huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Telefoon"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Klein"]

01/14/2004: "Corpssex 4 "De Sneekweek""

Het fijne van de Sneekweek is dat er zo allejezus veel gezopen kan worden.
Het fijne van de Sneekweek is ook dat het de lange zomer een beetje breekt.
De lange zomer waar je de meeste van je vrinden van de sociteit moet missen omdat het nu eenmaal wettelijk zo is geregeld met schoolvakanties. De sociteit dicht en wat nu? Waar halen we dan de vrouwen en het bier?

De zeilboot vaart door de Friese binnenwateren en het bier is ruimschoots aanwezig. Vier man aan boord Jan, Piet, Joris en Corneel. Zij hebben baarden van twee dagen en strakstijve scrotums van evenzoveel dagen bier en evenzoveel dagen geen vrouwen. De koperen ploert en het koelklokkende geblikte bier... tranen in de ogen bij het optellen van deze som: 1+1=3.

Groene sappige weiden, blauwe luchten, de frisse geur van grazend vee. Wit-zwart gevlekte stamboektrots; op de derde dag van bier zonder vrouwen krijgt dit stukje levend Hollands gebeuren een andere wending in het brein en zou het liefst onmiddelijk van achteren bestegen worden. Het dronken brein doet vreemde dingen met een mens.

In de vroege avond van zeven uren meert de boot aan in het kleine Friese plaatsje. Jan, Piet, Joris en Corneel sluiten de vriendelijke zeiltocht langs de weilanden af met een versgetapte, groots getoaste, emotioneel bezongen, welverdiende en op het achterdek gedronken ijskoude pilsener van Hollandse bodem. De zon gaat al lager, normen vervagen, wij ruiken sappige wilde wieven van jonge jaren.

Het boerendorp kent 1 disco en zij zijn de eerste vier bezoekers deze avond.
"Ober, mogen wij vier bier en wilt u een bonnetje maken?". Het kan allemaal daar waar de mens nog dicht bij de natuur staat. Onze dank is groot en onze dank wordt alleen maar groter als een voor een en druppelsgewijs de disco volstroomt met lokale schonen. Dat wil zeggen Jan, Piet, Joris en Corneel zijn redelijk in de lorum en waar de drempel is verlaagd naar Fries stamboekvee, worden echte meisjes godinnen.

Jan praat met een jonge blonde godin. Piet maakt een strategische fout want Piet praat ondanks hoge heterogeniteit met de barman. Joris kijkt zijn ogen uit en Corneel wordt belaagd door Gazina. Belaagd en behaagd liggen dicht bij elkaar want behept met een laag IQ blijkt Gazina een fenomenale aantrekkingskracht uit te oefenen op het strakstijf gespannen scrotum.

Bieren vloeien, dansjes gedanst, dingen in oren gefluisterd, lichaamsdelen betast, tongen rollen. Vingeren in de disco met een BaCo in de hand. Jan, Piet, Joris en Corneel besluiten dat deze avond onder hen blijft want de gemiddelde leeftijd van 16 jaren maakt nog niet zo veel los, het zijn de tongzoenen in de disco die niet des corps zijn.

Als eerste de disco in, als laatste de disco uit, met z'n vieren erin, met z'n achten eruit. Maar niet gelijktijdig want er zijn momenten dat 'Ieder voor zich & God voor ons allen' zijn werk doet. Met een beetje hulp van de duivel. Een boom, de motorkap van een auto, de muur van een schuurtje, een grasveldje, een campingtafel in een willekeurige achtertuin, een heg, alles heeft zo zijn eigen karakteristieken en gebuiksaanwijzingen tijdens de buitenluchtelijke copulatie.

Corneel komt als laatste weer op de boot, de gelukzalige glimlach van lozing in de mondhoeken. Jan hangt onderuit in de kajuit, op zijn schoot zit een meisje. Zijn linkerhand heeft de smeulende resten van een sigaret gevuld met Nederwiedewiedewiet, zijn rechterhand heeft een borst van het meisje, zijn tong zit in de mond van het meisje. Piet bekijkt het tafereel maar op de vraag hoe lang al krijgt Corneel geen antwoord.

"Waar is Joris?", is de vraag en Jan gooit het louvre-deurtje naar het vooronder open. Twee witte billen worden beschenen door een licht zwaaiende bootlamp. Joris zit op de knieen met de broek op de enkels, zijn zak met Paaseieren vol in de schijnwerpers. Joris wringt zich in alle bochten om het kreunende meisje beffende aan haar gerief te laten komen. De aanblik is goud waard, de lachstuip galmt lang na en gaat over in orgasme in Fries dialect met jongemeisjes ondertonen.

Vadertje Drank eist zijn tol en met het antwoord van Jack Nicholson op de vraag wat hem na al het succes, de macht en de roem nog gelukkig maakt "Als ik hem er vanachteren in zie schuiven", in dronken gedachten, slapen de mannen in.

In de koude ochtend met het condens op het lage plafond van het vooronder wordt Corneel wakker in een slaapzak. Het ding ruikt vreemd.

Joris, die naast Corneel ligt, wordt gelijktijdig wakker en begint een relaas dat eindigt met "...maar niet omdat ze 16 was maar omdat ze ongesteld was, kon ik er niet in en heeft ze me toen maar gepijpt. Slikken vond ze niks dus ze spuugde de hele handel uit op die blauwe slaapzak."

Corneel kijkt nog eens goed. Corneel kijkt nog eens beter. Corneel ligt in een blauwe slaapzak en een rare witte zaadvlek staart hem aan.


Reedsch...60 toevoegingen, reedsch

Sl44pz4k!
Campeertijden herleven dankzij deze Van-gewest-tot-gewest Uitzending. Mogelijk gemaakt door Kiers. Vieze Man.

bromde bicat om 10:04 AM (op 14-01-2004)


Zelfbevrediging in een slaapzak valt overigens ook niet mee. Zeker niet op een slaapzaal.

bromde Hoof om 10:32 AM (op 14-01-2004)


Ja! Frisse poldersex! Een erotische botsing tussen twee culturen. Kiers is didelijk een man met ervaring.

*kijkt op de kalender hoe oud hij ook alweer is*

bromde Marnix om 11:26 AM (op 14-01-2004)


Moeten jullie niet op zwart vandaag? (Check http://www.retecool.com bijvoorbeeld)

*Gaat weer naar bed*

bromde CiNNeR om 11:28 AM (op 14-01-2004)


Hier komen heel geen jongeren. Dus je kunt ook geen, eh, signaal geven.

Hier komen allemaal mensen die al weten hoe ze hun emoties moeten kanaliseren.

Ja. Precies. Tussen sterretjes zetten en niet meer aan denken.

* gooit zinloos-geweld-stoeptegel door ruit bushokje *

Dt lucht op. Venerische teringlieveheersbeestjes.

bromde Hoof om 11:36 AM (op 14-01-2004)


Maar het is toch meer dan logisch? Het is immers allemaal de schuld van (..), en niet te vergeten (..) en (..) is er helemaal debet aan!

En dan zwijg ik nog volmondig over (..).

Oja, (..) heeft er dan weer niets mee van doen.

bromde dreadloki om 11:52 AM (op 14-01-2004)


En het zijn natuurlijk weer die (...)!

Gelukkig hoeft (...) dit niet meer mee te maken.

bromde Hoof om 12:45 PM (op 14-01-2004)


Soms lijkt emigreren mij een heel goed idee. Waarheen maakt niet zo veel uit, als het er maar elke dag warm is en zonnig ook.

bromde Adriana om 01:28 PM (op 14-01-2004)


Dan lijkt Liberia me een uitstekende keus. En k nog elke dag een nieuw avontuur.

bromde Marnix om 01:38 PM (op 14-01-2004)


Dakar lijkt me ook wel wat.

Is alleen zo'n pleuris eind rijden.

Schijnt het.

bromde Eduardo om 01:56 PM (op 14-01-2004)


Hmmm, Sneekweek... 1 keer meegemaakt. Het enige wat ik me daarvan kan herinneren is dat ik in een feesttent door vier Ieren werd gejonast op de tonen van 'I wanna be a hippie and I wanna get stoned' (ik had dan ook lang haar, ja, ik vroeg erom). Nadat mijn vrienden de Ieren hadden verzocht mij los te laten, lieten de Ieren me vallen, op eentje na. Die had me bij de benen vast en kwam vervolgens op het idee hard door de feesttent te gaan rennen, mij achter zich aan slepend. Ik gaf mij over aan het gebeuren en gleed als een sjoelschijfje over de door bier en modder spekglad geworden houten planken. Verder heb ik toen geleerd een kraamvogel origamigewijs te vouwen. Neen, echt nuttig was het niet.

*Tilt zijn linkerbilhelft op en laat een knalharde scheet*

*Ziet ingedommelde collega opschrikken en onder het bureau wegduiken*

Verdomme, ik loop ook al zo'n twee jaar rond met het idee zo'n anti-zinloosgeweldtegel tegen het hoofd van een willekeurige voorbijganger te gooien. Maar het komt er maar niet van.

*Gooit bij gebrek aan beter pas gesopte theezakjes naar rillende collega onder bureau*

Dit is niet zoals (...) het gewild had.

bromde Max om 02:13 PM (op 14-01-2004)


De Sneekweek is een begrip. Een traditie waaraan niet getornd
kan worden.
Wij kunnen onmogelijk achterhalen wie Kiers is. Zijn verzoek tot omkatting is derhalve niet haalbaar. 'Sneakweak' klinkt leuk, maar is niet waar wij voor staan. Pal.

bromde H. Snoekc, (0566) 62 34 07 om 02:38 PM (op 14-01-2004)


'Snakewake' klinkt alsof er allerlei slangen ontwaken. Ook niet ontoepasselijk, zo kwam mij voor.

bromde Hoof om 02:52 PM (op 14-01-2004)


Als je eigenlijk 'Snits' heet moet je sowieso je mond houden. Da's makkelijk zat.

Zijn er nog apencrackers?

bromde Marnix om 03:29 PM (op 14-01-2004)


Kijkt naar Hoof. Denk dta zij anders nog een frisse jongere is. Momenteel iets minder fris dan met griep enzo *Rochtelt nog eens flink om d'r heen* Maar toch ..

Lullig hoor. Ik doe een posting over de hypocritie van de sites. Sargasso ook maar die krijgt 143 reactiew. Daar zit ik met mijn drie reageurs *Gaat een boek lezen over populair worden*

bromde CiNNeR om 05:04 PM (op 14-01-2004)


*Besluit bij nader inzien dat een cursus spellen en typen een betere keus is!*

bromde CiNNeR om 05:12 PM (op 14-01-2004)


"Op zwart gaan" is ook al zo'n heerlijke term die we graag en vaak bezigen. Ging de bussen in de Zaanstreek ook al niet op zwart verleden week? "Op zwart gaan" en "stille tochten" lijken de protestvormen van de nieuwe eeuw te zijn. Wat een schril contrast met de jaren 80 waar ik nog driftig anti-kruisraket stickers plakte op mijn boekentas. Als mijn leraar mij verteld had dat ik "een signaal afgaf", was ik gillend weggerend, niet wetend hoe snel ik die sticker met wasbenzine moest verwijderen.

"Geef een signaal af" is het motto. Je bent een a-sociaal als je geen signaal af geeft. Maar wat is een signaal dan? Hoe een signaal af te geven? Voor wie is mijn signaal bedoelt? Wat voor doel dient mijn signaal? Wie signaleert mij? (Verleden week nog als spookrijder -red.)

Nog niet zo heel lang geleden hielden we twee minuten stilte, ergens in Mei. We zeiden dan, nee, we zwegen dan dat zoiets ergs als oorlog en massamoord niet meer mocht gebeuren. We gingen niet op zwart, of hielden een stille tocht. Het enige wat we deden was ons geschreeuw stoppen. Waar we ook waren hielden we even op met druk doen. Twee minuten comteplatieve stilte klinkt oorverdovender dan de luidste stille tocht of de knallende zwarte pagina.

bromde bewegende om 07:04 PM (op 14-01-2004)


*schenkt even een borreltje in*

Teruglezend heb ik me misschien wat zwaar op de hand opgesteld. Verder lijd ik een vrij normaal leven hoor.

bromde bewegende om 07:08 PM (op 14-01-2004)


Ik ga ook wel eens op zwart, immers negers hebben de toekomst.

bromde Eddee om 07:39 PM (op 14-01-2004)


Dat zijn zo van die levensvragen, h. En reken maar dat Robert ten Brink die niet stelt!

*bladert liefdevol door postzegelverzameling*

bromde Marnix om 08:19 PM (op 14-01-2004)


Stille marsen, zwarte webbladzijden... het zijn rituelen, niks meer, niks minder. Oh fuck, rituelen, da's waar ook, ik moet weer oefenen.

*begint wilt te dansen, raakt in trance en snijdt keel van schaap open*

Niks mis mee, die inburgeringscursussen van tegenwoordig.

bromde Max om 09:52 PM (op 14-01-2004)


Ik had laatst nog Robert ten Brink op de koffie. Wist u dat hij zwart drinkt? Het verbaasde mij dat hij zo'n diepzinnige kerel is. Tussen de slokjes door citeerde hij moeiteloos Schoppenhauer. Nu heb ik Caroline Tenssen ook weleens op de existentialistische toer gehoord, maar hij kon het zelfs in het groter verband van het duitstalige denken van de laat negentiende eeuw plaatsen. Je moet het zo'n man toch meegeven. Enkele uren later verliet hij licht depressief mijn rustieke villa aan de Maas. Kinderen hebben hem nog zien zwerven in een melancholisch delerium terwijl hij Bataille voordroeg. Wat Koffiekaatje allemaal te weeg kan brengen.

bromde bewegende om 09:55 PM (op 14-01-2004)


Lul!
Mijn lul beweegt tenminste, bewegende!
Ik ben erg blij met mijn dochters.

bromde Robert ten Brink om 04:24 AM (op 15-01-2004)


En? Is mijn signaal ontvangen? Ik ben gisteren de hele dag op zwart geweest. Jullie hebben het wel gemerkt toch?

Nou, ik ben duidelijk geweest dacht ik!

bromde Lennard om 08:14 AM (op 15-01-2004)


Zouden zwarte webpagina's ooit nog kunnen tippen aan zwarte geschiedenispagina's?

Is niet elk weekeind een beetje zwart?

*denkt aan film van gisteravond*

Schemergeluk is ook mooi; vooral met Bjrk.

*wordt warm van binnen*

wat geeft google bij zwarte pagina?

AH!

bromde Vil om 09:36 AM (op 15-01-2004)


Trouwens, waren ze niet met z'n drieen? Die corpsballetjes? Jan, Piet-Joris en Corneel?

*Doet ook wat danspasjes in het donker*

Ik hoor geen violen, ik hoor geen koorgezang. Dit is niet het laatste lied.

*Staart mistroostig uit het raam*

Aan de arbeid dan maar weer.

bromde Max om 10:25 AM (op 15-01-2004)


* is dolgelukkig met de verwijdering van zijn tandsteen, zojuist uitgevoerd door zijn onzachtzinnige tandheelkundig specialist *

Kan ik eindelijk weer een wit t-shirt aan zonder dat het vloekt!

Ik wil de stemming verder niet verpesten natuurlijk, maar na iedere Zwarte Woensdag komt natuurlijk een Witte Donderdag.

Wr jammer dat ik die witte broek heb weggedaan. Stond me echt goed. Aan de andere kant, zo'n pisvlek die er niet uitgaat, dat trekt toch iedere keer weer een onevenredig groot deel van de aandacht. Op het laatst riep ik al op vijf meter afstand naar mensen die ik mogelijkerwijs zou gaan ontmoeten, wijzend op mijn verkleurde kruis, "da's koffie hoor!".

De rits ging ook nog stuk. Dan sta je daar bij een tramhalte te wachten en dan voelde je constant die stille tocht.
Maar misschien dat ze er bij het Leger Des Heils er toch nog iemand blij mee hebben kunnen maken.
Ze hebben daar toch wasmachines?

bromde Hoof om 10:34 AM (op 15-01-2004)


En (vrij naar James Brown) naamachines hebben ze ook. Die majoor Boshart, dat scheen me d'r eentje te zijn in haar jonge jaren. Het zal wel door de aantrekkingskracht van het uniform komen.

bromde Max om 10:52 AM (op 15-01-2004)


Naaimachines, bedoelde ik, met de nadruk op de i.

bromde Max om 10:52 AM (op 15-01-2004)


Iemand wel eens een klapgijp gehad?

bromde Rick om 10:57 AM (op 15-01-2004)


Gisteravond, toen ik weer eens de prullenbakken van de stad langsging om aan wat eten te komen, dacht ik dat mijn oog op een productinnovatie viel. "Heee", zei ik hardop tegen mijzelf (daarbij beantwoordend aan het beeld dat mensen van zwervers hebben), "heeft Mars tegenwoordig ook een witte variant?" Verrukt nam ik een hap. Mijn tong leek langs een dun laagje dons te glijden. Het bleek ordinaire schimmel te zijn.

bromde Max om 11:00 AM (op 15-01-2004)


Wat ben je als "aanhanger van"?

1-laf, omdat je het zelf niet durft
2-dom, omdat je het nog niet snapt
3-ziek, omdat je het nooit gesnapt hebt?
4-allen van bovenstaande

*schimpige blik in lunchtrommel*

Is de bodem al in zicht?

bromde Vil om 11:15 AM (op 15-01-2004)


Als aanhanger van een witte Mercedes ben je meestal van een aannemer. Zoveel weet ik wel.

Maar ik kan nog lager ja.

bromde Hoof om 11:19 AM (op 15-01-2004)


Zeg, kunnen we al dat politiek correcte geleuter misschien even achterwege laten, ja?

Fijn.

En dan nu weer kontneuken, bier en mishandeling van ouderen.

Ik begin alvast.

bromde Marnix om 01:06 PM (op 15-01-2004)


Politiek correct zijn is toch gehandicapte kindertjes hebben, het liefst drie, fosterparents in de ban doen omdat ze gerommeld hebben in de boekhouding, milieudefensie steunen ipv greenpeace, twee verdieners zijn, een snoozlekamer hebben voor je demente vader, op GL stemmen omdat je de SP toch wat ver vindt gaan, op zaterdag iets "cultureels" gaan doen maar dan het liefst geen moeilijke zaken graag, een mening hebben maar die wel conform de standaard graag.

*legt een kaartje met Marnix*

Mooie stok, Marnix. Het is lang geleden dat ik zo'n pinupkaartspel in handen had. Vooral die mevrouw op de schoppen aas bevalt me wel. U heeft zeker wel smaak!

bromde bewegende om 01:13 PM (op 15-01-2004)


Wij zullen dit varkentje wel even w.. euh..jassen.

bromde Theo Van Meerendonk om 01:33 PM (op 15-01-2004)


Welk spel doen we ook al weer? Vorige keer heb ik 3 uur geklaverjast vr ik me realiseerde dat ik dat helemaal niet kan.

bromde Marnix om 01:54 PM (op 15-01-2004)


Hahahaha! Die Theo. Heeft-ie er in de rechtzaal toch nog een goudvis van weten te maken. Da's pas een kunstenaar!

bromde Hoof om 01:59 PM (op 15-01-2004)


Zullen we een potje varkensblazen?

bromde Hoof om 02:08 PM (op 15-01-2004)


Of achter het net vissen? Moeten er wel minstens vijf deelnemers zijn.

bromde Marnix om 02:21 PM (op 15-01-2004)


Ik schrijf me in. Of aan. Om een signaal af te geven, daarom.

bromde bicat om 03:15 PM (op 15-01-2004)


Achter het Stevin college schijnt een goede visvijver te zijn, aas wel zelf meenemen.

bromde Eddee om 03:19 PM (op 15-01-2004)


Een robbertje signaleren valt bij mij altijd in goede aarde.

* staat verwoed met een verweerd karpet boven een hoop ternauwernood brandende want vochtige bladeren te zwaaien *

Ja. Wat moet je anders als de batterijen van je morselamp op zijn?

Ik ben een Indiaan (mooi nummer van Fratsen bovendien).
Mijn hart heeft een rode huid.

* HOEST! *

bromde Hoof om 03:32 PM (op 15-01-2004)


*zadelt paard en laadt winchester door*

Zoals mijn vader altijd al zei: de nige goeie indiaan...

bromde Marnix om 03:53 PM (op 15-01-2004)


.... met zijn lul in zijn bek

bromde Eddee om 03:58 PM (op 15-01-2004)


YIIIEEEEEEHAAAAAAAA...

...om maar even een signaal te geven.

bromde Eduardo om 04:08 PM (op 15-01-2004)


Iek was heel goede jongen, zij zeggen!
Nou ik ben slagtoffer!

bromde Murat om 04:20 PM (op 15-01-2004)


Stelletje achterlijken. Een pro Murat bijeenkomst. Ik wordt ziek van de wereld.

bromde Lennard om 04:31 PM (op 15-01-2004)


'Volgens een vriend van de familie was al langer duidelijk dat Murat problemen had. De school had daar op in moeten springen.'

Tuurlijk.

Genoeg om langzaam maar zeker ENORM van te verzuren.

bromde Marnix om 04:34 PM (op 15-01-2004)


Ik zie het schemergeluk al dagen...

*kijkt naar veel te diep decollete, met bultjes op buste, en grote gouden ketting om hals*

Soms is een overwinning een nederlaag. Als ik mij nu begraaf, terwijl ik mama roep, met de spade heftig hakkend...

*kijkt naar hoofd; alles hangt: wangen, lippen, kin; knalroze lippestift in het strijklicht van de lage winterzon zijn de
zilverglitters te zien.

Wat doe ik vanavond? Kan nog precies n video huren!

bromde vil om 04:47 PM (op 15-01-2004)


Kan iemand mij vertellen in welk omniversum ik mij bevind? En is het bewezen dat verhuizen schadelijke werking heeft op de ruimte/tijdbeleving? Heeft iemand een cyancali pilletje over? Toevallig?

bromde Kiers om 04:52 PM (op 15-01-2004)


Psst, iemand een blauwe pil kopen?

bromde Eddee om 05:02 PM (op 15-01-2004)


Kost dat en kan ik hem eerst testen? Ik wil wil geen vervelende bijwerkingen.

bromde Kiers om 05:10 PM (op 15-01-2004)


Helaas, slikken=kopen. Om je gemoed enigszins te sussen, er is in deze wereld helemaal niemand die klachten heeft. Zullen we het dan maar in orde maken?

bromde Eddee om 05:29 PM (op 15-01-2004)


Ik kies toch maar voor de rode pil

bromde Hoof om 05:31 PM (op 15-01-2004)


Blauwe of rode? Damn... ik kan niet kiezen. Help me. Ik wil maximaal 20 seconden met maagkrampen rondlopen na het slikken. Heb je ook iets met ontploffende hersens?

bromde Kiers om 05:37 PM (op 15-01-2004)


Ik heb nog Semtex bonbons.

bromde Marnix om 05:53 PM (op 15-01-2004)


Wat een zinderende, winderende wind!

Gauw naar 't toilet.

bromde Paul om 12:25 PM (op 16-01-2004)


he, u ook homo, paul?!

bromde rose om 08:09 PM (op 16-01-2004)


Corpssex roeleert!

w00t !!! Last post...

bromde Mispunt om 06:19 PM (op 28-01-2004)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)