huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Stop alle voortplanting"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Het verjaardagskado"]

11/07/2003: "Klassieker"

'Sambal bij?' Mijn buurvrouw vraagt het vriendelijk. Ik knik. Ik groet en loop naar buiten, met een plastic zak vol blubberig Chinees in witplastic bakjes. Bovenop de bakjes ligt een wit met rood menupapiertje. 'Gouden Draak, uw lievelingeten!' Bij de volgende druk doen ze er een 's' bij, heb ik me laten vertellen. Hmmm. Zaterdag Chineesdag. Ik steek de sleutel in het slot en beklim de trappen. Ik hang mijn jas op. Thuis.

Ik luister het antwoord apparaat af, maak een espresso en zet 'La Traviata' op. Hard. Ik draai het liefst klassiekers. Ik open de bakjes en begin met smaak te eten. Babi Pangang. Mjammie. Ik woon hier nu twee maanden.
Grachtenbovenwoninkje. Was niet duur. Ik heb een ex de zolderverdieping er gedeeltelijk uit laten slopen. Hij heeft alles met hout bekleed en de dragende muren beneden vervangen door pilaren. De zolder lijkt nu nog het meest op een enorm grote hoogslaper, inclusief houten trap en leuning. Ik hou van ruimte. Beneden staat zo weinig mogelijk. Een bankstel, een tvmeubel, een eethoek en een grand piano. Alles ruim uit elkaar op het notenhouten parket. De keuken in een hoek, uitgevoerd in roestvrij staal.
Was ook niet duur. De babi is heerlijk, het vet druipt langs mijn kin.

Ik woon boven een cadeauwinkel, maar ik kom pas thuis als hij al dicht is.
En op de zaterdag heeft het wel iets gezelligs, dat geroezemoes beneden. Ik kom er nooit. Waarom de trap af lopen als je dingen via het web kunt laten bezorgen? Mijn eten haal ik wel graag zelf. Dan is het tenminste warm. Ja, ik zit hier prima. Ik begrijp trouwens niet hoe mijn buren het doen. Ze wonen met vijf kleine kinderen boven dat restaurant, in een ruimte net zo groot als deze, die ik in mijn eentje makkelijk vul. Nou ja, mijn eentje...
Ik en Sheba dan. Ik roep haar: 'Sheeeeba? sheba sheba sheba sheba?' Lui beest. Al haar brokjes zijn op en ze ligt gewoon te pitten. De langharige perzenvacht steekt aan alle kanten over de randen van de mand. Het is een prachtbeest, een echte klassieker, maar dat zou je niet zeggen als je haar zo ziet. Als ik haar uit de mand til wordt ze boos. Blazen, felle gele ogen.
Eigenwijs beest. Met het voer voor haar neus is ze alles gelijk weer vergeten.

Ik doe een deel van de babi in een magnetronschaaltje voor straks. Ik loop naar de TV. Ik klik 'Sex and the city' aan op mijn TiVo. We hebben een tijdje met een clubje meiden samen gekeken, maar ze kletsten er te veel doorheen, helaas. Na 'Sex' zet ik de 'Barbier van Sevilla' op. Maar ik bedenk me en doe toch maar 'Die Zauberflöte'. Lekker hard. Voor ik het weet ben ik aan het meezingen. Er wordt aangebeld. Dat is al de derde keer deze week. Boos loop ik de trap af.

'Beste buulvlouw, solly te stolen hool, maar het is al kwalt ovel negen en baby wil glaag slapen?'
-'Luister eens mens, het is een zaterdagavond en dan heb ik vrij. Het is verdomme pas kwart over negen?? En wil je in het vervolg niet meer aanbellen? Jullie hebben de sleutel. Dus kom maar naar boven en klop op de deur als een fatsoenlijke mens.'
'Maal baby moet slapen! Baby woldt ziek dool muziek !'
-'Luister eens, dat jullie fokken als konijnen is niet mijn schuld. Verzin maar wat. Oordopjes of zo.'

Ik gooi de deur voor haar neus dicht. Dit is de derde keer. Dat maakt twaalf keer deze maand. Misschien moet ik mijn contacten bij de gemeente maar eens aanwenden. Er is vast wel een verordening te bedenken op grond waarvan ik ze er uit kan laten zetten... Over Sheba loopt ze ook al vanaf moment nul te zeuren. Het is een ondernemend beest, dus zo gauw ik de balkondeuren openzet zit ze bij hun vuilnisbakken. De eerste keer dat ze Sheba terugbracht was het op hoge poten, met de mededeling:
'Kat heeft geen penning! Gevaallijk in glote stad!'
Ik heb haar uitgelegd toen, dat Sheba geen penning nodig heeft omdat er een chip onder haar huid geïmplanteerd zit. Ik liet het haar voelen, onder het vel. 'O ja!' Ze klaarde op. Daarna was het een tijdje stil. Maar de laatste tijd vind ik steeds vaker dichte balkondeuren als ik thuiskom, hoewel ik ze die ochtend open heb gezet. En Sheba in slaap, naast een half leeggegeten bak Chinees. Het beest is al zo vet.

Verdomme, nou hoor ik alweer het gekrijs van die baby. Dwars door mijn 'Zauberflöte' heen! Ik zet hem harder maar het geluid van de hysterische baby dringt er dwars door heen. Dit is al de zoveelste keer. Misschien moet ik mijn vriendin bij de kinderbescherming eens bellen? Ik ben de hele toestand moe. Ik zet 'Die 'Zauberflöte' uit en zoek Elton John's uitvoering van 'Aida' in het rek. Misschien vrolijkt die me wat op. Ik zet het volume flink hoog en probeer de baby te vergeten. Het lukt niet erg. Ik krijg trek en warm de rest van m'n babi op in de magnetron. Ik pak een vork uit de la en eet het zo uit het bakje. Mjam. Hmmmm. Heerlijk. De babi bij die mensen wordt al maar beter! Ik bijt op iets hards. Godver. Ik breek bijna een tand.

Ik frummel het tussen het vlees uit. Het valt uit mijn mond, op de folder die op tafel ligt. 'Gouden Draak, uw lievelingeten!' Onder de woorden ligt, in een groeiende cirkel van speekselvocht, een chip.


Reedsch...151 toevoegingen, reedsch

w00t!

Ha ha ha ha ha etc.

bromde Lennard om 10:20 AM (op 07-11-2003)


hehehe

bromde reet om 10:22 AM (op 07-11-2003)


Ha ha ha ha ha hehehe

bromde Kiers om 10:30 AM (op 07-11-2003)


Ha! Ik weet over wie dit gaat!

Mijn eerder gedebiteerde fotofuck voor reet, die staat hier: http://www.cops.nl/lunatic.jpg
Denkt u allen dat het per ongeluk opgevat zou worden als een uitnodiging voor de bezoekers van retecool om ook wat haakje-driepuntjes-haakje bijdragen te leveren?
Ik vind het best mild zo. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat Luna er verdrietig van wordt.

bromde Hoof om 10:36 AM (op 07-11-2003)


HAHAHAHAHAHAHAHA!! IK STORT VAN MIJN STOEL!

HOOOOFFFFF!!!! Je bent geeeniaal! En Gerrits al niet minder!! HAHAHAHA!!! Over klassiekers gesproken. Dit is nog geen half uur oud en nu al een regelrechte klassieker!

De tranen staan in mijn ogen!

bromde Kiers om 10:45 AM (op 07-11-2003)


Haha Hoof.
(...) gaat nog eens de w00t overstijgen.

*telt zakwratten*

bromde bicat om 10:52 AM (op 07-11-2003)


Affijn, back to normal business. Nu is er weer een MINISTECKHERT in de aanbieding. Met foto. Wie biedt?

bromde Kiers om 10:58 AM (op 07-11-2003)


Even onduidelijk. Is het Ministeckhert al af en is de foto om te laten zien hoe knap het gelukt is. Of is het een foto van hoe het Ministeckhert moet worden en krijg je er een zakje ministeck bij?

Nu kan ik vrij moeilijk beoordelen of het een leuk schoenkadootje voor mijn schoonmaakster is.
Die heeft namelijk nogal dikke vingers.

bromde Hoof om 11:09 AM (op 07-11-2003)


* zoekt zakwratten *

Waar moeten die dingen zitten?

Ik kom wel weer allerlei kleingeld en snoep tegen. Dat wel.

bromde Hoof om 11:10 AM (op 07-11-2003)


Ik niet. Mooi niet. De laatste keer dat ik me inliet met een Ministeckbeest liep ik een vreselijke plasticvergiftiging op. Onder m'n scrotum.

*krabt gedachtenloos aan langslopende secretaresse*

bromde Marnix om 11:11 AM (op 07-11-2003)


Wat ik meestal doe, uit ongeduld, dat geef ik toe. Ik plak in willekeurige volgorde die hele bak van dat teringministeck op dat ministeckmatje. En dan verf ik er een hert overheen. Met van die modelbouwverf. Krijg ik vaak hele leuke reacties op.

In de trant van 'ik vind wel dat je aan ongeveer alles meer aandacht besteedt dan mij'. Of dat nou wel of niet een compliment is of niet is me niet helemaal duidelijk. Ben een beetje te druk om dat nou eens te gaan zitten bedenken.
Ik moet immers nog een hele puzzel platslaan. Die uitstulpinkjes passen nogal slecht.
En daarna dat hele ding nog weer beschilderen natuurlijk. Druk hoor.

bromde Hoof om 11:22 AM (op 07-11-2003)


Hoof, ik zal je even inwijden in de state of the hip art rules according to Ministeck.

Ministeck is niet voor nerds of schoonmaaksters met dikke vingers of zelfs kinderen. Ministeck is voor hippe vogels die geheel volgens voorgeschreven patronen hun pixelextravaganzanervosa en initiatiefloze lege geest uitleven op een Huilend Zigeunermeisje of Wulps Kijkend Hert.

Makkellijk in stappen te volgen. Zonder druk op de geest in elkaar te zetten.

Ik waarschuw je, nooit kado doen aan die huishoudster van je. Want jouw huishoudster komt uit een burgerlijke achterstandswijk en heeft waarschijnlijk meer dozen ministeck klaarstaan dan jij kan verzinnen.

Ik heb vernomen dat de Ministeckpolitie je komt afschieten als je geen hippe vogel bent en in een grachtenpand woont waar je burgertrutzaken tot kunst en geestverruimend verheft. Liefst natuurlijk met Ministeck, daarvoor geschikt bij uitstek.

Hee dat rijmt.

Weertje he?

..en wat zit je haar leeeuk!

Jatochneenietdan?

bromde Kiers om 11:23 AM (op 07-11-2003)


Ja, zometeen gooit Luna die reacties weer weg. Ik zal ze even voor het nageslacht bewaren. Het zijn toch icoontjes, nietdanjatochweldan?

ministeckhert... mijn hart breekt.
Kiers - 07.11.03, 10:50

Die ziet er ziek uit. Geeft niet.
Ik zoek even mijn ministeckgeweer...
De Jager - 07.11.03, 11:10

(...)
Hoof - 07.11.03, 11:12

bromde Kiers om 11:38 AM (op 07-11-2003)


U raadt nooit wie die jagers is, vanuit zijn gecamoufleerde anonymizer-hut...

bromde Hoof om 11:42 AM (op 07-11-2003)


Goh, Hoof, wat een verrassing. En ik maar de hele tijd denken dat het Dick T. was, met zijn lasergeleide geweer vanuit de donkere nis.

*PLOP*

*duwt met rood hoofd beugel weer terug op fles*

bromde Marnix om 11:47 AM (op 07-11-2003)


Ik zag laatst een HELE hippe vogel bij Klokhuis die had computerspel-gifjes in een tunnel gemozaïekt, met tegeltjes.

Best een wereldidee om van ministeck een aantal ikonen te maken die ik dan in de voorkamer van mijn ENORME grachtenpand ga hangen.

Ik ga het idee om op deze manier Ministeck te gaan relaunchen eens even aanhangig maken bij de firma Ministeck. De doos 'classic smileys' wordt de bom!

Bovendien de ideale manier om je portret te vertalen naar een ministeckbouwtekening! Die service moeten ze op de site ministeck.nl bieden! Dat je een gif uploadt, en dat ze dan een zak met ministeck en een werktekening opsturen. Met afschrijving van een relevant bedrag van uw creditcard.

Wereldidee! En hip. Dat weet je als de grote Luna er mee komt.

* snelt weg om nóg meer koffie te halen *

U hoort wel of het een succes wordt!

bromde Hoof om 11:47 AM (op 07-11-2003)


Hahahaha, heeeerlijk.
Heerlijk.
Zo mooi onverwacht.
En lekker vrouwlijk geschreven.

bromde Bart om 11:48 AM (op 07-11-2003)


Ik heb die mozaiek pief op het klokhuis ook gezien. Die vent was hip. En ik vond het nog echt mooi ook!

Die fotofuck Hoof, geweldig. Die zal ze niet verwijderen. Enig gevoel voor humor zal ze niet ontberen, ze is immers geboren uit menselijke ouders.

Bijna twaalf uur, onze patat komt eraan. Nu op dit moment zelfs zie ik. Even eten.

Ik zet vast wat ploppers in de koelkast.

bromde Lennard om 12:01 PM (op 07-11-2003)


Oh ja, nu je het zegt: sinds wanneer zijn vrouwen gek op babi pangang? Dat is toch een mannending, of zijn we dat óók al weer kwijt?

bromde Marnix om 12:01 PM (op 07-11-2003)


..hoewel ik een vrouw niet zo snel een bak Babi Pangang zie bestellen en dat alleen opeten met het vet dat langs haar kin druipt.

Ik wel wat anders langs haar kin druipen en dat is ook vet. Komt ook uit een vette stortkoker. Maar daar ben ik dan weer man voor om dat langs die kin te zien biggelen.

Is dat geen idee? Om een hele tunnel vol te kledderen met geile geministeckte jpegjes en misschien wel heel snel ministeckende kleine Thaise meisjes voor de Ministeck Mpegjes? Dan noemen we dat de Tunnel of Love of Ministeck en vragen we er patent op aan en gaan we langs alle tunnelbouwers in de wereld om ons idee voor geil veel geld te verkopen. En alle bossen vervangen we door ministeckbossen en alle herten laten we door Luna vervangen door Ministeckherten. Zij heeft daar ervaring mee. En we vliegen heen en weer in Ministeckvliegtuigen.. en... en.. oh, is dat de bedoeling niet? We moeten het gewoon blijven zien als kunst voor de beter georienteerde YUP? Oh nou, sorry, ik dacht dat ik een leuk nieuw idee had om snel retro rijk te worden.

bromde Kiers om 12:02 PM (op 07-11-2003)


Zo. Het hele verhaal aangeboden aan ministeck. Blijkt een Duits bedrijf te zijn. Kut.

Meine Herren,

Ich hatte eine Weltidee! Ich dachte das es ein gutes Idee war um die heutige Internethype ümtrent Ministeck zu verzählen in eine Gifnachministechumsetzungsserviceonlinegerät!

Mensche wie Luna (Sie kennt sie doch auch in Deutschland well?) solten denn Ihre gif Erstant aufloaden kunnen werden sollen gemachen werden und denn eine Sache Ministeck zu Hause gesteuert werden kriegen sollen und eine Arbeitstechenung natürlich. Auch geil um Kado zu tun, dachte ich.

Nun. Ich höre well von dich!

Kroeskut!

Hoof

... komt wel goed denk ik.

bromde Hoof om 12:12 PM (op 07-11-2003)


Ja hoor!! en nu alle reacties dus weer pleite. Ze heeft ALLES weggehaald. Alleen dat kankerhert hangt er nog. Ik kap ermee, hier kan ik niet tegen opwerken.

Ome Bicat, ik werk nu een jaar bij de website bicat.net maar dit hou ik niet vol. Ik blijf maar reageren en Luna blijft het maar weghalen. Heeft u een baantje voor me op dubieuze debiteuren achterin het kasteel? Lekker rustig?

bromde Kiers om 12:12 PM (op 07-11-2003)


Kiers, je reageerquota op mijn digitale blocnote is nog niet bereikt. Als het dan perse moet kan je altijd daar nog vieze dingen komen reageren. En ik beloof je dat ik het laat staan.

bromde Marnix om 12:15 PM (op 07-11-2003)


Oeps, sorry Marnix. Ik ga snel de boel volplempen bij jou om mijn quotum te halen.

bromde Kiers om 12:16 PM (op 07-11-2003)


Kutluna! Nu ze dit leest zet ze ze gewoon weer terug. Eerst eraf halen en dan lezen wat er bij bicat gebeurt en dan weer erop zetten. Ik word gek.

bromde Kiers om 12:19 PM (op 07-11-2003)


Misschien moet je toch eens kijken of er niet ergens een voordelige 56K modem te koop is. Want dit is voor ons ook niet leuk.

bromde Hoof om 12:23 PM (op 07-11-2003)


Ah, lunchtijd. Effe bijkomen. Hectische ochtend. Wat telefoontjes, wat erop geknald en er weer af geknald. Beetje verifieren hier en daar, wat recensies, een diepte interview, een ministeckadvies uitgedeeld, commentaarstemmen ingesproken voor de paranoia afdeling, mijn boswachterslicentie verlengd, 56 KB modem gekocht en getest, wat gebromd, met Luna gegooid, het een en ander voor het nageslacht bewaard op de onderkin van mijn secretaresse, het ministeckgeweer doorgeladen, (...), Dick T. gesproken.

*PLOP*

Een ministeckbouwtekening geherprogrammeerd, cursus Duitsch aangevraagd voor Herr Hoff bij het LOI, een ploppertje gedaan met de buurthomo en als laatste schaterlachend afgetrokken met een ouwe Chick. Helemaal retro aftrekken op die ouwe sportsokken van de jonge Ron Jeremy.

Geil.

bromde Kiers om 12:48 PM (op 07-11-2003)


Ik deed het altijd ín sportsokken. Van mezelf.

Nooit erg hip geweest, dat blijkt.

* gooit iPod weg *

bromde Hoof om 12:50 PM (op 07-11-2003)


YES!

Geweldig!

bromde ijsqueen om 01:06 PM (op 07-11-2003)


Mevrouw Queen, het beste is om niet zomaar zinloos geweldig te roepen, daar krijgt u problemen mee.Dat zou immers niet voor eerst zijn.

bromde Eddee om 01:27 PM (op 07-11-2003)


Staat er ergens een raam open ofzo?

bromde Hoof om 01:28 PM (op 07-11-2003)


Ik gebruik al veertien jaar dezelfde handdoek. Inmiddels veeg ik mezelf dus af aan een soort fossiele kroepoek. Kleenex is zo duur. Afgezet tegen de zelfhulpfrequentie.

bromde Marnix om 01:28 PM (op 07-11-2003)


Special Delivery: een volle natte Kleenex van Kiers. Meneer Marnix, als u hier even wilt tekenen?

bromde Kiers om 01:36 PM (op 07-11-2003)


Laatst stond ik op een bergtop, naakt, kaal, met zo'n hele kleverige streep over mijn vuist.

Wat moet je dan?

Het was een beetje zilt. Maar ik vond het, op een eigenaardige manier, ook wel iets met emancipatie te maken hebben.

* veegt zijn onderlip af aan zijn fleecetruimouw *

bromde Hoof om 01:38 PM (op 07-11-2003)


Ik heb hier een ongebruikte Kleenex.

Misschien wil ik die even naar iemand faxen?

bromde Hoof om 01:46 PM (op 07-11-2003)


Ja. Mijn lederen fauteuil absorbeert slecht.

0316-511818

bromde Lennard om 01:51 PM (op 07-11-2003)


Shit, Luna zit in me fax...

bromde Lennard om 02:01 PM (op 07-11-2003)


(makkelijker richten)

bromde Hoof om 02:01 PM (op 07-11-2003)


En nu?
Wij weten in iedergeval van elkaar dat we niet Bicat of Kiers zijn.

Gelukkig...

bromde Lennard om 02:04 PM (op 07-11-2003)


(...)

bromde bewegende om 02:04 PM (op 07-11-2003)


0316-51181881

"met Odesius met Richard Stuiveling, waarmee kan ik u van dienst zijn?"

bromde Kiers om 02:07 PM (op 07-11-2003)


Gelukkig kom ik af en toe met griep eerder naar huis. Zo ook deze vroege middag. Met mijn hoofd vol watten en mijn keel vol tweedehands bouwpuin wordt mijn dag toch nog kleurrijker. Dank jullie wel. Het was vooral het ministeck hert (pas op voor de copyrights trouwens) dat het hem deed.

bromde bewegende om 02:10 PM (op 07-11-2003)


hier nog eentje;

http://www.telefoongids.nl/wit/scripts/dtgi.dll/white

030-2312157 Hoof, J van

Stuur bloemetje

bromde Kiers om 02:11 PM (op 07-11-2003)


U houdt mij er toch wel buiten, heer Kiers?

bromde bewegende om 02:13 PM (op 07-11-2003)


http://www.telefoongids.nl/wit/scripts/dtgi.dll/white

040-2372280 Bewegende Therapie Maatschap Centrum Voor

Stuur bloemetje

..want de man is echt ziek. Beterschap, bewegende. Snuit die Kleenex maar eens goed vol.

bromde Kiers om 02:14 PM (op 07-11-2003)


Kan ik de Kleenex ook als attachement krijgen? Ik wil graag even mijn nieuwe printer testen.

bromde Marnix om 02:14 PM (op 07-11-2003)


Kiers u bent een man naar mijn hart. *snuit*

Zo nu eens op mijn gemak wat Zeno lezen.

bromde bewegende om 02:17 PM (op 07-11-2003)


Lennard/Richard, ik maak toch geen slapende honden wakker? Was u dat?

bromde Kiers om 02:19 PM (op 07-11-2003)


Godverdomme, over schizofrenie gesproken!

bromde Marnix om 02:23 PM (op 07-11-2003)


"Goedenmiddag. Meldpunt Huisvredebreukregistratie Nederland, met Jan...."

bromde Hoof om 02:23 PM (op 07-11-2003)


Kiers, momenteel is er een bericht onderweg, als Bicat meewerkt tenminste.

Honden wel, alleen ze slapen niet.

Ik hoop op hulp van hogerhand. Dat begrijpt u inmiddels...

bromde Lennard om 02:25 PM (op 07-11-2003)


"Met Ria Kiersch van Kiersch Lederwaren, kan ik u hèèèlpen?"

bromde bewegende om 02:26 PM (op 07-11-2003)


Godverdegodver Marnix! Dat zijn al mijn broers, zussen en achterneven uit die mongolengrote Arabische familie van me.

Kiers is eigenlijk 'O Abdullahkiersch en dat betekent ' smerig harig maar toch roze varken' en die naam ligt moeilijk in Mekka, waar mijn familie vandaan komt. Wij zijn tijdens de Zesdaagse Oorlog gevlucht naar Amsterdam.

bromde Kiers om 02:29 PM (op 07-11-2003)


Wat heb ik opeens zin in drank. En hier beginnen we pas om 15:00.

Kut. Eerst nog maar even roken.

bromde Lennard om 02:30 PM (op 07-11-2003)


Als u mij de shagbuidel geeft dan draai ik voor u wel iets "bijzonders" omdat laatste halfuurtje door te komen.

bromde bewegende om 02:32 PM (op 07-11-2003)


Graag. Hier u gaat.

bromde Lennard om 02:33 PM (op 07-11-2003)


Kijkt u eens aan. Dit is het geheim van de Colombianen, mijn vriend. Ik heb het via een mannetje in de Gerard Doustraat. Mondje dicht hè?

bromde bewegende om 02:35 PM (op 07-11-2003)


*houd krampachtig lippen op elkaar*

*merkt dat dit wel lastig is met roken*

bromde Lennard om 02:36 PM (op 07-11-2003)


bromde Marnix om 02:37 PM (op 07-11-2003)


Oei Lennard, dus toch. Hou ik me effe gedeisd.

bromde Kiers om 02:37 PM (op 07-11-2003)


U moet wel uw derde chakra openen als u inhaleert. Anders gaan de vibraties ondegronds.

bromde bewegende om 02:38 PM (op 07-11-2003)


Eten we vanavond spinazie, ja, Marnix?

bromde bewegende om 02:42 PM (op 07-11-2003)


En ik maar denken dat Kiers een dubbelgelaagde nickname was

* wink wink, nudge nudge *

in de trant van

* wink wink *

'vanavond gaan we van kiers...'

of

'wedden dat ik jou straks kiers...'

Maar het is dus gewoon een achternaam. Ben ik blij dat er bij mij een heel verhaal achter zit...

bromde Hoof om 02:47 PM (op 07-11-2003)


Nou, Luna houdt de gemoederen maar bezig merk ik. Ik ga naar de kroeg. Zo een waar je die bovenstaande zakjes mag gebruiken. Joepie, weekend is begonnen!!!

bromde CiNNeR om 02:49 PM (op 07-11-2003)


Ik ben een en al oog, Hoof.

bromde Arduenn om 02:52 PM (op 07-11-2003)


Nee Hoof, dit is zo echt als echt maar kan zijn. Mijn naam is Bertus Kiersch maar voor Bicat haal ik altijd die 'ch' weg. dat scheelt tijd.

Mijn vrouw Ria staat de hele dag in de winkel en ik zit af en toe in de winkel maar zit meer op kantoor voor orders en telefoontjes en de computer dus. Ik heb twee kinderen Fleur en Bianca en die zijn 3 en 5 en ikzelf ben 43 en rij een getunede Opel Kadett. Voor de zaak rij ik een Mercedes Diesel maar dat is voor bestellingen. Ik ben Weegschaal en hou van Chinees eten, met name Babi Ketchap.

020-6766566
Kiersch Lederwaren
Beethovenstraat 40
1077 JJ Amsterdam

bromde Kiers om 02:54 PM (op 07-11-2003)


Bicat, Bicat! Jacobine heeft het tegen u op mijn digitale aardappelkist! Hop, met gezwinde spoed erheen en afnagelen die zaak.

Heeft iemand misschien nóg een Kleenex? Hij is vol, en uitwringen lukt niet.

bromde Marnix om 02:58 PM (op 07-11-2003)


15:00

Drank!

*PLOP*

bromde Lennard om 03:02 PM (op 07-11-2003)


Arduenn: dan mag u wel uitkijken in dat bos van u, met die takken enzo.

bromde Hoof om 03:02 PM (op 07-11-2003)


Nou. Laat ik dan ook maar open zijn.

Ik ben een VUT-ter van 57. Reeds enige tijd voelde ik mij niet goed thuis in mijn lichaam. Hardlopen hielp niet. Het bleef me achtervolgen. Vandaar dat ik er voor gekozen heb een volledige operatie te ondergaan. Voor de zekerheid heb ik mijn baarmoeder laten zitten, maar qua taalgebruik en ruwe bolster, geen pit, denk ik dat ik al een aardige mannelijke uitsparing heb.

* tuft op het linoleum *

Hoof, Drs A J C M van
Robert Schumannstraat 37
3533GN Utrecht

Vroeger heette ik M.
Maar dat is natuurlijk wel een beetje vreemd als man. Vandaar dat ik voor A. gekozen heb. Als roepnaam.

bromde Hoof om 03:13 PM (op 07-11-2003)


Dus Hoof is gewoon uw echte naam. Wat een anti-climax.

bromde Arduenn om 03:15 PM (op 07-11-2003)


Anton Hoof.

Alles kits in Burgers' Bush?

MOEWAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...!!!!

bromde Marnix om 03:27 PM (op 07-11-2003)


Hoof, bedankt voor de afleidingsmanouvre.

Moet je je tissue nog terug?

bromde Lennard om 03:29 PM (op 07-11-2003)


Ik denk dat het Artis...

bromde Hoof om 03:29 PM (op 07-11-2003)


Lennard, is dat niet gevaarlijk voor je fax? Kortstluiting enzo?

bromde Hoof om 03:32 PM (op 07-11-2003)


Zou het?

Laat ook maar. Zo'n prop past toch niet. Waarchijnlijk zou je de vlek niet eens kunnen zien. En dan snuit jij perongeluk je neus leeg in mijn genendragertjes.

Ik moet er niet aan denken. Dat snot bedoel ik.

bromde Lennard om 03:37 PM (op 07-11-2003)


Ik ben zelf nogal een droogkloot.
Meestal heb ik genoeg aan een envelop.

bromde Hoof om 03:38 PM (op 07-11-2003)


Effe bij Femster de schade opgenomen. Slechts één comment van mij is verwijderd. De rest was al langer weg.

Kiers lijkt in de opgeschoonde versie nu helemaal tegen spaanse windmolens te praten.

Dat ze dat gewauwel er niet afgooit zeg.

bromde Lennard om 03:53 PM (op 07-11-2003)


[3:50pm] !vandale gewauwel
[3:50pm]@ Duivel» dat woord staat niet in de Van Dale, bewegende

Zou ze dat weten?

bromde bewegende om 03:55 PM (op 07-11-2003)


Ik ben compleet onzichtbaar bij Femster. Ondanks de klassieker

Ik mag hier wel op mijn woorden letten.
Voor je het weet ben ik ze kwijt.

bromde Hoof om 04:04 PM (op 07-11-2003)


Hoof, het is gewoon niet eerlijk. Eens kijken hoelang het duurt voordat Odesius wordt verwijderd.
Ik doe gewoon normaal. Eens kijken hoelang dat gaat duren.

bromde Lennard om 04:13 PM (op 07-11-2003)


Weet je WAT niet eerlijk is?

Dat ik zo'n afschuwelijk grote lul heb en jullie niet!

Dat oeverloze gemiep over IP-bannetjes en lege haakjes en digitale mokkels die dingen wel of niet doen. Mietjes!!

*PLOP*

*gaat brommend in hoek zitten, onderwijl spelend met ENORM lid*

bromde Marnix om 04:47 PM (op 07-11-2003)


* steekt parapluutje op *

bromde Hoof om 04:53 PM (op 07-11-2003)


Marnix, ik las laatst ergens het woord kijkcijferjaloezie.

Ken je dat?

bromde Lennard om 04:59 PM (op 07-11-2003)


dat zijn toch van die dingen die je voor je ramen hangt om te voorkomen dat het complete copulatie proces vanaf de hoek van de straat feiloos te volgens is?

bromde Eddee om 05:05 PM (op 07-11-2003)


Ik houd mijn mond alweer.

bromde Eddee om 05:06 PM (op 07-11-2003)


Daar ben ik weer. Even de buffels eten gegeven.

Marnix, kijk jij maar uit met je ENORME lid. Ik ben geen onverdienstelijk ambachtsman in de lederwarenindustrie wat ik u brom.

bromde Kiersch om 05:16 PM (op 07-11-2003)


Nee, Lennard? Maar bedoelde je met je vuige doch misplaatste sneer niet eigenlijk Nedstatjaloezie?

En dan nog weet ik er niks van.

bromde Marnix om 05:16 PM (op 07-11-2003)


Kijkcijferjaloezie?

Dat is als je de lineaal ondersteboven haalt en er iemand stiekum meekijkt die dat niet weet.

Zo komen de misverstanden in de wereld.

* trekt een nieuwe toonbankverpakking Lakrisal open *

Ik geloof dat ik toch maar terug ga naar Sperti.

bromde Hoof om 05:32 PM (op 07-11-2003)


Wil Gerrits even op dat warme luchtrooster gaan staan?

Hoof, geef mij ook maar een rolletje Lakrisal. Stop ik even mijn 11 november collectie weg.

bromde Kiers om 05:35 PM (op 07-11-2003)


Ik hou niet zo van carnaval.

Maar een leuk aambeienpak kan een hoop goedmaken. Dus als je ze toch wegdoet...

bromde Hoof om 05:42 PM (op 07-11-2003)


Ik heb net een wildvreemd iemand een ENORM bestand gemaild. Gewoon een adres verzonnen en 'Hoppa!' weg d'r mee. Lachen.

*reageert op Nieuw Mail-geluid*

Oh.

bromde Marnix om 05:46 PM (op 07-11-2003)


Hartelijk dank voor het bestand analsexwhorespicturecollection.zip

Ik ben wel niet zo'n liefhebber, maar dit is net alsof ik een cadeautje in mijn schoen heb, terwijl ik er niet aan gedacht heb om 'm bij de schoorsteen te zetten.

Als dank sluit ik voor u ook iets moois bij.

<>

bromde Wildvreemd iemand om 05:52 PM (op 07-11-2003)


Ik probeer het nog een keer.

* attached 'matrixrevolutions.mpg' zonder al te veel extra tekens *

Send!

bromde Wildvreemd iemand om 05:54 PM (op 07-11-2003)


(...)

bromde Hoof om 05:58 PM (op 07-11-2003)


Het zes uur Journaal kan nooit ver weg zijn.

bromde Kiers om 06:01 PM (op 07-11-2003)


*regurgitatie*

bromde bicat om 06:01 PM (op 07-11-2003)


Haha, ik heb je door, Hoof. Er is niemand die zijn sterretjes gebruikt zoals jij. Nou, gooi ik je snel even in mijn Block Sender.

Alhoewel.

Jij bent de enige van wie ik deze maand mail heb ontvangen.

bromde Marnix om 06:09 PM (op 07-11-2003)


I am a long haired rock guitarist who really has no problem attracting the ladies, but as soon as they find out I love to watch my girl with other men of her choice she freaks and I become the pervert in her eyes instead of the nice, very cool talented guy she fell for. I get together with some very hot couples where the lady loves being the center of attention of a few hot and hung men and I want a girl of my own like this. I am very serious and very non-jealous, I also am successful and a professional and have a great life but I won't settle for a Vanilla girl. I am 6-4 190 long blond hair and hung 9 thick inches and can go all night. This relationship I want is not from the lack of ability to keep my girl sexually satisfied, I have been told allot I am the best fuck they ever had....I just love sharing my girl and seeing the look on her face and she is fucked long and hard by me and my friends.....

bromde Ms. Lonelyhearts om 06:23 PM (op 07-11-2003)


Sorry, geen trek. Ik schrijf alleen voor mijn professie over keihard mijn wijf laten neuken terwijl ik in haar ogen kijk en mijn gitaar speel.

Welke klootzak heeft dit van mij vertaald in overigens beroerd Engels?

bromde Kiers om 06:33 PM (op 07-11-2003)


Ik heb een pulserende kroonkurkstamper gekocht. Geen idee wat ik er mee moet.

bromde Marnix om 06:45 PM (op 07-11-2003)


De pulserende kroonkurken komen mijn huis niet meer in sinds dat tragische ongeval met Opoe.

Nee.

Voor mij slechts de beugel.
*PLOP*

bromde bicat om 06:56 PM (op 07-11-2003)


*PLOP*

Op m'n eerste w00t. Bij Luna.

bromde familie om 07:01 PM (op 07-11-2003)


Geen w00t gezien. Leugenaar.

bromde Marnix om 07:10 PM (op 07-11-2003)


*BURP* Patat Giros, het voedsel der klassieken!

Zeg zou ulieden wat minder flauwigheid willen posten. Het kost me moeite om de staande ovatietjes er uit te vissen op deze manier?

Die ijsqueen bijvoorbeeld??? Wat bedoelt ze met 'yes!' Is dat een sluikreclame?

ffe o topic: Dat wijf is een hybride van chazia mourali en hanneke groenteman. Die eten babi. trust me. en nog 1 ding: Ze scheren hun bikinilijn nooit!!!

Luna: Mijd dat wijf ze brengt ziektes over!

Ga zo eens een groot bestand posten bij fermster.

bromde grts om 07:10 PM (op 07-11-2003)


*gaat naarstig op zoek naar zandzakken*

Eh, 'navond, Grrrrts. Gaat u weer heel hard vloeken en tieren? Dan zet ik alvast m'n zuidwester op.

*PLOP*

bromde Marnix om 07:13 PM (op 07-11-2003)


Tis eigenlijk prachtig visweer.
Zou er nog paling in de Vliet kringelen?

bromde bicat om 07:16 PM (op 07-11-2003)


*plop*, tevens.

bromde bicat om 07:17 PM (op 07-11-2003)


Gefeliciteerd, familie. Ware het niet dat ik je voor was met post 1: miauw! en post 2: w00f!

En dat terwijl minder onschuldige posts gewoon blijven staan. Ik zal je vertellen, die Luna is hartstikke geschoffeld. Zo leip als ze d'r uitziet zo is ze ook. En ongetwijfeld gierend gillend gek in haar nopjes met haar 'ongrijpbare' karakter.

Luna, die net zo makkellijk een ministeck-cursus volgt als een kookcursus bij haar favoriete tapas restaurant. Luna, die de ene week haar kantoor blauw schildert en een vibrator koopt en de andere week zomaar ineens de deur thuis behangt of, of uit eten gaat met Verbal Jam, of Luna die de voetbalshirts niet binnenstebuiten maar gewoon buitenstebuiten wast.

Luna is ongrijpbaar, Luna is een divers, veelzijdig, raaazend interessant fenomeen.

Ja, dat is ze en zo flinterdun als flinterdun maar kan zijn. De persoonlijkheid en met name haar diepgang is nog dunner dan het vloeitje van de grootste joint waarin ik mijn eigen roze olifant creeer.

Heee! Voel je'm?! hahaha, 'mijn eige roze olifant creeer!' Hebbu'm? Want Luna heb d'r eigen roze flinterdunne olifant. Hahaha! Een laagje vernis zoo dun.

Ja, ik denk ik leg'm effe uit in normale taal zodat Luna hem ook snapt.

bromde Kiers om 07:19 PM (op 07-11-2003)


Paling, dat doet me ergens aan denken...

*droomt weg en denkt aan verre oorden met goedgevulde bakkerskarren*

bromde Marnix om 07:19 PM (op 07-11-2003)


Trouwens al weer veel te lang niet gevist. Misschien twee keer, dit jaar. Hooguit.
En dan kijk je van een afstandje 'ns naar je leven.
En dan laat je dat 'ns door je hoofd rollen.
En dan denk je:

*PLOP*

bromde Marnix om 07:24 PM (op 07-11-2003)


Ik kan mij een oneliner herinneren dat zegt:

"there is a thin line between standing on the shore looking like an idiot and fishing".

Daarom vis ik graag vanuit een boot en met name in gebieden waar weinig idioten komen.

bromde Kiers om 07:27 PM (op 07-11-2003)


Mijn vislijn is ook dun. Maar het is natuurlijk dyneema. 40-ponds, met crosslock wartels. Knappe snoek die daar mee vandoor gaat. Scheelt ook in kunstaaskosten.

*vraagt zich serieus af of dit wel het visserslatijn.nl forum is*

bromde Marnix om 07:29 PM (op 07-11-2003)


ik heb een keer gevist op het Brokopondo meer. En volgend kalenderjaar wil ik vissen voor de kust van Mozambique. Daar is al een tijdje niet serieus gevist.

oh eeuh, wat zei je over snoek en visserslatijn?

bromde Kiers om 07:33 PM (op 07-11-2003)


Tssss, hobbiesten.

Rex Hunt heeft het aanasen nog van mij geleerd. Ik zie hem nog voor me staan. De ogen vol tranen.

bromde bicat om 07:35 PM (op 07-11-2003)


Nou ik heb wat bij fermster gepost. Stond er ineens '&hell ip' bij? Is dat een verbastering van 'shell ip'? En zo ja wat betekent dat dan?

Enneh Marnix: Sinds ik mijn hollyhobbydoosje opengezet heb voor liefdevolle impulsen doe ik VERDOMMENOGANTOE! niet meer aan schelden en tieren, okee? Shomer sjabbesj!

bromde grts om 07:37 PM (op 07-11-2003)


Vast een voorbode van een verbanning, grrrtschj.

Tjah, ach.
Sjah.

Zal ik wat 'dub' opzetten?
Kijken of dat geile wijfen aantrekt.

bromde bicat om 07:47 PM (op 07-11-2003)


'dub' in de zin vvvvvvvvvvan- mijn toets blijft steken v toets. dub in de zin van bel fris? Niet doen swa! je weet hoe dat afloopt.

Ik moet weer eens een verhaal schrijven over Pieter Bas. Mer mij in secudantenrol. Over neuken. sympathiek, zonder sterfgevallen. Dat ga ik maar eens proberen dit weekeinde...

bromde grts om 07:54 PM (op 07-11-2003)


Pieter Bas de halfneger. Goed man! Schrijf eens een gespleten meisje verhaal. Is Pieter Bas Caribbean of vasteland halfneger? Ach wat, ze hebben natuurlijk allemaal een immense sloopkogel.

bromde Kiers om 08:05 PM (op 07-11-2003)


Kiers, tienkampkampioen met zwabbervoet van me. Heeft u mijn postduif nog gezien?

Ik sta op het punt te bevallen.

Warme schouderbeuk,
bicat - de buffelslachter van de achterhoek

bromde bicat om 08:15 PM (op 07-11-2003)


ow wat is dat nieuwe wijf van explosief is lekker zeg...

komt laten we ons thans in het wild gedruis storten....

bromde dorstige grts om 08:28 PM (op 07-11-2003)


Ik loop nog even een rondje om het pand. Gewoon, voor de zekerheid.

bromde Marnix om 09:09 PM (op 07-11-2003)


*komt binnen met 2 stuks Technics SL1200 MK2, een stapel vinyl, ENORM mengpaneel, kaalgeschoren kop, tondeuze en kruiwagentje XTC*

ZO! Het themaweekend kan beginnen wat mij betreft!

Waar ligt de Ministeck?

bromde Paalsma om 09:43 PM (op 07-11-2003)


Ik ben op zoek naar een vliegtuigstoel. Heb ik toch het idee dat ik op een andere pagina moet zijn.

Voor de zekerheid loop ik alle nissen nog even langs.

* pakt zaklamp *

Ik overweeg wel om de spaties tussen de sterretjes en de letters weg te laten. Word tegenwoordig overal herkend...

* denkt er nog even over na *

bromde Hoof om 09:51 PM (op 07-11-2003)


* gooit snel even een vierkant pilletje wat op tafel ligt naar binnen *

bromde Hoof om 09:52 PM (op 07-11-2003)


HET LIJKT HIER GVD WEL EEN INCEST SITE!!!!!

bromde LULDEBEHANGER om 10:02 PM (op 07-11-2003)


*Zit te springen om bezoekers en prijst luidkeels haar shouttthingie aan om net zo volgespammed te worden als Luna* Of moet ik hem dan juist weghalen??

Overigens moet ik even mijn beklag doen. Waar is de ouderwetse bakkerskar met vrijdagse hapjes? En waar is het overheerlijke kaasplankje van Bicat naartoe verdwenen? Nou?

*Pent druk alle adressen op en bedenkt dat ook A wel een vrouwlijke klank bezit*

bromde CiNNeR om 10:30 PM (op 07-11-2003)


Adiaaaanaaaaaa, waar ben je? Hopelijk druk bezig met log ;)

bromde CiNNeR om 10:31 PM (op 07-11-2003)


Voorlopig ga ik nog niet zo hard op die rode Ministeckjes. Heeft er iemand al betere ervaring met andere kleuren?

bromde Hoof om 10:33 PM (op 07-11-2003)


HAHAHAHAHAHA!

* snapt nou pas die 'lievelingeten' *

Sorry.

Toch nog maar zo'n rooie proberen.

* wierp! *

bromde Hoof om 10:34 PM (op 07-11-2003)


Groen gaat ook niet lekker. Ik gooi al die stukjes op de verkeerde plaats. Wat een kutspel.

Ik heb ook geen idee hoevel punten ik nou eigenlijk heb.

*PLOP!*

bromde Paalsma om 10:39 PM (op 07-11-2003)


Ministeck dient gelegd en niet geworpen eh..te worden. Geloof ik. Meen ik mij toch te herinneren.

bromde CiNNeR om 10:40 PM (op 07-11-2003)


Waar is die dobbelsteen dan voor?

Hey! "Three of a kind"!

O, wacht...wel "twentyfivethousend of a kind", denk ik.

*pakt Twister uit de kast*

Ik ga wat anders doen.

bromde Paalsma om 10:48 PM (op 07-11-2003)


Nou, het valt mee. Ik heb denk ik zevenenveertig rondjes gelopen, plus drie ovaaltjes, en ik heb niets gezien waar je onrustig van zou kunnen worden. Echt. Nou.

Wel íets.

Rutger Hauer stond buiten druiven te pletten. Hij had een roze plastic cape om en was beplakt met nephaar.

Maar verder niets, hoor.

*PLIP*

bromde Marnix om 10:55 PM (op 07-11-2003)


Veel gekker moet het toch niet worden. Die druiven zijn nog helemaal niet rijp.

bromde Paalsma om 11:04 PM (op 07-11-2003)


*Zet een voet op rood, een hand op groen, lacht schaapachtig en valt dan al om*

*Vindt Risk leuker*

En what the hell is *plip* nou wee, een mislukte *plop*?

bromde CiNNeR om 11:08 PM (op 07-11-2003)


+r

bromde CiNNeR om 11:08 PM (op 07-11-2003)


Hé, even iets heel anders.

bromde Marnix om 11:16 PM (op 07-11-2003)


Ja. Hoe is het mogelijk hè?

bromde Paalsma om 11:24 PM (op 07-11-2003)


Hmmm, oftewel ik ben volkomen ingebakken in dagelijkse rituelen en patronen. Oef...dat valt niet mee om te ontdekken op een doordeweekse vrijdagavond.

*pakt er een loep bij*

bromde CiNNeR om 11:28 PM (op 07-11-2003)


Ik KOM!!!!!*splut* * splut*

bromde LULDEBEHANGER om 11:31 PM (op 07-11-2003)


CiNNer, jij lieflijke nachtuil, hoe zit het nu inmiddels met je bezoekers? Extra aanwas via (...) of blijft het sappelen?

*trekt zich nergens wat van aan*

Persoonlijk ben ik echt al heel blij met zeventien bezoekjes per dag. Twee keer Hoof, Bicat zes keer, Lennard wisselt nogal, Neon één heel strikte keer en altijd op exact hetzelfde tijdstip, Dreadloki zo af en toe, familie wipt wel eens binnen, Paalsma weet me te vinden als het nodig is, en dan heb je nog heel sporadisch ohdasmooi, dreknek ennuh, uh, erh, mmm... soms...

*schenkt veel te grote borrel in*

bromde Marnix om 11:35 PM (op 07-11-2003)


Namens mijn SJaak wil ik toch even optreden tegen het ongevraagd gebruiken van onze tissues.

Als het er nou één was. Maar ik ga nog eens failliet zo.

bromde Paalsma om 11:36 PM (op 07-11-2003)


Marnix, jij charmeur van de donkerte, het wil nog niet zo vlotten. Voor een lifelogje is het welliswaar niet beroerd, maar (...) trekt er toch zeker 800 meer met mozaiken (ik moet toch eens die alt-codes gaan opzoeken). Nou behoor ik te zeggen dat bezoekersaantallen niet belangrijk zijn bla, schrijf voor mezelf blaat en kwaliteit blah kwantiteit. Maar hee, ik vind bezoekers gewoon leuk ;)

BTW, ik bezoek je bijna elke dag hoor lieve Marnix, dat maakt toch weer achtien!

*Wringt haar tissues uit en verstrekt ze aan Paalsma*

bromde CiNNeR om 11:47 PM (op 07-11-2003)


Overigens begin ik mij af te vragen of er hier niet meer alter-ego's rondlopen dan ik oorspronkelijk dacht. Maar dat zal wel een geheim blijven vermoed ik zo..

*Don't crush the pastrelli's!!!*

bromde CiNNeR om 12:02 AM (op 08-11-2003)


Paalsma, misschien wat intiem maar ik wil het toch weten: ontvangt u wel eens ongevraagde brieven met een geile handtekening? Ik zelden. Maar dat is nét genoeg.

bromde Marnix om 12:06 AM (op 08-11-2003)


Mag ik de gebruikte tissues meetellen?

Voor de rest blijft het, nu ik er over nadenk, verdacht stil in mijn brievenbus. Dat riekt naar een complot!

bromde Paalsma om 12:27 AM (op 08-11-2003)


kiers!!

bromde michelle om 02:17 AM (op 08-11-2003)


Wie is Michelle?

bromde Kiers om 02:31 AM (op 08-11-2003)


Uw vaste Ministeckpartner?

bromde Paalsma om 02:41 AM (op 08-11-2003)


Michelle, is dat niet deat nieuwe wijf van 'explosief?' Hoi Michelle, welkom op deze IP-block vrije site! wil je mijn telefoonnummer?

bromde grts om 02:03 PM (op 08-11-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)