huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Tim"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Drionken als een Tor"]

12/19/2003: "Groeten uit Bangkok"


Goede vriend Diedelik woont alweer een aantal jaren in Bangkok of ook wel BKK. Daar werkt hij bij een internationale firma en in zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met locals. Inmiddels is hij daar zo goed in dat hij King Fuck wordt genoemd. Vrind Nol en vrind Kiers zochten hem op en doen verslag.

King Fuck komt binnen met een bruin poppetje van 1.50m. Het poppetje heet Wang en wil allereerst de hotelkamer stofzuigen. King Fuck vraagt aan het reportersduo of het een ijskoude Singha bier wil drinken. Dat wil het reportersduo wel. Wang heeft inmiddels de stofzuiger gevonden en begint driftig maar geoefend te stofzuigen. Het trio Singha drinkende bleke Europese geile apen kijkt gebiologeerd naar het fascinerende tafereel. De kamer is schoon in een wip. Ze vouwt nog even wat kleren op omdat ze het niet kan laten gedienstig te zijn en daarna komt Wang naar ons. Ze gaat bij King Fuck op schoot zitten, "me love you looong time" zegt ze met een vriendelijke glimlach. King Fuck geeft ons een knipoog en zegt "het gaat beginnen, jongens".

King Fuck trapt zijn slippers uit, gooit zijn shirt in de hoek en vergrijpt zich aan het kleine bruine poppetje. Wang ligt inmiddels poedelnaakt op bed, handig en snel als zij was met haar piepkleine bh-tje, eveneens slippertjes en minirokje.

Kiers: Nol, wat vindt jij van haar borsten?

Nol: Vind ik niet zo groot, maar het is natuurlijk een spleetoog. Ik zeg een 7. En wat vindt jij van haar bever?

Kiers: Bevertje zul je bedoelen. Wat een klein sappig bevertje is dat. Mooi glad, de bollingsgraad is goed, lekker bijgeknipt. Gewoon een lekker bol pruimpje maar ik vind geloof ik elk bol pruimpje een lekker pruimpje. Ik zeg ook een 7.

Nol: Benen? Ogen? Haar? Gaan we de rest nog beoordelen?

Kiers: Welnee man, doe niet zo raar. The game is all about beaver.

Nol: Goed, gaan we nu naar King Fuck Himself. Wat zeg je van zijn wasbordje?

Kiers: Is tijdens zijn studententijd een tijdje verborgen geweest onder zijn natuurlijke isolatielaag maar nu je het zegt. Hij heeft er wel een. Kan ook niet anders dat hij die isolatielaag kwijtraakt in Azie. Veel te heet hier en als je ook nog eens 40 keer per week ligt te naaien dan raak je je spek wel kwijt. Zijn wasbordje kan beter maar ik geef het een 8. Royaal.

Nol: Ik geef je gelijk maar dan ga ik nu even naar het apparaat. Zeg maar de neukmachine zelf, de pneumatische klopboor. Geweldige uitvoering deze. Een paarse diamanten kop om diep en hard mee te boren. Draadloos en met twee handvaten, dat is veel punten waard. Goede zaadleider met verstevigde binnenwanden. Moet ook wel want daar staat continue grote druk op. Voor de klopboor geef ik een 9. Net geen 10 want de zak oogt wat leeg.

Kiers: Ok, dat waren de Technicals. Nu dan het acteerwerk. Ik zie dat King Fuck de klopboor gaat inbrengen. Wat zeg je van zijn acteerwerk? Herken je de professional?

Nol: Ik herken de Neanderthaler stijl van hem en dat is een behoorlijk botte stijl. Maar aan de andere kant weten we natuurlijk dat hij vreselijk de gentleman heeft lopen uithangen daar in Singapore. Als je de gentleman bent op de avond en 's nachts de geile hufter in bed die haar door het matras wil duwen, scoort dat toch het hoogst bij de dames. En zeker de beroepsdame die we hier met de lipjes uit elkaar zien gaan. Dus we moeten hem de volle tien punten geven. We kunnen niet anders.

Kiers: Je hebt gelijk, Nol. Onze ervaring leert dat de bad guys de vrouwen vangen en hij is natuurlijk een vreselijke boef. Eerst alleen maar praten en het arme kind volgieten met alcohol en veel serieuze onzin verkopen. Om vervolgens een paar uur later je tong en je lul in haar te proppen. Schandalig!

Nol: Maar de vrouw zelf? Je weet hoe wij hem vorige keren bezig hebben gezien. Toen wij daar net als nu naast het bed zaten met blocnote en taperecorder. Tsjeezus! Weet je Na nog? Wat kon dat kind gillen. Of Bia, die zo hard kon zuigen dat het laken in zijn reet zat. Of Adidas omdat ze alleen maar Adidas kleren aanhad. Die was ook lekker met haar puntbilletjes omhoog. Pim, met haar ongeevenaarde trekbewegingen, Nuy die echt alleen maar wilde neuken. Tui, toen hij te dronken was en niet kon komen en dat meisje maar zuigen. Tom, die hem al in de kroeg in zijn zak greep. Beng, die haar hoofd verstopte onder de lakens toen wij onze notities maakten. En zo voort. Kiers, wat vindt je van de vrouw zelf? Maakt ze wat in je los?

Kiers: Ik denk dat ik verliefd ben. Ik zit nu al een kwartier naar Wang te kijken en ik voel dat ik verliefd ben. Schrijf maar op. En je weet, ik ben niet snel verliefd.


Reedsch...26 toevoegingen, reedsch

Inderdaad, dit is vuig. w00t!

bromde Adriana om 02:04 PM (op 19-12-2003)


w00t!!!!!!!!!!!!!!

bromde Dick T. om 02:04 PM (op 19-12-2003)


kut Adriana

bromde Dick T. om 02:05 PM (op 19-12-2003)


Nou zeg! Kan het wat minder, slechte verliezer die u er is.

bromde Adriana om 02:06 PM (op 19-12-2003)


ja sorry....

Kiers, heeft Diedelik echt een wasbord???

bromde Dick T. om 02:07 PM (op 19-12-2003)


Nummertje 1000.

ˇFelicidadčs!, Bicat und Kiers.

bromde dreadloki om 02:12 PM (op 19-12-2003)


Godverdomme, da's nou jammer. Kom ik nét terug uit Thailand. Heel dat geneuk gemist!

bromde Marnix om 02:30 PM (op 19-12-2003)


w1000t!

Hčh zonde.
Weer over mijn suede schoeisel geëjaculeerd.

*neemt voor de thuissituatie te verrassen met een Bangkokse rijsttafel; compleet met befgoot en stiftputten.*

bromde bicat om 02:33 PM (op 19-12-2003)


"Een vagina moet rond zijn, en zacht, als de rug van een bevertje"

bromde Dick T. om 03:07 PM (op 19-12-2003)


Mooi land, Thailand.

Ideale kersbestemming.
Merry Cherrymas, zeggen ze daar.

Ze zíjn natuurlijk geen maagd. Maar daar voel je niks van.

* zoekt Singha-cap *

bromde Hoof om 03:28 PM (op 19-12-2003)


Euh... Wang ligt poedelnaakt op bed. Gaan ze nog verder, of gaan na de keuring de kleertjes weer aan? Dit voelt alsof ik net gepepen ben maar niet heb mogen climaxen...

Bicat: Vlekken in suede zijn vaak goed te verwijderen met een zachte (tanden)borstel gedoopt in wat azijn. Daarna goed droogwrijven met een zachte, niet pluizende doek.

bromde Fredje om 03:30 PM (op 19-12-2003)


Ooit een bever uit een stuk ijs gehakt? Nee? Nou, dan praat je dus wel even anders.

bromde Marnix om 03:33 PM (op 19-12-2003)


Als een bever zo dom is om tijdens het vriezen in het water te gaan zitten dan vind ik dat-ie lekker de tering kan krijgen.

Dáár hebben we dat Darwinisme niet voor uitgevonden. Om de stommelingen een beetje te gaan lopen helpen! Zo komen we nooit vooruit in deze wereld!

bromde Hoof om 03:36 PM (op 19-12-2003)


Voorzichtige jongens, die Amerikanen.

Season's Greetings, Legally Revised

Please accept with no obligation, implied or implicit, my best wishes for an environmentally conscious, socially responsible, low stress, non-addictive, gender neutral celebration of the winter solstice holiday, practiced within the most enjoyable traditions of the religious persuasion of your choice, or secular practices of your choice, with respect for the religious/secular persuasions and/or traditions of others, or their choice not to practice religious or secular traditions at all...and a fiscally successful, personally fulfilling, and medically uncomplicated recognition of the onset of the generally accepted calendar year 2004, but not without due respect for the calendars of choice of other cultures whose contributions to society have helped make America great (not to imply that America is necessarily greater than any other country or is the only "America" in the Western hemisphere), and without regard to the race, creed, color, age, physical ability, religious faith, or sexual orientation of the wishee.

This wish is limited to the customary and usual good tidings for a period of one year, or until the issuance of a subsequent holiday greeting, whichever comes first. "Holiday" is not intended to, nor shall it be considered, limited to the usual Judeo-Christian celebrations or observances, or to such activities of any organized or ad hoc religious community, group, individual or belief (or lack thereof).

Note: By accepting this greeting, you are accepting these terms. This greeting is subject to clarification or withdrawal, and is revocable at the sole discretion of the wisher at any time, for any reason or for no reason at all. This greeting is freely transferable with no alteration to the original greeting. This greeting implies no promise by the wisher to actually implement any of the wishes for the wishee her/himself or others, or responsibility for the consequences which may arise from the implementation or non-implementation of same. This greeting is void where prohibited by law.

bromde Hoof om 03:43 PM (op 19-12-2003)


Deze bever, Hoof, was tijdens het neuken in een vishut door het ijs gezakt. Ik noem dat een ENORM ruige bever.

En dat kan ik dus moeilijk beweren over déze bever

bromde Marnix om 03:44 PM (op 19-12-2003)


Ik heb wel eens met een stuk ijs in een bever gehakt. telt dat ook?

bromde Dick T. om 04:27 PM (op 19-12-2003)


Ik stoom zo nu dan wel eens een bever weg.

bromde dreadloki om 04:46 PM (op 19-12-2003)


Ik durf toe te geven dat ik hier naar kijk.

bromde Adriana om 05:10 PM (op 19-12-2003)


Nou. Dat wordt nog wat met die beavershots hier.

* doet vast zijn broek los *

bromde Hoof om 05:15 PM (op 19-12-2003)


Ja, allemaal heel leuk en zo.
Zijn jullie ook al dronken?

bromde Lennard om 05:19 PM (op 19-12-2003)


Maar Hoof! Wat een fijne grote piemel!

bromde Dick T. om 05:25 PM (op 19-12-2003)


Ik hoor dat vaker ja.
Zelf ben ik natuurlijk niet anders gewend. Hetero dat ik ben. Nooit op voetbal gezeten ook.

Wacht. Ik maak 'm effe hard.

* begint vervaarlijk te sjorren *

Zal ik voor de zekerheid even in het halletje gaan staan?

bromde Hoof om 05:27 PM (op 19-12-2003)


Ik moet nog beginnen. Met drinken. Want ik stel het steeds uit.

Drinken. Nog meer drinken. En dan wil ik roken. Zeker weten.

*zet vierentwintigste kop koffie*

Ik merk het wel, fysiek. Ongelooflijk hoe strak ik sta door die nicotine-onthouding!

bromde Marnix om 05:28 PM (op 19-12-2003)


Zo! Net terug van de kapper om het staartje van de week mee te krijgen bij Bicat & Co. Blijkt dat staartje glad en zwart en plat te zijn als het staartje van een bever.

Waarom staat Hof in de gang met een stijve piemel? En Dick T., waarom hou jij die 225 liter eikenhouten ton van Franse makelij vast met de opening naar Hoof gericht 7 meter verderop?

bromde Kiers om 05:59 PM (op 19-12-2003)


*Houdt nu helemaal van Adriana* *Denk dat Wimmie ook volledig verliefd wordt na het laatste nieuws op animatiegebied*

Kijkt u toevallig ook Cow and Chicken en Spunge?

bromde CiNNeR om 03:00 AM (op 20-12-2003)


Niet om het een of ander hoor..
Maaruhm... Ben ik fout als ik zeg dat dit een repost is ?

Ik ken dit verhaal namelijk al.

bromde Subigo om 02:18 PM (op 20-12-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)