huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Waarlijk gevaarlijk erratum"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Harder"]

12/11/2003: "Donker"

Nadat ze de deur heeft van de winkel heeft afgesloten, kijkt ze snel om haar heen. Alles is donker, de straat is verlaten. Snel naar huis, gevaar dreigt overal tegenwoordig. Er zijn al vaker meisjes verkracht in deze buurt. Ze trekt haar sjaal nog iets dichter om haar heen en stopt dan haar handen diep in de zakken van haar lange leren jas. Ze voelt het koude busje peperspray. Het geeft een veiliger gevoel. Na een diepe ademteug draait ze zich van de deur af en begint te lopen.

Als ze bijna de straat uit is begint het zachtjes te motregenen. Geeft niet, een beetje regen is niet erg. Ze heeft altijd van regen gehouden. Nog vier straten voor ze thuis is. Ze slaat de hoek om en raakt even verblind van twee lichten. De taxi rijdt hard door, de wereld valt weer in zwart. Halverwege de straat hoort ze het, voetstappen. Schuin achter zich. Nerveus probeert ze in de winkelruiten te zien wie er loopt. Ze ziet de straatlantaarns en een schim. Een schim van haarzelf. Angstig meisje, op weg naar huis. Ze moet er bijna om lachen.

Toch gaat iets sneller lopen. Ze durft niet om te kijken, dat valt op. Ze wil niet opvallen. Het liefst wil ze verdwijnen in de zwarte nacht. Oversteken, drie straten te gaan. Een regendruppel blijft aan haar wimper hangen. Ze durft hem niet weg te vegen en klemt haar hand nog vaster om het busje. Het is vast iemand die net als zij, op weg is naar huis. Naar zijn vrouw en vijf kinderen misschien zelfs. Of misschien is het een stevige vrouw, met zware tred. De straat lijkt eindeloos lang, haar gang eindeloos traag. De voetstappen klinken nu recht achter haar. Zijn ze dichterbij? Ze probeert te luisteren maar het gebonk van haar eigen bloed dat door haar slapen gonst, overstemt alles. Zal ze rennen? Of juist stil staan zodat de ander kan passeren. Ze kan niet beslissen dus loopt zo gewoon mogelijk verder. Haar hakjes galmen door de straten. Ze moet zich beheersen niet dezelfde passen te willen lopen als de persoon achter haar.

Het einde van de straat komt in zicht. Ze hoeft alleen nog naar rechts de straat door en dan langs de fabriek. Dan is ze veilig. Haar spieren zijn verkrampt van het vasthouden van het busje spray. Ze probeert zich te concentreren op haar voeten. Een been voor het andere, het is niet meer zover. Op de hoek blijkt de straatlamp kapot, ze ziet de weerspiegeling flikkeren. Zijn de voetstappen er nog wel? Heel even haalt ze haar hand uit haar zak om een pluk nat haar van haar voorhoofd te vegen. Enkele seconden laat ze het busje spray los. Een klein moment is ze volslagen weerloos.

Natuurlijk gaat het mis. Hier gaat het altijd mis. De man achter haar heeft hier opgewacht, dit moment van hulpeloosheid. Hij grijpt haar arm en geeft haar een harde duw richting de muur. Dan trekt hij haar jas omlaag over haar armen, grijpt haar bij haar keel en rukt in een keer haar bloes open. Als in slowmotion hoort ze elke knoop van haar bloes afknappen. Met gedempte tikjes vallen ze op de natte straattegels. Ze worstelt met de jas maar krijgt haar armen niet los. Dan ziet ze iets blinken. Haar hart staat volledig stil, een mes! Snel snijdt hij haar beha los. De kleren hangen nu nog flodderig in rafels om haar heen. Haar borstjes steken vooruit, haar tepels stijf van kou en angst. Ze voelt een regendruppel tussen haar borstjes glijden, het moment duurt een eeuwigheid. Ze probeert zijn gezicht te zien maar ziet alleen het psychotisch fonkelen van ogen in flikkerend licht.. En lang haar, hij heeft lang haar?

Met een hand trekt hij haar rokje omhoog tot net over haar heupen. Ze voelt het koude staal langs haar lies glijden. Dan een koude vlaag frisse lucht langs haar lippen. Het slipje is verdwenen. Vocht vloeit rijkelijk, angst doet dat.

Hij laat haar keel heel even los, alleen om haar om te draaien. Haar tepels schuren langs de oude bakstenen muur als hij haar benen van elkaar schopt. "Kont naar achteren teef!" gromt de man achter haar. Maar ze is verstijfd van angst en doet helemaal niets. De man lijkt het niet eens te merken. Met een hand trekt hij haar hoofd naar achteren, aan haar losgevallen, natte haar. Even laat hij zijn tong langs haar oorschelp glijden, teder, alsof ze geliefden zijn. Dan rukt hij met zijn andere hand haar heupen naar achteren. Ze voelt een vinger langs haar gezwollen klit strelen. Is het regen of geil wat langs haar benen druipt? Een huivering trekt langs haar ruggengraat. Een klein momentje staat de wereld stil. Nog even en hij zal haar penetreren. Alsof ze niets meer is dan een neukbare hoer. Een gore slet, onderworpen aan een wildvreemde man.

De voetstappen sterven weg. Ze laat een klein zuchtje. Het klinkt bijna teleurgesteld. Achtentwintig lentes en nog steeds maagd. Langzaam slentert ze verder naar haar voordeur.


Reedsch...69 toevoegingen, reedsch

WOET!

bromde Stefan om 11:28 AM (op 11-12-2003)


Het is altijd moeilijk om een tegenslag te verwerken.

MOOI
GOED
GEIL

Prima verhaal!

bromde Lennard om 11:43 AM (op 11-12-2003)


Go, Cinner! Eindelijk eens een ándere kijk op de verkrachter. Of bijna-verkrachter.

bromde Marnix om 11:46 AM (op 11-12-2003)


* gaat weer op zijn stoel zitten *

Zo CiNNeR!

* valt wéér van zijn stoel *

Ik geloof toch waarlijk dat ik het nog even opnieuw moet lezen.

Voor de zekerheid wel even staand. Ergens op een hoek ofzo.

bromde Hoof om 12:02 PM (op 11-12-2003)


Ja sorry hoor, maar ik heb ook m'n grenzen. Als ze te graag willen is er voor mij ook weinig lol meer aan. Kijk je weet dat je voor veel van die wijven een langgekoesterde fantasie vervuld, maar als ze niet eens weten hoe ze een beetje moeten gaan staan dan moet je er van jouw kant veels te veel energie instoppen. Voor je het weet zit je bij d'r ouders op de koffie.

bromde Anoniem om 12:05 PM (op 11-12-2003)


Eh... eh..

hihihihi... eh.

sjesus

*spritz*

bromde Dick T. om 12:14 PM (op 11-12-2003)


HAHAHAHA!! Je hebt wendingen en wendingen en ook nog eens geschreven door een vrouw 'Achtentwintig lentes en nog steeds maagd', CiNNer u is goed!

Maar ik zit hier dus wel een winterpeen. Wat doen we daar nou weer aan?

bromde Kiers om 12:29 PM (op 11-12-2003)


Dick T., u klinkt moe. Op de één of andere manier.

bromde Hoof om 12:35 PM (op 11-12-2003)


Kiers: www.bijbel.nl

Zo weg.

bromde Hoof om 12:37 PM (op 11-12-2003)


Ha Kiers. Heb jij dat ook weleens dat je maildingetje raar doet en dat je je afvraagt of iets wel verstuurd is?

Ik heb nu zo'n moment.

Maar liever een raar dingetje dan een winterpeen.

bromde Lennard om 12:37 PM (op 11-12-2003)


Ik heb last van een apenrots. Maar hoor je mij zeiken?

bromde Marnix om 12:43 PM (op 11-12-2003)


Kiers, ik heb je kwestie gepost op http://www.prijsoorlog.com/forum/viewforum.php?f=1

Wellicht dat daar nuttige antwoorden uitkomen. Je kunt natuurlijk altijd zelf een nieuw topic starten op dit openbare anonieme forum.
Handig misschien om niet direct over kontneuken te beginnen. Dat kan altijd nog.

bromde Hoof om 12:45 PM (op 11-12-2003)


Doodmoe inderdaad, Hoof.
Ik weet niet wat het is.

Agressieve SRV mannen, bijbelschennis, rape-fantasten.

Ik weet het niet meer...

bromde Dick T. om 12:55 PM (op 11-12-2003)


Mijn maildingetje doet raar. Zo raar dat ik er tot morgenmiddag tussenuit moet. Ik moet mijn kamelen checken.

bromde Kiers om 01:06 PM (op 11-12-2003)


Ik gebruik zelf ook liever duiven. Wat dat betreft.

bromde Hoof om 01:37 PM (op 11-12-2003)


Lekker! Duivensap!

bromde Marnix om 01:41 PM (op 11-12-2003)


In de oorlog lustte ze er wel pap van. Van duiven.

Nee. Niet in de supermarktoorlog.

* zucht *

Tijdens de slag bij Zbraslaw, nou goed?

bromde Hoof om 02:27 PM (op 11-12-2003)


Griezelig mooi geschreven, maar dit is er ook zo eentje waarvan ik denk, uit welk donker stukje van de geest is dit ontsproten. (Nou vraag ik me dit wel vaker af bij het lezen van deze site.) Maar dit komt heel dichtbij, vanavond vermijd ik donkere steegjes en parkjes! Ik zit aan m'n bureau in het fel verlichte kantoor en toch voel ik me niet op m'n gemak.

bromde sandra om 02:45 PM (op 11-12-2003)


*Fluit wat en kijkt nonchalant nergens naar*

Grrts ook tevreden?

bromde CiNNeR om 02:48 PM (op 11-12-2003)


CiNNeR, goed geschreven! Is het hier nu zo kil of lopen de rillingen per toeval over mijn rug?
*trekt zijn trui nog wat verder dicht*

bromde bewegende om 03:28 PM (op 11-12-2003)


Nou. Hier is het ook al zo fris. En het zou warmer moeten worden?

bromde Lennard om 04:03 PM (op 11-12-2003)


Nee, op zo'n straathoek staan wachten tot er een geile maagd lang je kapotgeschopte lantarenpaal loopt, dan sta je lekker van de warmte te genieten.

Het leven is als een pijpkameel.
Je zuigt eraan, maar geniet niet veel.

Spreekwoorden en gezegden zijn mijn rust en mijn leven!

bromde Hoof om 04:08 PM (op 11-12-2003)


Hee, Hoof, over kontneuken gesproken: doe je ook mee? Gaan we morgen een keigave kerstboom bij reet posten.

bromde Arduenn om 04:35 PM (op 11-12-2003)


Ik lees dat verhaal nu voor de, echt waar, 34ste keer, en kreeg zowaar weeeeeer en erectione!

CiNNer, hulde. Dat is nog nooit iemand gelukt.

Terwijl ik geweld verafschuw, tenzij ze het stiekem lekker vindt. Het probleem is dat je niet weet of iemand het stiekem lekker vindt, omdat het natuurlijk stiekem gebeurt, dat lekker vinden. Dus daar ga je dan maar vanuit. Meestal.

bromde Dick T. om 04:49 PM (op 11-12-2003)


Mag ik CiNNer danken voor het verhaal? Indien toegestaan, dan bij deze dank voor het verhaal, ik durf nu ook niet meer naar buiten.

bromde Zifnab om 05:14 PM (op 11-12-2003)


Een kerstboom met Balkenende als piek. Saté-stylee. En de ballen van Deetman.

Jammer dat ik nu al weet dat ik vannacht pas om half vier thuiskom. En morgen een theepot moet ontwerpen.

Komt wel goed. Als ik mezelf uit bed kan wentelen.

* vervloekt bruiloft van zus met canadees en overvliegen van de roemeense van broer uit spanje *

Altijd weer die buitenlanders....

bromde Hoof om 05:14 PM (op 11-12-2003)


Cinmeisje! Hulde! Vooral doorgaan, zou Barry S. zeggen.

bromde Adriana om 06:04 PM (op 11-12-2003)


Grts ook tervreden Cinner! Hoewel ik graag nog die stoel had terug gezien ergens...

Trouwens bewegende; in de vloed van applaus gister vond ik het lullig om te zeggen, maar hier nog effe een waarlijk gevaarlijk eraretum:

1 verscha'len (verschaalde, is verschaald) geur en smaak verliezen, wijn

staat tussen verschaffen en verschalken, btw. t gekke is dat verschaalde sigarettenlucht altijd erger ruikt dan niet verschaalde. etc.
hoe minder roering, hoe meer ontroering. he, dat klinkt logisch? *neemt een hap uit een chocoladeeischaal*

bromde grts om 06:09 PM (op 11-12-2003)


Ik heb het nog eens gelezen en het is voorwaar uw voorlopig magnum opus, Cinner. De regen maakt het allemaal zeer tactiel.

en die galmende hakjes... *flats*

Waar was u al die tijd? U heeft fantasie, tijd en stijl... U zit op een goudmijn!

bromde grts om 06:23 PM (op 11-12-2003)


*Kijkt schuchter om zich heen, bang dat de vrouwenbeweging inmiddels op dezelfde hoek staat te wachten*

Overigens Grrts, was het toch weer wat vreemd geweest als de stoel daar per stom toeval in de regen had gestaan niet waar.

*Gaat dit waarlijk erg leuk vinden*

bromde CiNNeR om 06:55 PM (op 11-12-2003)


*Vermoed dat elk volgend verhaal slechter ontvangen zal worden*

bromde CiNNeR om 06:56 PM (op 11-12-2003)


Vermoedens, daar hebben we niets aan. Keiharde bewijzen, daar gaat het om.

Ik zou zeggen kom maar op.

bromde Lennard om 07:01 PM (op 11-12-2003)


Mmmmm, een heerlijk stuk en alweer van Cinner.
IS Cinner egenlijk wel en vrouw?
Zulke zieke gedachten hebben mannen toch alleen maar?
Vrouwen toch niet?
Die zijn toch braaf en lief?
Toch?

Wel geil dit.
Ik was het trouwens niet, ik heb een alibie.
Toen dit voorviel had ik seks met Jim van Idols.
Hij kan het bevestigen.

bromde Bart om 07:03 PM (op 11-12-2003)


Geduld en schone zaken enzo Lennard ..

Overigens hebben vrouwen schandalige fantasieen en zieke geesten. Het is echter net als met goochelen, sommige geheimen geef je niet prijs. Heb mijn eerste dreigbrief dan ook al binnen!

bromde CiNNeR om 07:15 PM (op 11-12-2003)


Dreigbrief? Van Wie? Waarom?

bromde Lennard om 07:43 PM (op 11-12-2003)


Woef!

bromde grts om 08:44 PM (op 11-12-2003)


*KLURK*

*rent een wesp achterna*

bromde Marnix om 08:51 PM (op 11-12-2003)


Een pijpkameel? EEN PIJPKAMEEL????

Damn, misschien moet ik ook maar eens een verhaaltje gaan schrijven.

bromde Stefan om 10:12 PM (op 11-12-2003)


KOmop Stefan!

Wie je ook bent?

Verras ons! Laat dit kasteel op zijn grondvesten schudden!

bromde grts om 11:09 PM (op 11-12-2003)


Tuurlijk hebben vrouwen ook schandalige fantasieën. Het leuke is net dat het een fantasie is en nog leuker is het als het een fantasie blijft. 'k Zou dit begot niet in het echt willen meemaken. :-)

bromde Anne om 12:01 AM (op 12-12-2003)


Lesbienes zijn hele gave wijven.
Alleen jammer dat er geen sex in zit als man zijnde.
Maar ze zijn wel fantastisch in de omgang.
*gooit de lege fles whisky van het balkon en raakt een feministische pot op haar kop*
*roept: net goed vuile mutsenzuiger!*

bromde Bart om 01:00 AM (op 12-12-2003)


Grrts: Stefan is die man die langs me liep ... Uiteindelijk is het toch nog goed gekomen *grinz*

bromde CiNNeR om 02:22 AM (op 12-12-2003)


Lennard: Het Feministisch Vrouwen Verbond tegen Sexueel Geweld (FVVSG). Iets over afkeuren van verkrachting en gedenigreerde vrouwen ofzo. Snap jij het, snap ik het?

bromde CiNNeR om 02:24 AM (op 12-12-2003)


Cinner,
We love you,
yes we do.

bromde Arnaud om 02:26 AM (op 12-12-2003)


*Gaat steeds meer blozen*

bromde CiNNeR om 04:31 AM (op 12-12-2003)


Cinner: Ik weet wel of ik het snap. Ik weet alleen niet of jij weet of je het snapt.

bromde Lennard om 08:09 AM (op 12-12-2003)


Ik denk te weten dat Cinner weet of ze het snapt

bromde Blob om 09:03 AM (op 12-12-2003)


*toet*

bromde de SRV man om 09:30 AM (op 12-12-2003)


Twee zakken M&M's
1 Fles Spa blauw
Kratje Bier

Svp prijzenoorlog conforme prijzen.

bromde Lennard om 09:45 AM (op 12-12-2003)


*Laad pistool door*

bromde Lennard om 09:46 AM (op 12-12-2003)


2 maal m&m, flesje blauw, pils: da's dan 76 Euri's a'blieft.

bromde de SRV man om 09:47 AM (op 12-12-2003)


Dat is mooi op tijd, ik heb maar even een lijstje gemaakt, er komen vanavond mensen:

,7 l. Benedictine
1,5 l. Brandy
3 l. Bailey's Irish Cream
3 l. Kahlua
3 l. Grand Marnier
4,5 l. Gin
2 l. Light Rum
2 l. Dry Vermouth
5 l. Orange Juice
3 l. Sour Mix
5 l. Club Soda
1,5 l. Vodka
1,5 l. Amaretto
3 pinda's

bromde Hoof om 09:48 AM (op 12-12-2003)


Twee maal M&M's in je strot.
Flesje blauw in je hol.

*parkeert kratje op hoofd SRV man en graait kassa leeg*

Bedankt!

*neemt kratje mee*

bromde Lennard om 09:49 AM (op 12-12-2003)


Als ik het zo zie krijg ik er enorme honger van. Doe er nog maar 8 pinda's bij.

bromde Hoof om 09:50 AM (op 12-12-2003)


*veegt bloed uit zijn ogen*

Hallo Hoof, staat er GODVERDOMME Gall&Gall buiten op me kar, of SRV man? NOU? HE?

*Voelt verbaasd aan hol en duwt flesje blauw iets verder naar binnen*

bromde de SRV man om 09:52 AM (op 12-12-2003)


Pinda's heb ik wel trouwens. 11 in totaal is het niet?

bromde de SRV man om 09:53 AM (op 12-12-2003)


Is goed. Of heb je een speciale aanbieding ofzo? Of een actie?

12 voor de prijs van 11 of iets?
Ik laat me natuurlijk niet allerlei leuke extraatjes door de neus boren door de supermarktmafia!

* denkt na over drinken *

Heb je kokosmelk?

bromde Hoof om 10:29 AM (op 12-12-2003)


Tuurlijk, kokosmelk heb altijd bij me. 500 liter doen, voor de prijs van 400?

Krijg je de pind'as d'r gratis bij, godverdomme.

bromde Dick T. om 11:03 AM (op 12-12-2003)


Zijn de steenkolen nog steeds in de aanbieding?

bromde Marnix om 11:26 AM (op 12-12-2003)


Nog vijftien minuten tot patat.

bromde Lennard om 11:49 AM (op 12-12-2003)


De klok hier loopt vier minuten voor.

bromde Lennard om 11:50 AM (op 12-12-2003)


Ik tel hardop met je mee, Lennard. Wie weet hoort de patatfee me.

bromde Marnix om 11:51 AM (op 12-12-2003)


Hij is er!
12:00 uur patat

bromde Lennard om 12:02 PM (op 12-12-2003)


eh
*bloost*

ik bedoel:
Tuurlijk, kokosmelk heb altijd bij me. 500 liter doen, voor de prijs van 400?

Krijg je de pind'as d'r gratis bij, godverdomme.

bromde de SRV man om 12:52 PM (op 12-12-2003)


Ja, lullig hè als ze je echte naam opeens weten.

bromde Lennard om 01:07 PM (op 12-12-2003)


Ik vind het wel handig. Op volle stranden enzo, dat ze je kunnen roepen.

bromde Marnix om 01:10 PM (op 12-12-2003)


Ik bedoel, als je eerst doet alsof je de SRV man bent en dan opeens Dick T blijkt te zijn. Of steeds reageert op Lennard terwijl je Richard heet.

Dat soort dingen.

bromde Lennard om 01:23 PM (op 12-12-2003)


Mag ik een w00t voor Dhr. Grrritsch?!

bromde bicat om 01:50 PM (op 12-12-2003)


ondanks al t voedsel hier, vond ik t een bizar, maar mooi verhaal!

bromde mi ti om 09:03 PM (op 12-12-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)