huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Maanvogels II"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Types - De Kapster"]

12/10/2004: "Kiezelzuur"


Speeksel loopt uit mijn mond. Over mijn kin en langs de onderkant van mijn auto. Mijn leven in drie seconden over straat, weg, en ik vloog door de lucht. Roze speeksel loopt uit mijn mond. Ik wil meer geboden verboden ik wil een rood bord met een witte hand of een rode hand op een wit bord, iets, iemand om stop te zeggen. Er moet meer stop geroepen, meer gestopt worden. Mieren lopen in colonne van me weg, met witte larven. Niet alleen heb ik mijzelf omgebracht maar mijn auto is bij het doorschuiven ook nog eens over een mierenhoop gegleden. Sorry God, ik sterf als massamoordenaar. En ik wil een bloeiende boom God. Die kale takken daar zien er niet goed uit. Zeker niet op die plek waar ik er doorheen gekanteld ben. Kom wees aardig, ik heb niet zoveel tijd. Ik kan mijn onderlijf al niet meer voelen.

O God daar ga ik, sorry mieren. Mijn achterhoofd landt met een klap op de grond en de auto ligt nu op zijn kop. Grijs metallic is best mooi, zo tegen de lichtblauwe hemel. Ik heb een bloedneus. Of heb ik een bloedmond? Is dat een woord, bloedmond? O moe. Ik ben zo moe. Kan ik omrollen? Ik zie niks zo. Ah. Kijk. Dat is beter. Sparren. Ik ben mijn voortanden kwijt. Maar die kan ik missen. Mijn lijf is vervelender. Hé mijn armen. Niet eerlijk, God. En dat was mijn nek. Die heb ik nodig? Zo sterf ik met mijn neus in de bosgrond God. Je grond is best mooi zo van dichtbij, God. Al die kleine zwarte korreltjes tussen de dennennaalden -sparrennaalden?- en die glanzende zandkorreltjes. Het ruikt lekker, bekend. Als in de schuur van mijn opa. Mijn opa's kruiwagens. Scheppen en schimmel.

Mijn opa was bodemkundige en verwoed tuinier. Is er een wet die zegt dat als je eenmaal gestorven bent, je niet meer mee doet? En wat betekent dat eigenlijk. Waarom denk ik dit? Is dit grondschimmel wat ik ruik of zijn het slapende paddestoelen? Misschien wel het lijkvocht van alle minidiertjes die in deze grond verscheurd worden. Of bacteriën? Bacteriën kunnen dat goed, stinken. Rotte eieren. Maar het stinkt niet. Het ruikt naar... naar wortels. Naar vers gerooide aardappels en open grafkuilen. Het ruikt als een inleiding tot koffie met cake en sobere grappen. De geur van grond.
Binnenkort ga ik er een intensieve studie van maken, die de rest van mijn verdere carrière zal bepalen. Ach misschien ruik ik wel oplossende zandkorrels. Hoe zei mijn opa dat ook weer? 'Oplossende korreltjes, het bodemwater verzadigd van wegsijpelend kiezelzuur.' Zou je dat kunnen ruiken?
Kiezelzuur? Hé. Het getsjilp van die vogel klinkt steeds hoger. Volgens mij al een octaaf? Dat bestaat niet. Hier, twee octaven! En dit? Zo hoog kunnen vogels helemaal niet zingen. Nu hoor ik hem niet meer. Of wel, net op de grens van mijn gehoor. Hé! Het beeld wordt langzaam grijs. Dat is jammer zeg. En er kruipen mieren over mij heen. Ik word als een larve door ze weg gedragen. Dit fantaseer ik natuurlijk gewoon. Waarom zie ik alleen grijs verdomme? Ah, er beweegt iets. Vlekken geloof ik. Maar ik weet het niet zeker. De mieren blijven aan me frunniken. Ik hoop dat ze me opeten.

Podzol. Dat was het. We zaten aan de rand van de zandafgraving in het bos. Mijn opa schilde een zuur appeltje. We deelden de partjes en aten ze met smaak op. Opa veegde zijn mesje schoon aan zijn broek en liet zich over de rand van de kuil zakken. Hij riep me er bij. Met de scherpe kant van het mes begon hij stukken grond van de kuilwand af te schillen. Het mes knarste door het zand. Laag voor laag. Langzaam zag ik iets geks ontstaan. Ik zag de zwarte grond bovenin natuurlijk, vlak onder de dennennaalden en krioelend van de minibeestjes. En daar onder een heel stuk leeg zand. En onder dat lege zand zat een tweede laag zwart. Opa wees. 'Zie je dat? Dit is een podzol. Het kiezelzuur in de bodem boven lost zwarte gronddeeltjes op. En die lekken dan naar beneden door het zand en slaan hier weer neer, als het kiezelzuur uitgelopen is.'
'En wanneer is het dan uitgelopen opa?' Mijn opa wees op de tweede zwarte rand. 'Nou, als het daar is natuurlijk.' Hij lachte. 'In principe nooit m'n jongen. Denk aan de grotten van Han. Die stalactieten daar groeien ook altijd maar door. Net zo lang tot de grot weer dicht is.'
'Jeetje. Maar dat duurt toch héééél erg lang opa?'
'Ja jochie, hééééééél erg lang.'
Ik grimas. Leuk te weten dat er twee meter onder mijn neus, op grafdiepte, een schaduwbodem zit die langzaam naar beneden druipt. Volgens mijn opa met twee centimeter per eeuw.
'Een druppel kan een steen uithollen, mijn jongen, als hij maar lang genoeg doordruppelt.'
'Ja, maar dat duur toch héééél erg lang opa?'
Mijn opa mat de afstand tussen de zwarte boven- en onderkant met zijn armen.
'Deze twee meter duurden tienduizend jaar, jochie. Dat is héééél erg lang.'

Er druppelt iets. Het is een infuus. Mijn wereld is klein. Zo klein als de infuuszak. Maar mijn blikveld groeit. Iemand buigt zich over mij heen. Het is mijn opa. Wacht eens even, dat kan niet. Mijn opa is dood. Ben ik in de hemel? Hij roept iemand. Een oud dametje buigt zich over mijn bed. Ik probeer vriendelijk te glimlachen. Ik weet niet zeker of het lukt. Dag mevrouw. Ze legt een hand op mijn wang en tranen wellen in haar ogen. Ze gaat op een stoel naast het bed zitten huilen. Ik probeer aan mijn opa te vragen wat er is. Het lukt niet erg. Ik krijg mijn mond niet goed open. Dit is vermoeiend zeg. Ik zak weer weg.

Als ik weer wakker word staat mijn opa nog steeds aan mijn bed, met het dametje.
'Wij zijn het pap.' zegt hij.
'??'. Ik wil uit bed klimmen en naar de spiegel in de wc rennen. Maar dan moet ik eerst al deze slangen uit mijn lijf sjorren. Gelukkig pakt opa een grote spiegel en houdt hem boven het bed. Is dit een grap? Dit ben ik niet.
Ik zie een soort larve. Een lege pop waar machines vloeistoffen doorheen pompen. Ik lig in een spiraal. Mijn ruggengraat is zo krom dat mijn hoofd bijna mijn tenen raakt. Mijn armen lijken op T-rex klauwtjes en mijn verkrampte voeten priemen met lange nagels naar beneden. Mijn ene pupil is groter dan de andere. Alleen mijn haar ziet er normaal uit. Netjes geknipt. Wat grijs aan de slapen misschien. Ik wil uit bed springen en deze mensen dingen vragen. Dingen die zij alleen kunnen weten. Ik slaag er in mijn mond een beetje te openen. Alles wat er uit komt is 'ngaaaaa'. Ik zie mijn roze tong en mijn tandvlees in de spiegel. Ik zie geen tanden.

Mijn 'dochter' pakt mijn hand vast en houdt een praatje. Ze heeft het goed ingestudeerd:
'Toen ze je vonden was je in neuroleptische shock pap. Je had een zeldzame toestand ontwikkeld waarbij de impulsoverdracht in je sympathische zenuwstelsel als het ware stilstond. De impulsen druppelden als uit die infuuszak daar. De doktoren zeiden dat je misschien één gedachte per jaar had. Maar er was hoop. Daarom hebben we je altijd trouw verzorgd pap. Als een tuintje. Je nagels geknipt, je haren, je spieren gestimuleerd, je doorligwonden verzorgd. En de laatste tijd ging het steeds beter. De techniek is behoorlijk voortgeschreden wat dat betreft pap. Gisteren begon je ineens te knipperen.' Ik verkramp mijn kaken en gesel mijn tong. De tranen springen in mijn ogen. Ik slaag er in iets dat klinkt als 'Oehma, ma, oehma, ma' uit te brengen.
'Mama?' Mijn dochter pakt een papieren zakdoekje. Een traan rolt langs haar tijdgetaande wang.
'Ze ligt op een mooi plekje pap.' Ik begin het te snappen. Wat ik daarnet nog mijn leven noemde is ongemerkt weggelekt en ligt nu twee meter onder de bosgrond. Het druipt als een zwarte rouwrand met het bodemwater mee. Ik hoor hier niet, ik ben een levend fossiel. Wat door mijn aderen stroomt is allang geen bloed meer. Ik draai met mijn ogen en zoek mijn dochter. Ik forceer mijn kaken. Mijn gezichtsspieren stuipen. 'Ieze uur. 'Ieze uur' zeg ik.

Mijn dochter die ik nooit vruchtbaar heb mogen zien aait door mijn haar en kust mijn voorhoofd. Warme druppels vallen op mijn gezicht. 'Wat zei je daar pap? Heb je ieder uur aan ons gedacht?' Nee m'n schatje. Niet 'ieder uur.'


Reedsch...74 toevoegingen, reedsch

Tja.

Ik ga het nog een keer of drie lezen. En goed nadenken. Ik voel wel dat deze wederom geniaal is Grrrrts. Maar ik moet 'm even laten bezinken denk ik. Even naar een andere laag laten sijpelen.

Gelukkig staat het weekend voor de deur.

bromde Lennard om 11:25 AM (op 10-12-2004)


Maar hoe hard reed je dan, Grrts? Dat je er zó erg aan toe bent?Hier, neem een slok levomepromazine. Daar knap je snel van op. Dat is een neuroleptisch fenothiazinederivaat met een sterke centrale en sederende werking. Ik drink levomepromazine al jaren. Als een cognacje dat ik door de koffie gooi. Het spul is niet te hachelen, maar door de koffie proef je het niet. Oh, je drinkt nog geen koffie? Zo liggend en zonder tanden. Jammer, want het heeft ook antihistaminerge, anti-alfa1-adrenerge en anticholinerge eigenschappen, welke sterker zijn dan de antipsychotische werking. Levomepromazine heeft analgetische effecten.

Of wil ik het farmacokinetisch met een rietje toedienen? Na orale toediening wordt levomepromazine goed geresorbeerd (70-90%). De biologische beschikbaarheid is ongeveer 50%. De maximale plasmaspiegels worden over het algemeen na 1 tot 4 uur bereikt na orale toediening en na 30 tot 90 minuten na intramusculaire injectie. De plasmahalfwaardetijd (t1/2) van levomepromazine kan sterk variëren (15 tot 78 uur). Levomepromazine wordt door sulfoxidatie en desmethylering gemetaboliseerd.

Let maar op, morgen ben je weer de oude!

bromde Kiers om 11:29 AM (op 10-12-2004)


Ik ben vandaag in Rotterdam met zonder gratis leestijd. Mooi kut als er een nieuwe Grrrts staat.

* zwaait met verdacht vaandel *

bromde Hoof om 11:31 AM (op 10-12-2004)


Probeert die man op die foto nou die band op te pompen?

bromde Lennard om 11:37 AM (op 10-12-2004)


bromde Kiers om 12:15 PM (op 10-12-2004)


Kiers, dat zegt genoeg.....

Grrrits, Een rilling, een zucht en een verdampt middenrif om mijn longen de ruimte te geven nog dieper te zuchten dan de ruimte die u zo wonderlijk weet te vullen.

U is toevallig niet de reïncarnatie van Kafka?

bromde Vilé om 12:20 PM (op 10-12-2004)


Gordon Smiley, training Indy 500, 1982. Derde bocht.

Google leert het me.

bromde Lennard om 12:37 PM (op 10-12-2004)


Gordon Smiley, een held. Zou 'intermedics' daarna nog gesponsord hebben?

'...charging a man with murder in this place was like handing out speeding tickets in the Indy 500. But I took the mission. What the hell else was I gonna do?'

bromde grtsgteah om 12:59 PM (op 10-12-2004)


Potverdorie Grrttss, knap geschreven weer. Erger jij je nou niet kapot aan je eigen kinderen als ze een vaderdagversje vol taalfouten komen opzeggen?

bromde mack om 12:59 PM (op 10-12-2004)


Stil...
fantastisch verhaal zeg, dat kan ik wel waarderen!

bromde Marco om 02:21 PM (op 10-12-2004)
Ja toch?

bromde Lennard om 03:38 PM (op 10-12-2004)


Zes bier. Nou Lennard, als verder niemand ze wil...

bromde mack om 04:16 PM (op 10-12-2004)


Ja, nou heb ik ze zelf al op. Hup, nog maar een paar dan.

bromde Lennard om 04:20 PM (op 10-12-2004)


Ik ben er nog steeds niet aan gewend hoor. Dat gegiechel van het bier uit de koelkast van Marnix.

bromde Lennard om 04:22 PM (op 10-12-2004)


Ga je gang. Hij is zelfvullend.

bromde Marnix om 04:41 PM (op 10-12-2004)


Ontopic kan nog wel toch? Dan sluit ik me aan bij de eerste opmerking van Lennard. Even laten zakken, zeg maar. En nog een paar keer lezen.

bromde Adriana om 04:54 PM (op 10-12-2004)
DRONKEN BARON VEROORZAAKT LUCHTALARM

Uitgegeven: 10 december 2004 15:33
Laatst gewijzigd: 10 december 2004 15:37

BICATTERVEEN - Een dronken Baron Bicat heeft eerder deze week een luchtalarm veroorzaakt door verkleed als een Arabische zelfmoordterrorist een uur lang rond te cirkelen boven Kasteel Bicat in een deltavlieger.

Vijftien politiewagens, de luchtmobiele brigade, elite grondtroepen, agenten met speurhonden en zelfs Cal Thomas van Fox News moesten uitrukken nadat in de buurt van de Bicatterveense legerbasis Baron Bicat hangend onder een deltavlieger was gesignaleerd met een Arabische outfit, compleet met tulband en valse baard. In zijn zak zaten kaarsen, verpakt in oranje papier, en elektriciteitsdraden, zodat het leek alsof hij explosieven bij zich droeg.

Bij zijn aanhouding bleek dat de Baron op zoek was naar een landingsplaats op de binnenplaats van het kasteel, maar door de mist weinig kon zien. Na een gekostumeerd feestje bij bevriende adel in den lande was de baron huiswaarts gekeerd in zijn gebruikelijke transportmiddel, de deltavlieger. Baron Bicat vierde de rol in de politieke wereldrangorde die hij bekleedt sinds bemoeienissen met de wereldpolitiek van Bicat.net. Hij heeft een kleine boete gekregen wegens vliegen in een deltavlieger tijdens openbare dronkenschap, aldus de politie.

bromde Kiers om 04:58 PM (op 10-12-2004)
I Kick My Root Down
I Put My Root Down
It's Not A Put Down
I Put My Foot Down
And Then I Make Some Love, I Put My Root Down
Like Sweetie Pie By The Stone Alliance
Everbody Knows I'm Known For Dropping Science
I'm Electric Like Dick Hyman
I Guess You'd Expect To Catch The Crew Rhymin'
Never Let You Down With The Stereo Sound
So Mike, Get On The Mic And Turn It Out
We're Talking Root Down, I Put My Root Down
And If You Want To Battle Me, You're Putting Loot Down
I Said Root Down, It's Time To Scoot Down
I'm A Step Up To The Mic In My Goose Down
Come Up Representing From The Upper West
Money Makin' Putting Me To The Test
Sometimes I Feel As Though I've Been Blessed
Because I'm Doing What I Want So I Never Rest
Well, I'm Not Coming Out Goofy Like The Fruit Of The Loom Guys
Just Strutting Like The Meters With The Look-ka Py Py
'Cause Downtown Brooklyn Is Where I Was Born =
but When The Snow Is Falling, Then I'm Gone
You Might Think That I'm A Fanatic
A Phone Call From Utah And I'm Throwing A Panic
But We Kick It From The Root When We Break It On Down
Jimmy Smith Is My Man, I Want To Give Him A Pound
(Chorus)
Ad Rock Don't Stop, Get On The Mic With The Tic And The Toc
I'll Fill You With The Fuckin' Rim Like Brim
I'm Walking Down Your Block And You Say That's Him
There Goes The Guy With The Funky Sound
The Beastie Boys You Know We Come To Get Down
Because I've Got The Flow Where I Grab My Dick
And Say Oh My God, That's The Funky Shit
So I'm Going To Pass The Mic And Cause A Panic
The Original Nasal Kid Is Doing Damage
Every Morning I Took The Train To High Street Station
Doing Homework On The Train, What A Fucked Up situation
On The Way Back Up Hearing Battle Tapes
Through The Underground, Underneath The Sky Scrapes
Like Harlem World Battles On The Zulu Beat Show
It's Kool Moe D Vs. Busy Bee There's One You Should Know
Enough Of That, I Just Want To Give Some Respect Due
M.C.A. Grab The Mic And The Ma Bell Will Connect You
Bob Marley Was A Prophet For The Freedom Fight
"If Dancin' Prays To The Lord Then I Shall Feel Alright"
It Feels To Play A Little Music
Tears Running Down My Face 'Cause I Love To Do It
And No One Can Stop This Flow From Flowing On
A Flow Master In Disaster With A Sound That's Gone
I'll Give A Little Shout Out To My Dad And Mom
For Bringing Me Into This World And So On
I Kick My Root Down
I Put My Root Down
It's Not A Put Down
I Put My Foot Down...

bromde grtsrhjtdgh64 om 05:10 PM (op 10-12-2004)


Een hoogwaardig voedselsupplement, overigens, dat kiezelzuur. Ik mag wel zeggen een hypo-allergeen preparaat ter bevordering van een goede conditie van botten en bindweefsel

bromde Adviesburo Orthomoleculaire Voeding om 05:24 PM (op 10-12-2004)


....Mag het nog?

*Kijkt schichtig om zich heen.*

- Op fluister sterkte -

"Meneer Grrrits, meneer Grrrits...Ja hier ben ik, achter de boekenkast...
Meneer Grrrits... dat is weer heel fraai, het gaat bij mijn verzameling."

bromde Arnaud om 05:25 PM (op 10-12-2004)


"Ik draai met mijn ogen en zoek mijn dochter. Ik forceer mijn kaken. Mijn gezichtsspieren stuipen. 'H2SiO3. 'H2SiO3 zeg ik."

bromde Ome Peet om 05:30 PM (op 10-12-2004)


"kiezelzuur is de grote schepper van de edelstenen."

(dat heb ik van google)

bromde stillige om 05:32 PM (op 10-12-2004)


My gitar is killing!

bromde 'Dimebag' Darrell Abbott om 05:33 PM (op 10-12-2004)
YEAH \m/,

bromde grtstyhahs64 om 07:13 PM (op 10-12-2004)


Shit Grrrits, ik kom maandag wel weer terug.

*rent weg zonder om te kijken*
*knipoogd naar micheal*

bromde Sibyl om 07:38 PM (op 10-12-2004)


Ik kan mezelf en anderen soms helemaal gek maken met mijn gebrek aan vertrouwen. Gebrek aan vertrouwen in mezelf en gebrek aan vertrouwen in de ander. Neem nu de viering die we afgelopen weekend hadden met het koor. Alles was goed voorbereid, iedereen wist wat hij of zij moest doen en laten, wat zijn of haar taak was en we hadden prima gerepeteerd. Geen vuiltje aan de lucht. Dat zou je tenminste denken, tot ik ontdekte dat ik in mijn onderbroek had geplast. Gewoon door gebrek aan zelfvertrouwen!

Mijn concentratievermogen laat nogal te wensen over. Maar ik heb wel genoeg concentratievermogen en enthousiasme om te studeren. Mijn volledige leven draait om mijn studie. Ik ben gek op mijn studie. Te lang heb ik alles ingezet op mijn werk en zie maar wat daar van gekomen is. Als u het niet erg vindt, pas ik voor een tweede burn-out. Wie wil met mij studeren?

Ik heb een hekel aan verplicht stil zitten. Het is één van de redenen waarom ik niet graag naar de kapper ga. Daarbij hebben ze altijd wat op te merken, vooral als ik naar duurdere kappers ga. Die scheiding in het midden, dat kan echt niet. Dan gooien ze al m'n haar naar de andere kant en creëren een scheiding aan de zijkant. "Veel beter," zeggen ze dan. Eenmaal buiten breng ik m'n haar weer in originele staat. Of ze zeuren over mijn grijze haren. En daar betaal je dan een bom duiten voor. Belachelijk.

Iedereen om mij heen is zwanger. Of net bevallen. Of zwanger dus. Ik word omringd door dikke buiken/door de muur heenhuilende babies. Dat wil ik ook! Maar waarom lukt(e) dat nog niet? Welke leuke jonge sponatne goeduitziende vlotgebekte lekkerbeffende kutschokkende hitsige dekhengst wil mij achterin mijn baarmoeder schieten? Zo langzamerhand wordt het irritant dat ik nog steeds niet zwanger ben maar ál mijn vriendinnen wel. Niet dat ik iets heb tegen zwangere mensen of babies, maar het moeten er niet teveel worden in een keer, want dat vind ik eng. Straks gaan ze een front maken en zich tegen mij keren omdat ik geen (aanstaande) moeder ben. Die neiging hebben mensen die zich veilig in een grote groep wanen nu eenmaal.

Wie wil mij eens goed door de bank werken om van die ellendige emoties af te komen? Ik ben lek. Nee, ik plas niet in mijn broek, dus ik ben niet incontinent. Emotioneel incontinent, dat wel. Vooral als ik televisie kijk, heb ik er last van. Of last, nee, niet echt last. Ik merk dat mijn wangen nat en warm worden en ik zie een stuk slechter. Dat komt dan door al dat water wat uit mijn ogen stroomt. Ik heb het altijd al gehad, dat emotionele. Volgens mij ben ik de eerste in de familie, want ik heb de andere gezinsleden nooit een traan zien laten voor de televisie. 'All you need is love' kijken, was al een hele gebeurtenis. Op het moment dat ik iets in mijn ooghoeken voelde kriebelen, zag ik (vooral) mijn zusjes al naar mij toegedraaid zitten met de opmerking: 'huilt Cynthia al? Wie wil mij eens goed door de bank werken om van die ellendige emoties af te komen?

Ik papiermaché altijd graag een reuzeborst. Ik moest altijd lachen omdat laatst de verf van de tepel wat uitliep en om hoe ik dat wereldkundig maakte door het aan iemand online te vertellen. 'Mijn tepel loopt uit,' schreef ik en ik kreeg een smiley terug. Toen de borst klaar was, legde ik deze op een bedje van echte sla. Dat heeft te maken met de nogal vreemde voorkeuren van de persoon voor wie ik de tiet maakte, maar waarover ik hier verder niet wil uitwijden. Afijn, een reuzetiet op een bedje van sla, tegen een donkerblauwe achtergrond als lijst.

Niets is mooier om te zien dan kinderogen die al pakpapier afscheurend realiseren wat voor cadeau ze hebben gekregen. Van discobol tot radio, van playmobiel tot zwaailicht. Alles wat bovenaan op het verlanglijstje stond was blijkbaar bekend bij Sinterklaas. Zie je wel dat die briefjes en tekeningen in de schoen niet voor niets waren geweest. Anders had Sint het nooit geweten!

Mijn poes heeft een gezwel ter hoogte van de venusheuvel. Ik heb al 2,5 jaar een kale poes, maar nu zie ik het pas goed. Ik word er in en triest van. Van de week ben ik naar de dierenarts geweest en die heeft d.m.v. een spuit vocht uit mijn gezwel genomen. Dit is naar het lab en over 5 dagen krijg ik de uitslag. De kans is groot dat alles is uitgezaaid. Wie wil mij in mijn laatste maand gratis uitwonen?

bromde Bicat's Koppelkoning om 08:05 PM (op 10-12-2004)


Geil!Hoofddoekje.

*bwrps*

*frottel*

bromde Eduardo om 08:32 PM (op 10-12-2004)


Vast van Jomanda geweest..

Wat ik je

bromde mack om 08:54 PM (op 10-12-2004)


Ziet iedereen het? Het lijkt een vergissing maar er staat:

"Wat ik je bromde."

*krijgt erectie door zoveel genialiteit*

bromde mack om 08:58 PM (op 10-12-2004)


*krijgt stijve piemel*

Ik heb altijd een erectie.

Is niet altijd makkelijk,

wat ik u altijd al

bromde Eduardo om 09:36 PM (op 10-12-2004)


Ha, ha, ha...

Goed hè, mack?

Ik kan het ook!

bromde Eduardo om 09:44 PM (op 10-12-2004)


Tsssss... Mack en Eduardo. Mannen zonder énige teken van een glimpje sociaal leven. Beetje op vrijdagavond rondhangen op Bicat.net.

Triest hoor.

bromde Marnix om 10:05 PM (op 10-12-2004)


Hééél triest. Ik zeg maar zo, ik zeg maar niets. Laat ik vast een virtuele Kerstgroet doen aan mijn virtuele vrinden.

Vrinden, ik wens jullie een Zalig Witte Kerst met weinig schoonfamilie, lang uitslapen en de dikste kalkoen die je te pakken krijgt.

bromde Kiers om 10:34 PM (op 10-12-2004)


Nah, ik was net terug van een uitje in Praag en moet zo naar een feestje in Athene, mag ik in de tussentijd even chillen op Bicat.net?

*kijkt in zakspiegeltje of haar nog goed zit*

bromde mack om 11:21 PM (op 10-12-2004)


Ridder Kiers von Sprietschenstein,
mag ik uw afbeelding gebruiken?

Zo ja, hartelijk dank,

zo nee, even goede bi-catters.

*ontkurk*

bromde Eduardo om 12:15 AM (op 11-12-2004)


Eduardo, u copy/paste er maar lustig op los met mijn ejaculerende buitenproportioneel grote en bovenal witte penis. Ik heb het tenslotte ook maar gejat danwel gekregen.

Maar nu u toch een geste wilt maken: waar kan ik het beste heen met mijn wens een betaalde, hoeft niet eens een goed betaalde baan te zijn, in het Spaanse waar ik word overladen met meisjes, eten en heel veel drank? Tijdens het werk en betaald en onbeperkt?

bromde Kiers om 12:30 AM (op 11-12-2004)


"Turkey Roast with Chantrelle Stuffing."Open haard, een sloot rode wijn, gierende storm rond het huis, de zwerver die je vanmiddag nog zag met zijn daklozenkrantje bedelend voor de poelier moet nu haast wel doodgevroren zijn, het spek in de oven knetterend op de kalkoen, dikgevulde rode vilten kerstlaarzen aan de muur, chocola, een spinnende dikke grijze Siamees, de tepels van je lief keihard in de bloes als je haar met je zatte hersens in de keuken even van achteren omarmt en per ongeluk je dikke roede kloppend tegen haar achterwerk legt, de kinderen spelend met elkaar, godverdomme m'n fles is leeg, snel de kelder in voor meer. Kom buiten kijken! Het sneeuwt!

bromde Kiers om 12:48 AM (op 11-12-2004)


En Bing Crosby, croonend op de achtergrond. Natuurlijk.

Heerlijk. Nostalgie.

bromde Marnix om 12:52 AM (op 11-12-2004)


Gunst, ik hier?

bromde bicat om 02:32 AM (op 11-12-2004)


Het Nachtflippertoernooi wil niet echt aanslaan geloof ik. 3 paardekoppen en een jutezak.

bromde bicat om 02:34 AM (op 11-12-2004)


dreadloki

bromde U ook al? om 02:37 AM (op 11-12-2004)


Ik ben er! Ik ben er!

* gaat weer weg *

bromde Zoute snor om 03:10 AM (op 11-12-2004)


Ach, dat is waar ook. Ze gaan die dooie door de straten van Delft slepen. Is dat met de enkels vastgebonden achter een wagen?

oh, is de oorlog over? En de Romeinen zijn ook al verdreven?

bromde Kiers om 09:24 AM (op 11-12-2004)


Citaat van de dag:

'En ik zei tegen de professor, na m'n prostaatoperatie: 'Professor, ik heb nu al twaalf njaar geen erectie gehad. Kan ik hem straks, dankzij de baleinen die u hebt aangebracht, eindelijk weer omhoog krijgen?' U had de verpleegstertjes moeten zien die naast m'n bed stonden. Die hadden allemaal een rood hoofd...''

Prins Bernhard in het interview met Martin van Amerongen in de Groene Amsterdammewr van deze week. Ik ben zo vrij te denken dat het een gefaket interview is. Van Amerongen haalde meer van die grappen uit. Denk aan Ir. Schuringa

bromde Arnaud om 10:14 AM (op 11-12-2004)


Ceremomie, ceremonieel tenu, paarden, erewachten, vaandels.

Met mijn erectie zit het wel goed vandaag.

bromde Lennard om 10:25 AM (op 11-12-2004)


Ik heb net Grtttts gelezen.

Ik ben 2 meter onder de indruk.

Maar dat terzijde.
Het is tijd wat te werken.

bromde Hoof om 10:32 AM (op 11-12-2004)


Wat een stuk! Om onder de indruk van te zijn (dat ben ik ook).

Waarde Grrrits ik dank u voor uw bijdrage. Ga dit nogmaals lezen.

*wat een pracht en praal, maar toch, al dat gedraal... is het nodig of is het must*
Nouja, ff kijken dan maar.
Gegroet Pr. Wij danken u voor de uw kreten en handelingen die de media en de massa vele hersenkronks, discussies en verontwaardigheden hebben bezord. De massa heeft soms leren nadenken na enige uitspraken. Kon dat maar doorgaan.

*en nu verder met leven jongens, dat iemand van 93 het leven laat is de normaalste zaak van de wereld*

bromde Ro om 11:08 AM (op 11-12-2004)


* wrijven slaap uit de ogen *

Oh, 9 uur!

* snellen richting televisie voor de bijzetting van ons aller prins Bernhard *

bromde bewegende en Adriana om 11:15 AM (op 11-12-2004)


Toch denk ik dat ze Bernhards laatste wens niet helemaal begrepen hebben?
De architect (J. Preutz) vond de plaatjes onder elkaar een stuk sfeervoller en functionelerer

bromde grtssjryjr om 12:18 PM (op 11-12-2004)


Heer Kiers von Sprietschenstein,

helaas, ik heb geen idee waar u een betaalde, hoeft niet eens een goed betaalde baan te zijn, in het Spaanse waar u wordt overladen met meisjes, eten en heel veel drank. Tijdens het werk en betaald en onbeperkt kunt vinden.

Anders zou ik hier niet zitten.

*heeft ongemerkt zitten Kiersen*

Ha, ha, ha!

bromde Eduardo om 12:38 PM (op 11-12-2004)


Valt nog heel niet mee, dat kiersen kunt vinden?

bromde Hoof om 12:46 PM (op 11-12-2004)


Precies, heer Hoof.

Dat vind ik nu ook.

bromde Eduardo om 12:52 PM (op 11-12-2004)


Is het misschien een idee om paleis soestdijk te kopen met z'n allen?

Ik heb 67 euro op m'n spaarrekening.

bromde mack om 04:16 PM (op 11-12-2004)


Ik wil 67 Euro verdienen.

bromde Truusje om 05:55 PM (op 11-12-2004)


Ik € 7,34. Gewonnen met één of andere weddenschap. Of € 7,44, daar wil ik vanaf zijn.

*belt met spermabank*

bromde Eduardo om 05:56 PM (op 11-12-2004)


Beste Truusje,

Blijf zo liggen en laat mij je stootkussen testen.

bromde Zomaar een geile voorbijganger maar zeker Mack niet. om 06:10 PM (op 11-12-2004)


En nu maar hopen dat je geplande vrouw hier dan net niet langskomt zeker.

bromde Lennard om 06:29 PM (op 11-12-2004)


Lennard, als jij haar niet steeds attendeert, is er niks aan de hand.

Bovendien, ik was het niet want dat staat er duidelijk.

bromde mack om 06:36 PM (op 11-12-2004)


Of de oma van Mack. Die is nogal jaloers.

bromde Marnix om 06:38 PM (op 11-12-2004)


Ik zal je aanstaande en je oma niet hier naartoe lokken. Dan kun je bij Vonneke de ideale schoonzoon uithangen en hier normaal doen.

bromde Lennard om 06:44 PM (op 11-12-2004)


Dank je. Je bent een echte vriend.

bromde mack om 06:51 PM (op 11-12-2004)


Een dubbele agenda. Hoe Bicat's.

bromde Marnix om 06:55 PM (op 11-12-2004)


Eeeeehhhhh, mack, wat schuift het?

*heeft geen vrienden*

bromde Eduardo om 06:58 PM (op 11-12-2004)


Eduardo, ik ken nog een truukje.

Let op hè.

whoeehahahhaa...zie je um?

bromde mack doet een condoom om 09:14 PM (op 11-12-2004)


Ieder mens is gelijk

bromde Bernard draait in zijn graf om 09:32 PM (op 11-12-2004)


Alleen hebben ze niet allemaal Ferrari's.

bromde Marnix om 09:58 PM (op 11-12-2004)


Ha, ha, ha...

...en deze dan?

Wel jammer van die spatie.

bromde Eduardo...ik k om 10:28 PM (op 11-12-2004)


Ah, de bel. Daar zal je de bestelde roodharige hoer hebben.

bromde Marnix neukt nog een rondje om 01:07 AM (op 12-12-2004)


Marnix, ik geef werkelijk he-le-maal niets om hoeren.

bromde mack maalt er niet om 01:39 AM (op 12-12-2004)


Wie niet verliefd op mij is, is gek

bromde grtsssaq om 04:53 AM (op 12-12-2004)


Dit is stom

bromde deprosof vindt alles st om 10:22 AM (op 12-12-2004)


Ik ben gek. Joepie.

bromde Marnix om 12:15 PM (op 12-12-2004)


Lekker ding. Zou zo filmster kunnen worden.

bromde mack om 12:50 PM (op 12-12-2004)


Ook al een lesbi.
Dat worden er ook steeds meer, niet?

bromde Hoof om 09:44 PM (op 12-12-2004)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)