huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Altijd lente"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Ronnie"]

02/11/2004: "Corpssex 8 "Koemans""


Ze had mij al een keer eerder te pakken gehad. Op een warme zomernacht na een diep glas liepen wij terug over de stadswallen. Waarom wij niet even door het park zouden teruglopen? Dat was een klein beetje langer maar wel zo gezellig, vindt je niet?

Ik keek Koemans aan en gaf haar geen ongelijk. Natuurlijk heette de dame geen Koemans maar haar gedrongen lichaam met dito Rubens-uiterlijkheden, haar buitenproportionele setje jetsers en haar trouwe blauwe ogen deden mij denken aan Hollandse Stamboektrots. Met mijn intimi had ik het dus altijd over Koemans als ik haar bedoelde.

Het ommetje door het park kostte mij veel zweet op mijn voorhoofd. Het was hard werken met een glas op en door de langdurige push-up bewegingen die ik maakte onder de grote Beukenboom kreeg ik spierpijn in de triceps. Bovendien kostte dit uitstapje een duur wit overhemd. De galantheid zelve bood ik mijn overhemd tegen de Gevaarlijke Rode Bosmier. De hardnekkige grasvlekken bleken niet meer te verwijderen. Als laatste liep mijn ego een deuk op door Koemans; toen Koemans was klaargekomen, had zij geen zin meer en was de pret afgelopen.

Mijn dronken stootgang had de nodige beweging rond haar clitorus gegeven. Met een aantal aanhoudende laagtonige loeiers kwam Koemans klaar. Daarna spoorde zij mij aan toch vooral niet mijn tempo te laten verzwakken want, zo liet ze later weten, was mijn beweging van de juiste dikte en ritme om haar ook een vaginaal orgasme te bezorgen. Naast het clitorale was Koemans in staat om ook een vaginaal orgasme te hebben. Maar daarna was de boodschap vrij duidelijk 'Kiers, bedankt voor de goede zorgen maar nu wil ik toch echt naar huis om te pitten'.

Koemans begon hardop tegen mij te praten terwijl ik richting mijn hoogtepunt raakte. Als het dronken libido ergens niet tegen kan dan is het de zojuist geschetste wanvertoning onder de Beukenboom en weldra begaf mijn Sjaak het. Geen hoogtepunt, een zaadloos einde.

Het is een paar weken later als de societeit wordt omgetoverd tot een Toga Party paradijs. Al tijdens het aperatief loopt De Club in een en dezelfde toga met lauwerkrans de meters bier te verstouwen. De grote grap blijkt te zitten in 'met je blote snikkel onder je toga lopen'. Het wachten is op de brandweer die de tent onder een dikke laag schuim zal zetten. Het wachten is ook op het andere bierdrinkende societeitsvolk en dan met name de dames.

Daar komt de brandweer! De grote meterslange koker wordt uitgeschoven en het schuim blaast tot borsthoogte tegen de bar aan. En daar komen de dames! Vandaag staan we tot de nek in het schuim, in de blote snikkel zo dicht mogelijk tegen het vrouwvolk aan. En daar komt het andere societeitsvolk... stikjaloers te wezen want wij lopen in de blote lul en zij hebben natte lange spijkerbroeken aan van het schuim.

Waar de klap vandaan komt weet ik niet. Of ik uberhaupt een klap krijg en niet domweg onderuit ben gegleden op de spekgladde vloer weet ik ook niet. Wat ik wel weet is dat ik op de grond lig en in ieder geval met mijn hoofd de grond heb geraakt en dat het deze klap is die mij half bij bewustzijn maakt. De ene helft van mij kijkt door het schuimdek omhoog en ziet vage contouren. De andere helft van mij zegt dat ik chronisch gebrek aan zuurstof lig op te doen maar dat ik niet wegkan juist vanwege dit zuurstofgebrek. Ik ben geheel buiten bewustzijn aan het raken.

Heldenmoed blijkt mijn redding. Ik word onder het brandweerschuim ontdekt, opgehesen en naar buiten gesleept. Een over het hoofd gegooide emmer koud water helpt mij in het land van de levenden en rillend van de kou zit ik in wat eens een toga was, te klappertanden. Helder denken is vandaag geen optie meer. Ik bedank mijn helden en sleep mij weer richting tapveld waar ik stilletjes in een hoek sterretjes tel en bedenk hoe ik zo snel mogelijk thuis kan komen.

Engelenharpen rinkelen, de hemel gaat open en als een toverfee met een toverstafje verschijnt daar Koemans die met twinkeloogjes en kletsnatte schuimtieten vraagt of zij een taxi kan bellen en of ze mij mag helpen want alleen fietsen lijkt haar geen goed plan, zeg nou zelf?

Veel tijd om te antwoorden heb ik niet. Koemans pakt mij bij de arm, mijn bier laat ik staan en al snel zit ik, nog immer rillend van de kou, in een taxi op weg naar een warme douche. Onder de warme douche valt pas op hoe groot de bult op mijn hoofd is en hoe hard mijn hersen klopt van de drank en de valpartij. Het zuurstofgebrek zal ook geen goed hebben gedaan, schat ik.

Na de douche droog ik me af en zoek mijn bed waar ik Koemans onder het dekbed tegenkom. Naakt, voloptueus, dronken en klaarblijkelijk botergeil want ze roept teksten dat ze genomen wil worden. Ik duik tussen haar dijen voor een stevige beurt beffen maar dat had ik beter niet kunnen doen. Tot nu toe heb ik rechtop gelopen en dat trekt mijn hersen maar net. Nu ik in horizontale toestand Koemans lig te bevredigen, lijkt dat de lichte hersenschudding geen goed te doen. Bovendien ontdek ik een klein wit draadje tussen haar schaamlippen hetgeen erop wijst dat ik een naakte, voloptueuze etc. maar ook ongestelde Koemans lig te beffen. 'Oh, sorry, vergeten', hoor ik haar kirren.

Op de rand van het bed probeer ik zittend tot mijn positieven te komen. Waar ben ik in Godsnaam mee bezig? Niet veel later komt Koemans van het toilet terug en enthousiast roept zij dat we verder kunnen waar we gebleven waren. Na een tot het uiterste minimum beperkte orale actie, geef ik het op. "Koemans, ik denk niet dat ik dit langer trek. Ik heb een geweldige koppijn en als we er nog iets van willen maken vanavond, denk ik dat we het achterom moeten doen. Mijn hoofd moet rechtop, horizontaal word ik gek".

Tot mijn grote opluchting draait Koemans haar massieve kont naar mij toe. Ik zit op mijn knieen en laat Sjaak naar binnen glijden. Godzijdank kan ik mijn hoofd nu rechtop houden. Het is wederom mijn dronken stootgang die de nodige beweging rond haar clitorus geeft. Met een aantal aanhoudende laagtonige loeiers komt Koemans klaar. Ik krijg een naargeestig soort deja vu want mijn orgasme is nog in geen velden of wegen te bekennen en ik herinner mij hoe dit vorige keer afliep. Koemans spoort mij aan mijn tempo niet te laten zakken. Als ik zo doorga zit er voor haar nog een vaginaal orgasme in. En voor mij, met een beetje geluk, wat kramp in de balzak.

Het mag allemaal niet baten. Al wat ik meemaak is een heftig hijgende Koemans, een verschrikkelijke pijn in mijn hoofd door drank en hersenschudding plus een Sjaak die niet wil. Als Koemans klaar is valt ze opzij. Haar knikkende knietjes kunnen in dronken toestand het gevaarte dat Rubenslichaam heet niet rechtop houden. Deze keer praat ze niet maar valt als een blok in slaap. Treurig bekijk ik de bloedende koe waarmee ik in bed lig.

Het mag geen hoogtepunt genoemd worden. Als een boer met knetterende hoofdpijn lach ik meewarig in mijzelf en om mijzelf. Hahaha, Koemans en Ezelmans in een bed, het zal hooguit een verhaal voor in de kroeg worden tussen ons.


Reedsch...64 toevoegingen, reedsch

w0ei! Ha!

bromde Paul om 11:00 AM (op 11-02-2004)


Mooi. Droefgeestig. Ik ga weer wat uit het raam staren.

bromde Max om 11:15 AM (op 11-02-2004)


Een lokale hersenstamverzakking is natuurlijk een excuus maar het houdt niet over hoor, *tjonge*

bromde Kylian om 11:24 AM (op 11-02-2004)


Gelukkig kan je dit trauma nu verwoorden, sterkte

bromde Redhead om 11:26 AM (op 11-02-2004)


Mooie lekkere mollige vrouwen. Heerlijk. Maar daar moet natuurlijk wel een beetje karakter in zitten.

Volgende keer beter?

bromde Lennard om 11:31 AM (op 11-02-2004)


Het valt me op dat ze je kloppende vlaggenmast niet in haar warme mond neemt. Orale fobie?

Uit die tijd kan ik me nog herinneren dat ik regelmatig wakker werd naast andere koemansen dan waarmee ik in slaap was gevallen. Over schrikken gesproken.

bromde Marnix om 12:07 PM (op 11-02-2004)


Onthoud, 3 maal is scheepsrecht. Succes ermee.

bromde Piggen om 12:07 PM (op 11-02-2004)


Drank maakt van elke koemans een prijskalf. Vroeg opstaan (in het donker) en snel vertrekken kan de illusie dan nog in stand houden.

Succes.

bromde Lennard om 12:42 PM (op 11-02-2004)


leuker kan je het niet maken, wel makkelijker.

bromde Eddee om 12:43 PM (op 11-02-2004)


Welkom Hoof. Drukke dag? Kopje koffie, snel? Ik liep net Zaagmans tegen het lijf. Zei die nog wat?

bromde Kiers om 01:03 PM (op 11-02-2004)


Ik zag hem net ook. Hij mompelde iets over "...elke week hetzelfde gelazer..."

Dan stop je toch gewoon?

bromde Lennard om 01:05 PM (op 11-02-2004)


Ja nee, jij bedoelt nu Zaagmans die je net even zag maar ik heb het over Hoof die ik bij de Pottenkijkers zag opduiken en nu net zo snel weer zie wegduiken.

Nee Zaagmans is een ander geval. Dat begint een beetje een chagrijnig oud mannetje te worden. Hoe lang doet zo'n man dat werk nou al? Dan moet je bij jezelf toch eens te raden gaan of dat nou wel is wat je wil. Eigenlijk.

Nog een scheutje koffie, Lennard?

bromde Kiers om 01:12 PM (op 11-02-2004)


Lekker.

Mag er hier nog wel gerookt worden?

Hoof zie ik ook wel eens opduiken en verdwijnen. Dan kan hij toch minstens even goedemorgen, goedenmiddag, goedenavond etc. zeggen?

bromde Lennard om 01:17 PM (op 11-02-2004)


Hier mag niet meer gerookt worden. Binnenkort komt de Warenwet ook langs en de dames van de inspectie voor arbeidsvoorzieningen op aanwijzingen van de Rode Draad en er komt een bordje met de vraag om stilte want hier wordt gewerkt van negen tot half vijf. En dan hebben ze hun zin. Dan kan Bicat definitief op slot. Dus dat wordt stiekem op de plee roken.

bromde Kiers om 01:24 PM (op 11-02-2004)


Gelukkig zijn de wc's hier ruim bemeten. De laatste keer dat ik echt fatsoenlijk moest schijten kostte het me vier uur om de uitgang weer te vinden.

Maar dat kan ook komen omdat de plee naast de wijnkelder ligt.

bromde Marnix om 02:01 PM (op 11-02-2004)


Heb jij die wc's betegeld, Marnix? Wat een zaligheid moet het dan zijn aldaar een bolus te deponeren. Leuk leesvoer tijdens de handeling. Een soort leeszaal zal het wel wezen.
Rondleidingen, zijn die er, op het Kasteel? Enzovoort. Ach, werd er ooit aan het voetvolk gedacht?

bromde Paul om 02:35 PM (op 11-02-2004)


Koemans, meneer Bicat?
Hou het volgende keer bij rubenstype, klinkt iets vrouwvriendelijker!

bromde Miepje om 02:53 PM (op 11-02-2004)


Prachtstuk! Ik hou wel van het type "koemans". Met oorlabel is favoriet; hoe dronken ik ook ben, met of zonder schuim, altijd herkenbaar!

*gaat naar toilet*

Wij hebben wel tegeltjes, maar er staat niets op. Onberispelijke huismeester, brombeer met ammoniakfles in de achterzak. Stuurt soms wat mail over groene bolletjes op de muur, met CC naar de directie. Ja,... De beste man heeft het toch maar mooi gemaakt in zijn leven.

bromde VilÚ om 02:57 PM (op 11-02-2004)


Als de dame uit het verhaal op Koemans lijkt dan noemen we haar Koemans. Had zij geleken op een Rubenstype dan hadden we haar Rubenstype genoemd.

Meer dan Koemans zat er niet in, Miepje.

Op Kasteel Bicat hechten wij hoge waarde aan de waarheid, de hele waarheid en niets anders dan de waarheid. Hoe vrouw-onvriendelijk dat vaak ook mag klinken.

Alleen de vertrapte waarheid zou tragedie betekenen, niet uw verpulverd ego.

bromde Kiers om 03:02 PM (op 11-02-2004)


En dat is nou net het verschil tussen Bicat.net en sesamstraat.

Ik praat er tussendoor? Sorry.

bromde Lennard om 03:19 PM (op 11-02-2004)


Met mijn ego is niets aan de hand, meneer Bicat.
Vond het alleen wat zielig voor de mevrouw in kwestie.

bromde Miepje om 03:26 PM (op 11-02-2004)


Ja Kiers, meneer Bicat. Dat ben jij. Mister Bicat. En hoof natuurlijk ook.

En Bicat zelf. Hij ook.

bromde Lennard om 03:33 PM (op 11-02-2004)


En Lennard is ook Bicat. Wij zijn allemaal Bicat. Wij citeren even uit eigen werk.

De spelonken en dolende einden van bicat.net zijn ondoorgrondelijk en waarom het allemaal zo is zoals het is, zullen wij nooit helemaal kunnen ontrafelen maar feit is dat het zo is. Bicat.net is een bijeen geraapt samenzijn, een illuster gezelschap, een duister fenomeen vol mentale valkuilen, mindsweepers en geestelijk ontegenzeggelijk verwerpbaar gedrag, achterdocht, gluipende paranoia, hoogmoedswaanzin en diepe erotiserende zinsneden, op het randje uitgevoerde mentale kwesties, ego´stische blaterijen, stulpende oprakelingen, peristaltische non-avonturen.

Fijn de puntjes weer even op de i gezet.

bromde Kiers om 03:42 PM (op 11-02-2004)


Was jij het Foekje? http://www.ysa.nl/stam/81405070.htm

bromde Blob om 03:43 PM (op 11-02-2004)


Ik ben naarstig aan het broeden op een toepasselijke tegel...

Eerst even roken. Nu het nog kan.

bromde Marnix om 03:58 PM (op 11-02-2004)


Hoe laat begint het neuken?

bromde Eddee om 04:11 PM (op 11-02-2004)


Hier mag dus WEL gerookt worden!!! In gelegenheden waar alcoholhoudende versnaperingen aan particulieren, verstrekt voor gebruik ter plaatse dan wel voor gebruik elders dan ter plaatse, aangeboden, ten verkoop, bereid, in voorraad, tentoongesteld, ter bewaring, ter vervaardiging worden, al dan niet bedrijfsmatig, vallen onder (Art. 3, lid 1, sub a, Drank- en Horecawet 1967 stb. 364) het horecabedrijf. In het Horecabedrijf mag gerookt worden.
Deze wet is niet van toepassing met betrekking tot:
a. legerplaatsen en lokaliteiten, aan het militair gezag onderworpen, gedurende de tijd, dat deze uitsluitend voor militaire doeleinden worden gebruikt;
b. middelen van vervoer tijdens hun gebruik als zodanig.

bromde Arnaud om 04:16 PM (op 11-02-2004)


De vraag is nu wel of hier geneukt, geketst, van bil gaan, pruimen op sap gezet mag worden.
De bijslaap uitoefenen mag uiteraard altijd. Dat wel.

bromde Arnaud om 04:22 PM (op 11-02-2004)


Zeg Hoof, kom jij niet geesteljk helemaal in de knoop met al die aliassen van je?

bromde BIgBird om 04:22 PM (op 11-02-2004)


Het mÓg dan misschien wel, maar het moet niet. Sterker nog, als een meerderheid van de OR hier roept dat we niet meer roken dan roken we hier niet meer!
Kan klandizie kosten, ja.

Maar met deze maatregel kunnen wij allen gemiddeld zo'n zeven jaar langer van ons pensioen genieten!

bromde Lennard om 04:23 PM (op 11-02-2004)


He BigBird, is dat nou lekker, Tommie pijpen en Inimienie anaal nemen?

bromde Lennard om 04:24 PM (op 11-02-2004)


Tommie pijpen dat gaat nog wel, maar die Innimienie van achter nemen dat is toch verdraaid lastig.

Zelfs als je op je knieen gaat zitten kan je er nog niet eens bij!

bromde BigBird om 04:31 PM (op 11-02-2004)
Ik kon zo gauw geen tegel vinden.

bromde Marnix om 04:32 PM (op 11-02-2004)


varkensvogel?
Marnix, hoelang moet zulks in de marinade?

bromde Eddee om 04:33 PM (op 11-02-2004)


Verdomme Marnix! Heb je mij die koeievlekverwijdervloeistof gegeven! Geef mij mijn koeievlekken terug, die tegel komt later wel. Onverkoopbaar zo'n koemans zonder vlekken.

bromde Kiers om 04:49 PM (op 11-02-2004)


bert is ernie

bromde job om 05:04 PM (op 11-02-2004)


Wil me er niet mee bemoeien hoor maar...eh,

Nee, nee vermaledije NEE ik doe het niet.
Ik bemoei me er dus niet mee.

bromde Redhead om 05:06 PM (op 11-02-2004)
Gelukkig heb ik vooraf foto's genomen.

bromde Marnix om 05:07 PM (op 11-02-2004)


*Marnix probeert ongezien de koeievlekken weer op de koe te gooien*

bromde Kiers om 05:07 PM (op 11-02-2004)


Waarom niet? Doen we toch allemaal!

bromde Bulletje om 05:08 PM (op 11-02-2004)


Tsjuus leuten!

Ficken soll nicht mit die innieminie passieren ja! Ist sh÷n ein arm darin.

bromde Pingu om 05:13 PM (op 11-02-2004)


Volgens mij is die koe gewoon met een prachtige passeerbeweging bezig!

bromde BigBird om 05:13 PM (op 11-02-2004)


Ah, het nieuwe menu.Het zou ook eens tijd worden.

bromde Marnix om 05:40 PM (op 11-02-2004)


Lekker hoor, tijdens je menstruatie neuqen. Dan onder de douche of zo, maar niet in bed zonder handdoek eronder, en ook niet zonder na de daad even het een en ander schoon te maken.

kus

bromde het prinsesje om 05:43 PM (op 11-02-2004)


@prinsesje leuke post zo rond etenstijd!

bromde job om 06:26 PM (op 11-02-2004)


Ik heb net zin in soep. Rode soep met slierten en warme menstruatieballen met een vleugje room dat mij aan witte vloed doet denken. Klodders groene broccolisnot in warme rode meisjessoep als gefluimd mannenslijm in haar schoot. En dan goed roeren tot eenheid de cellen samensmelt.

bromde Kiers om 06:44 PM (op 11-02-2004)


en dan kotsend klaarkomen!

bromde job om 07:04 PM (op 11-02-2004)


Nog enig peil in deze put te krijgen?

bromde prevo om 07:48 PM (op 11-02-2004)


Aanbod bij de stuif es in, 3 beflapjes bij portie bitterballen.

dekt de lading wel. is't niet.

bromde Prevo om 07:50 PM (op 11-02-2004)


Als kind vond ik softijs altijd veel lekkerder dan de Italiaanse schepvariant. Maar daar denk ik nu heel anders over.

De postbode is laat vandaag.

bromde Marnix om 09:21 PM (op 11-02-2004)


Doe mij maar straacci, stacit, stratiat, nou ja dat ijs met stukjes chocolade. 2 bollen, geen slagroom.

En nu niet flauw reageren graag

bromde Miepje om 09:39 PM (op 11-02-2004)


Hoezo miepje, omdat je niet kan spellen? Als je het niet kan schrijven moet je het ook niet willen eten.

Speednazi graag.

met zonder worst, wel gevuld kuiltje

bromde Redhead om 09:42 PM (op 11-02-2004)


u bedoelt toch niet nazi goering,mag ik hopen?

bromde job om 10:28 PM (op 11-02-2004)


Begrijp ik nu dat Zaagmans het weer af heeft laten weten vandaag?

bromde Blob om 12:07 AM (op 12-02-2004)


Nou moet ik wel zeggen, vrouwen in hun menstruatie periode zijn (nog) geiler dan de rest van de tijd. Lijkt een foutje der natuur eigenlijk. Het is omslachtiger en de vrouw is niet vruchtbaar ..

@Lennard: je gaat me nou toch niet vertellen dat je enkel een alias bent he?

bromde CiNNeR om 12:29 AM (op 12-02-2004)


Nee, dat ga ik niet vertellen.

bromde Lennard om 07:47 AM (op 12-02-2004)


Verdomd Kiers, tijd voor de vlekkenschaar voor je shirt. En bloedende koeien neuken? Ach, zoals de boer altijd al zei: Kut is kut! (en hij neukte zijn zeug).

bromde king om 08:50 AM (op 12-02-2004)


De wekker ging weer vroeg vanochtend, zeg. Gelukkig kan-ie ook uit.

Eerst maar 'ns de krant lezen.

bromde Marnix om 09:16 AM (op 12-02-2004)


Da's toevallig. Mijn wekker ging ook vroeg vanochtend. Zouden ze samen uit zijn?

Mijn dag begint goed. Iets met een investeringsbeslissing en mijn argumenten die de dooslag gaven. En een flinke som geld die we uitgeven.

Ik begin het een beetje te begrijpen, vrouwen, winkelen, geld uitgeven. Vaag hoor, maar toch.

bromde Lennard om 09:49 AM (op 12-02-2004)


Willen alle chizo's hier optiefen svp

bromde Redhead -de echte- om 09:50 AM (op 12-02-2004)


Ah, is het weer die tijd van het jaar...

bromde Lennard om 09:51 AM (op 12-02-2004)


Af en toe valt er zomaar ineens een omgebouwde bakkerskar-replica uit een van de kasteeltorens. Je weet maar nooit waar-ie terecht komt.

bromde Marnix om 09:55 AM (op 12-02-2004)


Nu je het er toch over hebt, hoe is het met je hoofd Kiers ?

bromde Kylian om 10:58 AM (op 12-02-2004)


Groengevlekte overhemden, koeien van vrouwen en tot voorbij je scrotum in het brandweerschuim.
Ik heb niet gestudeerd.
Misschien helemaal niet zo erg.

bromde Bart om 11:40 AM (op 12-02-2004)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)