huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Meevaller"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Rouwbeklag"]

09/24/2003: "Dikke Jongen 9 - "De rode fiets""

Toen Dikke Jongen op deze planeet door zijn moeder geboren werd gemaakt, kon zij ook niet weten dat het deze keer geen bullseye zou zijn. Dat was het de eerste keer namelijk wel geweest. Dikke Jongen heeft een broer die hij altijd Mijn Broer noemt.

Natuurlijk kent iedereen de oudere broer van Dikke Jongen bij voornaam maar dat gaat er bij Dikke Jongen niet in. Dikke Jongen noemt zijn broer Mijn Broer en dat klopt ook wel want de adoratie voor zijn Grote Broer, zijn lichtend voorbeeld en rots in de branding, is niet van de lucht.

Overigens, Dikke Jongen heeft geen enkele keus zijn Grote Broer niet te adoreren want deze is de enige levende ziel op aarde die Dikke Jongen een blik waardig gunt. Als Grote Broer een kutklusje heeft en niemand anders daarvoor kan vinden, wordt steevast Dikke Jongen ingeschakeld.

Op een goede dag krijgen Dikke Jongen en Grote Broer een mountainbike van hun ouders. Een rode mountainbike voor Grote Broer en een blauwe voor Dikke Jongen.

Op het gezicht van Dikke Jongen stond te lezen dat Dikke Jongen de rode mountainbike veeel mooier vond. Dikke Jongen wist echter niet dat als hij de rode had gekregen en zijn Grote Broer de blauwe dat juist dan de blauwe fiets veel mooier was geweest.

En toen was daar een feestje in een kroeg in de stad en omdat Grote Broer was uitgenodigd en een onverlaat bij wijze van verplicht nummer dan ook maar Dikke Jongen had uitgenodigd, kon het gebeuren dat Dikke Jongen in het schuurtje stond te kijken op welke fiets hij naar de stad zou gaan.

Zou hij zijn eigen blauwe fiets nemen of zou hij de fonkelende knalrode mountainbike van zijn Grote Broer nemen? Het was een makkelijke keus en zo besteeg Dikke Jongen met een kloppend hart de fonkelende knalrode mountainbike van zijn Grote Broer. Er was geen mooiere fiets op de wereld!

Dikke Jongen zit op de plaats aan de bar waar de sociaal kansarmen altijd zitten. Aan het einde van de bar, in het verlengde ervan om precies te zijn, zit Dikke Jongen die avond aan zijn bokbiertjes. Precies in de loop van voor de bar naar achter de bar.

De oude mannetjes waar iedereen klaar mee is, drinken hier hun jenever.

De patsers hangen hier rond. Zij die zonodig willen laten zien kind aan huis te zijn in deze kroeg en bij het meubilair horen en daarom in het verlengde van de bar mogen zitten als een verschrikkelijk oponthoud in de weg van het personeel.

Het blaaskaakpersoneel met de grootste bek staat op deze plaats opvallend te wezen. Alsof het een strategisch punt zou zijn voor de jager op jacht. Alsof zij de enigen zijn die de boel onder controle kunnen houden, juist op deze plek.

Het is namelijk op deze plek in de kroeg waar je maximaal in de weg zit en waar je dus veel aangesproken wordt, goedschiks danwel kwaadschiks. Onder het mom "mijn koninkrijk voor een beetje aandacht", is dit een geliefde plek voor de sociaal kansarmen. Levend bij de gratie van de stupide uitgekozen plek in de kroeg ontvangen deze stumperds alleen op deze plek nog enige vormen communicatie.

Daarom dan ook zit Dikke Jongen op deze plek hard te werken aan zijn persoonlijke limiet van drie bokbier deze avond. Bokbier omdat echt bier te bitter is. Bokbier omdat de smaakontwikkeling van Dikke Jongen op kinderlijk zoet is blijven hangen. Drie bier omdat zijn onvermogen met alcohol hem hiertoe verplicht.

Bij tijd en wijle meldt Dikke Jongen ongevraagd luid en duidelijk aan iedereen die dat horen wil en niet horen wil, dat hij zich verschrikkellijk gaat bezatten deze avond. Breeduit en wild gebarend met zwaaiende armen onderstreept hij er een vreselijk zware week op te hebben zitten.

Het mag de rest van het kroegbezoek er niet van weerhouden rustig door te gaan met het eigen gesprek en Dikke Jongen te registreren als meubilair.

Als na enkele uren de weinige alcohol die Dikke Jongen tot zich heeft genomen, haar vernietigende werk op de resterende hersencapaciteit van Dikke Jongen heeft gepleegd, verlaat Dikke Jongen het pand.

Door niemand opgemerkt, zwaait hij nog een keer populair naar de bar als hij door de deur naar buiten stapt op weg naar de fonkelende knalrode mountainbike van zijn Grote Broer.

Tot Dikke Jongen erachter komt dat een fonkelende knalrode mountainbike een korte levensduur heeft indien slechts vastgemaakt met een slot door een spaak van het voorwiel in de grote stad waar een hapje heroine al snel 50 Euro moet kosten.

Dat het geluk met de dommen is, is een spreekwoord dat ik ferm kan tegenspreken.

Reedsch...86 toevoegingen, reedsch

Ik heb het nog niet gelezen maar in ieder geval:

w00t!

bromde Lennard om 09:49 AM (op 24-09-2003)


Het geluk is zeer wel met de dommen. Hij was zo dom de fiets van zijn broer mee te nemen zodat hij nu het geluk heeft dat hij zelf nog wel een fiets heeft!

bromde Lennard om 09:55 AM (op 24-09-2003)


Sh00t!

Ik heb dus jarenlang aan het einde van de bar gestaan...

Kan dit stukje verwijderd worden? Met name het naar de bar zwaaien bij het verlaten van het pand is een regelrechte inbreuk op mijn privacy!

Wel fijn dat je 'witbier' hebt vervangen door 'bokbier' anders zou ik de hele dag platgebeld worden of ik het 'al had gelezen'....

bromde Hoof om 09:58 AM (op 24-09-2003)


Verdomme. Normaal naar de kroeg gaan is dus ook geen optie meer vanaf nu.

Toch maar wennen aan de Breezahs om zodoende tussen de crowd te kunnen chatten over scooters en Dhr. Timberlake.

bromde Paalsma om 10:28 AM (op 24-09-2003)


Ohja! Das wel leuk trouwens, tussen een groepje opgeschoten scooterkids staan en dan vertellen dat de meest brakke Suzuki Alto uit 1970 harder kan dan hun opgevoerde 4000+ euro scooter. Mauhahahaha. Leuk he?

Niet? Oh.

bromde Paalsma om 10:31 AM (op 24-09-2003)


Ik ga nooit naar de kroeg. Zitten alleen maar vieze mensen met verhalen die ik niet wil horen.

bromde Marnix om 10:49 AM (op 24-09-2003)


Sinds Simon Carmiggelt denkt iedereen dat meurende ouwe mannen een boeiend levensverhaal hebben. Waar je nog wat van kunt leren bovendien.

Dat is volgens mij helemaal niet waar, maar voor de zekerheid begin ik nu vast met oud worden. En vies. Misschien kan ik daar dan over vertellen tegen jongelui in kleren die allerlei dingen van het lichaam laten zien die vroeger verboden waren, of als 'beetje te dik' werden beoordeeld.

Ik zit altijd aan het eind van de bar omdat dan van die breezerhoeren niet achter je rug ('tering, die gast is niet te volgen man, en hij wordt hartstikke kaal, volgens mij is-tie veel ouderder dan 25') staan te fluisteren.

Ik krijg wel dorst van dit soort verhalen. Voordorst.

bromde Hoof om 10:56 AM (op 24-09-2003)


Sorry Hoof. Dat laat mij trouwens weinig keus waar te staan in de kroeg: of tussen de oude mannetjes en patsers aan het einde van de bar of tussen de Breezersletjes in da crowd. Nou, ik zal het je vertellen. Ik LIG altijd tussen de Breezersletjes en dat doe ik op de stortbak van de damesplee. De enige veilige plek waar niemand je afzeikt over je dikke witte buik.

bromde Kiers om 11:03 AM (op 24-09-2003)


Zeg, houdt het nou op met al die nauwkeurige beschrijvingen! Ken ik u ergens van?

bromde Hoof om 11:33 AM (op 24-09-2003)


Ik heb thuis en kroeg gebouwd. Geen last van openingstijden en rookverboden. En altijd lekker rustig.

*KLOENK*

bromde Marnix om 11:45 AM (op 24-09-2003)


Bij ons in het dorp hebben we geen breezah sletjes in de kroeg. Wel oude mannen en boeren.
Die zitten verspreid over de gehele bar.

Is dat geen echte kroeg?

bromde Lennard om 12:02 PM (op 24-09-2003)


*et hoof*
[kwoot]Ik krijg wel dorst van dit soort verhalen. Voordorst. [/kwoot]

Komt goed uit.. Ik heb wel wat vocht. Voorvocht.

bromde Subigo om 12:02 PM (op 24-09-2003)


Andr Hazes! Die heeft ook een kroeg in de kelder gebouwd. Vast een deal met Raggel (Okay, je mag wl naar de kroeg, als je maar thuisblijft). Volgens mij met een omgebouwde hotdogkraam. Kunnen nu flesjes bier in.

Ik hoor net op de radio dat internet volgens Microsoft vol zit met fascisme, discriminatie, porno en sex met jonge meisjes, heeft iemand daar een link van, want dat is namelijk precies mij lust en mijn leven!

bromde Hoof om 12:07 PM (op 24-09-2003)


[kleine letter 'a' met het streepje rechtsonder doorgetrokken eromheen] Subigo:

Ik vind het wat weinig, uw tractatie. Da's meer iets voor de lekkere trek.

bromde Hoof om 12:09 PM (op 24-09-2003)


[gericht aan Hoof]
Waarom doen de apestaartjes het niet meer? Is Marnix weer aan het koken geslagen?

bromde Lennard om 12:32 PM (op 24-09-2003)


@Hoof, heb jij ook zo'n gesodemieter gehad met update 10.2.8? (Sorry voor de off-topic).

bromde Arduenn om 12:33 PM (op 24-09-2003)


-> Lennard: ene Gerrits zeek erover en ik probeer zo min mogelijk mensen te irriteren, zoals te doen gebruikelijk op internet

-> Arduenn: ik zat net te beslissen om nu tussen de middag te gaan updaten, maar dat zou eventueel dus een afrader zijn? Het dicht naar verluidt wat veiligheidslekken begreep ik? Define 'gesodemieter'? (off-topic is hier altijd best enorm (to) the point)

bromde Hoof om 12:38 PM (op 24-09-2003)


Ik heb het opgezocht, iets met ethernet:
( http://www.macfixit.com/article.php?story=20030923081737183 )
The solution is to revert the AppleGMACEthernet.kext from the new version (1.3.0) to the 10.2.6 version (1.2.4) and reboot. This file is located in System/Library/Extensions. You can pull this file from an older Mac OS X system that has not yet been updated, then replace it by booting into Mac OS 9 and overwriting the old file (which you should back up, just in case).

Mmmm. Dit gaat inderdaad helemaal de verkeerde kant op!
Snel: "achter iedere systeem-update staat een gnoe"

bromde Hoof om 12:41 PM (op 24-09-2003)


H'm Nouja, zo dramatisch was het nou ook weer niet bij mij. Na drie keer het zwarte bos (233 Mhz G3) te hebben verherstart deed deze het weer. Maar er gaan inderdaad wel opvallend veel griezelverhalen rond over 10.2.8. Zou dit een sabotagebeleid zijn van appel - het systeem versodekloten zodat iedereen uiteindelijk toch maar een panter koopt?

bromde Arduenn om 12:49 PM (op 24-09-2003)


Ik vind het leuk hier. Mag ik jullie weblog op mijn weblog smappen?

bromde Arduenn om 12:51 PM (op 24-09-2003)


Ik vind technisch gereutel altijd zo moeilijk te rijmen met sex, drank en martelingen. Wil er nog iemand geslagen worden?

bromde Marnix om 12:56 PM (op 24-09-2003)


Geachte heer Hoof,

Ik gebruik graag Oud Hollandse spreek- en schrijftaal en ben het dan ook volledig eens met Gerrrits, dat u overigens schrijft met drie maal een 'r' in de plaats van uw gebezigde tweemaal een 'r', met excuses voor mijn gedetailleerde beschrijving, dat het alom in zwang geraakte symbool @ tot ver over de irritatiegrens gaat.

Is het u opgevallen dat u alle comments hedenochtend in uw richting aan het trekken bent? Dat u zodoende een on-topic op zich aan het worden bent?

Bovendien moet ik u het compliment maken dat u zo min mogelijk mensen probeert te irriteren, zoals te doen gebruikelijk op internet. Dat zijn nog eens hoofelijkheden die je heden ten dage niet veel meer tegenkomt. Chapeau!

Hetgeen mij er niet van weerhoud binnen nu en een half uur een aantal mensen op het internet HOOGLIJK te gaan irriteren. Vanzelfsprekend voorafgegaan aan de primeur voor deze webzijde bicat.net.

Groet ik u met hoofachting.

bromde Kiers om 12:58 PM (op 24-09-2003)


Geachte Heer Coerts,

Wij schrijven deze email, die u later als aangetekend schrijven zult ontvangen, uit naam van De Heer Kiers Senior Accountmanager Public Relations bij Bicat, zoals u wellicht zult weten. De heer Kiers heeft uw website immers onderin zijn account.

Wij hebben informatie ontvangen dat een individu op uw website een van de comments van De Heer Kiers heeft 'ge-edit'.

Het edit-en en/of het wegdistribueren van comments is een ongeautoriseerd proces omdat copyright rust op het uitgesprokene danwel neergeschrevene door desbetreffende auteur, volgens de Copyright Act, Title 17 United States Code Section 106(3) dat gekenmerkt wordt als een wereldwijd verdrag. Zodoende overtreedt u de wet van veel andere landen, internationale wetgeving en handelsverdragen.

Het strafbare feit ging vooraf aan een onverkwikkelijke eerdere gang van zaken en wij zullen u vermoeien met details hiervan.

In uw post geplaatst op http://www.coert.com door Coerts om 11:56 uur d.d. september 23, 2003 poneert u de volgende boute stelling:

"..en vrouwen zijn weinig creatief, egocentrisch en geobsedeerd door triviale uiterlijkheden."

Deze vrouwonvriendelijke mededeling geplaatst, juist gezien tegen het licht van huidige maatschappellijke onvrede inzake normen en waarden, laat u volgen door het verwijderen van een digitale link op uw webzijde van Saskia http://www.saxiaf.nl/. Onmiskenbaar door u te noteren als van het vrouwlijke geslacht.

Uw webzijde ontvangt een officieele aanklacht van de zijde van de webzijde van Saskia "En webloggers die Coert heten zijn stom, omdat ze mijn naam uit de linklijst hebben gehaald. ...puh." geplaatst door Sakia om september 23, 2003 02:04 pm

Vervolgens pleegt u grove obstructie in de rechtsgang door de Stichting Van Het Kind, waarvan de webzijde http://www.saxiaf.nl/ een afdelingsonderdeel is, aan het lijntje te houden met uw comment "ja, wat een naaistreek, niet?!" geplaatst door Coerts om september 23, 2003 02:21 pm

Vervolgens maakt u het heel bont als u eveneens de wet op de privacy ruimschoots overtreedt door de comments van De Heer Kiers Senior Accountmanager Public Relations bij Bicat te 'edit-en'.

Zijn letterlijke comment was de volgende "..en vrouwen zijn weinig creatief, egocentrisch en geobsedeerd door triviale uiterlijkheden. Saskia, kijk me aan als ik ejaculeer".

Hier is sprake van overduidelijke parodie die gebruik maakt van uw eigen woorden en derhalve niet valt onder copyright.

Geenszins kunt u De Heer Kiers Senior Accountmanager Public Relations bij Bicat betichten van vuilspuiterij, zoals u wel pleegt te doen in uw comment "geedit door Coerts: dag meneer kiers, die vuilspuiterij doe je maar mooi op je eigen site [of die van saskia...]geplaatst door Coerts om september 23, 2003 04:47 pm.

Het volstrekt Nederlandse woord ejaculeren hetgeen uitstorten of uitwerpen betekent is te vinden in De Van Dale, een alom gerespecteerd uitgangspunt in onze Nederlandse Taal.

Deze gerechtelijk verboden handelingen hebben plaatsgevonden op uw IP-adres en daarom verzoeken wij u dringend het volgende te doen:

1) Herplaats de link http://www.saxiaf.nl/ van Saskia die als onderdeel van Stichting Van Het Kind bijzonder goed werk verricht voor de zwakkeren in onze samenleving op volledige non-profit basis.

2) Herstel met onmiddellijke ingang de originele comments van De Heer Kiers Senior Accountmanager Public Relations bij Bicat.

3) Bij wijze van boetedoening neemt De Heer Kiers genoegen met het nog eenmaal bezigen van het Nederlandse woord "ejaculeren" op uw webzijde op een door hem willekeurig gekozen tijdstip en plaats.

4) Wij adviseren u dringend weer met hoofdletters uw zinnen te beginnen om verdere rechtsvervolging inzake onvolmaaktheden bij het bezigen van de geschreven Nederlandse Taal te voorkomen.

Indien u daadkrachtige actie onderneemt in de richting van de webzijden van Bicat en Saskia, beiden eigenaar van de exclusieve rechten van het copyrighted materiaal en het gebruik daarvan zoals beschreven in bovenstaand issue, dan zien en onze clienten Bicat en Saskia hierin aanleiding u een mentale staande ovatie te offreren.

Wij waarderen uw medewerking in deze zaak en danken u voor uw genomen vrije tijd in dezen.

De volledigheid in deze zaak gebied ons zowel http://www.saxiaf.nl/ als https://www.bicat.net/ eenzelfde email en aangetekend schrijven te verzenden.

Met de meeste hoogachting,

Bernd Schoppenhauffer

Ministerie Van Onverkwikkelijke Zaken

bromde Kiers om 01:17 PM (op 24-09-2003)


Leuk!

bromde Marnix om 01:18 PM (op 24-09-2003)


Ja, leuk. Ejaculeren.

bromde Lennard om 01:26 PM (op 24-09-2003)


Zullen we een mp3-weekje organiseren?

Kiers kent wat mannetjes bij Justitie, zo te lezen.

bromde bicat om 01:35 PM (op 24-09-2003)


Is het geen grap dan daar bij VK?

bromde Lennard om 01:39 PM (op 24-09-2003)


Volgens mij niet lennard.
K'heb in mijn cache nog een hoop linkjes staan naar posts op VK. en alles is weg.

Achterlijke homo's daar bij brein.

bromde Subigo om 01:47 PM (op 24-09-2003)


Oh, jij kent ze persoonlijk.

We wachten wel op volkomenlul.nl

bromde Lennard om 01:52 PM (op 24-09-2003)


[kwoot]
Volkomenkut krijgt een nieuwe lay. net als reet, nou daar wacht ik op...
en wacht ik op
wacht ik op
wacht ik
wacht
[/kwoot]

Gepost op retecool. dat zou natuurlijk ook nog kunnen.
Je weet het niet.

bromde Subigo om 02:07 PM (op 24-09-2003)


Ik heb het op nu.nl laten zetten.
Das lachen als het een grap blijkt te zijn.

Echte copiepastas zijn het daar trouwens.

bromde Lennard om 02:13 PM (op 24-09-2003)


Heb mijn persbericht ook verzonden.

bromde Kiers om 02:31 PM (op 24-09-2003)


Mijn persbericht bestaat na een goeie chineessessie de vorige avond uit nooit meer dan 2 letters, dan is het op.

bromde Paalsma om 02:38 PM (op 24-09-2003)


Misschien is het een goed idee de modems tevoorschijn te trekken en alvast een Bicat BBS te beginnen. Het kan nu niet lang meer duren voor het gehele internet opgedoekt wordt. Terecht overigens, zwaar overschat dat hele internet.

bromde Paalsma om 02:42 PM (op 24-09-2003)


Ik zei laatst nog tegen mijn vrouw, als ik een nieuwe pc koop kunnen ze dat internet er wel aflaten wat mij betreft.

bromde Lennard om 02:44 PM (op 24-09-2003)


Moet ik nou helemaal alleen hier aan het eind van de bar blijven staan? Jullie laten je toch niet opfokken door die verhalen van Kiers h?

bromde Lennard om 02:46 PM (op 24-09-2003)


Of moet ik de deo even gebruiken?

bromde Lennard om 02:47 PM (op 24-09-2003)


Ik kom zo daar staan, nog even deze Breezah opslurpen.

Deo is altijd een goed plan.

bromde Paalsma om 02:49 PM (op 24-09-2003)


Ik lig met de mobiele te bellen in de stortbak, belangrijk telefoontje. Kan iemand mij een halve liter Lowenbrau brengen?

bromde Kiers om 02:56 PM (op 24-09-2003)


Heerlijk. Het gaat weer helemaal nergens over.

*PLOP*

bromde Marnix om 03:00 PM (op 24-09-2003)


*PLOP*

Altijd reserve bij me.

Cheers.

bromde Kiers om 03:14 PM (op 24-09-2003)


Ik wil ook zo in het nieuws. Ik ga NU een mp3 kopen!

*PLOP*
*nip*

bromde Paalsma om 03:27 PM (op 24-09-2003)


Snel de pers erbij!
Er gaat iemand voor een MP3 betalen. Misschien krijg jij er dan een hele website bij kado van Brein.

bromde Lennard om 03:31 PM (op 24-09-2003)


Hahaha...ik heb al een mp3! Die heb ik min of meer gekregen van iemand. Die iemand heeft die mp3 ook zelf gemaakt, schijnt. Over vroeger en lelijke vrouwen, vroeger dan.

Ben ik al in het nieuws?

*nip*

bromde Paalsma om 03:42 PM (op 24-09-2003)


*kuchreutel*

Hallo.

bromde bicat om 03:59 PM (op 24-09-2003)


'middag Baron & Jonkvrouwe Kim.

Kunt u mijn sigaar een beetje bevochtigen?

bromde Paalsma om 04:04 PM (op 24-09-2003)


Geef maar aan. Ik weet wel een leuk spelletje ;o)

bromde Kim om 04:05 PM (op 24-09-2003)


Leuk, pak ik vast de dobbelstenen.

bromde Paalsma om 04:06 PM (op 24-09-2003)


*KLOEKKLOEKKLOEKKLOEK*

Die mp3 ken ik. Daar word je heel vrolijk van. En je gaat er van drinken.

*PLOP*

Ha, daar zal je De Baron hebben in zijn met hermelijn afgezette ochtendjas. Een bel cognac dan maar, om in de Chesterfield weg te nippen?

bromde Marnix om 04:07 PM (op 24-09-2003)


Ik opteer voor een zoethouttheetje, de bel houd ik tegoed.

Wie pakt de Jnueo-kostuums?

bromde bicat om 04:16 PM (op 24-09-2003)


Ik heb de mijne nog aan. Vannacht hrlijk in geslapen. Ligt trouwens absoluut niet beroerd, zo'n springkussenkasteel.

bromde Marnix om 04:20 PM (op 24-09-2003)


Kut, zit ik net met mijn sumoworstelworst door mijn billen getrokken en de haren in een vlecht. Dacht dat we gingen sumoworstelen, ik was moe van die stortbak op de damesplee.

bromde Kiers om 04:23 PM (op 24-09-2003)


*komt naakt binnen*

He kijk's, heb mijn schaamhaar weggeschoren. hip he?

bromde Dick T. om 04:33 PM (op 24-09-2003)


Ah, een sumoworstelkandidaat. Hier Dick T., trek een worst aan.

bromde Kiers om 04:34 PM (op 24-09-2003)


Als jullie klaar zijn mag ik de worst dan hebben? Enorme trek namelijk.

bromde Paalsma om 04:35 PM (op 24-09-2003)


Heee Dick T., ik zit met de handen in mijn haar. Mijn advocaat heeft een claim neergelegd bij Coerts en nou vraagt Coerts een banner op Bicat. Zo een dikke knipperende zoals Marnix heeft. Vormfouten, weet je. Wat moet ik in GODSNAAM DOEN?

bromde Kiers om 04:37 PM (op 24-09-2003)


Kiers, hou op. Zit je even niet op te letten, wat gebeurt er?
VK is weer gewoon in de lucht.
Je had (vt) vrienden bij Brein ?

bromde Lennard om 04:37 PM (op 24-09-2003)


Sorry ben A F S C H U W E L I J K druk en heb me nog niet echt ingelezen in jullie werkelozen-commentaren van vandaag. Wie de neuk is Coerts?

bromde Dick T. om 04:39 PM (op 24-09-2003)


Wroeff

bromde Lassie om 04:39 PM (op 24-09-2003)


Kut, ook dat nog. WAT Lennard?!...

*Ik weet BIJ GOD niet wat VK betekent. Ik moet tijd rekken. Kan me niet schelen van die obstructie van de rechtsgang maar het moet maar*

...VK weer in de lucht?

bromde Kiers om 04:40 PM (op 24-09-2003)


Snel dan Dick T., we hebben geen tijd te verliezen. Scroll effe omhoog naar 13:10 uur vandaag. Die lap tekst daar is van onze advocaat. Lezen, snel.

bromde Kiers om 04:42 PM (op 24-09-2003)


H Dick, gezellig. Het begint weer een beetje vol te lopen hiero. Zullen we even het licht uit en de stroboscoop aan doen? Kunnen we gek dansen.

bromde Marnix om 04:42 PM (op 24-09-2003)


Jesus, wat een lap tekst Kiers. Opzouten.

Ik ga lekker naakt dansen met Marnix.
He DJ, doe de blacklight ook 's aan! 'Kheb lichtgevende verf op mijn piemel!

bromde Dick T. om 04:51 PM (op 24-09-2003)


Rest mij niets anders te doen dan met mijn sumo-outfit mee te dansen. Hier Paalsma, heb je de sumoworst van Dick T. Mag ik dan met jou een dansje doen? Ik zal Coerts melden dat we geen tijd hebben omdat we moeten naaktdansen.

bromde Kiers om 04:57 PM (op 24-09-2003)


Ik probeer me net even in te lezen omtrent dat mp3 waar opeens iedereen verstand van blijkt te hebben, maar nou krijg ik 33,400,000 hits op Google. Dus daar praat ik nog even niet over mee.

Ik heb ook nog even op mijn computer gekeken en daar blijken er ook drie te staan. De Hooglanders met "ik dacht dat jij een vrouw was".
Waar kan ik mijn cheque 0,99 euri heensturen voordat ze hier de deur binnenbreken?

Ik lees ook elders dat het heel koel is om op je reet te gaan liggen. Ofzoiets, die internet-lingo is nog een beetje te nieuw voor me.

H Ho! Er zit daar iemand een onmisbaar spel-accessoire op te roken! Is dat wel helemaal de bedoeling?

Enne, hoorde ik iets over worst?

Aan deze kant van de bar is het wel rg rustig overigens (wel veel japanse mix voor mezelf). Heeft er dan echt helemaal niemand last van me?
Hallo!
Eikels!
Eftelings!
Reetkeutels!

Mag ik nog nog zo'n nieuw etiket?

Wat? Flesje? Eraan vast? Nou ja. Moet maar dan.

bromde Hoof om 05:01 PM (op 24-09-2003)


Kut, de neushoorn is blijven steken in de wasserette. Ik moet even helpen duwen.

bromde Marnix om 05:03 PM (op 24-09-2003)


H wa ebu r n ede aam wa s t or ut amp?

bromde H of om 05:03 PM (op 24-09-2003)


an mand ven d obo op tzett krij epsie an!

bromde H of om 05:05 PM (op 24-09-2003)


nix! n e e bosco tzett !

bromde Ho f om 05:06 PM (op 24-09-2003)


HO! Ik krijg net een gelukstelegraam van mijn advocaat.

*leest gehurkt in sumoworstelpak het gelukstelegram voor*

"Kiers, ouwe rukker, ik heb dit net effe naar Coerts gefaxet. Ken ik zo'n grappig pakkie aantrekken of ken ik in mijn blote snikkel meedansen?

Geachte Heer Coerts,

Uit naam van mijn client bericht ik u dat de zaak aangaande de 'ge-edite' comments voorlopig even geseponeerd moet worden.

Door onvoorzichtige planning van onze kant hebben wij over het hoofd gezien dat bij Bicat vanavond de Naaktdanskampioenschappen zijn begonnen. Het fenomeen duurt een volle week maar bij slecht weer kan het wel eens uitlopen. Officieel heet het "Bicat's Openlucht Naaktdanskampioenschappen".

De eerste ronde is zojuist van start gegaan met de freestyle categorie "Lichtgevende Verf & Genitalien" en die pleegt wel eens uit te lopen.

Zodra ik De Heer Kiers kan bereiken licht ik u in over het verdere verloop maar ik krijg de sterke aandrang het geschil te middelen.

Als het u niet ontrieft spoed ik mij reeds richting de danslokalen op Kasteel Bicat. U bent overigens uitgenodigd mee te dansen in de "Sumo- en Oostersekledij" dansronde.

Met de meeste hoogachting,

Bernd Schoppenhauffer

Ministerie Van Onverkwikkelijke Zaken"

bromde Kiers om 05:14 PM (op 24-09-2003)


O wacht, voor de wedstrijd doe ik iets bijzonders: ik trek speciaal voor de gelegenheid mijn trouwpak uit!

Gaat iedereen op smegma lopen letten of kan ik gewoon direct door naar de dansvloer?

bromde Hoof om 05:22 PM (op 24-09-2003)


HOOOOFFF!! Kom snel hier, ik wil die snee in je eikel wel eens zien die je opliep tijdens je huwelijksnacht! Kun jij ook mijn veel te kleine besneden piemel zien die ik heb.

*Hoof kijkt maar ziet niks*

Nee, man niet recht onder mijn dikke witte bierbuik maar hier, een beetje opzij. Operatie, lang geleden.

bromde Kiers om 05:30 PM (op 24-09-2003)


Zjezus Kiers! Hoe doe je dat godverdomme met pissen man! Moet je dan helemaal voorover op de pot gaan liggen ofzo?

Maak 'm es stijf...?

bromde Hoof om 05:32 PM (op 24-09-2003)


Hihihihi, niet kietelen Hoof. Hoooooff, hahaha daar kan ik niet tegen!

bromde Kiers om 05:35 PM (op 24-09-2003)


*PLING PLONG*

Wil de eigenaar van de lichtblauwe Hummer met kenteken VB-FH-39 en een grote sticker achter de voorruit 'Bicat's Openlucht Naaktdanskampioenschappen', zijn automobiel ergens anders parkeren dan op de afrit naar Kasteel Bicat? Wij worden beticht van sluikreclame door de milieupolitie.

Dank u

*PLING PLONG*

bromde De Directie om 05:40 PM (op 24-09-2003)


Foto's

bromde Arduenn om 05:41 PM (op 24-09-2003)


Gadver, wat smaakt dat ding zout!

Tot zover mijn experimentele periode dan. Even wegspoelen nu. De gedachte n de herinnering.

bromde Hoof om 05:45 PM (op 24-09-2003)


aaaaah, lekker Hoof, dank je wel, dat is lang geleden.

Heeft iemand een sigaretje voor mij?

bromde Kiers om 05:50 PM (op 24-09-2003)


*PLING PLONG*

Willen de deelnemers aan deze dansronde zich beperken tot de categorie freestyle naaktdansen?

Dank u.

*PLING PLONG*

bromde De Directie om 05:52 PM (op 24-09-2003)


Heeft iemand mijn king kong lid gezien?

Bicatkiers, overweegt u een hoogslaper? I've got a bitsy pain in the gulliver, oh my brothers.

bromde Gerrits om 06:53 PM (op 24-09-2003)


Die dikke jongen, Waarom heeft ie Hoofletters? Dikke is een adjectief nietwaar en Jongen is een bijvoeglijk voornaamzetsel? Volgens Hans. Geinig verhaal, overeengens

bromde rosti rostelli om 06:57 PM (op 24-09-2003)


Ennuh, heeft iemand mijn heggeschaar gezien?

bromde der gerrittsch om 07:05 PM (op 24-09-2003)


Didier heet de man in het echt en het fonetische Didier werd het geschreven DJ.

Omdat Didier vroeger een knappe jongen was maar de laatste jaren uitgroeit tot een vadsige vormloze massa en hij de hele dag onzin uitkraamt, zich lomp gedraagt en voor zijn omgeving slechts luchtverplaatsing betekent, is er besloten Didier naar zijn enige functie op deze planeet te vernoemen: het zijn van een Dikke Jongen. Zijn fysieke gesteldheid is zijn enige functie, het vegeterend aanwezig zijn.

bromde Kiers om 07:14 PM (op 24-09-2003)


Niet bepaald een avontuurlijk leven. Waarom zie ik zo weinig mensen op de naakte dansvloer? Of is er ergens gratis onbeperkt vlees eten? En dat ik het weer eens niet weet?

bromde Marnix om 07:16 PM (op 24-09-2003)


Kom ik eindelijk ook eens naaktdansen. Is het volgende verhaaltje al begonnen.

Shit.

bromde Lennard om 07:25 PM (op 24-09-2003)


Heeft iemand mijn heggeschaar gezien?

bromde gerrts om 08:13 AM (op 25-09-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)