huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Spaanse copla"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Een mijmering"]

10/24/2003: "Brief aan Natasja"

Lieve Natasja,

Ik mis je verschrikkelijk. Het is alweer elf jaar geleden dat het uit ging maar ik krijg je niet uit mijn gedachten.
We waren zon mooi stel samen. Echte liefde was het. Je zult altijd heel speciaal voor me blijven, al was het alleen maar omdat ik je eerste mocht zijn.

Wat hebben we samen een hoop mooie dingen beleefd. Weet je nog dat pakhuis aan de dijk? Jij wilde met je rug tegen de muur zodat je de passanten op de dijk aan kon kijken terwijl ik mn gang kon gaan. Of dat je vader vier uur s nachts vroeg of ik nog niet naar huis was. Terwijl ik in de keuken met het licht uit hoopte dat ik mn broek aan zou hebben voordat hij even kwam kijken. Ja, dat waren mooie tijden. We waren echt gek op elkaar.

Ook nadat het uit ging, vlak na onze verloving, bleven we goede vrienden. Goed, de eerste tijd kwamen we elkaar vooral tegen in bed, maar dat werd allengs een stuk minder. Daarna waren we vooral echte vrienden, ook al begreep niemand wat wij nog met elkaar moesten. Vooral jouw vriendjes en onze ouders snapten er niets van. De tijd vloog en onze contacten werden minder. Op belangrijke momenten in ons leven kwamen we elkaar toch steeds weer tegen. Wij waren er voor elkaar als anderen er niet konden of mochten zijn.

Tot ik me plotseling realiseerde dat we al een lange tijd geen contact meer hadden. Ik ben gaan zoeken op internet en in de telefoongidsen. Zo heb ik je weer gevonden een jaar geleden.

Misschien had ik toen beter meteen op je af kunnen stappen.
Nadat ik per ongeluk je kat aanreed moest een buurtbewoner zonodig vertellen dat ik al weken bij de school rondhing waar jij je kinderen ophaalt. Dat ik ook al gesignaleerd was in de supermarkt op momenten dat jij er ook was is toch niet zo erg? O.K. dat was misschien niet zo handig. Achteraf.
Maar die gebroken neus had hij wel verdiend, die buurman van je met zn grote bek. Zie je hem vaak? Heb je wat met hem? Ik merkte het meteen aan hem. Hij is niet te vertrouwen. Hij staat trouwens ook vaak bij school, wist je dat? En hij koopt twee kratten bier per week. De zuiplap.
Let maar eens op hoe hij naar je kijkt, de smeerpijp.

Maar goed, vergeven en vergeten. Toch?
Wat wij hadden is ook bij jou nog niet helemaal verdwenen. Denk er maar eens goed over na. Ik ken je toch als geen ander? Als jij er nou eens voor zorgt dat het straatverbod wordt opgeheven, dan kunnen we gewoon weer de draad oppakken als ik hier klaar ben. Toch?


Groetjes en kusjes,

Lennard


Reedsch...34 toevoegingen, reedsch

T3T!

bromde Kippfest om 03:59 PM (op 24-10-2003)


*pl00p!*

bromde Marnix om 04:08 PM (op 24-10-2003)


*Heeft chocomel nodig*

bromde CiNNeR om 04:08 PM (op 24-10-2003)


*vrimiplop*

bromde bicat om 04:15 PM (op 24-10-2003)


*schroeft stiekem in papier meegenomen halve liter Ketel 1 open en schenkt gul glas in. Doet er cola bij. Neemt slok*

*PLOP*

bromde Marnix om 04:28 PM (op 24-10-2003)


goed verhaal

bromde Brutus om 04:35 PM (op 24-10-2003)


* draait stiekum een schroef in een stuk papier en vraagt zich af wat daar nou aan is *

Misschien moet ik toch beter lezen.

bromde Hoof om 04:37 PM (op 24-10-2003)


*doet koddige zeehondenact met bal op neus*

bromde Marnix om 05:12 PM (op 24-10-2003)


*HIK*

bromde Michiel om 05:27 PM (op 24-10-2003)


Heee Lennard, kun je me horen? Ik zit drie kamers verderop. Ik zie mijn vriendin volgende maand weer. Dan kom ik vrij na 23 jaar. Maar ik denk dat ik een jongere vriendin zoek, deze keer.

bromde Kiers om 05:33 PM (op 24-10-2003)


Weet je wie ik hier wel kan horen? Dat is die mafkees van een Mirna Louisa-Godett die met haar aars vol bolletjes op staatsbezoek komt. Voor zondagvond moet ze gescheten hebben anders sturen ze haar terug met de bananenboot.

Ik hoor haar schreeuwen dat ze van niets weet. Of roept ze nou dat ze niets weet?

bromde Kiers om 05:45 PM (op 24-10-2003)


goede brief, heb je al antwoord?

bromde Bumble om 05:49 PM (op 24-10-2003)


Lieve Lennard,

Het is vergeven en vergeten, zegt Peter mijn psychiatrisch arts. Je weet dat ik op aandringen van jou naar de huisarts ben gegaan en de huisarts heeft me een psychiater aangeraden. Dat weet je toch, lieverd?

En je weet toch ook van onze warme verhouding die ik met Peter heb? Peter heeft zich psychiatrisch heel erg in mij verdiept en is mij aan het klaarstomen voor als jij weer uit dat gekkenhuis komt.

Van Peter mag ik eigenlijk geen gekkenhuis zeggen, dat is een psychiatrisch te beladen term en elke keer als ik dat zou zeggen, zou ik mijzelf weer confronteren met mijn achtervolgingswaan.

Lennard, jij was de eerste die het tegen mij zij dat ik achtervolgingswaan heb. En Peter zegt het nu ook al een half jaar tegen me. Als ik op de bank in zijn praktijk lig en mijn ogen dichtdoe zegt hij dat ik me goed moet concentreren. Dat doe ik dan maar na verloop van tijd hoor ik dan toch vreemde geluiden achter me. Het klinkt alsof iemand zich staat af te trekken achter mij. Ik hoor iemand dan vreselijk hijgen en rukken. Raar he?

Om mij gerust te stellen komt hij dan naast me zitten en legt een warme hand op mijn borst. Ik heb die rustgevende hand nodig, Lennard. Meestal houden dan de rare geluiden achter me weer op. Peter heeft dan een versnelde ademhaling lijkt het wel maar dat zakt ook wel weer. Vreemd he? Dat ik me dat allemaal inbeeld.

Om mij helemaal rustig te krijgen masseert Peter mijn nek. Nou ja nek, daar begint hij dan. Het hoort niet helemaal meer bij het consult van vrijdagmiddag maar hij heeft het wel voor mij over. Meestal ben ik Peter zijn laatste patient op vrijdagmiddag. Zo tegen achten gebeurt het regelmatig dat hij me weer helemaal rustig heeft gekregen. Dan is hij helemaal in mij geweest en heeft hij heel hard gebruld. Voor mij en om mij om alle onrustige elemeneten uit mij te halen en in zich op te nemen.

Alle mijn vrijgekomen energie neemt hij op en concentreert het in zijn ejaculaat dat hij dan zo diep mogelijk in mij schiet. Peter zegt dat dat beter is want zo krijg ik alle energie terug die ik hem gegeven heb plus een beetje extra energie van hem. Peter zegt dat dat psychiatrisch beter verantwoordt is en hij kan het weten want hij heeft ervoor gestudeerd.

Verder zegt Peter dat het tegenvalt met de behandeling van mijn achtervolgingswaan en dat ik nog lang in therapie moet blijven.

Peter zegt dat de algemene behandelingsdoelen de vermindering van de ernst van de psychotische verschijnselen zouden moeten zijn om zo herhaling van symptomatische episoden te voorkomen met de daarmee gepaard gaande achteruitgang in mijn functioneren.

Peter wil mij fysiek op een zo hoog mogelijk niveau steunen. Daarom komt hij meestal extreem hard klaar in mij. Peter zegt dat mijn herintegratie in de maatschappij en psychotherapie hiermee het beste zijn gediend. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er wel geil van wordt als hij mij keihard uitwoont.

Keiharde sex met Peter mijn psychiater kunnen mijn symptomen als wanen, hallucinaties en chaotische gedachten verminderen en doen verdwijnen. Helaas hebben mijn antipsychotica ernstige bijwerkingen, zoals sufheid, spierstijfheid, bevingen en gewichtstoename. Ik ben twintig kilo aangekomen, Lennard.

Ook hebben deze geneesmiddelen andere rare bijwerkingen op mij, Lennard. Ik maak vaak onwillekeurige bewegingen zoals samentrekking van mijn lippen en tong of het trekken met armen of benen. Heel lastig is het niet want als ik weer met mijn lippen spastische samentrekkingen heb, stopt Peter meestal snel zijn pik in mijn mond.

Lennard, ik wil dat je snel en gezond thuis komt dan kunnen we gewoon weer de draad oppakken als jij daar klaar bent.

Dikke zoen.

bromde Natasja om 06:57 PM (op 24-10-2003)


Eh, mmm, tja, eigenlijk...

Ik had Natasja verzonnen?
Toch?

Nee, ze heette eerst anders. Dat was het.

bromde Lennard om 07:03 PM (op 24-10-2003)


Nee nee Lennard, je hebt mij niet verzonnen. Alles is waar en ik wil je. Ik wil je terug en wil je vurig beminnen. Je kent mijn zus Nathalie, zeg maar Naad, en die neukt met Gerrits. Zo wil ik jou terug Lennard. Ik wil door je genomen worden zoals mijn zus genomen wordt door Gerrits, Lennard.

bromde Natasja om 07:16 PM (op 24-10-2003)


Alleen als jij ook gilt, ik bedoel zingt.

Eigenlijk wil ik je heel graag terug. Ik verzin zoiets niet voor niets. Al die jaren heb ik heimelijk naar je verlangt en in mijn onbewuste heb ik je echt gestalked. Kom hier lekker geiltje van me!

bromde Lennard om 07:27 PM (op 24-10-2003)


Ehm, test: Je zus heet Nathalie. Hoe heet je zusje?

Ha, wat ben ik gemeen h?

bromde Lennard om 07:28 PM (op 24-10-2003)


Nog even over Spaanse Copla. Eerst snapte ik 'm niet kiers, daarom heb ik 'm maar afgemaakt: Ik noem het:

Voor alle duidelijkheid

Woeste stroomt mijn lucht
in de koperen belofte
een doffe toon vult de zaal
hierop had geen mens gerekend

De organist kijkt op, verstoord
ziet hoe een pijp mijn aars doorboord
Och had ik mij een bredere verkoren
Nu is mijn anale maagd'lijkheid verloren!

bromde grts om 07:26 PM (op 24-10-2003

bromde Spaanse grts om 07:28 PM (op 24-10-2003)


En ja precies, Lennard, je moet als de Krakatau in haar komen! dat je ding explodeert en daarna door chirurgen moet worden gereconstrueerd....

Leve Natasja!!!

Groeten aan Naad. Ook anaal in te brengen.

bromde grts om 07:31 PM (op 24-10-2003)


Lennard, jij weet best dat ik weet hoe mijn zusje heet. Mijn zusje heet Eucalipta en dat is niet voor niets. Dat weet jij ook.

bromde Natasja om 07:40 PM (op 24-10-2003)


Ik wilde je alleen een beetje pesten.

Je bent het slikken nog niet verleerd hoop ik?

bromde Lennard om 07:44 PM (op 24-10-2003)


Spaanse Gerrits, die copla was een-twee-hopla van Ome Bicat maar ik wilde hem bewaren omdat'ie zo goed is.

Ik weet niet of hij het kan waarderen dat u zijn koperen mondstuk op uw anus schroeft en een enorme wind in het ding laat.

bromde Kiers om 07:44 PM (op 24-10-2003)


Ik slik als de beste, vuige Lennard. En sinds kort heb ik ook een gebitsprothese. Ook op aanraden van Peter kan ik die flexibel in en uitdoen. Voor tijdens de psychologische pijpscenes.

bromde Natasja om 07:49 PM (op 24-10-2003)


Een in stukken gezaagde kleuter op het nieuws... kijk, dat vind ik dan weer om te watertanden. Hahaha, watertanden! Die had zij ook na een paar dagen op de bodem van het meer.

bromde de vieze oude man in regenjas om 07:52 PM (op 24-10-2003)


Zeg wat IS dit voor een website? In stukken gezaagde kleuter, TBS klinieken, aftrekkende en ejaculerende psychiaters en watertanden?

bromde CreaBea om 07:54 PM (op 24-10-2003)


Ik dacht altijd dat ze dat melktanden noemden.

bromde Lennard om 07:54 PM (op 24-10-2003)


Zo, hier gespamd en daar gespamd. Ik ga maar weer bezig met m'n core bussiness in het weekend.

*Pltsjak*
Shit, nog een keer.
*PLOP*

bromde Lennard om 08:18 PM (op 24-10-2003)


U is excessief weekeinddrinker tot de dikke lever erop volgt met drank van donderdag tot en met maandag, om het af te leren dinsdag de laatste?

Mij niet gezien, ik ben van de Blauwe Knoop.

bromde Kiers om 08:33 PM (op 24-10-2003)


Alsof het nooit weekend werd! Tering, wat een kutdag.

*zit een beetje te morren*

bromde Adriana om 08:33 PM (op 24-10-2003)


*veinst interesse uit beroepsoverweging*

Vertel eens, A? Het begon vanmorgen al slecht, h?

bromde Marnix om 08:58 PM (op 24-10-2003)


Hey mensen, iemand anders nog een dodo-burger?
Da's nieuw.
Of, eigenlijk oud, en weer opnieuw verkrijgbaar.
Ik heb het recept uit het persoonlijke logboek van kapitein Cook.
Zonder graatjes!

bromde Bart om 10:29 PM (op 24-10-2003)


*PLOP*

*HIPS*

bromde Paalsma om 02:14 AM (op 25-10-2003)


*BURpS*

*plop*

bromde bicat om 02:48 AM (op 25-10-2003)


Beste Bicat, je zit erg met een block, is het niet?
Als je dit soort rommel op de voorpagina plaatst bedoel ik.

Ik zit er zelf ook mee. Die brief was een wanhoopspoging om de schrijverij weer aan de gang te krijgen.

Ik had verwacht dat het meteen zou worden weggegooid en me er bij neergelegd dat het rommel was. Fuck, wat ben je wanhopig. Ik zal niks meer sturen totdat ik weer de oude ben.

Dit weekend zie ik weer veel familie, kinderen en drank. Het is in ieder geval voor mezelf hoopgevend kwa schrijfgebeuren.

*plop* op de schaal van richter.

Daar ga ik voor.

bromde Lennard om 01:49 PM (op 25-10-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)