huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "De gemeenschappelijke deler"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Nooit slim zijn"]

08/18/2004: "4 Havo"


Het was op de heetste dag van het jaar. Havo 4. Rechts naast me zat Astrid. Astrid was blond, ze had krullen en was gekleed op de hitte. Ik had het goed gezien. Als ze voorover leunde om iets op te schrijven kon ik het zien. Door haar korte mouwopening zag ik haar borst. Een puntige witte borst met bruine tepel. Ik keek om me heen. Niemand zag het. Niemand kon het ook zien. Deze les was haar borst voor mij alleen. Ze bukte weer voorover. Weer dat prachtige gezicht. Ik had nog nooit een borst van een meisje zo dichtbij gezien. De wiskundeleraar schreef op het bord. Astrid schreef mee. Ik deed alsof ik schreef maar keek alleen maar onopvallend opzij.

Nog een half uur duurde deze les. Astrid ging rechtopzitten en belemmerde zo mijn uitzicht. Even keek ze opzij. Had ze mij gezien? Ik schrok en keek in m'n schrift. Ik voelde mijn gezicht kleuren. Astrid leunde weer voorover. Ze leek ook te blozen. Ze moest gezien hebben dat ik keek. Vanuit mijn ooghoek voelde ik haar kijken. Angstig keek ik strak voor me uit. Ieder moment vewachtte ik nu een verontwaardigde verbreking van de stilte. Ik was in paniek. Ik moest ontkennen anders zou ik voor altijd uitgelachen worden. Ik zou bekend staan als gluurder. Ik had mezelf weer belachelijk gemaakt.

Maar het bleef stil. Vuurrood keek ik opzij. Astrid had me gezien. Ze had een speelse blik in haar ogen. Ze bukte voorover en met haar rechterwijsvinger maakte ze haar mouwopening nog groter. Direct maakte de paniek plaats voor opluchting. Ik voelde mijn blos wegtrekken en keek nu iets schaamtelozer haar kant op. Ze draaide zich iets naar links zodat ik nu vrij uitzicht had op haar twee borsten. Mijn lid duwde hard tegen mijn broek. De bolling was duidelijk te zien. Astrid zag het. Haar linkerhand schoof onder de schoolbank. Ze legde haar hand op mijn broek en wreef over mijn lid. Nooit was ik zo geil geweest. Ik wilde haar bij haar borsten pakken maar dat kon niet. Niet nu.

De bel ging. We pakten onze boeken en stonden op. Ik enigszins moeilijk. Astrid treuzelde en liep als laatste voor mij de klas uit. Ik liep vlak achter haar. Ik zag haar hand naar achter tasten. Ik duwde mijn bolling richting haar hand, en ze greep erin. Zo liep ik de klas uit tot bij de deur. Daar liet ze me los. Ik hield mijn tas voor m'n erectie. 'Fiets je vanmiddag met me mee?' vroeg ze. Ik antwoordde met een schor 'dat is goed.'

Nog twee uur les voordat de school afgelopen was. Met een gelukzalig gevoel zat ik de resterende tijd uit. Van de lessen kreeg ik niets meer mee. Ik droomde van de fietstocht naar huis. Toen eindelijk de laatste bel ging, pakte ik mijn spullen en liep naar het fietsenhok. Ik zag Astrid een paar meter voor me lopen, met Carmen naast haar. Carmen zat ook bij ons in de klas. Carmen was lang niet zo knap als Astrid maar door haar overdadig make-up gebruik was ze populair. Eigenlijk was ze alleen maar populair omdat ze met Astrid omging. Ze smoesden wat. Ik zag Carmen omkijken, ze zag dat ik een paar meter achter hen liep en glimlachte. Bij het fietsenhok aangekomen sprak Astrid me aan. 'Is het goed als Carmen ook mee fietst?'
' Oh ja hoor. ' zei ik nerveus.

Carmen en Astrid fietsten voorop en ik reed er achteraan. Ze praatten honderd uit en keken amper achterom. De tijd verstreek. Mijn triomf maakte plaats voor vernedering. Als een sukkel fietste ik achter ze. Bij de volgende kruising moest ik af maar ik fietste achter ze aan. Ze keken achterom en Carmen vroeg of ik daar niet af had gemoeten. 'Oh ja, dat is ook zo.' Het meest onnozele wat me te binnen schoot kwam er ook uit. Ik keerde om zei nog 'Tot morgen.' 'Tot morgen' zeiden ze en fietsten door.

Nog nooit was ik zo vernederd. Ik haatte Carmen. De meest vreselijke dingen wenste ik haar in gedachten toe. Carmen had mijn ontmaagding in de weg gestaan. Waar haalde ze het gore lef vandaan om mee te fietsen? Je moest oprotten trut, kutwijf, hoer, Astrid fietste vandaag met mij mee! Weg moet je! Astrid wou bij mij zijn!

Zaterdagavond zat ik in de kroeg. Astrid zou ook komen. Astrid kwam daar altijd. Ditmaal zou ik haar versieren. Ongemakkelijk, maar stoer zoals het hoort bij zeventienjarigen dronk ik een bier. Astrid en Carmen kwamen binnen. Aangeschoten. Lachend. Aandacht van alle jongens. Opeens pakte Carmen Astrid vast en kuste haar op haar mond. Astrid zoende terug. De grond onder mijn barkruk zakte weg.

Die maandag erop was Astrid niet op school. Carmen fietste 's middags met mij mee. Zwijgend en star voor me uit kijkend, fietste ik naast haar. Langs een maisveld legde ze haar hand op mijn arm en remde af. Ik stopte en keek haar nors en niet begrijpend aan. Ze vroeg me af te stappen en wenkte naar het maisveld. "Kom eens mee" fluisterde ze. Ik liep achter haar aan het maisveld in en voelde mijn broek strakker gaan zitten. Ineens maakte het mij niet meer uit. Principes telden niet. Ik moest ontmaagd worden.


Reedsch...119 toevoegingen, reedsch

Ik wou dat ik mijn principes met zo'n benefit had kunnen opgeven.
Mooi en spannend Mack

bromde peeter burgeik om 12:25 PM (op 18-08-2004)


Heel herkenbaar Mack. Als ik momenteel door de omgeving fiets zie ik ook veel masvelden.

Maar is het nog gelukt? Of zat de hele klas verderop in het masveld met een fototoestel in de aanslag te wachten tot jij naakt met je harde sjaak eraan kwam?

bromde Lennard om 12:27 PM (op 18-08-2004)


4 havo ?
Hoor ik dat goed ? Ha ,de kleuterklas .
Tot volgend jaar jongen .

bromde Joep om 12:33 PM (op 18-08-2004)


Het principe 'geen geneuk met een lesbie' heb ik overigens in geen van de recente normen- en waardendebatten horen langskomen. Ook niet bij de minder recente overigens.

Het achter meisjes aanfietsen (naar Boskoop, desnoods), vond ik wel pijnlijk herkenbaar. En die opspelende Sjaak. Ook pijnlijk.

bromde Hoof om 12:37 PM (op 18-08-2004)


Schitterend verhaal. De kern is het woord "misschien". Je weet nooit waar je aan toe bent met ze. Ze spelen met je. En ondertussen gaan je hormonen met je op de loop. In de fietsenstalling en op het maisveld.

Overigens, Hoof, waarvandaan fietste je naar Boskoop (Alphen)?

bromde Vil om 12:48 PM (op 18-08-2004)


Fijn getimed Mack nu de maisvelden tot in de hemel lijken te reiken. Ik denk dat ik eens een stukje ga fietsen.

bromde Kiers om 12:48 PM (op 18-08-2004)


Leuk geschreven, Mack :)
In 4 havo heb ik hard leren fietsen ..

bromde Von om 01:00 PM (op 18-08-2004)


Zein wij te min soms

bromde Govert (klasseleraar) om 01:10 PM (op 18-08-2004)


Ik zat op school in Gouda, moest naar Waddinxveen, maar fietste gewoon door naar Boskoop.

Wat zeg je daar Hoof, Waddinxveen? Komen daar niet al die bekende artiesten vandaan?

Ja. Inderdaad.

bromde Hoof om 01:15 PM (op 18-08-2004)


men dient natuurlijk wel in ogenschouw te nemen dat dit verhaal speelde tijdens de hete zomer van 1923 en de maisvelden nog talrijker waren dan de fietspaden.

bromde mack om 01:46 PM (op 18-08-2004)


De hete zomer van 1923? Toen bij de vrouwen spataders op de kuiten geen uitzondering maar regel was. Toch?

bromde Dreknek om 01:50 PM (op 18-08-2004)


Wel zielig hoor, dat er zo gemakkelijk met jullie gespeeld kan worden...

bromde Queck om 01:56 PM (op 18-08-2004)


Hete zomer van 1923? Dat kan niet... http://www.knmi.nl/voorl/nader/zomertoptienvande20eeeuw.htm

bromde Queck om 02:01 PM (op 18-08-2004)


Hij zal wel 1932 bedoelen Queck.
Speelde jij vroeger ook wel eens doktertje? Of is dat iets van de laatste tijd?

bromde Lennard om 02:16 PM (op 18-08-2004)


Ach ja, 1923.

Toen moest je ter voorkoming van ongewenste zwangerschap nog een schapendarm om je Sjaak trekken.

Met het schaap eraf. Voor de duidelijkheid.

Alhoewel het met schaap en al natuurlijk ook zeker z'n voorbehoedswaarde heeft. Met het meisje erbij zorgt het echter voor een hoop gepraat in de buurt.

bromde Hoof om 02:16 PM (op 18-08-2004)


Zozo Queck, en u wilde beweren dat er met dames niet te spelen valt? Het is allemaal een complot van ons mannen, een collectief verbond en bewustzijn zogezegd. Onbeholpen overkomen zorgt er te allen tijde voor dat de vrouw een gevoel van macht over ons heeft. Dit alles om ontmaagdingen in masvelden mogelijk te maken natuurlijk.

bromde pippin om 02:26 PM (op 18-08-2004)


1923; dat kan m'n oma geweest zijn.
ik vermoedde al zoiets.....

Overigens, toch weer die oma's en oudjes dus.

Wie durft ernog te beweren dat zij afwezig zijn op internet?

bromde Vil om 02:44 PM (op 18-08-2004)


H, is-ie nou alweer weg?

Hij loopt ook overl rond te snateren...

bromde Quick en Quack om 03:02 PM (op 18-08-2004)


Ik kreeg net een mailtje, speciaal voor mensen die niet zo'n goeie dag hebben. Of zelfbeeld. Het helpt. Probeer maar.

http://te-be.ru/pics/flash/ilike.swf

bromde Hoof om 03:11 PM (op 18-08-2004)


Mooi autootje Queck.

bromde bicat om 03:26 PM (op 18-08-2004)


@Quick en Quack... ZIJ loopt overal rond te snateren...

@Lennard... ik speelde vroeger alleen maar in maisvelden... dokterje spelen doe ik nu drie jaar met succes en over drie jaar mag ik doktertje zijn...

@Pippin... als U heren met ons dames speelt... waarom zijdt U dan degenen die hun principes laten varen, waar barkrukken onder vandaan zakken en ons in frustratie 'hoer' of 'tease' noemen?

bromde Queck om 03:29 PM (op 18-08-2004)


Ja. Pippin. Geef dr maar eens antwoord op!

* splijt zwam *

bromde Hoof om 03:31 PM (op 18-08-2004)


Dat met dames spelen komt later. Als je allang ontmaagd bent. Daarvoor doe je alles om ontmaagd te worden. Zoals op bezoek gaan bij de buurvrouw, de hond van de buurvrouw uitlaten, tijdens je vakantie op je hotelkamer blijven liggen totdat het kamermeisje komt, bijles nemen bij de juffrouw, noem het maar op. Geen van deze tactieken werkte trouwens.

bromde mack om 03:37 PM (op 18-08-2004)


Ja, daar ben ik ook wel benieuwd naar. Want een hoer is betaald toch? Anders is het gewoon een slet. Toch?

(Kan iemand mij even updaten over dat wereldwijde mannencomplot?)

bromde Lennard om 03:41 PM (op 18-08-2004)


Ik kan toch z kleinzerig zijn, h.
Na maanden spamterreur.

----- Original Message -----
From: paulterbeek@home.nl
To: paultje@home.nl ; paulterfeek@home.nl ; paulswawts@home.nl
Sent: Wednesday, August 18, 2004 3:28 PM
Subject: Hello!

FUCK YOU, ASSHOLE.

bromde Paul om 03:41 PM (op 18-08-2004)


Tja, elk verbond haar verraders.

En dat barkrukkenwegzakkenverhaal hoort bij de strategie! Echt waar!

bromde pippin om 03:46 PM (op 18-08-2004)


@Lennard
Niet in het openbaar, mafkees. Ga maar eens met je vader praten.

bromde pippin om 03:52 PM (op 18-08-2004)


Barzakkenwegkrukkenverhaal?
Het begint mij gewoon te duizelen.

bromde Paul om 03:53 PM (op 18-08-2004)


@paul
hoe zit dat eigenlijk met die spam, waar moet die naartoe?

bromde pippin om 03:57 PM (op 18-08-2004)
In 1923 werd overigens de gemoriseerde barkruk uitgevonden

*trapt op starter*

bromde Ome peet om 04:34 PM (op 18-08-2004)


Er wordt hier teveel geluld over drank. Ik denk dat ik eens wat drank in deze lul ga gooien. Iemand een toffe rose met een versgebakken gamba met een sprietsje creme fraiche tikkeltje citroen, koriander, knoflook, peper en zout op de uitkijk naar wulps vrouw'lijk schoon? Ga mij niet vertellen dat ik geen respect voor vis heb.

bromde Kiers om 05:10 PM (op 18-08-2004)


Laat vis maar zwemmen...

bromde Queck om 05:21 PM (op 18-08-2004)


Nou, eh, 'pippin', wie of wat ben jij eigenlijk, dreutel?
Al maandenlang ontvang ik spammail, gericht naar de emailadressen die ik noem, plus natuurlijk mijn eigen emailadres ertussen.

Heer Kiers, proost!

bromde Paul om 05:24 PM (op 18-08-2004)


Dat is nog eens een leuk bericht,
van Kwik, Queck en Kwak! Dank je.

bromde P. om 05:47 PM (op 18-08-2004)
Eindelijk dan een fotootje van mijn buurvrouw.
Zoogster v/h min, van beroep.

bromde Paul om 06:00 PM (op 18-08-2004)


@Paul
Ik ben de alpha en de omega. Ik krijg ook spam. Daar val ik toch ook niet iedereen mee lastig?
Daar zul je dan wel een goede reden voor hebben, maar die kun je toch minstens met ons delen?

bromde pippin om 06:14 PM (op 18-08-2004)


En Hoof, heb u het nog een beetje gered zo allemaal?

@Lennard: euh, dat u eigenlijk schrijver van dit verhaal zou zijn denk ik, als je alle geruchten bij elkaar optelt enzo

Mooi verhaal overigens!! Nu begrijp ik waarom jongens altijd maar mee wilden fietsen enzo.

bromde CiNNeR om 07:07 PM (op 18-08-2004)


pippin, moedig Paul nou niet aan. Hij deelt al zoveel met ons.
Leuk verhaal Mack! Ik fietste nooit naar school. Ook niet van school, overigens. Ik heb heel wat gemist blijkbaar.

bromde Adriana om 07:14 PM (op 18-08-2004)


Ha Ik heb jarenlang bij iemand achterop gemogen. Een jongen ja. En later bleek hij verliefd op me ook. Het feit dat hij elke ochtend op me zat te wachten (ik was de eeuwige te laat komer) had misschien wel een clue moeten zijn?

Later ging ik met de metro. Zoenen in de metro ... *nostalgisch*

bromde CiNNeR om 07:16 PM (op 18-08-2004)


@ CiNNeR Ik ben wedergekeerd naar mijn werkplek, dus het is voor vandaag nog niet helemaal rond. Wil wel zien dat ik voor 'The Powers That Be' te huize Hoof ben...

bromde Hoof om 07:28 PM (op 18-08-2004)


Hup Audina! Goedzo Pieter! Werk ze Hoof!

Over die geruchten: Ik weet van niks. Ik weet niet eens waar het over gaat en niemand heeft mij hierover ooit iets gevraagd.

Het enige wat ik heb vernomen is dat de baron een team gaat samenstellen. Iets met ballen en halve liters meen ik.

bromde Lennard om 07:45 PM (op 18-08-2004)


http://pippin.nl http://pippin.nl http://pippin.nl http://pippin.nl http://pippin.nl http://pippin.nl http://pippin.nl http://pippin.nl http://pippin.nl

MAILME@PIPPIN.NL

Lief, h?

bromde Paul om 07:54 PM (op 18-08-2004)


Deze is ook lief.
Ze kijkt alleen wat treurig.
Nou, als ik zo'n voorgevel
had, ging ik gelijk in bed
liggen, en met mezelf spelen.

bromde P. om 08:08 PM (op 18-08-2004)
MAISTELERS DRAAIEN ZELF OP VOOR COPULATIESCHADE

Uitgegeven: 18 augustus 2004 12:18

BICATCOMPASCUUM - Maistelers die vorige week schade hebben geleden door de forse orgin, zullen daar zelf voor opdraaien. De boeren kunnen zich sinds begin dit jaar bij Anaalgraver verzekeren tegen ontmaagdingsschade. De meeste boeren zijn echter nog niet verzekerd, omdat zij wachten op de verzekering van landbouworganisatie LBOTP, die ook grootschalige seksfeesten dekt.

De verzekering van LBOTP, zaadsnol, begint pas volgend jaar. Het ministerie van Landbouw stelt dan ook dat de schade ondernemersrisico is, aldus boer Koekoek woensdag.

Vooral telers van mais en donker struikgewas in Friesland, Overijssel en de Noordoostpolder en in Zuid-Hollandse grotten, Hoezee-Overflamoes en Hoornige Kutten vrezen voor hun oogst.

Wat de sociale schade is, kunnen zowel LBOTP, het ministerie van bevolkingsaanwas als Anaalgraver nog niet zeggen. Bij Anaalgraver hebben zeventig boeren een zaadschadeverzekering.

bromde boer bro om 08:36 PM (op 18-08-2004)


The powers that be? Daar zit m'n vriendin momenteel ook naar te kijken. Ik heb er nog nooit van gehoord. Maar ik zag dat Blake Carrington erin meespeelde.
Die man is al twintig jaar lang zeventig.

bromde mack om 08:51 PM (op 18-08-2004)


Paul,

Nee! Dus.
(En niet meer zo SCHREEUWEN in je subject volgende keer ja!)

;)

bromde pippin om 08:55 PM (op 18-08-2004)


Meestal ben ik toch echt een softie...

bromde Sjaak om 09:02 PM (op 18-08-2004)


Maar m'n pippinnetje toch,
IK SCHREEUW NOOIT!

bromde P. om 09:16 PM (op 18-08-2004)


Zakelijke Mededeling

Kevin Solway (van www.theabsolute.net/minefield/index.html)
heeft ook dit, in z'n vrije uurtjes, gemaakt:
www.theabsolute.net/sware/index.html
Doet er uw voordeel mede!

(Solway behoort tot de lettercombinatie QSR: de oprichters van Genius Forum.)

bromde Paul om 09:59 PM (op 18-08-2004)


bromde P. om 10:06 PM (op 18-08-2004)


Ik mis nog wel een foto van een maisveld in de commentaren.

bromde mack om 11:46 PM (op 18-08-2004)


Mack, ga naar Google, kies images, en tik masveld in. Dat heb ik ook gedaan, maar ik ken je 'smaak' niet, zogezegd. Er zijn er een hulleboel!

Mooi verhaal van je. Dank!

bromde Paul om 12:18 AM (op 19-08-2004)


Mack, doe je nog een rondje in mijn karretje?


bromde Carmen om 01:23 AM (op 19-08-2004)
Jij je zin.

bromde king corn om 01:29 AM (op 19-08-2004)


ik mis nog wel een foto van een mack in de commentaren

bromde mack om 07:06 AM (op 19-08-2004)


Mack, ga naar Google, kies images, en tik mack in. Dat heb ik ook gedaan, maar ik ken je 'smaak' niet, zogezegd. Er zijn er een hulleboel!

Mooi verhaal van je. Dank!

bromde Paul om 07:08 AM (op 19-08-2004)


Mack, zin in mijn poesje?

bromde Astrid om 07:23 AM (op 19-08-2004)Jij je zin.

bromde Big Mac om 07:39 AM (op 19-08-2004)


En zo zijn we weer teug bij de kern van waar het in dit verhaal om draait:Ramos Mel, corn queen

*checkt spelling van corn nogmaals , maar ziet niet dat hij bij "U zijt" zich freudiaans vertikte*

bromde king porn om 08:24 AM (op 19-08-2004)


Waarde Paul, een maisveld op google opzoeken is n, hem hierop weten te krijgen is twee.

Dat laatste mack commentaar van 7:06 kan ik niet geweest zijn want toen lag ik nog te rotten.

bromde mack om 08:57 AM (op 19-08-2004)


Een gewaldig goeie morgen vanuit ons Limborg! Vannach hab 't hier versjrikkelijk geplenst maar mijn lieve vrouw is de kelder al aan 't leegzuigen. Ik hoop maar dat ze doar gauw klaar mee is want ik hab wel zin in een fijn ontbijtje.

Sjuus maar weer!

bromde Sjeng om 09:19 AM (op 19-08-2004)


De eitjes zijn al aan 't bakkena!
Fotooke van m'n neef,die sloat iedereen verrot as ge nie uitkijkt!

bromde Sjeng om 09:44 AM (op 19-08-2004)


Het commentaar van 07:06 AM (op 19-08-2004) heeft sterk mijn aandacht. Gesigneerde 'bromde mack om' wordt momenteel onderzocht.

Ik vertelde laatst dat ik de eerste 14 jaren van mijn leven zwart/wit televisie heb gekeken. En dat er in Noord Holland tot ver na de Tweede Wereldoorlog slechts twee televisiezenders waren, werd als bevreemdend ervaren. Familie woonde in Arnhem en als de wind goed stond, kreeg je daar flarden Duitse televisie mee. In Arnhem hadden ze VIJF televisie kanalen! En al snel had ik in de gaten dat op alle kanalen de bagger even slecht was. Maar ik werd niet geloofd. Niet van de zwart/wit televisie, niet van de Duitse bagger en nu niet van de bagger in het algemeen, rtl4 en 5 en sbs en veronica en bnn IS hoogstaande televisie in kleur 24 uur per dag?

bromde Kiers om 09:52 AM (op 19-08-2004)


Het klopt wat Kiers zegt. Ik ben ook opgegroeid met Nederland 1 en 2. Duitsland 1 (ARD) 2 (ZDF) en 3 (WDF?)

Ik herinner me nog dat er op een dag de hele dag Amerikaanse TV was op een Nederlandse zender. Vol ongeloof gaapten we naar het kastje. De hele dag TV! En wij begonnen normaal pas na de middag. En dan de hele tijd die reclame tussendoor. Het was een cultuurshok voor me.

bromde Lennard om 10:41 AM (op 19-08-2004)


* maakt het nog bonter *

Wij hadden de eerste 12 jaar van mijn leven HELEMAAL GEEN tv.

Daar ga je dus enorm van lezen en huttenbouwen.

bromde Hoof om 11:24 AM (op 19-08-2004)


Op mijn derde verjaardag kreeg ik Zeeslag per Computer. Het jaar daarop liep ik HELEMAAL binnen met mijn vrolijk gekleurde kubus, vernoemd naar Ruby Bickelshoven met de blonde vlechten. Nog geen zes jaar later zag ik voor het eerst de Fabeltjeskrant.

Het kan verkeren.

bromde Marnix om 11:45 AM (op 19-08-2004)


Tja Hoof, dat krijg je als je opgroeid in de 'Bible Belt' van Nederland. Dat lezen, dat waren vast niet boeken van het kaliber dat ik in de vakantie (dankzij de gulle wens tot het delen van kennis van een uiterst sympathiek mens) heb mogen lezen?

Nu we toch weer op die fiets zitten, ik heb nog een linkje naar een prachtig interview. Vooral dat stukje over het groeien van tumoren door verse zuurstof en het bewijs dat een lichaam electrisch geladen is omdat een trui weleens knettert als je hem over je hoofd trekt is topvermaak.

http://www.dbtv.nl/HTM/interview_guus_toth.htm

bromde Lennard om 11:46 AM (op 19-08-2004)


*schrikt wakker*

Hoe moet het Paul zijn vergaan de eerste 30 jaar van zijn leven? De man is immers decennia ouder dan wij bij elkaar. Misschien is hij daarom nu juist niet weg te slaan bij de computer.

bromde Kiers om 11:54 AM (op 19-08-2004)


In Paul's tijd toog men naar de grotten om met gekleurde poedertjes de wanden te versieren. Zo rond die tijd is ook het bier uitgevonden. En dat zal wel geen toeval zijn.

bromde Lennard om 12:08 PM (op 19-08-2004)


Was dat de tijd dat de zeespiegel 100 meter lager stond?

bromde Kiers om 12:24 PM (op 19-08-2004)


Vast wel Kiers.
Toen Frankrijk nog ver en 180 nog hard was.

bromde mack om 12:30 PM (op 19-08-2004)


Ja. En toen we nog op handen en voeten liepen.

bromde Adriana om 12:31 PM (op 19-08-2004)


Prachtig Mack...

Mijn eerste schaap was ook lesbisch.

bromde Dick T. om 12:36 PM (op 19-08-2004)


Toen koeien nog naar koeien roken en schapen schapen waren. Toen platjes en HIV nog niet bestonden.

*ruikt onder oksel*

bromde Kiers om 12:37 PM (op 19-08-2004)


En wol nog naar wol rook.

*ruikt aan navel*

bromde Dick T. om 12:41 PM (op 19-08-2004)


Toen de lucht nog schoon en de sex nog vies was.

bromde mack om 12:58 PM (op 19-08-2004)


I think bicat.net is rather nice.


bromde Cunty om 01:01 PM (op 19-08-2004)


Leuke naam, Cunty. Beetje de tegenhanger van Dicky.

bromde Dick T. om 01:03 PM (op 19-08-2004)
Hoe vinden jullie mij?

bromde Jacobine Geil om 01:11 PM (op 19-08-2004)


Ja, wel jammer dat jij Dick.T bent i.p.v Dick.Y

Het had best wat kunnen worden met Cunty.

bromde mack om 01:13 PM (op 19-08-2004)


Zit je nu alweer hier Mack?
Hier: http://teletekst.nos.nl/gif/832-01.html

Daar moeten we nu zijn.

bromde Lennard om 01:15 PM (op 19-08-2004)
Hier zien we trouwens Dick T. in actie

bromde mack om 01:17 PM (op 19-08-2004)


Dick T. is via het volwassenen filmcircuit in de reguliere B-producties terecht gekomen. Ik heb hier nog een (niet gesigneerde) foto uit die periode. Staat op de openhaard bij ons thuis sinds ik goed bevriend ben met deze geweldige acteur.

bromde Kiers om 01:28 PM (op 19-08-2004)


Haahaha! Dick Turpin! Dat zouden ze eens moeten herhalen ipv de fillem van ome willem.

Hoe kom je aan die foto van mij Kiers? Dat is nog in de periode dat ik lang blond haar had, dat heb ik allang niet meer.

bromde Dick T. om 01:52 PM (op 19-08-2004)


Heel, hl Priv

bromde Waterkraan om 02:34 PM (op 19-08-2004)


Nieuw:

Appelsientje Puritein! 100% ondoorzichtig en bijzonder smakeloos.

bromde Marnix om 02:38 PM (op 19-08-2004)


Die heb ik via jouw agent gekregen Dick T. Ik was helemaal verliefd op je. Met je strakke neusje en strakke achterwerk. Nu trouwens nog, maar nu gaat het meer om je karakter. Oh, als ik je toch spreek, zou je alsnog de foto willen signeren?

bromde Kiers om 02:42 PM (op 19-08-2004)


* trekt nieuwe verschoning aan *

Beetje druk hier. Vandaar dat mijn bijdrage aan de feestvreugde nogal aan de korte

bromde Hoof om 03:01 PM (op 19-08-2004)


...kant is.

(Dat vind ik z fijn, om vrienden een beetje bij te staan!)

bromde Paul om 03:27 PM (op 19-08-2004)


dnk!

bromde Hoof om 03:29 PM (op 19-08-2004)


*is vrij rustig*

Wlkm!

bromde Eduardo om 03:49 PM (op 19-08-2004)


Natuurlijk kiers. Ik was trouwens ook onwijs verliefd op jou. Jij hebt tenminste niet zo'n grote penis

bromde Dick T. om 04:03 PM (op 19-08-2004)


Een grote penis is n ding; dat-ie ook nog eens de hele dag als een kromzwaard naar de hemel wijst, d's pas een probleem.

*ontwijkt ternauwernood Chileense viskar*

bromde Marnix om 04:34 PM (op 19-08-2004)
Kweenie. Dit vind ik toch ietsjes
interessanter, qua aanblik:

bromde Paul om 04:49 PM (op 19-08-2004)


Bah, Paul. Daar zitten een paar heel ranzige tussen. Persoonlijk kijk ik liever hier naar.

bromde Adriana om 05:06 PM (op 19-08-2004)


Buikspieren, ok. Maar wedden dat-ie in een week tijd nog geen hlve muskusrat kan vangen?

bromde Marnix om 10:34 PM (op 19-08-2004)


En je ziet hast niet dat 'ie tegen het konijnehok leunt.
Mais enfin. De dorst joelt weer als een dolle neger. Wie schenkt?

bromde bicat om 10:42 PM (op 19-08-2004)


Zal ik dan maar weer? Per slot van rekening hebben we nooit goed en officieel kunnen verwerken dat de Camping dit jaar op last van de politie gesloten bleef.

(Pssst... Baron... Wordt het eigenlijk nog wat met dat heideveld op de Veluwe? Een herfstcamping, met hoog oplaaiend kampvuur, zou best eens wat kunnen worden...)

bromde Marnix om 11:11 PM (op 19-08-2004)


Herfstcamping Bicat? Ja nou! Dat wordt

bromde het Scoubidou Tiem om 12:36 AM (op 20-08-2004)


@Adriana: hear hear en meer meer!!

Typisch toch dat mannen meteen overgaan op zeikmode als er een goddelijke mijnheer langs komt ;) Kom Marnix en Baron, laat ons uw wasbordjes eens zien!

bromde CiNNeR om 02:46 AM (op 20-08-2004)
vooruit dan

bromde zeik om 03:10 AM (op 20-08-2004)


Jij bent dus best wel een leuke SiNNeR, CiNNeR.
(Het blijft een gokje, niettemin.)

bromde Paul om 06:17 AM (op 20-08-2004)


* hijgend *

Ja, is allemaal wel leuk, een beetje naar de einder staren. Maar ik zit hier nou al een uur achter die halve muskusrat aan.
Op een half paard. Misschien is dat trouwens de helft van het probleem, omdat ik die achterkant zelf omhoog moet houden de hele tijd.

* bedenkt een plan *

bromde Hoof om 08:49 AM (op 20-08-2004)


DRIE LIJKEN IN CARAVAN OP CAMPING BICATUitgegeven: 19 augustus 2004 17:03

BICATTERVEEN - De Bicatterveense politie heeft woensdag in een caravan op Camping Bicat in de buurt van Snikkelhoven drie lijken van drie mannen gevonden. De autoriteiten vermoeden dat de mannen, allen Bicatterveners, de sleutel van de deur van de caravan verloren waren. De drie mannen hebben zeker een jaar opgesloten gezeten in de caravan.

De politie kon donderdag nog niet zeggen wanneer het drama zich vorig jaar voltrokken heeft of wat het motief voor het verliezen van de sleutel kan zijn geweest. Gasten en de beheerder van de camping in Bicatterveen waren gealarmeerd door een blaffende wond.

De drie waren vorig jaar op een zaterdag vanuit Griekenland gearriveerd en zouden een week op de camping blijven. De drie mannen zijn vorig jaar op een zondagochtend voor het laatst levend gezien.

bromde Kiers om 09:06 AM (op 20-08-2004)


Gelukkig is het vrijdag. Vanmiddig weer ouderwets friet.

* pakt de draad weer op *
Die had ik toch weggegooid?

bromde Lennard om 09:11 AM (op 20-08-2004)


En bier. Vandaag Warsteiner. De Grolsch was op.

bromde Lennard om 09:14 AM (op 20-08-2004)


De 100-jarige

'Is vader thuis?' vroeg ik aan het oude mannetje, dat open deed. Hij knikte, en liet mij in een kamertje waar een ng ouder mannetje zat, dat al bijna dood was. Haastig rukte ik een spreekhoorn van de wand en schreeuwde in zijn oor: 'Welgefeliciteerd!'
'U bent abuis', zei de oude man met doffe stem, 'vader is boven.'
Ik vloog de trap op, want ik begreep, dat het nu een kwestie van seconden was. Daar hing de honderdjarige aan de touwen: hij was bezig een vogelnestje te maken. Ik kroop bijna in zijn oor en gilde: 'Welgefeliciteerd!!' De jubilaris schudde het hoofd, maakte een salto en sprong op de grond. 'Ik ben niet doof', zei hij, zijn jas aantrekkend, 'ik ben alleen maar oud. Wat is er aan de hand?'
'Bent u niet honderd jaar geworden?!' brulde ik.
'Man, schreeuw niet zo', sprak de grijsaard, de ringen optrekkend, 'ik weet het heus wel. Vanavond komt de burgemeester met een schemerlamp en een enveloppe met inhoud. Die schemerlamp kan me niet schelen, maar die enveloppe interesseert me. Wat doen ze daar gewoonlijk in?' Ik wist het niet. 'Waarvoor komt u eigenlijk?' vroeg het mannetje wrevelig, 'komt u iets aanbieden?'
'Ik kom iets vragen', zei ik, 'vooreerst: hoe bent u zo oud geworden?'
'Het ging vanzelf', antwoordde de jubilaris, 'elk jaar word je een jaar ouder, dat ligt in de natuur der dingen. Toen ik zeventig was, was ik zeventig, en toen ik tachtig werd, was ik tachtig. En zo maar door tot honderd.'
'Doet u er iets voor?'
'Neen, ik doe er niets voor, het gaat vanzelf. Dat is het leuke van dit soort werk.'
'Wist u, dat u het zou halen?'
'In het begin niet, maar later begon ik het in de gaten te krijgen. Toen ik negentig werd, ging ik de overlijdensberichten in de kranten nakijken; ik knoopte vriendschap aan met de portier van het oudemannenhuis, en zo kon ik de stand op de voet volgen. Doorzetten, dacht ik, de tanden op elkaar. En jawel hoor, ik haalde het.'
'Waaraan schrijft u het toe?'
'Het is een kwestie van geduld. De aanhouder wint, wie het laatst lacht, lacht het best, eind goed al goed, in die richting moet u het zoeken.'
'Wanneer kreeg u het eigenlijk in de gaten?'
'Precies is dat niet te zeggen. Toen ik zeventig werd, was ik nog een onbetekenend mannetje, mijn tijd moest nog komen. Mijn tachtigste verjaardag was zelfs een dieptepunt: niemand begreep waarom ik niet doodging, en - ik wou niets loslaten. Maar toen kwam ik langzaamaan opzetten. Op mijn negentigste begonnen de mensen me na te wijzen, en op mijn vijfennegentigste had ik de moeilijkheden achter de rug.'
'Hebt u concurrenten?'
'Er wonen een paar negentigers in de stad, maar ik houd ze nauwlettend in het oog. Als er een jarig is, stuur ik hem een kaartje, met mijn leeftijd erop. Dat haalt de fut er wel uit op den duur.'
'Hebt u plezier in uw werk?'
'O ja. Het aardige van ons vak is, dat, als je eenmaal een jaar vr ligt, je niet meer bent in te halen, al doet de andere nog zo zijn best. Elk jaar dat hij ouder wordt, win ik er ook een, en zo kunnen ze niet inlopen. Dat knakt ze op den duur.'
'Maar hetzelfde gevoel hebt u toch tegenover degenen, die boven u liggen?'
'Zeker. Maar het zijn er maar drie. Inhalen kan ik ze niet; maar ik kan wachten. En intussen houd ik ze in de gaten. De weduwe Boltjens uit Schiedam is 102. Goed. Maar gisteren begon ze te hoesten. Dan heb je de oud-zouaaf Serremans in Bolsward. Een taaie bliksem. Maar hij woont op het noorden, op een hoek. Dan heb je Van Loggem uit Venlo met dat houten been. Die heeft een voorsprong, want dat andere been, daar heeft hij geen omkijken meer naar. Maar hij heeft sinds de vorige week een bril nodig voor zijn kleine lettertjes, en een bril, dat weten wij, honderdjarigen, onder elkaar, is het begin van 't einde.'
'Wat doet u als u bovenaan staat?'
'Dan schei ik ermee uit. Het is er mij niet om te doen de markt te bederven, het jonge volk moet ook een kans hebben.'

[Geen afbeelding van auteur Bomans hierbij,
het moet tenslotte wel leuk blijven.]">

bromde Paul om 09:45 AM (op 20-08-2004)


Ik heb weer een partijtje beverneusjes op de kop kunnen tikken! Poffen maar? Da's lekker bij Warsteiner.

bromde Dick T. om 09:47 AM (op 20-08-2004)


En van mijn lievelingskopstukken, bovenstaand.
Dat stukje van Bomans. Bedoelde ik. Ook.

Bo! Mans!

bromde Hoof om 10:54 AM (op 20-08-2004)


Beverneusjes, mmm...

Laat ik nou nt mijn tot draagbare bakkersrugzak omgebouwde rugzak bij me hebben. Wacht, bouw ik het rooster even in.

*snippert er vrolijk op los*

bromde Marnix om 11:49 AM (op 20-08-2004)


*kruipt op z'n tandvlees*

tsjezus, wat is die week lang.

bromde Kiers om 11:51 AM (op 20-08-2004)


De friet is er. Meisje is op vakantie denk ik, er kwam namelijk een lelijke oude kerel.

bromde Lennard om 11:57 AM (op 20-08-2004)


Heerlijk. Friet, Duitsch bier en daarna wr op vakantie. Wat een leven.

*schraapt restjes gexplodeerde slak uit zijn haar*

bromde Marnix om 12:08 PM (op 20-08-2004)


Lekkere dikke frieten zeg, Lennard. Eigens gesneden?

bromde Dick T. om 12:30 PM (op 20-08-2004)


Marnix? Mijnheer Pauwels?
Heeft u teksten voor mij te
corrisjeren/editeren? Af en toe?
8 euro per uur, maar wel zwart
uit te betalen. Ik ben de beste.(En dit ben ik zonder baardje.)

bromde Paul om 01:00 PM (op 20-08-2004)


Nou, Paul. Dat zal ik toch echt in mijn achterhoofd houden. Ik ben als puntje bij paaltje komt toch niet echt van het kommaneuken.

bromde Marnix om 01:43 PM (op 20-08-2004)


I know, man

bromde Vic Diamond om 12:31 AM (op 22-08-2004)


BORNE - Bornse jongeren drinken meer alcohol dan leeftijdgenoten elders in de regio. Tien procent zit bovendien wel eens dronken achter het stuur. Roken doen ze evenveel en zeventien procent kampt met ernstige psychische problemen. Dat blijkt uit de gemeentelijke nota 'Een gezond lokaal beleid'

bromde geweldig om 11:10 AM (op 07-09-2004)


BORNE - Bornse jongeren drinken meer alcohol dan leeftijdgenoten elders in de regio. Tien procent zit bovendien wel eens dronken achter het stuur. Roken doen ze evenveel en zeventien procent kampt met ernstige psychische problemen. Dat blijkt uit de gemeentelijke nota 'Een gezond lokaal beleid'

bromde geweldig om 11:11 AM (op 07-09-2004)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)