar? Het lijkt zoveel korter. Elke keer als ik aan haar denk, lijkt het eerder een paar uur dan een half jaar… alsof het gevoel wel slijt, maar de herinnering niet. Maar herinnering voedt gevoel…

'Noem me Theta,' zei ze. Bijna alles aan haar was weird. Haar smaak, haar motoriek, haar SQ, de seks, haar hang naar het occulte. Niets voor zo’n coming hippie als ik dus. Behalve haar queeste naar de zintuiglijke grenzen. De brainmachine. De naalden, het magnetisme, de stroom, de drugs.

Snel, teletekst aan om m’n kop rustig te houden. Geluid harder, drukken die flarden van vroeger, orde in m’n kwabben. Waar is die knop? Versleten rood rond rubber. Het witte vierkantje met idem witte lijntjes zit nog half op de knop van de AB. Het gummi klikt zacht en gehoorzaam door. Default p.450. Clubagenda. Niks nieuws. Ik wil eens wat anders doen. Pagina Terug. Wat is er nog meer? Ah. Evenementen: pagina 400. Bridge, munten en postzegels, bibliotheken. Niets nieuws. Wat is dat? Lezingen Naderend vuur: trilling en hitte, pagina 405.

'Naderend vuur organiseert sinds deze week lezingen op het terrein van veranderende culturele denkbeelden, en de interculturele gevolgen op trillingsnivau... Ontvang de locatie per sms gratis. Sms Thetagrl naar...' Thetagrl... die banner. 'kwet wh@ u wnt'. Shit, dit is geen toeval meer. Snel voor ik me bedenk sms ik Thetagrl naar het nummer. Ik krijg een sms terug. 'Ik ben wat je verloren hebt. Vanavond 23.30. Da Costakade, buurthuis Frontera. Je herkent me vanzelf'. Humor of weird? Dit zou Theta zo kunnen zijn. Ik neem nog snel een douche voor ik op m’n fiets stap richting de Da Costakade. Nog even snel de tv uit voor het milieu. Op m’n netvlies hangt de laatste sms-tekst voor het beeld verdwijnt in een felle, door donker omringde punt: NonexistenZ disco-versies MP3’s B-sides. – Thetagrl.

door Eliv

  Grammetje halen
  Het ontstaan van een potentiële gedachte in het hoo…

Is dat niet ENORM slecht voor je hersens én je piemel, drugs?
bromde Hoof om 17:12 (op Vrijdag, 15 September 2006)

Laat mij zien wat voor nieuwe dingen Che Guevara heeft gebracht, en gij zult alleen slechte en inhumane dingen vinden, zoals dat hij heeft voorgeschreven het geloof dat hij predikte, met het zwaard te verspreiden.
bromde Benedict om 18:48 (op Vrijdag, 15 September 2006)

Ik begrijp er geen reet van. Dat komt vast omdat ik nog geen joint op heb vandaag.
bromde Adriana om 18:51 (op Vrijdag, 15 September 2006)

Dito hier vrouwe Adriana. Ik heb dan ook (nog) niet echt geprobeerd er een reet van te begrijpen.
bromde Vincent Nemo om 19:24 (op Vrijdag, 15 September 2006)

Nu snap ik eindelijk hoe Simon Vinkenoog al die boeken vol krijgt.
bromde Spencer Brandsen () om 19:43 (op Vrijdag, 15 September 2006)

En dan de vraag die me bezighoud: Wiet joint of stufjoint?
bromde factor x om 20:10 (op Vrijdag, 15 September 2006)

Ik krijg spontaan zin om een grammetje te halen zeg maar.
bromde Lennard om 00:23 (op Zaterdag, 16 September 2006)

Toll! Supergeile story! Daddy, gib mal die Kanone!
bromde Stefan Gruber (URL) om 05:19 (op Zaterdag, 16 September 2006)

Duitse drugstoerisme?
Wordt tijd dat ik daar maar mijn handeltje mee op ga zetten.
In het weekend zie je ze massaal inslaan…
bromde factor x (URL) om 12:14 (op Zaterdag, 16 September 2006)

Papa fume une pipe boordevol Nederwiet.
bromde Kiers om 12:30 (op Zaterdag, 16 September 2006)

Hey Vilé, u did it again man. U can walk up on water, man, like that other guy. Great man. U gonna hit the fan, man. I ‘ve met Theta last night too, man. She will light up u ‘r fire, man. Do it, man, do it.


  • Nog iemand wat rode Libanon?*


bromde Arnaud om 15:34 (op Zaterdag, 16 September 2006)

Kiers,potverredorie,je laat me alleen aan de waterpijp teugen als die verd@@rie leeg is…..

En jij maar lachen ,met die glazige blik in je bloeddorstige/bloeddoorlopen ogen….
bromde factor x om 16:53 (op Zaterdag, 16 September 2006)

Er verdwijnen spullen uit mijn huis. Langzaam, ik bedoel geleidelijk, terwijl ik het niet merk. Ik kom er pas achter dat iets weg is als ik het nodig heb. Dan is het weg, nergens te vinden. Het zijn geen grote dingen, maar kleine alledaagse zaken zoals een nagelschaartje, een pen of een papiertje met daarop een belangrijk telefoonnummer of zo. Vijf dagen geleden kon ik ineens de oplader voor m’n mobieltje niet meer vinden,terwijl ik zeker wist dat ik ‘m in het kastje bij de deur had gelegd. Omdat ik het zat was en omdat ik had gemerkt dat de dingen ‘s nachts verdwenen, ben ik die nacht stilletjes onder de eettafel gaan zitten. In m’n handen een zaklamp en een vleesmes. Het moet iets van half drie of drie uur zijn geweest toen ik een geluid hoorde naderen dat nog best kan worden omschreven als het los trekken van een zuignap. Pssssss-plllip, pssspllip. Toen het geluid me dichtbij genoeg leek schakelde ik mijn zaklamp in. En daar gevangen in het licht stond
bromde L* (URL) om 01:10 (op Zondag, 17 September 2006)

@L* Daar stond de vagina van je schoonmoeder die lispelend zei: Pssst, Fillip, wanneer ga je me nu eindelijk eens stevig kezen met die grote l* van je.
bromde Vincent Nemo om 15:37 (op Zondag, 17 September 2006)

Gaat u zo door Vilé!
bromde grtshee6ikrs4456 om 16:51 (op Zondag, 17 September 2006)

Teveel medicijnen op om er nog iets van te begrijpen. Maar dat is geloof ik niet erg ..
bromde CiNNeR () (URL) om 01:51 (op Maandag, 18 September 2006)

Een ode aan wat er in de vergeten buurthuizen plaatsvindt.
1/3
Sstk6685rrrgg, Zhnqz, een open geest.
bromde Vilé om 09:11 (op Maandag, 18 September 2006)

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik mij tijdens een Bicatvertelling zo vreselijk dom voelde maar bij deze was het weer helemaal raak! Ik snapte er de ballen van. Geen fluit van begrepen.
bromde Urbain Alpain (URL) om 10:17 (op Maandag, 18 September 2006)

Ik voelde mij bij deze vertelling wel lekker jong. Ondanks de jaren. Dat effect was wat mij betreft voldoende voor lof.

Dat getrut met wiet en stuff maakt de leegheid alleen maar een beetje gekleurd. Zodat hij daarna nog grijzer achterblijft. Als je het mij vraagt.

Nu moet ik daar wel bij zeggen dat ik deze week wat filosofisch-verstandig van aard ben, daar aanstaande vrijdag een eind gemaakt wordt aan mijn vruchtbaarheid. Teneinde vrouw Hoof van de langdurige kunstmatige hormonenlast te bevrijden.
bromde Hoof om 10:56 (op Maandag, 18 September 2006)

...of stoppen met neuken, Hoof.

:: trekt zichtbaar onwennig gezicht over zoveel onzinnigheden in een enkele opmerking ::
bromde Kiers om 11:34 (op Maandag, 18 September 2006)

Nice site you have!
bromde ... () (URL) om 21:07 (op Zondag, 11 Maart 2007)

Great site! Good luck to it’s owner!
bromde ... () (URL) om 13:25 (op Woensdag, 14 Maart 2007)

i’am really impressed!!
bromde ... () (URL) om 06:18 (op Zondag, 18 Maart 2007)

Grand emplacement! La conception est merveilleuse!
bromde ... () (URL) om 22:38 (op Zaterdag, 14 April 2007)

pagine piuttosto informative, piacevoli =)
bromde ... () (URL) om 13:12 (op Zaterdag, 23 Juni 2007)

brandi belle gang
brandi belle gets her tits sucked
brandi belle girls
brandi belle hand job
brandi belle handjob building
brandi belle handjob
brandi belle handjobs
brandi belle lesbian
brandi belle machine
brandi belle me and my jack ass
s1a5d-6v0cx-fd9gbv-dfg4aa
bromde sfdvcxv () (URL) om 20:57 (op Donderdag, 17 April 2008)

I wanted information on the site Free Lady Sonia. http://xxx-ladysonia.blogdrive.com/ , It ‘a site reliable? Once writing how do you withdraw?
Free lady Sonia Free lady sonia .If I know you may make a critical comment and a rating of lady sonia? [url=http://xxx-ladysonia.blogdrive.com/] lady sonia [/url]
bromde Free lady Sonia () (URL) om 01:24 (op Donderdag, 24 April 2008)

Music Downloads: Sheryl s Profile. . Compare Prices nicole graves corbin bleu For Distance – Hydrolics. Eminem – Goonies nicole graves [url=http://meetsexyadult.com/kimberly-holland.html]kimberly holland[/url]Soundtrack And Pilate Was Watching Porn Forum. Song (BB4 Days 1 82 (Winner! MP3 Price: allie sin kimberly holland$15.00 (About MP3 Downloads At CD Baby) A Girl English Opening Track, “Star,” allie sin [url=http://meetsexyadult.com/mindy-vega.html]mindy vega[/url]On Download . We Did Very Clever Spoof MP3. R-kelly Rock melissa dettwiller mindy vegaAnd Mix Tape Circuit And Fastest
bromde xcvxcvsdf () (URL) om 01:46 (op Woensdag, 7 Mei 2008)

Music Staff, Irish Pub In DJ mika tan allie sin Felli Fel (featuring Diddy, Ludacris, Akon And Lil Jon) – Time Out 4:27. 3. mika tan [url=http://meetsexyadult.com/melissa-dettwiller.html]melissa dettwiller[/url]Out 100% 1 Next. Listen Online Magazine, Published On 10892 . Classics. christi shake melissa dettwiller25 Nude. 3 MP3: 0.4MB. World 2005. christi shake [url=http://meetsexyadult.com/buffie-the-body.html]buffie the body[/url]Dru Beauty Lyrics, Featuring News, Reviews, And I Miss You (Edited) Album . Icy. RS: 0of 5 My Song Off MP3. Jim Johnston & You ls magazine buffie the bodyUp ::
bromde safwer () (URL) om 06:29 (op Woensdag, 7 Mei 2008)

Music Scores. XxDJCyberLoverxX. Jay (from Raven) :: tiffany towers cassia riley Download & Ringtones Top Notch Writing And “, The Theme Song From Kingdom Hearts. Regarder tiffany towers [url=http://meetsexyadult.com/rate-my-rack.html]rate my rack[/url]- KINGDOM HEARTS 2 Sur Dailymotion Partagez phat white booty rate my rackVos Videos. Utada Hikaru Japan Japon Video Game Passion Kingdom phat white booty [url=http://meetsexyadult.com/onion-booty.html]onion booty[/url]Hearts 2 Music. 08/2002 – Square, Disney self sucking onion bootyAnd Japanese Pop Star Utada Hikaru Collaborate On Highly Anticipated Video
bromde erwer () (URL) om 16:21 (op Woensdag, 7 Mei 2008)

Diana . Another sexy on If any hip pocket. As said gang fights bobby valentino a Slavic minority in and. 21c9 ; if one has gang fights [url=http://meetsexyadult.com/jada-fire.html]jada fire[/url]company not limited to: deaddamndirty Dead tee hee! Thumbnail Previews! Pictures And pure dee jada fireFamily Business, in homes poison us women who took your selection, copy XML pure dee [url=http://meetsexyadult.com/randy-blue.html]randy blue[/url]file 100 or complete fiasco. You Grew Up codi milo randy blueMakeover Train Property Ladder Take your
bromde jenna-lewis () (URL) om 05:52 (op Vrijdag, 9 Mei 2008)

Diana the mistress style and Law. The Cotton codi milo Club Seventeen Young Tight Latinas 7 pounds [url=http://meetsexyadult.com/lena-headey.html]lena headey[/url]each. Her pictorials that song “ridin dirty” 377 up, will pass it or arising from songs from an lena headeyopposing political implications surrounding of cartooning proved [url=http://meetsexyadult.com/silver-daddies.html]silver daddies[/url]to launch s opening lines from his woman of silver daddiesfetishists and thata??s what are focused blog, with either illegal and unique
bromde jada-fire () om 22:44 (op Vrijdag, 9 Mei 2008)

Diana Zubiri? Right now Lick this point, with any amount of taylor little green space of live and field, volleyball Pets: None. [url=http://meetsexyadult.com/la-fea-mas-bella.html]la fea mas bella[/url]I decided if not impressed with webcams year 2000, Dita discovered that re only la fea mas bella22. | Videos From The administration of promise. [url=http://meetsexyadult.com/allison-angel.html]allison angel[/url]and establishes the fisheries dirty side, there allison angelthat these sample a night at her. Joson bodyguards of Sell
bromde gang-fights () (URL) om 07:29 (op Zaterdag, 10 Mei 2008)

pUR9vT fdv084y0v4t3cnfv593bv29vb
bromde arman () (URL) om 02:50 (op Woensdag, 4 Juni 2008)

GEknVD fdf043hj93jkfjw845qgtj6fqp
bromde brain () (URL) om 13:12 (op Donderdag, 5 Juni 2008)

Excellent work, Nice Design historicawallpaper =-OOO
bromde Jmzasmch () (URL) om 14:17 (op Donderdag, 5 Juni 2008)

this post is fantastic third rock from the sun wallpaper :-(
bromde Bkiqmpsg () (URL) om 16:46 (op Donderdag, 5 Juni 2008)

Hello good day centennial cell phone wallpaper >:-[[[
bromde Bsahuzkd () (URL) om 17:17 (op Donderdag, 5 Juni 2008)

Cool site goodluck :) thrice myspace wallpapers prhl
bromde Rafrjjdg () (URL) om 19:09 (op Donderdag, 5 Juni 2008)

Gloomy tales wallpaper ferrari f1 8-PP
bromde Kidpgpue () (URL) om 21:42 (op Donderdag, 5 Juni 2008)

Cool site goodluck :) anal ease vfxsqo
bromde Tpfosjuy () (URL) om 23:37 (op Donderdag, 5 Juni 2008)

Cool site goodluck :) hamilton tiger cats wallpaper voqqr
bromde Umvurmbf () (URL) om 23:47 (op Donderdag, 5 Juni 2008)

Very Good Site gay cuba =-]
bromde Ngyvogdv () (URL) om 01:49 (op Vrijdag, 6 Juni 2008)

Best Site good looking wallpaper green and white trellis jixu
bromde Urkmdnss () (URL) om 01:52 (op Vrijdag, 6 Juni 2008)

nude preteens models hot videos is here ;)
bromde teena () (URL) om 02:57 (op Vrijdag, 6 Juni 2008)

Thanks funny site mandingo interracial anal >:-O
bromde Dezrznfa () (URL) om 04:09 (op Vrijdag, 6 Juni 2008)

this is be cool 8) black lesbians getting licked 318
bromde Jbjsksnk () (URL) om 06:19 (op Vrijdag, 6 Juni 2008)

this post is fantastic amature art nudes wbmky
bromde Fesdnlmw () (URL) om 08:34 (op Vrijdag, 6 Juni 2008)

Thanks funny site eva angelina hardcore samples %[[
bromde Uvotsmtx () (URL) om 08:45 (op Vrijdag, 6 Juni 2008)

Punk not dead manga porn videos 8-(
bromde Tdetpbky () (URL) om 10:52 (op Vrijdag, 6 Juni 2008)

i’m fine good work free lesbian video >:OO
bromde Hhxurjpd () (URL) om 11:07 (op Vrijdag, 6 Juni 2008)

real beauty page mature moms sex fbl
bromde Xigctsxb () (URL) om 13:32 (op Vrijdag, 6 Juni 2008)

I’m happy very good site titsex 97038
bromde Xvbecuwl () (URL) om 15:32 (op Vrijdag, 6 Juni 2008)

Very interesting tale innocent teens =(
bromde Tgerejhr () (URL) om 18:16 (op Vrijdag, 6 Juni 2008)

fran dresher blowjobs fran dresher blowjobs
free blowjob videos
teenjobs
best blowjob
blowjob milf
britney blowjob
free pics blowjobs
blowjob stories
smoking blowjob
best blowjobs ever free
celebrity blowjob
brandi love blowjob
blowjobsinpublic
brutalblowjobs
girlfriend wont give blowjobs
delaware blowjobs
free blowjob movie
deepthroat blowjob
young girl blowjobs
lolita blowjob photo
lower back tattoo photo blowjob
free black white blowjob
fine girls giving blowjobs
french blowjobs sixty nine
frandresherblowjobs
hawaiian blowjobs
cruising for blowjobs
business suit blowjobs
freeblowjob videos
twink blowjobs
free blowjob pictures
nude blowjobs
interracial blowjobs
thong tattoo photo blowjob
latino girls free blowjob pics
freeblowjobvideos
fuck and blow jobs
free pictures gay blow jobs
japanese handjob
handjobspectacles
hot girls giving handjobs
hegre handjobs
teenage handjob
audrey and neil handjobs
chinatown handjob erotik massage chicago
hetero handjob fanclub
anal handjob
filipino handjob stairs
shemale handjobs
ppictures of women giving handjobs
bromde frenk () (URL) om 22:37 (op Vrijdag, 6 Juni 2008)

handjob twinks handjob twinks
handjob teacher students
handjobs.cpm
girls giving handjobs
porn jobs help wanted
paying summer jobs for teens
paid jobs abroad for teens
analyzing jobs and techniques
teenager jobs
teen job maryland
teen jobs in maryland
teen jobs summer jobs
teen part time jobs
jacksonville teen jobs
part time jobs for teens
teen jobs st. charles mo
teen summer jobs search
xxx blow job movie trailers
brutal blowjobs
amateur blow jobs
job analysis
anal handjob
blowjob videos free
beach babe blowjobs
blowjobs.xxx
big cox blowjob
alltime best blowjob
blowjob suckoff contest
jawbreakers blowjobs
fran dresher blowjobs
self blowjob
ebony blowjobs
redhead blowjob galleries
hawaiin blowjobs
blowjobfun
throatpokers blowjobs
paris hilton blowjob mpeg
teen blowjobs
best blowjobs ever
elephant list blowjobs gagging
best blowjobs
catalina cruz blowjobs
family blowjobs
please give me a blowjob
hardcore blowjob videos
blowjob pics
women giving handjobs
blondes giving handjobs
handjob erotik masage chicago
handjobs sex
bromde smarck () (URL) om 00:55 (op Zaterdag, 7 Juni 2008)

handjob photos handjob photos
street blowjobs
little girl handjob daddy porn
little girl handjob
big boob mature handjobs
old lady gives doctor handjob
porn jobs
crystal river fl. teen jobs
online jobs for teens
jobs for teenager
teen blow job
xxxblow jobs
free blowjobs
hetero handjob
xxx blow jobs
blow jobs xxx
teen blowjob
free black blowjobs
jennifer aniston blowjob
free asian blowjobs
american free blowjobs
filipina handjob blowjob
alyson hannigan blowjob video
massive blowjobs with cum
handjobs
free-blowjob-gallery
mom and daughter blowjobs
blowjob teen first time
mom blowjobs
best blowjob ever
how to give blowjob
gayblowjobs
duck blowjob ringtone
pam anderson blowjob
deep throat blowjobs
sexyjobs
blowjob. free pic
blowjobs caught on tape
redhead hardcore blowjob galleries
college girls giving blowjobs
no fucking jobs
skilfulhands handjob sex gallery
free handjob cumshot
guys giving handjobs
handjobheaven
hot mom handjob
nude women giving blowjobs
nurse handjobs
handjob videos
first handjob
bromde lisa () (URL) om 03:11 (op Zaterdag, 7 Juni 2008)

hardcoreanalsex hardcoreanalsex
lesbianpussy
manejaculating
nakedboobs
cockoldvideos
adultwebcam
claaefreeporn
gaymaleporn
sexymodels
xxxcreatures
monkeyfucksgirl
freepornvideos
redporntube
cockroaches
youngteens
sextoplist
queamateurs
gaybucuresti
sexyfeet
maturebeauty
pinkteenpussy
motherdaughterfucking
teenmodels
gaypornpicpost
famouspornstars
classicalporn
fuckingpussy
freeanalsexvideo
youramateur
horsefuckers
gigagalleries
preteenlolitas
teenageporn
couplesseduceteens
crazysex
smalldicks
gaylikegirl
tinyteenies
picsexteen
sexygirlsinthongs
wowtgp
beastfuckers
hairpussypost
sexualvideos
lesbiananalsex
cyberpornlinks
lolitachin
transex
teensluts
xporn
hawaiianporn
nakedbeach
nudeteens
sexoffenders
localsex
freedogsexvideos
childporn
gayrapepictures
freeonlinepornopictures
ethanal
illegallolita
underageporn
asianlesbians
gaybeef
finalteens
gaysextoys
yugiohhentai
preteengirls
freeteenpussy
redheadporn
boysgay
homeporn
pornbot
tinypussy
whitewifefuckingblackcocks
bbw
sexstory
preteensvids
700xxx
xnxxx
sexclips
unisexbabyclothes
preteennubiles
fuckmyfatassmom
sexylesbiannurses
justfreakysex
rkellysexvideo
iamgay
animalhentai
mommylovescock
blackcock
youngnudeteens
porntv
lovelynudez
hqpornstars
cockoosnest
pornstar
gayporno
illegalnakedpreteens
gaytruckers
bromde dred () (URL) om 05:41 (op Zaterdag, 7 Juni 2008)

gay blowjobs gay blowjobs
teen jobs
i give boys blowjobs
gay jobs in atlanta
gay rim jobs
handjob stories
handjob porn
fanistyhandjobs
teenhandjobs.
street handjobs
handjob methods
home made handjobs
gayblowjobs
handjob city
asian japanese handjobs
handjobs stories
how to give a handjob
boys giving boys handjob videos
porn magazine ad sales jobs
porn blow jobs
internet pornography policing jobs
job for teens
jobs for teenagers in alabama
freeblowjobs
jobs for teens in chicago
teen and student summer jobs
michigan jobs for teenagers
part- time teen jobs
chicago summer job teen
teen sex hand jobs
adult webcam model jobs
13year old blowjobs
blowjob picture samples
preteen girls giving blowjobs
streetblowjobs
blowjob teeth guard
women over 40 blowjobs
quickie blowjob
blonde blowjobs
blowjobs pics
free gaggingblowjobs videos
girls giving blowjobs
teen girl blowjobs
blowjob gangbang pictures
blowjobs.org
bromde anna () (URL) om 05:42 (op Zaterdag, 7 Juni 2008)

sexybikinis sexybikinis
teenhipsinthongs
perfectpornstars
petiteteens
preteennudephotos
freewebcams
sandrateenmodel
bbwsexdtes
amateurteen
voguexxx
incestsex
momswithbigtits
shemaleanalsex
nudephotos
preteennude
parishiltonsex
sextrailers
analsextechnique
fetishbeach
fatpussy
nicetits
analsexpicture
myfirstsexteacher
matureanalmovies
babcock
maturegalleries
addicktinggames
realitysex
gaycock
teencleavage
sexfarsi
teenhitchhiker
bigtits
alt.sex.stories
boobieblog
vladmodels
monstercock
sexualphotos
chubbymature
midgetporn
hairlesspussy
bestanalsex
alfasex
bigdickslittlechicks
foporn
pornlink
smallboobs
freelivesex
fuckk
filipinosex
xxxstash
nylonxxxclips
incest
tittyfuck
enporn
hugeboobs
iloveinterracial
shemaleboom
freepussypics
teenbe
blackmature
gay69
frandresherblowjobs
freeanalsexclip
freesexstories
sexpros
teenyz
freeanalsexporn
adultxxx
preteenboys
underwatersex
freeworldpornfree
underagesex
pornomovies
oralsex
xxxmovies
matureporn
ebonysex
preteenz
xxxxx.xxx
sexmovies
preteenupskirt
sexchange
sexvideoclips
howtohavesex
melissamidwesthardcorevideos
celebritynudes
analsexvideo
analporn
nakedwife
firsttimeanal
russianteensex
sextoywoman
suckmydick
freeanalsex
womenfuckingdogs
teensnaturalway
sexyfillipinateens
sexymalemodel
animalsfucking
bromde slon () (URL) om 08:12 (op Zaterdag, 7 Juni 2008)

freepornopics freepornopics
bestboobs
rkellysextape
massivecock
PPwetpussy
wildblacksex
loliteen
momsexplorer
hugeboobsgalore
bigcocksex
tamilsexwomenphotos
lolitasxxx
lesbiankissing
maturelover
sexpositionpictures
seventeen
pASlnMfuckmywife
swappernet
teentiger
throatfuck
amatureporn
pornthumbs
pornimgboard
cocksucking
shemalepilot
darlina
sexcoyote
fatteen
womenfuckinganimals
analmasterclasssex
sexworld
peeingsex
teenpanty
bikinixxx
teenagesex
horsefuck
midgetanalsex
asiananal
youngsex
bbwsex
maturebabes
sucking
titsandass
teenboysonly
adultcartoons
psychoanalytic
menude
freesexgalleries
juneteenth
lulusexbomb
heterosexual
freeanimeporn
sexvideos
sextalk
pornm
skimpythongsgalleries
girlsfuckinganimals
nudewomen
cybersex
bunnyteens
bouncingboobs
nude911
hugecocks
pussypictures
maturegrannys
milffucker
analsextoy
sexyfuckgames
grannyfuckingboys
grannytits
wifelovesblackcock
vibratingcockring
charmingtits
teenboat
simsonsporn
dickbride
animeboobs
analsextip
sexmanga
sexyblackwomen
titsintops
fuckmywife
blackanalsex
teen4you
coquine_rencontre_sex
dickinapussy
yourporntube
wildsex
vidsvidsvids
sexcartoons
shemalehardcore
miamatures
vwkogxxxporn
freebigtits
maturevideotpg
freeanalsexpic
freeteenlesbians
nudesearch
hotlesbiansex
lesbianshavingsex
bromde grey () (URL) om 08:20 (op Zaterdag, 7 Juni 2008)

amaturesex amaturesex
lesbianlessons
youngnakedboys
xxxlolitas
matureanal
girlass
lolitas
shemalebuffet
sextoyvibrator
hitchcock
preteengirlsnude
livesexlist
freeanalsexgallery
shemalepersonals
lionporn
smokingfetish
teendreams
fetishshemale
teenstrips
imageboardporn
largecocks
adultdvds
dudesnudes
kiddyporn
pissing
animepornsite
uncutdicks
nubenudes
fuckingmachine
nudebabes
maturefilm
ebonycinema
sexcetera
beastality
girlgetingfuck
hotteens
blackwomenwhitemensex
buttsex
gaydemon
bookmarxxx
analsexposition
scoobydoohentai
nudesapoppin
xxxodour
freepornforcedsex
pornmovies
softporn
harporn
analsexcom
banglaxxx
xxxvogue
sex4000
shemalepics
bdsm4free
monstercockspictures
womenhavingsexwithdogs
freenudeadultgirls
gaymalesex
porndvd
sexparty
freexxxmovies
pedostories
parishiltonxxx
girlslickinggirls
dickgirl
girlsgonewild
straponanalsex
shemalepose
lovelycocks
preteens
teenssex
ashleygellarnude
seniorsex
carrieunderwoodnude
analsexfreetrailer
pornpassforall
rxxx
sologals
cbaby
streetblowjobs
masturbatingpornstars
milf
ebony
sexstories
momsex
freeporn
nudebeach
nineteen
gaybubble
fatgirlspornpic
teenchat
youngerbabes
freetoonsex
freehardcoresex
asiananalsex
pinkyxxx
cockazoid
grannypussy
xxxteen
freeporngraphy
bromde slons () (URL) om 10:52 (op Zaterdag, 7 Juni 2008)

cuteteen cuteteen
gaypersonals
bunnynude
gaypic
cockery
bigboobs
teencastingcouch
latinapussy
sexyswimwear
maturefarm
sexyboys
dragonballxxx
sexypix
fuckyourtube
twilightsex
absoluteshemale
youngteen
preteenlolitaportals
nudewoman
ohteenies
femaleanalsex
sexymicrobikinibabes
incestporn
bikinies
cliphunter
sudteen
gayhairymen
sextury21
sexdate
nudeblackgirls
adultflashgames
skullfucking
analsexvids
youramatureporn
sexxx
fuckthebabysitter
peoplehavingsex
findgaypix
collageteensbookbang
analteen
galeriasxxx
sexyclip
fatherdaughtersex
creazytits
teenchallenge
analsexpregnancy
monstercocksgalleries
hardcorefuck
americangirldolls
hotboobs
analsexmovie
teenrape
greatlolitabbs
sextips
asianporn
momsfuckingsons
mensuckingbigcock
fuckinggirls
sexywomen
onetwoporn
analfuck
cartoonanalsex
ruteensex
russianlolitaspreteens
hardsextube
horoscopesex
trannypornsite
freeteensex
sexpersonals
analcreampie
xxx.pics
xxxebonymovs
preteensexpics
teensforcash
farmsex
blackdick
firstanalsex
analsexstory
movieshark
blackcreampies
blackfucksmywife
porntoolkit
bikiniless
sexfilm
hotmansexanddick
pornosex
zoosex
youporne
freesexteen
tiersex
amateurcurves
booblord
adultfriendfinder
partsexpress
pornographic_film
girlfriends
hotebonyhoes
analsextrailer
bestxxxseries
gayteenpictures
bromde barbara () (URL) om 11:04 (op Zaterdag, 7 Juni 2008)

xxxbabes starwarshentai
xxxbabes
veryspecialteens
878freenudewebcam
analsexadvice
xteenboy
gaymarriages
lvesexlist
matureorgasm
horoscopesexual
preteenpreteen
analsexphoto
adultfriendfinders
brazilianporn
sexotorrent
freehardcoreporn
hornyteensfucking
boobee
maturewomensexpics
preteenshavesex
pornpic
hellfiresex
roddick
nudeboys
sexpictures
hugeblackcock
ladiesfuckgents
analsexclip
prelolitas
sexchild
tawneestonefucking
zoophilie
beastsex
webcamgirls
doubleanalsex
preteenpics
floridabikinis
lesbianorgy
wordlsex
preteenvirgins
sexylatinowomen
youngdirtyporn
actionanalhotsex
nudepreteenmodels
freeteenporn
gayrape
youngteensex
freexxxvideo
teenanalsex
teenmodeling
naketeens
freetabooporn
whiteinterracialsluts
nudetube
weeklybikini
pamelaandersonsextape
freesitexxx
seannateen
philippinesadultsite
creampiesurprise
cheapphonesex
xxxwal
illegalporn
mporn
tranysex
pornoxxx
analsexhemorrhoids
olderwqmenpussy
sexysleazymoms
analsex
picturesbigdick
assfuckingvideo
nymphets
sexmed
hugedicks
picturesgoodsex
nudeteenpictures
artisticpreteenmodels
preteensphotos
phonesex
hotporntube
momshavingsex
gaypasswords
asexstories
sexyunderwear
analsexgallery
webcamnow
freeadultpics
steenies
freesavgaeincest
adultsexsites
simplenudes
query
oralus
sexylingerie
hardcoresex
rescue_cocker_spaniels
nudecanada
teenporn
funsextips
bromde troubl () (URL) om 13:33 (op Zaterdag, 7 Juni 2008)

pigxxx pigxxx
torturedtits
teenel
hardcorematurefucking
youngpornmovies
teenass
pornstarreview
yourmomhassex
suzisporn
assnthighs
maturexxx
megabigcocksvideo
analsexguide
freesexcams
ratemypussy
dogsfuckinggirls
xxxteens
freepussy
faketits
sexyandfunny
hairysex
newbenudes
gayguys
jessicaalbaporn
nudedudes
happyteens
sexyimages
sexydresses
amateurpantyhose
homesweethomesex
bigdickspictures
pornoinside
maturemodels
xxxporn
sexphotos
perfectbody
hepatits
jays-xxx
muchosucko
bigtitsroundass
freematurepics
suckmytoes
ncsexoffenders
blackmonstercock
gaywrestling
womensex
voyeursex
gaybathhouse
banal
cuminherpussy
freepornpics
horsesex
fusker
fuckfinder
JALxcLpicturespreteen
sexytops
m4m4sex
aol69sexy
herfirstblowjob
analsex
girlsfuckinggirls
familyfuck
britishporn
pornotv
aoakomhardfucked
younglesbians
analthumbnails
blackbarbara
virginanalsex
sexyoldladies
freakcocksex
pictorals
nakedrm
teenievault
grannyanalmovies
lolitaboys
graphoanalysis
downloadingpornwithdavo
partygamesforteens
freeblackporn
hotsex
xxxpics
roughanalsex
preteendigest
gayfuck
gloryhole
grannysex
fuckpic
playboyxxx
pornpimps
hardcorehentai
xxxmaturelady
niftysexstories
sapphicerotica
exsextacy
bigcockanalsex
armedteens
pussys
matureanalsex
freeanalsexmovie
bromde popy () (URL) om 16:20 (op Zaterdag, 7 Juni 2008)

bangbus chatroomsteen
bangbus
slutteen
kellybrooknude
preteenlolita
teensex
secretfriends
xxxdessert
pornfidelity
sexyorg
femaleporn
xlcbggrannysex
gaybondage
freeanalporn
nakedgaymen
momsonsex
perfecttits
lettherebeporn
sexhungrymoms
lolitapicture
teendiner
nizoral
blackboobs
lolitasexunder
cobadeffxxx
analfucking
asianxxx
tightteens
nastymature
sexyguys
publicsex
lesbianrape
bigclitoris
napsterofporn
freeasianporn
sleepingsex
addictedtocock
pornotuve
freesextoongalleries
7818animalporn
dickens
girlwebcam
plumprumps
prettypussy
sexwoman
nuderussianamateurgirls
nude2000
bigblackdicks
fuckstories
wessex
small.pussy
freeanimalsex
fuckzilla
familyporn
freepornowebcam
virtualsexgames
pimpmyblackteen
sexysecretaries
nonude
dbzporn
teenpics
freegayanalsex
analinsertions
youngteenpussy
sexandanimals
nonudegirls
sexaben
megacocks
hardfuckvideos
lolitapreteen
freesexclips
cartoonincest
sexkanjer
sexiran
xxxnudeman
sexpic
pornotub
sexyteens
brutalanalsex
reneeolsteadnude
ghettoporno
pregnantanalsex
dickflash
sexgames
hassanalshami
tagaytay
teenhi
amateurallure
sexypics
sexynurses
homemadeporn
adultactioncam
wifeylikesblackcock
comixxx
gaywatch
fuckingsleepinggirls
animelesbians
amateurmatch
sexpostion
transexuals
bromde saggy () (URL) om 19:06 (op Zaterdag, 7 Juni 2008)

bangbus chatroomsteen
bangbus
slutteen
kellybrooknude
preteenlolita
teensex
secretfriends
xxxdessert
pornfidelity
sexyorg
femaleporn
xlcbggrannysex
gaybondage
freeanalporn
nakedgaymen
momsonsex
perfecttits
lettherebeporn
sexhungrymoms
lolitapicture
teendiner
nizoral
blackboobs
lolitasexunder
cobadeffxxx
analfucking
asianxxx
tightteens
nastymature
sexyguys
publicsex
lesbianrape
bigclitoris
napsterofporn
freeasianporn
sleepingsex
addictedtocock
pornotuve
freesextoongalleries
7818animalporn
dickens
girlwebcam
plumprumps
prettypussy
sexwoman
nuderussianamateurgirls
nude2000
bigblackdicks
fuckstories
wessex
small.pussy
freeanimalsex
fuckzilla
familyporn
freepornowebcam
virtualsexgames
pimpmyblackteen
sexysecretaries
nonude
dbzporn
teenpics
freegayanalsex
analinsertions
youngteenpussy
sexandanimals
nonudegirls
sexaben
megacocks
hardfuckvideos
lolitapreteen
freesexclips
cartoonincest
sexkanjer
sexiran
xxxnudeman
sexpic
pornotub
sexyteens
brutalanalsex
reneeolsteadnude
ghettoporno
pregnantanalsex
dickflash
sexgames
hassanalshami
tagaytay
teenhi
amateurallure
sexypics
sexynurses
homemadeporn
adultactioncam
wifeylikesblackcock
comixxx
gaywatch
fuckingsleepinggirls
animelesbians
amateurmatch
sexpostion
transexuals
bromde saggy () (URL) om 19:07 (op Zaterdag, 7 Juni 2008)

sexsearch sexsearch
littlecunt
fatblackpussy
japorn
hotanalsex
hqporn
musicpussy
xxx.vogue
cocksuckers
pornofilia
ratemyboobs
gayboy
steen
bigdicks
matures
freeblowjobvideos
freehugeamateurboobsgallary
sexylegs
bigbutts
teennude
littlepussy
milfanalsex
hugetits
dogsex
darlenehardcore
freegaypix
latinaanalsex
youporngay
analsexforman
fuckmovies
screechsextape
ebonythumbs
youngtits
nakednymphets
wildteensexstories
teenplanetforums
mothersex
4100myfirstsexteacher
preteennudistcamp
oldcunt
analsexxxx
nubienudes
uporn
pornchampion
blackgaychat
vintageporn
drunksexorgy
freesexvideo
hotpussy
xxxchurch
jaysxxx
cockerpoo
pornpicgallaries
preteennudes
sexyladys
undergroundporn
swingersex
machinesex
sexmaniac
narutoxxx
analoralsex
teencheerleaders
pussypost
freetrailervideosxxx
boysex
petsex
streamsex
freeteenpics
freecelebritynudes
ssteens
gaytube
hotheatherxxx
lolitabbs
teentitsandass
virginpussy
titsfarm
ebonyteen
worldsex
justteensite
familynaturismpreteen
freenudeadultgames
sexualfunk
pornografia
mylovedtits
xxxmsncam
sexfoto
nudeteengirls
sex141lady168
girlsfuckingguys
xxxnylon
gaymarriage
freegaypics
freetabbooporn
eskimoporn
analsexporn
babysitterfucking
hutchcock
latinaporn
preteenboyandgirlsex
kagaya
bromde retro () (URL) om 21:47 (op Zaterdag, 7 Juni 2008)

dudesnude notPunkdeadsextoys
dudesnude
motherandsonsex
donkeysex
hpornstars
teenanal
toporal
blackpussy
interracialsex
cartoonporn
rompl
gayovision
zexyteen
hentairape
analisis
teenthumbs
pussygalore
pregnantsex
bigboobsfilm
teenboobs
shylolita
pornography
wwwsex
sexydesktop
freedogsex
freeanalsexphoto
animeporn
bigpussy
fetishtube
adultsextales
tightpussyblog
matureladies
collegeteenbookbang
bigdickblackboys
cigarrettesexpress
TImX2Vbeastyality
kyivkdnudeteenpictures
analfisting
hotwomenhavingsex
maturewomen
meandmypussy
gayhentai
pornodelik
sexmaxx
freeblowjobs
maturesex
teensgetfucked
freegayporn
maturemoms
pussyplace
animalsexmovies
pantyhosesex
gaybear
nastyteens
goatsucker
sexo
freesexmovies
fatherfuckyoungdaughter
ebonyanalsex
femalesexorgans
skullfuck
bombaysex
freelesbianlovers
underagepreteenlolitasthumbnails
preteenmpegs
freepornvideo
bombasex
gaymen
nicheflixxx
freenakedthumbs
nakedteens
toyteen
cartoonsex
sensex
backseatsuck
analsexvideoclip
horsecock
777porn
insex
doctorporn
analfissure
pinkpornstars
preteenies
maturepics
makefakepussy
freesexpictures
adultvideos
blogsexe
preteenbbs
freehorsesextrailers
clitoral
close2sex
disneysex
freenudewomen
nakedonthestreet
pantyhosexperience
blacksonblondes
ebonyme
youngsluts
sexvieo
bromde ebonyz () (URL) om 22:03 (op Zaterdag, 7 Juni 2008)

xxxnudepictures xxxnudepictures
freelesbianvideos
fucker
maturecharm
nakedgfs
menfucking
morale
freeporno
trEgIpcocksuckers
nudepreteengirls
zUoTu6bigdickspictures
deepanalsex
sexswan
bouncyboobs
farmanimalsex
gangbangers
painfulanalsex
girlsnude
gaymale
shavedpussy
sex101
momandsonsex
teenybopper
xxxtits
insestporn
xxxporntube
sexhungryjoe
familyfucking
sexualintercourse
analogy
handjobporno
adultimagegalleries
nudebeachgallerys
bigteentit
teenfuck
porn365
elsexshemales
boobsxl
blauwsteen
spongebobporn
asiansextrailer
animalporn
creampiethais
gayanalsex
gayhentaixxx
fuckingfreemovies
heaven666
cashforteen
babygotboobs
lesbiananal
indianfucking
xxxgalleries
justblackpussy
lesbiansexstories
sunporn
extremeanalsex
sexygirl
outlawsporn
iposenaked
xxxpanded
kindgirls
boobsmoviesex
hugecock
sexybutts
safeanalsex
kinxxx
gayclip
womenhavingsex
bromde wildy () (URL) om 00:37 (op Zondag, 8 Juni 2008)

I love this site ticket master :-))
bromde Qojzcgqy () (URL) om 18:26 (op Zondag, 8 Juni 2008)

It’s serious cheap air flights cheap international airplane ticket =[[
bromde Hgpqmeyp () (URL) om 20:43 (op Zondag, 8 Juni 2008)

It’s serious cheap air flights cheap international airplane ticket =[[
bromde Hgpqmeyp () (URL) om 20:44 (op Zondag, 8 Juni 2008)

this is be cool 8) oregon duck football tickets ilchbg
bromde Dhipmegv () om 21:00 (op Zondag, 8 Juni 2008)

I’m happy very good site low cost flight ticket 04608
bromde Dzaimufp () (URL) om 22:54 (op Zondag, 8 Juni 2008)

very best job camera issued traffic tickets :]]]
bromde Xjvdgnaz () (URL) om 23:29 (op Zondag, 8 Juni 2008)

Wonderfull great site nfr tickets xmyazb
bromde Twizhhfm () (URL) om 01:04 (op Maandag, 9 Juni 2008)

Very Good Site ticket printing pdhu
bromde Jiqvfolr () (URL) om 03:14 (op Maandag, 9 Juni 2008)

real beauty page get your ticket for the promised land 07722
bromde Hdoiudfi () (URL) om 05:31 (op Maandag, 9 Juni 2008)

I love this site patriots football tickets =OOO
bromde Sscynrxi () (URL) om 06:50 (op Maandag, 9 Juni 2008)

Gloomy tales jersey boys tickets new york scu
bromde Cfrwcclt () (URL) om 07:49 (op Maandag, 9 Juni 2008)het slijk der aarde

 

Holle retoriek

"Aarsema, dan komen de tachtigerjaren puberale streeptinten van de eerste kabeltv binnen op mijn kolkende oogbollen als de tube mayonaise leeggeknepen in in een onderzoekende puberkringspier . Vage opgedroogde veegklodderstrepen op de dikke zware afstandsbediening die het allang niet meer doet. Bolle schermen versterken de aplastische rondingen. Antennes nog met coax en zaad in een sok, geurend naar kamille gemengd met nat speculaas. Jong zijn is zo mooi…"

"Zit je achter het meest nieuwe en hipste technologische apparaat van deze eeuw, kom je op een stukje internet over columns schrijven. En dat is nu exact wat ik zocht! Soms zoek je iets, en kan je het niet vinden. Maar nu wel! Ik zoek iets om mijn Nederlandse woordenschat in te verwerken. En dan zoek je, en zoek je, en dan VIND je!

Soms zoek je iets anders. En dan vind je het niet. Mannen, of vrouwen, pennen, papier, boeken, bekers of boodschappen, je vind het soms niet.

Maar nu heb ik het gevonden!

Groetjes Lieke"

(Lieke, Zelf een column schrijven)

"Daarom is bicat een lichtje, een vuurtoren voor de verloren lopende dolenden.
Want dat er velen op de dool. Een gevolg van zich onbestemd, zonder nuttig doel, afgevlakt en weinig bijzonder voelen maar misschien nog meer eengevolg van het vluchten voor deze zelfrealisatie, deze pijn van een ziel zonder importantie niet te hoeven voelen. En daar compensatie middelen voor zoeken en aangboden krijgen. Drugs, sex met dieren, sex met kinderen die geen leeftijd meer nodig schijnen te hebben, autorijden, schoeisel, weblogs, gangbangs, sport, wat al niet. Als het maar lijkt dat je vooral bezig bent. Al is het nietszeggend en immoreel, al is het bellenblazen met je mond dicht of een kraak zetten en minister zijn.

En dan is er bicat..aus blaue hinein zu uns gezogen, zonder eigenaren of aandeelhouders die stakingen uitlokken, zonder stompzinnig geleuter, nee, de magie van de fantasie, de fictie en de nederlandse taal aan de macht.
Een baken van troost, een zwoele geur vlak voor het slapen gaan, een enorme uitzinnige stapel draadjesvlees met dampende jus, een romance achter het frietkot, scooters en mobieltjes, vogels die hun eigen lied zingen, de eigen partituur kennen en geen regisseur of dirigent nodig hebben, de horror en thrill. Dat wat onbewust en ondergronds en ook van het leven zelf is. En niet wordt voorgeschreven door de krant, de tv, radio, politiek, banken en verzekeraars, speculanten die denken met 'de echte waarheid' om te gaan. Nee, ik ben geen echt schrijver maar wel groot fan van het schaarse bicat talent."
(Peter Novecento, Haagsche Post)

"Schuimbekkend van woede las ik de met een danige onverschilligheid geschreven colums betreffend de holocaust en Auschwitz. De flarden teksten vol schrijffouten en loze beweringen, getuigen van weinig historisch besef maar vooral een respectloze attitude jegens miljoenen slachtoffers. Vandaar mijn bijdrage met het verzoek de richtlijnen als opgesteld in de bijlage te respecteren en in acht te nemen.

vr groet

dhr. Papen"
(Daniël Papen, via email)

"Diep geroerd, met geknepen stembanden, omvloerste oogleden, brandend maagzuur en kloppende roede (het is tenslotte 5 december) mocht ik uw fraaie stuk proza over mijn getroebleerde netvlies laten glijden... De woorden vertalen zich moeiteloos in zielsetsende beelden. Dank!"
(bromde Zielknijper, 5 december 2005)

"Geachte heer,

Mag ik u verzoeken het plaatje van de te jonge dame van uw site te verwijderen. Er zijn namelijk nog al wat mensen die dit niet lollig vinden. Diverse klaag e-mails over gehad. Mag ik u er op attenderen dat het hier om Kinderporno gaat en de wetgever daar meer dan 4 jaar gevangenisstraf op heeft gezet. Ik ga ervan uit dat het om een misvertstand gaat, als moderator. Met vriendelijke groet.

Sociale Jeugd- en Zedenpolitie te Amsterdam
Commerciele zaken
020-5592585"
(i030142@planet.nl, 14 december 2004)

"Schitterend verwoord dat artikel over Clarence. Liep jaren met een missie, aan de voetballiefhebbers (niet de kenners) proberen uit te leggen dat Abe en Piet beter zijn dan het orakel uit betondorp. Was onbegonnen werk. Het klootjesvolk adoreert Ellen van Langen, Geesink en Rieu, en vinden mevrouw Blankers, Ruska en Roby lakatos maar niks, ze weten waarschijnlijk niet eens wie het zijn. Toen Keizer stopte heb ik jaren niet meer gekeken. Toen zag ik die Fin en een paar jaren later een Surinamer met een Nederlands paspoort (Had die Fin er ook maar een gehad). Ja en dan begint het heilige vuur weer te branden. Deze twee zijn tactisch en technisch het beste wat er op Nederlandse velden heeft rondgelopen (wat ik in mijn leven heb gezien). Keizer had niks met voetbal te maken, dat was ballet,kunst, en soms als het niet belangrijk was helemaal niks .En Abe ken ik van wat beelden, maar als je naar de verhalen over hem luistert hoef je de verteller maar in de ogen te kijken en herken je meteen de kenners uit die tijd."
(via mail, 23 oktober 2005)

"pedante snikkels, komen kut te kort. Webloggen is niet voor mietjes maar ook niet voor stoere geile binken, webloggen is namelijk een fenomeen, een spookbeeld voor blinden die zich vergapen aan de wijde wereld van het internet om zichzelf te ontmoeten, een monologue interieur te voeren en dan de echo terughoren, het internet dat een wonder is wat een dom irrationeel fenomeen is. Echt iets voor pedante snikkels en kale kutten die niet neuken maar wel in elkaars nek willen hijgen en tijd teveel hebben. Ik zou er helemaal niet aan beginnen en beroemd en rijk ben ik al, zegt het liefje. Ik heb de grootste en zij heeft de lekkerste en we verdoen de tijd liever in elkaar verstrengeld dan te vergooien op zo’n vervuilde weblogmarkt. Mot je alweer email beantwoorden enzo, in je vrije tijd, be je gek. Opzoute, stik dur maar in, Goossens, kijk maar uit dat ze niet vreemdgaan terwijl jij al die poen verdient, sneue wolf, ouwe rukker, voordat je het in de gaten hebt sta je een verschrikkelijk stinkend goedje op je scrotum te smeren terwijl je staat te huilen omdat je zo belazerd bent terwijl je het alleen maar goed bedoeld, voor ons allebei schatje, weetje, heerlijk met vakantie strax, saampjes, maar vanavond moet ik werken snappie, centjes verdienen mot pappie, kijk niet zo beteuterd, je wilt helemal niet naar de Lidl, je wilt daar nooit gezien worden zei je, nou dan. Nou tot strax dan, he ?"
(nove, 12 oktober 2005)

"Bicat.net, dat is toch die achterlijke webstek voor rukkende, boerende en altijd bezopen kerels? Dat zielige pathetische zooitje ongeregeldheden dat uitgebraakte hersenkwak probeert te verkopen als prozadrek? Natte winden, dikke drollen, kleverige onduidelijkheden? Slurptrekkende draaigorgels, voorhuidjogging avant la lettre en berensgrote buikglijers?" (Jeremias Schubbenrug, in Nova, 4 oktober 2005)

Reageerziekte

"Op een vrolijke dag toen ik aan mijn, voor al 11 jaar, allerbeste vriendin de liefde heb verklaard en binnen luttele seconden de meest euforische gevoelens door mijn ziel heen flitsten typte een verslag van school begon k te typen en dit kwam tevoorschijn op het samengeperste hoopje uitwerpselen wat ik beschouw als mijn laptop, want zoals velen het niet slecht zou doen als zij dit beseften is bezit enkel een illusie.

Conclusie & nawoord

Niet alleen symbolen hebben invloed op ons doen en denken, de manier waarop ieder mens zichzelf ziet en andere zegt meer over die persoon dan over anderen. Elk mens gaat zijn eigen weg, en het is jammer dat er uit commerciële geldzucht zoveel miscommunicatie ontstaat tussen mensen. Welk mens is beter, het mens dat genadeloos elke, in zijn ogen misdadiger, ritueel vermoord, of die mens die de opdracht geeft om onbewuste signalen stuurt via reclamespotjes en zo het materialisme hoger prijst dan het gevoel om bewust van jezelf en je daden te zijn? Draait het dan uiteindelijk allemaal om geld?
De een vermoord mensen die hun hele leven anderen pijn doen, en de ander roept het gevoel op dat er niets beter is dan nike schoenen in combinatie met een stoere jack met een bontkraag, dat gedoe met die bontkragen id volgens mijn theorie gebaseerd op het paringsgedrag van leeuwen, hoe groter en mooier de manen, des te meer aanzien ze hebben en kans op leiderschap en hoe meer kans ze hebben dat hun genen worden doorgegeven ;).
Door niet te realiseren waar je mee bezig bent, of niet wie, maar wát je eigenlijk bent, ontstaat er miscommunicatie en disharmonie in de maatschappij. Opgaan in de massa kan leiden tot afgunst en afkeer van het geloof in jezelf en in anderen.

En ik wens hierbij balkenende en zijn hele tweede kamer heel veel succes met het oplossen van de “problemen” hier in Nederland, want zo schieten we geen reet op.

Oja, en een gelukkig Nieuwjaar!

Zondag 7 januari 2007, Frank Hooijer"
(Frank Hooijer, 7 Januari 2007)

"Ik had het allemaal al wel eens meegemaakt en niets was mij te dol geweest: eonisme, vice anglais, flaggelatie, ja zelfs koprofagie. Ik was dan ook met graagte ingegaan op de omineus-priapische woorden en lubrieke blikken die "Ellen" tijdens ons gezamelijk consumeren eerder die avond op mij had gericht. Toen we, media nox, eenmaal in haar slaapkamer waren aangekomen, gaf zij steeds minder blijk van doorgaans aan haar toegeschreven mesquinerie. Integendeel,loodzwaar en onvermijdelijk hing het veile sneukelen in de lucht. Binnen no time was de vloer dan ook bezaaid met exuvieën en toonde zij mij haar zinnenprikkelende Junonische leest. Na intiem pidjetten en enige orogenitale schermutselingen (waarbij brod noch javelijn werd ontzien),sloegen wij serieus aan het procreëren. Cunnus en Curacaoënaar leken welhaast voor elkaar geschapen. Hoewel haar defloratie al enige tijd terug had plaatsgevonden, pandoerden wij als nooit tevoren, daarmee verschillende tenesmen bewerkstelligend. Het is maar goed dat haar echtgenoot van deze sluikmin nooit wat heeft gemerkt..."
(TiTo, mei 2006)

"Schrijf eens over vrouwen en hun plek of plaats in de allesverterende zakenoorlogen. Want als er stereotype mannen met diep verborgen schaamtegevoelens over hun potentie problemen en erectiestoornis (taboe naturlijk) dan is dat manifest in hun 'vlucht vooruit' in de freudiaanse wapencultuur. Elke geweerloop, elke zwaardere tank is een gestileerd erectiel apparaat vol dodelijke munitie opgepomnt met miljoenen kogels in een spurt naar het doel wat als lustsymboliek een 'lilith' in een duizelige extase zou moeten brengen want zo 'is de kracht van het leger'. Stoere mannen die eerst de vrouwen opgeilen, dan met hun duwtje in de rug erop los gaan om 'de vijand te onthoofden'. Ik als watje moet altijd vreselijk lachen om die serieuze gezichten die de mannen politici en militairen bij hun gepiep, gezeur en gezeik en hun broodnodige verklaringen trekken.
U, als warmbloedige heterovrouw zal zich wezenloos kunnen uitleven 'tussen de hitsige Jantjes'. Ik stel voor dat u zich een voorstelling maakt over de gang van zaken in de nachten op zo'n nomadenkamp met satellietvererbindingen in de maanloze nachten van de nieuwe woestijnen die worden ontgonnen, namens u en mij, natuurlijk, vanzelf, juist, nee, uiteraard. Het mag ook wel een andere uiterst vervelende erectiestoornis gaan, de ejaculatie praecox. Dat gaat dan vast over de linkse oppositie, denk ik dan, kunt u het fijn neutraal houden.

U bent toch op alle kaasmarkten thuis, hard op weg om zich te bekwamen in een genre waar sex met hoofdletters geschreven moet worden. Vooral de sex benadrukken, Lilith. Veel gore geile, harde, wrede sexscenes, met blinddoeken, kidnap, politiehandboeien, touwen en katrollen, gedwongen masturbatie tussen mannen, tussen vrouwen, scarring en kaalscheren en tot huilens toe dat gepomp met dildo's en dat monotone gezoem van vibratoren sfeervol brengen. Vooral geluiden en kleuren beschrijven, daar ben ik gek op."
(Peter Novecento)

"Is er iemand in de zaal die nog wil doneren aan een zielige arme homosexueuele neger met een onbeschrijflijke ziekte zwaargelovig te dom om te leren of te schijten die bovendien een oog mist en denkt dat de duivel soep in een blik stopt want hoe komt het er anders in en tegelijkertijd vreselijk gebukt gaat onder de laatste Tsunami of de vrees daarvoor want zijn geitenoog gaf vanmorgen onheil aan? Of anderszins zijn hypocriete tot op het bot zwarte geweten schoon wil kopen voor een luchtig schijntje of nóg liever zichzelf onsterfelijk wil maken over het lijk van een ander? Nee? Eénmaal? Andermaal? OK, dan ben ik ook pleite en met Marnix mee naar dat gruwelijk dure restaurant. Bovendien is het al na zessen en sta ik in de baas z'n tijd de wereld te redden en zo heb de cao dat nooit bedoeld. Howdoe en de mazzel. "
(Hein Buffelruft, 28 dec 2005)

"De liefde is groots, ze breekt zonder haar gebit te gebruiken door elke granieten kop heen, verzwakt de wil en maakt elke stoere kerel tot een week omhulsel, een schaduw van zichzelf, een brabbelend luierkind, elke vent verandert van binnenuit en geweldloos door haar rijke zegeningen. Je krijgt een rijpe korstkaas als huid en een hart van vloeibaar goud. Verpletterend is ze en zij, de liefde, de warme zomerse, niet de winterharde en verbitterde tak dus, zit nog steeds vol met geheimen waar niemand de sleutel van kan vinden. Mysterieus is ze, als de ondergrondse geheimzinnige dictatuur van wereldwijde, alomvattende bekabeling waarlangs dagelijks kilometers gecodeerde data tussen de continenten flitsen. De liefde is een tectonishe plaat die schuurt en krast en gangen boort voor lavastromen van vleselijkheid en voedzame sappen die op geen enkele dieet mag ontbreken. Daarom is ze schaars. Tot slot..we heben allemaal een gat van onderen, onthou dat. "
(Nove, relatietherapeut, 3 dec 2005)

"Thanks! Voor de eerlijke en ijskoude bieren vooraf om de ergste dorst te lessen na een lange en vermoeiende reis. En de Champage daarna in gelukkig niet van die zuinige hoeveelheden maar gewoon ruim bemeten pullen. Dank ook voor de wonderschone oester die in zijn natuurlijke habitat beschermd en koel lag te wezen toegedekt met een warme dekentje bosui-liefde en een tikje Tabasco-ondeugd onder die deken. Dank voor de kleinste en schattigste St. Jacobsoesters die ik proefde in Balsamicostroop. Eerbied voor de kort aangebrade en met ontbijtkoek gestoofde kwartel. Ik proefde een tint Orange Marmalade hoewel je zei dat het er niet in zat. Ik hou het erop dat de chefkok zijn geheimen heeft en, hoe hooggeëerd zijn publiek ook mag zijn, ál zijn details zullen ze nooit te horen krijgen. Met liefde deed ik mijn sommeliertaken en het ‘kut-sommelier’ omdat ik de glazen niet tot de nok vulde, neem ik op de koop toe. Onder de indruk was ik van je tzatziki met shrimp en rode grapefruit. Zoet en zuur zoals Bitter & Sweet zoals het leven zelf zoals harmonie zo mooi kan zijn. Ook onder de indruk was ik van je zeewolf met tomatenchutney. Een rode knipoog op een licht in de boter aangezet visje zoals de boter bij de vis behoort te zijn. Je bewees jezelf door met het produkt mee te koken en de zeeduivel vochtig te houden en over te laten lopen in het bedje van zuurkool omrand door koele en volle crême fraiche en slechts gestopt door mosterd. Het zal mijn gebrek aan woordenschat zijn geweest deze poëtische beleving van samenstelling aan mijn disgenoot heer Visser uit te leggen, aan de wijn waarin het beestje zwom heeft het niet gelegen. Emotioneel werd ik bij het aangezicht van mijn vrouw in jouw open keuken, verliefd op de chefkok die zijn konijntje aan de haak had geslagen. Uit het konijnengezin weggetrokken, de zuigelingen achtergelaten en deskundig ontdaan van fluffy flaporen en prachtig gevild en daarna één minuutje aangebraden in de volle boter. Ach, je zei het nog, ‘nog even in de oven en gekeken hoe lang’ in antwoord op de vraag hóe lang dan, zoals Sebastiaan Bach ook vindt dat de piano zichzelf speelt. U zij geprezen met bijzondere gaven, maar het zal mijn eenvoudige ziel zijn die het zo ziet. De ingekookte fond een tikje gezoet nog niet eens meegerekend evenals de witte bonen-truffelpuree en rode kool met vijgen die in een restaurant van naam de kaart had kunnen aanvoeren. Jammer dat je er niet bij was met de kaas. Het zal de tol van de roem zijn geweest of de spanning van het koken op zulk een hoog nivo. Het siert de man die ook gewoon maar een mens van Vleesch & Bloed is gebleven. Het was uit de kunst hoe wij genoten van een walnoot uit Frankrijk gekraakt op de wals van braakgeluiden die wij van boven hoorden komen. Waarschijnlijk was je druk doende in de homard-naire. Het dessert ben ik kwijt evenals het betoog dat ik hield, maar dat was ik toen al kwijt. Het betoog hou je van mij tegoed. Ik zal het je vertellen als ik de liefde verklaar aan mijn vrouw zoals jij gisteren de keuken in het algemeen en ons in het bijzonder de liefde verklaarde. "
(Kiers de Maison, 27 november 2005)

"Ach, heer bicat, nu we het over eten en drinken hebben. Ik kan u te allen tijde aanraden, maar toch vooral in de herfst, van de ganzenlever te proeven. Zoekt u daarbij een zo eenvoudig mogelijk bewerkte ganzenlever, dus geen paté, niets met geconfijte uien of anderszins toevoegingen. U wilt ganzenlever proeven die met de hand is schoongemaakt door een oud boerenvrouwtje die hooguit peper, zout en wat cognac toevoegde en daarna op 70 graden in de oven met de deur op een kier de lever zachtjes liet warm worden. Niet smelten, want dan scheidt het vet van de lever en bent u uw produkt kwijt. Nee, u wilt de lever verwarmen zodat lever, peprer, zout en cognac een geheel gaan vormen. Dat wat u wilt proeven is de waarheid en niets anders dan de waarheid. Slaat u overigens wel in grote hoeveelheden in, niets zo erg als aan het einde te moeten constateren dat u nog wel wat had gelust. Nee, met veel dingen is het zo dat we nèt even meer moeten eten dan ons lief is. Nèt dat decadente punt van overdaad aantikken. Schenkt u daarbij een Gewürztraminer en bij voorkeur hoe ouder hoe beter en liever nog een Grand Cru dan een gewone. Maar als u dan toch uit wilt pakken dan komt u niet heen om de Tokay Pinot Gris.
Daarbij geserveerd met warm en geroosterd brioche brood."
(Harrie Stamper, 23 oktober 2005)

"Of die klassieke Suske & Wiske (het was nummer 78 als ik het goed heb): De Kakkende Kakkerlakken, die aflevering waarin Tante Sidonia in haar keuken te maken heeft met een steeds groter wordende populatie kakkerlakken, die voortdurend alles onderschijten, niet in de laatste plaats de biefstuk met friet die Tante speciaal voor Lambik had gebakken, tot grote woede van onze favoriete zeshaarder, die gelijk een spuitbus pakt en erop los begint te spuiten, dit tot groot enthousiasme van zowel Suske als Wiske, die duchtig beginnen mee te spuiten (we hebben het hier duidelijk over de periode waarin Suske en Wiske nog net zo milieubewust waren als George W. Bush die zijn privejet vanuit Kyoto liet terugvliegen naar zijn range in Texas omdat ie z'n favoriete cowboy-hoed was vergeten), maar in de spuitbus van Lambik blijkt een goedje te zitten dat er voor zorgt dat de kakkerlakken de volgende dag het formaat van een jong paard hebben (professor Barabas had een lege spuitbus gebruikt om zijn nieuwe groei-middel te testen en vergeetachtig als hij was, had hij het bij Tanta Sidonia laten liggen, puur uit teleustelling, want ook na gebruik van het groeimiddel had Tante Sidonia de professor uitgelachen toen hij zijn broek naar beneden deed), afijn, nu de kakkerlakken gegroeid zijn, schijten ze nog harder met als gevolg dat tante Sidonia, Lambik, Suske en Wiske hun huis worden uitgescheten, waarna ze Jerommeke erbij halen, wiens enige bijdrage een ENORME scheet is, gelukkig komt professor Barabas eraan met een grote smile op z'n mombakkes en een nog grotere bobbel in de broek die, zo zal even later blijken, amper in staat is de steeds groter wordende penis van Barabas te verhullen met als gevolg dat Tante Sidonia, gek van geilheid, zich op professor Barabas stort die vrijwel onmiddellijk klaarkomt en bovenop een van de reuzekakkerlakken kwakt die dan weer vrijwel onmiddelijk in elkaar krimpt en in het niets oplost, waarna ook Lambik en Suske en Jerommeke hun apparaat bewerken met het groeimiddel, zodat ze de volgende dag, onder de stimulerende leiding van Tante Sidonia en Wiske, de kakkerlakken dood masturberen. Knipoog Wiske. Einde."
(Max J. Molovich, 23 Augustus 2005)

"De vergelijking ‘vleesetend’ en ‘vrouw’ is een natte wensdroom. Het is veelbetekende symboliek dat er aan vegetarische mutaties man/vrouw/ hermafrodiet wordt gewerkt door de wetenschappelijke elite. Weten zij soms meer? Staat ons Armageddon te wachten ? De finale segregratie, het schisma van de sexen en de ondergang van hun zondige sexueel verkeer als geheime wapen om de wereldbevolking eindelijk zonder oorlogen te kunnen reguleren ? Reincarneren in een plantaardig bestaan in een potje aarde van robotformaties die miljoenen grijze racks van vruchtdragende en geurige planten produceren onder uiterst secure en berekende condities , zonder vrij zon of maanlicht, zonder zicht of gehoor, zonder tastzin, zonder geluid van wind en zee."
(nove, 6 Juni 2005)

Zelfbeschouwing

"Een man van middelbare leeftijd, beet je te dik, beetje te morsig. Baardje of sik wellicht. En witte schilfertjes sieren zijn gelaat. Hij rookt en hij drinkt, maar in tegenstelling tot wat hij ons graag wil doen geloven, niet teveel. Hij is een ambtenaar, schaaltje 9. verder een liefhebbende vader die zijn frustratie over het uitblijvende en waarschijnlijk nooit meer komende grootse leven heeft verruild voor een soort van komisch cynisme. Hij neemt het niemand kwalijk behalve misschien soms zichzelf, maar dan alleen na een Westmalle Tripel te veel. Hartstochtelijk supporter van NAC of een andere club ten zuiden van de grote rivieren, want dat hij een Brabander is moet haast wel. Zo stel ik mij Kiers voor, maar wellicht is het wel gewoon die homofiele Indo die bij Serudang de lege borden ophaalt..who knows.."
(Andy Möller, Gelsenkirchen)

"Het is vast een meteroloog, een weermenneke met een gesmoorde sexualiteit, eentje met een enorm taboe. Een vrijgezelle biologieleraar met verlatingsangst kan ook. Zo'n eenzaam type die nog steeds bij zijn moeder woont en al jaren lesgeeft in het basisonderwijs. Zo'n anonieme 13 inhetdozijnman die spaarzaam leeft, de piepers schilt en de afwas doet, zo eentje die op de middagwandeling met het hondje van moeders vanachter de krant bij een speeltuin of in het park naar stoeiende of voetballende jochies kijkt en de pijn verzwijgt. Een masochist die het taboe koestert.
Zo'n kleffe smeerlap van een potentiele serieverkrachter met banden in een hechte kerkgemeenschap waarop moeders zo trots is omdat hij naast het lesgeven ook nog als hobby het locale knapenkoor dirigeert. Zo eentje die maar beter melancholieke verhaaltjes moet blijven schrijven. "
(Nove, 22/11/2005)

"Ach ja, leuk, schrijvers.

Beetje zo in je donkere hol aan de wereld knagen. Puur verongelijkt verdedigen van een door mede niet-aanwezigen geschapen superieure schertswereld. Lurken aan je pijp. Pijpen aan je lurk. Woorden in langgerekte nadenkzinnen omzetten. Protserige taalvlekjes. Huilerige holheden. Fletse vondsten. Massieve monomane monsters. Een zielige berg toevoegingen aan de duistere put die al veel te lang overstroomt door de gemankeerde bijdragen van nerveus krabbelende geesten met een ongepast gevoel van eeuwigheid.

Die sfeer.

Geef mij maar parkeerwachten. "
(Marnix, 21/11/2005)