huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Goochelaar op zee"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Het lijstje"]

01/07/2004: "Corpssex 3 "Marije""

Het gebeurde niet vaak dat je op slag verliefd was. Nou ja, het gebeurde elke donderdagavond en hoe meer bier erin zat hoe op slagder je verliefder was maar ik bedoel meer de volgende dag, dat je dan nog steeds op slag verliefd was.

Maar met Marije was het anders. Marije had een mysterieuze glimlach en lang glad glanzend zwart haar en Marije kwam uit het Oosten. Haar niet natuurlijke ouders hadden haar geadopteerd maar het mystieke Oosten bleef zichtbaar en voelbaar en oh wat was ze mooi. Ik was op slag verliefd.

De hele avond praatte ik met haar. Hoe meer bier erin zat hoe op slagder ik verliefd bleef en hoe meer ik vergat de 'Moeder van alle Vragen' te stellen.

Zo gebeurde het dat wij buiten stonden en er niets geregeld was en ze moest morgen vroeg weer op en we zouden elkaar nog wel zien en nou 'doei' dan.

Perplex en overmand door mijn mooie verliefde gevoelens was ik mijzelf de hele avond niet de baas geweest. Ik had mij laten leiden door respectvolle emoties van binnenuit. De geslachtelijke daad had niet op het puntje van mijn tong gelegen. En daarom stond ik nu dus lelijk in de regen. Alleen en verlaten in de kou en de weg naar huis was nog lang.

De hele week duurde lang want Marije zat in mijn hoofd. Marije uit het Oosten met haar lange gladde glanzende zwarte haar en haar mystieke glimlach. Marije was nu eens niet zo'n goedkope sociëteitssnol. Goed, die moesten er ook wezen maar Marije was toch van een trapje hoger. Donderdag zou ik haar weer zien, nam ik mij voor.

Al vroeg was ik in de sociëteit. Geen enkele kans wilde ik missen Marije tegen het lijf te lopen. Het grote gevaar echter in dit soort acties schuilt natuurlijk in het overmatige aantal uren dat ik in de sociëteit zou verpozen en daarmee het overmatige aantal bieren dat ik zou nuttigen. Bovendien stond met grote letters op mijn voorhoofd te lezen "Ga weg, ik ben niet op zoek naar jou maar op zoek naar die ene", en daarmee mijn scoringskansen allerminst verhogend.

De avond duurde lang en de avond was vruchtelozer dan ooit. Tot vrind Martijn mij een bier aanbood en vroeg of ik laatst nog geneukt had. Martijn wachtte mijn antwoord niet af en begon zijn verhaal over hoe hij vorige week een dame had ontmoet waarmee hij een vruchtvolle avond had beleefd en dat er zeker meer in het vat zat. Martijn vertelde over een kortstondige ontmoeting, op de vrouw af vragen c.q. vertellen hoe de vork in de steel stak en linea recta naar haar kamer vertrekken om vervolgens beestachtig tekeer te gaan. Later had ze verteld dat ze dit nooit eerder had gedaan maar nu ze het erover hadden dit toch nog eens zou willen meemaken. De dame had haar reserve huissleutel meegegeven met de mededeling dat hij 'any time' terug mocht komen. En wat zat hij hier nu te praten? Kom, we moeten gaan. Er is werk te doen.

Ik twijfelde geen moment aan het waarheidsgehalte van dit rap vertelde verhaal. Des te meer omdat Martijn mij uitnodigde stante pede naar deze dame af te reizen. Ik twijfelde echter of ik dit wel moest doen. Misschien zou ik Marije mislopen. Aan de andere kant was de avond al ver heen incluus mijzelf. Nu ik erover nadacht, realiseerde ik mij meer en meer dat het een verloren avond was en dat ik geen andere keuze had dan met Martijn mee te gaan.

Op de fiets door de stad vertelde Martijn mij wat ik moest doen, wilde ik nog sex hebben deze avond. Wij zouden het huis binnen gaan en ik zou mij verstoppen in de trapkast. Martijn zou de slaapkamer binnengaan, de dame wakker maken en haar binnen afzienbare tijd vertellen dat het wel gezellig was maar dat de noodzaak van het wassen van haar heuveltje zich nu rap aandiende. Daarna zou ik uit de trapkast komen en onder haar bed verdwijnen.

Een afgesproken teken zou veroorzaken dat ik vanonder bed zou kruipen en de dan op bed liggende dame gaan beffen. Daarna moest ik maar kijken wat ik met haar deed.

Het idee sprak mij buitengewoon aan maar was dit niet te hoog gegrepen? Het antwoord van Martijn was de retorische vraag of ik niet wilde neuken vanavond.

Daar steekt de sleutel in de buitendeur en de deur gaat open. Wij lopen op de tenen naar binnen en ik verberg mij achter de krakende deur onder de trap. Aan het einde van de gang piept een andere deur en Martijn is verdwenen. Ik bekijk alles vanuit een donker spleetje want ik hou de deur op een kier. Vijftien minuten later gaat de slaapkamerdeur weer open en ik zie een dame de gang doorkruisen richting badkamer. Een waterstraal verraadt activiteiten.

Op de tenen door de gang, een dikke vette knipoog van Martijn in een studentenkamer die inmiddels romantisch warm is van kaarslicht. Martijn zit met de schoenen uit in een short op een stoel naast het hoofdeinde van het bed. Ik kruip onder bed en wacht.

Gladde meisjesbenen lopen de kamer binnen. Ik zie tien schattige roodgelakte teentjes die vlak voor mijn neus halt houden. Mannengebrom en een nachtjaponnetje valt op de grond. De meisjesvoeten verdwijnen boven de bedrand en het matras veert door in mijn richting. Even is het stil, dan staat Martijn op en ook zijn short valt op de grond. Hij geeft het afgesproken teken en zegt "lang leve De Club".

Ik kom uit mijn schuilplaats en zie Martijn in spreidstand op het meisje zitten. Ik kan haar gezicht niet zien. Martijn duwt zijn lid in haar mond.
Ik val aan op haar heuvel en lik alsof mijn leven er vanaf hangt. Feitelijk doet het dat ook want een opgetrokken kniebeweging van haar tegen mijn gebit, indien niet gediend van mijn avances, en mijn tong wordt gekliefd door mijn eigen kaken. Het is een dimensie die ik tijdens het beffen niet eerder in die mate heb meegemaakt.

Wonderlijk genoeg voel ik vanaf het eerste moment medewerking en na korte tijd ontstaat een drie-eenheid. Het meisje kreunt heftig en aan haar bewegingen te voelen is zij hard op weg naar een orgasme. Mijn inschatting in deze is een juiste en als ik haar met moeite in bedwang kan houden om tot het laatst op haar knop te blijven zuigen, merk ik dat ook Martijn aardig op zijn knop gezogen wordt.

Met een wilde brul als een roofdier dat zijn prooi verslindt, luidt hij het begin in dat eindigt in haar keel, op haar tong en rond haar mondhoeken.
Martijn staat op, loopt de kamer uit en ik hoor de wc-deur bewegen.

Voor het eerst tijdens de menage met z'n drieen open ik mijn ogen, bang als ik ben in de ster van vrind Martijn te kijken. Ik kijk in het gezicht van een meisje met een mysterieuze glimlach en lang glad glanzend zwart haar.
Het meisje komt onmiskenbaar uit het Oosten en oh wat is ze mooi. Ik zou op slag verliefd kunnen worden, ware het niet dat resten van een geslachtsdaad het fijne gezichtje van Marije ontsieren.


Reedsch...22 toevoegingen, reedsch

Goedzo Kiers.
En dat tijdens uw enorme week van afwezigheid.
Groetjes aan Marije.

bromde bicat om 11:12 AM (op 07-01-2004)


Ik wil ook een fijn gezichtje ontsieren op die manier. Is marije nog steeds in voor dit soort dingen? Ik hou me aanbevolen.

bromde Lennard om 11:58 AM (op 07-01-2004)


Op dit soort momenten wordt ik op het allerslagste verliefdst op het studentenleven. Een onbereikbare liefde aldus.

Alleen begrijp ik niet wat het slagdom van verliefdheid zou kunnen lijden onder de aanwezigheid van sperma. Een doekje geeft de doorslag, dunkt me.

bromde Hoof om 12:00 PM (op 07-01-2004)


Mijn corpstijd was alles behalve romantisch. Of iets wat er op leek. In de verte. Maar zoals ik al eerder zei: misschien wat het juist wél heel romantisch. Dat weet ik dus niet meer.

Lekker, Kiers. Het is dat je hier sinds 1 januari niet meer mag rukken op de werkvloer (stomme overheidsregels ook altijd).

bromde Marnix om 01:08 PM (op 07-01-2004)


Marije is de zus van Walter!
Wat denken jullie wel, vlegels!
http://www.leiden.pvda.nl/log.php
Hijg!

bromde Paul om 01:58 PM (op 07-01-2004)


Waar is hier dan eigenlijk het rukkershol?

bromde Hoof om 03:57 PM (op 07-01-2004)


Precies tussen de rookpaal en het drankorgel in.

bromde Marnix om 04:43 PM (op 07-01-2004)


Aha. Nou snap ik ook waarom ik daar steeds onderuit ga.

bromde Hoof om 06:03 PM (op 07-01-2004)


Dat kan ook zijn omdat het vlák voor de slangenkuil is. En die willen nog wel eens een luchtje scheppen.

bromde Marnix om 06:40 PM (op 07-01-2004)


Of van die puberale jonkies die 's nachts stiekum ontsnappen uit het slakkenhuis. Beetje rondhangen.

* zoekt zout *

bromde Hoof om 09:08 PM (op 07-01-2004)


Hé, kijk eens wie ik tegenkwam?

bromde Marnix om 09:32 PM (op 07-01-2004)


bromde Marnix om 09:42 PM (op 07-01-2004)


Jezus zij het ook al, de spetters wijzen richtig oost.

p.s. ben ik nou dronken of is mijn reeds lang braaf ingezonden verhaal 'nachtcreme' nog altijd niet geplaatst? Nausica eist rectificatie. vooral de spiermassa op de jukbeenderen is er ernstig aan toe. een pigment behandeling ook graag, dr. munch.

bromde grts om 09:59 PM (op 07-01-2004)


leest cinner:

*Is in d'r nopjes dat een aantal gasten weer terug is*

*Durft geen nachtcreme meer aan te raken*

*Bedenk dat ze dat al niet deed*

Voordeel van gezet zijn, dat houdt de huid mooi ;) Overigens Hoof, heb ik dat ook. In mijn hoofd ben ik veel dunner dan ik in werkelijkheid ben. Hoewel mijn borsten en ogen precies kloppen, dat is geloof ik ook het belangrijkste

*Stopt maar met dat gebazel*

bromde grts om 10:03 PM (op 07-01-2004)


https://www.bicat.net/archives/00001009.htm

En met groots succes als ik mij goed herinner. Welkom terug, ook. U weet de feestdagen wel te vieren, grts.

bromde Hoof om 10:04 PM (op 07-01-2004)


Het komt allemaal weer terug... gaat een verhaal over anaal in gebrachte miljoenklapper bedenken.

Een grote borrelende pan met chocopoeder aangemaakte glorix, dampende mokken, voor te zetten met warme appelflappen aan argeloze schaatsers met dichtgevroren neuzen.

Wakken in het vlees smelten. Ik ben een fijn mens.

hmmm...

Het wordt weer een fijne winter.

bromde grts om 10:07 PM (op 07-01-2004)


Veel buitendijkse verhalen gewenst allen! En vooral u Hoof, omdat u toevallig die omgebouwde bakkerskar net naar binnen duwt.

bromde grts om 10:09 PM (op 07-01-2004)


M/12/Hengelo zoekt neger of pastoor om hormonen te bedwingen. Kaalhoofdigheid geen bezwaar. Antwoord met foto van kroeshaar of bijbel is antwoord terug.

bromde Dreknek om 12:47 AM (op 08-01-2004)


Maar daar moeten we natuurlijk nog een ei over leggen.

bromde Marnix om 12:50 AM (op 08-01-2004)


Ik ben een hoer!

bromde Trudy Prins om 12:41 PM (op 08-01-2004)


Fijn, Trudy, dat je je emailadres niet vermeldt.
Google geeft een wel héél mager resultaat:
http://www.tobacco.org/resources/rendezvous/prins.html

bromde Paul om 01:15 PM (op 08-01-2004)


Ojah, sorry. Hihi!

*smoke*

Pufffff.

bromde Trudy Prins om 01:28 PM (op 08-01-2004)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)