huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Roemer In Pacem"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Types - De Barman"]

10/08/2004: "De man en het meisje"


Snel, snel nu het nog kan. De man en het meisje keken in de rondte. Nog niemand te bekennen. Hand in hand renden ze over de witmarmeren tegels tussen de rijen banken door. "Hierin?", vroeg het meisje geschrokken toen ze voor de kersenhouten biechtstoel stonden. De man zei niets terwijl hij de deur van de biechtstoel voor haar openhield. Met zijn hand op haar appelronde billen betraden ze de kleine ruimte. Ongemakkelijk om elkaar heen draaiend zochten ze naar de juiste positie voor het komende spel. Ze zuchtte, hij gromde zachtjes. Ze stond met haar rug naar de man toe. Ongeduldig pakte de man het meisje bij de schouders en bitste iets in haar oor. Ze zette haar knieën op het kleine harde bankje, duwde haar kont zo ver mogelijk naar achteren en drukte haar gezicht tegen het donkere hout. Afwachtend keek ze achterom.

Gesproken hadden ze elkaar nog nooit. Ze zat daar maar tijdens de zondagsdienst op de hardhouten kerkbanken. Haar schooluniform bestond uit een saaie, grijze lamswollen trui en een donkerblauwe rok, net tot over de knieën natuurlijk. Kuithoge kousen en zwartglimmende instappers completeerden dit toonbeeld van jeugdige smetteloosheid. Ze had zwart, stijl haar dat aan de achterkant tot net over haar schouders viel. Vlak boven haar wenkbrauwen was het haar in een kaarsrechte pony geknipt.

De man wreef met zijn grote handen ruw over de billen van het meisje. Ondanks dat er nog een laag stof tussen zijn handen en die fantastische kont zat, was zijn erectie al bijna volledig. Hij schoof de rok van het meisje omhoog, en het deed hem denken aan het theaterdoek dat opging voor de eerste akte. Een melkwitte, perfect ronde kont, gestoken in een deugdelijk zwarte slip bevond zich op precies de juiste hoogte voor hem. Nu moest het gebeuren.
Hij trok het onderbroekje van haar kont en keek gulzig op haar neer. Dus dit was wat Hij hem al die jaren had onthouden! De man trilde licht bij het zien van zoveel jeugdige geiligheid. Ze keek hem met grote ogen aan toen hij beslist bij haar naar binnen gleed. Hij greep het meisje bij haar middel en langzame, diepe halen voerden zijn lichaam, zijn geest, zijn hele wezen, naar plekken waar hij eerder slechts van had gedroomd.

Slechts enkele weken terug had hij dit meisje voor het eerst in de kerk gezien. Hij kende haar niet uit het dorp en ook de andere dorpelingen bij wie de man subtiel geďnformeerd had, kenden het meisje niet. Ze kwam meestal enkele minuten voor aanvang van de dienst alleen binnen en als de kerk uitliep was ze net zo snel weer verdwenen.

De benen van de man begonnen licht te trillen nu zijn orgasme naderde. De beperkte ruimte van de biechtstoel begon hem plots te benauwen. Deze daad van ongebreidelde wellust zou hem duur komen te staan. Branden in het vagevuur zou hij, voor eeuwen.
Opgeschrikt door enkele stemmen van buiten de biechtstoel hield hij plots zijn bekken stil. Maar het was te laat. Met een geroutineerd soepele draaibeweging duwde het meisje haar lichaam naar achteren, en dwong hem nog eenmaal diep in haar. Geschrokken en extatisch kwam de man klaar, zijn handen omspanden klauwend haar billen.

Snel trok het meisje haar onderbroek omhoog en haar rokje naar beneden. Ze deed de deur van de biechtstoel open en stapte naar buiten. Over de schouders van het meisje heen zag de man twee dorpsgenoten naar hen kijken. Het meisje draaide zich om en bukte naar de man. Met haar wijs- en middelvinger schepte ze een klodder sperma van zijn paarse habijt en stopte deze zwijgend in haar mond. Terwijl ze glimlachend de kerk uitliep, knipoogde ze in het voorbijgaan naar de twee vrouwen die inmiddels richting de biechtstoel liepen. Buitengekomen keek ze op de bewegwijzering en zag tot haar genoegen dat het volgende dorp maar een paar kilometer verderop was.


Reedsch...150 toevoegingen, reedsch

Litteratuur, hoor. Erg mooi.

bromde Paul om 09:41 AM (op 08-10-2004)


Wat efficient! Sex in een biechthokje. Dat het 2000 jaar heeft moeten duren voordat iemand daar op komt!

bromde jan om 09:43 AM (op 08-10-2004)


Mooi, prachtig. Ziet er heel goed uit.
* faxt frietbestellijst naar cafetaria *

En dit verhaaltje mag er ook wezen. Lo Ping? Weer een nieuwe aanwinst. Of is er hier iemand die stiekem steeds weer z'n naam veranderd?

bromde Lennard om 09:46 AM (op 08-10-2004)


RUK RUK

*doet ochtendrukje*

ruk ruk rukkerderuk

bromde Kiers om 10:01 AM (op 08-10-2004)


Lo Ping geile poepchinees!

Briljant. Met name nog even die klodder achteloos wegslikken. En dan verder...op naar een nieuwe kapelaan. In Ohé en Laak, stel ik me zo voor.

bromde Dick T. om 10:14 AM (op 08-10-2004)
MEISJE MOGELIJK VERVOLGD WEGENS RIMMEN

Uitgegeven: 7 oktober 2004 21:18
Laatst gewijzigd: 7 oktober 2004 21:18

BICATTERVEEN - De Bicatterveense rimster met de saaie, grijze lamswollen trui kan mogelijk worden vervolgd wegens aanranding of schennis van de eerbaarheid. Dat heeft minister Bicat donderdag aan de Tweede Kamer geschreven, in antwoord op vragen van de Partij van de Aars-Kamerleden Van Rimst en Befsen.

De Kamerleden hadden de vragen gesteld naar aanleiding van berichten over een Bicatterveense die tientallen kapelanen zou hebben lastiggevallen door aan hun aars te likken. Minister Bicat kan dat aantal niet bevestigen, maar deelt de Kamer wel mee dat er bij de politie in Bicatterveen tussen 2001 en 28 juli 2004 drie gevallen van agressieve rimpartijen in biechtstoelen zijn binnengekomen.

Na een vierde melding is het meisje op 8 augustus aangehouden. Het OM is bezig met de aangiftes.

bromde Kiers om 10:34 AM (op 08-10-2004)


Wat rijmt er nou op rimmen?

bromde bewegende om 11:05 AM (op 08-10-2004)


Dit alles toch wel voorzien van een knoopsgatcamera hoop ik? Het doel is toch wel om het laatste restje kerk van de Nederlandse aardkorst te vegen?

bromde Hoof om 11:06 AM (op 08-10-2004)


Trimmen. Een bewegende trimmer. Pleonasme.

bromde P. om 11:11 AM (op 08-10-2004)


Ook trimmers hijgen wel eens uit op een bankje in het park, Paul.

Vuig verhaal.

bromde Marnix om 11:19 AM (op 08-10-2004)


*pakt tissue van kansel*

bromde Eduardo om 11:19 AM (op 08-10-2004)


ik vind het mooiste dat er Hij staat

bromde broeder burgeik om 11:28 AM (op 08-10-2004)


Zometeen om 12:00 hier ook 'De man en het meisje'

bromde Lennard om 11:45 AM (op 08-10-2004)


Maarja!

bromde Paul om 11:51 AM (op 08-10-2004)


Wow Lo Ping. Je hebt niet alleen meneer kaplaan maar ook alle gluurders hier hoogtepunt bezorgdt.

bromde Ingeborg om 11:53 AM (op 08-10-2004)


Wie we dáár hebben.

Hello, I must be going.

bromde P. om 12:00 PM (op 08-10-2004)


Oh Ingeborg, ik zag wat vragen over Dikke Jongen. Stuur mij een email bicatkiers@hotmail.com en ik zal uitleggen hoe je alles kunt interpreteren. Is een beetje omslachtig hier.

bromde Kiers om 12:06 PM (op 08-10-2004)


Hello song Lionel.

bromde Ingeborg om 12:08 PM (op 08-10-2004)


De nieuwe Mieke Maaike is opgestaan!?

bromde Vincent Nemo om 12:11 PM (op 08-10-2004)


Nei nei.

bromde Boon om 12:13 PM (op 08-10-2004)


Bij ons in het dorp hebben ze een vietnamese pastoor. En die heet Lo Ping. Maar die zou zich nooit met zulke praktijken inlaten.

bromde mack om 12:15 PM (op 08-10-2004)


Lo Ping met zijn hete loempia.

bromde Kiers om 12:18 PM (op 08-10-2004)


Achterin.

bromde Eduardo om 12:22 PM (op 08-10-2004)


Een verhaal met een Lo Ping, dat móet ook wel een soort van achtbaan zijn. Met een hoogtepunt erin.

Ik heb het nagevraagd: Hu Lang is een Chinees.

bromde Hoof om 12:28 PM (op 08-10-2004)


*moet vreselijk niezen*

HATSJOEEE!

*zet volgeniest baseballpetje, om pc scherm te beschermen tegen rondvliegend neusspeeksel, weer op hoofd*

bromde Kiers om 12:36 PM (op 08-10-2004)


Gezondheid!

*ziet snot langs oren lopen*

bromde Eduardo om 12:55 PM (op 08-10-2004)


Ja lekker zeg. Ik heb net gegeten.

Had dat niet ervoor gekund?

bromde Lennard om 12:56 PM (op 08-10-2004)


bromde Norske KNMI om 01:11 PM (op 08-10-2004)


Hahahaha...die Hoof! Nu snap ik hem ook! Lo ping...looping! hahahaha

bromde mack om 01:18 PM (op 08-10-2004)


…daar ontwaakt het koket scoutsleidstertje met een luide geeuw. Daar laat ze ongegeneerd een scheet en zegt: ‘Geen bezwaar als ik je volks als HUDO gebruik?’ Ze kijkt de seriemoordenaar, die daar onbewogen tegen de grond ligt, onderzoekend aan, en wacht een moment tot haar woorden doordringen.

De seriemoordenaar laat de tijd voorbijgaan. ‘IK GA KAKKEN OP JE AUTO!’ kraait ze wanneer haar geduld ten einde is. De seriemoordenaar laat ook deze woorden overwaaien. Ze doet maar, denkt hij, wat kan het mij ook schelen. Het koket scoutsleidstertje stampt giftig op de grond. Ze draait zich met haar rug naar hem toe en schudt haar blote kont. Dan stapt ze op hoge poten op de volks af. Ze kijkt nog een keertje achterom, ziet dat hij haar met zijn ogen volgt, en kruipt behendig via de motorkap op het dak van de wagen.

Daar hurkt ze neer, ervoor zorgend dat haar strontholletje naar de seriemoordenaar wijst, en ze kakt.

Hij ziet hoe het eerste bruine strontje naar buiten glijdt, afbreekt, en op zijn dak kwakt. Vrouwen kakken, denkt de seriemoordenaar. Het ruikt vast walgelijk. Met enige tegenzin moet hij toegeven dat het hem fascineert. Daar wringt ze zich ook nog de pruim uit, en hij glimlacht bijna van onder zijn stuk tape…

‘…ik zal je eens vertellen van Kareltje, Kareltje Mattijs,’ zegt het koket scoutsleidstertje. Ze zit daar met haar vuil gat naast de seriemoordenaar, die al weer in mijmering verzonken is. ‘Kareltje,’ zegt ze, zonder acht te geven op zijn afwezigheid, ‘ha, als ik nog maar aan hem denk, moet ik al hard lachen: haha! Kareltje is een lelijk jongetje, misschien wel het lelijkste jongetje dat ik ken. Zijn hoofd lijkt op een pompoen met een vreemde pompoenenziekte.

Tja, eigenlijk is er enkel met zijn hoofd iets niet in de haak. Kareltje heeft een lekker lijf. Ik leerde kareltje kennen bij de scouts. Hij was er chef de HUDO, chef de toilet. Op een dag staat hij daar een beerput te graven, zijn lekkere lijf in het zweet, zijn pompoenkop in het zweet, en kom ik voorbij gewandeld in mijn scoutsrokje en mijn scoutshemdje. Ik zeg hem: “Kareltje, nu moet ik me daar toch dringend kakken, en de HUDO is nog niet af!”

En kareltje slaat beschaamd de ogen neer en mompelt: “Ik… ik werk zo rap ik kan… juffrouw…” Ik heb me daar evenwel een prima idee om snel van mijn pakje af te raken: ik doe hem… hij die tot aan zijn borst in de aarde staat… ik doe hem zijn handen vouwen alsof hij te communie gaat.

Ik zeg: “Kareltje, sluit nu eens je ogen.” Hij doet meteen wat ik hem vraag, hij sluit zijn ogen en vouwt zijn handen. En als hij zijn ogen terug open doet, ben ik van mijn last verlost, en heeft hij dwaas kijkend mijn pakje in handen!

…en die keer dat ik kareltje mattijs zo ver kreeg dat hij naakt op zijn fietsje kroop en allerlei kunstjes deed! Ik zit er bij en kijk hoe zijn spel vervaarlijk zwabbert en ik vraag me af: waarom noemen ze hem karel-tje? Het is verdomme een hele sjarel die karel daar heeft hangen! En ja, ’t was eigenlijk wel te voorzien: kareltje raakt met zijn spel tussen zijn spaken en slaat met zijn pompoenkop tegen de stenen. Nu is het met recht en rede, dat ik hem karel-tje noem…’

bromde Vincent Nemo om 01:19 PM (op 08-10-2004)


Handig, koppiepeesten.

bromde . om 01:24 PM (op 08-10-2004)


Handig, koppiepeesten.

bromde . om 01:24 PM (op 08-10-2004

bromde . om 01:47 PM (op 08-10-2004)


Hahahaha...die Hoof! Nu snap ik hem ook! Lo ping...looping! hahahaha

bromde . om 01:48 PM (op 08-10-2004)


Hahaha haahhaahahaha.

* snapt 'm niet maar wil niet opvallen *

bromde Lennard om 01:58 PM (op 08-10-2004)


* snapt 'm dus wel maar wil door net te doen alsof hij 'm niet snapt juist wel opvallen en zet nog maar eens een volzin tussen sterretjes *

bromde Lennard om 01:59 PM (op 08-10-2004)


Dat is dan € 7,24 auteursrechten. Punt.

bromde mack om 01:59 PM (op 08-10-2004)


Anna Gram

bromde Convent Mien om 02:03 PM (op 08-10-2004)


Ja graag. Doe maar meteen drieduizend ons.

Ik heb toch geen plannen, de komende zestien weken.

bromde dreadloki om 02:31 PM (op 08-10-2004)


Die Lo Kick heeft fijne gedachtes

bromde Cerito om 02:31 PM (op 08-10-2004)


Oxy? Moron!

bromde Dreknek om 02:32 PM (op 08-10-2004)


het is altijd stil he in zo'n kerk

bromde stillige om 02:32 PM (op 08-10-2004)


Het is een beetje een saaie middag. Ik ga even de hond uitlaten en een pak sigaretten kopen.

*checkt paspoort en tickets*

Schatje, als mijn moeder belt, zeg maar dat ik over drie kwartier terug ben.

bromde Kiers om 02:39 PM (op 08-10-2004)


bromde stillige om 02:41 PM (op 08-10-2004)


Maar je rookt helemaal niet!

bromde Mevrouw Kiers om 02:42 PM (op 08-10-2004)


hebt gij een ... hond, kiers?

bromde ome peet om 02:43 PM (op 08-10-2004)


Hond, piel, pieleman, priapus, penis... what's in a name?
That which we call a rose
by any other word would smell as sweet, zou William zeggen.

bromde Vincent Nemo om 02:56 PM (op 08-10-2004)


Nou, dan ga ik maar even pinnen.

*checkt .38 Special, handgranaat en bivakmuts*

Ben zo terug!

bromde Eduardo om 03:09 PM (op 08-10-2004)


Zie je wel.

Hoe laat gaan we Bach analen?

bromde Eduardo om 03:18 PM (op 08-10-2004)


Fuck, dat krijg je met die discussies over alterneuten bij Vonneke. Zou ik bijna vergeten dat het vrijdagmiddag is.

* plop *

bromde Lennard om 03:22 PM (op 08-10-2004)


Ja. Ik ook even mijn aap een pak slaag geven.

't Is toch vrijdag.

Toch?

bromde Hoof om 03:35 PM (op 08-10-2004)


Ik doe mee Lnnrd.Ga zitten.

bromde Eduardo om 03:37 PM (op 08-10-2004)


Mijn aap is al twee dagen knockout van die 2 ooien van Marnix. Compleet kapot gerost, mijn hemel.

bromde Dick T. om 03:45 PM (op 08-10-2004)


Biertje?Wat anders?

bromde Meisje met twee pullen bier om 03:59 PM (op 08-10-2004)


Anders ik wel, kapot van de ooien van Mrnx.


(U liet uw 'bwurps' breed hangen (ikke))

bromde Eduardo om 04:02 PM (op 08-10-2004)(niet breder dan pakhaarbeet 380, volgaarne)

bromde Stillige om 04:22 PM (op 08-10-2004)


bromde Shivany om 04:25 PM (op 08-10-2004)


kon het maar altijd vrijdagmiddag zijn

bromde deprosof om 04:28 PM (op 08-10-2004)
Gezellig

bromde Ome Peet om 04:31 PM (op 08-10-2004)


Een meisje met bruine en ferm staande peren...

Die zal geen spruitjes eten. Nou goed, dan leer ik toch levende regenwormen eten.

bromde Kiers om 04:37 PM (op 08-10-2004)


*doet iets met Zippo en kameel**woef*

bromde Eduardo om 04:39 PM (op 08-10-2004)


Vijf uur! Alles laten vallen! Naar huis!

bromde mack om 05:00 PM (op 08-10-2004)


hoe stuur ik verhalen uit mijn zieke geest eigenlijk in?

bromde ... om 05:14 PM (op 08-10-2004)


Goeiemiddag, samen.

Ha, geroosterde dromedaris! Ik val met mijn neus in de boter!!

bromde Marnix om 05:21 PM (op 08-10-2004)


@ ... klik op link, copy/paste, mailen maar. Een kind kan de was doen. Nu nog het vuigheidsgehalte checken, maar daar is Baron Bicat bedreven in.

bromde Kiers om 05:26 PM (op 08-10-2004)


eigenlijk stuurt men zulke verhalen niet in maar uit

bromde stillige om 05:31 PM (op 08-10-2004)


bromde vrijdag-is-mijn-favoriet om 05:36 PM (op 08-10-2004)


bromde Marnix om 05:38 PM (op 08-10-2004)


Ha die Mrnx, je valt met je neus in de knoflookboter.Pardon, Kiers.

bromde Eduardo om 05:45 PM (op 08-10-2004)


(Het is duidelijk dat de fabriekstoeter heeft geklonken. Ga ik ook maar even op mijn paard zitten.)

bromde Marnix om 06:14 PM (op 08-10-2004)


Vanmiddag heb ik hier op mijn balkonnetje een tijd lang de naam ener vrouwspersoon staan uitschreeuwen, teneinde haar aandacht te trekken. Tot mijn benedenburen kwamen informeren naar de bedoeling van deze exercitie. Ik omstandig uitleggen. Buurman, nadat zijn woede gezakt was, verklaarde dat ik aan de noordzijde moest wezen, wilde ik iets (of betreffend iemand) bereiken. Balkon ligt op het zuiden. Morgen andermaal een poging dan maar. Nu ga ik een bordje keeltabletten nuttigen.

Goedenavond.

bromde Paul om 07:31 PM (op 08-10-2004)


bromde Pretrazivac.com om 08:09 PM (op 08-10-2004)
Blauw is wel mijn kleur ja.

bromde P. om 08:30 PM (op 08-10-2004)


OVER KIERS EN VAN DER LAM
Kiers & Van der Lam bestaat uit de gemeenschap van mrs. Kiers, van der Lam en mr. Baron Bicat enerzijds, en mrs. Hoof en Vilé anderzijds, welke laatste in een worm werken. Naar buiten toe treden deze vijf als één man op
Ons kantoor wil zich profileren op vuighe bijdragen met een gezicht. Kwaliteit staat voorop, reden waarom zo veel mogelijk wordt gestreefd naar specialisatie. Anders dan veel anderen maken wij geen onderscheid tussen scribenten en mensen die voor een toevoeging in aanmerking komen

bromde Kiers en van der Lam advocaten om 08:30 PM (op 08-10-2004)


Dat klopt dus exact. Ik ben het enige zwarte schaap in een familie van zuiver scheerwitwollen schapen. Allen notabelen, artsen, juristen en veel, heel veel advocaten. Ik heb 13 zussen en 21 broers en allemaal zijn ze goed terechtgekomen. Behalve ik. Ik hing tijdens mijn studie liever in cafe Het Gevulde Vergiet en goot mijzelf de afgrond in.

bromde Kiers om 09:35 PM (op 08-10-2004)


Ik heb 22 broers. Stuk voor stuk succesvolle voetballers.

Maar dóm.

bromde Marnix om 10:02 PM (op 08-10-2004)


Kiers wacht zware avond

Uitgegeven: 8 oktober 2004 16:59

Bicatterveen/Bicatcompascuum - De Bicattervener scribent Kiers wacht vrijdagavond geen makkelijke klus in zijn tweede rechtstreekse logduel met de Tilburgse P.ter Beek uit T.

Opnieuw dringt vuigheid zich op als centrale thema van het debat maar ook Bicattervener onderwerpen - die bepaald niet gezien worden als het sterkste punt van Kiers,zullen aan bod komen. Het enige voordeel voor de huidige hulp van de Baron is dat zijn slechte adem hem automatisch tot 'winnaar in face to face gesprekken"
maakt, een positie die hem normaliter goed ligt.

De afgelopen dagen hebben Kiers weinig goeds gebracht. Hij verloor niet alleen zijn maagdelijkheid, ook sloeg de syffilus toe verkregen door zijn one night stand, Charlotte slettenkop, een van de geilers op bicat.net. Woensdag werd het ook in Bicatterveen 'officieel': Kiers uit Bicatterveen had geen condoom om. En of dat nog niet erg genoeg was, laaide ook de kritiek uit de eigen kritieken op over het zwanger maken van Charlotte.

De door Baron Bicat benoemde voormalige bewindvoerder in Bicatterveen, Paul t. B., kwam dinsdag in de publiciteit door zijn geslijm bij Ingeborg uit O. De man zei dat er bij zijn aankomst in Oldenzaal begin oktober 2004 al massaal werd ontmaagd. Door het machteloze optreden van Kiers is meer en meer een "sfeer van defloreren waar u kunt" ontstaan, aldus P. Kiers heeft echter "een zware prijs" betaald, omdat hij geen condoom omwilde, meent P.

De vrijdagochtend gepubliceerde zwangerschappen - de laatste voor de verkiezingen van 2 november - geven Kiers eveneens weinig reden tot vreugde. De groei van het aantal maagden zwakt af. Het aantal ontmaagdingen bleef ongewijzigd staan op 5,4 procent. De afgelopen maanden hadden juist een toename van defloratie te zien gegeven, een onderwerp dat gretig voor het voetlicht werd gebracht om het succes te illustreren van Kiers.

bromde bro om 10:06 PM (op 08-10-2004)
Kijk, juni dit jaar. Louisa aan de
wandel op landgoed Ingeborg.

bromde P. om 10:09 PM (op 08-10-2004)


(Ov.)

bromde (P.) om 10:11 PM (op 08-10-2004)


Match van de eeuw: FC Pauwels vs. FC Pauwels.

Coach: Marnix.

bromde Wow om 10:28 PM (op 08-10-2004)


Ik weet wie wint.

bromde Marnix om 10:44 PM (op 08-10-2004)


Paul.

bromde Marnix om 10:46 PM (op 08-10-2004)


Paul? Daar weet ik nog een leuk rijmpje op.

bromde mack om 11:16 PM (op 08-10-2004)


Typhus, wat veel brommende reacties. Waar is den tijd gebleven dat er < 10 reaguurders waren?

bromde TEDJE om 11:17 PM (op 08-10-2004)


Ben bang van wel,

voor de nacht.

*proost*

bromde Eduardo om 11:19 PM (op 08-10-2004)


Kijkt tijdens bridge hier en ligt in deuk bro. Hoi allemaal.

bromde ing om 11:20 PM (op 08-10-2004)


TEDJE, je bent kennelijk al een hele tijd niet op bezoek geweest.

Kasteel Bicat heeft al ettelijke maanden een gezond, ruim en vooral uitermate intellectueel publiek.

En typhus is hier al heel lang niet geconstateerd.

bromde Marnix om 11:22 PM (op 08-10-2004)


Uitermate intellectueel, ja oké. Omdat twee of drie brommers het gemiddelde enorm omhoog trekken ja.

bromde mack om 11:33 PM (op 08-10-2004)


En Tedje vlak mijn interlectuele vermogens niet uit

bromde Ing om 11:36 PM (op 08-10-2004)


*pakt vlakgum en begint te vlakken*

bromde bro om 11:42 PM (op 08-10-2004)
Marnix, in welk torentje woon jij trouwens?

bromde mack om 11:42 PM (op 08-10-2004)


Au dat doet wel zeer Bro. Niets meer over van me>

bromde Ing om 11:51 PM (op 08-10-2004)


Ik slaap in de trailer naast het kasteel. Je ziet 'm zo halverwege links.

bromde Marnix om 01:10 AM (op 09-10-2004)


En dan vlák daarnaast.

bromde Marnix om 01:11 AM (op 09-10-2004)


En ik hélemaal onderin,

in de kerker.

bromde Eduardo om 02:22 AM (op 09-10-2004)


Lekker, hoor. Mooi verhaal.
En dan nu vlug door met mijn middernachtelijke appel/kaneel yoghurt.

Mjám.

bromde ap om 02:41 AM (op 09-10-2004)


Truste!Slaap lekker.

*zoekt mandje*

bromde Eduardo om 03:50 AM (op 09-10-2004)


Tjee. Wat is hier iedereen laat wakker. Terwijl over mij van komen bed ook als het weekend. Dus.

bromde Hoof om 10:15 AM (op 09-10-2004)


Wie mij wekt
wekt mijn leed

bromde deprosof om 10:39 AM (op 09-10-2004)


Inderdaad.

Ik lag er gisteren om half elf al in. Na die film met pubers op een amerikaanse school waarin getting laid het belangrijkste was van hun schoolloopbaan tot dan toe. Vervolgens komen ze allemaal tot inkeer en neuken ze toch allemaal. Ik hoorde ook het woord MILF voorbijkomen.

Geweldige film eigenlijk. Er zaten tieten in.

Vanmorgen weer om acht uur uit bed. Vanmiddag naar de landelijke politiedag in het openluchtmuseum. Want dat is gratis.

bromde Lennard om 10:42 AM (op 09-10-2004)


Een film met tieten?

Heb ik zeker iets gemist.

*heeft iets gemist*

bromde Eduardo om 10:55 AM (op 09-10-2004)


Amerikaanse taart. Met Shannon Elizabeth.

Tieten, ja.

bromde Marnix om 11:45 AM (op 09-10-2004)


*toenk toenk*

Waarom praat iedereen zo luid? En waarom is het zo licht? Hiero?

bromde Kiers om 12:34 PM (op 09-10-2004)


Het is hier saai

bromde stillige om 12:49 PM (op 09-10-2004)


Het is wat je er zelf van maakt.

bromde Marnix om 12:54 PM (op 09-10-2004)


Ik maak het saai

bromde stillige om 12:56 PM (op 09-10-2004)


De laatste keer dat ik proveerde wat leven in de brouwerij te brengen, stortte het dak in

bromde stillige om 01:01 PM (op 09-10-2004)


Dus ik pas mooi op

bromde stillige om 01:01 PM (op 09-10-2004)


dan maar saai

bromde stillige om 01:02 PM (op 09-10-2004)


Ja, stillige. width=465, probeer die nog eens?

bromde Paul om 01:09 PM (op 09-10-2004)


*stut muren*

bromde Eduardo om 02:01 PM (op 09-10-2004)


Auto al gewassen?

bromde Marnix om 02:20 PM (op 09-10-2004)


Kerry vs. Bush. Over saai gesproken.

*bereidt zich voor op spannend tochtje naar de Lidl*
*noteert: cola - sperzieb. - bloemetje (Inge)*

bromde P. om 02:33 PM (op 09-10-2004)


Vergeet de BLOEMK niet.

bromde bicat om 03:11 PM (op 09-10-2004)


*PLOP?*

*PLOP!*

bromde Marnix om 03:30 PM (op 09-10-2004)


Voelt zich ziek en duikt bed weer in.

bromde Ingeborg om 03:52 PM (op 09-10-2004)


Kerry vs Bush was inderdaad vreselijk saai.
Geef mij maar sigaren rokende Clinton.

bromde Ingeborg om 03:55 PM (op 09-10-2004)


Ja, Mrnx, drie weken geleden nog.

*ontkurk*

Schoon en fris, dus.

bromde Eduardo om 04:18 PM (op 09-10-2004)


Ja, róken deed hij die dingen ook wel.

*stopt Inge in,
schikt bloempjes
en sluipt weg*

bromde P. om 04:24 PM (op 09-10-2004)


bromde . om 04:33 PM (op 09-10-2004)


*steekt kaarsje aan*

Waarom steek ik eigenlijk een kaarsje aan?

*blaast kaarsje uit*

bromde Marnix om 05:29 PM (op 09-10-2004)


Dingen die je een vrouw nooit zult horen zeggen?

*vouwt geslachtsdeel onder scrotum, spreidt billen, klikt eikel vast tussen billen*

Godverdomme, wie heeft die peuk in mijn bier gegooid? Bicat.net is de fijnste website op het hele internet. Heb je een vuurtje voor mij, neuken? I love Monster Trucks!

bromde Kiers om 06:25 PM (op 09-10-2004)


Of: Die appetijtelijke mokkeltjes van Battlecenter zijn weer terug!

bromde Paul om 06:38 PM (op 09-10-2004)


Vanmorgen hoorde ik bewegende anders nummer zeven van het 'dingen die mannen nooit zeggen'-lijstje opmerken.

bromde Adriana om 06:40 PM (op 09-10-2004)


En 'pleur op, ik kijk darts!' Telt dat ook, Kiers?

bromde Adriana om 06:41 PM (op 09-10-2004)


Volgens mij is dat krachtige vrouwentaal, Adriaan.

bromde Kiers om 06:50 PM (op 09-10-2004)


zo dat eten zit er ook weer op

bromde stillige om 07:57 PM (op 09-10-2004)


"Kut. Op. Ik ga nog even snel pils halen."

bromde Marnix om 08:02 PM (op 09-10-2004)


nog een verhaaltje voor het slapen gaan?

bromde Klaas Vaak om 08:03 PM (op 09-10-2004)


"Ik heb hoofdpijn. Maar zal ik je tóch even beffen?"

bromde Marnix om 08:04 PM (op 09-10-2004)


Ik ben vandaag naar het openluchtmuseum geweest. Politiedag. Mijn zoon en ik hebben in de YPR gezeten (tank, volgens mijn zoon) in bootjes, op motoren, naar bijtende politiehonden in actie gekeken, een dubbele moord opgelost en een arrestatie team in actie gezien. Vrouw en dochter hebben in de speeltuin gezeten, door de bloementuin gewandeld en pannekoeken gegeten.

Wat is dat toch met die vrouwen, dat ze geen lol kunnen hebben?

bromde Lennard om 08:20 PM (op 09-10-2004)


Nooit iets van gemerkt.


bromde Sjaak om 08:45 PM (op 09-10-2004)


En u en uw zoon hebben toch wel friet gegeten, mag ik hopen

bromde Ome Peet om 08:47 PM (op 09-10-2004)


bromde Marnix om 09:22 PM (op 09-10-2004)


Ach ja? Deed het zeer, Marnix?

bromde Adriana om 09:24 PM (op 09-10-2004)


Elke keer weer, Adriana.

bromde Marnix om 09:28 PM (op 09-10-2004)


Een gedicht is geen dictee

bromde bicat web-log om 09:36 PM (op 09-10-2004)


Jij zal 't wel weten.

bromde Paul om 10:05 PM (op 09-10-2004)


'Ach, dat zijn onschuldige meidjes, heer Vaak. Heb ik bij duizenden in mijn computer opgeslagen. Mijn vorige. Waar... Hemel!'

bromde Donner om 10:14 PM (op 09-10-2004)


Beetje strak afgebonden, Mrnx?

Hij is een beetje van kleur.

Óf op kleur, zo u wenst.

*gulp*

bromde Eduardo om 10:47 PM (op 09-10-2004)


Papa, waarom heb ik zo'n grote platte neus met twee ENORME neusgaten?

bromde kleine negerjongen om 11:04 PM (op 09-10-2004)
ENORME BOBBEL LEIDT TOT SPECULATIE GESLACHTSDEEL KIERS

Uitgegeven: 9 oktober 2004 20:26
Laatst gewijzigd: 9 oktober 2004 20:27

BICATTERVEEN - De staafvormige uitstulping in de linkerbroekspijp van Kiers die tijdens de jaarlijkse schapenmarkt in Bicatterveen te zien was in de broek van Kiers, heeft argwaan gewekt. In het Tukkerse wordt gespeculeerd over een vreselijk grote neppenis of dildo in Kiers' broekspijp.

Op die manier zou Kiers, die met name onder tegenstanders de reputatie heeft een beetje klein geschapen te zijn, tijdens de schapenmarkt indruk hebben willen maken op de aldaar verhandelde ooien. De 'belangrijkste gedachte' voor de rol van de neppenis is Dick T., Kiers' stootkrachtige opponent inzake schapenzaken, zo meldt de krant The Sheep Times zaterdag.

De woordvoerster van Kiers' campagneteam heeft het gerucht ontkend en had het over een 'kreukel' in het textiel. Zij kon echter niet verklaren waarom de 'verkreukeling' staafvormig, aldus The Sheep Times.

bromde Kiers om 12:04 AM (op 10-10-2004)


ik trek er de stekker uit

bromde stillige om 12:15 AM (op 10-10-2004)


Dat zal mij persoonlijk jeuken.

bromde Marnix om 12:16 AM (op 10-10-2004)


Wow, ouderwets ranzig verhaal *is helemaal tevreden zo voor het slapen gaan*

Aha, bewegende heeft dus ondergoed nodig. Of Adriana, dat was niet geheel en al duidelijk.

bromde CiNNeR om 02:58 AM (op 10-10-2004)


baasje slaapt *grom*

bromde Heer Tobias om 03:48 AM (op 10-10-2004)


een fijne vertelling

bromde peeter burgeik om 07:23 AM (op 10-10-2004)


Goeedemorguh. tuyp ik eeen beetjw goed want ik kan het beeldschsern niet zien want me zondagochetend teampeloeres zit er voore.

bromde mack om 10:19 AM (op 10-10-2004)


Ziet er prima uit Mack.

Wie is trouwens die kale kabouter op uw schoot?

bromde Eduardo om 10:34 AM (op 10-10-2004)


Zie je nou wel. Jij ziet hem ook!!

Mijn vriendin ziet 'm nooit!

bromde mack om 11:03 AM (op 10-10-2004)


Ziet je vriendin die puddingbuks van jou nooit? Is zij zwanger geraakt in het donker onder de dekens met de handen boven de dekens? Of waren het de bevruchtingskaboutertjes? Mack, je probeert hier iemand voor de gek te houden, maar ik trap er niet in.

bromde Kiers om 11:10 AM (op 10-10-2004)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)