huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Zondagmiddag"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Herfst"]

10/06/2003: "Bijna beroemd"

Ze was blond, ze was rond en ze had kleine permanentkrulletjes, die ze er zelf inzette met dat apparaat dat ze op tell-sell verkopen. Tenminste, zo zag het er uit.

Ze droeg een wijde broek, om haar monumentale reet te maskeren, maar ze droeg een bloes met een zo groot mogelijk decolleté. Ik schatte dat je er zo twee speelkaarten in de lengte tussen kon steken. Ze had zwarte puntlaarsjes aan met een kort hakje. Van hoger zou ze topzwaar worden. En ze droeg roze glinsterlippenstift die bij een ander meisje misschien glamoureus had gestaan.

Ze graaide een grote hand pinda's uit het schaaltje en goot ze in haar mond. Onder het kauwen likte ze het zout van haar lippen. Ze had een puntig tongetje. Haar lippen afvegend boog ze zich naar me toe. Ik schatte dat er nu precies een pak kaarten tussen haar borsten paste. 'Ik heb zin in nog een biertje'.

Er speelde een 'Vind je het gek dat je zo'n enorme reet hebt' door mijn hoofd maar ik glimlachte alleen maar. HEL! Was ik even geil.

Onopvallend mijn geslacht met mijn hand bedwingend stond ik op. Ze zag het en likte glimlachend aan haar glinsterende bovenlip. Ik kende haar nu veertig minuten. Ze had me van alles verteld over haarzelf maar dat was ik alweer vergeten. Pieter-Bas stond al met haar donkere vriendin te bekken in een hoekje. De hand van mijn halve negervriend bevond zich voortvarend tussen de benen van het meisje. Laat Pieter-Bas maar schuiven. Rammolly of zo heette de donkere. Mijn date van de avond heette 'Nathalie zeg maar Naad'.

Ik zette het biertje voor haar neus en ging zitten. We proostten. Ze klokte het bierglas voor driekwart leeg en stak een sigaret op. De 4e in een half uur. Ik nam een paar slokken van m'n tapje. Ik bewonderde haar tietspleet en haar grote gouden oorringen, die meedraaiden als ze haar hoofd afwendde om geen rook in mijn gezicht te blazen. Haar schommelende kwabben, haar krulletjes, het gekreun van remolie drie meter verder... Ik hield het niet meer. Ik reikte met mijn hand onder de tafel naar haar machtige dij. Ik kreeg een pets op op mijn hand. Tuttut! Strakjes. Ze lachte en stak haar tongetje uit. Toen pakte ze mijn hand onder de tafel en duwde hem in haar hete kruis. 'Kom laten we gaan' zei ik kuchend. Ik sloeg Pieter-Bas op zijn rug en we liepen naar buiten. Pieter-Bas knorde. Remolie piepte.

Mijn achterop was niet tegen haar gewicht bestand. Gelukkig woonde ze niet ver. 'Ik zal je straks mijn teevee-optreden laten zien' Ik betwijfelde dat.

In de hal duwde ik haar al hardhandig tegen de muur. Ze pufte verbaasd maar kreunde van genot toen ik haar broek hard omhoog trok, zodat hij in haar kruis sneed. Een schokgolf ging door haar grote lichaam en ze stak haar tong in mijn mond. We wankelenden naar boven. Ze opende met moeite de deur en we schoven de gang door. We ploften op haar matras, die op stevige pallets lag.

Ik deed haar riem los en trok haar de broek en de string van het lijf. 'Hou je laarsjes maar aan.' Ik knoopte de bloes los en zij deed zelf de extra veiligheidssluiting van haar bustehouder. Heilige Maria wat een berg vlees.

Goddelijk was ze. Ik haalde mijn pijnlijk harde lul uit mijn broek maar zij pakte hem al beet en begon me met ervaren mond te pijpen. Kreunend trok ik mijn kleren uit. Ze likte aan mijn eikel en zei glimlachend 'Pak me van achteren.' We wisselden van positie. Ik pakte een flinke handvol tell-sellkrulletjes vast. Ik dacht nog wel aan een condoom, 5 nanoseconden ofzo.

Toen ramde ik mijn hete zwans met enig overleg in haar drupdoos. Het is een misverstand te denken dat het moeilijk is de poes van een vadsig wijf te vinden. Als je er maar juist voor gaat zitten. Ik trok hard aan haar blonde haar en sloeg met de vlakke hand op haar enorme reet. Ik stak een vinger in haar poepgat. Ze kwam klaar. En daarna nog een paar keer. Vijf geloof ik.

Ik schuierde intussen driftig door, met mijn ogen dicht van genot. Ik hoorde geluid. Ik deed mijn ogen open en zag dat ze de teevee aangezet had. Ze had een remote in haar hand en spoelde een video door. 'Wat doe je nou?' 'Ik wil je -unh!- mijzelf laten zien op teevee.' 'Terwijl we neuken?' 'Ja, want ik -ah!- zing op TV!' Het was een voorronde van idols. Ze stond in het cirkeltje voor de camera, in een zwakzinnige zilveren outfit. Haar beeltenis op de televisie begon te zingen en zij zong mee: 'Ahaaaai will always love youhooeeee' Het was abominabel. Ze had een stem als een kraai. En ze was toondoof. 'Ze zeiden daar dat ik beter bij m'n bejaarden kon blijven werken, maar ik vind -unh!- het best goed. Wat vind jij? -EUngh!- Vind je me goed?'

'Ik vind je geweldig, draai terug en zing nog eens?' Op de een of andere manier wond haar afschuwelijke gezang me enorm op. Ik greep haar bij haar majestueuze tieten en voerde het tempo op. Ze zong verder: 'Ahaaaai will always love youhooeeee' Alsof iemand over een schoolbord kraste. Ik schreeuwde: Naadje! NAADJE!!!!! 'Ahaaaai will always love youhooeeee.' Ik kwam als een vulkaan tussen haar dikke dijen.

Wekenlang erna was de hemel nog verduisterd en bleef de as van mijn eruptie neerregenen in de natte delta van haar baarmoeder. 'EUNGH!'

Ze kreunde en rolde zich op haar rug.
Gestoorde zeeolifant! Domme koe! Vadsig varken! Lillende toondove berg vlees! Ze wreef de gestansde krullen uit haar gezicht en likte het zout van haar lippen. Ze prikte me met haar hakken terwijl ze haar kruis in de lucht stak en haar vingers in haar kale doos liet glijden. De teevee zong een laatste couplet. 'Ahaaaai will always love youhooeeee'. Ze neuriede mee.

Ik werd alweer hard... Naadje.


Reedsch...14 toevoegingen, reedsch

Idols, een fenomeen waar we nog lang niet vanaf zijn vrees ik.

Naatje was vroeger niet vadsig. En haar zus heet Natasja. Nat en Naatje. Dat waren nog eens tijden.

bromde Lennard om 12:26 PM (op 06-10-2003)


Wanneer tref ík nou eindelijk eens een dame die gewoon van het neuken klaarkomt. Dat scheelt een hoop geslobber enzo.

Een kale doos blijft ook maar ongeveer 1 uur glad. Immers.

bromde Hoof om 01:15 PM (op 06-10-2003)


Grrts, dit klaart de treurige maandagochtendluchten. Wat een HEERLIJK VERHAAL. Ik kreeg gelijk drie flashbacks. Ik moet u de hand schudden, wij zijn zieke broeders.

bromde Kiers om 01:35 PM (op 06-10-2003)


Billen als secundaire waterkeringen. Een klein beetje naar poep ruiken mag.

bromde bicat om 01:38 PM (op 06-10-2003)


Grrreil hoor.

bromde Marnix om 01:54 PM (op 06-10-2003)


Het fijne van dikke wijven neuken vind ik dat ze zo gewillig zijn. Ze staan vaak ook al een tijdje droog, zoals dat in vaktermen heet.

bromde Bart om 02:05 PM (op 06-10-2003)


Het nádeel is dan weer dat je ze zo lastig je bed uitkrijgt. Als ze niet willen.

bromde Marnix om 02:35 PM (op 06-10-2003)


BLUE STEEL was designed to produce the following results:
Girth: ? up to 2"
Length: 1" up to 3 ?
Stamina: up to 74% harder erections, this will help contribute to longer sexual experiences.
Climax: from 7 to 26 physical penile contractions during orgasm. The average male experiences between 4 and 7.
Libido: enhanced feelings and stimulated sexual arousal combine to increase desire.
Recovery: faster recovery time means more sex more often.

BLUE STEEL, a doctor approved, all-natural, 100% safe and effective sexual performance accelorator. Our GMP certified, scientifically formulated product contains the trademarked ingredient, Cernitin.

Cernitin alone has been shown to increase, prolong and intensify the number of orgasmic contractions of men suffering from erectile dysfunction or premature ejaculation!

BLUE STEEL is the FIRST AND ONLY male performance enhancement product to offer Cernitin in an ALL-IN-ONE Sexual Performance Enhancement FORMULA!!

bromde cummentspam om 04:15 PM (op 06-10-2003)


Levensgevaarlijk spul! Maakt dat je tot 18 keer op een dag kunt klaarkomen. Op het laatst ejaculeer je endeldarm en hersenen. Een tube trekt je binnen een week leeg.

bromde Kiers om 04:40 PM (op 06-10-2003)


Um, wel een geile manier van zelkfdoding.

bromde Bart om 06:06 PM (op 06-10-2003)


zelFFFFFFdoding
Oh ik kan ook niet. Ik ben ook nergens goed voor.
Godverredomme.

bromde Bart om 06:07 PM (op 06-10-2003)


Naadje staat echt nooit droog hoor. Ze is naast vadsig ook nog lekker namelijk. Volgende keer zet ik het er bij okee?

bromde grts om 06:22 PM (op 06-10-2003)


Lekkere natte geile vadsige Naadje. Frequenteert u haar nog wel eens? En hoe zou ze het doen op de bar in het kasteel deze winter? Of als decoratie voor op het berenvel voor de openhaard? En dat iedereen bij wijze van opwarmert zijn piemel in Naadje mag steken.

bromde Kiers om 07:28 PM (op 06-10-2003)


Hoof treft alleen snel behaarde dames met 'eveningshade'? Een uur is wel errug kort ..

bromde CiNNeR om 01:27 AM (op 07-10-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)