huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Types - De Conformist"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Maanvogels IV"]

01/17/2005: "Pamflet"


Ik heb een probleem. Ik word de laatste tijd omringd door meisjes en vrouwen met van die kniehoge laarzen. Je weet wel, van die puntige krengen, met juist onder de knie een wijder gedeelte dat in de meeste gevallen tot boven de knie reikt, hetgeen het lopen ietwat vergemakkelijkt. De gelaarsde kat heeft ze, de Drie Musketiers hadden ze, en Errol Flynn had ze in zijn hoedanigheid als Robin Hood, over zijn strakke groene maillot, ook.

En nu dus al die meisjes die er in lopen. In suède of in glimmend zwartleren uitvoering. Steevast omhullen de laarzen een modieuze spijkerbroek, bij voorkeur van een trendy, en dus duur, merk. Ik kom ze tegen in de metro, in de bus, op straat en op mijn werk. En zodra ik zo’n grietje ontwaar, begint mijn broek te bollen, doorweekt het voorvocht mijn short en sijpelt het, de weerstand van mijn stugge beenhaar overwinnend, langs mijn dijen richting de sokken. Wellicht is het een goed idee om wat toiletpapier in mijn sokken te duwen om het soppende geluid dat mijn schoenen bij zo’n gelegenheid beginnen te maken, enigszins te voorkomen.

Het liefst zou ik op zo’n moment mijn harde paal uit mijn broek trekken om ter plekke het wicht in kwestie uit haar kleren te scheuren, op de zwarte laarzen na uiteraard, haar op het dichtstbijzijnde ijzergevlochten bankje te smijten en haar ongenadig te neuken, onder het oog van haar, eveneens gelaarsde, kirrende vriendinnetjes. Mijn bijna dagelijkse strijd om deze impuls te bevechten, kost mij dermate veel energie dat mijn normale seksleven eronder gaat lijden. Mijn normale seksleven dat tot voor kort bestond uit een wekelijks bezoekje aan mijn vaste domina Mathilde, in haar, tot kelderhoogte uitgegraven kruipruimte, onder het ogenschijnlijk doodnormale rijtjeshuis.

Na mijn doordeweekse taken met de nodige zorgvuldigheid te hebben volbracht, was het bezoekje aan Mathilde een beproefd middel om de stress en de spanningen van mijn boekhoudkundige werk van me te laten afglijden. En spanningen, dat was Mathilde’s specialiteit. Het genot dat zij mij met haar stroomgeleidende tepelklemmen kon toedienen, kende geen grenzen. Een erectie zo fier als de Eiffeltoren, ondanks de gewichten aan mijn ballen en het nauwelijks luchtdoorlatende latex masker, was eerder regel dan uitzondering. Als afsluiting van het ritueel liet ze mij, geholpen door de paardenzweep en de rasp, spuiten als de fontein op Times Square. Een heerlijke tijd was dat.

En mijn lieve Mathilde draagt dus net zulke lustopwekkende laarzen als al die bakvisjes die ik als een kwijlende debiel overal tegen het lijf loop. Prachtige, met spijkers afgezette exemplaren, met halfhoge hakken en messcherpe punten om je vingers bij af te likken.

Maar sinds ik, als gevolg van die links en rechts opduikende vroegrijpe laarzenkindvrouwtjes, dagelijks met een vochtig kruis door het leven ga, is de bron van mijn sappen in het weekend opgedroogd. Sta ik gekneveld en onder stroom, met een verschrompelde zak, lusteloos naar de lillende onderarmen van de zwepende Mathilde te staren. Laat ze, in een poging om de sessie te redden, de karwats met dubbele kracht op mijn half ontvelde rug knallen, met als gevolg dat ik mij heden ten dage gekromd als een halve gebochelde naar kantoor begeef. Beginnen mijn collega’s grappen te maken over de vlekken in mijn broek, over het soppende geluid van mijn schoenen en over mijn weigering om ze in de lunchpauze te vergezellen naar de bedrijfskantine, waar zelfs de belegen kantinejuffrouw in een stel lustlaarzen ronddendert.
Ik kan zo dus niet verder. Deze laarzen dienen weer uit het straatbeeld te verdwijnen, terug naar de kelder waar ze thuishoren. Ik wil mijn fetisj terug!


Reedsch...62 toevoegingen...ALMELO - Een 33-jarige man uit Almelo is zondag in zijn woonplaats voor de zestiende keer aangehouden, omdat hij onder invloed van voorvocht achter het stuur zat. De 'spermobilist' heeft bovendien geen rijbewijs, zei de politie maandag.

Agenten spraken de man aan omdat de uitlaatpijp van zijn auto lekte. De agenten kregen argwaan toen zij een sterke voorvochtlucht roken. Op de passagiersstoel stonden rolletjes toiletpapier en de achterbank lag vol met suède laarzen.

Op het politiebureau spoot de Almeloër een halve liter voorvocht in het analyseapparaat. Na controle bleek dat het voorvochtpromillage de wettelijke gestelde grenzen vijf maal overschreed. Tegen de veelpleger is opnieuw proces-verbaal opgemaakt, de auto is in beslag genomen. In 1990 liep de bestuurder voor het eerst tegen de lamp wegens het rijden onder invloed.

bromde Roel H. om 11:13 AM (op 17-01-2005)


Kan er niet eens wat minder sex en wat meer erotiek in Bicat?

bromde Mevrouw Brandsen. om 11:29 AM (op 17-01-2005)


Potjandosie... en het is pas maandag voor twaalven.

*drukt erectie in linker broekspijp*

bromde Kiers om 11:49 AM (op 17-01-2005)


Bekend; 's zomers op de camping heb ik dat ook. Charmant komt ze aanlopen. Hielpleister op het bandje. Bloed sijpelt door op het leren bandje, sijpelt over eelt het absorberende kurk van de steunzool in. Een aura van zweet op het voetbed knirpt, slechts gedempt in het zuchten van grind. In haar linkerhand een stokbrood, in haar rechterhand een chemisch toilet.

Birkenstock Rulezzz!

bromde Vilé om 01:29 PM (op 17-01-2005)


Dat heet geen voorvocht meer, dat heet een druiper!

Knap, Lo Ping.

bromde Vincent Nemo om 02:05 PM (op 17-01-2005)


De nacht ging weer lekker. Zaterdag was Fran beter van z'n keelontsteking en amandelen. Omdat ie zo slecht gegeten had, hebben we hem lekker thuis gehouden. En hij ging hartstikke goed. Geen snotters meer, goed eten, alles prima. Nu heeft hij welgeteld 1 week crèche achter de rug en vrijdag kwam hij thuis met een lelijke hoest en nu heeft hij weer 39 koorts... Hij eet wel goed en is ook wel aktief, ziet er ook helemaal (nog) niet ziek uit. Maar het heeft niet veel zin zo. Hij is altijd ziek thuis en we betalen ook nog eens een klap geld voor die crêche.... of zal het einde van de virussen die hij nog niet gehad heeft in zicht zijn, en moet hij er gewoon 'even doorheen'?

Ik heb echt wel een rare tijd gehad, vroeger. Ik had toen lang met het idee rondgelopen en op een dag nam ik gewoon een lippiercing (zo’n knopje, stukje onder mijn lip) genomen. Was ik toen zo blij mee! Geweldige feestjes ook in een gekraakte boerderij in de buurt gehad! Mooie plek, goede sfeer, coole muziek, leuke mensen! Veel feesten, dansen, muziek luisteren, hangen, plezier hebben. Of een leuk tuinfeest (niet geheel nuchter op een bedspiraal heen en weer springen is geen aanrader...) Via het reïntegratiebureau heb ik toen een baan gekregen. Blijft een raar idee. En een leuke Oud&Nieuw gehad, met veel dansen, beetje kletsen, meer dansen, helpen opruimen en lang bij de grappige en gezellige naborrel gezeten.

Ik heb nog zo veel te doen maar mijn hoofd loopt helemaal over!. Ik moet m'n gourmetlucht uit m'n kleding halen maar heb een canei kater. M'n fiets ophalen want die heb ik gisteren laten staan op 't station. Boodschappen doen want er is niets in huis, zag ik vanochtend. Kijken naar een nieuwe spijkerbroek. Even iets *drinken* met vriendin A. Mijn stagiaire verslagen bekijken en vooral verbeteren.

bromde Kiers om 02:10 PM (op 17-01-2005)


Joehoe, Lo Ping... ik heb nieuwe laarzen! Zou het nu weer lukken denk je?

bromde Mathilde om 02:22 PM (op 17-01-2005)


Mabel klom vlug terug in het ruim om zich om te kleden nu ze niet langer opviel tussen haar sexegenoten op de wal. Ha, nu kon ze vrijelijk bewegen op haar favoriete hakken en wegvallen in het straatdecor waar de paperazzi haar niet eens zouden zien. Altijd al eens die oranjekleurige panty-met-open-kruis, een kado van een ex-minnaar, willen uitproberen..

bromde nove om 02:58 PM (op 17-01-2005)


Eh. Mathilde. Het gaat er toch om dat juist iederéén met die laarzen loopt?

Of misschien heb ik er geen hol van begrepen anders?

Och. Laat ik eerst maar eens dat verkeerde shirt terugsturen naar de USA.

Ik bestel nog n's wat via internet...
Verkeerde kleur. Verkeerde print. Verkeerde maat.

En het waren er 2. Maar dat hoeft verder niemand te weten natuurlijk.

bromde Hoof om 02:58 PM (op 17-01-2005)


Wij in België noemen het gewoonweg "BOTTEN".

bromde Vincent Nemo om 03:14 PM (op 17-01-2005)
Botten verdomme.

bromde Vincent Nemo om 03:15 PM (op 17-01-2005)


En width, verdomme.

Tuurlijk Hoof, daar ging het om. Maar ik dacht zo bij m'n eigen, een nieuw modelletje doet de boel misschien weer iets opleven. Snappuwel?

bromde Mathilde om 03:29 PM (op 17-01-2005)


Dat is ook een overweging waard...

* pist in klomp *

Ik zeg altijd 'des te schoeisel des te foei.'

bromde Hoof om 03:36 PM (op 17-01-2005)


Heer Nemo, als u een plaatje plakt, plakt u achter de geheime code die de URL van het plaatje verhuld ook even width=390. Dat is namelijk de maximale breedte die hier geldt. Anders wordt de commentbox volledig aan stukken gescheurd. Het lijkt wel porno met een Monstercock.

bromde Bicat's autocorrector om 04:24 PM (op 17-01-2005)


Monstercock... Jamie Oliver?

bromde Rick om 04:36 PM (op 17-01-2005)


Nee, dit boek. Lees het maar eens. Er is ook een DVD van.

bromde Adriana om 04:55 PM (op 17-01-2005)


Meanwhile, in the kitchen...


Mary checks her stuffed chicken.

bromde Kiers om 05:01 PM (op 17-01-2005)


Oh ja. Kip.

* haalt blokjes kipfilet uit frituurvet *

bromde Lennard om 07:17 PM (op 17-01-2005)


Laarzen ach ja. Vrouwen in mannenkleding. Dat moest een keer fout gaan.

bromde mack om 08:42 PM (op 17-01-2005)


Nou, die Ashley kan er ook wat van!

Qua speelgoed.

bromde Eduardo snottert om 10:18 PM (op 17-01-2005)


Van mij mag je het banaan houden. Heel wat geler dan het *plempt twee komma's hoog in den lucht neer* serieuzere werk.

bromde Sibyl om 10:46 PM (op 17-01-2005)


Hey mack, hier nog één.

bromde Eigenwijze Eduardo moet naar bed om 11:37 PM (op 17-01-2005)


bromde Kitty om 11:42 PM (op 17-01-2005)


Goh!

Rustig hiero.

*kruipt in jute zak*

bromde Eduardo om 07:00 AM (op 18-01-2005)


Ik denk dat de maatschappij en haar onhebbelijkheden in alle hevigheid om iedereen heen is uitgebarsten en als zodanig de aandacht danig opeist.

Of misschien spreek ik alleen voor mezelf....

* spreekt eigenlijk alleen voor zichzelf *

Ah. Daar was ik al bang voor.

* doet vinger voor de mond en kijkt een soort van streng, maar ook guitig tegelijkertijd *

* sist bijna onhoorbaar *

Niet doen. Staat dom. In jezelf praten.

bromde Hoof om 10:23 AM (op 18-01-2005)


Daar!


Een tasjesdief. Griept 'm!

bromde bicat om 10:43 AM (op 18-01-2005)


* springt in Hummer *

Allemaal!!!

bromde Hoof om 10:46 AM (op 18-01-2005)


Pas op! Achter je! Een tsunami!

bromde Kiers om 11:03 AM (op 18-01-2005)


Eh. Ik zit dus in een Hummer...

Dus.

bromde Hoof om 11:22 AM (op 18-01-2005)


Zo'n tasjesdief mag gewoon tegen een boom gaan staan plakken en doodgaan. Maar als je achteruit rijd wordt je in dit land opgepakt.

Het land gaat naar de kloten!

* gaat snel even naar GS *

bromde Lennard om 11:37 AM (op 18-01-2005)


De combinatie van de laarzen met een dusdanig kleine rok dat we die voor het gemak gewoon riem noemen, is geheel en al dodelijk. Net zoals vrouwen in auto's wiens tasje je leent...

bromde king om 11:44 AM (op 18-01-2005)


Ik durf te wedden dat de vrouw die 'm dood reed, marokkaanse is.

bromde mack om 12:11 PM (op 18-01-2005)


Of een neger. Dat kan ook.

bromde Hoof om 02:15 PM (op 18-01-2005)


Hoorde dat ze nog drie keer over hem heen gereden is. Gewoon om zeker te zijn.
Maar nogmaals dit heb ik van horen zeggen.
En van horen zeggen is half gelogen, dus niet drie maal er over heen, maar slechts anderhalf maal.

bromde Arnaud om 02:18 PM (op 18-01-2005)


Godver lo ping, *googled, mompelt. 'must hurry, must find antidote...'*zucht... net op tijd. dank, dames...

bromde Grryu234@&*%%6ts om 03:00 PM (op 18-01-2005)


and the final erection-euthanasiaczo. *gaat verder met pronosurfen*

bromde grtsfhy46757 om 03:11 PM (op 18-01-2005)


and the final erection-euthanasiaczo. *gaat verder met pronosurfen*

bromde grtsfhy46757 om 03:11 PM (op 18-01-2005)


2x zelfs! sorry voor de widthzonde, heer bicat

bromde grtdh7647k om 03:13 PM (op 18-01-2005)


Heren, het gaat om het úitgangspunt. Het gaat er maar net om hoe u uw doelen definieert en daar dan ook naar handelt. Het úitgangspunt is belangrijk en verschillende uitgangspunten zorgen voor veel miscommunicatie.

bromde Kiers om 03:25 PM (op 18-01-2005)


Nu we het er toch over hebben, ik vind de mevrouw van de kitchen-serie een erg mooie kut hebben.

Of is dat iets wat je niet hoort te zeggen ofzo?

Dan heb ik niks gezegd. Namelijk.

bromde Hoof om 03:29 PM (op 18-01-2005)


"doorweekt het voorvocht mijn short en sijpelt het, de weerstand van mijn stugge beenhaar overwinnend, langs mijn dijen richting de sokken"

Loopt dat niet ontzettend lastig met zulke korte beentjes??

bromde jan om 03:39 PM (op 18-01-2005)


Bij die mevrouw van de kitchen serie gaat het u dus meer om het ingangspunt.

Snapt u hem? Kiers had het over uitgangspunten, ik denk, ik maak er een grapje over.

bromde Zoute snor om 03:41 PM (op 18-01-2005)


Meanwhile, in the kitchen...

bromde Vilé om 03:58 PM (op 18-01-2005)


De mevrouw uit de kitchen-serie? Leuk mens, er hangt een verkeerde snikkel in, da's eigenlijk het enige wat er aan mankeert.

*mag Mien wel*

bromde mack om 03:59 PM (op 18-01-2005)


menwhile, in the kitchen...

bromde nigella lawson om 04:07 PM (op 18-01-2005)


Mam!

bromde mack om 04:09 PM (op 18-01-2005)


*heeft ook zin in melk*

Mjam!

*rukt*

*Valdepeñas open*

bromde Eduardo om 05:08 PM (op 18-01-2005)


Meanwhile in the kitchen...

nigella lawson drinks a whole cum of milk.

bromde Kiers om 05:15 PM (op 18-01-2005)


Tja...

bromde Vincent Nemo om 06:47 PM (op 18-01-2005)


De width zit goed vandaag.

bromde Vincent Nemo om 06:50 PM (op 18-01-2005)


Dat is al gauw een strakke beta van twee centimeter.

Zeg, dat Bicat.net, was dat vroeger geen poëzie en verhalen-website?

bromde Kiers om 07:24 PM (op 18-01-2005)


IK WEET NOG GOED HOE IK HIER TERECHT KWAM!

* nou, nou, moet dat altijd zo luidruchtig met die melancholie? *

O, sorry.

Eh.

Waar had ik het over. O ja. Hoe ik hier terecht kwam.

Ik was op zoek naar de zin van het bestaan.

* denkt nog eens goed na *

Nee. Het was anders.
De pik van tante Sjaan.

Dus wat dat betreft is er niks veranderd.

MAAR MISSCHIEN HERINNER IK ME HET VERKEERD!!!!

* Hé!!!! *

bromde Hoof om 07:35 PM (op 18-01-2005)


*kierpst wratje onder voorhuid weg*

Ik was op de pc van mijn broodheer aan het Googlen op 'vieze man' en kwam toen bij een literair werk van de Baron terecht.

"..de vieze man spoog een gifbruine kwalster op de stoep"

*rilt van emoties*

bromde Kiers om 08:30 PM (op 18-01-2005)


ik ben er daarentegen weer nooit aangekomen

bromde ome peet om 08:47 PM (op 18-01-2005)
ill eliminate your viezie mann for you!

bromde capt. kirk om 09:01 PM (op 18-01-2005)


Bij nader inzien denk ik dat ik de 'beknopte man' achtervolgd ben, na een zoveelste rake observatie. Iets met etenswaren of activiteiten op het platte land.

Een klik op 's mans naam voldeed.

GODVER, WAT WAS HET TOCH ALLEMAAL EENVOUDIG VROEGER.

* controleert voorhuid op ratjes *

Handig hoor. Zo'n gratis snelleescursus.

bromde Hoof om 09:02 PM (op 18-01-2005)


Ah! U bedoelt die van de LOI, heer Hoof?

*leest ENORM razendsnel terug*

Die is goed, hè?

bromde Eduardo om 09:13 PM (op 18-01-2005)


Zoek de Vlaamse auteur (of niet, wat kan het mij verdommen):

"(...)Maar later in de avond als het bezoek weg was, zei het meisje zich óók iets te herinneren: een zondagnanoen toen zij in hun kleine tuin stil in een schommel zat en wat heen en weer schommelde, en wat weende. Ik dierf haar haast niet aankijken, en bijna fluisterend vroeg ik haar: waarom? En zij antwoordde: ik weet het niet, omdat ik daar zat en schommelde, en dat het zo zondagnanoen was. Dus toch... ik was een eenzame sloep in zee, ik was een drenkeling - soms echter hoorde ik ergens een weerklank, soms hoorde ik van iemand een woord dat de echo was van mijn woord."

bromde Vincent Nemo om 09:20 PM (op 18-01-2005)


*heeft een flauw vermoeden*

U? Heer Vincent?

*kan er geen touw aan vastknopen*

U!

bromde Eduardo om 10:45 PM (op 18-01-2005)


Meanwhile......at Mathilde's.

bromde Eduardo om 11:53 PM (op 18-01-2005)


Haha!

bromde Sikbock om 01:45 AM (op 19-01-2005)


Goed broekje.

Ook handig om te zien of hoeveel kleuren stront hij van angst produceert.

Even terzijde. Is dat niet Marijke? Vóór de operaties?

bromde Hoof om 08:32 AM (op 19-01-2005)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)