huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Types - De 'one night stand' Casanova"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Maanvogels II"]

12/06/2004: "Juffrouw Petra"


Toen ik 15 was, kreeg ik van juffrouw Petra bijles wiskunde. Juffrouw Petra was een lieve vrouw, blond krullend haar, een beetje stevig en borsten die mooi vooruit staken in haar trui. In de klas zat ik vaak een beetje dromerig naar haar en haar borsten te kijken. Mijn cijfers waren bedroevend en de juffrouw vond dat ik een paar bijlessen moest nemen. Het was tien weken voor het eindexamen en ik had geen schijn van kans om te slagen. Echter, andere leerlingen die bij haar bijles hadden gevolgd, waren allemaal geslaagd. Glansrijk

Juffrouw Petra woonde in een bungalow aan de rand van het dorp. Binnen was het er rommelig, maar gezellig. De eerste keer dat ik er kwam, had ze me al horen aankomen door het grind op de oprijlaan. Ik mocht mijn fiets in de garage zetten, en na een kopje thee begon de les. Juffrouw Petra gaf de bijles gratis, waarschijnlijk wilde ze haar klas zo goed mogelijk afleveren. Ik mocht aan de eettafel gaan zitten, juffrouw Petra schoof naast me aan. Door de schuifpui keek je haar achtertuin in, het herfstige weer had van haar tuin een groot bladerdek gemaakt. De eerste les verliep normaal, wel vond ik het erg opwindend om naast de juf alleen aan tafel te zitten. Van de opwinding kreeg ik een erectie. Gelukkig was dat voor juffrouw Petra niet te zien onder tafel. De hele les bleef het voor haar verborgen. Braaf noteerde ik wat ze me uitlegde.

Na de les fietste ik naar huis. Eenmaal thuis liep ik rechtstreeks door naar de badkamer waar ik masturbeerde. De gedachte aan mijn mooie juf was te vers om er niets mee te doen. Ik voelde me gelukkig en was blij dat ik nog meer lessen van haar kreeg.

Bij het begin van de tweede les kreeg ik gelijk weer een erectie. Ik schoof een paar centimeter in haar richting. Zo dicht zat ik tegen haar aan dat ik niet wist of ik haar aanraakte of niet. Juffrouw Petra behandelde de stelling van Pythagoras. Haar hand tekende een driehoek op papier en zette de lengte van de A en de B zijde erbij. "Kijk, de A zijde in het kwadraat plus de B zijde in het kwadraat is gelijk aan de C zijde in het kwadraat. De hoek tussen de A en de B zijde is 60 graden, waarschijnlijk dezelfde hoek die je penis nu maakt ten opzichte van de vloer."

Mijn hart sloeg twee keer over, daarna sloeg het op hol. Bloed pompte zich naar mijn gezicht. "Heb ik gelijk of niet?" vroeg de juf glimlachend. Ik kon haar vraag zo snel niet beantwoorden, maar toen ik het probeerde zei ze: "Sta eens op, dan meet ik het even na" Ik stond op en ze maakte mijn gulp open. Met haar hand trok ze mijn geslachtsdeel naar buiten, welke fier omhoog wees. Ze pakte een geodriehoek en meette de hoek. "Zestig graden, zie je wel?" Glimlachend gebaarde ze me weer plaats te nemen, mijn pik bleef uit mijn gulp steken. Ze ging weer naast me zitten, hield met één hand mijn erectie vast en ging door met haar uitleg. "Kijk" zei ze, "deze andere hoek is nu 35 graden, ongeveer zó" Ze duwde mijn pik een stuk naar voren." Een stijve penis is een rechte lijn, de kortste verbinding tussen twee punten." zei ze. Bij een parabool is het allemaal anders, dat is een gebogen lijn, eens kijken...ja ongeveer zó." Ze trok haar trui uit en legde mijn hand op haar borst. "Voel je wel?" Ik knikte.

De geheimen van de cirkel maakte ze me ook duidelijk. Ik moest met de geodriehoek de afstand van haar tepel naar de rand van haar borst meten. "De tepel is het middelpunt." zei ze. "De afstand van de tepel tot de rand heet de straal. Twee keer deze afstand is de diameter. Door nu 1/4 pi te vermenigvuldigen met het kwadraat van de straal, krijg je de oppervlakte van m'n borst."

Een vergelijking met twee onbekenden had ze met viltstift op haar billen gezet zodat ik hem daar kon oplossen. Vectoren, kansberekening, alles legde ze geduldig uit terwijl ze me langzaam aftrok. Toen ik klaar kwam over de tafel praatte ze over eindig en oneindig. Daarna pakte ze een washandje en maakte alles schoon. "Nu wil ik dat je voor volgende week alles wat je vandaag geleerd hebt opschrijft, en vergeet niks. Denk stap voor stap terug aan de les en zoek desnoods terug in het boek maar vergeet niks. Ik zie je volgende week."

Ik kreeg nog vijf bijlessen van haar en ik werkte hard. Het hele boek hadden we doorgeworsteld en tegen de tijd van het eindexamen kende ik alle stof. Het eindexamen wiskunde maakte ik met een enorme erectie, maar ik slaagde glansrijk.


Reedsch...89 toevoegingen, reedsch

Ken je me nog, mack?

bromde juffrouw Petra om 11:05 AM (op 06-12-2004)


En nu ben je zeker wel blij dat wel goed was in economie. Anders had je van die dikke met z'n stinkbaard een bijlesje gekregen in vraag en aanbod. En wat jij hem kunt bieden is precies wat hij vraagt.

bromde Lennard om 11:16 AM (op 06-12-2004)


Vandaar dat ik nooit voor wiskunde geslaagd ben, mijn lerares had nauwelijks borsten.

bromde Zoute snor om 11:16 AM (op 06-12-2004)


Mijn wiskundeleraar had wel borsten...

bromde Klaarsz om 11:20 AM (op 06-12-2004)


'Wiskunde' en 'erectie' in één zin.

Dat verzin je niet. Dat moet waargebeurd zijn.

bromde Hoof om 12:26 PM (op 06-12-2004)


Ja? Alle verhalen zijn hier toch waargebeurd?

Ooh, wacht even, ik ben er weer eens ingetrapt! Jullie hebben mij erin laten lopen! De andere verhalen zijn gewoon verzonnen!!
Ik dacht al, wat maken ze allemaal bijzondere dingen mee!

Hahahahaha...stom van me zeg!

bromde mack om 12:38 PM (op 06-12-2004)


Wiskundemeisjes zijn in mijn beleving niet de meest aantrekkelijke. Bij ons op school was het (natuurlijk) de lerares Frans. Die besloot er echter met de conrector annex gymdocent vandoor te gaan. Waarschijnlijk is hij verliefd geworden na haar demonstratie van het vogelnestje in de ringen en haar, bij het softballen, tentoongepreide balvaardigheden.

Een scheikundelerares, dat lijkt me nou wel weer oke. Samen met zo'n bunsenbrander en al die geinige flesjes, stofjes en proefjes aan de slag, terwijl de amenuensis wanhopig zijn snikkel uit een reageerbuis probeert te bevrijden.

bromde Lo Ping om 01:43 PM (op 06-12-2004)


parabooltieten zijn anders niet zo gek opwindend vind ik zelf

bromde sha-baz om 01:45 PM (op 06-12-2004)


* blaast zijn eigen trompet *

Godver! Wat mooi hč, iedere keer als je komt weer een andere sfeer.

Viel me op. Tot tevredenheid.

Maar dat natuurlijk geheel.
Terzijde.

* Schprieytsch *

bromde Hoof om 02:58 PM (op 06-12-2004)


* phazed wrijft bedachtzaam over zijn baard *

Mooi klote, dat scheren.

Eventjes leuk, daarna een stuk minder.

Eerst schuurt het, door de stoppels.

Daarna gaat het kriebelen.

En probeer maar eens écht glad te scheren!

Met zo'n losse, rimpelige huid.

Dat is verdomde lastig.

En zo'n ijsklontje tegen je ballen is ook geen pretje...

bromde phazed om 03:27 PM (op 06-12-2004)


Wiskunde; ik had juffrouw Blaker in 5 en 6 VWO. Ze is opgenomen in de Valerius toen men haar betrapte met een rat in een kooitje, een grote pot vaseline en het dooie lichaam van mevrouw de Vries, onze docente handvaardigheid.

Het was natuurlijk wel een Dalton-school, dat weer wel...

bromde luldebehanger om 04:05 PM (op 06-12-2004)


* grijnst *

Mooi verhaal, Mack. Het is dat Heere Heeresma het eerder schreef (en uitgebreider ook), anders zou het zo maar eens waargebeurd kunnen zijn.

bromde Adriana om 05:09 PM (op 06-12-2004)


*veegt tranen uit ogen*

Kostelijk, mack!

bromde Eduwardrobe om 05:38 PM (op 06-12-2004)


*grijns* goed verhaal!

bromde grtsjhsz om 05:47 PM (op 06-12-2004)


Ik zou spontaan de schoolbanken weer op gaan zoeken. Pracht verhaal!

De enige lerares die ik had was van Frans, met alle Franse kenmerken vandien... dan maar geen bijles.

bromde Ro om 06:53 PM (op 06-12-2004)


bromde Tante Peet om 07:55 PM (op 06-12-2004)


Cirkeleigenschappen

Bij gelijke bogen behoren gelijke koorden (boog en koorde).

De loodlijn vanuit het middelpunt op een koorde deelt die koorde middendoor (loodlijn op koorde).

Een raaklijn aan een cirkel staat loodrecht op de verbindingslijn van middelpunt en raakpunt (raaklijn).

Stelling van Thales: Als hoek C in driehoek ABC recht is, dan ligt C op de cirkel met middellijn AB.

Omgekeerde stelling van Thales: Als C op de cirkel met middellijn AB ligt, dan is recht.

Stelling van de omtrekshoek: Elke omtrekshoek is half zo groot als de bijbehorende middelpuntshoek.

De hoek tussen een raaklijn en een koorde is gelijk aan de bij die koorde behorende omtrekshoek (hoek tussen koorde en raaklijn).

Liggen P en Q aan dezelfde kant van een lijn AB en geldt , dan liggen P en Q op eenzelfde cirkelboog met A en B als eindpunten (hoeken op een cirkelboog).

Koordenvierhoekstelling: In een koordenvierhoek is de som van elk paar overstaande hoeken .

Omgekeerde koordenvierhoekstelling: Liggen P en Q aan weerszijden van een lijn AB en geldt , dan is APBQ een koordenvierhoek.


* nog geen erectie *

Ik ga nog even standaardfuncties differentiëren en primitiveren.

bromde Lennard om 08:02 PM (op 06-12-2004)
Zeg. Als er iemand zich ook wel eens afgevraagd heeft hoe die goochelaar Koperveld (zijn advocaten zoeken zich gek naar meldingen als deze) kan vliegen. Dan moet je eens op mijn naam klikken.

Patenten zijn namelijk gewoon openbaar. Dus ook deze.
Overigens is het natuurlijk zo ongeveer wel hoe je denkt dat het is.

bromde Hoof om 08:13 PM (op 06-12-2004)


Hoe legde zij de differentiaalvergelijking van de complexe Zčta-functie uit?

bromde Riemann, aka Vilé om 08:14 PM (op 06-12-2004)


Ik zit me net trouwens te realiseren dat er in het eerste comment een aardappelstaafje is afgebeeld. Het zou zelfs een frietje kunnen zijn...

* voelt erectie opkomen *

Even naar een andere site...

bromde Lennard om 08:14 PM (op 06-12-2004)


Dussss.

Ik ga maar eens de knutselschuur in...

bromde Hoof om 08:15 PM (op 06-12-2004)


Hoof, ik vind je echt een beste vent, maar moet ik nu geloven dat jij dat hele patent hebt zitten door te lezen, in het engels, en ook nog begrijpt hoe de truuks van Koperveld gaan?

Wat had jij eigenlijk voor wiskunde?

bromde mack om 08:24 PM (op 06-12-2004)


ik haalde altijd hoge punten voor Frans, terwijl ik geen woord Frans sprak, maar mijn Franse juffrouw vond mij wel errug leuk. Ik haar minder. Het was immers een vies, oud wijf van 56. En toen ik het vak ook nog eens liet vallen had ik plots een 4 op mijn rapport, waarop ik naar de oorzaak vroeg. 'Nou,' zei ze, 'je laatste proefwerk heeft alles naar beneden gehaald.'
Nou, liever mijn punt dan mijn broek naar beneden.

bromde Erwin om 08:33 PM (op 06-12-2004)


*heeft altijd erectie*

Moeilijk!

bromde Eduwardrobe om 08:35 PM (op 06-12-2004)


een geheel nieuwe interpretatie van het begrip wiskundeknobbel

bromde stillige om 09:01 PM (op 06-12-2004)


Mack, ik heb alle stukken overgeslagen waar ik een erectie van kreeg.

bromde Hoof om 09:04 PM (op 06-12-2004)


*slaat andere stukken ook over*

Oef!

*zweet peentjes*

bromde Eduwardrobe om 09:10 PM (op 06-12-2004)


Dit is de langste on-topic orgie sinds Bicat.net het geboortelicht aanschouwde. Heeft iemand een droge handdoek?

bromde Kiers om 09:13 PM (op 06-12-2004)


Nou, dat beschouw ik dan maar als reden voor een feestje.

*PLOP*

bromde mack om 10:46 PM (op 06-12-2004)


Riep er iemand feestje?!

*ontkurk*

bromde Eduwardrobe om 10:59 PM (op 06-12-2004)


'Door nu 1/4 pi te vermenigvuldigen met het kwadraat van de straal, krijg je de oppervlakte van m'n borst.'

Gaan wij uit van een halve bol (je juffrouw heette niet voor niks Petra Maagdenburg, mack), dan is het sommetje niet een kwart pi maal r kwadraat, doch 2 pi x r kwadraat. Acht keer meer tiet dus.

bromde Paul om 11:04 PM (op 06-12-2004)


Bewijs het maar eens!

bromde Sjors om 11:37 PM (op 06-12-2004)


bromde Jort om 12:35 AM (op 07-12-2004)


Flush!

bromde Lawyerzwelgje om 02:15 AM (op 07-12-2004)


Kan iemand mij uitleggen wat wiskunde betekent? Ik wil ook wel een juffrouw. Begrijpt u?

bromde Hank om 02:25 AM (op 07-12-2004)


Klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klook.

Flush!

Klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klook.

Flush!

Klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klook.

Flush!

Klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klook.

Flush!

Klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klook.

Flush!

Klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klook.

Flush!

Klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klook.

Flush!

Klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klook.

Flush!

Klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klook.

Flush!

Klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klook.

Flush!

Klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klook.

Flush!

Klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klok-klook.

Flush!

Niks tegen prammen, wel tegen dat botox-koppie. Ik heb een groot beeldscherm en ben vastbesloten niet meer toe te staan dat het beeld op deze wijze langer dan zeer kortstondig wordt aangetast. En dat dan ook alleen maar, omdat ik niet weet hoe zeer kortstondig zou moeten worden aangepakt.

Als Submission II verboden wordt, dan gloort er overigens hoop...

bromde Lawyerzwelgje om 02:26 AM (op 07-12-2004)


Dank u voor uw uitleg, Lawyerzwelgje.

bromde Hank om 02:32 AM (op 07-12-2004)


pakkende story
dank

bromde goodie2shoes om 05:06 AM (op 07-12-2004)


Ik geloof nooit dat G. V. al Botox nodig heeft. Dat is meer iets voor35+ers.

Maar ja. Ik ben dan ook weer niet iemand die standaard met z'n airbag opgeblazen op z'n stuur rijdt. Of een helm.

bromde Hoof om 08:47 AM (op 07-12-2004)
Dit is niet heer Hoof, daar waarschuwt hij zelf al voor, maar het is toch aardig, vind ik, dat een der prominentste bicatteurs op deze wijze een gezicht gaat krijgen. En wat voor een. Hoof for ever, dat is wat ik zeg.

bromde Paul om 08:59 AM (op 07-12-2004)


PLEASE NOTE: USE ONLY abachafamily501@yahoo.co.uk
FOR SECURITY REASONS.
DR. MRS. MARIAM ABACHA
C/O. MUSA ABACHA
KANO-NIGERIA
BUSINESS PROPOSAL.
Dear sir/madam,
RE: US$50 MILLION / INVESTMENT ADVICE

I am the wife to Ex-Nigerian(president)Head of State Late Gen. Sanni Abacha who died on the 8th of June 1998. Sometime in 1998 before his death, he entrusted to me the sum of US$50 (Fifty Million United States Dollars which we deposited with an organizaion which I will disclose to you later .This
money was meant for the campaign of his self-succession bid. Unfortunately he died before actualization of his aspiration.

This amount of $50M entrusted to me by my late husband due to the trust and confidence he had on for me as his wife.In agreement with the Abachas family, I write to solicit your assistance to transfer this sum of $50M to you for subsequent disbursement between you and us. We are soliciting for your assistance because the present Nigerian Government are freezing any bank account traceable to the Late Ex-Head of State's family and relatives. For your assistance,we have agreed to compensate you with 30% of the total sum while 70% is for us.The major part of our share of 70% shall be used for investment overseas.

Note that this transaction is 100% risk free as we have mapped out strategies for a successful transaction with the organization, which I will disclose to you later.Please Endeavor to keep this transaction absolutely secret. This transaction is expected to be concluded within 10 working days
If you are interested.I would want you to contact me immediately through my private and most confidential email address(abachafamily501@yahoo.co.uk )this is my confidential email address.so i will need your name,tel,fax ,first three pages of international pasport and address so that i can know
whom am dealing with.

Thank you for your anticipated kind understanding and urgent positive response.

Best Regards,

DR. MRS. MARIAM ABACHA
Private Email: abachafamily501@yahoo.co.uk

___
Con Terra MAIL obtienes 6MB de espacio además de bloqueo ANTISPAM
http://terramail.terra.com.mx/TerraMail/
Acceso a Internet 3 x 1, desde ˇ$179 pesos al mes!
http://www.terra.com.mx/acceso/suscribete/
Encuentra los mejores productos y precios increibles!!
Aprovecha nuestra promoción a 12 pagos sin intereses con Banamex y Bancomer
http://www.decompras.com/

bromde DR. MRS. MARIAM ABACHA om 09:52 AM (op 07-12-2004)


En ik maar denken dat alle zielige negertjes in Afrika honger hebben. Niets van dat al. Die hebben gewoon miljoenen te besteden.

Even iets anders. Ik ga mijzelf dus zometeen even goed verwennen. Met de auto naar de spottersplaats naast Schiphol! En daar bestel ik dan een Big Mac Menu met een aardbeien milkshake en 2x frietsaus en een kopje koffie voor bij de Spits. Een mens wil toch op de hoogte blijven van wat er in de wereld gebeurt.

bromde Kiers om 11:00 AM (op 07-12-2004)


* duikt Bicat-kast in *
* vindt droge handdoek met Geodriehoek erop, en ondertekend door Mack *
Alstu ehm Kiers.
Of tog een andere?

bromde Chi om 11:07 AM (op 07-12-2004)


Ik heb opeens ONTZETTEND zin in een roze koek.

bromde Hoof om 11:16 AM (op 07-12-2004)


*gaat zichzelf ook verwennen*

bromde Eduwardrobe om 11:56 AM (op 07-12-2004)


Waar is Marnix eigenlijk?

U weet wel, die van de snoeken.

bromde mack om 12:17 PM (op 07-12-2004)


Marnix is bezig met de bakkerskar. Aan het optuigen wegens de aanstaande kerstperiode. Kunstsneeuw, lampjes, levende Elanden, u kent het wel.

bromde Lennard om 12:48 PM (op 07-12-2004)


sorry hoor, maar is G V nu echt aan het huilen? ik lijd met haar mee. Je zult maar echt voldoen aan het steriotype.

*zoekt oude knaap met witte baard*
*de boot wacht*

bromde Ro om 01:00 PM (op 07-12-2004)


Ik zag dat Georgina, of mensen daarom heen, bepaald moeite hebben gedaan om een zgn. 'camel toe' te voorkomen. Met ongeveer het tegengestelde effect.

Even iets anders. Ik stond giseren met een geheel wettig betaalmiddel in een Vrije Platenwinkel, met een stapel DVD's die toch wel heel erg in de buurt dreigde te komen van de waarde van dat betreffende biljet. Kon hij het niet aannemen. Hem achter de balie.

En de bank was inmiddels dicht.

Ik heb 'm vriendelijk gedag gezegd. Eikel.

Wat een gelul zeg. Hij dat ze biljetten van 100 euro al niet eens aannemen. Omdat de bank ze niet aanneem. Wat is dat voor waanzin?
Heeft-ie dus niks verdiend. In plaats van heel wat.

Moet ik een winkel vinden waar ze a. briefjes van 200 euro accepteren en b. Ass Banging Butches I t/m XII óók hebben.
Alsof ik verder niks te doen heb...

bromde Hoof om 01:43 PM (op 07-12-2004)


Ik geloof dat ik zelfs nog nooit een briefje van 200 euri in het echt gezien heb.

bromde Adriana om 01:55 PM (op 07-12-2004)


Het was dan ook zwart geld. Ontvangen na een optreden bij een vakbond.
Vandaar dat ik het verder een beetje stilhou.

* opent raam *

"WIE WIL ER NOU GEEN 200 EURO VERDIENEN? NOU? KLOOTZAKKEN!!!"

bromde Hoof om 02:38 PM (op 07-12-2004)


Ik heb uberhaupt nog nooit wat gezien.

Ik heb wel van de Euro gehoord. Het schijnt een briefje te zijn dat mensen graag hebben en stinkt. Net zoiets als wc-papier dus. Maar het verschil is dat de Euro's niet door de pot gespoeld worden, maar naar de winkels gebracht worden.

En dat lukt dus ook al niet meer. Blijft er maar een optie over.....

bromde Vilé om 02:38 PM (op 07-12-2004)


Hoof, zwart geld niet laten uitbetalen in biljetten van 100 of 200. 50 en 20 gaat het makkelijkst in winkels enzo.

Maar dat wist je dus.

Dat geld kan ook op een onopvallend vernuftige manier weer wit worden. Ik weet niet hoe groot de stromen zijn, maar ik heb er wel manieren voor die niet al te veel kosten.

bromde Lennard om 03:02 PM (op 07-12-2004)


Wčg met de euro!

Jé Vilé - voor al uw cadeaubonnen.

bromde Paul om 03:11 PM (op 07-12-2004)
Vilé, dat gaat lopen als een tierelier!

bromde P. om 03:22 PM (op 07-12-2004)


Het is slechts incidenteel (alhoewel er wel sprake was van een vakbonds-congres in De Doelen waar we dolenthousiast voor zijn gevraagd), ik heb het geld reeds kunnen wisselen bij een bevriende autohandelaar.

Die patste zo een ENORME bundel biljetten uit zijn broekzak.

* haalt inmiddels kletsnat watje uit zijn oor *

bromde Hoof om 03:29 PM (op 07-12-2004)


Kiers, je bent van alles en nog wat!

Zo.

bromde Lennard om 04:00 PM (op 07-12-2004)


Lennard, zeg dan specifiek dat ik een naar apenpoep uit de mond stinkende bastaardzoon van mijn volgeroggelde hoerenmoeder ben, waarschijnlijk uitgescheten tegen een kouwe schutting op een decemberochtend. In plaats van geboren.

Maar nu kan ik ook aannemen dat ik een hooglijk intellectuele ende aristocratische ambassadeurszoon ben die zeven talen spreekt, cumlaude bestuursrechtelijke wiskunde afstudeerde aan Yale en een concultancy business leidt op de Kaaimaneilanden.

Wat overigens geen van beide ver van de waarheid ligt. Ik kom van ver, men noemt mij in de hogere echelons wel eens een 'shooting star' of een 'self made hero'.

bromde Kiers om 04:27 PM (op 07-12-2004)


om even op het oorspronkelijke stukje terug te komen:

BRUSSEL/PARIJS (ANP) - Het Nederlandse onderwijs boekt internationaal gezien goede resultaten. Uit een vergelijkend onderzoek tussen 250.000 scholieren onder de vijftien jaar uit 41 landen, uitgevoerd door de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) in Parijs, komt Nederland als vierde naar voren. Hongkong voert de ranglijst aan. Van de westerse landen is Finland de absolute koploper. Voor het onderzoek bekeek de OESO de resultaten op vier terreinen. Vooral op het gebied van wiskunde scoren Nederlandse leerlingen uitstekend. Verder doen scholieren uit Nederland het goed als het gaat om lezen en kennis van de wetenschap. Op dat laatste gebied springt Japan er wel ver uit. Voorts hebben Nederlandse leerlingen ook resultaten die ver boven het gemiddelde uitkomen als het gaat om het vermogen problemen op te lossen.

bromde jan om 04:31 PM (op 07-12-2004)


*haalt MAJESTUEUS pakket tweehonderdjes achter authentieke Rembrand vandaan*

Zo! Effe muziekje regelen voor vanavond.

Gezellig, zo'n liveband!

*plop*

bromde Eduwardrobe om 04:32 PM (op 07-12-2004)
POLITIE VINDT 'UITZONDERLIJK ZWARE' PENIS

Uitgegeven: 7 december 2004 13:12
Laatst gewijzigd: 7 december 2004 16:23

BICATTERVEEN - De politie heeft maandagavond in Bicatterveen een jongeman gevonden met een ruim duizend kilo 'uitzonderlijk zware' penis. In Bicatterveen-Zuid ontdekte de politie eerder diezelfde avond een illegale zaadlozing van ruim duizend liter. Dat zei de politie dinsdag.

In Bicatterveen zat een jongeman grotendeels verstopt achterin een paardentrailer, verscholen achter zijn ENORME penis. De 36-jarige bewoner, in de buurt beter bekend onder zijn roepnaam Hoof, is aangehouden, aldus de politie. De politie was getipt over een illegale zaadlozing in het kanaal bij Bicatterveen-Zuid. Toen een surveillancewagen poolshoogte kwam nemen, werd geconstateerd dat een ENORME penis achteruit een paardentrailer werd ingetrokken. De wegrijdende paardentrailer werd gevolgd van Bicatterveen-Zuid naar Bicatterveen. Aldaar werd de paardentrailer aangehouden. Het vermoeden bestaat dat de jongeman een te grote penis heeft om thuis op gebruikelijke wijze te masturberen. Dit vermoeden werd bevestigd toen de verdachte verklaarde, "ik wordt drie maal in de week door mijn vader in een paardentrailer naar het kanaal gereden waar ik masturbeer en vervolgens direct loos in het kanaal. Dat kan wel eens een half uur in beslag nemen en een gemiddelde lozing schat ik op meer dan 1.000 liter", aldus een geëmotioneerde Hoof.

In Bicatterveen-Noord trof de politie ook een illegale zaadlozing aan in een garagebox in een woonwijk. De politie kwam de zaadpartij op het spoor na een tip. Drie personen zijn aangehouden. Het gaat om twee vrouwen van 42 en 66 jaar uit Bicatterveen-Noord en een 38-jarige cameraman uit Bicatterveen.

bromde Kiers om 05:15 PM (op 07-12-2004)
Klopt! Het zit in de familie en ik ben de kleinste. Ik word dus áltijd uitgelachen op familiefeestjes door mijn broers en ooms.

bromde de stikjaloerse broer van Hoof om 05:17 PM (op 07-12-2004)


Penisnijd noemde men dat vroeger.

*steekt hand in eigen broek*

bromde Eduwardrobe om 05:29 PM (op 07-12-2004)bromde Paul om 06:13 PM (op 07-12-2004)


(Ik heb na ruim tien weken droog staan weer een slokje genomen.)

bromde (P.) om 06:28 PM (op 07-12-2004)


Eén slokje?

bromde Lennard om 06:46 PM (op 07-12-2004)


bromde Paul om 07:08 PM (op 07-12-2004)


Prut Paul. Ik trek er ook nog eentje los. Kan mij het schelen.

En voor Marnix ook eentje. Arm jong. De hele dag slapen en alleen maar wakker worden om te kotsen of te schijten.

* psssjt *

(blikjes, wegens gebrek aan kratten bij de parlevinker afgelopen zondag)

bromde Lennard om 07:14 PM (op 07-12-2004)


bromde Broeder Burgeik om 08:23 PM (op 07-12-2004)


Handenarbeid.

bromde Lennard om 08:28 PM (op 07-12-2004)


*quoteert*

"De hele dag slapen en alleen maar wakker worden om te kotsen of te schijten."

Nee, lnnrd, dat ben ík.

Mrnx is waarschijnlijk nog aan het werk.

Óf niet, natuurlijk.

*scheurt*

Deze doos is ook weer open.

bromde Eduwardrobe om 08:43 PM (op 07-12-2004)


Ik ga zo voor een tweede bokplop.

Kut dat die foto's nog steeds op internet staan. Ik had ze nooit hoofsenormousdick01.jpg tot en met hoofsenormousdick427.jpg moeten noemen.

Wellicht

bromde Hoof om 08:46 PM (op 07-12-2004)


Op marnix.nl:

Ik kots en ik diarree. Tussen het slapen door. Dat is het wel zo’n beetje.

U mag er om lachen, hoor.

Marnix - 07 December '04 - 18:41

bromde Lennard om 08:48 PM (op 07-12-2004)


Ik neem er ook nog twee.

bromde Lennard om 08:49 PM (op 07-12-2004)


Eeh, die rukfoto die Paul daar plaatste is totaal misplaatst.

Kinderen met het Downsyndroom fotograferen nadat je eerst hebt gezegd:" Hee, ga eens trekken dan maakt ome Paul een foto. "

Laag hoor Paul, erg laag.

bromde mack om 08:53 PM (op 07-12-2004)


Dat is Stan. Die heeft geen down syndroom. Gewoon een rotkop.

Stan zat met mij bij de padvinders en knipte altijd de ondergoedplaatjes uit de reclamefolders en de Wehkampcatalogus. Die plakte hij in een schriftje. Hij was dan ook het populairst bij de hopman.

bromde Lennard om 08:59 PM (op 07-12-2004)


Volgens mij is het Jaap. Jaap was een vriendje vroeger en wilde er altijd graag bijhoren en dan zei hij tegen ons: "Zeg als jullie je wel eens aftrekken, doe je dan wel eens vinger in je kont?" En dan zeiden wij: "Nee Jaap, dat doen wij nooit!" En dan zei Jaap: "Neeuuh, neeeuuh, ik ook niet hoor!"

bromde mack om 09:12 PM (op 07-12-2004)


Ik heb een DE MEREL CLUB weblog geopend, dat voorlopig dicht zit.
Dat komt, 't begint met een leuke jeugdfoto van Merel, dia graagen dan komen er kutten en van alles, maar niks in de geest van een fijn MEREL weblog. Hulp wordt ingeroepen van Kiers, Dreknek, Lennard, het kan niet op, maar voorlopig dus maar even niks.
Hoof zou ook, maar even niks dus.

bromde Paul om 09:26 PM (op 07-12-2004)


Nog een keer melden. Als het voorlopig open is.

bromde Lennard om 09:45 PM (op 07-12-2004)


Dan maak ik een gratis header.
Misschien met wat sperma op dat kinnetje?

Of begrijp ik het concept niet goed?

bromde Hoof om 09:48 PM (op 07-12-2004)


Lennard, voor jou is natuurlijk

*vergist zich, gaat verder met msn*
*alsof dat de wereld redt*

bromde P. om 09:49 PM (op 07-12-2004)


Onder een geheel andere naam heb ik al € 3.400 geboden gekregen voor een emailadres van heer Hoof. Op Ebay. Dus ik bied heer Hoof € 2.400 voor een emailadres. Ik ga in zaken.

bromde Paul om 10:04 PM (op 07-12-2004)


Over Vuygh gesproken, godsamme!

Mijn wardrobe daarentegen...

*trekt babydoll uit aarsch*

*plop*

bromde Eduwardrobe om 10:11 PM (op 07-12-2004)


Kom maar op met dat geld.

gerrit.flipsen@noknok.fla

Of had u iets specifiekers in gedachten?

bromde Hoof om 10:37 PM (op 07-12-2004)


u zijt allen humorloze ende talentloze overjarige studentiko's

bromde grtsaghteh, hobbyend moddervisser om 01:23 AM (op 08-12-2004)


Gerrits kan niet schrijven.

bromde Paul, literatuurkenner om 06:12 AM (op 08-12-2004)


bromde Zaagmans om 06:48 AM (op 08-12-2004)


Mooie zaag.

bromde Lennard om 08:05 AM (op 08-12-2004)


Hulde voor dit stukje, Mack! Zeer sterk geschreven :)
Ik heb eens rond zitten neuzen en je schrijft bijzonder boeiende verhalen, keep it up!

bromde Max Donsdrager om 10:51 AM (op 14-12-2004)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)