huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Gründlsee"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Jaap"]

10/17/2003: "Mid price Sedan, deel I"

Nee hoor, ik praat alleen met mijn advocaat. O, u bent mijn advocaat. Nou, gaat u zitten dan. Wilt u weten dat ik me beroerd voel? Het was niet mijn schuld. Echt niet. Oké een beetje mijn schuld dan, maar het was geen kwade opzet, begrijpt u? Zij heeft me zover gedreven. Ze had met d'r tengels van mijn auto af moeten blijven...

Die auto was alles voor mij, meneer. Och het was liefde op het eerste gezicht. Ik zie het zo nog voor me. Die grote witte showroom, helemaal gevuld met glanzende chroom en lakwerk. Het speeksel liep me letterlijk door de mond, wilt u dat geloven? Als er een hemel is dan hoop ik dat hij er zo uitziet.

Magnesium velgen, subtiele spoilertjes, ach ik was gelukkig. 'Dit is onze meest aantrekkelijk geprijsde mid price sedan. Stuurbekrachtiging, dubbele airbag, ABS, verwarmde buitenspiegels... Nou, wat denkt meneer er van?'

De verkoper stond handenwrijvend over de motorkap gebogen. Wat een galbak. Maar hij had gelijk. Ik was sprakeloos. Wat een schoonheid. Wat een souplesse. Natuurlijk ging ik hem nemen. Ik kreeg het bijna warm van de glanzende metallic laklaag. Een lakwerkje om te zoenen meneer. En ik kan het weten.
Ik zit in de galvanisering. Nee geen carrosserieën, machine-onderdelen. Maar sommige onderdelen worden ook bij ons gespoten, in huis zeg maar, en ik kan u verzekeren dat als je dat een tijdje doet je een scherp oog krijgt voor een goed stukje werk. En dat was mijn nieuwe sedannetje zeker, meneer.

Voor het eerst in mijn leven kocht ik een nieuwe auto. En met grimmige voldoening, mag ik wel zeggen. Ik zou eigenlijk gaan trouwen en op huwelijksreis van dat geld. Maar dat ging mooi niet door.

Ja, ik woon aan de Saffraanlaan. Dat buurtje achter de snelweg. Klopt, staat al jaren op de renovatielijst. Het is er gehorig. Gaskachels, enkel glas. Sommige mensen koken zelfs nog met butagasflessen. Maar ik zit er prima. Ik heb zelf een hoekhuis, en ik heb samen met een maat overal dubbel glas gezet. Met kunststof kozijnen. Onverwoestbaar spul. Dat het zo verkleurt? Ja maar het verkleurt gelijkmatig, als het ware. Als je het niet weet zie je het niet. Dus ik zit er goed. En sinds mijn vrouw overleden is heb ik het rijk voor mezelf. Ja 'die kleine' heeft 't prima voor mekaar. 'Die kleine', zo noemen ze me op de fabriek. Achter mijn rug om ook wel 'Bob bochel' hoor. Dat is hard. Maar het is de waarheid. Ik geef toe. Kijk, hier zit ie, m'n bochel. En mijn vrouw is niet gestorven maar heeft me verlaten voor een man die wel rechtop loopt. Zo. Dat is er ook uit. Hard maar waar. Maar ik had het prima voor mekaar. Totdat die vuile... dat mens dus naast me kwam wonen.

Ik heb me nogal een stel mafkezen gehad als buren, dus ik kijk altijd eerst de kat uit de boom hè. Mijn voortuin is een perfecte grasvlakte, met een grote verzonken vijver, dus daar is niks over te zeuren. En kom niet aan mijn karpers. Ik ben dol op die beesten. Beter dan katten of honden. Ja en er staat een nepreiger bij. Dat is helemaal niet nodig want reigers komen er niet, met al die herrie van de snelweg, maar ik vind het gewoon mooi staan. Kom niet aan mijn reiger.

Maar goed. Dat mens hield zich de eerste paar dagen gedeisd. Dat beviel me wel. En op een middag lag er zo'n briefje in de bus hè, of ik op de koffie kwam. Nou toevallig had ik niks te doen die avond, dus ik trok een pasgestreken bloes aan en belde aan. Het bleek nog een hartstikke leuk vrouwtje ook te zijn. Een jaar of veertig, dus ongeveer mijn leeftijd. Wel met veel rimpels maar ze had een lief snoetje. En ze had me een stukje zelfgebakken taart bij de koffie... Nou meneer, alsof er een engeltje over je tong pieste. En: Ze had breedbeeldtelevisie. En toen ik zei dat ik daar nou zo graag eens een keertje het voetballen op zou willen zien nodigde ze me uit om de volgende zondag te komen kijken. Zo'n vrouwtje was het, meneer.

Of ik een relatie met haar had? Kalm kalm, luister en u hoort alles. Oh, en ik zou het op prijs stellen als u haar niet steeds 'het slachtoffer' noemt want zo was het helemaal niet. Nee meneer. Ze had zo'n kobaltblauwe papegaai in een goudkleurige kooi op tafel, een monster van een beest dat ze Lorre noemde. En dat beest was machtig intelligent. Geloof het of niet maar die vogel kon 'Papegaaitje leef je nog' zeggen. En als ze dat zong riep hij 'Iejadeeja'. Ik verzin het niet! En nog een hele zooi andere woorden kende dat beest. Ach ze was verzot op dat gedrocht. Ze voerde hem pinda's met haar
mond, wilt u dat geloven?

Maar u begrijpt het, ik kwam daar vaker. En op een avond werd het heel erg gezellig en toen hebben we voor het eerst gezoend.
Ik wilde natuurlijk meteen de koffer in, maar zij wilde rustig aan doen. Ze bleef het maar uitstellen. Ze was wel gelovig, maar dat was het niet. Ze deed er niet zo veel aan volgens mij. Ze deed ook nooit eens een leuk rokje aan. Daar hou ik van, bij een vrouw. Dat ze een leuk rokje aanheeft waar je dan lekker.. Maar dat deed ze dus ook niet. Maar ach, zo langzamerhand, en dat duurde weken mijnheer, liet ze mijn handen toe op haar lijf en gleden we als het ware toch richting het echte werk.

Ik herinner me die avond alsof het gister was. Het was een mooie zomeravond, we hadden de hele avond bij haar achter gezeten, met Lorre op de tafel. Ze had een verrukkelijke kwarktaart gemaakt die ik met smaak voor zeker driekwart had opgegeten. Maar mijn andere gevoelens wilden ook wel eens wat hè. Dus ik zoende haar zachtjes in de avondschemering, in de heerlijke bloemengeuren van haar buurvrouw. Die verbouwt Hortensia's ziet u. En mooie ook. Dat is verder het enige positieve aan d'r want het is een stuk sjacherrijn.

Maar goed, mijn buurvrouwtje zoende terug en bleef maar koffie halen en me over mijn hoofd aaien en poelepoepje noemen, dus ik hoopte dat zij ook een beetje romantisch aan het worden was. Ik had wel mijn twijfels want ik blijf natuurlijk een kromme hè. Maar ik had een mooie introductie.

Ik had een hoop geld gespaard, omdat ik altijd tweedehands spullen koop en geen gekke dingen doe zoals stappen. En daarmee had ik bij mijzelf stiekem een plan gemaakt om haar bij me te houden. Ik zou haar ten huwelijk vragen en dan met veel zwier met haar trouwen en op huwelijksreis. Een prima investering, want zo'n vrouwtje kwam ik natuurlijk nooit meer tegen. Dus ik fluisterde in haar oor 'Ik heb iets voor je' en ik trok het doosje met de ring uit mijn broekzak. Het was niet zo'n hele dure hoor maar hij zag er heel mooi uit. De steen zou er na een half jaar waarschijnlijk uitvallen maar dat wist zij niet.

Ik wilde eigenlijk knielen, maar met mijn gestel zou ik dan met mijn neus in haar schoot liggen. Dus ik ging voor haar staan en zei 'Lieve Janine, ik wil je met deze ring ten huwelijk vragen.' Ze sloeg haar hand voor de mond en de tranen sprongen in haar ogen. 'Oh Robert, dit had ik niet verwacht.' Leugenares.

Toen ik de ring uitzocht, bij de juwelier in het winkelcentrum, kwam ze toevallig voorbij. Ik zag haar duidelijk naar me kijken, door de ruit. Nou en toen ze dat had gezien werden de taarten nog beter, kan ik u vertellen. Met vers fruit er op.

wordt vervolgd...


Reedsch...23 toevoegingen, reedsch

Huh? Alweer de eerste?

bromde Lennard om 01:09 PM (op 17-10-2003)


Nee dat ben ik.
Wanneer komt deel 2, Han 'Grrrtsch' Peekel?

bromde bicat om 01:13 PM (op 17-10-2003)


Bicat? Wat heb jij hier in vredesnaam te zoeken?

bromde Lennard om 01:14 PM (op 17-10-2003)


Opvallend goede vraag.
Ik mag even het gips van mijn handen. Over een paar uurtjes komt er nieuw op.

bromde bicat om 01:21 PM (op 17-10-2003)


Aha. De loop der tijd verklaart veel als geduld betracht wordt.

Met de hand onder een bulldozer gekomen ofzo?

bromde Lennard om 01:24 PM (op 17-10-2003)


Nee, rukbescherming.

Maar ik zag vorige week een knap verpleegstertje lopen die me wel wilde helpen.

bromde bicat om 01:26 PM (op 17-10-2003)


*PLOP*
Lekkrr. Vrijdag.

bromde Lennard om 01:55 PM (op 17-10-2003)


Lekker. Ik OOK.
*PLOP*

bromde Richard om 02:23 PM (op 17-10-2003)


...eeeuh Gerrits, ik zit hier met de broek op de enkels, ik denk daar komt een verhaal van Gerrits en dat wordt megaclimaxen. Maar dat viel een beetje tegen. Maar wat denk je? Kan ik de broek naar beneden houden? Wordt het megaclimaxen binnenkort? Zeer binnenkort? Dit weekeinde nog?

bromde Kiers om 02:55 PM (op 17-10-2003)


Tenzij het uit evenveel delen bestaat als de Dikke Jongen saga.
Dan kun je voorlopig nog even de broek aanhouden.

bromde Richard om 03:00 PM (op 17-10-2003)


mijnheer Kiers stopt toch altijd wel een beetje erotica in elk deel van de "Dikke Jongen Saga"©.

Ik weet mij zo nog te herinneren hoe de Dikke Jongen© met zijn mannelijkheid op het voorwiel van een rode of blauwe fiets stuiterde.. ik vondt dat op een ietwat "Sick and twisted way" best geil. Ook denk ik terug aan de koelkast anekdotes.. geef toe, wie wordt er niet opgewonden van klussen aan een koelkast ?

bromde Subigo om 03:17 PM (op 17-10-2003)


Lekker tussen het vuilnis gevulde rukdoekjes tellen. Dat stukje Dikke Jongen was dan zeker ook geil?

bromde Richard om 03:28 PM (op 17-10-2003)


Brengt mij op het idee vanmiddag nog tot in detail te beschrijven hoe ik een voetbal keihard op de noten kreeg. Dank! Ik ga gelijk aan de slag.

bromde Kiers om 03:29 PM (op 17-10-2003)


Ik ga denk ik nóg een ei bakken. Goeie bodem voor de vrijdagplop.

*trekt badjas uit en loopt naakt de tuin in*

bromde Marnix om 03:41 PM (op 17-10-2003)


@Richard

Verdomd. helemaal vergeten.
Ja.. dat was ook geil.

bromde Subigo om 03:41 PM (op 17-10-2003)


@Marnix

Mijn geheime recept voor een heerlijke omelet.

3 sneetjes brood.
lichtelijk besmeren met gezouten roomboter. (echte franse Beurre President is goed)
daarop legt men 2 plakjes kaas (belegen) per sneetje.

In de pan gaan 3 eieren
dan besprenkeld men de omelet rijkelijk met "Herbes de Provincale" en lichtelijk met zout (u heeft immers al gezouten roomboter)

Het geheel half doorbakken (mag best nog een beetje vochtig zijn van salmonella is nog nooit iemand doodgegaan.. toch ??) op de klaarliggende boterhammen leggen.

Heerlijk,,
Ik raad als drank bij het eitje altijd een lekkere *PLOP* aan.

Smakelijk

bromde Subigo om 03:47 PM (op 17-10-2003)


@Subigo.
http://sluts.horny4you.com/
Da's toch niet helemaal wat ik gehoopt had. Jammer.

bromde Richard om 03:55 PM (op 17-10-2003)


hehehe :)

bromde Subigo om 05:36 PM (op 17-10-2003)


www.horny4you.com

Is er nog iemand die samen met mij daar een volwassen pr0n pagina van wil maken ?

Ik heb dat ding ooit eens in een opwelling aangevraagd. enuh.. hehe.. wat er nu mee te doen :)

Of heeft er iemand nog een ander ideetje voor ?

bromde Subigo om 05:38 PM (op 17-10-2003)


En dan een goede kwak ketchup over de eitjes!
(dit eet ik enkel als er echt geen patat te krijgen is)

Maar.... gggrrrrr..... verder met het verhaal, hoe loopt het af?!?
Of heb je nog geen einde en pas je het aan op de reacties?
Buurvrouw bakt ineens eieren inplaats van kwarktaart voor onze gebochelde vrind?

bromde Bart om 06:03 PM (op 17-10-2003)


Geduld m'n jonge vrindjes, zo aanstondsch lever ik het vervolg bij heer bicat in!

bromde grts de uil om 06:42 PM (op 17-10-2003)


Gebochelde vrind... inderdaad, daar wil grts ons hebben. Die gebochelde is onze vrind want wij herkennen onze eigen gebreken en geiligheden in deze verlopen autoliefhebber en buurvrouwbeffert. Ik zit nog steeds klaar hoor grts. Met de broek op de enkels, wordt wel wat koud aan de billen.

bromde Kiers om 06:52 PM (op 17-10-2003)


@ Subigo: Niks meer aan doen!
(het adres eronder zetten, van dat zwembad)

bromde Hoof om 07:46 PM (op 17-10-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)