huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Pensioen"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Mannetje van de Radio"]

10/29/2003: "Dikke Jongen 14 - "De Witte Auto of How To Piss Off""


Mijn reeds eerder beschreven huisgenote reed eens een zwarte Citroen AX van negen jaar oud. Het gedrocht op wielen diende uitsluitend om haar van A naar B te verplaatsen. Enige andere status heeft een zwarte Citroen AX van negen jaar oud niet.

Echter, het lijkt meer regel dan uitzondering te zijn dat een lage statuswaarde van een auto positief correleert met het aantal gebruiksmogelijkheden. Zo werd de gebutste en gedeukte auto zonder goede verwarming en geluidsinstallatie oneerbiedig gebruikt als vuilnisbak, toilet, oud-papierbak, glascontainer, asbak, Kliko-gescheiden-afval-depot, hondenhok, afvoerputje en vliegtuigkotszakje.

Een blikje of flesje onder het rempedaal tijdens een autoritje? Gewoon een kwestie van harder doortrappen zodat de auto alsnog op tijd tot stilstand kwam. En als dan niet en het betrof een hard en onroerend Gemeentelijk- of Rijksobject, dan nog steeds geen probleem.

Met enig leedwezen nam mijn huisgenote afscheid van het wagentje. Je kon wel zeggen dat een deel van haar leven in het wagentje lag of liever er mee bezaait lag.

Het leedwezen was van korte duur want mijn huisgenote is gezegend met een ferm stel jetsers en blonde wapperende manen. Zeker in de zomer op weg naar het strand wil dit bekijks trekken als het schouwspel zich verplaatst in een lage cabriolet sportwagen, gehuld in strakke rode minirok. Een beetje autokenner weet welk een auto mijn huisgenote vervolgens aanschafte.

Een Mazda MX5 Cabrio werd gekocht en wel geimporteerd uit Amerika want alleen daar rijdt de 1.8 versie rond en dat is een stuk interessanter dan de laffe Europese versie met slechts 1.6 onder de motorkap.

U raadt hoe mijn huisgenote in haar nopjes was met deze aanschaf. Hoe zij niet kon wachten tot het half april zou worden als de kleine sportwagen afgeleverd zou worden. Hoe zeer zij hoopte op een knalhete zomer waarbij rijden met open kap en een knetterende geluidsinstallatie haar tot de toppen zou stuwen. Hoe zij haar blonde manen zou laten wapperen.

Uiteindelijk, op de grote dag half april, is het mooie weer cabrioletrijders gunstig gestemd. Daar komt zij aanrijden in haar trotse bezit. Haar glimlach van oor tot oor heeft vier vliegen gevangen maar dat mag de cabriopret niet drukken. Het witte kleine sportwagentje met gekietelde motor klinkt als een geolied racertje. Een beetje liefhebber mag graag passagieren. Dikke Jongen staat op zijn balkon, met uitkijk op de parkeerplaats, wild voor zich uit te schreeuwen. Hij is aan de telefoon.

Een aantal jaren geleden wilden verschrikte buren nog wel eens in angst naar binnen rennen. Nu is iedereen gewend aan het alles behalve indrukwekkende maar nog steeds luidruchtige tafereel.

Zowel Dikke Jongen als ik zijn gelijktijdig getuige van het verschijnen van de witte Mazda. Dikke Jongen probeert imposant voor zich uit te brullen. Ik bestudeer het dashbord, de kuipstoel, het korte pookje en het eenvoudig open te klappen zwartlinnen dak.

Na mijn geinteresseerde ronde door de wagen kijkt mijn nog steeds breeduit glimlachende huisgenote mij aan. Mijn ogen geven haar een felicitatie met de aanschaf van deze voiture. Haar ogen nemen de felicitaties aan en beloven mij een ritje met open dak. Weliswaar op de passagiersplaats, maar toch.

Dikke Jongen is inmiddels uitgeschreeuwd aan de telefoon. De telefoonverbinding nog niet verbroken of hij braakt er het volgende uit; "HAHAHA, DAT WORDT NOOIT WAT!! EEN WITTE AUTO, DAT ZIET ER NIET UIT".

Woorden schieten te kort om de situatie te beschrijven maar 'schouders ophalen' en 'the ultimate pissoff' komen in de richting. Mijn huisgenote en ik kijken elkaar aan en inderdaad, dat wordt nooit wat. Met Dikke Jongen.

Het is een luttel aantal maanden later als Dikke Jongen zijn grote metallicblauwe Ford Mondeo Stationwagon leasebak mag inleveren. Vanaf nu geen gepronk meer met andermans veren. Vanaf nu een door eigen portomonnee betaalde wagen. Vanaf nu een klein mager wagentje omdat de eigen portomonnee niet zo diep bleek.

Dikke Jongen schaft zich het meest uitgeklede Opel Kadett-model dieselbestelbusje aan. Een klein burgerlijk wagentje met de binnen deze context hilarische kleur... wit.

Ik vraag hem of het ooit nog wat zal worden met zijn auto in de kleur wit.

Geheel verstoken van de intelligentie om mijn vraag met dubbele bodem in te schatten, behept met het geheugen van drie seconden gelijk een goudvis en het incident met de witte Mazda MX5 Cabrio glad vergeten, antwoordt Dikke Jongen;

"Oooh, maar ik vind de kleur van de wagen niet belangrijk! Een witte wagen moet je hooguit een keer extra wassen".


Reedsch...115 toevoegingen, reedsch

Het wordt tijd dat iemand de wereld uit zijn lijden verlost en een einde maakt aan Dikke Jongen. Ik begin me behoorlijk te storen aan dat soort figuren.

bromde Lennard om 10:54 AM (op 29-10-2003)


Lennard, wijs man, stupiditeit kent vele vormen en 95% van alle aardklootbewoners is hier ongebreideld mee behept. Dikke Jongen zal tot in de eeuwigheid voortleven.

bromde Kiers om 11:16 AM (op 29-10-2003)


De aarde is toch overbevolkt. Laten we maar gewoon beginnen. Iemand moet beginnen.

bromde Lennard om 11:30 AM (op 29-10-2003)


*trekt zich niets aan van eerder in het leven geroepen regels betreffende on-topic meekletsen*

*leest meewarig terug wat er tussen de sterretjes geschreven staat*

*zegt verder niets en staart voor zich uit*

bromde dreadloki om 11:39 AM (op 29-10-2003)


Eerst nog minder hulp naar Afrika.

Daarna vertellen we in Mekka dat de Kaaba een verzinsel van de Joden is en delen we hobbykits vloeibare maar extreem explosieve cyanide uit en wijzen we de weg naar het Westen.

Dan droppen we een raket met folders boven India dat er gratis kerrie met kip in Delhi te krijgen is.

Stoten we door naar China waar we vertellen dat iedereen een gratis scooter en een koelkast krijgt in Peking.

Laten we eerlijk wezen, Dikke Jongen kan wel autorijden en dat kunnen al deze aardbewoners niet. Iemand moet de olie oprijden?!

bromde Kiers om 11:44 AM (op 29-10-2003)


Kiers man, je hebt al helemaal uitgedokterd. Wanneer beginnen we?

bromde Lennard om 11:58 AM (op 29-10-2003)


Zo snel mogelijk. Ik heb mij ingeschreven bij Vliegschool Volkel voor het besturen van de oude onopvallende Dakota. En ik wil ook snel een duikcursus doen. Altijd handig. Goed dat je mee wil doen.

Zie jij het niet zitten een Aston Martin te kopen? Of na te bouwen? Met raketten erin? Lennard, wij gaan de wereld redden. Spreek je een beetje Chinees en Swahili?

bromde Kiers om 12:14 PM (op 29-10-2003)


Ja, ik neem de Aston Martin met raketten. Met de talen zit het wel goed.

看开头,汉语是没有问题。

Посмотрите отверстие, китайца будет никакой проблемой.

Swahili, moet dat pers?

bromde Lennard om 12:24 PM (op 29-10-2003)


Swahili kunnen we vervangen door met dollarbiljetten te zwaaien.

Je Russich en Chinees is uit de kunst. Accentloos vragen naar een bordeel en parlementsgebouw in de stad is wat we nodig hebben.

Ik stap nu even snel op de fiets om zonnebrillen te kopen.

bromde Kiers om 12:32 PM (op 29-10-2003)


Goed, ga ik even de raketten bekijken.

bromde Lennard om 12:38 PM (op 29-10-2003)


Doe ik de lunchpakketten.

bromde Marnix om 12:41 PM (op 29-10-2003)


bromde Lennard om 01:02 PM (op 29-10-2003)


Spoedcursus handig chinees (Voor uw wereldveroverend gemak fonetisch weergegeven):

Sie mong tzai - erg achterlijke jongen
Kap lieuw - Ik moet pissen
see keelo - verschrikkelijke homo

Ik wist ooit nog wat "Ik hoop dat je daarin stikt" was, maar die ben ik vergeten. iets met "Khang see" ofzo.

bromde Kippfest om 01:06 PM (op 29-10-2003)


Ouwehoer.

bromde Marnix om 01:06 PM (op 29-10-2003)


http://www.ouwehoer.nl/

Net zo boeiend...

bromde Hoof om 01:18 PM (op 29-10-2003)


Wat een leuke dag is dit!

bromde Hoof om 02:35 PM (op 29-10-2003)


Wat een fijne dag om een ansichtkaart te maken! Gewoon weer eens een "ouderwetse" babysok! Deze techniek heet irisvouwen: je plakt dan gewoon strookjes papier over elkaar volgens een bepaald patroon.
Het papier wat hiervoor gebruikt word is vaak oud papier : nl. binnenkantjes van oude enveloppen ! Ik heb al eerder een babysok op mijn blog laten zien, maar nog nooit in deze kleurencombinatie.

bromde CreaBea om 02:47 PM (op 29-10-2003)


Sir, Bicat.net was dull in company, dull in his closet, dull everywhere. He was dull in a new way, and that made many people think him great.

bromde Kiers om 02:48 PM (op 29-10-2003)


* gaat heel 'ghetto' staan *

Hey, baby. Sock this!

* steekt pink, middelvinger en duim van de linkerhand schuin naar voren en maakt met diverse vingers van de anderen hand een licht gebogen gebaar wat eindigt in een op zijn kop gepositioneerde hoofdletter 'W', beide handen ter hoogte van zijn edele delen, ca. 5 centimeter boven zijn broeksriem *

Yo.

bromde Hoof om 02:57 PM (op 29-10-2003)


Hoof, volgens mij verlangt U naar een ritje met een grote Americaan, u weet wel. BounceBounceBounce!

bromde Sandra om 03:20 PM (op 29-10-2003)


Anders wil ik met u wel een ritje in de Amerikaan.

Bounce, bounce, bounce.

bromde Lennard om 03:23 PM (op 29-10-2003)


Sandra..., is dat van Huize Sandra waar de lichten op gedimd staan? In dat geval prefereer ik op het rode pluche terwijl mijn vrienden kijken.

bromde Kiers om 03:26 PM (op 29-10-2003)


Kiers, mag ik dan voor n keer jouw vriend zijn?

Ik zal zelf de tissues meenemen.

bromde Lennard om 03:31 PM (op 29-10-2003)


Meheer Bierkrat van net.
Vraagje
zijn hem dik jonge al in de kond geneuken van jouw?
Anders hij nog maagd zijn en dan onze imam interesse heeft.
Jij even kontakt nemen snel?
En vertellen in eerste vehaal.

bromde Mumuslem om 03:42 PM (op 29-10-2003)


Beste Hoof,

Handen ter hoogte van edele delen, vijf centimeter boven broeksriem? Betekent dit een laaghangende broek of een buiten de broeksgrenzen tredende erectie?

bromde Max om 03:53 PM (op 29-10-2003)


Max, die straatschoffies in de verenigde staten van debielen hebben hun broek bijna op de knien hangen als zijnde "cool"

bromde Lennard om 03:56 PM (op 29-10-2003)


Geen pluche, wel standaard blauw vloerbedekking, een beetje ruw, dus denk aan de ellebogen en knieen.
Lennard, mijn voorkeur gaat uit naar een Corvette Stingray uit 1977, geen open dak, maar dat mag de pret niet drukken. Zin in een rondje over het grasveld, de mannen zullen dan wel even aan de kant moeten en hun tennisspel staken.

bromde Sandra om 03:59 PM (op 29-10-2003)


Geil! Wordt het toch nog gezellig op deze asgrauwe natkoude pleuriswinterdag. Lennard mijn vriend, jij mag zeker kijken. Dikke Jongen is anaal 99% zeker weten nog maagd en is ook op zeker op zoek naar houvast in het leven en Sandra, ik kan niet wachten. Ik heb jaren in de tapijtleggende industrie gezeten dus ik zoek die rubberen kniebeschermers even op en dan laat ik van mij horen.

Jottum!

*springt gat in de lucht*

bromde Kiers om 04:05 PM (op 29-10-2003)


Als je het niet erg vind rij ik graag eerst een rondje met Lennard, en daarna mag je diep bukken. U begrijpt toch wel dat ik Madame Sandra ben... U hoeft niet bang te zijn. Misschien vind U het leuk vastgebonden op het dak een rondje mee te gaan, ik heb een paar lage bomen gezien op de weg hierheen. Misschien zal het U net stimuleren.

bromde Sandra om 04:10 PM (op 29-10-2003)


Yes! Eindelijk weer sex bij Bicat.
Ehm, Sandra, dat rondje over het tennisveld, mag dat na het bouncen of wil je dat doen in het kader van voorspel. (ik ben voor alles in, ik heb in geen tijden meer buiten de deur geneukt)

bromde Lennard om 04:12 PM (op 29-10-2003)


Lennard, ik denk dat ik je aardig vind, dan zou neuken een mogelijke teleurstelling kunnen zijn, een herinnering die zich in mijn geheugen gaat boren en er niet meer uit wil. Elke keer als ik je zie zal ik eraan denken..., de pijn..., het verdriet... Nee.... Maar zonder neuken valt er nog genoeg te beleven, jij mag ook bukken, naast Kiers. Zijn er nog meer vrijwilligers, ik ben handig genoeg!

bromde Sandra om 04:21 PM (op 29-10-2003)


Ik vind ook dat er niet altijd geneukt hoeft te worden.
Gisterenavond de 'bloeiende maagden' gezien en die waren de gehele tijd nakende en handtastelijk. Maar neuken ho maar.

Zelf ben ik bijvoorbeeld gek op pijpen. Voornamelijk passief dan, dat dan weer wel. Ik kokhals nogal snel.

bromde Hoof om 04:32 PM (op 29-10-2003)


Ik begrijp dat U ook mee doet?

bromde Sandra om 04:35 PM (op 29-10-2003)


Ik schilder het geheel wel na (magisch realisme). Sex kan mij niet bepaald boeien. Op woensdag.

bromde Marnix om 04:43 PM (op 29-10-2003)


Er is een geweldige cursus op het internet (waar anders) over de kunst van het pijpen, een echte aanrader.
Aangezien de kunst van zelfverminking geen grenzen kent is het misschien interessant om een prijs aan te vragen voor het verwijderen van de onderste paar ribben. Dan kun je de cursus op jezelf toepassen, een ultiem genot lijkt mij! Het is, vermoed ik, hetzelfde als bij vrouwen, die kunnen zichzelf beter vingeren dan de meeste mannen die het proberen. Helaas...

bromde Sandra om 04:48 PM (op 29-10-2003)


Marnix, ik waardeer de schilderkunst enorm, misschien wilt U, met het oog op de belichting, achtergrond en perspectief, nadenken over een mooie ruimte waar het geheel kan plaats vinden. Graag zou ik, als het schilderij mij bevalt, er ook n boven de haard willen hangen. Als herinnering aan een geslaagde dag zal ik maar zeggen.

bromde Sandra om 04:51 PM (op 29-10-2003)


*Pakt een tuinstoel, koppie choco en een peukje, gaat er relaxed bij zitten en bewonderd de billen van al dit mannelijk schoon* You go Sandra!!

bromde CiNNeR om 05:03 PM (op 29-10-2003)


Geweldig toch!
En je hebt de hele avond geen kind meer aan ze! En genoten dat ze hebben. Het is altijd net even anders, maar zeker altijd even leuk. Je mag ook even als je wilt, het is niet moeilijk. Vanuit de pols, niet de hele arm gebruiken, dit mag alleen na verloop van tijd en wanneer aangeven wordt dat het wenselijk is.

bromde Sandra om 05:18 PM (op 29-10-2003)


H Sandra, moppie, nog even over dat vingeren: troost jezelf met de gedachte dat exct hetzelfde geldt voor de edele kunst van het aftrekken. Sterker nog: de meeste mannen zijn berhaupt niet genteresseerd in een externe sjorrende partij. Dat je het even weet.

bromde Marnix om 05:26 PM (op 29-10-2003)


Oew ja, als je het zo vanuit de pols doet dan gaat het wel vloeiend he? Net niet de tranen in de ogen maar toch wel van het stevige en het lekkere. Het gekreun is niet van de lucht!! Waar heb je trouwens die laarsen gekocht als ik mag vragen?

@Marnix: toch even snel in de verdediging schieten? ;) Toch denk ik dat meer vrouwen de kunst van het pijpen meester zijn dan mannen de kunst van het (klaar)beffen... Overigens is het voor een vrouw ook moeilijk een andere vrouw klaar te vingeren hoor :D

bromde CiNNeR om 05:31 PM (op 29-10-2003)


Ik kan er niets meer aan toevoegen. Alles is al gezegt!

bromde Sandra om 05:32 PM (op 29-10-2003)


Vrouwen zijn wel slechter in pijpen.
Of kun je goed zijn in iets wat je alleen de eerste drie keer of stomdronken doet, zonder dat je dat ooit nog aanvullend bewijs hoeft te leveren?

Alsof wij mannen niet iedere keer de hele exercitie moeten volbrengen om een beetje zonder schuldgevoel de grot vol te yoghurten.

Sta ik ieder keer voor niks de Duitse helm te poetsen / ontsmetten / deodoreren / poleren / oprullen!

bromde Hoof om 05:46 PM (op 29-10-2003)


* leest het zelf nog eens na *

Kan het zijn dat er een greintje frustratie de kop op steekt?

* leest het zelf ng eens na *

O nee. Toch niet.

bromde Hoof om 05:47 PM (op 29-10-2003)


Ik heb jullie allemaal mooi de loef afgestoken. Mijn eerste IP-ban kan ieder moment een feit zijn, op de maan.

* zet een groene plastic emmer ondersteboven op zijn hoofd *

IK TEL MEE! IK TEL MEE! IK TEL MEE!

Wel jammer dat ik zoveel verschillende IP-nummers heb en goed moet onthouden op welke computer ik er ook alweer niet op kan. Anders krijg je natuurlijk de wind van voren. Hb je eindelijk een IP-ban. Doet-ie het niet.

Dat zuigt natuurlijk grote tijd!

bromde Hoof om 06:02 PM (op 29-10-2003)


Ach, Dikke Jongen.
Over hem lees ik altijd het liefste.
Gelukkig gebeurt er veel in zijn lege leven zodat de bron van deze schrijverij niet opdroogt.
MEER DIKKE JONGEN

bromde Bart om 06:14 PM (op 29-10-2003)


Ik heb geen IP-ban. Nergens. Zal ik ook nooit krijgen. Ik zorg er namelijk altijd voor dat ik stop OP de grens. Niet er overheen. Ook niet een beetje.

En met voorgaand onderwerp nog vers in gedachten, is dat wel eens frustrerend voor mijn vriendin.

bromde Marnix om 06:16 PM (op 29-10-2003)


In ons allen schuilt een beetje de dikke jongen, maar ben niet dik hoor, zelfs geeneens gezet of stevig.

bromde vil om 06:28 PM (op 29-10-2003)


Hoof: "Vrouwen zijn wel slechter in pijpen." Dan mannen? Wist niet dat jullie het pijpen zo wellustig beoefenden. Maar vandaar dat jullie hier altijd zo lekker geil op een kluitje zitten *grinz*

bromde CiNNeR om 06:29 PM (op 29-10-2003)


*is ook benieuwd naar tekst en uitleg van Hoof*

bromde Adriana om 06:56 PM (op 29-10-2003)


*zit daar bepaald niet op te wachten*

bromde Marnix om 06:57 PM (op 29-10-2003)


Hoof mag dat lekker voor zich houden. en *plop*

bromde vil om 07:26 PM (op 29-10-2003)


Dikke jongen heerchst over de baren van stollend frituurvet!

Lennard, ik heb door enen suggestie Femster kijkt omlaag naar haar dysfunctionele dildo een gooi naar IPblokkade gedaan?

Groeten aan Ali!

p.s. wat is Oostenrijks met californisch accent voor 'daar valt enen Ezelskadaver uit de blushelicopter?'

bromde grts om 07:30 PM (op 29-10-2003)


En hoe zeg je comsec intelligence in nha trang in het vietnamees? En krijg je er dan ook een loempia bij? Met sambal?

bromde grts om 07:32 PM (op 29-10-2003)


Ok. Ik ging te snel.

[knip]
Toch denk ik dat meer vrouwen de kunst van het pijpen meester zijn dan mannen de kunst van het (klaar)beffen...
[/knip]

Waartegen ik in het geweer bracht dat mijns inziens de vrouwen wl slechter zijn in pijpen dan mannen in (klaar)beffen.

'Beffen' is toch dat je je vinger erin stopt?

bromde Hoof om 08:22 PM (op 29-10-2003)


grts, ik heb het even opgezocht:

Zer drop ah ded georgina from ze vaaierwehr zhoppa?

bromde Hoof om 08:28 PM (op 29-10-2003)


Waarin?

bromde vil om 08:28 PM (op 29-10-2003)


Simultaanposten nu al de hit van 2004. *plop*

bromde vil om 08:29 PM (op 29-10-2003)


De rimkwaliteiten beider geslachten blijven dan weer angstvallig onderbelicht.

bromde Max om 08:59 PM (op 29-10-2003)


Dank je wel, Bob!

Bob the Pivot.

Onder Merel en Femster krijg ik gewoon geen
commentaargedeeltevenstertjes of zo! Allang niet meer! Terwijl ze allebei lekker zijn.
Mijmer is coulant, Luna is Lief, en dus leef ik nog.

Hoe een aap een merel vangt weet ik niet.

(Die afspraak met de Riagg is allang over tijd. Ook nog.)

bromde Paul om 08:59 PM (op 29-10-2003)


Dank je HOoF!! *grijnst breed* Alleen met de gebrekkige kennis van onze coeleur lokaal zou ik als klein erratum er 'Zer drop ah ded 'Hedwig' verbaan from ze vaaierwehr zhoppa?' van maken?

*rookt sigaar*

*PUFF *

bromde Ahnie grts om 09:26 PM (op 29-10-2003)


Weinigen zijn de kunst van het goed klaarbeffen meester terwijl de meeste vrouwen een aardig stukje kunnen pijpelen als je het mij vraagt. U vroeg het mij niet maar toch ..

bromde CiNNeR om 09:46 PM (op 29-10-2003)


Er is een onnoemelijk trieste film op RTL4 bezig .. *snik*

bromde CiNNeR om 09:47 PM (op 29-10-2003)


*sluit zich wat haar een na laatste post betreft uhm... volmondig bij Cin aan*

bromde Adriana om 09:50 PM (op 29-10-2003)


Oew Adriana toch! *BLooS*

bromde CiNNeR om 09:52 PM (op 29-10-2003)


Dat moet je niet te letterlijk opvatten Cin.

*grijnst*

bromde Adriana om 09:55 PM (op 29-10-2003)


Paalsma maakt zich ernstig zorgen. Wat ooit een manselijke uithoek van het internet was begint langzaam (maar zeker) te transformeren tot een Libelle forum.

Niet dat ik iets tegen vrouwen heb hoor, wie moet er anders koken?

*PLOP*

bromde Paalsma om 10:04 PM (op 29-10-2003)


Wil ik de dames anders even alleen laten?

*gaat gedecideerd zitten en doet schoenen uit*

bromde Marnix om 10:04 PM (op 29-10-2003)


Welnee Marnix. Jij bent altijd een sight for sore eyes, in een soort van figuurlijke zin.
Enne, Paalsma...?

bromde Adriana om 10:07 PM (op 29-10-2003)


Excuus, excuus. Maar er gebeuren gewoon t weinig mannelijke zaken op het moment.

*zet Modern Talking op*

bromde Paalsma om 10:14 PM (op 29-10-2003)


Wat een geluid komt er uit die speakers met die enorme subwoofer trouwens!!

bromde Paalsma om 10:16 PM (op 29-10-2003)


Paalsma, kijk! Ik verwen mijn Sjaak tijdens het lezen van de VI!

*PLOP!*

bromde Marnix om 10:18 PM (op 29-10-2003)


Ow *slaat ogen neder* Jammer Adriana :)

Om te compenseren zal ik even een boer laten, aan mijn kruis krabben en tevergeefs zoeken naar studio sport. Beter zo mannen?

bromde CiNNeR om 10:18 PM (op 29-10-2003)


Leuk, laatste herhaling van 'The bachelor'

bromde CiNNeR om 10:20 PM (op 29-10-2003)


Zeg, kan het wat minder MUTS!

*steekt met ruige behaarde knuist een Franse sigaret zonder filter op*

bromde Marnix om 10:27 PM (op 29-10-2003)


Niets, ik heb zin om te mutsen. En hier mag ut ;)

bromde CiNNeR om 10:28 PM (op 29-10-2003)


Beetje wax voor den knuist Marnix?

bromde CiNNeR om 10:29 PM (op 29-10-2003)


Nou nou, jij gaat wel ver, CiNNeR. Om te compenseren, ga ik me nagels lakken.
Die herhaling wordt herhaald, trouwens, wat ik je

bromde Paul om 10:31 PM (op 29-10-2003)


Nou nou, jij gaat wel ver, CiNNeR. Om te compenseren, ga ik me nagels lakken.
Die herhaling wordt herhaald, trouwens, wat ik je

bromde Paul om 10:31 PM (op 29-10-2003)


AAaaaarrrrggghhhH!!!

*Zet enorm ranzige Duitsche porno op*

Waerde Marnix, u kijkt naar mannen in korte broekjes terwijl u met uw Sjaak speelt!!

*Loopt ontzet ovaaltjes met sigaar van belachelijk proporties*

bromde Paalsma om 10:31 PM (op 29-10-2003)


Sorry voor de overcompensatie.

bromde Paul om 10:32 PM (op 29-10-2003)


De man met de Golden Girls Quotes gaat z'n nagels lakken. Dat zal wat fraais opleveren!
Cin? Zullen we een wedstrijdje alfabetboeren?

bromde Adriana om 10:34 PM (op 29-10-2003)


Het was een nummer over voetbalvrouwen!

*klapt ter bewijs tijdschrift open en houdt het grijnzend 90 graden gedraaid omhoog*

Kijk: Bartina Koeman met nietjes!

bromde Marnix om 10:35 PM (op 29-10-2003)


bAarp, BBrp, BuCrp.. Oef, dat is nog best lastig Adriana!

Mooi kleurtje Paul! Long lasting?

bromde CiNNeR om 10:38 PM (op 29-10-2003)


Goedenavond. Wat zie ik? tafelkleedjes en waxientjes in het chateau?? Lijkt op een stukje female-touch gebeuren.
Graag mijn pantoffels en een glaasje calvados. Alstublieft.

bromde familie om 10:39 PM (op 29-10-2003)


*smijt een paar schoenen door de kamer en de fles erachteraan*

bromde CiNNeR om 10:39 PM (op 29-10-2003)


Huh, Cinner? Is u helderziend?

bromde familie om 10:43 PM (op 29-10-2003)


Neuh, ving toevallig wat op ..

bromde CiNNeR om 10:50 PM (op 29-10-2003)


Grandioze uitspraak: "iedereen zat ergens zeg maar"

nee, niet eens blond..

bromde CiNNeR om 10:51 PM (op 29-10-2003)


*ziet geile jonge naeve studentes op SBS6 en zondert zich even af met wc-rol in donkere nis, Dick T. ontwijkend*

bromde Marnix om 10:53 PM (op 29-10-2003)


*hangt aan mobieltje*

Dertien dozijn van uw ranzigste -vrouwelijke- strippers ja! NU!! Het is een spoedgeval inderdaad.

Zo.

*PLOP*

bromde Paalsma om 10:53 PM (op 29-10-2003)


Waar komt al die ranzige lust ineens vandaan? Of is het een nawee van Sandra?

bromde CiNNeR om 10:55 PM (op 29-10-2003)


Dat was heel erg schrikken toen ik voor het eerst naar www.cinner.com ging. Al die Vrouwen op de kopletters, in bijna ontklede staat! Zo heb ik m'n Goldies nog nooit gezien.
Rose heb ik bloot. Mag ik die aan u verzenden?

bromde Paul om 10:57 PM (op 29-10-2003)


Natuurlijk, misschien kan ik ene extra letter gaan toevoegen. Toevallig wil ik nog wat verbouwen enzo.

bromde CiNNeR om 11:00 PM (op 29-10-2003)


Ranzige lust, Cinner, is net als kaarsvet. Nee, geen kaarsvet. Juist niet. Het is meer als, eh, tosti's. Of, nee, geen tosti's, ik bedoel, eh, jeuk. Jeuk! Dat is er k altijd, en soms heb je er EXTRA veel last van. En soms niet. Maar meestal wel. Bijvoorbeeld nu. Nu moet ik dus heel erg krabben. Hard, ook. En als ik een plekje heb weggejeukt, begint er weer een ander stukje vel op te spelen. Snapt u wel?!

*maakt ernstig krabbende bewegingen over hele lijf, met fladderende klauwen*

bromde Marnix om 11:04 PM (op 29-10-2003)


CiNNeR's lust vergaat een beetje na het lezen van bovenstaande. No offence Marnix

bromde CiNNeR om 11:08 PM (op 29-10-2003)


*Kijkt in d'r mailbox en grijnst breed*

bromde CiNNeR om 11:11 PM (op 29-10-2003)


*kijkt in zijn gisteren door dankbare vriend gedoneerde wietverzameling en grijnst AFSCHUWELIJK breed*

bromde Marnix om 11:23 PM (op 29-10-2003)


*Kijkt groen van jaloezie naar het beeldscherm*

bromde CiNNeR om 11:25 PM (op 29-10-2003)


*neemt diepe hijs en leunt comfortabel achterover, met ogen dicht*

Drumsticks. Gemarineerde drumsticks. Gegrillde gemarineerde drumsticks met een krokant randje. Nu.

*staat min of meer fluks op, loopt naar omgebouwde bakkerskar en doet onbeheersd verborgen kastjes open*

bromde Marnix om 11:36 PM (op 29-10-2003)


*Gaat kwijlen nu*

Ik heb wel kippenbouten gehaald vanmiddag (vier voor 1 euro 56!!) maar die liggen in de vriezer. ga maar een broodje ham/kaas uit de oven eten zo denk ik

bromde CiNNeR om 11:38 PM (op 29-10-2003)


Zit me echt onbeheerst te vervelen. Is het te merken??

bromde CiNNeR om 11:39 PM (op 29-10-2003)


Nee hoor. Echt niet.

*zuigt enorm liegend onbeheerst aan brandende staak en kijkt andere kant op*

bromde Marnix om 11:42 PM (op 29-10-2003)


*Blaast hard richting de staak in de hoop dat de brandende stukjes om de oren zullen vliegen*

Lief bedoeld natuurlijk ..

bromde CiNNeR om 11:44 PM (op 29-10-2003)


Nu we het toch over kip hebben: vanmiddag heb ik een licht gekruid, gepaneerd ende gefrituurd stukje kipfilet van de beroemde Kentucky Fried Chicken gegeten, voor het eerst van mijn leven. En kleur me geel met zwarte stippen, noem me Marsupilami, schiet me dood en hang me aan uw muur, maar het smaakte verrassend goed.

Een half uurtje later, hielden mijn darmen echter een gezellige borrel die bekroond werd met een oorverdovend concert van de Kentucky Fried Brass Band.

bromde Max om 12:12 AM (op 30-10-2003)


* schenkt schielings toch nog een laatste laagje in *

Onlangs gelezen over de 'inhaalslag van vrouwen op internet'. Beetje schokschouderend terzijde geschoven, onderwijl hoofdschuddend mijmeren over de hoogdravende interpretatie van ieder studentikoos onderzoekje door de grotere persdiensten.

Nou. Dat schokschouderen is me wel vergaan, langzamerhand.
Als in een bolwerk als dit (bolKNAKmerk, wellicht), waar tot voor kort zonder terughouding de term 'heren' als algemene aanspraak kon orden gebruikt, de vrouwen links en rechts beffend over elkaar heen buitelen...

* sluit ogen om deze formulering op fysieke juistheid te toetsen *

... dan was het blijkbaar nog helemaal niet zo'n gek verhaal.

Nog even en we moeten uitleggen wat de onderdrukte voorkeur voor anale sex nou uiteindelijk helemaal betekent. En hoe dat voelt. En om erover te praten. Hoe dat voelt.

Gelukkig proef ik bij tijd en wijle wel een soort van mannelijk chromosoom in de woorden van de aanwezigen die zich met een dames-nick tooien.

Maar voor wat betreft hele andere zaken. Het is al weer donderdag!
Benieuwd welke historische gebeurtenissen ons morgen nou weer te wachten staan.

* ziet nog steeds allerhande buitelende vrouwenlijven voor zich *

Die Bloeiende Maagden, dat gaat je niet in de kouwe kleren zitten. Of in de Lege Maag, for that matter.

* haat zichzelf om inside nudge, nudge, wink, winke, cultureel omhoog gevallen ons-kent-ons-sfeertje wat ineens uit ingetypte woordendiarree stroomt *

Dit ben ik niet.

* kijkt in de andere monitor, die uit staat *

O ja. Toch. Kut. Dan bedoelde ik het vast anders en snap ik er morgens alles van.
Mooi moment. Om af te sluiten.

bromde Hoof om 12:21 AM (op 30-10-2003)


Nee. Jj moet eerst ophangen.

Nee. Jij!

Nee. Jij!

Nee. Jij!

Ja. Godver. Okee dan.
Doei!

* KLOINK! *

* iep. iep. iep. iep. iepiep. iep. iep. iepiep. iep *

Eh.

Daar bedoelde ik niks mee. Niet dat ik het zat was ofzo.

Maar ik dacht.

En moet de eerste zijn.

Maar doe jij dan maar.

Ja.

Ik ook.

Van jou.

Nee. Jij eerst. Nu.

Anders lijkt het zo cru.

Nee, jij eerst.
Nee. Jij.

Ah joh. We zien elkaar morgen we....

* ? *

Huh. Hangt ze ineens op!

Wijven....

bromde Hoof om 12:26 AM (op 30-10-2003)


Hoorde ik daar iemand 'Kentucky Fried Chicken' zeggen?

bromde Hoof's vrouw om 12:27 AM (op 30-10-2003)


Hihihi (om er maar weer een vrouwelijk chromosoom tegenaan te gooien).

*leest Hoof met plezier*

bromde Adriana om 12:32 AM (op 30-10-2003)


Hoof. Warme vriend. Het is maar al te duidelijk dat de nachtzuster haar werk al weken niet heeft kunnen doen. Dergelijk breedsprakig -doch serieus grappig, daar ligt het niet aan- gemompel zou door een adequaat optredend vrouwspersoon met wit hoofkapje fluks worden afgeremd.

Ik eis een kort statement. En daarna volledige ontspanning. Morgen wordt net zo saai en opwindend als vandaag. Alleen is het dan ineens donderdag. Zo werken de dingen. En zo zul je je moeten schikken.

*breekt Twix doormidden en houdt helft uitnodigend voor zich uit*

bromde Marnix om 12:36 AM (op 30-10-2003)


M\67\w00t w00t w00t w00t w00t w00t w00t w00t w00t w00t w00t w00t w00t=w00t

bromde Dreknek om 12:44 AM (op 30-10-2003)


*Hapt heus niet toe doch nipt kewl aan haar chocomelletje* Enne Hoof, niets onderdrukt hier hoor...

S'nachts lijkt het minder koud dan s'avonds net na het eten (ja ik heb een hond)

bromde CiNNeR om 12:46 AM (op 30-10-2003)


BTW, het IS zelfs al donderdag *zucht*

bromde CiNNeR om 12:47 AM (op 30-10-2003)


Kentucky Fried Chicken, inderdaad. Ik ben om. MacDonalds en Burger King hebben mij nooit zo kunnen bekoren wegens te veel smakend naar de oprispingen die je uren na nuttiging nog lastig vallen. Ben meer een liefhebber van het zachte geveest dat mij momenteel ten deel valt. De Kentucky Fried Brass Band is hier momenteel met een onvolprezen toegift bezig.

*Geniet van eigen luchten en daarbij vrijgekomen warmte*

Maar wat is dat? De sterretjes! Jawohl, ik produceer sterretjes!

*Jubelt ende juicht, gekleed in de jurk van zijn moeder*

Omstanders krabben vertwijfeld op hun kruin. Gelukkig zijn ze imaginair.

bromde Max om 12:58 AM (op 30-10-2003)


Ik zie overal het font 'Eurostile' opduiken. Daar maak ik me zorgen om.

*bladert gedecideerd door Dostojewski's 'Het dorp Stepantsjikowo en zijn bewoners', bekijkt onderstreepte passages, laat een boer en gaapt*

Feit blijft: alles wat je vaker doet wordt gewoon. Wat een kutboek.

bromde Marnix om 01:07 AM (op 30-10-2003)


Een boek!! *Is onder de indruk* Al is het maar van de onuitspreekbare namen ..

bromde CiNNeR om 01:20 AM (op 30-10-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)