huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Voor Roos"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Types - De internationale chauffeur"]

02/11/2005: "Steenslag"


Het is koud buiten. De wind jaagt stofwolken over de steppen. Geiten blaten, bellen klingelen. Astana en ik zijn alleen thuis. Papa is met een paar mannen de oliepijplijn aan het inspecteren, van Almaty helemaal naar China. Ze zijn te paard. We hebben een prachtige 4x4 auto, gekregen van de Amerikanen, met hun rode gezichten en hun witte tanden. Maar autorijden gaat niet echt in ons land. Mama is wol aan het kaarden en aan het kletsen, bij tante Yuluszek in de yurt. Ze blijft nog wel even weg. Het is warm binnen.

We zweten van ons werk. Mijn zus staat op de stoel. Ze tilt de grote steen weer op en laat hem vallen. Hij landt precies op de punt. De schoefdraad zinkt een stukje dieper in het ronde metaal.
‘Zo ja! Nog een keer!’ De volgende steen gaat ernaast. Hij ketst met een luide ‘kloenk’ van het olijfgroene gevaarte af.
‘Sjjt! Voorzichtig!’ Astana knikt. We willen niet betrapt worden. We willen alleen weten wat erin zit. Ons goed recht. Wij hebben dit ding tenslotte gevonden...

Het was afgelopen lente. We waren geiten aan het hoeden, in de heuvels bij Turkmenistan. Het was midden op de middag. Astana speelde met Yuri, onze hond en ik lag op een grasje te kauwen, in de felle zon. Er kwam een aardbeving. Het was een behoorlijke, maar als je in het open veld bent, is er niets aan de hand. Dus we dreven de geiten bijeen in een dalletje en we gingen plat op de grond liggen, tot het over zou zijn. En ineens barstte het gras open, met een scheurgeluid zoals wanneer je broek scheurt. We vielen bijna in het gat. Toen het voorbij was, keken we naar binnen. Er staken allemaal verbogen ijzeren stangen uit het gat. Eronder lag een bunker of zoiets. We lieten ons aan een touw naar binnen zakken en keken er rond. We liepen tot onze enkels in roestig water, dat vol met rottend hout lag. Astana wilde al weer snel naar buiten klimmen. Ze hing al aan het touw toen ik hem zag. Hij stond in een hoek, achter een stapel planken. Hij stond op zijn kop, zegt mijn vader. Er hoort eigenlijk een rood deksel op met een punt, maar dat deksel was eraf geroest. Hij stond al een hele tijd in het water, natuurlijk. Maar vanaf enkelhoogte was hij mooi glanzend legergroen. Er stonden allemaal Russische letters en pijltjes en zo op. Hij was iets groter dan Astana en hij leek op een ei, met vier staartvinnen eraan. Als een soort vis. Astana en ik dachten dat het misschien een bom was. Maar papa zei van niet. Mijn vader kan het weten. Onze tent staat vol met wapens. Met leer omwonden bogen, pijlenkokers, geweren met toeters... Maar ook gewone geweren en trossen handgranaten en zo. Zelfs een mitrailleur van een tank. Het is best wel slepen voor de dieren als we weer verhuizen. Maar dat hoort erbij als je stamhoofd bent, zegt mijn vader. Toen we het thuis vertelden, ging mijn vader meteen met twaalf man naar de bunker. Ze hebben het ding er in een middag uit gehesen en naar onze yurt gerold.

Papa zegt dat het geen bom is maar een soort ronde opbergdoos, voor speciale geheimen. Dat is wel gek, want er staat toch echt ‘Pas Op!’ op, in het Russisch. Meer kunnen Astana en ik jammer genoeg niet lezen. En er staat ook heel groot een soort autowieldop op, met gele verf. Een rondje in het midden met drie dikke gele spaken. Maar goed, het is dus een bewaar-ei en er zit dus iets geheims in en we gaan hem een keer samen met zijn drietjes openmaken, heeft papa beloofd.
We mogen er aan niemand iets over vertellen. Vooral aan de Amerikanen niet. Maar dat is ondertussen al weer een jaar geleden of zo, dat hij dat beloofd heeft. Volgens mij is hij het vergeten. Dus nu doen we het maar stiekem zelf. En als we weten wat erin zit, gaan we het toch aan de Amerikanen vertellen. Ik hoop dat het een belangrijk geheim is. Misschien nemen ze ons dan mee naar Amerika. Ze zeggen dat je daar in films kunt meespelen en de hele dag kauwgom kunt kauwen. Astana en ik hebben het hier wel gehad. Mama is lief, maar we moeten hard werken en papa doet raar. Hij zei bijvoorbeeld eerst dat het niet zo’n heel belangrijk ei was, maar hij staat nu wel achter zijn stamoudstenkussen, waar eerst de mitrailleur stond. Het ding staat heel stoer op zijn vinnen en papa leunt er altijd tegenaan, bij belangrijke besprekingen. Maar niet als de Amerikanen komen. Dan verstopt hij hem onder een oude jurk van mama, met een geitenschedel erbovenop.

Ik hoor een auto. Dat moeten de Amerikanen zijn. Astana kijkt me aan. Eigenlijk moeten we het ding nu verstoppen. Maar ik schud van nee. De schroefdraad bewoog toch net? Misschien hebben we hem zometeen open, voor ze weggaan. Ik ga op de stoel staan en pak de steen over van Astana. Ik til hem boven mijn hoofd. Het is de zwaarste die we kunen tillen. Ik laat hem los en hij komt met een klap neer, precies op de roestige rand van de schroefdraad. Astana helpt meten, met een grote schroevendraaier. Ze knikt blij. Het ding zakte weg, bijna een vingerdikte! De geiten buiten blaten. Straks komt er iemand aan. Astana geeft me de steen weer.
‘Schiet op! Nog een keertje!’ Ik til de steen op.


Reedsch...32 toevoegingen...

KABOEMMM!!!

Waarom maakt die jongen zijn stukjes niet af?

bromde Paul om 10:02 AM (op 11-02-2005)


Het stukje is nog lang niet af. Er komt nog een tweede deel, van hoe ze het helse ding via eeuwen oude smokkelroutes in Amerika krijgen. Hun 15 minutes of fame beleven, Astana een veel belovend pornosterretje wordt en het jongetje aan de drugs verslaafd raakt om zich daarna als schandknaap aan te bieden op de 77 Sunset Street.
Je denkt toch niet dat zo'n Russische H-Bom van inferieure kwaliteit, waarvan de houdbaarheids datum al lang verlopen is, überhaupt nog af kan gaan? En helemaal niet met behulp van een steen en roestige schroevedraaier. Heb je ooit een Russische bom van welk soort dan ook zien exploderen in een James Bond film? O.K. dan.
Nee, er komt nog een vuigh verhaal als vervolg, is het niet Grrrits?

Goed gedaan jochie.

bromde Arnaud om 11:03 AM (op 11-02-2005)


5. 11 februari 11:18 United States Navy, Verenigde Staten

De reikwijdte van bicat.net is ENORM.

bromde Paul om 11:22 AM (op 11-02-2005)


Steenslag.... Slagpin. Slagroom. Ik zou denken dat broer en zus het op de bom met elkaar zouden doen, plat worden gereden door een Hummer, en de hummer in z'n achteruit de slagpin tot ontploffing zou brengen. Door al het roest is het niet meer dan een vuile bom. De bestuurder overleeft het, vergrijpt zich aan het uiteen gereten lichaam van Astana. Eenmaal op de basis is hij misselijk en krijgt last van trekblaren. Foreign affairs geeft een nota uit van een zeldzame geslachtsziekte met kenmerken van een overdosis straling. De zoon van de marinier schopt het uit frustratie over het vroege overleiden van zijn zoon tot Liberaal senator en wordt president. Na z'n ambtstermijn kijkt hij met heimwee kijkt hij naar de foto van z'n vader naast de Hummer, en op de achtergrond de eivormige bonk roest. Waar leunt zijn voet op? Was hij nog maar een termijn aangebleven. Alles dat sigaarvormig is, wordt de familie fataal.

bromde Vilé om 11:40 AM (op 11-02-2005)


Goed verhaal, Gerrits. Wel een open einde inderdaad. Of wij interpreteren het weer eens geheel verkeerd.

Best een aardig idee? Gerrits bakt een van zijn onnavolgbare verhalen inclusief enorm open einde en wie zich geroepen voelt schrijft een laatste deel naar eigen inzicht.

bromde Adriana om 11:49 AM (op 11-02-2005)


Ah, een doe-het-zelf verhaal. Grsatasrtawetzds doet de aanzet; de typisch gedegenereerde Bicatbezoeker maakt het af.

Leuk concept. Helaas geen tijd.

bromde Marnix om 11:55 AM (op 11-02-2005)


Of een typische "bicat twist".

Ik voel dat de steen te zwaar is, maar probeer hem te houden. Lukt niet. Valt. Op m'n teen. Ik probeer me te vermanen. Tranen prangen in m'n ogen. Gelukkig, daar is mama. Een kopje Yak thee, een troostende streel en een aai over m'n bol. Als mama er toch niet was...

bromde Vilé om 11:59 AM (op 11-02-2005)


Mama is er inderdaad niet, Vilé. Die zit in de tent bij tante Yuluszek. Let nou eens op.

bromde Adriana om 12:11 PM (op 11-02-2005)


* neuriet *

Do the bicat twist, yeah
Shake it like a lijk
Limb like a biscuit
Then you dance like a dike

Pompiedompom...

bromde Hoof om 01:17 PM (op 11-02-2005)


jaja,


naast!

soms heb ik ook andere dingen te doen dan jullie vermaken. Dan ben namelijk ik druk, met euh... belangrijke zaken. Zoals bijvoorbeeld mijn monchichi's kammen. heel belangrijk. anders krijgen ze klitten.

bromde grtsfghaet4 om 01:23 PM (op 11-02-2005)


Als dit een open eind is, dan vreet ik mijn..

En Grtsgjbjhb, die monchichi's, welke shampoo gebruik je voor hun haren?

bromde Lo Ping om 01:30 PM (op 11-02-2005)


AU 1. Look for the Union Label.

cs 2. Armor Hot Dogs, what do kids want on Armor Hot Dogs?

CD 3. If you think it's butter, but it's not, it's Chiffon.

QH 4. He's the Bold one, he's the one for Bold. Bold can make a Bold one bright.

CB 5. Puppy Chow, for a full year, til he's full-grown.

CD 6. Wheaties, what the big boys eat.

CD 7. Nationwide is on you side.

AU 8. In the valley of the jolly (ho, ho, ho) Green Giant.

cs 9. Please make some Kraft Macaroni And Cheese.

AU 10. Tuna, liver, chicken. Please deliver (Meow Mix).

LK 11. Monchichi, Monchichi, oh so soft and cud-il-y.

CD 12. If you've got the time, we've got the beer, Miller beer.

AU 13. You're not fully clean unless you're Zestfully clean.

CD 14. Lay's Potato Chips, no one can eat just one.

CD 15. Want love, get Close-Up.

cs 16. Pepsi, for those who think young.

AU 17. Double your pleasure, double your fun with double good, double good Doublemint gum.

FBVP 18. ?See the USA in your Chevrolet.

CB 19. ?Have a another Nutter Butter Peanut Butter sandwich cookie.(By Nabisco)

CBW 20. I've got the urge (Clairol Herbal Essence shampoo)

bromde grtsh6453 om 01:41 PM (op 11-02-2005)


Nog 1 uur en 15 minuten
Nog 9 mails, 14 attachments, 1 deadline.
En dan mag ik weer normaal doen.
een biertje met collega's
gaat niet goed samen met
een te hoog gehalte
Adrianaline
Ook deze zweetweek zal open eindigen

bromde Vilé om 03:42 PM (op 11-02-2005)


Zozo, Vilé, zijt gij verliefd?

bromde Paul om 03:48 PM (op 11-02-2005)


Hey grrhjkdfoi. Aap. Misschien issie wel mega tof, je stukkie. Maar ik vind snel oordelen leuk, luie hond. Dat kan langer he.

Lord CMS, hoezo amfibie? Ik ben gewoon een kerel met dikke ballen, twee liter warm zaad en constant op zoek naar een ei. Maar als ik dan een keer een vrouw in mekaar schop ben je gelijk "vrouw". Watje.

bromde Sibyl om 05:26 PM (op 11-02-2005)


En voor je 'bruinbroodmetgrovebasterdsuiker' kunt zeggen is het al weer maandag.

Jaja, mij kun je d'r wel bij hebben, op een feestje.

bromde Marnix om 05:27 PM (op 11-02-2005)


@paul: nee. En als ik al verliefd zou worden dan wel door de drank, maar niet via internet. Zelfs niet ìn een internet café, maar gewoon in de kroeg. Ik begin altijd op m'n barkruk. meestal eindig ik daar ook mee. Zoms, ja héél zoms in m'n gezicht, meestal nog onder m'n gat. Als die in m'n gezicht zit komt het omdat ik me gedraag zoals Sybil zich beschrijft.
Waar overigens niks mis mee is. Behalve dan dat ik hem liever in een andere kroeg heb dan de mijne, maar da's wederzijds.

bromde Vilé om 05:42 PM (op 11-02-2005)


*plonst 20 ondefieëerbaar verroeste vaten in gemeentelijk zwembad*

Zo! Dá's snel verdiend.

*rijdt weg op lichtgevende bakfiets*

bromde Eduardo om 06:17 PM (op 11-02-2005)


Ja. *ruikt aan zijn linkerpink*

bromde Sibyl om 07:08 PM (op 11-02-2005)


Paul, bij Vilé spreek je niet over verliefdheid, verliefd worden. Daar zit iets van houden van in opgesloten. Bewonderen, beminnen, opofferen, vlinders, zonneschijn in de lente, dansen, fietsen met z'n twee, wandelen, handen vasthouden, je wegcijferen, dagdromen, gedichtenschrijven, kaarsen, muziek, opgaan in de ander, verlangen enz. enz.
Bij Vilé is het een kwestie van botte lust, ketsen, mateloze vrijpartijen, plassen drank en ga zo maar door....
Eigenlijk ook heel fijn. 't is maar wat je wilt.

bromde Arnaud om 08:15 PM (op 11-02-2005)Ik krijg steeds meer vraag van ouderen (senioren). Of ik ook VEILIGHEIDSproducten heb voor hun doelgroep.
In Nederland is momenteel ruim 12% van de bevolking boven de 65 jaar, in het jaar 2020 zal dat rond de 18% zijn. In de tabel zien we de de toename van het aantal ouderen in Nederland in 70 jaar.
Steeds meer ouderen willen en kunnen langer thuis blijven wonen. Maar sommige hebben daarbij wel een beetje hulp bij nodig.

Consument en Veiligheid houdt zich bezig met de preventie van ongevallen in de privé-sfeer. Uit ongevalcijfers blijkt dat senioren meer kans hebben op een ongeval met letsel dan jongeren. Verreweg de meeste ongevallen bij senioren betreffen valongevallen, ca. 85%.
Er is een breed scala producten waarbij het gebruik door senioren vaker tot ongevallen aanleiding geeft dan het gebruik door jongere consumenten. Producten die het meest aanleiding geven tot een ongeval bij senioren zijn fietsen, trappen en ladders, stoepranden, losse trottoirtegels, drempels, keukenmessen, bedden, stoelen en elektrisch hobbygereedschap. De producten die het vaakst het letsel veroorzaken zijn vloeren, straat, trottoir, badkamer- en toiletruimtes.

Nu komt Jippie´s met het idee, om ook in te springen op de behoeften van de senioren. Deze lijn hebben we de SENIOR genoemd. Onze artikelen zijn nog niet uitbereidt, maar houdt onze site in de gaten. Want deze wordt steeds groter....!

Heeft u nog vragen of informatie over producten dan kunt u ons gerust bellen. 073-6840840. Maar u kunt ook nog bellen als er producten zijn die ik nog niet op mijn site heb. Maar u vindt dat ik deze moet hebben. Dan kunt u natuurlijk ons bellen ook. We willen graag weten, wat u er van vindt.


Senior Safer-Er-Grip handvat met zuignappen € 19,95


Heeft u moeite om uit het bad te komen ? of weer op staan als u op de toilet heeft gezeten. De Safer-ER-Grip is ideaal voor u...! Het systeem is afgekeken van de glazen zetters. Hiermee kunt u zich op een veilige manier aan optrekken om weer overeind te komen.
Handvat te gebruiken voor bad, douche en Toilet. Safer-er-Grip is een zuignap dat in elk bad of in elke douche kan worden gemonteerd. De zuignappen plaatsen en de klipjes naar beneden drukken. Het handvat zit nu muurvast. In seconden te bevestigen en ook in seconden te verwijderen. Het handvat kan het bad of de wand niet beschadigen. Je zou met dit handvat ook zware glasplaten kunnen versjouwen, zo sterk is de hechting. Ideale stabiliteit voor peuters en kleuters maar ook voor de senioren de ´perfecte oplossing´. Met 2 handvaten krijg je nog meer stabiliteit.

Senior Medicijndoos € 19,95Smart Guard medicijndoosje GROOT Maten: 13cm breed, 23 cm lang en 14 cm hoog
Dit systeem is dubbel zo groot als de small. Grotere flessen, potten of verpakkingen met doosje passen hier beter in. Er zijn minder ongevallen met medicijnen. Maar er zijn wel meer vergiftigingen met producten die ook een groot risico vormen . Denk maar eens aan de diergeneesmiddelen. ( antivlooien druppels etc) Dit is de oplossing voor alle gevaarlijke flesjes, pilletjes en poedertjes die NOOIT in de handen van uw kind ( of kleinkind) mogen raken.

Senior Medicijndoos voor koelkast € 14,95Smart Guard medicijndoosje klein Maten: 12cm breed, 14 cm lang en 13 cm hoog.
Er zijn minder ongevallen met medicijnen. Maar er zijn wel meer vergiftigingenen met producten die ook een groot risico vormen . Denk maar eens aan de diergeneesmiddelen. ( antivlooien druppels etc) Dit is de oplossing voor alle gevaarlijke flesjes, pilletjes en poedertjes die NOOIT in de handen van uw kind ( of kleinkind) mogen raken. Het kleine doosje neemt heel weinig ruimte in en kan in een lade, zoals in de huiskamer of slaapkamer, worden opgeborgen zodat de medicijnen toch altijd binnen handbereik zijn. Doordat het doosje wat hoger is kunnen de meeste flesjes rechtopstaan. Voor medicijnen die u in de koelkast moet opslaan ( voor een langere houdbaarheid en betere effectiviteit) is dit een perfecte oplossing. De Smart Guard past eenvoudig in elke koelkast. In de Verenigde Staten wordt de Smart Guard heel veel gebruikt voor het opbergen van vitamines. Sterker nog , de meeste Smart Guards worden onder de naam Cool Guard via de vitamine winkels verkocht. Vitamine tabletten zijn geen snoepjes, en zeker niet voor kleine kinderen!! Het openen is voor een volwassene zeer eenvoudig. Beide oranje knoppen tegelijk indrukken en dan meteen tegen de klok in draaien en het doosje is open. ( Voor peuters is dat een moeilijke beweging) Ook onze oudere medemens ( Oma of Opa) zal geen moeite hebben met het openen van deze sluiting.

Senior Knot-A-Bag geurende plasticzakjes DISPENSER € 3,95
Het Juiste zakje voor elk ongemakje. Dat is de slogan van de Knot-A-Bag. Deze dispenser heeft een riemklip zodat u het vast kunt maken aan uw broek.Maar het past ook gemakkelijk in uw handtas.
Veel ouderen durfen het huis niet meer huis. Omdat ze bang zijn voor hun incontinentie luiers. Ze weten niet goed waar ze deze moeten laten. Nu hebben we daar denk ik ook een oplossing voor. De Knot-A-Bag, is ook geschikt voor baby luiers, dus waarom niet voor senioren.

bromde pas op shop om 09:35 PM (op 11-02-2005)


Schiet op ! Nog een keertje !

Zo, dat horen we graag, al is op internetpapier geschreven en wordt het me niet zachtjes ingefluisterd, het heeft wel wat. Ja, als ze ook in Yurkse tenten van wanten weten is dat toch geruststellend.
's Lands eer, 's Lands gewoonten dient men te eren.

Alleen, hoe spelt men het in het Yurkmeens en hoe klinkt dat ? Moet het met een diepe keelklank of juist een nasaal hoog piepje ? Als een smachtende kreun of een blafferig en bits bevel ?

Ik zal het eens in de trein overdenken. Dat doe ik het liefst, treinreizen om vooral in gedachten verzonken te raken.

Kaboem, kaboem.. kom ,schiet op, nog een keertje, schiet op, kaboem, kaboem, nog een keertje en dat ze dan toch , stiekum ,ondeugend de knietjes opzij doet zodat ze zonder verder iets te zeggen laat weten dat ze vandaag een rood slipje draagt.
Kaboem, kaboem, het internetschermpje van mijn mobiele telefoon voelt ineens vreemd heet aan, er verschijnt het bericht dat ergens ver weg bij een onverwacht krachtige ontploffing een wolk van radioaktieve straling tientallen dodelijke slachtoffers van yurkmeners en hun paarden, humvees en pijl en bogen zijn te betreuren. De trein stopt niet maar passeert met een triomfantelijke gil van de sirene het oude station. Het meisje kijkt achterom, ik zie haar kettinkje van dun goud en de zwarte stof tussen de plooien van haar nekvel, haar nek begint zo op een kurkentrekker te lijken, in een rare onnatuurlijke draai getorneerd.
Ik denk uitsluitend aan onnatuurlijke dingen, aan radioaktieve stofdeeltjes onder rood gelakte vingernagels die onder mijn scrotum kriebelen en ik hoor alleen nog maar apengegiegel wat schiet op, nog een keer, kaboem ,kaboem via mijn oorschelp kreunend mijn hersenpan openscheurt en zoals het hoort rijdt de trein ondertussen onverstoorbaar door en is het meisje gaan verzitten en heeft haar benen nu wel kuis over elkaar heen geslagen. Nu kijkt ze me niet meer aan, ze sms's met weetikveelwie en draagt haar Incamuts op haar hoofd zonder oogkassen en ze heeft ook al geen lippen meer die nog aan een mond doen denken, het is eerder een bloedend gat vol vieze pus en bruine gal waar, u vindt het misschien gek maar ik niet, toch prachtige haast bezwerende muziek uit klinkt. Als een veel beter klinkende en veel melodieuzere sirene.
Ze beschikt over een onderstel met rode slip, een gat vol muziek en een hoofd onder een incamuts. En een sms abonnement, uiteraard.

bromde nove om 10:20 PM (op 11-02-2005)


Iedereen die bovenstaande half uurtje typen snel thuis in de Yurt frutselverhaaltje toch goed probeert te keuren: dom, niet doen. Schrijf er inderdaad zelf maar een leuk einde aan. En mocht je behoefte hebben aan een grtsg5fr3v die wel leuk is, kijk her en der in de bicatterveense archieven.

bromde grtsdbt435 om 02:18 AM (op 12-02-2005)


o nove,

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie?
Zat, blijkens uw verheffende associatieve blaat. Mailen maar, dus!

bromde grtssagteh om 02:25 AM (op 12-02-2005)


* maakt het tóch nog gezellig met kaashapjes en borrelnootjes *

bromde bewegende om 07:19 AM (op 12-02-2005)


Ik zéi het toch, Grsadtrastqweiu4ew. Zo'n min of meer gedwongen leuke stukjes-feuilleton is een absolute killer. Wellicht moeten wij, hongerige lezertjes, gewoon verstandig zijn en vooral minder veeleisend. Een Grsatqw9uew op bestelling haalt de angel eruit.

En we worden er nog lui van ook.

bromde Marnix om 12:38 PM (op 12-02-2005)


Ik verveeeeeeel me...

* doet een gek dansje *

bromde bewegende om 05:08 PM (op 12-02-2005)


*duwt bw zak met giro afschriften in handen*

Zijn maar tien jaargangen, bw, wil je die even sorteren? Dan heb je wat te doen. Tot 2008.

Nee, niet met de Zippo!

bromde Eduardo om 05:40 PM (op 12-02-2005)


Afschriften onder de f/€ 100,- saldo negeren, bewegende, dan ben je zo klaar.

bromde Paul om 06:01 PM (op 12-02-2005)

Lekker stel.

bromde Paul om 10:24 PM (op 12-02-2005)


Aan je Photoshopskills te zien, Paul, heb je de afgelopen maanden niet bepaald stil gezeten.

bromde Marnix om 12:12 AM (op 13-02-2005)Let it rain, let it pour,
Let it rain a whole lot more,
'Cause I got them deep river blues.
Let the rain drive right on,
Let the waves sweep along,
'Cause I got them deep river blues.

My old gal's a good old pal,
And she looks like a water fowl,
When I get them deep river blues.
Ain't no one to cry for me,
And the fish all go out on a spree
When I get them deep river blues.

Give me back my old boat,
I'm gonna sail if she'll float,
'Cause I got them deep river blues,
I'm goin' back to Muscle Shoals,
Times are better there I'm told,
Cause I got them deep river blues.

Let it rain, let it pour,
Let it rain a whole lot more,
'Cause I got them deep river blues,
Let the rain drive right on,
Let the waves sweep along,
'Cause I got them deep river blues.

If my boat sinks with me.
I'll go down, don't you see,
'Cause I got them deep river blues,
Now I'm gonna say goodbye,
And if I sink, just let me die,
'Cause I got them deep river blues.

Let it rain, let it pour,
Let it rain a whole lot more,
'Cause I got them deep river blues,
Let the rain drive right on,
Let the waves sweep along,
'Cause I got them deep river blues.

bromde Doc Watson om 01:04 AM (op 13-02-2005)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)