huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Zwerfvuil"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Verhalen uit het verzet, deel I"]

11/19/2003: "Dikke Jongen 17 - "Principekwestie vs. Minste Weerstand""

Dit is de laatste aflevering van Dikke Jongen. Zeventien weken is Dikke Jongen in ons midden geweest en heb ik u verhalen uit de oude doos verteld, updates gedaan met betrekking tot laatste ontwikkelingen en diepte-psychoanalyses met u doorgenomen.

Bijna was het te veel eer voor Dikke Jongen.

Ware het niet dat het leed van Dikke Jongen ons vermaak is en ik dus geen keus heb met het in de openbaarheid brengen van de avonturen van Dikke Jongen. Zoveel entertainment mag en kan ik niet voor mij houden.

Ware het ook niet dat Dikke Jongen geen weet heeft van zijn gedeeltelijke levensloop hier op het web gepleurd.

Enfin, feit blijft dat dit de laatste aflevering van Dikke Jongen zal zijn.

Het is de keuze tussen een principekwestie of de weg van de minste weerstand; de wegen van mij en Dikke Jongen gaan binnenkort scheiden.

Het getuigt van respect de ander eerst te noemen en daar zit nu precies de angel. De wegen van MIJ en Dikke Jongen gaan binnenkort scheiden. Er is geen respect.

De principekwestie zou mij aan hem het nieuws laten brengen als een echte man. Staand, recht in de ogen aankijken, zonder hakkelen of stotteren de mededeling doen.

"Dikke Jongen, het spijt mij te moeten mededelen maar ik ga met mijn lief elders wonen. Bij deze laat ik het huurcontract van het huis over op jouw naam. Ik hoop dat je nieuwe huurders vindt en de forse huur niet alleen hoeft te dragen. Als ik je ergens mee kan helpen zoals het vinden van nieuwe huurders dan doe ik dat graag".

De principekwestie getuigt van respect voor mijzelf en de ander. De principekwestie getuigt minimaal van een hoge waarde die de zaak voor mij heeft.

De weg van de minste weerstand laat mij het nieuws brengen op een manier die van mij de minst mogelijke inspanning vergt. Dat is meestal niet de mooiste oplossing. Ik zit te denken aan wachten tot het moment waarop ik zeker weet dat hij aan het werk is en dan kortaf zijn voicemail volblaffen.

"Dikke Jongen, de woningbouwvereniging heeft gebeld en ze hebben 1 januari een huis voor me. We hebben het er nog over". Klik.

De weg van de minste weerstand getuigt van het volledig ontbreken van respect voor mijzelf en de ander.

Ik ga kiezen voor de weg van de minste weerstand.

Ik heb blauwe luchten gezien en het hem aangewezen, door de tranen in mijn ogen wees ik hem op schoonheid. Er is gepraat over dingen die hij niet snapte, smaak blijkt toch te betwisten. Met hem erbij staat iedereen buiten in de regen.

Gelukkig moest ik wel eens poepen dus ik kon hem af en toe een glimlach geven. De schaterlach met buikpijn en tranen in mijn ogen bewaar ik voor mijn vrienden. Ik heb mijn kaarten verspeeld. Kaarten voor liefde, kaarten voor pijn.

Moet ik de eer aan mijzelf houden en er een principekwestie van maken? Moet ik mij als een waardig man gedragen en boven de materie staan? Ik denk van niet.

Dikke Jongen probeert al zijn hele leven bedoeld of onbedoeld iedereen omver te schoffelen. Vanuit zijn gewijzigd genprogramma is het voor Dikke Jongen de normaalste zaak van de wereld overal en altijd over zichzelf te praten en zich daarin de beste te vinden.

In die optiek kan het niet anders dan dat Dikke Jongen zichzelf ook de beste vindt in het omver schoffelen van alles en iedereen op zijn levenspad. Daar zit nu precies de angel want zo werkt dat niet bij mij. Zo laat ik mijzelf niet behandelen en zeker niet door Domme Dikke Jongen.

Als Dikke Jongen denkt dat hij de beste is in het ongenadig bot behandelen van zijn medemens dan heeft hij aan mij een kwaaie. Als Dikke Jongen de wedstrijd wil aangaan in het laag gaan met betrekking tot etiquetten dan zal ik het toch zeker niet nalaten mijzelf te bewijzen dat ik OOK op dit vlak zijn meerdere ben. Ik ben de laagste en als het moet de slechtste.

Onze wegen gaan zich scheiden en ik zal Dikke Jongen inlichten door hem op te bellen op het moment dat ik zeker weet dat hij zijn telefoon heeft uitstaan. Ik zal zo kortaf mogelijk zijn voicemail volblaffen. Zo is hij het gewend. Zo heeft hij het gevraagd. Zo zal hij het krijgen en ik zal hem korter af en straffer toeblaffen dan hij kan bedenken.

Ik ga nauwkeurig bedenken en met precizie uitvoeren hoe afscheid te nemen van Dikke Jongen op de laagst mogelijke manier.

Op de dag van verhuizing, die op dit moment nog enkele weken voor ons ligt, zal ik af en aan rijden met spullen in de verhuiswagen. Het nieuwe huis is niet ver maar gelukkig ver genoeg. Beetje bij beetje zal ik de spullen komen ophalen van de Laatste Normale Mens die met Dikke Jongen samenwoonde.

Als ik de laatste rit in de verhuiswagen laad, zal ik zeggen dat het de op een na laatste rit is. Ik zal zeggen dat ik zometeen terugkom om afscheid te nemen van vijf jaar samenwonen. Vijf jaar lief en leed delen, dat is toch niet niks zal ik zeggen, dat vraagt om een waardig afscheid. Ook zal ik er voor zorgen dat ik op dat moment moet poepen zodat ik Dikke Jongen een weke glimlach kan geven als ik mijn woorden uitbraak.

Maar ik zal niet meer terugkomen om afscheid te nemen. Als ik de straat uitrij zal ik tegen mijzelf zeggen; "Dag Dikke Jongen, ik zal je nooit meer zien".

De weg van de minste weerstand zal voor mij een principekwestie worden.


Reedsch...68 toevoegingen, reedsch

w00t!!

bromde Zaagmans om 12:06 PM (op 19-11-2003)


w00t!! Wat is dat voor bullshit?!

Godverdegodver Kiers! Wat lees ik hier allemaal? Heb jij gewoon meer dan 17 weken over mij zitten schrijven op een website? En alles in de openbaarheid gegooid? Zonder mij te horen?

Zonder mij iets te laten zeggen?

Nou ik zal eens wat zeggen hier. Ik ben Dikke Jongen, ik zal wat over mijzelf vertellen. Ik speel graag mijn eigen muziek spelen. Luister, het is heel simpel, ik ben gewoon een botte lul. Ik praat in mijzelf en aan de telefoon praat ik heel erg hard. Ik mag mijzelf graag horen en ik praat graag over mijzelf. Of had IK dat al gezegd?

Vanaf de dag dat ik geboren werd, veroorzaak ik problemen, zeggen ze. Ik ben mijn moeder's zorgenkindje. Ik ben minder man dan ik er van buiten uitzie. Ik heb
ook mijn gevoelige momenten. Althans, overdag. 's Nachts, als niemand het ziet, ben ik 'one hell of a lover'.

Ik, ik, ik... Ik kan je mijn drie favoriete obsessies laten zien. Ik ben gek op mijzelf, ik ben een control freak en ik denk dat ik gaaf ben.

Sommige mensen in mijn omgeving hebben geprobeerd van mij een man te maken maar ik heb geweigerd. Ik ben geboren zoals ik ben en ik ga het doen zoals ik ben. Vergeet niet, het is heel simpel, ik ben gewoon heel gaaf. Als ik je aankijk en begin met praten hou ik altijd eerst mijn ogen dicht. Dat is om jou te laten zien dat ik heel hard nadenk over de moeilijke dingen die ik tegen jou ga zeggen.

Ik ben ijdel, zo ijdel als een wijf. Mijn moeder is kapster en ik ben Oedipus. Het liefst zou ik met mijn moeder trouwen want mijn moeder is de enige vrouw in mijn leven die niet wegrent na de derde keer. Mijn moeder is de liefste want zij knipt mijn haar iedere twee weken want ik ben ijdel, zo ijdel als een wijf. Mijn moeder is kapster... of heb ik dat al gezegd? Maar dat maakt niet uit want dan zeg ik het nog een keer; ik ben Oedipus.

Ik eet zakken chips en afslankpillen maar dat kan gerust want ik lul alles recht tot het in mijn eigen straatje past. Afvallen is niet een kwestie van minder eten, het is een kwestie van meer verbranden. Dus die pillen die ik heb, Kiers jij snapt er echt geen reet van, die verbranden mijn voedsel sneller. Dus kan ik die zakken chips echt wel eten, als ik ze maar sneller verbrand met allerlei pillen uit dure doosjes.

Ik ben de doorn in mijn moeders' schoot, zij deed haar best. Ik veroorzaakte niets anders dan schaamte. Ik heb veel vrijgezelle vriendinnen die op jonge jongens vallen zoals ik. Ik sta niet in de langte rij voor de langzaamste kassa. Die andere kassa gaat gewoon sneller. Ik, ik, ik, of had IK dat al gezegd?

Het is misschien een onsamenhangend verhaal waarbij jij de rode draad bent kwijtgeraakt maar dat is niet erg want ik snap het wel. Ik snap mijzelf wel. Nou ja, bijna dan.

bromde Dikke Jongen om 12:07 PM (op 19-11-2003)


In iedere straat woont een Dikke Jongen. Niet z'n dikke jongen natuurlijk. Dat kan nooit.

Eigenlijk zou de impact van uw weerstandsloze weg nog wel een aflevering waard zijn.

Moest er nog geholpen worden met sjouwen? Van het verplaatsen van leegte word ik op een bepaalde manier erg moe.

* er komt een man met een zaag binnen *

Hela! Aan zulks flauws doe ik niet!

* begint aan poten van stoel *

O. Dan is het goed. Ik dacht dat hij voor de week kwam.

bromde Hoof om 12:20 PM (op 19-11-2003)


Nee. Daar kom ik voor. Kan er even iemand tekenen voor de wekelijkse voorraad gehakt?

bromde De Scharrelslager om 12:30 PM (op 19-11-2003)


...dus je bent dik en schizofreen...

bromde luldebehannger om 12:31 PM (op 19-11-2003)


Scharrelslager, heeft u nog gedacht aan de zeventien kilo brasemkluifjes die ik besteld heb?

bromde Marnix om 01:05 PM (op 19-11-2003)


Hoof? Hier: http://www.dotsphinx.com/sinterklaas/gedichten/

bromde Marnix om 01:10 PM (op 19-11-2003)


http://www.jistrum.nl/php-bin/agenda/overzicht-agenda.php

bromde Jistrummer Jeugd om 01:26 PM (op 19-11-2003)


Ik kan niet wachten tot aanstaande zondag 23 november!! YIIIHAAAAA!!!

bromde Kiers om 01:51 PM (op 19-11-2003)


Sommige mensen hebben alles al
En dat vond Sint toch al te mal
Zwarte Piet loert door ramen en spleten
En zag wat oma heeft uitgevreten

Dit is 't cadeau dat precies bij je past
Deze dildo is je zeker niet tot last
Sint staat bekend om z'n goede smaak
En daarom is dit cadeau zeker wel raak

Bij dit geschenk wil Sint nog even kwijt
Dat je voortaan heel voorzichtig rijdt
Ook al is de Sint heel erg oud
Weet dat hij veel van oma houdt

Dit gedicht is bijna uit
Als dichter verschoot ik bijna al m'n kruit
Dit is het cadeau waar je op zat te wachten
Pak 't maar uit dan hoef je niet langer te smachten

bromde Kiers om 01:54 PM (op 19-11-2003)


Dat kan ik me goed voorstellen.

bromde Eddee om 01:55 PM (op 19-11-2003)


HAHAHAHA!! Die oude Hunnen, die wisten dat al van die zonsverduistering.

Nou ja, ok dan, 9 januari is ook leuk.

bromde Kiers om 02:05 PM (op 19-11-2003)


*PLOP*

bromde Marnix om 04:35 PM (op 19-11-2003)


Ja? Wat?

bromde Kabouter * PLOP! * om 05:04 PM (op 19-11-2003)


Ook een pils, Hoof?

bromde Marnix om 05:07 PM (op 19-11-2003)


Doet u mij maar Heer Marnix. Hoof ligt met de kin op de borst, zo te zien.

bromde Kiers om 05:30 PM (op 19-11-2003)


Hoppa.

*PLOP*

Sant, zou ik haast zeggen. Hoof heeft natuurlijk weer teveel naar de plaatjes op Femster zitten loeren. Doet ook alles na, h, die gozer.

bromde Marnix om 05:32 PM (op 19-11-2003)


* is helemaal p van de zenuwen *

Spanje! Spanje! Spanje!

P-p-p-pils? Giet maar in in m'n infuus!

bromde Hoof om 05:34 PM (op 19-11-2003)


Ja, spannend, h. Ik heb alles al helemaal blauw gemaakt.

bromde Marnix om 05:48 PM (op 19-11-2003)


Het zullen de Schotten zijn, waerde Hoof die ons vanavond het graf indragen.

Meneer Spaan heeft de laatste motivatie weggeschreven van de week.

Bovendien ben ik altijd voor de underdog. Ik heb een Schotse tante en mag graag een ENORM glas whisky wegtetteren dus mijn zege hebben ze, die Schotten.

Mij zul je niet horen juichen als wij winnen. Als je het dan met de aller-, allerlaatste wedstrijd moet verdienen dan hoeft het niet meer.

*spuugt proestend zijn bier uit*

Marnix, heeft u nog een loodzware Laphroigh zonder ijs en een blaadje zeewier?

bromde Kiers om 05:51 PM (op 19-11-2003)


Hier op de zaak, met een weergaloos uitzicht over het IJ, hebben we de Laphraoig van het menu gehaald. Werd veel te veel van gedronken.

Mag het ook een 21 jaar oude Bushmills wezen?

bromde Marnix om 05:55 PM (op 19-11-2003)


Oh, vergeten.

bromde Marnix om 05:57 PM (op 19-11-2003)


Doet u graag twee blaadjes zeewier in de Bushmills en een drupje pure jodium uit een geweekte pleister van een Schotse maagd. Maar goed, dan wordt een cognac nog lekker.

bromde Kiers om 06:02 PM (op 19-11-2003)


*houdt glas uitnodigend voor zich uit*

Op het leven, ridder Kiers!

bromde Marnix om 06:10 PM (op 19-11-2003)


Wat drinkt u Graaf Marnix?

bromde Kiers om 06:13 PM (op 19-11-2003)


Ook k nip mijzelf een gulle Bushmills. Even een bodempje leggen voor al het bier.

bromde Marnix om 06:16 PM (op 19-11-2003)


Daar mag ik graag op proosten, CHEERS! En het leven, en het volgende glas en een krakend koude winter en... en...

bromde Kiers om 06:18 PM (op 19-11-2003)


En elke morgen grove havermoutse pap!

*GULP*

Zal ik dan, for old times sake, de omgebouwde bakkerskar maar even doorspitten?

bromde Marnix om 06:23 PM (op 19-11-2003)


..oh ja, en cheers to het Schotse Nationale Product; zuipen & neuken. Als ik alleen varkens en schapen had om te neuken zo ik ook zoveel drinken. Daarom zijn ze zo goed in veel drinken.

bromde Kiers om 06:25 PM (op 19-11-2003)


JAAA! Ruk eens een ENORME haggis tevoorschijn uit die bakkerskar. Gekookt in een schapenmaag zo groot als een voetbal.

bromde Kiers om 06:26 PM (op 19-11-2003)


Ik ben meer van de Ieren. De whisky bekomt me beter en het vissen al heleml.

*SCHENK*

Wat is het toch snel donker, h.

bromde Marnix om 06:28 PM (op 19-11-2003)


Nou ja, da's k toevallig!

*zet dampende, knetterstrakke, ingezakte etensbol op tafel*

Delen?

bromde Marnix om 06:35 PM (op 19-11-2003)


Weer snel tijd voor vroeg op de avond wolophouden voor de vrouw bij de openhaard om haar tegen negenen snoeihard aan te draaien, af te rollen en in slaap te storten. Ware het niet dat we vanavond voetbal kijken. Sorry schatje, van de wol.

bromde Kiers om 06:38 PM (op 19-11-2003)


Of liever eenplakje?

bromde Marnix om 06:38 PM (op 19-11-2003)


Schept u maar eens groots op!

bromde Kiers om 06:38 PM (op 19-11-2003)


*SCHENK*

Proiaast!

*SCHEPSCHEPSCHEP*

Ik ben bang dat ik die hele pot niet eens ga halen.

bromde Marnix om 06:42 PM (op 19-11-2003)
Hoe vaak zal-ie er eigenlijk ingaan, vanavond?

bromde Marnix om 06:43 PM (op 19-11-2003)


1x in de maag, 7x in het glas, 3x in de pot waarvan 1x van de zenuwen, 21x in het Nederlandse goal en 1x in me vrouw.

Had u andere verhoudingen?

bromde Kiers om 06:47 PM (op 19-11-2003)


*brult en zwaait*

KOM TERUG, KOM TERUG!!!!

Dikke jongen!!

Femster

Coert!!!

Ik ga ffe naar coert, vragen of hij terugkomt. ook al kan hij niet schrijven, hij was toch wel gezellig.

En dikke jongen... Jeetje, waarom moet van alle wegbezuinigde overtolligheden dikke jongen weer dit lot treffen!

en femster...

bromde grts om 06:47 PM (op 19-11-2003)


Heee grts, gevaarlijke gek! Ik denk aan een vervanger voor Dikke Jongen. Kom, ga snel zitten en schep een bord haggis op. Marnix staat al drie uur in de keuken een schapenmaag te kneden.

bromde Kiers om 06:49 PM (op 19-11-2003)


Zo, dat waren weer 4 heerlijke minuten boven de pot. Bedankt voor de foto's. Ik heb genoeg gehad.

bromde familie om 06:51 PM (op 19-11-2003)


* schuift aan *

Zo! Dat ziet er smerig uit! Maar ik ga toch maar een hapje proberen. En daarna wil ik ook de haggis proeven.

bromde Adriana om 06:52 PM (op 19-11-2003)


Ik zal um missen, de Dikke Jongen.
Het leven zal nooit meer zijn zoals die fijn afgelopen 17 weken.

*plinkt een traantje weg*

*schenkt een flinke bodem Dimple in*
Heh, whisky smaakt toch beter dan whiskey.

bromde Bart om 06:52 PM (op 19-11-2003)


oh euh Marnix, hoeveel kilo haggis heeft u nog? En waar in de pot zit die hond?

bromde Kiers om 06:53 PM (op 19-11-2003)


Kijk Adriana! *doet zijn mond open en laat half gekauwde haggis op zijn tong wiebelen*

Verdomd. nu moet ik ter compensatie weer een leuk stukje verzinnen.

Bart, ben je al afscheid wezen nemen van onze coert?

Kiers, Ik stel voor dat je een nieuwe inspirerende figuur uit je omgeving licht verbouwd ten tonele voert. Als het even kan die dwerg van hoof, met haar op zijn rug. Die woont dan in een omgebouwde bakkerkar.

Iets met kilts en hitler

bromde grts om 06:57 PM (op 19-11-2003)


Ik kan natuurlijk altijd bijmaken.

*SCHENKSCHENKSCHENKSCHENKSCHENKSCHENK*

Een nieuwe fles lijkt me niet overbodig, trouwens.

bromde Marnix om 06:57 PM (op 19-11-2003)


* vist hondje uit de pot *

Ach kijk nou. Hij beweegt nog een beetje. Samen delen Kiers?

bromde Adriana om 06:58 PM (op 19-11-2003)


Haggis ziet er per definitie al 'half gekauwd' uit. Een van de vele prachtige kwaliteiten van het gerecht.

bromde familie om 06:59 PM (op 19-11-2003)


Ach Adriana wat een lieverdje. Een dwergtekkel puppy. Delen lijkt me cru. Zie je iets in een bezoekregeling?

bromde Kiers om 07:00 PM (op 19-11-2003)


*jaloers* ik wil ook aaien adriana!! o nee het is geen poesje. nou dan wil ik toch aaien.

Marnix, *plop* dat is verdomde lekker vuurwater dat u daar heeft!

bromde grts om 07:01 PM (op 19-11-2003)


familie nog een zo'n betweter opmerking en jij mag je petje gaan zoeken in de reuzenhaggis gehaktmolen, terwijl ik met mn hand boven de knop hang..

bromde grts om 07:02 PM (op 19-11-2003)


Dat is een goed idee Kiers. Ik stel wel even een schemaatje op zodra ik niets te doen heb.

* slaat Gerrits door de kamer *

bromde Adriana om 07:04 PM (op 19-11-2003)


*vliegt met zijn hoofd door enen glazen vitrine waarin zeer kostbare tinnen soldaatjes staan opgesteld. trekt de glasscherven uit zijn nek en mompelt*

Ah, toch contact!

bromde grts om 07:07 PM (op 19-11-2003)


Jelui gedraagt zich verder wel? Ik ga nog even inkopen doen bij de woensdagavond toko. Je weet immers maar nooit.

bromde Marnix om 07:07 PM (op 19-11-2003)


oei, de aanwezigen lijken verdeeld vandaag. Ach, de spanning is dan ook om te snijden.

*bijt vingernagel in 1x doormidden*

AUW!

bromde Kiers om 07:07 PM (op 19-11-2003)


Marnix, neem voor mij wat eskimo-oortjes mee.

bromde Kiers om 07:08 PM (op 19-11-2003)


Geliefden! Reeds vliegen de tamme schotse eenden over mijn huis en zie ik mij genoodzaakt me naar de zichzelf financieel prostituerende Appie op de hoek te spoeden voor munitie en alcoholica. Je weet maar nooit tenslotte. Misschien verliezen we wel!

*ofreert Adriana de bebloede tinnen beeldenis van een stervend soldaatje*

bromde grts om 07:12 PM (op 19-11-2003)


wat ben ik toch een romanticus.

bromde grts om 07:13 PM (op 19-11-2003)


psst grts, een tactiek die het altijd geweldig doet bij vrouwen;

1) Kom met veel tumult binnenvallen, grote bek, aggressief zwaaiend, liefst ook brullend.

2) Deel een knipoog uit, raak een borst of bil geheel per ongeluk aan, beetje Popie Jopie gedrag maar net niet. U kent de fijnzinnige typische verschillen.

3) Klassificeer de dames van 0 tot 10.

4) Bestel ENORM veel bier voor al uw vrinden. Voer het hoogste woord. Kijk goed rond en selecteer een zeventje.

5) Ga onverwacht vroeg pissen. Op de terugweg gaat u niet terug naar uw vrinden maar blijft u stomtoevallig bij het zeventje plakken. U slaat als een blad aan de boom om en als ruwe bolster ontbloot u uw blanke pit. Waar die ook mag zitten. Elk doel heiligt nu het middel.

U bent goed op weg met Adriana. Stap 1 is gezet. Nu nog veel bier kopen bij Appie voor uw vrinden.

Welk cijfer gaf u Naadje eigenlijk? Op voorhand? Tijdens? ..en erna?

bromde Kiers om 07:27 PM (op 19-11-2003)


* weet van gekkigheid niet wat hij moet doen *

M'n vrouw is dus de hele avond weg! Aan een verse baby ruiken, ergens. Ik heb nu al 18 vensters openstaan met allemaal links die ik van Marnix z'n site heb.
Jammer dat ik nog via een modem inbel

* draait het nummer van Casema om te informeren naar de planning van kabel-implementatie *

Ook gek. Telefoon doet niks.

Ik heb nog nooit haggis op! Maar wel ENORM veel whisky. Kijk maar.

* laat fijne rode adertjes op jukbeenderen zien *

Vroeger kocht ik van die anderhalf literflessen van Dinges & Dinges (mijn geheugen van rond die tijd vertoont wat plakkerige gaten) en daar gingen er vaak wel een stuk of twee van door in een week.
Geen wonder dat ik daar nauwelijks tegenaan kon snuiven.

* laat zijn neusgaten zien *

Maar dat is gelukkig allemaal goed gekomen.

Maar als ze niet opschieten met internet via de kabel hier, dan ben ik wel van plan om weer over te schakelen op mijn oude niveau.
Dus ik weet niet of de heer Casema dt op zijn geweten wil hebben....

Nou?

bromde Hoof om 07:47 PM (op 19-11-2003)


..dat is dus een rekening voor de telefoon van 300 Euro per maand en veel te langzaam die platen.

Kinderen in bed, de vrouw bij een babysnuifpartij, de bieren koud en de tv warm. Uw avond kan niet meer kapot. Nou die Casema nog.

bromde Kiers om 07:56 PM (op 19-11-2003)


*probeert tijd te rekken*

Precies wat wil ik niet op mijn geweten hebben heer Hoof?

bromde de heer Casema om 07:57 PM (op 19-11-2003)


grts, je bent gewist bij Coerts. Welk een gewetensloze actie. Onwerkelijk ook. Net bestond je nog want je schreef, nu besta je niet meer.

bromde Kiers om 08:00 PM (op 19-11-2003)


De frustratie!
De pijn!
Het onvermogen!

Ik kan het niet meer aan!

En denk erom, het geldt voor de hele straat. Hier zitten rijen mannen met het zaad tot aan de oogleden die 25x zo lang op hun filmpje moeten wachten totdat het duurt.

Hoe lang denk je dat dat goedgaat?

* gaat eerst even bij coerts kijken om te zien of hij er nog wel staat *

Maar ik ga nu eerst even bij coerts kijken om te zien of ik er nog wel sta. Zal wel weer een stief half uurtje duren voordat ik al die ENORME foto's van coerts geladen heb.

bromde Hoof om 08:10 PM (op 19-11-2003)


doe geen moeite, hoof. alle oude berichten blijven staan, alle nieuwe berichten die me niet aan staan zullen gewist worden. mensen die regelmatig dingen posten die me niet aanstaan [en een vast ip adres hebben] zullen geband worden. ik vind het jammer dat ik het moet gebruiken, maar het is het enige effectieve middel dat ik heb.

en dat was hopelijk echt de laatste keer dat hierover wat moet zeggen.

bromde coert om 08:17 PM (op 19-11-2003)


Coerts heeft u ook geweerd Heer Hoof. Coerts heeft u niet begrepen. Coerts praat over heilige huisjes bij Bicat die hij omver geworpen zou hebben.

HAHWWOOOOOEEI!!! HAHAHA!! HAHAH!!

*verslikt zich*

HAHAHA!! HAHAHAHAHAH!??!! HAH! HAHAHAHAHAHAHA!!

*ontwaart haggis in zijn longen maar kan niet stoppen met onbedaarlijk, tegen het hysterische aan, schaterlachen*

HAHAHA HAHAHA!!!!!

WAT een idioot die Coerts. Heilige huisjes bij Bicat... Kappen nou he? Wou je me dood hebben van het lachen?

Beste Coerts, het is geen verschil in humor. Je hebt het gewoon ECHT niet begrepen. Coert, de man die zich dag en nacht serieus neemt.

En dat is nog niet zo erg... MAAR DAT HIJ ONS SERIEUS NEEMT!!

WWOOOEEHAHAHAHAHA!!

*Schiet met afgezaagde Riot gun het stucwerk van de muur, het glas uit de ruiten en richt op de bejaarde buurvrouw*

AAAAAARRGH!! Pak me op, ik ben gek!

bromde Kiers om 08:24 PM (op 19-11-2003)


Arrestatiebevel tegen Kiers ackson

Uitgegeven: 19 november 2003 20:15

Amsterdam - De autoriteiten in Noord-Holland hebben een arrestatiebevel uitgevaardigd tegen Kiers. Kiers is administratief medewerker op de verguisde underground webzijde www.bicat.net.

Zijn advocaten onderhandelen over de voorwaarden voor zijn overgave, aldus een woordvoerder van de politie woensdag in Amsterdam (Noord Holland), waar de self proclaimed superster zich bevindt voor de opname van een videoclip.

Volgens de Amsterdamse nieuwszender AT5 wordt Kiers gezocht wegens kindermishandeling.

Bovendien schat de politie de ogenschijnlijk dolgedraaide administratief medewerker als uiterst vuurwapen gevaarlijk in.

Dinsdag waren op Kiers' webzijde Bicat.net videobanden, computers en correspondentie tussen de administratief medewerker en een 12-jarige jongen in beslag genomen.

bromde Politie Amstelland om 08:37 PM (op 19-11-2003)


grts rolt over degrond van het lachen. gewist bij coerts? hahaha dit is echt te nmooi om wwar te wezen!!!! wat een schot de coerts!

bromde grts om 11:57 PM (op 19-11-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)