huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Convergentie"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Een glas water"]

02/16/2005: "Furious Velocity Riders on the Storm"


Dat ging lekker! De wind raasde door mijn haren. Deze zonnige winterdag was ideaal! Ik duwde me wat af en kwam met mijn hoofd boven mijn venster uit. Wow, daar ging mijn Oakley bijna. Ik slaakte een overwinningskreet en stak mijn middelvinger op naar de tegenligger die met zijn lichten knipperde. Lul! riep ik hem toe terwijl hij met zijn wijsvinger tegen zijn slaap tikte. Ik plofte weer op mijn lekker verwarmde lederen zetel neer, schakelde terug en vloog de bocht binnen. Ik werd naar links gedrukt, mijn auto zette zich in de bocht en sneed erdoor als door boter. Plankgas en gierend schoot mijn Mercedes SLK de baan op. Ik voelde haar lichtjes zwabberen bij het uitkomen van de bocht, amper een fractie van een seconde, de greep op de baan was hersteld en het asfalt vloog onder me door. Zigzaggend schoot ik tussen de andere wagens door, begeleid door een erehaag van getoeter en geflikker. Mijn gedachten brachten me terug naar een paar uur eerder. Ik voelde haar strakke billen nog rond mijn middel. Mijn onderbuik gloeide nog na. Haar smachtende blik kon ik nog zien. Die helder blauwe smekende ogen. Haar fluwelen lichtgetinte huid, de blinkende welvingen van haar borsten waartussen ik mijn hoofd had verborgen. Haar grote tepels had ik gemasseerd tussen mijn lippen. Mijn tong had haar smachtende gleuf beroerd. Ik voelde haar mond nog smakkend zoeken en tasten. Stevig had ik haar vastgegrepen. Passioneel hadden we gevreen. Schuin leunend tegen het venster en haar benen opgevouwen achter mijn rug, had ik haar doen schreeuwen van genot, luid hijgend in haar oor. Ze smeekte om meer en ik had gegeven wat ik kon. Diep in haar gloeiende grot vloeiden de golven van passie schokkend door haar heen.

Daarna was ze terug in haar auto gaan zitten. Ik had mijn kap opengedaan en zonder woorden reden we traag naast elkaar verder. Blikken uitwisselend. Ze was knap geweest. Bloedmooi. De hete teef! Haar uitdagende lipstick zat in vulgaire strepen rond haar smalende mond. Haar blonde haren zaten verward boven haar ene oog. Het andere keek me sluiks aan. Man, ze was een duivelin geweest! Het uiterste van me gevergd. We waren harder gaan rijden. Steeds harder. Naast elkaar vlogen we over de stenen. In een ijle rush naar het hoogtepunt. De adem ingehouden scheerden we langs de velden. Tot opeens, ze verdwenen was. Slechts een verfrommelde hoop schroot was overgebleven. Ze was half uit haar auto geslingerd en haar benen lagen obsceen gespreid. De sappen van de liefde nog warm van het verwoede spel.

Rood damn minimale remafstand. Het schokken van de abs masseerde mijn voeten. Goedkeurend om zoveel perfectie grijnsde ik naar beneden. Ik keek naast mij. Er kwam een auto naast mij staan. Hij liet zijn motor brullen. Ik antwoordde. We brulden tegen elkaar op. Hey, mafkees! klonk het plots. Ik keek opzij en hief vragend mijn zonnebril op. Ik een mafkees? We zouden dat wel eens zien. De snelweg op en eerste afrit eraf tot de eerste lichten! Hij trapte stevig op zijn gas om zijn voorstel kracht bij te zetten. Hij liet zijn kracht zien en daagde me uit. Ik wees naar hem als teken dat ik m verstond. Die route was me bekend. Dat werd een kleine 10 kilometer racen. Dat was mijn kans.
Groen. Hij schoot met piepende banden vooruit. Ik snelde hem achterna. Schakelde op het gehoor. Mijn motor sloeg over in een hels sopranengezang. Ik haalde hem bij. Flank aan flank raceten we door. Flitsend vloog de stad voorbij. De volgende lichten stonden groen. Ik schoot m voorbij en ging links van de baan. Sloeg mijn stuur om, manoeuvreerde schakelend doorheen de stroom wagens voor mij. Opeens zat hij terug naast mij. Hij was beter dan ik dacht. Cool, doe maar kerel. Ik zette mijn fars op en toeterde luid toen ik rechts voorbijstak de afrit op. Ik moest links gaan, hij ging binnendoor. Ik schakelde terug en remde. Ik ging net iets te hard. Ik verloor een seconde en vloekte binnensmonds.
Damn! Concentratie! beet ik mezelf toe en scheerde langs een zware truck. Een mitrailleur van zware lichten verblindde me in mijn spiegels. Dimmen h kerel, dacht ik bij mezelf. De ander vloog de snelweg op en schoot tussen de remmende autos door naar het linkse baanvak. Ik racete hem achterna. Dit ging geweldig! De wind maakte een oorverdovend lawaai in mijn oren. Mijn motor lachte brullend van spanning en plezier. Ik hield ervan. Die zwellende Symfonie des Doods.

Ik zag m mij in de gaten houden. Ok, oppassen nu. Hem wat uitdagen, hem prikkelen en hem in de fout doen gaan en hem afmaken. Ik naderde hem weer langs rechts, schoof naar links om een doorgang te forceren tussen de andere bestuurders, ik zat vlak aan zijn staart. Nog twee kilometer.
En duw op mijn gaspedaal en ik zou tegen m aan vliegen. We reden 170. Ik liet wat afstand, de afrit kwam eraan. Ik schoot naar rechts. Hij reageerde te laat. Verdikke, die voor mij reed trager dan ik dacht. Ik remde en schoot naar links. Hij kwam langszij en gooide vlug zijn stuur terug om. Ik liet m voor. Zij aan zij gingen we de bocht in. Great! Hier moest het gebeuren! Ik dwong m de buitenkant te nemen. De loser trapte erin. Mijn ademhaling hortte en stootte en de adrenaline maakte mijn geest ijl. Het zweet stak in mijn ogen. Ik gaf plankgas en gaf m een duw in zijn rug. Hij zwenkte. Keihard ging ik op de rem naar de binnenkant van de bocht. Zijn remlichten sprongen op als in een wanhoopskreet. De rode gloed leek als een waas. Alles ging als in een slowmotionfilm. Zijn linker achterflank sloeg tegen de betonnen railing aan, werd teruggekaatst. De auto slingerde alsof hij twijfelde tussen links of rechts. Zijn achterste sloeg naar rechts en de wagen tolde dwars over de weg. Met een luide klap knalde de wagen achterstevoren met de rechterkant tegen de betonnen omheining en schuurde in een helse doodskreet verder. Vonken sprongen uit de carrosserie, de auto gleed omhoog en schoot over de blokken heen. Alsof hij achteruit over een schans sprong. In de lucht maakte de wagen een groteske schroefbeweging als een acrobaat die een verkeerde sprong maakt. Hij sloeg met zijn dak tegen een boom, leek de boom te omhelzen. Een deur en een wiel werden uitgebraakt. Een diabolisch vreugdevuur slokte de wagen en de boom op.

Ik stak een sigaret op, inhaleerde diep, schakelde, en grijnzend reed ik verder naar waar de weg me leiden zou.


Reedsch...112 toevoegingen...

w00t?

w00t!

bromde Paul om 11:59 AM (op 16-02-2005)


Een genadig begin van de middag.
Dank u voor uw meeslepende spel der liefde.

bromde Ro om 12:06 PM (op 16-02-2005)


Een bijzondere hobby. Er zijn meer Belgen met die hobby heb ik wel gemerkt op de belgische snelwegen.

bromde Lennard om 12:21 PM (op 16-02-2005)


Een "fars" opzetten....
Waar zet je die op....op je hoofd?

bromde Cerito om 01:50 PM (op 16-02-2005)


Ik zit nog steeds met die 'strakke billen rond mijn middel'.

Zijn dat nou ENORM grote strakke billen, of hebben we het hier over een wespentaille?

bromde Marnix om 01:58 PM (op 16-02-2005)


Ik gokte er eigenlijk op dat billen vlaams is voor dijen. Maar nu weet ik het ook niet meer.

bromde Lennard om 02:05 PM (op 16-02-2005)


Hard rijden in Vlaanderen. Dat ken ik wel. Om eruit te komen.

bromde Hoof om 02:34 PM (op 16-02-2005)


Vroeger at ik graag kikkerbillen. Nu niet meer.

bromde Vincent Nemo om 03:29 PM (op 16-02-2005)


Grijzend? Aan de slapen?

bromde mack om 04:02 PM (op 16-02-2005)


Ter land, ter zee en in de lucht is nog nooit z leuk geweest.

bromde Raad om 04:03 PM (op 16-02-2005)


Grijzend. Inderdaad mack. Het lijkt wel alsof dit verhaal niet door de autocorrector is gehaald. Paul?

bromde Lennard om 04:34 PM (op 16-02-2005)


Korte reacties willen nogal eens vaag

bromde Hoof om 04:34 PM (op 16-02-2005)


Mea culpa, godverdomme.

bromde Paul om 04:39 PM (op 16-02-2005)


Over Belgi...

...zo hoog mogelijk,

vliegen.

bromde Eduardo om 04:39 PM (op 16-02-2005)


Misschien kan frietexpert Lennard eens zijn licht laten schijnen over de kwaliteit der Belgische patatten. Er zal waarachtig toch wel ets in orde zijn in dat land?

bromde Paul om 05:11 PM (op 16-02-2005)


Dat moet zijn, want de ziekenhuizen, meubelzaken, zwembaden, restaurants etc zitten vol luidruchtige, opgeblazen hollanders.

bromde Vincent Nemo om 05:27 PM (op 16-02-2005)


Een hulpvaardig, charitatief ingesteld volk zijn we, Vincent.

bromde Paul om 05:30 PM (op 16-02-2005)


Van de Symphonie des Doods krijgt niemand een program

bromde deprosof om 05:31 PM (op 16-02-2005)


*blaast depro op*

Zoiets, Vincent?

bromde Eduardo om 06:00 PM (op 16-02-2005)


Geen idee waar jullie het over hebben. Mea Culpa!

bromde Bicat's autocorrector om 06:12 PM (op 16-02-2005)


Met de vlam in de pijp. Is dat niet uitgevonden door henk?

bromde Sibyl om 06:16 PM (op 16-02-2005)


ik sta er versteld van. Nooit gedacht dat ik een verhaal zo vlot zou kunnen lezen (zonder de vele typfoutjes ;-) bedoel ik dan) Knap gedaan en ook wel een beetje beangstigend (het verhaal dan). Cu

bromde Ekfad om 07:34 PM (op 16-02-2005)


Het valt mij wel altijd op dat idioten altijd in duitse auto's rijden. Andersom geldt dat niet trouwens.

bromde mack om 07:55 PM (op 16-02-2005)


billen dijen, zoalng ik er maar eens goed in kon knijpen en me er lekekr tussenwringen niet?

"fars"...zijn de grote lichten van de auto in 'ollands :-)
idd hier in mijn stad zie je enkel idioten van allochtone afkomst ('Ollanders?:p) in CLK cabrio's tegen de bomen plakken op een rechte weg...

bromde Lord CMS om 08:13 PM (op 16-02-2005)


Dat is ook logisch, CMS. Die CLK's hebben zo'n beroerde wegligging dat als je in je zijspiegel kijkt er al lastwissel optreedt. En als je dan tegen een boom zit ben je toch weer blij dat het een Mercedes was en geen Eend.

bromde mack om 08:24 PM (op 16-02-2005)


leuk, cms.

bromde grtsdthea635 om 08:32 PM (op 16-02-2005)


Wat ik me nou afvraag h? Dat comment van Hoof op 17-09-2004 om 11:59, zou dat nou altijd zo doorgaan? Ook als je niet kijkt?

bromde mack om 09:09 PM (op 16-02-2005)


Net als het lampje van een koekast.

Ja.

bromde Eduardo om 09:25 PM (op 16-02-2005)


KoeLkast, VERDOMME!

bromde Eduardo om 09:27 PM (op 16-02-2005)


Caramba!

bromde mack om 09:33 PM (op 16-02-2005)


IK HEB OP DIE BEPAALDE DATUM OP DAT TIJDSTIP NIKS GEZEGD!!!

Ik heb het nagezocht. Ik zat toen te denken. Of schijten. Die twee haal ik altijd door elkaar. Best lastig als iemand je in de sauna vraagt hoeveel deciliter er in een kuub gaat.

bromde Hoof om 09:41 PM (op 16-02-2005)


Vragen ze dat wel eens in de sauna? Ik hoor wel regelmatig in de sauna de vraag of ik soms wil schijten maar dan zeg ik altijd "duizend."

bromde mack om 09:45 PM (op 16-02-2005)


Ja. Nee. In dat soort sauna's kom ik dus niet.

Dat is misschien dan typisch zo'n gek hetero-dingetje waar je wel eens van hoort. Op tv ofzo.

bromde Hoof om 09:55 PM (op 16-02-2005)


Hetro zeggen de hetero's.

bromde mack om 10:02 PM (op 16-02-2005)


Ik bedenk me net dat ik eigenlijk alleen homo's van tv ken. Treurig eigenlijk. Kan ik er niet eens in de praktijk echt heel normaal tegen doen. Echt dat je denkt van "Jeetje, het valt die Hoof niet eens meer op!"

Wat een kutdorp is het ook, hier.

bromde Hoof om 11:04 PM (op 16-02-2005)


Homo's zijn in het echt eigenlijk net zoals op tv. Dus je mist er niks aan.

bromde Marnix om 11:09 PM (op 16-02-2005)


In dat geval denk ik dat die jongen van de videotheek dat meisje dus aan het lijntje houdt totdat zijn moeder dood is.

Daarna vertrekt-ie naar de grote stad en zie je hem nooit meer terug. Of in een filmpje van Socutera misschien. Of een poster tegen een ziekte.
Zo'n type is het wel.

Altijd opvallen en dergelijken. En dat playbacken van Cher ieder jaar met Koninginnedag.
Het heft niks te zeggen natuurlijk...

bromde Hoof om 11:56 PM (op 16-02-2005)


V'domd Socutera. Dat zie je toch niet vaak meer. Net zoals Rembo & Rembo.

bromde bicat om 12:16 AM (op 17-02-2005)


Dat er dan een programma komt waar je voor mag opblijven en dan komt er zo'n kutfilmpje met verpringende blokjes so, cu en ter en ra en dat je gewoon wilt dat het begint. Omdat je toch ook best wel wat moe ben.

Dat hoeft van mij dus niet terug op de buis.

bromde Hoof om 12:19 AM (op 17-02-2005)


Dat er dan een programma komt waar je voor mag opblijven en dan komt er zo'n kutfilmpje met verspringende blokjes so, cu en ter en ra en dat je gewoon wilt dat het begint. Omdat je toch ook best wel wat moe ben.

Dat hoeft van mij dus niet terug op de buis.

bromde Hoof om 12:19 AM (op 17-02-2005)


Niet te verwarren met Theo & Thea, dus.

bromde bicat om 12:19 AM (op 17-02-2005)


Overigens zijn Rembo & Rembo her en der (vooral en alleen op 3, eigenlijk) terecht in de herhaling. Zie ik soms in een ooghoek.

bromde Hoof om 12:20 AM (op 17-02-2005)


Alsmede genoemde helden.

bromde Hoof om 12:21 AM (op 17-02-2005)


Ja. En Toon Hermans.

bromde Marnix om 12:21 AM (op 17-02-2005)


Willem Ruis en Stuif es in.
So-cu-te-ra. Met die typische dreun: Pang-pang-pang-pang-pa-pa-pa-pa-pang; niet dat er geschoten werd maar hoe boots je tekstueel gezien het geluid van een, euh, pang na..

bromde bicat om 12:28 AM (op 17-02-2005)


Nou, euh....

bromde Socutera om 12:32 AM (op 17-02-2005)


Ach vroeger...


bromde bicat om 12:46 AM (op 17-02-2005)


Vroeger waren de aardappels groter.

(en iets met motorfietsen en sex waar ik tch te jong voor was dus wat het hek)

bromde Hoof om 09:23 AM (op 17-02-2005)


Hallo wij zijn Theo en Thea
Is dat niet leuk hiep hiep hoera
We zingen een vrolijk liedje
Klap in je handen hopsasa
Tjonge jonge jonge
Is het al begonnen
Heb je ook weleens een leverworst gewonnen?
Hiep hiep hoera Theo Thea

A A AAAAH! Theo Thea
A AA AAH! (2x)

bromde Theo en Thea om 09:48 AM (op 17-02-2005)


Rembo & Rembo zie ik nog weleens rond 19:00 uur langskomen. De kinderen worden dan verdacht rustig. Er zijn mensen die vinden dat kinderen daar niet naar moeten kijken. Maar opa kan beter zelf niet kijken. Want housende nudisten zijn slechter voor zijn hart dan dat ze schadelijk voor de ontwikkeling van de kinderen zijn.

bromde Lennard om 10:41 AM (op 17-02-2005)


Euh-euh.

bromde Boekie kopen? om 10:45 AM (op 17-02-2005)


En wlek level van GTA Andreas was dit?

bromde king om 11:02 AM (op 17-02-2005)


Fuck, welk...

bromde king om 11:05 AM (op 17-02-2005)


Boeie.

bromde Marnix om 12:01 PM (op 17-02-2005)


Ik vraag me toch ook niet af of er peper in pepermunt zit...

bromde Hoof om 12:13 PM (op 17-02-2005)


Dus ik kan die bierworstjes wel aan de meeuwen voeren, zeker?

bromde bicat om 01:09 PM (op 17-02-2005)


En die goedkope partij jeneverbessen, daar begin ik nu ook ineens ernstig aan te twijfelen.

bromde Marnix om 01:21 PM (op 17-02-2005)


Kun je doen. Maar die hebben nu even iets anders.

bromde Lennard om 01:23 PM (op 17-02-2005)


"Nou, eh, Tom, die onderste meeuw is dus heel moe, en die bovenste duwt hem naar huis."

Gelukkig heeft-ie nu internet...

www.neuken.nl

bromde Hoof om 01:34 PM (op 17-02-2005)


Elke keer als je op bovenstaande linkje klikt krijg je een andere site!

Geen dank hoor.

bromde Hoof om 01:39 PM (op 17-02-2005)


En elke keer als je die weer wegklikt krijg je ook weer een nieuwe site.

Dank, ook namens mijn collega's.

bromde Lennard om 03:14 PM (op 17-02-2005)


*tik tik tik*

bromde Dick T. om 03:20 PM (op 17-02-2005)


Ik kan me niet herinneren dat iemand het over schapen had?

bromde Marnix om 03:28 PM (op 17-02-2005)


De beslagen vitrine tikt.

bromde bicat om 03:30 PM (op 17-02-2005)


*Bedompt geluid*
Ik hou van alle dieren!

bromde Dick T. om 03:46 PM (op 17-02-2005)


Je hart is veel te groot?

bromde Hoof om 03:51 PM (op 17-02-2005)


Veeg even die condens weg.
Kijk eens, geil plaatje niet?

bromde Lennard om 03:52 PM (op 17-02-2005)


*shweek shweek* (geluid van platte hand over nat raam*
*ruk ruk*

bromde Dick T. om 04:05 PM (op 17-02-2005)


Wil er nog iemand kinderpostzegels kopen?

bromde Anne om 04:05 PM (op 17-02-2005)


*Neuriet in vochtige, stinkende ruimte*
"Met eeeen kan ik maar trouwen"

bromde Dick T. om 04:07 PM (op 17-02-2005)


Van jou wel, kleine meid. Wat is het koud, h? Kom maar even binnen. (Hehe.)

bromde Paul om 04:11 PM (op 17-02-2005)


Zijn er hier misschien mensen die meer dan 25 frikandellen binnen een uur op kunnen en daarna tenminste een kwartier de kots binnen kunnen houden?

bromde Lennard om 04:12 PM (op 17-02-2005)


O. Ha, die Dick.

bromde P. om 04:13 PM (op 17-02-2005)


Ik kan zelf niet namenlijk.

bromde Lennard om 04:13 PM (op 17-02-2005)


En Lennard... (Gvd.)

bromde P. om 04:14 PM (op 17-02-2005)


Lennard, geldt het ook als je je kots snel weer opeet, dan weet ik misschien wel iemand.

bromde Hoof om 04:15 PM (op 17-02-2005)


Verschrikkenlijke fout, Lennard. Foei.

bromde P. om 04:16 PM (op 17-02-2005)


Ik deed het met opzet. Maar dan is het nog steeds fout. Sorry.

bromde Lennard om 04:18 PM (op 17-02-2005)


Meneer, u heeft nu toch wel gezien welke zegels we dit jaar verkopen? Als u hier even het formulier invult, kan ik naar de buren.

bromde Anne, van de kinderpostzegels, die zich hier binnen in de flat niet zo op haar gemak voelt, om 04:40 PM (op 17-02-2005)


Vijfentwintig frikandellen? Makkie.

Zeg maar waar ik moet zijn.

(...en daarom trouw ik niet.)

bromde Marnix om 04:40 PM (op 17-02-2005)


Moet je voor die frikandellen betalen of zijn ze gratis?

bromde een hollander om 04:49 PM (op 17-02-2005)


..en zijn ze er ook met teennagels?

bromde heeeel iemand anders dan het Vrouwtje van Mack om 04:50 PM (op 17-02-2005)


Adle, je bent nu met 'm getrouwd, je staat nu nst hem. 'het Vrouwtje van', tsss...

bromde Paul om 05:01 PM (op 17-02-2005)


Mannen die graag lle dagen van de AutoRAI meemaken. Die hebben het altijd over 'het vrouwtje'.

En nog even over die frikandellen: is het goed als ik af en toe zo tussendoor een kroketje eet?

bromde Marnix om 05:22 PM (op 17-02-2005)


Ik ben een pijpertje!

bromde het vrouwtje van Vincent Nemo om 05:39 PM (op 17-02-2005)


Op 10 mei a.s. organiseert baron Bicat weer de jaarlijkse Pijpdag op kasteel Bicat. Kom je dan ook, vrouwtje van Vincent Nemo?

bromde Paul om 05:53 PM (op 17-02-2005)


Ach ja, is het alweer zover? * bladert in agenda *

bromde Adriana om 06:06 PM (op 17-02-2005)


Wel eens in een vitrinekast gepepen? Of gekotst, for that matter.

bromde Dick T. om 06:27 PM (op 17-02-2005)


Was er ook nog wat te drinken bij die frikandellen? Iets van een emmer milkshake ofzo?

bromde Hoof om 06:36 PM (op 17-02-2005)


Kijk dan ook gewoon even in het reglement:
http://www.cafetariarikken.nl/eetwedstrijd/reglement.htm

bromde Lennard om 07:00 PM (op 17-02-2005)


O nee. Het is niks voor mij: "Bij twijfel is de deelnemer verplicht het achterste van zijn tong te laten zien."

bromde Hoof om 07:17 PM (op 17-02-2005)


Hoof, jij weet nogal veel. Bedrukte t-shirts en petjes. Kleine oplage, een stuk of tien tot twintig. Waar moet ik dan aan denken, kwa euro's per stuk?

bromde Lennard om 08:45 PM (op 17-02-2005)


Ondertussen in de badkamer: Kelly ontkent elke verwantschap met familie...bromde grtshs64 om 08:47 PM (op 17-02-2005)


Hebben jullie toevallig een sponsor nodig voor de frikandellen? Ik heb overleg gepleegd met de PR-afdeling, en Habek Zeisner Snacks wil zich graag inzetten voor de Drochtense gemeenschap. Misschien kan ik de heren alvast een frikandelletje aanbieden?

Smakelijk eten!

bromde Henk (van Habek Snacks) om 09:08 PM (op 17-02-2005)


Luna Maanisch?

bromde Het Uchelense Juffertje om 12:50 AM (op 18-02-2005)


Goeiesmorges, stelletje kolerelijers! Lieve bicatteurs!

bromde Paul om 07:57 AM (op 18-02-2005)


Het lijkt wel Luna.

bromde Lennard om 08:18 AM (op 18-02-2005)
Gelikte site. Best wel.

bromde P. om 08:22 AM (op 18-02-2005)


Steil bergparcours. Meer zeg ik niet.

bromde P. om 08:24 AM (op 18-02-2005)


Ja, eh... goeiemorgen. Jij bent er lekker op tijd bij. En bepaald fris. Lijkt het.

Maar ik m'n cd-laatje dichtzitten, dus ik kan me vergissen.

bromde Hoof om 08:25 AM (op 18-02-2005)


Ja hallo Paul, dat heb al gemeld. Dat stijl/steil. Maar ik heb dat wat discreter gedaan. Nou weet iedereen het.

bromde Lennard om 08:43 AM (op 18-02-2005)


O. Nou. Dat wist ik niet. Namenlijk.

bromde Paul om 08:54 AM (op 18-02-2005)


We have learned from the Internet that you are interested in tents.

Goh. Hoe komt'ie daar nou weer bij? Zeker zo'n vertaal computer die friet verkeerd naar het chinees vertaalde.

Richard Zheng
Marketing Director
Xia Men Jiao Xia Trade Co., TLD
No.89, CangHong Rd, HaiCang Xia Men China(361006)
Tel/Fax: 0086-592-5527336
Mobil: 0086-13806069172
mail: sales@jxtrade.cn

PS. If you are looking for other China-made products, please feel free to let us know, we will work for you according to your needs.

bromde Lennard om 09:07 AM (op 18-02-2005)


H Lennard, Vrijdag-Frietdag is waarschijnlijk niet meer wat het geweest is, h, nu je er beroepsmatig mee bezig bent.

Dat is dan weer de keerzijde.

bromde Marnix om 09:27 AM (op 18-02-2005)


De druk ook. Ik moet nu. En dan ook nog nadenken hoe ik nu weer ga zeggen dat ik alweer een frietje met twee kroketten heb besteld.
Dan nog de verantwoording die je toch voelt voor de medewerkers, de fans, de maatschappij. En dan toch die stap zetten om met die andere frietsite, frietopia, een samenwerkingsverband aan te gaan op weg naar ht frikandellen evenement van 2005.

En toch heb ik nog wel zin in friet, eigenlijk.

bromde Lennard om 09:47 AM (op 18-02-2005)


Site-stat ontploft beina! Nou hebben ze bei de www.communicatiegarage.nl vandaag al 2 bezoekers gehad!!!

Zou me niets verbazen als het vandaag nog helemaal omgegooid wordt qua tekst. Gedeeltelijk.

Ik heb gisterenavond friet op en ik heb er niks van onthouden. Ook zonde. Eigenlijk.

Ik lag dan ook al om kwart over negen in bed. Dat was sinds m'n 10e niet meer voorgekomen.

bromde Hoof om 10:48 AM (op 18-02-2005)


Zo! Nu heb je drie bezoekers.

Graag gedaan, hoor.

bromde Eduardo om 11:03 AM (op 18-02-2005)


Ik ken die hele Communicatiegarage al uit m'n hoofd. Misschien kun je er een soort puzzel van maken, dat je wat verandert en dat ik moet raden wt dat precies is.

Aan de andere kant: ik moet nog een actietekst voor een website schrijven, een creatieve rationale pls ludieke invulling voor een nu al legendarische nieuwsbrief componeren en dan heb ik om 3 uur de presentatie van een aantal thematische concepten voor sterke drank. Tussendoor nog even een paar briefings schrijven voor volgende week, als ik een paar dagen afstand neem van het arbeidsproces.

En het is al half twaalf.

bromde Marnix om 11:25 AM (op 18-02-2005)


Half twaalf? Dan zal er zo wel een Grrrrts komen. Het is immers vrijdag frietdag.

bromde Lennard om 11:31 AM (op 18-02-2005)


'om 3 uur de presentatie van een aantal thematische concepten voor sterke drank'.

He has a way with words, that Marnix.

bromde Paul om 11:34 AM (op 18-02-2005)


Ik heb die zin ook een paar keer gelezen. Volgens mij betekent dat op vrijdag dat je op heel veel verschillende manieren glaasjes alcohol achterover pleurt. De vrimibo. Als het ware.

En dan lukt die ludieke invulling daarna vast ook wel.

bromde Hoof om 11:40 AM (op 18-02-2005)


10 km. racen in Vlaanderen? Je kan nog geen tien meter plankgas geven, of je wordt geflitst, of je verliest jouw onderstel na contact met een berm. Voor het overige: puik verhaal, al heb ik wat moeite met het plotse overlijden van de babe. Moest dat nou zo nodig?
Kon je haar later in het verhaal echt niet meer kunnen ge-, of nog beter misbruiken?

De ballen,
GDB.

bromde GDB om 12:14 PM (op 18-02-2005)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)