huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "ijsbreuk"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Lauw gekoeterwaal"]

10/09/2003: "De geur van koffie"

Het was aan het einde van een doordeweekse avond in de sociteit. Zoals daar zo veel waren.

Ik hang nog half staand aan de barrail vlak voor de tap. Terwijl ik in mijzelf aan het lallen ben, dringt de barcommissie er steeds nadrukkelijker op aan op te rotten.

Plots maakt het sfeervolle discolicht plaats voor een indringende 1000watt lamp. Er wordt voor mij besloten dat dit het moment is weg te gaan. Ik ben dronken maar hoe dronken is de vraag.

Onderweg naar buiten kom ik in de donkere uitgang langs de Snack-O-maat. Mijn vriend. Kant en klare hamburgers, frikadellen en ander studentenvoedsel onder de knop. Direct klaar voor gebruik.

Ik trek mijn wallet, pak een 'twee euro'-muntstuk en duw het wankelend in de automaat. Zonder aarzeling druk ik op de afbeelding van een cheeseburger. Verlekkerd kijk ik naar de lange metalen schuif waarachter de cheeseburger komt te liggen. Mijn hand in de aanslag om het stuk vreten te pakken. Er gebeurt niets.

Ik kijk weer naar de afbeelding waar ik net op gedrukt heb. Ik druk nog een keer en ga weer in de houding staan. Klaar om de hongerstiller te grijpen. Nog steeds niets, verdomme!

Ik word ongeduldig en het herhaaldelijk drukken op het vleesplaatje verandert al snel in ongenadig rammen. Ik begin te vloeken. Godverdomme. Vuile godvergeten tering aut-O-maat-en-naaier. Geef mij mijn kaasburger!

Ik druk op de rode "geld terug"-knop en kijk naar een kleiner metalen gleufje waaruit het muntstuk behoort te rollen. Maar ook nu gebeurt er niets. Wel godver de godverdomme. Welke galbak zet mij hier in de zeik?

Mijn door alcohol gevoede emoties lopen hoog op en ik begin de fastfoodautomaat te schoppen en te slaan. Zinloos geweld want ik krijg er niets uit.

"Koffie?", vraagt een meisje.

Koffie? Nu? Verwilderd kijk ik naar links maar door gebrek aan licht zie ik niet veel. Door mijn hoge promillage gehinderd, probeer ik na te denken. Mijn instinct echter noteert de geur van koffie en antwoordt een volmondig 'JA'. Ik wankel achter haar aan. Op weg naar de campus. Op weg naar haar kamer.

Onderwijl komen tal van gedachten op. Het meisje blijkt een kamer te hebben op de bovenste verdieping. Een knap stukje lopen met een stuk in je kraag. Eenmaal op haar donkere kamer ontsteekt zij een paar waxinelichtjes.

Ik neem plaats op bed. Veel ruimte om ergens anders te zitten is er niet. De zware wandelgang door het trappenhuis en de intieme sfeer maken dat ik opeens in een heel andere emotionele toestand verkeer. Een fijne loomheid overvalt mij.

Geboeid door de gedachten wat er allemaal gaat komen, verschijnt een glimlach op mijn gezicht. Zij komt naast mij zitten. Nu kan ik haar gezicht goed zien. Een Chinees!

Met van die platte gespleten ogen die het bovenstuk van haar neus geheel doen verdwijnen. Zwart lang en gestreken haar in een staartje. Het valt mij op dat ze nogal klein van stuk is. En mager.

Voordat ik kan vragen waar de koffie is, lig ik neergestreken naast haar op het matras. Mijn hand glijdt door gitzwart haar langzaam naar beneden. Over haar arm en naar haar kruis.

Behendig knoop ik haar broek los en open haar rits. Schijnbaar onwennig en onervaren doet zij hetzelfde bij mij. Ik probeer mijn hand in haar broek te duwen en merk hoe krap het daar is.

Ook zij merkt de krapte en schiet onmiddelijk te hulp. Haar broek en slipje vliegen uit in no-time. Snel komt ze weer naast me liggen en hervat haar afdaling. Ook ik hervat mijn zoektocht naar haar liefdesopening. Openingetje moet het zijn, gemeten naar haar postuur.

Aftastend bereikt mijn middelvinger een ingang. Naar binnen stuit op weerstand maar dat kan liggen aan mijn eerste confrontatie met een Aziatische dame. Mogelijk zelfs een maagdelijke Aziatische dame. Bovendien ben ik dronken.

Ik druk dus wat harder met mijn vinger op haar opening. "Shit zeg, wat een strakke doos", schiet er door mij heen. Mijn opzet lukt en ik ben binnen. Hoera! Eenmaal binnen voel ik mijn bloed stollen door een plotselinge knelling. En dit is nog maar mijn vinger, arm kind!

Hoewel zij voelbaar geniet van mijn ontdekkingstocht houdt zij de adem in waarop ik mijn vinger uit haar trek. Het lijkt de enige manier haar weer aan het ademen te krijgen. Ze slaakt een kreetje van ontluchting.

Wij kijken elkaar aan maar zien weinig want de kaarsjes zijn opgebrand. Het ritueel herhaalt zich enkele malen voor de drank zijn definitieve tol begint te eisen. Ik verzink in een diepe slaap.

Voor het gevoel te vroeg ben ik wakker. Mijn hand op haar zij en haar hand leunend tegen mijn buik. Ik til mijn hoofd op en zie hoe laat het is. Het is koffietijd en ik rep mij uit bed.

Via het voeteneinde schuif ik van haar bed af. Snel trek ik mijn broek omhoog, fatsoeneer mijn geruite jasje en haal een hand door mijn vettige haar. Zonder verder naar haar om te kijken, haast ik mij uit haar kamer.

Ongezien sluip ik het campusgebouw uit. Eenmaal buiten versnelt mijn pas. Snel op weg naar de aula van het onderwijzend instituut voor een kop koffie.

Ik ontmoet mijn twee vrinden E. en F. Zij zijn fris gedoucht. Ik stink voor nog een paar uurtjes in de wind. Buiten dat is alles ook aan mij te zien. Ik bestel een koffie want die heb ik gisteravond, ondanks beloofd, nog steeds niet gekregen.

Met de koffie in mijn linkerhand wend ik mij tot E. Hij staart mij vol belangstelling aan om mijn nachtelijke escapade te horen. Terwijl ik mijn verhaal afsteek, roer ik in mijn koffie met de rechterhand. Net als ik vertel over haar ongekend strakke koffiepotje, duw ik het lepetje in mijn mond en wrijf ik mijn middelvinger onder mijn neus en haal diep adem.

"Shit, shit, shit!"

"Wat?!", schreeuwt E uit nieuwsgierigheid, "...wat is er?! Vertel op!".

Weer breng ik mijn avontuurlijke vinger onder mijn neus en haal nog een keer diep adem. Strontverdorie, dit is niet de geur van koffie.

Mijn lange vinger heeft niet gezeten waar ik denk dat hij heeft gezeten. Ik realiseer mij plotsklaps hoe dronken ik ben geweest.


Reedsch...86 toevoegingen, reedsch

ltijd uitkijken als een chinees je koffie aanbiedt, Kiers.
Ik zit wel eens in een chinees restaurant enzo. Als het plebs trek heeft in Peking-eend, zeg maar. En speciaal dr let ik altijd op die geile pretstreepjes die vragen of ik nog iets 'n' wens te gebruiken.

U weet overigens wat overmatige sambalconsumptie met uw afscheidgat doet?

bromde bicat om 05:29 PM (op 09-10-2003)


Ik heb zoiets ook een keer meegemaakt. Maar dat was met een eskimo. Bleek dat ik de hele nacht (ja, het was donker in die iglo!) een fors behaard neusgat heb lopen palen. Niks mis mee, trouwens.

bromde Marnix om 06:01 PM (op 09-10-2003)


H gadverdamme Kiers. Wat een smerig verhaal. Een ordinaire cheeseburger uit een automaat. Maar goed dat dat niet gelukt is.

Laat mij je vinger eens ruiken?

bromde Lennard om 07:18 PM (op 09-10-2003)


En voor de volgende keer:
Leer dit plaatje uit je hoofd!

bromde Lennard om 07:27 PM (op 09-10-2003)


Strakke doos? Nee hoor, u moet op nummer vijf wezen, n deur verder. Dit is nummer 7.

bromde Lennard om 07:28 PM (op 09-10-2003)


Goed verhaal! Alleen laatste 2 zinnen totaal overbodig. De punchline was al geweest. maar zelf weten natuurlijk...

Ik ken trouwens een dame in vennebroek die hele goede koffie zet.

bromde grts om 08:00 PM (op 09-10-2003)


IS DIT UW KOFFIE OF BEN IK HET??

bromde grts om 08:05 PM (op 09-10-2003)


Vingerruiken en dan raden in wiens hol de vinger is geweest?

Lijkt me moeilijk!

bromde Lennard om 08:10 PM (op 09-10-2003)


Dat vergt inderdaad jarenlange ervaring.

bromde Adriana om 08:23 PM (op 09-10-2003)


Die Kiers, het is een goed jong, maar zorg ervoor dat je weet dat z'n handen gewassen zijn.

bromde Lennard om 08:27 PM (op 09-10-2003)
Plattegrond Pretpark Schaamteling

1. Gogo Skytoucher
2. Uterus Amazing Gondelvaart
3. Kid's Place (springkussen)
4. Restaurant Placenta
5. Fata Orgasgana
6. Urino Ghost City
7. Sodom's Haunted Hause
8. The Black Hole

bromde Dreknek om 09:53 PM (op 09-10-2003)


HTML, zei iemand dat?

bromde Dreknek om 09:58 PM (op 09-10-2003)


Kiers,

Ruikt je vinger nog steeds of heb je de lucht met Dove er toch van afgekregen??

bromde AbartH om 10:21 PM (op 09-10-2003)


Rest de vraag. Was het wel een meisje. Dan. Eigenlijk. Qua Chinese lichaamsbouw kan ze geruime tijd ongemerkt op haar buik hebben gelegen.

Maar dat terzijde.

Charlie heeft alle bezwaren overigens weer weggeblaft, dus Mabel heeft wel met Die Lange liggen ketsen.

Met zeilersgroeten,

bromde Hoof om 10:36 PM (op 09-10-2003)


En dat donderdag een uitmuntende avond is om in een zgn. 'kroeg' te verblijven. Schijnt.

Lekker rustig.

Zit ik daar morgenavond in mijn eentje een hertshoorn te versieren...

bromde Hoof om 11:53 PM (op 09-10-2003)


Hoof: waar jij bent, ben ik ook.

bromde Marnix om 12:29 AM (op 10-10-2003)


M/44/Hengelo zoekt leuke vrouw om tegen de borsten te slaan. Borstprothese geen probleem. Alleen reactie met foto. (Van desbetreffende borst.)

bromde Dreknek om 12:56 AM (op 10-10-2003)


bromde V/55/Oldenzaal om 12:58 AM (op 10-10-2003)


Zo kan ik het ook.

bromde Marnix om 01:04 AM (op 10-10-2003)


Het was natuurlijk een trans, dat staat als een paal. Moet het alleen wel met grts eens zijn, laatste zinnen waren totaal overbodig. Smaakte de koffie nog?

bromde CiNNeR om 02:48 AM (op 10-10-2003)


Dit is de laatste keer dat ik voor deze koffie in een dubbelwandige aluminium mok mijn bed uitkom!Deze week. Bedoel ik.

bromde Hoof om 10:03 AM (op 10-10-2003)


Zet mijn boodschap er maar neer.

bromde Lennard om 10:18 AM (op 10-10-2003)


Goed dat er over begonnen wordt.

Ik zit zonder Beluga, en ik heb een weekendje niks gepland.

bromde bicat om 10:24 AM (op 10-10-2003)


Mooi.
Dat is dan 100 euro.
En boven de 10.000 pageviews komt daar natuurlijk nog 50.000 bij. Dat spreekt.

bromde Hoof om 10:26 AM (op 10-10-2003)


Enne, wie is Beluga?
Is dat die Oosteuropese met die snor?
Mooi dat je daar een weekendje vanaf ben dan.

Ik zit zonder inspiratie.

Da's ook erg.

bromde Hoof om 10:27 AM (op 10-10-2003)


Laten we de kleine wijzer verschuiven Hoof. Ik begin al dorst te krijgen.

bromde bicat om 10:32 AM (op 10-10-2003)


Deze pretzels maken me dorstig.

bromde Hoof om 10:38 AM (op 10-10-2003)


Goedemorgen, Beluga fanaten. Ik heb twee dagen geslapen. Kan ik van iemand een kopje koffie voor mij zetten? Ik moet zelf eerst douchen want mijn beide handen ruiken penetrant naar poep.

bromde Kiers om 11:28 AM (op 10-10-2003)


Hoof, niks niet betalen voor een geplaatste banner zonder eerst met mij te overleggen wat ik er van vind. Kijk maar in de kleine letters.

"Lennard" is te klein en de slogan vind ik niet echt wervend.

De beer niet schieten voordat de huid verkocht is!

bromde Lennard om 11:29 AM (op 10-10-2003)


Ik heb ook al dorst.
Hier staat nog een hele oude.

Maak maar los zou ik zeggen.

bromde Lennard om 11:41 AM (op 10-10-2003)


*wipt even langs op de vrijdagmiddag*

G'middag, mannen van het bruine leven. Mijn omgebouwde bakkerskar staat buiten. Iemand toevallig behoefte aan kaviaar of inspiratie?

bromde Marnix om 12:31 PM (op 10-10-2003)


Nou het gaat lekker dan.
Was ik maar niet zo knap en niet zo rijk.

bromde Hoof om 12:32 PM (op 10-10-2003)


Ah. De bakker!
Mag ik wat Surinaamse en Antilliaans broodjes van u?

Bolletjes ja. Uiteraard.

Grapjas.

bromde Hoof om 12:35 PM (op 10-10-2003)


Kijk, nu zijn de beren over de brug.
Prima Hoof, je hebt ze verdiend.

bromde Lennard om 12:52 PM (op 10-10-2003)


Nee jh, gekkerd.

Het is de hlft vooruit en als de page views binnen zijn de rest.

hier:

bromde Hoof om 01:03 PM (op 10-10-2003)


[serious comment alert!]
Ik begin nu wel een beetje geil te worden van dat plaatjes maken. En dat dan alleen al met paint.

Welk geil dingetje gebruik jij Hoof? Zou ik daarmee ook uit de voeten kunnen?
[/serious comment alert!]

bromde Lennard om 01:12 PM (op 10-10-2003)


[zakelijk comment]

Photoshop. Kost duur.

Een vrij goeie gratis variant schijn Gimp te zijn.
http://www.gimp.org/

Het is immers fotofuckvrijdag ergens.

[/zakelijk comment]

bromde Hoof om 01:17 PM (op 10-10-2003)


* slaat doek om *

Ik vind het verdomd guur, tussen de opklaringen door.

Toen ik gisterenavond mijn pantoffels aan wilde trekken heb ik per abuis mijn 7 jaar oude poes zwaar verwond. Ik geloof niet dat ze ooit nog kan lopen, als ze de avond haalt.

En nu stinken mijn tenen dus enorm.

* kruipt weg in doek *

Tijd voor de vrijmibo. Ik stem vr instelling van een vrijbo.

* stopt doek in mond *

Wuz ban neem kun bowwl

bromde Hoof om 01:31 PM (op 10-10-2003)


* haalt voor de duidelijkheid doek nog even uit mond *

Voor de duidelijkheid, mijn pantoffels en mijn aanstaand wijlen poes hadden EXACT dezelfde kleur.

* stopt doek terug *

bromde Hoof om 01:33 PM (op 10-10-2003)


*komt terug van lunch en snuit neus*

Is het al vrijdagmiddag? En zo ja: is het al tijd voor een PLOP? Ik weet dat nooit zo goed.

Verder weet ik natuurlijk lles.

bromde Marnix om 02:08 PM (op 10-10-2003)


bromde Marnix om 03:14 PM (op 10-10-2003)


Marnix, ik heb het mijn overgrootmoeder gevraagd. Die weet dat soort dingen.

En die faxte toen dit tegeltje. Dus dat zit verder goed dan. Denk ik. Van oudsher.

bromde Hoof om 03:51 PM (op 10-10-2003)


Da's nou ook toevallig!

bromde Marnix om 04:09 PM (op 10-10-2003)


Een ochtendstond zat niet.

bromde Kiers om 04:28 PM (op 10-10-2003)


bromde Marnix om 04:30 PM (op 10-10-2003)


Bier of wijn, ze zijn allebei fijn
Vechten tegen de bierkraan
Het bier niet opdrinken voordat het getapt is
Het bier wordt nooit zo koud gedronken, als hij wordt getapt
Bier naar de tap dragen
Lekker bier wordt veel getapt
Het is niet alleen bier wat er getapt wordt
Men drinkt het biertje nooit ver van de tap
Wie het bier niet kent, drinkt het niet
Bier goed, al goed
Wie het bier lust, drinke het op
Bier maakt blind
Bier regeert met ijzeren hand
Als het bier uit de kraan kwam als water, hadden we elke dag een kater
In de hemel is geen bier, daarom drinken wij hier
Een goed cafe om de hoek is beter dan een verre brouwerij

bromde Kiers om 04:31 PM (op 10-10-2003)


BLIJF VAN MIJN BIER, HOER!!!

bromde grts om 06:37 PM (op 10-10-2003)


Grts, gaat u vanavond Naadje weer eens flink aandraaien? Gezien uw tekst?

bromde Kiers om 08:14 PM (op 10-10-2003)


Eindelijk...

*PLOP*

bromde Paalsma om 10:20 PM (op 10-10-2003)
Gezellig.

bromde Marnix om 10:34 PM (op 10-10-2003)


*PLOP?*

Inderdaad, ik hoor niet bij de incrowd ... Wat plopt daar kinders?

bromde CiNNeR om 10:52 PM (op 10-10-2003)


*maakt luidruchtig een flesje bier open, hetgeen een onmiskenbaar geluid produceert*

bromde Marnix om 10:59 PM (op 10-10-2003)


Gezellig! Plop! Ook nog iets te snacken, Marnix?

*plop*

bromde Adriana om 11:02 PM (op 10-10-2003)


Vanzelfsprekend, Aedriaena. Alhoewel ik het nou ook weer niet als 'snacken' zou willen qualificeren. Enfin, gaan we dan. In de omgebouwde bakkerskar heb ik op dit moment onder meer ingredinten ter bereiding van

Pittige kraakworst
Aardappelkwakjes
Zoete pastei uit Andalusi
Gegrillde zebra, ezel of zwaan
Grijze olijftapenade
Wildbrood
Kerels
Ei met gnoe
Kalfsklontjes
en een variant op Thaise Wikkels

Roept u maar.

bromde Marnix om 11:09 PM (op 10-10-2003)
Kun je zoiets als dit maken met die ingredinten? Doe mij er dan maar een van. En kerels.

bromde Adriana om 11:14 PM (op 10-10-2003)


En deze voor toe!Daarna iets te roken.

bromde Adriana om 11:16 PM (op 10-10-2003)


Dat wordt dus n grijze olijftapenadesoep met kalfsklontjes en kerels. Ik vond nog wat spinazie dus krijgen we 'm wel groen.

En toe hebben we dus de zwaantaart met room. Prima keus, zou ik zo zeggen.

*duikt pontificaal in bakkerskar op zoek naar roken*

bromde Marnix om 11:20 PM (op 10-10-2003)


Hallo; ik werd, excuus, aan de praat gehouden door Johannes Paulus II. Iets met schisma en witte rook.

bromde bicat om 11:30 PM (op 10-10-2003)


Mijn dank is enorm heer Marnix! Gezien mijn voorliefde voor (pakken) chocomel en de blikjesdrang van vriendje, herken ik alleen de welbelkende *scheur* of *tsjak*

Is er nog wat spinaziesoep over?

bromde CiNNeR om 11:34 PM (op 10-10-2003)


Peukje trouwens iemand?

bromde CiNNeR om 11:35 PM (op 10-10-2003)


Waarom vallen bedrijven die ongewenste popups zeggen te bestrijden je lastig met ongewenste popups? Dt wil ik wel eens weten.

(Niet doen, Bicat. Ik ben twee jaar paus geweest en er is dus geen ZAK aan.)

bromde Marnix om 11:36 PM (op 10-10-2003)


Cin: Een klein sigaartje graag.
Marnix, is dat nu waar?
Dat gerucht van pauzen en mosgroene tapijten?

bromde bicat om 11:39 PM (op 10-10-2003)


Zo, ik heb me even omgekat. Hoelaat begint de gekostumeerde gangbang?

bromde Paalsma om 11:40 PM (op 10-10-2003)


Pauzen zijn zelden roomser dan de, eh, pauz. Het is Enerzijds een beetje vroom latijn mompelen, en aan de ANDERE kant alln maar ouwehoeren over 'wie welke koorknaap en HOE heeft gepenetreerd'.

Space-hosti's, dan weet je het wel.

bromde Marnix om 11:42 PM (op 10-10-2003)


Ja lekker Cin. Doe maar iets geurigs.

bromde Adriana om 11:45 PM (op 10-10-2003)


Ik weet het niet helemaal zeker, Paalsma, maar ben er natuurlijk wl helemaal klaar voor.

bromde Marnix om 11:45 PM (op 10-10-2003)


Wacht ven; trek ik ook wat anders aan. Als ik m'n vinger leeggeroken heb, dan.

bromde bicat om 11:51 PM (op 10-10-2003)


Leuk. Ik doe mee.Mt plop.

bromde Adriana om 11:51 PM (op 10-10-2003)


Wat brandt die lantaarn voor mijn raam fel, heh??

bromde bicat om 11:52 PM (op 10-10-2003)


Yoehoeeeee, zijn we op tijd?

bromde Grrrts & Naadje om 11:54 PM (op 10-10-2003)


Gezellig zo.

bromde bicat om 11:58 PM (op 10-10-2003)


Ha! Het is zaterdag.

bromde Adriana om 12:00 AM (op 11-10-2003)


Dat licht valt wel mee hoor...Volgens mij kunnen we bijna beginnen!

bromde Paalsma om 12:03 AM (op 11-10-2003)


Zaterdag, flaterdag.*morrelt aan het hek*

Zeg, blijft het alleen bij woorden?!

bromde Marnix om 12:04 AM (op 11-10-2003)


Ha, verkleden. Ben ik heel goed in.

bromde familie om 12:10 AM (op 11-10-2003)


Plaatjes plakken daarentegen...

bromde familie om 12:10 AM (op 11-10-2003)


Ik begrijp dat u een pak aan hebt met een vierkantje-rondje-driehoek motief, familie? Geen probleem, mits u voorzien bent van een gek hoofddeksel.

bromde Marnix om 12:16 AM (op 11-10-2003)


Euh, de sigaartjes zijn op Bicat. Sorry, het cellofaan was te verlokkelijk en ik moet toch ook wat!

*Draait wat shag en groen in elkaar voor Adiana en Bicat* Hee, ikke aansteken!!

bromde CiNNeR om 12:31 AM (op 11-10-2003)


*PUF*

bromde bicat om 12:42 AM (op 11-10-2003)


*ruikt*

Mmmm... laat me raden. Superskunk, maar niet heel erg stonede. Lekker mellow wietje. Je gaat ervan dichten.

bromde Marnix om 12:51 AM (op 11-10-2003)


Haze, eraan ruiken is genoeg, licht gedraaid om niet meteen onder het bureau te eindigen ..

Zou Louie van Gaal dat spul ook roken met al zijn rijmelarij?

bromde CiNNeR om 12:55 AM (op 11-10-2003)


Oh ja, tuurlijk. Louis rookt. Voor hem is het echter alleen waterpijp. Hij is allergisch voor grote vloei. En pers. En kritische vragen in het algemeen.

bromde Marnix om 01:04 AM (op 11-10-2003)


*hijs*

Humm, ha, hummm... lekker.

bromde Adriana om 01:08 AM (op 11-10-2003)


*schluuuurp*

Inderdaad een potische roker.

*leg roker op asbakstandaard*

bromde bicat om 01:10 AM (op 11-10-2003)


Want een tevreden joker
Is geen onrustmoker.

bromde Adriana om 01:15 AM (op 11-10-2003)


Kijkt tevreden om zich heen maar ziet niet veel met al dat ooglid wat in de weg hangt.

Louis snuift ook zeker, gezien zijn persconferenties ;)

bromde CiNNeR om 01:46 AM (op 11-10-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)