huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Het meisje"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Pensioen"]

10/27/2003: "Volkelpolka"

KABOOOM!!! De paddestoelwolk vult het scherm, game over. Ze lacht. Ze heeft maar 300 punten. Mijn highscore is 30.000 nog wat. Ik zou haar het liefst op haar muil slaan. Maar ik lach en zeg 'Goed hoor, Sanne!' Ik neem de laptop terug en open mijn werkbestand. Net op het moment dat ik wil gaan typen bespringt iemand me van achteren en bedekt mijn ogen. Haar lichaamsgeur doet me bijna kokhalzen. 'Verrassing!' Als ik weer mag kijken staat er een grote chocoladetaart voor mijn neus. Hoe weten die wijven dat ik jarig ben? Nou ja. Hij ziet er fantastisch uit. Ik snij een groot stuk af en steek het in mijn mond. Ik moet enorm mijn best doen om het niet meteen weer uit te spugen. Het is veganistische taart! Carobe in plaats van cacao. Jezus ik...
Gadverdamme! Ik eet door met een zuur lachje. 'Vind je het wel lekker Jan?'
'Ja heerlijk!' zeg ik met mijn mond vol. 'Nou neem nog een stuk dan!' De volgende taartpunt wordt voor mijn neus geschoven. Met protesterende maag eet ik door.

Het eten is goddeloos smerig. En ze stinken. Ze wassen zich nooit. Die vale jassen met buttons trekken ze gewoon aan over de kleren waar ze ook in slapen. Ach dat spandoek dat boven onze slaapzakken in de bomen hangt, zegt alles: 'Vredes Axie Kamp'... Wat een debielen. Dat gelul over Amnesty. Ik krijg er uitslag van. En ze zijn nog oninteressant ook. Alleen die Debbie is wel een lekker ding. Behalve d'r dreadlocks dan. Maar ze negeert me. Ach, het maakt allemaal niet uit. Ik doe dit voor mezelf. Mijn laatste kans om iets goed te doen.

En oké, het betaalt fantastisch. Ik pak de laptop weer op en ga verder waar ik gebleven was. GP-II-2.4. Ik krijg speelse tikken tegen mijn hoofd.
'Waarom scheer je dat snorretje niet af? Het ziet er niet uit!' 'Waarom neem je geen lenzen Jan?' 'Jaahan, lekker ding!' Stelletje idioten. Als ik het afscheer is mijn gezicht alleen nog maar een neus met jampotglazen. En ik ben allergisch voor lenzen. Shit, mijn haar valt weer voor mijn ogen. M'n gel is op. Ik veeg het uit mijn gezicht. 'Hier -giechel- Neem een schuivertje Jan!' 'Nee dank je, Sanne.' Ik steek zo een schuivertje in je doos, lelijke hamsterkut. Rot op!

Dit is alweer onze vijfde bivakdag. Nog een dag programmeren, stank en verveling. Volkel vormt de enige afleiding. Ach het geklier is altijd hetzelfde, ik zou het slapend kunnen. Eerst knip je een gat in de omheining, dan sluip je naar binnen. Dat ze die hekken niet onder stroom zetten, ik begrijp het niet. En dan spuit je een vliegtuigcockpit onder of draai je een schotel 180 graden de andere kant op. Wil je perse het nieuws halen, dan klim je naar de top van zo'n toren en barricadeer je het luik naar het radarplatform. Daarna ga je ontbijten en lullen over vrede. Na de lunch komt er dan een speciaal arrestatieteam van de marechaussee. Die jongens kennen je. Ze drinken een kop kruidenthee mee en maken dan een einde aan je actie.
Niet echt een uitdaging.

Gelukkig komt Mark vanavond. Mark, mijn vredesgod. Zonder hem had ik hier nooit gezeten. Hij heeft me uit mijn kelder getrokken, vanachter de computers. En als een lam ben ik heb gevolgd. Mark, met zijn zwarte lokken, met zijn strakke spijkerbroek en zijn staalblauwe ogen. Mark, die eerlijk toegeeft dat hij het soms ook niet weet met die vredesbusiness. Ik kon het eerst niet geloven toen hij me belde. De jongen die ik zo bewonderde op school, belde mij! Hij nam me mee uit eten en vroeg naar mijn leven. En hij was echt geïnteresseerd, ook al viel er niets te vertellen. Pizzadozen, porno en programmeren. En drank. Net als op school eigenlijk. Behalve de drank dan. En toen begon hij te vertellen. De woorden vielen als exotische parels van zijn mooie lippen. Bakoe, Bogota, Djenne, Ulaan-Bataar... Hij was overal geweest. Zijn trekken waren krachtiger, mannelijker geworden. Mark.
Mijn Mark. 'Vrede is universeel Jan.' Dat zei hij, terwijl hij me bij mijn schouder pakte. Maar toen hij me het voorstel deed wist ik het niet. Ik heb eigenlijk niet zoveel met vrede. Ik vroeg of ik er een nachtje over mocht slapen. En midden in de nacht werd ik ineens wakker en wist ik het. Dit was mijn kans! Dus ik belde hem op en ik zei ja. En hier zit ik dan. Te wachten op Mark. Hmmm. Mark. Mark, de vriend van Debbie. Stomme slet. Hé verdomme!

configure: error: installation or configuration problem: C++ compiler cannot create executables.

Oh wacht eens even... Een domme amateur-fout in subroutine 42...

De harddisk snort. Compilation succesful. ready.

De cursor knippert geruststellend. Kijk, hierom heeft Mark me ingehuurd. Ik ben goed. Goed? Ik ben The Bomb. Ik wrijf in mij handen. 'Dames? Ze doen het hoor!' Ik demonstreer GP-I en GP-II. De vredeskoeien snappen er geen zak van maar joelen verrukt. En terecht. Niet veel mensen kunnen dit. 'Waar staat GP eigenlijk voor Jan?' 'Grand Prix natuurlijk!' Ik glimlach. Sanne vraagt of ze nog een keer 'Soldier of Armageddon' mag spelen. Ik zeg 'Nee'.
Moet je maar niet zulke gore taarten bakken kaaskut. Ik maak een fles open, uit de voor mij gereserveerde koelbox. Mmmm... goeie wodka. Het wordt donker. Wodka en ik gaan een ommetje maken. Als ik terug kom, rijdt er net een auto ons bospad op. Een deur slaat dicht. Mark komt het kamp binnen en wordt aan alle kanten omhelsd. Ik sta er rustig bij. Dan zeg ik: 'Ik heb het gedaan Mark. Het is me gelukt.'
'Ik wist het!' Mark schreeuwt en omhelst me. Hij ruikt lekker. 'Morrison' by Armani. Hij buigt zich over de laptop en ik demonstreer wat ik gemaakt heb.
'Ongelofelijk!' Hij legt zijn hand op mijn rug. Ik huiver.

'Je bent geweldig!' Mark hangt om mijn schouder. Ik grijns van oor tot oor.
Ik log uit en sluit het beestje af. Mark en Debbie kussen elkaar en lopen gearmd het donker in. Ik neem een flinke slok en kijk ze na. De rest van de dames bouwt een kampvuur. Het vuur laait hoog op als het paar weer terug komt. We trekken nog meer flessen open. Mark gaat naast me zitten en na een aantal slokken bourbon geeft hij me zelfs een voorzichtige kus op mijn wang.
'Dank je Jan.' Debbie kijkt afkeurend. Laat maar kijken. Ik gloei helemaal en zit glunderend bij het vuur. Om 02.00 uur precies komen we in actie. We knippen het hek door en ditmaal sluipen we rechtstreeks naar de ingang van de raketsilo's. Daar plug ik de kaart in en laat programmaatje GP-I zijn werk doen. Na 3 varianten op het basisalgoritme is het al bingo. De zware stalen deur klikt open. Stille blijken van bewondering en zweetlucht-omhelzingen. We lopen naar binnen. De gangen zijn bedompt. We gaan de silo's een voor een af. Ik plug in en draai GP-II. De toegangscodes zijn rechtstreeks gehacked van de fabrikant. De rode cijfers en letters op de controledisplays doven een voor een uit. De oh's en ah's zijn niet van de lucht. Binnen de vijftig minuten staan we weer buiten. Mark en Debbie duwen samen de zware deur dicht. Hij valt in het slot.

De maan is inmiddels opgekomen, we moeten voorzichtig zijn. We sluipen naar het gat, kruipen er door en lopen stil terug naar het kamp. Daar poken we het kampvuur weer op. Iedereen is uitgelaten. Debbie pakt haar accordeon en speelt een van haar polka's. 'De Volkelpolka!' roept iemand. De meiden beginnen rond het vuur te dansen. Ik loop stilletjes weg. Ik steek een sigaret op en staar naar de wolkenloze hemel. Mark komt bij me staan en legt zijn arm om mijn schouder. 'Wat jij vannacht gedaan hebt Jan, zal de geschiedenis ingaan als een van de belangrijkste verzetsdaden in naoorlogs Nederland, weet je dat?' Ik glimlach naar hem en zeg 'Dat weet ik wel zeker, Mark!' Dan ga ik op mijn tenen staan en probeer hem op de mond te kussen.
Hij duwt me zachtjes weg. 'Jan, Jan! Ho eens even, ik begrijp dat je...'

En dan klinkt het geluid waar ik op wacht. Electromotoren. Staal dat over staal schuift. Gavrilo-Princip-II doet zijn werk. De raketten rijzen uit hun silo's. Marks mond valt open. Rij aan rij staan ze, als brave boodschappenwagentjes voor de kassa van de dood. De kernkoppen glanzen in het maanlicht. Automatische ontsteking. Een bescheiden geraas, vuurstaarten schieten omhoog en verlichten de nacht. En weg zijn ze. De typische nitraatgeur van vaste brandstof waait onze kant op. Ik snuif diep. Mark staat er als verdoofd bij en vraagt: 'Waar heb je ze heen gestuurd Jan?'
'Naar 55 noord 45'30" bij 37 oost 35'30" Mark.' 'WAAR is dat precies?' Hij huilt bijna. 'Weet ik niet. Had ik geen tijd meer voor. Nou ja. Ergens in Moskou in ieder geval.'

De polkamuziek is gestopt. De ranzige vredesduiven staan angstig naast ons, hand in hand naar de sterrenhemel te staren. Debbie heeft haar hand voor haar mond. En Mark, mijn Mark, die ik nooit zal kussen of strelen, Mark die me behandelt als een tamme cavia, ziet eindelijk wie ik werkelijk ben. 'Jij RAT!' Hij slaat me vol op mijn gezicht. Mijn bril breekt. Ik veeg het bloed weg en zeg 'Dat is nu wat je noemt een oefening in futiliteit, lieve Mark'.
Hij schreeuwt gepijnigd en bespringt me. Ik val op de bosgrond. Mark zit boven op me en zijn handen knijpen mijn keel dicht. Zijn haar valt in mijn gezicht. 'Morrison' by Armani. Hij is nog nooit zo dichtbij geweest. Ik voel dat ik een erectie krijg, maar ik denk aan u. Aan de poster in mijn kelder waarvan niemand weet. 'Wiedergutmachung, meine Führer!' fluister ik en ondanks dat ik stik steekt mijn hand in de lucht en geef ik u de Groet.


Reedsch...48 toevoegingen, reedsch

w00t!

fantastisch.

bromde schaep om 10:47 AM (op 27-10-2003)


Een Held!

bromde Advil om 11:06 AM (op 27-10-2003)


Grrrts, ik weet zeker dat ik je ergens van ken. Ooit overwogen om op de balkan ergens in ruil voor een huis aan de kust wat klussen op te knappen?

bromde Lennard om 11:15 AM (op 27-10-2003)


Adembenemend. Gedurfd. Echt enorm goed. Onverwachte wendingen.

* wijst naar zichzelf in de spiegel met één opgetrokken wenkbrauw *

Maar genoeg over mijn kapsel.

Bovenstaand verhaal is ook puik.

bromde Hoof om 11:21 AM (op 27-10-2003)


Volkel ====> Moskou
De raket kwam van Links, das duidelijk.

bromde Eddee om 11:21 AM (op 27-10-2003)


Heerlijk, werkelijk heerlijk. En wat een einde.

bromde Max om 12:50 PM (op 27-10-2003)


Verwijzend naar de latente homosexualiteit van Adolf Hitler en zijn eigen onderdanige sado-masochistische inslag, slaagt Gerrits er in een ongekende whiplash flashback te creeren tussen de duistere vredesbeweging begin jaren '80 en de digitaal aangedreven 21ste eeuw doorweven met intermenselijk emotioneel drama climaxerend in de Bicat-profiel.

bromde Kiers om 01:09 PM (op 27-10-2003)


..heee, ik heb Gerrits nog niet zien terugkomen van zijn weekeind verlof.

bromde de portier van het Pieter Baan centrum om 01:11 PM (op 27-10-2003)


Eeuh, kan iemand op de Bicat burelen effe het mobiele nummer van Gerrits doorgeven. We willen een interview.

bromde NRC afdeling recensies om 01:12 PM (op 27-10-2003)


Hey, Double W, we've to carefully watch that Dutch lunatic.

bromde CIA om 01:13 PM (op 27-10-2003)


Godverdomme, zit ik net van mijn ouwe dag te genieten, krijg je dit gezeik.

bromde Gorbatchov om 01:17 PM (op 27-10-2003)


één woord: briljant!!

bromde Apollo om 01:32 PM (op 27-10-2003)


Mmm, heerlijk onverwacht.
Als je het voor de tweede keer leest is de intro ook drie keer zo leuk.
Stukje linkse-activisten-biefstuk iemand?
Lekker met mangosaus.

bromde Bart om 01:39 PM (op 27-10-2003)


bromde Santa Claus om 02:18 PM (op 27-10-2003)


http://en.wikipedia.org/wiki/W00t

bromde Lennard om 02:40 PM (op 27-10-2003)


Homos zijn tegenwoordig vogelvrij, in de afgelopen tien jaar zijn ze succesvol tot super-zondebok bestempeld. Inmiddels komen sommige webloggers er zelfs mee weg als ze oproepen tot nare gevoelens tegen deze bevolkingsgroep. Bicat.net plaatst een parodie op de 'tegen-zinloos-geweld'-campagne met de titel: "Volkelpolka".
De tekst zelf staat op de server van de relnichten van bicat.net, maar de algehele context blijft onduidelijk.

Waarschijnlijk voelt Grrrts zelf wel aan dat hij over de schreef gaat en onthoudt hij zich daarom van een verdere toelichting. Op deze manier kan ie altijd gemakkelijk wegkomen met het slappe excuus dat het niet zijn eigen mening is. Ikzelf vind dit absoluut geen humor en zelfs zeer laakbaar (ZEER laakbaar. W00t.)

Als Grrrts: de ongestelde onderbuik van weblogland(Eeeh ja die ja), niet snel met een plausibel verhaal over de brug komt zullen de volgende links wellicht van pas komen.

• Meldpunt Discriminatie Internet (MDI)
• Landelijke Stichting Tegen Zinloos Geweld
http://www.politie.nl/Overige/Aangifte/

bromde Kippfest om 03:35 PM (op 27-10-2003)


Niet alleen homo's moeten het ontgelden. Ook vredesactivisten en veganisten vinden zich steeds vaker gedegradeerd tot tweedehands pispalen voor de volgevreten zelfvoldane anonieme typer op het compleet kapitalistische internet.

Ik zeg altijd. Waar rook is, is vuur.

Maar daar zal Grrts ook wel weer niet op reageren. Zul je zien.

bromde Hoof om 03:42 PM (op 27-10-2003)


Juist. Het wordt me hier al te laakbaar.
Vissersgeintjesachtig, bijna.

bromde Kippfest om 03:46 PM (op 27-10-2003)


http://en.wikipedia.org/wiki/W00t
Ach hoe fijn om te weten wat ik nu eigenlijk roep.

bromde Bart om 03:47 PM (op 27-10-2003)


Homosexualiteit komt overal voor. Grrrrts poogt volgens mij de gevorderde integratie van homosexuelen in onze maatschappij te belichten. Zelfs nazistische psychopaten kunnen homo zijn. Niks geen hetze of discriminatie, het toppunt van acceptatie en integratie zou ik zeggen.

bromde Lennard om 04:34 PM (op 27-10-2003)


*????*

bromde Marnix om 04:37 PM (op 27-10-2003)


Overigens is nog niet gezegd of de 'ik'-persoon in werkelijkheid misschien ook nog eens een neger is. Om de smaad compleet te maken.

Ik denk wel dat we hier een zaak hebben.

Om te beginnen zal ik hier nooit meer komen, de komende 10 minuten. Gewoon, om even een punt te maken.

Wel lastig dat bicatpuntnet mijn startpagina is. Ik zoek namelijk kennis aan een forsgeschapen, eh, ja, schaap dus.

bromde Hoof om 04:48 PM (op 27-10-2003)


Als programmeur in spé geeft dit verhaal me koude rillingen. Machtig geschreven.

bromde Snerual om 05:25 PM (op 27-10-2003)


Ja, gaan we zo beginnen? Kijk nou eens wat jullie doen Kippfest en Hoof...? Jullie jagen iedereen weg hier door te dreigen met gerechtelijke stappen tegen homo's, negers en nazistische wereldleiders.

bromde Kiers om 05:33 PM (op 27-10-2003)


Ah, een nieuw gezicht: Snerual. Wilt u even in het gastenboek tekenen dat u boven de 25 bent en volslagen niet wijs?

bromde Kiers om 05:36 PM (op 27-10-2003)


Zeg, blijven jullie on-topic zeuren? het waren 4 postjes on-topic en geen 40.

bromde €vil om 06:48 PM (op 27-10-2003)


Ik ben weg hier!

bromde negroïde latent homofiele wereldleider om 06:57 PM (op 27-10-2003)


Gelukkig, het is weer na zonsondergang dus ik mag weer eten. Inshallah! Niets gegeten vandaag en dat valt niet mee zo met die Ramadan. Dan voelen we mee met de armen en de zwakken in de maatschappij en geven we onze waardering en respect voor alles dat God ons gegeven heeft in de vorm van vasten. Eet ik me lekker helemaal de kanker voor die zon opgaat zodat ik de hele dag die dikke pens van me kan onderhouden.

Mijn vrouw ook. Moddervet zeggen die Hollanders maar zo moet je dat niet zien. Teken van rijkdom zeg ik. Ze zeggen dat ik geen tanden meer heb van de baklava en dat die puisten op mijn kont van de vettigheden komen en dat mijn wijf uit d'r rokken barst is allemaal onzin. Inshallah.

Zoals God het wil. Tot mijn dochters 18 en nog maagd zijn, zijn ze slank. Daarna krijgen ze 9 kinderen. Als God dat wil en dan worden mijn dochters nooit meer slank. Teken van rijkdom, groot gezin. En dat ze bijna embolie had omdat ze met haar dikke pens de laatste zes maanden van de zwangerschap niet meer kon lopen is omdat God dat zo wil. Daar heeft baklava niets mee te maken.

Ik doe nu een beetje gek want ik heb de hele dag niets gegeten en mijn dikke buik van deze ochtend zit nog in de weg. Zometeen weer veel eten en met de armen en minder bedeelden meevoelen, he? En veel respect tonen voor het eten. Inshallah.

Als ik dat dan op mijn satellietschotel zie daar in de Sahel-landen dan denk ik wel eens dat er niet te weinig voedsel is maar gewoon teveel negers. Als God het dan zo gewild heeft dat die negers geen eten hebben dan is dat gewoon Inshalla. Bovendien zegt de Koran het al. Er is geen god dan Allah en Mohammed is Zijn boodschapper en als je dat dan niet wil geloeven dan sterf je toch de grafkanker van de honger?

Ik zit dan rustig te kijken met de pantoffels aan en een blikje Cola erbij. Zitten veel suikers in. En een amandelnootje of een pistache nootje. Gezond hoor al die nootjes. En die dokter maar zeggen dat ik niet teveel nootjes moet eten, dat ik daar dik van wordt. Maar ik weet dat nootjes gezond zijn. Als God dat had gewild dan had hij die negers wel nootjes gegeven.

God, nog maar 40 dagen dan is het alweer Suikerfeest en kan ik weer suikers eten de hele dag tot ik er pusiten van krijg op mijn dikke billen.

Vuile kutjoden. Kapitalistische hufteramerikanen. Ongelovige Nederlandse honden. Respectloze negers. Minderwaardige en stinkende koelies, waarom rijdt iedereen een auto en heb ik in het beste geval uitzicht op een Mercedes 190 D van twaalf jaar oud? En dan heb ik mazzel want ik moet het al jaren doen met mijn vliegend tapijt en pantoffels. Inshallah!

bromde Kiers om 07:29 PM (op 27-10-2003)


Heer Bicat, zoudt u uw invloed aan willen wenden en Grrrits willen verzoeken zich op de besneeuwde toppen van de klovendiepe Olympus te vervoegen. Ik heb hier een onwillige PC staan. Als hij die aan de praat krijgt zal Helena (blank zijn haar armen en slank haar leest)hem rijkelijk belonen.

bromde Zeus (wiens stem te horen is in alle gewesten) om 07:45 PM (op 27-10-2003)


Ik heb niet veel contact met mijn familie. Ik heet Cohen en heb een grote familie, ik heb wel zes broers.

Anyway, ik heb hem er niet ingepraat. Ik moest gewoon wat asskicken. Hij gaf mij een grote lijst met de namen van de hele familie en ik moest alle neuzen in dezelfde richting krijgen. En dat is moeilijk in een Joodse familie want die hebben nogal grote neuzen. En ego's.

Moeilijk, sommigen zijn blond en hebben blauwe ogen, aardige kerels maar toch familie, he? Grote familie.

Iedereen om mij heen was verbaasd toen ik kwam. Ze waren onder de indruk. Hij was anders, erg anders dan ik. Mijn vader, en mijn vader kennen ze allemaal.

Ik steek nog maar eens een peuk op. Vroeger gingen we dood aan gas, nu aan de keelkanker. Het zal wel zo bedoeld zijn.

Ik ben er in eentje geweest in Tel Aviv en toen heb ik er eentje gekocht. In zo'n kledingzaak. Ik hou er wel van maar ik draag het niet.

Hoge prijzen daar. In Berlijn valt het nog wel mee en Amsterdam ook wel maar daar is het duur. Het is ongelooflijk duur. Voor 11 sigaretten betaal je 4 Pond.

Hij is er trots op, hij is er erg trots op. En dat is wel grappig om te zien, mijn trotse broer. Dat is goed, die trots. Dat getuigt van sterkte. En dat

Mijn jongste zoon zei eens tegen mij dat hij een tattoo wilde. Een grote. Ik probeerde hem te overtuigen dat hij daar zijn hele leven aan vast zou zitten. Zijn hele leven lang. Mijn vrouw was het met mij eens.

Ik praat graag over mijzelf. Je zult mij niet snel een vraag horen stellen. Ik vind mijzelf belangrijk. En ik ben ook belangrijk en hoe meer ik over mijzelf praat hoe belangrijker ik mijzelf vind. Is ook normaal, bij belangrijke mensen.

Toen ik nog een kind was, was het heel belangrijk hoe lang je haar was. Dat was 'the big issue'. Het was 1968, ik weet het nog goed.

Het kan zomaar gebeuren dat die koffer zometeen komt. Het is nu 08:30 en dat was de afgesproken tijd maar het kan zo maar later worden.

Ah, daar zul je de koffer hebben.

bromde Kiers om 09:05 PM (op 27-10-2003)


De computernerds worden, me dunkt, ook flink gestigmatiseerd de laatste tijd. Net als Jezus, maar die heeft het stigmatiseren zo ongeveer zelf uitgevonden. Met hulp van wat Joodse en Romeinse medemensen. Aah, dat waren nog eens tijden. Toen konden wie een ieder met wie we het niet eens waren netjes kruisigen. Desnoods ondersteboven. Zo veel landen waar dat nog kan, zijn er niet meer. Laten we ze koesteren.

bromde Max om 09:19 PM (op 27-10-2003)


*plopje-tis-donker-dus-het-mag*

bromde bicat om 11:18 PM (op 27-10-2003)


*buigt wederom, als een met ivoren swastika's ingelegd knipmes*

Dames, Heren, -kuch-

Al ben ik dan blank, hetero en zonder verdere aangezichtshandicaps, graag wil ik Kennedy parafraseren:

Ich bin ein Jan!

p.s. Heeft u allen opgelet bij geschiedenisles?
De vraag voor de twingo Sedan is: Wie was Gavrilo Princip??? SMS GP-II naar 0900-2244

bromde grts om 11:29 PM (op 27-10-2003)


Is het een open-google-vraag?

bromde bicat om 11:31 PM (op 27-10-2003)


Tis jammer dat we het on-topic stadium reeds gepasseerd zijn - ik had gaarne een compliment willen maken naar de schrijver van bovenstaand stukje. Helaas.

*PLOP!*

bromde Paalsma om 11:34 PM (op 27-10-2003)


Zeg Baron, klopt het dat onderstaand, uiterst actueele, stukje Flash niet meer werkt in de comments?

bromde Paalsma om 11:36 PM (op 27-10-2003)


Zeer wel, Paalsma.
Zoals u wellicht opmerkte werd er even handig gebruik gemaakt van de optie om html-code (javascript) te braken.
Er wordt aan gewerkt, binnenkort wellicht weer mogelijk.

bromde bicat om 11:39 PM (op 27-10-2003)


Verdomme, ik moet ook alles zelf doen -Dreknek, zou je wat voor me willen hacken?-

In today's Sarajevo, few traces remain of **Gavrilo Princip, the young Serbian revolutionary
whose two pistol shots touched off World War I**. From Smithsonian bladiebla...

bromde grts om 11:40 PM (op 27-10-2003)


Ik ben overigens enorm voor zinloos geweld tegen Serbian revolutionaries.

En hamsters, harige pokkebeesten.

bromde Paalsma om 11:42 PM (op 27-10-2003)


Ah, er komt weer leven in de brouwerij. Net nu ik mijn mulattenkolonie vreeslijk gaat uitwonen. Wens mij geluk als ik mijn witte zaad in haar diepste donkerten naar de eierstokken loods. En dat terwijl ik tegen rassenmenging ben.. maar ja, ze neuken zo lekker, die mulatten.

bromde Kiers om 11:43 PM (op 27-10-2003)


Nog eens ff de commentaren doorgelezen, en mijn ego is nu een motherfucking mushroom cloud. Als ik een revolver en bananen had schoot ik mijn tv aan barrels en at ik een boterham met pindakaas en schijfjes banaan!

bromde grts groet u om 11:56 PM (op 27-10-2003)


You ain't nothing but a hound dog!

*huilt in kapelletje*

bromde bicat Aaaaaron om 11:59 PM (op 27-10-2003)


Hey, het doet het weer hier. Lag het nu aan mijn computer of werd iedereen hier naar de website van de weledel geboren heer Mumuslem geloodst wanneer men wat reacties wilde lezen of desnoods posten?

bromde Max om 12:24 AM (op 28-10-2003)


Grrts, je bent de beste! Laat je door geen enkele smeerlap aan je kop zeiken!

You did it, motherfucking son of a bitch! Ik ben trots op jou! Benijd jou!

En nu stop ik, anders begin ik in je gat te poken en dat kan niet vermits ik hard core hetero ben.

Groetjes,
en grumbel
grumbel

bromde GDB om 01:09 AM (op 28-10-2003)


Nog even en grrts is de nieuwe Stephen King en gaan wij grrts voor veel geld verkopen aan de MGM studio's in de Moederneukende Staten van Amerika. Dan wordt bicat.net een voorbeeld van hoe het dus wel kan in de na-hypse dagen van het volslagen belachelijk kapitalistische internet. Of bicat.net gaat naar de beurs.

Ik zie de krantenkoppen al:

"bicat.net vangt vele miljoenen bij IPO"

..en een dag later:

"Top scriptwriter grrts voor nog eens enkele miljoenen weggekocht door MGM. Beursgang klapt volledig in elkaar. Onderzoek naar megafraude gestart".

bromde Kiers om 09:36 AM (op 28-10-2003)


Aha, het volgende verhaal wordt een beursthriller. Misleidende prospect, zwijdende commisarissen en een wending tijdens de emissie!

Joepie.

bromde Lennard om 09:48 AM (op 28-10-2003)


de heerlijkheid in geschrifte..
applaus!

bromde NME om 02:44 PM (op 28-10-2003)


Braveau, Hulde,
Een verdomd mieters verhaal!

bromde Mispunt om 11:01 PM (op 28-10-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)