huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Zij"] [Huiswaarts] [volgende bral: "De Aarzeling"]

12/04/2003: "Over tijd"

De bekende schrijver zat glimlachend in zijn stoel. Hij lurkte aan zijn pijp. Papa fume un pipe. Ceci n'est pas un auteur. Niet meer in ieder geval.

'Mijn nieuwste werk zal 'Over tijd' gaan heten.' zei hij.
'De basisplot beschrijft hoe een moeder haar kind liever bij zich houdt dan dat ze het geboren laat worden. Maar het gaat natuurlijk ook over het verstrijken van de tijd.
'Over tijd' ziet u wel? Ja ik kan niet aannemen dat iedereen dit woordenspel zomaar begrijpt. Een moeder. inderdaad. Gewoon, eenvoudig.

Ik ben me de laatste tijd wat los aan het maken van het grote wereldgebeuren, dat ik reeds afdoende beschreven heb in mijn bekroonde romancyclus 'Vallende bomen en bommen.'

Je knikte driftig en schreef in het schijfblok op je koffertje. De dictafoon draaide.

'Maar jongeman, mijn nieuwe roman is nog niet! Hij rijpt, hierboven!' Hij legde zijn hoofd in de nek, tikte er met de pijp tegenaan en keek je vanuit de hoogte aan.

'Maar de kachel moet branden nietwaar? Daarom is er zojuist een nieuw artikel van mijn hand verschenen. Een stuk dat u als jongmens wel zal interesseren. Van welk tijdschrift was u ook al weer?'
'De Magere Hein.'
'Ach ja! Amusante naam. Nee, ik ken het niet, al moet ik zeggen dat ik de bladenwereld nooit zo in detail gevolgd heb. Hogere zaken, mijnheer! Waar hadden we het ook al weer over? Och ja, mijn belangwekkende artikel. Het is zojuist verschenen in het gerenommeerde tijdschrift 'Vochtig asfalt'. Het wielertijdschrift, kent u het? Juist. Het werkje heet 'De man met de hamer'.

Je knikte en schreef.

'De periodiek ligt reeds in de kiosken, maar weet u wat? U mag een ruwe versie van het artikel hebben. Om me aan het werk te zien, als het ware. Hoe vindt u dat?'

Je glimlachte.
'Dat zou fantastisch zijn!'

De bekende schrijver grijnsde en stak de pijp tussen zijn tanden. Hij stond op en liep naar zijn bureau. Je klikte je koffertje open, pakte je spullen en en liep achter hem aan. Hij rommelde tussen de papieren.
'Hier ergens ligt de ruwe versie.'

Hij draaide je zijn rug toe. Zijn grijswitte krullen roken naar pommenade.
'Het is werkelijk een aardig stuk mijnheer.' Hij sabbelde aan zijn pijp.
'Ik beschrijf hoe men, als professional, toch onverwacht het einde van een race, of zelfs van zijn loopbaan tegen kan komen. In de sportwereld heet dat dan 'De Man met de Hamer tegenkomen'. Plastisch altijd, dat sportvolkje, heh heh.'
Hij grinnikte.

'Nou.' zei je en je liet het ijzer zijn werk doen.

Je wachtte tot hij niet meer bewoog. Je bond hem vast, in foetushoudig. Zijn pijp stak je in z'n mond. Zou hij nodig hebben aan de overkant. Je veegde alle boeken uit de kasten en schopte ze op een hoop. Het waren stapels eerste drukken, bijzondere uitgaven en gesigneerde exemplaren. Maar ook gewone pockets. Op alle ruggen prijkte maar een naam. Je bekogelde hem met boeken, tot hij bedolven lag onder zijn eigen werk.

Je schopte en duwde tegen de boekenberg tot de boel ongeveer in een piramide lag. 'Een praalgraf van literatuur.' Dat wilde hij toch? Ach hij kon het zo mooi zeggen, glimlachend naar de camera's, starend naar het plafond...

Je pakte de bus aanstekerbenzine van het bureau en goot hem leeg, over zijn boeken. Je keek rond. Gebarsten vloerbedekking, eikenhouten bureau, eikenhouten kasten, doorgezakte rookstoelen. Je kon de jerrycan wel in de achterbak laten liggen.

Je stak een sigaret op en keek rond.
Wilde je nog iets meenemen? Je spuugde op de grond en tikte de sigaret met middelvinger en duim weg. Hij belandde met een boog op de hoop. De benzine vatte vlam. Je koffer liet je liggen. Je liep naar buiten en speelde met de dictafoon.
'...Mijn nieuwste werk zal 'Over tijd' gaan heten...'

Over tijd? Over datum.


Reedsch...82 toevoegingen, reedsch

woet

bromde Hoof om 10:23 AM (op 04-12-2003)


Goedzo Grrrrts.
Zelfingenomenheid is een zonde.

bromde Lennard om 10:32 AM (op 04-12-2003)


Inderdaad! Er moet gewoon plaatsgemaakt worden voor een nieuwe generatie geniale auteurs met nieuwe ideeën, nieuwe manieren en nieuw elan. Wij dus.

bromde Hoof om 10:34 AM (op 04-12-2003)


Maar hij had wel iets met twee vrouwen.

bromde bicat om 10:40 AM (op 04-12-2003)


Ik heb ook iets met vrouwen. Met meerdere vrouwen. Eigenlijk met heel veel vrouwen.

En zo zullen er wel meer op deze planeet zijn die wat hebben met meerdere vrouwen.

bromde Lennard om 11:32 AM (op 04-12-2003)


De meeste vrouwen hebben iets met míj. Maar dat houd ik dan bescheidenheidshalve onder de pet, hè. En niet de minste vrouwen, trouwens.

*HOEST*

bromde Marnix om 11:39 AM (op 04-12-2003)


Ik denk dat er geen vrouw op de wereld is die niets met mij heeft. Nee echt, ik ben ONTZETTEND charmant, aantrekkelijk, gezellig, opwindend, slim, grappig, goedgebouwd, zelfstandig, behulpzaam en altijd in voor een bijzonder initiatief.
Als het me zou interesseren zou ik werkelijk de hele dag kunnen neuken en dergelijken.

Maar dat interesseert me allemaal niet zo. Ik kan niet zo tegen die drukte aan mijn hoofd. Wellicht dat een carrièrre in de homofilie wat voor mij is, maar ik vrees dat ik dan weer met net zo'n overweldigende populariteit te maken krijg. Want eerlijk gezegd vallen behoorlijk veel mannen ook als een blok voor mijn charmes. Zelfs hetero's zie ik twijfelen.

Ik blijf maar veel binnen (je kunt via internet alles bestellen wat je wilt tegenwoordig) en ik vermijd contact met mensen. Het is voor mijn zelfbeeld gewoon beter als ik me een buitenstaander voel. Anders zou je er een heel raar wereldbeeld op na gaan houden. Immers.

bromde Hoof om 12:03 PM (op 04-12-2003)


Hoewel ik ENORM veel herken in wat Hoof net zegt, moet ik toch eerst Grts een dikke vette veer in zijn reet schuiven. Wij zijn nog binnen de eerste tien reageersels dus met die nieuwe reageerwet mag ik nog even aan de aars van Grts zitten.

Grts, ik zie de man wel eens lopen want hoewel jij allerlei dichterlijke vrijheden hebt, gaat dit natuurlijk maar over 1 man. En ja ja ja die karaktertrekken in het algemeen en dat maakt het verhaal weer zo mooi, en zo. Het is gwoon een mooi verhaal Grts en daarom schuif ik die veer bij je naar binnen. Eigenljk wil ik gewoon even aan je kont zitten, amice. Zooo helemaal naarbinnen, ik zal hem met mijn duim nog even verder duwen voor de zekerheid. Oh, hoe voelt dat met mijn duim in je aars? Schrijf snel een nieuw verhaal, dit ritueel bevalt me wel. Denk je dat ik homosexueel ben?

Hoof, ik heb dat ook. Hoewel ik ouder word, blijf ik een aantrekkelijke jongen. Vroeger had ik al de eigenschap mensen om mijn vingers te kunnen winden. Ik ga ook liever niet de deur uit maar vandaag moet ik wel. Ik moet een wasmachien kopen en wil een prijsvergelijkend warenonderzoek doen. Niet appels en peren maar Mediamarkt en BCC en Megapool voor een wasmachien, een koelkast en een strijkijzer. Hoe zou jij dat aanpakken?

bromde Kiers om 12:21 PM (op 04-12-2003)


Hoof, ik kan je een lidmaatschap op De Rode Narcist van harte aanbevelen. Lekker keuvelen met gelijkgestemden. Meer dan genoeg spiegels overal, en een fantastisch surroundsysteem met levensecht applaus.

bromde Marnix om 12:29 PM (op 04-12-2003)


Ik neem aan dat je de juiste voorzorgsmaatregelen hebt genomen: week niet scheren, de hele week shoarma met zonder rode saus maar dubbele witte laten komen, de jas na langdurig achter op de Kliko in de regen gehangen gedroogd op de gaskachel, een bril van de kringloopwinkelsite besteld, met bolle glazen, een tube imitatiesnotkorst in de aanslag en, uiteraard, op Haagse wijze het wormvormig aanhangseltje uit de broek.

Scheelt de helft aan aandacht is mijn ervaring. En de tijd van de dag is ook belangrijk, dat er niet teveel wijven in de stad zijn.

De verkoper is natuurlijk 'tricky' (niet de muzikant, dat zou wel al te toevallig zijn en volgens mij zoekt hij helemaal geen werk in het witgoedwinkelgebeuren), die kun je het best benaderen met een voor hem duidelijk zichtbaar mes.

Desondanks zal het wel weer een paar keer neuken worden, maar als je op tijd van huis gaat kun je vandaag de MediaMarkt wel afwerken. Morgen, zo tegen het eind van de dag is misschien een uitgelezen kans om de andere twee ketens met een bezoek te vereren, omdat er dan een zogenaamd 'familiefeest' losbarst en allerhande mensen de gezelligheid binnenshuis zoeken.

Ondertussen natuurlijk niet per ongeluk je tanden poetsen of die witte randen van je worstje vegen. Alert blijven!

bromde Hoof om 12:29 PM (op 04-12-2003)


Marnix, misschien mag ik een keer met je mee, als introducé?

bromde Hoof om 12:31 PM (op 04-12-2003)


Ik bel je wel even mobiel, via een secure connection. Is nogal een precair gebeuren, begrijp je wel? Dat straks niet ineens Grtszsdrst voor de deur staat, in nazi uniform.

bromde Marnix om 12:44 PM (op 04-12-2003)


Mooie vlaggetje op een almaar dieper liggende modderschuit.

Maar dat even niet aansluitend bij het kontvingeren van Dhr. Grrrits.

..lonken naar mannen, is dat geen zonde, mijne heren?

bromde NME om 01:00 PM (op 04-12-2003)


Verdomd, wat een mooie. De vlag, het verhaal, op de modderschuit, de commentaren. Nooit eerder zo gezien.

Hoof, veel dank voor de handige tips. Nu je het zegt, uiterlijk kan veel doen.

Mijn favoriete outfit is een groen Hawaii overhemd met witte zijden broek en dandy-witte schoenen en een witte strooien hoed waar de Al Capones, Hannibal the Cannibals en de Riks Felderhofs zich mee plegen te tooien.

En dat met mijn mooie jongensgezicht zorgt altijd voor veel commotie waar ik ook ga. Ik zit alweer tijden binnen omdat al die aandacht niet aansluit bij mijn karakter. Met dezelfde outfit. Omdat het gewoon lekker zit. Maar nu je het zegt, uiterlijk kan veel doen. Daar zit het misschien wel.

Ik heb drie dagen terug een bad genomen maar sindsdien is het douchen erbij in geschoten. Heb effe een weekje vrij en zo tegen het einde van de week krijg ik weer last van prestatiedrang. Ik probeer het te onderdrukken door vanmiddag naar de MediaMarkt te gaan achter die Geile ArenA. Ik ga doen wat jij zegt Hoof. Waarom kom IK daar nou niet op?!

bromde Kiers om 01:26 PM (op 04-12-2003)


Lonken is niet de zonde.
Homosexualiteit is ook geen zonde.

Het praktizeren is de zonde.
Vraag maar aan uw plaatselijke verkondiger van de christelijke leer.

bromde Lennard om 01:38 PM (op 04-12-2003)


Of is u die verkondiger, NME?

bromde Lennard om 01:39 PM (op 04-12-2003)


Verder houden wij ons hier strikt aan de christelijke moraal hoor.

(kan iemand mij daarvan even een kopietje sturen, ik ben de mijne al een tijdje kwijt en begin nu toch te twijfelen aan mijn woorden)

bromde Lennard om 01:41 PM (op 04-12-2003)


Het zit 'm puur in de presentatie, natuurlijk. Mits goed verzorgd, en met gratie en aplomb uitgevoerd, kom je óveral mee weg.

Je zou de christelijke hoogwaardigheidsbekleders met bovenmatige aandacht voor het mannelijk geslachtsdeel de kost moeten geven.

bromde Marnix om 01:58 PM (op 04-12-2003)


Indirect doen wij dat al, dat van de kost geven.

bromde Kiers om 02:03 PM (op 04-12-2003)


En dat is dan het mooie:
De aandacht voor het geslchtsdeel op zich is niet zondig.

Wel als ze er iets mee gaan doen.

bromde Lennard om 02:12 PM (op 04-12-2003)


Mijn a hpert

bromde Lennrd om 02:13 PM (op 04-12-2003)


Zo is de stijve lul geen 'porno' maar een 'sexuele handeling' met dezelfde stijve lul wel porno.

Ik stond laatst met regenjas en mijn blote stijve lul op een overvol metrostation. Ik werd opgepakt maar schreeuwde nog dat het geen porno was wat ik deed dus dat ze niet het recht hadden mij op te pakken.

bromde Kiers om 02:17 PM (op 04-12-2003)


Nee Kiers, wat jij doet mag echt niet. Niet omdat het geen porno is, daarin heb je gelijk. Het gaat erom dat een groot deel van de bevolking van slag raakt doordat jij je pik laat zien.

bromde Lennard om 02:22 PM (op 04-12-2003)


*Komt binnen en breekt haar nek over de arrogante zwijnen en grootgedachte pikkies*

De dag begint weer goed. Koffie, iemand?

bromde CiNNeR om 02:32 PM (op 04-12-2003)


Tja, dat is het criterium, hè. Zal dan ook niet lang duren voor bicat.net wordt dichtgespijkerd. Wat ik je brom.

bromde Marnix om 02:32 PM (op 04-12-2003)


Dat noem nou nog eens lengte-discriminatie.

bromde Kiers om 02:33 PM (op 04-12-2003)


Kijkt naar Kiers, lacht en zegt "dat kan ik me voorstellen dat je dat vind".

*Geeft zichzelf een berisping, iets met onaardig doen ofzo*

Toevallig ben ik onnoemelijk gecharmeerd door uw allen, anders kwam ik hier niet zo vaak natuurlijk.

bromde CiNNeR om 02:36 PM (op 04-12-2003)


Ach, foute mannen, altijd al aantrekkelijk geweest bij vrouwen door de eeuwen heen.

bromde Lennard om 02:39 PM (op 04-12-2003)


Ik stond laatst op een metrostation met mijn lange jas DICHT en toen werd ik door de spoorwegpolitie aangehouden wegens schending van de openbare eerbaarheid.

Gelijk die boxershorts de deur uitgedaan, niet te vertrouwen die dingen. Voor je het weet hangt je zaakje er alsnog uit.

Alsof die hernia van het linksdragen al geen zware last voor me is. 60 uur in een bejaardenhuis vloeren boenen makat dat er niet bepaald beter op.

Lengtediscriminatie loopt tegenwoordig de broeksgaten uit!

bromde Hoof om 02:42 PM (op 04-12-2003)


Dat gedoe met de lengte van een piemel, hoe oud is dat al?
Volgens mij is dat iets dat niet mee evalueerd. "We" hebben inmiddels van de wereld een geweldige speeltuin gemaakt, onze iq's stijgen zodat elke generatie de ander kan overtreffen, maar het piemel gebeuren blijft. Wonderlijk!

bromde sandra om 02:43 PM (op 04-12-2003)


En dat piemelgebeuren mag van mij blijven voorlopig.

Ik moet er niet aan denken dat ik zonder.......

bromde Lennard om 02:47 PM (op 04-12-2003)


Oh ja, hoi sandra.
Een beetje een dominante bui weer vandaag?

Doe eens iets geks.

bromde Lennard om 02:48 PM (op 04-12-2003)


Sorry Lennard, vandaag niet.

bromde sandra om 02:51 PM (op 04-12-2003)


Kom op jongens, wie van jullie noemt zich ook wel eens Aadjuh in het dagelijks bestaan?

http://www.ronaldude.nl/weblog.asp?aantal=&pagina=2&datum=&zoekterm=&door=

bromde Max om 03:18 PM (op 04-12-2003)


Zeg Lennard,
nu ik het toch over lengtes heb, sleept die van jou over de grond? Zou het dan zo kunnen zijn dat ik er dan per ongeluk een keer op gestapt heb, zonder dat ik me daar bewust van ben geweest?

bromde sandra om 03:30 PM (op 04-12-2003)


Eerder dat u welbewust uwe hakken er even in gezet hebt wellicht? Gezien uw dominante achtergrond enzo.

bromde CiNNeR om 03:36 PM (op 04-12-2003)


Brrrrrrr....

bromde Eddee om 03:43 PM (op 04-12-2003)


Ik kan er ook niks doen dat iedereen steeds over mijn piemel begint. Ik heb ook wel eens haast weet je. Vind je het gek dat ik liever thuisblijf.
Het zou zo leuk zijn om ook eens op je geweldige karakter te worden aangesproken, of je uitgekiende kledingcombinaties of fantasie- en toch smaakvolle kapsel. Of desnoods m'n fret. Maar nee hoor, piemel voor en piemel achter.

Ik mis hele films omdat ik met de mensen in de rij voor me in discussie moet. Overigens vind ik ook dat er in films voor 12 jaar en ouder tegenwoordig ook maar alles mag met neuken enzo. Dat heeft er natuurlijk ook van alles mee te maken.

En naar het theater ga ik ook niet meer, na die voorstelling van de Bloeiende Maagden.

Maar dat was vooral omdat het er zo stonk.

bromde Hoof om 03:46 PM (op 04-12-2003)


Nee, ik sleep hem niet over de grond. De mijne heeft bescheiden afmetingen. Wat natuurlijk niets zegt over prestaties.

Maar daarvoor is hier toch geen interesse?

U heeft mij nooit op de pik getrapt. Ik herinner me alleen een sandra die ooit hier eens alle heren heeft laten bukken en met de hand..nou..ehm..ja..dingen heeft gedaan.

Maar dat was u niet?

bromde Lennard om 03:48 PM (op 04-12-2003)


Nee jôh, dat was de afdelingsarts die haar tweejaarlijkse prostraat-ronde even snel wilde doen.

"Simultaan-prosteren" stond er op de poster. Wij allemaal in een rij met een KEIHARDE piemel, maar het bleek bij nader inzien dus niks met prostitutie, noch gangbang te maken te hebben.

Ik vond het al gek dat er een rubberen handschoen op die poster stond, maar iemand hield vol dat het een vijfpersoonscondoom was. Daar valt natuurlijk niks fatsoenlijks tegenin te brengen.

bromde Hoof om 03:56 PM (op 04-12-2003)


Nou ja, ik heb maar besloten niet meer naar de MediaMarkt te gaan en de Ikea en de BCC en de Megapool. Ik had me aangekleed volgens de protocollen van Hoof maar ik zie er eenvoudigweg nog steeds te aantrekkellijk uit.

Wel ben ik sinds vanmorgen aan het poepen in een kartonnen doosje. Om te verzamelen. Ik ga de inhoud vanavond uitsmeren in bed, mijn haar en mijn kleren.

Zou iemand mij morgenochtend kunnen vertellen of ik onaantrekkelijk genoeg ben om ongestoord naar al deze winkels kan?

bromde Kiers om 03:57 PM (op 04-12-2003)


Tegen vieren en nu al donker. Ik kan natuurlijk ook in het donker gaan.

bromde Kiers om 03:59 PM (op 04-12-2003)


Ik bedenk opeens, heeft u geen telefoon Kiers? Dan bestel je het gewoon lekker bij de Wehkamp. Lekker makkelijk telefonisch bestellen. Hoef je alleen die telefoniste nog een keer te nemen, beetje over wat langere tijd afspreken en klaar ben je!

Die poep krijg je namelijk reuzelastig uit je haar en dat wil er ook nog wel eens van verkleuren. Op zich niet erg, maar enorm ongelijkmatig.

bromde Hoof om 04:10 PM (op 04-12-2003)


GENETISCH GEWIJZIGDE VIS STRAKS TE KOOP IN VS

Vanaf begin januari is in dierenwinkels in de Verenigde Staten een genetisch gewijzigd zebravisje te koop, dat door toevoeging van extra genen rood of groen fluoresceert.

http://www.nrc.nl/economie/artikel/1070519418009.html

bromde Lennard om 04:14 PM (op 04-12-2003)


Tsja Hoof, ware het niet dat ik dat bed even wil voorliggen bij de Ikea. Of ze me dat laten doen met mijn poephoofd is de vraag.

En aan de man van de wasmachien wil ik vragen of hij al deze poep uit mijn kleren kan krijgen.

Het is een vergelijkende waren onderzoekje en ik raak het liefst de dingen even aan. Met mijn poephanden.

God, wat weer een ingewikkelde manier om uit te leggen dat ik geen telefoon heb. Omdat ik stotter. Te hoge re- re-rekeningen.

bromde Kiers om 04:17 PM (op 04-12-2003)


Geen telefoon?
Oei.

bromde Lennard om 04:19 PM (op 04-12-2003)


Kijk dat heb ik weer. Probeert uitgerekend Lennard mij een abonnement op het NRC aan te smeren.

Eenmalige registratie op www.nrc.nl als ik op zijn linkje druk.

Omdat ik gewoonweg TE aantrekkelijk ben.

bromde Kiers om 04:19 PM (op 04-12-2003)


En een mooie manier om te laten zien dat ik het NRC wel eens lees zonder dat ik meteen zo'n NRC indruk wek bij anderen. Ha ha.

Ik was al eerder gevraagd Kiers.
Ben ik dus aantrekkelijker?

bromde Lennard om 04:25 PM (op 04-12-2003)


Tssss, ik heb Hoof toch zeker regelmatig aanbeden vanwege zijn schrijvers kwaliteiten, mooi woordgebruik en charmante uitstraling. Ik voel me over een kam geschoren!

bromde CiNNeR om 04:26 PM (op 04-12-2003)


Ik vind zelf het misbruik ook het ergste. Dat geneuk is op zich wel lollig, maar constant die aanbiedingen! Als ik op alle verzoeken in moet gaan sta ik non-stop in allerlei foto- en filmstudio's. En niet alleen van die keiharde Californische concept-porno. Nee meneertje! Grote films. Laatst weer zo'n knakker, zou een hartstikke leuke film worden met een dronken zeeroverskapitein en schietende kanonnen en skeletten die in de maan weer vlees krijgen. En dat wilde ze dan zo'n beetje aan mij ophangen.

Vriendelijk doorverwezen naar m'n broer in Frankrijk. Een beetje het lelijke eendje van de familie, getrouwd met een of ander mager scharminkel. Belachelijke artiestennaam ook, Depp.

Ik heb wel wat beters te doen dan miljoenen verdienen met van die kutfilmpjes. Er moet getypt worden! Immers.

bromde Hoof om 04:26 PM (op 04-12-2003)


Lennard: je hebt zeker een aantrekkelijk karakter. Wilt u verderz even wat foto's plaatsen. Dan kunnen we verder met de beoordeling ..

bromde CiNNeR om 04:27 PM (op 04-12-2003)


Shit, ik wist dat dat er ooit van moest komen. Ik denk er nog even over na.

bromde Lennard om 04:28 PM (op 04-12-2003)


Fotoos? Leuk. Doe er ook maar gelijk een van Hoof z'n broer dan, want dat vind ik nou net de mooiste man ter wereld. Voor zover ik weet.

bromde Adriana om 04:28 PM (op 04-12-2003)


Oh ja, bedankt.

Toch?

bromde Lennard om 04:29 PM (op 04-12-2003)


U bent een zeer aantrekkelijk mens. Naar het verluidt heeft u zichzelf al eens, nee tweemaal, voortgeplant. Dat duidt op aantrekkelijkheid.

Ik neuk slechts, u plant zich voort, iets dat de Almachtige mij nog niet gegeven heeft. Net als De Nieuwe Rotterdamse Courant. Eerst het aantrekkelijke intellect, dan de slechts aantrekkelijken. Volgens een piramidesysteem je abonnees binnenhalen. Zodra ik een abonnement neem, wordt mij verzocht de minder bedeelden te contracteren.

bromde Kiers om 04:30 PM (op 04-12-2003)


Die Kiers. Wat een karakter. Onthoud details van mensen.

Ik begrijp het volkomen. Je bent ook nog eens sympathiek naast je verwoestende aantrekkelijkheid.

Half vijf. We mogen naar huis.

bromde Lennard om 04:33 PM (op 04-12-2003)


Oh ja, Kiers, nog even over dat vergelijkend warenonderzoek: dat hoeft natuurlijk helemaal niet meer. BCC heeft immers 'everyday low pricing'.

Een gek mannetje controleert dagelijks alle prijzen van alle winkels en vergelijkt die dan weer. Weet je dus 100% zeker dat je daar het goedkoopst uit bent.

Geruststelling, niet?

bromde Marnix om 04:37 PM (op 04-12-2003)


Vier over half vijf, geen klok die daarom luidt. Zeker niet hier op de werkvloer. Nog even doorbijten en werken is de moraal. De wereld is buiten al donker en koud geworden. Mag ik mij even warmen aan de conversatie? Vooral die Lennard, die heeft een zacht warm gloeien in zijn stem.

bromde bewegende om 04:41 PM (op 04-12-2003)


Nou nou. Wat ben ik weer vanalles vandaag.

Ik ben zo even weg, u kunt stoppen met de veren. Ik nog al een nauw gaatje weet u.

Bovendien...

Ach, neem me niet in de zeik!

Mallerds!

bromde Lennard om 04:43 PM (op 04-12-2003)


Whats there to think about? Gewoon even plaatsen die hap. Eh, niet uw hap dan. Hoewel, ook dat mag best. We zijn de beroerdste niet hier.

bromde CiNNeR om 04:45 PM (op 04-12-2003)


Die Lennard, lief ook nog he! Niet te lang weg blijven hoor ...

bromde CiNNeR om 04:45 PM (op 04-12-2003)


bewegende, ziet u ook zijn aura? Wij zien dingen die anderen niet zien. Wij weten ook dingen die anderen niet weten. U kunt mooi verhalen. Pardon, u kunt erg mooi verhalen.

Ik lijk wel homo. Vanochtend Grts, toen Lennard en nu weer bewegende. En passant ook Hoof gelikt en bij Marnix geweest. Zijn daar geen pilletjes tegen?

bromde Kiers om 04:47 PM (op 04-12-2003)


Dat mannetje van BCC is anders nogal onachtzaam met zijn vrouw. Dat siert hem niet.

bromde Hoof om 04:49 PM (op 04-12-2003)


Kiers, bestaat er zoiets als literaire herenliefde? Hoewel, ik hou ook van Cinner en Adriana. Adriana... Ariadne... de vrouw met de kluwe wol...

bromde bewegende om 04:51 PM (op 04-12-2003)


Literaire Heerenliefde, voorgedragen bij open haard met whiskyfles terwijl de wind buiten giert. Dat is al zo oud als de weg naar Methusalem. En niet voor niets, wat een vondst.

bromde Kiers om 04:54 PM (op 04-12-2003)


De jaarlijkse orgie bedoelt u? Die is helaas onlangs geweest. De notulen zijn door GDB geschreven overigens, zoek maar even.

bromde Hoof om 04:58 PM (op 04-12-2003)


De jaarlijke orgie ja, ik herinner me iets over GDB en een grap over de 'annalen'. Hij was een goede secretaris vond ik trouwens.

bromde bewegende om 05:01 PM (op 04-12-2003)


Brand is fijn.
Later als ik groot ben wil ik ook schrijver worden.

bromde Bart om 06:28 PM (op 04-12-2003)


Ik wil ook schrijver worden. Van mijn autobiografie. Vol boeiende anekdotes, meeslepende avonturen, verhalen die mijn ongebreidelde intellect illustreren en vertelsels die zelfs de grootste zuurpruim zoet stemmen.

Moet ik alleen eerst even zorgen dat ik een leven krijg.

* gooit eigen glazen in *

O. Daar had ik beter even over kunnen nadenken.

Ach wat. Ik drink die cognac wel uit een mok.

* SLURP *

bromde Hoof om 07:37 PM (op 04-12-2003)


*SNURF*

De vraag is: zijn de onrustige gestampte Columbiaanse minikorrels over een jaar nog stééds te betalen? Of laven we ons dan aan van overheidswege verstrekte supersurrogaat?

*SLORP*

Potje Catan?

bromde Marnix om 08:37 PM (op 04-12-2003)


Mits goed doorbakken lust ik wel een potje.

Moet dat? Dat gesnotter? Iedereen is weleens verkouden. Hoef je niet zo opzichtig mee rond te lopen.

Hier, heb je een zakdoek.

bromde Lennard om 09:28 PM (op 04-12-2003)


*STIFT*

Het hoeft al niet meer. Ik ben lekker aan het tekenen.

Dat doet me trouwens denken aan de sinterklazen van een fors aantal jaren geleden. Toen je mij dus helemaal gék van vreugde kon maken met een vers schetsblok en een familiedoos maagdelijke stiften. Moet je nu eens mee aankomen.

bromde Marnix om 09:36 PM (op 04-12-2003)


*wh00ps*?

bromde €vil om 09:48 PM (op 04-12-2003)


ffe ontopic...

Harry mUsT die! Harry potter natuurlijk he. hehe ik ben voldemort hoeboehoe

Ik heb trouwens gezien dat sommige vrouwen je prostaat kunnen melken, in een film. weet iemand daar iets van?

bromde grts om 09:50 PM (op 04-12-2003)


Ja. Ik ben alleen vergeten hoe ze heet. Iets met een M. Of een V. Zoiets.

*KLOERP*

bromde Marnix om 10:04 PM (op 04-12-2003)


CHapeau trouwens ook met uw verstopte verhaal Adriana!

hmmm....

-naam? Check
-haarkleur? Check
-ogen? Check
-uitstraling? Check

Euh.. bent U QUEEN ADREENA? -voormalig Daisychaisaw?-

...DAT MEISKE RECHTS?

http://www.roughtraderecords.com/press%20pics/qa_rgb_10x10.jpg

bromde grts om 10:10 PM (op 04-12-2003)


met verstopt bedoel ik dan dat het verstopt was, natuurlijk, niet dat het verstopt zat.. begrijpt u?

bromde grts om 10:12 PM (op 04-12-2003)


nee, het liep dus prima, geen verstoppingen, het ZAT verstopt als het ware in de reply. ik vind dat u met cinnner best het poidium bestijgen mag. als ik zie wat er zo dagelijks gepost wordt... zoals dat gebeutren hierboven... pfff... kleinzielige rancune enzo... tut tut...

bromde grts om 10:14 PM (op 04-12-2003)


Grtzstasd? Dat schaamteloze geslijm NAAR DE VROUWTJES TOE bekomt u niet. Dan maar liever de rauwe, niet te volgen Grzzsdstsdxts. In een duistere trip.

bromde Marnix om 10:18 PM (op 04-12-2003)


*BRUUFST!*

Sorry. Ging per ongeluk op de hond zitten.

bromde Marnix om 10:19 PM (op 04-12-2003)


ach schrijft u zelf toch uw eigen rauwe, niet te volgen marnaxixax duistere smakelige trip verhaaltjes. ik rook een pretsigaret en slijm met adriana zoveel al ik wil. joehooe aadje, de kookpot staat klaar? nee ik bedoel niet euh.. o laat ook meer.

bromde grts om 11:59 PM (op 04-12-2003)


Ik begin te begrijpen waarom Cinner zo af en toe rillingen van u krijgt, Gerrits. Queen Adreena deert me niet echt, Daisychainsaw des te meer.

Goed, nu echt maar gaan slapen dan.

bromde Adriana om 12:37 AM (op 05-12-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)