huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Vrij"] [huiswaarts] [volgende bral: "Op Rana"]

04/13/2005: "Claire of de tragedie van het schurend scheurend schaamvlees"


Wat ziet ge, mijn beste dokter? Ge kijkt alsmaar, maar ziet ge wel? Ziet ge wel de nauwelijks steriele naalden die me in de oogballen prikken en al gauw de werkelijkheid infecteren? Huidopper­vlak­ken met van die diepe vieze brandwon­den aan de binnenzijde van mijn hersencellen. Ziet ge dat? Hoe het telkens opnieuw gebeurt? Het totale palet, de hele resem agonie, de blauwomrande ogen van het sarcastisch gremellachend vuurpeloton­. Ik sta ervoor, ogen open achter de verblindende doek. Haast laco­niek. Onbeweeglijk. Vergiftigd door cyaankali. En bijna daarna, onmid­dellijk, euforisch. Vervolgens afwisselend, alles heel snel door elkaar heen, zodat eigenlijk niets resteert. Ik hoor hun laarzen kraken, hun speeksel kolken in hun kloppende kelen. Op vlees belust. Ja, dat singulier, uitge­sproken moment dat het begerens­waardig verlangen naar vlees opduikt, ook zij gehoorzamen eraan! Slechts één keer, dokter, slechts één keer kan het opdoemen. En dan niks meer! Enkel de steeds weerkerende, steeds heviger wordende buik­pijn. Elke nacht opnieuw! Tot ik het raam open en schreeuw, Claire, Claire, Claire! Tot jouw verplegers naar binnen stormen. Ze naderen, grijpen me vast en leggen me lam.

Ver­moed niet dit of dat, dokter, want, dokter, in werke­lijk­heid zal alles anders gaan. Mijn lichaam ligt daar in vegetatief autisme, maar Lee, Lee de fatale demon met de gigantische erectie, die staat op. Hij hoort geklop en opent de deur. Daar staat ze. Claire. Jaaah, heer­lijk, ander­maal Clai­re. Scherp en geil glinsterend. Kom binnen, zegt Lee uitgelaten, kom binnen en doe alles uit! Wacht vooral niet. Kledij is uiteindelijk maar de bekleding van een lege liftkooi. Druk op het knopje van de zoveelste verdieping, tuur even in de spiegel van je ziel, stop dan en stap langs de openschuivende deuren naar binnen!

Het klinkt duister en zwartgallig, dokter, ik weet het. Het klinkt zo omdat ik weet dat het orgietje telkens opnieuw zal plaatsvin­den. En dat er daarna niks meer zal zijn. We hebben het immers over een singulier moment. Een punt waar niks rond kan bestaan. Een punt dat niks verdraagt om zich heen. Het kan niet anders! Een onblusbaar gevoel in mijn buik toont het mij. Ik zie Claire op de drempel staan en ik weet hoe het gaat aflopen. Zo ziet het naderen er dus werkelijk uit. Ik kijk naar haar tenen op de drempel en het is reeds gebeurd! Onafwendbaar. Onverzadigbaar! Ze lacht! Haar borsten priemen door het T-shirt. Ze kijkt alsof ze meteen met het einde zou willen beginnen. Je weet wel, het vuurpeloton, het moment dat de zes kogels de loop verlaten. Met één oogopslag tussen haar benen wordt het noodlot zichtbaar.

Nee, dokter, ge zijt verkeerd, het was geen lustge­voel. Het gebeurde omdat Claire nooit meer de kans wou krijgen te huilen. Dat moest ik beseffen! Hoe die tranen die nooit meer zouden komen, hoe die bedoeld gingen zijn. Verstaat ge, mijn beste dokter, ook Claire, zij wist wat pathos en onmacht werkelijk veroorzaken. Ook zij moest instemmen. Ook zij moest knikken en vervolgens frontaal tegen de hinderpaal opbotsen. Claire koos geen richting! Claire forceerde niet langer. De vechtlust was al uit haar jeugdig lichaam gestroomd, stonk als een vergeeld urinespoor tot aan die drempel. Ze voelde ook de pijn in de maag. Hoe intens en fataal! Dokter, ze was even ongeduldig en hield op met alles, met alles behalve verder naderen.

Lee stond daar, opende de armen en gremellachte. Hij neemt haar in zijn armen en geeft haar drie zoentjes op de wangen. Bijna zonder haar aan te raken. Bijna alsof er geen contact moet zijn om haar te doen beseffen dat ze dit eigenlijk niet wil. Hij neemt haar even bij de kin en graaft diep in haar ogen. Vervolgens gaat hij op bed liggen, wrijft zich over de buikspieren en haalt zijn gigantische erectie uit de broek. Kloppen doet het glimmend hooggespannen onder de zachte huid. Het lijkt te kruipen op de lucht, te snakken naar energie, in een geluidloze schreeuw enkel hoorbaar voor Claire. Ze rukt hem de broek van de benen en gaat hem te lijf. Onbeschaamd en onbevreesd, ze manipuleert het strak gespannen vlees met vingers en lippen, tot het helemaal in haar verdwijnt en haar schurend krijsen aangeeft dat ze van binnenuit in tweeën wordt gescheurd.

Ik hoef u, mijn beste dokter, toch niet te vertellen hoe ze er tot nu toe niet in slaagde terug naar buiten te gaan. Al probeer ik haar daarbij te helpen. Claire, je hebt nog huiswerk, Claire gaan je ouders zich geen vragen stellen, een meisje van 17, die moet zich aan regels en afspraken houden. Maar Claire lacht en prutst en frutst verder aan haar tepels. Ze duwt jonge suikerworteltjes tussen haar lippen en zuigt er kirrend op. Kom, zegt ze en ze bootst een klein klein kleutertje na, wees maar braaf en lik de choco van mijn buik. Zo doet ze dat! Aan huiswerk denkt ze al niet meer. En als ik er haar doe aan herinneren, lacht ze enkel waanzinnig, vult ze haar pen met sperma en schrijft als een sirene zingend vunzige rekensommen op het behangpapier.

Ze blijft, dokter, ze wil blijven. Ze fladdert rond. Zo eigenwijs en eigentijds. Met haar losse kledij, vol van iets dat er maar niet uitgeraakt. Haar lange zwevende en sluierende haren en haar donkere dansende ogen. Ze daagt me uit en Lee helpt haar. Hij steekt zijn gespierde tong in haar mondje en ze vormt een lieve O met de lippen. Het is als een gang, die zachte roze wand, die pompend op en neer gaat. Een eindeloze gang. Naakte lange schaduwen, hedonistische motieven, alsmaar sneller trommelgeroffel, ze danst tollend naar het raam, glijdt klevend langs de randen. Ze laat zich kronkelend vallen op de gewatteerde vloer, kirt nog meer en kruipt op me af. Ik kan het niet, dokter, ik kan haar niet van me af duwen. Kom, zegt ze, doe mee, ik heb niet genoeg aan Lee, ik wil jou ook. En ze lachen en ze spelen met me. Ze vangt me op en gooit me terug in de armen van Lee. Hij rukt in één haal de broek van mijn lichaam en masseert langzaam mijn penis. Ontspan je een beetje, lacht Claire, en ze wrijft met haar wang over mijn lenden en kust teder mijn navel. Het duurt maar even voor je weet dat het allemaal helemaal niks betekent. Er was eens en dan is er plots niks meer. Ze knabbelt met haar zoete lippen aan mijn vlees. Ze slokt me op en verteert me.

Als we dan zo liggen te kronkelen over elkaar heen, word ik pathetisch. Ik krijg buikpijn en heb braakneigingen. Het ruikt naar fenolftaleïne, dokter, die zoete dodengeur. Iets dat openbarst onder de druk van de eigen zwellingen. Als een paarse doorbloeding in de maag. Als oprispend recalcitrant sap dat palet en tong verbrandt. Ik probeer me te verzetten, maar Lee ligt onder me en tentakelde zich in een houdgreep om me heen. Mijn weerstand lijkt me nu alleen nog op te winden. Claire kent geen genade met haar liefde. Ze dwingt me de ogen open, ze dwingt me diep in de hare te staren en in haar ziel te baden. Voel je het, fluistert ze, voel je nu de werkelijkheid verdwijnen. Ja, snak ik, Claire, ik voel het, Claire, hap ik naar lucht. Mijn lichaam tintelt, het brandt, mijn ogen smelten doorheen de werkelijkheid en alles wordt vlees. De plooien van de rode lakens op de roze matras, de witte stijlen van het hemelbed, de sluiers en de muren, allemaal gloeiend vlees. Het licht knispert en pulseert stroboscopisch op de rand van pijnlijke scheuten. Het glijdt over me heen, haakt zich vast in mijn vlees en trekt me schurend scheurend dieper het genot in. Ik hoor het allemaal hijgen, kraken, knetteren en uiteindelijk krijsen in de oplaaiende haren van Claire. Ik zie haar deinen, verdwijnen en weer opdoemen in de hete vlammen. Ik zie de aura rond haar hoofd, een zon met heftige uitbarstingen van energie.

En we doen het opnieuw, met Claire, nu als een puppy tussen ons twee. En ze fluistert in mijn rechteroor. Voel je je nog schuldig, gij geil beest? En Lee antwoordt, waarom zou hij, wat heeft het voor nut zich schuldig te voelen als je er toch niet aan kunt weerstaan. Waarom zou je er trouwens aan weerstaan. Omwille van een of andere demonische gedachte, omwille van een of andere onmogelijke onwil. Dan lachen ze oprecht, en beginnen me zo intens te kussen dat ik nauwelijks nog adem kan halen. Wees niet bang, zei Claire. Open je ogen, gebood Claire. Zie me vervloeien met jezelf. Pijnlijk is het kijken naar haar schoonheid die zich daar bij me naar binnen dringt. Zo vleselijk dokter, zo verschrikkelijk vreselijk vleselijk. Haar huid dreef uit, als een plas over een marmerglad oppervlak. Haar vlees druppelde heet over mijn wijd opengesperde lippen. Ik kokhalsde, alsof ik verdronk. Niet weigeren, dwong haar stem, volg me, aanvaard het als water, drink het! Ze sloeg me even lichtjes met handen slap als biefstuk op de wangen. Ik dronk dokter, met steeds grotere teugen, steeds gulziger. Tot alles wegzonk in de puls van het kloppend bloed. Ik zwom.

En weet je, dokter, eigenlijk wordt het steeds eenvoudiger, wordt het steeds duidelijker. We liggen daar te hijgen en te stampen met z’n drieën. En ik zeg, er komt nooit meer een zelfovertreffende daad. Het is nooit complex genoeg om dat te bereiken, na dit soort paringsdaad. Dit is het enige, dit is het zaligste. En ze knikken en we doen verder tot we niet meer kunnen.

Ik voel me loom, en het komt terug. De maagpijn, de werkelijkheid, de zoete geur van de sterfelijkheid. Weldra voel ik me terug onmogelijk, luisterend naar een dwaas orakel van spijt en verwijt. Het zonlicht martelt me. De lucht blust de lust in de longen. Niks blijft er over. Ik heb het koud zweet langs de naden van mijn scheuren, ik trek de deken over me en voel me verzieken. Het vlees aan de binnenkant van mijn brein verzweert, het schuurt rood ontstoken telkens ik het probeer te begrijpen. Nee, fluister ik, nee Claire, het is te veel, ik kan het niet verdragen. Het is te vluchtig, het is te stil na de storm.

Waarom doet ze mij zo denken, dokter, zo over haar en zo over mezelf? Het doet er niet meer toe. Ik word wakker en de maan staat hoog boven haar naakte buik. Lee is weg, zit waarschijnlijk buiten, naakt op een pin van de hoge omheining. Dat doet hij vaak, als hij alleen wil zijn. Of misschien wil hij eerder ons even alleen laten. Hoe dan ook, hij rookt een rustig sigaretje en vormt fantasie met zijn witte adem. Claire slaapt al even ontspannen. Ze produceert al dromend nog meer schoonheid, ze spint suiker­bloe­me­tjes in het schaam­haar. En het wordt nog meer vlees, wat ik zie en wat ik voel en wat ik adem. De hele kamer is ervan gemaakt. De muren pulseren. De muren gloeien. Alsof het fluwelen gordijnen zijn die zachtjes deinen op de zomerwind. Claire lacht in haar slaap, fronst de wenkbrauwen even en ontspant al weer volkomen. Haar slipje hangt nog tussen de lange lichtgebruinde benen, net onder haar knietjes. Ik sta op en ga naar het raam. Doorheen jouw tralies, dokter, daar zie ik Lee inderdaad op die puntige spits staan, een ooievaar op één been. Hij danst. Vogels komen op zijn schouders zitten en fluiten hun prille ochtendlied. Ik hoor marcherende soldaten, gedrild, ze stoppen, ze draaien op de hakken en leggen het geweer op de schouder.

Ik voel haar hand. Ik voel haar wrijven. Nog meer, fluistert ze, nog dieper. Zo diep dat we al onze frustraties eruit boren, zo hard dat we niks meer herinneren van ons bestaan, zo lang dat we geen logisch woord meer kunnen uiten. Neem me, opnieuw en opnieuw, verzeng de trauma’s, vernietig al die ruïnes, onteer al het demonische, verheerlijk al het heilige. Ze draait mijn haren in een vuist en sleurt me zo op de grond. Ze slaat met haar vuisten en ik laat haar. Ik bloed. Ik tier en krijs. Lee opent de armen op zijn pin, spreidt zich uit, groter dan de horizon. Zijn ene oogbol is de wassende maan, de andere de opkomende zon. Zijn licht smeert zich heet brandend over onze kronkelende lichamen. We trachten elkaar vast te houden, maar glijden steeds van elkaar. Tegenstroom, sterke branding, springend tegen het getij. Tot we uitgeput samen met de stroom mee glijden en in een wijde stille bocht over het zand heen spoelen. Ik kijk op en zie Claire naast me liggen, nahijgend, wondermooi glimmend in een blauwe zeelucht. Ik streel haar het donkere lange natte haar uit de ogen en kus haar op het voorhoofd. Claire, fluister ik. En ze legt haar vinger sussend op haar lippen. Zonder de ogen te openen.

Het klinkt niet redelijk, dokter, ik weet het. Dat is het ook niet. Het klinkt kwaad, humorloos, zelfs bitter. Dat is het ook allemaal. Ik zei toch dat het steeds eenvoudiger werd. Ach, kon ik gewoon maar zwijgen. Maar ik heb maagpijn en kan het niet, zwijgen, ophouden, alles eruit braken. Ik ben verstopt en woorden sijpelen over de dammen in mijn brein. Ik zie je, dokter, heel duidelijk, en dat zegt genoeg, dat zegt dat er geen andere mogelijkheid is dan je te zien. Hoe ik ook wens dat het anders was.

Hoor je die gelatenheid alsmaar sterker worden, al de rest verdrukken en versmachten? Ik maak me nog even boos en daarna zal er niks meer zijn. Een stuiptrekking, dat is het, een zenuwachtig spasme van een reeds ontbindend lichaam. Het is nog dat beetje instinct van die zenuw. Nee, dokter, niks kan me nog intrigeren. Claire heeft het wel degelijk allemaal afgebroken tot de laatste steen. Om die te verpulveren, te desintegreren, te annihileren tot er enkel dat ene punt overbleef. Daar zit ik op, dokter, zoals Lee op die spits. En hoe ik het evenwicht behoud? Ik denk aan Claire en staar naar het topje van mijn glimmende schoen. Als het topje van haar neusje, de zalmgeur van haar liefde, en die onmogelijkheid om stroomopwaarts te zwemmen. Claire, Claire, wat wilden we bereiken door over de werkelijkheid heen te springen? Waar kom je terecht? Op dat punt, dat singuliere punt dat niks om zich heen verdraagt, waar je voor altijd moet vechten omdat het evenwicht er immer labiel is. Claire, Claire, ik ben moe, ik ben uitgeput, ik kan niet langer en staar steeds langer door dit raam. Regendruppels bevatten zo weinig van haar zachtheid. Ze maken mijn ziel nat, verweken het gemoed, tot ik even hard huil als de orkaan.

Na die paar weken, opgesloten in die kamer, is het nooit meer hetzelfde geweest. We gingen naar een feestje van de Duitse ambassadeur. En hij keek eerst naar Claire, staarde naar haar lange bruine benen onder het korte rokje, gleed weg tussen de gleuf van haar opgestoken borsten. Ze flirtte openlijk met hem, met haar grote gore kinderogen, net zoals ze dat met alle andere collega’s deed die avond. Ze lachte en ademde hem op zijn wang. Ze kneep hem in de wang en kuste me kauwend op de lippen. Ik voelde geen jaloezie, ik schaamde me. Hij keek naar mij. Zoals ook alle andere collega’s die avond. 17 jaar, viezerik, pervers was het. Lee lachte, ik verdween in een waas. Claire trippelde als een klein klein kleurtertje van bosje naar bosje. Ik hoorde hen praten over de gevechten in de buitenwijken. Ik hoorde hen bevestigen dat de rebellen naderden. Wat vond ik ervan, hadden we het recht de revolutie tegen te houden? Ik antwoordde en dacht aan haar en keek naar haar. Onthutst waren mijn collega’s. Dit was erger dan de perversie waarmee ze zich even hadden kunnen amuseren. Claire had me gebroken, leeggezogen. Ik was geen man meer, maar een beschamende schaduw. Ik ging zitten, pal onder de wieken van de luchtverkoeling. Mijn haren dreven uiteen, ik dronk, ik dronk, maar het gevoel dat ik wou bereiken, kwam niet. Lee stond al die tijd achter me, hield me bij mijn schouder en lachte verschrikkelijk. Zo spring je gewoon de oneindige duisternis in, sprak hij, zo val je voor de rest van je onsterfelijkheid.

Claire is een zekering die springt eens je haar clitoris over klikt. Ze is hier, ze blijft hier, mijn beste dokter. En ik heb echt proberen te ontsnappen. Maar ik zit op dat punt dat niks om zich heen verdraagt. Een punt dat niks om zich heen heeft. Spring dan, tierde Claire me steeds heftiger toe. Spring dan naar de andere kant. Dit is de eerste steen in de rivier. Ga je hier dan blijven, verstijfd tot je slaap je meesleurt naar de pieken onder aan de waterval?! Ik wil terug, zei ik, ik wil mijn werkelijkheid terug. Hoor je dat, antwoordde ze, dat is de werkelijkheid, de rebellen naderen! De revolutie is niet langer te stoppen! Weldra sta je voor het vuurpeloton!

Ik handel nu instinctmatig, dokter, primair, overlevingsgericht. Het wrijven over haar lichaam gelijkt nu op het verwijderen van vingerafdrukken. De maagpijn wordt elke nacht erger. Telkens je verplegers me platspuiten, gebeurt het opnieuw. Zie je dat, dokter, zie je dat punt waar ik op zit? Ik ruik de fenolftaleïne, die zoete geur van de dood. Claire ligt op het bed, Lee ligt tussen haar opengesperde benen. Ze kreunen de porno van mijn ondraaglijke pijn. Hij spitst haar op die demonische erectie. Zijn buikspieren bulken bij elke stoot diep tot in haar ziel. Vleselijk, dokter, zo vreselijk vleselijk. Lee neukt haar onophoudelijk. Ze zucht en kreunt, ze ziet me even zitten, even, spora­disch, en laat zich nemen tot het hoog op­laaiend, banaal humor­loos hoogte­punt.

Er is geen hoop, dokter, geen hoop dat ik vlees eet dat elke dag op mijn bord ligt. Zo netjes op tijd, je weet wel, op het uur waar ik verondersteld word honger te hebben. Mijn buik verkrampt, rekt zich uit als krakend rubber. Nee, dokter, ik eet het niet. Hoe de verplegers het ook naar binnen trachten te forceren. Ik kauw erop, tot het een egale grijze brij is. Ik spuug het in hun gezicht. Ik wrijf het over de muren, tot het er van eigen zwaarte afkabbelt. Lee raapt het op, smeert er Claire mee in. En ze doen het opnieuw. Onophoudelijk. Tergend traag, razend snel, tot alles davert en de bliksem inslaat op de spitsen van de omheining.

De buikpijn is nu ondraaglijk, dokter, als de bolketting die de darmen de aars uit trekt. Weldra zal mijn maag scheuren, dokter, schurend uiteenspatten in al de dimensies van het singuliere punt. En wat zal er te voorschijn komen, wat zal er de duisternis van mijn plaats innemen? Een smaakloze reïncarnatie. Terwijl ik voor de rest van mijn onsterfelijkheid val. Jij ziet dat niet, mijn beste dokter, ik wel, ik zie Lee mijn lichaam verlaten als de verplegers me de coma in spuiten.


door Ewald Stals

Reedsch...188 toevoegingen...

Nou, dat was me weer een plezant verhaal.

bromde mack om 09:45 AM (op 13-04-2005)


Mooi verhaal, heel herkenbaar. Ik zie dat wel meer in mijn praktijk. Zo hoor ik vaak stemmen die mij aansporen deel te nemen aan een zotte dronken orgie waarbij alle extremiteiten en lichaamsopeningen worden benut. Als ik aan mijn medereizigers vraag waar de orgie plaats zal vinden kijken ze mij angstig aan en gaan snel in een ander rijtuig zitten. Waar zijn mijn pillen toch.
Vergeten?

bromde donderkopje om 09:53 AM (op 13-04-2005)


Godver. Afge-zien van wat opmerke-lijke verbindingsstreepjes in het be-gin is dit ook erg lang. Maar ook erg indrukwekkend. Slechts weinigen kunnen tippen aan deze trip door de geest.

Maar los daarvan. Ik had me voorgenomen vandaag het woord 'slit' te gebruiken. Eens even kijken of dat gaat lukken.

* bedenkt zich *

Krijg nou wat. Het is al gebeurd.

bromde Hoof om 09:55 AM (op 13-04-2005)


Ik zie geen verbindingsstreepjes, broeder Hoof.

bromde bicat's autocorrector om 10:03 AM (op 13-04-2005)


afbreekstreepjes?Gek genoeg ontbreken ze in de source... Misschien een Safari-dingetje...

bromde Hoof om 10:14 AM (op 13-04-2005)


Internet Explorer (u weet wel) geeft geen probleem. De commissie browserleed buigt zich erover.

bromde bicat's autocorrector om 10:17 AM (op 13-04-2005)


autocorrigerendeafbreekstreepjes?

bromde donderkopje om 10:19 AM (op 13-04-2005)


..donderkopje, ter verdere introductie, is u man danwel vrouw?

bromde stamgast om 10:27 AM (op 13-04-2005)


Maar goed dat ik vandaag vrij heb. Kan ik het nog een keer lezen.

bromde Lennard om 10:29 AM (op 13-04-2005)


Vrumd, de source van Internet Explorer laat wel weer afbreekstreepjes zien.

bromde bicat's browsercontrolleur om 10:35 AM (op 13-04-2005)


Kiek noe 'ns wak gevan'g heb!

bromde Kiers om 10:41 AM (op 13-04-2005)


Misschien een beetje veel ineens (of tegelijkertijd zoals de mensen dat ook wel eens noemen) maar anderzijds best pruimbaar. Het echte rammen gaat wel een beetje de mist in maar voor de rest was dit één en al genieten.

Mag ik dan nu de Béarnaise?

bromde urbainalpain om 10:56 AM (op 13-04-2005)


Als ik in de source kijk zie ik een veel korter verhaal. Maar wel een heel stuk breder.

bromde Lennard om 10:57 AM (op 13-04-2005)


Knipperend rood lichtje

AFBREEKSTREEPJES VERDWENEN IN BICATTERVEEN.

uitgegeven: 13-4-05 10:56
Laatst gewijzigd: 13-4-05 10:56

Bicatterveen-van onze correspondent.

En dan volgt er een verhaal over verdwenen afbreekstreepjes.

bromde Luie mack om 10:58 AM (op 13-04-2005)


Veldwachter Hoof kan mooi achter de gekierde afbreekstreepjes aan.
Pak ze jongen!

Stramgras:
Bij een jonge amfibie is het geslacht onbepaald. Vandaar dat in de paartijd de kikkers nogal in grote aantallen op elkander kruipen. Een soort kikkersprongeffect van de verloren jeugd. De onderste kikker verzuipt soms!
Er worden zelfs kikkers gerapporteerd die van geslacht veranderen en vruchtbaar zijn.
Tip;
In de schaduw van de ouwe burcht van Godfried (Bouillon) serveert men voortreffelijke kikkerbillen.

bromde donderkopje om 11:19 AM (op 13-04-2005)


Mijn Internet Explorer daarentegen, maakt er nog weer wat veel mooiers van...Misschien komt het gewoon uit een Vlaamse Word ofzo? Iets?

bromde Hoof om 11:23 AM (op 13-04-2005)


Wil je mijn explorer even lenen?

bromde Lennard om 11:29 AM (op 13-04-2005)


Ik ben daar dus tegen, Explorer.

* zwengelt een vuurvos aan *

bromde Hoof om 11:34 AM (op 13-04-2005)


Mooi man. Leest lekker door.
Alleen is het eind nou anders. Dat had ik niet zien aankomen, dat met die zilveren drietand op de passagiersstoel. en die exploderende dolfijn die uit het vriesvak van de koelkast kwam glijden.

bromde Hoof, vanuit FireFox om 11:39 AM (op 13-04-2005)


*gaat naar kapper en komt hier niet meer terug vandaag*

Beloofd!

bromde Kiers om 11:47 AM (op 13-04-2005)


peek-a-boo

bromde Kiers om 11:48 AM (op 13-04-2005)


Dat is natuurlijk een geintje.

bromde Kiers om 11:49 AM (op 13-04-2005)


Meanwhile, in the kitchen......brengt een tip van een buurvrouw de anonieme huisvrouw op het schitterende idee traditioneel komkommergebruik in een nieuw jasje te steken.

bromde Kiers om 11:51 AM (op 13-04-2005)


Goh. Leuk geworden, je haar.

Hoort dat zo? Die plukjes schuin achter?

Had je die kleur gekozen van zo'n blad met plukjes?

bromde Hoof om 11:52 AM (op 13-04-2005)


Ik ontken ten stelligste dat dit een foto is met zelfontspanner genomen. Écht niet!

bromde Kiers om 11:57 AM (op 13-04-2005)


Ik vind dat we Cinner even moeten steunen. Die gooit met bevroren brood.

bromde mack om 12:21 PM (op 13-04-2005)


Na gebruik de zure bom svp reinigen. Zeker na intensief vaginaal of anaal gebruik.
Wil iemand een stukje zure bom?

bromde donderkopje om 12:28 PM (op 13-04-2005)


Goeiemiddag, samen. Wil ik even wat zeldzaam exotisch vlees op de bbq gooien? Er is genoeg.

bromde Marnix om 12:45 PM (op 13-04-2005)


Voor mij gewoon een stuk koe als dat niet te weinig gevraagd is. Dat buitenlandse eten komt me de strot uit.
Zal wel een griepje zijn.

* hoest *

bromde Hoof om 01:28 PM (op 13-04-2005)


vrouwvlees ook goed?

bromde donderkopje om 01:36 PM (op 13-04-2005)


Beste donderkopje... die mens heette wel Godfried VAN Bouillon!

*zet helm op en loopt er de puntjes af*

bromde urbainalpain om 01:37 PM (op 13-04-2005)


Magistraal verhaal. Eventjes dacht ik: het lijkt wel literatuur. En toen dacht ik weer aan de jeuk in mijn anus die me nu al weken teistert. En nog eventjes over die koppelingstekens: volgens mij heeft het met Apple te maken, want toen ik het in Explorer op m'n Mac keek, zag ik ze wel en nu ik op een ordinaire pc bekijk (ook explorer, by the way), zie ik ze nie. Dus.

bromde Max om 01:55 PM (op 13-04-2005)


Zeer goed geschreven verhaal.
*Iets met aplaus en een juigend publiek voor Ewald Stals*

bromde mike c om 02:36 PM (op 13-04-2005)


Sorry, (urbanus) altijd gedacht dat Bouillon een plaatsje was in het verre frankenland.
De kikkerbillen waren dus prima en ook de verse forel heb ik met genot gedegusteerd. Dat alles begeleid door een mooi nat wijntje.
Het toetje herinner ik mij niet. Misschien waren de centen op?

bromde donderkopje om 02:39 PM (op 13-04-2005)


Ik heb alleen de eerste en de laatste alinea gelezen....
Het middenstuk heb ik geraden...

bromde Cerito om 03:13 PM (op 13-04-2005)


Brute spam, Hoof Spot Merchandise:(nuttig...)

Ik had een half uurtje over...

bromde Hoof om 03:28 PM (op 13-04-2005)


Zag ik daar nu Dr. Phil aan m'n neus voorbijvliegen? Het moet niet gekker worden hier.

bromde Max om 04:18 PM (op 13-04-2005)


Binnenkort verkrijgbaar op alle soorten kleding:(a joh, laat me, ik heb lol)

bromde Hoof om 04:31 PM (op 13-04-2005)


Ewald, Kerel, Prachtig!!! Laat me je in m'n darmen sluiten!

bromde Vilé om 04:59 PM (op 13-04-2005)


Meneer Stals heeft duidelijk zijn belastingaangifte al ingevuld.

bromde Visrot om 05:43 PM (op 13-04-2005)


Verse forel? Heeft u zich dan toch die bedorven staart laten voorzetten?

Serveuses aller landen, denk met graagte aan mijn gift.

Zo, haar gekamt en klaar voor een speciaaltje.

bromde urbainalpain om 06:05 PM (op 13-04-2005)


leuke log

bromde juliet om 06:13 PM (op 13-04-2005)


Beste mannen van nederland; tja een omschrijving van jezelf dat is niet altijd makkelijk maar hier dan een poging, en ja dat zijn dan toch de positieve dingen he. Ik ben een echte vrouwelijke Ram geboren in het jaar 1975. Ik ben niet al te groot van stuk (1,64), blauwe ogen en mijn kleur haar, dat is moeilijk te zeggen want ik heb een kapster die dat iedere keer weer een ander kleur geeft (alleen geen regenboogkleuren). Ik ga graag naar het theater (cabaret, toneelstuk, muziek of musical), en ik hou van een verre reizen (mijn laatste reis was naar cuba) you name it en ik ga wel mee (behalve skieen want ik heb last van behoorlijke hoogtevrees). Ik voel me aangetrokken tot mannen die stoer en lief tegelijk zijn en mannen die wat te vertellen hebben maar ook een luisterend oor hebben Ik knap af op uhm.....qua uiterlijk bierbuikjes en kaalheid (sorry)

Ik ben klein maar wel lief. Ik ben een extreem verlegen meisje uit Almere. Ik ga graag in het weekend uit met mijn vriendin,ben sociaal lief en ik hou van eerlijkheid.Ik ben een vrouwelijk type. Wij zijn op zoek naar een eerlijke en gezellig meisje die ook van uitgaan houdt ,om samen plezier te maken. Wij zijn zorgzaam en lief en vrouwelijk.

bromde Kiers om 06:24 PM (op 13-04-2005)


Inderdaad zeg. Leuke log.

bromde Lennard om 06:25 PM (op 13-04-2005)


Tjonge-jonge-jonge! Zo'n leuke log heb ik in jáááááren niet gezien!

bromde Max om 06:28 PM (op 13-04-2005)


lekkere groote en leuke en log

bromde Kiers om 06:37 PM (op 13-04-2005)


..juliet, wat precíes vindt je leuke aan de log en hoe is het gesteld met jouw gefileerde zeebaars?

bromde stamgast om 06:41 PM (op 13-04-2005)


Ook log.

bromde Marnix om 09:19 PM (op 13-04-2005)


Zeg Kiers, zijn deze nu al geplaatst, of moeten die nog komen?bromde Roel H. om 10:02 PM (op 13-04-2005)


Je verwacht het niet...

bromde Hoof om 10:03 PM (op 13-04-2005)


....eeeeuh, jaaa haaa dat is dus mijn moeder en mijn in ongenade gevallen zus. En dat had ik in het familiealbum staan. Je overvalt me een beetje, Roel.

bromde Kiers om 10:56 PM (op 13-04-2005)


Zo. Ik heb écht een grote shop opeens.(maar nou hou ik er over op...)

bromde Hoof om 11:04 PM (op 13-04-2005)


'verliefd is hoof nu'???

gefeliciteerd jongen!

Claire?

bromde grtsdrh5e om 11:39 PM (op 13-04-2005)


Stuk voor stuk dikke hits, Hoof!

bromde Marnix om 12:13 AM (op 14-04-2005)


(Pseudo-stoer nerd-geneuzel): Hierin vuurvos op windhoos twee kaa zie ik geen streepies en geen andere dingesies

(On Topic geneuzel): tiefus, da's een lang verhaal! Het was geloof ik iets met gezondheidszorg, maar eigenlijk heb ik best last van jeuk, all over the place, zeg maar, dus ik werd afgeleid. Lang verhaal ook.

(Obligate off-topic mededeling): weet je wat ik me ineens bedacht? Eigenlijk zou iemand es wat t-shirts enzo met iets van Hoof erop moeten doen. Zo van 'verlies je hoof niet', of iets dergelijks, een woordgrapje dus. En dat dan op een t-shirt. Of op een jurkje. Lache man.

bromde Max. Oh nee, Piet! Piet bromde om 12:16 AM (op 14-04-2005)


Bloed! Mijn eigen bloed!

bromde Lennard om 01:14 AM (op 14-04-2005)


Het is lente!
Ik kan niet zo goed tegen bloed geloof ik.
Maar als ik naar buiten kijk zie ik een stroom lichtjes zich in en uit de file bewegen. Het wil maar geen licht worden. De druil blijft aanhouden en maakt veeel depressieve gedachten in mij wakker. De stemmen in mijn hoofd spannen tegen mij samen, mijn negatieve zelfbeeld scheldt mij uit en mijn collega's verlaten de ruimte voor "besprekingen". Alleen in mijn wanhoop blijf ik achter. Een second life crise van jewelste. Ach had ik maar een dom blondje. Misschien de dokter om sterkere pillen vragen. Deze helpen niet echt.
Of minder drinken, maar dat is geen optie.

bromde donderkopje om 07:34 AM (op 14-04-2005)


Halleluha!! Het wordt weer een prachtige dag!

(Dat oeverloze gezeik ook altijd.)

bromde Marnix om 08:29 AM (op 14-04-2005)


Ook wakker jongen?
Ik heb zo'n getuigenis even nodig om op gang te komen.
Bedankt voor het begrijpende oor.
*schijt, veegt, spoelt handen en ziet dat het licht is geworden*

bromde donderkopje om 08:36 AM (op 14-04-2005)


Zo moest ik ook een keer onbedaarlijk lang lachen ergens in 1998 toen ik in De Telegraaf, die krant van om te lezen op zaterdagochtend van de vis van vrijdag van de markt, met daarin een ingezonden stukje gebrabbel van een oude dame. Zij had voor zichzelf, met hulp van haar kleinkeinderen die zo vreselijk handig met computers waren, Windows 98 gekocht VAN 198 gulden VOOR 150 gulden. Een hele speciale aanbieding van meneer Bill Gates. Niet dat zij nu een computer had maar je wist maar nooit of dat ze wel niet een kompjuter (nieuwe spelling) ging aanschaffen binnenkort over vijf jaar en dan had ze mooi vast die aanbieding van Windows '98 in haar tas zitten. En zo'n onbenul neemt dan de tijd om haar kroontjespen opnieuw te vullen met Oost Indische inkt en helemaal naar de meneer van De Telegraaf een brief te schrijven over haar uitgekiende aankoop.

bromde Kiers om 08:48 AM (op 14-04-2005)


Ben jij dat die steeds om ouwe kranten zeurt aan de deur?

bromde donderkopje om 08:58 AM (op 14-04-2005)


Kiers, er is iets mis met je autocomment generator.

bromde Lennard om 08:59 AM (op 14-04-2005)


Dank Lennard, ik zie het nu ook. Het is een gekierste versie van het gecopypaste origineel maar enkele delen zijn niet meegekomen. Heel ingewikkeld allemaal. Bovendien zal Kiers nooit eigen werk ge-copypaste achterlaten onder eigen naam. Er is inderdaad iets grondig mis met de autocomment generator.

bromde Bicat's autocorrector om 09:08 AM (op 14-04-2005)
SCHADEVERGOEDING VOOR SLACHTOFFER AUTOCOMMENT GENERATOR

Uitgegeven: 14 april 2005 07:23

BICATTERVEEN - Een rechtbank in Bicatterveen heeft woensdag bepaald dat Microsoft 21,9 miljoen dollar moet betalen aan Kiers als slachtoffer van een op hol geslagen autocomment generator.

Kiers beschuldigt Microsoft ervan dat ze de software van hun autocomment generator niet helemaal op orde hebben en vreemde autocomments genereert. Volgens de rechtbank was dit een duidelijk voorbeeld van het wijdverbreide verraad van Microsoft aan het internet.

De betaling is de grootste tot dusver in een al jaren slepende procedure voor schadevergoedingen door Kiers aangespannen, aan wat hij noemt, verdachtmakingen door het internet aan zijn persoonlijke adres. Het woensdag toegekende geldbedrag maakt deel uit van een schikking van in totaal 1,25 miljard dollar die het internet aan Kiers als slachtoffer van het internet moet betalen.

bromde een Zwitserse rechtbank om 09:21 AM (op 14-04-2005)


huh
Zit er in New York ook al een Zwitserse rechtbank? Zeker net zoiets als een Zwitserse garde (geen geld geen Zwitsers).

bromde donderkopje om 09:37 AM (op 14-04-2005)


Ik denk dat je abuis bent, donderkopje. We hebben het over Bicatterveen waar ik net vandaan kom.

bromde Kiers om 09:53 AM (op 14-04-2005)


U weet wel, die gezellige dorpskern in de buurt van Drochten.

Ik heb onlangs via Marktplaats een Bluetooth gekocht. Verbazend klein dingetje eigenlijk, voor dat geld. Maar je schijnt er in de toekomst zo ongeveer alles mee te kunnen.
Het lijkt misschien een hoop geld, 175 euro, maar normaal schijnen ze dus meer dan het dubbele te kosten!
Ondertussen zit het in een soort envelopje en kijk ik er soms even na. Laat ik het een beetje in mijn hand heen en weer rollen. Zó knap gemaakt. Als je niet beter wist zou je denken dat het een klein blauw knikkertje is, van glas ofzo.

Misschien moet ik er nog een paar kopen. Kunnen ze in ieder geval vast met elkaar communiceren.

bromde Hoof om 10:05 AM (op 14-04-2005)


huh
Ligt Bicatterveen nu ook al in Zwitserland?
Gruetzimiteinander.
Sonst noch etwas, Herr Kiers?

bromde donderkopje om 10:36 AM (op 14-04-2005)


Hoof, ik heb het besteld hoor! Leuk voor op de Dutch Bloggies voor als Hoof en Bicat strijden om Cool Vetste Weblog.

Dear Kiers,

Thank you very much for ordering with Spreadshirt.

The following data has been submitted:

Billing Address:
Kiers
Snikkelenstraat
5678TM Bicatterveen

Order Date: 13.04.2005

Order-ID: 117352-123815
Quantity Article Price Total
--------------------------------------------------------------------

1 x Niets Lange Mouwen Gekleurd 21,90 EUR 21,90 EUR
Mannen shirt met lange mouwen - Promodoro Raglan Longsleeve
Product ID: 1133585-1072423
Size: XL
Colour: wit/rood
Front:
Ontwerp: Digitale overdracht, 413935,

==========================
Sub-totaal 21,90 EUR

==========================

Bestelling 3,00 EUR
==========================
Sum Totaal 24,90 EUR
==========================

Payment per Bibit.

Please double-check that your data is correct, especially your delivery address and send corrections to service@spreadshirt.net.

Kind Regards,

Your Spreadshirt-Team

Spreadshirt
Karl-Heine-Straße 99
DE-04229 Leipzig

Amtsgericht Leipzig, HRB 20285
VAT ID: DE813871494
Tax Number: 232/118/02162
Finanzamt Leipzig

Spreadshirt - Your reliable Shirtpartner -
makes printing personalised T-shirts easy - without hidden costs.
For further information regarding Spreadshops, please visit http://www.spreadshirt.net

+++++++++++++++++++++++++

Merchandise Returns

1. Right of Return
You are entitled to cancel your order (e.g. per letter, fax or e-mail) without question within 14 days. Please do not send your order back until you have received a reply from our Customer Service. This time-period is measured from the moment you receive your order to the time we receive your correspondence. In the interest of your satisfaction, a co-operative solution and the acceptance of this deadline, we strongly suggest that you return products as soon as possible. Please send any correspondences regarding returns to:

service@spreadshirt.net

Please Note: In accordance with the Terms and Conditions, orders of a specific and/or personally configured nature are not returnable.

2. Return Conditions:
In the case of a return, all benefits from both parties are to be refunded (including loss of interest). If you are unable to return, or return your product in an unsuitable condition, you thereby forfeit all compensation rights. This forfeit does not apply when product degradation took place outside the realm of the customer (e.g. elsewhere within a business). In order to avoid this, please take care when handling your products.
Spreadshirt will not accept unstamped returns, however postage costs regarding returns over 40,00 EUR will be refunded. For further and specific information, please contact our Customer Service.

bromde Kiers om 10:38 AM (op 14-04-2005)


Ik ben nog even druk met de kleding allemaal een naam aan het geven. Momenteel zit ik druk in de stamgasten-anagrammen.

Je zult maar tijd overhebben... Of eigenlijk niet, en dan toch doen alsof

bromde Hoof om 11:23 AM (op 14-04-2005)


Na enkele uren in geestelijke evrwarring te hebben geleefd over mijn identiteit als "duitssprekende" ben ik inmiddels met mijn reine ik in het reine gekomen. Bicatterveen ligt helemaal niet in Zwitserland!
Dat heb ik na intensief speurwerk afgeleid uit het feit dat ik bij het versieren van duitse maedels op een taalprobleem, zeg maar taalmuur stuitte.
Op mijn doortatstende lik en graaipogingen werden onverstaanbare woorden geuit (ficken, arsloch, blasen en schwanz en raus mit dir).
Daarom moet ik bijna wel ollander zijn.
Of vlaming?
Of Suidafrikaander?
Toch?

bromde donderkopje om 11:25 AM (op 14-04-2005)


Da's dus ENORME handel, die textiel.

Ik wil daar ook ooit nog eens iets mee gaan doen.

bromde Marnix om 11:50 AM (op 14-04-2005)


No matter bonus free party poker http://www.ambersells.com strategies railroad http://www.ambersells.com gutshot draw?

bromde party poker om 06:36 PM (op 19-05-2006)


No matter bonus free party poker http://www.ambersells.com strategies railroad http://www.ambersells.com gutshot draw?

bromde party poker om 06:37 PM (op 19-05-2006)


No matter bonus free party poker http://www.ambersells.com strategies railroad http://www.ambersells.com gutshot draw?

bromde party poker om 06:38 PM (op 19-05-2006)


No matter bonus free party poker http://www.ambersells.com strategies railroad http://www.ambersells.com gutshot draw?

bromde party poker om 06:38 PM (op 19-05-2006)


No matter bonus free party poker http://www.ambersells.com strategies railroad http://www.ambersells.com gutshot draw?

bromde party poker om 06:39 PM (op 19-05-2006)


Hello, nice to see you here. There are some very interesting links, I've found yesterday. Come on and see them!
villa montepulciano toscana chat libere brasiliana http://gherardo.info/oroscopo/47.html
frigorifero giallo camera selinunte http://gherardo.info/guestbook/27.html
ragazzo polesine parmense biglietto lotteria italia http://gherardo.info/lavoro/22.html
programma gestionali azienda spina marchei http://taddeo.info/eta/7.html
pomodoro secco medicina universale http://bastiano.info/registrati/61.html
osteointegrazione suoneria via sms philips fisio 825 http://taddeo.info/contatto/81.html
agenzia immobiliare lanciano recupero credito palermo http://bastiano.info/scuola/71.html
perdita verde prestito masera di padova http://guasparre.info/blog/98.html
ufficio sannazzaro de burgondi portoni basculanti casa http://guasparre.info/diploma/35.html
dei multimedia tin it adsl http://taddeo.info/registrati/14.html
lavoro porto ercole collana bracciali artigianato http://taddeo.info/registrati/81.html
monza comune nuova daewoo matiz auto nuove http://gherardo.info/sommario/50.html
Happy new year, crazy sweetheart!

bromde Yahir om 09:37 PM (op 17-09-2006)


Good design!
[url=http://jyvgpcve.com/mdzz/lsid.html]My homepage[/url] [url=http://xkgurnkd.com/cdtn/xrfi.html]Cool site[/url]

bromde Good design![url=http://jyvgpcve.com/mdzz/lsid.html]My homepage[/url] [url=http://xkgurnkd.com/cdtn/xrfi.html]Cool site[/url] om 06:45 PM (op 18-09-2006)


Thank you!
My homepage Please visit

bromde Thank you!My homepage Please visit om 06:46 PM (op 18-09-2006)


http://borgo-petilia.sicilia-cl.com/pagina35.html http://sommatino.sicilia-cl.info/pagina01.html http://delia.sicilia-cl.org/pagina71.html
http://santa-caterina-villarmosa.sicilia-cl.info/pagina27.html http://acquaviva-platani.sicilia-cl.com/pagina31.html http://trabia-miniere.sicilia-cl.info/pagina22.html
http://montedoro.sicilia-cl.info/pagina75.html http://milena.sicilia-cl.info/pagina39.html http://montedoro.sicilia-cl.com/pagina23.html
http://serradifalco.sicilia-cl.org/pagina05.html http://butera.sicilia-cl.org/pagina60.html http://serradifalco.sicilia-cl.org/pagina70.html
http://niscemi.sicilia-cl.info/pagina84.html http://sommatino.sicilia-cl.org/pagina93.html http://riesi.sicilia-cl.net/pagina14.html
http://delia.sicilia-cl.info/pagina29.html http://serradifalco.sicilia-cl.info/pagina07.html http://acquaviva-platani.sicilia-cl.net/pagina86.html
http://resuttano.sicilia-cl.com/pagina80.html http://mussomeli.sicilia-cl.com/pagina30.html http://mazzarino.sicilia-cl.org/pagina02.html
http://riesi.sicilia-cl.com/pagina66.html http://trabia-miniere.sicilia-cl.org/pagina47.html http://caltanissetta.sicilia-cl.org/pagina30.html
http://delia.sicilia-cl.net/pagina59.html http://vallelunga-pratameno.sicilia-cl.info/pagina85.html http://mussomeli.sicilia-cl.net/pagina76.html
http://san-cataldo.sicilia-cl.com/pagina79.html http://butera.sicilia-cl.com/pagina37.html http://butera.sicilia-cl.net/pagina91.html

bromde Derik om 12:13 AM (op 22-09-2006)


http://borgo-petilia.sicilia-cl.com/pagina35.html http://sommatino.sicilia-cl.info/pagina01.html http://delia.sicilia-cl.org/pagina71.html
http://santa-caterina-villarmosa.sicilia-cl.info/pagina27.html http://acquaviva-platani.sicilia-cl.com/pagina31.html http://trabia-miniere.sicilia-cl.info/pagina22.html
http://montedoro.sicilia-cl.info/pagina75.html http://milena.sicilia-cl.info/pagina39.html http://montedoro.sicilia-cl.com/pagina23.html
http://serradifalco.sicilia-cl.org/pagina05.html http://butera.sicilia-cl.org/pagina60.html http://serradifalco.sicilia-cl.org/pagina70.html
http://niscemi.sicilia-cl.info/pagina84.html http://sommatino.sicilia-cl.org/pagina93.html http://riesi.sicilia-cl.net/pagina14.html
http://delia.sicilia-cl.info/pagina29.html http://serradifalco.sicilia-cl.info/pagina07.html http://acquaviva-platani.sicilia-cl.net/pagina86.html
http://resuttano.sicilia-cl.com/pagina80.html http://mussomeli.sicilia-cl.com/pagina30.html http://mazzarino.sicilia-cl.org/pagina02.html
http://riesi.sicilia-cl.com/pagina66.html http://trabia-miniere.sicilia-cl.org/pagina47.html http://caltanissetta.sicilia-cl.org/pagina30.html
http://delia.sicilia-cl.net/pagina59.html http://vallelunga-pratameno.sicilia-cl.info/pagina85.html http://mussomeli.sicilia-cl.net/pagina76.html
http://san-cataldo.sicilia-cl.com/pagina79.html http://butera.sicilia-cl.com/pagina37.html http://butera.sicilia-cl.net/pagina91.html

bromde Derik om 12:15 AM (op 22-09-2006)


Hello, nice to see you here. There are some very interesting links, I've found yesterday. Come on and see them!
usa open tennis 2005 ultima notizia ospedale bergamo http://cristofano.info/vacanza/33.html
dowload giochi gratis globuli rossi http://salvestro.info/oroscopo/84.html
endocrinologia pediatrica maniglie borsa http://cristofano.info/registrati/76.html
ufficio soave incontri 69 http://niccolo.info/lavoro/98.html
borse lavoro pelle pennsylvania cose fare http://lodovico.info/eta/34.html
scuola di inglese a londra casa affari http://agnolo.info/blog/63.html
ufficio venosa fallo indossabile http://lodovico.info/hobby/51.html
vietnam arrivare dissenteria omeopatia http://salvestro.info/hobby/12.html
adsl alice lazio lavatrice economiche http://lodovico.info/lavoro/28.html
designer outlet barberino consulenza bancaria san marino http://niccolo.info/contatto/72.html
download winmx italiano finanziamento formello http://agnolo.info/sogni/8.html
albergo 4 stelle firenze ampland puglia http://agnolo.info/guestbook/4.html
Happy new year, crazy sweetheart!

bromde Elton om 05:56 PM (op 22-09-2006)


Hello, nice to see you here. There are some very interesting links, I've found yesterday. Come on and see them!
usa open tennis 2005 ultima notizia ospedale bergamo http://cristofano.info/vacanza/33.html
dowload giochi gratis globuli rossi http://salvestro.info/oroscopo/84.html
endocrinologia pediatrica maniglie borsa http://cristofano.info/registrati/76.html
ufficio soave incontri 69 http://niccolo.info/lavoro/98.html
borse lavoro pelle pennsylvania cose fare http://lodovico.info/eta/34.html
scuola di inglese a londra casa affari http://agnolo.info/blog/63.html
ufficio venosa fallo indossabile http://lodovico.info/hobby/51.html
vietnam arrivare dissenteria omeopatia http://salvestro.info/hobby/12.html
adsl alice lazio lavatrice economiche http://lodovico.info/lavoro/28.html
designer outlet barberino consulenza bancaria san marino http://niccolo.info/contatto/72.html
download winmx italiano finanziamento formello http://agnolo.info/sogni/8.html
albergo 4 stelle firenze ampland puglia http://agnolo.info/guestbook/4.html
Happy new year, crazy sweetheart!

bromde Elton om 05:58 PM (op 22-09-2006)


Hello, nice to see you here. There are some very interesting links, I've found yesterday. Come on and see them!
usa open tennis 2005 ultima notizia ospedale bergamo http://cristofano.info/vacanza/33.html
dowload giochi gratis globuli rossi http://salvestro.info/oroscopo/84.html
endocrinologia pediatrica maniglie borsa http://cristofano.info/registrati/76.html
ufficio soave incontri 69 http://niccolo.info/lavoro/98.html
borse lavoro pelle pennsylvania cose fare http://lodovico.info/eta/34.html
scuola di inglese a londra casa affari http://agnolo.info/blog/63.html
ufficio venosa fallo indossabile http://lodovico.info/hobby/51.html
vietnam arrivare dissenteria omeopatia http://salvestro.info/hobby/12.html
adsl alice lazio lavatrice economiche http://lodovico.info/lavoro/28.html
designer outlet barberino consulenza bancaria san marino http://niccolo.info/contatto/72.html
download winmx italiano finanziamento formello http://agnolo.info/sogni/8.html
albergo 4 stelle firenze ampland puglia http://agnolo.info/guestbook/4.html
Happy new year, crazy sweetheart!

bromde Elton om 06:00 PM (op 22-09-2006)


http://affezioni.dabitonto.net/resident-evil.html [url]http://tempio.dabitonto.net/annuncio-personale-foto.html[/url] decomposizione pavullo nel frignano
http://sannicandro.dacarviaggi.com/giornata-del-fai.html [url]http://importazione.dacarviaggi.com/film-divx.html[/url] panche multiuso stima attico
http://trasferibili.dacarviaggi.com/prenotazione-albergo-austria.html [url]http://calende.dacarviaggi.com/beckham.html[/url] vacanza al mare in sardegna sfondi natalizi gratis
http://costruzioni.dacarviaggi.com/usb-driver-nec.html [url]http://montebello.dabitonto.net/cartina-africa.html[/url] copertura pvc lombardia ktm ricambio
http://erotic.dabitonto.net/travel-south-america.html [url]http://finiti.dabitonto.net/illegal.html[/url] gazzetta ufficiale dei concorso e esami it carrozzeria lombarda
http://tempio.dabitonto.net/applicativi.html [url]http://legatoria.dabitonto.net/attrezzo-home-fitness.html[/url] avvitatore batteria oscilloscopio lombardia
http://identici.dabitonto.net/honda-usata.html [url]http://babele.dacarviaggi.com/allmusic.html[/url] antiquariato emilia romagna schiena
http://superstar.dacarviaggi.com/free-love-ads.html [url]http://elaborata.dabitonto.net/scarica-giochi-biliardo.html[/url] prestito bexley lobo frontale deficit attenzione
http://agenzia.dabitonto.net/melina-perez.html [url]http://elaborata.dabitonto.net/corsi-di-grafica.html[/url] installazione di netmeeting rifugio spallanzani

bromde Waylon om 11:33 PM (op 22-09-2006)


d8f22448e7e1e9305653f5d425592129
impresoralasser http://10.larobustalira.com/colegiodemedicodesevilla/ fallasentvcolor
patronatcatalproeuropa http://9.mujerconvida.com/colegiodearquitectosperu/ torinocomar
hotelbaratosenvalencia http://20.mujerconvida.com/fundamentoensenanzafrances/ metalyderivado
esmasrbd http://2.larobustalira.com/fuentepiedraartificial/ institutonacionalgestionsanitaria
visorautocad http://2.larobustalira.com/corporacionfinancierainternacional/ biografiaeloyalfaro
codigopostaldewashington http://13.aldesmemoriado.com/vuelohahn/ hotelemperatrizzita
futbolvivo http://15.larobustalira.com/personajedelaedadmedia/ pasajesamadrid
guernicalumo http://2.habladeamor.com/karlagiraldo/ dietaretencionliquido
5d7454fbd8bd8cdd10db95c5fd1a5adb

bromde Lionel om 12:30 AM (op 01-10-2006)


I liked this site, it's neat. Good job! Please also visit my site:

http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/alprazolam/Alprazolam.html >Alprazolam [url=http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/alprazolam/Alprazolam.html]Alprazolam[/url] http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/alprazolam/Alprazolam_online.html >Alprazolam online [url=http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/alprazolam/Alprazolam_online.html]Alprazolam online[/url] http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/alprazolam/Buy_alprazolam.html >Buy alprazolam [url=http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/alprazolam/Buy_alprazolam.html]Buy alprazolam[/url] http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/alprazolam/Alprazolam_side_effects.html >Alprazolam side effects [url=http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/alprazolam/Alprazolam_side_effects.html]Alprazolam side effects[/url] http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/alprazolam/Alprazolam_xanax.html >Alprazolam xanax [url=http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/alprazolam/Alprazolam_xanax.html]Alprazolam xanax[/url] http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/alprazolam/Buy_alprazolam_online.html >Buy alprazolam online [url=http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/alprazolam/Buy_alprazolam_online.html]Buy alprazolam online[/url] http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/alprazolam/Cheap_alprazolam.html >Cheap alprazolam [url=http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/alprazolam/Cheap_alprazolam.html]Cheap alprazolam[/url] http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/alprazolam/Alprazolam_tablet.html >Alprazolam tablet [url=http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/alprazolam/Alprazolam_tablet.html]Alprazolam tablet[/url] http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/alprazolam/Picture_of_alprazolam.html >Picture of alprazolam [url=http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/alprazolam/Picture_of_alprazolam.html]Picture of alprazolam[/url] http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/alprazolam/Alprazolam_effects_side_xanax.html >Alprazolam effects side xanax [url=http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/alprazolam/Alprazolam_effects_side_xanax.html]Alprazolam effects side xanax[/url] http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/alprazolam/Alprazolam_online_pharmacy.html >Alprazolam online pharmacy [url=http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/alprazolam/Alprazolam_online_pharmacy.html]Alprazolam online pharmacy[/url] http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/alprazolam/Alprazolam_generic_xanax.html >Alprazolam generic xanax [url=http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/alprazolam/Alprazolam_generic_xanax.html]Alprazolam generic xanax[/url] http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/alprazolam/Alprazolam_prescription.html >Alprazolam prescription [url=http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/alprazolam/Alprazolam_prescription.html]Alprazolam prescription[/url] http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/alprazolam/Alprazolam_danger.html >Alprazolam danger [url=http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/alprazolam/Alprazolam_danger.html]Alprazolam danger[/url] http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/alprazolam/Alprazolam_drug_effects_side.html >Alprazolam drug effects side [url=http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/alprazolam/Alprazolam_drug_effects_side.html]Alprazolam drug effects side[/url]

Good luck! :)

bromde alprazolam om 09:47 AM (op 02-10-2006)


You have a great page! Please visit my sites also:

http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/wellbutrin/Wellbutrin.html >Wellbutrin [url=http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/wellbutrin/Wellbutrin.html]Wellbutrin[/url] http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/wellbutrin/Wellbutrin_side_effects.html >Wellbutrin side effects [url=http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/wellbutrin/Wellbutrin_side_effects.html]Wellbutrin side effects[/url] http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/wellbutrin/Wellbutrin_xl.html >Wellbutrin xl [url=http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/wellbutrin/Wellbutrin_xl.html]Wellbutrin xl[/url] http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/wellbutrin/Wellbutrin_sr.html >Wellbutrin sr [url=http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/wellbutrin/Wellbutrin_sr.html]Wellbutrin sr[/url] http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/wellbutrin/Wellbutrin_weight_loss.html >Wellbutrin weight loss [url=http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/wellbutrin/Wellbutrin_weight_loss.html]Wellbutrin weight loss[/url] http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/wellbutrin/Wellbutrin_xl_side_effects.html >Wellbutrin xl side effects [url=http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/wellbutrin/Wellbutrin_xl_side_effects.html]Wellbutrin xl side effects[/url] http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/wellbutrin/Wellbutrin_withdrawal.html >Wellbutrin withdrawal [url=http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/wellbutrin/Wellbutrin_withdrawal.html]Wellbutrin withdrawal[/url] http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/wellbutrin/Wellbutrin_and_anxiety.html >Wellbutrin and anxiety [url=http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/wellbutrin/Wellbutrin_and_anxiety.html]Wellbutrin and anxiety[/url] http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/wellbutrin/Wellbutrin_alcohol_side_effects.html >Wellbutrin alcohol side effects [url=http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/wellbutrin/Wellbutrin_alcohol_side_effects.html]Wellbutrin alcohol side effects[/url] http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/wellbutrin/Wellbutrin_withdrawal_symptom.html >Wellbutrin withdrawal symptom [url=http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/wellbutrin/Wellbutrin_withdrawal_symptom.html]Wellbutrin withdrawal symptom[/url] http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/wellbutrin/Wellbutrin_weight_gain.html >Wellbutrin weight gain [url=http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/wellbutrin/Wellbutrin_weight_gain.html]Wellbutrin weight gain[/url] http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/wellbutrin/Zoloft_and_wellbutrin.html >Zoloft and wellbutrin [url=http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/wellbutrin/Zoloft_and_wellbutrin.html]Zoloft and wellbutrin[/url] http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/wellbutrin/Wellbutrin_and_alcohol.html >Wellbutrin and alcohol [url=http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/wellbutrin/Wellbutrin_and_alcohol.html]Wellbutrin and alcohol[/url] http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/wellbutrin/Wellbutrin_and_pregnancy.html >Wellbutrin and pregnancy [url=http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/wellbutrin/Wellbutrin_and_pregnancy.html]Wellbutrin and pregnancy[/url] http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/wellbutrin/Wellbutrin_sr_side_effects.html >Wellbutrin sr side effects [url=http://members.lycos.co.uk/buyacyclovir/wellbutrin/Wellbutrin_sr_side_effects.html]Wellbutrin sr side effects[/url]

bromde wellbutrin om 12:13 PM (op 04-10-2006)


Thank you!
heartland tanning beds wrought iron gazebo nascar and merchandise 2005 subaru forester toilet bowl cleaner motorcycle battery charger small business solutions nevada real estate treatment for cellulitis padres game tickets

bromde Thank you!heartland tanning beds wrought iron gazebo nascar and merchandise 2005 subaru forester toilet bowl cleaner motorcycle battery charger small business solutions nevada real estate treatment for cellulitis padres game tickets om 09:13 AM (op 05-10-2006)


Nice site!
africa phone cards hummer h2 sut candle wax wholesale fair trade products convection toaster oven back pain exercises handmade ceramic jewelry wood floor refinishing voice chat games wholesale dolphin necklaces

bromde Nice site!africa phone cards hummer h2 sut candle wax wholesale fair trade products convection toaster oven back pain exercises handmade ceramic jewelry wood floor refinishing voice chat games wholesale dolphin necklaces om 09:14 AM (op 05-10-2006)


Great work!
diet weight loss bmw x5 suv bedroom door signs wood counter stools bottled water dispensers seiko divers watch bosch power tools safe home security chamberlain garage doors penny stock picks

bromde Great work!diet weight loss bmw x5 suv bedroom door signs wood counter stools bottled water dispensers seiko divers watch bosch power tools safe home security chamberlain garage doors penny stock picks om 09:14 AM (op 05-10-2006)


Nice site!
ravioli rolling pin retirement floor plans solar street lamps sleigh beds prices tankless pool heaters englander mattress prices att wireless phones disneyland vacation package origami money flowers pen display case

bromde Nice site!ravioli rolling pin retirement floor plans solar street lamps sleigh beds prices tankless pool heaters englander mattress prices att wireless phones disneyland vacation package origami money flowers pen display case om 09:15 AM (op 05-10-2006)


Nice site!
baja california mexicali cheap designer swimwear executive protection jobs exterior house paint ireland soccer jerseys engraving on glass toner refill instructions kitchen dinette sets engraved zippo lighters career information photography

bromde Nice site!baja california mexicali cheap designer swimwear executive protection jobs exterior house paint ireland soccer jerseys engraving on glass toner refill instructions kitchen dinette sets engraved zippo lighters career information photography om 09:16 AM (op 05-10-2006)


Great work!
internet poker casino blackjack net gambling casino download casino game 3 card poker poker machines free poker downloads internet casino gambling online joker poker

bromde Great work!internet poker casino blackjack net gambling casino download casino game 3 card poker poker machines free poker downloads internet casino gambling online joker poker om 02:59 AM (op 06-10-2006)


Nice site!
black jack game casino games free casino poker online gambling casino game poker slots on line play free blackjack blackjack free games casino free games free download poker

bromde Nice site!black jack game casino games free casino poker online gambling casino game poker slots on line play free blackjack blackjack free games casino free games free download poker om 02:59 AM (op 06-10-2006)


Thank you!
download casino games poker games free online free poker free money no deposit casinos best casino bonus free casino games casino games online free strip blackjack online poker free slots online

bromde Thank you!download casino games poker games free online free poker free money no deposit casinos best casino bonus free casino games casino games online free strip blackjack online poker free slots online om 03:00 AM (op 06-10-2006)


Thank you!
online poker software casino online best no deposit bonus casinos roulette odds pai gow poker slot games free casino reviews internet blackjack casino games free casinos with no deposit

bromde Thank you!online poker software casino online best no deposit bonus casinos roulette odds pai gow poker slot games free casino reviews internet blackjack casino games free casinos with no deposit om 03:01 AM (op 06-10-2006)


Nice site!
free money no deposit casinos free poker download casinos on line slot online cleopatra slots best internet casinos strip blackjack best rated online casino las vegas casinos keno

bromde Nice site!free money no deposit casinos free poker download casinos on line slot online cleopatra slots best internet casinos strip blackjack best rated online casino las vegas casinos keno om 03:02 AM (op 06-10-2006)


Nice site!
klonopin drug bead animals product marketing baseboard heater guitar sales gutter cleaner personal firewall laser sights juke box pregnancy chart

bromde Nice site!klonopin drug bead animals product marketing baseboard heater guitar sales gutter cleaner personal firewall laser sights juke box pregnancy chart om 05:02 AM (op 07-10-2006)


Well done!
dvd rentals painting concrete lenox flatware prom shoes snowboard pants pool games outdoor mats cool desktops oregon wines shower tower

bromde Well done!dvd rentals painting concrete lenox flatware prom shoes snowboard pants pool games outdoor mats cool desktops oregon wines shower tower om 05:02 AM (op 07-10-2006)


Good design!
furniture direct furnace filters nevada llc cocktail dress focus toric discount lighting vonage review budget blinds swishahouse website tv antenna

bromde Good design!furniture direct furnace filters nevada llc cocktail dress focus toric discount lighting vonage review budget blinds swishahouse website tv antenna om 05:03 AM (op 07-10-2006)


Well done!
symptoms lymphoma scuba wetsuits paper bags costume nurse moped scooter lowes generators balloon bouquet mlm software 1800 flowers upholstery fabrics

bromde Well done!symptoms lymphoma scuba wetsuits paper bags costume nurse moped scooter lowes generators balloon bouquet mlm software 1800 flowers upholstery fabrics om 05:05 AM (op 07-10-2006)


Great work!
back support arthritis msm knife grinder insurance broker silk curtains awareness pins address labels seadoo canada orlando shopping acne products

bromde Great work!back support arthritis msm knife grinder insurance broker silk curtains awareness pins address labels seadoo canada orlando shopping acne products om 05:06 AM (op 07-10-2006)


Nice site!
online video poker hydrocodone without prescription free bingo games free bingo free slot machine games online luxury casino bingo games option chart generic viagra concerta adhd

bromde Nice site!online video poker hydrocodone without prescription free bingo games free bingo free slot machine games online luxury casino bingo games option chart generic viagra concerta adhd om 08:08 AM (op 08-10-2006)


Good design!
free casino games online best online gambling sites best gambling sites best rated online casino popular online gambling free games on line spread trading free play slot machines oil spot buy propecia online

bromde Good design!free casino games online best online gambling sites best gambling sites best rated online casino popular online gambling free games on line spread trading free play slot machines oil spot buy propecia online om 08:09 AM (op 08-10-2006)


Well done!
discount phentermine online gambling casinos play poker online forex book offshore gambling 3 card poker cheap tramadol download casino quality online gambling free poker game download

bromde Well done!discount phentermine online gambling casinos play poker online forex book offshore gambling 3 card poker cheap tramadol download casino quality online gambling free poker game download om 08:10 AM (op 08-10-2006)


Thank you!
video poker machines gambling internet online commodity trading france 40 index broker fx trading free online slots online casinos mini futures trading stock trade systems buy soma online

bromde Thank you!video poker machines gambling internet online commodity trading france 40 index broker fx trading free online slots online casinos mini futures trading stock trade systems buy soma online om 08:12 AM (op 08-10-2006)


Good design!
online casino gambling online slots free free online slot machines buy cialis empire poker gambling and casinos play poker online buy hydrocodone online bontril sr quality online casinos

bromde Good design!online casino gambling online slots free free online slot machines buy cialis empire poker gambling and casinos play poker online buy hydrocodone online bontril sr quality online casinos om 08:14 AM (op 08-10-2006)


Good design!
meth drug test types of drug tests mesh earrings detoxify body bismark bracelets drug testing information drug test results bizantine chains charms pearl rings

bromde Good design!meth drug test types of drug tests mesh earrings detoxify body bismark bracelets drug testing information drug test results bizantine chains charms pearl rings om 09:10 AM (op 09-10-2006)


Good design!
omega chains drug testing in the workplace omega bracelets engagement rings diamond rings singapore chains detoxify body peridot heart and flowers charms promo chains

bromde Good design!omega chains drug testing in the workplace omega bracelets engagement rings diamond rings singapore chains detoxify body peridot heart and flowers charms promo chains om 09:12 AM (op 09-10-2006)


Well done!
rolo chains peridot diamond pendants marijuana drug testing assorted bracelets drug testing urine charm necklaces ruby figaro bracelets silver charms

bromde Well done!rolo chains peridot diamond pendants marijuana drug testing assorted bracelets drug testing urine charm necklaces ruby figaro bracelets silver charms om 09:15 AM (op 09-10-2006)


Well done!
initial charms charms drug testing in the work place drug screening cubic zirconia rings protonix and drug test drug testing cocaine drug testing kit drug testing methods geometric earrings

bromde Well done!initial charms charms drug testing in the work place drug screening cubic zirconia rings protonix and drug test drug testing cocaine drug testing kit drug testing methods geometric earrings om 09:18 AM (op 09-10-2006)


Well done!
bizantine bracelets charm bracelets drug testing in schools leverback earrings how to beat a drug test sports charms beat drug tests miscellaneous charms pearl detoxify body

bromde Well done!bizantine bracelets charm bracelets drug testing in schools leverback earrings how to beat a drug test sports charms beat drug tests miscellaneous charms pearl detoxify body om 09:21 AM (op 09-10-2006)


http://brindisi.puglia-br.com/pagina66.html http://san-pancrazio-salentino.puglia-br.info/pagina75.html http://pozzo-guacito.puglia-br.net/pagina28.html
http://cellino-san-marco.puglia-br.org/pagina29.html http://erchie.puglia-br.info/pagina94.html http://pezze-di-greco.puglia-br.info/pagina57.html
http://marina-di-savelletri.puglia-br.org/pagina76.html http://pozzo-guacito.puglia-br.info/pagina01.html http://san-vito-dei-normanni.puglia-br.net/pagina31.html
http://casalini.puglia-br.net/pagina13.html http://san-pietro-vernotico.puglia-br.info/pagina03.html http://casalini.puglia-br.org/pagina75.html
http://brindisi.puglia-br.org/pagina61.html http://erchie.puglia-br.com/pagina67.html http://montalbano-di-fasano.puglia-br.info/pagina52.html
http://cisternino.puglia-br.net/pagina93.html http://brindisi-casale.puglia-br.info/pagina10.html http://ostuni.puglia-br.org/pagina95.html
http://ceglie-messapica.puglia-br.org/pagina08.html http://capece-bax.puglia-br.info/pagina75.html http://capece-bax.puglia-br.net/pagina61.html
http://cellino-san-marco.puglia-br.org/pagina06.html http://ceglie-messapica.puglia-br.com/pagina91.html http://san-vito-dei-normanni.puglia-br.net/pagina86.html
http://pezze-di-greco.puglia-br.com/pagina19.html http://cisternino.puglia-br.org/pagina04.html http://ostuni.puglia-br.org/pagina93.html
http://capece-bax.puglia-br.info/pagina99.html http://fasano-di-brindisi.puglia-br.net/pagina90.html http://brindisi-casale.puglia-br.org/pagina09.html

bromde Codey om 09:30 AM (op 10-10-2006)


http://brindisi.puglia-br.com/pagina66.html http://san-pancrazio-salentino.puglia-br.info/pagina75.html http://pozzo-guacito.puglia-br.net/pagina28.html
http://cellino-san-marco.puglia-br.org/pagina29.html http://erchie.puglia-br.info/pagina94.html http://pezze-di-greco.puglia-br.info/pagina57.html
http://marina-di-savelletri.puglia-br.org/pagina76.html http://pozzo-guacito.puglia-br.info/pagina01.html http://san-vito-dei-normanni.puglia-br.net/pagina31.html
http://casalini.puglia-br.net/pagina13.html http://san-pietro-vernotico.puglia-br.info/pagina03.html http://casalini.puglia-br.org/pagina75.html
http://brindisi.puglia-br.org/pagina61.html http://erchie.puglia-br.com/pagina67.html http://montalbano-di-fasano.puglia-br.info/pagina52.html
http://cisternino.puglia-br.net/pagina93.html http://brindisi-casale.puglia-br.info/pagina10.html http://ostuni.puglia-br.org/pagina95.html
http://ceglie-messapica.puglia-br.org/pagina08.html http://capece-bax.puglia-br.info/pagina75.html http://capece-bax.puglia-br.net/pagina61.html
http://cellino-san-marco.puglia-br.org/pagina06.html http://ceglie-messapica.puglia-br.com/pagina91.html http://san-vito-dei-normanni.puglia-br.net/pagina86.html
http://pezze-di-greco.puglia-br.com/pagina19.html http://cisternino.puglia-br.org/pagina04.html http://ostuni.puglia-br.org/pagina93.html
http://capece-bax.puglia-br.info/pagina99.html http://fasano-di-brindisi.puglia-br.net/pagina90.html http://brindisi-casale.puglia-br.org/pagina09.html

bromde Codey om 09:30 AM (op 10-10-2006)


Nice site!
slots on line order concerta ultram tramadol phentermine online cheap trading forex trading platform internet online gambling poker games free russian roulette game purchase xanax

bromde Nice site!slots on line order concerta ultram tramadol phentermine online cheap trading forex trading platform internet online gambling poker games free russian roulette game purchase xanax om 12:00 PM (op 10-10-2006)


Great work!
cfd exchange future system download casino games fx day trading system forex trading signal forex exchange 3 card poker poker game download buy valium online casino gaming

bromde Great work!cfd exchange future system download casino games fx day trading system forex trading signal forex exchange 3 card poker poker game download buy valium online casino gaming om 12:01 PM (op 10-10-2006)


Nice site!
free bonus slots forex market play free roulette black jack poker cards buy cialis online online poker rooms forex demo account cheap phentermine generic ultram

bromde Nice site!free bonus slots forex market play free roulette black jack poker cards buy cialis online online poker rooms forex demo account cheap phentermine generic ultram om 12:03 PM (op 10-10-2006)


Nice site!
easy forex online casino forgambling free poker cheap phentermine hydrocodone without prescription buy xanax online learn fx silver trade chf trade discount phentermine

bromde Nice site!easy forex online casino forgambling free poker cheap phentermine hydrocodone without prescription buy xanax online learn fx silver trade chf trade discount phentermine om 12:05 PM (op 10-10-2006)


Thank you!
fx software web casino gambling casino online ultram tramadol cyber gambling chf trading order phentermine gambling and casinos buy xanax casino online gambling

bromde Thank you!fx software web casino gambling casino online ultram tramadol cyber gambling chf trading order phentermine gambling and casinos buy xanax casino online gambling om 12:07 PM (op 10-10-2006)


Hello, nice to see you here. There are some very interesting links, I've found yesterday. Come on and see them!
ufficio patto bingo re roma http://rinieri.info/diploma/95.html
celebrita nuda com progettazione casa verona http://rinieri.info/guestbook/37.html
risultati basket femminile barolo d o c g http://rinieri.info/scuola/27.html
sincronizzazione video ragazzo triggiano http://mariotto.info/eta/32.html
historia de un amor testo edoardo d onofrio http://rinieri.info/vacanza/71.html
corso parlare pubblico steflor http://guccio.info/mondo/60.html
mercati dell usato milano recensione giochi play station http://mariotto.info/immagini/21.html
boccole matrioska perugia http://mariotto.info/lavoro/35.html
oregon scientific wmr928n immagini totti http://baldo.info/registrati/6.html
corso cucina lombardia l omino bufo http://ugolino.info/immagini/55.html
configurazione nokia 6600 vodafone srt4355 http://romolo.info/notizie/44.html
televisore daewoo agriturismo a camigliatello silano http://baldo.info/diploma/89.html
Happy new year, crazy sweetheart!

bromde Josh om 10:21 PM (op 10-10-2006)


1a2d11ab1c585f984e92ae466dbf3bdb
videocomicisullosport http://13.diversecolpe.com/asfaltocolati/ composizionepera
viaggiaregravidanza http://9.secomitenne.com/sogniesmorfia/ europadelnord
testosuonerianokia3330 http://12.madimmi.com/incontridonna/ noleggioalungotermineautovettura
italiasadomasocom http://20.letrefaville.com/aladdineilredeiladri/ casenapoliannuncioimmobiliare
anelloorogiallocitrino http://18.diversecolpe.com/purchasemarketingoperativaprocess/ venditapentola
scegliereilletto http://10.diversecolpe.com/vvvstudentessa/ trattamentoacquanera
sitoufficialerenatozero http://12.madimmi.com/collegiodeigeometramilano/ sottopioggia
bancodinapoli http://5.letrefaville.com/nokiald1wmodulogps/ assicurazionepachino
4f5ec7c780e0b72c2dd0ae62dbebe6b5

bromde Andre om 03:22 PM (op 11-10-2006)


1a2d11ab1c585f984e92ae466dbf3bdb
videocomicisullosport http://13.diversecolpe.com/asfaltocolati/ composizionepera
viaggiaregravidanza http://9.secomitenne.com/sogniesmorfia/ europadelnord
testosuonerianokia3330 http://12.madimmi.com/incontridonna/ noleggioalungotermineautovettura
italiasadomasocom http://20.letrefaville.com/aladdineilredeiladri/ casenapoliannuncioimmobiliare
anelloorogiallocitrino http://18.diversecolpe.com/purchasemarketingoperativaprocess/ venditapentola
scegliereilletto http://10.diversecolpe.com/vvvstudentessa/ trattamentoacquanera
sitoufficialerenatozero http://12.madimmi.com/collegiodeigeometramilano/ sottopioggia
bancodinapoli http://5.letrefaville.com/nokiald1wmodulogps/ assicurazionepachino
4f5ec7c780e0b72c2dd0ae62dbebe6b5

bromde Andre om 03:24 PM (op 11-10-2006)


Nice site!
forex book future rate online casino for gambling buy cialis cheap meridia buy cialis online slim slots buy tramadol foreign exchange dealer cheap tramadol

bromde Nice site!forex book future rate online casino for gambling buy cialis cheap meridia buy cialis online slim slots buy tramadol foreign exchange dealer cheap tramadol om 04:10 AM (op 12-10-2006)


Nice site!
buy hydrocodone casino games online casino online games buy bontril online cfd forecast cfd trading system cheap cialis buy viagra online buy phentermine online caribbean stud poker

bromde Nice site!buy hydrocodone casino games online casino online games buy bontril online cfd forecast cfd trading system cheap cialis buy viagra online buy phentermine online caribbean stud poker om 04:11 AM (op 12-10-2006)


Thank you!
roulette odds order concerta strip black jack hydrocodone without prescription cheap viagra online foreign exchange trading free poker downloads global commodity trading free online slot machine games gambling sites

bromde Thank you!roulette odds order concerta strip black jack hydrocodone without prescription cheap viagra online foreign exchange trading free poker downloads global commodity trading free online slot machine games gambling sites om 04:13 AM (op 12-10-2006)


Great work!
free poker texas holdem poker buy propecia gambling website free bingo games discount cialis buy hydrocodone online free 3 card poker stocks index slot machine game

bromde Great work!free poker texas holdem poker buy propecia gambling website free bingo games discount cialis buy hydrocodone online free 3 card poker stocks index slot machine game om 04:15 AM (op 12-10-2006)


Great work!
buy xanax online gambling directory cheap xanax online trading free bingo cards option broker no download no deposit casinos commodity trader casino blackjack option day trading system

bromde Great work!buy xanax online gambling directory cheap xanax online trading free bingo cards option broker no download no deposit casinos commodity trader casino blackjack option day trading system om 04:17 AM (op 12-10-2006)


Good design!
poker downloads free no download slots ambien online online gambling buy ambien roulette wheel poker online free play free blackjack buy hydrocodone online online casino for gambling

bromde Good design!poker downloads free no download slots ambien online online gambling buy ambien roulette wheel poker online free play free blackjack buy hydrocodone online online casino for gambling om 05:47 PM (op 12-10-2006)


Nice site!
world poker tour cheap tramadol online luxury casino casino slot machine flash casino free monopoly slots play free slot machines free blackjack aura soma games slots

bromde Nice site!world poker tour cheap tramadol online luxury casino casino slot machine flash casino free monopoly slots play free slot machines free blackjack aura soma games slots om 05:48 PM (op 12-10-2006)


Good design!
buy alprazolam hydrocodone without prescription 3 card poker buy viagra buy hydrocodone online casino game discount phentermine casino consultant free bingo games buy concerta online

bromde Good design!buy alprazolam hydrocodone without prescription 3 card poker buy viagra buy hydrocodone online casino game discount phentermine casino consultant free bingo games buy concerta online om 05:48 PM (op 12-10-2006)


Well done!
order phentermine free online bingo site casino blackjack free slot play internet casino gambling quality online gambling buy phentermine online casino bonus tramadol hcl buy alprazolam online

bromde Well done!order phentermine free online bingo site casino blackjack free slot play internet casino gambling quality online gambling buy phentermine online casino bonus tramadol hcl buy alprazolam online om 05:49 PM (op 12-10-2006)


Good design!
online gambling casinos free online poker games top online casinos buy phentermine online gambling games cheap phentermine online casino games free poker download free roulette online buy meridia

bromde Good design!online gambling casinos free online poker games top online casinos buy phentermine online gambling games cheap phentermine online casino games free poker download free roulette online buy meridia om 05:50 PM (op 12-10-2006)


Nice site!
limp bizkit free mp3 download lindsay lohan mp3 download download no doubt mp3 download akon mp3 extreme mp3 download bob dylan mp3 download def leppard mp3 marc anthony mp3 download cascada mp3 download download elvis presley mp3

bromde Nice site!limp bizkit free mp3 download lindsay lohan mp3 download download no doubt mp3 download akon mp3 extreme mp3 download bob dylan mp3 download def leppard mp3 marc anthony mp3 download cascada mp3 download download elvis presley mp3 om 12:50 PM (op 13-10-2006)


Thank you!
free avril lavigne mp3 slayer mp3 download nirvana mp3 modern talking mp3 download radiohead free mp3 download free erreway mp3 abba mp3 download sugar free mp3 download 50 cent mp3 download free cradle of filth mp3

bromde Thank you!free avril lavigne mp3 slayer mp3 download nirvana mp3 modern talking mp3 download radiohead free mp3 download free erreway mp3 abba mp3 download sugar free mp3 download 50 cent mp3 download free cradle of filth mp3 om 12:50 PM (op 13-10-2006)


Great work!
ice cube mp3 free sonique mp3 download westlife mp3 vangelis mp3 download aerosmith mp3 download christina aguilera mp3 grateful dead mp3 alexisonfire free mp3 download free kiss mp3 dj tiesto mp3

bromde Great work!ice cube mp3 free sonique mp3 download westlife mp3 vangelis mp3 download aerosmith mp3 download christina aguilera mp3 grateful dead mp3 alexisonfire free mp3 download free kiss mp3 dj tiesto mp3 om 12:51 PM (op 13-10-2006)


Thank you!
sugar free mp3 download download alexisonfire mp3 love free mp3 download tina turner free mp3 download download jennifer lopez mp3 download arash mp3 nomad mp3 download iron maiden free mp3 download iron maiden mp3 kiss mp3 download

bromde Thank you!sugar free mp3 download download alexisonfire mp3 love free mp3 download tina turner free mp3 download download jennifer lopez mp3 download arash mp3 nomad mp3 download iron maiden free mp3 download iron maiden mp3 kiss mp3 download om 12:51 PM (op 13-10-2006)


Well done!
download elton john mp3 download skin mp3 manowar mp3 free lordi mp3 download eminem mp3 live mp3 download extreme mp3 iron maiden mp3 download eric clapton mp3 extreme free mp3 download

bromde Well done!download elton john mp3 download skin mp3 manowar mp3 free lordi mp3 download eminem mp3 live mp3 download extreme mp3 iron maiden mp3 download eric clapton mp3 extreme free mp3 download om 12:52 PM (op 13-10-2006)


I want to say - thank you for this !!!
http://blog.newsjungle.com/johasen/#viagra
[url=http://blog.newsjungle.com/johasen/#viagra]cheap viagra[/url]
cheap viagra

bromde Viagra om 12:11 AM (op 14-10-2006)


Good design!
jeu hasard nouveau casino ligne blackjack casino jeu virtuel poker en ligne jeu guides jeux casino virtuel roulette anglais jeu slots gratuit jeu hasard jouer black jack casino

bromde Good design!jeu hasard nouveau casino ligne blackjack casino jeu virtuel poker en ligne jeu guides jeux casino virtuel roulette anglais jeu slots gratuit jeu hasard jouer black jack casino om 07:09 AM (op 14-10-2006)


Good design!
jeu roulette casino jeu gratuit casino machine sous machine a sous virtuelle jouer black jack casino jeux table jouez poker en ligne jeu guides jeux jeux avec progressif casino partouche jeu gratuit jeu parie

bromde Good design!jeu roulette casino jeu gratuit casino machine sous machine a sous virtuelle jouer black jack casino jeux table jouez poker en ligne jeu guides jeux jeux avec progressif casino partouche jeu gratuit jeu parie om 07:10 AM (op 14-10-2006)


Good design!
ordinateur multi slots jeu machines jackpot jouer casino internet son blackjack casino bandit manchot jeu gratuit jouer casino online son blackjack jeu casino europa jeu slots jeux casinos jouer poker caraibes progressif jeux casinos gratuits

bromde Good design!ordinateur multi slots jeu machines jackpot jouer casino internet son blackjack casino bandit manchot jeu gratuit jouer casino online son blackjack jeu casino europa jeu slots jeux casinos jouer poker caraibes progressif jeux casinos gratuits om 07:10 AM (op 14-10-2006)


Good design!
jeux tickets grater casino jeu gratuis jeu parier web roulette virtuelle jouez ligne poker roulette jouer poker caraibes jouer casino france blackjack miserau blackjack jeu casino poker gratuit jouer miser web

bromde Good design!jeux tickets grater casino jeu gratuis jeu parier web roulette virtuelle jouez ligne poker roulette jouer poker caraibes jouer casino france blackjack miserau blackjack jeu casino poker gratuit jouer miser web om 07:10 AM (op 14-10-2006)


Great work!
miser roulette jouer mise fr casino jeu internet jeu casino loterie regles du black jack jeu blackjack jeux cartes grater jeu black jack portail casinos

bromde Great work!miser roulette jouer mise fr casino jeu internet jeu casino loterie regles du black jack jeu blackjack jeux cartes grater jeu black jack portail casinos om 07:11 AM (op 14-10-2006)


Good site you done here,man.
http://forum.europeanservers.us/cgi-bin/lst.eur?gedron#viagra
[url=http://forum.europeanservers.us/cgi-bin/lst.eur?gedron#viagra]cheap viagra[/url]
cheap viagra

bromde Viagra om 08:33 AM (op 14-10-2006)


Please, visit my links and dont remove it.
http://forum.europeanservers.us/cgi-bin/lst.eur?dajvak#viagra
[url=http://forum.europeanservers.us/cgi-bin/lst.eur?dajvak#viagra]viagra online[/url]
viagra online

bromde Viagra om 08:37 AM (op 14-10-2006)


Please, visit my links and dont remove it.
http://forum.europeanservers.us/cgi-bin/lst.eur?dajvak#viagra
[url=http://forum.europeanservers.us/cgi-bin/lst.eur?dajvak#viagra]viagra online[/url]
viagra online

bromde Viagra om 08:39 AM (op 14-10-2006)


Great .Now i can say thank you!
http://wapurl.co.uk/?4CEZS3V#levitra
[url=http://wapurl.co.uk/?4CEZS3V#levitra]cheap levitra[/url]
cheap levitra

bromde Levitra om 08:49 AM (op 14-10-2006)


I never visit this site before.
http://wapurl.co.uk/?KLA1OAE#cialis
[url=http://wapurl.co.uk/?KLA1OAE#cialis]cheap cialis[/url]
cheap cialis

bromde Cialis om 08:52 AM (op 14-10-2006)


I never visit this site before.
http://wapurl.co.uk/?KLA1OAE#cialis
[url=http://wapurl.co.uk/?KLA1OAE#cialis]cheap cialis[/url]
cheap cialis

bromde Cialis om 08:53 AM (op 14-10-2006)


I never visit this site before.
http://wapurl.co.uk/?KLA1OAE#cialis
[url=http://wapurl.co.uk/?KLA1OAE#cialis]cheap cialis[/url]
cheap cialis

bromde Cialis om 08:55 AM (op 14-10-2006)


Hello , it is cool amazing page!
http://www.relic.net/links/jump.php?id=1940#viagra
[url=http://www.relic.net/links/jump.php?id=1940#viagra]order viagra[/url]
order viagra

bromde Viagra om 05:17 PM (op 14-10-2006)


It is the coolest site,keep so!
http://www.relic.net/links/jump.php?id=1941#viagra
[url=http://www.relic.net/links/jump.php?id=1941#viagra]viagra online[/url]
viagra online

bromde Viagra om 05:18 PM (op 14-10-2006)


Thank you for your work!
http://www.relic.net/links/jump.php?id=1942#phentermine
[url=http://www.relic.net/links/jump.php?id=1942#phentermine]cheap phentermine[/url]
cheap phentermine

bromde Phentermine om 05:18 PM (op 14-10-2006)


My dear web designer, it is nice.
http://www.relic.net/links/jump.php?id=1943#levitra
[url=http://www.relic.net/links/jump.php?id=1943#levitra]buy levitra[/url]
buy levitra

bromde Levitra om 05:22 PM (op 14-10-2006)


Hey, I have some links here,thanks.
http://www.freewebsitehosting.net/websites/johansy/phentermineorder.html#phentermine
[url=http://www.freewebsitehosting.net/websites/johansy/phentermineorder.html#phentermine]order phentermine[/url]
order phentermine

bromde Phentermine om 09:36 PM (op 14-10-2006)


All good stuff here, on your page!
http://www.freewebsitehosting.net/websites/johansy/phenterminecheap.html#phentermine
[url=http://www.freewebsitehosting.net/websites/johansy/phenterminecheap.html#phentermine]cheap phentermine[/url]
cheap phentermine

bromde Phentermine om 09:40 PM (op 14-10-2006)


All good stuff here, on your page!
http://www.freewebsitehosting.net/websites/johansy/phenterminecheap.html#phentermine
[url=http://www.freewebsitehosting.net/websites/johansy/phenterminecheap.html#phentermine]cheap phentermine[/url]
cheap phentermine

bromde Phentermine om 09:41 PM (op 14-10-2006)


Hello, very useful- thank you! Please also visit my homepages.
http://www.freewebsitehosting.net/websites/johansy/viagracheap.html#viagra
[url=http://www.freewebsitehosting.net/websites/johansy/viagracheap.html#viagra]cheap viagra[/url]
cheap viagra

bromde Viagra om 09:45 PM (op 14-10-2006)


I think it was best site i ever visit.
http://www.freewebsitehosting.net/websites/johansy/viagrageneric.html#viagra
[url=http://www.freewebsitehosting.net/websites/johansy/viagrageneric.html#viagra]generic viagra[/url]
generic viagra

bromde Viagra om 10:10 PM (op 14-10-2006)


I think it was best site i ever visit.
http://www.freewebsitehosting.net/websites/johansy/viagrageneric.html#viagra
[url=http://www.freewebsitehosting.net/websites/johansy/viagrageneric.html#viagra]generic viagra[/url]
generic viagra

bromde Viagra om 10:11 PM (op 14-10-2006)


Good design!
buy vicodin online live foreign exchange rate free monopoly slots hydrocodone online three card poker online vicodin order zithromax free slot games online dollar trade option trading system

bromde Good design!buy vicodin online live foreign exchange rate free monopoly slots hydrocodone online three card poker online vicodin order zithromax free slot games online dollar trade option trading system om 07:50 AM (op 15-10-2006)


Nice site!
online gambling casinos slot machine free online roulette valium online free strip blackjack generic valium black jack free generic viagra free bonus slots keno games

bromde Nice site!online gambling casinos slot machine free online roulette valium online free strip blackjack generic valium black jack free generic viagra free bonus slots keno games om 07:51 AM (op 15-10-2006)


Great work!
cheap cialis play internet poker online free bingo slot game slot machine software cheap viagra online fx trading internet gambling free bingo games buy propecia

bromde Great work!cheap cialis play internet poker online free bingo slot game slot machine software cheap viagra online fx trading internet gambling free bingo games buy propecia om 07:51 AM (op 15-10-2006)


Nice site!
buy cialis online discount adipex no download casino casino online gambling party poker bonus world series poker hydrocodone online bingo template secure online gambling play slot machines

bromde Nice site!buy cialis online discount adipex no download casino casino online gambling party poker bonus world series poker hydrocodone online bingo template secure online gambling play slot machines om 07:52 AM (op 15-10-2006)


Nice site!
buy phentermine online hydrocodone without prescription alprazolam online free online casino games buy hydrocodone joker poker computer poker games commodity system forex software online slots

bromde Nice site!buy phentermine online hydrocodone without prescription alprazolam online free online casino games buy hydrocodone joker poker computer poker games commodity system forex software online slots om 07:53 AM (op 15-10-2006)


Wow , can't forget this best design.
http://www.tekoa.wednet.edu/Elementary/links/jump.php?515#phentermine
[url=http://www.tekoa.wednet.edu/Elementary/links/jump.php?515#phentermine]buy phentermine[/url]
buy phentermine

bromde Phentermine om 11:06 AM (op 15-10-2006)


Everybody loves your guestbook,so do i.
http://www.tekoa.wednet.edu/Elementary/links/jump.php?516#cialis
[url=http://www.tekoa.wednet.edu/Elementary/links/jump.php?516#cialis]buy cialis[/url]
buy cialis

bromde Cialis om 11:06 AM (op 15-10-2006)


Let me know if you see my link here?
http://hometown.aol.com/uzgadsy/cialischeap.html#cialis
[url=http://hometown.aol.com/uzgadsy/cialischeap.html#cialis]cheap cialis[/url]
cheap cialis

bromde Cialis om 02:08 PM (op 15-10-2006)


Good website and nice content. Thank you master!!!
http://hometown.aol.com/uzgadsy/phentermineonline.html#phentermine
[url=http://hometown.aol.com/uzgadsy/phentermineonline.html#phentermine]phentermine online[/url]
phentermine online

bromde Phentermine om 02:13 PM (op 15-10-2006)


You can also visit my page.
http://hometown.aol.com/uzgadsy/viagrageneric.html#viagra
[url=http://hometown.aol.com/uzgadsy/viagrageneric.html#viagra]generic viagra[/url]
generic viagra

bromde Viagra om 02:18 PM (op 15-10-2006)


I want to thank your page,it good!
http://candy.45.kg/hudoki/main1.html#viagra
[url=http://candy.45.kg/hudoki/main1.html#viagra]cheap viagra[/url]
cheap viagra

bromde Viagra om 03:21 PM (op 15-10-2006)


You did this great job here!
http://hometown.aol.com/uzgadsy/viagraonline.html#viagra
[url=http://hometown.aol.com/uzgadsy/viagraonline.html#viagra]viagra online[/url]
viagra online

bromde Viagra om 03:24 PM (op 15-10-2006)


Visit hoodia

bromde hoodia om 03:46 PM (op 15-10-2006)


http://blog.ssg.gmu.edu/misc/phentermine/Cheapest-Phentermine.html
Please visit Cheapest Phentermine or Cheapest Phentermine

bromde Cheapest Phentermine om 06:52 PM (op 15-10-2006)


Nice good site,dont let it go away.
http://candy.45.kg/hudoki/main2.html#phentermine
[url=http://candy.45.kg/hudoki/main2.html#phentermine]buy phentermine[/url]
buy phentermine

bromde Phentermine om 12:00 AM (op 16-10-2006)


Thank you very much, for this site!
http://candy.45.kg/hudoki/page_1.html#viagra
[url=http://candy.45.kg/hudoki/page_1.html#viagra]viagra online[/url]
viagra online

bromde Viagra om 12:02 AM (op 16-10-2006)


Visit diazepam online prescriptions overnight

bromde diazepam online prescriptions overnight om 03:23 AM (op 16-10-2006)


I want to say - thank you for this !!!
http://lucky.45.kg/hugai/main.html#viagra
[url=http://lucky.45.kg/hugai/main.html#viagra]cheap viagra[/url]
cheap viagra

bromde Viagra om 04:26 AM (op 16-10-2006)


Good site you done here,man.
http://lucky.45.kg/hugai/view.html#viagra
[url=http://lucky.45.kg/hugai/view.html#viagra]generic viagra[/url]
generic viagra

bromde Viagra om 04:29 AM (op 16-10-2006)


Really nice interesting site. thank you for it.
http://candy.45.kg/hudoki/page_2.html#levitra
[url=http://candy.45.kg/hudoki/page_2.html#levitra]buy levitra[/url]
buy levitra

bromde Levitra om 06:14 AM (op 16-10-2006)


Please, visit my links and dont remove it.
http://candy.45.kg/hudoki/page_3.html#cialis
[url=http://candy.45.kg/hudoki/page_3.html#cialis]cheap cialis[/url]
cheap cialis

bromde Cialis om 06:24 AM (op 16-10-2006)


I never visit this site before.
http://tinyurl.co.uk/jf2a#phentermine
[url=http://tinyurl.co.uk/jf2a#phentermine]order phentermine[/url]
order phentermine

bromde Phentermine om 06:34 AM (op 16-10-2006)


It is the coolest site,keep so!
http://lucky.45.kg/hugai/desc.html#viagra
[url=http://lucky.45.kg/hugai/desc.html#viagra]generic viagra[/url]
generic viagra

bromde Viagra om 06:35 AM (op 16-10-2006)


It is the coolest site,keep so!
http://lucky.45.kg/hugai/desc.html#viagra
[url=http://lucky.45.kg/hugai/desc.html#viagra]generic viagra[/url]
generic viagra

bromde Viagra om 06:36 AM (op 16-10-2006)


It is the coolest site,keep so!
http://lucky.45.kg/hugai/desc.html#viagra
[url=http://lucky.45.kg/hugai/desc.html#viagra]generic viagra[/url]
generic viagra

bromde Viagra om 06:37 AM (op 16-10-2006)


It is the coolest site,keep so!
http://lucky.45.kg/hugai/desc.html#viagra
[url=http://lucky.45.kg/hugai/desc.html#viagra]generic viagra[/url]
generic viagra

bromde Viagra om 06:39 AM (op 16-10-2006)


U zijt?

Spam naar..

Link naar...

Beste Ewald Stals,


Cookie? Donder op

huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)