huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Zondagochtend"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Regen"]

12/15/2003: "Mooi Volendam"

Ik droom nu al maandenlang klamvochtig over Annie Schilder.
En het zijn niet de minste beelden die aan mijn sluimerend geestesoog voorbijschieten.
Ik neem u even mee.

`Onder een bijtende zon glijden wij langs de dijken en tussen de masvelden, langs bijna verlaten groene lenteweides alwaar enkele runderen het schilderachtige landschap waarborgen.

Sportief buig ik over het stuur van mijn fiets, Annie achterop. Ze houdt me stevig vast en n van haar goed geconserveerde borsten priemt in mijn lendenen hetgeen mijn jongemannen-fantasie explosief stimuleert.

Zij neuriet zacht nooit uitgebrachte hits. Souveniertjes van de zwoele jam-avonden met Jan. Pareltjes van hits, die de klank van geurig zeewier en liefdevol gerookte paling in zich dragen.
Annie kriebelt onder mijn strakke stretch-shirt. Haar roodgelakte nagels laten mijn melkbleke huid scheuren, maar ik vind het o-zo lekker.

Hoog boven ons cirkelen de roofvogels. In de verte trilt de horizon en ik voel me even heerser over tijd en moment. Volledige controle over het hier en nu. Geluk is onze keuze.

Ik stoemp op de pedalen, mijn ogen spichtig op zoek naar een geschikte nis in een verborgen bos met als doelstelling Annie tussen de dorre twijgen een forse paling van eigen deeg te laten ruiken.
Mijn benen gaan steeds sneller op en neer, Annie neuriet niet meer. Plassen zweet laat ik achter op het warme asfalt, wanneer ik over mijn rechterschouder brom: '

Mon amour, tu es ma rose
Qui ne va jamais passer
Je t'adore de jour en jour
Mademoiselle d'amour


Annie kreunt want ze heeft door wat er gaat gebeuren. Haar kreunen verbastert gelijkmatig met de pedaaltred. Steeds sneller, steeds luidruchtiger. De wolken in het hemelblauw boven ons stuiven uiteen.

Dan begint ze lekker vies te praten: 'Laat jouw broekpaling mijn zeevrucht strelen. Kietel mijn natte pluk zeewier.' Onder mijn katoenen broek klinkt nu onheilspellend gegrom.

Dan stuur ik op een ondeelbaar moment mijn stalen ros in een rijkelijk met groen bedekte berm.
Vlakbij de meander waar ik eerder kwam, daar waar de zon spichtig over de dijk gluurt. Op zoek naar prille schoolmeisjes in snelle tred richting thee, grootvaders klok en complexe algebra.'

'Annie', zeg ik.
'Hier heb ik jaren op gewacht'.
-'Ik ook, Jantje', zegt ze hees.


Reedsch...54 toevoegingen, reedsch

w00t!

bromde Kiers om 11:54 AM (op 15-12-2003)


HAHAHA!! Jantje Smit met een forse paling in Annie's eigen deeg. Oud Volendamse gebruik om folklore te waarborgen. Mijn hemel klaart!

bromde Kiers om 12:02 PM (op 15-12-2003)


Ja, die Jan spuit zo z'n Sancerre in Annie heur eendemossel.

Het is toch wat.

bromde Zifnab om 12:06 PM (op 15-12-2003)


Ah, u heeft het over de onvolprezen Volendammer Gerulde Palingkoek. Inspireert immer tot bovengenoemde activiteiten. Geil spul!

bromde Pjotr om 12:10 PM (op 15-12-2003)


Ik droom veel over Amalia de laatste tijd..

bromde Subigo om 12:16 PM (op 15-12-2003)


Buiten de sexuele lading, vind ik ook het Volendammer zomergevoel weer bijzonder puik getroffen. Het doet mij verlangen naar zonovergoten dagen op eilanden waar dag en nacht geruisloos in elkaar overgingen.

*opent garagedeur en gaat op zoek naar omgebouwde bakkerskar*

bromde Marnix om 12:29 PM (op 15-12-2003)


Rond Volendam is het goed fietsen schijnt. Misschien komende zomer.

Toen Annie BZN verliet en Carola kwam heb ik nog wel eens aan Carola gedacht. Carola zonder kleren. Maar na de hersenbloeding ging het aantrekkelijke er wel een beetje van af.

bromde Lennard om 12:44 PM (op 15-12-2003)


* beetje afwezig *

Nou. Dan hoop ik dat ik nooit een hersenbloeding krijg.

Ik hou nl. heleml niet van paling. En in plaatsen als Volendam verveel ik me na ongeveer 44 seconden al helemaal blind.

* terug naar de keiharde wereld *

Maar die Jantje, die woont toch tegenwoordig op zichzelf? Kan-ie toch gewoon op dat matras in de kamer met Annie neuken?

Ik ben heel lang verliefd geweest op een meisje wat echt sprekend op een jonge Annie S. leek. Nog van voor de benodigdheid van slanke yoghurtdrinkjes. Ook uit een klein dorp. Haar vader had een vuilophaalbedrijf.

Dat temperde de liefde voldoende.

Maar de jonge Annie Schilder...

* vederlicht gegrom *

bromde Hoof om 12:51 PM (op 15-12-2003)


Adriaanse was ook in Volendam.

bromde Rick om 01:18 PM (op 15-12-2003)


Het was toch een droohoom Hoof!!

Zifnab: bij deze mijn excuus. Geheel per ongeluk heb ik u toch decafe geschonken. Dit omdat ik omval van 'echte' koffie (en dat is geen gein). Normaal denk ik er aan mijn visite te sparen, maar dat is er in de hectiek bij ingeschoten. Het was wel D*piep* E*piep*, die heeft tenminste nog het meeste weg van echte koffie.

Gaat het onmiddelijk goed maken en zet potten echte, sterke koffie. Lunch iemand?

bromde CiNNeR om 01:19 PM (op 15-12-2003)


Lekker lunch. Doe maar iets waar je niet zelf van omvalt. Da's lekker makkelijk, kun je ook niet per ongeluk iets verkeerds nemen.

bromde Lennard om 01:29 PM (op 15-12-2003)


Ook ik heb uw smakelijke verhaal gelezen tijdens het nuttige van mijn lunch. In tegenstelling tot de tomatensoep die tot mijn verdriet slechts de kleur van tomaten kent en niet de smaak is uw verhaal wel geslaagd. BZN heeft mij trouwens nooit zo getrokken. Het was de te vroeg verweerde koppen van de bandleden die leken alsof ze als golfbrekers gebruikt waren buiten het toeristenseizoen. Of misschien was het wel de technicolor vrolijkheid waarmee ze in interviews op tv met elkaar om gingen. In ieder geval: tenenkrommend.

bromde bewegende om 01:52 PM (op 15-12-2003)


Broekpaling, natte pluk zeewier... brrrrrr...

bromde sandra om 02:23 PM (op 15-12-2003)


Plakje heerlijke marmercake bij de koffie, iemand? Restanten van de stille tocht ter nagedachtenis aan dreknek. Ons medeleven gaat uit naar de familie in Guinee, zijn moeder (en tevens derde vrouw) Fatima en hun kinderen Malachi, Abdullah en Aisha.

واقع أدبية, مواقع طبية, مواقع رة,واقعإسلامية. مواقع البرامج, مواقع جمواقعادبية, ماقع أدبي. الأدبواللغا
مواقع ادبية. عيونالباحث, مهرجالشعرغرافيمواقع أدبية, مواقع طبية

bromde Olaf om 02:25 PM (op 15-12-2003)


CiNNeR, alles is vergeten (gaat in mijn geval snel) en vergeten.

Ik lunch lekker met u mee. Kunt u blini's aan met wat gerookte zalm en creme fraiche?

bromde Zifnab om 02:35 PM (op 15-12-2003)


Zelf koester ik een droom, waarin ik samen met Annie door de duinen van Katwijk fiets, en haar laat zien dat er meer is dan de kust van Volendam.

bromde Marky om 02:41 PM (op 15-12-2003)


Fietsen op de Annie Schilder-fietsroute Volendam-Marken route (24 km)

Start in Broek in Waterland (Noord) bij herberg "De Stevige Big", Dorpsstraat 11 of Hotel "De Bonkhoeve", Burgerlaan 38. Deze locaties bevinden zich op een natte scheet afstand van de bushalte van het dorp. Fietsen kunnen worden gehuurd achter Wim's fietsenschuur, Beukenlaan 44.

Vanaf het pannenkoekenkinderlokkershuis "De Natte Gulp" gaat u rechtsaf in de richting van de kerk via Dorpsstraat en Havenzak. U glijdt onder een bijtende zon langs de dijken en langs het fraaie meertje De Havenzak, de vroegere haven. U kunt in de winkeltjes proviand inslaan of op het bankje genieten van het mooie uitzicht over het water. Op het Kerkplein aangekomen gaat u linksaf langs de kerk de brug over en daarna rechtsaf het Roomeinde op. Geniet van het minderjarige dorpsschoon; houdt u rekening met vakanties voor kleuterschool en lagere school.

Necrofiele liefhebbers gaan langs de kinderbegraafplaats rechtdoor, het Roomeinde gaat over in de Noorderspeerweg na een bruggetje 100 m na het kerkhof. Spuitvesten zijn het gehele jaar door hier verkrijgbaar. Na 150 m gaat u rechtsaf de Van Pisweg op, over de brug van het watertje Het Diepste Gaatje. U komt langs zeilkanokamp De Jonge Grutter, voetbaltrainingsveld en de tennisbanen. Bij het laatste gaat u linksaf de Keerkreungouw op, de weilanden in. Vergeet uw verrekijker voor het observeren van andere liefhebbers niet! Na 1 km gaat u bij de T-splitsing linksaf, de Overlekkergauwinmijnbroekjeneukmedan op. Na 1 km gaat u rechtsaf het fietspad op, na 700 m buigt het fietspad met een bocht naar links en loopt dan parallel aan de ringvaart van de polder Monnickenmeer.

Bij een overvolle zaadmast gaat u een brug over de ringsloot over en schiet kort hierna het meegebrachte kinderbroekje vol. Neemt u dan de afslag naar Monnickendam via de Monnikenmeer (door de polder) langs enige sexboerderijen. Na 1,5 km komt u aan bij de N247. Daar neemt u de voetgangers/fietstunnel onder de N247 door. Bij de stoplichten na de tunnel oversteken, de grote Befbrug over in de richting van de Grote Sjaakkerk, dus na de brug linksaf. De kerk links passeren het Varken op, vervolgens de Kerkstraat tot aan de speeltoren.

Hier rechtsaf en na 50 m linksaf komt u bij de oude haven, met de Volle Blaas (pannenkoekenkinderlokkershuis) en het Markerspuithuis (bij de witte magere meisjes). Hier in de buurt kunt u even naar hartelust rukken. Vanaf het Markerspuithuis bij de Magere Meisjes rijdt u in het verlengde van de brug het kleine straatje in (niet de brug over). Na 30 m komt u in de Havenstraat, hier gaat u rechtsaf.

Vervolgens gaat u over de stenen brug, rechts ziet u Monnickendam. Net over de brug heeft u een "vogelkutkijkhut". U vervolgt het fietspad aan de linkerkant tot aan Broek in Waterland. De weg gaat bij de bebouwing over in Molengouw en vervolgens in het Zuideinde. Aan het einde komt vanzelf weer aan bij de witte houten ophaalbrug, die gaat u over en dan de voetgangerstunnel onder de N247 door.

Als u uit de tunnel komt kunt u weer bijkomen in eetcafe "De Drie Noten". Overnachten kunt u in Hotel "De Kinderbedstede".

bromde Kiers om 03:03 PM (op 15-12-2003)


Ik zit er toch aan te denken een fiets te kopen als ik dit zo lees.

Vinden ze mooi, de vrouwtjes.

bromde Hoof om 03:40 PM (op 15-12-2003)


(Pssst.... Fiets kopen?)

bromde Marnix om 03:43 PM (op 15-12-2003)


Kost dat?

bromde Hoof om 03:48 PM (op 15-12-2003)


Laat maar! Ik zie het al. Dit is er zo een waar je zelf op van die horizontale rubberen platformpje moet duwen met je voeten.

Lekker handig. En hoe moet dat dan in de bergen? Nou?

En hoe zit dat met handsfree bellen enzo? Kan dan iedere andere fierstrer (of hoe heet dat) dan meeluisteren ofzo?
En als het regent? Kun je er dan een kap overheen trekken ofzo?

Wat een ontzettend onpraktisch vervoermiddel zeg.

Ik hang wel gewoon een fietssleuteltje aan mijn sleutelbos. En dan gooi ik dat op de bar voordat ik ze iets te drinken aanbiedt om te kunnen vragen of ze hier misschien voor de eerste keer mijn vuurtje niet ergens van kennen.

Werkt altijd.

bromde Hoof om 04:00 PM (op 15-12-2003)


Een oud Hollands spreekwoord gaat "Hij die zich verplaatst op een Gazellefiets, heeft qua neuken te klagen niets".

Staat ook in de statuten van Gazelle:

D ideale houding bestaat niet, uw ideale houding wel. Iedere man is immers uniek en heeft weer andere verhoudingen. Bovendien wilt u uw houding regelmatig kunnen variren om zo milde pijnscheuten, tintelend scrotum en een stijf lid te bevorderen.

Voor echt langdurig plezier moeten op n fiets dus vele houdingen mogelijk zijn. En dat kan alleen met een Gazelle! Want alleen Gazelle biedt u verstelbaar gereedschap, waarmee u uw houding snel en gemakkelijk kunt aanpassen. Van sportief voorover tot comfortabel rechtop.

Dankzij de unieke comfortabele combinatie van de vernieuwde en gepatenteerde Switch plug en Seat Switch zadelplug zit u op een Gazelle dus altijd goed!

bromde Kiers om 04:34 PM (op 15-12-2003)


"Hij die zich op een Gazelle voorwaarts beukt, is al vr Haarlem uitgeneukt".

bromde Blob om 04:57 PM (op 15-12-2003)


Piet Pelle, hoe denk je dat DIE aan zijn naam kwam? D mascotte van Gazelle in mijn jeugd (oeps!).

Iedere madamoiselle
liet zich door Piet Pelle
au naturelle
uit haar japon pelle!

Na een minuut of wat
Zat-ie weer op z'n Gazelle
Is dat wat rad?
Nee, 't was een snelle
Die Piet Pelle.

bromde Hoof om 05:06 PM (op 15-12-2003)
NAME
Annie Schilder
KIND
Tulips
TYPE
Triumph Tulips
DESCRIPTION
warm orange with sweet fragrance
HEIGHT
16-18"
BLOOMING TIME
April-May

bromde de Bloemist (strak als een orang) om 05:06 PM (op 15-12-2003)


Wat een Hollands Glorie en wat een verkapte geiligheid. Nooit geweten bijvoorbeeld van zo'n Pieter Pelle, dat hij zo rap was. En Wolkers dan, met zijn bloem van vlees. Is ooit nog een tulp naar vernoemd.

bromde Kiers om 05:27 PM (op 15-12-2003)


*Kijk eens in de poppetjes van mijn ogen*

bromde bicat om 06:53 PM (op 15-12-2003)


Goedenavond, u allen. Wat een lieflijk verhaal!

* kijkt in de poppetjes van de ogen van de baron *

En nu?

bromde Adriana om 06:56 PM (op 15-12-2003)


Zeg baron, jeukt dat niet enorm, die poppetjes?

bromde Hoof om 08:23 PM (op 15-12-2003)


Nu u het zo bromt.

*pook met roestige degen in ooghoek*

Ah, dat kietelt nog eens prettig.
Is het al tijd voor de hachee?

bromde bicat om 08:47 PM (op 15-12-2003)


Bij u is het vijf minuten vroeger, dus ik doe vast de ramen dicht.

* knipoogt veelbetekenend naar foto van Jan & Zwaan *

bromde Hoof om 08:50 PM (op 15-12-2003)


*kijkt stiekem naar een sigaret die voor hem op tafel ligt*

God, wat een kutdag.

*kijkt nogmaals naar de sigaret, en gaat dan zuchtend koffie zetten*

Jaja. Jullie raden echt nit wat mij geheel door eigen keus sinds gistermiddag is overkomen. Of eigenlijk net is overkomen. Dat, vooral.

Wat een kltedag. En de avond wordt natuurlijk ook weer helemaal niks.

bromde Marnix om 08:56 PM (op 15-12-2003)


Ontzettend Tijd om naar huis te gaan en de werkvloer de werkvloer te laten, vindt u niet?

*kijk achterom*

Tot morgen, Rafael van der Vaart!

bromde bicat om 08:56 PM (op 15-12-2003)


Op naar de lanterfantvloer.

Met niemobileum.

Lekker de voeten schurken op de hangmat. Zitten op de slaapbank. Staren naar de kijkbuis.
Dromen over een bloemenbed.

Gewoon niks.

Kijk die Marniks er 'es van genieten...

bromde Hoof om 09:01 PM (op 15-12-2003)


Het schijnt dat je er ook agressiever van wordt. Of gewoon agressief, zeg maar. Snel uit je tent, hard op de kast en rap met een UZI in de handen. Schijnt.

Klopt.

*probeert Hoof te achtervolgen maar struikelt over vergeten volle asbak*

bromde Marnix om 09:06 PM (op 15-12-2003)


Ik had eerst een Mach maar daarna een Fal want ik stuurde aan op S5 en dat wisten zij ook wel dus daarom gaven ze mij de minder gevaarlijke Fal. En dan ook nog struikelen over een vergeten asbak om 07:25 in de ochtend en dat net niet meer schoonkrijgen voor het appel van 07:30 sharp military hours terwijl je nog staat te tollen van de hashies van de nacht. Uurtje extra corvee. Gelukkig ben ik er wel man van geworden.

bromde Kiers om 09:34 PM (op 15-12-2003)


Ik was De Soldaat Met Een Eigen Chauffeur.

Ik heb er leren foto-ontwikkelen en afdrukken.

En 20 kilo zwaarder geworden. Van de patat met sat in het PMT.

Verder weet ik er vrij weinig meer van.

O ja. Heel hard 'gleuven' roepen van achteruit de vrachtwagen, terug van de schietbaan, leek destijds vrij nodig en logisch.

Moet ik morgen toch nog eens proberen, in de auto.
Wel zorgen dat alles goed lichtdicht is afgeplakt natuurlijk.

bromde Hoof om 09:49 PM (op 15-12-2003)


Dus u sliep niet met 11 andere mannen van 18 jaar waarvan er 3 alleen lagere school hedden en 3x de eerste van de LTS hadden gedaan en zodoende Havo heel hoog vonden?

bromde Kiers om 10:00 PM (op 15-12-2003)


..en daarom vertelde ik maar dat ik Mavo had gedaan. Nou ja Mavo.. tot en met de tweede klas want school is KUT! Zullen we nog een joint roken?

bromde Kiers om 10:12 PM (op 15-12-2003)


Nou ja, de valium op de schietbaan was wel lekker. Heeerlijk rustig!

bromde Kiers om 10:17 PM (op 15-12-2003)


Zonder ook maar iets in die richting gesuggereerd te hebben zei n van de jongens oprecht "Jij bent hoog h?".

Waarmee hij dan slim bedoelde ofzo. Alhoewel ik nooit had bedacht om die kettingzaag uit het magazijn over het hek te tiefen (zo heette dat) en die de volgende dag op te pikken om te verkopen in de Schilderbuurt.

Ze noemde me 'Gouda' omdat mijn plaats van afkomst, Waddinxveen, te moeilijk te onthouden was.

Het was een stafcompagnie, dus de helft kon lezen. Alleen niet zo vreselijk snel.

Nooit geloofd dat er zoveel mensen waren die over zoweinig nadenken en daar zolang over konden praten.

Met zo'n ENORM kleine woordenschat.

Ik ben er wel eenvoudiger van gaan schrijven, destijds, voor het brigadeblad. Om vervolgens te ontdekken dat ze alleen naar de plaatjes keken.

Daarom zwaai ik maar vriendelijk terug als ze me middelvingerend afsnijden in hun opgetuigde hoerensloepen.
Vol waardering en erkenning voor hun unieke menszijn, in de volledige acceptatie dat ook mensen met een onderontwikkeld vermogen ook maar een reet van het bestaan te begrijpen, noch dat willen, k een menswaardig bestaan verdienen.

* breekt in snikken uit *

en het ergste is...

... ik heb er zoveel over nagedacht dat ik nu heb ontdekt dat er niks te snappen is ...

* herpakt zichzelf *

Dus nu ben ik eigenlijk op zoek naar een mooie restauratie-Manta.

bromde Hoof om 10:20 PM (op 15-12-2003)


'Ik droom nu al maandenlang klamvochtig over Annie Schilder.'

Er MOET een P.C. Hoofprijs komen!

bromde Paul om 10:44 PM (op 15-12-2003)


He goser, ben jij dat? Ik ben het, je slapie, Dirk, ik lach naas je weetjeniet. Ik hep nou een autoo bedrijffie, autooSLOOPbedrijffie bedoel ik. *knipoog* Hehe, geen reet meer in te verdiene tegeswoordig vanweges al die miliejeudinge tegeswoordig maar het blijf wel leuk, hoor. Ik hoorde dat een leuk bakkie socht. Een opknap Mantaatje? Zozo, toe maar. Ik hep noch wel wat onderdele en een sjasjietje voor je. Aghondert pleurootjes. Hahahaha, pleurootjes, ja, ik verzin se waar je bijstaat, hoor, gap. Hoe is het in Wanks...Waddx... Wuddaks... Gouda. Noch met jeselfde wijffie? Nee toch...? *knipoog* Kids, toe maar. Ik hep er ook 3 hoor. Me wijf is onderweg naar d'r 4de. Wel leuk hoor maar ik ben blij dak werk, wat jij, gap. Ik hoor ut wel of je dat opknappertje noch wil. Massel he, pik.

bromde Dirk, Gouda se slapie om 11:16 PM (op 15-12-2003)


Hahaha! Die Hoof. Ja, daar had ik ook moeten zitten maar die hufters deelden mij in bij de pantserinfanterie waar je tijd aan elkaar hing van de speedmarsen en kamperen in het bos. En veel dennenaalden roken tegen de verveling of een meegesmokkelde joint.

Ik zal u vertellen, het was de winter van 1987 en de melk bevroor op de kolf als je morste. Maar nadat ik Nieuwersluis een paar dagen van binnen bekeken had en sommigen dachten dat ik zelfmoord ging plegen, was ik snel weer vrij man.

Ha! Had je ze opzij moeten zien gaan, die mannen van de een of andere vliegeniers opleiding in Nijmegen waar we de laatste handtekening moesten halen met een busje met drie man escorte. 'Pas op, daar komt weer een gevaarlijke gek uit Nieuwersluis'.

Het heeft mijn wereldbeeld een hele knauw gegeven in de richting van de afgrond.

bromde Kiers om 11:37 PM (op 15-12-2003)


Of die jongen van 18 die voor 6000 per maand schoon netto contant pikzwart in het handje olietankers van binnen stond schoon te spuiten in de Rotterdamse haven. Die mij vertelde dat hij terug naar een paar honderdjes per maand toch wel een grote stap vond. Drie weken later had hij de allerergste hooikoorts die je je kon voorstellen. Midden in de winter en weg was hij, terug naar de haven.

Die jongen kon mij dat nog in begrijpelijk Nederlands uitleggen wat hij bedoelde. Misschien is hij dood nu maar dat is een ander verhaal.

bromde Kiers om 11:42 PM (op 15-12-2003)


Och Zifnab, u heeft een exquize smaak!! (of zou het exquise zijn?) De lunch is me zeer goed bekomen, mijn excuus dat ik vervolgens de rest van de dag heb liggen slapen.

*Bedenkt dat ze wel veel excuses aanbiedt de laatste tijd*

*Bedenkt dat ze daar maar weer mee moet stoppen*

*Vind iedereen liefffff!*

Lennard ook genoten van de lunch?

bromde CiNNeR om 11:47 PM (op 15-12-2003)


ja Cin, hou es op met die excuses.
O. Dat betekent dus, stop met je schuldig voelen.

Laat die Manta maar zitten.
Het schijnt dat er heel veel werk aan vastzit, waar nogal wat stof bij komt kijken. En daar heb ik dan weer allerlei dingen over gelezen die de eindigheid van dit kale bestaan wel weer rg dichtbij brengen. En dan al die oplosmiddelen in de plamuur en de lak. En dat gedoe met electriciteit en benzine.

Misschien is hoerenloperij dan toch een veiliger hobby. En nog goedkoper ook, als je alleen bij lekker weer gaat rijden.

* wil er niemand mee lastig vallen maar *

Ik ga naar bed.
Ja. Nu al.
Weekend met bedrijfsfeest, bruiloft, weinig slaap want enige hulp en ook nog aardig wat drinken.
Dat voel je dan op maandagavond nog. Als je van de generatie bent die in dienst heeft gezeten.

* zet z'n mond tegen het WC-raampje en fluistert *

"gleuveuh!"

Nou. Daar zie ik de lol dan ook niet echt meer van in.

bromde Hoof om 11:55 PM (op 15-12-2003)


*Ligt volledig onder haar bureau van Hoof's laatste zinnen*

Inderdaad, mijn enorme gevoel voor schuld is tevens mijn grootste euvel. Nog geen peut die het eruit heeft gekregen. Ze willen het ook niet geloof ik, het GGZ vind het een goed ding ofzo. *Stopt nu maar eens met praten*

bromde CiNNeR om 11:59 PM (op 15-12-2003)


Lieve CiNNeR, volgende keer doen we alleen thee. Geen dingen waardoor u een avond een tafel moet doorbrengen.

Excuses zijn niet nodig. U bent vrouws genoeg om dingen te doen! (ik wou iets heel stoers roepen maar kom niet zo gauw op een stoere kreet)

bromde Zifnab om 01:08 AM (op 16-12-2003)


Een tafel, zei ik dat? Ik bedoelde natuurlijk nder een tafel, maar dat had iedereen wel door. Toch?

bromde Zifnab om 01:12 AM (op 16-12-2003)


*GRINZ*

Och, om Hoof was tenminste om te lachen. Ik heb het niet zo op thee, kan het bouillon zijn? Met een half boterhammetje om te dippen?

*Omhelst Zifnab blij en herinnert zich ineens weer wat over Zifnabs's naam. Iets met Weiss & Hickman en Drakenvleugel, nu nog uitzoeken welk deel het in stond*

bromde CiNNeR om 05:10 AM (op 16-12-2003)


Goedemorgen.
CiNNeR, 5:10 was ik ook even wakker. Heel even maar.

bromde Lennard om 07:53 AM (op 16-12-2003)


IETS HEEL STOERS!

(ik denk, ik doe het maar even)

Goedemorgen allen. Overigens.

bromde Hoof om 10:06 AM (op 16-12-2003)


@Bicat: noem je Sjakie Rafael van der Vaart?

bromde Rick om 04:34 PM (op 16-12-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)