huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Verliezen is vinden"] [Huiswaarts] [volgende bral: "de belofte van lente"]

01/26/2004: "Tophoer Heleen van Royen"

Een interview met Heleen van Royen

Door Kiers

Lutjebroek - Broodschrijfster en verbaalprostitue Heleen van Royen was zaterdag 17 januari te gast in de BoerenArk. In 2000 verveelde zij slapend Nederland met haar debuut De Gelukkige Huisvrouw, een puur autobiografisch niemendalletje waarvan minder dan 500 exemplaren zijn verkocht. Nu, drie jaar later, is de opvolger af: Godin van de jacht. Daarom is de schrijfster op promotietournee. Aan Lutjebroek de eer om het spits af te bijten. Tussen het signeren door beantwoordde Van Royen vragen over haar nieuwe boek, de verschillen tussen mannen en vrouwen, vriendschap en andere zaken.

Kun je iets vertellen over je nieuwe boek Godin van de jacht?

“Het boek gaat over Diana. Ik zal dat even uitleggen want je moet weten dat ik de school voor De Journalistiek heb gedaan en jij niet. In de Griekse mythologie is Diana de godin van de jacht. Dat wist jij niet want ik heb de school voor De Journalistiek gedaan en jij niet. Diana is getrouwd en heeft twee kinderen: een tweeling van twee jaar oud. Autobiografischer kan ik het niet maken. Je moet weten dat ik heel erg slecht ben in verhalen schrijven, ik heb gwoon waargebeurde verhalen nodig zodat ik het kan copy-pasten uit mijn geheugen. Ik kan niks verzinnen dus heb ik het maar autobiografisch gemaakt.

Die twee koters van mij noem ik in mijn boek The Terrible Two in meervoud, zeg maar… Dat is Engels voor 'Die Twee Hele Ergen' en omdat het een Nederlands boek is verder heb ik ze maar een Engelse naam gegeven. Weet je wel.

Ze heeft zeg maar zoiets van een soort van afspraak met haar man zeg maar, die Diana. Dat ze er minnaars op na mag houden. Ze houdt van mannen, is erg seksueel ingesteld. Dat kun je ook zien aan mijn kaaklijn. Ik lijk wel een vent omdat ik een te hoge testosteronspiegel in mijn lichaam heb. Kerels houden ook van polygamie en dus ik ook. Verkoopt ook beter zo'n boek. Zie je mij al een boek schrijven over Monogamie? Nee, nou dan zeker niet dan toch?

Diana heeft twee minnaars: de oudere en rustige Tim en de jongere en onstuimige Joshua. Het boek begint op het moment dat Diana ontdekt dat ze schijnzwanger is. Ja, dat is wel grappig want dat heb ik ook een keer gedaan. Gewoon om te proberen hoor. Niet om echt schijnzwanger te zijn. Je moet toch alles een keer geprobeerd hebben in het leven? Mijn volgende project is waarschijnlijk een fake schijnzwangerschap. Gewoon he, om dat dan ook eens te proberen.

Dat is niet gepland maar ik hou wel van wat onverwachte verrassingen. Je kent dat wel, van die clicheverassingen. Kaartje sturen op 14 februari of zo. Van wie is het? Vraag je je dan af. Door terug te denken aan mijn seksuele avonturen - die tamelijk uitgebreid worden beschreven en ook leuk lijken te verkopen - probeer ik, oh sorry zei ik ik?.. probeert Diana te achterhalen wie haar vader is. Ja, dat polygame zit in de familie want ik weet dus nog steeds niet of ik door mijn broer ben verwekt of dat mijn oom mijn vader is. Beetje hoerig allemaal maar wel gezellig op familifeestjes. Samengevat gaat Godin van de jacht over de consequenties van het vrije leven. Maar die consequenties aanvaardt Diana wel. Ik zal wel moeten want ik ben zo verwekt maar dat schrijf ik dan niet op. Die dichterlijke vrijheid sta ik mijzelf toe.”

Hoe komt een personage tot stand?

“Nou, neem bijvoorbeeld Koffie, een asielzoeker die zijn huis elke week een paar uur beschikbaar stelt aan Tim en Diana. Ik bedacht Koffie alleen maar omdat de asielzoekersproblematiek nu bijna wekelijks in het nieuws is en als je dat dan in je boek stopt, zien de mensen, de gewone mensen die mijn boek moeten kopen iets vanuit hun eigen belevingswereld van De Telegraaf en dat verkoopt gewoon veel fijner en zo weet je wel.

Diana en Tim hadden een plek nodig waar zij konden vrijen. Maar ik begon hem steeds leuker te vinden en daarom kreeg hij gaandeweg een steeds grotere rol in het verhaal. Het is net alsof ik Koffie ken, terwijl hij alleen op papier bestaat. En dat geldt ook voor Diana en Heleen (de hoofdpersoon in De Gelukkige Huisvrouw). Dan zie ik gewoon voor me wat Koffie in een bepaalde situatie zou doen of wat Diana in een bepaalde situatie zou zeggen. Verder schrijf ik vrij filmisch. Je weet maar nooit hoe dat gaat. Zag je ook met Stephen King. Zit toch ook veel geld achter weet je wel, als je boek dan over een paar jaar verfilmd wordt, zeg maar. Veel scènes met veel dialogen. dat is goed om voor van een film te maken zeg maar. Daardoor zijn mijn verhalen en personages eigenlijk maar op één manier te interpreteren: precies zoals het er staat. Dat laat weinig nadenken over en dat moet ook zo want heel veel nadenken zijn mijn gemiddelde lezers niet gewend. Wist je dat mijn boeken voornamelijk worden gekocht door puberende meisjes? Zie je ook veel in de reclame. Reclame maken voor een produkt uit een hogere leeftijdsklasse zodat de leeftijdsklasse daaronder het juist gaat kopen. Ouwe truc want iedereen is toch een Wannabe? Jij toch ook? Ik niet want ik heb de school voor De Journalistiek gedaan.”

Waar haal je de inspiratie vandaan?

”Ik ben geobsedeerd door mijzelf en ik luister, waar ik ook ben. Ik was journalist, dus dan leer je wel je ogen en oren te allen tijde open te houden. Als ik iets geks hoor op de radio of ik zie iemand iets raars doen, dan sla ik het op. En als ik het nodig heb, haal ik het tevoorschijn. Als je een boek schrijft moet je gul zijn. Soms twijfel ik of ik een anekdote moet bewaren voor een volgend verhaal, zo van ‘is dat niet zonde?’ Dan moet ik echt tegen mezelf zeggen: “gebruik het nou maar!, het archief wordt heus wel weer aangevuld, haha…Vuile slet dat ik ben. Ik laat mij gewoon anecdotisch hoereren maar dat hoeft niemand te weten. Althans dat denk ik dan dat niemand dat weet, dat niemand dat van buiten op mijn voorhoofd kan lezen dat ik de Grootste Anecdotische Hoer ben. Net als de Happy Hooker, ook gewoon gejat die titel. Copy-Paste, HAHAHA lachen man en de enige die er mediageiler, oh sorry rijker, van wordt ben ik zelf.”

Dit is je tweede boek. Wordt het schrijven makkelijker of juist niet?

“Mijn debuut, De Gelukkige Huisvrouw, was heel autobiografisch en dus erg confronterend. De hoofdpersoon Heleen van Royen heeft de zelfmoord van haar vader nooit verwerkt en raakt uiteindelijk psychisch ernstig in de war. Deze dingen heb ik zelf ook precies zo meegemaakt en daarom zeg ik dat mijn boek heel autobiografisch is. Snap je wel?

Alleen al daarom was het schrijven van Godin van de jacht een makkelijkere opgave. Daarnaast ben ik natuurlijk wat arroganter geworden. Ik wist nu ook niet meer wat ik aan het doen was. Het ging veel meer gestructureerd, dat gerichte mediageile schrijven. Zelf vind ik dit boek beter. Maar ja, de Gelukkige Huisvrouw was natuurlijk mijn debuut. Ik moest nog groeien als schrijfster en dat moet ik nog steeds. Het is de bedoeling dat mijn derde boek weer beter is en mijn vierde nog weer beter. En dat gaat maar door he, snap je dat?”

Kan ik het even met je hebben over die affaire Rob Oudkerk?

"Rob Oudkerk? Oh wacht even, die wethouder of zo? Ach nee, dat was helemaal niks. Je moet weten dat ik verder wil met mijn leven. Dat was maar een triviaal puntje op mijn maatschappelijke ladder omhoog."


Reedsch...78 toevoegingen, reedsch

w00t!!!!!!!!!!!

bromde Dick T. om 11:00 AM (op 26-01-2004)


Dikke vette neukw00t in d'r spleet geschoten.

bromde Kiers om 11:02 AM (op 26-01-2004)


Heeft die Heleen niet de school voor Journalistiek gedaan?

bromde Dick T. om 11:03 AM (op 26-01-2004)


Heleen interesseert me geen ruk. Kunnen we het over iets anders hebben?

bromde Lennard om 11:04 AM (op 26-01-2004)


Jonge meisjes hebben ALTIJD mijn voorkeur.

bromde Kiers om 11:06 AM (op 26-01-2004)


Ja, maar dat is logisch. Jonge meisjes hebben de vormen die oudere meisjes weer terug willen. Jonge meisjes zijn als de foto's van de hamburgers bij de Mac D. Hetgeen jij op je bord krijgt lijkt er nooit op.

bromde Lennard om 11:08 AM (op 26-01-2004)
Hier ga je problemen mee krijgen, Kiers. Je moet niet gek opkijken als ik binnenkort met mijn cameraploeg bij jou kom binnenvallen als je net bezig bent met een potje rummie-kubben.
Burgerlul!

bromde Ton om 11:09 AM (op 26-01-2004)


Ik ken een meisje met een cheeseburger tussen haar benen, dat lijkt ook nergens op.

bromde Dick T. om 11:09 AM (op 26-01-2004)


Kan de webmaster van deze website mijn afbeelding vergroten en in het midden zetten?
Zo komt mijn gezicht niet goed genoeg uit.

bromde Ton om 11:11 AM (op 26-01-2004)


Ton, de man waar kleine meisjes NOOIT voor vielen. Ook niet toen Ton klein was. En zeker niet als Ton groot is en met een zak snoep waait. Dat heb ik niet, Ton. Ik hoef niet eens met snoep te zwaaien, Heleen vindt mij sowieso een fijn ding.

bromde Kiers om 11:15 AM (op 26-01-2004)
Kiers, je bent een misselijkmakend schepsel. Ik ga vandaag nog bij jouw buren langs met een filmploeg.

bromde Ton om 11:19 AM (op 26-01-2004)


bromde Kiers om 11:21 AM (op 26-01-2004)


Eh.. lekker

bromde Dick T. om 11:22 AM (op 26-01-2004)


Ton, als je het maar laat om met Chantal van zeven te praten.

Ton, hou het alsjeblieft bij gewone mensen televisie. Toen je nog te zien was op AT5, de Amsterdamse stadszender, was jouw hoofd ook al te eenvoudig om iets meer te presenteren dan het weerbericht dus vergalloppeer je nu niet aan Chantal met een schokkend verhaal.

bromde Kiers om 11:23 AM (op 26-01-2004)


*verslikt zich*

Jeetje. Nou komt de internet politie achter ons aan. Hoe krijg ik dat plaatje definitief uit mijn PC?

Daar gaat mijn loopbaan en mijn reputatie.

bromde Lennard om 11:23 AM (op 26-01-2004)
Binnenkort hoor je van mijn advocaten. Deze site gaat op zwart, zeker weten.

bromde Ton om 11:28 AM (op 26-01-2004)


De Librije heeft een derde ster.
Ik ben er nog nooit geweest. Nu ga ik al helemaal niet meer want door al die sterren verwacht ik dat het ook wel een driesterren rekening zal worden.

*negeert plaatje met meisje*

bromde Lennard om 11:29 AM (op 26-01-2004)


Zullen we nog even wachten met op zwart gaan tot die docent ook echt dood is? Lijkt me wel zo chique.

bromde Lennard om 11:31 AM (op 26-01-2004)


Bij deze welgemeende felicitaties voor Sjonnie!

Ben er overigens vaak geweest.

bromde Dick T. om 11:32 AM (op 26-01-2004)


HAHAHAHA

Lennard is gek

bromde Dick T. om 11:33 AM (op 26-01-2004)


HAHAHAHA

Ja.

bromde Lennard om 11:35 AM (op 26-01-2004)


Kiers

bromde HAHAHAHA om 11:36 AM (op 26-01-2004)


3 foto's van Tonnie
en slechts 1 van iets leuks.
Is dit een heaumeausite?

Dan kom ik vaker.
Naar de site.

bromde Paul om 12:47 PM (op 26-01-2004)


Vet heftig...

bromde PiKomHoOG om 12:56 PM (op 26-01-2004)


wat?

bromde Hellie om 01:01 PM (op 26-01-2004)


Het gaat hard, vanochtend. En hier is ook al zo veel röhring!

Was het niet maandag, vandaag?

(driewerf Dikke Pompende SliepUit Lul voor Heleen, Kiers)

bromde Marnix om 01:10 PM (op 26-01-2004)


Aan de drugs...

bromde PiK om 01:11 PM (op 26-01-2004)


Als de NRC dit nou in de boekenbijlage zou plaatsen, zou ik die misschien nog eens openslaan.

Maar waarschijnlijk niet. Daarvoor zouden ze minstens Kiers voor als hoofdredacteur moeten installeren.

bromde mies om 01:37 PM (op 26-01-2004)


FF voor alle duidelijkheid: Mediageil en hoerenlopen gaan goed samen in
-relatie
-sensatie
-communicatie
Bij wie was Robbie ook alweer langsgegaan?

(tweede plaatje)

http://forum.fok.nl/showtopic.php/464834/1/1000

*pakt zakdoek....*

bromde Vilé om 01:46 PM (op 26-01-2004)


Linken naar Fok? Das nog erger dan wat Heleen heeft geflikt...

bromde PiKomHoOg om 02:00 PM (op 26-01-2004)


Is het nou alwéér maandag?

Ik ben best enorm in de stemming. Misschien ga ik vanavond lekker naar de rooijen. Kijken of ik voor vijftig uiro eentje mét tieten kan scoren.

bromde Hoof om 02:09 PM (op 26-01-2004)


mmmmm

Ik zit hier nu serieus te twijfelen of ik vanavond óók niet even 50 arie's af ga geven bij de plaatselijke lichtekooien. het is zo lang geleden...

bromde Dick T. om 02:19 PM (op 26-01-2004)


Is er niet iets te regelen met groepsarrangementen? Ik heb nog net EUR 43,35 in mijn knip.

Kiers, jij hebt de contacten, toch?

bromde Lennard om 02:21 PM (op 26-01-2004)


...en er worden nog steeds nieuwe organismen ontdekt

bromde Krullenbol... om 02:31 PM (op 26-01-2004)


Ik zou graag met jullie meegaan, zeker qua groepskorting op het neuken. Maar ik mag niet van m'n vriendin.

Toen ze zei "Maar jij kúnt helemaal niet klaverjassen!" stond ik ineens nogal met m'n mond vol tanden.

bromde Marnix om 02:38 PM (op 26-01-2004)


... ja maar met een geleend pak kaarten moet je het leren!

Het juiste weerwoord komt bij mij ook altijd te laat.

Ik, eh, moet nog andere dingen doen. Hebben de heren er bezwaar tegen dat ik als eerste ga. Eh, kom. Zeg maar?
Dat is voor jullie alleen maar makkelijker ook. Dan heeft die rooij zelf ook vast het ergste gehad.

bromde Hoof om 02:52 PM (op 26-01-2004)


Anders kunnen we ook gewoon gaan kaarten natuurlijk.

bromde Lennard om 02:53 PM (op 26-01-2004)


Ja, lekker geil kaarten

bromde Dick T. om 02:54 PM (op 26-01-2004)


Mijn zus kan alleen strippokeren. Zal ik haar meenemen? Ik hou werkelijk helemaal niet van kaarten. Behalve menukaarten uit hele dure restaurants. Of nee, eigenlijk alle restaurants.

bromde Kiers om 03:03 PM (op 26-01-2004)


Of kijken, tijdens het kaarten
Hebben we nog wat over voor een krat of wat....

bromde Vilé om 03:05 PM (op 26-01-2004)


Ik weet niet of ik dit had moeten aankaarten. Straks blijkt dat ik geen echte man ben, omdat ik óók al niet kan pesten. En zwartepieten. En jokeren. En boerenbridgen.

*denkt ineens HEEL diep na over wat er achter hem ligt*

Best pijnlijk.

bromde Marnix om 03:16 PM (op 26-01-2004)


... als je er zo naar kijkt.

bromde Marnix om 03:18 PM (op 26-01-2004)


Ik kan hartenjagen, mits mensen het iedere keer opnieuw uitleggen (na iedere keer delen, om écht heel eerlijk te zijn). Vroeger vond mijn moeder dat kaarten van de duivel waren, zelfs die waar geen blote vrouw op te bespuren waren. Het was bij ons Mens erger je niet wat de klok sloeg. En m'n vader, als-ie weer eens achter liep.

Ik kan wél heel veel goocheltruuks met kaarten. En schudden.

* houdt een hele brede waaier voor *

Trek maar een een willekeurige kaart...

bromde Hoof om 04:26 PM (op 26-01-2004)


*trekt de 34ste kaart van links*

bromde Dick T. om 04:32 PM (op 26-01-2004)


*waiting*

bromde Dick T. om 04:46 PM (op 26-01-2004)


Dat was 'm volgens mij. De truuk.

bromde Lennard om 04:52 PM (op 26-01-2004)


Hoof? Is dat zo?

bromde Dick T. om 05:06 PM (op 26-01-2004)


*stapt binnen met rode neus*

Nee jongens, die is van de kou vandaag.

Hoof, waarom zit jij met een heel spel kaarten in een waaier voor je neus? Ach, min 1 kaart zie ik.

bromde Kiers om 05:06 PM (op 26-01-2004)


Ik vond De Gelukkige Huisvrouw leuk.

bromde Heel iemand anders dan Adriana om 06:32 PM (op 26-01-2004)


*stapt binnen*

booring hier zeg.. Zal ik een stiptease opvoeren, brngt tenminste een beetje leven in de brouwerij.

kus

bromde het prinsesje om 06:34 PM (op 26-01-2004)


Wat ben je kusserig, Prinsesje. En hoe weten we zeker dat je een Prinsesje bent en niet Willem Alexander met zijn lus door zijn billen getrokken? Die discussie is hier al eens eerder geweest maar omdat je zo kusserig bent wil ik daar meer zekerheden over.

bromde Kiers om 06:57 PM (op 26-01-2004)


Anders ik wel.

bromde Marnix om 08:28 PM (op 26-01-2004)


Over het met je lus tussen je billen poseren, weet ik alles.

bromde Kleine Jongen om 08:44 PM (op 26-01-2004)


Het moet niet gekker worden!

bromde Klein Meisje om 09:52 PM (op 26-01-2004)


Nee, moet niet gekker worden. Waarom gaat iedereen twijfelen over mijn sexualiteit. Waarojm zou een man zich als vrouw willen voordoen?
Ik zou wel een hele rare man zijn met tieten en een gat ipv een piemel.

kus

bromde het prinsesje om 10:55 PM (op 26-01-2004)


Oke oke,rob oudkerk zit aan de dope en gaat naar de hoeren.Gaat er nu bij niemand een belletje rinkelen??
Heleen van royen is gewoon die hoer die oudkerk op de tippelzone ontmoet heeft!!

bromde respect om 11:14 PM (op 26-01-2004)


U vergeet te vertellen dat ik echt een vrouw bent. U weet dat toch boven alles en iedereen.

kus

bromde het prinsesje om 11:35 PM (op 26-01-2004)


Ook hermafrodieten blijven vaak onderbelicht. Daardoor kun je het in ieder geval wel goed zien.

bromde Blob om 11:49 PM (op 26-01-2004)


Ik heb het hierbij natuurlijk niet over Het Prinsesje. Zij is een vrouw. Daar steek ik alles voor in het vuur.

bromde Blob om 11:54 PM (op 26-01-2004)


Echt alles Blob? *Kijkt verschrikt en haalt voor de zekerheid vast een brandblusser erbij*

bromde CiNNeR, ook een echte vrouw om 12:58 AM (op 27-01-2004)


Goedemorgen heren.

Ik ga er altijd vanuit dat de dames hier dames zijn. Totdat het tegendeel bewezen is.

Anders kunnen we ook wel gaan twijfelen aan de echtheid van de vette pens van Kiers. Of de lasso van Hoof.

Straks wordt er nog geroepen dat wij die omgebouwde bakkerskar hebben verzonnen.

Nee, Prinsesje is een meisje en mag lekker kusjes blijven rondstrooien.

bromde Lennard om 08:25 AM (op 27-01-2004)


CiNNeR: Goedemiddag alweer, hoewel het voelt als ochtend ..
Het Prinsesje: Ben moe, heb een blesure van het voetballen, en ik moet nog tot 5 uur werken. Help!
CiNNeR: Weet ff zo snel niet hoe te elpen *Komt maar ouderwets weer met choco aanzetten*


Prinsesje houd van voetbal.

bromde Lennard om 08:50 AM (op 27-01-2004)


Prinses, ik weet beter...
(ik denk beter, ik voel beter, ik ben beter.... Of was het nou slechter?)

Jouw mond of de mijne?

bromde Vilé om 08:53 AM (op 27-01-2004)


En....

Wat vonden jullie van mijn verdwijntruc?

bromde Hoof om 09:35 AM (op 27-01-2004)


Ik voetbal in een damesteam ja, is dat iets heel raars? In Amerika vinden ze het zoghete "soccer" zelfs geen sport voor mannen maar juist voor vrouwen.

En over die kusjes, ik probeer gewoon lief en/of aardig te zijn. Ik hoop dat ik daarbij niemand intimideer, want dat zijn mijn intensies absoluut niet.

kus

bromde Het Prinsesje om 09:39 AM (op 27-01-2004)


Ik vond Hoof's kaartruc spectaculair.

bromde Blob om 09:43 AM (op 27-01-2004)


Zo heb ik een t laten verdwijnen. Goed begin.

bromde Blob om 09:43 AM (op 27-01-2004)


Lief prinsesje,

Kom hier en kus me. Je bent alleen maar lief als je kust. Ik voel dat het echt is. Ik wil nog meer kusjes.

bromde Lennard om 10:00 AM (op 27-01-2004)


Mooi Lennard, ik ben overtuigd. Prinsesje is een meisje en over mijn pens moeten we het nog maar eens hebben. In het donker.

Hoof, die verdwijntruc, deed je dat met gewoon door te ademen? Ik wil vandaag de verdwijntruc doen maar weet niet goed hoe.

bromde Kiers om 10:19 AM (op 27-01-2004)


Ik ga hier natuurlijk niet opeens de geheimen van de magiër zitten verklappen. Ondanks dat ik nauwelijks mijn plas op kan houden van puur enthousiasme hou ik me aan de code van de illusionisten. Dat heb ik ook moeten beloven toen ik die boeken kocht.

* tikt twee keer met een metalen stokje tegen een vlezige bol *

Au.
Hier zitten de geheimen, en daar blijven ze zitten.

Ik kan wel zeggen (dat is dan een hint) dat het helpt als je een afspraak in een andere stad hebt. Maar meer zeg ik niet.

Ik wist overigens al heel lang dat prinsesje echt een hoffelijk meisje is. Ik vind het wel gezellig dat ze nu ook hier komt buurten.

Klont,

bromde Hoof om 11:31 AM (op 27-01-2004)


Toen ik nog in de modellenwereld zat (dat was vlak na mijn periode bij de britse SAS), deed ik ook veel aan magie. Als ik me slecht voelde gebruikte ik altijd een fijn wit toverpoeder.

*Poef!*

En ik was weer gelukkig.

bromde Marnix om 11:42 AM (op 27-01-2004)


Dat vind ik harstikke lief van ja Hoof!

En nog heel veel kusjes voor Lennard!

kus

bromde Het Prinsesje om 12:18 PM (op 27-01-2004)


Och Prinsesje, trek het u niet aan hoor. Ook ik wordt regelmatig aangezien voor man in het virtuele. Moet ook bekennen dat ik klaarkomen WEL belangrijk vind bij het vrijen, welliswaar op mannen maar ook op vrouwen val en vrouwen in dat licht ook maar moeilijke wezens vind. Maar verder laat ik me gewoon domineren door mijn vriend, denk ik alle huishoudelijke klussen veel beter te kunnen dan hem en ben ik bst en zorgzaam type.

*Wil ook wel een kusje*

bromde CiNNeR, de beroerde huisvrouw om 12:55 PM (op 27-01-2004)


(had ik het over sex?)

Even voor alle duidelijkheid, mijn kusjes gelden voor iedereen. Maar als CiNNeR graag een eigen kusje wilt geef ik die wel hoor!

kusje voor CiNNeR

kus

bromde Het Prinsesje om 01:08 PM (op 27-01-2004)


Het moet hier niet kleffer worden. Straks ontgaat ons de subsidie van de Stichting Vuighe Verhalen/Commentaren.

bromde bicat om 01:36 PM (op 27-01-2004)


Ik ben een man.

* slaat met zijn keiharde erectie hard op de eikenhouten tafel *

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuwhhhh!

... maar ook heel gevoelig.

* gaat eerst even op zoek naar een bakje ijswater *

Maar, eh, wat was de vraag ook alweer?

bromde Hoof om 01:36 PM (op 27-01-2004)


Dat zal wel meevallen oom Bicat, het woord 'vuigh' komt niet voor in de vandale, een goede omschrijving ervan bestaat niet, laat staan dat u daar geen subsidie meer voor krijgt.

kus

bromde Het Prinsesje om 01:52 PM (op 27-01-2004)


Verbandje nodig Hoof? Nee geen kusje. He nee bah, flikker nou een eind op he. Kusjes zijn alleen voor op knietjes enzo. Wat? Nou wil je een kusje op je knie. He gad man, hoe oud ben je nu inmiddels. Nou hier heb je een lolly. Beter?

bromde CiNNeR om 02:02 PM (op 27-01-2004)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)