huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Demelsa"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Wally"]

06/23/2004: "Wodan"


Toen mijn zus ging samenwonen en haar vriend Rob allergisch bleek voor hondenharen zat er weinig anders op dan Wodan over te nemen. Bovendien had Rob een bloedhekel aan honden en mijn zus wilde Wodan niet laten afmaken. Waarom ik geen ruggengraat heb, weet ik niet maar sinds mijn zus samenwoont met Rob, zit ik met Wodan. Wodan is een teckel en zijn nadeel is dat hij verschrikkelijk waaks is. Sinds Wodan in huis is, doe ik geen oog meer dicht.

In mijn kleine woning staan alle deuren altijd open. Anders wordt Wodan gek. Wodan wil controle over het hele huis. Als ik een deur zou dichtdoen, verliest Wodan de controle over zijn territorium. Dan begint hij te blaffen totdat ik de deur weer open.

Het ergste is als ik masturbeer. Ik denk dat Wodan denkt dat hij een demonische aanval aanschouwt als ik op mijn schoot het kleine duivelse mannetje minutenlang in elkaar sla. In het begin was het storend dat Wodan mij steeds aanviel tijdens het masturberen. Meermaals heeft het kreng mij gebeten in tenen en kuiten. Zelfs 's nachts als ik sliep maar wakker werd van een erectie, hoorde Wodan het als ik begon te masturberen. Door de openstaande deur kwam het beest aanrennen en blafte net zo lang tot ik stopte.

Tegenwoordig zet ik een stoel op de eettafel. Dan zit ik naakt in de kamer op een stoel op de eettafel te masturberen. In ieder geval kan Wodan dan niet bij mijn tenen en het geblaf neem ik op de koop toe. Soms pak hem terug. Als Wodan ligt te slapen, kruip ik naar hem toe en kreun hard in zijn oor om hem weer aan het panieken te krijgen.


Reedsch...117 toevoegingen, reedsch

Is het al bijna weer dierendag?

bromde catchoftheday om 01:56 PM (op 23-06-2004)


Hahahahahaha, die Wodan! Weet je zeker dat het geen snickel is?

bromde Marnix om 02:05 PM (op 23-06-2004)


*Sluit ogen en ziet het tafereel voor zich, terwijl een man op een hoogwerker door het raam kijkt*

LUL (lachend uit luid)

bromde Dick T. om 02:08 PM (op 23-06-2004)


Wodan, de langdradige snickel.

bromde Dick T. om 02:09 PM (op 23-06-2004)


Wo denn?

bromde Rudi om 02:15 PM (op 23-06-2004)


Maar een remedie: Wodan hard in de snickel-ster nemen, dat zal hem leren!

bromde king om 02:15 PM (op 23-06-2004)


What's up, Doc?

bromde Wodan om 02:16 PM (op 23-06-2004)


Ng een slachtoffer van Wodan.Het is een bst!

bromde Marnix om 02:18 PM (op 23-06-2004)


Neem een vrouwtje voor wodan mee uit het lokale asiel....kan ie ook zijn volle zak legen..

bromde Cerito om 02:22 PM (op 23-06-2004)


Als je hem cht goed wil terugpakken moet je natuurlijk keihard in z'n lul bijten. Nadeel is dat-ie eerst over hele hete teefjes moet dromen voordat je er bij kan. Ook een best gezicht, voor de glazenwasser.

RLULODV!

bromde Hoof om 02:28 PM (op 23-06-2004)


Als je daarop ligt te wachten. Dus.

ILMREA!

bromde Hoof om 02:29 PM (op 23-06-2004)
Duw asieldieren de vakantie door!

De geile vakantie staat weer voor de deur. Misschien gaat u wel naar een lekkere plek in het bos of in uw tuin en neemt u uw hond mee. Of misschien heeft u er al voor gezorgd dat u goed verzorgd achter uw hond aanduwt. Helaas zijn er duizenden honden die veel minder goed gedaan worden. Er zijn helaas nog steeds mensen die hun huisdier vlak voor de vakantie "effe doen". Veel van deze dieren komen in het asiel terecht. Duizenden vrijwilligers spannen zich er voor in om al deze dieren eens goed te nemen en wat extra aandacht te geven. Fantastisch, want het is pure liefde! Zij krijgen er niets voor betaald. U kunt ook helpen. Lees vooral ook de voorbeelden uit de praktijk.

bromde Kiers om 02:30 PM (op 23-06-2004)


LUL: RLULODV!

bromde Dick T. om 02:31 PM (op 23-06-2004)


GODVERDMME wat schrok ik van die geile kikker bij de dierenbescherming.

bromde Dick T. om 02:33 PM (op 23-06-2004)


bromde Snickel om 02:46 PM (op 23-06-2004)
MAN OVERLEDEN NA ORGASME IN CARAVAN

Uitgegeven: 23 juni 2004 13:14

LEK - Een 79-jarige man uit Groningen is woensdagochtend overleden na een orgasme in zijn caravan op een camping in het Groningse Lek. Zijn 8-jarige teckel raakte zwaargewond, aldus de politie.

Het orgasme deed zich dinsdag voor toen de man in de caravan een klapsigaar wilde opsteken maar per ongeluk de ENORME hondenpenis van zijn teckel in brand stak. Omstanders wisten de beide slachtoffers uit de caravan te halen. Ze zijn naar het Brandwondencentrum in Groningen gebracht waar de man overleed.

Uit technisch onderzoek van de politie in inmiddels gebleken dat de teckel waarschijnlijk de oorzaak is van de erotische explosie. Omdat er geen thermoknop op het ENORME apparaat van de teckel was geplaatst, was het mogelijk dat het ding kon ontploffen. Bureau Snickelhulp heeft de badgasten van de camping begeleid en opgevangen.

bromde Kiers om 02:53 PM (op 23-06-2004)
AGRESSIEVE SNICKEL VERWONDT TRIMMERS

Uitgegeven: 23 juni 2004 13:00

DRONTEN - Verschillende trimmers zijn de afgelopen weken tijdens hun training op de weg tussen Dronten en Lelystad aangevallen door een agressieve snickel. Enkele hardlopers liepen daarbij zelfs verwondingen op aan het hoofd.

Volgens Staatsbosbeheer (SSB) heeft de hond, met een deel van ongeveer anderhalve meter, op dit moment een nest jongen in een boom vlak langs de weg die hij probeert te beschermen. "Het is in principe wel gestoord gedrag. Normaal gesproken valt een snickel nooit mensen aan. Hij zal wel last hebben van zijn vaderinstinct."

Angstaanjagend

Slachtoffers van de hond noemen hun ontmoeting met het dier angstaanjagend. "Je ziet hem niet aankomen. Plotseling hoor je geklap van oren achter je en krijg je een harde duw tegen je hoofd. Vervolgens zie je die hond met dat ENORME lid voor je uit rennen", zegt M. de Groot uit Dronten. Zij werd tijdens het trimmen een keer aangevallen door het beest, evenals haar man.

Drontenaar T. van Dijk dacht tijdens zijn loopje op de Dronterweg dat hij een bal tegen zijn hoofd kreeg. "Maar toen ik omkeek, zag ik die snickel. Hij had me van achteren aangevallen. Ik raakte lichtgewond aan mijn hoofd, het bloedde een beetje. Maar je moet er toch niet aan denken dat zijn lul in mijn oog was terechtgekomen."

Waarschuwend

Volgens Staatsbosbeheer is de agressieve snickel niet echt gevaarlijk voor mensen. "Hij wil ze vooral schrik aanjagen en valt alleen aan wanneer hij weet dat zijn prooi hem niet ziet. Dat gebeurt altijd van achteren. Daarbij grijpt hij nooit meteen vast met zijn poten. Het is meer een waarschuwend zetje", vermoedt Egbert van Wijhe van Staatsbosbeheer.

Trimmers moeten volgens hem alert blijven tijdens het lopen. "Als ze de snickel zien, hoeven ze alleen maar met hun armen te zwaaien en dan gaat hij wel weer weg." Over veertien dagen vliegen de jonge snickels uit en dan zal het vaderinstinct van de agressieve snickel weer verminderen, verwacht Van Wijhe.

bromde Marnix om 03:03 PM (op 23-06-2004)


Marnix, ik heb even een Red Alert bij je verhaal geplakt. Dat is voor de nieuwkomers om te laten zien dat het om een gekierste versie gaat. Krijgen we anders gezeik mee.

bromde Kiers om 03:23 PM (op 23-06-2004)
Gelukkig is alles wat ik hier schrijf waar.

bromde Hoof om 03:29 PM (op 23-06-2004)


Shit. Betrapt.

bromde Hoof? om 03:30 PM (op 23-06-2004)
'Tekkelsnickel' nader onderzocht door deskundigen

Uitgegeven: 23 juni 2004 15:09
LEEUWARDEN - Het gerechtshof in Leeuwarden wil zes of zeven deskundigen horen over de zogenaamde 'Tekkelsnickel'. Dat werd woensdag duidelijk tijdens een tweede zitting. Rechercheurs van de dierenbescherming Groningen en experts van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) moeten onder meer verklaren wat de waarde is van het gevonden sperma-materiaal.

De Bicatter K. is verdachte in de zaak. Hij zou in 2002 zijn 4-jarige hond in de badkamer van zijn ouderlijk huis in Schubbegat in zijn snickel hebben gebeten. De rechtbank in Groningen veroordeelde K. tot acht maanden op brokken en tbs met dwangverpleging voor het vermeende delict. De verdachte ging in hoger beroep.

Videobanden
Het hof wil tijdens de behandeling van de zaak ook twee videobanden bekijken die K. maakte voor de recherche. De verdachte zou volgens zijn advocaat door de hond zijn uitgescholden, bedreigd en fysiek zijn gentimideerd.

Minimaal een van de verhorende rechercheurs wordt als getuige gehoord. Advocaat H. Kloppaal wilde voor de rechtbank in Groningen ook al naar de verhoren kijken. Dat verzoek werd toen afgewezen.

Haar
Daarnaast is er onduidelijkheid over een haar op een schoen van de verdachte. Het hof wil graag weten van welke hond die haar is. De politie gaf tijdens de zitting in Groningen al aan dat niet al het aangetroffen bewijsmateriaal was onderzocht.
Twee NFI-onderzoekers worden ondervraagd omdat zij het er onderling niet over eens zijn of hondensperma zich via vocht kan verplaatsen. Mogelijk zou het DNA van de verdachte zich via vocht in de badkamer hebben verspreid.

Psychiatrisch onderzoek
Tijdens de eerste zitting begin juni vroeg advocaat Kloppaal zich af of het psychiatrisch onderzoek naar zijn clint wel door een bevoegde onderzoeker van het Pieter Baan Centrum (PBC) was gedaan.
Eerder dit jaar bepaalde de rechtbank in Rotterdam namelijk dat een onderzoek van het PBC de prullenbak in kon, omdat het niet door een bevoegd persoon was uitgevoerd. In het geval van K. blijkt het onderzoek wel correct uitgevoerd.

Voor de inhoudelijke behandeling van de zaak zijn twee volle dagen op 30 september en 1 oktober uitgetrokken. Daarnaast vindt er op een nader te bepalen dag een demonstratie door K. plaats, op zijn verzoek met een keukentafel en -stoel.

bromde Hoof om 03:37 PM (op 23-06-2004)
Nou, wij spelen vanavond tegen een enorm getalenteerd Tjechi.
Wass ich dir brumme.

bromde Rudi Vller om 03:37 PM (op 23-06-2004)
NEUKMIDDAG IN OUWHANDS DIERENPARK

Uitgegeven: 23 juni 2004

RHENEN - Ouwehands Dierenpark in Rhenen staat zondagmiddag helemaal in het teken van neuken. Bezoekers krijgen alles te zien, te voelen en te ruiken op het gebied van neuken met dieren tijdens de manifestatie Neuken Enzoo.

Volgens een woordvoerster van de dierentuin weten de meeste mensen maar weinig van de vele kilo's sperma die de dierentuindieren elke dag produceren. Het dweilen van de stallen en buitenverblijven is een tijdrovende, dagelijks terugkerende klus in een dierenpark.
De zebra's bijvoorbeeld zorgen elke dag voor ruim twee volledige kruiwagens sperma. Dan hebben de verzorgers van de mara's en de nachtdieren het makkelijker, want die beesten eten hun eigen zaad op.
Bij de pinguins moeten de dierentuinmedewerkers oppassen, want zij schieten hun sperma met volle kracht meters achteruit. En de sperma van een giraffe is hoorbaar: de harde klonten vallen van ruim twee meter hoogte met een luide plof op de grond. Bij Ouwehands Dierenpark kunnen mensen ook een emmertje leeuwenzaad bestellen. Dat is volgens de dierentuin een probaat middel om snickels uit de tuin te houden.

bromde Dick T. om 03:42 PM (op 23-06-2004)


Ja, ook ik, heer Hoof, verkondig slechts Waarheid, dacht ik zo.
Willy Dick aka dikke snikkel is hl erg lief maar... godverdomme wat zeg ik. Braaf braaf.

Hoof, nu heb ik dus 24 emailadresjes van je. Een versnippering waarmee je mijn desinteresse hebt gewekt. Proficiat.

bromde Paul om 03:43 PM (op 23-06-2004)


Hoof, dat is NIET waar. Daar heb ik NIETS mee te maken.

bromde Kiers om 03:45 PM (op 23-06-2004)


Letland rekent af met die andere Dick.
Dus dat is ook goed.
Lennard? Any comments?

bromde P. om 03:49 PM (op 23-06-2004)
Drive In Discotheek Snickel Time uit Almelo.

bromde Marnix om 04:01 PM (op 23-06-2004)


* oenk? *

bromde Hoof om 04:14 PM (op 23-06-2004)


bonus: hoof@lickmijnsnickel.lul

bromde Hoof om 04:17 PM (op 23-06-2004)


Dat gelf je niet!

bromde Marnix om 04:19 PM (op 23-06-2004)


...eeeuh Marnix, een van uw lichtjes is kapot gegaan geloof ik. In welke hand heb ik 'm? De linker of de rechter?

bromde Kiers om 04:21 PM (op 23-06-2004)


HAHAHAHA!!! Nee hoor, de linker!

bromde Kiers om 04:23 PM (op 23-06-2004)


Daar is een enorme kans laten liggen zeg.

www.lickmijnsnickel.nl is k nog vrij.

Zeg nou zelf. Hebben er dan niet een paar mensen ENORM zitten slapen of wat?

* verbaasd zich ng 10 minuten door *

bromde Hoof om 04:25 PM (op 23-06-2004)


wat een kermis wordt het hier.

bromde Dick T. om 04:31 PM (op 23-06-2004)


Niet alleen hier! Hahaha!

bromde Kiers om 04:36 PM (op 23-06-2004)


Als je met je hart zingt, krijg je de Kuip zes keer vol.

bromde War Child Marco om 04:38 PM (op 23-06-2004)


bromde Dick T. om 04:40 PM (op 23-06-2004)


Hihi.

bromde Leontien om 04:41 PM (op 23-06-2004)


EUROSHOPPER beer is da Best!

Zo.

bromde Paul om 04:46 PM (op 23-06-2004)


Moet er nog iemand gekloven worden voor de wedstrijd? Iemand z'n kopkaas laten weghalen? Effe pijpen? Zuigen? Lullikken? Even oraal laten teckelen? Zal ik 'm even door de mond laten gieren?

bromde Petra om 04:47 PM (op 23-06-2004)


Nee dank je Petra...ik zag je laatst bij de supermarkt

bromde Cerito om 04:54 PM (op 23-06-2004)


Oeh, Kiers. Dat wordt weer een hoge rekening voor alle traffic. Tijd om even wat geld te verdienen.Zo. En nu maar afwachten...

bromde Marnix om 04:54 PM (op 23-06-2004)


Kut, hele ahref-dingest vergeten.

bromde Marnix om 04:57 PM (op 23-06-2004)


Je hebt een fijne, doortastende stem, Marnix. Aantantwoordapparaat.

Is dat zaken doen tegeswoordigs?

bromde Paul om 05:01 PM (op 23-06-2004)


De newconomie trekt weer aan, h. Ik ben een van die nieuwe gouddelvers. Vandaar.

Voordeel van die storm is trouwens wel dat ik vanuit ons torentje talloze vette duiven te pletter zie slaan tegen de gevel van de Albert Heijn. Meesterlijk.

bromde Marnix om 05:07 PM (op 23-06-2004)


Ieder z'n meughh dan!!!

*kan de aan/uit knop van computer niet vinden.
schakelt over naar zeg ik niet*

bromde P. om 05:11 PM (op 23-06-2004)


Ingestorte steiger in Amercentrale mogelijk ondergeplast

23 JUNI 2004
BREDA - Het instorten van de steiger in de stoomketel van de Amercentrale in Geertruidenberg op 28 september 2003 is mogelijk veroorzaakt door pissende snickels. Dat heeft het Openbaar Ministerie (OM) in Breda woensdag bekendgemaakt. Door het ongeval kwamen vijf onderhoudswerkers om het leven.

Het OM is inmiddels een onderzoek begonnen naar negen snickels en twee fokkerijen. Volgens het OM zijn de snickels afkomstig van de betreffende fokkerijen. Welke dat zijn, wil het OM niet zeggen.

Strafvervolging
Aan de hand van het onderzoek, dat enkele maanden in beslag zal nemen, beslist het OM over een daadwerkelijke strafvervolging. Behalve naar de snickels zelf heeft het OM ook onderzoek gedaan naar de onderlinge afspraken tussen de twee fokkerijen.
Snickels worden gefokt voor hun grootte, waarvoor duidelijke Europese richtlijnen zijn. Mogelijk hebben beide fokkerijen deze richtlijnen geschonden om nog grotere snickels te kunnen fokken. Niet uitgesloten wordt dat hierbij hormonen worden gebruikt die de urine van de snickels dusdanig aantasten dat er verregaande verzuring optreedt.

Onderzoek
Het onderzoek naar de oorzaak van de ramp is uitgevoerd door de snickelinspectie. Dat onderzoek bestond uit het opnemen van verklaringen van getuigen, snickeldeskundigen, slachtoffers en snickelfokkers; en uit het onderzoeken van urine, afkomstig van zowel de verdachte snickels als van onschuldige snickels.
Een in ontlasting gespecialiseerd bedrijf zette zes weken lang tweehonderd mensen in om in de ketel urinesporen te onderzoeken en om urinemonsters van duizenden verschillende snickels te nemen. Dertig medewerkers van de snickelinspectie hebben daarop 6000 uur toezicht gehouden. Bij het inhoudelijk onderzoek heeft de snickelinspectie hulp gekregen van de Unit Urine Onderzoek van de politie (het UUO), het Nederlands Urine Instituut (het NUI) en de Vereniging van Nederlandse Snickel Liefhebbers (het VNSL). Die laatste was er vooral bij om te controleren of de rechten van de snickel niet werden geschonden tijdens het onderzoek.

360.000 foto's
De betrokken instanties hebben onderzocht hoe de steiger werkelijk was ondergeplast, urinemonsters genomen en onderzoeken gedaan naar de urine-eigenschappen van verschillende snickels. Hierbij zijn, op aandringen van het VNSL ,ongeveer 360.000 foto’s gemaakt, waarvan 200.000 uitsluitend van snickels.
De snickelinspectie heeft 7250 uur in het onderzoek gestoken. Naast de kosten van de verschillende opsporingsdiensten, heeft het onderzoek ongeveer 800.000 euro gekost. De verdachte snickels zijn wegens gebrek aan bewijs geen van alle aangehouden.

bromde Max in een poging te kiersen om 05:12 PM (op 23-06-2004)


H, da's ook een leuke, Kiers.

bromde Marnx om 05:12 PM (op 23-06-2004)


Oei, daar heb je 9x de smeris en met mijn strafblad is dat niet fijn.

*knijpt er stilletjes tussenuit*

bromde Kiers om 05:21 PM (op 23-06-2004)


Alleen domme criminelen hebben een strafblad!!!

bromde Cerito om 05:30 PM (op 23-06-2004)


U heeft mij direct juist ingeschat. Strafbladvrij type, schat ik zo?

bromde Kiers om 05:34 PM (op 23-06-2004)


Let niet op de tikfouten, mensen.
Doe ik ook niet meer. Wij vertrouwen op uw aller inzigt.

bromde autocorrector van Bicat.net om 05:37 PM (op 23-06-2004)


bromde Hoof om 05:39 PM (op 23-06-2004)
Geef mij maar Amsterdam.

bromde Marnix om 05:59 PM (op 23-06-2004)


hoof@lickmijnsnickel.lul
stuurde mij antwoord!
Ja, effe rustig graag.
Ik vroeg om de uitslag
van de vanavond te spelen
footballmatch NL - Letland.

Hoof heeft mij de uitslag
doorgeseind. Slot op de
mond. Afspraak, en dank.

bromde Paul om 06:01 PM (op 23-06-2004)


*Weet van gekkigheid echt niets meer te zeggen!*

bromde CiNNeR om 06:12 PM (op 23-06-2004)


Cin, mag ik je een chte Chocomel aanbieden?

*bloost hevig*

Van Nutricia? Of bereid je
die drank naar eigen receptuur?

bromde Paul om 06:17 PM (op 23-06-2004)


CiNNer is bezig ja....laat haar met rust!!!

bromde Cerito om 06:42 PM (op 23-06-2004)


Cerito: go fuck yer Mama, huh?

Over 'n kleine 2 uur is 't foebal.
Hoof gaat gelijk krijgen. Over de uitslag. Mijn Biostabil beaamt 't.

bromde P. om 07:05 PM (op 23-06-2004)


In het kader van mijn innig gewenste erkenning als profeet (en ziener, maar dat loopt al aardig) heb ik in mijn oneindige wijsheid toch maar besloten de uitslag bekend te maken. Dan is er voor een hoop andere mensen misschien ook gelijk wat stoom van de ketel.


En altijd in stijl h. Da's belangrijk.

bromde Hoof om 07:12 PM (op 23-06-2004)


(4 - 1 voor Letland.)

bromde P. om 07:30 PM (op 23-06-2004)


Ja zeg. Wat is DIT nou in vredesnaam weer?

Laten we het eerst even afwachten. Dan kan ik daarna altijd nog kijken hoe ik het goed kan maken.

bromde Hoof om 07:40 PM (op 23-06-2004)


Ik zit maar wat te surfen (er is geen ene hol op tv), kom ik dit logica-verhaal tegen...

Drie mannen besluiten de prijs voor een hotelkamer te delen. De manager van het hotel meldt dat het ze 30 dollar (het is namelijk in Amerika) kost. Ze delen de rekening gelijk en betalen dus ieder 10 dollar en gaan naar de kamer.

Op dat moment realiseert de manager zich dat het woensdagavond is, dús dat ze korting moeten krijgen. Op woensdagavond kost het maar 25 dollar! Hij had dus 5 dollar teveel gevraagd!
Hij laat één van zijn personeelsleden komen en stuurt hem met vijf dollarbiljetten naar de kamer van de heren.

De jongeman legt de situatie uit en de gasten zijn bijzonder onder de indruk van de eerlijkheid van het hotel en zijn personeel en geven hem prompty 2 dollar fooi van de 5 die hij terugbracht en ze houden ieder 1 dollar.

Iedere gast betaalt uiteindelijk dus 9 dollar (de originele 10 dollar minus degene die ze terugkregen), in totaal 27 dollar, plus de twee dollar fooi voor de hotelbediende. Totaal dus 29 dollar.

Waar is die ene dollar gebleven?

Ik heb er toch wel een poosje over moeten nadenken...

bromde Hoof om 08:08 PM (op 23-06-2004)


Hoof. Luistert.

Zieners hebben k last van
de gruwel, geheten: twijfel.

Heb je dat abonnement op dat
Skepsis-blaadje nou opgezegd?

Dat zijn oliedomme kolerelijers.

Het Hogere zit in het Lagere.
En omgekeerd, echt, zo zit 't.

(Binnenkort kan ik geld vrijmaken
voor een autootje. Jaguar, dat
klinkt wel leuk. See ya?)

bromde Paul om 08:43 PM (op 23-06-2004)


Die dingen gaan ieder moment stuk en dan blijken er alleen maar malafide reserveonderdelen te zijn (die Hogere dingen) die het onstane gat ook niet adequaat vullen.

Ik heb overigens geen last van twijfel. Ik weet alleen nog niet waarvn die 4-1 de uitslag is.

Zeg. Die wedstrijd, ik begin te vermoeden dat dat niet op Nederland 3 is. Qua dat men er nogal stil over blijft.
Hoe laat is het eigenlijk?

(zeg nog eens wat slims over dat Hogere...)

bromde Hoof om 09:02 PM (op 23-06-2004)


tussen*plop*...

zucht...

bromde Hoof om 09:34 PM (op 23-06-2004)


knipperdeknip

bromde grts de knipperkabouter om 09:36 PM (op 23-06-2004)


2-0. Die Ruud weer.

En ik zie wederom (.)(.) rechtsboven.

't Hogere? Ouwe zeur, je weet
van Hermes Trismesgistus, zo
boven zo beneden. Dat is de
middelaarsfunctie, de liefde
echter, veel echter, is het
hoogste. Ego weg. Hic et nunc.
Woorden. Krijg wat. Nu even
kijken... Johan Cruijff is
God. ''t Elftal heb een taak',
enz.

bromde Paul om 09:44 PM (op 23-06-2004)


Ik zoek het even op in de 'Akashic Records'.

* snelt terug naar het venster op de wereld in de hoek van de kamer *

Is het nou NOG niet afgelopen?

bromde Hoof om 09:54 PM (op 23-06-2004)


Vanavond heb ik eindelijk weer 'ns tijd om mijn bonsai aandacht te geven. Het is natuurlijk klein grut, maar vergis je niet in hun veeleisendheid. Twee dagen niet in de bak pissen en je krijgt meteen een scheldkanonnade over je heen.

Daarom ben ik ook zo blij met bier.

Je bljft zeiken.

bromde Marnix om 09:55 PM (op 23-06-2004)


Hoof, wil je niet zo ostentatief anti-voetbal zijn? Dit is een mannending.

Zeg gewoon dat je met tegenzin naar het voetbal via de beamer zit te kijken. Thuis. En dat mevrouw Hoof in de kroeg staat met haar oranje bustier. En rood-wit-blauwe wangen.

Nog 36 minuten.

bromde Marnix om 09:59 PM (op 23-06-2004)


Ik wilde vooral dat het afgelopen was om de huidige stand te behouden.

* staat voor de zekerheid de 120 meter oranje vlaggetjes vast op te rollen *

Die storm h.

bromde Hoof om 10:06 PM (op 23-06-2004)


Laat ze maar liggen, dan.

bromde Marnix om 10:10 PM (op 23-06-2004)


En van je hela-hela-hela-hola-la... Gezellig hoor.

bromde familie om 10:12 PM (op 23-06-2004)


Waarom moest Van Nistelrooy eruit, net? Ik snap niks van voetbal.
Tsj - Dui 1-1 is nu ook belangrijk, schijnt.

2-1 Tsj! Nederland schijnt door!

Goh.

bromde Paul om 10:21 PM (op 23-06-2004)


Lalala lalala lala lalalala la lalala lalala lalalaaaaa!

Mijn voorspelling is vooralsnog perfect. Vier doelpunten voor, n tegen. Verdeeld over de twee wedstrijden dan.

bromde Hoof om 10:25 PM (op 23-06-2004)


Klaar.

bromde P. om 10:28 PM (op 23-06-2004)


Oeps. Nieuwe post-hoc redenering bedenken...

bromde Hoof om 10:29 PM (op 23-06-2004)


Wat een mooie vloerbedekking trouwens, ligt daar. Licht- en donkergroene banen. Verschillende soorten gras, zal wel.

bromde Paul om 10:31 PM (op 23-06-2004)


4-1
3-0

Drie punten verschil.

Hail to Hoof!

bromde P. om 10:38 PM (op 23-06-2004)


wil iedereen z'n bek houden met dat WE ARE THE CHAMPIONS??? we hebben 'gewonnen' van SLetland, dat is een 3e wereldland verdomme!

bromde grts voetbalquerulant om 10:46 PM (op 23-06-2004)


Ik ejaculeer me suf. Kan iemand de eieren verstoppen? Welk haargroeimiddel gebruikte Advokaat ook alweer?

bromde Kiers om 11:19 PM (op 23-06-2004)


doe mij ook maar drie van die sletjes.
Uiteraard 0 (=geen) voor grts.
Dat zal 'm leren.

bromde Arnaud om 11:19 PM (op 23-06-2004)


Kom, ik ga maar eens slapen.

bromde Adriana om 02:01 AM (op 24-06-2004)


Ik dacht vannacht dat ik je tegenkwam, in het caf, Kiers.

Maar je was het niet. Die lul ontkende dat hij jou was. Terwijl ik het zeker wist.

Thuis heb ik een in-droevig nummer opgezet.

bromde frans om 05:28 AM (op 24-06-2004)


Hoi frans.
'Zoek de zon op, dat is zo fijn!'
Jammer dat Oranje doorgaat, maar voor de rest is het feest.

bromde Paul om 06:41 AM (op 24-06-2004)


(Onze Gerard houdt zich kranig, en
dat is ook wat waard, dunkt me.)

bromde P. om 06:45 AM (op 24-06-2004)


Kiersen kan ik ook al niet, maar
de waarheid dient aan het licht!HOBBYBOER (32) MISBRUIKT BIJNA 300 DIEREN

Uitgegeven: 23 juni 2004 22:49
Laatst gewijzigd: 23 juni 2004 23:53

BICATTERVEEN - De politie heeft woensdag voor de tweede keer in vier dagen de 32-jarige man Lennard S. uit Strompray (Gem. Bicatterveen) gearresteerd omdat hij zijn dieren ernstig misbruikt. Een politieman en een medewerker van de Landelijke Inspectiedienst van de Dierenbescherming troffen bijna driehonderd dieren aan in erbarmelijke sexuele standen.

'Het was heel opwindend. De dieren kregen veel eten en drinken en werden continue misbruikt. Bovendien leefden ze in darkrooms', aldus een politiewoordvoerder.

Lennard S. uit Strompray bedreigde de controleurs bovendien met een dildo, waarop de politie hem aanhield. De boer is in verzekering gesteld. De dieren krijgen een ander onderkomen. 'De honden gaan in elk geval naar het asiel in Drochten, voor de overige dieren wordt ook naar een oplossing gezocht.'

De man hield honderd geile kippen, zeventig fokkonijnen, vijftig eendenbekken, 25 honden, 25 cavia's en acht schapen. In het woonhuis troffen de controleurs een videocamera aan.

bromde Paul om 09:26 AM (op 24-06-2004)


Frans, ik lag met een deken in tijgerprint op de bank. Twee maal Leffe Dubbel en tweemaal Leffe Triple onder handbereik c.q. koelkast. Helemaal alleen, ik had zaterdag al een kroeg gezien.

En u was in Cafe De Doofpot met de gebraden haan? En daar ontmoette u iemand die enorm uit de bek stonk? En dat was ik? Het had zo maar zo kunnen zijn, was ik daar geweest.

bromde Kiers om 09:42 AM (op 24-06-2004)
Boekhouder (32) verwaarloost bijna 300 administraties

Uitgegeven: 23 juni 2004 22:49
Laatst gewijzigd: 23 juni 2004 23:53

BICATTERVEEN - De politie heeft woensdag voor de tweede keer in vier jaar een 32-jarige man uit Strompray gearresteerd omdat hij zijn administraties ernstig verwaarloost. Een politieman en een registeraccountant troffen bijna driehonderd administraties aan in zwaar verouderde software.

"Het was heel vies. De administraties kregen wel debiteuren- en crediteurenmutaties, maar werden niet verwerkt. Bovendien waren er een inconsistentiefouten in bijna alle administraties", aldus een politiewoordvoerder.

De man bedreigde de controleurs bovendien met een overzicht van de materile en inmaterile activa, waarop de politie hem aanhield. De boekhouder is in verzekering gesteld. De administraties krijgen een ander onderkomen. "De administraties van productiebedrijven worden in elk geval overgezet naar Exact Globe 2003, voor de overige administraties wordt ook naar een oplossing gezocht."

De man hield administraties bij van honderd productiebedrijven, zeventig dienstverleners, vijftig overheidsinstellingen, 25 IT bedrijven, 25 Snackbars en acht Snickels. In het woonhuis troffen de controleurs een belastingaanslag aan.

bromde Lennard om 09:43 AM (op 24-06-2004)


Touch.

bromde Paul om 09:46 AM (op 24-06-2004)


Ik ga maar eens douchen. Da's beter voor iedereen.

bromde Marnix om 10:00 AM (op 24-06-2004)


Paul, ik heb je gekierste versie even aangepast. Print het origineel uit, leg jouw versie ernaast en daarnaast de mijne en studeer op de veranderingen. Vanmiddag overhoor ik je. Ik ga van jou een Topkierser maken.

Oh ja, en een waarschuwingslicht erbij voor de onnozele lezertjes. We moeten alles juridisch dichtspijkeren met een verenigd Europa op komst.

bromde Kiers om 10:08 AM (op 24-06-2004)


Is Kiers nou serieus met dat juridische gedoe over copyright enzo?

Zo ja, welke idioot heeft hem dat aangepraat?

bromde Dick T. om 10:32 AM (op 24-06-2004)


Ik ben altijd serieus, Dick. Het zijn de Arabieren die me dat influisteren. De Arabieren gaan Europa overnemen en houden niet van een gekierste werkelijkheid.

Heb je al beelden van die onthoofde Koreaan te pakken gekregen? Daar werd je een aantal dagen geleden opgewonden van en ik moet zeggen... ik zou het ook wel willen zien!

ONTHOOFDING OP BICAT TE ZIEN

Uitgegeven: 24 juni 2004 07:01

DUBAI - Een islamitische puristische literaire fanclub heeft video-opnamen van de onthoofding van een Zuid-Koreaan door leden van de fanclub in Irak gepubliceerd. De tolk Kim Sunil Biotex werd dinsdag geexecuteerd door zijn ontvoerders nadat Seoul had geweigerd een door Kim Sunil Biotex gekierst verhaal te rectificeren.

De beelden tonen zwaargeschapen en gemaskerde mannen rond een knielende Kim Sunil Biotex. Een van de mannen leest een gekierst verhaal voor, terwijl een andere de gijzelaar vastpakt en met een zwaard diens hoofd afhakt. Daarna wordt het nog pratende hoofd op het lichaam gelegd. Op Bicat.net zijn ook delen van nieuwsuitzendingen over de executie gezet.

Toegang blokkeren

De Zuid-Koreaanse regering heeft internetproviders donderdag verzocht de toegang tot Bicat.net waarop de beelden te zien zijn, te blokkeren. Het ministerie van Informatie en Communicatie liet weten dat de regering internetgebruikers die de opnamen verspreiden, zal achterhalen en vervolgen.

bromde Kiers om 10:38 AM (op 24-06-2004)


* lult ook maar mee met de tv *

Letland heeft anders wel de nummer drie van de wereld verslagen (Turkije), dus!

Die Zweden, dat is gesneden knckerbrd voor ons. Die vermorzelen we zo. Met dat systeem van hen...

Eh. Wel. Dat improvisorisch doorleuteren over voetbal valt vrij snel door de mand geloof ik.

* boekhouder alert! *

Rekent u even mee, dit kan voor administratieve krachten die de declaraties narekenen nare gevolgen hebben!

Drie man die een hotelkamer van 30 euro delen (ieder een tientje dus) krijgen vijf euro terug. Ze houden ieder 1 euro. En geven de bellboy de overgebleven 2 euro fooi.

Dus ze betalen per persoon 9 euro (10 minus 1), zijnde 27. Plus die twee euro fooi voor die jongen, is 29!

Waar die euro nou toch blijft?

bromde Hoof om 10:40 AM (op 24-06-2004)


ik kom er verdeurie niet uit Hoof.
Ze betalen gezamelijk natuurlijk 30, minus 5 is 25. delen door 3 is 8.3333
krijgen een dollartje terug, dus 9.3333. maal 3 is 28, 2 dollar fooi maakt dertig...

maar toch...als je het vanuit standpunt van 1 van de 3 mannen bekijkt...

ik betaal een tientje...daarna krijg ik een dollar terug...dus heb ik 9 betaald...die ander 2 ook ....maakt 27. 2 dollar fooi....29....ik wordt gek!

bromde Dick T. om 10:45 AM (op 24-06-2004)


Zucht.

Ze betalen met 30, krijgen vijf terug. Ze betalen dus maar 25. Van die vijf terug gaan er 3 naar hun zelf, twee naar de fooi. Uiteindelijk hebben ze dus 27 uitgegeven en (25 hotel, 2 fooi) en hebben ze nog ieder 1.
27+3=30, zelfs vandaag de dag nog.

Is dat nou zo moeilijk?

bromde Lennard om 10:57 AM (op 24-06-2004)


Maar waarom zou je in vredesnaam 30 euro voor een kamer van 30 dollar betalen?

bromde Lennard om 11:01 AM (op 24-06-2004)


Maar, wat Dick zegt. Als kamerhuurder heb je toch ergens het idee dat je 9 euro betaalt hebt (je betaalde een tientje en je kreeg een euro terug) en die hoteljongen gaat met twee euro de deur uit.

Ik vind dat moeilijk ja. Eigenlijk alles met cijfers. En vrouwen.
(maar die waren er niet bij in dat hotel)

bromde Hoof om 11:04 AM (op 24-06-2004)


Je krijgt n /$ terug dus je hebt alles bij elkaar 3x9= 27/$ betaald. Klopt toch?

Het enige vreemde is dat je de fooi die al betaald is nog eens bij de 27/$ wilt optellen. Dat is pas gek.

Maar ja, je zit nu eenmaal in Portugal en na zo'n plezierige avond is het moeilijk denken waarschijnlijk.

bromde Lennard om 11:15 AM (op 24-06-2004)


Dat wordt vaak overdreven, inderdaad.

*pakt een plantenspuit en sproeit spiritus op een eekhoorn*

bromde Marnix om 11:20 AM (op 24-06-2004)


"Het enige vreemde is dat je de fooi die al betaald is nog eens bij de 27/$ wilt optellen. Dat is pas gek."

Kijk, nu snap ik het ook. Met mijn iq van 140

bromde Dick T. om 11:20 AM (op 24-06-2004)


Nog makkelijker is het om het uit te leggen zoals ik het mijn zoontje zou uitleggen.

Eerst is er 30 in de kassa. Dan gaat de bellboy met vij naar de kamer. Dan zit er nog 25 in de kassa. De jongens hebben er ieder 1 en de bellboy heeft er twee. Hoeveel is er in het hotel?

25 in de kassa, 3 in de knip van de jongens en 2 in de knip van de bellboy.

In het hotel is 30 aanwezig.

Doe hier iets mee.

bromde Lennard om 11:22 AM (op 24-06-2004)


Gaat het alweer over neuken?

*tiept iets tussen twee sterretjes*

bromde bicat om 11:22 AM (op 24-06-2004)


De laatste keer dat ik 30 deulor voor een hotelkamer betaalde was vermoedelijk ver buiten Europa. En niet met twee andere mannen. Je begrijpt dat ik dus niet uit ervaring spreek.

Maar het vermoeden dat men in dit raedsel de verkeerde zaken bij elkaar optelt is bevestigd. Nog een paar keer lezen en het kwartje valt.

(nog 10 jaar en kinderen kijken je stomverbaasd aan als je dat zegt)

bromde Hoof om 11:23 AM (op 24-06-2004)


Nu al. Mijn zoon van zes weet niet wat kwartjes dubbeltjes en stuivers zijn. Guldens kent hij wel. Dat zijn Euro's uit Duitsland (?)

bromde Lennard om 11:25 AM (op 24-06-2004)


Ik geef een jongen te eten die nog nooit gehoord heeft van Berry van Aerle. Dus waar lullen we over.
Wel kent hij alle yu-gi-oh-kaarten uit zijn hoofd.

*zet dark magician in in aanvalsmode*

bromde bicat om 11:28 AM (op 24-06-2004)


Heer Kiers, ik kan dat 'aanpassen' van mijn stukkie niet echt waarderen. Blijf er met je poten van af, zou ik zeggen. Maar u hebt de macht, dat besef ik.

Zoen.

bromde Paul om 11:31 AM (op 24-06-2004)
Frikadel weg als favoriete snack

Uitgegeven: 24 juni 2004 10:46
Laatst gewijzigd: 24 juni 2004 10:50

St.OEDENRODE- De in onmin levende snack de Frikandel heeft afgedaan bij Lennard. De 44-jarige boekhouder maakte zijn beslissing donderdagmorgen in Stramproy bekend tijdens een persconferentie.

De frikadel slaagde er woensdag niet in volledig, dus met uitje en met curry gevulde inkeping de maag van deze te bereiken. De Frikadel werd terzijde geschoven ten faveure van de Mexicano en de Berelul met sm0ts waardoor Lennard voldoende had gegeten om het porcelein van zijn kantoortoilet voorgoed aan barrels te schijten.

De frikadel begon in 2000 als vrijdagmiddagsnack van Lennard. Deze volgde destijds het broodtrommeltje van moeders de vrouw op. Moeders de vrouw ging nog in de tegenaanval met een bordje opgebakken stoemp maar Lennard bleef bij de Frikadel.

Vrijdag a.s. zal de laatste Frikadel gegeten worden. Lennard zal in een volgende persconferentie bekend maken welke snack de opvolger wordt.

bromde Bicat Courant om 11:41 AM (op 24-06-2004)


En mexicano voor Lennard!
Of 100, al naar zijn believen.

bromde Paul om 11:45 AM (op 24-06-2004)


*zet Paul rechtop in zijn rolstoel*

Hee, lamme! Ja sorry Paul. Je weet hoe gevoelig dat hier ligt met auteursrecht en echte namen en zo en nou ben ik het nota bene die jouw stukkie gaat verklooien. Ik zal het nooit meer doen en deed het uitsluitend om je te helpen.

*pakt witte stok met rode strepen en loopt de kamer uit*

bromde Kiers om 11:50 AM (op 24-06-2004)


Ga het nu al wr niet over neuken?!

bromde Marnix om 11:51 AM (op 24-06-2004)


http://users.pandora.be/brustenp/bedrijfsinfo.html

bromde De Vries Zelf om 11:52 AM (op 24-06-2004)


Het gaat al die tijd al over neuken. Want voor die 3 euro kun je mooi nog een hl goedkoop stoepsnolletje naar binnen roepen waar je met drie man nog even dunnetjes overheen gaat.

(en die ikoontjes van een telefoon met een rond schijfje met gaatjes erin, nee dr wek je veel begrip mee op in de ogen van het jonge wasdom)

* vloekt binnensmonds bij het onbedoeld tussen uit zijn vingers uitglijden van de Euro 95 slang tijdens het linkshandig typen van dit comment *

Ik moet gdvrdgdvr niet alles tegelijk willen doen!

* neuriet volstrekt nieuw melodietje *

bromde Hoof om 12:00 PM (op 24-06-2004)


H, dat melodietje. Komt me bekend voor!

bromde Marnix om 12:07 PM (op 24-06-2004)


Fuck. Toch dus. Ik dacht al "catchy!"

bromde Hoof om 12:23 PM (op 24-06-2004)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)