huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Rob"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Prozac"]

10/03/2003: "Stijlwending"

Tot op de dag van vandaag is zij de mooiste vrouw waarmee ik het bed deelde en dat zal voor altijd zo blijven. Niet omdat mijn jaren gaan tellen, u kent mijn krachten niet, maar meer om haar ongrijpbare schoonheid.

Zij heette Marissa Karapiperis en zoals haar naam reeds doet vermoeden, kwam ik deze Griekse dame tegen op Kreta tijdens een warme zomer.

De wereld ging even heel snel toen ik haar ontmoette. Toen ik haar zag, schoot Donar zijn bliksem door mij heen. Toen ik ter kennismaking haar hand voelde, doorzeefde Cupido mij met zijn giftige punten.

Een minuut later wist ik het zeker; Marissa stamde direct af van de goden.
Marissa was uit de categorie volledig en voor altijd onbereikbaar.
Nog een minuut later nam ik mijn besluit; Marissa zou van mij geen poging ondervinden haar voor mij te winnen. Dat was onbegonnen werk.
Marissa moest een vriend hebben, dat kon niet anders en als dan niet, dan toch nog bestond de rij wachtenden uit een driecijferig getal.

Ik besloot haar eindeloos lang aan te staren. Nog voordat de strijd was begonnen had ik de strijd reeds opgegeven. Marissa, kijk naar me en lach, dat is alles dat ik wil. Ach nee, laat ook maar, naar jou kijken is voldoende.

Marissa, in tegenstelling tot veel van haar besnorde en zwaar behaarde landgenotes, was gezegend met gladde armen. Marissa hield van de sportschool en haar lichaam leek nog het meest op dat van Venus haarzelve. Een koperen gloed bescheen haar van top tot teen want naaktzonnen deed zij het liefst.

Lange zwarte gekrulde haren tot aan haar billen. Twee grote bijna zwarte ogen met de wenkbrauwen van Brooke Shields. Een fijn neusje met volle lippen. Gladde witte tanden en een volle lach. Marissa had het allemaal.
Lange vingers met sterke nagels die accent aan een wilde nacht kunnen geven.
Met haar een meter zeventig leek ze overladen met een bijna dubbele D. Een taille om te zoenen, een naveltje zo lief om van te huilen. Twee billen met kuiltjes van het sporten. Marissa had het allemaal.

Als ze over straat liep, vielen gesprekken stil. Haar strakke spijkerbroek was haar redding waar een kort rokje voor ongelukken had gezorgd. Haar benen waren relatief lang en zij combineerde stoere tred met een uitzonderlijk sierlijke vrouwelijke stijl. Haar loopje maakte gek. Vrouwen wilden haar de ogen uitkrabben, mannen hingen aan haar lippen. Marissa had het allemaal.

Marissa werkte achter de tap in een bar en waar Marissa was, was het onnoemelijk druk. Tot de dag dat zij door een ruit liep en haar hele linkerarm in een mitella verdween.

Het appartement van Marissa was door God zelf uitgezocht tegenover mijn appartement en zo gebeurde het dat wij in haar vrije uren over het strand liepen, dat wij praatten en dat wij 's avonds Uzo dronken. Veel Uzo.

Nog steeds was zij onbereikbaar en nog steeds was mijn hoogst haalbare naar haar kijken. Dacht ik.

Toen zei ze dat ze na de vakantie naar Nederland zou komen en eenmaal in Nederland zou ze bij mij langskomen. Ik knikte van 'ja' en dacht daar niet te veel bij.

Zij kwam naar Nederland. En ze belde mij op en ze vroeg wanneer ze langs kon komen en ik zei "schikt vanavond nog?". Ik was buiten zinnen want zij kwam vanavond nog.

Op het station kustten wij voor het eerst een warme groet. Op het terras daar ergens in het Zuiden van het Land vlogen de nazomerse Wieckse Witten erin.
Ik stelde haar de vraag, 'Why me? Why not the 999 others?'. Zij keek mij verbaasd aan en antwoordde dat die andere 999 alleen maar wilden neuken en dat ik de enige was geweest die een briefje onder haar deur had gestopt en gevraagd had hoe het met haar ging met haar arm in de mitella.

Voor mij klonk het plausibel, zij had geen keuze.

Haar verschijnen, later in de kroeg waar ik meestal deed verpozen, zorgde voor veel uitgestoken handen bij wijze van felicitaties in mijn richting. Ik ontmoette veel schouderkloppen, lovende woorden over mijn geslaagde jacht en bladen bier vielen mij ten deel.
Haar aanwezigheid werd beloond met een een kring van aandacht, veel vragen en hongerige ogen. Marissa was het gewend. Marissa had het allemaal.

De avond gaat in een flits en ik douche eerst. Als Marissa uit de douche komt, lig ik in bed en zie haar Griekse goddelijk gebronsde heerlijkheid bij kaarslicht de kamer binnenschreien. Zij kruipt bij mij onder het laken.

Eens leek zij volledig en voor altijd onbereikbaar. Nu biedt zij mij haar naakte schoonheid aan. Zij ligt naast mij, zomaar voor het grijpen.

Zij pakt mij vast en begint met sex voordat ik wat kan zeggen. Haar kussen zijn onpersoonlijk, zij heeft een te harde hand, haar goedbedoelde massage maakt ze niet af, op mij zitten lijkt geinspireerd op een botte pornofilm, vanachteren kreunt ze gemaakt, zoveel mogelijk standjes in zo min mogelijk tijd schiet mijn loom & liefdevol paren voorbij. Na 20 minuten gevoelloze en onbedaarlijke acrobatiek wil zij slapen. Ze doet een shirt aan in plaats van tegen mij aan te liggen en keert haar rug naar mij toe.

Haar vraag waar ze morgen heroine kan kopen, laat mij voor enige tijd in shock met open ogen naar het plafond staren. "Nou, niet om te spuiten hoor, maar gewoon om te roken". Ik ben perplex.

Marissa had het allemaal, maar niet voor mij.


Reedsch...76 toevoegingen, reedsch

Eerste Post! Juig! Jubel! (W00t!)

bromde Je om 06:29 PM (op 03-10-2003)


oh, mooj stukkie trouwens, waarde heer Bicat! ;)

bromde Je om 06:29 PM (op 03-10-2003)


Neenee.
De kredieten gaan naar Kiers.

bromde bicat om 06:31 PM (op 03-10-2003)


Mooi mooi...
de perplexiteit straalt eraf, van die laatste passage, dus.

bromde NME om 06:46 PM (op 03-10-2003)


De wenkbrauwen van Brooke Shields doen mij aan Willem van Hanegem denken.

bromde Zeus om 06:58 PM (op 03-10-2003)


Waarom een gegeven paard, een zo prachtig paard, in de gapende bek kijken? Ik zou er járen mee kunnen opscheppen bij mijn ANDERE vrienden. Zou. Als ik het niet al vele malen had meegemaakt, natuurlijk.

bromde Marnix om 07:04 PM (op 03-10-2003)


Ik ben even naar de Tropische Vissen Markt in Muiden. De Palingboer kan wel inpakken.

bromde Marnix om 07:16 PM (op 03-10-2003)


Mooi verhaal Kiers. Een beetje triest op het eind. Zo mooi en tegelijk zo zielig.

Het leven is niet altijd bier.

Maar nu even wel.

*PLOP*

bromde Lennard om 08:10 PM (op 03-10-2003)


Kiers..

Goed geschreven !

bromde Subigo om 08:11 PM (op 03-10-2003)


Wenkbrauwen

WENKBRAAUWEN

WENKBRAAUWEN

WENKBRAAUWEN

Ik ben een wenkbrauwfetish!!!

SCHEER mijn ballen!

o nee dat was de vorige vorige posting

bromde grts om 08:55 PM (op 03-10-2003)


wenkbrauw

Ik spuit mijn sperma op een wenkbrauw

spuit!

SPUIT!

SPLUT!!

FLAPS!

KWAK!

bromde grts om 08:57 PM (op 03-10-2003)


sja, zulke zijn er ook...
perspectief gevoelig...
sja...

bromde mx_429 om 09:05 PM (op 03-10-2003)


o JA,, ik ween om bloemen in de knop gebroken. dat was ik nog w#vrgeten

bromde grts om 09:11 PM (op 03-10-2003)


*komt hijgend langssteppen*

Oh, even tussendoor: ik heb 14 VIP-kaarten voor de knakworstelwedstrijd van aanstaande zondag. Gratis drank, kans op vrouwen. Intekenen kan op het schoolbord in de recreatieruimte.

*schaatst rap weer weg*

bromde Marnix om 09:12 PM (op 03-10-2003)


Zo zie je maar weer, de meeste mooie vrouwen kun je op buik spuiten.

De enige manier waarop het dan weer wel kan lukken is een radicaal andere benadering. Cocaine en/of onversneden mdma wil trouwens ook nog wel eens het juiste effect sorteren.

Wat ik trouwens mis in deze verhandeling is dat het heeft in eigen handen wordt genomen, met het inmiddels bekende anale gevlei zijn de meeste opponenten te kneden als warme was. Waarna ze u gelukzalig tot tranen toe geroerd om de hals zullen vallen.

bromde Eddee om 09:28 PM (op 03-10-2003)


Middels deze weg wil ik alle lieve lieve mensen hartelijk bedanken voor hun steun en vertrouwen die u in mij hebt gesteld. Mijn volgend werk zal ik met plezier aan u opdragen

bromde Coetzee om 09:31 PM (op 03-10-2003)


He Mabel, ken je me nog?

Ik jou wel........

bromde 176-671 om 09:32 PM (op 03-10-2003)


Wat zie ik nou? Gaan we stoer lopen doen met films waar we "per ongeluk langs de zijlijn wel eens wat mee van doen gehad hebben"?

bromde Paalsma om 10:33 PM (op 03-10-2003)


Mooi stuk onkel Kiers.

bromde Rick om 11:04 PM (op 03-10-2003)


't Werd tijd dat deze site een prijs kreeg.

bromde frans om 11:13 PM (op 03-10-2003)


bromde Marnix om 11:21 PM (op 03-10-2003)


Ik ben een fan, geloof ik, maar u adoreren doe ik niet want verafgoding, daar doe ik niet aan mee. Hell, ik leg nog liever een zeemansknoop in mijn fallus!

Briljant is het wel, die site van u. Mag ik u typen of is mijnheer ook goed?

Het wordt inderdaad tijd dat deze site in de prijzen valt.

Vriendelijke groeten van
GDB,
gek van nature.

bromde GDB le mal aimé om 11:35 PM (op 03-10-2003)


(uh, jongens... ik voel me een beetje eenzaam in deze drukte. Mag ik even knuffelen?)

bromde Marnix om 11:48 PM (op 03-10-2003)


*spreid armen en rent op Marnix af*

Kom hier vent!

bromde Paalsma om 12:15 AM (op 04-10-2003)


Dank. Paalsma. Voelt echt goed. Niet sexueel of zo, hoor. Gewoon lekker. Prettig.

*PLOP*

Ik ben vandaag uit een café verwijderd.

bromde Marnix om 12:35 AM (op 04-10-2003)


*PLOPSssshhhhhh*

Let ook niet teveel op mij hoor, komt nog door die borrelhapjes van vanmiddag.

Verwijderd? Café? U lust geen Breezahs en stond toevallig in de "Cooldown" ofzo?

bromde Paalsma om 12:39 AM (op 04-10-2003)


Of iets anders?

bromde Paalsma om 12:47 AM (op 04-10-2003)


Neuh, het zit heel anders. Ik ben -zoals u weet- bezig een ijsbeer te trainen. Hartstikke lief beest, niks mis mee. Ze stinkt alleen nogal. Naar vis. En chocoladerepen. En als ik dan een kroeg bezoek, gaan al die neuzen één kant op. Haar kant. Dat vond ik dus belachelijk.

Maar de grote dikke portier van ruim 2 meter dacht daar anders over.

bromde Marnix om 12:49 AM (op 04-10-2003)


bromde Marnix om 12:54 AM (op 04-10-2003)


Ahh! Momentje...

bromde Paalsma om 12:56 AM (op 04-10-2003)


Pompiedom...

bromde Paalsma om 12:57 AM (op 04-10-2003)


U pakt wel gewoon hè?

bromde Marnix om 12:58 AM (op 04-10-2003)


Lekker...

bromde Paalsma om 12:59 AM (op 04-10-2003)


*smikkel*
*smul*

Heb ik me daar toch per ongeluk een supersjiek doorzichtig gifje uitgezocht!

Ik vraag me af wat hoe de Baron denkt over het ongevraagd posterplakken in de inrichting.

bromde Paalsma om 01:02 AM (op 04-10-2003)


En daarna dan evenscoren. Ik lust namelijk wel een extra snackje.

bromde Marnix om 01:03 AM (op 04-10-2003)


bromde Paalsma om 01:04 AM (op 04-10-2003)


Mooi. Heel mooi.

bromde Marnix om 01:05 AM (op 04-10-2003)


Ik neem iets stevigers met uw goedvinden...

bromde Paalsma om 01:06 AM (op 04-10-2003)


Ga vooral uw gang. Ik houd het bij een simpele snack.

bromde Marnix om 01:14 AM (op 04-10-2003)


Hé heren, lekker aan het sparren? Smakelijk.

bromde familie om 01:16 AM (op 04-10-2003)
???

Nee hoor, we hadden het gewoon even over Marnix'

bromde Paalsma om 01:32 AM (op 04-10-2003)


(lief beest trouwens, stinkt alleen ongehoord uit de mond)

bromde Paalsma om 01:33 AM (op 04-10-2003)


Prachtig!!!

bromde CiNNeR om 02:43 AM (op 04-10-2003)


Voor Kiers:

Kiers zegt: kunst is een proces. Het zij zo. Als het zo is, ken ik voorbeelden van kunstenaars van wie ik denk: zou jij dat proces niet eens beëindigen? Ik heb alleen maar verstand van literaire kunst. Ik zou graag willen dat schrijvers als Ronald Giphart en Joost Zwagerman, en vrijwel alle hedendaagse Nederlandse dichters (iemand als Menno Wigman uitgezonderd, en er zijn er nog wel een paar) hun gekunstelde gestuntel staken en dat de bomen die worden gekapt om de door hun geschreven werkjes op te drukken, voortaan worden gebruikt om de werken van Hermans, Reve, C.C.S. Crone, Arnon Grunberg, J.H. Leopold en Gerrit Achterberg in enorme aantallen onder de Nederlandse bevolking te verspreiden.

bromde frans om 05:59 AM (op 04-10-2003)


Heren, ik heb schokkend nieuws over Dick T.

Luister en huiver... Klik hier

bromde Handlanger van Dick T. om 09:11 AM (op 04-10-2003)


Ik zit hier zonder geluid.
Maar schokkend moet het wel zijn als zo'n kabouter het verteld.

Zelfs de pagina gaat er van ondersteboven.

Ik ben geschokt.

bromde Lennard om 09:19 AM (op 04-10-2003)


Help?

bromde Lennard om 09:25 AM (op 04-10-2003)


Wat is er nu weer gebeurd? Wat is er met Dick T. gebeurd en wat is er met deze site gebeurd? Vragen, vragen, wederom vele vragen. Ik zit hier aan een PC zonder geluid, dus die kabouter versta ik ook al niet.

bromde Lennard om 09:28 AM (op 04-10-2003)


Heren, ik heb schokkend nieuws over Dick T.

Luister en huiver... Klik hier

bromde De Handlanger van Dick T. om 10:16 AM (op 04-10-2003)


Ik ben de kluts kwijt. Zit ik net middenin een zware discussie over wat kunst is en dat alles in beweging is en dus ook kunst. Kunst is een aanzet tot discussie maar aanzet tot discussie hoeft nog geen kunst te zijn maar wat dan wel? De artistieke uiting die aanzet tot discussie is kunst en die is altijd in verandering want artistieke uitingen, ook van 1 persoon, veranderen gaat opeens het licht uit en zie ik niet eens waar ik mijn frikandel met uien stop.

bromde Kiers om 10:30 AM (op 04-10-2003)


Dick T. in da house?

Eng...

bromde Sriek om 10:31 AM (op 04-10-2003)


Iemand heeft de Bicatzijde omgedraaid en nu zitten we in het donker. Heeft iemand een aansteker? Heeee, ik hoor kauwgomkauw geluiden. Er zitten er twee te bekken!

bromde Kiers om 10:49 AM (op 04-10-2003)


Het wordt tijd dat de Beveiligingsman eens gaat doen waarvoor hij betaald wordt. Nu lijkt het nergens op. En kunst moet trouwens helemaal afgeschaft worden.

bromde Marnix om 10:53 AM (op 04-10-2003)


Zullen we gezellig een razzia houden? Zoeken we gezamenlijk de saboteur, en als we hem vinden, gaan we er gezamenlijk op staan dansen. En dan bedoel ik ook STEVIG dansen.

bromde Marnix om 10:56 AM (op 04-10-2003)


DONDERS!

koM IK NU BOVEN OF BENEDEN?

bromde grts om 11:02 AM (op 04-10-2003)


Jeemig ik sta in de bicat twilight zone!

Misschien moeten we een prequel maken?

bromde grts om 11:04 AM (op 04-10-2003)


Nadat grts mij uitlegt wat een prequel is, stel ik voor die rectaal in te brengen in die saboteurkaboteur.

bromde Kiers om 11:09 AM (op 04-10-2003)


Caput?

bromde Eddee om 12:33 PM (op 04-10-2003)


En nu? Wanneer is dat verbouwen eindelijk eens afgelopen? Wat is er nou met Dick T.? Ik snap er geen hol van.

bromde Lennard om 12:51 PM (op 04-10-2003)


In het donker kun je wel geheime boodschappen doen.

bromde Lennard om 12:52 PM (op 04-10-2003)


Zal dít dan bedoeld worden met 'stijlwending'?

bromde Marnix om 12:54 PM (op 04-10-2003)


*doet snel gulp dicht*

Wat een drukte vandaag in de darkroom?!

bromde Paalsma om 12:59 PM (op 04-10-2003)


Jongens, niet om het een of het ander, maar het Knakworstelgala is toch echt al morgen. U kunt zich nog steeds inschrijven voor de VIP-kaarten in de Robin Hood Lounge. En doe dat nou maar gewoon, want het beloofd héél spannend te gaan worden.

bromde Marnix om 01:00 PM (op 04-10-2003)


Knakworstelgala? Ik weet het niet, Marnix. Ik ga wel op mijn gemak op de tribune zitten.

bromde Adriana om 01:27 PM (op 04-10-2003)


Ah! Lunch!

bromde Marnix om 01:34 PM (op 04-10-2003)


Joehoe.

We moeten de broekriem aanhalen; iedereen is genoodzaakt tot forse bezuinigingen. Overal vallen massa-ontslagen en op de bicatzijde worden zelfs tabellen gesloten. Vervolgens worden er witte inktpatronen in de vulpennen gestoken en wie mag er weer zijn vliegvisactiviteiten staken?

Fraaie wildplakkerij trouwens.
Rene Mioch giechelt in zijn vuistje. Wat ik u jodel.

bromde bicat om 03:14 PM (op 04-10-2003)


Adriana, mag ik je een bakje popcorn offreren als ik bij je kom zitten op de tribunes? Ik ben zelf erg bang van knakworstelen maar ik mag er graag naar kijken. Zoet of zout?

bromde Kiers om 03:50 PM (op 04-10-2003)


*likt smakelijk zijn lippen af*

Nou. Dat was me een bijzonder smakelijke Skippy Sandwich. Er is nog over. Ik leg het wel even in het koelgedeelte van de omgebouwde bakkerskar.

*kijkt op de grote stationsklok*

*PLOP*

bromde Marnix om 04:16 PM (op 04-10-2003)


Ober van de VIP-lounge, heeft u voor mij ook een Skippy Cheese en neemt u deze grote bak zoete popcorn maar weer mee. Ze zei dat ze even naar de wc moest maar is niet meer teruggekomen. Wanneer is de volgende knakworstelronde?

bromde Kiers om 05:34 PM (op 04-10-2003)


* verfrommeld aluminiumfolie en gooit het propje weg *

Excuseer, ik dacht Marissa hier aan te treffen.

*krabt aan de neus*

Haalt u die uil even weg?

bromde Symbool (TLAFKATSB) om 05:38 PM (op 04-10-2003)


Opnieuw valt op dat dit commentaarsysteem een totaal eigen leven heeft. Ik voel me helemaal buitengesloten! Is er nou niemand die champignon ragout wil?

bromde CiNNeR om 06:21 PM (op 04-10-2003)


Champion ragout, doet u maar. En ja, het valt wel op.

*legt linkerwijsvinger op zijn lippen*

bromde Symbool (TLAFKATSB) om 06:27 PM (op 04-10-2003)


Als u zo mensen ontvangt, waarde CiNNeR, dan is het beter om geen ragout aan te bieden. Draait u de -welkom mat- bij de deur maar weer om.
Ik persoonlijk hoef uw ragout niet meer.

Zuster? U mag mijn deur sluiten voor de nacht. Mag ik dan nu mijn medicatie?

*Puh-lop*

bromde Symbool (TLAFKATSB) om 07:21 PM (op 04-10-2003)


*schuifelt vrijwel onzichtbaar langs de muur, met ENORME rugzak om*

bromde Marnix om 07:46 PM (op 04-10-2003)


Zo! Mijn dienst zit er weer op.

Goedenavond samen.

bromde De onderbetaalde Beveiligingsman om 08:28 PM (op 04-10-2003)


Och potverdriedubbeltjes, ben in slaap gesukkelt *pulkt ragout uit haar oor* Zal ik een knakworstje naar uw cel smokkelen TLAFKATSB

*Vraagt zich af wat er in de rugzak zit en zet de achtervolging in ..*

bromde CiNNeR om 02:49 AM (op 05-10-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)