huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Heerlijk avondje III"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Ballade van een reiziger (II)"]

12/02/2004: "Bernhard"


Reedsch...64 toevoegingen, reedsch

Eh, mag het Bernhard worden?

bromde Bicat's fietscorrector om 09:42 AM (op 02-12-2004)


Terug bij Sjuul....

bromde Vilé om 09:44 AM (op 02-12-2004)


Entschuldigen, Bicat's fietscorrector, ik was nog een weinig abuis hedenochtend om het heengaan onzer Prince.

bromde Bicat's autocorrector om 09:51 AM (op 02-12-2004)


Onder de naam Hoof een link naar het grotere geheel. Om op kantoor of thuis de blitz te kunnen maken met een hippe Bernhard-wallpaper.

bromde Bicat's autocorrector (huh?) om 09:56 AM (op 02-12-2004)
BERNHARD, BUITENECHTELIJKE BASTAARDBROER VAN BARON BICAT DEN EERSTE, KLEURRIJK ENDE ONSTUIMIG

Uitgegeven: 1 december 2004 21:51
Laatst gewijzigd: 2 december 2004 09:26

BICATTERVEEN - Baron Heinrich Zwezerik Bruineboon Archibald Siegfried Ondergoed Jacomijn Adolf Bicat von Schaamlippe Befterveld, zoals de Prince eigenlijk heette en het door de RVD immer vermeden bloedbandverleden met zijn wettig geaccepteerde broer Baron Bicat, werd geboren op 29 juni 1911 in de Pruisische burcht Bickhartervehn. Volgens overleveringen een vuige gebeurtenis in het hooi. Hij trouwt in 1937 met de Nederlandse prinses Juliana. Met hem is een van de kleurrijkste en onstuimigste figuren uit de geschiedenis van het Huis van Bicat heengegaan.

DRANK TIJDENS STUDIE, ZWART WERK EN SCHIJNHUWELIJK

Bernhard wordt reeds vroeg verbannen naar kostscholen in Zalikgauw waar hij aan de lopende band knetterzat is. Hij krijgt tuchtcolleges in Sachsenhausen en Berlijn. Hij haalt in 1935 een rijexamen. Bernhard aanvaardt in datzelfde jaar tijdens zijn studie een functie in Parijs als uitsmijter bij het bekende Moulin Rouge.

Tijdens een wintersportvakantie boert de kanonzatte Prince verschrikkelijk over een onthutste prinses Juliana heen. Bij wijze van excuus biedt de jonge Bernhard een verloving en daarna een schijnhuwelijk aan. Nederland onthaalt de enthousiast boerende Bernhard die een buitenechtelijke bastaardbroer blijkt te zijn van de immens populaire Baron Bicat den Eersten Grootregent van de Bicatlanden. De bevolking vreesde al dat Juliana ongehuwd zou blijven en dat het met het Huis von Bicat gedaan zou zijn. Bernhard krijgt op 6 januari 1937 de titel Prince der Bicatlanden, een titel die hem enigszins uit de schaduw van zijn bastaardverleden haalt. Een dag later trouwt het paar in Den Vuigh. Ze vestigen zich op paleis Snoeshaan. In 1938 bevalt Juliana van Beatrix von Bicatterveld. Bernhard raakt juist in die periode ernstig aan de drank na een drankgelag bij Dimmennouikkannietmeer.

BELEGERING KASTEEL BICAT

Koningin Wilheilmina Kuttje benoemt Bernhard in 1939 tot haar adjudant. Ze is ondanks alle onstuimige vuigheden zeer met haar 'tweede kind' ingenomen. Na de Duitse inval op Kasteel Bicat ontstaat er echter wrijving tussen de twee: de nog jonge Bernhard (28) weigert het kasteel met de rest van de familie te verlaten. Bernhard ziet een braspartij op Kasteel Bicat met drank en vrouwen en zijn Duitse vrinden veel meer zitten.

Bernhard wordt hoofd van de Koninklijke Bicatse Drankkast en leeft zich uit op dikke Duitsche staatsprostituees met haren en zonder pek. Ook behaalt hij zijn militair befbrevet (de liefde voor het beffen gaat nooit meer over) en krijgt de rang Honorary Beffert bij de Royal Bef Force. Als bevelhebber van de Binnenlandse Befkrachten oogst hij alom waardering. Winston Churchill schijnt ooit over hem te hebben gezegd: "Ik ken er één die echt van beffen kan genieten en dat is Bernhard." De Prince blijft zijn leven lang een befheld, schuinsmarcheerder en zuipschuit.

SCHEETMANS

Uit het huwelijk van Juliana en Bernhard wordt in 1947 een vijfde kind geboren, Scheetmans die zich later Baron Bicat van Bicatterveen laat noemen, baart het gezin vooral in zijn eerste levensjaren nogal wat zorgen. De baby blijkt een ernstige drankafwijking te hebben en een grote voorkeur voor gewelddadigheden. De ouders consulteren - op initiatief van Bernhard - onder anderen een gebedsgenezeres, in de hoop dat het kind normaal wordt, maar alle hulp is tevergeefs. Als het onhandelbare kind ouder wordt stijgt de invloed van Scheetmans op zijn moeder, de vorstin. Er ontstaan op een gegeven moment spanningen tussen Bernhard en Juliana. De prins distantieert zich van zijn zoon Scheetmans, hetgeen hem op een ENORM conflict met zijn vrouw komt te staan. Die wil hem zelfs de deur wijzen, zo zal jaren later blijken.

Scheetmans verwerft zich de bijnaam De Bloedzuiger van het Nederlandse hof. De buitenlandse pers, gealarmeerd door de radeloze Bernhard, begint erover te schrijven en de kwestie groeit snel uit tot 'de affaire Scheetmans'. Er komt een 'commissie van drie' die een onderzoek instelt. Een paar maanden later laat het koninklijk paar weten dat het advies van de commissie 'zeer waardevol' is geweest. Scheetmans vliegt het paleis uit en zal zijn eigen boontje moeten doppen op het afgelegen kasteel Bicat.

POLITIEKE DAAD

De prins is goed voor opvallende politieke opmerkingen, al worden die niet altijd voor het voetlicht gebracht. In juni 1991 maakt hij laatdunkende uitspraken over minister Pronk van Ontwikkelingssamenwerking. Bronnen vermelden dat Bernhard letterlijk gezegd heeft dat "die kale hond met ons belastinggeld niets begrepen heeft van mijn figurantenrol bij het Lockheed-logo, die klote-anjers die ik altijd moet dragen en mijn overzicht van bijbaantjes."

LATEX

Een grote rel in een spermadrama rond prins Bernhard is er in 1976. In dat jaar vindt Juliana een handgeschreven Duitse liefdesbrief in de binnenzak van een colbert van Bernhard alsmede een latex slip met gaten en een volgeschoten en dichtgeknoopt condoom. Er ontstaat hevige opschudding, als blijkt dat prins Bernhard de 'hoge Nederlandse regeringsfunctionaris' is aan wie de Amerikaanse rubberproducent Latex in de jaren 1961-1962 voor 1,1 miljoen dollar aan rubberen attributen heeft verkocht. Het drama wordt alleen maar groter als blijkt dat de Prince nooit enig geld aan Latex heeft overgemaakt. De regering stelt begin februari 1976 een rubbercommissie van drie wijze rubbers in. Deze commissie-Donner moet uitzoeken wat er juist is aan de verklaringen.

Eind augustus komt het rapport van de commissie-Donner uit. Zij komt tot de slotsom dat de handelwijze van Bernhard het landsbelang heeft geschaad, laat premier Den Uyl weten. De prins betuigt zijn spijt, niet in de laatste plaats in huiselijke kring aan Juliana, tegenover wie hij zich zeer schuldig voelt. Bernhard trekt zich terug uit alle andere openbare functies die hij bekleedt en zal zijn rubberen Latex kaplaarzen niet meer dragen. Koningin Juliana blijft aan en heeft op de eerste prinsjesdag na de Latex affaire een Bernhard in burgerpak bij zich.

Veel later, ter gelegenheid van zijn negentigste verjaardag, zal de prins zeggen dat "dit nog maar één van de vele handgeschreven Duitse brieven was waarmede hij zijn nazi-neus in allemans kruis stak. Ik zal u de details van veel bloed- en spermaspetters uiteraard besparen maar ik kan u verzekeren dat het een dolle boel was daar in de kelders van paleis Snoeshaan."

LAATSTE WENS

De laatste heimelijke wens van de Prince was op de eerste dag van zijn verdere leven na de dood te verschijnen op de inmiddels ENORM populaire website van zijn zoon Scheetmans a.k.a. Baron Bicat van Bicatterveen met een slotverklaring en dankwoord:

"...und was ich jetzt noch zu sagen hätte, dauert nur noch eine Zigarette: Bedaaaaank für die Bloooeemeuh!"

bromde Bernhard om 09:58 AM (op 02-12-2004)


Inderdaad, Huh? hoe weet Oberherrsturbmanfuhrer Fietscorrector dat ik hem als wallpaper heb ingesteld?

bromde Vilé om 10:06 AM (op 02-12-2004)


Ben Hard. Zo noemde wij hem hier op de Christelijke Jagersvereeniging, als hij weer eens de halsslagader van een hijgend hert met de blote hand openscheurde.

Druipend van het bloed stoof hij dan de bar binnen en brulde 'IK BEN DE MAN VAN DE WERELD!!!'

Eén van onze animeerbunny's bracht hem dan meestal wel tot rust. Sprietsch der Niederlanden, noemden de meiden hem.

Ja. De herinneringen komen los, op zo'n dag als vandaag.

bromde Hoof om 10:06 AM (op 02-12-2004)


Zo heb ik hem ooit nog een Ferrari verkocht. Ik reed er toch nooit in.

Mooie kerel, wel. Maar hij zoop Xander en mij fluitend onder de tafel. En er was ook ineens munitie weg.

bromde Marnix om 10:12 AM (op 02-12-2004)


Ik wil ook in het wilde weg neuken, in jacht vliegtuigen rondvliegen, me omlaten kopen, overal commentaar op hebben, alleen maar bubbels drinken en dan 93 jaar oud worden.

bromde Lennard om 10:53 AM (op 02-12-2004)


Schön, dat mag ook wel eens gezegd worden.

bromde Rick om 11:03 AM (op 02-12-2004)


Trouwens. Geweldige header. Gewoon lekker F5 tot je een header hebt die je bevalt. En dan na het reageren weer F5-en om 'm weer op te zoeken.

bromde Lennard om 11:22 AM (op 02-12-2004)


Je kunt 'm natuurlijk ook gewoon uitprinten en op je monitor plakken...

(moet ik dan álles verzinnen?)

bromde Hoof om 11:45 AM (op 02-12-2004)


Nou Hoof, wel voor de niet-wakkere onder ons.

Der rest denkt in gedachten mee.

bromde Chi om 11:50 AM (op 02-12-2004)


Ik gebruik nooit een monitor. Dat ding wordt toch alleen maar vies.

Broodje Bratwurst, dan maar?

bromde Marnix om 12:05 PM (op 02-12-2004)


Over vier jaqar roept de paus hem uit tot Sint Bernhard.

Hahahahhaah, leuk he? snap je 'm?

Hahahah ha

ha..

bromde L*U*L om 12:08 PM (op 02-12-2004)


Juffrouw Huahua, 'der rest denkt in gedachten mee'. Een amusante formulering. Zijt gij van Duitschen blut? Net als het feestvarken?

bromde Paul om 12:24 PM (op 02-12-2004)


Gelukkig duurt het nog vier jaqar.
En een paar genken.

Ik had vroeger een witte monitor, die heb ik weg gedaan. Je zag er alles op.

bromde Hoof om 12:24 PM (op 02-12-2004)


Die Bernhard. Ooit heb ik nog ge-handjedrukt met zijn kleinzoon.
Maar die had toen al stuurbekrachtugung. Lapzwans.

Tjuus!!

bromde mack om 12:34 PM (op 02-12-2004)


Neen, Paul. Die r in der was een typfout.

bromde Chi om 12:35 PM (op 02-12-2004)
Tijd voor een bevrijdend middagrukje op deze verder dóódsaaie dag.

bromde Kiers om 12:40 PM (op 02-12-2004)


Ik bedenk me ineens dat ik die van vanmorgen nog tegoed heb.

Lekker.

bromde Hoof om 12:42 PM (op 02-12-2004)


Ik vind toch ineens iets engs zomaar op een willekeurige plaats op internet! Brrr!

bromde mack om 12:43 PM (op 02-12-2004)


Stuurbekrachtiging. Had jij die maar gehad, mack.

bromde P. om 12:45 PM (op 02-12-2004)


Heee..een uiterst zeldzame Fiat 124. Heb ik ooit nog eens Parijs-Dakar mee gewonnen.

bromde mack om 12:59 PM (op 02-12-2004)


mack :: 02 december 12:24
--------------------------------------------------------------------------------

Ja Lennard, ik heb dat MSN verslag tussen Von en Cinner kunnen onderscheppen, hier volgt de exacte tekst.

Von says: Hoi Cin, Is Lennard in het echt ook zo'n lekker ding?
Cinner says: Ja man, enorm. Wat een stuk.
Von says: Hoe ziet ie eruit dan? Vertel vertel vertel!
Cinner says: Nou, lang en donker en breed, echt zo'n boekhouderstype.
Von says: Zwijmel
Cinner says: Mmmm
Von says: Ik ga me ook opgeven voor meet & friet.
Cinner says: Ja, moet je doen, krijg je geen spijt van!
Von says: Hoe was de friet eigenlijk?
Cinner says: Ben ik vergeten op te letten.

bromde Lennard om 01:42 PM (op 02-12-2004)


Verkoophel

Natuurlijk ga je óver scoren op ons OTE (On Target Earning) bij DGG. Maar alleen in het tweede kwartaal, en maar liefst 5 procent!!!. De andere kwartalen heb je een underscore, waardoor je vast/variabel deel van 60/40 ons door de "uitdagende" tijden heen sleept.

En het lijkt je natuurlijk heerlijk om buitendienst te zijn. Lekker veel buiten, genieten van de natuur door weer en wind op verlaten industrieterreinen De paden op de lanen in in de goedkoopste Opel Corsa zonder airco in de zomer. En voor ons die hards begint de verkoop pas als de klant "nee" zegt. En op zaterdag en koopavonden (standaard donderdag en vrijdag over je rayon) ben je natuurlijk tweehonderd procent dynamisch bezig.

Maar wat nog mooier is: met onze winnaars mentaliteit lachen wij om begrippen als Contribution Selling en Adaptive Selling. Virtual Selling is de hype Daarom krijg je een laptop en mobiele telefoon. Zodat we die 5 vrije avonden en 3 van de 4 zondagen per maand (koopzondag….) die je nog hebt we je ook thuis kunnen laten werken. DGG kenmerkt zich tenslotte door een enthousiasme anywhere, anytime, anyplace mentaliteit.

En natuurlijk ben je ook een escalatietoppertje. Advertentie niet geplaatst, en al wel betaald? Jammer; volgens de voorwaarden was u te laat met aanleveren, en kunnen wij niet garant staan voor correcte plaatsing. Soms moet je ook “nee” verkopen. Anderzijds begint voor de enthousiaste verkoper de verkoop pas als de klant "nee" zegt. Nee, wij meten niet met twee maten; hiervoor krijg je de benodigde communicatie- en effectiviteitstrainingen op de heide op die schaarse zondagen dat je dacht vrij te zijn. Uiteraard regelen wij laptop aansluiting op de heide, en vindt het geheel plaats in een ambiance met goede GSM-dekking. Anytime, Anywhere, Anyplace.

En je collega's? dat zijn dezelfde bloedhonden als jij. Bedrijfsuitjes hoef je dan ook niet te verwachten,. De laatste van vorig jaar heeft de arbeidsverhoudingen ernstig verstoord. laat alles maar lekker escaleren tijdens het werkoverleg dat er nooit is. Dit verstoorde de arbeidsverhoudingen nog meer. Sinds vorig jaar doen we alles in de vorm van “Kickoff meetings”. Het geheel is hierbij om redenen van effectiviteit gestroomlijnd in het top down communicatiemodel. Om nog maar te zwijgen van de donderpreken over "onze performance", en de verantwoordelijkheid die wij als Sales hebben, daar we de kurk zijn waar het bedrijf op drijft.

Stap in de wereld die De Gouden Belofte heet!

bromde Vilé om 02:18 PM (op 02-12-2004)


Mijn F5 doet het niet Hoof. Ik krijg alleen maar 16 verschillende wallpapers?

bromde grtshwryj om 03:58 PM (op 02-12-2004)


Is dit nou zo'n condoleanceregister op internet waar ze het telkens over hebben op het nieuws?

bromde Dreknek om 04:07 PM (op 02-12-2004)


Op het nieuws?

bromde Dreknek om 04:11 PM (op 02-12-2004)


Nee, dat is een grote stalen kast met genummerde zwarte bandjes.

Met allemaal kerkmuziek. Denk ik.

De meeste zijn zwart. Maar dat komt ook omdat er heel weinig onderhoud aan wordt gedaan.

bromde Hoof om 04:12 PM (op 02-12-2004)


*werkelijk GIGANTISCHE plop!*

Zo. Dat waren de sinterklaasinkopen. Morgen kerstmis.

bromde Marnix om 04:26 PM (op 02-12-2004)


Ik heb ooit geprobeerd een condoleanceregister te openen voor een overleden webserver. Hij kwam niet door de paardenkeuring, ik ontving een mailtje waarin botweg werd gesteld dat een levenloos object tussen de condoleanceregisters van "echte mensen" te kwetsend zou zijn. Ik mailde nog terug met de - in mijn ogen - zeer valide vraag of een lijk geen levenloos object was.

Geen antwoord.

Dus ik vraag u, wijze bicatmannen, is het mogelijk dat een levenloos object, zeg maar een webserver, minder levenloos is dan een lijk? De harde schijf bijvoorbeeld, daar staat toch het "geheugen" van het levenloos object? In dit geval een webserver dus. Een harde schijf kun je uit het levenloos object halen en in een ander fris, nieuw kastje zetten. Met hersenen werkt dat niet eens! Wat denkt de hoge raad van wijze bicatmannen? Heb ik hier een zaak?

bromde Dreknek om 04:33 PM (op 02-12-2004)


Makkelijk zat. Dat gelul altijd over 'kwetsen'.

bromde Marnix om 05:06 PM (op 02-12-2004)


*krabt zich stevig achter de oren*

*kruist de vingers boven nieuwe harde schijf*Heer Dreknek, ik durf hier niet over te praten met de Wijze Mannen. Vreselijk groot ethische dilemma.

bromde Kiers om 05:11 PM (op 02-12-2004)


Leuk! Ik krijg een tweeling! Ik vind het echt dubbel zo leuk!!!! Ik wist het met 11 weken zeker. Daarvoor hadden we al een voorgevoel, puur door bijgeloof. Ik zag namelijk de dag nadat we de zwangerschapstest gedaan hadden twee ooievaars overvliegen. Daarna heb ik ze nooit meer gezien. Ik heb direct mijn vriend gebeld en gezegd dat we twee kindjes gingen krijgen! Tijdens de echo hoorden we TWEE ECHO'S. Echt niet te geloven neukend echt waar. Kriebels. Voor de eerste echo, zei ik nog dat het me zou tegenvallen als het er een was! En ja hoor, er waren er twee!!! Heel leuk!!!

*

Ik heb een relatie met iemand die ouder is. Mijn vriend is 10 jaar ouder. Helaas kan ik je geen antwoord geven op je vraag, want momenteel gaat het bij mij niet top dus. Wat ik wel fijn vind, hij is wat ouder en kan wat genuanceerder en wat rustiger reageren op situaties. Soms ook wel frustrerend, zit je met iets zit dat hij dan zegt o dat heb ik ook al meegemaakt. Dan denk ik wel eens van ja... khad het kunnen verwachten. Maar al met al weet ik niet of het veel uitmaakt of iemand wat ouder is. Ligt misschien ook aan je leeftijd. Ik ben 30, maar ik kan me voorstellen als je 20 bent dat het verschil groter lijkt.

Beeldende kunstenaar Joke Konijn
Schaalsmeerdk 2
1534NA Oostknollendam

*

Ik heb een Islamboy hij heeft mij ontmaagd, ik hou van hem, en het plan is dus om bij hem te blijven, maar hij zorgt niet voor mij zoals ik dat wil, ik heb echt zo dat vastigheids shit en hij is zo losjes van ik zie je wanneer ik je zie. We zijn nog jong, jij je prive shit en ik mijn shit. Als we samen zijn hebben we het heel leuk en gezellig en het voelt vertrouwd en prettig maar diepgaande shit word maar heel weinig besproken. Dan hebben wij eindelijk seks eens in de 2 weken en dan is het echt 5-minuten plan, dus ik geniet niet, ik doe alsof, zo irritant ! terwijl hij wel weer heel erg knuffelig is. maar likken zit er niet bij dus ik geef hem ook geen blowjob. Ik houd er alsnog een andere boy opna waar ik af en toe mee bal als ik zin heb. Het is geen gezonde situatie ofzo. Ik voel me er nasty bij. Dus ik had eerst mij echte boy gedumpt maar later ga ik hem toch weer missen ook omdat ik hem zolang ken en aan hem gehecht ben dus ik kan niet met en zonder hem, zwaar balen. Maar de bedoeling was dus dat we vaker goed zouden praten en elkaar vaker zouden zien, serieuser zijn. maar dat ging op het begin nu is het weer de oude shit. Dus praten helpt niet met die man. Seks vind ik belangrijk dus die andere man wil ik ook niet laten. Al laat ik hem wel minder nu. En hij weet de situatie en spant zich niet.

*

ni op letten, ff mijn frustraties spuien... het is weer uit met m'n vriendje....wheeeeiii ik mis hem, maar het mag eigenlijk niet, want hij heeft het heel gemeen uitgemaakt toen ik in het ziekenhuis lag en gewoon omdat ik zei dat hij nooit tijd voor mij heeft en over de telefoon nog wel!! de rotzak... die ik toch een hééééééél klein beetje graag zie.... feel so alone.... wheeeeiiihhh

*

Ik heb nog zoveel te doen. Het lijkt wel of ik helemaal vast zit...heb echt nog ontzettend veel dingen te doen maar door mijn ernstig gebrek aan slaap zit ik de eerste uren in de ochtend gewoon helemaal vast. Ik moet nog gedichten schrijven voor Sinterklaas, een kadootje kopen voor Micah, verschillende dingen afmaken voor mensen die ik belooft heb, een brief schrijven naar het UWV, mijn ramen lappen, mijn dochter d'r haar fatsoeneren nu ze er zelf een apart model van gemaakt heeft, de kledingkasten opruimen en eigenlijk nog veel meer saaie dingen die de moeite niet zijn om op te schrijven. Maar ik kan er gewoon geen zin voor maken...onze zoon houd mij al een paar nachten uit mijn slaap en Harald heeft nachdienst dus ik moet er zelf iedere keer uit en vannacht was een beetje de koek op...

bromde openbare dronkenschap om 06:33 PM (op 02-12-2004)


Oeh, ik ruik mogelijkheden met die twee neusgaten!

bromde Marnix om 07:44 PM (op 02-12-2004)


Ik denk aan een bowlingbal. Maar dat kan ook door Deb komen.

bromde Lennard om 08:09 PM (op 02-12-2004)


Stop! Contact! Advertentie!

bromde Hoof Gaaikema om 08:38 PM (op 02-12-2004)


Het bier is op. Wat nu?

bromde Lennard om 08:43 PM (op 02-12-2004)


Ik had een noodvoorraad. De vorige keer dat het bier op was. En die had ik moeten aanvullen bedenk ik me nu.

bromde Lennard om 08:46 PM (op 02-12-2004)


'Hoofagent zal ie dan wel zijn! Hahahahaha. Moordknul... hahahaha!'

bromde Seth om 08:57 PM (op 02-12-2004)


Kiers: http://www.polliesposse.nl/index.html

Van haar krijg ik een beetje kriebels op bepaalde plaatsen.

Op Pollie's Passies blijkt dat ze ook 'crea' is. Nou, ik weet niet meer waar ik de klepel moet hangen, maar de klokken luiden. En ik hoor ze.

bromde Lennard om 09:04 PM (op 02-12-2004)
Zijne koninklijke kist.

bromde Paul om 09:16 PM (op 02-12-2004)


Lennard, Pollie lijkt mij ontvankelijk voor ons klokkenspel haar wijdbeense roep om hulp in acht genomen.Wat bezielt zo'n meisje om er zo bij te gaan liggen? Dat ze als stadsmeisje niet in 1x keer begrijpt hoe baltsgedrag op het platteland werkt, begrijp ik. Maar dit soort rigoreuze methodes acht ik eerder denigrerend richting plattelanders.

bromde Kiers om 09:32 PM (op 02-12-2004)


De H is nog vrij.

bromde Hoof om 09:41 PM (op 02-12-2004)


Vriendinnen, plaatjes van de kat, gezeik over een kouwe vakantie, koffiepraat, .

Was ik maar dood. Hoe moet ik me híér nu weer doorheen werken. Dankjewel Lennard, fijne vent ben je. Maar goed, werk aan de winkel.

http://www.polliesposse.nl/pages/03-04.html

Nog meer katten, de tuin, haar debiele zus, Afrikaanse creaties. Appeltje eitje zo te zien.

bromde Kiers om 09:48 PM (op 02-12-2004)


AAAARGH!! Een oude bekende! LUNA!

bromde Kiers om 09:51 PM (op 02-12-2004)
Hoof

Eerst Gee Spot, dan...

bromde Pollie om 09:59 PM (op 02-12-2004)
Vroeger werd ik altijd verschrikkelijk uitgelachen door de andere honden in de klas -de middelbare school heb ik het nu over, meer precies; het Abbu Salem College in Rode Schar- vooral Collie, de hond van Dreknek, was een enorme pestkop. Als er een leuk teefje in de buurt was riep hij altijd 'Ik kan likken als Lassie!'. Van plaatsvervangende schaamte en ook van -ik geef het toe, al is het niet graag- de algehele verhuftering van de wereld AN SICH, ben ik aan de drank geraakt. Eerst het lichte spul; gluhwijn en appfelkorn, maar al snel lurkte ik mijn eigen vaatje leeg; strohrum. In de Betty Ford kliniek leerde ik Julia Roberts kennen en van het een kwam het ander. Ik ben nu de trotse vader van een gezonde tweeling!

Ik heb een telefoon. Daarmee praat ik met god. Alleen is de lul nooit thuis...

bromde L*U*L om 10:29 PM (op 02-12-2004)


Wat een rare H.

Bij mijn H staan die lange poten juist omhoog, in plaats van horizontaal. Maar wellicht begrijp ik die hele sms-lingo gewoon niet zo goed.

*likt een druppel Rivella van de muur*

bromde Marnix om 11:03 PM (op 02-12-2004)


Kijk eens mama, zonder handen!
bromde mack om 11:10 PM (op 02-12-2004)


Wie zijn billen brandt...?

bromde dille om 11:45 PM (op 02-12-2004)


Een raket in je reet,
maakt je onderbroek heet.

bromde Marnix om 12:09 AM (op 03-12-2004)


Zo hoort een ontgroening te zijn!

bromde Lawyerzwelgje om 02:40 AM (op 03-12-2004)


Gristus, hoe gestoord ben je dan zeg!

bromde CiNNeR om 03:59 AM (op 03-12-2004)


bromde Paul om 06:48 AM (op 03-12-2004)
Die bezorg ik je straks weer, Lennard, met
een flinke klodder van je eigen saus erop!

bromde Marja om 07:44 AM (op 03-12-2004)


Marja, om de toon voor de dag maar vast te zetten, waarom niet bezorgd gedoopt in jóuw eigen saus?

bromde Kiers om 08:36 AM (op 03-12-2004)


Ja, Marja. Dan komt die saus vanzelf wel.

bromde Lennard om 08:39 AM (op 03-12-2004)


Marja?!

bromde Kiers om 08:52 AM (op 03-12-2004)


Zoals het oude Chinese spreekwoord gaat: One good cumshot on an insanely pretty young girl with no tits a day, keeps the doctor away.

bromde Mao Tsje Tung om 08:55 AM (op 03-12-2004)


Hé, Joppie saus.

bromde Blob om 08:58 AM (op 03-12-2004)


Joppie de ploppie.

bromde Lennard om 09:13 AM (op 03-12-2004)


Pollie is er! Sssst. Niks zeggen.

bromde Lennard om 09:56 AM (op 03-12-2004)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)