huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "De tik in m’n hoofd"] [huiswaarts] [volgende bral: "Types - De Amerikaanse Toerist"]

10/01/2004: "Coup d'État"


Een zonnige zaterdagochtend. De stad snakt naar bezoekers om haar te vermaken. Toeristen. Zwervers. Bewoners en junks. Dagjesmensen en verdwaalden. Allen vullen de wegen naar het kloppende hart van de wachtende stad. Zij vullen de stad met de benauwdheid van velen als een broeierige hoop. Vocht is het, dat er op deze hete zomerdag moet vloeien. In de mens, uit de mens.

Ik slinger op mijn fiets over het al licht zinderende asfalt. De geur van teer en uitlaatgassen. Ik ben op weg naar mijn kapper, ter voorbereiding op een even verwachtingsvolle avond als de dag. Mijn kapper is gehuisvest in een kleine souterrainwinkel met altijd nieuw personeel. Vaak meisjes van de Balkan of turkse mannen. De meisjes ongeïnteresseerd, met een afwezige blik in hun ogen. De mannen gesloten en stil. Soms een kop thee, soms niet. De inrichting is nog uit de tachtiger jaren. Groen formica met veel zwart en wit in zebraprint. Het enige verschil met nieuwe kapperszaken is dat het groen vervangen is door een koelwarme mix van rood formica met geborstelde staalplaten in grillige formaties. Zwart, afgewisseld met wit, is het enige dat altijd aanwezig is bij de kapper. Net als verven en blonderen.
Zwart en wit.

Ik zet mijn fiets op slot op de Rozengracht en loop het trapje af het souterrain in. Bossen wezenloos geraakt haar staren mij roerloos aan vanaf het linoleum in afwachting van de bezem. In de stoel zit een oudere man. Grijze slapen. De kapster staat met haar rug naar me toe, en houdt achter een kleine ronde vergrootspiegel op voor de klant. Deze knikt in de grote wandvullende spiegel terug, met de berusting van alles dat hem zijn hele leven al overkomt, nu ook weer is verkomen. Het is goed zo.

De man vertrekt, de kapster draait haar hoofd naar mij. "Je kan gaan zitten in die stoel bij de spoelbak", zegt ze, met een licht buitenlands accent. Ik sta nog iets te ver weg om haar gezicht goed te kunnen zien.

Veel bijzonders is het niet. Ze ruimt de kaptafel op, nog steeds met haar rug naar me toe. Ik staar wat naar het plafond. Een schilferige rozet en barsten in het stuc.

Ineens staat ze achter me. Ze slaat de handdoek om en trekt m’n hoofd zacht en voorzichtig achterover, zodat mijn nek in de uitsparing van de wasbak valt. Ik zie haar gezicht ondersteboven. Meestal weet je dan niet of iemand knap is of niet. Maar ik kijk niet naar haar gezicht. Al mijn aandacht wordt getrokken door haar formidabele borsten. Ze begint mijn hoofdhuid te masseren met shampoo en m’n oogleden worden loodzwaar. Ik sluit ze. Op mijn netvlies deinen haar borsten in het tempo van haar ritmisch masserende vingers mee.

"Hoe wil je het geknipt hebben?", vraagt ze. Ik heb m’n ogen nog steeds dicht. Ik geniet van haar aanraking en het beeld op m’n netvlies.
"Lekker kort, dan heb ik het minder warm op een dag zoals vandaag. Bovenop kort, zodat ik er wat gel in kan doen; maar kan je ook kijken of je m’n inhammen een beetje gedekt kunt houden? En m’n nek graag lekker kort, beetje opgeschoren. M’n oren mogen ook vrij."
"Ok", zegt ze.
"En ik heb een speciaal verzoek". Ze kijkt me vragend aan. "Ik heb op m’n slaap een behoorlijke wrat zitten. Kan je met het kammen daarvoor uitkijken? Hij kan anders behoorlijk gaan bloeden."

Ze zoekt met haar handen in mijn schuimende haar naar de plek waar de wrat zit. Ze voelt hem. Kan ook niet missen; het lijkt wel of hij elke keer dat ik bij de kapper ben geweest groter wordt. Hij is inmiddels zo groot als een pepernoot.

"Daar weet ik wel raad mee", zegt ze. "Maakt u zich maar geen zorgen. Ik zal het zo knippen dat er niets te zien zal zijn."

Ze stopt met haar masserende bewegingen in m’n haar met shampoo en pakt de douchekraan. Ik open mijn ogen. Even. Want het water van de douche maakt mijn oogleden leden weer loodzwaar. De shampoo trekt zich tussen de strengen van mijn schone haar terug, Vocht is het, dat moet vloeien. In de mens, uit de mens. Vakkundig geholpen door de zachte maar resoluut werkende handen van de kapster. Haar enorme borsten zijn op m’n netvlies gebrand. De zindering van de hete stad bereikt de stoel waar ik in zit. Mijn adem wordt heel langzaam korter en hoger in m’n borstkas van de spanning; de spanning zakt van mijn borstkas naar m’n buik en verandert in warmte. Ze stopt abrupt, en droogt m’n haar af. Op haar aanwijzing neem ik plaats in de kappersstoel voor de wandvullende spiegel. Ze slaat het kapperszeil over de stoel en knoopt het achter me in mijn nek vast.

"Wilt u een kopje koffie?" vraagt ze. Maar ik drink nooit koffie. Daar word ik hyper van. "Heb je ook thee?" vraag ik. Ze geeft me een kopje heet water met een een Aldi-theezakje. Vervolgens veegt ze de haren van m’n voorganger in de put in de grond.

Het gespannen gevoel is weer weggetrokken uit mijn onderlijf. Ik neem een slok thee. Want de avond zal komen, en het is vocht, dat in de mens en uit de mens moet vloeien.

Een kleine krakende speaker. Marco Borsato zeurt op de radio. "Ik heb een masker opgezet". Meestal komt de discussie wel op gang tijdens het knippen. Zeker bij Marco Borsato; maar nu niet. Ik vraag me af wat ik tegen haar zal zeggen. Al was het maar om Marco te overstemmen. Zal ik het over het weer gaan hebben? Of over de klanten? Maar ze is me voor. Het wordt het weer. En de hitte. En wat we vanavond gaan doen. Zij gaat naar Marcanti. Had ik kunnen verwachten. Aan mijn soort uitgaansgelegenheden –doorgaans wazige bruine kroegjes en dito house tenten- heeft ze geen boodschap. Te apart en vreemd voor haar. Maar tijdens het knippen begint ze langzaam meer tegen me aan te leunen. Is het door het 'vreemde', dat ze toch spannend vindt, of is ze op haar gemak gesteld door de koetjes-en-kalfjes-discussie? Of is het gewoon vermoeidheid van het staan de hele dag?

Nog een kop thee. Het vocht vloeit snel naar binnen om haar door te kunnen laten gaan met knippen. Nu leunt ze met haar benen tegen de armsteunen en mijn bovenarm. We hebben elkaar na de thee niet zo veel meer te vertellen. Routineus knipt ze, en ik kijk in de spiegel weer naar haar prachtige bovenlijf. De hoge adem keert terug. Mijn buik wordt nu snel warmer. Door de thee, door de zweterige warmte onder het kappersschort.

Langzaamaan begint ze vaker en langer op me te leunen. Het beeld in de spiegel. Haar haarzoekende vingers en bewegende armen. Het koele staal van de schaar in m’n nek. Kippevel. Haar stevige grote borsten onder het truitje schokken ritmisch op haar armbewegingen mee in de spiegel. M’n adem wordt nog korter. Ik moet me inhouden om mijn adem stil te houden. Zij is inmiddels weer begonnen te praten over vanavond met haar vriendinnen. Als steeds verder weg door een tunnel raken haar woorden mijn oren, raken alles, strelen overal als haar handen en de schaar en de kam, knippend, bewegend, bijna rijdend, tegen mijn been.

Mijn hand glijdt onder de kappersschort onzichtbaar in m’n broek om de onvermijdbare verlossing te zoeken. Ik zie haar borsten op elke knipbeweging licht meeschokken. Ik smoor m’n heupcontracties met een lichte zucht weg in een knikbeweging met m’n hoofd tegen haar borsten. Ze trekt ze niet weg. De thee is op, en het vocht, dat ook in de mens vloeit, begint langzaam uit de mens te vloeien. Ze pakt me stevig beet. Een onderdrukte kreun. Een zachte onderdrukte krachtschreeuw van haar. Warm kloppend vocht druipt langs mijn kaak in mijn nek en onder de kappersdoek. Een stekende pijn bij m’n slaap. Ze heeft m’n wrat eraf geknipt.


door Vilé

Reedsch...156 toevoegingen, reedsch

Heel treffend, dat kapperszaak gebeuren. Mijn vrouw is ook een kapster met enorme borsten.

Heel lekker verhaal.

Alleen: Staal borstelen ze niet. Dat doen ze alleen met RVS. Het is geborsteld RVS. Of was het korrel 320 geslepen?

bromde Lennard om 10:55 AM (op 01-10-2004)


Knipt je vrouw jou ook intiem, Lennard? Spannend.

bromde Paul om 11:05 AM (op 01-10-2004)


Mooie vrouwen zijn goede pijnstillers.

Mooi verhaal Vilé, wist je trouwens dat ze afgeknipte wratten weer verkopen aan Unox? Die maken er weer croutons voor in de soep van.

bromde mack om 11:12 AM (op 01-10-2004)


Never nooit niet iemand anders dan ikzelf in die buurt met een schaar.

bromde Lennard om 11:15 AM (op 01-10-2004)


bromde Yeah om 11:29 AM (op 01-10-2004)


bromde Twat om 11:37 AM (op 01-10-2004)


bromde reet om 11:40 AM (op 01-10-2004)


Die kut zal wel verder naar boven moeten scrollen, voor de werkenden onder ons.


Ben ik bang.*plierf*

bromde bicat om 11:51 AM (op 01-10-2004)


Of IE in een klein venstertje openen. Of snel veel reageren.

FRIET!

Later.

bromde Lennard om 11:57 AM (op 01-10-2004)


Baron, u is Helderziend!

Hoor ik daar mijn baas achter me terwijl ik uw woorden over werken, scrollen en naar boven lees.

bromde Vilé om 12:24 PM (op 01-10-2004)
ook probaat

bromde bicat.web-log.nl om 01:31 PM (op 01-10-2004)


Het is weer vrijdag. Ik zie weer allemaal mensen die er niet zijn!

Zeker weer ATV?

Misschien moeten deze types gelokt worden met een lokroep...

bromde mack om 02:10 PM (op 01-10-2004)


En deze

bromde Marnix om 02:20 PM (op 01-10-2004)


bromde Lennard om 02:28 PM (op 01-10-2004)


Doe je dat om ons Lennard de stuipen op het lijf te jagen, Marnix? Hij heeft laat ik zeggen bepaalde herinneringen waarin een heggenschaar 'n pijnlijke hoofdrol vertolkt. (Flink van je, Lennard, hoe je Vilés vertelling schijnt te hebben opgepakt. Sorry van mijn opmerking vanmorgen.)

bromde Paul om 02:30 PM (op 01-10-2004)


(O, lekker. Mag ik er ook een? Zo'n bal, bedoel ik?)

bromde P. om 02:32 PM (op 01-10-2004)


Heel fijn Lennard. Hier en daar steekt er iemand al z'n kop om de hoek.

bromde mack om 02:35 PM (op 01-10-2004)


Heeeee, bitterballs!

bromde Dick T. om 02:37 PM (op 01-10-2004)


(Of twee ballen? [hinnik].)

bromde P. om 02:39 PM (op 01-10-2004)
Huh?

bromde Lennard om 02:52 PM (op 01-10-2004)


bromde P. om 02:58 PM (op 01-10-2004)


HAHAHAHA, een karikatuur van Joep van het Hek!! Hilaaaarisch!! Ik wordt GEK wat is ie goed gemaakt!

*Dondert van stoel en Lacht Uit Luid*

bromde Dick T. om 03:04 PM (op 01-10-2004)


Toch wel heftig
die cup-a-sup met bitterballen.
(en dan loop ik al voor op m'n vrijdagmiddagschema -Baas, mag ik eerder naar huis? "ja, en neem meteen onbeperkt verlof, want je scrollde niet snel genoeg naar beneden. By the way, gruizige nicht. de groeten aan je vriendje Bicat, die je zo liefkozend baron noemt!" OOCHHH!!)

bromde Vile om 03:06 PM (op 01-10-2004)


Klop, klop...

Joehoeeeeeeee..!Kan er iemand open doen?
Ik sta hier met mijn handen vol voor de deur!

*klopt nogmaals met voorhoofd*

bromde Het weekend om 03:24 PM (op 01-10-2004)


?

bromde P. om 03:25 PM (op 01-10-2004)


Vertrekt gij nu alweder, Eduardo?

bromde P. om 03:28 PM (op 01-10-2004)


Ik ben m'n accent eq'tje kwijt. Als ik op ALT druk krijg ik ineens volume control.

Iemand help?

*ramt petfles in reet van baas*

bromde Vile om 03:29 PM (op 01-10-2004)


Geef maar hier, dat kuikentje.Ik weet iets leuks.

bromde Eduardo om 03:31 PM (op 01-10-2004)


lindsey :: 01 oktober 13:03 :: website

Wel Relaxte weblog hoor!
Wel coowlZ! Kijk je ook bij die van mij?
www.lindseystar.web-log.nl Kus

(gevonden op het frietlog)

bromde Lennard om 03:48 PM (op 01-10-2004)


Zeg...

...is dat niet de kapster van Vilé?

bromde Eduardo om 03:51 PM (op 01-10-2004)


Ik heb het gelijk maar even gevraagd.

bromde Lennard om 03:55 PM (op 01-10-2004)


En, en, en...

...wat zei ze?

bromde Eduardo om 03:56 PM (op 01-10-2004)


Nog niks. Hou jij het effe in de gaten? Het was tenslotte jouw vraag.

bromde Lennard om 03:58 PM (op 01-10-2004)


Indien schaal met bitterballen nog niet leeg is, zou ik er ook wel eentje willen nuttigen.
Heb namelijk honger gekregen en moet nog naar c1000.

bromde Ingeborg om 04:00 PM (op 01-10-2004)


Okidoki, Lnnrd.


Doe mijn best.

*bwuuuurrrrrrrrrrps*

bromde Eduardo om 04:05 PM (op 01-10-2004)


Hier Ingeborg, neem mijn ballen maar, ik hoef ze niet meer.

bromde Dick T. om 04:06 PM (op 01-10-2004)


Hiero, Dick.Alsjeblieft.

bromde Eduardo om 04:11 PM (op 01-10-2004)


Dick indien handen ontdaan van groene zeep na die nachtelijke escapade van je, dus lekker fris ruikend?? dan gooi ze maar zachtjes deze kant op.

bromde Ingeborg om 04:16 PM (op 01-10-2004)


Wil mijn heerlijk ruikend velletje, mijn zeer aaibare cachamir truitje en tweed-blazer echt klassiek uitgevoerd model in Engelse coutry-stijl niet gelijk bevuilen.

bromde Ingeborg om 04:20 PM (op 01-10-2004)


C1000 en Lidl gaan fuseren, wist u dat?

bromde Paul om 04:22 PM (op 01-10-2004)


Lennard, dat ziet eruit als een smakelijk biggetje die we zachtjes met de stroomstoter iedere gewenste richting kunnen uitduwen.

bromde Kiers om 04:23 PM (op 01-10-2004)


*kapt tafel*

bromde Eduardo om 04:24 PM (op 01-10-2004)


Maar da's een hereneikel die ze daar naar buiten stulpt. Goed kijken.

bromde P. om 04:29 PM (op 01-10-2004)


Heer Kiers, wel héél erg veel om te lezen op de vrijdagmiddag.

Qua link.

bromde Eduardo om 04:32 PM (op 01-10-2004)


wat jammer van die wrat. 't is toch een stukje minder kiers. had je haar geen foto kunnen geven als aandenken aan dat kappersbezoek.

bromde jan om 04:42 PM (op 01-10-2004)


Nou, doe eens een poging.

bromde Lennard om 04:43 PM (op 01-10-2004)


Jan is jarig. Leve Jan.

bromde bicat om 04:51 PM (op 01-10-2004)


Het is groen en het flikkert keer op keer uit de boom.

bromde Marnix om 04:51 PM (op 01-10-2004)


Jan is was jarig. Leve Jan.

bromde bicat om 04:52 PM (op 01-10-2004)


Stroomopwaartsch! Gefeliciteerd.

bromde P. om 04:54 PM (op 01-10-2004)


Jan is nog lang niet jarig.
Voorlopig.

bromde Lennard om 04:54 PM (op 01-10-2004)


(Damn.)

bromde P. om 04:54 PM (op 01-10-2004)


Bierrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!
Laat de avond- en weekeindploeg maar aantreden.
Kots, lol en Ongein zal hun deel zijn.

(Hee, ik schrijf mezelf, zie ik.)

bromde Vilee om 04:58 PM (op 01-10-2004)


Als u dat zou willen doen, heer Kiers.

Gaarne.

Met zo een leuk rood lampje er boven.

*krabt aan schilferig rozet*

Wauw!

bromde Eduardo om 05:00 PM (op 01-10-2004)


Iewwwww, die laatste zin he... *Ziet van de chocomel af*

bromde CiNNeR om 05:08 PM (op 01-10-2004)


Mrnx, geen idee...

...eeerrhmm, olijf?

bromde Eduardo om 05:08 PM (op 01-10-2004)


*Gooit zachtjes 3000 bitterballen (allemaal warm) richting Ingeborg*

Je ziet er kek uit vandaag trouwens. Nieuw?

bromde Dick T. om 05:11 PM (op 01-10-2004)


Ingeding is naar de C1000.

*pinkt een...* *voorspelbaar*

bromde P. om 05:11 PM (op 01-10-2004)


EMMERTJE!!! VLUG!!!

bromde P. om 05:13 PM (op 01-10-2004)


Tjees.

Ahem. Hoi Inge...

bromde P. om 05:18 PM (op 01-10-2004)


Kiers, duizendmaal dank!

U bent een heer.

bromde Eduardo om 05:26 PM (op 01-10-2004)


Ik moet zeggen, gaandeweg werd ik toch een beetje berig. Ik denk dat ik er een emailtje aan waag.

bromde Kiers om 05:28 PM (op 01-10-2004)


bromde Marnix om 05:35 PM (op 01-10-2004)


Moet daar ook niet een geil en hoerig lampje boven staan, heer Kiers?

bromde Eduardo om 05:45 PM (op 01-10-2004)


bromde Marnix om 05:49 PM (op 01-10-2004)


Kiers en Marnix, en allebei hebben ze er voor mij ook eentje mee gebracht.

Joechei!

bromde Lennard om 05:55 PM (op 01-10-2004)


*Pets!*

Eentje, Lennard. Anders moeten we je straks weer uit de rododenderon vissen.

bromde Marnix om 06:00 PM (op 01-10-2004)


Voor Ingeborg.Nou ja, zo ongevéér dan, hè.

bromde Paul om 06:15 PM (op 01-10-2004)


MMMM veel moeite moeten doen???
Zien er wel lekker uit.
Gaat nu naar kroeg en dan uit nice evening all.

bromde ingeborg om 06:46 PM (op 01-10-2004)


Nee hoor, geen moeite.

Dag! x

bromde P. om 06:48 PM (op 01-10-2004)


Kijkt nog snel even terug en ziet daar 3000 bitterballen van Dick.
Die 1 á 2 waren genoeg of wil je me vet mesten om met kerst te kunnen consumeren.
Wil wel graag in mijn kasmiertje blijven passen.

bromde Ing om 06:51 PM (op 01-10-2004)


Rare vraag misschien Ingeborg, maar waar ga je heen? Een bierkroeg? Of een eetcafe? Of ga je naar een praatcafe? Is nog een beetje vroeg he, voor een praatcafe.

bromde Kiers om 07:03 PM (op 01-10-2004)


*staart dromerig uit raam. natuurlijk.*

bromde P. om 07:03 PM (op 01-10-2004)


Kiers weet alles, Inge. Let goed op.

bromde P. om 07:05 PM (op 01-10-2004)


De Engel heerlijke kroeg lekkere wijn vele soorten bier en vele mensen om te praten.

bromde Ingeborg om 07:06 PM (op 01-10-2004)


Een drinkgelach. Wist ik wel dat dat het zou worden. Ga ik je zometeen vertellen waar De Engel is.

bromde Kiers om 07:14 PM (op 01-10-2004)
Wat een geinig dingetje zag ik hier, joh!

bromde Driek om 07:23 PM (op 01-10-2004)


The world is yours.

bromde Kiers om 07:36 PM (op 01-10-2004)


Geachte heer, mevrouw,

Graag ontvangen wij een brochure van uw onderneming. Zou u die ons digitaal willen doen laten toekomen?

Bij voorbaat hartelijke dank,

bromde Kiers om 07:43 PM (op 01-10-2004)


Zo is dat.

bromde Paul om 07:43 PM (op 01-10-2004)


De Engel. Nou, daar ben ik ooit eens op een donderdagavond geweest. Telkens rondjes geven voor de hele zaak. Totale gekte!
We waren en bleven met 2 kerels.

Dus.

Nooit weer gedaan, de overkant had meer potentie. Nou zeg.


*kijkt met weemoed naar litteken*

bromde bicat om 07:52 PM (op 01-10-2004)


bromde Gnagna om 08:49 PM (op 01-10-2004)


Wat heeft Cinner ermee te maken? Heer Bicat? Kom eens van uw roze wolk af, het volk morrelt aan de poorten.

bromde een onozole om 09:00 PM (op 01-10-2004)


Geeeeeeuuuuwwwww

bromde Cerito om 09:39 PM (op 01-10-2004)


Kom uit je hangmatje, Cerito.

bromde Paul om 09:41 PM (op 01-10-2004)


*ogen schieten vol*

bromde P. om 09:57 PM (op 01-10-2004)


Zoen voor Cin.

bromde P. om 10:02 PM (op 01-10-2004)


Neem een voorbeeld aan Cerito. Die is bijna aan de vrimibo toe.

bromde bicat om 10:04 PM (op 01-10-2004)


Maar stel je nou 'ns voor dat het gezellig wordt....

bromde Marnix om 10:27 PM (op 01-10-2004)


bromde Tante Sjaan om 10:32 PM (op 01-10-2004)


Ik heb nog waterbuffelpaté. Zestien kilo.

bromde Marnix om 10:41 PM (op 01-10-2004)


Ik heb 18 kilo nodig....jammer

bromde Cerito om 10:53 PM (op 01-10-2004)


*halst kok*

(vrij naar Eduardo)

bromde P. om 10:54 PM (op 01-10-2004)


*Gooit een biertje op*

Bij nader inzien voel ik mij erg vereerd ...

bromde CiNNeR om 11:51 PM (op 01-10-2004)


Zo, het stukje is klaar Nu klopt alles weer mooi. U weet mijn log wel te vinden toch. Maar vooral Webdeb's. Daar is altijd wat te doen merk ik ..

bromde CiNNeR om 12:18 AM (op 02-10-2004)


Hoe zijn jullie zo bij de Mobiele Eenheid terechtgekomen?

bromde P. om 01:11 AM (op 02-10-2004)


bromde Hoi! om 01:16 AM (op 02-10-2004)


Ik stond er op een dag mee op P.

bromde CiNNeR om 01:24 AM (op 02-10-2004)


En dan ga je ook weer met de ME naar bed? Ondeugd!

Nou ja. Truste voor straks.
Ik ga plat.

bromde P. om 01:33 AM (op 02-10-2004)


Oef, zo klinkt het knap ranzig. Of onnoemelijk aanlokkelijk, het is maar hoe je het bekijkt ;)

Tnx en truste!

bromde CiNNeR om 01:41 AM (op 02-10-2004)


bromde . om 07:30 AM (op 02-10-2004)


Ah, de eerste foto's uit Amsterdam druppelen reeds binnen.

bromde Paul om 09:24 AM (op 02-10-2004)


Zie ik daar die ruggegraatloze hond ook lopen?

bromde bicat om 10:21 AM (op 02-10-2004)


Nee, ik zit gewoon thuis hoor.

bromde Lennard om 10:23 AM (op 02-10-2004)


Ik heb nog een treinkaartje liggen. Iemand nog zin om naar de woonbeurs te gaan?

bromde bicat om 10:25 AM (op 02-10-2004)


Je moet Kiers ook geen link geven. Kiers is een gevaar voor zichzelf en een last voor de samenleving an sich als hij een link voor zijn neus krijgt. Nààst zijn opmerkelijke reageerdriften kan hij veelal alle emoties niet meer de baas als achter de link ook nog eens zaken schuilen die het daglicht boven zijn rukkershol niet kunnen verdragen.... totale gekte.

Kiers moet eigenlijk van dit hele internet af. Daar gaat het vandaag ook over, daar op de Dam.

bromde bicat om 10:48 AM (op 02-10-2004)


Tegelijk posten. Valt het dan niet op? Dat KiersBicat alterego's zijn? Een ziekte is het, dat zeg ik.

bromde KiersBicat om 10:52 AM (op 02-10-2004)


Ik vond het toch zó gezellig hè, gisteren. En ja, komen er brokken van, dan zit onze Boekhouder erachter. Het is net als in het bedrijfsleven zeg maar. Nee, Lennard, ik accepteer geen boerenkool als zwijggeld.

bromde Paul om 11:01 AM (op 02-10-2004)


Nou moe. Ik heb ook nog wel prei en andijvie hoor.

bromde Lennard om 11:04 AM (op 02-10-2004)


bromde Janine om 11:09 AM (op 02-10-2004)


(Bij gebrek aan Inge, natuurlijk.)

bromde P. om 11:12 AM (op 02-10-2004)


Poe hé. Zou Tommie zeggen als dat Ieniminie was. Maar dat is Ienimini niet. Niet met zo'n maat.

bromde Lennard om 11:15 AM (op 02-10-2004)


Bij mij is de foto fuji. Het rode kruis biedt geen soelaas helaas.

bromde P. om 11:21 AM (op 02-10-2004)


En ook het verkeer door het tunneltje is stilgelegd. Door de auto-corrector. Ha.

bromde P. om 11:24 AM (op 02-10-2004)


Ik heb gewoon grote tieten in beeld hoor. Of zou dat een soort van nabranden op mijn netvlies zijn?

bromde Lennard om 11:36 AM (op 02-10-2004)


U moet het zo zien. Achter het tunnelltje staat een jong meisje met twee ENORME jetsers die ze laat zien vanonder haar in Scandinavische kelueren en printen gebreide truitje. Dat geile kreng verleidt al dat verkeer af tot ongelukken maken en botsen tegen bomen. Achter het tunneltje is het een verschrikkelijke chaos geworden, er komt geen auto meer door.

bromde Bicat's autocorrector om 12:17 PM (op 02-10-2004)


Het regent er in elk geval, zie onder Zwarte Schoenen, dus er is weinig aan.

bromde P. om 12:41 PM (op 02-10-2004)


02 Oktober '04 - 12:58

Ja, ik ben verstandelijk gehandicapt, daarom zit ik in het Genius Forum.
Jullie Ilse ligt hier in het Elisabeth? Ik woon in Tilburg. Laat ik ‘r maar es opzoeken, kan ze ècht met iemand praten. Dag hoor, mede namens Bicat.net.

Paul

Thank You !!

bromde Paultje toch! om 12:59 PM (op 02-10-2004)


*plop*

bromde Eduardo om 02:11 PM (op 02-10-2004)


Weljaaa, en mijn comments van vannacht zijn alweer verwijderd. Onnavolgbaar die meid, altijd aan het opruimen he. Nou heb ik ook nog een ip-ban. Wel een lieve hoor, ik mag nog wel alles lezen. Selectief dan, maar het is toch sympathiek.

bromde CiNNeR om 02:17 PM (op 02-10-2004)


Ow en sorry Lennard, ik wilde je thunder niet pikken maar ja, krijg hem steeds weer naar mijn hoofd gesmeten. Ik bezit meer kwaliteiten dan ik me bewust was..

bromde CiNNeR om 02:20 PM (op 02-10-2004)


kijkt even ja het was bere gezellig gisteren en besluit het bed weer op te zoeken iemand aspro

bromde ingeborg om 02:45 PM (op 02-10-2004)


*Heeft wat gemist gisteren?*

bromde CiNNeR om 02:47 PM (op 02-10-2004)


Webklep!

bromde Eduardo om 02:53 PM (op 02-10-2004)


Ik ga vanavond optreden voor iemand die gisteren al gebeld heeft of het wat zachter kan. Dat belooft wat.

Daartoe dien ik ook nog naar het altijd gezellige Schijf te rijden. Nee. Dat ligt niet achter 't Harde. Heb ik mij laten vertellen.

Rokkenrol is ook niet meer wat het geweest is.

* start Myst Revelation op *

Ziet u wel?

bromde Hoof om 03:00 PM (op 02-10-2004)


Had ik nou vier uur of drie uur gezegd? In het eerste geval heb ik het niet gered, in het laatste geval wel.

bromde Lennard om 03:05 PM (op 02-10-2004)


Op de Woonbeurs, Hoof?

*mist openbaring*

bromde Eduardo om 03:16 PM (op 02-10-2004)


*plief*

bromde Marnix om 04:19 PM (op 02-10-2004)


Wat is nu weer plief? Een niet goed opgezete beugel misschien?

Wow, 200.000 man op het museumplein gestouwt!

bromde CiNNeR om 04:46 PM (op 02-10-2004)


Ja. Mensen moeten toch wat op zondag?

Ik heb net de afwas gedaan bijvoorbeeld. En de vaat.

bromde Paul om 06:05 PM (op 02-10-2004)


GVD!

't Is dementie!
Mórgen is het zondag, lul!

*slaat ogen ten hemel*

bromde P. om 06:12 PM (op 02-10-2004)


(Dus? Braderie op het Museumplein?
Allerlei fauna aan het spit daar?)

bromde P. om 06:17 PM (op 02-10-2004)


iemand nog slagroom van Dr.Oetker? heb liters over...

bromde bro om 07:55 PM (op 02-10-2004)


"Deze knikt in de grote wandvullende spiegel terug, met de berusting van alles dat hem zijn hele leven al overkomt, nu ook weer is verkomen. Het is goed zo."

Herkenbaar.
Pijnlijk herkenbaar.

bromde ap om 08:09 PM (op 02-10-2004)


"Zwart, afgewisseld met wit, is het enige dat altijd aanwezig is. Zwart en wit."

Zo is het. Niet is droeviger en deprimerende dan het schrijven van non-fictie en proza in het algemeen. Oh wat een droefenis. Oh wat een ellende. Oh wat een diepte. Oh wat een...uh....

Enfin

bromde de dichtende depro om 08:46 PM (op 02-10-2004)


Ik ben eigenlijk behoorlijk gelukkig. En vrolijk.

Nu je 't zegt.

bromde Marnix om 08:52 PM (op 02-10-2004)


Dochteronderneming van Woedend!

bromde Paul om 08:59 PM (op 02-10-2004)


ik voel me toch een beetje ontheemd. Zo'n Zaterdag zonder verwijzing naar een vaderlands filmprodukt. Misschien morgen?

bromde bicat.web-log.nl om 09:16 PM (op 02-10-2004)


Och, lees es 'n boekie. De film ervan is kut.

bromde P. om 09:36 PM (op 02-10-2004)


Wat?! Veertienduizend pagina's Mulisch op de zaterdagavond?!!!!

Ik download het uittreksel wel.

bromde Marnix om 10:06 PM (op 02-10-2004)


ik had het al uit
heb je niks anders qua film en lezen

bromde bicat.web-log.nl om 10:17 PM (op 02-10-2004)


Marnix is een voortdurende Aanslag op mijn geestelijke vermogens. En daar ben ik hem zeer dankbaar voor. (Lekkere URL weer op je log!)

bromde Paul om 10:24 PM (op 02-10-2004)


02 Oct, Sat, 18:21:47

bromde P. om 11:00 PM (op 02-10-2004)


Graag gedaan.

Denk ik.

bromde Marnix om 11:18 PM (op 02-10-2004)


*spoenk!*

bromde Marnix om 11:48 PM (op 02-10-2004)


Nou weer spoenk!? *Raakt volledig van slag* Of zou dat van de groene prut in mijn shag komen?

bromde CiNNeR om 01:42 AM (op 03-10-2004)


Ach, die spruiten van tegenwoordig liggen ook nog wel eens zwaar in het hoofd...

bromde Scream om 01:44 AM (op 03-10-2004)


Ieeeeeeeee...

bromde Screech om 02:44 AM (op 03-10-2004)


Screamer, you know you are a screamer
Well can you put your hands in your head, oh no!
I said screamer, you’re nothing but a screamer
Well can you put your hands in your head, oh no!
I said ’far out, - what a day, a year, a laugh it is!’
You know, - well you know you had it comin’ to you,
Now there’s not a lot I can do

Screamer, you stupid little screamer;
So now you put your head in your hands, oh no!
I said ’far out, - what a day, a year, a laugh it is!’
You know, - well you know you had it comin’ to you,
Now there’s not a lot I can do.


And so on, and on.

bromde Supertramp om 05:57 AM (op 03-10-2004)


tring tring tring

bromde de wekker om 08:11 AM (op 03-10-2004)


Dag Lennard!

bromde Wat dan ook om 08:17 AM (op 03-10-2004)


Lorre?

bromde Finkers om 08:25 AM (op 03-10-2004)


Ja?

bromde Lorre om 08:25 AM (op 03-10-2004)


Lorre?!

bromde Finkers om 08:26 AM (op 03-10-2004)


Zeg het eens.

bromde Lorre om 08:27 AM (op 03-10-2004)


Je merkt wel dat de dagen aan het lengen zijn

bromde de dichtende depro om 10:53 AM (op 03-10-2004)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)