huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Types - De succesvolle allochtone Ondernemer"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Bonanza"]

01/31/2005: "Jij"


Totaal verslagen kijk ik voor me uit. Ik zuig nog eens aan de joint. De THC doet gelijk zijn werk. Ik voel het bloed als een dikke pasta traag door mijn aderen stromen. Laat, dat is het. Hoe laat precies weet ik niet, geen tijdsgevoel meer. Maar het moet laat zijn. Ik zit hier al een tijd.

Wezenloos sta ik weer op. Loop van de stereo naar mijn boekenkast. De boxen indoctrineren mijn trommelvliezen met een hard dreunen. Ik zou niet kunnen zeggen wat voor muziek het precies is. Het heeft in ieder geval een harde beat. Ik voel hem in mijn maag. Of doet uiteindelijk elke beat dat, als je de volumeknop maar ver genoeg opendraait?

Ik weet niet of je uiterlijke staat een aantoonbare relatie heeft met je innerlijke staat. Zou dit zo zijn, dan sta ik er niet goed voor. Ik heb een polopetje op. Bruine ribstof bedekt mijn haar. Om de rand heen krult mijn haar omhoog. Mijn blouse zit wat verfomfaaid, de mouwen opgestroopt en het katoen heeft flink wat bier opgezogen. Mijn hand met daarin het flesje maakt ongecontroleerde bewegingen. Het kan me niet boeien. Boem, boem, de boxen knallen door. Mijn broek lijkt niet te willen bewegen. Mijn voeten sleuren de stof ruw achter zich aan, als een dweil beroeren ze de houten vloer.

Wat een tocht. Tien minuten, een kwartier? Vanaf mijn stereo tot de boekenkast is het zeker niet verder dan vijf meter. Ik hijs nog eens aan de joint. Hete rook lijkt te schreeuwen in mijn keelholte, hij echoot na in mijn luchtpijp. Boem, boem, de boxen weten niet van ophouden. Ik pak een dichtbundel. Waarom? Mijn ogen focussen nu toch al zo moeilijk. Ik sla willekeurig wat open. Knijp mijn ogen wat dicht. Staar naar de letters, ze beginnen te dansen. Ik wil echt wat lezen, concentreer me, door de wiet lijkt het alsof mijn ogen van steen zijn. Mijn ooglens lijkt genoegen te nemen met de vorm die hij nu heeft aangenomen, het ziet er niet naar uit dat daar verandering in komt. Ik kijk op en weer neer. Het lukt, ik kan lezen.

Ik had vanavond naar het stadspark willen gaan / om voorgoed af te rekenen met het verleden... laat ook maar. Ik kan dit niet. Niet nu. Ik kan me niet concentreren. Ik wil me niet concentreren. Boem, boem, boem, boem. Ik ga liggen op bed. Verdomme, de hele ruimte draait. Ik controleer mijn ademhaling. Diep in en diep uit. Ik leg mijn hand op mijn buik. Mijn andere hand rust totaal gewichtloos op het bed. Mijn hand deint nu mee met mijn buik. Boem, boem, boem. Een trance overvalt me.

Ik ga dieper en dieper. Ik denk aan waar ik had kunnen zijn, wat ik had kunnen doen. Met welke mensen ik mij had kunnen omringen. Dit is niet eerlijk. Met haar, ja, dat was het. Laconiek had ze nog gesms't. Met een vrolijke ondertoon (natuurlijk), zich niet bewust van het feit wat ze me aandoet. Aah, als ik jou was zou ik het echt erg vinden dat je vanavond niet meegaat. Ik zie er nu echt te mooi en te sexy uit, hehe. Te mooi, en te sexy? Blijkbaar. Ik heb haar niet meer gezien.

De woorden weerspiegelen wie we zijn, wat we doen. Mooie mensen en seks. Meer niet, maar ook zeker niet minder. Het is prima zo. Niks meer aan doen. Maar zij wel, en ik niet godverdomme. Het draait ook altijd om hetzelfde.

Geld! Godvergeten tyfusgeld. Het interesseert me geen reet, echt niet. Ik veeg hem er zelfs mee af, mijn reet. Met geld, zo tiranniserend vind ik dit ongekroonde ruilmiddel. Kon ik maar mijn collectie oude kranten wegdoen en inruilen voor een berg geld om mee te vegen. Ik heb het niet op dit moment, geld. Zij wel en ik niet. Boem, boem, boem.

Sexy. Kan je ook sexy feesten? Zij wel, ongetwijfeld. Ik denk aan alles dat zich 150 kilometer verdop afspeelt. Ik film het in mijn gedachten. De camera maakt een vogelvlucht. Duikt het publiek in. Vindt een meisje. Ze gaat volledig op in waar ze mee bezig is. Haar tong een beetje uit haar mond gestoken, opperste concentratie.

Ik veer op. Concentratie over heel mijn lijf. Vezels spannen zich. Boem, boem, boem. Het zicht wordt helder. Mijn handen grijpen de stof van het overtrek. Ik begin te zweten. Mijn borstkas wordt een beetje vochtig. Zoals in de film. Geluid in de gang. Gegiechel, iemand die gedronken heeft. Is zij het?


Reedsch...105 toevoegingen...

Tyfusmaandagen, zeker na een met thc bezwangerd weekend.

Maar euh, thc verwijdt de bloedvaten hoor, dacht ik zo.

bromde Vincent Nemo om 12:15 PM (op 31-01-2005)


Kut hoor, geen geld om uit te gaan en zo jaloers dat het een ziekte is.

Maar daar ben ik inmiddels wel overheen. Nu nog wat aan die jaloersigheid doen.

bromde Lennard om 01:23 PM (op 31-01-2005)


Het werkt eerder twee kanten op: De tabak zorgt voor de vernauwing; de THC voor de verwijding.

Maar da's slechts een detail en doet verder niet terzake.

bromde dreadloki om 01:30 PM (op 31-01-2005)


K-SAM
Wagenaarstraat 391
1093 CN Amsterdam
KVK NR: 34198446
Tel: 06-41267752
Fax: 020-7722897
e-mail: Marketing@k-sam.nl

bromde de spamtoerist om 01:41 PM (op 31-01-2005)


Normaal ben ik ben een gezellige, spontane meid waarmee je hartstikke kan lachen maar tijdens mijn ziek zijn vorige week heeft m'n stagiaire het blijkbaar weer bont gemaakt. Op de maandagochtend toen ze hoorde van collega S. dat ik niet kwam werken kreeg mevrouw een bijna rolberoerte en schoot fel uit: "Ja hey, loopt nu m'n hele themaweek in de soep! Zij is thuis en ik kan weer niet vooruit! Ze had me wel eens effe mogen bellen!" Vervolgens had stagiaire op een vreselijke zwartmakende toon tegen collega's ongeveer hetzelfde gezegd en had collega S. erg veel zin hier iets op te zeggen. "A, luister eens, jouw themaweek kan ook een weekje opgeschoven worden, daar gaat niemand dood van. En, weet je nu ook hoe het met Karin gaat ondertussen?" Over welke beroepshouding punten hebben we 't hier nu? AAAARGH...

Tja. Bellen via de kabel. Het heeft tch iets merkwaardigs. Gisteren probeerde L. mij te bellen vanaf zijn werk. Ik kreeg een telefoontje op mijn mobiel. Al een wonder dat ik die had aanstaan. Waar ik wel niet was. Nou, gewoon thuis. Buffelen. Waarom ik dan de telefoon niet opnam. Niet gehoord. Het werd direct weer uitgetest. Maar nee, het bleef stil. Merkwaardig dat je wel kunt belle maar niet gebeld kunt worden. Lekker rustig hoor, dat wel.

Ik ben een echte levensgenieter. Er is niets lekkerder dan s'morgens wakker worden denkend aan een hete bak bef, een bak volle yoghurt met brokken en witte broodjes met gekleurde hagelslag. Als we dan toch bezig zijn dan zal ik meteen vermelden dat ik ondertussen een overheerlijke worstebroodje naar binnen heb gewerkt, m'n tanden heb gepoetst en nu de deur uit vlieg om te gaan werken!

bromde Bicat's autocorrector om 02:33 PM (op 31-01-2005)


Autocorrector, weet u dat wel zeker?

bromde Kiers om 02:34 PM (op 31-01-2005)


Meanwhile, in the kitchen......Mary Ann feels stuffed from home made sausage.

bromde Bicat's autocorrector om 02:43 PM (op 31-01-2005)


Daar was ik al bang voor.

bromde Kiers om 02:44 PM (op 31-01-2005)


Du Liebe, je hebt het over THC, en de fietscorrector gaat tegen zichzelf praten.
Over Habits gesproken.
Of zou het de jalouzie zijn?
Topverhaal trouwens, Sybil. Wat gebeurde er achter de deur?

bromde Vil om 03:17 PM (op 31-01-2005)


Ook al zou ik wijder worden, ze spreken hier over mijn achterneef bloed. Dus wat quatsch je nou. Verder wil ik nog aanstippen, drie wratten.

bromde De ader om 03:20 PM (op 31-01-2005)


*doet toegift*

Achter de deur? Daar werden vijf miereneters in hun slurf geneukt.

bromde Sibyl om 03:26 PM (op 31-01-2005)


De baron is dood of stervende. Waarom zou je anders in aanmerking komen voor een lifetime achievement award?

http://www.aboutblank.nl/dutchbloggies/2005/nominatie/stemmen.php

bromde Lennard om 04:20 PM (op 31-01-2005)


O ja, ergens klinkt dit bekend. Van die avonden. Huuh. Lekker hoor, Sibyl.

bromde Raad om 04:49 PM (op 31-01-2005)


Hee, ik hier?

Soms krijg ik een snellere hartslag van blowen. Maar ik dacht dat dat door de haarlak kwam die men af en toe spuit voor de glans en het gewicht enzo (Ja ik ben serieus en nee ik heb nog niet geblowed vandaag)

bromde CiNNeR om 05:23 PM (op 31-01-2005)


Er zijn er die zeggen dat die snelle hartslag van blowen inbeelding is - zo bijvoorbeeld de dokter op de spoed - maar ik geloof daar niets van. Een dikke 140 2 uur aan een stuk vanuit mijn luie zetel, maar het kan ook aan de cappucino gelegen hebben - cappucino for my bunghole, bungholio...

*telt de minuten*

bromde Vincent Nemo om 05:30 PM (op 31-01-2005)


Lennard, kan ik nog wat gereutel nomineren voor beste Web-Log?http://henny.web-log.nl
http://rianremie.web-log.nl
http://caviloso.blogspot.com

bromde Kiers om 05:41 PM (op 31-01-2005)


Zou je je commentaar willen richten op mensen die er wat aan hebben?? we zijn niet allemaal zo perfect als jij...

bromde henny om 06:09 PM (op 31-01-2005)


Dat klopt.

*bereidt zich voor op avond topbowling*

bromde bicat om 06:32 PM (op 31-01-2005)


*zucht*

Van die mensen die problemen hebben en dat de wereld in pleuren. Of je alleen maar lief en aardig wilt zijn. Of je ze het liefst komt helpen.

*zucht*

*zoekt hulp*

bromde Kiers om 06:43 PM (op 31-01-2005)


* ruikt aan web-log *

Ik dacht al dat ik vervuiling rook. Het is toch triest, tegenwoordig.

* gaat ook maar eens wat deleten *

Pomtiedomtiedom.

bromde bewegende om 06:46 PM (op 31-01-2005)


Nou. Het schiet nog niet erg op met de wereldoverheersing van mijn thrashy punk-Schnappi.

Maar ja. Ik ben de hele dag on the road geweest.

www.cops.nl/Schnap.mp3

bromde Hoof om 06:58 PM (op 31-01-2005)


Klinkt erg lekker Hoof.

*ontdooit erwtensoep*

bromde Vincent Nemo om 07:03 PM (op 31-01-2005)


Ik dacht iets unieks te hebben. Ik dacht te gaan waar geen mens ooit gegaan was. Ik dacht ik neem een web-log en dat vul ik dan met frietpraat.

Zijn er toch nog figuren die daar onderdoor gaan. Zo laag.

bromde Lennard om 07:54 PM (op 31-01-2005)


Je hebt van die van die galbakken die denken dat ze alles kunnen maken en afkraken zoals die Vincent Nemo, Kiers en Hoof.
Dit zijn van die mensen die hebben geen leven en gaan dan maar het leven van een ander verzieken! Wat zijn dit grote jongens! stalk deze mensen en laat ze eens voelen hoe een ander zich voelt. Deze drie mensen zijn in mijn ogen zeer triest en verdienen geen respect!

bromde Willem om 08:09 PM (op 31-01-2005)


Tja, respect. Wat koop je dr nog voor tegenwoordig.

bromde Marnix om 08:17 PM (op 31-01-2005)


Willem, weet je al waar Hoof's stek op het web is?

http://hoofspot.blogspot.com

En als ik Rians comments goed gevolgd heb dan is Kiers de Stalker hoor. Ere wie ere toekomt. Hoof heeft alleen maar op zijn unieke manier geprobeert inhoudelijk te reageren. Een inhoudelijk commentaar waar ik me ook nog wel in kon vinden. Eigenlijk ging het best allemaal goed. Totdat Kiers voorbij kwam. Kiers is degene die het boeltje op de kop zet. Zo is de rolverdeling.

Ik bemoei me er verder niet mee.

bromde Lennard om 08:24 PM (op 31-01-2005)


* blijft nu rondjes maken op bewuste logs *

Gezellig.

bromde Lennard om 08:26 PM (op 31-01-2005)


Altijd hetzelfde met die Kiers. Ik dacht dat we hem zo goed afgericht hadden.

Af, Kiers, af!

Nee, niet jezelf likken in het bijzijn van anderen. Bah.

bromde bewegende om 08:28 PM (op 31-01-2005)


Tering, Kiers, wil je dat nit meer doen!

'http://henny.web-log.nl
http://rianremie.web-log.nl
http://caviloso.blogspot.com'

in een adem moeiteloos op Bicat.net gekwakt. Kwakkelhorror met hoofdpijn uit het leven gegrepen, en ik ben zelfs bang dat ons aller Grsdsatq;erwi hier in het stof moet bijten.

En voordeel: dankzij web-log is de kans ze in het wild tegen te komen minimaal.

bromde Marnix om 08:35 PM (op 31-01-2005)


Beste Willem,

U schreef: "Dit zijn van die mensen die hebben geen leven en gaan dan maar het leven van een ander verzieken!"
Als ik je goed begrijp wil je op een onbeholpen manier zeggen dat die onderhavige logs "het leven van andere mensen" zijn. Welnu, dan naai je jezelf wel even ferm in de reet makker - voor reetneuken en andere uitingen van de homoerotiek, zie ook http://caviloso.blogspot.com/
Wanneer je je eigen kutlog - want dat zijn het, kutlogs - zo serieus neemt dat ze "je leven" zijn, en een opmerking op dat log als een aanval op je eigen persoon beschouwt, dan heb je geen leven.

Ik denk dat je een "type" bent, Willem. Hebben we dit type al gehad, Kiers?

Groet.

bromde Vincent Nemo om 08:43 PM (op 31-01-2005)


Nou Kiers,
Zelfs de mensen waar je regelmatig mee praat verlinken je ik zou er dan toch maar iets aan gaan doen!! Je durft nog niet eens met je echte naam uit te komen. Jammer dat we zulke mensen moeten hebben op het internet.
En Marnix RESPECT krijg je als je het VERDIEND!!!

bromde Willem om 08:52 PM (op 31-01-2005)


* grijnst *

Verdient, Willem. Met een t.

bromde Adriana om 08:53 PM (op 31-01-2005)


Vincent Nemo,
Een persoon die toe geeft op deze manier dat hij geen leven heeft.
Door gelijk tegaan vloeken en tieren en om hulp te roepen bij z'n kontmaatje Kiers!! Erg triest en dan zal ik je nog wat vertellen ik heb GEEN LOG!!!

bromde Willem om 09:02 PM (op 31-01-2005)


Kon ik maar mijn collectie oud geld wegdoen en inruilen voor een berg kranten om mijn gat mee af te vegen.

bromde deprosof om 09:07 PM (op 31-01-2005)


Een kontmaatje? Dat is toch Drochtens dialect voor een broek die te strak zit?

"Wat is dit voor kontmaatje?! Ik krijg hem niet eens voorbij mijn bovenbenen!"

bromde bewegende om 09:10 PM (op 31-01-2005)


Zeg Kiers, ik dacht dat het onder ons ging blijven, dat kontmaatjes zijn en zo.

*smeert zijn gescheurde aars in met uierzalf*

Leve uierzalf!

Sigh, everything repeats itself.

bromde Vincent Nemo om 09:15 PM (op 31-01-2005)


* F5't zich een ongeluk *

bromde bewegende om 09:25 PM (op 31-01-2005)


Zeg Willem, luister eens even mattie: wil je je nooit meer direct tot mij richten?!

Ik heb vandaag twee keer onder de douche gestaan en nou heb ik het gevoel dat ik alwr moet. Bal je handen tot een vuist en ga er even lekker op zitten. Of ga vechten met een flitspaal. Of kruip voor mijn part in bed en wacht lekker op een KNETTERENDE hoofdpijn.

Bicat.net is voor de grote jongens.

bromde Marnix om 09:44 PM (op 31-01-2005)


Hey wat leuk, een vervolgverhaal! o nee, dacht even dat er 1500 km stond. niet barcelona dus?

ondertussen, achter de deur...

bromde grtslj89gb om 09:47 PM (op 31-01-2005)


EN deprodof, ook dat is al eens gedaan, en beter.

Money to Burn, anyone?
While people have been known to contemplate suicide after forgetting to purchase what would have been a winning lottery ticket, carefree art-terrorists the K Foundation burned a million pounds last year in a shed on a tiny Scottish island, and now seem to have no idea why they did it.

Seeking, apparently, to poke a stick in the eye of the art establishment, The K Foundation found they have committed a vastly expensive publicity stunt which afforded them little publicity.

Snag is, the K men (sic.) have always dealt in myth and sown a trail of confusion, so nobody quite beieves they really burned the money. And if they did, they must be nuts. Confucius says: Aston Martin dealer will not accept suitcase full of ash as down payment.

1995-11-07, The Guardian

bromde grtsdrgyj om 09:54 PM (op 31-01-2005)


*Valt binnen, voert een dansje op en gaat koffie inschenken* Wat is er in hemelsnaam met de bakkerskar gebeurd?

bromde CiNNeR om 09:57 PM (op 31-01-2005)


Wahhahahah die Willem....
Wat een idioot!!!!

bromde Cerito om 10:01 PM (op 31-01-2005)


De omgebouwde bakkerskar wordt op dit moment volledig gerenoveerd en getuned door een Zwitsere klokkenmaker. Een nieuwe bakplaat van gelaagd titanium ligt al klaar. Er komt een nieuwe tapinstallatie in, en ik breng de 83 geheime vakjes en laatjes terug tot een overzichtelijke 51. Volgende week in de politoer, daarna nog een maand of wat testrijden.

Maar verder weet ik het niet.

bromde Marnix om 10:08 PM (op 31-01-2005)


Bicat.net is voor de grote jongens.

bromde Marnix om 09:44 PM (op 31-01-2005)

Helaas hoort Marnix hier dus niet thuis! Je bent en blijft een kleine jongen als je niet weet hoe je respect krijgt van andere mensen. En Cerito DROOM verder!

bromde Willem om 10:12 PM (op 31-01-2005)


En vergeet de grote meisjes niet.

bromde Adriana om 10:41 PM (op 31-01-2005)


Willem, je begrijpt het verkeerd. Bicat.net is voor de GROTE jongens.

Respectievelijk Marnix, Kiers en Hoof, jonge goden.

bromde Vincent Nemo om 10:46 PM (op 31-01-2005)


Ah ja, en nu de grote meisjes nog...

*gaat op zoek naar wat berengrotten*

bromde Vincent Nemo om 10:48 PM (op 31-01-2005)


Ok, Willem, zwetende paardelul, opgewonden standje met je beslagen brillenglazen en je spastisch trillende tikvingertjes, dichtgepukkeld spekbrein met je Gilles de la Toucapslock, speciaal voor jou dan maar:

'Tja, respect. Wat koop je dr nog voor tegenwoordig', is wat ik zei. Lees dat nou nog eens keertje hardop voor. En dan nog tien keer. Ik had het dus nergens over respect krijgen. Nietwaar, ondergronds fossiel?

M'n pantalon laten zakken is wat dat betreft voldoende.

bromde Marnix om 11:01 PM (op 31-01-2005)


Cornholio! I want a tipi for my bonghole! I want a Crappucino!

bromde Sikbock om 11:03 PM (op 31-01-2005)


Hey Willem,

voor jou:Truste!

bromde Eduardo om 11:10 PM (op 31-01-2005)


TP for my bunhole

bromde Vincent Nemo om 11:59 PM (op 31-01-2005)


Ah! TP! for my BONGHOLE!! U bent een minderwaardig mensch Vincent Nemo!

bromde Sikbock om 12:08 AM (op 01-02-2005)


Gaap. Mogge, mensen. Speciaal voor Sikbock en Vincent, uit mijn persoonlijke favorieten:

http://www.fortunecity.com/lavender/loxwood/38/

bromde Adriana om 06:12 AM (op 01-02-2005)


Zo hoeft het dus niet meer van mij! Sinds de wereld overheerst lijkt te worden door figuren waarvoor ademhalen al een hele prestatie is, blijkt zelfs ng meer ruimte te worden vrijgemaakt. Door de Bond Voor Zielige mensen. Pas op! Nederland wordt overspoeld door creperend ongedierte dat rcksichtlos alle persoonlijke ellende met grenzeloze serieusheid op het internet plempt. Hulde aan het weekdier! Lang leve de slappe theemuts! Hail de zwakzinnige! In Godesnaam, hoe moet dit verder?

Aan alle Hennies van de wereld:

Het is jouw goed recht dat jij jouw persoonlijke onvermogen met deze wereld om te gaan op het internet gooit. Dat jij al jouw zweren en wratten en etterende pusbulten tentoon spreidt aan iedereen die het zien wil. Het is jouw goed recht dat jij als een gepokte melaatse door de straten wil dralen en je onoverkomelijk leed aan iedereen wil laten zien. Als jij daar een therapie in ziet dan zou ik haast zeggen 'mijn zegen heb je'. Maar zo is het dus niet. Mijn zegen heb je niet, want zo zit de wereld niet in elkaar.

*gaat op sinaasappelkistje staan*

Laat mij vertellen hoe de wereld dan wel in elkaar zit. Henny, beste Henny met al je serieuze problemen, als jij je lief en je leed op een papier schrijft en dat op een bushokje hangt en zo openbaar maakt als openbaar maar kan zijn, dan kn je niet verwachten dat er geen hond voorbij komt die daar op een kwade dag tegenaan zeikt.

Het is mijn goed recht dat ik de reageerboxen die jij voor iedereen openstelt, en dus ook voor een volslagen losgeslagen wildeman als ik, volgooi met de onzin die ik daar in wens te gooien. Jij gaat mij niet vertellen dat ik niet mag neerkliederen wat ik wil neerkliederen. Als jij werkelijk in gedachte hebt dat het bijhouden van een Web-Log een therapeutische werking heeft, dan wordt het de hoogste tijd dat je met een chte shrink om de tafel gaat zitten. Die echte shrink zal jou vertellen dat de zielloze meepratertjes waarmee jij je omringt niet de oplossing zijn voor jouw werkelijke problemen. Het moet niet gekker worden in een wereld waar gekoeterwaal en gereutel van de domste soort in de openbaarheid wordt gegooid en met de opperste serieusheid wordt omgeven. Een Web-Log is openbaar weet je nog? En als je dat niet weet en alle afgeleide producten van de werkelijkheid als een werkelijke optie gaat beschouwen dan is 1 februari een kouwe douche voor je: Henny er bestaat zoiets als een IP-ban. Als jij niet wilt dat jouw Web-Log een openbare reageerplaats is, als jij echt wilt dat er alleen gereageerd wordt zoals jij dat wilt, dan geef je mij NU een IP-ban en maak je daarmee je weblog een Club Voor Leden.

bromde Kiers om 09:52 AM (op 01-02-2005)


Juist.

Goedemorgen dus.

Trouwens, 'de Hennies', dat waren nog eens tijden.

bromde Lo Ping om 10:15 AM (op 01-02-2005)


Op sommige weblogs noemt men een IP-Ban, een Paul, of een Paulterbeekje.

bromde bicat om 10:25 AM (op 01-02-2005)


Meelijwekkend.

bromde Willem om 10:28 AM (op 01-02-2005)


Ik dacht altijd dat een Paulterbeekje een placeboban was. Dat het slachtoffer als enige denkt dat er sprake is van een ban maar dat het niet zo is eigenlijk. Dat er eigenlijk alleen maar wat instellingen niet goed staan of zoiets.

bromde Lennard om 10:37 AM (op 01-02-2005)


Of doodknuffelen. Dat kan ook.

In dat kader vind ik Willem en Henny bepaald zieners. Ze hebben eigenlijk mijn ogen wel geopend. Voor dingen die verder gaan dan alleen een beetje je eigen taalgevoel bevredigen. En iets met humor.

Willem. Zal ik een dezer dagen eens hartstochelijk aan je tollie komen zuigen, gewoon om een stukje dankbaarheid te uiten? Of wil je misschien eerst een hapje vegetarisch eten in een restaurant wat 10% van zijn winst afdraagt aan goede doelen in de Derde Wereld?

bromde Hoof om 10:57 AM (op 01-02-2005)


Conta bai swa!

*prevelt iets over punanies en kletsnatte punanies in het bijzonder*

Trafassi man!

bromde bicat om 11:02 AM (op 01-02-2005)


"Veel auteurs die nadenken over de problemen van internetregulering in relatie tot horizontalisering,
democratische legitimiteit en rechtsmacht, komen tot de conclusie dat de traditionele opvattingen over democratische representatie, rechtsmacht en de onlosmakelijke territoriali-
teitsverbondenheid daarvan aan herziening toe zijn. We moeten op
zoek naar een nieuw paradigma voor bestuur en we moeten de rol van de staat en internationale betrekkingen opnieuw doordenken alsook de begrippen democratie soevereiniteit en rechtsmacht.
Een dergelijke herbezinning op de traditionele invulling van fundamentele noties als democratie, soevereiniteit en rechtsmacht lijkt ons een wezenlijk onderdeel van het
bewerkstelligen van democratische en juridische legitimiteit, en daarmee van adequaat bestuur, van de ontwikkeling van het internet door internetorganisaties. Met het huidige begrippenkader redden we het hier niet. Het ITeR-programma heeft bijgedragen aan dit inzicht in de noodzaak van herbezinning maar nog weinig aan een daadwerkelijke herbezinning
zelf. Om met Thorbecke te spreken: Er is meer dan voorheen in de wereld te
doen.

..heb ik me laten vertellen.

bromde Lo Ping om 11:11 AM (op 01-02-2005)


Meest humoristische weblog
of bicat.net

of bieslog.vpro.nl

of geenstijl.nl

Nou. Lachen met dat bicat!

bromde Broeder om 11:37 AM (op 01-02-2005)


Ik lach mij hier regelmatig de lul uit mijn broek.

Maar dat is misschien heel persoonlijk.

bromde Hoof om 12:17 PM (op 01-02-2005)


Sociaal darwinisme op het net, dat zou een goed begin zijn.

*tracht tevergeefs een neuskeutel van tussen de k en de l te peuteren*

bromde Vincent Nemo om 12:19 PM (op 01-02-2005)


Wel wel kijk eens... er is weer een blik arme zielige web-loggertjes opengetrokken zie ik?

Ik dacht al dat ik iets raars rook...

bromde Marco om 12:23 PM (op 01-02-2005)


Nou, ik zie dat de gemoederen aardig oplopen tijdens mijn afwezigheid. afwazigheid.

Ik wilde het even over Michael Jackson hebben.

Een neger die zijn best doet om blank te worden is per defenitie onschuldig!

bromde mack om 12:39 PM (op 01-02-2005)


Zo bescheur ik me het liefst bij en op bieslog.

bromde Marnix om 12:51 PM (op 01-02-2005)


Vroeger opereerde bieslog op papier. Elke dag een logje scheuren op de plee. Ook handig wanneer de rol weer eens papierloos bleek te zijn.

bromde Marco om 01:09 PM (op 01-02-2005)


Tft of pc
Lekker bloggen
Op de plee

www.kontlog.nl

bromde Vil om 01:14 PM (op 01-02-2005)


Lo Ping for president!

Of loop ik een beetje te ver vooruit op bepaalde zaken? Dacht het niet.
Dus: Lo Ping for president.

*Gaat in de kjelder op zoek naar blanco spandoek*

bromde Arnaud om 01:52 PM (op 01-02-2005)
*zucht klaaglijk voort onder IP-ban*

bromde Paul om 01:53 PM (op 01-02-2005)


Ah, die is voor mij.

bromde heel iemand anders dan Lennard om 02:05 PM (op 01-02-2005)


Wat een mooie schone anus heeft die mevrouw hierboven.

Dat mag ook wel eens gezegd worden.

bromde Hoof om 02:24 PM (op 01-02-2005)


Nietwaar, heer Hoof?

bromde Paul om 02:27 PM (op 01-02-2005)


Maar ja. Het gaat natuurlijk om wat er n zit.

Ik bijvoorbeeld.

bromde Hoof om 02:43 PM (op 01-02-2005)


*Merkt op dat de februaribicat banners weer een lust voor het oog zijn*

bromde Marco om 02:50 PM (op 01-02-2005)


*Krabt wat aan het reageerhok*

bromde Sibyl om 03:15 PM (op 01-02-2005)


Die banners zijn inderdaad een lust en rust voor het oog. Hulde aan Marnix.

*zoekt spiegeltje om eigen anus aan een grondige controle te onderwerpen*

bromde Vincent Nemo om 05:10 PM (op 01-02-2005)


*duwt spiegeltje in aarsch*

Auw!

H Paul, ook weer terug?

Gezellig!

bromde Eduardo om 05:36 PM (op 01-02-2005)


Nou!

* kijkt in spiegeltje *

bromde Hoof om 05:36 PM (op 01-02-2005)


Zoek je een banner - dan bel je Marnix!

Maar dat terzijde. Heeft iemand mijn spiegeltje gezien? Ik wilde even kijken wie ik nou ook alweer was vandaag.

bromde Hoof om 05:40 PM (op 01-02-2005)


Zeg, heer Hoof, wilt u niet zo in mijn ster staren?

*geeft spiegeltje terug*

bromde Eduardo om 05:43 PM (op 01-02-2005)


Even voor de duidelijkheid: Hoof heeft er weer veel meer gemaakt dan ik. Een minstens gedeelde hulde is op zijn plaats.

En qua banners kun je op dit moment eigenlijk beter meteen Hoof bellen.

bromde Marnix om 05:55 PM (op 01-02-2005)


wat is in hemelsnaam het netnummer van drochten?

bromde bro om 08:14 PM (op 01-02-2005)


Haha!

http://www.fortunecity.com/lavender/loxwood/38/bunghol2.wav

bromde Sikbock om 09:05 PM (op 01-02-2005)


bromde Hoof om 09:06 PM (op 01-02-2005)


Godsamme Hoof, hoe de je dat?

Het beste wat ik ooit gemaakt heb is een *plop* in paint en toen lachte heel bicat me uit!

bromde mack om 09:15 PM (op 01-02-2005)


he, wat een lollig plaatje. op bicat pleuren maar

bromde grtsdhsr64 om 09:37 PM (op 01-02-2005)


* schrapt een peen *

Kijk. Daar heb k dan weer heel veel moeite mee.

bromde Hoof om 09:40 PM (op 01-02-2005)


Are you threatening me?

Om nog ffe in de beavis sferen te blijven

bromde grtsgdhd64 om 09:42 PM (op 01-02-2005)
zo. mag best nog wel eens gepost worden.

bromde grtsdhthd5e om 09:44 PM (op 01-02-2005)
wie is dat meisje met die saxofoon?? ik ben verliefd denk ik! *pakt kettingzaag*

bromde grtsdrjy om 10:08 PM (op 01-02-2005)


waarom werkt dat refreshen niet in het klein????

bromde grtshdzt om 10:09 PM (op 01-02-2005)


o toch wel

bromde grtsfdhh om 10:10 PM (op 01-02-2005)


Au! Shit! Ik geloof dat dit geen peen is!!!!(Ziet u hoe humoristisch? En dat is zomaar een voorbeeld h?)

bromde Hoof om 11:20 PM (op 01-02-2005)


Tuurlijk Hoof. En wie kan zich nog herinneren dat Koot en Bie voorzichtig in de reactiepanelen kwamen reageren en daar later een hele serie 'Keek op de Week' op basseerden?

q.e.d.
(komt dit intelligent genoeg over?)

bromde bicat om 11:28 PM (op 01-02-2005)


Ik vat'm niet dus ja, best wel.

bromde Vincent Nemo om 11:31 PM (op 01-02-2005)


Was dat die serie met die hele lage stemmen?

bromde Hoof om 11:39 PM (op 01-02-2005)


Alles is ook maar plagiaat tegenwoordig h? Dus die Koot en Bie gaan er gewoon met onze grappen vandoor?

bromde mack om 11:47 PM (op 01-02-2005)


'... onze grappen ..'

Humor op z'n smalst.

bromde dreadloki om 11:58 PM (op 01-02-2005)


Dat uitgerekend u dat serieus lijkt te nemen, dreadloki..

bromde bicat om 12:00 AM (op 02-02-2005)


Nou weet je, draadlogger, alle grappen die je hier als bezoeker achterlaat worden subiet gemeengoed. Wat dat betreft heeft Mack wel ergens gelijk.

bromde Marnix om 12:10 AM (op 02-02-2005)


Nou nou, nu niet meteen zo gepikeerd reageren heur. Ik neem vrij weinig serieus namelijk, slechts mijner frau.

Wat dat aangaat lijkt het hier af toe ook maar een grote kauwgumbal.

bromde dreadloki om 12:18 AM (op 02-02-2005)


Als ik gepikeerd ben gebeuren er vreselijke dingen. Daar word ik voor behandeld.

bromde Marnix om 12:46 AM (op 02-02-2005)


Ow sorry Marnix, ik was zo over mijn toeren dat ik vergat te reageren op de omvangrijke bakkerskarrenovatie. Die duidelijk lang gaat duren, het wordt een zware lente. *Hijst BBQ op de rug* *Houdt haar mond voor de zekerheid in verband met al die rondzwaaiende penissen*

*Mompelt verder vanachter een doekje* Tja .. Ik gooi ook een deel van mijn lief en leed op het net en met name over krakkemikkig ziek zijn enzo. Maar Kiers valt mij godverdomme nooooit lastig!! *Twijfelt om over sex en ziek te beginnen*

Eerst maar een chocomel om de bedaren te gemoederen

bromde CiNNeR om 04:10 AM (op 02-02-2005)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)