huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "WTC"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Telefoonsex"]

09/03/2003: "1999"

Het was november '99, mijn vriendin Sonja* had me laten zitten. En goed ook. Ze neukte inmiddels stevig met een andere jongeman, Bram, die dezelfde vertederende loensheid aan de dag legde als recentelijk die overgewaardeerde boybandhomo Robbie Williams. Toen noemde men dat nog gewoon scheel, tegenwoordig wringt het vrouwvolk de katoenslip uit boven de salontafel. Let op, over 5 jaar wordt de hazenlip een geile 'must-have'.

Ik twijfelde geen moment, die dagen. Ik woog 15 kilo lichter, was een halve kop groter, kwam niet uit een kansarme omgeving, woonde wl op mezelf en had ook mijn eigen vader nog niet begraven. Maargoed; hij neukte. En ik niet. En dat was de realiteit.
En in die realiteit lag ik alle dagen alleen in bed, met de pik stevig vast, loom en verveeld spuitend op m'n eigen buik. Het bulkte in die periode dan ook van de knapperige zakdoeken onder mijn bed.

Maar zoals eerder vermeld woonde ik op mezelf. Ook al lag ik om de 14 dagen schuin op het bed met mijn hoofd in een onhandige whip-lashknik om die tot een lappendeken samengeklonterde stofdoeken te verzamelen... volhardend bleef het geautomatiseerde wasapparaat zijn trommel draaien; in de daluren uiteraard.

Spoedig bladerde de kalender door naar december '99. George Michael, een andere boybandhomo, begon met hopenlijk ook zjn laatste kerstmis de radiostations te beheersen, de gemijterde bootvluchteling speelde in op de kinderonderbuik en de blauwsparren gingen van hand tot hand voor een guldentje of veertig. Of ze werden op een middernachtelijk uur bij een kwekerij geleend.

De verplichte dagen vervulde ik bij mijn vader met zijn trombosegekanker en mijn moeder met haar hysterische tafelvolpakkerij. Hier een mousse, daar een pudding, hier een schaaltje verse smegma, daar een steelpannetje wilde specht.

Thuis in mijn rukkershut bracht ik oudjaarsavond door. Alleen met een goed gekoelde kameraad en wachtend op het moment dat ik de kroeg in mocht.
Ik had een 'Silvester-ticket' gekocht voor het populairste kutcaf hier ter plaatse. Paddy's.

Paddy's, zo moet u weten, is van het type kroeg waar je liever niet gefotografeerd wil worden. Een overdaad aan onhandig articulerende jongens met zwart glanzend haar; een stevig marktaandeel werk- en hersenloze sportschoolmongolen en een aanzienlijke zwerm kirrende peroxidesloerie's die niet alleen laagdrempelig ogen, maar ook voor een vijftal glazen 'zoet & wit' bereid zijn de vele besneden leden leeg te slobberen. Een kroeg met potentie, dus.

Lazarus zat ik de eindejaarstrekking uit. Even schijten en toen was het alweder 00:05.

Even plichtmatig het balkon op; de generale voor 13 mei was reeds in volle uitvoering. Ik woon in het centrum en vanaf mijn balkon zag ik Enschede in volle gloei staan. Speciaal voor deze gelegenheid heb ik het enige nuttige ding uit mijn kerspakket toen tevoorschijn gehaald. Een fles opgewaardeerde sekt.

Luid boerend wierp ik na n bittere slok de aangebroken fles op het koude asfalt enkele meters lager. Inschattingsfoutje.

Enfin, de tijd tikte in mijn voordeel. Vlug wat vet in de haren; de bakkebaarden geschikt. De gemarineerde eikel had ik eerder die avond al ontsmet.
Zit mijn jasje goed, zit mijn dasje goed. Vaders gaat op stap.

Stukje lopen; langs de Chinees tegenover de Hema. Chinezen draaien er met oudjaarsnacht een half-jaaromzet doorheen. Dus het was even klunen en apekooien langs de miljardklappers, de sierpotten en de tollende landmijnen.

De bocht om en vervolgens een stukje over het oude marktplein. Enkele studenten, of bebrilde stropdragers die er vrijwillig zo bij lopen, met grote bek en dito ego blokkeerden de weg naar mijn nieuwjaarsbier. Een avond eerder had ik ontzettend naar Al Pacino gekeken, dus zette ik mijn smoelwerk in 'make my day'-stand.

Welaan; zonder verdere significante weerstand plaatste ik mijn lippen al vlug aan de lokaal gebrouwde volksversnapering nummero n.
Grolsch.

Even rondgluren; ach de is er ook. Straks even een metertje bier mee wegkiepen.
En ja, daar hebben we de gezusters Titje en Clitje, glibberend over het eigen slakkespoor. De mondjes in pijpstand en de peertjes pront vooruit.

Ik positioneerde me zoals gewoonlijk aan de bar en stond daar zo'n beetje de 'onaanraakbare' uit te hangen.
Ah.. daar kwam de 'Sonja' uit regel 1 naar me toe.

"hoi"
-"hoi, alles goed?
"Joah, en met Oe?"

Enfin, 5 regels plichtmatige beleefdheden worden nog uitgewisseld en we groeten elkaar.

Niet veel later komen haar vriendinnen:

Lonnie. lang en blond en dom. Categorie 'Assik wist dat Bob Maaarlie in de hemel een concert zou geem', pleegn' ik noe nog zelfmoord'. Categorietje Film met een V. De weinige denkvaardigheden, haar geschonken door de wonderen der geboorte, had ze in moordend tempo verrookt in de vele koffiehuizen die het rode bolwerk Enschede kent.

Priscilla. Bisexueel. Neukt alleen als haar bolle kipfileetje microscopisch glad onthaard is. Neukt graag anaal, maar houdt niet van wisselen, wel van mol naar hol, maar van hol naar mol is uitgesloten.
"Dat is niet hygienisch".
Nee slet, door elke 3e beller aan de voordeur je buik, bek of darmen laten volspuiten met warme mannenyoghurt is lekker hygienisch..

Haar stem doet denken aan grofkorrelig en professioneel materiaal voor houtbewerking.

En Mirjam. Fris gezicht, mannenmagneet, rukobject van puberend Enschede, hersenziek, lacht veelvuldig als een losgebroken geit.
Ze vindt porno op de televisie smerig maar zuigt na 4 glazen wijn het smegma onder je kraag weg alsof ze denkt dat het om een geinig gekruid zwitsers kaasje gaat.
Sinds het moment dat ze in de AllerHande las over het vetgehalte van kaas, hunkert ze naar de besneden fallus. Ach, een hollands trekje. Je ziet het wel vaker in de lagere regionen van het onderwijs.

Sonja komt naar de vriendinnen toe. De vriendinnen en de vriendin besluiten bij mij aan de bar te blijven staan. Och, ik was al aardig op snelheid en de pilseners smaakten me meer dan uitstekend. Het werd dan ook best wel gezellig.

Nog gezelliger werd het toen Sonja haar nieuwe neuker zag staan. Deze gast had sinds geboorte dan wel zijn oogspieren niet gekalibreerd kunnen krijgen, maar hij zag mij toch k wel staan. Spoedig verdwenen ze dus in de nacht. Waarschijnlijk op weg naar de paarbeweging van 2 Orka's.

De nacht die inmiddels zwanger van kansen was. Want het was gezellig en het werd nog gezelliger want iedereen dronk alsof het de laatste mogelijkheid was. De Moeder aller Dronkenschappen.

Zoals ik al meldde werd het heel gezellig. We begonnen elkaar enorm aardig te vinden. Sonja's vriendinnen mij, en ik Sonja's vriendinnen.

Enfin; na afwisselend met Priscilla, Lonnie en Mirjam te hebben gesnaveld; toen ik met Mirjam communiceerde zagen Priscilla en Lonnie ook nog kans om elkr wat beter te leren proeven, verlieten we het etablissement. Even nog wat huiglikken bij de drie dames, maar toen moesten we er toch cht uit. Langs de bullebakken met ogen die gedurende het laatste uurtje flink groter werden. Enfin; Priscilla riep met dronken schorre stem dat ze me wel wilde neuken. Lonnie en Mirjam vonden dt weer geen goed idee.
De nachtvorst maakte nuchter.

Ik was dronken en vond het al lang best. Het sneeuwde.

De volgende middag ontwaakte ik met een kloppend hoofd n een kloppende roede. Mijn oog viel op het hoopje kleren in de hoek en een onbedaarlijk lachen dat nog uren aanhield maakte zich van mij meester.

Gisteravond verzamelde ik de zoete ingredinten van het gerecht 'Wraak'. Om het manden later IJskoud te laten opdienen.
Zoals het betaamt.


* alle namen zijn gefingeerd; de hoofdrolspelers zijn namelijk van het type die het mes een kwartslag draaien op het moment dat het al in mijn rug steekt.

Reedsch...118 toevoegingen, reedsch

7690 tekens. Doe normaal man, als ik vl wil lezen dan word ik wel lid van de bibilo... bieblot... boblio... dat kutgebouw met al die boeken.

bromde Neon om 11:16 PM (op 03-09-2003)


Dat krijg je in textielwerker-ik-bats-oe-veur-oe-kop Eanske he!

Maar vrouwenborsten blijven toch leuk. (zelfs met haar? ja! hoei!)

bromde Dreknek om 11:17 PM (op 03-09-2003)


Mnge trois?

Zoooooo norm pass! Oh sorry, u was wel degelijk een participant?

Dan houd ik m'n snavel verder.

bromde dreadloki om 11:44 PM (op 03-09-2003)


Kunt u mij introduceren bij uw vrienden/bekenden? Desnoods tegen betaling... aah, toe dan!

bromde Rick om 11:53 PM (op 03-09-2003)


Ach gatver bicat.. Niet met uw nichtjes!

bromde Arno om 12:04 AM (op 04-09-2003)


te-ring! rtechoet!

bromde Mexicano-sat om 01:11 AM (op 04-09-2003)


Sjeeus, laat de goede man in zijn waarde als die een fijns verhaal vertelt.
Kijkt, die HEB tenminste wat te vertellen. Nieuwjaar 19100 bracht ik door achter een 14" scherm ergens in een bunker.

bromde [Tone] om 01:23 AM (op 04-09-2003)


Ik kan u wel eens vertellen over nieuwjaar '86 though, ik weet nog dat we shoarma haalden, en allebei de zusjes kirden vrolijk in de sneeuw op de stoep... maar daarna wordt et vaag. Nujah, en andere keer dan maar.

bromde [Tone] om 01:32 AM (op 04-09-2003)


Is het dat verhaal over uw .44?

bromde Dreknek om 02:20 AM (op 04-09-2003)


Kerst is voor de Eenzamen maar op het Oudejaarsfeest wordt altijd goed gespoten. Een fijne vertelling die niet zou misstaan bij een volgende Kerstmis over hoe de dronken Eenzamen tot elkander komen.

bromde Kiers om 08:51 AM (op 04-09-2003)


Heee jongen... wil jij plaatjes met mij wisselen? Ik heb hier palkkerige plaatjes. Zoek maar uit.

Hardcore dreadloki amateur & Teana Tsoi - Dreknek spreader Wong Kiers Man in pink dress - Fucking Bicat in the bathtub - Shaved Paalsma with Lucy Lee in denim skirt with dildo - Hoof in fishnet top and stockings - Dick T. in pink latex cap having a smoke - Marnix' fucking black cock - Lennard in red stilettos with dildo - Shaved familie teen with dildo - Thai bewegende dropping pink shorts - Hardcore Neon whore in plaid skirt - Paalsma whore in denim skirt banged - dreadloki amateur with dildo - amateur Hoof showing pussy -Filipina amateur Judie stripping Kiers - Bicat fucking pussy close-up

bromde Vieze man om 09:10 AM (op 04-09-2003)


Wat is dat trouwens voor genante Marnix-bevlekking in de rechterkolom?

bromde Neon om 10:12 AM (op 04-09-2003)


En dan zijn er mensen die beweren dat het leven niets te bieden heeft!

bromde Terrebel om 10:23 AM (op 04-09-2003)


Hahahahaha. Wat is-ie lelijk, h! Helemaal op deze manier gescaled. En wat valt-ie grwelijk op tussen de verbleekte legerkleuren alhier, bizar gewoon! Enfin, neuken met 3 vrouwen. Daar ging het om. Eh, nee, vandaag nog niet. Maar het is nog vroeg, dus tijd zat voor kansloze dromen.
*ONTKURK*

bromde Marnix om 10:42 AM (op 04-09-2003)


Verrek ja, zie ik nu pas. Marnix zit altijd bij ons in de kroeg te zuipen en te ouwehoeren terwijl zijn eigen kroeg leeg staat. Nu heeft'ie een flikkerend neonlichtreclamebord boven onze tap gehangen. Wel veel felle kleuren. En Marnix? Die zit nog steeds bij ons in de kroeg.

bromde Kiers om 10:53 AM (op 04-09-2003)


Ik heb Marnix al eens gevraagd of we de muur tussen onze toko's in niet eens kunnen wegbreken.

Maarjah, HIJ heeft een flipperkast.
En inheemse receptuur.

(ik zit er vooral des nachts als overige kroegen gesloten zijn)

bromde bicat om 10:57 AM (op 04-09-2003)


(Gelukkig heb je de sleutel)

bromde Marnix om 10:59 AM (op 04-09-2003)


Hi.
Love yer banner on the right.

bromde Purely Strong Tell (and yet stronger Comments) om 11:00 AM (op 04-09-2003)


Dat roelt wel.
It was November '99, my friend Sonja * Had me let sit. And good also. She screwed meanwhile sturdily with someone else young man, Bram, that the same moving loensheid at the day laid as recent that overgewaardeerde boybandhomo Robbie Williams.

bromde Neon om 11:07 AM (op 04-09-2003)


Een dronken vertaler uit China. Slordig, maar wel heel snel.

bromde Marnix om 11:26 AM (op 04-09-2003)


Nog even over die wraak: Zij had je al laten zitten, wat is dan de wraak? Haar vriendinnen naaien? Ligt zij daar wakker van? Neen! Het was leuk voor jou, even afreageren en weer een mooi sterk verhaal. Meer niet.

bromde Lennard in red stillettos with dildo om 11:54 AM (op 04-09-2003)


Daar ligt Fucking Bicat in the bathtub niet wakker van. Misschien was het zelfs wel zo dat als Fucking Bicat in the bathtub drie meiden tegelijk zou naaien zijn ex dat hooglijk in hem zo waarderen als een losgeslagen Bonobo-aap en als zijn ex ergens nat van wordt dan zijn het losgeslagen Bonobo apen. We weten het niet, Lennard in red stillettos with dildo. Misschien is het wel dichterlijke vrijheid van de schrijvert en heeft Fucking Bicat in the bathtub gewoon om 00:30 een nieuwe krakerige zakdoek volgesnoten.

bromde Kiers Man in pink dress om 12:13 PM (op 04-09-2003)


Hoe lang moet zo'n doekje liggen voordat het gaat kraken? Kan aan mij liggen, maar als ik de doekjes opruim zijn ze nog vrij soepel.
Ook na drie dagen.

Kan aan mijn sociale leven liggen dat ik binnen drie dagen opgeruimd heb.

Hoelang laten de sociaal minderbedeelde rukkers hun doekjes liggen om ze te laten kraken?

bromde Lennard in red stillettos with dildo om 12:26 PM (op 04-09-2003)


Net zolang tot ze kraken.

bromde Marnix om 12:35 PM (op 04-09-2003)


Goedenmiddag allen. Waar kan ik de kerstboom neerzetten?

bromde Paalsma om 12:58 PM (op 04-09-2003)


Wil je niet zo hard praten, lieverd, en zeker niet over kerstbomen praten? Dat is een gevoelige tijd voor mij geweest. Ik ben net bezig het op papier te zetten. Het zit me nogal hoog, weet je.

bromde Bram om 01:03 PM (op 04-09-2003)


*fluisterend*

Waar kan ik de kerstboom neerzetten?

bromde Paalsma om 01:06 PM (op 04-09-2003)


*ook fluisterend*

Zet maar daar in de hoek, lieverd en kom dan eens hier bij mij op schoot zitten. Ik wil je een verhaal vertellen.

bromde Bram om 01:12 PM (op 04-09-2003)


De krakende zakdoek

Mijn naam is Bram en ik wil je iets vertellen over de eerste dagen van het jaar 2000 die niet zo plezierig voor mij verliepen.

Zonder Sonja* was het eenzaam. Zij had mij verlaten voor haar eerdere geliefde, ene Bicat die klaarblijkelijk meer potentie bleek te bezitten dan Sonja in eerste instantie had aangenomen.

Ik probeerde een tijdlang mijn verlangen naar haar te onderdrukken en ging dus ook niet meer naar de Bruna, maar dat hield ik niet lang vol: ik was praktisch verslaafd aan de kick die het geniepige neuken me had gegeven met mannen in de grote meterkast op de bovenste verdieping van de Bruna en hoopte dat ik er misschien een nieuw iemand aan de haak kon slaan.

Op Nieuwjaarsdag had Sonja het uitgemaakt met mij en op 2 januari lag zij alweer in bed bij Bicat, de man met de geweldige vermogens op het erogene gebied. Affijn, ik ging zo snel mijn beentjes mij konden dragen naar de Bruna.

Ik ging naar het centrum, stalde mijn fiets aan de Groenmarkt en liep de Wagenstraat en toen de Bruna in. Het was geen drukke zaterdag en op de eerste verdieping was maar een iemand. Maar wat voor iemand! Een waanzinnig knappe gozer stond in de hoek met de popalbums en de fotoboeken. Op zijn baseball jack stond achterop met grote letters 'Kiers'.

Ik hoopte dat hij nu in de Golden Boys stond te bladeren. Dat was helaas niet zo: sterker nog, hij keek een boek in dat uitpuilde van het vrouwelijk schoon en toen hij dat uit had keek hij verder onder de andere boeken. Ook Golden Boys kwam onder zijn ogen, maar hij schoof het met een nonchalant gebaar weg. God, wat jammer dat ik deze Adonis niet mee kon tronen naar de bovenverdieping. Maar goed, er was weinig aan te doen en daarom ging ik deze figuur dan zelf maar eens aandachtig bekijken.

Hij was aan de lange kant, brede schouders smalle kont, je kent het profiel wel. Maar veruit het mooiste was zijn hoofd en het haar erop: Bovenaan was het goudblond, maar vanaf de hoogte van zijn oren werd het eerder donkerbruin. Zijn gezicht deed erg denken aan de skieer in de Sportlife-reclame, maar was nog veel mooier: Een combinatie van prachtige hoeken en volmaakte rondingen, mooie blauwe ogen en een neus waar die van Cleopatra bij verbleekte.

Vijf minuten bleef ik wel zo staan staren zonder dat hij in de gaten had dat hij bekeken werd; toen keek hij op zijn Rolex onderwaterhorloge, schrok zichtbaar, en haastte zich de winkel uit. Met de gedachte aan hem nog stevig in mijn hoofd geprint pakte ik de Golden Boys en liep ermee de trap op naar de verlaten bovenste verdieping. De Golden Boys brachten me bij het rukken wel in opwinding, maar het geilst werd ik toch door gewoon mijn ogen dicht te doen en aan die jongen met het sportjack met achterop de naam 'Kiers' te denken. Op het hoogtepunt pakte ik mijn krakende zakdoek uit de broekzak en spoot de hete lading erin. Maar wat een frustratie...

* alle namen zijn gefingeerd behalve die van Bram; de hoofdrolspeler is namelijk zo gay als maar kan zijn.

bromde Bram om 01:16 PM (op 04-09-2003)


Kiers is inderdaad echt mooi...

bromde Dick T. with pink latex cap (geil!) om 02:13 PM (op 04-09-2003)


bromde Dick T. with pink latex cap (geil!) om 02:14 PM (op 04-09-2003)


Klopt! Ik sta nu te rukken voor de spiegel en heb de keus uit 21 mij terloops aangeboden krakende zakdoeken.

bromde Filipina amateur Judie stripping Kiers om 02:21 PM (op 04-09-2003)


Mooie hoed. Zit dat niet erg ongemakkelijk, met dat zweet enzo op je hoofd?

Ik helaas niet zeggen dat ik er geil van wordt. Heb je nog ander vieze plaatjes?

bromde Lennard in red stillettos with dildo om 02:34 PM (op 04-09-2003)


Heb overigens nooit begrepen waarom er in zakdoeken gespoten wordt.
1) Ik heb geen zakdoeken
2) Ik vang het altijd op in mijn linkerhanpalm, waar ik een soort kommetje van maak, en slupt het dan gewoon op. Jullie niet?

bromde Dick T. om 02:39 PM (op 04-09-2003)


Natuurlijk Lennard!

Kijk, hier pijp ik een roestrvrijstalen dildo, en draag ik een zwartleren pet met een roze vis. Geil of niet?

bromde Dick T. with pink latex cap (geil!) om 02:43 PM (op 04-09-2003)


Ook als baby droeg ik overigens al roze latex hoofddeksels!

Ik neem aaan dat je hier dus wel beregeil van wordt, Lennard. He, viespeuk.

bromde Dick T. with pink latex cap (geil!) om 02:46 PM (op 04-09-2003)


Ik heb die boom gewoon bij de oprijlaan neergetieft.Ben ik nu even weg om een kerststal te kleien van die rommel die altijd in damesslipjes achterblijft.

bromde Paalsma om 02:58 PM (op 04-09-2003)


Dick T. bedankt voor de plaatjes.
Mijn "probeer krakende zakdoekjes te produceren" project kan hiermee beginnen.

Vraagje, iemand ervaring met sokken? Wat is beter, katoen of wol? Wellicht een synthetische variant? Is dat ook aan het kraken te krijgen?

bromde Lennard om 03:08 PM (op 04-09-2003)


Remember me, Kiers?

bromde Ellen om 03:26 PM (op 04-09-2003)


Teeeering, Ellen. Weet ze me gewoon te vinden hier. Die heeft me twee dagen geleden een bal afgedraaid op de dijk toen ik helemaal geil van haar in haar nek begon te hijgen. Snel naar de stad een andere identiteit kopen. Ik ben na 17:00 wel weer terug.

*dikke vette knipoog*

bromde Kiers om 03:39 PM (op 04-09-2003)


Mooi verhaal man.

Nou vind ik alles mooi als het over neuken gaat, dus wat dat betreft...

Ik moest erg lachen om die weblog waar niemand bij in de buurt komt. Zo'n jongen woont er op het dorp ook, die stinkt cht enorm.

bromde amateur Hoof showing pussy om 03:55 PM (op 04-09-2003)


Nou , ik ben er weer hoor! Met een geheel nieuwe identiteit. Nu herkent Ellen mij vast niet meer.

bromde Kiers penetrating bald Asian screaming pussy om 04:21 PM (op 04-09-2003)


En je raadt het nooit! Ik heb voor iedereen een andere identiteit meegenomen. Ik moet ze nog even rangschikken want alles ligt door elkaar door de 'wild ride'in de tuk-tuk door de stad. Ik had een tandeloze dronken Chinees als chauffeur. Gekkenhuis, maar wel lachen linksaf door rood onder een truck doorknallen.

bromde Kiers, while penetrating young bald Asian screaming pussy om 04:30 PM (op 04-09-2003)


Leuk, andere identiteit.
En niet alleen aan je zelf denken, dat is pas sociaal.

Nou kom op dan.

bromde Lennard om 04:36 PM (op 04-09-2003)


Jezus Kiers, zijn er nog andere?

bromde Paalsma in hot shemale action om 04:38 PM (op 04-09-2003)


Wie heeft die damesdwangbuizen nou weer besteld!!

Er moet paal en perk gesteld worden aan het bestelbeleid. Iedereen bestelt maar en wie krijgt de nota onder ogen?
Precies.

bromde bicat longsword drips tight twat om 04:40 PM (op 04-09-2003)


Nou ja Paalsma, alsof ik hier gelukkig van wordt.

bromde Lennard double penetrated by big niggas om 04:41 PM (op 04-09-2003)


hot college girl learning Marnix to fuck - sweet cute teen Hoof show - teen girl fucking a guy called Bicat for the money - sexy seductress in stockings sucking ffster's huge dick - busty black stockings beauty fisting Hoof - mature girl tied up by laughing bewegende - anchor babe screwed by moaning Neon - teen babe banged for cash by mean & drunk bicat - hot schoolgirl showing her virgin pussy for Kiers - big breasted brunette posing nude in Paalsma's Porsche Roadster - huge boobed babe getting hammered by Dick T. - petite teen blowjobs familie - busty sexy blonde chick loves sex games with Ernie - cute black chick sits on Kiers' face - busty chick sucks Alabamablacksnake dreadloki - slutty old wives hard fucking Lennard - busty blonde pornstar banged on Hoof's sofa - one man called Marnix and two beautiful girls giving oral fun - big tits blonde poses at bicat - pigtail teen double teamed by Dick T. and Marnix - Paalsma & mature lady in action - horny couple Paalsma & familie - nasty blonde babe stripping and teasing Lennard - hot knockers a.k.a. Cactus - crazy Lennard sex with busty blonde - Kiers granny bbw with floppy tits

bromde Kiers, while penetrating bald young Asian screaming pussy om 04:44 PM (op 04-09-2003)


kunnen onze namen oook gefingeert worden?!?!?!

bromde Titje en Clitje om 04:45 PM (op 04-09-2003)


Hee marnix, we gaan lekker he, met dat varkenstaartje

bromde Dick T. om 04:50 PM (op 04-09-2003)


Ehr, bicat ....Deze jongedame beweert dat zij deel uitmaakt van de damesdwangbuizen-deal. "Voor Lennard", zegt het begeleidend briefje.

bromde way too heavily shaped dreaded lockhead om 04:58 PM (op 04-09-2003)


Mag ik dat fluorescerende sumopak met die enorme high-speed drilldildo?! Ah, mag ik, mag ik!!!

bromde Marnix om 05:02 PM (op 04-09-2003)


(uh, staartje of taartje?)

bromde Marnix om 05:03 PM (op 04-09-2003)


Ik voel een gangbang aankomen. Alles goed en wel, maar wie aanvaardt het vaderschap? (gedenk F. Kruger)

bromde Ellen om 05:18 PM (op 04-09-2003)


Onder het motto in Enschedeeee is altied wat te doe'n!!

Ome Bicat, prachtig verhaal!!!

bromde AbartH om 05:48 PM (op 04-09-2003)


Ah, Abarth, was ik jou vergeten jongen. Kijken of ik een nieuwe identiteit voor jou heb.

'varkensroze biggeneukertje Abarth'.

Oei, dat is niet leuk, dit is de laatste die ik heb maar dat wil je zeker niet?

bromde Kiers, while deeply penetrating a bald young pink Asian screaming pussy for fun, totally drunk om 06:02 PM (op 04-09-2003)


Vaderschap, Ellen? Oh, die neem ik wel dan. En dan laat ik je na 8 maanden vochtvasthouden geheel volgens goed Oud-Hollandsch gebruik met de nt niet voltooide babykamer zitten en vertrek met een grootborstig Zweeds mokkel met de noorderzon. Deal?

bromde Neon om 06:05 PM (op 04-09-2003)


Neem ik haar daarna over want ik zou wel eens tegen een barende vrouw willen aanzeiken. Kan ik een maand oefenen op haar gespannen navel als richtpunt.

bromde Kiers, while out of sense deeply penetrating a bald young pink Asian screaming pussy for fun, and fisting one other, totally drunk om 06:12 PM (op 04-09-2003)


Golden Shower While Giving Birth

bromde Kiers, while out of sense deeply penetrating a bald young pink Asian screaming pussy for fun, and fisting one other heavily shaking wet twat, totally drunk om 06:15 PM (op 04-09-2003)


Hoe kwamen we via het oud-Hollandsche paalwringen ook alweer op deze exotische sexuele varianten? Ach, ik ga denk ik even wat lekkers klaarmaken. De omgebouwde bakkerskar is helemaal opgelapt, en ik ben vanmorgen uitgebreid langs de duistere kramen op de Oosterse Dode Dieren Markt inclusief Vreemde Groente met Gekke Namen geschoven. Dat zit dus wel goed.

bromde Marnix om 06:22 PM (op 04-09-2003)


Ik weet niet wat ik heb maar ik voel me hyper gespannen na dat buisje rohypnol. Marnix, heb je een bordje Oosters Dood Dier met wat Vreemde Groente? Misschien kalmeert wat voedsel in mijn maag mij.

bromde Kiers om 06:30 PM (op 04-09-2003)


Et voil... een dampend bord Apen-Slangenmix met vuurrode Tjottjot, Fratti en gele Goelie.

bromde Marnix om 07:00 PM (op 04-09-2003)


Ik dacht dat damesdwangbuizen dwangbuizen voor dames waren.
Niet dat de dame in kwestie de dwangbuis zou zijn.

Gelukkig had ik nog een mac Donalds kortingsbonnenboekje.
Ze is weg.

bromde Lennard om 07:04 PM (op 04-09-2003)


Marnix, heb je nog een nieuwe partij bavianenneuzen kunnen bemachtigen?

Ik moest er even aan denken nu je de Tjottjot tersprake brengt.

Thaiselianenmoes, goed doorgekookt gaat ook goed met de neuzen.

bromde Lennard om 07:07 PM (op 04-09-2003)


De gemarineerde kamelenvoetzolen met roergebakken steppegraspollen vallen niet zo goed, Marnix. Heb je wat tegengif in huis? Ik denk dat ik vreselijk moet braken. En voel ook een aanval van Gilles de la Tourette opkomen.

bromde Kiers om 07:12 PM (op 04-09-2003)


Gelukkig heb ik ltijd een kistje Voetpantersnorhaarvet bij me. Uw blote, gespierde rug graag? Ah, precies. Hier. X marks the spot. Tussen de derde en vierde wervel. Even licht inmasseren. Zo... voelt al beter, h!

bromde Marnix om 07:20 PM (op 04-09-2003)


Die misselijkheid kon nog wel eens verminderen als je je ballen uit de knoop draait.

Gilles de la Tourette is geen probleem toch?
Zolang hij alleen komt.

bromde Lennard om 07:21 PM (op 04-09-2003)


Heeeerlijk, trekt gelijk door mijn stuitje naar de balzak en binnenkant maag. Voelt nog wel vurig aan. Heeft u ook iets tegen Gilles de la Tourette? Komt angstig dichtbij nu.

bromde Kiers om 07:23 PM (op 04-09-2003)


Angsthaas.Kut. Godverdomme.

bromde Lennard om 07:24 PM (op 04-09-2003)


Nou, ik heb 'm gewoon doorgestuurd.
Doettie gewoon. Hij is weg.

bromde Lennard om 07:26 PM (op 04-09-2003)


*knippert hevig met de ogen*

GODVERDOMME uh-oh, ik voel het komen...

bromde Kiers om 07:27 PM (op 04-09-2003)


Bel anders Trudy de la prostitutie.
Misschien dat die 'm mee kan lokken.

bromde Lennard om 07:29 PM (op 04-09-2003)


Fuck! Die heeft het vloeken uitgevonden. Ik MOET effe kankeren

*gloep* *glup*

GODVERDOMME

bromde Kiers om 07:33 PM (op 04-09-2003)


Morning-after
Vossen op het Australische eiland Phillip krijgen voortaan een morning-afterpil om de groei van de populatie tegen te gaan. De vossenpopulatie vormt een bedreiging voor de kolonie dwergpinguins op het eiland. Een vos kan in n nacht vijftig pinguins doden. Het plan is een preparaat te verspreiden, dat bij de vrouwtjesvossen zorgt voor een afscheiding van de bevruchte eicel.

Zou dit van invloed zijn op de toch al niet geringe prijs van de vossenleverpate?

bromde Lennard om 07:34 PM (op 04-09-2003)


KANKER Ik moet weg even gal spuien op andere logs. Min mismaakt naar mannetje ben ik.

bromde Kiers om 07:36 PM (op 04-09-2003)


De politie van Amstelland vraagt volgend opsporingsbericht te verspreiden:

Op donderdagavond 4 september 2003 is de 95-jarige mevrouw Fabri rond 20:00uur aan de Tongerenstraat in Amsterdam Noord van haar Rollator beroofd en met een zacht vleeskleurig object bedreigd.

De 95-jarige dame was alleen en werd naar alle waarschijnlijkheid het slachtoffer van een agressieve roofoverval waarbij zij zwaar werd uitgescholden door een ouder heerschap met dikke buik en halfkaal hoofd. De man schreeuwde in de Engelse taal dat hij erg dronken was en op zoek was naar een Aziatisch meisje.

Bandensporen van een overmatig hard optrekkende Rollator zijn gevonden in de nabijheid van de plaats van het delict en joyriding wordt niet uitgesloten.

Iedereen die getuige was van dit crimineel feit wordt dringend verzocht contact op te nemen met de federale politie van Amsterdam/Amstelland via het gratis telefoonnummer: 0800/91.119

bromde Politie Amstelland om 08:08 PM (op 04-09-2003)


Nu even pauze.
Straks als moeder de vrouw bedwaarts gaat en berustend gaat slapen om dat van pappa niets te verwachten valt op bedgebied komen de heren op deze log wederom in actie. Ik niet. Ik ben dan aan het neuken. Kontneuken als ze zin heeft. Zo. Tot morgen.

bromde Lennard om 08:31 PM (op 04-09-2003)
Hallo? Wij komen voor de vriendschapelijke avondwedstrijd badmintonballen. We zijn wat laat en hebben ons daarom al in de bus omgekleed.

Als we na de wedstrijd maar mogen douchen.

bromde Trainster Ilonka om 08:33 PM (op 04-09-2003)


Ach wat, ik blijf nog even.
Ik laat de gasten niet alleen...

bromde Lennard om 08:35 PM (op 04-09-2003)


Die tweede van linksonder, op welke positie speelt die?
Ik heb zo'n vermoeden dat dat mijn directe tegenstander moet worden.

Waar blijft de rest van mijn team trouwens?

bromde Lennard om 08:36 PM (op 04-09-2003)


Weet iemand hier meer van bij de directie van Bicat.net?

godverdomme...

Gastenboek

Het gastenboek is tijdelijk offline gezet wegens misbruik.

bromde http://www.paddys.nl/ om 09:02 PM (op 04-09-2003)


Kiers.. Is er voor ondergetekende wellicht ook een "Stoere, steek de piemel in een vrouw" naam ?

graag voor de badminton wedstrijd is afgelopen. kan ik hem gelijk ff testen onder de douche..

bromde Subigo om 09:04 PM (op 04-09-2003)


@Subigo, even grabbelen en graaien in de zak met nieuwe identiteiten. Aha, hier heb ik wat: rough & tough bad motherfuckingly mean dicksticking Subigo.

Ik zal hem even voor je testen op het damesbadmintonteam.

bromde Kiers om 09:10 PM (op 04-09-2003)


*test 1, 2, 3, test*

Heee wijven van het damesbadmintonteam, kom nu allemaal mee naar de douche. Ik ga gemeen hard mijn piemel in jullie vrouwenlichamen steken en op en neer bewegen.

bromde rough & tough bad motherfuckingly mean dicksticking Subigo. om 09:12 PM (op 04-09-2003)


Heee daar! Kun jij even ophouden met je walgelijke praatjes. Ja jij daar, Subigo of zo.

bromde Trainster Ilonka van het damesbadmintonteam om 09:13 PM (op 04-09-2003)


Subigo, het werkt uit de kunst!

bromde Kiers om 09:14 PM (op 04-09-2003)
Laat maar ome kiers.. Ik heb het getest.. U ziet het.. de dames lijken gelukkig..

Ik heb alleen die "daktari" rechts op het hoekje overgeslagen.. ik kon niet meer.. Iets voor u ?

bromde rough & tough bad motherfuckingly mean dicksticking Subigo om 09:15 PM (op 04-09-2003)


TEEERINGTIETEN wat een tieten en benen en allemaal meisjes. Hier word ik dus knap nerveus van. Wat? Heeft u ze allemaal genomen? Vandaar die overdadige witte emulsie... maar toch grote dankzegging voor het laatste en lekkerste hapje voor mij bewaren. Doet u mij een groot genoegen mee, met alle Daktari's van de wereld. Ik kleed mij reeds uit.

bromde Kiers om 09:19 PM (op 04-09-2003)


Dr komt het volgende team al weer binnenzeilen...

Misschien dat er ruimte gemaakt kan worden in de douches?

bromde big breasted brunette posing nude in Paalsma's Porsche Roadster om 09:31 PM (op 04-09-2003)


Hallo, zijn wij nog op tijd voor het badmintonballentoernooi?We hebben vorige maand ook al eens een keer tegen jullie gespeeld. Onze aanvoerster rechts is toen op onreglementaire wijze in haar oog gespoten. Als dit weer gebeurt dienen we een klacht in bij de bond. Hoor je!?

bromde Trainster Svetlanka om 09:41 PM (op 04-09-2003)


Ach ja, die mooie zomer van 2003...Wisten jullie niet, h jongens?

bromde Marnix om 10:26 PM (op 04-09-2003)


Over Bavianenneuzen gesproken, waarom zit Clarence Seedorf niet bij de selectie?

bromde Dick T. om 10:44 PM (op 04-09-2003)


Omdat-ie z goed is dat alle andere spelers spontaan minder gaan presteren. Daarom.

bromde Marnix om 10:50 PM (op 04-09-2003)


(Oh ja, nog even over die ansichtkaart: de keepster en de nummers 15 en 8 achterin schrijven me nog dagelijks. Ik heb gelukkig een postbus.)

bromde Marnix om 10:57 PM (op 04-09-2003)


Hoi, mag mijn team ook meespelen?Rij boven, VLNR:
Maria "agressive cocksucker" Lopez, Tanja "Hairy balls lover" McCornick, Estelle "Smiles when being assfucked" Dover, Bianca "DP addict" Johnson

Rij onder, VLNR:
Carina "My pussy is as read as my cheeks" Denver, Carmen "I love BIG black hammer cocks in my slutty wet ass" Brown, Janis "Stupid smile because I got Chinese balls in my cunt" De Mille

bromde Coach Dick T. om 10:57 PM (op 04-09-2003)


Nou, volgens mij is er nog wel plaats voor een gedreven team!!!

Maar waarom kijkt Maria zo, eh, afwezig?

bromde Marnix om 11:07 PM (op 04-09-2003)


Ik heb hier een 12 delige reistampondoos. Is dat iets voor het team bij uitwedstrijden?

bromde Kiers om 11:07 PM (op 04-09-2003)


Het is verdomde jammer dat ik de kajuit van de bakkerskar heb gesloopt. Ik zie ineens karpoolmogelijkheden richting wedstrijden in het land.

bromde Marnix om 11:13 PM (op 04-09-2003)


@Marnix: Maria zit op een hockeystick
@Kiers: Hoe kom je dr nou aan?

bromde Coach Dick T. om 11:14 PM (op 04-09-2003)


Gewonnen bij de konijnenraces vorige maand.

bromde Kiers om 11:15 PM (op 04-09-2003)


Hoe kun je nou op een konijn racen..

bromde Dick T. om 11:26 PM (op 04-09-2003)


Tsss.... Alsof je niet weet dat 'Konijnenraces' de bijnaam voor 'Marnix grillt honderd hazen in noodtempo' is. Ik zie je nog staan, in dat hoekje. Ernstig aan de slag met een tandenstoker.

bromde Marnix om 11:31 PM (op 04-09-2003)


Konijnenraces zijn voor kale gin drinkers.

bromde [Tone] om 11:33 PM (op 04-09-2003)


Kiers ouwe neukerd!! Fijn dat u ook aan me denkt...ik heb liever wel een andere naam dan die je bedacht hebt...ik hoor graag een andere suggestie van uw kant!

Kus met tongslag(ook aan subigo en ome Bicat.
ABARTH

bromde AbartH om 01:26 AM (op 05-09-2003)


Mmmm... *kijkt door drank en drugs beslagen lenzen naar calamiteit*

Oh, ok. Voor niks wakker geworden.

bromde Marnix om 01:47 AM (op 05-09-2003)


Ik heb dit vaker. Dat als ik aankom het feestje ineens afgelopen is.
Zou het iets met mijn persoonlijke hygine te maken hebben?

bromde familie om 02:24 AM (op 05-09-2003)


Ik heb hier een marktconcept voor het leveren van voedingsmiddelen op een waanzinnig vroeg uur. Is dat wat? Ziet iemand daar brood in?

bromde Kiers om 06:44 AM (op 05-09-2003)


Komt voor de bakker.

bromde Lennard om 08:01 AM (op 05-09-2003)


Vast wel iemand. Denk ik.

bromde Marnix om 08:58 AM (op 05-09-2003)


Wat is het een ochtend vl kansen, h?

bromde bicat om 09:40 AM (op 05-09-2003)


Neem nu zo'n fotofuckvrijdag.
Daar kunnen we met gemak ons badmintonbaltoernooi aan koppelen, me dunkt.

bromde bicat om 09:42 AM (op 05-09-2003)


Maar wllen we dat?

bromde Marnix om 10:01 AM (op 05-09-2003)


Welnee. Het is namelijk ook veelal Deadlinedag.

Hoef ik u niks over te vertellen, dacht ik. Zal ik een kannetje amandelkoffie opwarmen?

bromde bicat om 10:04 AM (op 05-09-2003)


Oh, lekker. Mt koffie graag. Ergens anders in dit caf stel ik al een croissantje Zweedse boskaas voor. Perfecte combinatie, dunkt me.

bromde Marnix om 10:06 AM (op 05-09-2003)


Laat ik het daar wel even neerzetten. Hier zitten we de dicht bij de wc en de geluid van een gal kotsend meisje bevorderen de lekkere trek in mindere mate dan gewenst.

bromde bicat om 10:10 AM (op 05-09-2003)


Oh nee, Ome Bicat, heeft u zich weer laten gaan en een meisje meegenomen?

bromde Kiers om 12:06 PM (op 05-09-2003)


is iedereen weg? dan sluit ik wel af.

bromde lui persoon om 07:20 PM (op 05-09-2003)


Check, recheck en dubbelcheck. Ja, iedereen is weg. Sluit de tent maar.

bromde Kiers om 07:54 PM (op 05-09-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)