huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Rinus Michels"] [Huiswaarts] [volgende bral: "zonder titel"]

03/04/2005: "Kabelbreuk"


Ik sta links bij het podium, pal tegen de luidsprekers aan. De bassist komt op en plugt in. Ik voel de feedback tot in mijn tandwortels. Hij grijnst, schudt zijn vieze dreadlocks en grijpt me bij mijn nek. Zijn vingers gaan langs mijn ruggengraat en breken de wervels een voor een, als noten. Zo voelt het tenminste. De ultralaag gestemde bas raakt mijn ruggenmerg alsof hij direct op mijn stuitje ingeplugd heeft. De gitaristen tellen af en vallen bij. Ik slik, mijn ingewanden in een knoop, mijn brein gezandstraald door de metasynchrone gitaarlagen. Ondertussen blaast de drumcomputer me weg, middels de trommelvliezen van de bassspeakers, tegen mijn medeconcertgangers aan. Wow! Fijn muziekje.

Ik leun voorover, alsof ik tegen de wind in hang en geniet van de klanken. De hoefijzertjes in mijn gehoorkanalen worden vakkundig beslagen en pompen het geluid mijn hoofd in, ik sluit mijn ogen en concentreer me op de terugslag uit de volgepakte zaal. Hij komt met een golf van vers zweet, vochtige shirts, jonge lichamen en feromonen. Kolkt naar buiten met gejoel, geschreeuw en rondvliegend bier. Ik adem diep in en staar naar het plafond. De podiumlampen hangen aan hun roestvrijstalen armaturen en ik verzuip in een impulsbad.

Hallee-fucking-lujah. Zou Jezus dit gevoeld hebben, aan het kruis? Over de brullende motor van geluid klinkt gekrijs. Alsof iemand het putje van de hel open heeft laten staan. Het is de zanger. Een graatmager joch van een jaar of twintig. Lang steil haar, blote bast vol met littekens, strakke spijkerbroek, naaldensporen in zijn armen. Make-up of echte? Maakt het uit? Hij springt op en neer en brult alsof hij in de fik staat. Maar hij kan ook zingen, schijnt het. Op de cd in ieder geval wel. De perfecte demonensurfer voor deze muziek. Ik zie dat hij al bloedt. Z'n favoriete extase-instrument is een nagelvijl. Wow, dit is te gek zeg. Fuck het voorprogramma. Hier heb ik mijn zuurverdiende centjes voor neergeteld. Dit is mijn favoriete band. Bodhissatva Nuclear Assault. De beste band van de wereld, vanavond. De popbladen zijn lyrisch over ze. 'De Pistols van de 21e eeuw, Jesus & Mary Chain meets Slayer to get rudely interrupted by Aphex Twin, bla bla.' Ik geloof dat allemaal best, maar Josje en ik hebben voor de zekerheid toch een portie paddo's meegesmokkeld. En maar goed ook. Anders hadden we het voorprogramma niet overleefd. Arty geneuzel.

Josje is al weer verdwenen. Achter een ontzettend lekker stuk vlees aan. Hij gaat weer scoren. Hoe hij het doet, elke keer weer, ik snap het niet? Met zijn krulletjes en zijn brilletje en zijn staartje en zijn bloesje met ruches. Ik ben veel knapper?
Maar ja, hij doet kunstacademie en ik doe natuurkunde en ik ben een watje, hè. Mijn tattoo zie je niet, hij zit onder mijn shirt. Die van hem zitten overal. Nou ja, ik hoor het morgen allemaal wel.

De VJ is ook erg okay trouwens. Achter de jongens van BeauNuAss en op drie schermen in de zaal ontvouwt zich langzaam een sequentie bizarre beelden. Een beetje sprookjesachtig. Eerst demonen en vuurstormen en postapocalyptische shit enzo, maar daarna ook helden, Conan-achtig. Zeer gespierde heren en groot geschapen, atletische dames, vechtend met lichtgevende heksen, fall-out trollen en gemuteerde tovenaars, tegen een psychedelische achtergrond. En dat afgewisseld met beelden uit de zaal. Of tenminste, daar lijkt het op?

Gek, ik verwachtte bij deze muziek beelden van... abstracter denk ik, versnelde beelden van vliegvelden en snelwegen en supermarkten of zo. Met samples van exploderende atoombommen en zo. Maar dit past prima. De beelden vervormen en worden paarsachtig. Ik kijk naar het podium. Dat is ook paarsachtig. Ach, m'n tweede portie paddo's begint te werken natuurlijk. Het witte zangmannetje op het podium wordt nog witter en de stroompjes bloed langs zijn lichaam rood-paars. Hij steekt een flare aan, en de gekleurde vlam wordt al gauw zo heftig dat ik mijn blik moet afwenden. Ik draai me om en staar de zaal in. Ik zie bijna niets, dus mijn blik dwaalt omhoog, naar het werk van de VJ. Ik zie gesamplede beelden van Walt Disney's Sneeuwwitje, en ertussendoor staat mijn droommeisje. Ik ben geamuseerd. Goeie paddo's! Ze lijkt er verdomde veel op. Zoals ik haar 's nachts voor me droom, als ik mazzel heb.

Mijn droomliefje is niet zo groot, ze heeft een lief gezicht en kastanjebruin haar. Haar zachte huid is bedekt met sproetjes en ze is natuurlijk mooi. Niet beeldschoon, zoals een model, maar gewoon meisjesachtig mooi en lief. En ze is een rockchick. Zwart hemdje zonder mouwen, spijkerbroek, stoere schoenen en een intelligente blik. Groene ogen. Ze rookt een enorme joint. Ze biedt hem aan, aan een jongen met kort blond haar. De scene wordt schokkerig herhaald, afgewisseld met de heks die de appel aan Sneeuwwitje geeft. Haar gezicht glinstert vreemd, onnatuurlijk. En ze glimlacht naar... die jongen ben ik? Wow. Dit is te weird? Ik wrijf in mijn ogen.

'Hey!'
Ik kijk om me heen. Ik zie eerst niets natuurlijk. Als ik wat zie, is iedereen paarsig. Ze zit twee rijen achter me, half op de rug van haar vriendin. Anders ziet ze niets natuurlijk. Ze schreeuwt, want ze valt er bijna af. Haar vriendin is fors en blond, met een paardengezicht en eng blauwe tanden. Maar dat doet er niet toe. Zij is het. Uit mijn dromen, in deze zaal. Ze laat gierend van het lachen los en landt weer op haar voeten.

Ik wring me naar haar toe en tik haar op haar schouder. Ik wijs naar het plekje voor mij. Tegen het podium aan. Haar ogen worden groot en ze glimlacht dankbaar. Samen met haar vriendin komt ze voor me staan. Ze genieten van de show en bouwen samen een joint. Ze steekt op en rookt hem met veel genoegen, keert zich dan om en biedt hem mij aan. Een felle lamp schijnt in haar gezicht en het krijgt die vreemde glans van de VJ-beelden.
Het komt door glitters. Je weet wel, van een kinderfeestje. Haar gezicht zit er vol mee. Ik glimlach, maar weiger de joint. Dit is gewoon te weird. Ik denk aan die boze heks. Maar de geur van de rook overtuigt me al gauw. Goeie shit zeg. Ik besluit toch te accepteren. Ze is blij dat ik het doe. Vredespijp.
Ik adem diep in en geniet van haar glimlach en van de band, die nu een ultratraag nummer speelt.
'Lekker?' gebaart ze met haar mond en haar vingers.
'Ja!' doe ik en steek mijn duim op. Haar vriendin swingt op de maat van de muziek. Ze stoot haar aan en zij begint mee te swingen. Oh hemel, wat is ze lekker. Niet zo kijken, jochie. Zometeen ga je nog grijpen... Ik probeer me te concentreren op de band. De zanger en de bassist zijn aan een soort capoeieragevecht begonnen. Het is net weer iets te heftig. Om alles hangt een groenige mist. De combi paddo's en joint? De VJ-schermen tonen een samplesequentie van Alice in Wonderland. Een wit konijn kijkt in houterige stop-motion animatie op zijn horloge, afgewisseld met beelden van een roze konijn dat iemand uit het publiek nogal hardhandig op zijn gezicht slaat. Het bloed schiet onder een grappige hoek uit de mond van het slachtoffer. Ik glimlach erom, tot ik besef dat ik het ben. Ik kijk om me heen. Door de mist komen groene konijnenoren op me af. De meiden hebben niets door. Ik weet niet of de oren echt groen zijn of dat het de paddo's zijn, maar ik neem geen risico. Ik geef de joint terug aan mijn sprookjesprinses en maak haar duidelijk dat ik ga pissen. Ze lacht en knikt. Ik wring me door de mensenmassa heen, weg van de konijnenoren en richting de toiletten.

'Hey!'
Voor ik om kan kijken, krijg ik een verlammend harde dreun tegen mijn kaak. Ik zie bloed en spuug uit mijn mond vliegen, op een grappige manier, net als op het scherm, en terwijl ik neerga zie ik een zwaargebouwde jongen in een roze konijnenpak. Op zijn buik staat een of andere productnaam, van een drankje geloof ik. Zijn hoofd is vuurrood en zit vol met glitters. Het zweet loopt in straaltjes langs zijn gezicht, hij heeft het warm in zijn pak. Het groene konijn komt naast hem staan. Het is een Chinese jongen en hij lacht vuil.

De jongen met het roze pak balt zijn vuist en schreeuwt iets naar me, ik hoor niet wat. Zijn irissen zijn rood en zijn gezicht is wit. Dit gaat niet goed. Hij haalt weer naar me uit, maar voor hij kan slaan, zijn mijn vriendinnen daar. Ze gillen en duwen hem opzij. Mijn meisje schreeuwt vertwijfeld naar roze konijn en tikt met haar wijsvinger tegen haar slaap. Hij haalt zijn schouders op en mompelt iets. Ze kijkt hem aan en geeft hem dan met de vlakke hand een klap in zijn gezicht. Hij wil terugslaan, maar hij bedenkt zich en druipt af. Groen konijn loopt achter hem aan. Mijn droomsneeuwwitje buigt zich over me heen en roept woorden in mijn oor.

'Dat was mijn ex! De flippo van ons dorp! Grootste fout van mijn leven. Let in godsnaam niet op hem!' De dames helpen me overeind en we glijden terug naar onze oude stek. Als ze merkt dat ik nog onvast op mijn benen sta, komt ze naast me staan en helpt me overeind te blijven. Ik voel haar borst drukken in mijn zij. Al gauw is dat het enige deel wat ik voel en ik vergeet de rest. De enorme uitbarstingen van de band, de blauwe tanden van haar vriendin, het bloed in mijn mond, de pijn, alles verdwijnt. Want ze lacht naar mij en haar ogen zijn groener dan groen, haar gezicht bezaaid met sproeten en glitters wordt witgloeiend, haar rode haar ontbrandt in vlammen en ze wordt een meisjesdemon uit de hel, die mij wil verleiden. Ik draai haar naar me toe en grijp de lusjes van haar spijkerbroek met mijn wijsvingers.
Ik trek haar tegen me aan en voel de warmte van haar adem, ik zie de sproetjes op haar schouders en voel twee warme borsten en smeltend gesteente tussen haar benen. Ik kus haar lippen en haar tong glijdt vrijwel meteen mijn mond binnen. Haastig meisje. Ik roep in haar oor:
'Wacht even zeg, ik ken je naam niet eens?' Ze schreeuwt terug:
'Wat, tong jij alleen met mensen van wie je de naam weet?'
'Ja, liefst wel.'
'Ik ook, maar soms hoef je niets te weten. Soms weet je het gewoon dat het goed zit.'
'Zoals nu?'
'Ja, zoals nu.' Inwendig juichend laat ik mijn handen over haar billen glijden en mijn lichaam maakt zich klaar voor een nadere kennismaking met het hare. Ze drukt haar heupen tegen me aan.
'Mmmm. Ik voel wat.' Ze streelt mijn gezicht en haar handen glijden langs mijn lijf.
'En? Veelbelovend?' Ik grijns.
'Reken maar...' We zoenen en ik verdrink in haar en zij in mij. We kijken pas weer op als de band stilvalt. Alles is roze. Ik grijns. Hoe toepasselijk. Haar vriendin met de blauwe tanden is er ook nog. Ze houdt haar arm voor onze neus en wijst op haar horloge. Mijn meisje schrikt.
'Shit! Ik moet nu weg. Laatste bus halen!'
'Je kunt ook bij mij blijven slapen, hoor.'
'Nee joh! Dat overleven mijn ouders niet, ik ben zeventien!'
'Shiiiiitt zeventien? Hoe oud is dat konijn dan?'
'Hij is eenentwintig, hij studeert hier.’
'Okay. Oud vriendje zeg.'
'Ja, ik val op ouwe mannen,' giechelt ze. 'Hoe oud ben jij dan?'
'Negentien. Hey, maar ik zou maar gaan als ik jou was, schatje.'
'Ja hallo, krijg ik je nummer nog?'
'Ja, wat dacht jij dan?' We wisselen nummers uit. De band begint aan een toegift. Met een laatste geestwegzuigende zoen en een goedkeurend kneepje in mijn kruis neemt ze afscheid.
'Tot gauw, schatje!'
'Reken maar!' Haar vriendin geeft me een zoen op mijn wang en zwaait. Ik kijk ze na terwijl ze de zaal uit lopen. De band komt nog een laatste keer terug en gaat daarna naadloos verder met een heftige DJ-set, met de bassist achter de draaitafels. Josje komt langs, met zijn heerlijke dame. Hij knipoogt en wrijft over haar billen. Ik glimlach naar hem en steek mijn duim op, maar ik let niet echt op. Ik zie roze.

En in het roze, het nabeeld van haar groene ogen. Ik sluit mijn ogen en verdwijn erin tot ze verdwenen zijn. Ik open mijn ogen langzaam. De hele zaal beweegt op de meeslepende beats en boven de zwetende lichamen zie ik beelden van Watership Down, die akelige konijnentekenfilm met muziek van Art Garfunkel. De konijnenconversaties zijn versneden met clipjes van iemand met een roze konijnenkop, die in elkaar geschopt wordt. Hij ligt bloedend in de goot, zijn roze oren geknakt, zijn gezicht vol met glitters. Ik grijns en word helemaal warm van binnen. Gerechtigheid! Ik besluit naar huis te gaan. Ik haal mijn jas op en loop naar buiten. Mijn voetstappen echoën door de lange gang en in de weerspiegeling van een postervitrine zie ik dat mijn gezicht vol met glitters zit. Erop gewreven door mijn meisje. Ik krijg het ineens koud. Ik wil me omkeren om weer naar binnen te lopen, maar het is al te laat.

'Hey!'
Twee roze oren doemen op uit het donker. Groen konijn komt achter me staan en houdt me vast. Ik word een steegje naast de zaal ingetrokken. De forse jongen trekt de konijnenmuts van zijn hoofd. Het zweet spat van hem af. Hij grijnst en zet het doorweekte ding op mijn kruin. Hij slaat hem in een keer over mijn hoofd, met zijn vuist. Ik voel me duizelig en misselijk.

'Ik denk dat er vanavond iemand het haasje is!' roept hij. Zijn vrienden lachen, stelletje hyena's. Ik krijg een vuistslag tegen mijn slaap en val. De eerste schop is recht in mijn kruis. De volgende in mijn nieren. Daarna volg ik het niet meer.
'Glitters', denk ik nog, voor ik buiten westen raak.


Reedsch...43 toevoegingen...

Maar dàt ziet er verzorgd uit. Hulde!

bromde Paul om 10:25 AM (op 04-03-2005)


Zo! Nu eerste even lezen.

bromde Eduardo om 10:26 AM (op 04-03-2005)


Kijk aan. Mijn dag verloopt op schema. Perfect.

Goedzo grrrrts. Hij is weer fijn.

bromde Lennard om 10:52 AM (op 04-03-2005)


Toch wel fijn zo'n schema, voor een boekhoudcommando.

bromde Eduardo om 11:04 AM (op 04-03-2005)


Ehm, Eduardo? Lennard is geen boekhouwer meer. Niet echt. Hij bekleedt thans een heel wat aanzienlijker positie. Vandaar dat ie het zich kan permitteren nu helemáál geen klap meer uit te voeren.

bromde Paul om 11:09 AM (op 04-03-2005)


Thank God it is Friday. Grrritsday. Daar kom ik mijn bed voor uit.

bromde Arnaud om 11:19 AM (op 04-03-2005)


Precies Paul. Zo is dat. Maar helemaal niks doen? Dat is niet zo. Jij weet toch ook wel dat als we msn-en dat ik niet altijd meteen antwoord geef? Nou, in die tijd doe ik nog iets wat je werk zou kunnen noemen. Of poepen natuurlijk.

bromde Lennard om 11:31 AM (op 04-03-2005)


Puik hoor, al die voorafschaduwing.

*Zet doorrookte whisky-stem op*

BRIGHT EYES, BURNING LIKE FIRE

bromde Max om 12:55 PM (op 04-03-2005)


Leuk stukje pulp.

bromde Vincent Nemo om 01:36 PM (op 04-03-2005)


Zal ik het verhaal nog een keer lezen of maar direct en tevens ter plekke besluiten om wat minder te gaan blowen?

* zet een kopje thee *

bromde Adriana om 01:51 PM (op 04-03-2005)


Maar vrouwe Adriana, u bént toch een kabouter? Minder blowen heeft echt geen zin.

*legt arm op hoofd van roze olifant*



Líííeef...

bromde Kiers om 01:56 PM (op 04-03-2005)


Vanavond toch eindelijk maar eens Donnie Darko kijken. Bedenk ik me.

Grrrrrrts, dit was behoorlijk trippy. Ik kon de muziek bijna horen.

* zoekt iets van Carter The Unstoppable Sex Machine op *

Ik denk dat ik vandaag maar een uurtje eerder aan het bier ga. De hele week nog helemaal niks gedronken.
O ja. Gisterenavond 1 biertje bij een kersverse doctor. Trekt gelijk de hele familie een beetje naar een hoger niveau. Die doctor bedoel ik.

bromde Hoof om 02:09 PM (op 04-03-2005)


Lennard zegt:
Jaja. Maar ze is toevallig wel zestien.
Thomas zegt:
alsof ik nooit eerder meisjes van 16 geneukt heb
Lennard zegt:
Ik ook hoor. Maar toen was ik 17. Hoe oud ben jij eigenlijk?
Thomas zegt:
ik ben nu 20
Lennard zegt:
Ken net.
Thomas zegt:
op z'n fries of niet?
Lennard zegt:
Zeg het maar.
Lennard zegt:
Ik zou er voor gaan. Tenminste, als ze leuk is.
Thomas zegt:
jaja
Thomas zegt:
dat plan had ik ook al
Thomas zegt:
probleem is dat iedereen mijn plan intussen kent
Lennard zegt:
Zij ook?
Thomas zegt:
ik vrees van wel
Thomas zegt:
Anneloes_*[2]++;
Anneloes_Thomas[3] = Anneloes_Thomas[3]+3;
Thomas zegt:
dat is mijn plan
Thomas zegt:
en Thomas_*[2]++; dus ook
Lennard zegt:
Een goed plan. Zolang ze nog in de sneeuw wil spelen. Anders moet je een ander plan bedenken.
Thomas zegt:
gheghe
Thomas zegt:
gewoon keihard nemen
Thomas zegt:
in dat kleine poepertje
Thomas zegt:
het allerliefste natuurlijk maegdelijke aerschjes
Lennard zegt:
En dat ze dan steeds blijft terugkomen voor meer.
Thomas zegt:
nee
Thomas zegt:
ik dwing haar tot meer
Lennard zegt:
Aha. En dat gaat vanmiddag gebeuren, in de sneeuw?
Thomas zegt:
nee nee
Thomas zegt:
zo ben ik niet
Thomas zegt:
ik ga gewoon fijn lief voor haar zijn
Thomas zegt:
en dan zie ik wel of het tot een kusje zal komen
Lennard zegt:
Romantiek dus. Ja, dat kan ook werken. Heb ik weleens gehoord.
Thomas zegt:
of ik ga haar geforceerd zoenen
Thomas zegt:
hoe zelden weigert iemand mij te zoenen
Thomas zegt:
Emil zal de laatste zijn geweest
Lennard zegt:
dat was zeker op de kleuterschool?
Thomas zegt:
neuh
Thomas zegt:
paar maanden terug
Lennard zegt:
Emil is een jongen of een meisje?
Thomas zegt:
een jongen
Thomas zegt:
daarom wilde hij blijkbaar ook niet
Lennard zegt:
Wat preuts zeg. Maar ja, die types heb je er altijd wel bij zitten.
Thomas zegt:
ja
Lennard zegt:
http://www.xs4all.nl/~snorreke/handboek.pdf
Lennard zegt:
Misschien is dat wat voor Anneloes
Thomas zegt:
haha

bromde Lennard om 02:23 PM (op 04-03-2005)


Vrijdagmiddag hè.

bromde Lennard om 02:26 PM (op 04-03-2005)


*toenk*

Wat hoor ik daar onder mijn buroblad?

bromde Kiers om 02:29 PM (op 04-03-2005)


Meanwhile in the kitchen...



...after a few moments Hugo excused himself to help in the kitchen and replaced Michelle's shirt.

bromde de keukenhulp vanuit de keuken om 02:31 PM (op 04-03-2005)


Je roze olifantje?

Dat ben jij helemaal niet op die foto, Kiers. Dat is Paul.

bromde Adriana om 02:32 PM (op 04-03-2005)


Hee een meisje met rood haar met 'konijn vandaag' op d'r shirt.

bromde grtsddy5eg om 03:09 PM (op 04-03-2005)




Hoe zit het eigenlijk met die miljoenste beszoeker?

bromde grtseh4 om 03:13 PM (op 04-03-2005)



Hellllllllloooooooooo!



Hier nog maar vast een paar

bromde grtsdth5 om 03:26 PM (op 04-03-2005)


Krijg nou wat! Het zijn christenen!

Daar zullen wel weer een hoop mailtjes op komen...

bromde Hoof om 03:59 PM (op 04-03-2005)


pomtiedomtiedom...

bromde een kabouter hoopvol om 04:19 PM (op 04-03-2005)


Het is teleurstellend hoe weinig emails wij ontvangen over onze mongloïde Bicat banners. Ik zal eens een gristelijke en een mongloïde organisatie emailen over het onrecht dat hier mongolen wordt aangedaan. En Christenen en wie weet vind ik wel een Christelijke Mongolen Organisatie. Hoewel het exacte verschil tussen mongool en christelijk mij nu even ontgaat.

bromde Kiers om 04:32 PM (op 04-03-2005)


In academische milieus is al herhaaldelijk geopperd dat christus een mongool was en dat het latere succes van het christendom te weiten is aan cognitieve dissonantie vanwege zijn 12 debiele volgelingen.

bromde Vincent Nemo om 04:39 PM (op 04-03-2005)


Misschien moeten we die mongolen even in controversiële sexuele posities photoshoppen. Of juist een mongolenhoofd op het lijf van Beatrix op de troon plakken. Of, nu we toch bezig zijn, iets met een mongool en een djellaba.

Maar da's ook wel weer veel moeite. Op de vrijdagmiddag.

bromde Marnix om 04:39 PM (op 04-03-2005)


Terwijl ándere dingen juist weer vanzelf gaan.

bromde Marnix om 04:41 PM (op 04-03-2005)


Hoe zit dat met die vergadering over het sneeuwruimen? Kunnen we die niet over het weekend heen tillen?

bromde Kiers om 04:50 PM (op 04-03-2005)




Grrrits?

bromde Paul om 05:09 PM (op 04-03-2005)


* stommelt net binnen met 524 vel agenda en notulen van de vorige bespreking over het sneeuwruimen *

Zeg. Iemand een idee waarom de vorige notulen in een raar taaltje in steen zijn uitgehakt?

Ik had al begrepen dat deze vergadering vaak werd verschoven. Maar dit slaat alles!

bromde Hoof om 05:25 PM (op 04-03-2005)


*loopt rood aan omdat Hoof in de gaten heeft dat Kiers dronken was toen hij aan het beitelen was terwijl hij nog zo gezegd had niet te hebben gedronken*

bromde Kiers om 05:30 PM (op 04-03-2005)


Ik snapte al niet wat sneeuwschuiven nou zo direct met "KUTHOERE!!!!!" te maken had. Ik vermoedde dus al wat.

bromde Hoof om 05:48 PM (op 04-03-2005)


Vrijdag is meestal OK. Maar dus niet als je eerder in de week ziek bent geweest. Zonder waarschuwing is er dan opeens een enorme opeenstapeling van werk, kun je je bureau na een uur al niet meer vinden door de enorme lading kattenbelletjes, memo’s en dikke pakken plannen van het management plus handleidingen van de nóg drukkere periode die komende week aanbreekt. Goed. Bovendien was er geen sprake meer van enig medelijden na mijn korte maar hevige griepaanval en werd ik ook nog eens ingeschakeld bij allerlei zaken waar ik als ‘reserve’ voor stond.

Ik ben een spontane meid die echt van feesten houdt. Ik probeer zoveel mogelijk plezier in mn leven te hebben, ik stel het wel op prijs om af en toe een goed gesprek te voeren, verder ben ik eigenwijs, lief, impulsief, genieter, eerlijk, humoristisch en heb altijd wel een babbeltje klaar. Ik ben opzoek naar een man die me aan het lachen kan maken,voor wie vetrouwen ook op nr 1 staat.Ik wil niet oppervlakkig overkomen maar ik vind uiterlijk wel belangrijk, voor vriendschap maakt het mij niet uit maar daar ben ik niet naar opzoek,goed verzorgd uiterlijk,leuk in de kleding en dan ben je al een heel eind op weg!je moet lekker kunnen kletsen houden van feesten en uitgaan gewoon leuke dingen doen.

Oh ja. Ik heb dus een hekel aan knuffelen. Als mensen mij willen knuffelen, zeg ik altijd: nee, dank je. Toch blijven mensen me willen knuffelen. Ik ben nogal knuffelbaar. Ook mijn huisdier (kat Floris) doet eigenlijk niets liever dan mij knuffelen en ze is daar zeer hardnekkig in. Tegenwoordig kwijlt ze er ook bij.

bromde Kiers om 06:49 PM (op 04-03-2005)


Hoof, ik ben maar vast begonnen met beitelen. Die krabbels in de marge eerst, toch?

bromde grtshh6 om 06:54 PM (op 04-03-2005)


bromde grtsdgh om 07:00 PM (op 04-03-2005)


Hééé Grtsdghom07:00! dung glq watchband rff afforest wo sable qcn alveolus io violate wm bamboo ii frisky iq 20 minutes is all it takes more info here... abel dw arpa zmm snyder cj highroad kcq joan gsz russ ov satisfy ou slung xlc steer np watkins ee neoprene map bang sc watchdog lj bard mg dobbs djr beatrice szy oodbye hyy trigonal ey swizzle jl admissible go douse bu incendiary te tintype yg bashaw not no als ik daar geen stijve van krijg dan weet ik het ook niet meer.

bromde Kiers om 07:14 PM (op 04-03-2005)


*camera richt op burger in Marknesse*

'Nou gefeliciteerd, hè? Met het Marknesse-record'

*trots kijkende burger*

'Ja nou, dat hebben we wel verdiend, hè hoewel we er niets voor hoefde te doen, hè. Mag ik nu de groeten doen aan tante Sjaan in Dortrukkerspeel? Nou Sjaan, het is hier best koud, hè?'

bromde het Journaal om 07:39 PM (op 04-03-2005)


*scharrelt in drankkast naar fles whisky*

Ik ga buiten in de tuin zitten, alleen op een tuinstoel in mijn blote snikkel. Het is minus 10 en ik drink een liter whisky en sterf langzaam de vriesdood. Een rustige eenzame en geruisloos gevoelloze dood. Nooit meer in de tram, nooit meer eenzaam naar de hoeren. Nooit meer de laarsjes van mijn buurmeisje volzeiken na een late dienst.

Goodbye cruel world.

bromde Kiers om 11:23 PM (op 04-03-2005)


En dan schuifel ik er in mijn katoenen onderslip achteraan. Verder toch niks te doen. En qua toekomstverwachting schiet het ook al niet op.

En dan zit ik naast je. Een pluimpje niets verlaat m'n mond. Ik laat de conversatie voor wat-ie is. Felle teug liter whisky. Hoestbui. M'n blote tenen friemelen in de harde sneeuw. Ik hoest naar de lucht.

Jij zit daar maar. Ik twijfel.

Een vriendschappelijke aai kan nu geen kwaad. Toch? Of wel?

Eieren voor m'n geld. Bekend verhaal. Druk bezig met helemaal niks. Nog maar een slok.

bromde Marnix om 12:02 AM (op 05-03-2005)


*friemelt wat aan stoel van Marnix*

bromde Kiers om 12:33 AM (op 05-03-2005)


Eerst mij knuffelen bij Rian en nu hier aan Marnix's stoel friemelen. Is alles goed met u?

(Dronken bevriezen en doodgaan in de sneeuw is verder prima hoor. Dat is denk ik ook mijn methode tegen die tijd.)

bromde Lennard om 09:55 AM (op 05-03-2005)


Heren, het vriest maar eens in de 10 jaar, weet u wel zeker dat u nog zo lang wilt wachten.

* stuurt vast een mailtje naar de makelaar *

bromde Hoof om 12:09 PM (op 05-03-2005)


Bodhissatva Nuclear Assault...
Ik ken enkel die trashende bende Ollanders van Nuclear Assault...
niet deelfde aan de beschriving van de muziek te horen in je post :-)
nou ik dacht dat er wel iets op stapel stond met een van die roze meiden...damn...
minder blowen kerel
slecht voor het libido

bromde Lord CMS om 02:43 PM (op 05-03-2005)


Ik bedank Lennard hierbij voor het openbaar maken van mijn intiemere gevoelens enzo. Maar Grrrits, je schrijft errug goed en voor mij soms ook wel beetje engig herkenbaar :-S. En nu niemand aan roze olifantjes denken!

bromde Thomas om 07:56 PM (op 06-03-2005)






huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)