huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Eikel"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Ik mis je"]

10/12/2003: "Hoores"

Ik was zeker al weer 255 minuten single toen ik haar tegenkwam.

Ik had net mijn relatie stuk zien lopen op een meningsverschil. Niet voordat ik daar zelf met kundige hand op had aangestuurd natuurlijk. Het was begonnen bij het pijpen. Ik keek als altijd naar haar blonde staartje dat vrolijk heen en weer zwaaide terwijl ze me semi-profesioneel afzoog. Ik mag daar normaal graag naar kijken, maar terwijl ik deze keer keek besefte ik dat ik het zat was. Dat ik haar zat was. Ik besloot haar eerst nog wel een keer te nemen, met haar kleren aan. Dat scheelde weer tijd. Het kon, want ze had een lollig rokje aan.
Dus ik trok haar op schoot.

Na de daad bleef ze ruggelings op me liggen. Ik wachtte op het onvermijdelijke.

"Johan?"
- ''Ja liefje?''
"Heb al al nagedacht over waar we het over hebben gehad?"
- ''Ja.''
"Dat is fijn. Vind je het dus goed om een keer mee naar de kerk te gaan?"
- ''Nee.''
"Lieve Johan, waarom nou niet? Je weet dat ik me je vrouw voel. Ik ben in alles je vrouw. Voor de Heer zijn we getrouwd. Ik heb je al zovaak verteld van de liefde van Jezus. Hij is een hele goede vriend van mij en hij zou het geweldig vinden om je eens te kunnen ontmoeten in zijn Huis. Kom nou een keer mee."
- ''Lieve schat ik ken Jezus al."

Ik bereidde me voor op onze breuk.

"Oh? Wie is hij dan voor jou?"

Ik streelde haar arm. Oh wat was ze blond maar Jezus, ze was zo lekker. Met een beetje spijt zette ik mijn bijl aan de stam.

- "Luister Joke, aan het begin van onze Christelijke jaartelling, toen jullie nog niet zo machtig waren maar al wel lafbekken, woonden jullie met z'n allen in de Romeinse Catacomben. Nee, nee. Wacht nou even en hoor m'n verhaal uit."

Terwijl mijn pik slonk en uit haar gleed, formuleerde ik het zo helder mogelijk:
- "...op die Christelijke Catacombengraven staan afbeeldingen van Maria met Jezus, dat is logisch. Maar op veel graven staan ook bijna identieke plaatjes van Isis, met haar kind Horus. Meestal is Osiris er dan ook bij. In de vroeg christelijke tijd liepen die mythologien nog een beetje door elkaar, zie je?"

Ze werd onrustig en ging anders liggen. Ze trok haar slip recht.

"Ja maar..."
- ''Luister nou even. Osiris speelt eigenlijk de rol van God de vader. De grote afwezige. Isis is Maria en Horus is natuurlijk Jezus. De Egyptische variant van het verhaal wil dat Osiris op een gegeven moment dood en begraven is, zonder pik. Isis, zijn vrouw, wil ook wat en maakt dus een magische pik van goud voor haar en haar dode vent. Ze zet de pik op zijn graf en gaat er op zitten om hem weer tot leven te brengen. Dat wordt dan later haar kind, Horus."

Joke klonk een beetje ongerust, ze voelde waar dit heenging.

"Wat bedoel je daar nou allemaal precies mee Johan?"
- "Nou dat als jij Isis alias Maria bent, ik Osiris /God de vader speel en dat het beest dat net je doos heeft volgeblaft volgens mij Jezus moet zijn."

Ze rolde van me af en ging naast het bed staan. Ze trok haar rokje recht.

"Daar geloof ik niets van."
- "Geloof wat je wilt schat. Het zijn de feiten. Jij hebt mijn Jezusje net met je mond liefdevol opgevoed en grootgebracht en Hem daarna aan jouw zwarte kruis genageld om met je interne sterrenhemel zijn hemelvaart er uit te ketsen."

Ze sloeg haar hand voor haar mond. Haar mond die zo heerlijk kon pijpen. En toen was het dus uit.
Dat was 255 minuten geleden. Ik bood haar het vuurtje aan waar ze om vroeg. Ze had een groot kruis om haar nek hangen, zag ik.

- "Horus", zei ik, Ik wil niet lullig doen maar als Jezus' kruis je meer interesseert dan het mijne, dan laat ik deze beker aan mij voorbijgaan.


Reedsch...46 toevoegingen, reedsch

Dat zijn knappe doordenkers Grrts.

bromde Kiers om 10:20 PM (op 12-10-2003)


Jezus Christus, Baron Bicat, u bent werkelijk fenomenaal. Ik bedoel: u bent top!

Jazeker! Holy Cow and all that!

Versteld, ja, dat is het woord: versteld sta ik.

Groetjes van een geflabbergaste
GDB.

bromde GDB le mal aimé om 11:11 PM (op 12-10-2003)


(Niet goed opletten, is dat misschien iets Belgisch?)

bromde Marnix om 11:23 PM (op 12-10-2003)


Hee Nix, pik!

Ik heb wel trek in iets hartigs. Is er nog levende proviand in de bakkerskar?

Leg ik die GBD le mal aimé even uit dat onderaan het verhaaltje iets beweerd wordt wat er niet voor de kat zijn Stradivarius staat.

*snirfsniff*

Ruik ik eucalyptus?

bromde bicat om 11:30 PM (op 12-10-2003)


Ik zal de omgebouwde bakkerskar even ontgrendelen. Volgens mij heb ik in het levende have-gedeelte nog maki en nijlkrokodil. In mijn rugzak heb ik nog kwelende uien uit Malawi. Mogelijkheden te over, dus.

bromde Marnix om 11:43 PM (op 12-10-2003)


Euh, als Horus eigenlijk Jezus is, hoe komt het dat toch uwer pik met dezelfde naam aan de haal gaat .. Dan zou uwer penis minstens een verlengstuk van God moeten representeren zodat Horus cq Jezus geboren kan worden. In uw waan over uw gouden pik toch een beetje door elkaar gehusseld dus :)

*Gooit een knakworstje op voor Ome Bicat* Mosterd bij?

bromde CiNNeR om 11:47 PM (op 12-10-2003)


och nee, een knakworst leeft over het algemeen niet meer he.. Ik zal u aan de bakkerskar laten.

bromde CiNNeR om 11:48 PM (op 12-10-2003)


Amen!

Jezus is vandaag wel zacht een kneedbaar! UBER GEIL!

bromde Bumble om 12:05 AM (op 13-10-2003)


Ik trek me terug in het klooster om deze nieuwe theologische inzichten eens goed tot me te nemen.

Grrdts, je houd me bezig.

bromde Lennard om 08:05 AM (op 13-10-2003)


Misschien even iets voor de Welstandscommissie.

Maar zou het op zich niet handig zijn als wanneer men, na een dag door splijtende pijnen geteisterd het licht van het beeldscherm niet kunnende velen weer eens een bezoek brengt aan zijn of haar startpagina (hier dus), en men dus iedere keer doorklikt naar volgende bral in plaats van iedere keer terug naar huiswaarts, dat men dan onderaan het onovertroffen proza óók op de pagina's met de al dan niet ter zake doende commentaren óók de schrijver van desbetreffende artikel aantreft?

Nu moet ik terugklikken naar de hoofdpagina om te zien wie dit stuk cultuur nu weer uit zijn darmstelsel heeft geslingerd.
En gaan bijvoorbeeld Zuiderburen, de verkeerde auteur complimenteren.

Terwijl ik Grsttst van harte het boek 'Secret Origins of the Bible' zou willen aanbevelen alhoewel ik vermoed dat hij dat reeds in zijn bezit heeft.

Nou. Eh. Dat dus.

Of anders moet de auteur gewoon tussen haakjes onder de titel gemeld worden. Ook wel een goed idee, want dan weet je wanneer je überhaupt zou moeten gaan lezen of niet.

bromde Hoof om 09:38 AM (op 13-10-2003)


Wel een beetje waar Hoof. Hoewel het mij persoonlijk niets kan schelen als ik een schrijfseltje op de zijde van Bicat heb staan en de vlaamse pastoor Bicat complimenteert.

Zo geil wordt ik nou ook weer niet van mijn eigen naam.
Voor zover ik me überhaupt iets van iemand aantrek)

bromde Lennard om 09:44 AM (op 13-10-2003)


Nee. Ach.
Ik, Hoof, zit er nou ook niet direct te wachten om iedere keer mijn naam (HOOF) overal te hebben staan. Ondanks dat het op zich natuurlijk graphisch wel heel mooi is, die H, O, O, F, zo achter elkaar.
Maar los van de familiaire klank van het woord hoof en dat het eigenlijk toch niks betekent, hoof, hoeft het van mij niet heel prominent aanwezig te zijn.

Maar ik vind het meer lastig dat ik denk 'Ah, typisch een stukje Lennard.' En dat ik dan moet gaan zoeken of dat klopt. Terwijl iedere comment vergezeld kan gaan (en meestal gaat) door de meest uitzinnige ondertekeningen.

Hooffelijke groeten,

HOOF

bromde Hoof Hoof Hoof Hoof Hoof Hoof om 09:58 AM (op 13-10-2003)


Tik eens Hoof in de zoekfunctie.
Hou wel een doos tissues bij de hand.

bromde Lennard om 10:35 AM (op 13-10-2003)


Maar Hoof mag dat, geilen op zijn naam. Hoof is schrijver voor Bicat. In het weekeind hoor je hem niet maar maandagochtend is Hoof aanwezig op de burelen van Bicat. Tot vrijdagavond laat schrijft Hoof zijn eigen column op zijn eigen weblog bij Bicat.

Wat zouden de anderen eigenlijk doen? Wat doet nou zo een Lennard? Of familie? Wat zou Ome Bicat eigenlijk doen voor de kostwinning? Van Marnix weten we het, die bouwt bakkerskarren. En Kiers heeft zijn eigen kleine bordeel, maar wat zou de rest doen?

bromde Kiers om 10:40 AM (op 13-10-2003)


Ik doe hele dagen niks. En daar kun je best druk mee zijn. Ik ben bezig een inspectie team voor de keuringsdienst van bordelen op te zetten. Lijkt me een nuttige en zinnige bezigheid. Nog niks op papier maar ik heb er wel al veel over nagedacht.

In de weekenden blijf ik altijd lekker thuis. Bijkomen van de drukke doordeweek.

bromde Lennard om 10:44 AM (op 13-10-2003)


Da's mooi Lennard. Dan ga wij elkaar ontmoeten. Maandagochtend altijd rustig.

Scheutje Loewie Treize door de koffie?

bromde Kiers om 10:49 AM (op 13-10-2003)


Doe er maar een scheutje koffie doorheen. Die Loewie heeft zich ook aardig opgewerkt, niet?

bromde Lennard om 10:59 AM (op 13-10-2003)


Linke Loewie, begonnen op zijn 16de met het verkopen van een baksteen aan een toerist. Zei hij dat het 1 kilo pure Perzische Hasj was. Voor 8000 guldens en daarna keihard wegrennen.

bromde Kiers om 11:01 AM (op 13-10-2003)


Toerist toch stoned. Maar dan anders. Ha Ha.

Later in de alcohol. Ja, alcohol heeft hem altijd in het bloed gezeten. Maar dat kon ook niet anders. Toen z'n moeder zwanger was werkte ze er nog twee flessen sherry per dag er doorheen.

Die goeie ouwe Loewie.

bromde Lennard om 11:06 AM (op 13-10-2003)


Doe mij nog maar zo'n koffie.

bromde Lennard om 11:11 AM (op 13-10-2003)


*schenk*

bromde Kiers om 11:12 AM (op 13-10-2003)


Koffie? Nee, dank u. Ik heb mijn eigen italiaanse mélange meegebracht. Een glaasje Loewie wil ik er wel naast.

Overigens (ver)bouw ik niet enkel bakkerskarren. In het weekend train ik bijvoorbeeld het Sint Bernard Honden-team van Wychen. Onbezoldigd, uiteraard. Daarnaast snijd ik voorwerpen uit tropisch zachthout.

bromde Marnix om 12:14 PM (op 13-10-2003)


Gelukkig vind ik tussen de drukke schrijfwerkzaamheden door nog voldoende tijd om te trainen voor het Mister Univers Gala.En ik ben, al zeg ik het zelf, op feesten en partijen van kleine zelfstandige banketbakkers (of wie me anders vraagt) en bovengemiddeld begenadigd teenfluiter. Wat overigens ook behoorlijk wat oefening vraagt.
Vandaar die, ja, beetje gekke kantoorstoel waar ik op stond.

Uiteindelijk werk ik wel toe naar een full-time baan als schrijver bij Bureau Bicat. Behalve als de gigolo-business écht aantrekt. Uiteraard.

bromde Hoof om 12:37 PM (op 13-10-2003)


Beste meneer Hoof,

Naar aanleiding van uw advertentie in de teenfluitkrant van maandagmorgen 13 oktober in het jaar 2003 van onze heer solliciteer ik graag op uw vacature van zeer vakkundige teenfluiter.

U moet weten dat ik 6 jaar geleden naar Holland ben gekomen met de bananenboot vanuit Mexico na mijn barre tocht vanuit de Inca binnenlanden in Peru. Het enige bezit dat ik op die reis bij mij had, was mijn teenfluit. De teenfluit, met zijn karakteristieke en enigszins hese geluid, heeft mij in enkele jaren een landelijke bekendheid gegeven maar het meest nog in Amsterdam waar ik tot vervelenstoe de terrassen afga. Mijn fluitspel varieert van ontroerende eenvoud tot adembenemende virtuositeit.

Sinds zes jaar woon ik in Amsterdam en bespeel mijn teenfluit op voornamelijk virtuoze wijze op het Leidseplein. Ik ben dan ook niet bang om zo nu en dan
een paar agressieve Nederlanders te woord te staan over discutabele beslissingen inzake de behandeling van mijn poncho en mijn teenfluit.

U weet dat heel Zuid Amerika gek is van teenfluiten en ook ik ben daar geen uitzondering op. U moet weten dat ik alle teenfluitregels uit mijn hoofd weet en dat ik, door mijn van nature corrupte inslag, een prima thuiswedstrijd kan teenfluiten.

Van alle door mij de laatste twee jaar bezochte amateur teenfluitconcerten springt uw vereniging er ver bovenuit. Een groter allegaartje idioten kan ik mij niet voorstellen en juist daarom voel ik mij bijzonder aangetrokken tot uw vereniging.

Met zo een spoedig mogelijke ingang zou ik graag een thuisconcert komen teenfluiten om te kijken of u mij een vaste aanstelling wilt geven voor meer concerten.

Met vriendelijke groeten,

Jose Fernandez de Lima

bromde Kiers om 01:24 PM (op 13-10-2003)


Geachte heer De Lima,

Met vreugde hebben wij kennisgenomen van uw hartstochtelijke wens uw teenfluitkunsten aan ons te vertonen, ten onzer burelen.

Helaas moeten wij u mededelen dat wij op dit moment geen vacature meer hebben voor deze vacature, daar wij deze met een interne herstructurering van de afdeling Lichamelijk Amusement op een andere manier hebben kunnen oplossen. De nieuwe part-time neusharp-speler bleek dusdanig getalenteert te zijn dat hij de diensten van onze muse Hoof op vrijdag, zaterdag en de eerste helft van de zondag over kan nemen.
Omdat juist die dagen de knelpunten vormde die ons ertoe noopten de door u volledig juist geïnterpreteerde advertentie te plaatsen, is het probleem eigenlijk vanzelf opgelost!

Maar daar zullen wij u verder niet mee lastigvallen.

Wij wensen u veel succes bij het zoeken naar een functie als teenfluiter.

Met vriendelijke groet,

Hoof
Hoof's Moederneukende Onderneming BV

P.S. Heeft u nog contacten in Zuid-Amerika? We zoeken nog wel part-time loopjongens en -meisjes voor de afdeling Geestverruimende Inspiratie & Verstrekkende Gevolgen.

bromde Hoof om 01:51 PM (op 13-10-2003)


Zeg José, kijk jij die brief nog even na op spelfouten enzo, ik zie al een d/t-fout in het woord getalenteert.

bromde Hoof om 01:52 PM (op 13-10-2003)


Tuurlijk, Hoof.
Doe ik meestal. Soms is het namelijk ook niet waar wat je schrijft. Rekel dat je er bent. Met je enorme lul.

doei!

bromde José van Bosch - Hout voor den Deur om 01:54 PM (op 13-10-2003)


SSSSSSSSSSSSt, dat van dat geslachtsdeel wil ik graag voor mezelf houden, dom wicht.

* rits *

strafwerk!

* schwiiiiiiiiiing! *

bromde Hoof om 01:55 PM (op 13-10-2003)


Sorry!

* suck *

* kokhals *

* zuig *

* kokhals *

bromde José van Bosch - Hout voor den Deur om 01:56 PM (op 13-10-2003)


* SPRIETS! *

bromde Hoof om 01:58 PM (op 13-10-2003)


Ik heb alle varieteiten mbt sex wel gehad. Ook de zojuist door u beschreven. De missionaris maakt mij claustrofobisch en alle anderen bezorgen mij een stijve nek. U schrijft overigens wel beeldend.

bromde Kiers om 02:03 PM (op 13-10-2003)


Inderdaad beeldend. En met veel fantasie. Dat van dat geslachtsdeel wil hij namelijk helemaal niet voor zichzelf houden.

bromde Lennard om 02:28 PM (op 13-10-2003)


Lieve Mona,

De laatste tijd kom ik (om volstrekt onduidelijke reden) regelmatig op een zgn. "internetpagina" terecht, te weten bikat.net (om privacyreden heb ik een alias gebruikt). Aldaar drukt men het verschieten van ejaculaat uit met "*spriets*". Nu is mijn probleem dat mijn SJaak weinig tot geen geluid maakt bij het ejaculeren. Wat denkt u? Draag ik misschien té strak ondergoed of de verkeerde kleur sokken?

In afwachting van uw antwoord,
Paalsma
F16 piloot en vrijwillig mastrubateur voor het Leger des Heils.

bromde Paalsma om 02:43 PM (op 13-10-2003)


Paalsma, mijn ejaculaat zei vroeger altijd WHOOOSH!! maar daar is de laatste decennia ook geen sprake meer van. Kunt u mij op de hoogte houden van wat Mona u verteld mocht zij u persoonlik benaderen? Ook om redenen van privacy wil ik niet openbaren dat ik de bewuste webzijde meermaals frequenteer.

bromde Kiers om 02:48 PM (op 13-10-2003)


Lieve Paalsma (wat een toepasselijke naam eigenlijk hè?),

Ik heb zelf vrij veel ervaring met de klaarkomst van uiteenlopende oudere en jongeheren. En, zo is mij vanaf jonge leeftijd verzekerd, ik heb ook onorm goeie oren (iets met 'lekker veel houvast'). Maar ook mij komt de omschrijving 'spriets' niet voor als een adequate omschrijving van het geluid.

Maar nu kan het, en daar moet je die internetpagina, die ik overiges niet kan vinden, nog maar eens op nakijken, dat het niet zozeer het geluid beschrijft, maar meer de gebeurtenis op zich.

Alhoewel ik ervaren heb dat een behoorlijk aantal oudere en jongeheren weliswaar vocht produceren, maar nu niet direct van een spuitbeweging of -gebeuren kan worden gesproken. Meer dat het er gewoon uitloopt. Dat is wel vaak bij de ouderen hoor.

Nou. Ik hoop dat ik je toch geholpen heb, Paalmemaar!

Veel liefs,

bromde Mona om 02:49 PM (op 13-10-2003)


P.S. heel veel succes met je werk bij Het Leger des Heils. Ik ken iemand die bij de tweedehandskleren-sorteerafdeling werkt, dus die kent jouw werk ook goed. Groetjes van Adriana dus.

bromde Mona om 02:50 PM (op 13-10-2003)


Mijn ejaculaat veroorzaakt vaak een keiharde knal. De ruiten trillen er vaak van. Wat zegt dat?

bromde Hoof om 02:51 PM (op 13-10-2003)


.. los van het sprietsen natuurlijk, dat spreekt.

Lekker hoor, herfstvakantie.

* bokplop *

bromde Hoof om 03:00 PM (op 13-10-2003)


Ik ben een fulltime bloeddonor.
In mijn vrijetijd probeer ik van mijn maagdelijkheid af te komen.
Mijn af en toe commentaar leveren of stukjes mailen komt voort uit het niet succesvol zijn in het bovengenoemde.
Ik zal binnenkort mijn ontmaagdingsstrategie aanpassen. Ik zie necrofilie als een goede mogelijkheid. Ik heb al een mooi plaatsje bij de Dirk vd Broek uitgezocht.
Het schijnt dat daar wel eens aantrekkelijke vrouwlijke lijken liggen.

bromde Bart om 05:32 PM (op 13-10-2003)


GDB - staat dat voor God den Belg??

Lennard- je hebt gelijk. Als ik maar weet wie het schrijft.

Bart - ik zou zeggen aantrekkelijke vrouwlijken Als je dan tegen je vader zegt dat je aantrekkelijke vrouwlijken neukt klopt hij je goedlachs op de rug en zegt, 'je bedoelt vrouwle-ken, mannetje.'

bromde grts anonymous om 06:44 PM (op 13-10-2003)


En ik ben part time huurling. Ik ben die vroljke buurman waar je het niet van vermoed. Meestal in Kutlanden in afrika. Terwijl jullie kijken naar schietfilms schiet ik zwartjes verrot voor geld. Daar ben ik heel eerlijk en open in. Ik ben een fijn mens. Ik neuk alleen auberginezwarte maagdjes en die schiet ik daarna verrot. Zo verspreid ik geen ziekten. Ik heb een hoge sociale standaard. zie je. Geen kleurlinges. Ja ik ga een beetje m'n eigen dochter per ongeluk neuken. nee dat is van toen mijn sociale standaard nog niet zo hoog was. maar sinds die vieze druiper is dat wel anders. Het meest ontroerende da ik meegemaakt heb in afrika is een prachtige rode zonsopgang, met leeuwen en giraffen en een lekker ding van een jaar o 15, het kan ook 12 geweest zijn dat zie je niet zo goed bij die zwarten, met van die kegeltietjes, dat aan mijn lul zoog. Dat was echt puur, oer. echt afrika. Alleen afwassen en schoonmaken deed ze niet. Dus heb ik haar aan van lawick verkocht. Die heeft haar later nog in een bekende snuff-movie gebruikt. Maar ik dwaal af.
Ik ben een fijn mens. Vraag maar aan welke blanke je ook wilt. en zelfs aan sommig zwarten.

bromde grts Coetzee om 06:54 PM (op 13-10-2003)


Ik vind u ook een fijn mens, grts Coetzee. Echt waar.

*Mampoerplop*

bromde P.W. Botha om 08:23 PM (op 13-10-2003)


vrouwle-ken / vrouwenlijken, ach die paar lettertjes. Als je snel genoeg bent zijn ze nog warm en merk je er echt niet van... Tenminste dat hoop ik.
Ik ben trouwens dislectisch, ik zie geschreven het verscil niet tussen de bovengenoemden. In het echt merk je dan het verschil toch ook niet...toch?

bromde Bart om 09:50 PM (op 13-10-2003)


Ben ik nou de enige die zich echt in het verhaal heeft verdiept .. Vol spanning keerde ik hier terug in search of the answers of live and Hoores maar niks hoor, het is weer sprietsch en swooch wat de klok slaat. *Grmbl*

bromde CiNNeR om 12:13 AM (op 14-10-2003)


CiNNer, alle gastschrijvers bij Bicat incluis mijzelf en Bicat hebben een contract moeten ondertekenen met daarop de heilige verklaring dat wij na maximaal 4x reageren on-topic weer als eem speer off-topic gaan. Terug naar het gewone leven, terug naar 'spriets' en 'whoosh'.

bromde Kiers om 09:58 AM (op 14-10-2003)


Ow pardon, dan pak ik nog maar een chocomel

bromde CiNNeR om 12:40 AM (op 15-10-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)