huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Slaap zacht"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Lekker"]

07/28/2004: "Mindfuck"


Daar zit ik dan. Langzaam loopt het kantoor leeg. Ik wacht op een collega. Hij heeft mijn auto geleend om een aanbieding naar een klant te brengen. Zwolle, NIC. En daarna door naar Raalte, ITS. En dan met de file terug. En ik zit te wachten.

Eindelijk een excuus om niet op tijd thuis te zijn. Zes uur staat de pot op tafel. Een verkapt dwangmiddel. Maar met mijn snoeplust van twee tot vier heb ik geen honger meer. Ik kom thuis en prop het voer er gewoon bij. Hoe moeten mijn kinderen een voorbeeld aan mij nemen? Dertig kilo in vier jaar. Één jaar bij een erkende diëtist. 1 kilo eraf. Het is m'n lichaam. Dat wil niet. Als ik stop met snoepen wordt m’n gewicht niet minder. Reduxil werkt enigszins. Maar niet na negenen ’s avonds. De ijskast is dan te klein voor mijn vraatzucht. Ik heb gewoon de ruggegraat niet om te stoppen met snoepen.

Ik ben die pot op tafel gaan haten. Ik heb de neiging om me als een klein kind te gedragen. Blij dus dat ik moet wachten op m’n collega. Ik dood de tijd met het installeren van mijn webcam en het maken van een besprekingsverslag voor een vereniging van bid specialisten. Goed. Het verslag, de webcam en het verslag; nog even op het werk dus. Lekker. Ik heb ook niet zo’n zin in elke keer als ik thuiskom het conflict met die kinderen. Laat ze toch kind zijn. Voor je het weet is het voorbij, en ben je 'pa': pooets je schoenen, kam je haren was je handen, eet zoals het hoort en zeg U!.

De camcorder werkt inmiddels. Alle bewegingen worden opgenomen met tijd erbij. Alle bewegende beelden worden streaming op internet èn op de harddisk, opgenomen. Daar kan ik m’n collega’s nog eens mee verassen. Ik zit te denken: zal ik mijn collega’s eens verrassen? De telefoon gaat. Mijn collega. Of ik zijn auto kan nemen. Als het moet? Sleutels liggen in zijn bureaula. De file waar hij nu inrijdt is 18 km lang; twee van de drie banen afgesloten op de A27. Hij belt nog. Dat komt me goed uit, dan kan ik nog werken aan mijn besprekingsverslag van de vereniging voor bid managers. Ik heb een mooi logo gevonden. Lekker strak, veel kantoren, gladde koppen. Handenschudden. Glazen gevels. Opname vanuit lage posities. Close ups van toetsenborden, monitoren en CD’s, lekker glossy.

Mijn gedachten dwalen af naar mijn studententijd. LA Law. Arnie Becker, Michael Kuzak en Victor Sifuentes waren mijn grote helden. Brok in de keel en geilen op Susan Dey als Grace Van Owen. Rechtszaken met maatschappelijk actuele themas, uitgekookte dialogen en heftige plots. Dat waren de echte juristen. Met hart en ballen. Integere zakenmensen bestonden toen nog. Dat was wat ik ook wou. Grote belangen. Verantwoordelijkheid, en veel geld voor een penthouse dat over de stad uitkeek en een nieuwe Mercedes cabrio. Met als grote voorbeeld natuurlijk mijn vader. Ook zo’n immer afwezige carriëremaker. Altijd weg. In de reclame zat'ie. Glossy kantoor. Snelle collega’s. Door z’n immer afwezige gestalte in vaderrol kon ik me nergens tegen afzetten. Ik kan dan ook geen confrontaties aan. Niet emotioneel, maar ook niet zakelijk. Het is niet dat ik er bang voor ben, maar ik weet gewoon niet hoe het moet. Maar ik wil wel een belangrijke functie en dito salaris en auto.

Verantwoordelijkheid: voor mij blijf je als de mooiste liefde. De liefde die ook de onmogelijke liefde in je leven is. Het drijft je tot de meest onmogelijke dingen. Zestien jaar geleden is het inmiddels alweer dat je het uitmaakte. Twee jaar doelloos ’s avonds en ’s nachts rondzwerven op straat. Dronken, slikkend en kotsend. ’s Ochtends wakker worden in mijn bed met dikgeslagen ogen. Beurse ledematen. Kleren onder het bloed. Meestal van mij, maar soms niet. Dat soort dingen. Het bonken in mijn kop. Het bijna barsten van mijn kassen. Mijn hart voelde als een aap, ontsnapt uit zijn kooi die borstkas heet. Medicijnen hielpen niet. Behalve de toen nog experimentele cocktail van Leponex en Risperdal. Maar dat heeft de markt nooit gehaald omdat het tot hartritmestoornis kon leiden, vele jaren later. In combinatie met lage bloeddruk dodelijk.

Af en toe denk ik nog aan haar. Ik kijk dan of ik wat op internet kan tevoorschijn Google'n. Zelfs na 16 jaar ben je nog een mindfuck voor me! Getrouwd en kinderen; ik kan alleen nog maar virtueel stalken. Search op jouw naam. Ik kom uit bij een galerietje die adverteert met jouw werk. Je bent dus in het grafische gebleven. En ook in het Bossche. De graafdrift naar je whereabouts overvalt me bij vlagen. Op mijn werk word ik dan nog zwijgzamer dan ik al ben. Ik reageer me af op mijn afwezige collega’s. Ik wis bestandjes of andermans wachtwoord of pc’s die nog aanstaan. De sfeer is om te snijden. Maar ze laten mij toch met rust. 'Hij zal wel weer een van zijn depressieve momenten hebben'. Ik moet een beetje minderen. Laatst zag ik de systeembeheerder inspecterend rondlopen.

Search op foto’s, 19 pagina’s. Adminsitratieve medewerksters loenzen vanaf hun bureau in mijn beeldschermogen. Prijsuitreikingen voor competities. Banden. Groepsfoto’s. Survivals. En dan ineens kijk je me aan. Je haar is dunner geworden. Je ogen zijn wat fletser. Je lach is nog steeds hetzelfde. Maar je achternaam niet. Ben je getrouwd? En je achternaam dan? Ik check de datum van de galerie bij properties. Recent. Het wordt zwart voor mijn ogen, een ram op het bureaublad. Een stekende pijn in mijn pols. Rood op mijn handen, druppend op m’n toetsenbord. Het geeft een aantal slashes, komma’s en stopt vervolgens.

De GSM gaat. Half zes. Intuïtief laat ik hem rinkelen. Dan bedenk ik me. Het kan mijn collega met de auto zijn. Sales belt standaard naar je mobiel. Nooit naar je vaste lijn. Snel neem ik op met mijn goede hand.
"Met Henk de Boer, Accountantskantoor van Wingerden...., goedenmiddag", pers ik eruit. Het blijft stil. Ik herhaal mijn zin. Nu hoor ik aan de andere kant gehuil. In de verte. Of is het zacht gesnik? Of zware adem? Het kan zelfs een lach zijn.
"Hallo? Met wie spreek ik?", er wordt opgehangen. Het was een vrouw, dat hoorde ik zo. Snel kijken of de nummerherkenning aanstond. Ja. Ik bel terug. Voicemail.
"Hallo, je spreekt met de voicemail van Marleen van Linschoten. Laat na de piep een boodschap achter." Mijn ogen maken een vrije val. Knallen op mijn maag, die mijn keel in is gelanceerd. Alles begint te draaien om mij heen. Deinend vangt de gasveer van mijn ergonomische bureaustoel mij op.
"Marleen", spreek ik in. Dan bedenk ik me dat de voicemail ook van haar wederhelft kan zijn. Ik zeg niets meer en hang op. De steken in mijn pols worden steeds harder. Het bloedt nog steeds. Behoorlijk zelfs. Het begint behoorlijk messy op mijn bureau te worden. Ik wil naar het toilet, maar de telefoon gaat weer: "Marleen, ben jij dat?"

Even stilte, dan:"Papa, ik heb vandaag een hele mooie brandweerauto gezien in het winkelcentrum. Mag ik die voor m’n verjaardag vragen? En wanneer kom je thuis? Ik wil dat jij me naar bed brengt."
"Geef papa maar even aan mij….Hoi, met mij, hoe is het op je werk?" Die vraag hoef ik gelukkig niet te beantwoorden. Wat is ze toch beleefd. Maar ook dwingend.
"Schat, ik heb een deadline en moet nu verder. Ik eet niet thuis en ben pas vanavond laat thuis", pers ik er met de grootste moeite uit”. Ik zie dat ik een andere lijn binnenkrijg. Ik hang snel op. zou het Marleen zijn? Weer die half snik, half adem, half lach.
"Ik weet dat je me zoekt op internet", snikt ze zacht met dichtgeknepen keel.. "Ik heb jou ook gezocht."
Mijn bureau is ondertussen helemaal rood, mijn pols blauwgeel en twee keer zo dik als normaal. Bloed druipt van mijn bureau op het tapijt. Het kan me niks schelen.
"Wat… hoe… ", mompel ik en herken haar stem niet echt. Is dit een geintje vraag ik? Wie ben je! Stilte. Dan wordt er opgehangen.

Mijn hart verandert weer in een aap. Maar dan erger. En mijn pillen heb ik al acht jaar niet meer. Je staart me vanaf Google nog steeds aan met je dunne haren en kraaiepootjes. Een ram met m’n kapotte vuist door het TFT-scherm om van je loddige blik af te zijn. Ik trap de radio van het bureau. Ik maai al mijn glazen vazen van het bureau. Bloed. Pijn. Gonzen in m’n kop. Een klap. Zwart.

Piep-Piep

Het is donker. Ik zie mijn GSM oplichten. Alles doet pijn aan mijn hele lichaam. Het is een ravage in de kleine kantoortuin. Rode sporen op de muren. Op de lamellen. Kutwijf! Shit, shit, Shit; en hoe verklaar ik dit thuis? Dwangmatig kijk ik naar het scherm. Twee gemiste oproepen van thuis en een SMS van een mobiel nummer. Het duister van het onverlichte kantoor overmant me weer. Mijn hart voelt weer als de aap van vroeger. Deze ene aap voelt nu als een hele kolonie gorilla’s. Met mijn laatste kracht open ik het SMS-je.

"Hoi, met je collega’s. We zijn via er via de systeembeheer achter gekomen dat jij die bestanden wiste (ra ra hoe?…..) We weten het van jou en Marleen. Je kapt nou met die onzin. Of we laten het je vrouw weten. We hopen je nou eens goed teruggepakt te hebben. Vindt je hem leuk of niet? Groetjes, Tom, Wendy en Jessica."

De kolonie gorilla’s breekt uit. Het bloed dat door mijn aderen giert, komt met een dreun tot stilstand. Bijwerking van de medicijnen! Lage bloeddruk. Alles doet het nog. Zicht, gevoel, longen, bewustzijn en pijn. Een voor een begeven ze het. Het laatste dat ik me besef, is dat de webcam nog aanstaat.


Reedsch...65 toevoegingen, reedsch

Heerlijk Vilé

bromde MATTH om 11:10 AM (op 28-07-2004)


Vilé,
Geloof me of niet, het zweet stond op mijn kop, mijn hartslag schoot omhoog. Een grove vloek, een knallende krachtterm,
droge keel. Herlees en herlees.
Wat wil ik nu precies zeggen? Eigenlijk maar een woord. SCHITTEREND!!!

bromde Arnaud om 11:17 AM (op 28-07-2004)


*klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap*

bromde Dick T. om 11:59 AM (op 28-07-2004)


* rolt 482 meter verlengkabel uit *

Eigenlijk is het helemaal geen weer om binnen te zitten en van een scherm te lezen.

Maar het dichtstbijzijnde terras is ook weer wat ambitieus, vermoed ik thans.

* is pas op het kruispunt *

Denk erom, ik heb nog steeds vakantie.

bromde Hoof om 12:16 PM (op 28-07-2004)


'Daar kan ik m’n collega’s nog eens mee veRassen', zegt Vilé.

Dag meneer Hoof. Tot gauw?

bromde Paul om 12:45 PM (op 28-07-2004)


Waar ligt de grens tussen literatuur en lectuur?

Bob Mendes: Ik zou het bij God niet weten. Vermoedelijk omdat er geen grens is. Er is alleen het verschil tussen goede en slechte literatuur.

bromde P. om 12:58 PM (op 28-07-2004)


bromde plaatje om 01:01 PM (op 28-07-2004)


Teen Casidy!

Daar zou ik best een tijdje voor willen brommen.

bromde Marnix om 01:08 PM (op 28-07-2004)


'Een stukje maatschappijkritiek zouden we toch allemaal wel moeten hebben,' zei Gerda, terwijl de ruim uitgevallen trui die zij droeg haar forse vrouwelijkheden gelukkig niet verbloemde.

bromde Yo om 01:51 PM (op 28-07-2004)


Wat een kloteplaatje Yo. Opzouten met die zooi

bromde Dick T. om 03:20 PM (op 28-07-2004)


*klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap*

bromde Paul om 03:22 PM (op 28-07-2004)


Misschien een overbodige vraag, maaruh..., die foto van dat meisje met die grote borsten, is dat nou die juffrouw van "Corpssex"? Zo stelde ik haar tenminste in mijn fantasie voor.
Althans...

bromde Arnaud om 03:51 PM (op 28-07-2004)


Volgens mij lag dat meisje op hetzelfde stuk kiezels.

bromde Hoof om 04:37 PM (op 28-07-2004)


'Naaktstrand, toch, Hoof?' zei hij, zich niet bewust van diepgravende jaloezie.

bromde Paul om 04:48 PM (op 28-07-2004)


Mooi verhaal Vilé, ik had eerst geen zin om af te wassen, maar nu weer wel.

bromde Michiel om 07:06 PM (op 28-07-2004)


Zojuist, ik was weer eens door bicat.net aan het dwalen, schoot mij een bekende uitspraak van Groucho Marx te binnen, welke luidt: 'I don't know where I was, but I'll stay out of there in the future.' Ik ga mijn aandacht vanaf nu geheel richten op een oud voornemen: het runnen van een Bijbelclub in een rustig dorp. De naam van het dorp noem ik liever niet. Het ligt in elk geval een flink eind buiten de invloedssfeer van Drochten, zoveel wil ik wel kwijt.

Vaarwel *hik* mijn (ex-)vrienden!

bromde Paul om 10:42 PM (op 28-07-2004)


(Nog geen reacties. Pijnlijk is dat.)

bromde P. om 10:51 PM (op 28-07-2004)


At Arnaud:
www.entragratis.net/casidy/

[link een tijd terug hier
verstrekt door Marnix.
Waarvoor dank!]

bromde P. om 12:17 AM (op 29-07-2004)


.

bromde . om 03:29 AM (op 29-07-2004)


Inderdaad. Nu je het zegt!

Wat was ik toen ENORM scherp!!

bromde Marnix om 04:24 AM (op 29-07-2004)


Ja...

bromde Paul om 06:16 AM (op 29-07-2004)


Verdòmme nog aan toe. Zeg!
Maar wat is híer mis mee dan?!In tranen.

bromde Paul om 06:34 AM (op 29-07-2004)
Oogt beter.
Maar Hoof had de zaak meteen juist geprojecteerd.
Hmpff.

bromde P. om 06:43 AM (op 29-07-2004)


Kunnen jullie ook eens een keer serieus zijn??

Jeminee. Neem een veurbeeld aan heer Vilé!

bromde Paul om 08:35 AM (op 29-07-2004)


De site van zijne Vader heb
ik gevonden. Nou hij nog.

bromde P. om 08:42 AM (op 29-07-2004)


Geachte heer/mevrouw,

Mijn naam is Anthony Coombs en ik woon in Neede .( Gld)

Graag had ik u kennis laten maken met een totaal nieuw concept die extra klanten kan betekenen voor uw zaak en zodoende een groter verkoop of omzetcijfer.

Een Concept die volledig gratis is en zal blijven !!!! Inderdaad.... gewoon gratis en ook de praktische uitvoering is zeer eenvoudig.

Nieuwe klanten zonder dure publiciteit of advertenties en dit door de simpele volgende regel.

U voorziet in een korting voor onze klanten als die aankopen doen bij u, op die wijze kunt u van ons klantenbestand profiteren die nu dagelijks groter wordt wereldwijd, maar vooral in Belgie en Nederland.

Daarnaast beschikken we over een ingebouwde aanmoediging om de klanten meer te doen uitgeven. ( de klanten verdienen hier Cash geld mee en dat is nog altijd beter dan kortingsbonnen of noem maar op)

Een volledig automatisch systeem van klanten brengen nieuwe klanten aan en een extra verdienste voor u , dit op de aankopen die de klanten doen in andere participerende winkels.

Mag ik u over deze gratis en niets verplichtende mogelijkheid meer info opsturen?

Dan volstaat het om mij een mailtje te sturen met “ stuur meer info” in de onderwerp lijn.

Ik stuur u dan graag de vrijblijvende informatie.

Wenst u deze unieke zaak met mij in persoon te bespreken dan maak ik graag een afspraak en laat u dan ook mijn telefoonnummer.

In een wereld van bedrog en terughoudendheid kan ik zeggen dat goede en eerlijke zaken nog bestaan en dat is wat dit concept te bieden heeft, ik hoop dan ook u eerstdaags verder op de hoogte te mogen brengen.

Hoogachtend,

Anthony Coombs

DHS Club VIP Benelux

0545296169

bromde Anthony Coombs om 10:12 AM (op 29-07-2004)
Newsletter July 2004 from Amsterdam

My Dear Friends,

July is a blissfully quiet month in Holland: most Dutch are away on vacation and there are plenty of parking spaces all over town. Too bad this summer has so far been quite wet so there are less tourists and so less occupancy of my usually quite full bed and breakfast. Yet I enjoy my city with less traffic as I can ride my scooter more safely, between the showers, though suddenly the sun is shining and all looks terrific again.

My health is reasonable, apart from a few bouts of high blood pressure, which even half a dozen heart pills don't seem to control. I take fitness exercises two or three times a week and enjoy most the nude swimming in the basement swimming pool that belongs to the sport club.

Here people of all ages and sizes have absolutely no qualms about being naked. There are the sun worshippers of course with the sun bench tans or when the
weather is nice enough we can lay outside in the real sun. But we can pick out the sun benchers at once by their all around even tan and the briefest of triangles on their backs above their buttocks.

A fun, though absolutely NOT sexy, crowd of old timers have been coming to this Amstelpark club for years. There is nothing more asexual than a bunch of people dangling limp, naked body parts. I love the various saunas and showers. It is super clean and even the music is soothing. There is excellent food and after a long swim it is delightful to eat a light salad with carpaccio or a club sandwich. I sometimes invite some friends, mostly girls so far, to join me and spend a pleasurable afternoon, chatting in the water or by the side of the pool, barely covering our bodies with a multicolored robe or beach towel.

To WORK now, my favorite 4 letter word for the last few months. I am almost proud that I have finally found happiness in a near celibate lifestyle where my main bed companions are my dogs and cats rather than some demanding boy or girlfriend. Dia is still very much my best girlfriend and Gloria a close second. I prefer not to have a bed partner since Clyde and I separated but, lucky me, I have found a few terrific new friends, like Kenneth Kuhn and Marcel Snijders, both with deep sensual voices and bright personalities and involved in theater or writing. We sometimes gather around my table in groups smaller than the usual dozen friends. It is more intimate, 3 or 4 people instead of my massive Easter or Birthday parties which however I still give about three times a year, the next probably in Xmas again. The conversations get intense and often very emotional.

In the spring I produced a terrific one man show called CHICKEN, the story of a young American gigolo. It was a roaring success and SEX definitely still
seems to sell. My next production is not a one man show but a play with no less than 8 actors: BEDROOM FARCE by ALAN AYCKBOURN. I enjoyed the break of a few months in the summer and it was great not to be pressured to produce a play a month.

Checking my accounts, I realized that no matter how much fun it has been for all these years I have usually been losing my shirt doing all this on my own, what with super expensive advertisements alone, so I was more than happy to have found an enthusiastic partner in Willem Hein Couwenberg, a bright and charming 34 year old friend, who used to be the lover of my Chinese girlfriend Hsinya. They broke up around the time Clyde and I split and both Hsinya and Clyde now live in the USA though not together as they are NOT in any way related to each other. Clyde is sailing the waters with his new bride, a big and fancy boat he purchased last winter.

Willem Hein , who has become one of my dearest friends is a fun person to hang out with. One day he gave a brilliant response when one of my somewhat
uncouth friends saw him working in my garden one sunny day. Aha.. Is that your new slave boy??? To which stupid question WH (as I call him for short) replied No. I am merely a very good house friend, who has had a good upbringing. It is a matter of CLASS not slavishness that makes me choose to do things for
Xaviera.

But back to the theater business . Another brand new partner. Agnes, a charming woman of Indonesian origin, has worked in PR and organized big musical events, mostly salsa or south American nights, for several years mainly in the Hotel/Theater Arena, one of Amsterdam's most prestigious up and coming places.
Thanks to her connections, Willem Hein and I are now looking into opening the BEDROOM FARCE there. And in the Hague, there is the 300 seater,
Concordia, where I have been asked to program three shows a month for the rest of this year. There I am mainly focusing on pleasing as many ex
pats as I can contact. Willem Hein and I are becoming an excellent couple in more than one way: Wherever we go, we seem to hook up with interesting
people who are willing to help us with sponsorship requests, or a advertising. I want to make this a profitable business for all three of
us. Otherwise I will have to close down shop and that would be a pity.

Each of us has our own specialty. Agnes is the sweetest and yet toughest cookie I have seen in ages. When she wants something done she simply gets it done.
WH, once an IT man, is also very much an art lover and lately has become very interested in theatre. With his business/computer mind he can do magical
things with spreadsheets and numbers. Last but not least. I myself have the instinct and know-how for finding the right plays and networking in general
and we all get along like a house on fire.

In a few weeks time, to be exact, August 15, Willem Hein is going to join me for three weeks on my yearly trip to the Edinburgh Theater Festival, where
I will teach him the ropes of the game of SCOUTING for new talents to bring to Holland. Although he is considerably younger than me and in terrific
physical shape (he is a climber, and does his own share of keeping fit), once in Edinburgh I will show him what you can do with your time zipping
around the town from one play to another. That's when little ole me will jump into action. Clyde and I saw 54 performances last year in 3 weeks,
which almost wore him out. But then he was MY age and WH is so much younger.

Back at the ranch in my own house in Amsterdam, James who came into some family money suddenly, is now spending 5 months a year in the summer in
his native country, Spain, while Nathan, the American boy who moved into our house a year ago, has taken his place. There are the regular frictions between
us, much like a mother and son. Nathan is all of 24 and great with the dogs but not so good with keeping kitchens clean so he introduced me to a lovely
young Irish artist, Shane, who twice a week helps out with the real cleaning while Nathan prefers to shop and cook and deal with the dogs..

Peter Edel, a new friend whom I have known from a distance for many years has suddenly grown quite fond of me again.He is a terrific photographer who
just acquired one of the finest digital cameras, he has made incredible photographs of erotic art by the Slovenian artist Marian Amalietti that
I own and at some time next year will exhibit. No doubt you will hear more about that in next year's Newsletter. Peter Edel has made some fun and colorful
portraits of me with some of my girlfriends. He is a great photoshopper, while I just stick to shopping in general !! Enjoy your summer, dear friends , or whatever is left of it.

Oh yes. famous last words! I HAVE JUST GOT WORD THAT I HAVE WON THE LEGAL BATTLE OVER MY OWN VILLA IN MARBELLA, SPAIN. I had no doubt that, it IS and always HAS been MY property. Now just a matter of a few months and we will see how we get John Drummond and his Palomita out of MY house. Will probably go there with the Guardia Civil, my lawyer and some strong, handy friends who will start fixing up the place the moment I repossess MY house.

That's it for this summer season. More will follow in autumn. Oh yes┘ I have started writing a new book, called WALL TALK.. or if only the walls (of my house) could talk. Its gonna be fun and sexy, you betcha.

bromde Xaviera Hollander om 10:22 AM (op 29-07-2004)


Dick T. is buitengemeen geestig.

(Iedere èchte man wil z'n pik in de mossel van zijn vrouw Sjaan. Of was het omgekeerd.)

Bij alles wat Dictee proclameert, wil ik graag zeggen:

*klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap klap*

bromde Paul om 10:25 AM (op 29-07-2004)


Wat een schoohóónheid!

bromde P. om 10:34 AM (op 29-07-2004)


Zij heeft dus ECHT meer lullen gezien dan er klinknagels in de Hembrug zitten. Of Brienenoordbrug zo u wilt.

bromde Kiers om 10:42 AM (op 29-07-2004)
Ietsje beter, maar toch ben ik
er trots op een Hollander te zijn.

bromde Paul om 10:44 AM (op 29-07-2004)


Oh mijn God, dit gaat hij me nooit vergeven!

KUT! Verneuk ik de hele boel. Sorry Paul, ik heb alle puzzelstukje door elkaar gegooid.

bromde Kiers om 11:10 AM (op 29-07-2004)


* schopt tegen de zijkant van zijn computer om he kreng waar aan te krijgen *

* ronkgeluiden *

Een puzzelstuk. Is dat iemand waarvan je je de hele middag afvraag óf ze nou écht zo mooi is en wát er dan zo mooi aan is?

* fontein van vonken en spetters *

bromde Hoof om 11:26 AM (op 29-07-2004)


Hoof, je bent abuis. De zon heeft je geen goed gedaan. Je bent het Nederlands verleerd en weet niet meer hoe je een computer start. Heb je wel gezond gegeten?

bromde Kiers om 11:31 AM (op 29-07-2004)


Gij zijt een godvergemes...
aardige man, heer Kiers.

*probeert Hoof intercontinentaal an te rufen. vergeefs*

bromde Paul om 11:31 AM (op 29-07-2004)


Beste P.

Mag ik je via deze, voor mij onsympatieke weg, bedanken?
Maar nu weet ik nog steeds niet of dit de bewuste dame van "Coprpssex 3" is. Qua beschrijving moet het haast wel.
Weet Marnix misschien iets meer?

bromde Arnaud om 12:10 PM (op 29-07-2004)


Arnaud, je zult omtrent deze kwestie
heer Kiers moeten aanschrijven.

*haalt diep adem*

bicatkiers@hotmail.com

In ootmoed,

bromde Paul om 12:46 PM (op 29-07-2004)


Arnaud, de dame uit Corpssex 3 is in betreffende proza onder meer beschreven als "Marije kwam uit het Oosten. Haar niet natuurlijke ouders hadden haar geadopteerd maar het mystieke Oosten bleef zichtbaar."

Denkt u aan stijl glad zwart haar. Denkt u ook aan Korea en een meisje van 1.65 met een B-cup. Marije had een uitermate gewillig geslachtsdeel dat kleddernat alle lichaamsappen van geile maar vooral dronken heren studenten gulzig naar binnen slorpte. Gek werd ze van beffen en ze beften haar graag, met haar glimmend gladde vagina mooi rond als de rug van een bevertje.

bromde Bicat's Autoresearcher om 12:46 PM (op 29-07-2004)


Dear user, the management of Bicat.net mailing system wants to let you know that,

We warn you about some attacks on your e-mail account. Your computer may
contain viruses, in order to keep your computer and e-mail account safe,
please, follow the instructions.

Advanced details can be found in attached file.

For security reasons attached file is password protected. The password is "51381".

bromde Bicat's Autocorrector om 12:51 PM (op 29-07-2004)


Eh, Paul. Waar heb je het over?

bromde Dick T. om 12:56 PM (op 29-07-2004)


Voor Arnaud. Zuig ze. (Coming up...)

Dick T. een Dictee afnemen...
Ik raad 't iedereen af.

bromde Paul om 01:09 PM (op 29-07-2004)


Arnaud: zuig ze.

bromde P. om 01:13 PM (op 29-07-2004)


Het is vrij warm, hè.

Ik merk er helemaal niks van.

bromde Marnix om 03:41 PM (op 29-07-2004)


Wanneer wordt Googletje afgeschaft?
Arnaud here! Of Arnoud. Tis maar 'n Belg.

bromde Paul om 03:52 PM (op 29-07-2004)


Voor de heer Marnix. Want
ja, je blíjft heer.

bromde P. om 03:58 PM (op 29-07-2004)


bromde . om 04:14 PM (op 29-07-2004)


Dat is toch iets met spyware ofzo, als je iedere keer als je een nieuw venster opent op paulpaulpaulpaul.net komt?

bromde Hoof om 10:17 PM (op 29-07-2004)


't Is uw onderbewustzijn aan het werk, heer Hoof.

Denk ik.

bromde Paul om 11:13 PM (op 29-07-2004)


Dank aan allen, heb dank, heb dank.
Zoals gebruikelijk was ik weer eens slordig te werk gegaan.
Bedoelt is het meisje uit "Corpssex". Waaruit de volgende tekst:

"Ingrid was voorzitster van de studentenvereniging. Ingrid was niet de mooiste want hoewel geen negerin had zij de lippen van een negerin.
En door jaren harder te zuipen dan de kerels was Ingrid uitgegroeid tot een haast onneembare vesting, zo zag ze eruit. Met hele dikke titten. Dat dan weer wel."

Mijn sympathie gaat toch meer uit naar meisjes zoals die Marije. Vergeef me. Of zoiets als de "dochter" van Dreknek. Maar nogmaals mijn dank.
Iemand nog zin in een biertje?
Ik trakteer.

bromde Arnaud om 11:33 PM (op 29-07-2004)


(Alhoewel ik daar verschrikkelijk skeptisch over ben.)

bromde P. om 11:36 PM (op 29-07-2004)


Arnaud was me voor. Duidelijk.

bromde P. om 11:37 PM (op 29-07-2004)


Ja. Ik lust wel een biertje.

Maar het zal wel weer te laat zijn.

bromde Marnix om 01:08 AM (op 30-07-2004)


Alsjeblieft Marnix,

*geeft Marnix een bier*

en nu type ik niet meer, dat kost teveel moeite.

bromde Michiel om 01:14 AM (op 30-07-2004)


Bedankt.

*neemt met graagte biertje aan en plopt hem nogal profi open*

Typen is sowieso voor mietjes.

*neemt slok en geniet*

Voetbal. Dát gaat het volgens mij helemaal worden.

*prikt zich aan cactus*

Lekker.

bromde Marnix om 01:58 AM (op 30-07-2004)


bromde Huh? om 03:56 AM (op 30-07-2004)


Wow Vile, machtig verhaal!! *Buigt zover door dat ze haar hoofd stoot* Niet tegen de grond natuurlijk ha ha. Dan zou ik wel erg uit proportie zijn.

*merkt dat ze 's nachts achter de feiten aan loopt*

bromde CiNNeR om 04:03 AM (op 30-07-2004)


Heer Vilé zal ZICH ongetwijfeld je precaire situatie beseffen, Cin.

x

bromde Paul om 05:40 AM (op 30-07-2004)


De AH gaat over 10 minuten open.
9...
8...

Run!

bromde P. om 07:51 AM (op 30-07-2004)


Cin, dank je; Alle anderen overigens ook. Erg stimulerend; heb alweer wat ideetjes uit m'n gonzend grijs geplukt voor de volgende. Daar een goed verhaal net als wijn is (het moet rijpen), en ik helaas niet zoveel vrije tijd heb, zal het nog even duren.

Maar beloofd...

bromde Vilé om 08:59 AM (op 30-07-2004)


Vilé.

Zolang je met je poten van Cin afblijft, vind ik alles best.

Je vader heeft een lekkere site!

bromde Paul om 09:21 AM (op 30-07-2004)


Poten kunnen niet schrijven.

bromde Vilé om 02:46 PM (op 30-07-2004)


Excuses; correctie:
Als ik poten had, kon ik niet schrijven (en ook niet typen).

Paul, ga ook lekker weekeind vieren en van het schitterende weer genieten!

bromde Vilé om 02:50 PM (op 30-07-2004)


Hihi.

bromde Paul om 01:27 AM (op 31-07-2004)


http://www.gamekult.com/tout/actus/image.html?cmedia=ME0000417619&nopub=1&temp=383107200424133115

bromde BasV om 01:34 PM (op 31-07-2004)


Hihi.

bromde P. om 03:27 PM (op 31-07-2004)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)